Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg. Nr. 1 Januar Vinterhimlen hviler tungt over os mens vi venter på foråret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg. www.sebbeals.dk. Nr. 1 Januar 2012. Vinterhimlen hviler tungt over os mens vi venter på foråret"

Transkript

1 Kølsvinet Skibslaget Sebbe Als Augustenborg Nr. 1 Januar Vinterhimlen hviler tungt over os mens vi venter på foråret

2 Formandens klumme Så er generalforsamlingen overstået og den nye bestyrelse har holdt sit første møde. Og vi er godt igang med forberedelserne til den kommende sejlsæson. Nyhedsbrevet tegner til at blive en stor sukses. Gennem det har vi mulighed for løbende at opdatere planerne som det er sket allerede nu. Modtager du ikke nyhedsbrevet kan du bare sende din adresse til undertegnede, så kommer du på listen. Og planer samt aktiviteter er der nok af, allerede nu, men der mangler skippere, specielt til et sommertogt til Slesvig eller fra Slesvig og hjem. Planlægningen kan vi sagtens tage os af, så det er bare at tage tjansen som skipper. Og så er der arbejdsopgaverne, der ikke er så voldsomme i år, men der er altid noget der skal laves. Vi vil meget gerne hvis vi kan få en god gammeldags påske arbejdslejr med deltagelse fra nær og fjern. Det er planen at Ottar skal i vandet og så er der også mulighed for sejlads. Kom og vær med, det er også dit skib! Skibslagshilsner Formanden Arbejdsplan Oprydning på nauste ansvarlig: Ingrid Arbejdsdag ansvarlig: Ingrid Arbejdsdag ansvarlig: Nicole Arbejdsdag ansvarlig: Steen Arbejdsdag ansvarlig: Solvej Påskelejr søsætning Ottar ansvarlig: Kurt Påskelejr ansvarlig: Sylvie Bundmale Sebbe ansvarlig: Jens Peter Sebbe, søsætning ansvarlig: Ingrid Aktivitetsplan Romregatta Sebbe skipper: Viggo Romregatta Ottar skipper: Katrine Sankt Hans fest ansvarlig: Solvej Koncert i Augustenborg slotspark ansvarlig: Ingrid Vikingedage, Schleswig + sommertogt Ikke fastlagt (Steen) Lukket arrangement ansvarlig: Solvej? Roklubsarrangement Ottar skipper: Nicole En Historisk dag ved Søen En søndag på Als Kulturnat ansvarlig: Nicole I tillæg til ovennævnte vil der nok komme 3 foredrag og naustleje.

3 Arbejdsopgaver Ottar skrabes og males samt småreparationer Sebbes spant/pullert fremstilles og monteres Sebbe skrabes og males Tovværk gennemgåes Broen spal repareres Kontaktpersoner Det vil være en stor hjælp hvis I vil melde til kontaktpersonen for de arbejdsdage eller ture I vil med på. Tlf / steen@sebbeals.dk Sylvie Weile Tlf / steen@sebbeals.dk Jens Peter B. Østergaard Tlf / jenspeter@sebbeals.dk Solvej Christensen Tlf solvej@sebbeals.dk Kurt Deutschbein Tlf kurt@sebbeals.dk Ingrid Larvad Tlf ingrid@sebbeals.dk Nicole Møller Tlf nicole@sebbeals.dk Viggo Jonassen Tlf viggojonasen@gmail.com Katrine Jonassen Tlf frkjonas@gmail.com GENERALFORSAMLING SEBBE ALS LØRDAG, DEN medlemmer, 1 aspirant og 1 støttemedlem havde trodset dronning Margrethes 40 års gallafest og mødt op til den årlige generalforsamling i skibslaget Sebbe Als. Efter at have konsulteret sit kronometer, bød formanden præcis klokken velkommen og erklærede den treogfyrretyvende generalforsamling for lovlig indkaldt og åben. Dagsorden ifølge vedtægterne. Lad os begynde ved punkt valg af diregent: Kurt Deutschbein blev enstemmigt valgt som dirigent. 2. valg af referent: Peter Svendsen blev enstemmigt valgt som referent. 3. formandens års- aflagde formandsberetning for Der havde grunberetning: det Sebbes renovering og vejrliget ikke været den store sejlaktivitet. Renoveringen havde drænet vores kassebeholdning, men heldigvis fik vi nogle gode arrangementer på nausten, som gav lidt penge. Efter en fin søsætningsfest og en tur med Sebbe til Sønderborg t/r kan vi konstatere, hun er tæt og sejler så godt som aldrig før. Der er allerede nu nogle aktiviteter på bedding og med et skib der nu er fit for fight må vi håbe på nogle gode sejladser og ture i Som noget nyt er der indført et nyheds brev til alle med en , da Kølsvinet af økonomiske årsager, kun kommer 2 gange om året. Tilsidst en stor tak til alle der har været med til at føre skibslaget videre samt et tre gange skibslag ohøj, for danmarks ældste sejlende vikingeskib. Formandens lyriske udskejelser udi en formandsberetning, kan iøvrigt læses i sin helhed i næste nummer af Kølsvinet.

4 4. driftsregnskab og Kassereren, i form af Solvej Christensen, fremlagde regnskabet. status for for 2011: Det blev status for status herefter godkendt. Stor ros til bestyrelsen for at ende med et regnskab på kr, i et år med store udgifter til Sebbes renovering. 5. budget for 2012: Samme Solvej gennemgik budgettet for Det viser et lille underskud på 5000 kr, men at et par gode arrangementer på naus ten skulle nok kunne vende dette til et overskud. Budgettet blev herefter godkendt. 6. kontingent: Kontingentet foreslåes uændret fra sidste år - nemlig: - aspiranter og støttemedlemmer 150,- kr - medlemmer 300,- kr Dette blev, efter en kort diskussion om tiden er inde til at droppe kravet om aspiranter (kræver forslag om en vedtægtsændring, hvilket ikke forelå), godkendt. 7. aktiviteter 2012: På nuværende tidspunkt er der følgende aktiviteter på bedding. den 5.4 søsætning Ottar (gerne kombineret med en påske arbejds/hyggelejr) den 28.4 søsætning Sebbe den 17.5 romregatta den 30.6 skt. Hansfest den 14.7 vikingedage i Slesvig (gerne kombineret med et sommertogt) den 11.8 lukket arrangement den 19.8 søndag på Als den? kulturnat den? historisk dag ved søen 8. indkomne forslag: Ved nærmere eftersyn må vi konstatere der ikke er kommet nogen forslag. 9. valg til bestyrelsen: Medlemmer: blev enstemmigt genvalgt. Det samme gjorde Jens Peter Borup Valdemar Henri Frederik Østergaard. Conny Rick ønskede ikke genvalg. Kurt Deutschbein blev foreslået Suppleanter: og enstemmigt valgt. Sylvie Weile og Dennis Thomsen blev enstemmigt genvalgt. Som ny suppleant blev Nicole Møller foreslået og enstemmigt valgt. 10. valg af revisor: Ivan Lorenzen og Wilford Hansen blev, traditionen tro, enstem migt og suppleant: genvalgt. 11. valg af div. udvalg: Medieudvalg: og Peter Svendsen blev enstemmigt genvalgt. Webmaster: Anders Weile blev enstemmigt genvalgt. 12. eventuelt: Knud Møller: Tak til bestyrelsen og alle for et godt arbejde og samvær i det foregangne år. Keld Hack: Peter Svendsen: Keld Hack: Er meget tilfreds med skibslagets hjemmeside og det nye nyhedsbrev. Henstiller til den nye bestyrelse, om på forhånd, at få koordineret en skipper til årets forskellige aktiviteter, så de ikke bliver til noget pga. manglende skipper. Stiller sig gerne til rådighed for at lære fra sig vedrørende tov værks arbejde.

5 Erik Jørgensen: Finn Lassen kan også bruges (til tovværk). Nicole Møller: Efterly serarbejdsopgaver på skibe og naust. : Dette er overladt til den nye bestyrelse. Nicole Møller: Vigtigt at nogle af medlemmerne også laver nogle aktiviteter. : Det er ikke kun bestyrelsen som lave arbejdet og aktiviteterne i skibslaget. Alle medlemmer opfordres hermed til at stå for nogle aktiviteter. Solvej Christensen: Afslutningsvis takkede hun Conny Rick for hendes arbejde i bestyrelsen og overrakte hende en lille present efterfulgt af applaus fra os andre. Herefter vågnede dirigenten op og takkede de ærede medlemmer for forholdsvis god ro og orden og hermed var den årlige generalforsamling i skibslaget Sebbe Als til ende. Den nyvalgte bestyrelse trak sig tilbage i de frastødende gemakker for at konstituere sig og sandelig om ikke de blev enige om følgende: Formand: Næstformand: Jens Peter Borup Østergaard Kasserer: Solvej Christensen Sekretær: Kurt Deutschbein Materialeforvalter: Ingrid Larvad 1. suppleant Nicole Møller 2. suppleant Dennis Thomsen 3. suppleant Sylvie Weile Og ikke nok med det - de havde som første embedsopgave besluttet sig for, at Jørgen Tang Larsen, ikke længere skulle være aspirant, men fuldgyldig medlem af skibslaget med ret til at bære sabel og waders. med skibslagshilsen Peter Svendsen Formandsberetning 2011 Året 2011 skriver sig ind i Sebbes historie som det år Sebbe blev søsat med omkring 70 meter nye egeplanker i bunden. Det havde kostet megen tid i 2010 at skaffe pengene, men det lykkedes, så nu skulle vi kunne sejle mange år igen. Desværre blev reparationen dyrere, så det lænsede næsten vor kassebeholdning. Vi startede med at få skibet søsat og i maj lavede vi så en officiel søsætning, hvor bl.a. alle sponsorer var inviteret. Skibet var trukket delvis op på land ved nausten og blev så skubbet ud. Sønderborgs borgmester Aase Nygaard, sørgede for at ofre lidt mjød til havguderne for at sikre god vind. Det har vi sådan set også haft i sejlperioden, men desværre også en masse vand. Det blev til en Romregatta med en fin deltagelse, selv om vi ikke fik de 3 liter rom! En af vore vigtige aktiviteter for at få nogle penge i kassen og holde skibslaget kørende, er arrangementerne på nausten. Her fik vi 3 store og gjorde vort bedste for at sikre os dels at de kom igen, delt positiv omtale så vi får andre fremover. Det lykkedes vi fik nogle ture med meget glade mennesker. Kviteringen for et arrangement med en beretning med fotos for turene faldt også i vældig god jord de kommer igen. Så var der sct. Hans arrangementet hvor Nydam og Hjortspring var inviteret. Det blev et begrænset antal mennesker, men til gengæld et fint arrangement. Der var også et sommertogt, der desværre kun var ret kort og ramt af vejrliget det blev ikke den helt store sejlads.

6 Kulturnat i Sønderborg var noget med at slæbe skibet ud om fredagen og hjem om lørdagen, men der var folk nok om lørdagen, så det blev sejlads fra den nye bro til havnen i Augustenborg i et hug årets bedste sejlads. En Søndag på Als blev også gennemført og blev også en god tur, selv om musikken nok ikke lige er den mest ophidsende. Ottar har kun været rigtig ude i fjorden en gang. Det gav en fin sejlads ud til Katholm og tilbage til lufthavnen. Her gjorde vejret at vi måtte tage et slæb hjem. En historisk dag på søen i Nordborg blev også gennemført og gik godt selv om Formanden ved sin ankomst uden varsel fik stukket en mikrofon i hånden og måtte så berette om Sebbe for hele publikum om eftermiddagen fik Peter Svendsen fornøjelsen. Sejlegenskaber Det var en stor operation Sebbe var igennem og det kan ofte give skavanker, her ændrede sejlegenskaber. Men vi kan konstatere at Sebbe sejler lige så godt som før og hun er tæt. Optagning af skibe Skibene blev taget op planmæssigt og de ligger på plads, klar til at vi går igang i foråret. Arbejde før næste sæson Ved ophalingen af Sebbe skete der noget der ikke burde ske. Den ene pullert forskibs knækkede. Den havde nogle svage punkter og når det nu skulle ske, var det godt at det skete under ophalingen og ikke under sejlads. Vi har fået nyt groet træ og det bliver den største opgave i forbindelse med klargøring af skibet. Ottar er stadig i fin form så der bliver ikke de helt store tidskrævende reparationer før søsætning. En ting har manglet de sidste år og det er den gode gammeldags påskelejr på nausten hvor man både arbejder, men også rå-hygger. Måske er der nogen der får lyst til at tage denne gamle tradition op igen? Aktiviteter 2012 For 2012 ligger der allerede nu en række arrangementer som vi håber medlemmerne vil bakke op om. Et af de spændende er en invitation til Slesvig fra vikingeskibsmuseet. Sidst vi var dernede var det en stor sukses, både for os og for arrangørerne. Jeg talte med Ute Drews i efteråret og de var meget opsat på at vi kom igen. Hilsen fra Viggo han tager Romregattaen! Nye medlemmer Det er svært at annoncere efter nye medlemmer og et arrangement, som kulturnatten hvor folk kort hører om skibet har heller ikke givet det store, men vi har dog pludselig fået nye stabile medlemmer i den modne alder fra Augustenborg og det er da noget vi hilser velkommen. Nyhedsbrev Porto er dyr meget dyr og vi har derfor de sidste år kun udsendt Kølsvinet 2 gange årligt. Vi var så et par stykker der fik den idé at lave et nyhedsbrev og det må vist betegnes som en sukses. Efter det første blev sendt ud har vi fået flere adresser. Og det er jo også let at lave. Der ligger en skabelon, så det er bare at fylde lidt tekst og billeder ind og så send. Set i forhold til at skulle sætte et blad op, få det trykt, lave kuverter, lave labels, pakke og sende er det jo et superhurtigt medie. Der er enkelte der ikke har , de må så holde sig orienteret ved andre. Conny har valgt at forlade bestyrelsen, men fortsat gøre en indsats for skibslaget. Jeg vil gerne sige sige tak til Conny for hendes indsats. Jeg vil afslutte med at sige tak til medlemmerne for at de gennem året har været med til at føre Skibslaget videre. Vi har grund til at være stolte af den gamle dame Danmarks ældste sejlende vikingeskib. Udbring sammen med mig 3 gange skibslag ohøj. Formand

7 Bestyrelsen Formand Notmark 23 Tlf / Tlf (arb.) steen@sebbeals.dk Næstformand Jens Peter B. Østergaard Bispeparken 54 Ulkebøl 6400 Sønderborg Tlf jenspeter@sebbeals.dk Kasserer Solvej Christensen Midtkobbel 71 Tlf solvej@sebbeals.dk Sekretær / aktiviteter Kurt Deutschbein Borrevej 10 Sundsmark 6400 Sønderborg Tlf kurt@sebbeals.dk Suppleanter 1. suppleant Nicole Møller Parkgade 8 Tlf nicole@sebbeals.dk 2. suppleant Dennis Fredensborg Thomsen Damgade 6400 Sønderborg Tlf dennis@sebbeals.dk 3. suppleant Sylvie Weile Notmark 23 Tlf / steen@sebbeals.dk Udvalg Kølsvinsredaktion Notmark 23 Tlf / Tlf (arb.) steen@sebbeals.dk Peter Svendsen Midtkobbel 47 Tlf svendsen@sebbeals.dk Webmaster Anders Weile Lundtoftegade 115, 3th København N Tlf / anders@sebbeals.dk Materialeforvalter Ingrid Larvad Midtkobbel 47 Tlf ingrid@sebbeals.dk Isen er her - det blev vinter, men foråret er bestilt!

8 Bøje trodser vinterkulden - Kaj er fløjet sydpå! Lige nu kan vi bare drømme om og glæde os til sejlsæsonen Romregatta 2011 i Flensborg fjord

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg. www.sebbeals.dk. Nr. 1 April 2013. Påskearbejde i sne! Vejret var ikke med os og søsætningen er udsat.

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg. www.sebbeals.dk. Nr. 1 April 2013. Påskearbejde i sne! Vejret var ikke med os og søsætningen er udsat. Kølsvinet Skibslaget Sebbe Als Augustenborg Nr. 1 April 2013 www.sebbeals.dk Påskearbejde i sne! Vejret var ikke med os og søsætningen er udsat. Formandens klumme Generalforsamlingen er nu overstået -

Læs mere

KØLSVINET Nr. 1 særudgave januar 2015

KØLSVINET Nr. 1 særudgave januar 2015 KØLSVINET Nr. 1 særudgave januar 2015 SKIBSLAGET SEBBE ALS Generalforsamling lørdag, den 17. januar 2015 Den årlige generalforsamling, i skibslaget Sebbe Als, blev afholdt i spejderhytten i Augustenborg,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Skibslaget Sebbe Als

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Skibslaget Sebbe Als Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Skibslaget Sebbe Als Dato: Søndag 13. Januar 2019 Adresse: Augustenborg Sejlklub, Havnen 10, Augustenborg Plan for dagen: Skibslagsmøde (uden for referat) kl

Læs mere

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg. www.sebbeals.dk. Nr. 1 Marts 2010

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg. www.sebbeals.dk. Nr. 1 Marts 2010 Kølsvinet Skibslaget Sebbe Als Augustenborg Nr. 1 Marts 2010 www.sebbeals.dk Nausten ligger dækket af sne, men om få måneder starter den 41. sæson i skibslagets historie Formandens hjørne Så har vi taget

Læs mere

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg. Nr. 2, November Aftenstemning under en tur med Ottar i foråret

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg.   Nr. 2, November Aftenstemning under en tur med Ottar i foråret Kølsvinet Skibslaget Sebbe Als Augustenborg Nr. 2, November 2008 Aftenstemning under en tur med Ottar i foråret www.sebbeals.dk Formandens hjørne Den 39. sæson er endt, Sebbe er igen tilbage i Nausten

Læs mere

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg. www.sebbeals.dk. Nr. 1. Hov! - hvordan får vi den sat sammen igen? April 2015

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg. www.sebbeals.dk. Nr. 1. Hov! - hvordan får vi den sat sammen igen? April 2015 Kølsvinet Skibslaget Sebbe Als Augustenborg Nr. 1 April 2015 Hov! - hvordan får vi den sat sammen igen? www.sebbeals.dk Da forstærkningen var taget ud meldte det sore spørgsmål sig. 25% af Danmarks befolkning

Læs mere

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg. Nr. 2 Oktober Ind imellem må man knæle og bede for at få et vikingeskib op!

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg.   Nr. 2 Oktober Ind imellem må man knæle og bede for at få et vikingeskib op! Kølsvinet Skibslaget Sebbe Als Augustenborg Nr. 2 Oktober 2013 www.sebbeals.dk Ind imellem må man knæle og bede for at få et vikingeskib op! Formandens klumme Så er Sebbe på land og ligger trygt klodset

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

For fulde sejl ind i den nye sæson

For fulde sejl ind i den nye sæson Kølsvinet Skibslaget Sebbe Als Augustenborg Nr. 1, Februar 2004 For fulde sejl ind i den nye sæson Formandens hjørne Først et godt nytår til alle med håbet om et rigtigt godt år for alle på alle fronter.

Læs mere

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg. www.sebbeals.dk. Nr. 1, Marts 2008. Elementernes rasen ved nausten 1. marts 2008.

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg. www.sebbeals.dk. Nr. 1, Marts 2008. Elementernes rasen ved nausten 1. marts 2008. Kølsvinet Skibslaget Sebbe Als Augustenborg Nr. 1, Marts 2008 Elementernes rasen ved nausten 1. marts 2008. www.sebbeals.dk Formandens hjørne Som det er alle bekendt, måtte vi gennem en ekstra ordinær

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

ROMREGATTA-tur 2012 log- plus lidt mere bog.

ROMREGATTA-tur 2012 log- plus lidt mere bog. ROMREGATTA-tur 2012 log- plus lidt mere bog. Torsdag 17. maj. Besætning (se mandskabsliste nederst) møder kl. 9 på broen. Bestyrelsen har klargjort flot. Vind V-NV 9-13 m/s. Skipper dekreterer udsættelse

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015 Søndag, d. 7. juni 2015 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt.

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt. Dato: 9. marts 2016 Vedr.: Generalforsamling Jyllinge Løbeklub 2016. Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Dagsorden: a. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen,

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 24. februar 2011. Laugstuen, Alleen 1, Sorø Antal deltagere 10. (deltagerliste se bilag 2) Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse

Læs mere

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg. Nr. 2 November Så er Sebbe atter i fuld vigør og sejler stadig rigtig godt

Kølsvinet. Skibslaget Sebbe Als Augustenborg.  Nr. 2 November Så er Sebbe atter i fuld vigør og sejler stadig rigtig godt Kølsvinet Skibslaget Nr. 2 November 2011 www.sebbeals.dk Så er Sebbe atter i fuld vigør og sejler stadig rigtig godt Formandens klumme Det er med stor beklagelse at jeg må melde at sejlsæssonen er slut.

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Forårets indsats i Sebbe Als

Forårets indsats i Sebbe Als Forårets indsats i Sebbe Als 2018-06-03 Som det er set I en tidligere beretning, så er Ottar I gang med en større overhaling. Tidligere på sæsonen har vi fået afmonteret lønning og øverste bordplanke på

Læs mere

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub 1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub Torsdag d. 11. april 2013 kl. 18.30 Glostrup Fritidscenter Christiansvej 2 2600 Glostrup 25 medlemmer var mødt frem Den fungerende bestyrelse bød velkommen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Juni 2015 Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse, efter en vinter, ønske alle velkommen til et nyt år. På generalforsamlingen blev det

Læs mere

LAUGSKRÅ FOR VIKINGESKIBSLAUGET

LAUGSKRÅ FOR VIKINGESKIBSLAUGET LAUGETS NAVN OG HJEMSTED Laugets navn er "Vikingeskibslauget Frigg af Odense. I daglig omtale "Frigg Lauget". Laugets hjemsted er Odense Havn 1 - LAUGETS FORMÅL A - At understøtte Nordatlantisk Hus (NAH)

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling. Generalforsamling i 2010 afholdes mandag den 1. marts kl. 19.00 i Lindeværftet..

Indkaldelse til generalforsamling. Generalforsamling i 2010 afholdes mandag den 1. marts kl. 19.00 i Lindeværftet.. NYHEDSBREV Januar 2010 15. årgang Nr.1 Dagsorden Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamling i 2010 afholdes mandag den 1. marts kl. 19.00 i Lindeværftet.. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Lørdag, d. 4. juni 2016 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Grundejerforeningen Salvig v/formand Susanne Nielsen, Stenbjergvænget 3, Orø, 4300 Holbæk www.gf-salvig.nu - Telefon 3027 2520 - sus.oebo@live.dk Kære Grundejere Hermed inviteres til Grundejerforeningen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013 DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Billede taget og udlånt af Sejlfoto.dk Besøg Dansk Accent Klub på internettet www.accent26.dk

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 25. februar 2017.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 25. februar 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere