Nyhedsbrev for Broderloge nr. 12 Herluf Trolle okt./nov Ansv.h. OM Ole Nielsen - Peter Poulsen HERLUF TROLLE NYT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev for Broderloge nr. 12 Herluf Trolle okt./nov. 2015 Ansv.h. OM Ole Nielsen - Peter Poulsen HERLUF TROLLE NYT"

Transkript

1 Nyhedsbrev for Broderloge nr. 12 Herluf Trolle okt./nov Ansv.h. OM Ole Nielsen - Peter Poulsen HERLUF TROLLE NYT Resumé oktober: 6. oktober: Det var et stort og inspirerende projekt vi fik et foredrag om på månedens første møde. Det blev holdt af lederen af Githabais venner, en forening dannet i Sandved i Foreningen har et humanitært sigte, med focus på at støtte projekter i området Rift Valley ved Naivasha i Kenya. Årsagen til, at det netop er det område foreningen har kastet sig over, skyldes at lederen, Karen Ulrik Petersen, har haft sin opvækst der, og med sit lokalkendskab igangsat og drevet i alt 5 projekter, hvoraf det ene er afsluttet. Med støtte fra familien og andre interesserede fortsættes arbejdet med de resterende fire. Det er et drikkevandsprojekt, et skoleprojekt, et sundhedsprojekt og et videreuddannelsesprojekt. Vi havde vore ledsagere med denne aftens foredrag. Efter mødet spillede pianisten Martin Valsted hyggemusik i det selskabelige. En god og hyggelig aften. 13. oktober: Det var en stor aften med flere smukt gennemførte ceremonier. Det første ritual var tildeling af eksmesterstjernen til broder Eksmester Torben Strøh Jensen. Til denne højtidelighed havde vi gæster fra broderens tidligere loge, nr. 35 Concordia i Slagelse. Gæsterne var broder eks distriktsdeputeret storsire Ole Kjær og broder Henry O Connor, brødre der var de nærmeste til at bekræfte et hæderstegn som reelt er tildelt for det arbejde han havde udført i Concordia. Herover: Overmester Ole Nielsen og Eksmester Torben Strøh Jensen To af vore yngre brødre, John Odgaard Ottesen og Michael Wendel blev ritualmæssigt forfremmet til Kærlighedsgraden, igen ved flot arbejde af vor gradestab. Michael Wendel og John Odgaard Ottesen med deres nye regalier

2 20. oktober: Efter det almindelige møde stiftede vi bekendtskab med et foredrag af Jolanta Plepaite. Det var en stor opmuntring og inspiration. Det var en kvinde med mod, drive og et iværksættergen som mange danskere kunne lære en hel del af. Hendes baggrund er en del af forklaringen. Hun kom fra et mangelsamfund, hvilket har givet hende overlevelsesvilje og store ambitioner om at skabe sig en bedre tilværelse. Jolanta kom for 9 år siden fra Litauen til Danmark som emigrant, som hun selv udtrykker det. Hun er nu indehaver af fire forretninger, tre frisørforretninger, de to og en nøglebar i Litauen, og nu også en frisørforretning i Næstved. Vi ser hende ikke længere som emigrant, men fuldt integreret. Straks hun kom til Danmark fik hun arbejde som frisør i Østergade, men allerede efter 8 måneder ville hun have sit eget, og har siden da været selvstændig i Næstved. Hendes beretning om livet i Litauen kunne ikke være mere rørende. Hun kunne fortælle om den følelse det var at være borger, i det hun kaldte et besat, diktatorisk kommunistisk land, med himmelråbende ineffektivitet, korruption og mangel på alt. Hun fortalte, at man kunne stå i kø i timevis sammen med hundreder af andre, hvis det var annonceret en forsyning af en eller flere fødevare i statsbutikken. Efter timer i køen, kom man frem til disken, blot for at få at vide, at nu var der udsolgt. Besættelsesmagten, Sovjetunionen, havde førsteprioritet på madleverancer, og litauerne kunne se lastbiltog læsset med varer på vej til Sovjet. Derfor kunne hun fortælle om den glæde hun har haft, ved at komme til Danmark, til et overflodssamfund. Hun har oplevet Danmark og danskere og det positive syn hun har fået på os, burde få os til at indse, hvor godt vi har det, trods alle vore beklagelser. Samfundsmæssigt har vi siden 2. verdenskrig bevæget os milevidt foran de systemer, vi oplevede på den anden side af Jerntæppet 25. oktober: Odd Fellowkoncerten Det fælles koncertudvalg havde i år været nødt til at flytte årets koncert fra Sct. Peders Kirke til Herlufholmhallen, og fra julemåneden til efteråret. Rent musikalsk var det som sædvanlig en fremragende koncert, men uden at være negativ kan vi godt konstatere at det giver lidt ekstra til stemningen når koncerten afvikles i Sct. Peders Kirke ved juletid. Den del af arrangementet skulle efter vore forlydender være på plads næste år, når ombygningen i kirken er færdiggjort Vi glæder os allerede. Og bringer lidt billeder fra årets koncert.

3 27. oktober: 25 års hæderstegn til to brødre. Denne aften havde vi planlagt at tildele hæderstegn til to af vore brødre. Det var broder Ejner Jensen og broder Carlo Olsen. Broder Ejner Jensen var svækket og ikke i stand til at komme op i logen. I stedet besøgte broder overmester Ole Nielsen, broder Storrepræsentant Finn L. Hansen og broder eksstorrepræsentant Jørgen Demant broder Ejner Jensen i hans private hjem, hvor han fik tildelt sit hæderstegn. Om aften fik broder Carlo Olsen ved et smukt ritual tildelt sit 25 år hæderstegn. Broderens søn Jan Olsen var inviteret med som gæst. Ved denne festlige aften deltog tillige 4 brødre fra loge 78 Tolerantia Stege, der har lært broder Carlo Olsen at kende, idet broderen har deltaget i flere møder i Stege logen. Tre embedsmænd fra vor norske venskabsloge loge 37 Voluntas, Gjøvik Norge, var hos os på et todages besøg, og benyttede lejligheden til også at deltage i mødet. Det var broder overmester Tore Slåtten, broder undermester Knut Pedersen samt broder fungerende Eksmester Roger Grindstrand. Den egentlige anledning til deres besøg, var drøftelser om planerne til det sommermøde vi arrangerer for nordmændene. Datoerne er fastsat. Det bliver juni og det foreløbige program ser meget spændende ud. Det vil blive præsenteret for vore brødre i begyndelsen af det nye år, og vi kan røbe så meget at det er et program der helt sikkert også vil appellere til danske brødre.- Det vil nok vær en god ide for vore brødre at krydse datoerne af allerede nu. Prisen bliver meget fornuftig. Referat fra halvårsmødet afholdt d. 5. og 6. september Ved Broder Storrepræsentant Finn L. Hansen. Af interesse for os i vor loge, er der udarbejdet en oplysningspjece om Ordenen, der er ligeledes udarbejdet en vejledning for proponenter som vi tidligere har nævnt og kan læses på vor hjemmeside eller lånes af broder sekretær. Det er et ønske, at vi i vore møder så ofte det muligt, har et indlæg under punktet Til bedste for Ordenen. Brødre der søger inspiration til dette, findes der på Ordenens hjemmeside en liste med mange emner. Hvis vi som loge tager på virksomhedsbesøg på en loge aften, tæller et sådant besøg, ikke med som en obligatorisk loge aften. Vi har for tiden ikke mulighed for musikledsagelse til vore sange i det selskabelige, men der er nu indspillet fire CD er der kan benyttes i det selskabelige. Det er ikke tilladt for loger at oprette en facebookprofil eller andre profiler på det sociale netværk.

4 Fremtidsudvalget arbejder nu målrettet med forslag til fastholdelse og rekruttering af nye medlemmer. Der vil være en betænkning/redegørelse på Storlogemødet i oktober 2016, det vil helt sikkert kunne tjene til inspiration for os alle. På et spørgsmål om hvem kan stille forslag, var svaret, det kan alle og forslaget skal understøttes. Dog kan medlemmer der ikke har den højeste grad - Sandhedsgraden, ikke stille forslag til De Særlige Love og de kan heller ikke deltage i afstemningen. Det blev slået fast, at det altid er broder Undermester, der afløser broder Overmester, hvis denne har forfald og ikke, Eksmestre eller Storrepræsentanter. Som eksempel er der nævnt et, hvor broder Overmester, skal have tildelt et Hæderstegn. Udpluk fra referatet fra Distriktsmødet d. 7. oktober 2015: Der blev gjort opmærksom på, at de mailadresser vi brødre benytter, skal være private og ikke firmaets mailadresser. Alle nuværende Storembedsmænd genopstiller på Storlogemødet, i oktober 2016, med undtagelse af broder Storsekretær. Der har været udsendt en mail fra broder Distriktsdeputeret Storsire, hvor der var en del spørgsmål, der skulle afklares. Årsagerne til afgang. Et landsdækkende sammendrag af svarene, viser følgende årsager til afgang: Personlige årsager utilfredshed med deres loge sygdom og endelig økonomi. På mødet blev der stillet spørgsmålet: Hvorfor melder vore ældre brødre sig ud? Svarene er: Nogle er demente, priser på spisning i det selskabelige, kan ældre brødre spise gratis, er der mulighed for at ældre brødre kan hentes og bringes, samt at den generelle pensionist-økonomi spiller ind. I vor loge kan vi fremhæve vort ældretræf, anden tirsdag formiddag hver måned med et pænt fremmøde, hvor broder eks mester Kurt Henckel er tovholder års regel og alle øvrige de nævnte tilbud til vore ældre, er noget vi har i vor loge, hvis de ønsker det. Forårets installationer blev evalueret Der er ikke indkommet forslag til distriktsudvalgsmøder og Storlogemødet i oktober 2016 i vort distrikt. Det er ved at være for sent, fordi der nu er tillagt distrikterne kompetence til at behandle indkomne forslag, inden de videresendes til behandling og registrering i Storlogen. Nu er fristen ændret fra 15. januar 2016, til 1.november Forslag der måtte komme, skal så behandles på ekstra ordinært Distriktsudvalgsmøde. Som afslutning på distriktsmødet kommer opfordringen, at vor Loge bør være på 100 brødre. Det kræver en indsats, og jeg håber vi fællesskab kan opnå dette, men ellers kan vi blot konstatere, at vi har en rigtig god størrelse på Logen, vi er 94 og er godt ledet af vore embedsmænd, der er en fin tilslutning til vore møder, der er godt humør, og en stor tak for det. November: Vi skal være opmærksomme på, at der er to programændringer i forhold til vor omdelte kalender. Den 10. november er den planlagte indvielse aflyst (læs om ændringen under datoen) Gradetildelingen der er planlagt d. 24. november er foretaget d. 29. september. Derfor vil vi afholde et almindeligt møde denne aften.

5 3. november: OBS mødetid kl Vi indleder med et kort almindeligt møde. Og så er der Bankospil Menu: Skinkeschnitzel med ærter og stegte kartofler og dessert. Serveringshold: Der er fremmed servering denne aften, Oprydning, alle hjælper til. Denne dag kaldes Hubertus dag. Dagen er helliget biskop Hubertus fra Lüttich. Hans store godhed satte ham i stand til at slukke ild og fremkalde regn ved hjælp af bønner. Han holdt meget af jagt og den berømte Hubertusjagt vi kende fra dyrehaven i København rides til ære for ham. 10. november: Mødeændring. Efter det almindelige møde var det planlagt at holde en indvielse Den udgår, og bliver erstattet af et spændende foredrag af broder eksstorrepræsentant Kurt Rehder, loge 60 Hammeren. Kurt Rehder er en historisk vidende, og spændende fortæller. Hans foredrag handler om Pigerne på Sprogø. Herluf Trolle Nyt bringer en lille smagsprøve på foredraget om Sprogøpigernes historie, Sprogøanstalten blev oprettet i Første Verdenskrig og revolutionen i Rusland var netop overstået, og der var i samtiden en frygt for, at civilisationen var i fare. Arbejdsløsheden steg, og man bekymrede sig om den dalende kønsmoral, og en stigning i antallet af kønssygdomme satte fokus på seksuelt aktive kvinder som smittespredere. Samtidig var socialhygiejnens forestillinger fremherskende blandt både læger og politikere. Man mente, at forskelle i individers, racers og klassers evner skyldtes nedarvede faktorer, og at man kunne vende den uheldige udvikling ved at forhindre visse grupper i at få børn. Arkitekten bag ø-anstalten var Christian Keller, overlæge ved Den Kellerske Aandsvageanstalt. I dag er det A/S Storebælt, der ejer Sprogø, men både øen og kvindehjemmet er fredet. Indvendigt er der dog ikke mange spor efter den gamle anstalt: Gymnastiksalen er blevet konferencelokale, pigeværelserne erstattet af kontorer, og der er bygget flere ferielejligheder i de gamle bygninger. Det bliver spændende at høre eksstorrepræsentant Kurt Rehders udlægning af dette stykke danmarkshistorie. Aftenens menu er: Andebryst og en dessert. Serveringshold: Hold 3: Jakob Brandt, Jan Heerup Nielsen og 2 hjælpetropper Denne dag kaldes Luthers dag. Efter reformatoren Martin Luther der fødtes i Eisleben d. 10. november november: Mødet er aflyst, eller rettere flyttet til Logebesøg i loge 24 Reventlow d 18 nov. Denne dag kaldes Anianus dag. efter en biskop fra Orleans. I 1869 blev Suezkanalen indviet. I 1926 blev Charlestondans forbudt på Frederiksberg.

6 18. november: Logebesøg i loge 24 Reventlow infra Nakkov. Hvad aftenen bringer må tiden vise MEN - Det lyder fra pålidelig kilde at aftenens menu på Lolland er Denne dag kaldes Hesychius` dag. Efter en ægyptisk kristen eremit. Dagen var tidligere en Tycho Brahesdag. I 1743 fødtes digteren Johannes Ewald. I 1856 fødtes den danske maler Joakim Skovgaard. Joakim Skovgaards maleri, med titlen Faareklipning på Laaland 24. november: Mødeændring til Almindeligt møde. Aftenens menu er: Lun ret Smørrebrød og Ost Serveringshold: Hold 4: Lars Notkin, Michael Wendel og 2 hjælpetropper Denne dag kaldes Chrysogonus` dag. Martyr i antikkens Rom og helgenkåret af den katolske kirke. I 1709 forbydes det at holde løse svin i gaderne i danske byer 28. november: Et lørdagsprogram. Kulturudvalget har arrangeret en filmeftermiddag i Bio Næstved, Kattebjerget 5. Filmens titel er Programmet for dagen er: Kl Vi mødes i forhallen Kl. ca Filmen Mennesker bliver spist slutter og vi har herefter mulighed for at tale om filmen. Tilmelding til broder undermester Allan Filtenborg på eller mail undermester@loge12.dk Betaling af billetter skal ske umiddelbart efter tilmelding til logens konto , eller kontant til broder kasserer John Hansen. Billetter kan evt. betales umiddelbart inden filmen. Erik Clausen har skrevet manuskriptet, instruerer og spiller over for Bodil Jørgensen i det hjertevarme, humoristiske og aktuelle ægteskabsdrama.

7 Ud over en dejlig film får man tillige en hyggelig eftermiddag i selskab med familie og venner, samt søstre og brødre fra alle 4 loger. Efter filmen byder Kulturudvalget på lidt snacks og et glas vin. Billetpris: 100,00 kr. pr. person. Handlingen er nærmere beskrevet i den udsendte invitation. Morsomme bøffer fra landets aviser Så prøv engang med hænderne Det er svært at skrive med en forstuvet fod, så det bliver ikke til så meget, sagde Lone Kühlmann BT. Skarpsindige folk disse nordmænd Enten dør han fra os. Eller også klarer han sig. Vi kan nu blot vente lyder bulletinerne fra Rikshospitalet i Oslo.. BT. Han kan nok ikke li slagtere Først efter at have kvæstet to slagtere og flygtet flere hundrede meter, lykkedes det en skytte fra Falck at nedlægge en flere hundrede kilo tung tyr i Tornemark BT. Eller hvad nu de folk hedder. Grethe Gellert har gode forbindelser til Polen. Hun er gift med en pokal. Dagbladet, Andre Loge og Ordensaktiviteter Næste Møde i lejr nr. 9 De Tre Hjørnesten er torsdag den 19. november, kl. 19,30. i ordensbygningen i Næstved. Mødet er et almindeligt møde, med budgetforelæggelse for Der er optagelse af nye patriarker, så påklædningen er festdragt Julemærkemarch Vi har fået en invitation fra broderloge nr. 83 Broen, om at deltage i den årlige julemærkemarch i Skælskør, søndag d. 6. december kl gebyret er på 150 kr, og indbefatter spisning kl af gule ærter og pandekager i ordensbygningen Havnevej 46 Skælskør. Månedens mærkedage: Der er ingen mærkedage i november. Logens bowlingklub Der er endnu plads til et par raske brødre som kunne tænke sig at være med. Vi spiller hver torsdag, kl Pris for deltagelse, er kr, pr. md.. Vi mødes et kvarter før. Formand Jørgen Luttermann kan kontaktes på telefon: rn eller mobiltelefon: eller på mail: j-luttermann@stofanet.dk Bowlingklubbens nestor, Ernst Jensen har på trods af at han er i 80 erne. stadig styr på (bowling) kuglerne.

HERLUF TROLLE NYT. Sept./okt. 2015

HERLUF TROLLE NYT. Sept./okt. 2015 Nyhedsbrev for Broderloge nr. 12 Herluf Trolle Redaktion - Ansv.h. OM Ole Nielsen - Peter Poulsen - Sept./okt. 2015 HERLUF TROLLE NYT Resumé September: 1. Sept.: Efter en dejlig sommer med mange gode arrangementer

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 11. Kære Danevang broder

NYHEDSBREV nr. 11. Kære Danevang broder Side 01. Kære Danevang broder Den 5. sep. Mødtes vi i vor gode kunne "nås" pr. telefon eller Loge nr. 80 Danevang, for at tage mail. fat på en kommende og spændende Siden vor forårs afslutning, efterårstermin

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 08. Kære Danevang broder. Det bør måske, for den gode

NYHEDSBREV nr. 08. Kære Danevang broder. Det bør måske, for den gode Side 01. Kære Danevang broder En anden tradition er broder Undermesters administration af alterbuketten. Broder undermester viser med stor ermpati, at han har for- nemmelse for, hvorfor lige aftenes buket

Læs mere

Broderloge nr. 90 Morten Børup

Broderloge nr. 90 Morten Børup Broderloge nr. 90 Morten Børup Venskabsbesøg i Skanderborg fra broderloge nr. 75 Veritas, Fagernes i Norge i dagene d. 14. 15. og 16. september 2012 Programmet for besøget: Fredag: 1. Brødre og ledsagere

Læs mere

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F.

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Reportage fra Loge nr. 3, Eysteins besøg i Odense den 1. maj 2010 Vor venskabsloge, Loge nr. 3, Eystein, Trondheim besøgte Broderloge nr. 5, Fyen den 1. maj 2010. 7 brødre

Læs mere

Broderloge nr. 102 Ora Planas historie

Broderloge nr. 102 Ora Planas historie Broderloge nr. 102 Ora Planas historie Broderloge nr. 102 Ora Planas historie. I begyndelsen af 1970 erne var broderloge nr. 64 Julius Meyer i Frederikshavn blevet så stor, at flere af Logens brødre gik

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2015 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langgaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding August 2010, nr. 6 Velkommen til augustmødet. Tirsdag, den 17. august kl. 18:00 til virksomhedsbesøg hos Nordisk Skoletavlefabrik, Kolding Kl. 18:00 får vi en rundvisning på virksomheden.

Læs mere

AFSLØRING AF BRONZEBUSTE af broder eksmester Jeppe Hansen lørdag den 21. november 2009 i Odd Fellow Palæet på Nonnebakken i Odense.

AFSLØRING AF BRONZEBUSTE af broder eksmester Jeppe Hansen lørdag den 21. november 2009 i Odd Fellow Palæet på Nonnebakken i Odense. AFSLØRING AF BRONZEBUSTE af broder eksmester Jeppe Hansen lørdag den 21. november 2009 i Odd Fellow Palæet på Nonnebakken i Odense. I provinsen blev de første initiativer til stiftelsen af en Odd Fellow

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Nyhedsbrev. Den 18. september 2015. Marie Frank intim koncert på GUF den 13. november

Nyhedsbrev. Den 18. september 2015. Marie Frank intim koncert på GUF den 13. november Festlig indvielse af BÅLHYTTEN Torsdag den 17. september, blev en festlig dag for hele GUFS. Bålhytten blev indviet med sang, taler og sidst, men ikke mindst, pølser over åben ild, med tilhørende brød

Læs mere

Strategi- og handlingsplan

Strategi- og handlingsplan Strategi- og handlingsplan for Broderloge nr. 71 Richard Marley Brønderslev for valgterminen 2017-2019 Strategi- og handlingsplan for broderloge nr. 71 Richard Marley Der henvises til den vedtagne langtidsplan

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg

Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg Vejledning til yngre brødre Dette skrift er ikke beregnet til udlevering til nye kandidater, men skal bruges som et redskab og huskeliste til brug for medlemmer af broderloge

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland har været på minicuíse med DFDS til Oslo i november. Her ser du et smukt billede fra busturen til Holmekollen. Efter, at vi havde kørt

Læs mere

Godt i gang. Broderloge nr. 80 Danevang NYHEDSBREV 4.okt. 2015

Godt i gang. Broderloge nr. 80 Danevang NYHEDSBREV 4.okt. 2015 Side 01. Godt i gang. Glade, og forventningsfulde sommerferien forberedt et Broder Overmester og Broder som skolebørn efter sommerferien, spændende efterår, med et alsidigt Undermester har traditionen

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 I fint vejr med blå himmel og høj sol kunne vi fredag den 17. august afvikle indvielsen af vores nye indskolingsbygning. Kl. 10.00 samledes

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Odd Fellow Ordenen I.O.O.F og Skanderborg Logerne Orienterer

Odd Fellow Ordenen I.O.O.F og Skanderborg Logerne Orienterer Odd Fellow Ordenen I.O.O.F og Skanderborg Logerne Orienterer Odd Fellow Ordenen Odd Fellow Ordenen er en verdensomspændende organisation med en gammelhistorie. Ordenen i Danmark har sit udspring i Amerika,

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Marts - April 2012 Ansvarsh: OM. Kurt Henckel - Red. Peter Poulsen HERLUF TROLLE NYT

Marts - April 2012 Ansvarsh: OM. Kurt Henckel - Red. Peter Poulsen HERLUF TROLLE NYT Nyhedsbrev for Broderloge nr. 12 Herluf Trolle Marts - April 2012 Ansvarsh: OM. Kurt Henckel - Red. Peter Poulsen HERLUF TROLLE NYT RESUMÈ - MARTS: Udvalget for udadvendt arbejde Har i den forløbne måned

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 12. Kære Danevang broder. til livet uden Birthe, med de. ønsket om alt muligt held i resten af terminen, og

NYHEDSBREV nr. 12. Kære Danevang broder. til livet uden Birthe, med de. ønsket om alt muligt held i resten af terminen, og Side 01. Desværre er det længe siden det sidste nyhedbrev blev udsendt, men som I sikkert alle kan forstå, har jeg haft en tid med mange udfordringer, til omstillingen til livet uden Birthe, med de praktiske

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

HERLUF TROLLE NYT. Resumé - sommer 2013. Sommerens aktiviteter: Team Odd Fellow. Maj/Sept 2013

HERLUF TROLLE NYT. Resumé - sommer 2013. Sommerens aktiviteter: Team Odd Fellow. Maj/Sept 2013 Ansvarsh: OM Nyhedsbrev for Broderloge nr. 12 Herluf Trolle Ansv.h. OM Karsten Pedersen Redaktionen: Kenn Commerou - Peter Poulsen fotos: Jørgen Kølle Maj/Sept 2013 HERLUF TROLLE NYT Resumé - sommer 2013

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011:

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Seniorklubben havde arrangeret 2 ting i 2010. Den 3. juli havde vi planlagt en tur til Abildå Brunkulsleje, hvor vi skulle mødes og

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Maj 2010, nr. 4 Velkommen til vores medlemsmøde i maj. Tirsdag, den 18. maj kl. 18:00 På Hotel Comwell, Kolding Emnet for aftenen er: Bruttonational-lykke. Hvad sker der når målet

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

HERLUF TROLLE NYT. Jan. / Feb. 2015

HERLUF TROLLE NYT. Jan. / Feb. 2015 Nyhedsbrev for Broderloge nr. 12 Herluf Trolle Redaktion - Ansv.h. OM Karsten Pedersen Peter Poulsen - Kenn Commerou - Fotos: Kenneth Fjellerad Ole Nielsen Jan. / Feb. 2015 HERLUF TROLLE NYT Resumé februar:

Læs mere

Jeg kender Jesus -3. Jesus kan alt

Jeg kender Jesus -3. Jesus kan alt Jeg kender Jesus -3 Jesus kan alt Mål: Målet er, at børnene ved, at Jesus kan alt. Jesus er Herre over enhver situation og kan gribe ind i enhver situation. Der er ikke noget, der er håbløst, når Jesus

Læs mere

S c h a n d t o r p. Fellowship Day 2013. Hadsten, Hammel, 1.- 2.- 3. Horsens, Odder, Porskær, og 1. og 2. Skanderborg.

S c h a n d t o r p. Fellowship Day 2013. Hadsten, Hammel, 1.- 2.- 3. Horsens, Odder, Porskær, og 1. og 2. Skanderborg. S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 10 OKTOBER 2013 Fellowship Day 2013 Kære Gildebrødre og giner i gilderne: Hadsten, Hammel, 1.- 2.- 3. Horsens, Odder, Porskær,

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

HERLUF TROLLE NYT. Mar./Apr. 2016

HERLUF TROLLE NYT. Mar./Apr. 2016 Nyhedsbrev for Broderloge nr. 12 Herluf Trolle - Redaktion -Ansv.h. OM - Ole Nielsen - Peter Poulsen, Fotos: Steen Ottesen Mar./Apr. 2016 HERLUF TROLLE NYT Resumé Marts: 1. marts: Denne aften blev der,

Læs mere

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal.

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal. E-mail Nyhedsbrev nr. 31 Kære medlemmer af Scleroseafdelingens Lokalafdeling. Hermed fremsender vi invitation til arrangementer i januar, februar og marts 2014 Vi starter det nye år med en Caféaften med

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Boldesager Beboerforening

Boldesager Beboerforening Marts 2016 Boldesager Beboerforening Kontaktpersoner i foreningen: Boldesager Beboerforening, Nørrebrogade 74, 6700 Esbjerg www.boldesagerbeboerforening.dk Bestyrelsen: Kurt Andersen (formand) Lunde Allé

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Siden Sidst Aktiviteter første halvår 2018:

Siden Sidst Aktiviteter første halvår 2018: Siden Sidst Aktiviteter første halvår 2018: Niels Peter t.v., med sin udstilling postkort fra Grønland på Elbo18 Vi startede 2018 den 10. januar, hvor vi desværre kun var 11 medlemmer, heraf 1 nyt medlem

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 1 især på side 4 Nyhedsbrev III 2012 Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 2 Indholdsfortegnelse Byttepengeindsamlingen side 3 Det ultrakorte men virkeligt vigtige side

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE MANDAG DEN 1. FEBRUAR 2010 KL 19.00 OBS! NY DATO! I KIRKECENTERET, BANEGÅRDSVEJ

Læs mere

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret.

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret. Arrangementer august 2019 Torsdag den 15. august kl. 15 15.50 Torsdag den 15. august kl. 19.30. Koncert på Hørgården Klassisk møder rytmisk med pianist Ole Sloth, sangerinde Margrethe Smedegaard og saxofonisten

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE Tirsdag d. 29. august kl. 19.30 i Kirkeladen Ølsmagning og bordtaler ved bryggeren og præsten! Brygger

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Fyn Fredag den 4. oktober 2013 På Comwell Kellers Park, Brejning

Generalforsamling i Dansk Byggeri Fyn Fredag den 4. oktober 2013 På Comwell Kellers Park, Brejning Generalforsamling i Dansk Byggeri Fyn Fredag den 4. oktober 2013 På Comwell Kellers Park, Brejning Sponsoreret af STARK Comwell Kellers Park John Engelbrecht Indkaldelse til generalforsamling og fest i

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Nyhedsbrev Nyhedsbrev uge 41 i 2008

Nyhedsbrev Nyhedsbrev uge 41 i 2008 Nyhedsbrev Nyhedsbrev uge 41 i 2008 Morgensang uge 41 Det lysner over agres felt Recitation uge 41 9. klasse Vidar Mad Menu Uge 41 Onsdag 8. oktober: Tortillia med salat Torsdag 9. oktober: Linsesuppe

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MEDLEMSBLADET KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MUSEUMSBERG FLENSBURG Kunstmuseet i Tønders særudstilling, Kiming, med værker af Inge Lise Westmann fortsætter til Museumsberg i Flensburg.

Læs mere

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.:

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.: Maj 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 10 Oktober 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Taget skal udskiftes Endelig ser det ud til, at der kommer gang i udskiftningen. Taget

Læs mere