Den store renovering Vapnagaard

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den store renovering Vapnagaard 2012-2015"

Transkript

1 Den store renovering Vapnagaard Før renoveringen Under renoveringen Efter renoveringen

2 2 - Den store renovering Vapnagaard blev opført i årene Den første store renovering herefter, var på blokkenes altanside og skete i , samtidig med at der blev lagt nyt tag i stedet for de gamle flade tage. Nogle blokke fik nye lejligheder på 3. sal. Den næste store renovering varede fra , og det er den renovering, man kan læse om her, set med en beboers øjne. Først et infomøde i 2005, så et rungende énstemmigt ja fra beboerne i september 2008, og endelig d. 1. juni 2012 en underskrift på kontrakten mellem Vapnagaard/ Boliggården og entreprenørfirmaet Enemærke og Petersen a/s. Allerede 14 dage efter, i silende regn, kom de første skurvogne, som skulle fungere som kontorer for Enemærke og Petersen A/S på Vapnagaard de næste 3 år. Det var starten på en omfattende renovering i hele boligområdet, som beboerne selv havde besluttet at sige ja tak til. Renoveringen var nødvendig, hvis ikke Vapnagaards bygninger helt skulle forfalde. Der skulle skiftes vinduer på køkkensiden med ny fransk altan og ordnes badeværelser i højre- og venstrelejligheder, så der kom vådrumssikring, da badevandet trak ud i betonen og Underskrift af, og håndtryk på kontrakten mellem Boliggårdens direktør, Birte Flæng Møller, og direktør for Enemærke og Petersen a/s, Svend R. Hartmann ned i underliggende lejligheder. Samtidig skulle der lægges nye fliser i badekabinen, og man kunne her lave forskellige tilvalg i badeværelset mod ekstra månedlig betaling. Der skulle nye hoveddøre i etagerne op til 3. sal og monteres dørtelefoner inde i lejlighederne. 3. sal skulle have skiftet alle vinduer og altandøre, men ikke hoveddøren, da den var nyere og brandhæmmende, modsat de gamle døre i alle andre lejligheder. Samtlige Hoveddøre skulle dog have nye låsecylindere med højeste sikkerhed. Facadedørene skulle have lås, så ikke alle havde adgang til opgangene, og derfor skulle vi også have dørtelefoner i lejlighederne. Tagene skulle også skiftes, da de var lagt kort efter asbest blev forbudt i tagplader. I de første år herefter var alle tagplader af noget ringere kvalitet, hvilket man ikke var klar over på det tidspunkt. I silende regn kom de første skurvogne til Vapnagaard. Der skulle bruges meget plads for at de kunne komme rundt og på plads. Med kran blev skurvognene sat på plads, og bygget sammen med de andre. Den færdige skurby, også kaldet Byggeklodsen blev opsat bag Gl. Vapnagaard.

3 Den store renovering Tagene stod derfor til at skulle skiftes inden for en kort årrække, og derfor valgte man at skifte alle tage i forbindelse med renoveringen, hvor der alligevel var stillads, og det ville så blive en helhed med det nye udseende på blokkene. Betonen i murene var også begyndt at blive porøst og jernet, som skulle holde de store betonplader på plads, var begyndt at ruste. Mange vinduer var rådne, og derfor var det vigtigt at gøre noget, og det blev besluttet, at der skulle isoleres uden på den eksisterende bygning og sættes mursten yderst, så det hele også blev mere tidssvarende i varmeforbrug og udseende. Det var besluttet, at der skulle en fransk altan i alle gavle, hvilket gav meget mere lys og luft i disse stuer, og et bedre udsyn mellem blokkene, hvilket ville give en større tryghed. Grundet alt for mange vandskader i lejlighederne, var en del af den store plan, at alle de gamle vandrør skulle udskiftes, og det blev gjort et par år tidligere, nemlig i Forsikringen ville ikke blive ved med at betale, når rørene var så dårlige, og der kun blev lappet, hver gang der var en ny vandskade. Det blev kaldt stigestrengsprojektet og var også et stort indgreb hos beboerne i lejlighederne. Omkring 6 uger var der nøgleboks på døren til hver lejlighed, og i den periode, vidste man aldrig, hvornår der kom håndværkere ind. Det halve af gulvet i entréen blev brækket op... Vandmålerne, som før sad på blandingsbatterierne blev nu lukket inde i et rum, som tog en lille halv meter af pladsen i entréen, hvilket betød at mange måtte ud og købe nyt entrémøbel. Nu kunne man ikke mere se, hvor meget vand man brugte, så det skulle nu foregå på nettet, og samtidig skulle beboerne betale vand individuelt, hvor det før var fælles. Desværre var der ofte de første år, store problemer med hjemmesiden hos firmaet Techem Danmark A/S, hvor man skulle kunne aflæse sit forbrug. Der blev opsat nyt blandingsbatteri i køkkenet og i badeværelset, hvor vi også fik ny bruser. Det hele blev flyttet helt ind i brusenichen. Det nye blandingsbatteri var uden termostat. Efter nogle tilfælde med legionellabakterier havde man fundet ud af, at disse termostatbatterier sendte lidt af det varme vand tilbage i det kolde, men for beboerne føltes det som et skridt baglæns, selvom vi efterhånden vænnede os til det.... og bagefter blev rørene lukket inde i et lille rum. Samtidig fik vi nye håndvaske med et lille skab under. Mange af skabene holdt dog ikke længe, da de ikke tålte for meget vand. I køkkenet fik beboerne tilbud om at få sat et flot hvidt vådrumspanel op på bagvæggen, efter at alt havde været fjernet, da rørene blev I køkkenet skulle beboerne rydde alle underskabe, da skabene skulle flyttes, så rørene kunne skiftes.

4 4 - Den store renovering skiftet. Dette valgte de fleste at sige ja tak til, og det har gjort rengøringen rigtig nem. Efter beboerne havde vedtaget den store renovering, gik der faktisk 4 år, inden arbejdet kunne gå i gang. Der var mange administrative beslutninger, ansøgning om midler, indhentning af tilladelser og gennemgang af udbud, som først skulle være på plads. Efter udbudsrunden skulle der indhentes godkendelser i Landsbyggefonden og Kommunen. Det var et meget stort, men spændende arbejde for Vapnagaards frivillige beboerdemokrater, som var med i en følgegruppe, til at følge byggeriet fra Vådrumspanel sættes op på bagvæggen i køkkenet start til slut. Dog havde de ingen indflydelse på arbejdet efter 2012, hvor der blev skrevet under, bortset fra at tage sig af beboernes synspunkter, både ros, ris og klager. Det blev besluttet, at blok 53, Ponydalen skulle være prøveblok, og det blev hurtigt en stor byggeplads med huller, mudder og støv, alt efter hvordan vejret artede sig. Meningen var, troede beboerne, at der kun skulle være byggeplads i mindre områder ad gangen, men meget hurtigt stod det Knap 2 måneder efter skurvogneklart, at det meste af Vapnagaard blev inddraget på den ene eller ne var rykket ind, var Prøveblokanden måde. Senere viste det sig, at ca. det halve af boligområdet ken en stor byggeplads. skulle være byggeplads på én gang. Til gengæld gik det stærkt, hvilket det ikke gjorde i den sydlige ende, da der hele tiden dukkede nye problemstillinger op. I august 2013 inviterede E&P udvalgte personer, på en helikoptertur, for at se Vapnagaard fra oven, og her ses det, hvor meget der efter 1 år er byggeplads. I den sydlige ende af Vapnagaard blev der etableret en materialeplads. Pladsen blev planeret, belagt med fiberdug og granulat, så det var muligt at flytte og genbruge Det kan være svært at se, men Ponydalen, Piskesmældet, Hovmarken og den nye Seniorblok er byggepladser på dette billede, taget i august 2013.

5 Den store renovering belægningen. Det tog en stor bid af parkeringspladsen, men det skulle vise sig, at materialer, containere og maskiner også tog virkelig mange parkeringspladser i resten af området, hvilket beboerne var meget utilfredse med. Det var opslidende for nogle beboere, at der var konstant larm udefra, problemer med ind og udgange, støv, pløre og at den ene varsling i lejligheden, afløste den anden hele tiden. Bare det, at fremmede mennesker skulle have adgang i længere perioder ad gangen, var for mange et stort indgreb i privatlivet. Flertallet havde dog en god oplevelse med søde håndværkere og tanken om, at det ville blive rigtig godt, når det var overstået. En stor del af parkeringspladsen ved Piskesmældet og Ponydalen blev inddraget til materialegård. Der manglede tegninger over kabler og vandledninger, hvilket medførte, at der ofte var afbrud af strøm, vand og tv de første 2 år. Der var mange procedurer, som blev ændret i løbet af det første år eller mere. Det bevirkede, at arbejdsgangen blev bedre og hurtigere. Her vil jeg mest beskrive den hurtige arbejdsgang, men jeg starter lige med den nye seniorblok. For at beboerne kunne få så god information som muligt, blev der lavet nogle tiltag. I seniorblokken, Hesteskoen , blev der i opstartsfasen i 2011 lavet én Brud på hovedvandledning ved Sporegangen januar lejlighed som Mock-Up, Dvs. en lejlighed blev omdannet til at være, som den lejlighed, vi ville få, når renoveringen var overstået. Her blev de første fejl allerede rettet, da virkeligheden ikke altid er som på tegningerne. I starten af 2012 stod den færdig, og alle beboere blev inviteret til at se denne Mock-Up lejlighed, og havde her mulighed for at se og røre ved tingene. MockUp i Hesteskoen16, st. tv. En lejlighed blev omdannet til en nyrenoveret lejlighed. Seniorblokken, også kaldet 50+ uden hjemmeboende børn, er en i forvejen eksisterende blok. Den blev totalt ombygget indvendigt, så lejlighederne er anderledes indrettet. Der er skydedøre ud til altanen, hvor der er meget store almindelige døre i alle andre

6 6 - Den store renovering Pavillonen på Torvet, hvor beboerne kunne se og røre ved alle de nye ting. Der var også sat plancher op med tekst, så man kunne læse om renoveringen. lejligheder, hvilket tager meget plads. For at gøre blokken ældrevenlig er Her ses den færdige Seniorblok i september der også elevator. Udefra fremstår denne boligblok stort set ligesom alle andre. Samtidig blev der etableret en pavillon på Torvet ved ServiceCenteret, hvor fliser, døre, vinduer og alt muligt andet blev udstillet, så man også her havde mulighed for at se, røre og vælge farver på fliser til badeværelset. Senere, da renoveringen var godt i gang, blev der lavet roll-ups i ServiceCenteret med billeder af færdige lejligheder, så beboerne havde mulighed for at se, hvordan det kunne blive. For beboerne på Vapnagaard startede renoveringen med, at buske og træer foran blokkene blev ryddet af de ansatte og et firma udefra. Der skulle ryddes 11 meter fra blokken, hvilket senere i forløbet blev lavet om til kun 7 meter. De grønne mænd var med til at rydde træer og buske i områderne Herefter blev vindfangene fjernet og boligområdet blev herefter invaderet af store maskiner, og der var larm og dieselos fra morgen til aften. En beboer skrev på Facebook, at når ens lille søn siger bip bip, når han går baglæns, så ved man, at man bor på en byggeplads. Som noget af det første blev vindfangene fjernet, og nogle af dem blev genbrugt af andre udenfor Vapnagaard som drivhuse Der blev arbejdet udenfor i flere måneder, før der overhovedet skete noget i lejlighederne. Der skulle skiftes vandrør, kloakrør, drænes og isoleres. Samtidig skulle der laves en ordentlig tegning over, hvor de forskellige rør og kabler lå. De store maskiners indtog ved blokkene

7 Den store renovering VALG OG VARSLINGER. Efter måneder med arbejde udenfor, skulle beboerne i højre- og venstrelejligheder (ikke 3. sal) selv inddrages i renoveringen. De skulle vælge, hvor de ville have fransk altan, om den skulle være i køkken eller værelse og hvilken side den skulle være i. Til badeværelsets brusekabine skulle der vælges fliser, både størrelse og farve. Hvis beboerne ikke aktivt valgte noget, ville de ikke få indflydelse på noget af det. Beboerdemokraterne, som havde arbejdet med projektet, havde insisteret på, at der skulle være flere forskellige valg til badeværelserne, og derfor skulle beboerne selv tage stilling til, hvordan de ville have, at deres eget badeværelse skulle se ud. Man kunne vælge fliser på hele badeværelsesgulvet og væggene samt gulvvarme mod ekstra huslejeforhøjelse. Det var dejligt, at vi selv kunne få indflydelse på, hvordan vi ville have, vores lejligheder så ud. Her har beboeren valgt en fransk altan i værelset ved siden af køkkenet. Da man også kunne vælge ekstra fransk altan, og hvor den/de skulle placeres, var der også det, at tage stilling til. Nøgle til lejligheden skulle afleveres, med mindre man havde mulighed for at være hjemme, hver gang der kom håndværkere. Kort efter begyndte varslingerne at komme i postkassen. Der var store begyndervanskeligheder i første etape af byggeriet, både med arbejdet og med håndteringen af varslinger, så her tog det hele meget længere tid. For de næste etaper kørte det bare. Jeg siger ikke smertefrit, men det gik noget lettere for de fleste, end det havde gjort for de første mange blokke. Den ene varsling afløste den næste, så der var næsten håndværkere hver dag. Mange skulle dog bare lave noget, som tog 5 minutter, hvor andre skulle bruge længere tid. Alligevel skulle møbler og andet ryddes fra de steder, hvor der skulle arbejdes, hvilket til tider kunne være lidt kaotisk for familierne. Man boede på meget mindre plads, og det kunne være svært at overskue, hvor man nu havde lagt sine ting. De beboere, som havde valgt at få fliser på hele badeværelsesgulvet, måtte undvære toilet og bad i op til 5 uger, hvor de, som kun skulle have fliser i brusekabinen, kunne beholde toilettet og benytte det før og efter arbejdstid. Der var opstillet nydelige badevogne med toiletter ude, og ydermere var der tilbud om tørkloset og mobil brusekabine, hvor de fleste valgte, kun at få tørkloset. Et færdigt badeværelse, hvor der kun er lavet brusekabine. Her er valgt lysegrå fliser på gulvet og store hvide fliser på væggene.

8 8 - Den store renovering Det tog en måneds tid, før et vinduesparti var helt færdigt. Det første, der blev lavet, var udskiftning af de gamle vinduer. Det var ikke så slemt, som det lyder. Det tog en dags tid, hvor de skiftede alle vinduerne i stuen, 1. og 2. sal på køkkensiden i én side af en opgang. Herefter gik der en måneds tid, med at ordne det indvendige, så det blev tæt og så ordentligt ud. I den tid, var vi uden gardiner, og måtte klare os på bedste vis ved at sætte noget op med tape, eller hvad man nu kunne finde på. Da det endelig var færdigt, havde vi fået dejlige vindueskarme og nye flotte vinduer, som kunne åbnes almindeligt, i stedet for de tidligere klapper. Samtidig skulle gavllejlighederne have fransk altan i endegavlen, og det første, beboerne mærkede, var at der blev sat en soldat nogle dage inde i stuen, og der blev skåret hul udefra. Der gik dog over en måned, inden der blev skåret igennem indefra, så man kunne kigge ud og bruge sin franske altan. Det gav et dejligt lys i gavllejlighedernes stuer. I den måned, blev badeværelset også renoveret. En hel dag gik med at fjerne det gamle bruseområde i de lejligheder, hvor der var valgt standardløsning, og herefter blev der lavet gulv med vådrumsmembran og muret fliser op på vægge og gulv. Soldaten, som blev monteret i stuen i alle Selve arbejdet inde i lejlighederne varede gavllejligheder, hvor ca. 4 måneder, da de var færdige med at den franske altan skulle øve sig i det første område, for her tog være. det hele meget længere tid. Imens der blev arbejdet i lejlighederne, blev der arbejdet lige så meget udenfor. I gavllejlighederne blev noget af haven gravet op, så gavlmuren kunne mures og isoleres helt inde under. Der blev arbejdet både ude og inde samtidigt. Gavlmuren blev muret op fra Et stykke af haven mod gavlen en platform, men først skulle blev gravet væk, så der kunne der bores omkring 1000 huller mures og isoleres i hver gavl. Heri skulle sættes murbindere, så mursten og mørtel havde noget at holde fast i. Det larmede frygtelig meget et par dage, og der var betonstøv overalt i haverne, alt efter vindens retning.

9 Den store renovering Stilladset tog meget lys fra lejlighederne, men til gengæld kunne man rigtig nyde alt det nye, når stilladset blev taget ned igen. Da lejlighederne var færdige indvendigt, skulle der stillads op. Nogle beboere følte sig meget generet af stilladset. Det tog meget af det naturlige lys udefra, og samtidig kunne der pludselig gå mænd lige forbi vinduerne. Der var også andre end arbejderne, der brugte stilladserne til mere lyssky arbejde, men det blev stoppet, da der blev sat hegn og aflåste døre ved indgangene til stilladserne. Så var det kun stuelejlighederne, der var i farezonen fra havesiden, hvor man kunne stå og gemme sig under stilladset. De blokke, som ikke havde 3. sal, kunne nøjes med stillads i omkring 5 uger, hvorimod dem med 3. sal, kunne se frem til ca. 15 uger. Imens der blev arbejdet på murene fra stilladset, blev der samtidig lagt nyt tag på blokkene. Det foregik under teltet. Teltet blev flyttet med en kæmpe kran fra et tag til et andet Det var imponerende at se, hvordan teltet blev flyttet med en kæmpe kran fra blok til blok fra det ene tag til det andet på meget kort tid. Da stilladset kom ned, blev jernpladerne efterhånden fjernet, og igen var det pløre eller støv, men ret hurtigt efter, begyndte anlægsgartnerne at lægge fliser, lave bede og plante blomster. Nu begyndte det at ligne noget Efter jernplader kom flisearbejdet foran blokkene.

10 10 - Den store renovering Kælder, opgang og altanfacade samt cykelskure og ny belysning på stierne Kældrene havde nu fået nye vinduer og der var kommet ny facadedør ind til opgangene med dørtelefon. De første låseanordninger, gik hurtigt i stykker, da beboerne trak for hurtigt og for hårdt i dem, og de blev skiftet med nogle, der havde en temmelig høj lyd, for at gøre tydeligt opmærksom på, hvornår døren måtte åbnes. Det var ikke så populært, men det virkede. Desværre var der ikke råd til at male opgange, Nye kældervinduer, baldakin og glasvindfang. Nye som mange beboere ønskede, men idet vinduerne blev skiftet til store høje vinduer, vir- lamper ved blokkene og cykelskure til dem, som havde valgt det på workshoppen. kede opgangene meget lysere og venligere. I stedet for det gamle vindfang, var der nu monteret en baldakin og en tyk glasplade på den ene side, for at tage af for blæsten. De farvede plader på altanfacaden blev enten malet eller skiftet til hvide, så de passede til resten af den nye bebyggelse. I de tværliggende blokke Sporegangen/Hestens Bakke bibeholdt man dog den gråblå farve på vinduerne. Gitteret på de franske altaner på altansiden, blev alle, enten udskiftet til en metalfarve eller sendt til sandblæsning, så de blev metalfarvede. Hermed blev de ens på alle blokke, og de ekstra store udvendige røde altaner, fik samme behandling. På blokkenes bagside blev pladerne malet eller skiftet til hvide, så de gamle farver ikke skæmmede helheden

11 Den store renovering Lejlighederne på 3. sal fik nye beklædningsplader. 3. sals lejlighederne på Vapnagaard er meget forskellige fra et område til et andet. Alle trængte dog til nye vinduer og altandøre. Det fik de, samtidig med, at der var stillads oppe på alle blokkene. Det gik stærkt, og de fleste beboere var meget tilfredse med arbejdsgangen. Altanerne blev samtidig renoveret, så de passede til resten af byggeriet med nye beklædningsplader i samme farve som taget. Nogle steder var man nødt til at lave brystningen højere, så det passede med tagets hældning. I det store og hele, er den store renovering gået godt, og de allerfleste beboere er meget glade for deres nye lejligheder. Det var en hård tid at komme igennem, men heldigvis glemmer man det hurtigt igen. De to sidste etaper gik stærkt, og beboerne her, havde stor glæde af at gå en tur ned i den sydlige ende, for at se, hvad de selv kunne glæde sig til. Det var en fornøjelse at se, hvordan de nye vinduer blev flittigt åbnet. Vi havde ikke været vant til, at kunne åbne flere vinduer i samme rum. For at slutte det hele af, skulle der festes d. 22. august 2015 for alle Vapnagaards beboere. Tak til formand Per Olsen for det store arbejde, du har lagt i renoveringen, og for al den tid, du har brugt på det.

12 Den store renovering Vapnagaard Tekst og idé: Jytte Olesen Foto: Bendt Olesen I samarbejde med: Per Olsen og Jacob Jürs Collage af gamle gavlmalerier, der blev afdækket i forbindelse med renoveringen

Kommunikation og dialog

Kommunikation og dialog Informationsmøde område Hestens Bakke Øst Tidsplan Registreringer Arbejdsgang i bolig Bad og toilet Varslinger Kommunikation og dialog Spørgsmål Sådan tænker vi planen Men er det ikke sådan det går.. TIDSPLAN

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION Udskiftning af brugsvandsrør Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel information... 3 Hvad skal der laves, når arbejdet går i gang?.... 3 Hvornår

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

Generel orientering om delarbejder:

Generel orientering om delarbejder: Generel orientering om delarbejder: 1. Udvendig indgangsfacade 2. Udvendig gavle 3. Udvendig altanfacade 4. Udvendig tag 5. Indvendig opgange 6. Indvendig boligerne 7. Udearealer 1. Udvendig indgangsfacade

Læs mere

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012 KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012 BYGGERIET NU SKER DER NOGET! Byggeriet udføres som hovedentreprise af NCC Construction Danmark A/S. NCC har sat deres skurby op over garageanlægget og afspærret

Læs mere

Informationsmøde om renoveringen 24. juni 2009

Informationsmøde om renoveringen 24. juni 2009 Gyldenrisparken - blok 13 og 14 Informationsmøde om renoveringen 24. juni 2009 Dagsorden Nu skal vi høre om, hvad der sker i Gyldenrisparken! 1. Plan af hele området 2. Byggepladsplan 3. Hvad indeholder

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne

BEBOERINFORMATION. Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne BEBOERINFORMATION Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund Hvorfor skal vinduerne skiftes?...3 Tidsplan - Hvornår begynder renoveringen?...3

Læs mere

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen Indhold Nye vinduer og døre i boligen 4 Nye entrédøre 4 Nye belægninger på altanerne 5 Gavlisolering 5 Kælderdøre

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Valg af dirigent 3. Gennemførelse af renoveringen - Beboerkoordinator v/ Annette

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

INFORMATION OM RENOVERING

INFORMATION OM RENOVERING INFORMATION OM RENOVERING HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 BLÅ SIDER GULE SIDER GRØNNE SIDER INFORMATION OM RENOVERINGEN - side 4 Hvordan bliver hele afdelingen forbedret, og hvad er planerne for områderne

Læs mere

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 Eksempel Energirenovering etageboliger KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 UDGIVET DECEMBER 2014 UDGIVET DECEMBER 2014 Renovering skal tiltrække nye beboere Ghettoblokken Korskærparken under Boligkontoret

Læs mere

KOM GODT I GANG. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk

KOM GODT I GANG. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk 2015 KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk Indledning Byggepladsen Mobil arbejdsplatform Dørhul Montage af altandør Indvendig arbejder Opsætning af altan Opsætning

Læs mere

Bord nr. Emne Forslag 5 Aktivitetsmuligheder Multihus som skal være centralt placeret i afdelingen 1 Altaner Større altaner 2 Altaner Tilvalgsmulighed for lukkede altaner (og større altaner) 4 Altaner

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Introduktion til dagens møde v/ Henriette Cajar 3. Gennemførelse af renoveringen

Læs mere

2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66

2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66 Til beboerne opgang 61, 64, 65 og 66 Afd. 24, Søndervangen 8260 Viby Omdelt 18. juli 2014 2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66 Kort om status Dette er 2. varsling der indeholder

Læs mere

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer afd., Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer INFOMØDE Den 3. juli 04, kl. 7.30 i fælleshuset Norgesparken, Randersvej mellem nummer 77 og 79. Vi serverer sandwich,

Læs mere

KOM GODT I GANG. Skulle du have spørgsmål til arbejdet, kan du rette henvendelse til vores medarbejdere på pladsen. Held og lykke med jeres nye altan.

KOM GODT I GANG. Skulle du have spørgsmål til arbejdet, kan du rette henvendelse til vores medarbejdere på pladsen. Held og lykke med jeres nye altan. KOM GODT Byggepladsen Mobil arbejdsplatform Dørhul Montage af altandør Indvendig arbejde Opsætning af altan Opsætning af altan med kran Oprydning på byggepladsen Vedligeholdelse af altaner KOM GODT Balco

Læs mere

KOM GODT I GANG _BalcoKontech_20x20cm_KomGodtIgang_2018_V2.indd 1

KOM GODT I GANG _BalcoKontech_20x20cm_KomGodtIgang_2018_V2.indd 1 KOM GODT 16426_BalcoKontech_20x20cm_KomGodtIgang_2018_V2.indd 1 05/04/2018 09.12 16426_BalcoKontech_20x20cm_KomGodtIgang_2018_V2.indd 2 05/04/2018 09.12 Byggepladsen Mobil arbejdsplatform Dørhul Montage

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

Ejerforeningen Birkeparken

Ejerforeningen Birkeparken Ejerforeningen Birkeparken 4. marts 2015 Pejling 2015 Status Vi har udleveret 78 spørgeskemaer. Og modtaget 45 spørgeskemaer modtaget retur. Enkelte spørgsmål er ikke besvaret af alle derfor summere antallet

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne

Velkommen til Informationsmøde for beboerne Velkommen til Informationsmøde for beboerne Afdeling 10, Grønningen Blok 3, Færøvej 20, 22 og 24 Torsdag den 27.02.2014, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel

Læs mere

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Til beboerne i ejendommen A/B Studsgaarden 20. maj 2014 Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Kære beboer Det er blevet tid til at gennemføre de renoveringer, der blev besluttet på generalforsamlingen

Læs mere

GEM DENNE FOLDER GENNEM HELE BYGGEPERIODEN. Guide til en god altansag. Værd at vide, så du kan komme trygt igennem processen med at få altan

GEM DENNE FOLDER GENNEM HELE BYGGEPERIODEN. Guide til en god altansag. Værd at vide, så du kan komme trygt igennem processen med at få altan GEM DENNE FOLDER GENNEM HELE BYGGEPERIODEN Guide til en god altansag Værd at vide, så du kan komme trygt igennem processen med at få altan Kære kommende altanejer... Vi skal nu i gang med at montere altaner

Læs mere

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning!

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! December 2015 Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! Igennem næsten to år har vi arbejdet på at udvikle en fysisk helhedsplan for Lundevænget. Nu er planen klar til afstemning ved ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Velkommen til VAPNAGAARD 2015

Velkommen til VAPNAGAARD 2015 Velkommen til VAPNAGAARD 2015 VAPNAGAARD Boliger på toppen af Helsingør Høstanemone (Anemone japonica). Billedetekst Velkommen til Vapnagaard 2015 Årets Vapnagaard-kalender er en hyldest til de mange haver

Læs mere

OPSAMLING WORKSHOP B. Det nære, der hvor vi bor. Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12. Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven

OPSAMLING WORKSHOP B. Det nære, der hvor vi bor. Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12. Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven OPSAMLING WORKSHOP B Det nære, der hvor vi bor Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12 Tak til alle fremmødte til workshoppen i søndags. Det var dejligt at

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 123. Tilbageflytning

Læs mere

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 Marts 2014 Afdelingen har besluttet, at der skal foretages en udskiftning af varmerør og

Læs mere

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Efterisolering af ydervægge Niveaufri adgang til alle rum Ny fordør Åbning mellem entre, opholdsrum og køkken Nyt tilgængeligt badeværelse Nye vandrør Ny ventilation

Læs mere

Kære nabo til prøveopgangen

Kære nabo til prøveopgangen Maj 2016 Helhedsplan lundevaenget.fsb.dk Maj 2016 Kære nabo til prøveopgangen Ryparken 204 er prøveopgang for Lundevængets helhedsplan. Det betyder, at håndværkerne snart begynder at renovere og ombygge

Læs mere

Vivabolig Beboermøde d. 6.5.15, afdeling 3, Vejgaard Hallen. Velkommen til beboermøde i Vejgaard Hallen, vi har valgt at rykke ud af huset

Vivabolig Beboermøde d. 6.5.15, afdeling 3, Vejgaard Hallen. Velkommen til beboermøde i Vejgaard Hallen, vi har valgt at rykke ud af huset Vivabolig Beboermøde d. 6.5.15, afdeling 3, Vejgaard Hallen Velkommen til beboermøde i Vejgaard Hallen, vi har valgt at rykke ud af huset endnu engang og håber på et godt beboermøde. Vi har nogle gæster

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

Eksempel. ENERGIRENOVERING Nyere muret byggeri (1920-1960) Bindeledet, Bagsværd - mindre andelsejendom med 2 opgange. Renoveringen

Eksempel. ENERGIRENOVERING Nyere muret byggeri (1920-1960) Bindeledet, Bagsværd - mindre andelsejendom med 2 opgange. Renoveringen Eksempel 1 ENERGIRENOVERING Nyere muret byggeri (1920-1960) UDGIVET JUNI 2012 Bindeledet, Bagsværd - mindre andelsejendom med 2 opgange Dette eksempel viser, hvordan beslutningen om energirenoveringen

Læs mere

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken.

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. 1 Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. Åbyhøj marts 2018 Bestyrelsen har igen i år haft mange opgaver mange har været akutte, nogle kan klares med det

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Beboerinformationsmøde om renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Dagsorden: Kort velkomst og præsentation af projektholdet Projektets omfang Tekniske detaljer og materialer Håndtering af beboernes

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 September 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkener skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken

BEBOERINFORMATION. Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken BEBOERINFORMATION Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken 1 Revideret d.01. 02. 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal Badeværelser og faldstammer renoveres?... 3 Tidsplan

Læs mere

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Dagsorden 1. Velkomst præsentation. 2. Status hvad er sket siden sidst 3. Præsentation af projekt 4. Tidsplan - rækkefølge arbejdet

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 April 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkenerne skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2 Hvad

Læs mere

Dagsorden. VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan

Dagsorden. VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan Dagsorden VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan HELHEDSPLANEN Betonrenovering Varmeisolering på altangange Ny tagbeklædning og varmeisolering Renovering af terrasser i tagboligerne Vand og afløb Sanitet

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 26. marts 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal radiatorene skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Tidsplan...2-3 Hvordan kommer håndværkerne

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra blok A +

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114 Denne folder henvender sig til beboerne i Vivabolig, Afdeling 7. Peter Freuchens Vej 2-14

Læs mere

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013.

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013. Sag nr. 52036 E/F Ibstrupparken III NOTAT vedr. Udskiftning af vandinstallationer Dato: 20.11.2012 Rev. 24.01.2013 Generalforsamling d. 21.03.2013 Indledning Efter besigtigelse af tilfældigt udvalgte boliger,

Læs mere

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget.

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget. Evaluering af Workshop i Højstrupparken 29..14 Dato: 3..14 Der var ca (Anslået) 1 fremmødte bestående af en bred variation i beboersammensætningen. Forud for Workshoppen var en gennemgang af omhandlende

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28 23. OKTOBER 2017 DOMI BOLIG AFD. 11 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this information

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad 1 Mere afveksling 1 Både åbne og lukkede. 2 Mindst lige så meget.

Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad 1 Mere afveksling 1 Både åbne og lukkede. 2 Mindst lige så meget. Gruppe Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad Mere afveksling Både åbne og lukkede Mindst lige så meget køkkener grønt som nu Skabe med skydedøre Lyst byggeri Nye store vinduer

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

Allégade 18 stuen og kælder

Allégade 18 stuen og kælder Allégade 18 stuen og kælder Skitseprojekt for udstykning af 3 lejligheder 11.03.2015 Allegade 18 Matr. nr. 30a Allegade 18 Allégade 18 stuen og kælder Ejendommen Beliggenhed: Allégade 18 stuen og kælder,

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 4-102 Afdeling 25 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Sneppevej. Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT

Sneppevej. Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT Sneppevej Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT Afdeling 1238-0 Lejerbo Næstved Regionskontor Næstved Brogade 6 4700 Næstved Telefon 7012 1310 Lejerbo Næstved bygger nye, moderne, lyse boliger

Læs mere

HVEM ER DESIGN BY FUNCH?

HVEM ER DESIGN BY FUNCH? SALGS KATALOG HVEM ER DESIGN BY FUNCH? Design By Funch er en virksomhed som beskæftiger sig med alt indenfor boligindretning. Lige fra beliggenheden af vandrørene i jorden til placering af sofaen i stuen

Læs mere

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE. Sundby-Hvorup Boligselskab Nr. Uttrup afdeling 19

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE. Sundby-Hvorup Boligselskab Nr. Uttrup afdeling 19 TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Sundby-Hvorup Boligselskab Nr. Uttrup afdeling 19 TILFREDSHEDSUNDERSØGELSEN HVAD ER EN TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE? JERES VURDERING! Sundby-Hvorup Boligselskab har ønsket at få en

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER Rev. Dato: 16.05.2018 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det renoveringsprojekt, som blev vedtaget

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve BEBOERINFORMATION Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve D. 5. Januar 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 3 Tidsplan - Hvornår

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården BEBOERINFORMATION Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården 05.12.2017 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 2 Tidsplan - Hvornår begynder

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening 8. oktober 2010 Referat fra ordinært årsmøde mandag den 27. september 2010. Velkomst Otto Wois bød velkommen til afdelingens ordinære årsmøde, specielt til: Formand for PAB Preben Bansemer, næstformand

Læs mere

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden REFERAT Ekstraordinært afdelingsmøde Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00 Beboerlokalerne i nr. 108 1. Velkomst Dagsorden 2. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg 3. Afdelingsbestyrelsens forslag

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 131 og 137 2. Tidsplan

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9.

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9. Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9. Denne folder henvender sig til beboerne i Afdeling 9 - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade, Vivabolig Folderen er udgivet

Læs mere

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Henrik Pedersen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

i gang Løvvangen en ny fase er bag kulissen Renoveringsarbejdet er i fuld gang Nyt om renoveringen Nr. 6 januar 2012

i gang Løvvangen en ny fase er bag kulissen Renoveringsarbejdet er i fuld gang Nyt om renoveringen Nr. 6 januar 2012 Løvvangen Nr. 6 januar 2012 Nyt om renoveringen Renoveringsarbejdet er i fuld gang bag kulissen Selv om der endnu ikke er håndværkere og byggeplads i Løvvangen, så arbejdes der på højtryk med renoveringsprojektet,

Læs mere

Andelsboligforeningen Studsgaarden

Andelsboligforeningen Studsgaarden Andelsboligforeningen Studsgaarden Bestyrelsens beretning 2009/2010 Som vi plejer sender vi bestyrelsens beretning ud før generalforsamlingen i stedet for at læse den højt ved generalforsamlingen så alle

Læs mere

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Renovering praktiske info

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Renovering praktiske info NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget Renovering praktiske info Indhold Indledning... 3 Rækkefølgen på Rydevænget... 3 Varslinger inden renoveringen går i gang... 4 Hvordan kommer håndværkerne ind i

Læs mere

FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG

FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG PEDER SKRAMS GADE 8 Ejendomsmæglerfirmaet Leif Olsen A/S Nikolaj Plads 30 DK 1067 København K Reg.nr.

Læs mere

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE:

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE: Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - Jan. 2017 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 Hvad består projektet af? Hvad skal der skiftes/renoveres i de enkelte opgange? Udskiftning af vandforsyningsrør (stigstrenge) og afløbsrør (faldstammer) i ejendommen.

Læs mere

AAB, VEJLE LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42 BEBOER- INFORMATION. Nyhedsbrev nr. 8 - Maj 2015

AAB, VEJLE LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42 BEBOER- INFORMATION. Nyhedsbrev nr. 8 - Maj 2015 AAB, VEJLE LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42 BEBOER- INFORMATION Nyhedsbrev nr. 8 - Maj 2015 KÆRE BEBOERE I AFD. 41 OG 42 Sammen med det spirende forår bliver arbejdet med renoveringen af boligerne

Læs mere

5 års gennemgang fællesområder "Nye" fejl/mangler

5 års gennemgang fællesområder Nye fejl/mangler 5 års gennemgang fællesområder "Nye" fejl/mangler lb. nr Område Pkt. Mangelbeskrivelse Udbedres Afvist Besigtiges Kommentar 1 Generelt Kloak/faldstammer: vi skal have slamsuger på, ca. hver 6. mdr. i nogle

Læs mere

VEJLBY VÆNGE. afd. 10. Ønskernes indvirkning på det videre projekt. 13. AUG 2009 d.a.i. sag nr. 11555 www.vv-renovering.dk

VEJLBY VÆNGE. afd. 10. Ønskernes indvirkning på det videre projekt. 13. AUG 2009 d.a.i. sag nr. 11555 www.vv-renovering.dk 2 5 6 7 8 VEJLBY VÆNGE afd. 0 Ønskernes indvirkning på det videre projekt. AUG 2009 d.a.i. sag nr. 555 www.vv-renovering.dk Arbejdsproces FREMTIDS DRØMME * Jeres ønsker * Lokalplan * Idébank * Et godt

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1 Denne folder henvender sig til beboerne i Bornholmsgade 62-84, Afdeling 1, Vivabolig KORT OM BYGGERIET: Afdeling 1, Vivabolig

Læs mere

Velkommen til infomøde LÆNGEHUSENE AFD.42

Velkommen til infomøde LÆNGEHUSENE AFD.42 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved næstformand for afdelingsbestyrelsen John Bæk Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Generel information om længehusene

Læs mere

Kære beboere i Tranehaven

Kære beboere i Tranehaven Boligorganisationen Tranemosegård Kære beboere i Tranehaven Vi er nu næsten færdige med renoveringen af blok 4, nr. 2-8, der er dog stadig delvist stillads pga. materialehejsen, som benyttes til blok 5.

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Afdeling Fyrreparken (01 15) Til beboerne i Fyrreparken Den 20. september 2017 Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd. 01 15. Som oplyst i det tidligere omdelte

Læs mere

Indhold i helhedsplanen for Granparken

Indhold i helhedsplanen for Granparken Indhold i helhedsplanen for Granparken Efterisolering af ydervægge Niveaufri adgang til lejligheden Ny fordør Åbning mellem entre, opholdsrum og køkken Nyt tilgængeligt badeværelse Ny faldstamme i badeværelse

Læs mere

BOHOLTEPARKEN - 85 LAVENERGI-BOLIGER MED FÆLLESHUS I KØGE

BOHOLTEPARKEN - 85 LAVENERGI-BOLIGER MED FÆLLESHUS I KØGE BOHOLTEPARKEN - 85 LAVENERGI-BOLIGER MED FÆLLESHUS I KØGE BOLIGSELSKABET DOMEA KØGE - AFD. 139.03 DATO: 02.10.2013 A Boholteparken i Køge Boholteparken ligger tæt på Køge centrum, hvor den tidligere tekniske

Læs mere

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Procesbeskrivelse pr. opgang: Arbejdet er forsøgt tilrettelagt således, at enten badeværelse eller gæstetoilet i hver lejlighed

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres

Læs mere

Studielejligheder i Holbæk

Studielejligheder i Holbæk Lundestrædet 55, Studielejligheder i Holbæk Perfekt ramme for dig der studerer i Holbæk Klar til indflytning M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke på hvid Mand: Pantone Cool Gray 8 Tekst: Pantone 389 M.

Læs mere

RENOVERING AF HJERTINGPARKEN

RENOVERING AF HJERTINGPARKEN Hjertingparken RENOVERING AF HJERTINGPARKEN - en kort orientering. Maj 2015. 1 Efter afdelingsmødet den 26. august, blev der blev nedsat et byggeudvalg bestående af 3 bestyrelsesmedlemmer, 2 beboere, der

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 4-102 Afdeling 25 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 Så er tiden kommet, hvor vi afholder vores årlige afdelingsmøde (generalforsamling) og som det har været tradition de sidste par gange, afholdes

Læs mere

Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38

Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38 REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38 Torsdag den Klokken 19.00 21.15 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 30

Læs mere

Ulla har boet 50 år i samme lejlighed i Sundparken

Ulla har boet 50 år i samme lejlighed i Sundparken Horsens Ulla har boet 50 år i samme lejlighed i Sundparken AF: METTE GRAUGAARD Publiceret 01. juli 2019 kl. 19:00 Ulla Ekander har boet i den samme lejlighed i Sundparken i 50 år. Og kort fortalt, så elsker

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra lignende sager)

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Længehusene Etape 1, afd. 42! Facader og tagrenovering - Alle længehuse får nye vinduer med udvendig overflade i aluminium (nemt at vedligeholde) og nye døre - Nyt

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere