Nyhedsbrev. Hammerum, den 10. august 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Hammerum, den 10. august 2013"

Transkript

1 Nyhedsbrev Hammerum, den 10. august 2013 Velkommen til skolestart På tirsdag starter friskolen igen efter en dejlig varm sommer. Vi håber, I har nydt ferien og fået ladet batterierne godt op. Børnene skal møde kl og får fri kl De skal medbringe skoletaske og madpakke. Programmet for dagen blev lagt på hjemmesiden i juni under Nyhedsbreve. Her vil I kunne se, hvad der skal ske i løbet af dagen. Indbinding af bøger Når børnene får udleveret bøger på tirsdag, beder vi jer sørge for at beskytte de bøger, der stammer fra et af skolens klassesæt, med bogbind. Bøger, som ikke er blevet behandlet varsomt, når de skal returneres ved kommende skoleårs slutning, skal erstattes. Derfor er det vigtigt med bogbind, så slidtagen mindskes. Det er ikke nødvendigt at indbinde engangsmaterialer, medmindre I selv har et ønske herom. Nyt SkoleIntra Med skolestarten på tirsdag går vi over til at bruge et nyt Skole-Intra-system via vores hjemmeside. Det kommer til at ske i etaper, hvor vi i første omgang starter med Elev-Intra, inden vi udvider med Forældre-Intra i løbet af september. Børnenes lektier vil fremadrettet kunne ses på Elev-Intra, og i den forbindelse skal de bruge deres Uni-Login. De får derfor en vejledning med hjem på tirsdag påført deres individuelle Uni-Login. Her vil både børnene og I kunne læse, hvordan I kan finde ind til lektierne. Vi vil endvidere vise børnene, hvordan de navigerer i Elev-Intra i løbet af den første uge på skolen. Vejledningen, som sendes med børnene hjem på tirsdag, vil også blive lagt på hjemmesiden under Nyhedsbreve. Til forældremøderne i september for klasse samt klasse vil vi introducere jer for Forældre-Intra. Efter aktiveringen af denne vil I også ad den vej kunne følge med i børnenes lektier.

2 Svømning: Husk badetøj onsdag Når skoledagen starter med normalt skema på onsdag, bedes I huske at sende badetøj + håndklæde med børnene. Vi svømmer fortsat i friluftsbadet om onsdagen resten af august dvs. de kommende tre onsdage. Hvis et barn skal fritages fra svømning, skal det have en seddel med hjemmefra. Løbebånd Som det fremgår af kalenderen på vores hjemmeside, starter vi op med at have løbebånd hver morgen frem til d. 30. august, hvis vejret tillader det. I bedes derfor være opmærksomme på, at børnene skal møde op i egnede løbesko eller medbringe sådanne. Når vi går ind i september, erstattes løbebånd af læsebånd. Til den tid skal børnene sørge for at have en frilæsningsbog med i skole, med mindre andet er aftalt med dansklæreren. Sommermøde på friskolen med eventyrlige fortællinger Lørdag den 17. august slår friskolen, i samarbejde med Gjellerup Valgmenighed, dørene op til sommermøde på skolen fra kl til ca Vi inviterer til et par spændende timer, hvor forhenværende sognepræst, Lars Ole Gjesing fra Ærø, vil genfortælle H. C. Andersens eventyr. Program for dagen: Fællessang og velkomst De vilde svaner Pause med kaffe og sandwich Lille Klaus og Store Klaus Afslutning Der betales 50 kr. for historier, drikkevarer og sandwich. Vi vil gerne understrege, at arrangementet både er for børn og voksne, og vi håber, mange af jer har lyst til og mulighed for at komme og få en god oplevelse i fortællingens tegn. Tag gerne hele familien med!

3 Tilmelding kan ske til Kristina Thygesen telefonisk eller via mail. I bedes meddele, hvor mange børn og vokse, der deltager. Betaling finder sted på dagen. KSU-rundbold Onsdag den 21. august deltager klasserne i den lokale KSU-rundboldturnering. Her skal de enkelte klassetrin dyste mod deres jævnaldrende fra Gjellerupskolen og Hammerum Skole. Turneringen starter kl og slutter typisk mellem kl og De enkelte klasser vil snarest få nærmere information om mødetid og -sted af de forældrerepræsentanter, der er tilknyttet de enkelte hold. Vi håber på stor opbakning fra forældre, søskende og øvrige elever på skolen denne aften, så det kan blive en festlig oplevelse for alle. Turneringen finder sted på KSU-pladsen ved Hammerum Hallen. Vel mødt! Dyrskue og høstfest Fredag d. 30. august inviterer vi børnehaver og dagplejere fra Ikast, Hammerum og Gjellerup til dyrskue og høstfest på skolen. Sidste år holdt vi ikke dyrskue pga. byggeriet, men nu er vi klar igen til en festlig dag med dyr og udstillinger på skolen. Alle børn skal medbringe noget til udstillinger i klassen denne dag. Det kan fx være årstidens frugter eller grøntsager, blomster fra haven, fantasifulde figurer lavet af frugt og/eller grøntsager, et kæledyr i bur osv. Kun fantasien sætter grænser. Hvis der medbringes hunde, SKAL de holdes i snor hele dagen, og de må IKKE komme indenfor, da flere børn kan være utrygge i deres nærhed. Eventuelt medbragte hunde skal kunne efterlades udenfor under morgensang, eller der skal være en voksen med, der kan tage sig af dem så længe. Forældre og søskende er også meget velkomne til at komme og være med denne dag. Bemærk, at skoledagen slutter kl Skolebussen kører umiddelbart herefter, og SFO-personalet vil være klar til at tage imod SFO-børnene. Vedhæftet nyhedsbrevet finder I et program for dagen samt en tilbagemeldingsseddel, som alle børn skal udfylde og returnere til skolen senest fredag d. 23. august.

4 Pengegave til Hammerum Fri- og Efterskole Under vores sommerfest i juni havde I mulighed for at donere en pengegave til skolen. Hvis skolen kommer op på 100 bidragsydere, kan den opnå momskompensation. Det vil sige, at skolen kan få godtgjort nogle af dens udgifter til moms. Vi er nu oppe på 62 donationer, og der er derfor et stykke vej endnu, hvis målet skal nås. Man er naturligvis ikke forpligtiget til at bidrage, men hvis man ønsker at hjælpe skolen med en pengegave, er man velkommen til at aflevere den i SFO eller på lærerværelset i hovedbygningen. Man bestemmer selv beløbets størrelse. Der er hverken minimum eller maksimum. Vi har brug for navn, cpr-nummer, adresse og beløb, som kan udfyldes på vedhæftede fil eller via linket på hjemmesiden under Nyhedsbreve. Vi opfordrer endvidere til, at man deler pengegaven ud på begge forældre, da det øger antallet af donationer. Alle de indsamlede penge går til forbedring af udefaciliteterne på skolen. Forældremøder Tirsdag den 3. september afholdes der forældemøde for forældre til børn i klasse. Bemærk, at denne dato er blevet rykket i forhold til tidligere udmeldt dato på kalenderen. Tirsdag den 17. september er det forældrene til børn i klasse, der indkaldes til møde. Programmet for begge møder bliver følgende: Kl : Kl : Alle mødes i den nye friskolebygning til fælles opstart med kort info samt introduktion til Forældre-Intra. Mødet fortsætter i de enkelte klasser med forskellige dagsordener. Dansk- og matematiklæreren vil være til stede under mødet. Der serveres kaffe og te. Møderne forventes at slutte omkring kl Er I forhindret i at deltage, bedes I melde afbud til barnets klasselærer.

5 Lejrskole for klasse Den september drager 2. og 3. klasse på lejrskole. Forældre og børn vil modtage yderligere information herom i løbet af august. De øvrige klasser på skolen afholder deres lejrskoler fra den 26. til den 28. maj. Mere herom til forældremøderne. Reglement for parkering på skolens område Op til sommerferien indførte vi følgende reglement for parkering på skolens område, som vi fortsat venligst men bestemt vil bede jer overholde: Forældre, der ankommer til skolen i bil, skal benytte den store parkeringsplads ud mod Højgade. Det er IKKE tilladt at køre ind på Tornebuskvej for at bringe eller hente børn i tidsrummet mellem kl og Parkeringsområdet på Tornebuskvej over for efterskolens hovedindgang er forbeholdt skolens personale samt besøgende til efterskolen. Forældre, som skal hente børn i SFO efter kl , kan parkere på Tornebuskvej, hvis der er plads på parkeringsområdet. Vi anbefaler dog, at I benytter P-pladsen ud mod Højgade også efter kl Det er IKKE tilladt at parkere på kørebanen ud for indskolingen eller på grusområdet foran hovedbygningen. Sidstnævnte betragtes som legeområde for børnene, og det betyder at AL færdsel med bil på dette område er forbudt. Skolekredsen Det er fortsat muligt at melde sig ind i skolekredsen. Ønsker I at tilmelde jer skolekredsen, bedes I sende en mail til Kristina Thygesen. I vil herefter blive oprettet som medlemmer og automatisk blive trukket via skolepengene ved starten af et nyt skoleår, medmindre I aktivt framelder jer ordningen igen. Et medlemskab koster 75 kr. pr. forælder pr. år. Skolekredsens medlemmer udgøres af den nuværende, tidligere og kommende forældrekreds på både friskolen og efterskolen samt lokale borgere og andre engagerede personer med sympati for skolens værdigrundlag. Skolekredsen vælger ved generalforsamlingen et antal bestyrelsesmedlemmer og er med til at styrke skolen ved frivilligt arbejde og positiv omtale. Ligeledes er skolekredsmedlemmer velkomne til at deltage ved forskellige arrangementer på skolen.

6 Det er vigtigt, at skolen har en stor kreds, der støtter op omkring den. Derfor vil vi gerne opfordre til, at I melder jer ind i skolekredsen. Hvis I kender nogen, som kunne have interesse i skolens virke og kan støtte op om vores værdigrundlag, må I meget gerne opfordre dem til at melde sig ind. Det kunne for eksempel være bedsteforældre. En sådan indmeldelse kan ske ved direkte henvendelse til Helle Nielsen på kontoret. Personalesituationen Den 1. august var det 30 år siden, Bodil Lisby blev ansat på skolen. Bodil har været en meget stor kapacitet for både fri- og efterskolen gennem alle 30 år og er bl.a. kendetegnet ved sin meget store alsidighed, sin faglige dygtighed og sit smittende humør. Det er dejligt at have en så erfaren og rutineret lærer i personalegruppen. Tillykke til Bodil med jubilæet. Som tidligere omtalt er Brian Thousgaard vendt tilbage efter at have haft orlov fra sin stilling på efterskolen. Brian bliver, efter eget ønske, en del af personalegruppen på friskolen fremover. Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde med Brian og ønsker ham velkommen over til vores side af vejen. God weekend til jer alle. Vi glæder os til at tage imod jeres børn på tirsdag kl og ser frem til et godt samarbejde i skoleåret 2013/14. En særlig velkomst til de nye børn i 0. klasse og deres forældre. Med venlig hilsen lærerne på friskolen

Nyhedsbrev. Hammerum, den 13. juni 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 13. juni 2013 Hammerum, den 13. juni 2013 Nyhedsbrev Siden sidst I uge 22 var 6.-8. klasse på ekskursion til Bornholm. Det var en dejlig uge fyldt med gode oplevelser, smukke naturvandringer og hyggeligt samvær. På

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 13. august 2012

Nyhedsbrev. Hammerum, den 13. august 2012 Hammerum, den 13. august 2012 Nyhedsbrev Skoleåret 12/13 står for døren, og med dette nyhedsbrev vil I bl.a. modtage oplysninger om første skoledag på onsdag, praktiske oplysninger og vigtige datoer til

Læs mere

Førskolegruppe. Hammerum Friskole

Førskolegruppe. Hammerum Friskole Førskolegruppe Hammerum Friskole Opstart 1. maj 2014 Førskolegruppe på Hammerum Friskole Vi ønsker at give børnene en god overgang fra børnehavebarn til skolebarn på Hammerum Friskole. Derfor vil vi gerne

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014 Hammerum, den 25. juni 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Sommerferien banker på døren, og det betyder, at dette nyhedsbrev bliver det sidste i skoleåret 13/14. Når vi kigger tilbage på året, der er gået, må

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Førskolegruppe. Hammerum Friskole

Førskolegruppe. Hammerum Friskole Førskolegruppe Hammerum Friskole Opstart 4. maj 2015 1 Førskolegruppe på Hammerum Friskole Vi ønsker at give børnene en god overgang fra børnehavebarn til skolebarn på Hammerum Friskole. Derfor vil vi

Læs mere

Fredagsbrev uge

Fredagsbrev uge Fredagsbrev uge 48 2011 Hele huset Julefest for alle børn og familier i børnehave og skole Invitation til julefest Tirsdag d. 20. december vil vi gerne invitere alle familier i skole og børnehave til julefest.

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 26. august 2010

Nyhedsbrev. Hammerum, den 26. august 2010 Hammerum, den 26. august 2010 Nyhedsbrev Siden sidst Dagligdagen på skolen er nu ved at komme ind i en fast rytme efter sommerferien, og indkøringen af de nye tiltag med madordning, morgenlæsning og ændrede

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

Førskolegruppe. Hammerum Friskole

Førskolegruppe. Hammerum Friskole Førskolegruppe Hammerum Friskole Opstart 2. maj 2016 1 Førskolegruppe på Hammerum Friskole Vi ønsker at give børnene en god overgang fra børnehavebarn til skolebarn på Hammerum Friskole. Derfor vil vi

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. september 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 750 Næste uger: 09. september 10. september 12. september 12.september 12.september 12-13.september Skolefoto kl. 8.30 Skoleledermøde her -

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 16/2018 Et stort

Læs mere

Velkommen til Ørebroskolen

Velkommen til Ørebroskolen Velkommen til Ørebroskolen Velkommen i Engen Kære forældre til børn i Engen Velkommen til Ørebroskolen og velkommen i Engen. Med denne lille folder ønsker vi at fortælle om skolegangen i Engen. Fra skoleåret

Læs mere

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013 Info folder om Bikuben 2013 1 Indholdsfortegnelse: Praktiske oplysninger s. 3 Åbningstider s. 3 P-plads-forhold s. 3 Usynlige grænser s. 4 ForældreIntra s. 4 Fravær s. 5 Ferie s. 5 Mad s. 5 Eftermiddagsmad

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.)

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.) Hammerum, den 27. marts 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Fredag d. 28. februar var der stor fest på skolen, da diskoteksudvalget afholdt diskofest for 0.-8. klasse. Efter en festlig intro fra forældreudvalget

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Uge 35 Stausø d. 31. august 2018

Uge 35 Stausø d. 31. august 2018 20-års jubilæum Lørdag d. 15. september fejrer vi 20-års jubilæum. Det bliver en festlig dag med mange forskellige boder og aktiviteter bl.a. cykelsponsor løb. Om aftenen er der fest for de voksne vi skal

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Velkommen på Vester Hassing Skole

Velkommen på Vester Hassing Skole Velkommen på Vester Hassing Skole til en god skolestart Velkommen på vores skole! Velkommen! Efter skolens sommerferie starter jeres barn i børnehaveklasse. Jeres barn vil fra børnehaven kende mange af

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE Hermed en stor velkomst til alle. Jeg håber, I har nydt den gode sommer rigtig meget sammen med jeres børn. Nyansatte Skolen har ansat 3 nye lærere, en børnehaveklasseleder

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole Informationshæfte for Indskolingen Ørslevkloster Skole 2014 2015 11. udgave s. 1 En skole i forandring Ørslevkloster skole er en skole i forandring. I vil opleve en skole, som er anderledes, end da I selv

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

Mini-OL2013 i børnehaven Mini-OL - Vigtige datoer Nyt tiltag Kalender, kontakt mm

Mini-OL2013 i børnehaven Mini-OL - Vigtige datoer Nyt tiltag Kalender, kontakt mm Nyhedsbrev uge 29-2013 Side 1 Side 2 Mini-OL2013 i børnehaven Diverse INFO Side 3 Børnehaven Mini-OL - Vigtige datoer Nyt tiltag Side 8 Kalender, kontakt mm Mini-OL i vores børnehave... blev afviklet i

Læs mere

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole.

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Kære elever, forældre og ansatte. Velkommen til det nye skoleår. I denne kalender kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage. I kan

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Førskolegruppe. Hammerum Friskole

Førskolegruppe. Hammerum Friskole Førskolegruppe Hammerum Friskole Opstart 1. maj 2011 Førskolegruppe på Hammerum Friskole Vi ønsker at give børnene en god overgang fra børnehavebarn til skolebarn på Hammerum Friskole. Derfor vil vi gerne

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Oversigt over fravalgt lektiehjælp og skolernes orientering om lektiehjælp Fravalgt lektiehjælp Skole Antal elever I %

Oversigt over fravalgt lektiehjælp og skolernes orientering om lektiehjælp Fravalgt lektiehjælp Skole Antal elever I % Oversigt over fravalgt lektiehjælp og skolernes orientering om lektiehjælp Skole Bakkeskolen 112 40% Bakkevejens skole 181 36% Emnet skal behandles på skolebestyrelsesmøde på onsdag. Derfor er info ikke

Læs mere

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer Velkommen tilbage Kære alle, Så er sommerferien endegyldigt forbi og et nyt skoleår venter. Vi går det nye år i møde med 45 elever et plus på tre elever i

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Forældrebrev den 20. december 2013

Forældrebrev den 20. december 2013 Forældrebrev den 20. december 2013 1. Præcisering på vores hjemmeside omkring søskendetilskud Hidtil har der på hjemmesiden stået: Der ydes søskendetilskud til forældrenes betaling af skole og SFO. Elever

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 14/ 2018 Nyt fra

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 16. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 909 Næste uge: Mærkedag: 20. juni 21. juni 22. juni 23. juni 9.kl. prøve - Engelsk Lærermøde 9.kl. prøve Engelsk 7.kl. teater Hørve Skole 4.-5.-6.kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. juni 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 867 Næste uge: Mærkedag: 11. juni 14. juni 15. juni 16.juni 17. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 (for hele skolen + børnehaven) Kåre Bluitgen - forfatter

Læs mere

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt.

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Fredagsbrev d.9.6.2017 uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Vejret så meget truende ud, og bedre blev det ikke, da vi klikkede ind på Dmi. Men heldigvis

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 35 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Denne weekend er der Arbejdsweekend Kære forældre og elever I morgen og overmorgen den 2. og 3. september er der arbejdsweekend.

Læs mere

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 1. Sang og velkomst 2. Orientering fra skolen v. Palle Fogh 3. Orientering fra bestyrelsen v. Marie N. 4. Præsentation af Marietta,

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

TIL FORÆLDRENE I BØRNEHAVEKLASSEN OG 1. KLASSE.

TIL FORÆLDRENE I BØRNEHAVEKLASSEN OG 1. KLASSE. Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Nyhedsbrev uge 24-2012 Side 1 Indledning Side 5 Kalender Side 2 Side 6 Filuren Side 4 Ferieplan 2012-13 Side 7 Diverse, kontakt mm. Tak for sidst! Det

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 8: side 9: side 9: side 10: side 11: side 12: Skolelederen har ordet Kalenderen SMS-service på Intraen Huskeliste Forældremøderne Idrætsdagene på

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl.

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl. ABC for 3.-6.kl. april 2013 ADRESSEÆNDRING ANSVAR BESTYRELSE BIRKEN BOLDBANER BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD FERIEPLAN FORSIKRING Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole

Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole Forord Velkommen til SFO Lovsøen. I denne pjece finder I oplysninger, som er værd at vide, når jeres barn starter hos os. Tal også med jeres

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 15/16 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer

Læs mere

Velkommen til Stepping Friskole

Velkommen til Stepping Friskole STEPPING FRISKOLE Velkommen til Stepping Friskole Stepping Friskole er en Grundtvig-Koldsk friskole. Den blev oprettet i 2011 af en kreds af lokale beboere, der ønskede selv at tage ansvar for deres børns

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. februar 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 933 Næste uge: Mærkedag: 06.februar 09. februar 09.februar 09.februar SFO.P.møde - Lærermøde Fastelavn kl. 8.00 12.00 se program i dette fredagsbrev

Læs mere

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til SFO Tusindfryd på Spjald Skole. Her i SFO Tusindfryd er børnene blandet på tværs af årgang, køn og alder. Dette fungerer

Læs mere

Fredagsbrev d uge 7.

Fredagsbrev d uge 7. Fredagsbrev d.17.2.2017 uge 7. Uge syv har været ren eufori. I hvert fald når vi har fokus på temaugen om velvære og motion. Unger, der normalt ikke kan falde i søvn hjemme på værelset, ligger og bobler

Læs mere

Indhentelse af personoplysninger.

Indhentelse af personoplysninger. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Indhentelse af personoplysninger. Almindelige informationer

Læs mere

Nyhedsbrev 19/2019. Et stort tillykke skal lyde til Christian, der på søndag bliver konfirmeret i Arrild Kirke.

Nyhedsbrev 19/2019. Et stort tillykke skal lyde til Christian, der på søndag bliver konfirmeret i Arrild Kirke. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 19/2019 Et stort tillykke skal lyde til

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 26

Syddjurs Friskole Ugebrev 26 Syddjurs Friskole Ugebrev 26 KALENDER: uge 26: Hele skolen er på lejrtur sammen 14/8: kl. 9.00 : Første skoledag efter sommerferien 30/9-5/10: Udenlandstur for 6. - 9. klasser 2018 Ugebrevet udkommer normalt

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 18/2017 Nyt fra Børnehuset. Bedsteforældredag torsdag den 18.maj Børn og voksne i Børnehuset vil gerne invitere jer til Bedsteforældredag Torsdag den 18.5.2017 Børnehavebørnenes Bedsteforældre

Læs mere

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Formålet med skole hjem-samarbejdet på Gerbrandskolen er at skabe den bedst mulige kontakt mellem skole og hjem til

Læs mere

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Fredagsbrev uge 23-2012 Side 1 Indledning Side 3 Filuren Side 2 Side 4 Kalender, kontakt mm. Side 2 Pressemeddelelse Side 6 Balloner og Gud Så blev det

Læs mere

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere

Velkommen i Kahytten

Velkommen i Kahytten Velkommen i Kahytten SFO på Skjern Kristne Friskole Skoleåret 2015-16 - at lede til livet At lede til livet Når børnene træder ind i SFO, indgår de i relationer med andre børn og et personale, der har

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Fælles for hele Børnehuset Nyhedsbrev Februar 2015 Fødselsdag for hele Børnehuset: Tirsdag den 3. Februar holder vi fødselsdag for hele børnehuset med bla. Underholdning fra børnene og fællesspisning.

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

SFO Højvangskolen 2013 Info

SFO Højvangskolen 2013 Info SFO Højvangskolen 2013 Info VELKOMMEN Vi vil gerne byde Jer velkommen i Højvangskolens SFO. Vores mål er at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf. 48 17 15 58 Sommerens nyhedsbrev Juni, Juli og August Farvel Vi sagde farvel til Christian fra Bænkebideren i midten af maj måned. Christian er startet i nr.

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Der er lavet en kasse med forskellige forslag til cooperative learning øvelser.

Der er lavet en kasse med forskellige forslag til cooperative learning øvelser. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 5 skoleår 13/14 den 12. august 2013. Tilstede: Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, John Noe JN, Karsten Olsen KO, Grethe Nielsen GN, Brian Jensen

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 Ferie Ferie Ferie!!! slap nu af, du har fri, og syng en glad melodi. Op mod solen ler vi, den vil skinne, til ferien er forbi. 1. august 2015 ny distriktsskole i Frederikssund

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2015 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2015 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup skole En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2015 HJALLERUP SKOLE 1 Skolereform år 2 I august 2015 tager vi hul på år 2 med skolereformens ændringer og tiltag. Vi

Læs mere