Privatlivspolitik. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Privatlivspolitik. Hvilke oplysninger indsamler vi?"

Transkript

1 Privatlivspolitik Udskriv Gem PDF Opdateret: 11 januar 2012 Disney Club Penguin ("Club Penguin") drives og præsenteres for brugere overalt af Disney Online Studios Canada Inc. (tidligere kendt som Club Penguin Entertainment Inc.) beliggende på adressen Dickson Avenue, Kelowna, British Columbia, Canada VIY 9X1. Denne privatlivspolitik vedrører brug af oplysninger indsamlet af Club Penguin. Vi er forpligtet til at levere et sjovt, underholdende og sikkert websted for brugere af alle aldre. Vi er dedikeret til at beskytte alle personlige oplysninger, der indsamles via Club Penguins websted. Vi garanterer, at vores privatlivspolitik og vores måde at behandle oplysninger på overholder United States Children s Online Privacy Protection Act, EU s gældende databeskyttelseslovning, canadisk lovgivning vedrørende databeskyttelse på føderalt og provinsielt plan samt øvrig gældende databeskyttelseslovgivning og al øvrig gældende lovgivning. For at sikre en udbytterig onlineoplevelse for vores besøgende, har vi udarbejdet denne privatlivspolitik, der beskriver, hvorledes vi behandler oplysninger på Club Penguins websted (local.sandbox.www.clubpenguin.com), inklusive hvordan vi indsamler, anvender og offentliggør personlige oplysninger. 1. Hvilke oplysninger indsamler vi? Vi kræver samtykke fra en forælder, når et barn ønsker at registrere sig. Som beskrevet i denne privatlivspolitik indsamler vi for børns vedkommende direkte i forbindelse med den indledende registreringsproces en forælders -adresse, navnet på barnets konto samt barnets password. Når et barn, der er registreret hos Club Penguin, køber et betalt medlemskab, kan vi indsamle yderligere personligt identificerbare oplysninger ( PII ) hos registrantens forælder. Typerne af PII, der i det tilfælde kan indsamles, omfatter forælderens fulde navn, -adresse og kreditkortoplysninger (eller anden betalingsmetode), inklusive postadresse. Club Penguinwebstedet er ikke betinget af et barns deltagelse i en onlineaktivitet, hvor barnet afgiver yderligere personlige oplysninger, end hvad der med rimelighed er nødvendigt for den pågældende aktivitet. Club Penguin-webstedet kræver, at børn angiver en gyldig -adresse på en forælder for at kunne registrere sig på webstedet og deltage i Club Penguins virtuelle verden, spille spil og se indhold. Vi anvender forælderens -adresse til at sende en besked til forælderen, der kan anvendes til at aktivere Club Penguin-kontoen, til at orientere forælderen om vores privatlivspolitik og til at sende meddelelser til forælderen enten vedrørende forælderens og barnets Club Penguin-konti eller vedrørende funktioner på vores websted, inklusive periodiske nyhedsbreve til forældre om Club Penguin, samt til øvrige formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Denne -adresse står i forbindelse med kontoens brugernavn. Mod forudgående accept fra en forælder kan vi også anvende denne -adresse til at fremsende salgsfremmende materiale til vedkommende vedrørende produkter og ydelser, der tilbydes af Club Penguin og/eller virksomheder i Walt Disney-koncernen. Den pågældende forælder kan til enhver tid tilbagekalde denne accept af at modtage salgsfremmende materiale vedrørende Club Penguin og/eller virksomheder i Walt Disney-koncernen ved at kontakte kundeservice på og kan frabede sig at modtage salgsfremmende materiale via fra Club Penguin og/eller virksomheder i Walt Disney-koncernen ved at klikke på afmeld-linkene i de pågældende s. Vi kan også anmode om et brugernavn og en -adresse, når en bruger indsender en formular via funktionen Kontakt os på Club Penguins websted, således at vi kan besvare henvendelsen. Vi 1 / 5

2 indsamler alene -adressen med det formål at besvare en konkret henvendelse direkte ad en omgang. For nogle af vores onlineaktiviteter såsom afstemninger, undersøgelser, spil eller konkurrencer kan vi bede brugerne om at afgive oplysninger, der ikke er personligt identificerbare oplysninger, såsom bopælsland eller en brugers yndlingsfarve. Vi giver også brugerne mulighed for at chatte online via vores websted, men vi tager tiltag til at sikre, at brugerne ikke kan distribuere personlige oplysninger via denne chatfunktion. Disse tiltag omfatter filtre og live-moderation. Ikke desto mindre skal du være klar over, såfremt du anvender chatfunktionen på webstedet og offentliggør personligt identificerbare oplysninger, at sådanne oplysninger kan læses, indsamles eller anvendes af andre brugere. Vi opfordrer dig kraftigt til ikke at offentliggøre personlige oplysninger (som f.eks. dit rigtige navn, din -adresse, dit telefonnummer osv.) om brugeren eller en eventuel tredjepart i sådanne chats, og vi er ikke ansvarlige for de personligt identificerbare oplysninger, du vælger at oplyse via chatfunktionen. Endeligt kan vi tilbyde blogs eller øvrige offentlige fora (som defineret i vilkårene for brug af webstedet ( Vilkår for brug )) samt øvrige funktioner, hvor du foretager angivelser (som defineret i Vilkår for brug), men vi tager tiltag, inklusive live-moderation, til at sikre, at brugerne ikke kan distribuere personlige oplysninger via disse offentlige fora. Hvis du anvender et offentligt fora på webstedet og offentliggør personligt identificerbare oplysninger, skal du være klar over, at sådanne oplysninger kan læses, indsamles eller anvendes af andre brugere. Vi er ikke ansvarlige for personligt identificerbare oplysninger, som du vælger at angive i disse offentlige fora. Når besøgende kommer til vores websted, kan vi derudover passivt indsamle visse ikke-personligt identificerbare computeroplysninger, som f.eks. computerens operativsystem (f.eks. Windows XP eller Mac OS), brugerens IP-adresse, den anvendte internetbrowser (f.eks. Firefox, Internet Explorer), hyppigheden, hvormed besøgende besøger forskellige dele af vores websted, og oplysninger om internetudbyderen for at gøre vores websteder mere interessante og nyttige for dig og til forskellige formål, der er relateret til vores virksomhed. Vi eller en af vores aftaleparter kan på vores vegne indsamle sådanne ikke-personligt identificerbare oplysninger via anvendelse af softwareteknologier såsom entydige identifikatorer eller cookies. Cookies er små tekstfiler, som vi placerer i den besøgendes computerbrowser for at gemme deres præferencer. Du kan vælge at få en advarsel fra din computer, hver gang der sendes en cookie, eller du kan vælge at slå alle cookies til eller fra. Dette kan du gøre via dine browserindstillinger (såsom Firefox eller Internet Explorer). Bemærk, at de fleste browsere automatisk er indstillet til at acceptere cookies. Hver browser er forskellig, så kig i hjælpefunktionen i din browser for den rigtige måde at ændre opsætningen af dine cookies på. Hvis du slår cookies fra vil du ikke have adgang til en række af de funktioner, der giver dig en bedre weboplevelse, ligesom nogle af vores ydelser muligvis ikke fungerer korrekt. Endeligt kan vi indsamle økonomiske oplysninger som anført i afsnit 5 i denne privatlivspolitik. Vi anvender disse økonomiske oplysninger til at behandle betalinger til Club Penguin og for at undgå bedrageri. De økonomiske oplysninger, som du angiver ved køb af et medlemskab, opbevares ikke af Club Penguin, men opbevares i stedet af vores betalingsoperatør, der handler på vores vegne, med henblik på at behandle betalinger foretaget til Club Penguin og for at undgå bedrageri. Såfremt der ikke afgives personlige oplysninger til os, kan Club Penguin vælge ikke at give accept til et medlemskab hos Club Penguin og vil ikke være i stand til at give adgang til et vist indhold og visse funktioner på Club Penguins websted, eller til at levere yderligere oplysninger, produkter eller ydelser, som der måtte blive anmodet om. 2. Hvordan vi anvender, offentliggør og opbevarer de oplysninger, vi indsamler Ud over de formål, der er beskrevet i afsnit 1, kan vi aktivt indsamle og anvende -adresser 2 / 5

3 og brugernavne til at spore brug og til at sikre, at brugerne overholder sidens vilkår for brug. Derudover kan vi anvende en -adresse og et brugernavn til at udelukke en bruger fra Club Penguins websted på midlertidig eller permanent basis, såfremt en bruger udviser upassende adfærd på webstedet. Vi kan også anvende -adresser og brugernavne til at give forældre mulighed for at gennemgå de PII, som børnene har oplyst til Club Penguins websted, samt til at udsende meddelelser vedrørende siden, såsom fremtidige ændringer af denne privatlivspolitik. Vi kan også anvende oplysninger i en samlet enhed til at analysere brug af siden samt til at tilbyde produkter, programmer eller ydelser. Vi kan offentliggøre oplysninger, såfremt dette er påkrævet ved lov, for eksempel som svar på en retskendelse eller en stævning, eller vi kan offentliggøre oplysninger til databehandlere, der handler på vores vegne (serviceudbydere eller øvrige virksomheder i koncernen, der yder support til driften af vores websted, og som ikke anvender eller offentliggør oplysningerne til andre formål). I det omfang det er tilladt af gældende lov, kan vi også offentliggøre PII som svar på en anmodning fra en retshåndhævende myndighed eller anden offentlig myndighed (inklusive skoler eller børnetjenester), eller hvis vi mener, at en sådan offentliggørelse kan forhindre opfordring til kriminalitet, lette en undersøgelse, der er relateret til offentlighedens sikkerhed eller beskyttelsen af et barn, ved hjælp af vores websted, beskytte sikkerheden eller integriteten af vores websted eller gøre det muligt for os at tage forholdsregler angående ansvar. Såfremt vi sælger hele eller dele af vores virksomhed eller foretager et salg eller en overdragelse af vores aktiver eller på anden måde bliver del i en fusion eller virksomhedsoverdragelse, kan vi overdrage PII til en tredjepart som en del af den pågældende transaktion i det omfang dette er tilladt i henhold til gældende lov. 3. Indsamling af oplysninger på websteder tilhørende tredjemand samt af sponsorer Vi tillader ikke, at selskaber tilhørende tredjemand udbyder varer eller annoncerer over for vores brugere. Det er vores hensigt at holde Club Penguin fri fra enhver form for sådan direkte markedsføring. 4. Sikkerhed Sikkerheden af dine personlige oplysninger er vigtig for os. Vi har iværksat behørige fysiske, elektroniske og administrative procedurer med henblik på at beskytte og forhindre ubemyndiget adgang, opretholdelse af datasikkerhed og korrekt anvendelse af de oplysninger, som vi indsamler online. Når du angiver følsomme oplysninger, såsom dit kreditkortnummer eller oplysninger på din medlemsformular, krypterer vi oplysningerne ved brug af 'secure socket layer technology' (SSL). Vi arbejder globalt og vil muligvis overføre dine personlige oplysninger til individuelle virksomheder tilhørende virksomheder i Walt Disney-koncernen eller tredjeparter rundt omkring i verden til de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Uanset hvortil dine personlige oplysninger overføres eller hvordan de opbevares eller behandles af os, vil vi tage rimelige skridt til at sikre fortroligheden af dine personlige oplysninger. Når vi bruger eller offentliggør personlige oplysninger, der er overført fra EU eller Schweiz til USA, retter vi os endvidere efter Safe Harborprincipperne, der er fremsat af det amerikanske handelsministerium, vi anvender generelle kontraktvilkår, der er godkendt af Europa-Kommissionen, vi indfører andre foranstaltninger i henhold til den relevante lovgivning for at sikre tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger, eller vi indhenter dit samtykke. Vi anvender også de materielle krav i Safe Harbor-principperne, når vi overfører personlige oplysninger fra Australien. 5. Finansielle oplysninger 3 / 5

4 Som anført i afsnit 1, såfremt et registreret barn ønsker at opnå et betalt medlemskab, skal forælderens fulde navn, -adresse samt kreditkortoplysninger, inklusive postadresse, angives ved gennemførelse af købet. Disse oplysninger opbevares ikke af Club Penguin, men opbevares i stedet af vores betalingsoperatør med henblik på at gennemføre betalinger foretaget til Club Penguin og med henblik på at undgå bedrageri. Disse oplysninger er sikkerhedsbeskyttet på behørig vis og vil ikke blive anvendt til andre formål. Derudover har vores betalingsoperatør accepteret at opretholde fortrolighed, sikkerhed og integritet i forhold til de personlige og finansielle oplysninger, som betalingsoperatøren kommer i besiddelse af fra Club Penguins websted, samt kun at anvende disse oplysninger på vores vegne. Vores pengeinstitut er bundet af al gældende lovgivning om databeskyttelse ved levering af finansielle ydelser. 6. Adgang til oplysninger og indsigelser mod indsamling og tilbageholdelse af oplysninger Kontakt os venligst som anført i afsnit 7, såfremt du ønsker adgang til de PII, som vi har indsamlet online fra dig eller dit barn, såfremt du ønsker at rette faktuelle fejl i sådanne oplysninger, såfremt du ønsker at oplysningerne slettes, eller såfremt du ønsker, at vi ikke længere indsamler eller opbevarer sådanne oplysninger. Sletning af data kan føre til ophør af Club Penguin-kontoen og/eller -medlemskabet. Sørg venligst for at angive din -adresse og et telefonnummer, så vi kan kontakte dig. For at beskytte dig og dit barns privatliv og sikkerhed vil vi i fornødent omfang godkende din identitet, førend du tildeles adgang til de personlige oplysninger, som vi indsamler og opbevarer om dig og dit barn. 7. Ændringer i denne privatlivspolitik Vi er til enhver tid berettiget til at ændre denne privatlivspolitik med henblik på tilpasning til nye teknologier, fremgangsmåder inden for branchen, lovgivningsmæssige krav eller andre formål. Vi underretter dig, hvis disse ændringer er af væsentlig karakter, og vi vil i de tilfælde, hvor det er påkrævet ved pågældende lov, indhente dit samtykke. 8. Kontakt os Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til denne privatlivspolitik, kan du sende os en med dine spørgsmål eller kommentarer til eller skrive til os på adressen: Club Penguin c/o Disney Online Studios Canada Inc. Attention: Privacy Suite Dickson Ave. Kelowna, British Columbia, V1Y 9X1 CANADA Du kan også ringe til os på (USA og Canada) eller (Hvis du er under 18 år, skal du have tilladelse fra en forælder eller værge til at ringe til dette nummer). Vi garanterer, at personlige oplysninger, som anføres i meddelelser til ovennævnte -adresse og postadresse og telefonnumre, ikke vil blive anvendt til at sende dig reklamemateriale, med mindre du anmoder derom. 9. En sidste bemærkning til forældre 4 / 5

5 Internettet tilbyder en verden af muligheder for børn. Din vejledning og din involvering er af afgørende betydning for at sikre, at børn får en god og udbytterig onlineoplevelse. Vi opfordrer dig til at besøge siden GetNetWise.org og læse afsnittet Kids Safety sammen. Dine bestræbelser på at indgyde ansvarlig adfærd i forhold til afgivelse af oplysninger vil hjælpe med til at dirigere dine børn mod sider, der er passende for deres alder, og vil et langt stykke ad vejen sikre, at dine børn får nogle gode onlineoplevelser. 10. Ikrafttrædelsesdato Denne privatlivspolitik som ovenfor anført træder i kraft den 11 januar 2012 og gælder for alle oplysninger, der tidligere er modtaget af Club Penguin. Vi forbeholder os ret til efter eget valg at foretage ændringer af denne privatlivspolitik. Brugere af Club Penguin vil blive orienteret om sådanne ændringer ved, at vi offentliggør en ny privatlivspolitik på Club Penguins websted og ikrafttrædelsesdatoen for enhver ændring af privatlivspolitikken vil blive tydeligt angivet. I henhold til lovgivningen vil vi ikke anvende PII på nogen måde, der er væsentlig forskellig fra de måder, der er beskrevet i denne privatlivspolitik, uden også at give meddelelse om sådan praksis og indhente samtykke til sådan øvrig brug. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik vil vi meddele dig herom her, via eller i form af en meddelelse på vores websted. Club Penguin er licenseret under TRUSTe Children s Online Privacy Seal Program. Hvis du mener, at vi ikke har besvaret din henvendelse, eller din henvendelse ikke er blevet behørigt behandlet, kontakt venligst TRUSTe på 5 / 5

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Kelly Services, Inc. og dens datterselskaber (herefter kaldet "Kelly Services" eller Kelly ) respekterer dit privatliv, og vi anerkender, at du har rettigheder i forbindelse

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring 1. Generel erklæring: Ford Motor Company A/S; Borupvang 5 D-E; 2750 Ballerup respekterer din ret til privatliv og er forpligtet til at beskytte den. Denne

Læs mere

Program til beskyttelse af privatlivets fred

Program til beskyttelse af privatlivets fred Program til beskyttelse af privatlivets fred I dette program til beskyttelse af privatlivets fred ("politik") oplyser vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (kollektivt "vi", "os" eller "vores"),

Læs mere

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger.

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger. Persondatapolitik: Persondatapolitikken beskriver hvordan vi benytter de personlige oplysninger, du giver os som f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. På www.denleendeko.dk kan man

Læs mere

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK Det glæder os, at du er i interesseret i vores selskab. Det er os meget magtpåliggende at beskytte vores besøgendes privatliv. Vi gør derfor alt, hvad vi kan,

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K P R I V A T L I V S P O L I T I K 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Neat Meal IVS ( Neat Meal, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K PRIVATLIVSPOLITIK 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Chabs ApS ( Chabs, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver og beskytter indhentede

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Amgen Inc., Amgen USA Inc., og dets tilknyttede entiteter (kollektivt betegnet, Amgen, vi, vores eller os ) forpligter os til at værne om dit

Læs mere

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls, Inc. og dets associerede selskaber (under ét betegnet som Johnson Controls, vi, os eller vores) varetager beskyttelsen

Læs mere

VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VIRKSOMHEDEN OVERSIGT

VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VIRKSOMHEDEN OVERSIGT VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VIRKSOMHEDEN OVERSIGT Hos Vision Critical Communications Inc. ("VCCI") er respekt for privatlivets fred en vigtig del af vores forpligtelser

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Sådan bruger og beskytter vi personlige oplysninger Hos Genworth Financial ligger det os stærkt på sinde at beskytte dit privatliv og dine personlige oplysninger.

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

EasyParks Datapolitik

EasyParks Datapolitik EasyParks Datapolitik Gældende fra 16. December 2016 1. Om EasyParks Datapolitik Når du anvender Easy Park A/S, Jægersborg Alle 16, 3. th., DK-2920 Charlottenlund ( EasyPark ) tjenester, afgiver du visse

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden ("Hjemmesiden").

Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden  (Hjemmesiden). Persondata- og cookiepolitik Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden www.yonelle.net ("Hjemmesiden"). Yonelle forstår dine bekymringer om fortrolighed

Læs mere

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed.

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Yderligere vilkår for anvendelse af Document Cloud Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Termer skrevet med stort begyndelsesbogstav i disse Yderligere

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk.

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. 1 Generelt, de generelle vilkår og betingelsers anvendelsesområde 1.1 Alle leverancer og serviceydelser fra Grohe

Læs mere

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S.

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Privatlivspolitik for DV Partner ApS.

Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Forretningsbetingelser for Jagtakademiet I/S website www.jagtakademiet.dk. Officiel e-mail adresse: kontakt@jagtakademiet.dk

Forretningsbetingelser for Jagtakademiet I/S website www.jagtakademiet.dk. Officiel e-mail adresse: kontakt@jagtakademiet.dk Betingelser Forretningsbetingelser for Jagtakademiet I/S website www.jagtakademiet.dk. Firmaets juridiske navn: Jagtakademiet I/S Selskabsform: I/S CVR-nummer: 32 63 73 29 Adresse : Galionsvej 20, 2th

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Serviceoversigt Dell leverer Sporings- og generhvervelsesservice og Service for fjernsletning

Læs mere

Databeskyttelsesregler

Databeskyttelsesregler Databeskyttelsesregler Almindelige databeskyttelsesregler for benyttelse af PARSHIP.dk - version 10.05.2011 1. Sikkerhed og anonymitet PARSHIP tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt. PARSHIP gør

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

Privatlivspolitik for Hellers Massage

Privatlivspolitik for Hellers Massage Privatlivspolitik for Hellers Massage Overblik Jeg respekterer dit privatliv og gør mig umage for at beskytte dine data. Jeg indsamler derfor ikke data om dig uden dit samtykke og vil aldrig misbruge dine

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FBI.TV

GENERELLE BETINGELSER FBI.TV GENERELLE BETINGELSER FBI.TV Senest opdateret maj 2013 Indholdsfortegnelse 1. Filmtjenesten FBI.TV... 3 2. Brug af og adgang til FBI.TV... 3 3. Særligt vedr. leje af film via FBI.TV... 4 4. Særligt vedr.

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

Oplysninger om databeskyttelse

Oplysninger om databeskyttelse Oplysninger om databeskyttelse Beskyttelse af dine data er et væsentligt anliggende for os Hvad er personoplysninger? Princippet om anonym behandling Vi byder dig velkommen til vores hjemmeside og sætter

Læs mere

YDERLIGERE VILKÅR FOR BRUG AF ADOBE ONLINE-TJENESTER STILLET TIL RÅDIGHED PÅ ACROBAT.COM

YDERLIGERE VILKÅR FOR BRUG AF ADOBE ONLINE-TJENESTER STILLET TIL RÅDIGHED PÅ ACROBAT.COM Yderligere vilkår for brug af Acrobat.com Senest opdateret d. 18. juni 2014. Erstatter versionen af 2. maj 2013 i sin helhed. YDERLIGERE VILKÅR FOR BRUG AF ADOBE ONLINE-TJENESTER STILLET TIL RÅDIGHED PÅ

Læs mere

Privatlivspolitik for Ravdex A/S.

Privatlivspolitik for Ravdex A/S. Privatlivspolitik for Ravdex A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

FORORDNINGER. Online butik forordninger

FORORDNINGER. Online butik forordninger FORORDNINGER Salg i online butikken udføres på grundlag af forordning af en online butik, som hver kunde bør vide, før bestilling. Placering af en ordre er ensbetydende med accept af de angivede vilkår.

Læs mere

WHOIS-politik for.eu-domænenavne

WHOIS-politik for.eu-domænenavne WHOIS-politik for.eu-domænenavne 1/7 DEFINITIONER Termer, der er defineret i Vilkårene og/eller.eu-konfliktløsningsreglerne, skrives med stort begyndelsesbogstav heri. 1. POLITIK TIL BESKYTTELSE AF PRIVATLIVETS

Læs mere

! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN

! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN ! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN 1. Aftaleforhold Disse Generelle vilkår og betingelser for brug af FIXNBIKE applikationen (herefter

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Hvem kan handle hos Trendypet For at foretag køb hos Trendypet skal du være fyldt 18 år, aftaler med børn og unge under 18, kan alene indgås af forældre eller andre der er lovligt

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500 Ltd Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger

Læs mere

Sådan køber du billetter til naturture på Blåvandshuk i netbutikken

Sådan køber du billetter til naturture på Blåvandshuk i netbutikken Naturture Sådan køber du billetter til naturture på Blåvandshuk i netbutikken 25-07-2014 Billetsalg til sæsonens Langli-ture og krondyruge købes i netbutikken. Du finder linket "Køb billet til naturture"

Læs mere

TILLÆG TIL BLACKBERRY SOLUTION LICENSAFTALE FOR BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 CLOUD ("Tillægget")

TILLÆG TIL BLACKBERRY SOLUTION LICENSAFTALE FOR BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 CLOUD (Tillægget) TILLÆG TIL BLACKBERRY SOLUTION LICENSAFTALE FOR BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 CLOUD ("Tillægget") VIGTIGE MEDDELELSER: For at få adgang til og / eller bruge denne Cloud service (som defineret nedenfor)

Læs mere

Artikel 29-gruppen vedrørende databeskyttelse

Artikel 29-gruppen vedrørende databeskyttelse Artikel 29-gruppen vedrørende databeskyttelse 00065/2010/DA WP 174 Udtalelse nr. 4/2010 om FEDMA's europæiske adfærdskodeks for brug af personoplysninger i forbindelse med direkte markedsføring vedtaget

Læs mere

2.3 Videregivelse af Deres personlige oplysninger uden for Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde

2.3 Videregivelse af Deres personlige oplysninger uden for Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde Regler for håndtering af persondata hos VIA EGENCIA Vi er bekendt med, at De udviser en høj grad af tiltro til os, når De booker online igennem www.viaegencia.dk (herefter benævnt "VIA EGENCIA's hjemmeside"

Læs mere

Danmarks Rejsebureau Forenings Etiske Regelsæt

Danmarks Rejsebureau Forenings Etiske Regelsæt Danmarks Rejsebureau Forenings Etiske Regelsæt vedtaget på foreningens generalforsamling den 29. marts 2006 Danmarks Rejsebureau Forenings (DRF) Etiske Regelsæt er udarbejdet og godkendt af bestyrelsen

Læs mere

Betingelser for brugere

Betingelser for brugere Betingelser for brugere Betingelser for brug af HereYouGo for rejsebureauer der køber leads 1. Indgåelse Disse betingelser er gældende for brug af webportalen på hereyougo.dk mellem HereYouGo og rejsebureauet.

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Privatlivspolitik for Zieglersoft.

Privatlivspolitik for Zieglersoft. Privatlivspolitik for Zieglersoft. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

VIRKSOMHEDSREGLER VEDRØRENDE BRUGERE

VIRKSOMHEDSREGLER VEDRØRENDE BRUGERE Disse Virksomhedsregler vedrørende brugere er tilgængelige for Brugere til hver en tid via et link i den gældende Politik om beskyttelse af personlige oplysninger for Tjenesten. I. FORMÅL ebays mål er

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser DETTE ER EN AFTALE MELLEM DIG OG AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (SAMT DATTERSELSKABER, "AMAZON" ELLER "VI"). DU BEDES LÆSE LICENSAFTALEN OG BRUGSBETINGELSERNE,

Læs mere

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO VELKOMMEN TIL CLUB MOJO Når du køber et abonnement hos Mojo Mobile ApS, CVR-nr. 33 85 77 72, Nørre Farimagsgade 37, 4, 1364 København K ( Mojo Mobile ), bliver du samtidig hermed medlem af Club Mojo (

Læs mere

Forsvarets videregivelse af personaleoplysninger til brug for markedsføring

Forsvarets videregivelse af personaleoplysninger til brug for markedsføring Forsvarets videregivelse af personaleoplysninger til brug for markedsføring Brevdato: 19.08.08 Journalnummer: 2008-632-0034 Datatilsynet vender hermed tilbage til sagen, hvor Forsvarets Personeltjeneste

Læs mere

Databeskyttelsesregler

Databeskyttelsesregler Databeskyttelsesregler Almindelige databeskyttelsesregler for benyttelse af PARSHIP.dk - version 30.09.2014 1 Sikkerhed og anonymitet PARSHIP tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt. PARSHIP gør

Læs mere

Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk

Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores hjemmeside. Derfor har vi en

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under. En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.dk-domænet 1. Oversigten erstatter ikke de generelle vilkår Formålet med denne

Læs mere

Norton Internet Security

Norton Internet Security Norton Internet Security Norton Internet Security Denne CD indeholder Norton Internet Security-software udviklet med henblik på at beskytte din fortrolighed og sikkerhed, mens du er online. Den indeholder

Læs mere

Bilag 1: Spørgeskema 1

Bilag 1: Spørgeskema 1 Bilag 1: Spørgeskema 1 1. Generelt om dig: Mand Kvinde 18 Mand Kvinde 19 Mand Kvinde 20 Mand Kvinde 21 Mand Kvinde 22 Mand Kvinde 23 Mand Kvinde 24 Mand Kvinde 25 Mand Kvinde 26 Mand Kvinde 27 Mand Kvinde

Læs mere

BlackBerry s erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

BlackBerry s erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger BlackBerry s erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger BlackBerry Limited og dennes datterselskaber og tilknyttede virksomheder ( BlackBerry ) er forpligtede til og har en mangeårig politik for

Læs mere

Betingelser til Netbutik

Betingelser til Netbutik SensorCLIP APS Furvej 3, DK- 7900 Nykøbing Mors info@sensorclip.dk +45 71 99 6797 Kontonr. er 7380 1171163 Betingelser til Netbutik FRAGT Alle ordrer over 500 kr sendes fragtfrit. Fragtpriserne er gældende

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Aktuelle betingelser autobutler.dk

Aktuelle betingelser autobutler.dk Aktuelle betingelser autobutler.dk Brugervilkår for køretøjsejere Ved at oprette en brugerprofil som køretøjsejer på autobutler.dk accepterer du disse brugervilkår, og du opfordres hermed til at læse brugervilkårene

Læs mere

Handelsbetingelser Design Til Børn

Handelsbetingelser Design Til Børn Handelsbetingelser Generelle oplysninger Enkeltmandsvirksomhed Webshop Etableringsår: 2015 CVR.: 36 86 61 52 7400 Herning Kontakt: e-mail: hello@designtilboern.dk Telefon: 81 61 24 66 Website: www.designtilboern.dk

Læs mere

Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler)

Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler) Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler) Indhold 1. Introduktion 2. Område og anvendelse 3. Gennemsigtighed og underretning 4. Rimelig behandling og afgrænsning af formål

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser BEDSTpensions/den dataansvarliges kontaktoplysninger: BEDSTpension forsikringsmægler A/S (CVR-nr. 32102093) BEDSTpension finansiel rådgivning APS (CVR: 32667252) Centervænget 19

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Som hovedregel kan du tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

PERSONDATAPOLITIK. Som hovedregel kan du tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. PERSONDATAPOLITIK Ved at benytte dig af Forælder Fondens hjemmeside, www.foraelderfonden.dk, og funktionerne derpå samt ansøge Forælder Fonden om hjælp og rådgivning accepterer du, at vi behandler dine

Læs mere

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik?

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik? Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier 1. Hvad dækker denne politik? Denne politik dækker dine handlinger relateret til Tikkurilas digitale serviceydelser. Denne politik dækker ikke,

Læs mere

PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011

PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011 PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011 1. Aftalens omfang. Denne aftale gælder for dit køb af Play4Free Funds, kontakter, mønter, eller nogen andre af vores andre virtuelle valutaer

Læs mere

Sitet faciliterer brugernes mulighed for køb og salg af maskiner gennem annoncering og auktion på webstedet.

Sitet faciliterer brugernes mulighed for køb og salg af maskiner gennem annoncering og auktion på webstedet. BRUGERVILKÅR FOR AUKTION.MASKINBLADET.DK 1. JURIDISKE OPLYSNINGER Fagbladsgruppen A/S udbyder websitet Auktion.maskinbladet.dk. Fagbladsgruppen A/S s retningslinjer for anvendelse af websitet Auktion.maskinbladet.dk

Læs mere

Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank

Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 I CVR-nr. 31843219 J.nr. 83-16273-CNO Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank Denne privatlivs- og fortrolighedspolitik gælder for app en

Læs mere

Hilton Worldwide, Inc. Global fortrolighedspolitik

Hilton Worldwide, Inc. Global fortrolighedspolitik Hilton Worldwide, Inc. Global fortrolighedspolitik Sidst opdateret i september 2011 Hos Hilton Worldwide stræber vi efter at levere enestående produkter, servicer og oplevelser i hele verden. Vi værdsætter

Læs mere

Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik

Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik ERKLÆRING OM OG SAMTYKKE TIL BRUG AF PERSONOPLYSNINGER - BEKRÆFTELSE AF Dansk Sundhedssikring s ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER Når du benytter

Læs mere

Kundedata: Hvad siger loven og forhandlerkontrakten?

Kundedata: Hvad siger loven og forhandlerkontrakten? Kundedata: Hvad siger loven og forhandlerkontrakten? Indhold - Hvilke oplysninger må du registrere - Hvordan skal oplysningerne opbevares - Hvad må du bruge oplysningerne til - Hvordan må du videregive

Læs mere

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Senest opdateret: September 1, 2016 (v 2016.2) Beskyttelse af dine personlige oplysninger er vigtigt for InReach, Inc. ( inreach ). Vi har udarbejdet

Læs mere

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere

RIM s erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

RIM s erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger RIM s erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Resarch In Motion Limited og dennes datterselskaber og tilknyttede virksomheder ( RIM ) er forpligtede til og har en mangeårig politik for at opretholde

Læs mere

det fremgå, at det ikke er tilladt for personer under 18 år at deltage i spillene, (iii) formidles adgang til en selvtest for ludomani, og

det fremgå, at det ikke er tilladt for personer under 18 år at deltage i spillene, (iii) formidles adgang til en selvtest for ludomani, og Vilkår der gælder i perioden fra 1. januar 2012 til bekendtgørelse om udbud af online væddemål og bekendtgørelse om landbaserede væddemål træder i kraft Vilkår der gælder ved udbud af både online og landbaserede

Læs mere

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid på udstyr hos vores leverandører.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid på udstyr hos vores leverandører. November 2014 Valtronics ApS GÆLDENDE SALGS- OG LEVERINGSVILKÅR NÅR DU HANDLER MED VALTRONICS APS 1. Generelle bestemmelser For alle aftaler mellem kunden og VALTRONICS APS (i det følgende "VALTRONICS

Læs mere

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK COOKIES & PERSONDATAPOLITIK Cookies En cookie er en lille tekstfil, der gemmes af din browser når du besøger en hjemmeside. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige

Læs mere

Privatlivspolitik for Hjernesagen

Privatlivspolitik for Hjernesagen Privatlivspolitik for Hjernesagen Vi tager ansvaret for dine oplysninger alvorligt Når du bliver medlem hos Hjernesagen, så giver du os en række personlige oplysninger, som vi skal behandle ansvarligt.

Læs mere

BESKYTTELSE AF PERSONDATA REJSEKORT A/S

BESKYTTELSE AF PERSONDATA REJSEKORT A/S Version 2.0 13 03 2013 BESKYTTELSE AF PERSONDATA REJSEKORT A/S DATAANSVARLIG Rejsekort A/S er dataansvarlig i overensstemmelse med lov om personoplysninger ( persondataloven ) i relation til registrering

Læs mere

1. INDHENTNING OG BRUG AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

1. INDHENTNING OG BRUG AF PERSONLIGE OPLYSNINGER DATAPOLITIK Introduktion Denne datapolitik beskriver, hvordan vi bruger og beskytter dine personlige oplysninger med udgangspunkt i dansk lovgivning. Politikken anvendes generelt på websiderne ahandyhand.dk

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser! Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 3 Oprettelse af konto... 3 Køb af ydelser... 3 Priser og betaling... 4 Abonnements betingelser... 4 Webshipr s ydelser... 4 Kriterier...

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C. Juridiske oplysninger og brugerbetingelser I - JURIDISKE OPLYSNINGER Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DIBA BANK A/S

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DIBA BANK A/S Denne Tilbudsannonce og Købstilbuddet, som denne Tilbudsannonce relaterer til, er ikke rettet mod aktionærer, hvis deltagelse i Købstilbuddet kræver udsendelse af et tilbudsdokument, registrering eller

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til LazyLiving ApS, Kobækvej 1, 4230 Skælskør, Email: info@lazyliving.dk Jeg/vi meddeler

Læs mere

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE Side 1/9 Aftale om databehandling mellem Kunden og Leverandøren Side 2/9 Vejledning: [Dette bilag kan ikke ændres af tilbudsgiver. Bilaget udgør således i sin helhed et mindstekrav

Læs mere