Gyrstinge Skovkro B. Denne buffet indeholder bl.a.: Flere slags sild 2 slags laks Æg og rejer Fiskefilet m. remoulade

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gyrstinge Skovkro B. Denne buffet indeholder bl.a.: Flere slags sild 2 slags laks Æg og rejer Fiskefilet m. remoulade"

Transkript

1 Gyrstinge Skovkro A Skovkroen ligger i udkanten af lille Bøgeskov, som er placeret midt imellem Ringsted og Sorø. Kroen blev i år 2008 renoveret og fremstår som moderne, med en atmosfære af gamle dage. Kroen har fire selskabslokaler, hvor der er mulighed for selskaber med alt fra kuverter. Derudover er det også muligt at holde private/firmafester, kurser, konferencer, udflugter, lørdagsbal samt søndags-buffet. Desuden er der også handicapvenlige faciliteter. På hjemmesiden er der et kort over hvor skovkroen er placeret henne og der kan man også finde kontaktoplysninger. Deres arrangementer er af 8 timers varighed og der serveres natmad efter 7 timer. Det vil dog være muligt at bestille ekstra timer på dagen. Der fremkommer forskellige musikarrangementer på kroen. Blandt andet har man kunnet opleve Fede Finn & Funny Boys, Dodo & The Dodoes og Rocazino. Her kan man både få middag, musik og dans til. De fire forskellige selskabslokaler er havestuen, jagtstuen, den store sal og løvsal. Havestuen kan rumme op til 40 gæster, jagtstuen kan rumme op til 60 gæster, den store sal kan rumme op til 210 gæster og til sidst kan løvsal rumme op til 100 gæster. Der er forskellige udflugter man kan komme på med skovkroen. Blandt andet kan man se Sporvejsmuseet, Birkehaverne, Sorø by med Akademihaven og bådtur på søen og Ringsted mølle samt kilden. Det vil også være muligt at få bragt ud af huset af storkroen. Dette er et koncept de kalder for Diner transportable. Her får man leveret maden til ens hoveddør. Det kan både være kolde menuer (anrettet på fade), varme retter (leveres i termokasser) og varme stegte sild som leveres hele. Der reklameres med at de lægger vægt på at kvaliteten er den samme som man får på kroen. Udbringningen koster fra 150,- Kr. Hvis der skal hentes returemballage, beregnes dobbelt kørselsgebyr. Service samt transportemballage skal tilbageleveres i rengjort stand. Man kan få anrettet på tallerkner, men dette koster 10 kroner mere pr. kuvert. Det vil også være muligt at få bragt julebord ud af huset. Det vil sige at til jul eller nytår kan man få bragt frokoster ud, hvis man har gæster.

2 Gyrstinge Skovkro B Trænger I som kolleger til at se hinanden i nye omgivelser? Har I brug for et pusterum væk fra hverdagens ræs? Gyrstinge Skovkro tilbyder et afbræk fra den vante arbejdsdag. Gyrstinge Skovkro er placeret i naturskønne rammer, og her således rig mulighed for naturudfoldelser. Omgivelserne er idylliske, og er i udkanten af Lille Bøgeskov, som ligger imellem Ringsted og Sorø. Gyrstinge Skovkro er blevet istandsat i 1972, efter en voldsom brand. I 2008 er Gyrstinge Skovkro blevet udvidet og renoveret og fremstår nu som en super moderne kro, med en dejlig og hyggelig atmosfære, præcis som vi kender det fra de gode gamle dage. Især den ældre generation vil føle sig hjemme hos denne hyggelige Skovkro. Gyrstinge Skovkro har 4 smukke selskabslokaler, hvor der er mulighed for at have selskaber fra 20 og helt op til 300 personer på samme tid. Der bliver afholdt en masse forskellige selskaber hos Gyrstinge Skovkro. Alt fra private/firmafester, kurser, konferencer, udflugter, lørdagsbal, søndags-buffet og meget, meget mere. Kroens dejlige have byder på en super lækker gåtur efter middagen, mens der er mange forskellige muligheder hos Lille Bøgeskov. Gyrstinge Skovkro bruger et fantastisk slogan som hedder følgende: Høj kvalitet i idylliske rammer. Hos Gyrstinge Skovkro, bliver maden leveret lige til døren. Samtlige kolde menuer er anrettet på fade, mens de varme retter leveres i termokasser. De varme stege leveres hele, med mindre andet er aftalt under bestillingen. Der bliver lagt meget vægt på portionerne, da vi følger at det er super vigtigt at der er rigeligt med mad, så der ikke er nogen gæster, som går sultne hjem. Derudover er kvaliteten også super vigtig, og vi forsøger at levere samme kvalitet ud af huset, som vi leverer ved besøg på Gyrstinge Skovkro. Alt Service og transportemballage skal tilbageleveres i rengjort stand. I forhold til vores menukort, tilbyder vi hver søndag mellem og en super populær frokostbuffet. Denne buffet indeholder bl.a.: Flere slags sild 2 slags laks Æg og rejer Fiskefilet m. remoulade

3 Mindst 8 lune retter Forskellige oste Stort dessertbord Efter denne fantastiske frokost, kan der naturligvis bestilles kaffe hos Gyrstinge Skovkro. Desuden er vi heller ikke blege for en god fest med sang og musik. Vi afholder jævnligt arrangementer med nogle af Danmarks bedste danseorkestre. Så tag sidemanden i hånden og få en svingom. Natur, fest og mad - af høj kvalitet - find det hele på skovkro.dk.

4 Thailand Thailand er med rette ved at blive et af danskernes foretrukne rejsemål. Dette er der mange gode grunde til. Det er et rejsemål som tilgodeser alles behov. Der er smukke lange strande med smukt blåt hav. Der er smuk bjergrig natur, der er en gammel kultur som er værd at stifte bekendtskab med, der er den kulinariske oplevelse og listen fortsætter. Landet har en historie som går flere tusind år tilbage men selve landet blev grundlagt tilbage i midten af det 14. århundrede. Det er et af de få lande i sydøst Asien som aldrig har været underlagt en europæisk stormagt. Landet har siden dets grundlæggelse været et monarki som efter en ublodig revolution blev til et konstitueret monarki som vi kender det fra Danmark i Der har været en del politisk uro i landet de seneste fem år, men det har aldrig ramt turisterne, da landet er afhængigt af turist industrien. Så uanset hvordan den politiske situation er i Thailand, vil du som turist aldrig komme til at føle dig utilpas. Indbyggertallet har rundet de 65 millioner som består hovedsageligt af Thai indfødte men med et ikke ubetydeligt kinesisk mindretal. De taler thai men grundet den store turist industri bliver engelsk betragtet som et andetsprog. De er overvejende buddhister i Thailand. Thailand er et land som lever af turismen og det mærker man som turist i landet. De er flinke, åbne og imødekommende. Når du planlægger en rejse til Thailand er det en god ide at bruge 2-3 uger på at besøge landet så man kan få det hele med. Så har du muligheden for at tage en uge oppe nordpå. Her kan du se den smukke thailandske natur, med de høje frodige bjerge, opleve det imponerende dyreliv. Bagefter er Bangkok og Chiang Mai et besøg værd. Her kan du opleve Thailands to største byer og se den thailandske bykultur. Du kommer til at nyde den kulinariske oplevelse der er ved det thailandske køkken, du kan se og opleve de mange museer der er, et imponerende natteliv, og måske er du heldig at opleve en af de mange årlige festivals der bliver afholdt. Ingen ferie i Thailand er dog fuldendt før du har oplevet de thailandske strande. De er som taget ud af en film. Fin sandstrand med blåt hav så langt øjet rækker og solskin hele dagen. En tur til Thailand kan varmt anbefales, bare husk at afse nok tid til at se alt hvad Thailand har at byde på. Og forbered dig på at det ikke kun er den ene gang du besøger landet. Folk har en tendens til at forelske sig i dette smukke land.

5 Lasergame A Lasergame også kaldet laser tag, er et live spil som er en blanding af sport og taktik. Det minder lidt om paintball eller Counter Strike (et computerspil). Navnet lasergame, kommer af at man anvender en infrarød stråle. Man kan selv bestemme hvor man vil spille spillet. Det kan være i en bygning, en skov, på standen eller lignende. Spillet går ud på at man i løbet af et spil, skal ramme en censor der sidder på et pandebånd som man har på. Når man bliver ramt, er man ikke helt ude af spillet, man kan reloade sine liv. Ved hjælp af en masse PC-udstyr, får hver spiller individuel statistik. Det er blandt andet hits, extrapoint, team attack og lignende. Man behøver ikke tilladelse fra kommunen for at spille lasergame og der er heller ingen aldersbegrænsning. Udstyret er lavet af aluminium, så det er beskyttet imod sol, kulde og regn. Derudover er censoren på pandebåndet vandtæt. Batterierne i udstyret kan holde i flere timer, uden at de skal lades op. Man kan spille forskellige spil, når man spiller lasergame. Man kan blandt andet spille deathmatch, king-of-the-hill, sniper game, capture-the-flag og mange flere. Deathmatch går ud på at man er to hold, af forskellig antal personer som så spiller imod hinanden. King-of-the-hill går ud på at man skal forsvare forskellige positioner overfor modstanderne. Positionerne bliver markeret med clock s. Hvis en spiller er nået til en clock, skal han aktivere den for sit hold og forsvare den. Det team som kunne forsvare clock s i længst tid vinder. Sniper game går ud på at hver spiller kun har 1 skud og to liv. Efter hver skud kan man reload. Dette skulle efter manges mening være den mest spændende måde at spille lasergame på. Capture-the-flag er for to teams. Målet er at hente sin modstanders flad og løbe med det til sin startposition. Hvis en spiller med et flag bliver dræbt, bliver flaget liggende det sted. Det findes både lasergame i hele europa. Lasergame Danmark er en del af lasergame Deutschland GmbH.

6 Lasergame Denmark B Skal drengene på jobbet rystes sammen? Skal I udfordres og samtidig have det sjovt? Lasergame giver jer en totaloplevelse og udvikler samtidig jeres team. Lasergame er en slags live gamning event, som er en god kombination mellem sport og taktik. Vi tilbyder unikke løsninger med noget af det bedste udstyr i Europa. Lasergame giver tusindvis af spilmuligheder. Fx: Gametime Pointsystem Våben Tilbehør Respawn I alt er der over 1 million forskellige spilmuligheder alt er muligt. Vi har over 30 forskellige våben med original lyd. Vi er fleksible, og vores professionelle udstyr betyder, at vi kan tilbyde eventer alle steder i Danmark. Få lasergame ud til jer - uden at det koster ekstra! Samtlige kampe kan spillet på et valgfrit område. Det findes mange forskellige valgmuligheder, hvor der kan spilles. Fx indenfor i en stor bygning, i en skov, på en strand osv. Selve målet med Lasergame, er at fastsætte individuelt før hver eneste kamp. Under kampen kan spillerne ramme hinandens sensorer. Denne sensor er fastsat på det pandebånd, som bæres af hver enkel spiller. Hvis du er begynder, anbefaler vi dig at spille deathmatch Teams af x-antal personer spiller mod hinanden, og det er tilladt er bruge alt udstyr og tilbehør. Hvis man er lidt mere rutineret, anbefaler vi dig at spille Sniper game, hvor hver spiller har et skud og to liv. Her er det muligt at reloade efter hver skud Det er uden tvivl den mest spændende måde at spille Lasergame på.

7 Vi tilbyder at efterfølgende at give samtlige spillere en statistik over kampen, således hver eneste spiller efterfølgende kan se sin individuelle statistik. Det er alt fra Hits, Extrapoint, Team Attack, osv. Vi kan se alt, via vores nye moderne PC-udstyr. Selve lasergamet er et temaspil, og har i sig selv intet med militærsport at gøre. Vi giver en fantastisk lyd, samt noget unikt udstyr, således at kampen ligner et fantasy spil. Det fungerer således, at når en spiller bliver ramt, er han/hun ikke ude af spillet, da det er muligt at reloade sit liv. Dog er det ikke tilladt at bære militærtøj under spil af Lasergame Danmark. Lasergame Danmark er nu i gang med anden generation af vores Lasergame udstyr, som blev produceret fra Våbnene som bliver brugt her er meget robuste og nemme at bruge. Anden ganerations udstyr bliver på nuværende tidspunkt brugt til Rookie-spil eller træningsspil. Våbnet er håndlavet af aluminium, og knapperne som ses under displayet er nemt tilgængeligt. Lasergame Denmark - Don t play games, be a part of them.

8 Bækkenbundstræning Flere og flere kvinder er begyndt at lave bækkenbundstræning, men de fleste burde faktisk gøre det. Hvis man får en slap bækkenbund, kan det være svært at have kontrol over vandladningen eller evt. luft som skulle komme fra tarme. Bækkenbunden er den muskelgruppe der understøtter hvor underlivsorganer altså: blære, livmoder og tarm. Det er de muskler der gør, at man kan lukke sammen om endetarm, skede og urinrør. Det er vigtigt at vores bækkenbund er både velkoordineret, stærk og udholdende. Det medfører at bækkenbunden kan give en fornemmelse af kraft, energi og stabilitet, kontrol og øget sexuel nydelse. Det der sker når bækkenbunden trækker sig sammen er at den løfter sig lidt op og trækker tarmen, skeden og urinrøret frem mod skambenet. Herved opstår der et knæk, som lukker af for disse tre organer. Disse øvelser kaldes knibeøvelser. Et trænings eksempel kunne være at man skal ligge på ryggen med bøjede ben. Herefter skal man lukke sammen om endetarmen og mærke hvordan den lukker sig, samtidig med at halebener presses fremad. Man kan samtidig mærke at man også her spænder omkring skede og urinrør. Her skal man holde spændingen 3-5 sekunder. Dette gentager man gange i træk, alt efter om man plejer at lave bækkenbundstræning eller ej. Når man spænder 3-5 sekunder, skal man slappe af i 3-5 sekunder. Nogle kan også klare op til 7-8 sekunder. Man får det bedste resultat hvis man laver øvelserne 1-.2 gange daglig. Hvis man er i tvivl om man spænder korrekt, kan man lave en lille test. Når man er på toilettet og tisser, kan man prøve at knibe strålen over samtidig. Dette er lettest at gøre, hvis det er i slutningen af vandladningen. Dette er dog ikke noget man skal gøre for meget. Hvis man vil have hjælp til sin bækkenbundstræning findes der en træning dvd. Den hedder sund bund og er en dvd om bækkenbundstræning for kvinder i alle aldre.

9 VIPdaters VIPdaters er en af ældste dating sider i Danmark. Den har rødder tilbage til Nogen af jer kender den måske under dens oprindelige navn kontakt-online.dk. Siden er meget spartansk opbygget og minder om dating sites fra starten af årtusind skiftet. Selve brugeroprettelsen tager en smule længere tid end gennemsnittet. Udover højde/alder/vægt kan du også udfylde oplysninger om arbejde, tatoveringer, rygning, politisk ståsted. Disse oplysninger bliver brugt til at matche dig op med personer med lignende interesser og holdninger. Prismæssigt koster VIPdaters det samme som de andre danske dating sites. Alt afhængig af om du tegner abonnement for en måned eller et år koster medlemsskabet fra 89,00 kroner om måneden til 199,00 kroner om måneden. VIPdaters adskiller sig dog drastisk fra de andre datingsites ved at den tillader brugerne næsten fuld adgang som gratis medlemmer. Du kan se profiler, skrive breve, læse breve, søge profiler. Så hvis du ikke ønsker at blive VIP medlem og betale det månedlige abonnement kan du stadig få den fulde oplevelse ud af siden. Medlemmerne af siden er meget blandet. De fleste søger (selvfølgelig) kærligheden. MEN det lader til at den generelle holdning er at medlemmerne ikke har travlt. Siden er for dem der ikke er desperate for at finde en partner. For de mænd og kvinder uanset alder som hviler i sig selv. Aldersmæssigt vil jeg gætte på at gennemsnitsalderen ligger omkring Der er ikke et aktivt forum derinde som man ser det fra andre sites. En af forklaringerne kan være at medlemmerne ikke søger et socialt netværk. De mennesker jeg har skrevet med derinde har alle sammen et aktivt socialt liv, og søger ikke et socialt forum. Tonen er stadig rar og venlig men folk virker til at være en smule mere reserverede end de andre danske dating sites. Har du et travlt liv med masser af indhold, men mangler en at dele de mørke timer med kunne det her være sitet for dig. Der er masser af søde singler som gerne vil møde kærligheden. De har et liv ved siden af sitet og derfor er kærligheden et tilvalg, ikke fordi at de har behov for den, men fordi at de har lyst til at opleve. Så opret en profil hos VIPdaters og se om du ikke er heldig og finder kærligheden. Ellers er du helt sikkert typen som ikke lader dig slå ud hvis du ikke gør.

10 Winfood 4.0 Winfood anses for at være Danmarks nemmeste kostprogram. WinFood bruges i dag af gymnasier, tekniske skoler, højskoler, idrætsefterskoler, husholdningsskoler, folkeskoler, tandlægeskoler, sygeplejeskoler, social- og sundhedsskoler, AMU-centre, produktionsskoler, vuggestuer, børnehaver, ældrecentre, lægehuse, apoteker, motionscentre, idrætsklubber, kantiner og af private. WinFood har været på markedet siden 1994, og er udkommet i sin 4. version 1. september Kostprogrammet indeholder blandt andet: Nyeste råvaredatabase fra DTU Fødevareinstituttet version 7.01 Mere end 4000 aktuelle og opdaterede produkter fra de største fødevareproducenter Ofte anvendte produkter nu tilgængelige fra hovedskærmbilledet Frit valg mellem kj og kcal visninger Integreret adgang i programmet til de nyeste produkter via internet Integration til Excel 2007 Endnu flere standard skabeloner i Excel Aktivitetsberegning udvidet med nyeste anbefalinger, manuel angivelse af aktiviteter og import* fra Garmin pulsur *=Option Forbedret diætist/kostvejleder version med endnu nemmere overførsel af kostplaner via mail Understøttelse af både Windows XP, Windows Vista og Windows 7 Programmet kan udregne en persons energikrav udefra køn, alder, højde, vægt og aktivitet. Der regnes i både kj og kcal. Der er ca. 500 aktiviteter. Til hjælp i kostplanlægning vurderes energiprocentfordelingen i kosten med et cirkeldiagram hvor tilsat sukker og kostfibre indgår. Næringsstoffernes dækningsprocent anskueliggøres i søjlediagrammer. Levnedsmidlernes bruttovægt skal indtastes i mængdekolonnen, programmet trækker automatisk rensesvind fra. Alle tilgængelige data kan overføres til såvel word som excel. Målet er at give brugeren et tidssvarende, hurtigt, letforståeligt og brugervenlig edb kostprogram, der kan beregne og vurdere såvel aktiviteter som kostens ernæringsmæssige værdi, samt give den nødvendige hjælp til forståelse af motionens og kostens betydning og sundhed og en god livsstil. Alle der interesserer sig for en god livsstil med fokus på aktivitet, sund kost og god ernæring for at forebygge livstilssygdomme, kan få gavn af kostprogrammet. Alle med særlige krav til kosten, fx hvis man dyrker meget idræt, har allergi, diabetes, hjertekarsygdomme, er under-eller overvægtig, har ligeledes god gavn at kostprogrammet. Telmore Telmore er det første ikke fysiske teleselskab i Danmark. Telmore blev stiftet tilbage i år De startede som et modspil til de store selskabers høje priser og specielt de ugennemsigtige priser. De startede i det

11 små men har i dag vokset sig frem til at være et af de største teleselskaber i Danmark med over kunder. På trods af de startede som et protestselskab og har vokset sig store, er de stadig tro med deres oprindelige værdier. De har stadigvæk gennemsigtige priser og lever op til deres oprindelige slogan klar tale og kunderne først. Telmore tilbyder kunderne at de kan købe mobiltelefoner med det de kalder håndjern. På denne måde køber man en billig telefon og binder sig til Telmore i 6 måneder. Derudover tilbyder de afdragsfri kredit i 6 måneder når du køber ny telefon. Det er ikke mange selskaber som kan prale af at have tilsvarende tilbud. Telmore har også en del pakkeløsninger. De har en pakke som tilgodeser ethvert behov. Der er pakken til den småsnakkende med 2 timers tale med fri sms/mms og 1 GB data. Denne pakke koster beskedne 99 kroner om måneden. Så er der pakker på helt op til 500 timer. Deres helt store pakke som kan sidestilles med fri telefoni koster 369 kroner. I denne pakke får du 500 timers tale (hvilket svarer til 17 timer om dagen) fri sms/mms og 10 GB data. Udover mobiltelefoni tilbyder Telmore også mobilt bredbånd til ligeså billige priser som deres telefoni. Mobilt bredbånd tilbydes ligesom mobiltelefoni med forskellige pakker. Der kan vælges mellem tre pakker alt afhængig af forbruget. Der kan vælges mellem 2,10 og 15 GB med hastigheder som varierer fra 6 Mbit/s til 15 Mbit/s. Udover alt dette har Telmore i mange år været kundernes favorit hvad angår kundeservice. Så skulle du mod forventning opleve problemer med Telmore så hjælper de dig hellere end gerne. Dette er også min egen erfaring med dem. De gange jeg har oplevet problemer med optankning har de været hurtige at få i tale og ekstremt hjælpsomme.

Danske Fysioterapeuter. www.krop&fysik.dk. Bækkenbunden

Danske Fysioterapeuter. www.krop&fysik.dk. Bækkenbunden Danske Fysioterapeuter www.krop&fysik.dk Bækkenbunden 2 www.krop-fysik.dk Svært ved at holde tæt? Næsten hver 10. dansker (op mod 450.000) er inkontinent, dvs. kan i større eller mindre grad ikke holde

Læs mere

INKONTINENS. AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk

INKONTINENS. AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk INKONTINENS AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk Inkontinens Inkontinens kan være både urin- og afføringsinkontinens. Det vil sige, at du har svært ved at holde på vandet /afføringen (ufrivillig

Læs mere

Optræning. Af bækkenbunden. Regionshospitalet Silkeborg. Center for Planlagt Kirurgi Fysioterapien

Optræning. Af bækkenbunden. Regionshospitalet Silkeborg. Center for Planlagt Kirurgi Fysioterapien Optræning Af bækkenbunden Regionshospitalet Silkeborg Center for Planlagt Kirurgi Fysioterapien Indhold Bækkenbunden...3 Bughulen...4 Venepumpeøvelser...5 Træning af bækkenbunden...7 Knibeøvelser...9 Lette

Læs mere

Bækkenbundstræning for mænd. Patientvejledning

Bækkenbundstræning for mænd. Patientvejledning Bækkenbundstræning for mænd Patientvejledning BÆKKENBUNDSTRÆNING EFTER PROSTATA-OPERATION Ved en prostataoperation bliver urinrørets indre lukkemekanisme ofte beskadiget. Dette bevirker at, man kan få

Læs mere

Patientinformation. Bækkenbundstræning. Terapiafdelingen

Patientinformation. Bækkenbundstræning. Terapiafdelingen Patientinformation Bækkenbundstræning Terapiafdelingen Indholdsfortegnelse Information om bækkenbunden side 2 Venepumpeøvelser side 5 Begynderprogram side 8 Videre træning side 9 Rejse/sætte sig side 10

Læs mere

Blære- og bækkenbundstræning

Blære- og bækkenbundstræning BET-76740-DK 02.207 Blære- og bækkenbundstræning Til kvinder Blæren.dk Facts om inkontinens Du skal ikke have dårlig samvittighed. Inkontinens er mere udbredt, end du tror, og du kan få behandling for

Læs mere

Patientvejledning. Træningsprogram - bækkenbund. Blære- og bækkenbunds træning

Patientvejledning. Træningsprogram - bækkenbund. Blære- og bækkenbunds træning Patientvejledning Træningsprogram - bækkenbund Blære- og bækkenbunds træning Bækkenbunden er den muskelgruppe der lukker bækkenet nedadtil. Mandens bækkenbund er mindre end kvindens, da mandens bækken

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Jul på Bromølle Kro år 2018

Jul på Bromølle Kro år 2018 Jul år 2018 Jul på Bromølle Kro år 2018 Bromølle Kro er Danmarks ældste kro og vi holder fast i traditionerne. Det betyder ikke, at vi er kedelige og at der ikke sker noget. Vores julemad er hjemmelavet

Læs mere

Til patienter og pårørende. Bækkenbundstræning. Vælg farve. Kvalitet Døgnet Rundt. Rehabiliteringsklinikken

Til patienter og pårørende. Bækkenbundstræning. Vælg farve. Kvalitet Døgnet Rundt. Rehabiliteringsklinikken Til patienter og pårørende Bækkenbundstræning Vælg farve Kvalitet Døgnet Rundt Rehabiliteringsklinikken Hvad er bækkenbunden Bækkenbunden er den muskel, der lukker bækkenet, dvs. danner bund i kroppen.

Læs mere

Projekt Reklamefilm Kom/IT. 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen

Projekt Reklamefilm Kom/IT. 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen Projekt Reklamefilm Kom/IT 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen Projektbeskrivelse Projektet går ud på at der skal udarbejdes en reklamefilm, der reklamere for en virksomhed/institution/produkt,

Læs mere

Patientinformation. Bækkenbundstræning. Kvalitet døgnet rundt. Terapiafdelingen

Patientinformation. Bækkenbundstræning. Kvalitet døgnet rundt. Terapiafdelingen Patientinformation Bækkenbundstræning Kvalitet døgnet rundt Terapiafdelingen Information Udleveret til: Dato: Udleveret af: Tlf. nr. Hvad er bækkenbunden? Bækkenbunden er den muskel, der lukker bækkenet,

Læs mere

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Velkommen Din Private Kok glæder sig til at give dig nogle dejlige og varierede madoplevelser hver dag. Vi har mange

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Vandladnings problemer og polio. Lise Kay, Anne Marie Eriksen

Vandladnings problemer og polio. Lise Kay, Anne Marie Eriksen Vandladnings problemer og polio Lise Kay, Anne Marie Eriksen Kontrol af kroppens funktioner Blærens dobbelt funktion Vandladnings symptomer Start besvær Bydende vandladnings trang Slap stråle Mangelfuld

Læs mere

Patientinformation. Genoptræning efter fødsel. Fysioterapien

Patientinformation. Genoptræning efter fødsel. Fysioterapien Patientinformation Genoptræning efter fødsel Fysioterapien Indhold Efter fødslen... side 4 Bækkenbunden... side 5 Knibeøvelser... side 6 Knib inden belastninger... side 7 Målet med bækkenbundstræningen...

Læs mere

Blære- og bækkenbundstræning

Blære- og bækkenbundstræning BET-07- Blære- og bækkenbundstræning For kvinder Blæren.dk ASTELLAS PHARMA, Kajakvej, 770 Kastrup Telefon 0, Fax, E-mail: kontakt.dk@astellas.com, www.astellas.dk Facts om inkontinens Du skal ikke have

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Blære- og bækkenbundstræning

Blære- og bækkenbundstræning BET-7674-DK 0.207 Blære- og bækkenbundstræning Til mænd Blæren.dk Facts om inkontinens Inkontinens er mere udbredt, end du tror. Ca. 5 % af alle mænd oplever en eller anden form for inkontinens. Det er

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Alaska september 2012

Alaska september 2012 Alaska september 2012 Indianer slik (tørret og røget laks i strimler med skind på bagsiden) serveret med æble både og appelsinstykker møjsommeligt pillet af Joe. Man gnaver laksen af skindet, mens man

Læs mere

Alle har ret til ferie! Ferieophold på Saxild Strand i Information til plejehjem i Sundhed og Omsorg

Alle har ret til ferie! Ferieophold på Saxild Strand i Information til plejehjem i Sundhed og Omsorg Alle har ret til ferie! Ferieophold på Saxild Strand i 2017 Information til plejehjem i Sundhed og Omsorg Alle har ret til ferie Ferier kan være et sundt afbræk fra hverdagen. Man kan se frem til en ferie

Læs mere

HVEM VINDER? Mænds sundhedsuge Fodbold er sundt - især hvis du spiller det!

HVEM VINDER? Mænds sundhedsuge Fodbold er sundt - især hvis du spiller det! HVEM VINDER? Mænds sundhedsuge Fodbold er sundt - især hvis du spiller det! Fodbold er sundt - især hvis du spiller det! Når du spiller fodbold eller dyrker anden sport, hvor sveden springer fra din pande

Læs mere

HVEM VINDER? Mænds sundhedsuge Fodbold er sundt - især hvis du spiller det!

HVEM VINDER? Mænds sundhedsuge Fodbold er sundt - især hvis du spiller det! HVEM VINDER? Mænds sundhedsuge Fodbold er sundt - især hvis du spiller det! Fodbold er sundt - især hvis du spiller det! Når du spiller fodbold eller dyrker anden sport, hvor sveden springer fra din pande

Læs mere

FOLKESYGDOMMEN man ikke taler om

FOLKESYGDOMMEN man ikke taler om FOLKESYGDOMMEN man ikke taler om Kontinensforeningen Vester Farimagsgade 6, 1. 1029 1606 København V Tlf. 33 32 52 74 info@kontinens.dk www.kontinens.dk Tekst: Kontinensforeningen Redigering: Aase Randstoft,

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

INTERNET OG TV som det burde være

INTERNET OG TV som det burde være Tilbud til foreninger (Lodskovvad Bunken) Vi tilslutter din bolig til fibernettet - uanset antal meter for kun BESTIL INDEN 3/9 2018 OG BETAL 0 KR. I TILSLUTNING 3.500 kr. INTERNET OG TV som det burde

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

FYSSISK TRÆNING I SOMMERFERIEN 2011

FYSSISK TRÆNING I SOMMERFERIEN 2011 FYSSISK TRÆNING I SOMMERFERIEN 2011 Alle ved hvor vigtigt det er at holde formen ved lige og evt. forbedre den i løbet af sommerferien. Mange af jer er kommet i en rigtig fin form især i den sidste tid

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE TRÆTHED TRÆTHED

AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE TRÆTHED TRÆTHED AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE 1 endda mene, at du ikke anstrenger dig nok. Det kan give problemer i forhold til familie, venner og din arbejdsgiver. I denne folder kan du læse om årsagerne til træthed

Læs mere

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE KONFERENCE & KURSUS Overrask jeres deltagere med en konference, hvor det faglige fokus er sat i en ramme af lys, luft og liv Hotel Faaborg Fjord er et 5-stjernet kursus- og konferencehotel med plads til

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene Split Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene www.silkeborg-p-d.dk Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen August 2007 Siden er det blevet til rundt regnet 50 store

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play Tv

Læs mere

Alle har ret til ferie! Ferieophold på Saxild Strand i Information til plejehjem i Sundhed og Omsorg

Alle har ret til ferie! Ferieophold på Saxild Strand i Information til plejehjem i Sundhed og Omsorg Alle har ret til ferie! Ferieophold på Saxild Strand i 2016 Information til plejehjem i Sundhed og Omsorg Alle har ret til ferie Ferier kan være et sundt afbræk fra hverdagen. Man kan se frem til en ferie

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Patientvejledning. Træningsprogram ved smerter i underlivet

Patientvejledning. Træningsprogram ved smerter i underlivet Patientvejledning Træningsprogram ved smerter i underlivet Smerter og spændinger i underlivet er et stort problem for mange kvinder. Det kan der være mange årsager til, og det er vigtigt at få klarlagt

Læs mere

Julefrokost 2015 På Badehotellet

Julefrokost 2015 På Badehotellet Julefrokost 2015 På Badehotellet Alle forslag er gældende fra den 14. november til jul. Julefrokost med ophold (alt inklusive) Julefrokost i eget lokale Jul i Strandpavillonen Jul i Ship Inn Diner Transportable

Læs mere

Guide Sådan skræddersyr du en sund jul Styrk dit liv med Chris MacDonald

Guide Sådan skræddersyr du en sund jul Styrk dit liv med Chris MacDonald Foto: Scanpix Guide December 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan skræddersyr du en sund jul Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan skræddersyr du en sund jul En god jul bør være fuld

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Badminton, basket, bordtennis, volleyball.

Badminton, basket, bordtennis, volleyball. , Valgfag 2009 2010 Dette hæfte indeholder en kort beskrivelse af de valgfag, vi kan tilbyde i det kommende skoleår. De fag, der opnår tilstrækkelig tilslutning sættes igang. Der står ud for de enkelte

Læs mere

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen Sådan bygger I parforholdet op igen Foto: Scanpix/Iris Guide Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Plej parforholdet på ferien 12 sider og undgå skilsmisse Plej parforholdet på ferien

Læs mere

Bruger Manual. Version: 3.03. Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001

Bruger Manual. Version: 3.03. Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001 Bruger Manual Version: 3.03 Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001 Mail: info@add-on.com Internet: www.add-on.com Ingen dele af denne publikation

Læs mere

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv Guide MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Læs her 12 hvordan du kommer videre sider Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv GUIDE INDHOLD I DETTE HÆFTE: Side

Læs mere

NYMINDEGAB KRO SELSKABER

NYMINDEGAB KRO SELSKABER NYMINDEGAB KRO SELSKABER Hos os er der højt til himlen og langt til horisonten I Nymindegab er der højt til himlen og langt til horisonten. Her mødes himmel og hav i et væld af nuance, og her indrammer

Læs mere

Terapiafdelingen Optræning efter gynækologiske operationer Patientvejledning

Terapiafdelingen Optræning efter gynækologiske operationer Patientvejledning Terapiafdelingen Optræning efter gynækologiske operationer Patientvejledning www.koldingsygehus.dk Indhold Bækkenbunden side 3 Gener ved en svag bækkenbund side 3 Bughulen side 4 Venepumpe øvelser side

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

tissetrangen Guide Sådan kommer du af med Inkontinens - et tabu sider Sådan træner du tissetrangen væk

tissetrangen Guide Sådan kommer du af med Inkontinens - et tabu sider Sådan træner du tissetrangen væk Foto: Iris Guide MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Inkontinens - et tabu Sådan kommer du af med tissetrangen Sådan træner du tissetrangen væk INKONTINENS INDHOLD I DETTE HÆFTE:

Læs mere

Aktiviteter på Pedershave

Aktiviteter på Pedershave Aktiviteter på Pedershave Farvekoderne refererer til de områder, der stimuleres hos beboeren. Farvekoderne er beskrevet i pjecen. Aktiviteter for alle: Gymnastik Træning af smidighed, styrke, balance,

Læs mere

EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER. Revolutionerende ligetil

EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER. Revolutionerende ligetil EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER Revolutionerende ligetil Med Firmafon kan du på få minutter opsætte et komplet telefonsystem med omstillingsbord og mobiltelefoni til din virksomhed uden binding

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side.

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side. 19. januar 2013, Ebeltoft VUMB LØBSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2013@gmail.com WEB www.vumb.dk VUMB 2013 Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Forplejning. For information om særlige lokale forhold vedrørende forplejning, kontakt Servicecentret.

Forplejning. For information om særlige lokale forhold vedrørende forplejning, kontakt Servicecentret. Om forplejning Her er de vigtigste punkter fra serviceområdet forplejning samlet, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af forplejningen på din arbejdsplads 1 Forplejning

Læs mere

2016 Sebastian Trabjerg Tenniskonsulenten.dk. All rights reserved. Denne E- bog må kun benyttes til personligt brug.

2016 Sebastian Trabjerg Tenniskonsulenten.dk. All rights reserved. Denne E- bog må kun benyttes til personligt brug. 1 Introduktion Du har garanteret hørt denne sætning før Din serv skal være et våben og en fordel for dig Men er den nu også det? Eller er det mere et redskab som du bruger til at sætte bolden i gang med?

Læs mere

www.madogfro.dk Tips & Tricks

www.madogfro.dk Tips & Tricks www.madogfro.dk Tips & Tricks Velkommen. Vi vil gerne byde velkommen til Bornholms Regionskommunes nye webside om mad og motion for elever på kommunens skoler. Websiden kan benyttes til at bestille og

Læs mere

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT BILLIGT SMART PÅLIDELIGT Test vores telefoni systemer GRATIS Med et Comtalk telefonanlæg får du markedets bedste IP-telefoni løsning, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Og oven i købet får du en

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Sund mad. giver hulahop. i kroppen

Sund mad. giver hulahop. i kroppen Sund mad giver hulahop i kroppen AF Karen Eriksen ernæringsfaglig medarbejder i Fødevarestyrelsen. indledning Mad er meget mere end indholdet af fedt, kulhydrater og vitaminer. Det er selvfølgeligt vigtigt,

Læs mere

Blære- og bækkenbundstræning

Blære- og bækkenbundstræning BET-0668- Blære- og bækkenbundstræning Til mænd Denne brochure er udarbejdet af Astellas Pharma i samarbejde med fysio- og uroterapeut Hanne Ryttergaard, Kontinensklinikken i Roskilde. ASTELLAS PHARMA,

Læs mere

BUFFET ER. Slagter Frimann tilbyder til de store fester sammenkomster receptioner rejsegilder m.m. fra 10 til 1000 pers. Side 1

BUFFET ER. Slagter Frimann tilbyder til de store fester sammenkomster receptioner rejsegilder m.m. fra 10 til 1000 pers. Side 1 7 Side 1 BUFFET ER 1004 1005 PARTY BUFFET Helstegt oksefilet, provenceskinke, kalkunbryst, små frikadeller, hjemmelavet patè med mini agurker, grønsagstærte, hjemmelavet rebildsalat. Kartofler: Vælg mellem:

Læs mere

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR.

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR. Julefrokost 2015 Julefrokost 2015 på Hørning Kro & Hotel Fredag den 27. & Lørdag den 28. november Vi serverer en traditionsrig men spændende jule buffet, med alt hvad julen har at byde på. Vores DJ Delta

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

& CVR.

& CVR. Julefrokost 2016 Julefrokost 2016 på Hørning Kro & Hotel 2, 3, 9 & 10 december Vi serverer en traditionsrig men spændende jule buffet, med alt hvad julen har at byde på. Kroens DJ vil sørge for at festen

Læs mere

Å-Strand. Sommerhøjskole 2014. Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Å-Strand. Sommerhøjskole 2014. Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Å-Strand Sommerhøjskole 2014 Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2014 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Senioruge Uge 29: Ferie med oplevelser Uge

Læs mere

www.slagteren-paa-moellevej.dk Tlf. 97 92 07 32

www.slagteren-paa-moellevej.dk Tlf. 97 92 07 32 www.slagteren-paa-moellevej.dk Tlf. 97 92 07 32 Lad julefrokosten blive lidt ud over det sædvanlige Hos os er alle produkter hjemmelavede, og af bedste danske kvalitet. - Det både ses og smages! Juleaftensmenu

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Thailand, Bangkok Udvekslingsperiode: D. 25.01.14 24.04.14 Navn: Malene Hjort Knudsen Email: 167839@viauc.dk & malenehjort@hotmail.com Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Line Axelsen &

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Afsluttende opgave. Navn: Lykke Laura Hansen. Klasse: 1.2. Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium. Fag: Kommunikation/IT

Afsluttende opgave. Navn: Lykke Laura Hansen. Klasse: 1.2. Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium. Fag: Kommunikation/IT Afsluttende opgave Navn: Lykke Laura Hansen Klasse: 1.2 Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium Fag: Kommunikation/IT Opgave: Nr. 2: Undervisningsmateriale Afleveres: den 30. april 2010 Indholdsfortegnelse

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN

MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN 1 22 KÆRE BORGER i Fredericia Kommune Politikkens mål er at bevare, fremme og støtte arbejdet med Længst Mulig I Eget Liv. Fokus skal derfor være på muligheder frem for

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Lær at tackle jobsøgningsstress 2!

Lær at tackle jobsøgningsstress 2! Lær at tackle jobsøgningsstress 2! Min forrige artikel tog udgangspunkt i, hvordan du kunne tackle de krav, der bliver stillet fra forskellige sider, inklusive fra dig selv, samt at du skulle anse din

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

SERVICE KVALITET ATMOSFÆRE KONTORHOTEL MULIGHEDER

SERVICE KVALITET ATMOSFÆRE KONTORHOTEL MULIGHEDER ATMOSFÆRE MULIGHEDER KVALITET SERVICE KONTORHOTEL SINO OFFICEHOTEL Kirkebjerg Parkvej 12 2605 Brøndby Tlf.: 43 24 59 00 Fax: 43 24 59 01 e-mail: info@sino.dk www.sinoofficehotel.dk KVALITET HØJ FACILITETER

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN

MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN 1 2 3 KÆRE BORGER i Fredericia Kommune Politikkens mål er at bevare, fremme og støtte arbejdet med Længst Mulig I Eget Liv. Fokus skal derfor være på muligheder frem for

Læs mere

Velkommen til Åsagergård. Vuggestue. Hirseager 2-4 Tlf.nr

Velkommen til Åsagergård. Vuggestue. Hirseager 2-4 Tlf.nr Velkommen til Åsagergård Vuggestue Hirseager 2-4 Tlf.nr. 46150917 Vi har i denne folder prøvet at samle de ting, der kunne være interessante at vide for dig, som har et barn der skal starte i Åsagergård,

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

L.I.F.E. Et fantastisk projekt. Indhold. Information om projektet. Comeniusprojekt 2013-2015. Local Identity Forming Europe

L.I.F.E. Et fantastisk projekt. Indhold. Information om projektet. Comeniusprojekt 2013-2015. Local Identity Forming Europe Local Identity Forming Europe L.I.F.E. Information om projektet Comeniusprojekt 2013-2015 Et fantastisk projekt For knap et halvt år siden var to af skolens lærere i Tyskland for at søsætte et nyt internationalt

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere