KUREREN Nr. 4 April 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KUREREN Nr. 4 April 2014"

Transkript

1 KUREREN Nr. 4 April 2014 Udgives i Hans Tausens Sogn Åløkkekvarteret - Glasværkskvarteret - Kanalvejskvarteret 20. årgang Ta den, piger Anmeldelse af Manderevyen side 8 Grundejergeneralforsamling side 3 Indsamling mod sult side 6 Påskens gudstjenester side 7 Åløkkens Fysioterapi Speciel erfaring med ryg, nakke og idrætsskader. Ingen ventelister! Lær om Klub Åfus side 13 3 x danmarksmester side 14 Fastelavnsfotos side 15 Professionel behandling og træningsplanlægning Tlf.: Rugårdsvej 103a, 5000 Odense C.

2 KURÉREN udgives af ÅKUR, Åløkkekvarterets Udviklingsråd, en samarbejdsorganisation for kvarterets foreninger og institutioner. REDAKTØR Hans Faarup, Dr. Olgas Vej 16 Tlf: KIRKESTOF Laila Groes, Prins Valdemars Vej 3 Tlf: lgr@km.dk ANNONCER Henrik Gram, Åløkkevænget 16 Tlf: KASSERER Frank Lindegaard Nielsen franklindegaard@gmail.com SKRIV TIL BLADET Tjek deadline for næste nummer. Ring eller skriv til en af ovenstående. Du kan aflevere tekst og foto på cd eller papir. Eller maile til: Kureren@aaloekkekvarteret.dk OPLAG: Omdeles gratis 10 gange om året i Åløkkekvarteret og Hans Tausens Sogn. HANS TAUSENS KIRKE Brug dit blad Kuréren er dit blad. Ja, du, der bor på Kanalvejen, Store Glasvej, Grønløkkevej, Kanslergade, Brummers Plads, selv dele af Næsbyvej, Rugårdsvej eller Vestre Stationsvej. Eller de gader med kongelige navne i Åløkkekvarteret, eller digtergaderne i Dæhnfelts Villaby... eller flere endnu. Hvis du har modtaget dette blad, bor du nemlig i Hans Tausens Sogn, og her er Kuréren på én og samme gang kirkeblad og beboerblad for Åløkkekvarterets Grundejerforening. En så sjælden kombination, at vi stadig har til gode at høre Næste nummer udkommer 3. maj Deadline: 20. april om lignende blade i landet. Det kan kun lade sig gøre fordi Kuréren bakkes op af trofaste annoncører, to udgivere, der vil betale, hvad det koster... og så dig, der læser bladet, taler om det og bruger det. Se for eksempel Pokalhylden, eller Opslagstavlen på de sidste sider. Her kan du prale ad dine egne eller dine børns sportspræstationer eller sætte ting til salg. Mail til: kureren@aaloekkekvarteret.dk Skriv til Kuréren - den skriver til dig. Hans Faarup redaktør Deadline for Kuréren er altid næstsidste søndag før det udkommer. Bladet udkommer første lørdag i måneden. Omdeles i løbet af weekenden FORSIDE: Mogens Michael Møller som poledancer i Manderevyen Foto: Ole Østerby TRYK: Deslers Bogtryk, Assens Nr. 5 udkommer 3. maj Deadline: 20. april Nr. 6 udkommer 7. juni Deadline: 25. maj Sommerferie. Kuréren udkommer ikke i juni og juli Nr. 7 udkommer 6. september Deadline: 24. august Nr. 8 udkommer 4. oktober Deadline: 21. september Nr. 9 udkommer 1. november Deadline: 19. oktober Nr. 10 udkommer 6. december Deadline: 23. november VVS & BLIK Blikkenslager aut. VVS - installatør Rugårdsvej Odense C Tlf. Tlf Biltlf. Biltlf KASPERSEN MALERFIRMA A-S KILDEMOSEVEJ 21 TLF: ODENSE C FAX:

3 Generalforsamling Grundejerformand Myhr under beretningen. Foran Frank Lindegaard Nielsen, Johannevej, og Silja Smith, Dronning Olgas Vej. Et år i trafikkens tegn 11. marts var der generalforsamling i Åløkkekvarterets Grundejerforening. Trafik har domineret bestyrelsens arbejde det seneste år, og det afspejlede sig på generalforsamlingen. Blot 16 af foreningen 450 medlemmer mødte frem, alle bestyrelsesmedlemmer, der var på valg blev genvalgt, og kontingentet blev sat op til 200 kroner om året uden afstemning. Det kan godt tolkes som et tegn på tilfredshed med bestyrelsens arbejde. Og det forgangne år har også været så aktivt, at formand Carsten Myhr måtte bruge den første time på sin beretning. - Åløkkehaven og Abigaelsvej har fået lavet forhøjede overkørsler.thomas Overskous Vej og Karl Withs Vej håber vi at få på kommunens arbejdsplan i år. De havde lovet det til sidste år, men glemte at få det i deres planer. De er lagt ind igen, sagde Myhr, - Ved gaderne omkring Dronning Olgas Vej har vi nedsat arbejdsgruppe, som er åben for beboerne. Asfaltløsning med seks bump vil koste kroner, og en løsning med skruebump skulle koste omkring kroner. Det er beboerne, der i givet fald skal betale, tilføjede han. Problemer med lyskryds Under beretningen påpegede beboerne problemer med de grønne lys for cykler og fodgængere ved de tre nye lyskryds ved henholdsvis Store Glasvej, Prinsesse Maries Allé og Dronning Olgas Vej. Bestyrelsen har nedsat et udvalg til at se på fejlene ved krydsene. I efteråret var der politikermøde om kvarterets forslag om at anlægge en ny vej på det nedlagte jernbanespor bag marcipanfabrikken, det projekt, vi kalder Mellemgaden. - Kommunen har været overvejende for Mellemgaden og Havnesporet, politikerne har rost os for at være konstruktive. Vi laver også meget arbejde for dem, som de lige kan snuppe. Politikermødet i gymnastiksalen efterlod det positive indtryk, at de godt vil arbejde for vores forslag. Efter politikermødet har vi arbejdet 3 videre med projektet. Om kort tid holder vi møde med den nye rådmand, Jane Jegind, samt nogle embedsmænd om de projekter, vi har gang i, oplyste Myhr. - For en uge siden havde vi et møde på Slottet, hvor vi skulle høre om kommunen har afsat kr til at undersøge Mellemgaden. NIRAS er hyret til det, og de fremlagde deres oplæg. Der var deltagere fra Kanalvejen og fra Seniorhuset. Vi har netop i dag fået trafiktal. I dag er der biler i døgnet på Åløkke Alle og på Gammelsø. Efter broen regner man med biler på Åløkke Allé, mens på Gammelsø vil det være 1200 biler. Altså fordobling på Åløkke All, mens kun 10 procent af det nuværende på Gammelsø. Grønløkkevej bliver endnu mere belastet. Succes på Rugårdsvej - Rugårdsvej fungerer fint nu som en tosporet vej. Den er jo ikke længere firsporet, fordi man har malet på den flere steder. Det var det vi ønskede, og man (Fortsættes næste side)

4 Generalforsamling (Fortsat fra forrige side) BESTYRELSEN Formand: Carsten Myhr Johannevej 4, mail: Næstformand: Peer Jochumsen Ambrosius Stubs Vej 2 Kasserer: Alexander Danker Johannevej 3, alexanderdanker@hotmail.com Sekretær: Hans Faarup Dronning Olgas Vej 16 hansfaarup@gmail.com Stephan Brandt Dronning Olgas Vej 4 Henrik Kjær Larsen Prins Valdemars Vej 14 Marlene Kjeldsen, Ny Kongevej 39 SUPPLEANTER Stefan Søberg, Åløkkehaven 15 Sebastian Riber, Dronning Olgas Vej 2A KONTINGENT 175 kroner årligt pr. husstand, både ejere og lejere kan blive medlemmer. Meld dig ind på mail: alexanderdanker@hotmail.com VELKOMMEN Har du fået nye naboer? Fortæl os det, så kikker vi forbi med et velkomstbrev. kan ikke overhale ret meget mere. Folk får ikke biler i deres haver mere. Det er overstået. Der er ikke nogen opstemning af biler, som kommunen havde frygtet. Det er fint. - Fodgængerovergangen bruges flittigt. Også den ved Store Glasvej, som kommunen havde glemt at lave i første omgang, fordi det handlede om fremkommelighed for biler. Det varede noget, før de fandt ud af, at der er skolebørn og cykelpendlere, der kører den vej. Det gjorde vi opmærksom på. Det blev lavet, og det blev igen dyrere, fordi de ikke havde sendt tegninger til os. Med det resultat, at de måtte bryde asfalt op og lave om. Hvorfor bruger man ikke de lokale folk, inden man bygger noget?, sagde Myhr. Vand i kældrene Sebastian Riber fra bestyrelsen redegjorde for indsamlingen af oplysninger om vand i kældrene ved skybrud. - Syv beboere har skrevet til os om opstigende vand i kældrene. Vi vil sende det videre til VandcenterSyd, så de kan se på, om der er veje, hvor der er flere problemer. Inden der i 2015 skal graves op på Dronning Olgas Vej til nye kloakker. Flere i forsamlingen gav udtryk for, at vand i kælderen har været et stigende problem de seneste fem-seks år, og nogle antydede en sammenhæng med kloakarbeje på Åløkke Allé. For at samle dokumentation for problemerne opfordrer Sebastian Riber ALLE med vand i kældrene til at skrive det til vandikaelderen.gmail.com. Parkering og fortove Beboer på Ny Kongevej: De sidste år John Mouridsen, Dronning Olgas Vej, der selv tidligere har været grundejerformand, var en myndig ordstyrer. har ikke været sjove med parkering på den nederste ende af Ny Kongevej. Det er ansatte og gæster ved statsamtet, der holder ulovligt. Myhr: Det er lovligt at holde på offentlig vej, man må bare ikke spærre indkørslerne. Måske er det byen, der har et problem. Jeg vil foreslå Jane Jegind at bede et firma om at stå for det. Vi vil gerne se jeres billeder. Det er et emne, grundejerforeningen gerne vil se på. Beboer på Johannevej: Fortovene rejser sig og træerne er for store på Steenbachsvej. Er det noget, bestyrelsen vil se på. Efter mødet kontaktede Myhr kommunens vejformand og aftalte et møde med ham på Steenbachsvej. Samtidig opfordrede forsamlingen be- (Fortsættes næste side) 4

5 Generalforsamling Hans Gammelgaard, Abigaelsvej, Jesper Beenfeldt, Dronning Olgas Vej, og Martin Didriksen, Dronning Olgas Vej møder trofast op til generalforsamlingen år efter år. (Fortsat fra forrige side) -styrelsen til at genoptage fortovsvandringerne, hvor man går en tur og sammen med beboerne noterer, hvor fortovene bør udbedres. Overskud og flere medlemmer Med hensyn til økonomien var en af årets store poster sankthansfesten, som løb op i over 9000 kroner. De penge var givet godt ud, dels fordi vi fik en god koncert med det lokale orkester Boondigrash og dels fordi vi høstede værdifulde erfaringer med levende musik til foreningens 100-års jubilæum, der er om blot to år. konstaterede kasserer Alexander Danker. Til gengæld faldt mødeudgifterne fra til , diverse tilskud til foreninger i området steg fra 5400 til 8700 kroner og kassereren kunne notere et lille overskud på 2916 kroner. Kassebeholdningen er på kroner, men her skal man lige huske, at vi har besluttet at give kroner til Åløkkeskolens multibane, og de penge er endnu ikke blevet hævet, så den reelle beholdning er under kroner. Siden sidst er der kommet ni medlemmer, og syv har meldt sig ud. Vi har omkring 450 medlemmer og vil gerne komme op over 500. Kontingent stiger som bebudet Forsamlingen sagde ja til bestyrelsens forslag om at lade kontingentet stige til 200 kroner om året pr. husstand. Det var sidste hak i den kontingentstigneng, som har fundte sted over de seneste tre år. Under eventuelt var der flere indlæg om gener fra mountainbikere i skoven og det blev foreslået, at Kuréren skal gøre opmærksom på det. Henrik Kjær, der også er formand for Åløkke Skovlaug, oplyste, at kommunen er i dialog med de organiserede mountainbikere. - Men resten har de ikke fat i. Og de fleste af dem, der kører i Åløkkeskoven, bor ikke i kvarteret og læser derfor ikke bladet, sagde han Forsamlingen opfordrede bestyrelsen til at holde øje med den ulovlige cykling uden for stierne i skoven. Alle blev genvalgt Carsten Myhr, Peer Jochumsen, Stephan Brandt og Hans Faarup blev genvalgt til bestyrelsen uden modkadidater. Det samme gjaldt de to suppleanter, Stefan Søberg og Sebastian Riber. Nils Aaskov blev genvalgt som revisor og Martin Didriksen er fortsat revisorsuppleant Mange flere emner var oppe at vende. Du kan læse et udførligt referat af hele generalforsamlingen på Tekst og foto: Hans Faarup og Jan Schoubo 8/9 af bestyrelsen. Bagest fra venstre: Sebastian Riber, Henrik Kjær Larsen, Carsten Myhr, Stefan søberg, Marlene Kjeldsen. Forrest: Hans Faarup, Alexander Danker og Peer Jochumsen. Et af de skæve skilte på Toldbodgade. Hærværk mod gadeskilte Det ser ud som om, der i denne tid skal laves en del stærkmands-prøver her i kvarteret. Der er udøvet hærværk på mindst seks skiltestandere. To på Toldbodgade og fire hen ad Ny Kongevej. Vi har kontaktet kommunens vejformand om hærværket... og så er der måske nogle forældre i kvarteret, der bør tage en snak med deres unge mennesker. En beboer på Abigaelsvej bemærkede, at kort efter, at venstresving var blevet forbudt på Abigaelsvej og Åløkkehaven, var der nogen, der forsøgte at fjerne skiltene, og de har stået bøjet siden. Grundejerforeningen opfordrer kraftigt til, at man overholder forbudet mod venstresving, når man skal ind til eller ud fra de to veje. Myhr Læs Kuréren på kirkens hjemmeside Kuréren er både et beboerblad og et kirkeblad. Derfor findes Kuréren på kirkens hjemmeside: Så hvis man ikke har modtaget bladet, kan det læses på hjemmesiden. Bladene slettes ikke, så der er mulighed for at finde ældre blade. Hvis du ikke har modtaget et blad senest søndag efter udgivelsen, kan du skrive en mail til kureren@åløkkekvarteret.dk. Lauge Vestergaard 5

6 Gudstjenester i Hans Tausens Kirke Søndag 6. april kl Marie Bebudelse Lukas 1,46-47; Maria får af englen besked bekeden om, at hun skal føde Jesus og bryder ud i lovsang. Ved Regina Ljung Søndag 13. april kl Palmesøndag Markus 14,3-9; Kvinden der salver Jesus med kostbar olie Spirekoret synger ved gudstjenesten Ved Laila Groes Torsdag 17. april kl. 18 Skærtorsdag Johannes 13,1-15; Jesus vasker disciplenes fødder. Efter gudstjenesten er der fællesspisning. Lammekølle med kartofler og tilbehør. Pris: 30 kr. Ved Laila Groes Fredag 18. april kl Langfredag Liturgisk musikgudstjeneste over Jesu syv korsord med læsere fra menigheden. Ved Laila Groes Søndag 20. april kl Påskedag Mattæus ; Jesus opstandelse Malte Nordentorp deltager på trompet Efter gudstjenesten fejrer vi den glædelige dag med et glas crement og påskeæg. Ved Laila Groes Mandag 21. april kl. 9 Anden påskedag Johannes ; Maria Magdalene ved Jesu grav. Ved Hans Jørgen Jeppesen (Fortsættes næste side) KIRKEBIL Ældre og gangbesværede kan bestille kirkebil til gudstjenester. Ring til kirkekontoret onsdag eller fredag mellem klokken 15 og 17. I tilfælde af sygdom afbestiller man selv taxa på telefon Menighedsrådet Villas og Rasmus var blandt de 22 indsamlere. Foto: Hans Tausens Kirke Indsamlingsresultat Søndag 9. marts deltog Hans Tausens Kirke i Folkekirkens Nødhjælps årlige sogneindsamling, hvor pengene gik til kampen mod sult blandt verdens fattigste. 22 personer havde meldt sig som indsamlere, heriblandt flere konfirmander og et par familier med børn. Det var ikke helt nok til at dække alle ruter i sognet, så det indsamlede beløb blev lidt mindre end sidste år kroner mod kroner. På landsplan blev der indsamlet 13 millioner kroner. En stor tak til indsamlerne og til de beboere, der bidrog til resultatet. På menighedsrådets vegne Frank Lindegaard Nielsen Sommerbørn 2014 Igen i år afholder sogne, valgmenighed og Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde (FTS) to dage med aktiviteter og forplejning for børn og forældre i sommerferien. Vi kalder det Sommerbørn, og det er fælles diakoniprojekt. Arrangementet henvender sig til de børn i sognene, som har begrænset mulighed for oplevelser i ferien og som heller ikke er tildelt et koloniophold. Arrangementet er gratis for de deltagende. De planlagte dage afholdes onsdag og torsdag 6. og 7. august. Vi skal besøge Nyborg Slot og Strandvænget om 6 onsdagen og i Zoologisk Have og køre med veteranbiler om torsdagen. Der er transport, mad, leg og samvær for alle! Mener du, at tilbuddet er noget for dig og dit barn, eller kender du en familie, som tilbudet er relevant for, så kontakt enten din lokale sognepræst eller den diakonale koordinator, Camilla Balslev, på cbf@km.dk for nærmere information. Sidste tilmelding 1. juni. Der er et maksimum på 50 deltagere. Ved flere tilmeldte oprettes venteliste. Vi glæder os til at være sammen med jer! På Sommerbørnsudvalgets vegne, Camilla Balslev

7 Påskens gudstjenester Palmesøndag Søndag 13. april kl Kvinden der salver Jesus med kostbar olie. Begyndelsen på den såkaldte stille uge. Palmesøndag rider Jesus ind i Jerusalem og hyldes som en konge. De begejstrede tilhængere vifter med palmegrene, hvilket har givet navn til dagen. Jesus salves også med kostbar olie, for han er en konge, men en anderledes konge af slagsen. Spirekoret synger ved gudstjenesten Skærtorsdag 17. april kl. 18. Fodvaskningen. Jesus spiser med sine disciple for sidste gang og indstifter nadveren. Jesus vasker også sine disciples fødder. Efter gudstjenesten indbydes menigheden til at spise påskelam med tilbehør. Pris for deltagelse 30. kroner. Trine Bruun Sørensen spiller langfredag. Langfredag 18. april kl Langfredag handler om Jesu korsfæstelse, død og begravelse. Om at føle sig forladt af Gud og mennesker og om at være bange. Dagens særlige karakter af afmagt og sorg understreges af et alter uden tændte lys og blomster. Gudstjenesten er liturgisk - det vil sige uden prædiken og nadver, i stedet læser medlemmer fra menigheden de syv korsord Jesus sagde på korset, og præsten forsøger at sætte ord på, hvad langfredag betyder i dag. Alteret er langfredag uden tændte lys og blomster. Musik: Se artiklen nedenfor. Påskedag 20.april kl festen for Kristi opstandelse. Påskedag er kirkens største festdag. Kvinderne ved Jesu tomme grav får at vide, at Jesus er opstået fra de døde, og vi fejrer livets sejr over døden. Påskedag er kirken smukt pyntet. Efter gudstjenesten bydes der på et glas bobler og påskeæg. Musik: Se nedenfor. Anden påskedag 21. april kl. 9 Rundes påskeugen af. Her hører vi, hvordan den opstandne Jesus viser sig for Maria Magdalene. Laila Groes Påskemusik Langfredag. Denne dystre dag - Jesu dødsdag - vil musikken være præget af sorg og dødsstemning. I gudstjenesten veksler bibellæsninger, salmer, korsang og instrumentalmusik. En flok af dygtige musikere (Trine Bruun Sørensen, cello, Xiame Degas, klaver, Malte Nordtorp Pedersen, trompet) vil ifølge vor kirkes tradition spille meditativ musik (Rach maninovs Vokalise, Jazzfantasi over Merete Wendlers melodi til salmen Min Gud, min Gud, hvorfor har du forladt mig og J.S.Bachs Ich ruf zu dir ). Kirkens kor-kvartet vil synge Tchaikovskys When Jesus Christ Was Yet a Child. Påskedag lyder opstandelsesevangeliet til glæde og håb for alle troende, og vi vil fejre livets sejr over døden ved en festllig musikgudstjeneste, hvor koret vil synge Åben de porte, der spærrer vor vej af Michael Bojsen. Trompetist Malte Nordtorp Pedersen medvirker ved at spille bl.a. Rondo-Festivo af C.A.Eliasson.Kirkens organist Irina Natius leder koret og spiller selv på orglet til påskegudstjenesterne. Irina Natius, kirkens organist. 7 Gudstjenester i Hans Tausens Kirke Søndag 27. april kl Første søndag efter påske Johannes 21,15-19; følg mig Ved Hans Jørgen Jeppesen Søndag 4. maj kl Anden søndag efter påske Johannes 10,22-30; Mine får hører min røst, og jeg kender dem, og de følger mig og jeg giver dem evigt liv Børnekoret synger ved gudstjenesten. Ved Laila Groes Lørdag 10. maj kl Konfirmation Ved Laila Groes Søndag 11. maj kl Konfirmation Ved Laila Groes Gudstjeneste Lokalcenter Lille Glasvej Torsdag 3. april kl Hans Jørgen Jeppesen Torsdag 8. maj kl Nadver. Laila Groes Mudderløb i Åløkkeskoven Ved grundejerforeningens generalforsamling kunne Henrik Kjær Larsen fra Åløkke Skovlaug fortælle, at det store motionsløb ved åbningen af Odins Bro har gjort arrangører af sportsbegivenheder opmærkomme på området omkring Odense Havn. - Blandt dem, der har fået øjnene op for området er dem, der arrangerer mudderløb. Så vi kan risikere engang i juli eller august, at skoven er fyldt op med beskidte mænd, der råber og skriger, sagde Henrik Kjær Larsen. hans

8 Anmeldelse af Ma Ole kræver en undskyldning for chikaner på skovstierne. Oliver kræver ning fra børn få armen ud a Erik og Lars E sammenligner størrelser i motionscentret. For farerne lurer Snart får vi en bro En indgang hvorfra Alt det onde kan gro Fra Skíbhuskvarteret der strømmer det ind fra øst med bistandsklienter og folk uden lyst... til os. Kasper J synger for på sin nye tekst til Jeg ved hvor der findes. Håndholdt herresjov Kasper K, Lars H, Oliver, Ole, Erik, Mogens Michael, Manderevyen blev opført i Åløkkeskolens gymnastiksal 27., 28. og 29. marts. Fredag og lørdag var der først tre retter mad og efter reyven dans til levende musik. Sidste år efter kvinderevyen hørte jeg et par kvindelige publikummere kommentere, at det var rart med humor over bæltestedet. I år blev de konfronteret med det omvendte. For hvad får man, hvis man sætter midaldrende familiefædre - og et par lidt ældre og lidt yngre - sammen; søndag efter søndag over en vinter? En herresjov manderevy, med titlen Håndholdt - hvilket skal forstås på en lummer måde. Det er jo manderevy. Manderevyen plejer at være karakteriseret af flere ting. En af dem er en fantastisk scenografi og udsmykning. I år var set-up et mere enkelt, men det gjorde ikke noget. For til gengæld var indholdet og underholdningen i top. I år bliver der ikke uddelt stjerner. Men små, blå potenspiller, som angiveligt i stigende grad (!) spiller en rolle i vores kvarter. Eksploderet ko Og den første pille får de for maden. Menuen lød kryptisk - Eksploderet ko på rodfrugthelvede med mos i egen skræl var f.eks. hovedretten. Men den 8 smagte bedre, end den lød. mad, og serveringen var ve Niels Henrik). Eneste minu lidt sprut i ananassen og fo Så én stor potenspille til kø Den næste pille går til La og Lauge L for deres kæmp med lyd, lys, sceneteknik o amatørrevy kan afvikles so skift mellem mikrofoner, ly vidner det om et højt, tekni stor credit til dem. Det var to. Den tredje pil

9 nderevyen 2014 en undskyld-, der ikke kan f hundens gab. Lars E og Oliver i en eftertænksom stund i haiku-værkstedet. Erik fortalte igen om de utrolig spændende orgier... af farver og lyde... i Afterlife Adventures. Kasper J som formand for de rundhåndede herrer i Åløkke Sæddonorlaug. Lars E, Kasper J og Hans som usikre piger i åbningsnummeret. Mændene kan godt lave nlig og opmærksom. (Tak s efter min smag var for r meget mynte i desserten. kkenholdet. uge V, Asbjørn, Marius e, professionelle arbejde g -opbygning. Når en m smurt, med umærkelige ssætning og så videre, så sk niveau. Hatten af, og le får revyens band, Jackson 5. En anden ting der kendertegner manderevyen, er et eminent godt og velspillende orkester, der igen i år leverede sikker opbakning til sangerne - hvoraf nogle til gengæld er mere sikre end andre for at sige det på den pæne måde. I aftenens uhøjtidelige anledning var de fem Jackson er iklædt afrohår og solbriller. Højst uklædeligt og komisk. Sær charme Så kommer vi til selve revyen. Og sikken én. Efter min mening den bedste (manderevy) i flere år. Et sikkert kendetegn ved manderevyen er som nævnt en pæn portion lummer- og småsjofelhed. Sådan skal 9 det være. Og de gjorde det godt. Jeg kom til at tænke på Ørkenens Sønner, ikke mindst ved kor-nummeret Fortidens synder. (Ørkenens Sønner - æd jeres gamle hat). Og mærkeligt nok, så har det sin egen sære, forsonende charme, når det er dine naboer eller genboer, der står i sort jakke og synger i kor - ikke Vi elsker vort land, men Vi elsker vort lem. De rigtig skarpe og intelligente tekster var der ikke specielt mange af. Men Mogens Michaels nummer, hvor han som en anden Richard Attenborough engang i fremtiden udgraver Åløkkeområdet, på sporet (Fortsættes næste side)

10 Anmeldelse af Manderevyen 2014 Åløkkekvarterets forvoksede herrekor. Her Mogens Michael, Ole og Erik. Lars H i den sagtmodige sang om byens gader, der skal vendes op og ned på. Alle fotos (-1): Ole Østerby De syngende kokke: Jesper, Tom, Ole, Thomas, Morgens, Peter og John. Mogens Michael som arkæologen, der finder beviset for kong Myhrs eksistens. (Fortsat fra forrige side) af sagnkongen kong Myhr, var rigtig godt formuleret og fremført, med mange fine pointer. Det endelige bevis for kongens eksistens var en godt slidt sandal. I samme kategori var Lars H s ballade om stort og småt i sangen I gader og stræder, på melodien kys mig godnat, hvor der også var flere gode rim, blandt andet om det, vi ser i tv - Spise med Price - Liebhaverkrise - og så videre. Fyrer den af Og selv om mændene nok ikke har kvinderevyens stærke sangere, har de gode skuespillere, der tør fyre den af. Som f.eks. Oliver og især Lars E. i nummeret HAIKU. Desuden var der skønne gensyn med de to snobber, spillet af Hans og Lars E., og med Leif fra Afterlife Adventures. Mændene får overskredet nogle grænser og udlever måske deres nedarvede hulemand, når de laver revy. Og så er de ikke bange for at være grimme eller udlevere sig selv. Tidligere år har vi set et toilet-balletnummer, og vi har været til synkronsvømning. I år oplevede vi afklippede bukser og benhår gennem netstrømper i åbningsnummeret. Plathederne fik frit løb i nummeret om den årlige generalforsamling i Åløkke Sæddonorlaug : Jeg bliver varm i hjertet, når jeg tænker på jeres rundhåndethed - badum-tisch - Mangler vi et enkelt med-lem? - badum tisch - får man en rykker, hvis man glemmer at betale kontingent? - badum-tisch - ja som sæd-vanlig - badum tisch. Begejstringen steg, da to stripperstænger blev sat op, og forventningen indfriet, da Lars H i T-shirt, tights og paryk, og Mogens Michael i gymnastiktøj fra 80 erne, bar mave og lange ben (den 10 mand har ikke ét gram fedt for meget på kroppen!) kastede sig ud i pole-dancing, og senere blev ledsaget af de øvrige mænner i gymnastiktøj, med tøndebånd og trænings-bolde... jamen - man kan ikke forklare det. Selve revyen skal have to meget store, blå piller. Og måske en ekstra halv til Hans (Hansi Hinterseer?) som syngende sæddonor i tyrolerbukser. Eller burde det trække ned? Okay. Optælling: Det blev så til fem + en halv af de små blå piller, ud af seks mulige. Hvorfor ikke fuldt hus? Fordi der altid er noget, der kunne være lidt bedre. Og så fordi, at Lars sidste år kun gav kvinderevyen fem ud af seks mulige. Hænderne op eller bukserne ned. Lene Petersen, Dronning Olgas Vej (med i Kvinderevyen og inviteret af Kuréren til at anmelde rivalen. )

11 Anmeldelse af Manderevyen 2014 Oliver viser Lars H og Mogens Michael, hvordan man danser pole dance... eller er det omvendt? Kasper K crooner andet sæt i gang. Anmelderens dom: Snobberne Lars E og Hans har gode forslag til nyttejob for ledige kvinder i kvarteret. Jackson Five: Mikkel, Georg, Søren, Kuddi og Niels Henrik. Den Syngende Sæddonor AKA Hansi Hinundhier. Mændene bag revyen Kokkehold: Jesper Fauerskov John Mouridsen Mogens Petersen Ole Østerby Thomas Volke Nielsen Tom Køllner Peter Vistoft Musikere: Georg Zoega, guitar Kuddi, percusssion Mikkel Kristensen, guitar Niels Henrik Gren, bas Søren Fink Nielsen, trommer Teknisk hold: Asbjørn Vestergaard Lauge Langkjær Lauge Vestergaard Marius Langkjær Skuespillere: Erik Møller Nielsen Hans Faarup Kasper Jepsen Lars Nielsen Lars Halbye Mogens Michael Møller Niels (Kasper) Kaspersen Ole Søgaard Oliver Gram tandproteser med livskvalitet Odense C Pakhusgården Rugårdsvej 103 B Tlf Aarup Søndergade 2 Tlf års garanti på nye tandproteser og finansiering af tandbehandlinger over op til 5 år. 11

12 Tillykke til caféen Onsdagscaféen i Hans Tausens Kirke kunne 19. februar fejre 10-års jubilæum, og det blev en eftermiddag med god og festligt musik og sang. Caféen startede et par måneder efter, at Tove og jeg var flyttet til sognet. Og vi har været glade for at deltage i mange af arrangementerne. Der har været usædvanlige rejseoplevelser med flotte naturfotografier, spændende foredrag og dejlige musik- og sangeftermiddage m.m. Før underholdningen starter og i den faste kaffepause er der gode muligheder for at lære andre at kende eller få en snak med bekendte. Det er der mange der benytter sig af, næsten hundrede, og hver onsdag går snakken så godt, at der ofte skal ringes til ro et par gange. Tove og jeg vil gerne sige tak for mange dejlige oplevelser i caféen, tak til mødelederen og - tilrettelæggeren (samme person) og tak til hendes medhjælpere. I har alle medvirket til, at vi faldt hurtigt til her i sognet. Derfor håber 12. marts havde caféen besøg af sognepræst Ole Buhl Nielsen, Brahetrolleborg, som causerede over emnet Humor og afmagt gennem livet. Foto: Gunner Bai Andersen vi Onsdagscaféen vil forsætte til glæde for os og mange andre her i sognet, så vi fortsat kan blive mødt med smil og engagement på disse onsdage. Tove & Mogens Nielsen Åløkke Allé 7 Onsdagscaféens forårsprogram Onsdag 9. april Filmforedrag om Afrika. Film og musikalsk underholdning ved Bodil og Hans Rytter, Ørbæk. Onsdag 23. april En families oplevelser fra Australien Hvad får en familie, Sara Kromann og Jens Dahl Rasmussen fra Faldsled til at rykke teltpælene op og flytte knap fire måneder til Australien? Hvordan reagerer en to-årig Faldsled-bo på at dumpe ned midt i Melbournes pulserende byliv? Hvad er Melbourne overhovedet for en størrelse, og hvordan lever en typisk melbourianer? Hvad er det, der gør australierne både sammenlignelige og anderledes end danskere, og er den australske natur andet end en afbrændt og gul græsmark? Onsdag 30. april Børge Wag ner fortæller om sit liv i musikken. Med Børge Wagners egne ord: Et liv, hvor en hobby og en medfødt glæde ved musik, udviklede sig til et professionelt liv, hvor glæden aldrig forsvandt, hvilket må siges at være et stort privilegium. Onsdagscaféen i Hans Tausens Kirke er normalt fra klokken til hver onsdag. Her er der foredrag, kreative aktiviteter eller lignende. Hver gang er der kaffe/te, tid til lidt snak og tid til en sang. Pris: 30 kr. pr. gang Nu kan du nyde kokkens favoritter derhjemme. Åbent hver dag mellem kl. 15 og 21 Hver dag tilbyder vi dig tre retter at vælge imellem. Også søndag hvor menuen er afløst af den lækreste kokkeburger! MADHUSET Alfred og Kamilla Rugårdsvej Odense C alfredogkamilla.dk 12

13 Hvad er Klub Åfus? En helt normal dag i klubben. Foto: Dennis Mortensen Hvis du går i klasse og keder dig lidt i fritiden, så er klub Åfus lige noget for dig. Her kan du læse alt om, hvad klubbens børn mener, og hvad der foregår i de grønne lokaler mandag-torsdag alle skoleuger. Kom over og hæng ud med alle os andre. Det bliver overdrevet fedt! Hvis altså klubben bliver her. På grund af den sammenhængende skoledag vil der måske ikke længere være det samme klubtilbud til børn og unge. Hvad er Klub Åfus? Klub Åfus er en klub for klasse, der går på Åløkkeskolen eller bor i Åløkkekvarteret. Mandag-torsdag kan du komme og hænge ud med dine venner. Op til flere gange om ugen er aktiviteter af forskellig grad, som f.eks. madlavning hver tirsdag, fisketure, overnatning, filmhygge, kreative værksteder, fodbold og meget meget andet. Det synes børnene om klubben Jeg interviewede nogle børn fra klubben i forskellige aldre, om hvad de synes om klubben. - Jeg synes, det er sejt med puderummet, hvor man kan hygge sig, lege og sludre, udtaler Mille fra 4.a på Åløkkeskolen. Jeg spurgte også Lukas fra 6.b på Åløkkeskolen, hvad han bedst kan lide ved klubben, Han sagde: - Poolbordet kan jeg godt lide, og pædagogerne kan jeg også godt lide. De er underlige på den gode måde, siger han med et grin på læben. - De er ligesom de skal være. De er både sjove og strenge, fortsætter han. Hvad med den sammenhængende skoledag? Klubben vil højst sandsynligt blive der, men ingen ved endnu hvordan det vil foregå. De børn, jeg har spurgt, synes alle sammen, at det ville være mega nederen hvis klubben lukkede. Det er hyggeligt og så ville man jo ikke være så meget sammen med sine venner er nogle af argumenterne for, hvorfor klubben skal blive. Personalet 13 I klubben arbejder Dennis (også kaldet Demo), Trine, Pernille og Martin. Dennis og Trine er i klubben hver dag, mens Pernille og Martin kun er her et par gange om ugen. Jeg spurgte Dennis, hvad han godt kan lide ved hans arbejde. Han svarede: - Ingen arbejdsdag ligner hinanden, og så er jeg jo omgivet af søde børn, der gør sjove ting og fylder hverdagen med glæde. Udviklingen fra børnene kommer i 4. klasse til de går ud af 6. klasse, oplever jeg hver dag. Det synes jeg også er spændende. Og så har jeg nogle fantastiske kollegaer. Aktiviteterne I klubben er der næsten hver uge forskellige aktiviteter, lige fra svømmehal til den årlige gallafest. Gallafesten er en af de store begivenheder på klubbens kalender. Alle er klædt i fint tøj, mens DJ Demo spiller musik, som alle rocker med til. Der bliver også holdt klubmesterskaber i blandt andet Fifa, pool og bordtennis. Anna Leth Christiansen, 6.b, Åløkkeskolen

14 Henvendelse til kirken Kirken varetager samfundets grundlæggende personregistrering - også for personer uden for Folkekirken. NÅR MAN FÅR ET BARN Fødselsanmeldelsen foretages af jordemoderen. Det betyder, at gifte forældre normalt ikke skal foretage sig noget, før barnet skal have et navn. For ugifte forældre gælder det, at faderskabet skal registreres hurtigst muligt. som regel kan det gøres med en Omsorgs- og Ansvarserklæring. Kirkekontoret sender moderen blanketten, som skal bruges. DÅB: Henvendelse til sognepræsten NAVNGIVELSE UDEN DÅB Henvendelse til kirkekontoret. NAVNEÆNDRING Henvendelse til kirkekontoret BRYLLUP Dato for vielse aftales med præsten. Dernæst henvender man sig til kommunen (Borgerservice, Skulkenborg 1), hvor der udstedes en prøvelsesattest. Husk dåbsattest. Prøvelsesattest og dåbsattest afleveres hos sognepræsten, og der aftales nærmere. DØDSFALD: Aftale om begravelse sker ved henvendelse til sognepræsten - som regel via en bedemand, der også ordner de praktiske ting. PRÆSTEN: Er en personlig præst for hvert enkelt folkekirkemedlem i sognet. Det betyder, at hun med sin tavshedspligt og sin neutralitet står til rådighed for alle sognets beboere. SE OGSÅ Pokalhylden Dåb 16. februar: Isabella Lærkegaard Nielsen, Lumbyvej februar: Vincent Pete Grundsø Madsen, Kanslergade 32.E, 2.tv. 23. februar: Mathilde Toftegaard Sander, Mågebakken 118, Sanderum 2. marts: Benedikte Bech, Prins Valdemars Vej marts: Emil Lange, Kanslergade 31, 1. Tredobbelt danmarksmester Adrian Fjord, Prins Valdemars Vej, deltog i DM i indendørs rulleskøjter i Farum 1. marts og vandt 1000 meter linjeløb, 1500 meter pointløb, 2000 meter udskilningsløb og blev nummer 3 i 500 meter sprint. Den tredobbelte danmarksmester (og bronzemedaljevinder) fra Odense Rulleskøjte Klub, var den eneste deltager fra klubberne vest for Storebælt i ungdomsrækkerne, idet denne sportsgren er domineret af sjællandske klubber. Odense Rulleskøjte Klub har et meget stærkt ungdomsarbejde og håber at kunne sende flere deltagere til DM i de kommende år. Hvis der er nogen, som ønsker at prøve denne sport, kan de dukke op på det gamle Odense Teknikum, hvor der trænes på mandage fra begyndelsen af april. Se tider under rulleskøjter på Henrik Kjær Larsen (far) Dødsfald Dato for begravelse/bisættelse 20. februar: Lis Viola Jørgensen, 72 år 20. februar: Henning Outzen Hansen, 58 år 7. marts: Bendt Olesen, 56 år 18. marts: Vera Kathrine Hansen, 84 år Professionel lyd og billede Vi tilbyder salg, installation, udlejning og service til erhverv og offentlige kunder i hele Danmark. Projektorer og lærreder Interaktive tavler Rumstyringssystemer Digital skiltning Svendborgvej Odense S Storskærme Videokonference Lydanlæg LED bander Kontakt en af vores konsulenter på telefon for uforpligtende tilbud, eller se mere på HAR DU DRØMMEN?? SÅ LAVER VI BADEVÆRELSET Vi sørger for VVS, murer, tømrer, el og maler. ENERGIVEJLEDNING UDFØRES ENERGIVEJLEDNING UDFØRES Blikkenslagerarbejde udføres EGESTUBBEN ODENSE N TELEFON FAX MOBIL info@skovhavens-vvs.dk 14

15 Vejviser til kirken ADRESSE: Rugårdsvej 62. Linje 21 og 22 kører lige til døren. FASTELAVN - Her er de tre, der fik præmier for udklædning ved fastelavnsgudstjenesten i kirken. Klara Heidemand (anden), Alma Heidemand (charleston) og Smilla Sandberg (uglen). Se flere billeder på bagsiden. Foto: Lauge Vestergaard Opslagstavlen Hundehvalpe sælges Fem styk labrador Formel 1-hvalpe søger nyt hjem 14. maj. Da er de otte uger. Tre styk lyse hunner, en sort han og en sort hun. Vi er bare så dejlige, så kom og få et kig på os :-). Steen, Dronning Olgas Vej 5, Tlf (pris aftales nærmere. Elscooter sælges Pæn og meget velholdt firhjulet elscooter sælges. Pris 3500 kroner. Den er fire år gammel, og nyprisen var Henvendelse: Berit Funder, Johannevej 4, eller Køb en carport Splinterny carport vundet i konkurrence sælges. Nyværdi kroner. Sælges for kroner. Garagen er 5,5 x 3,5 m af varmegalvaniseret stål og med et tag af 10 mm polycarbonat som sikrer en lang levetid. Vil du lave et rigtigt forårskup - så er det nu... Henvendelse: Lennart Schønberg OPSLAGSTAVLEN hænger altid på næstsidste side. Her bringer vi meddelelser fra beboer til beboer. Opslag er gratis. Gælder ikke boligannoncer. Mail til: kureren@aaloekkekvarteret.dk SOGNEPRÆST: Laila Groes, Prins Valdemars Vej 3 Tlf mail: lgr@km.dk Træffes bedst på bopælen tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl Torsdag tillige kl Lørdag og andre dage efter aftale. KIRKEKONTOR: Præstesekretæren træffes på kirkekontoret ved kirken, , onsdag og fredag kl Henvendelse kan også ske til sognepræsten. Mail: hanstausens.sogn@km.dk KIRKETJENER: Hanne Josefsen, Tlf Fridag mandag. ORGANIST: Irina V. Natius. Ingrid Marievej 16, 5683 Haarby. Tlf SOGNEMEDHJÆLPER: Ditte Hassing Tlf Mail: dittehtk@yahoo.dk MENIGHEDSRÅDSFORMAND: Birgit Boelskov Store Glasvej 38, st. th KIRKEVÆRGE: Poul Tornøe Knudsen, Ny Kongevej 10, tlf KIRKEBIL: Ældre, svagelige og gangebesværede kan til gudstjenester og møder blive kørt til og fra kirken. Kirken betaler. Ring til kirkekontoret. Ved søndagsgudstjeneste senest fredag kl på , eller til sognepræst Laila Groes. KIRKEN PÅ NETTET: 15

16 KALENDEREN FESTLIG FASTELAVN - glimt fra årets fastelavnsgudstjeneste og tøndeslagning på pladsen bag kirken. Foto: Lauge Vestergaard APRIL 9.: Bodil og Hans Rytter i Onsdags caféen kl : Palmesøndag. Gudstjeneste kl : Skærtorsdag. Gudstjeneste kl : Langredag. Gudstjeneste kl : Påskedag. Gudstjeneste kl : Anden påskedag. Gudstjeneste kl : Sara Kromann og Jens Dahl Rasmussen i Onsdagscaféen kl : Børge Wagner i Onsdagscaféen kl JUNI 23: Sankthansbål kl. 20 SEPTEMBER 23: Koncert med beatsalmer i kirken kl OKTOBER 30: Fyns biskop, Tine Lindhardt, i kirken kl Åløkkens Fysioterapi Speciel erfaring med ryg, nakke og idrætsskader. Ingen ventelister! Professionel behandling og træningsplanlægning Tlf.: Rugårdsvej 103a, 5000 Odense C. Har du vand i kælderen? Mail til: vandikaelderen@gmail.com Skriv navn og adresse samt dato for hvornår, du havde vand i kælderen. For at hjælpe vandselskabet med at løse problemerne, vil Åløkkekvarterets Grundejerforening gerne have et overblik over, hvor galt det står til med oversvømmelser i kvarteret. Tak for hjælpen 50/10 Mbit/s for kun 269,- kr. pr. måned!! (gratis i oprettelse) Tlf.: NY PRIS APRIL 2014 Din forbindelse til fremtiden Et af Danmarks hurtigste Internet til prisen. 25/5 Mbit/s kr. 219,- (pr. måned) (GRATIS oprettelse) 12,5/2,5 Mbit/s kr. 169,- (pr. måned) (GRATIS oprettelse) 2/0,5 Mbit/s kr. 119,- (pr. måned) (GRATIS oprettelse)

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31.

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Påskens historie omfavner os, og bredes ud omkring os her efter påske. En vandring er begyndt gennem

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt April Såril 2004 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Menighedsudflugt Lørdag den 15. maj tager vi på menighedsudflugt. Vi er blevet enige om at tage til Gerlev Legepark,

Læs mere

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32.

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32. Fredag den 10. juli vil Vibeke Vang og Jan Kristoffersen sige ja til hinanden. Det sker i Roskilde Frikirke kl. 15.00. Kom og være med til denne vigtige begivenhed i Vibekes og Jans liv. Efter vielsen

Læs mere

Allerførst fortælles kort intro: Hvem var Jesus? Jesu liv som optakt til påskebegivenhederne.

Allerførst fortælles kort intro: Hvem var Jesus? Jesu liv som optakt til påskebegivenhederne. Allerførst fortælles kort intro: Hvem var Jesus? Jesu liv som optakt til påskebegivenhederne. Palmesøndag Kirkerummet Palmegrene til at vifte med/lægge foran Jesus Et æsel, palmer, en kappe til Jesus Fortæl

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke Lørdag d. 25. april 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud DDS 260: Du satte dig

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Herre, stå ved siden af os, når vi fristes til at vende dig ryggen. AMEN

Herre, stå ved siden af os, når vi fristes til at vende dig ryggen. AMEN 2. Påskedag 2015, Hurup og Gettrup Lukas 24, 13-35 Herre, stå ved siden af os, når vi fristes til at vende dig ryggen. AMEN Har du oplevet, at det hele bare er gået i stå? Det, som du sådan havde regnet

Læs mere

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7.

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7. HVAD BETYDER PÅSKE INTRODUKTION Hvorfor holder vi egentlig påske? Vi spiser påskefrokost og laver gækkebreve - men er det andet end det? Påsken handler om Jesus død og opstandelse. Påsken åbner muligheden

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Påskedag den27. marts 2016 kl.10.00 i Skelager Kirke.

Påskedag den27. marts 2016 kl.10.00 i Skelager Kirke. Påskedag den27. marts 2016 kl.10.00 i Skelager Kirke. Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der kom et kraftigt jordskælv.

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Godt Nyt. Juni 2004. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. Juni 2004. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt Juni 2004 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Arbejdslørdag Så er tiden kommet, hvor vi får chancen for endnu en dag sammen i vore skønne omgivelser på Hedegade 29

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 26-04-2015 Prædiken til 3.s.e.påske 2015, konfirmation..docx

Lindvig Osmundsen Side 1 26-04-2015 Prædiken til 3.s.e.påske 2015, konfirmation..docx Lindvig Osmundsen Side 1 26-04-2015 Prædiken til 3. s. e. påske 20. Konfirmation Bording kirke. Tekst: Johs. 14,1-11. En vej gennem livet. I dag er vi samlet til konfirmation, i glæde, forventning og med

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Inviter gerne børn, venner og naboer med til en meningsfyldt og indholdsrig julefest. Der skal nok blive plads til os alle.

Inviter gerne børn, venner og naboer med til en meningsfyldt og indholdsrig julefest. Der skal nok blive plads til os alle. Søndag den 14. december kl. 10.30 holder vi julefest for hele familien. Vi fejrer julen med nogle af julens skønne salmer, danser om juletræ og glæder os sammen med børnene over julens store og glade budskab.

Læs mere

Bruger Side Prædiken til Påskedag 2015.docx. Prædiken til Påskedag Tekst: Markus 16,1-8.

Bruger Side Prædiken til Påskedag 2015.docx. Prædiken til Påskedag Tekst: Markus 16,1-8. Bruger Side 1 05-04-2015 Prædiken til Påskedag 2015. Tekst: Markus 16,1-8. Påskedag er dagen hvor vi kan slippe tøjlerne og springe ud i glæde over at det umulige er sket. Lade troen springe ud som blomsten,

Læs mere

Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Mark 16,1-8

Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Mark 16,1-8 1 Påskedag I. Sct. Pauls kirke 31. marts 2013 kl. 10.00. Salmer: 222/434/219/225//224/439/223/235 Uddelingssalme: se ovenfor: 223 Åbningshilsen Vi fejrer noget, vi ikke forstår og fatter: Jesus var død,

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder København S, 10. juni 2015 Kære menigheder Morten Kofoed Programme Coordinator Baptist Union of Denmark Cell: +45 3011 2904 E-mail: morten@baptistkirken.dk Mange tak for jeres bidrag til Burundis Baptistkirke

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg Vi er en familie -4 Stå sammen i sorg Mål: Børn lærer, at det er godt at stå sammen, når tingene er svære. De opmuntres til at tage hensyn, vise omsorg for og til at trøste andre. De opmuntres også til

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ...

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ... 1 Konfirmationer 2014.... Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 Gud, tak for, at du har vist os kærligheden, som det aller vigtigste i livet. Giv os troen og håbet og

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 Kirke og Sogn På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 2 KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN 3 Infoside Kirkekontoret, Sognegården, Kirketorvet 2, 8310 Tranbjerg 86 29 57 33 Mandag-fredag kl. 10.00 13.00 Torsdag

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj IRKE nyt 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj At finde sin rette plads... Se side 2 At finde sin rette plads - kan det lade sig gøre i kirken? Jeg har min faste plads i kirken. Sådan siger et par

Læs mere

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud Dåb: DDS 448: Fyldt af

Læs mere

KUREREN Nr. 8 Oktober 2014

KUREREN Nr. 8 Oktober 2014 KUREREN Nr. 8 Oktober 2014 Udgives i Hans Tausens Sogn Åløkkekvarteret - Glasværkskvarteret - Kanalvejskvarteret 20. årgang Halloween i kirken og i skoven Side 3 Biskoppen i kirken Side 4 Politikere på

Læs mere

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke. Søndag d. 28. april 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke. Søndag d. 28. april 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 28. april 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud DDS 260: Du satte dig

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Salmer: Hinge kl.9: 458-462/ 467-37,v.5-671 Vinderslev kl.10.30: 458-462- 178/ 467-37,v.5-671 Dette hellige evangelium

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Ja, jeg ved du siger sandt Frelseren stod op af døde Det er hver langfredags pant på en påskemorgenrøde

Ja, jeg ved du siger sandt Frelseren stod op af døde Det er hver langfredags pant på en påskemorgenrøde PRÆDIKEN PÅSKEDAG DEN 16. APRIL 2017 AASTRUP KL. 9 VESTER AABY KL. 10.15 Tekster: Sl. 118,19-29; 1. Kor. 5,7-8; Mark. 16,1-8 Salmer: 218,233,238,241,234 Ja, jeg ved du siger sandt Frelseren stod op af

Læs mere

Godt Nyt. Er du med på livets rejse? Der er så utrolig meget at udforske! månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. Er du med på livets rejse? Der er så utrolig meget at udforske! månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt Er du med på livets rejse? Der er så utrolig meget at udforske! månedsblad fra Roskilde Frikirke Fra søndag den 8. oktober er der Børnekirke hver søndag under gudstjenesten. Patricia, Amalie,

Læs mere

Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Vi ønsker alle en rigtig god sommer Dokumentation Ved indgangen til Fritteren, i Glasgangen, har vi lavet en aktivitetstavle, så børnene kan danne sig et overblik over, hvad der sker i huset. Det er et stort hus, og det kan være svært for

Læs mere

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28).

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Mandag d. 2. marts 2015 Salme DDS nr. 373: Herre, jeg vil gerne tjene Jesus siger: Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Kære Jesus Kristus,

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Drop-in. Læs i denne avis om: Forståelige brokkerier! Gymnastikopvisning 8/3. Ikke et ord om mord. Lokal kunst. Indsamling 10. marts.

Drop-in. Læs i denne avis om: Forståelige brokkerier! Gymnastikopvisning 8/3. Ikke et ord om mord. Lokal kunst. Indsamling 10. marts. Læs i denne avis om: Af Viggo Kaspersen. Andst Avisen har haft det årlige repræsentantskabsmøde. Her mødes alle de foreninger, der står bag og bakker op om avisen. Der mangler nogle få foreninger, som

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Gallamiddag Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Maj BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

GLADBYS ÅBNING. Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2.

GLADBYS ÅBNING. Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2. GLADBYS ÅBNING Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2. Vi skulle først lige have ro og så begyndte vores borgmester Berit. Hun startede med at sige. I skal til at skabe en by på

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten Samvirket, Viborg August 2011 samvirke-nyt SAMVIRKE-NYT udgives af bestyrelsen for FDF Samvirket, Viborg Redaktør: Jørn Mathiasen Vævervej

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Første søndag efter påske Prædiken af Lise Rind 1. TEKSTRÆKKE

Første søndag efter påske Prædiken af Lise Rind 1. TEKSTRÆKKE Første søndag efter påske Prædiken af Lise Rind 1. TEKSTRÆKKE I tirsdags lige efter påske, stod jeg og ventede på toget på Ålborg Station. Jeg havde forinden gået igennem Kildeparken og set en flok dranker

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere