KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalpian nr Drigstrup Strand. sommerhusområdet Strandlokken ved

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalpian nr. 47 - Drigstrup Strand. sommerhusområdet Strandlokken ved"

Transkript

1 KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr Drigstrup Strand. sommerhusområdet Strandlokken ved Februar 1993

2 Indhoidsfortegnelse. Side. Lokaiplanens baggrund og indhold 1. Hvad er en lokaiplan 1. Forhold til anden planlægning 2. Lokalpian nr. 47: 1. Lokaiplanens formål Lokalpianens område og zonestatus Lokaiplanområdets anvendelse Udstykning og grundejerforening Trafikforhold Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer Tilladelse fra andre myndigheder Servitutter Lokalplanens retsvirkninger Vedtagelsespåtegning 9. Tillæg nr. 12 til kommuneplan t86 10.

3 1. Lokalpianens baggrund og indhold. I forbindelse med udarbejdelsen af den nugældende Kommuneplan 86 fremhævede man 6 selvgroede sommerhusbebyggelser, beliggende i landzone. Strandløkken er en af disse bebyggelser, der ikke har status som officielt sommerhusområde. For at sikre en permanent løsning for de selvgroede sommerhusområder, har Byrådet besluttet, at alle 6 bebyggelser overføres fra landzone til status som sommerhusområde. Dette kan kun gøres gennem vedtagelse af en lokaiplan. Derfor har Byrådet besluttet, at udarbejde denne lokaiplan for sommerhusbebyggelsen Strandløkken ved Drigstrup Strand. Lokalpianen har endvidere til formål at sikre en hensigtsmæssig udvikling af området. Det er bl.a. gjort ved at fastsætte bestemmelser om bebyggelsens omfang og placering. Der udlægges byggefelter for den enkelte parcel, der er fastlagt 2,5 m fra naboskel (lejeskel) og 5 m fra vej. Ligeledes fastlægger lokalpianen det maksimale antal m2, der kan opføres inden for det enkelte byggefelt. Byggefeliernes afgrænsning mod vandet er fastlagt ud fra den fremtidige beliggenhed af strandbeskyttelseslinien, der ændres, så hele den eksisterende sommerhusbebyggelse er placeret på den rigtige side af linien (se kortbilag 2). De eksisterende sommerhuse er beliggende på lejet grund. Lokalplanen åbner mulighed for udstykning. Hvad er en lokalpian? En lokalpian kan siges at være en lokal lov, der fastsætter bindende regler for anvendelse, udstykning, vej- og stiforhold, placering og udformning af bebyggelse, hvilke materialer der skal bruges m.m. Lokaiplanen medfører ikkeforbud modfortsættelse afeksisterende lovlig anvendelse af en ejendom. Men skal derforetages ændringer i de eksisterende forhold, feks. ved nybyggeri eller større ombygninger, må det kun ske i overensstemmelse med lokalplanen. Lokalplanen medfører altså ingen handlepligt for den enkelte grundejer. Ud over de nødvendige bestemmelser i -form indeholder lokalplanen altid et eller flere kortbilag, der anskueliggør planens bestemmelser. Lokaiplanen tinglyses på de ejendomme, der omfattes af den. Derfor kan man altid få kendskab til planens eksistens ved at undersøge ejendommens blad i tingbogen. Det er et grundlæggende princip i lokaiplanlægningen, at offentligheden inddrages før der vedtages en plan. Et forslag til lokalpian skal offentliggøres i mindst 8 uger før den kan vedtages. Lovens hovedide er altså, at byrådets beslutning skal træffes i størst mulig offentlighed. Til gengæld er den vedtagene lokalpian bindende for den enkelte grundejer.

4 2. Forhold til anden planlægning. Kommuneplanen: Lokalpianen er omfattet af Kommuneplan 86 - rammeområde 1.10.S.1 - Strandløkken/sommerhusområde. Lokaiplanen er i overensstemmelse med intentionerne i kommuneplanens hovedstruktur, men på et enkelt område i strid med rammebestemmelserne. Her fremgår det, at den fremtidige bebyggelse kun omfatter de eksisterende sommerhuse. Da det afgrænsede område åbner naturlig mulighed for bebyggelse af yderligere 7 sommerhuse, har Byrådet ønsket at lokaiplanen skal sikre dette. Derfor har det været nødvendigt at udarbejde et mindre tillæg til kommuneplanens rammer. Kommuneplantillæg nr. 12 er vist på gult papir sidst i lokalpianen. Spildevandsforhold: Spildevandet fra sommerhusbebyggelsen skal efter forudgående rensning afledes til jorden (nedsivningsanlæg) under hensyn til miljølovens bestemmelser. Der kan ligeledes etableres samletank. Altemativt kan spildevandet tilledes det fælleskommunale renseanlæg, da den afskærende spildevandsledning fra Munkebo til Kerteminde er beliggende nord for sommerhusområdet. Vandforsyning: Lokalplanområdet forsynes med vand fra Drigstrup Vandværk. Fredningsforhold: Strandbeskyttelseslinien ønskes ændret således at alle eksisterende sommerhuse inden for lokalpianområdet er beliggende landværts linien. Den ønskede ændring af linien kræver tilladelse fra Skov-og Naturstyrelsen, jfr. lokalplanens 9. Arealerne søværts den på kortbilag 2 viste strandbeskyttelseslinie er fortsat omfattet af Naturbeskyttelseslovens 15. Arealerne landværts strandbeskyttelseslinien er herefter omfattet af lokaiplanens bestemmelser. Zoneforhold: Med lokalpianens endelige vedtagelse overføres området fra landzone til sommerhusområde.

5 3. Da der ikke drives landbrugsvirksomhed på de berørte arealer vil overførslen ikke medføre betaling af frigørelsesafgift. Kystcirkulæret. Jfr. cirkulærets 8 skal lokalpianer for bebyggelse og anlæg i kystnærhedszonen redegøre for den visuelle påvirkning af omgivelserne. Lokalpianens bestemmelser om bebyggelsens omfang, placering og ydre fremtræden har til hensigt at sikre, at husene ikke virker skæmmende i området. De 7 parceller, hvorpå der åbnes mulighed for opførelse af nye sommerhuse, er beliggende i anden række og vil ikke blive synligehverken fra landevejen eller fra søsiden, da der er tale om allerede hegnede parceller med relativ høj beplantning. Byrådet skønner, at lokaiplanens bestemmelser vil sikre, at intentionerne i kystcirkulæret er opfyldt.

6 4. Lokaiplan nr. 47- sommerhusområdet Strandløkken ved Drigstrup Strand. I henhold til Lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr. 388 af 6. juni 1991) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokaiplanens formål. Lokalplanen har til formål: - at overføre lokaiplanområdet fra landzone til permanent status som sommerhusområde. - at sikre, at det eksisterende sommerhusmiljø bevares. - at give mulighed for ny bebyggelse, således at der altid kan opføres et sommerhus på 48 m2 + 6 m2 udhus på hver parcel. - at åbne mulighed for at området kan udstykkes i enkeltparceller. - at sikre, at der ikke opføres mere end 31 sommerhuse i området. 2. Lokalplanens område og zonestatus. 1. Lokalpianområdet afgrænses som vist på kortbilag 1 og omfatter del af matr. nr. 6a Drigstrup, Kerteminde Jorder samt alle parceller der efter 1. december 1992 udstykkes fra den nævnte ejendom, og som er beliggende inden for lokaiplanens område. 2. Med lokalpianens endelige vedtagelse overføres lokaiplanområdet fra landzone til sommerhusområde. 3. Lokaiplanområdets anvendelse. 1. Lokalpianområdet må kun anvendes til sommerhusbebyggelse, det vil sige bebyggelse, der kun må beboes (natophold) i tidsrummet 1. april september, og uden for dette tidsrum kun i kortvarige ferier, weekends og lignende. 2. Det på kortbilag 2 med gråt viste strandareal udlægges som fælles friareal med offentlig adgang.

7 5. 3. Inden for lokalpianområdet må der ikke opstilles skurvogne, uindregistrerede campingvogne og lignende. 4. Inden for lokalpianområdet må der ikke holdes husdyr, bortset fra selskabsdyr i sædvanligt omfang. 4. Udstykning 1. I det omfang lovgivningen ikke hindrer det, skal det være tilladt at gennemføre de matrikulære ændringer, der er nødvendige for, at lokalplanområdet kan fraskilles den ejendom, hvorfra det i øjeblikket udlejes. 2. I det omfang lovgivningen ikke hindrer det, skal det være tilladt at gennemføre matrikulære ændringer, så lokaiplanområdet kan udstykkes i enkeltparceller. 3. Der må ikke udstykkes grunde, der er mindre end 300 m2. 5. Trafikforhold. 1. De eksistrende private fællesveje og stier skal bevares med nuværende placering og i nuværende bredde. 2. Samtlige sommerhuse skal have adgang til de private fællesveje. 3. Der skal være parkeringsmulighed for 2 biler ved hvert sommerhus. Dette kan dog fraviges, såfremt det kan godtgøres, at anden parkering kan ske uden gene for de omkringboende eller færdslen i området. 4. For alle parceller gælder, at der ikke må etableres hegning mod de private fællesveje, østre og Vestre Strandløkkevej, der forhindrer, at personbiler, varebiler og mindre lastbiler kan vende. 5. Ved udstykning i enkeltparceller skal udvidet benyttelse af bestående privat fællesvej, Fjordvej, der er tilsluttet landevej 536, godkendes af landevejsbestyrelsen ved Fyns amt. 6. Bebyggelsens omfang og placering. 1. Al bebyggelse skal placeres inden for de på kortbilag 2 viste byggefelter.

8 6. NOTE: Byrådet kan dog tillade, at åbne carpopprte placeres i naboskel (måleskel). 2. På den enkelte parcel må der opføres et sommerhus, hvis størrelse max. må udgøre 10% af parcellens areal, - dog max. 75 m2. Herudover må der opføres 6 m2 redskabsrum. 3. Inden for det enkelte byggefelt, kan der altid opføres 1 sommerhus på indtil 48 m2 samt redskabsrum på indtil 6 m2. 4. Bebyggelsens afstand fra vejskel langs de private fællesveje skal være mindst 5 m og mindst 2,5 m fra stier og arealer grænsende til lokalplanen. NOTE: På parcellerne Fjordvej 4 og østre Strandløkkevej 1 bebyggelsen dog placeres 2,5 m fra Fjordvej, da byggefelterne ellers ville blive urimeligt smalle. kan 5. Bebyggelsen skal placeres mindst 2,5 m fra måleskel. Måleskel er beliggende midt imellem byggefelterne. /1dÜ~/?Eb. -1/0 % ~i3 ni 2 ~ 70,flZ ~oht1e4~/ius., - 6 ml 1/D4V6. i r t I I I I~ I 1~ I I I I H/kEs~L i EAS/STEIeEdvôE 81t5E1/O(j,eJ * ~ ~ f Pelvin- ~ * ~ S/~AL.I0l~~9- (E~E fuöeajfo!~8ycz&æ/j

9 7. 6. Det påhviler sommerhusforeningen Strandløkken eller den enkelte lejer/ejer at lade afsætte vej, sti, måleskel samt fixpunkter, således at disse fremstår klart. 7. Bebyggelsen må kun opføres i 1 etage uden mulighed for indretning af tagetage. 8. Bygningshøjden over terræn (niveauplan) må ikke overstige 5 m. 9. Bygningernes facadehøjde må ikke overstige 3 m målt fra terræn (niveauplan) til skæring mellem facade og tagfiade. 10. Tagets vinkel med det vandrette plan skal være mellem 100 og Der må ikke etableres mere end 31 sommerhuse i området. 7. Bebyggelsens ydre fremtræden. 1. Bebyggelsen skal gives en sådan ydre udformning, så der i forbindelse med omgivelserne opnås en god helhedsvirkning. 2. Ydre bygningssider skal beklædes med brædder og/eller krydsfiner, med mindre brandmæssige forhold nødvendiggør andet. 3. Ydre bygningssider, tage og sokler skal fremstå i farver dannet af hvid, sort eller jordfarverne (okker, tierra de sienna, umbra, engelsk-rødt, dodenkop) eller disse sidstnævnte farveres blanding med hvidt, gråt eller sort. Farverne skal være dækkende. Til døre, vinduer, skodder og lignende mindre bygningsdele er også andre farver tilladt. 8. Ubebyggede arealer. 1. Levende hegn og rækværk må ikke være højere end 1,8 m. 2. Byrådet kan træffe beslutning om beplantningens karakter. 3. Ubebyggede arealer skal ved beplantning, udlæg af græs, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden og vedligeholdelse skal overholdes.

10 8. 4. Ansvaret for vedligeholdelse af det på kortbilag 2 med gråt viste fælles friareal påhviler sommerhusforeningen Strandløkken. 9. Tifiadelse fra andre myndigheder. 1. Den ved tinglyst deklaration fastlagte strandbeskyttelseslinie ændres, så den får et forløb som vist på kortbilag 2. Denne ændring af strandbeskyttelseslinien forudsætter Skovog Naturstyrelsens godkendelse. 2. Deklarationens bestemmelser og bestemmelserne i Naturbeskyttelseslovens 15, stk. 1, for arealerne søværts den viste strandbeskyttelseslinie opretholdes. Arealerne landværts strandbeskyttelseslinien er herefter omfattet af lokalpianens bestemmelser. 3. En udstykning af området i enkeltparceller forudsætter en godkendelse hos vejbestyrelsen ved Fyns Amt. 10. Servitutter. 1. Privatretlige tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af lokaiplanen. 11. Lokalpianens retsvirkninger. 1. Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfatttet af planen, ifølge Lov om planlægning 18, kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. 2. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. 3. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser, under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt og fastholdt ved lokalplanen. 4. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan.

11 Vedtagelsespåtegning. Således vedtaget endeligt Kerteminde Byråd, den ~Å~6 P. b. v. Jacob Peder Dauerhøj. / Carsten Møller.

12 10. Tillæg nr. 12 til Kommuneplan 86. I den nugældende kommuneplan er der ikke lagt op til yderligere sommerhusbyggeri inden for området. Lokalpian nr. 47 åbner mulighed for, at de eksisterende 7 parceller, hvorpå der ikke er opført sommerhuse, kan bebygges. Dette kræver et mindre tillæg til kommuneplanen, så der skabes overensstemmelse mellem Lokalpian nr. 47 og Kommuneplan 86. Byrådet finder, at en sommerhusbebyggelse på de nævnte parceller vil kunne afrunde området. Der er tale om allerede hegnede arealer med relativ høj beplantning. Bebyggelser vil, på baggrund af lokaiplanens bestemmelser, ikke kunne skæmme omgivelserne. Rammebestemmelserne for område 1.10.S. -Strandløkken/Sommerhusområde, ændres således: Bebyggelsens art: Således vedtaget endeligt af Kerteminde Byråd, den Max. 31 sommerhuse på grunde ikke under 300 m2. P. b. v. Jacob Peder Dauerhøj. / Carsten Møller.

13

14

15 Matr. nr. 6a Drigstrup, Kerteminde Jorder. Anmelder: Landinspektørfirmaet Riber Kristensen Strandvejen Kerteminde Telf Tillæg til lokalpian nr. 47. Sommerhusområdet Strandløkken ved Drigstrup Strand. Kerteminde Byråds tekniske udvalg har på mødet den 17. oktober 1994 truffet følgende Beslutning: Naturklagenævnet meddelt, at lokalplan har planloven kan pålægges sommerhuseorerting, som med skrivelse ikke åbner ejere af 16. mulighed og brugere d~t fremgår af september for, at 1994 der medlemskab lokaiplanens i en af en ~ Bestemmelse om pligt til medlemskab af en grundejerforening kan kun stilles, når det vedrører nye udstykkede eller af efterfølgende bebyggede områder. På baggrund afgørelsen, samt samtale med Naturklagenævnet vedrørende den nødvendige procedure, indstiller forvaltningen: a. at 4.4 og 4.5 slettes af lokalpianen og tingbogen, og at de involverede grundejere og soinmerhusejere orienteres skriftligt om afgørelsen (forslag til skrivelse i sagen). b. at anmodningen fra sommerhusforeningen om godkendelse af vedtægter afvises på baggrund af afgørelsen. Vedtagelse. Godkendt.

16 Under henvisning til ovenstående, der bekræftes ved forevisning af udskrift af forhandlingsprotokollen for Kerteminde byråds tekniske udvalg, begæres følgende bestemmelser aflyst i lokalplan nr. 47, der blev tinglyst på matr. nr. 6a Drigstrup, Kerteminde Jorder, d , nr : 4.4. Hvis lokalplanområdet udstykkes fra den eksisterende ejendom, skal der være medlemspligt for samtlige sommerhusej ere i sornmerhusforeningen Strandløkken Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af Byrådet. Kerteminde, d. 8DEC. 199k ~ I På byrådets vegne Det attesteres, Ç at lokalpianen alene er Drigstrup, Kerteminde Jorder. Kerteminde, den 28. oktober S. Riber Kristense landinspektør. INDFØRT I DAGBOGEN RETTrN I NYBORG b Afdelingskontorct i Kerteminde LYST ifl ø Hansen oasa lyst på matr. nr. 6a

Lokalpian nr. 59 Sommerhusområdet Fuglesang ~. \.. \ \... \ \.~. \. \ \ \.. \.. \ \.. \ \. ..%« Januar Kerteminde kommune

Lokalpian nr. 59 Sommerhusområdet Fuglesang ~. \.. \ \... \ \.~. \. \ \ \.. \.. \ \.. \ \. ..%« Januar Kerteminde kommune Lokalpian nr. 59 Sommerhusområdet Fuglesang...-. -.-....~. \.. \ \... \ \ \ \.~. \. ~ \.. \.. \ \.. \ \. Da/by..%«ugt ~ \ \ Januar 1997 Kerteminde kommune Indhoidsfortegnelse Lokalpianens baggrund i Hvad

Læs mere

~,n KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN 35 FOR SOMMERHUSBEBYGGELSEN STENENE

~,n KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN 35 FOR SOMMERHUSBEBYGGELSEN STENENE ~,n KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 FOR SOMMERHUSBEBYGGELSEN STENENE 101-113. SEPTEMBER 1990 Indhoidsfortegnelse.: Hvorfor en lokalplan ~ 1. Hvad er en lokalplan 9 1. Forhold til anden planlægning

Læs mere

Lokalpian nr. 57 Sommerhusområdet Lisbeth og Johannes Minde

Lokalpian nr. 57 Sommerhusområdet Lisbeth og Johannes Minde Lokalpian nr. 57 Sommerhusområdet Lisbeth og Johannes Minde April 1997 Kerteminde kommune Indholdsfortegnelse Lokalpianens baggrund i Hvad er en lokalpian? i Lokaiplanens indhold 2 Forhold til anden planlægning

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalpian nr 33 Sommerhusområdet. Kikkenborg

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalpian nr 33 Sommerhusområdet. Kikkenborg KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr 33 Sommerhusområdet Kikkenborg August 199 Indholds fortegnelse. Side. Kortfattet redegørelse for lokalpianen. Indledning. Hvorfor en lokalplan? Hvad er en lokalpian? Lokalplanens

Læs mere

Lokalpian nr. 40. for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup.

Lokalpian nr. 40. for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup. KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 40 for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup. ~JUNI1992 Indhoids fortegnelse. Side. Lokaiplanens baggrund og indhold. 1. Hvad er en lokalplan 9 1. Forhold til

Læs mere

Lokaiplan nr. 63. Kerteminde kommune. Bygning til opbevaring af fiskeredskaber ved Sydstran den. September 1997

Lokaiplan nr. 63. Kerteminde kommune. Bygning til opbevaring af fiskeredskaber ved Sydstran den. September 1997 Lokaiplan nr. 63 Bygning til opbevaring af fiskeredskaber ved Sydstran den September 1997 Kerteminde kommune Indhoidsfortegnelse Baggrund for lokalpianen i Hvad er en lokalpian? i Lokaiplanens indhold

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 SOMMERHUSOMRÅDE VED MÅRUP ØSTERSTRAND 1 REDEGØRELSE Nærværende lokalplan nr. 35 skal danne grundlag for udstykning af et ca. 4.500 kvm område af matr. nr. 1 ac, Nordby Hede,

Læs mere

Kerteminde kommune. LOKALPLAN NR.52 BOLIGER PÅ DET NIEDLÄGTE JERNBANEAREAL I MESINGE.

Kerteminde kommune. LOKALPLAN NR.52 BOLIGER PÅ DET NIEDLÄGTE JERNBANEAREAL I MESINGE. Kerteminde kommune. LOKALPLAN NR.52 BOLIGER PÅ DET NIEDLÄGTE JERNBANEAREAL I MESINGE. 1 Lokalpianens baggrund. Kerteminde kommune gav den 2. juli 1993 landzonetilladelse til udstykning af en parcelhusgrund

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Ol.02.05:P16 ML/ak Lokaiplan nr. 45 A~6 ~23~ ~ - ~ (~4~ STEMPELMÆRKE RETTEN I MIDDELFART KUN GY~OIGTMED

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse.

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen baggrund og område. Lokalplanen er udarbejdet for at fastlægge/sikre området til sommerhusbebyggelse. Området, som

Læs mere

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE PÅ HUSBY KLIT.

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE PÅ HUSBY KLIT. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 04.006 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE PÅ HUSBY KLIT. RINGKØBING KOMMUNE Anni. : Advok Jørgen H.Krogh

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af eksisterende håndværkerområde

Læs mere

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN RIR 25 FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN NR. 25 for et sommerhusområde ved Lendrup strand. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

OTTERUP KOMMUNE. LOKALPLAN S2b 02. Sommerhusområde ved Hasmark Strand

OTTERUP KOMMUNE. LOKALPLAN S2b 02. Sommerhusområde ved Hasmark Strand OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN S2b 02 Sommerhusområde ved Hasmark Strand Januar 2005 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS BAGGRUND... 2 HVORFOR LOKALPLAN?... 2 HVAD ER EN LOKALPLAN?... 2 FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalplån nr. 36. Fûr området ved BØgebjerg

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalplån nr. 36. Fûr området ved BØgebjerg KERTEMINDE KOMMUNE Lokalplån nr. 36 Fûr området ved BØgebjerg Strand. Indhoidsfortegnelse. Hvorfor Hvad er Forhold en en til lokalplan lokalplan?~ anden planlægning 1. 1. 2. Lokalplan nr. 36. 1. Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER i.. L 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 1. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes,

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej.

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr1 22 for et område til holigformål Pilsgårdvej. ved NYBORG KONMUNE LOKALPLAN NR. 22 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED PILSGÅRDVEJ. REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND Lokaiplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 31.09.01 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokaiplan at fastlægge ret ningslinier for udlæg af blandet bolig-

Læs mere

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.72 FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT o GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 72 Lokalplan for et område til campingplads på Anholt. l jss J E2 *S ' ' : ' -"^ 2J

Læs mere

LOKALPLAN NR EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND

LOKALPLAN NR EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND LOKALPLAN NR. 6.5.4 EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1998 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 6.5.4 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Indholdet af lokalplanen 3 Lokaiplanområdets

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.6 FOR ØKSENDRUP BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7.19. November 1996. For udstykning af 3 sommerhusgrunde på Søndergade

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7.19. November 1996. For udstykning af 3 sommerhusgrunde på Søndergade HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7.19 November 1996 For udstykning af 3 sommerhusgrunde på Søndergade INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan 7.1 9 Side LOKALPLAN NR. 7.19 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens område og

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning LOKALPLAN 63 MARIENLYST BØRNEINSTITUTION INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning REDEGØRELSE - Eksisterende forhold - Lokalplanens baggrund og indhold - Forhold til anden planlægning - Tilladelser fra andre myndigheder

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 51.01.01 NYT OMRÅDE TIL OFFENTLIGE FORMÅL I ØRBÆK BY. \~/ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991. i INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund Lokaiplanområdets

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 56 ~7 NYBORG KOMMUNE FOR SOMMERHUSOMRÅDE SØLYST STRAND. Teknisk forvaltning 1988

LOKALPLAN NR. 56 ~7 NYBORG KOMMUNE FOR SOMMERHUSOMRÅDE SØLYST STRAND. Teknisk forvaltning 1988 LOKALPLAN NR. 56 FOR SOMMERHUSOMRÅDE SØLYST STRAND VED ~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1988 2. oplag maj 2001 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørei se Indledning Lokalplanens indhold Forholdet til anden

Læs mere

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 30 for et område til boligformål ved og Dyrehavevej Steensvej NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 For et område til boligformål ved Steensvej og Dyrehavevej REDEGØRELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

D E K L A H A T I O N

D E K L A H A T I O N Matr.nr. 156i Søgård Hovedgård m.m. Holmsland Klit sogn l Området. D E K L A H A T I O N Underskrevne ejer af ejendommen matr.nr. 156i, Søgård Hovedgård m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, marts 1999. i ~ .~ ~ Skærven

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, marts 1999. i ~ .~ ~ Skærven Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, marts 1999.~ ~ i ~ Skærven 2 Indhold Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 6 Forhold til anden planlægning 6 Forsyningsforhold 8 Lokaiplanens retsvirkninger

Læs mere

HADBRSL1T KOMMUNE. Byplanvedtægt ur* 13. for. et område "beliggende øst for Hej sager skov Haderslev.

HADBRSL1T KOMMUNE. Byplanvedtægt ur* 13. for. et område beliggende øst for Hej sager skov Haderslev. HADBRSL1T KOMMUNE?/ Byplanvedtægt ur* 13 for et område "beliggende øst for Hej sager skov Haderslev. Byplanvedtægt ur«13 - Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 13 gældende for et område beliggende øst

Læs mere

LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980

LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980 LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN LL1 CAMPINGPLADS VED TARUP STRAND I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. jüni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune BRAMMING KOMMUNE LOKALPLAN nr. 103 for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune Udarbejdet i marts 1978 af teknisk forvaltning, Bramming Godkendelses- og vedtagelsesdatoer: Indstillet af teknisk

Læs mere

LOKALPLAN NR HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU

LOKALPLAN NR HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU LOKALPLAN NR. -7.08 HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU Hals kommune redegørelse til lokalplan nr. 7.08 LOKALPLANENS SAMMENHÆNG MED ANDEN PLANLÆGNING Lokalplanens område. Området, som lokalplanen

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området *

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Lokalplan nr. 94 for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Formålet med lokalplanen * Lokalplanens indhold * Lokalplanens

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

TRANEKÆR KOMMUNE LOKALPLAN NR. 9.1. Hov Strind Hov Plantage / / kllnt. :7:. i: Iordstra~ Sommerhusudstykningen HOV. /1 / /~ ~.1 /1/ / / I ..\.~...

TRANEKÆR KOMMUNE LOKALPLAN NR. 9.1. Hov Strind Hov Plantage / / kllnt. :7:. i: Iordstra~ Sommerhusudstykningen HOV. /1 / /~ ~.1 /1/ / / I ..\.~... PLANTAGE / /1 / /~ ~.1 /1/ / / I / / I, :7:. i: I kllnt / 4 ±~ ~..\.~..... \. Hov Strind Hov Plantage Iordstra~ TRANEKÆR KOMMUNE LOKALPLAN NR. 9.1 Sommerhusudstykningen HOV. VEST TRANEKÆR KOMMUNE LOKALPLAN

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY 1. LOKALPLAN NR. 1.4.1 FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL: at området

Læs mere

Lokalplan nr Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Sommerhusbebyggelse

Lokalplan nr Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Sommerhusbebyggelse Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.04 Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å Landsbyer og landområder Sommerhusbebyggelse 01.10.1979 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE NORD FOR STR0MSVEJ

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~

ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~ c i i ii ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~ INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af automalerværksted

Læs mere

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 15 Lokalplan for et boligområde i Valløby by. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokalpian nr. 26. for et sommerhusområ.de ved Andkær Strand Bovense sôgn.

NYBORG KOMMUNE. Lokalpian nr. 26. for et sommerhusområ.de ved Andkær Strand Bovense sôgn. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 26 for et sommerhusområ.de ved Andkær Strand Bovense sôgn. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 FOR ET SCMMERHUS OMRÅDE VED ANDKÆR STRAND I BOVENSE SOGN REDEGØRELSE: L(IKALPLANENS

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej

Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej SKOVSGÅRSVEJ BRENELSIG Fremlagt fra den 10.11.2004 til den 05.01.2005 Endelig vedtaget den 02.02.2005 Hals Kommune :: 7.25 http://www.halskom.dk/dk/planer_visioner/find_planen/lokalplaner/725.htm?mode=...

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND

LOKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND LOKALPLAN NR. 6.5.2 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokaiplanen omfatter om- og tilbygning af ejendommen Strandvej 3, Tårup by, Frørup. Ved godkendelse af denne lokal.plan

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NRe.1.3 FOR :ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE flidholdet AF LOKALPLANFORSLLGET Lokaiplanen omfatter et Ørbæk by.. område beliggende ved Åvænget i Lokalplanen fastlægger, at der på arealet skal opføres 9

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

OTTERUP KOMMUNE. LOKALPLAN Sic

OTTERUP KOMMUNE. LOKALPLAN Sic OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN Sic JANUAR 1994 LOKALPLAN S i c OMRÅDE TIL FRIAREAL VED HASMARK STRAND PRIS: 50KR. -. KOMMUNALBESTYRELSENS HENSIGT MED LOKALPLANEN OG INDHOLDET AF LOKAL PLANEN. Kommunalbestyrelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse.

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 28 for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 FOR ET ~1~RÅDETIL OFFENTLIGE FORMÅL I SKABOESHUSE. REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND Lokalplanen

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. LOKALPLAN NR.11 For et område til offentligt formål KOLONI HAVER ved Gedskovvej og Tårupstrandvej. April 1982.

KERTEMINDE KOMMUNE. LOKALPLAN NR.11 For et område til offentligt formål KOLONI HAVER ved Gedskovvej og Tårupstrandvej. April 1982. KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR.11 For et område til offentligt formål KOLONI HAVER ved Gedskovvej og Tårupstrandvej. April 1982. INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN. Side Indledning 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

LOKALPLAN NR Med kommuneplantillæg nr. 51

LOKALPLAN NR Med kommuneplantillæg nr. 51 LOKALPLAN NR. 7.22 Med kommuneplantillæg nr. 51 HALS KOMMUNE April 1998 GEOGRAFISK PLACERING INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 7.22 1 1. LOKALPLANENS FORMÅL 2. LOKALPLANENS OMRÅDE OG ZONESTATUS 3. OMRÅDETS

Læs mere

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling Lokalplan 40 For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling November 1998 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et forslag til lokalplan er

Læs mere

KOMMUNE VISSENBJERG C 3-1 LOKALPLAN OMRÅDE TIL HOTEL M.V.

KOMMUNE VISSENBJERG C 3-1 LOKALPLAN OMRÅDE TIL HOTEL M.V. VISSENBJERG KOMMUNE LOKALPLAN FOR C 3-1 ET OMRÅDE TIL HOTEL M.V. I VISSENBJERG Anmelder: Hübbe & Thorlacius Landinspektørfirma Hunderupvej 71, 5230 Odense M STEMPt~MÆRKE J nr 512/87 KBN/mt ~ ~?~ ~t F~~t~

Læs mere

LOKALPLAN NR. 004.240

LOKALPLAN NR. 004.240 LOKALPLAN NR. 004.240 For et område i Christiansminde 4 SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen september 1991 Hvad er en lokaiplan En lokalpian er en plan, hvori byrådet kan

Læs mere

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense.

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 13 FOR OMRÅDER I BOVENSE REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND. Lokalplanen er foranlediget af ønsket om at sikre en beskeden

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.20. For ferieboliger pa Torndalstrand nr. 29 syd for Hou

LOKALPLAN NR. 7.20. For ferieboliger pa Torndalstrand nr. 29 syd for Hou LOKALPLAN NR. 7.20 For ferieboliger pa Torndalstrand nr. 29 syd for Hou HALS KOMMUNE Teknisk Forvaltning September 1997 VEJLEDNING HVAD ER EN LOKALPLAN. En lokalplan er en plan for et mindre område i kommunen.

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

H L9~L. For et blandet bolig- og erhvervsomr~deved Dalbyovervej, STEMPELMÆRKE RETTEN. I. ~Pi4~36~&6~2-Y la: SM 01

H L9~L. For et blandet bolig- og erhvervsomr~deved Dalbyovervej, STEMPELMÆRKE RETTEN. I. ~Pi4~36~&6~2-Y la: SM 01 I) C~ H.1.14. L9~L STEMPELMÆRKE RETTEN. I - MAR,I~ER ~ ~ ~KUN GYLDIGTMED AFSTEMPLING AF~ DOMMERKONTORETSiKASSEKONTROLAPSYRAT \:~-LL~~fO \4~~ ~ ~Pi4~36~&6~2-Y 17.12.99 la:38 000 1200 00 284979 SM 01 0 ~4

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole Lokalplan 167 Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole TEKNISK FORVALTNING SEPTEMBER 2000 INDHOLDSFORTEGNELSE Beskrivelsen -Baggrund for udarbejdelse af lokalplan... 2 -Beliggenhed, afgrænsning

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

DEKLARATION. 1. Området.

DEKLARATION. 1. Området. DEKLARATION 1. Området. Underskrevne ejer af ejendommene matr. 77c, 77e, 77s, 77t, 77u, 77v, 77x, 77y, 77z og 77i, Strandgårde m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig og efterfølgende ejere og

Læs mere

Om kommune- og lokalplaner

Om kommune- og lokalplaner Om kommune- og lokalplaner Kommuneplanen er den overordnede plan, som omfatter hele kommunen. Den fastlægger i grove træk, hvor der skal være boliger, erhverv, butikscentre, grønne områder osv. Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf.

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. 87 58 59 30 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.

Læs mere

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk LOKALPLAN NR. 19 - FOR EN DEL AF SKULDBØL Redegørelse for hvorledes lokalplanen

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE Matr. nr. 266 c. og del af 266 b Ringkøbing bygrunde, 2 fi, del af 2 fk, del af 30 as og del af 2 am, Ringkøbing markjorder, samt Lle_parc ller,_ dor ter_den A2. marts \nmelder: Advokat H. Thorninger Herningvej

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk.

Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk. Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk. LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger. c) Lokalplanens tekst. d) Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere