BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE WWW. BHSIR.DK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK"

Transkript

1 Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 17. maj 2010 kl. 17:00 i Idrættens Hus Deltagere: Torben Kjøller, Kim Bjelstrand, Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Niels Tue Pedersen, Kai Dahl Andersen, Carsten Hæstrup, Allan Hedegaard, Gitte Goldschmidt (referent). Afbud: Peter Møller Nielsen Fraværende: Mødet blev indledt med en velkomst de to nye bestyrelsesmedlemmer K.D. Andersen og Carsten Hæstrup. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt 2. Gensidig orientering a. Orientering fra BRK v/ole Sig Fra møde i Fritids- Kultur- og Forebyggelsesudvalget: FKFU indstiller at bevilge penge til renovering af gulv og tag i Søndermarkshallen. Idrætsrådets forslag om en idrætsprisfest havde givet anledning til debat. Der er mange priser i forvejen. En politik på området skal drøftes på næste møde i FKFU. Pulje til breddeidræt. Puljen annonceres offentligt nu ansøgningsfrist 15. august. Tejn IF har fået midler til en spændende idrætsfestival. Andre ansøgninger er under behandling. Orientering om lukning af Rønne Svømmehal. Indenfor 5 måneder vil man for cirka 2,5 mio. kr. formentlig sikre og genåbne svømmehallen. En gennemgribende renovering antages at ville koste mio. kr. En helt ny hal forventes at koste mio. kr. En del aktiviteter er midlertidigt flyttet til Gudhjem Svømmehal og Søndermarksskolens Svømmesal. Bornholms Idrætsråd opfordrer kraftigt til at der hurtigst muligt bevilges midler til og igangsættes en sikring af Rønne Svømmehal, således at svømmehallen kan genåbnes senest 1. september I modsat fald er der stor risiko for at flere foreningers aktiviteter falder på gulvet for altid. Sideløbende skal der tilvejebringes beslutningsgrund om der skal ske en gennemgribende renovering eller om der skal satses på at opføre en ny svømmehal i Rønne. Den langsigtede løsning bør udarbejdes i samarbejde med flere aktører, såvel den nuværende ledelse af svømmehallen, Bornholms Regionskommune, Bornholms Idrætsråd m.fl. Idrætsrådet deltager gerne i arbejdet for at finde støttemulighed til etablering af en ny, spændende svømmehal, der kan understøtte foreningslivet og forebyggelsesindsatsen også på lang sigt. Idrætsrådet glæder sig over, at der langt om længe sker noget i sagen om renovering af tag og gulv i Søndermarkshallen. Den foreslåede løsning synes at være god, både økonomisk og for brugerne. Vi hilser også velkommen, at der søges tillægsbevilling til restbeløbet.

2 Idrætsrådet har fremsendt et seriøst oplæg til et arrangement, hvor BRK hvert år anerkender de absolut bedste idrætspræstationer. Det er vigtigt at huske, at prisfesten er for idrætsudøverne. Der er en del andre priser til ledere, men meget få til idrætsudøvere. Idrætsrådet finder det underligt, at vi endnu ikke blevet hørt om fastlæggelse af kriterierne for puljen til breddeidræt. Arealleje for Nexø Kajakklub Kommunen ønsker, at der indgås en lejekontrakt med kajakklubben, som har haft deeres klubhus på kommunens areal i en lang årrække. Idrætsrådet forventer, at kommunale arealer, herunder havnearealer som hidtil stilles vederlagsfrit til rådighed for idrætsforeningernes klubhuse. b. Orientering fra Folkeoplysningsudvalget FOU v/bjarne Westerdahl Fra møde i Folkeoplysningsudvalget den 10. maj: Børneattester. Der er kommet ny lovgivning om børneattester. Der er 250 foreninger på Bornholm, som alle skal bekræfte, at man indhenter børneattester, hvis man har aktiviteter for unge under 15 år. I modsat fald bortfalder kommunale tilskud. Klemensker Idrætsforenings foreningsfitness har fået udvidet timetal og tilskud efter medlemstilgang. Handicapbil på golfbanen. FOU rejste spørgsmål om hvorvidt elbilen til golfbanen må benyttes af alle med behov? Allan Hedegaard svarede, at det kan de selvfølgelig. FOU har evaluering de nye brugerråd i de kommunale idrætshaller. Brugerrådene fortsætter med to årlige møder. FOU vil revidere reglerne for rejsetilskud til de tidligere amtsforeninger. Status på Conventus til foreningerne. En aftale hvor DGI forestår uddannelsestilbud er på vej. Idrætsforeningerne og idrætsrådet synes, der sker for lidt i Conventus-sagen. Der er behov for at få udbudt kurser og for hjælp og rådgivning til at komme godt i gang. Ole Sig og Niels Tue Pedersen sætter sig sammen med henblik på snarest at udbyde et kurser i Conventus. c. Orientering i øvrigt fra medlemmerne Kim Bjelstrand og Kai Dahl Andersen gav begge udtryk for, at stadions og grønne områder har det særdeles skidt i år. Det virker ikke som om, der er styr på vedligehold af baner, græsklipning m.m. Det er ikke godt nok. Det er ikke kun på grund af sneen, at banerne ikke fungerer. Også indendørs er store mangler i vedligeholdelsen af Rønne-hallerne under Bornholms Idrætsområder. Selvom der er fremsendt lister med mangler, så sker der meget lidt. Som det er nu, må brugerne end ikke selv udskifte en el-pære. Det kan ikke være meningen. De utilfredsstillende forhold er givetvis en konsekvens af de ekstraordinære besparelser som følge af det gamle underskud i bagagen. Torben oplyste, at der er repræsentantskabsmøde i TV2/Bornholm den 19. maj. Til efteråret skal repræsentantskabet vælge stationens nye bestyrelse. Bornholms Idrætsråd har modtaget en opfordring til indmeldelse i Danmarkssamfundet, hvilket blev besluttet.

3 3. Sager i høring a. Opfølgning på høringssvar Udsat. b. Forslag til kommuneplan Idrætsrådet arbejder på et høringssvar. En af udfordringerne ved kommuneplanen er, at den er meget bred, så det giver mulighed for meget. Der er gode intentioner og visioner, men det er ikke helt det vi oplever i hverdagen. c. Pulje til breddeidræt Alle væsentlige sager om idræt bør forelægges idrætsrådet, hvilket som nævnt endnu ikke sket i denne sag. d. Facilitetsanalyse BRK forventer at iværksætte en analyse af Bornholms idrætsfaciliteter. Idrætsrådet inddrages i fastlæggelse af kriterier. Endvidere ønsker Idrætsrådet, at de fremadrettede perspektiver og muligheder indarbejdes i analysen. e. Budget 2011 Bornholms Idrætsråd vil fortsat argumentere for udvikling i stedet for afvikling af det frivillige idrætsliv på Bornholm, herunder at anskueliggøre konsekvenserne ved de foreslåede ekstrabesparelser. 4. Sager til drøftelse og beslutning a. Politik for halfordeling Bjarne Westerdahl orienterede om, at han har modtaget kommentarer fra Ole Sig og Carsten Clemmensen. Efter sammenskrivning fremsendes politikken til endelig vedtagelse på næste møde i idrætsrådet. b. Opfølgning på dialogmøder Bornholms Idrætsråd har afholdt dialogmøder med og FKFU samt Steen Colberg Jensen, Bjarne Kristiansen og borgmester Winni Grosbøll. Dialogmøderne foregik i en konstruktiv atmosfære. c. Opfølgning på generalforsamlingen Der var et flot fremmøde fra foreningerne. Der var lidt debat, men der måtte gerne have været mere. Idrætsrådet gav udtryk for tilfredshed med forløbet af generalforsamlingen. 5. Interne opgaver a. Budgetopfølgning Bjarne Kruse omdelte og gennemgik en økonomisk status for Bornholms Idrætsråd. b. Conventus Bjarne Kruse, Bjarne Westerdahl og Gitte Goldschmidt orienterede om det igangværende arbejde med idrætsrådets implementering af Conventus. Alle bestyrelsesmedlemmer oprettes som brugere, således at programmet kan benyttes til deling af dokumenter m.m.

4 c. Hjemmesiden Idrætsrådet håber at kunne forbedre brugervenligheden af hjemmesiden. d. Politikker, holdninger, kommunikation m.m. Drøftes på et senere internt temamøde. e. Mødekalender 2010 Der blev aftalt følgende møderække for Idrætsrådet: Tirsdag den 15/6 kl i Idrættens Hus Torsdag den 12/8 kl Hos Carsten, Vestergade 8, Allinge Onsdag den 1/9 kl i Idrættens Hus Torsdag den 14/10 kl i Idrættens Hus Tirsdag den 9/11 kl i Idrættens Hus Torsdag den 9/12 kl (sted aftales senere) Temamøde for idrætsforeningerne forventes afholdt i uge 40 eller 41 Idrætsrådet foreslog et møde bygget op omkring følgende temaer: Sundhed og forebyggelse Partnerskaber (ud over sin egen forening) - hvordan gør man det? Nye aktiviteter - nye målgrupper På tværs også af idrætsgrene Få fat i nye målgrupper, som IF ikke har fat i lige nu. Kultur og idræt Der blev nedsat et udvalg til at arrangere temadagen med Niels Tue Pedersen, Kai Dahl Andersen, Carsten Hæstrup samt Gitte Goldschmidt. 6. Udviklingsopgaver a. Anlægspulje til nye tiltag Der er fortsat behov for midler til modernisering, om- og tilbygninger af idrætslokaler. Kommunen bør også bidrage, så der kan søge andre midler. b. Analyse af idrættens samfundsværdi Idrætten har en stor samfundsmæssig betydning og der er mange gode eksempler på den store forebyggende effekt for en relativ beskeden investering. c. Unglederuddannelse Niels omdelte materiale med beskrivelse, evaluering og regnskab for unglederuddannelsen, der blev gennemført i samarbejde med Bornholms Ungdomsskole og DGI-Bornholm. 11 deltagere gennemførte uddannelsen. Et overskud på knap kr. hensættes til et nyt forløb med lancering i oktober 2010 med start i januar Idrætsrådet vil ansøge BRK om at medvirke. d. Elite Bornholm Kim Bjelstrand orienterede om Elite Bornholm. Aftalen omfatter nu også håndbold udover fodbold. Elite Bornholm forventer også at få badminton med. e. Eventkontor/idrætssekretariat Kim Bjelstrand orienterede om det vellykkede møde den 4. maj og det videre arbejde. Når det er på plads, vil foreningerne blive kontaktet med tilbud om at indgå i et pilotprojekt på to år. Den præcise fysiske og organisatoriske placering af et Eventkontor er under afklaring.

5 f. Idrætsforeningen i fremtiden og fremtidens idrætsforening g. Sundhed og forebyggelse h. Idræt for borgere med handicap i. Initiativer for specielle målgrupper, bl.a. unge j. Foreningsudvikling k. Partnerskaber Punkterne f til og med k indgår i temaerne på foreningsmødet til efteråret. l. Oplæg til prisfest Bjarne Kristiansen kontaktes for at følge op på Idrætsrådets forslag. m. Oplæg til idrætslejr Muligheder for nye tiltag undersøges fortsat. Der er bl.a. forslag om at åbne hallerne i sommerperioden. Også muligheder for nye aktiviteter for indbyggerne på Bornholm skal undersøges ligesom aktiviteter for turister. n. Oplæg til revision af idrætspolitikken i 2011 Bornholms Idrætsråd har givet tilsagn om at udarbejde et oplæg. 5. Ajourføring af opgavelisten, herunder nyt til hjemmesiden og pressen. Torben. Den interne opgavelisten findes nu i Conventus. 6. Eventuelt Kim Bjelstrand orienterede om, at Fritids- Kultur- og Forebyggelsesudvalget i samarbejde med Institut for Fremtidsforskning forventes at igangsætte et forløb med at fokus på idræt, kultur og fremtid og synergi ved at samarbejde.

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 24. oktober 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 24. oktober 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 24. oktober 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej Deltagere Bjarne Kruse, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Marian Lundh,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Tirsdag den 11. oktober 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne

Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Tirsdag den 11. oktober 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Tirsdag den 11. oktober 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Kai Dahl

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt (referent)

Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt (referent) Referat for Temamøde for bestyrelsen i Bornholms Idrætsråd Tirsdag den 29. maj 2012 kl. 16:00 20:00 i Nordlandshallen Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Bjarne Westerdahl, Cæsar

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 17. september 2012 kl. 16:30 19:00 på Helsevej

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 17. september 2012 kl. 16:30 19:00 på Helsevej Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 17. september 2012 kl. 16:30 19:00 på Helsevej Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen,

Læs mere

Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt (referent)

Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt (referent) Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Tirsdag den 26. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej i Rønne Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 20. februar 2014 kl. 16:00 18:00 Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 13. februar 2012 kl. 16:00 20:00 i Åkirkebyhallerne Deltagere Carsten Hæstrup, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl,

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd 14.april 2015 kl 16.00-18.00 Torneværksvej 20, 3700 Rønne

Referat - bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd 14.april 2015 kl 16.00-18.00 Torneværksvej 20, 3700 Rønne Referat - bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd 14.april 2015 kl 16.00-18.00 Torneværksvej 20, 3700 Rønne Deltagere: Carsten Hæstrup, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen, Marian Lundh, John Stanislaw

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 15. januar 2014 kl. 16:00 18:00 Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætsråd

Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætsråd Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 12. marts 2014 kl. 19:00 i Knudsker Idrætsforenings Klubhus, Åkirkebyvej 138, 3700 Rønne I forbindelse med generalforsamlingen blev der uddelt

Læs mere

Beretning for Bornholms Idrætsråd ved generalforsamlingen den 25. april 2012:

Beretning for Bornholms Idrætsråd ved generalforsamlingen den 25. april 2012: Beretning for Bornholms Idrætsråd ved generalforsamlingen den 25. april 2012: Bestyrelsens sammensætning/arbejdsbetingelser: Et år er gået, år 1 efter Torben Kjøller & Kim Bjelstrand, en tung arv skal

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætdråd

Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætdråd Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætdråd Onsdag den 25. april 2012 kl. 19:00 i Nexøhallen I forbindelse med generalforsamlingen blev der uddelt to priser: Yvonne Dam, Klemensker IF, modtog Bornholms

Læs mere

Idrætsrådet er enig i målet: Et godt og aktivt liv for alle. Samt at styrke forebyggelsesindsatsen på alle områder.

Idrætsrådet er enig i målet: Et godt og aktivt liv for alle. Samt at styrke forebyggelsesindsatsen på alle områder. Bornholms Regionskommune Fritids-, Kultur- og Forebyggelsesudvalget. Helsevej 4, 3700 Rønne Allinge den 07.08.2012 Bornholms Idrætsråds høringssvar vedr. budget forslag 2013: Idrætsrådet er enig i målet:

Læs mere

Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013

Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013 Forslag til revision af Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013 Forslaget er udarbejdet af Bornholms Idrætsråd 20-01-2013 1 Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune Det er Bornholms Regionskommunes

Læs mere

Referater Organisering

Referater Organisering Referater Organisering for dialogmødet om Idrætsstrategi, 2. februar 2015 Ordstyrer: Leo Rasmussen Referent: Louise Krogsriis Forslag/ide/input fremført af Jens, ASG Fodbold Carsten Hæstrup, BHIR Jens

Læs mere

Referat Haludvalget's møde Onsdag den Kl. 18:00 Ridehuset, Porthusvej 106

Referat Haludvalget's møde Onsdag den Kl. 18:00 Ridehuset, Porthusvej 106 Referat Haludvalget's møde Onsdag den 21032018 Kl. 18:00 Ridehuset, Porthusvej 106 Deltagere: Frank MüllerBøgh, Kim Larsen, Kim Nielsen, Bjarne Egeberg, Bo Madsen, Bo Tune, Niels Thrysøe, Anne Strømkjær,

Læs mere

Referater: Tilskud og økonomi. for dialogmødet om Idrætsstrategi, 2. februar 2015. Behold nuværende tilskudsmodel.

Referater: Tilskud og økonomi. for dialogmødet om Idrætsstrategi, 2. februar 2015. Behold nuværende tilskudsmodel. Referater: Tilskud og økonomi for dialogmødet om Idrætsstrategi, 2. februar 2015 Ordstyrer Johannes Nilsson Referent: Vivian Højegaard, Forslag/ide/input fremført af Jørgen Christoffersen, Svaneke Stikord/beskrivelse:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011 Referat torsdag den 27. januar 2011 Kl. 18:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...1 2. FOU - Orientering...2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til særlige

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 17. april 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Ok Djurs klubhus, Klitten 1, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 5. september 2017 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode

Læs mere

Referat for møde i Bornholms Idrætsråd

Referat for møde i Bornholms Idrætsråd Referat for møde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 10. august 2011 kl. 16:00 19:00 i Idrættens Hus, Rønne Deltagere: Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdhahl

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat dagsorden, side 1 d.27. september 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmøde d.27.9.2012, kl.15.00. Formøde afholdt kl. 14.00 for Kirsten

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser...

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser... Møde i tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser... 2 2... Foreningsberetninger 2004... 2 3... Godkendelse af internt kursus for FDF Ballerup...

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen GLOSTRUP KOMMUNE REFERAT Brugerbestyrelsen for Mødedato: Torsdag den 8. februar 2018 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Louise Lauge Thorsen (Idrætsforeningerne)

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 23-09-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter, Stadionvej 5, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:30 Afbud: Bent Steenberg

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Jørn Olsen Jesper Vestergaard Annette Friis Nielsen Sussie Olsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Morten Grejsler

Læs mere

Et væsentligt emne var arbejdet med den 3. hal, der også er omtalt i Idrætsrådets Nyhedsbrev nr , som kan læses på kommunens hjemmeside.

Et væsentligt emne var arbejdet med den 3. hal, der også er omtalt i Idrætsrådets Nyhedsbrev nr , som kan læses på kommunens hjemmeside. Idrætsrådets nyhedsbrev nr. 2 2018, september. Idrætsrådets medlemmer: Formand Jørn Jensby (A) Hediye Temiz (B) Henrik Hertz (C) Brian Palmund (V) Hans-Carl Evers Hansen (BS72) Lasse Wilson (Albertslund

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget DAGSORDEN Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 02-09-2008 Mødested: KFUM s Klubhus, Kløvermarken, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:30 Sluttidspunkt: Afbud: Connie Andersen Bent S. Olsen Preben

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 11. februar Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 11. februar Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 11. februar 2016 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Frank

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Allerslev Dato: Torsdag den 14. februar 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem) (Medlem) Peter Rasmussen

Læs mere

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt.

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt. Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af Elite- og Talentrådsmøde

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl

Referat. Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl Referat Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Meddelelser... 2 3. Banefordeling for 2017-2019 samt sæsonudlån

Læs mere

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Side 1. Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Danske Idrætsforeninger (DIF)

Danske Idrætsforeninger (DIF) Danske Idrætsforeninger (DIF) - Hvorfor, hvordan, hvornår Visionen Vi har en vision om at gøre Danmark til det bedste land i verden at dyrke idræt i. Vi skal være en nation, hvor idrætten indgår som en

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Haderslev Idrætsråd/ Folkeoplysningsudvalg STATUS -VISION - ORGANISERING

Haderslev Idrætsråd/ Folkeoplysningsudvalg STATUS -VISION - ORGANISERING Haderslev Idrætsråd/ Folkeoplysningsudvalg STATUS -VISION - ORGANISERING ÅRETS BREDDEIDRÆTSKOMMUNE 2023 Haderslev kom i mål fordi man i 2017 turde satse på ny struktur indenfor breddeidrætten? Haderslev

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW.BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW.BHSIR.DK Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætsråd Mandag den 11. april 2011 i Aakirkeby-Hallerne Der var 52 fremmødte inklusive gæster. Heraf var der 28 idrætsforeninger repræsenteret med tilsammen 32

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 21. august 2014

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 21. august 2014 Referat torsdag den 21. august 2014 Kl. 18:00 i TOKE Lejre KFUM Spejderne,Klostergårdsvej 66,Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Besøg hos TOKE Lejre KFUM Spejderne...

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Dagsorden. Folkeoplysningsudvalget 28. november 2016 Dragør rådhus, Havnestuen kl

Dagsorden. Folkeoplysningsudvalget 28. november 2016 Dragør rådhus, Havnestuen kl Dagsorden Folkeoplysningsudvalget 28. november 2016 Dragør rådhus, Havnestuen kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Meddelelser... 2 3. Ansøgning om at blive folkeoplysende forening...

Læs mere

Beslutninger med kursiv: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referater Bestyrelsesmøde den 6/6 Godkendt

Beslutninger med kursiv: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referater Bestyrelsesmøde den 6/6 Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkeborg Kommune Dato og tidspunkt: mandag den 8. august 2011 kl. 17.15 20.00 inkl. spisning Sted: Bestyrelseslokalet, Silkeborg Sportscenter Deltagere: John Fuglsang,

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE DGI Huset torsdag den 7. marts 2019

VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE DGI Huset torsdag den 7. marts 2019 VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 DGI Huset torsdag den 7. marts 2019 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af nye medlemsforeninger 3. Bestyrelsens beretning fortid og

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget kl. 17:00 Byrådssal, Aabybro Rådhus Jammerbugt Kommune Folkeoplysningsudvalget Punkter på åbent møde: 22. Bemærkninger til referat fra sidste møde 1 23. Nyt fra formanden

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Referat. Bornholms Forsyning A/S 20.4.2012 120. Bestyrelsesmøde nr. 23 Den 20. april 2012 kl. 13.30 Mødested: Toftelunden 1 A, Hasle.

Referat. Bornholms Forsyning A/S 20.4.2012 120. Bestyrelsesmøde nr. 23 Den 20. april 2012 kl. 13.30 Mødested: Toftelunden 1 A, Hasle. Bornholms Forsyning A/S 20.4.2012 120 Referat Bestyrelsesmøde nr. 23 Den 20. april 2012 kl. 13.30 Mødested: Toftelunden 1 A, Hasle Medlemmer: René Nordin Bloch - (Formand) Martin Steen Jørgensen - (næstformand)

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

kultur og fritid Forenings Fokus kursustilbud til ledere, instruktører og trænere i foreninger og korps

kultur og fritid Forenings Fokus kursustilbud til ledere, instruktører og trænere i foreninger og korps kultur og fritid Forenings Fokus kursustilbud til ledere, instruktører og trænere i foreninger og korps 1 indhold Den nye træner 3 Få styr på din klub 4 Unglederuddannelse 5 Effektive møder 6 Medlemssucces

Læs mere

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MKO Lars Vesløv LV Signe Saabye Ottosen SSO Henrik Kofoed Svendsen HAKS

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 23 TORSDAG DEN 18. SEPTEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 18. september 2008 Side:

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 10. februar 2011 Tid: kl. 10.00-12.30 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MK Susanne Würtz SW Torben Lassen TL Lene Dahn Winther LW Lars Vesløv

Læs mere

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede:

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede: Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede: Afbud fra: Pkt.1 Frede Kruse Christiansen (FKC) Søren Leander Nielsen (SLN) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL)

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Lars Møller Jens Meilvang

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Lars Møller Jens Meilvang Valdemar Haumand side 1 d.16. marts 2010 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Dagsorden fra bestyrelsesmødet tirsdag d.16.3.2010 kl. 15.30. Mødet afholdes i Grenaa Idrætscenters mødelokale 4,

Læs mere

Idrætsstrategi for Bornholms Regionskommune

Idrætsstrategi for Bornholms Regionskommune » Idrætsstrategi for Bornholms Regionskommune Baggrund Kommunalbestyrelsen i Bornholms Regionskommune godkendte den 19. december 2013 en revideret idrætspolitik. Idrætspolitikken præciserer hvilke fokusområder

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL. 19.00-22.00 I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER GLOSTRUP IDRÆTSANLÆG BEHANDLINGSSAGER:... 2 Godkendelse af dagsordenen... 2 Forslag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne.

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne. Elite- og Talentrådet Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 25-08-2011 Kl. 17:00 undvisningslokalerne ved kantinen

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 25-08-2011 Kl. 17:00 undvisningslokalerne ved kantinen Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 25-08-2011 Kl. 17:00 undvisningslokalerne ved kantinen Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Preben Juhl Rasmussen, Søren Sørensen,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING Hovedbestyrelsesmøde 02-12-2010 1930-2200 Møderummet i Lyngehallerne Møde indkaldt af Mødetype Referent Deltagere Afbud Ikke til stede Else Vad Ordinært hovedbestyrelsesmøde Ingelil Richter Else Vad, Ingelil

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik Mødetidspunkt 31-01-2017 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:15 Tilstede:

Læs mere

Referat. Lokalrådet. Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl.

Referat. Lokalrådet. Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. Referat Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17:30 Medlemmer: Bjarne Kristiansen Brita Hansen Jeanette Werner Lykke Jensen Poul Aksel

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 25-11-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter Fuglsang Loungen Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: John Lauridsen, Morten Jørgensen,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Kurt Sorknæs, Erik Jakobsen, Preben Juhl Rasmussen,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 30. januar 2014

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 30. januar 2014 Referat torsdag den 30. januar 2014 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering... 2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til

Læs mere

Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 27. august 2015 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. Afbud Fraværende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 7. december 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 7. december 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 7. december 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Ingolf Lind-Holm Roar Bendtsen Schou Jonna Nielsen Kirsa Ahlebæk Henrik Pedersen Nils Pedersen

Læs mere

Referat. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1. Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby.

Referat. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1. Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1 Referat Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby Medlemmer: Per Ole Petersen - (Formand) Betina Haagensen (Næstformand) Linda

Læs mere

Kommunegaranti til Vejlby Risskov Hallerne

Kommunegaranti til Vejlby Risskov Hallerne Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Kultur og Borgerservice Dato 12. august 2015 Kommunegaranti til Vejlby Risskov Hallerne Vejlby Risskov Hallerne ønsker at omlægge lån for at finansiere

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget 22. juni 2016 Hollænderhallen kl

Referat. Folkeoplysningsudvalget 22. juni 2016 Hollænderhallen kl Referat Folkeoplysningsudvalget 22. juni 2016 Hollænderhallen kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Besøg af Dragør vandaktivitet... 2 3. Meddelelser... 3 4. Status på medlemmer...

Læs mere

Folkeoplysningspolitik for Bornholms Regionskommune

Folkeoplysningspolitik for Bornholms Regionskommune Folkeoplysningspolitik for Bornholms Regionskommune Introduktion Folketinget vedtog den 1. juni 2011 en række ændringer af folkeoplysningsloven. Et centralt punkt i den reviderede lov er, at alle kommuner

Læs mere

Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4

Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4 Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4 Indholdsfortegnelse 001. Ansøgninger om tilskud til voksenundervisning for 2009 3 002. Mødekalender

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Social- og sundhedsassistentelev Charlotte Wulff Hansen, elevrepræsentant Sygeplejestuderende Lene Storm, repræsentant fra de sygeplejestuderende

Social- og sundhedsassistentelev Charlotte Wulff Hansen, elevrepræsentant Sygeplejestuderende Lene Storm, repræsentant fra de sygeplejestuderende Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 24. marts

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 15. maj 2019 Mødetidspunkt: 13:00 Mødelokale: Medlemmer: 213, Mødelokale Allan S. Andersen, Carsten Fuhr, Dorthe Hecht, Jan Jakobsen,

Læs mere

Introduktion Vision Målsætninger Skanderborg Kommune og den folkeoplysende virksomhed Folkeoplysningen i et nutidigt perspektiv

Introduktion Vision Målsætninger Skanderborg Kommune og den folkeoplysende virksomhed Folkeoplysningen i et nutidigt perspektiv 1 af 5 17-09-2012 15:11 Forside» Borger» Kultur og Fritid» Folkeoplysning» Folkeoplysningspolitik Politik for folkeoplysende virksomhed Indhold Introduktion Vision Målsætninger Skanderborg Kommune og den

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Onsdag den 21. september 2016 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Frank

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 20.06.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Ansøgninger om tilskud til voksenundervisning for 2010... 3 002. IF Kvik - Ansøgning

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

Procedure- og tidsplan

Procedure- og tidsplan SOLRØD KOMMUNE IDRÆTSSEKTIONEN/KULTUR OG FRITID NOTAT Emne: Til: Procedure- og tidsplan for fordeling af lokaler og udendørsanlæg i Solrød Kommune Foreningerne i Solrød Kommune Dato: 11. december 2014

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19.

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Referat Mødedato: 10. januar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Deltagere: Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, Rådhuset Allerslev Dato: Torsdag den 11. oktober 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat Haludvalget's møde Torsdag den 28-08-2014 Kl. 18:00 Rantzausmindehallen

Referat Haludvalget's møde Torsdag den 28-08-2014 Kl. 18:00 Rantzausmindehallen Referat Haludvalget's møde Torsdag den 28-08-2014 Kl. 18:00 Rantzausmindehallen Deltagere: Frank Müller-Bøgh, Bjarne Egeberg, Bo Madsen, Bo Tune, Ejner Larsen, Niels Thrysøe, Anne Strømkjær, Carsten Kallesøe,

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Dagsorden Dato 29. august 2018 Mødetidspunkt 16:00 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 2, Vordingborg Rådhus Valdemarsgade 43 Vordingborg Pia Westergaard (formand), Birthe Helth, Lene

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM Tirsdag den 22. januar 2013 kl. 20.30 22.00, Ystad Havn -1- Kontaktrådets medlemmer Bornholms Regionskommune: Borgmester Winni Grosbøll Kommunalbestyrelsesmedlem

Læs mere

Beretning 2014. De positive signalers år

Beretning 2014. De positive signalers år Beretning 2014 De positive signalers år Side 1 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Beretning 2014 Indledning Overskriften på beretningen er De positive signalers år Jeg har valgt netop den overskrift, da jeg

Læs mere

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse Midtjysk Boligselskab Efter aftale med formand Bjarne Almind Johansen indkaldes der hermed til bestyrelsesmøde tirsdag den 20. maj kl 16.00 på afdelingskontoret i Skanderborg Til: Bestyrelsen: Ejendomsfunktionær:

Læs mere