Nyhedsbrev Nr. 12 september Hej! Så er undervisningen i gang igen på Faaborg Midtfyn Musikskole.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev Nr. 12 september 2014. Hej! Så er undervisningen i gang igen på Faaborg Midtfyn Musikskole."

Transkript

1 Nyhedsbrev Nr. 12 september Hej! Så er undervisningen i gang igen på Faaborg Midtfyn Musikskole. Det er en fornøjelse at byde jer velkommen til en ny sæson med musikalske oplevelser. Instrumentalundervisningen startede i uge 35. Miniband, Musik og Bevægelse, samt alt sammenspil begynder i denne uge (uge 37). Vi er rigtig glade for, at så mange børn og unge har lyst til at gå i Faaborg Midtfyn Musikskole. Det er dejligt at møde nye elever og gamle kendinge, som er i fuld gang med at spille og lære nyt på musikfronten. Vi er nu i gang med en ny sæson fyldt med aktiviteter, og vi glæder os til at se og høre jer til vores workshops, caféer, koncerter m.m. Vi håber, at I får mange lærerige timer og gode musikoplevelser hjemme, i øverummet, sammen med vores hold af engagerede og dygtige lærere/musikere og i sammenspillet med de andre elever. Husk at du kan få nyheder og indsigt i, hvad der sker i Musikskolen, ved blandt andet at følge os på Facebook. Du kan finde os her Mange hilsner fra kontoret Heidi Nielsen, Peter Wallin, Palle Larsen og Helle Jakobsen I Musikskolen er der masser af liv! Vi praktiserer det meste indenfor den musiske verden: Trompeter blandet med violiner elguitarer sammen med saxofoner Og så en bunke bongotrommer og I-pads oveni! Muligheder findes der mange af! Da vi har løbende tilmelding kan du være heldig stadig at få en plads, hvis du skynder dig.

2 Kom med på vores nye hold COMPUTERMUSIK & IPAD-MUSIK i sæson !!! COMPUTERMUSIK Der er stadig ledige pladser på holdet torsdage kl på Byskolen i Faaborg, med Peter Jessen som indpisker. Det koster kr pr. måned i 10 måneder. Holdet starter i uge 38! Meld dig til på musikskolens hjemmeside Vi glæder os til at se dig! Du skal lære at lave musik på computeren. Computeren - fremtidens kompositionsværktøj - kan rumme alle de lyde og instrumenter man kan forestille sig. Vi skal lære at optage vores egne lyde, lave dem om til rytmer og melodier, mixe dem samme med instrumenter fra computeren og komponere vores helt egne musiknumre. Det hele vil foregå på hold af 6 elever. Som noget helt nyt vil undervisningen delvist foregå online. 1 uge: Elever og lærer mødes på musikskolen 2 timer. 2 uge: Elever mødes på musikskolen 1,5 timer - Lærer med online. 3 uge: Elever mødes på musikskolen 1,5 timer - Lærer med online. 4 uge: Online solo 15 min - Online med lærer.

3 Der vil blive oprettet en lukket gruppe på nettet, hvor elever kan mødes og dele deres musik, idéer mm. Computere og programmer har vi på stedet og hver elev vil få en licens til låns, så man kan arbejde derhjemme. Instruktør og underviser er Peter Jessen. Peter er elektromusiker og uddannet trommeslager fra Musikkonservatoriet. Han har mange års erfaring med at undervise i computermusik og var en af de første til at bringe computermusik ind i musikskole-verdenen. Han er en del af den elektroniske duo Need2Beat, som bl.a. har turneret i Kina mm. Derudover laver Peter et hav af workshops under navnet ELEKTRORUM. Peter var også forbi Faaborg d. 1. marts i år for at reklamere for Elektrorum. Pris: 167 kr. pr mdr. i 10 måneder. (faget starter i uge 38 og foregår i 34 uger) Undervisningen foregår torsdage kl i Faaborg på Byskolen (lokale 12), Grønnegade 44 IPAD-MUSIK Musik på ipad (fra uge 43 til uge ) Lær alt om hvordan man laver musik på ipad. Uanset om du spiller et instrument i forvejen eller ipad'en er dit nye instrument, vil du lære hvordan, man bruger ipad'en til at lave musik på. Vi tager udgangspunkt i Apple's eget Garageband, men vil også bruge en stribe andre smarte og sjove app's til at lave musik, skrive noder, sample, programmere synth's, lave lydlandskaber, øveprogrammer (hvis du spiller et instrument), DJ'e og beatbox'e på. Mere musik på ipad (Fra uge ) Vi skal komponere, producere og indspille vores egne sange på ipad. Med udgangspunkt i Apple's Garageband og Akai's impc, checker vi en masse elektronisk musik ud; fra hiphop over dubstep til dance, og efterligner den på ipad'en. Du lærer om musikalske grundbegreber som tempo, sammenspil, dynamik, improvisation, harmonik og vi undersøger hvordan en god sang er opbygget, så vi kan lave vores egne hits endnu bedre. Praktisk info Pris for 8 gange á 60 minutter = 481,- Regn med udgifter på cirka 100,- kr til app's. Medbring en Ipad2/Ipad mini/ipad3/ipad4 og et par gode hovedtelefoner. Underviser på begge hold: Søren Bøje Du tilmelder dig på musikskolens hjemmeside let at finde på forsiden!

4 Hvad sker der i sæson ? Vi har allerede været i gang på scenen i sæson : Hjerter Dame-touren fik besøg af både rockbandet A fine mess, og af marimbaorkestret New Vibes d. 30/8. Arrangementet Fynske Fristelser i Faaborg havde både Anne-Maries harper & New Vibes på artistlisten D /8. Lidt surt at søndagens musikarrangement regnede væk, men der var så heftig nedbør, at det var umuligt med en udendørskoncert der. Kirill med guitarelever & New Vibes deltog ved Ryslingedagen d. 7/9 Og så er vi jo også aktive på bl.a. Folkefestivalen i Faaborg d. 3/10 Spil Dansk-dagen, som i år er torsdag d. 30/10 Cafékoncerter & advents/julekoncerter i hele kommunen Speedadmin Vi har i musikskolen fået et nyt administrationssystem det har I måske set ved tilmelding osv. Det hedder Speedadmin. Den store fordel ved dette nye system er, at det er web-baseret, og at alle i Musikskolen elever, forældre, lærere, Heidi på kontoret & ledelsen kan kommunikere på samme sted. F.eks. har lærere direkte kontakt til både elever og forældre her, hvilket jo er en stor fordel (ingen optagettone i telefonen o.l.) Som elever og forældre logger I jer på speedadmin.dk ved først at vælge. Derefter skriver i de første 6 cifre af jeres barns cpr som brugernavn (eleverne bruger deres eget cpr) og de sidste 4 cifre som kodeord. Når I er logget ind kan I se følgende: Mit skema: elevens skema (både for solo og sammenspilstider) og I kan se alle lærer info (mail og telefon numre) Tilmelding: Alle vores tilmeldingsmuligheder Mine stamdata: Under mine stamdata kan du se om du lejer nogle instrumenter og du kan se dine betalinger. Hvad beløbene er og hvornår du modtager en regning. Det er også her, du retter i dine egne data (mobil e mail osv) DET ER JERES ANSVAR AT MUSIKSKOLEN ALTID HAR DE NYESTE OPLYSNINGER PÅ ELEVEN Portal: På portalen kan du bl.a. se musikskolens ferieplan og koncertoversigt. Musikskolen får også snart en ny hjemmeside, med både nyt look og adresse. Vi arbejder på den nye hjemmeside her i efteråret. Mere om dette i næste nyhedsbrev.

5 Cathrine S.F. med sin guitar fra forårskoncerten på Pontoppidanskolen d. 11/6 Børnemusikfestival i Faaborg d. 7. november D. 7. november afholdes børnemusikfestival for 4 børnehaver i Svanningehallen. Det drejer sig om: Svanninge Børnehave, Horne Skoles Børnehave, Ringgaardens Børnehave og Bøgebjerg Børnehave i Vester Åby. Ca. 80 børn vil opføre en musical over temaet "EN VERDEN FULD AF FANTASI". Musik og tekster er helt nye og lavet af børnene, personale og Musikskolens lærere, Kristina Hedelius Strikkertsen og Anne Rye. Børnehaverne får et musikforløb på 8 uger op til musicalen, hvor de øver på sangene. Fredag d. 7. november samles alle medvirkende i Svanningehallen om formiddagen til prøve. Første forestilling kl er for bedsteforældre og ældre borgere fra lokalområdet. Anden forestilling kl er for familierne. Musicalen laves i samarbejde med de 4 Børnehaver, Svanninge boldklub, Faaborg Sommerspil, Svanningehallen og.

6 Musikskolens støttekreds i Ryslinge, Gislev og Kværndrup har brug for nye kræfter. Musikskolens støttekreds for Ryslinge, Kværndrup og Gislev er et stor aktiv for musikskolen i lokalområdet. Støttekredsen har som primære formål at støtte de lokale arrangementer, som Musikskolen afholder i lokalområdet. Målet er at styrke og udvikle et lokalt, socialt musikliv for børn og unge og deres forældre. Støttekredsen hjælper til rent praktisk ved koncerter og andre musikarrangementer. Musikskolen og medlemmerne i støttekredsen vil gerne opfordre andre og nye forældre fra lokalområdet, der har børn i musikskolen til at være aktive i den lokale støttekreds. Der er brug for flere hænder. Der afholdes 2 årlige møder, hvor årets aktiviteter planlægges. Især på Spil dansk dagen sidst i oktober, er der travlhed, da der igennem mange år har været afholdt en stor koncert med fællesspisning. Støttekredsen er ikke en forening. Er du interesseret i at høre nærmere om Støttekredsen så kontakt medlem af støttekredsen Pia Normann Jensen tlf.: Mail: pnj@fmk.dk

7 Musikskolens Bestyrelse består af: Pia Bergholdt, Faaborg - Forældrerep og formand Kamilla Harritsø, Årslev - Forældrerep. og næstformand Mona P. Nielsen, Årslev - Forældrerep. Bjarne F. Knudsen, Broby - Forældrerep. Alberte Harritsø, Årslev - Elev rep. Marianne Madsen, Gislev - Støtteforeningens rep. Niels E. Pedersen, Faaborg - Skoleledernes rep. Søren B. Hansen, Faaborg - Lærerrådsformand Hasse Winther - Kommunens kulturkonsulent Helle Jakobsen - Musikskolens leder og sekretær i bestyrelsen Palle Larsen - Musikskolens souschef Peter Wallin - Musikskolens afd.leder Hvis elever eller forældre har spørgsmål til bestyrelsen, er man meget velkommen til at sende en mail til Pia Bergholdt pibergholdt@mail-online.dk Bestyrelsesvalg 2014! Onsdag d. 22. oktober afholdes der valg til Musikskolens bestyrelse. Hvem der er med i den nuværende bestyrelse kan du se her ovenfor. På valg i år er støtteforeningsrepræsentant Marianne Madsen, forældrerepræsentanten Kamilla Harritsø, samt elevrepræsentanten Alberte Harritsø. Måske er det lige dig vi mangler i vores bestyrelse. Vi drøfter musikskolens linje og fremtid, og her får du også musikskoleverdenen på 1. parket: Hvem er vi, hvad laver vi, for hvem og hvor henne. Mail til formand Pia Bergholdt og hør nærmere (se mailadresse her oven). Vi mødes 4 gange per sæson. Kirill G. & Guitarslænget på Ryslingedagen d. 7/9. Marimbaorkestret "New Vibes" for fulde gardiner Også på Ryslingedagen.

8 at alle informationer fra musikskolen kommer ad elektronisk vej, så HOLD ØJE MED JERES E- MAIL og mobiltelefoner. Evt. afbud kommer på mobilen. Med venlig hilsen Helle Jakobsen musikskolechef, Peter Wallin afd. leder, Heidi Nielsen musikskolesekretær og Palle Larsen, souschef Vi ønsker jer alle en dejlig sæson i musikskolen!

Nyhedsbrev Nr. 14 august 2015.

Nyhedsbrev Nr. 14 august 2015. Nyhedsbrev Nr. 14 august 2015. Velkommen til sæson 2015-2016- Vi håber, at I alle har haft en dejlig sommer. Musikskolen er klar til undervisning fra d. 24. august (soloundervisning) og fra d. 7. september

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 15 November 2015.

Nyhedsbrev Nr. 15 November 2015. Nyhedsbrev Nr. 15 November 2015. Så er det jul næsten. Vi nærmer os med stormskridt julen 2015, og i musikskolen juler vi derudaf for fulde gardiner lige som de andre år. Vi har et digert juleprogram foran

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 20 august 2017.

Nyhedsbrev Nr. 20 august 2017. Nyhedsbrev Nr. 20 august 2017. Juhuu!!! Så ruller det igen - Velkommen til sæson 2017/2018. Vi håber, at I alle har haft en dejlig sommer. Musikskolen er klar til undervisning fra d. 21. august (soloundervisning),

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 18 Oktober 2016.

Nyhedsbrev Nr. 18 Oktober 2016. Nyhedsbrev Nr. 18 Oktober 2016. Så er det jul næsten. Vi nærmer os med stormskridt julen 2016, og i musikskolen (h)juler vi derudaf for fulde gardiner ligesom de andre år. Vi har et spændende juleprogram

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016.

Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016. Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016. Kære alle elever og forældre. Så nærmer foråret sig lige så stille, og det er igen tid til at tage stilling til, om I vil fortsætte med at gå til musik. Der er tilmelding

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 23 Februar 2018.

Nyhedsbrev Nr. 23 Februar 2018. Nyhedsbrev Nr. 23 Februar 2018. Kære alle elever og forældre. Så kom vi ind i 2018. Julen er forbi for længst, og om lidt kommer foråret. Det bliver lysere (og om lidt også varmere, juhuu!) - og så er

Læs mere

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO!

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO! Velkommen i Favrskov Musikskole FAVRSKOV MUSIKSKOLE vil gerne hjælpe dig med at vokse i musikken. Der er mange forskellige ting som kan hjælpe dig til, at du kan gro i musikskolen. Denne folder er en hjælp

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Workshopkatalog til Temauge i uge 6.

Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Videoworkshop 1. Mandag 15.00-16.45 Videoworkshop 2. Videoworkshop 3. Tirsdag 15.00-16.45 Videoworkshop 4. Tirsdag 17.15 19.00 Videoworkshop 5. Videoworkshop 6. Onsdag

Læs mere

Musikskole 2009-2010

Musikskole 2009-2010 Musikskole 2009-2010 Velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og solofagstimerne og håber på mange hyggelige og musikalske timer i løbet af

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7., 8. og 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2019 optager

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 26

Syddjurs Friskole Ugebrev 26 Syddjurs Friskole Ugebrev 26 KALENDER: uge 26: Hele skolen er på lejrtur sammen 14/8: kl. 9.00 : Første skoledag efter sommerferien 30/9-5/10: Udenlandstur for 6. - 9. klasser 2018 Ugebrevet udkommer normalt

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7., 8. eller 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2017

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning. Sæson 2014/15 Volume 4 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Sommerhilsen...1 Kommende arrangementer...2 Tak til tournéholdet... 2 Ny sæson 2015/16...2 Om Bazartilbud...3 Musikskolen og Folkeskolereform.3

Læs mere

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud!

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud! 1 Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014 Idékatalog Be happy and sing it out loud! Mere sang og musik i skolen skaber grobund for fordybelse, faglighed og trivsel 2 Forord: Folkeskolen står over for

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

Invitation til. Musikskolens Musikuge

Invitation til. Musikskolens Musikuge Invitation til Musikskolens Musikuge Uge 9 2014 1 Velkommen til Musikugen Musikskolen omlægger i uge 9 al den almindelige undervisning og tilbyder i stedet andre spændende, anderledes og alternative undervisningstilbud.

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Velkommen i Horsens Musikskole år 2011-2012 Musik er fællesskab. Jørn Steffensen, Musikskoleleder I musikskolen lærer du at spille og synge

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne give vores elever muligheden for at musikken kan komme til at spille endnu mere for dem, og samtidig udnytte at vi har et

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Luci-optog! Igen i år er 2. klasses kor et julekor. Det betyder,

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM

FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM 2009-2010 VELKOMMEN! Favrskov Musikskole tilbyder musikundervisning for alle mellem 0 og 25 år, med bopæl i Favrskov Kommune. Vi har 27 dygtige lærere, som er parate til

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7. 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2016 optager

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2017-2018 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2017-2018. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 oktober 10. Kære forældre og elever.

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 oktober 10. Kære forældre og elever. GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 oktober 10 Kære forældre og elever. Jeg håber I er kommet godt i gang med sæsonen i Musikskolen, og at I trives hos os. GMnyt er vores nyhedsbrev, som vi

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge profilfag:-) Profilfag er små fordybelsesområder på ca. 10 uger,

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 Den åbne skole Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 1. Music Mind Games i 0. klasse 2. Stryg, strenge og Blæs i 2. klasse 3. Kor- og sangskole i 3. klasse 4. Blæserklasse

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV Maj 2016 HØJVANGSKOLEN HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Nyt fra skolebestyrelsen Skolebestyrelsen har afviklet ordinært møde torsdag den 28. april og har blandt andet drøftet følgende: Den nye skolehverdag for

Læs mere

giv dit barn en gave for livet

giv dit barn en gave for livet Spillelyst giv dit barn en gave for livet Musik er sundt for sjælen Alle ved hvad musik kan gøre ved os. Den kan gøre os glade, den kan få os til at gyse, den kan vække minder, den kan få os til at danse,

Læs mere

Ringe d. 25/ Evaluering af projekt Dagplejesalmesang i Faaborg- Midtfyn Kommune (Vedr. Dokument nr.: /16)

Ringe d. 25/ Evaluering af projekt Dagplejesalmesang i Faaborg- Midtfyn Kommune (Vedr. Dokument nr.: /16) Ringe d. 25/6-2018 Evaluering af projekt Dagplejesalmesang i Faaborg- Midtfyn Kommune (Vedr. Dokument nr.: 153541/16) Navn: Dagplejesalmesang og mødet med kirkerummet musik, sang og bevægelse for børn

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 11

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 11 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 11 Kære alle sammen Så sidder jeg endnu engang foran tastaturet, for at videregive nyheder, informationer og tanker om, hvad der sker i skoleverdenen i almindelighed og på Spjellerup

Læs mere

NYHEDSBREV. Oktober 2016

NYHEDSBREV. Oktober 2016 NYHEDSBREV Oktober 2016 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Sommerfest Hverdagens helt Frivillighedsprisen Foredrag Diverse messer Kommende arrangementer: Julefrokost Hjerneugen 2017 Julefond Faste

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. / Lærer: Sarah Agergaard Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Lucia-optog! Igen i år er 2. klasses kor

Læs mere

Årsplan. Skoleåret 2014/2015 Linjefag 7. 9. klasse

Årsplan. Skoleåret 2014/2015 Linjefag 7. 9. klasse Årsplan Skoleåret 2014/2015 Linjefag 7. 9. klasse 1 Årsplan for Linjefag musik FAG: Musik KLASSE: 7-9 klasse ÅR: 14/15 Lærer: MG August Oktober Opbygning af et fælles repertoire til Spil Dansk Dagen samt

Læs mere

-Nyhedsbrev november 2018

-Nyhedsbrev november 2018 -Nyhedsbrev november 2018 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er det muligt at købe Vinding Ungdoms- og Idrætsforenings nye klubdragt til en særdeles favorabel pris.

Læs mere

Til EFTERSKOLERNES DM 2013

Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder Fredag d.17 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne Entre:

Læs mere

FRIVILLIGE VALGFAG. Sct. Ibs Skole

FRIVILLIGE VALGFAG. Sct. Ibs Skole FRIVILLIGE VALGFAG Sct. Ibs Skole 2019-2020 Frivillige valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn Vær med i Teatergruppens traditionsrige teaterforestilling

Læs mere

Læreplan Musisk Skole Kalundborg Akustisk guitar

Læreplan Musisk Skole Kalundborg Akustisk guitar 1 2015 Læreplan Musisk Skole Kalundborg Akustisk guitar Formål.side 2 Faglige mål og fagligt indhold - Teknik..side 3 - Indstudering side 4 - Musikalske udtryk..side 5 - Gehør/Improvisation side 6 - Hørelære/teori.side

Læs mere

Fredagsbrev den 30. januar 2015

Fredagsbrev den 30. januar 2015 Uge 6: Musical 9. og 10.kl. Emneuge 0.-8.kl. Onsdag den 4.2. kl. 19 Torsdag den 5.2. kl. 19 Uge 7: interferie Musical, billetter købes ved indgangen Musical, billetter købes ved indgangen, alle er velkomne!

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! D. 26. april blev der holdt arbejdsdag på skolen. Det var en rigtig god dag og der blev lavet rigtig mange gode ting til jeres børn.

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen Nyhedsbrev Juni 2013 Børnehuset Ringen Kære Forældre Så er vi ved at lande igen efter vores fyringsrunde og en omrokering. Men heldigvis er vi blevet tildelt de 2 tidligere omtalte ressourcepædagoger.

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Vi glæder os til at se jer til workshops! Den 31. okt. og 1. nov. 2017 er særlige dage i musikskolen. Vi har nemlig skemafrie dage for at få plads til forskellige tværgående

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 18/2017 Nyt fra Børnehuset. Bedsteforældredag torsdag den 18.maj Børn og voksne i Børnehuset vil gerne invitere jer til Bedsteforældredag Torsdag den 18.5.2017 Børnehavebørnenes Bedsteforældre

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune SOMMER for børn 2018 Favrskov Kommune Uge 27 BMX-, SCOOT- OG SKATERSKOLE Er du bidt af en gal skater og vil du gerne lære nye tricks? Så kom til 2 dage, hvor den professionelle skater Thomas Tarzan Hansen

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

Madpolitik i overbygningen.

Madpolitik i overbygningen. Hold Øje uge 41. Lyden af efterårsferie og et bolsje.. Sanne, Sanne, Sanne.. Kære Alle. Så er der efterårsferie. I ønskes alle en dejlig uge vi ses igen om en uge bl.a. til musicalperiode for OB. Hilsen

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical.

Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical. Hold øje - uge 45 Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical. Zebraer, Ørne og Ulve har de sidste 3 uger arbejdet med temaet sociale medier. Onsdag formiddag var det BØF- børn,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012

Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012 Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012 Tilbageblik! Så kom spejlvæggen nu er der lækkerhed i hele lokalet. Det ser godt ud. Vi har også fået sat solfilm op, så lokalet ikke varmes så meget op, før vi går i gang.

Læs mere

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme Et liv med musik... 18/19 FREDERIKSSUND PRIVATE REALSKOLE Kig ind i hvor eleverne efter skoletid kan komme og benytte huset Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i fritidshjemmet byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen, se billeder fra dagligdagen

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

Hans Henriks side. Bemærk, at datoen er rykket en uge frem, således at vi når at få de rejsende hjem!

Hans Henriks side. Bemærk, at datoen er rykket en uge frem, således at vi når at få de rejsende hjem! Hans Henriks side Refleks Vores buschauffører er urolige over, at vi stadig har børn, der venter i vejsiden uden refleksvest eller reflekser. På med vanten - på med refleksen! Oprydning af sommertøj Der

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Foruden vores aktuelle arrangementskalender

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Foruden vores aktuelle arrangementskalender Sæson 2014/15 Volume 3 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Forårshilsen...1 Tilmelding til ny sæson...2 Rock Chok og Skolekoncerter... 2 Bazartilbud...3 Kom og Prøv i Hammel 18/4...3 Legatansøgning

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole

Forenings-SFO Snedsted Skole Forenings-SFO Snedsted Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Kære forældre Efter jul skal vi i gang med forenings-sfo ens periode 2 i dette skoleår. Flere af aktiviteterne fortsætter som hidtil, men

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE DEN KULTURELLE RYGSÆK sikrer børn og unge inspirerende møder med kunst og kulturarv giver børn og unge mulighed for at lære kulturens sprog giver børn og unge flere erfaringer med æstetiske og innovative

Læs mere

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA PROGRAM Skoleåret 2010-11 Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENING! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til

Læs mere

NYHEDSBREV 10. marts 2014

NYHEDSBREV 10. marts 2014 NYHEDSBREV 10. marts 2014 Kære alle sammen Så er foråret på vej med hastige skridt og derfor skal vi jo have gang i nogle skønne forårsoplevelser. Derudover er der et tilbud, som ikke kommer fra os men

Læs mere

MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år

MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år Absalonsgade 8, 1658 Kbh. V E-mail: post@vesterbro-ungdomsgaard.dk www.vesterbro-ungdomsgaard.dk Tlf.: 3355 0080 TILMELDINGER MUSIKBUTIKKEN Vesterbro

Læs mere

Velkommen i Silkeborg Taekwondo Klub

Velkommen i Silkeborg Taekwondo Klub Velkommen i Silkeborg Taekwondo Klub Først vil vi byde dig velkommen i Silkeborg Taekwondo Klub, vi glæder os til at introducere dig til Taekwondoens mange sportslige glæder. Silkeborg Taekwondo Klub består

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2017-2018 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i daginstitutionen byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen tage et kig i dagbogen,

Læs mere

GMnyt 1. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 maj 2018

GMnyt 1. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 maj 2018 GMnyt 1 Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 maj 2018 Nu er det forår Og dermed nærmer sæsonen i Musikskolen sig sin afslutning. Det betyder, at der er mange afslutningskoncerter både på folkeskolerne

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 3

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 3 Kære elever og forældre, Foråret nærmer sig og her i musikskolen glæder vi os over at kunne byde på en buket med nyheder om de kommende måneder - men også om næste sæson 14/15, hvor vi har nye, spændende

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere