Man er naturligvis altid velkommen til at selv at arrangere en tur. (Bestyrelsen skal nok være behjælpelig med invitation, udsendelse mm).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Man er naturligvis altid velkommen til at selv at arrangere en tur. (Bestyrelsen skal nok være behjælpelig med invitation, udsendelse mm)."

Transkript

1 Nyhedsbrev fra Vedbæk Kajakklub nr. 3 af 4 Kære medlem af Vedbæk Kajakklub Hurra - nu kommer den mørke tid. Mange af os drømmer måske om evigt liv. Måske mere realistisk er drømmen om evig sommer. Men sådan er det ikke på disse breddegrader. Men er det nu et problem? Her ved indgangen til løvfaldstiden er det skønt at nyde variationen. Hvilken ro det giver at se de smukke efterårsfarver i skoven og efterårspløjede marker, som venter på frost og sne. Endelig slipper vi for havearbejdet, og vi kan få læst alle de ønskede bøger, nyde varm suppe og gå i bio. Normalt har vi ikke voldsom frost i lokalområdet, og roning er heldigvis muligt hele året. Bestyrelsen kan derfor kun opfordre alle medlemmerne til at tage ud og ro så ofte, det er muligt i vintersæsonen. Man behøver ikke investere i særligt vinterudstyr, blot almindelig varmt og behageligt tøj. Det er ofte individuelt, hvad man behøver af tøj, men ellers eksperimenter lidt og start med korte ture tæt på strandkanten. Der vil blive arrangeret en informationsaften om vinterroning i november måned. OBS. Vinterbestemmelser: I perioden 1/10 1/5 indskrænkes den maksimale afstand til land nævnt i 7.1. til 100 m. Det anbefales at ro meget tæt på kysten, da selv korte ophold i vandet ved kæntring er farlige Sæsonen i kajakklubben har været præget af mange aktiviteter. Klubben er forøget med 30 nye medlemmer, som næsten alle ror hyppigt og er dygtige til at lave roaftaler med hinanden. En del møder også op til klubaftener og deltager i ture. Det er ret flot. Der har været afholdt mange spændende ture i klubben (selv om nogle blev aflyst), bl.a. Trophy (Korsika), Roskilde, Ven, Nakskov, Svenske Elve. Sidste planlagte tur i år bliver den populære og traditionsrige tur til Kalvehale (v/marianne Hartvig). Der er allerede mange tilmeldte. Man er naturligvis altid velkommen til at selv at arrangere en tur. (Bestyrelsen skal nok være behjælpelig med invitation, udsendelse mm). Den 7. december arrangerer VKKK julebuffet på Rest. Nautilus. Invitation følger, men sæt allerede X nu, da december er en travl måned. Klubben er netop blevet rengjort. En stor tak til Tine Eiby for at have taget initiativ til en rengøringsdag i VKKK, som fandt sted 2/10.

2 Top 10-listen opgjort pr. 1/ : Mænd Kvinder Navn Km Navn Km 1. Bjørn Ole Ejlersen 2. Peter Rul Kruse 3. Mikael Storgaard 4. Jens Iver Petersen 5. Michael Jacobsen 6. Alex Thonbo-Luthon 7. Martin Bang 8. Jeppe Poulsen 9. John Hyttel 10. Jesper Lorentzen Bente M. Dam Charlotte Munk-Ejlersen Susanne Mainz Marianne Hartvig Nina Ravn Meden Birgitte Horn Tine Eiby Britt Franklin Karin Andersen Ida Mortensen Klubben VKKKs klublokale: Vi ved godt, at klublokalet ikke er særlig brugervenligt og moderne. Men det kan ikke betale sig at begynde at lave om på noget, før vi ved, hvor VKKKs klublokale kommer til at være, når havneudvidelsen bliver en realitet. En ting er imidlertid sikker: Bestyrelsen vil arbejde på at forbedre vores vilkår. Bestyrelsen vil i november invitere til en klubaften, hvor der bliver orienteret om status for projektet og de muligheder vi kan se for VKKK. Roprotokol Klubben er i gang med at etablere elektronisk roprotokol. Der er indgået aftale om at benytte programmet Webrow, der også anvendes af en række andre klubber. Webrow er en webbaseret løsning, der giver mulighed for at registrere medlemmer, romateriel og roture. Webrow er en komplet løsning og har program til oprettelse og vedligeholdelse af ture, medlemmer, materiel, sæsonoplysninger m.m. Medlemmer Nye medlemmer 2011 Klubben har fået 36 nye medlemmer i 2011, hvoraf 27 har været på begynderkursus. Heraf er langt de fleste allerede frigivet og har fået nøgle. Blandt de nye medlemmer er også et par passive medlemmer, som ikke har planer om at ro kajak, men som gerne vil bakke deres kajak-roende ægtefæller op og have mulighed for at deltage i klubbens arrangementer ikke nogen dårlig idé.

3 Et stort velkommen til alle. Helle Syhler Jan Sørensen Anne Krøigaard Susanne Madsen Steve Brown Ulf R. Johansen Dan Guldhammer Lise Petersen Anders C. Christensen Ida Maria Mortensen Jørgen Hoppe Christensen Trine Barrit Dorte Villumsen Lars Hjulmann Niels Høgfeldt Ida Schaldemose Annemette Hasselager Mette M.Nørbjerg Tine C. Enghoff Mette Flintrup Mikala Klint Peter Jørgensen Camilla Nielsen Ida Heckscher John Flyvbjerg Jens Lindquist Jens Just Anne Martensen Thomas Raahauge Jørgen Christensen Susanne Rydahl Jack Edson Pedersen Jørgen Skytte Britt Franklin Nina Ravn Meden Karen Søndergaard EPP European Paddle Pass (EPP) er et internationalt certifikat system for kajak- og kanoroere. Ideen er, at man internationalt har fastlagt et sæt kvalifikationer, der hører til de forskellige niveauer. Et EPP niveau 2 i havkajak betyder, at en dansk kajakroer kan dokumentere overfor fx en fransk kajakudlejer, at man mestrer de basale ting med en havkajak. Der er forskellige niveauer i systemet, og man kan have certifikat som roer og som instruktør. Indtil videre er EPP et samarbejde mellem foreninger i Frankrig, Irland, UK, Slovenien, Sverige Tyskland og Danmark. Læs mere på: Som frigivet roer i VKKK kan du indtil udgangen af 2011 få udstedt et EPP niveau 2 bevis i havkajak og turkajak. Fra 2012 kan man kun få et EPP 2 bevis via en godkendt instruktør. Fremover betyder det, at selvom du er frigivet kajakroer, så skal du godkendes af en instruktør for at få et EPP2 bevis - og ikke blot frigives af din klub som nu. Resten af 2011 kan VKKK via Dansk Kano- og Kajakforbund (DKF) sørge for at frigivne roere kan få udstedt EPP2 beviser. Det koster 50,- kr. pr. bevis altså i alt 100,- kr. for begge beviser. Hvis du vil have et EPP2 bevis i havkajak og turkajak, så skal du sende en mail til: sekretar@vkkk.dk så vil klubben sørge for, at du får de to beviser tilsendt fra DKF og du vil få en opkrævning på 100,- kr. fra kassereren. Så vil du have nem adgang til et EPP 2 bevis så er det NU!

4 Klubarrangementer 2011: Havnedagen 2011 VKKK deltog med show og stand. Show: Til showet demonstreredes flotte præstationer fra Tina, Jeppe, Peter rul, Michael og Jan. Tak igen til Bjarne som professionel speaker med gode relevante kommentarer undervejs. Parallelt hermed holdt klubben åbent hus, hvor man fik mulighed at prøve en kajak eller at få sig en snak med klubmedlemmer til kaffe og hjemmebagte kager. Stand: Bjørn/Martin havde arrangeret stand, hvor interesserede kunne få yderligere oplysninger om denne skønne sportsgren fra vores formand og hans kyndige hjælper. En stor tak til alle hjælpere for support ved åbent hus og levering af en masse lækre kager. Jeppe blev i sidste øjeblik bedt om at repræsentere VKKK ved Havnedagens Plankedyst. Han nedlagde kækt og sejt alle havnens foreninger og vandt suverænt året Plankedyst. Flot. Kajakfitness tirsdage Kajakklubben har siden 2010 haft en aftale med Brüel og Kjær Idrætsklub i Nærum, hvor vi kan træne i deres motionsrum og/eller deltage i de øvrige sportsaktiviteter. Idrætsklubben har bl.a. hold med pilates, zomba, løb, cykling og spinning, jf. klubbens hjemmeside.medlemsskab af idrætsklubben koster 100 kr. pr. måned. Bindingsperioden vil være mindst et kvartal. Man kan træne når man vil i motionsrummet. Deltagelse på de øvrige hold koster derud over 100 kr./mdr. Nøgle til motionsrummet koster også 100 kr. I lighed med 2010 vil kajakklubben starte et træningshold tirsdage kl , hvor vi træner fælles i motionsrummet. Jeppe Poulsen vil hjælpe med instruktion og træningsprogrammer. Første gang med fælles træning er tirsdag den 2. oktober kl. 19. Adressen er Linde Alle 7 d, Nærum. Send en mail, hvis du vil være med. ( boe@nst.dk ). Link til Idræts-klubben: (Tilmelding/betaling vil ske fælles via Kajakklubben) Standerstrygning Søndag, 9. oktober med fællesroning og spisning. Den fælles tur starter kl. 10. Selve standerstrygningen vil finde sted kl

5 Klubaftener 1. onsdag i måneden I vintersæsonen holdes der klubaften den 1. onsdag i hver måned. Dvs. første klubaften er onsdag, den 2. november kl , hvor der vil være orientering om vinterroning og status for havneudvidelsen. Mød op til denne vigtige aften. Julebuffet/Nautilus Ved næste klubaften, i.e. 7. december holder VKKK julearrangement på Rest. Nautilus, som har lovet at lave en speciel julebuffet til VKKK igen i år. Som i fjor kalkulerer vi med en medlemspris på kr. 100,- /ps (man medbringer selv drikkevarer). Ture / klubarrangementer 2012: I starten af det nye år vil vi indkalde til møde for at fastlægge årets ture. Så slip din indre turleder løs allerede nu og tænk på en tur i Danmark eller nabolandene. Klubaftener 4/1: Rejsebeskrivelse fra Trophy, Korsika (v/claes Rechnitzer) 1/2: Fastlæggelse af turprogram /3: Bestyrelsen modtager gerne emneforslag Udsendelse af informationer Igen opfordrer vi alle vores medlemmer til så vidt muligt at søge informationer i relation til alle forhold vedr. klubben på VKKKs hjemmeside, som vil være opdateret hele tiden. Password: VKKK Adgangskode: Kanokajak Nyhedsbreve, bestyrelsesreferater mm findes på hjemmesiden. Diverse Havneudvidelsen på Vedbæk Havn Der afholdes klubaften 2/11, hvor Jesper/Bjørn vil redegøre for status for havneudvidelsen og VKKKs tiltag i den henseende.

6 Klip fra årets afholdte ture, juli til september (alle fotos fra turene findes på hjemmesiden): Pølseturen 2011 Feder de for meget, tænker kassereren og næstformanden, (men ikke den unge suppleant) Ven-tur, frokost på Ålabodarna (Rökt lax, färska potatis, crème fraiche, dill, färsk pepparrot, rabarberpaj m jordgubbar) Havnedagen 2011: Jeppe/Tina i makkerredning

7 Jeppe neddypper alle klubber til Havnedagen og kåres som plankedystmester Nakskov -turen Svenske Elve Svensk Elg Med venlig hilsen VKKK / Bestyrelsen

8 Tine og Jeppe, Havnedagen 2011

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Til stede: Bjørn Ejlersen, Jesper Lorentzen, Susanne Mainz, Dan Guldhammer, Niels Høgfeldt, Michael Jacobsen, Nina Ravn Meden Referatet af bestyrelsesmødet

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 6 som medlem af Overblikket Vores kajakklub har et omfattende aktivitetsprogram, og det kan være svært at overskue. Derfor er her en kronologisk oplistning af dine muligheder.

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Siden er sidst revideret den 2. januar 2016 af GRL Om Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling og er således stadig en ny klub. Det betyder,

Læs mere

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker Generelt Korsør Roklub er medlem af Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) og er i den forbindelse forpligtiget til at overholde de af DKF vedtagne regler og

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning 1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning Bestemmelserne gælder for roning i Hobro Ro- og Kajakklubs kajakker, og for roning i private kajakker i klubsammenhæng. Bestemmelsernes

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Krogen vedtaget af bestyrelsen 2015-06-01. Bestemmelserne gælder i overensstemmelse med DKF s sikkerhedsbestemmelser både for klubbernes medlemmer og deres gæster og gælder for al roning

Læs mere

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 som afholdes i klubben tirsdag d. 24. marts 2015 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart Sidst revideret Maj 2015 Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart 1. Formål og gyldighed Formålet med sikkerhedsbestemmelserne er at fremme sikker kajakroning i Kajakklubben Strømmen.

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning

Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning Udgave November 2015 - Udkast til medlemmerne 1 Formål og gyldighed Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker kajakroning

Læs mere

Nyhedsbrev fra Vedbæk Kajakklub

Nyhedsbrev fra Vedbæk Kajakklub Nyhedsbrev fra Vedbæk Kajakklub August 2012 nr. 2 af 3 Kære medlem af Vedbæk Kajakklub Folk er så småt begyndt at vende tilbage fra sommerferie, med masser af energi til sensommerroning. Måske er nogen

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Krogen vedtaget af bestyrelsen 2015-06-01. Bestemmelserne gælder i overensstemmelse med DKF s sikkerhedsbestemmelser både for klubbernes medlemmer og deres gæster og gælder for al roning

Læs mere

Kajakreglement for Hellerup Roklub

Kajakreglement for Hellerup Roklub Kajakreglement for Hellerup Roklub Indhold 1. Adgang til kajakroning... 2 2. Kajakstatus... 2 3. Kajaksæsoner... 2 4. Dagligt kajakområde... 2 5. Sommer-ro-område... 2 Turkajak... 2 Havkajak... 2 6. Unge

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vejledning ersion 2010 V

Vejledning ersion 2010 V Version 2010 2 DKF PaddlePower PaddlePower er et system målrettet undervisningen af børn og unge i kano og kajaksporten. Det er udviklet med henblik på at inspirere og hjælpe klubbernes ungdomstrænere

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement)

Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement) Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement) 1. Indledning Af klubbens vision fremgår, at Rungsted Kajakklub skal give mulighed for at dyrke sikker kajakroning. Sikkerhedsbestemmelserne

Læs mere

Bestyrelsens indstilling: Bestyrelsen støtter forslaget

Bestyrelsens indstilling: Bestyrelsen støtter forslaget Forslag 1 Jeg foreslår ændring af vedtægternes 8, stk. 5, idet der ikke er overensstemmelse mellem bestemmelsens ordlyd og den administrerede praksis. Den nuværende ordlyd er følgende: Stk. 5. Forslag

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014 Sikkerhedsbestemmelser Den 20. februar 2014 Quick guide Erfaringsniveau, rettigheder og forudsætninger Rettigheder: lodret kolonne til venstre Niveauer: øverste vandrette celle Forudsætninger: I grå felter

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Version: 24-04-2018.docx Side 1 af 8 blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling i juni og er således stadig en ny klub. Det betyder, at der stadig hersker en udbredt pionerånd og en

Læs mere

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet Vision 2015 Den foretrukne kajakklub i KøbenhavnK Medlem 500 frigivne medlemmer over 18 år Instruktør 25 aktive instruktør 1 hav og tur-/kap

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære Læser Dansk Kano og Kajak Forbund byder endnu engang medlemmerne

Læs mere

EPP FAQ De mest almindelige spørgsmål og svar.

EPP FAQ De mest almindelige spørgsmål og svar. EPP FAQ De mest almindelige spørgsmål og svar. Skal man bruge EPP systemet? Jeg er instruktør fra DKF gamle uddannelsessystem hvad skal jeg gøre? Er EPP kun for havkajakker? Hvor finder jeg kano standarderne?

Læs mere

Et nyt medlem af Esbjerg Roklubs kajakafdeling skal enten have bestået IPP2 eller deltage på Esbjerg Roklubs IPP2 kursus.

Et nyt medlem af Esbjerg Roklubs kajakafdeling skal enten have bestået IPP2 eller deltage på Esbjerg Roklubs IPP2 kursus. Havkajakregler i Esbjerg Roklub. Redigeret foråret 2018. 1 Formål og gyldighed. Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker kajakroning i Esbjerg Roklub. Disse sikkerhedsbestemmelser

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Frigivelse i 2 tempi

Frigivelse i 2 tempi Version: 2018.04.24 Frigivelse.docx Side 1 af 5 Frigivelseskurser i 2 hastigheder Frigivelse Hvad skal man egentlig for at blive frigivet i havkajak i? Man skal kunne de færdigheder, som man skal kunne

Læs mere

TEORI for kajakroere på styrmandskursus.

TEORI for kajakroere på styrmandskursus. TEORI for kajakroere på styrmandskursus. Ansvar og reglement, roområde Styreteknik Materiel Knob Organisation-DKF Der skelnes ikke mellem tur og havkajak i undervisningen Roklubbens kajak roområde. Definitioner

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Version: 2018.04.24 Sikkerhed.docx Side 1 af 8 Version: 2018.04.24 Sikkerhed.docx Side 2 af 8 Formål Det er formålet med disse bestemmelser, at sikre klubbens medlemmer og andre bedst muligt mod fare og

Læs mere

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde Godkendt af bestyrelsen den 20. juni 2012 Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde Rovagten leder den daglige roning og træffer de nødvendige dispositioner med hensyn til benyttelse af materiellet,

Læs mere

lørdag den 6. februar 2016 kl. 14.00

lørdag den 6. februar 2016 kl. 14.00 Indbydelse til generalforsamling i Kano- og Kajakklubben Gudenå lørdag den 6. februar 2016 kl. 14.00 i klubhuset Fællesningen er rykket til kl. 11.00 og der er gule ærter kl. 13.00 Dagsorden i henhold

Læs mere

1. Generelt om EPP-samarbejdet, målsætninger, disciplinerne, struktur, fælles regler for færdsel på vandet m.m.

1. Generelt om EPP-samarbejdet, målsætninger, disciplinerne, struktur, fælles regler for færdsel på vandet m.m. 1. Generelt om EPP-samarbejdet, målsætninger, disciplinerne, struktur, fælles regler for færdsel på vandet m.m. Udarbejdet af Dansk Kano og Kajak Forbund 1. udgave, januar 2007/www.europaddlepass.dk På

Læs mere

HAVKAJAKTURE I KAJAKKLUBBEN PAGAJ Retningslinier for klubture i havkajak Marts 2012

HAVKAJAKTURE I KAJAKKLUBBEN PAGAJ Retningslinier for klubture i havkajak Marts 2012 HAVKAJAKTURE I KAJAKKLUBBEN PAGAJ Retningslinier for klubture i havkajak Marts 2012 Niveauer og færdigheder Med udgangspunkt i EPP2 (EURO PADDLE PASS) som bliver brugt til frigivelse af nye havkajakroere

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

HVIDOVRE ROKLUB. Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning

HVIDOVRE ROKLUB. Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning HVIDOVRE ROKLUB Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning Sikkerhedsbestemmelser og reglement Hvidovre Roklubs kajakroning, gældende for medlemmer og for ikke-medlemmer, der gæster klubben. Formålet med dette

Læs mere

DGI Storstrømmens Årsmøde 2017 Punkt 5, bilag 2.2

DGI Storstrømmens Årsmøde 2017 Punkt 5, bilag 2.2 DGI Storstrømmens Årsmøde 2017 Punkt 5, bilag 2.2 Supplerende bilagsmateriale fra DGI Storstrømmen Til forslag fra Havkajak Stevns Baggrund: For at sikre et oplyst vurderingsgrundlag til forslaget fra

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Nikolaj Duval Larsen 2008 00:57:33 Jonas Blæsbjerg 2009 17:14,21 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen 2003 00:58:43 DRENGE 15-19 ÅR Lasse Ibsen 2003 11:31,67 20:24,55 Tim Dannemand

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ INRIGGERINSTRUKTION Ry roklub VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2019 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Kajak Version: 2019.06.27 kajak Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 2.1 Rettigheder og pligter som roer... 3 2.2 Risikovurdering... 3 2.3 Under turledelse... 4 2.4

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr.

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr. Kære medlem Kajakstalden Vi har afsat 200.000 kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i 400.000 kr. Vi får meget snart en byggetilladelse af Kerteminde kommune, og regner

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Jonas Blæsbjerg 2009 03:30,10 17:14,21 01:04:56 60 Nikolaj Duval Larsen 2008 03:28,89 00:57:33 Malthe Sejersten Storr 2007 01:19:27 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen 2003 00:58:22

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser og generelle retningslinjer for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling

Sikkerhedsbestemmelser og generelle retningslinjer for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling Sikkerhedsbestemmelser og generelle retningslinjer for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling A: Sikkerhedsbestemmelser for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling 1 Formål og gyldighed Sikkerhedsbestemmelserne skal

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2018 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Diplom DELTAGER DISTANCE TID

Diplom DELTAGER DISTANCE TID Allan Nielsen 14 km 01:26:00 Anne Holm Halvmaraton 01:38:37 Anne Olsen 7 km 00:55:02 Anne-Bodil Harrild 7 km 00:50:05 Anne-Mette Pedersen Halvmaraton 02:33:18 Asger Friis Pedersen DNS Benjamin Noer 14

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 7 sæson 2006/07 Dato: Mandag 4. september 2006 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH Christian Alnor, CA Bjørn

Læs mere

Deltagerliste. Hold Nr. Dalby 2 Jannik - Max - Alex. 1 Orla Kjær - Ivan Larsen - Steen Truelsen

Deltagerliste. Hold Nr. Dalby 2 Jannik - Max - Alex. 1 Orla Kjær - Ivan Larsen - Steen Truelsen Hold Nr. Deltagerliste Navn Klub 1 Orla Kjær - Ivan Larsen - Steen Truelsen Dalby 2 Jannik - Max - Alex Holmebæk petanque 3 Bo Nielsen - Steffen Petersen - Klaus Noergaard Nordfalster 4 Salem Boukaidi-Laghzaoui

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Thisted Ro- og Kajakklub Reglement og sikkerhedsbestemmelser marts 2015

Thisted Ro- og Kajakklub Reglement og sikkerhedsbestemmelser marts 2015 1: Formål og gyldighed Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker roning i Thisted Ro- og Kajakklub Disse sikkerhedsbestemmelser supplerer DKF s sikkerhedsbestemmelser og Dansk Forening

Læs mere

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over.

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over. Kære medlem Vi har generalforsamling på tirsdag den 17. marts kl 19 21. Det er rigtig vigtigt for klubben, at der er stor opbakning til bestyrelsen, og det ser heldigvis også ud til at være tilfældet,

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 0 Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 Kerteminde Kajakklub: www.kerteminde-kajak.dk Formand Gorm Rønved Larsen, Stejlestræde 2, 5300 Kerteminde, 27590452, mail: gorm.larsen@exito.dk Kære medlem Standerstrygningsfest

Læs mere

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne.

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne. Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Prof. udvalget Divisionsforeningen Brøndby, den 12. maj 2015 Journalnummer 1293-15-mcn Nyhedsbrev maj 2015 Kære alle Sommeren står

Læs mere

Kajakreglement. Gældende fra Indhold

Kajakreglement. Gældende fra Indhold Kajakreglement Gældende fra 27-02-2019 Indhold 1. Formål og gyldighed... 2 2. Generelle bestemmelser for sikkerhed... 2 3. Bestemmelser for børn og unge... 3 4. Sikkerhedsmæssigt udstyr m.v.... 3 5. Kajakret...

Læs mere

Funktionsbeskrivelser Juli 2015

Funktionsbeskrivelser Juli 2015 Funktionsbeskrivelser for bestyrelsen i Kajakklubben Neptun 2015 1 INDLEDNING... 3 2 BESTYRELSE... 4 2.1 FORMAND... 5 2.1.1 ARBEJDSOPGAVER... 5 2.1.2 MØDEDELTAGELSE... 5 2.2 NÆSTFORMAND... 6 2.2.1 ARBEJDSOPGAVER...

Læs mere

Kajakuddannelse i Hellerup Roklub

Kajakuddannelse i Hellerup Roklub Kajakuddannelse i Hellerup Roklub Indhold 1. Kajakroer-status... 2 2. Aspirant - Roning... 2 3. Frigivelseskrav for aspiranter... 2 4. Kajakroere frigivet i anden kajakklub eller kursusudbyder... 2 5.

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Nikolaj Duval Larsen 2008 03:28,89 25:51,00 00:57:33 60 Jonas Blæsbjerg 2009 03:30,10 17:14,21 01:04:56 58 Malthe Sejersten Storr 2007 01:19:27 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning.

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning. oklubs RO Formål Nyborg Roklubs kajakreglement har til formål at udstikke rammer, der tilgodeser både sikkerhed og trivsel i klubben. Det er ønsket at give medlemmerne de optimale muligheder, så de på

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder.

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder. Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 10 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement,

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

1. maj tur til Strib, Middelfart og sommerhuset eller bare ud i det blå,!husk morgenbrød, kaffe, madpakke, drikkevarer og vadesko.

1. maj tur til Strib, Middelfart og sommerhuset eller bare ud i det blå,!husk morgenbrød, kaffe, madpakke, drikkevarer og vadesko. Aktivitetsplan 2017 2017 DATO TID AKTIVITET 2. april 11:00 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt at spise ved frisktilberedt

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35 Grunddata Starttidspunkt gruppe 1 14:00 Starttidspunkt gruppe 2 14:00 Starttidspunkt gruppe 3 14:00 Starttidspunkt gruppe 4 14:00 Starttidspunkt gruppe 5 14:00 Starttidspunkt gruppe 6 14:00 Starttidspunkt

Læs mere

Reglementer for kajakker

Reglementer for kajakker Ro Reglementer for kajakker 1 KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker Generelt Korsør Roklub er medlem af Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) og er i den forbindelse forpligtiget til at overholde

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Version: 2018.06.23.docx Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 3 Læsevejledning... 4 4 Risikovurdering... 4 5 Sikkerhedsinstruks... 4 6 Krav... 5 6.1 Vinterroning....

Læs mere

ROKLUBBEN SKJOLDS KAJAKREGLEMENT

ROKLUBBEN SKJOLDS KAJAKREGLEMENT 1 Formål og gyldighed. ROKLUBBEN SKJOLDS KAJAKREGLEMENT Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker kajakroning i Roklubben Skjold. Disse sikkerhedsbestemmelser supplerer DKF s sikkerhedsbestemmelser

Læs mere

KM Mix Indledende finalekvalifikation

KM Mix Indledende finalekvalifikation KM Mix Indledende KM Mix Præmiespil KM Finaler KM Mix Indledende finalekvalifikation Nr Navn Klub 1 2 3 4 5 6 Total X / 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Præmie spil Kim Brøndsted Sporvejene

Læs mere

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Andres J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Skelskør Roklub Kajak Reglement.

Skelskør Roklub Kajak Reglement. Skelskør Roklub Kajak Reglement. 1. Formål og gyldighed. 1Al kajakroning i Skelskør Roklubs regi følger de sikkerhedsbestemmelser, der er udarbejdet Dansk Kano og Kajak Forbund. 2Dette reglement, som er

Læs mere

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Standerhejsning lørdag den 19. marts:

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Standerhejsning lørdag den 19. marts: ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Juni 2016 Nr. 2 Standerhejsning lørdag den 19. marts: Vores formand Marianne Hørup holdt standerhejsningstalen. 2. Et fåtal af de mange medlemmer, der deltog. Rochef Hanne

Læs mere

Bornholm Höst-Opens Historie

Bornholm Höst-Opens Historie Historien om FSK Orienterings årlige ture og de tidligere KFIU Orienterings / FKBU O-afdelings ture til Höst Open på Bornholm. Arrangør RØNNE IK Orientering Rønne IK Orientering startede med deres årlige

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser og roregler

Sikkerhedsbestemmelser og roregler Jyllinge sejlklub Kajakafdelingen Sikkerhedsbestemmelser og roregler 1: Formål og gyldighed 1.1. Formål: Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at supplere DKF s sikkerhedsbestemmelser, så de afspejler

Læs mere

Egen erfaring og viden om kajak, vejr og kulde. Vandtemperatur. Afstand til kysten. Soloroning eller gruppe, herunder erfaring i gruppen.

Egen erfaring og viden om kajak, vejr og kulde. Vandtemperatur. Afstand til kysten. Soloroning eller gruppe, herunder erfaring i gruppen. Sikkerhedsregler Egen erfaring og viden om kajak, vejr og kulde. Vandtemperatur. Afstand til kysten. Soloroning eller gruppe, herunder erfaring i gruppen. Egne færdigheder kajakteknisk. Udstyr, kajak,

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser (roreglement)

Sikkerhedsbestemmelser (roreglement) Sikkerhedsbestemmelser (roreglement) Vedtaget af bestyrelsen den 28 april 2015 1. Indledning skal give dig mulighed for at dyrke sikker kajakroning. Sikkerhedsbestemmelserne udbygger Dansk Kano og Kajak

Læs mere

Medlemsmøde i Fredericia Roklub. Den 21. April 2018 Holder vi Internt triatlon-stævne for FR. s medlemmer. Nærmere om program senere.

Medlemsmøde i Fredericia Roklub. Den 21. April 2018 Holder vi Internt triatlon-stævne for FR. s medlemmer. Nærmere om program senere. 2018 DATO TID AKTIVITET 3. april 19:00 Tirsdag den 3. April kl. 19,00 er der igen sangaften i Fredericia Roklub. 8. april 11:00 12.- 14. April Se tekst 17.April Standerhejsning Efter standerhejsningen

Læs mere

Diplom DELTAGER DISTANCE TID. Allan Kjær Andersen Maraton Anne E. Jeppsson Halvmaraton

Diplom DELTAGER DISTANCE TID. Allan Kjær Andersen Maraton Anne E. Jeppsson Halvmaraton Allan Kjær Andersen Maraton 3.50.20 Anne E. Jeppsson Halvmaraton 1.15.27 Anne-Mette Pedersen Halvmaraton Annette Due de Fries 21 km 2.17.30 Annette Petersen Halvmaraton 2.21.33 Annika B Christiansen 7

Læs mere

Lynæs Qajaq s sikkerhedsbestemmelser for kajakroning.

Lynæs Qajaq s sikkerhedsbestemmelser for kajakroning. Lynæs Qajaq s sikkerhedsbestemmelser for kajakroning. 1 Fysisk form/helbred. Alle nye medlemmer skal orienteres om risikoen ved at ro kajak, hvis man har en sygdom, der kan medføre lammelse eller bevidsthedstab.

Læs mere

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet.

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Junior dykning Hvor og hvornår Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Undervisningen foregår i Durup Svømmehal på onsdage fra

Læs mere

I weekenden var Dommerudvalget samlet for at evaluere sæsonen Og samtidig se frem til den kommende sæson

I weekenden var Dommerudvalget samlet for at evaluere sæsonen Og samtidig se frem til den kommende sæson Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Udvalget for professionel håndbold Divisionsforeningen Brøndby, den 29. maj 2017 Journalnummer 1124-17-mcn Nyhedsbrev maj 2017 Kære

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

DEN 23. OG 24. OKTOBER 2004 I GLADSAXE BOWLINGHAL

DEN 23. OG 24. OKTOBER 2004 I GLADSAXE BOWLINGHAL Bowlingklubben KVIK Gladsaxe Bestyrelsen DEN 23. OG 24. OKTOBER 2004 I GLADSAXE BOWLINGHAL RESULTATLISTE Med venlig hilsen BOWLINGKLUBBEN KVIK GLADSAXE KVIK OPEN 2004 DAMER Række Navn Klub Score Præmie

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Vedbæk Kajakklub, onsdag den. 27. marts 2019

Referat af Generalforsamling i Vedbæk Kajakklub, onsdag den. 27. marts 2019 Referat af Generalforsamling i Vedbæk Kajakklub, onsdag den. 27. marts 2019 1. Valg af dirigent Claes Rechnitzer blev valgt til dirigent. Dirigenten indledte med at konstatere, at generalforsamlingen er

Læs mere

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP.

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP. ENDELIG RESULTATLISTE FOR : HANSTHOLM LØBET 2001 RESULTATER - : 4.2 KM KVINDER 2887 DITTE LEU HANSTHOLM 18.20 33 63.64 1 2889 CECILIE MARDAL SNEDSTED 19.31 17 59.78 2 2878 DORTE SØRENSEN HANSTHOLM 19.48

Læs mere

NJ Stafet. 10/05/2018 Offisiell Resultatliste

NJ Stafet. 10/05/2018 Offisiell Resultatliste /5/28 D7-49 Rold Skov OK hold :32:9 247 Ida Riis Madsen 28:2 28:2 2 Laura Bobach 3:56 ::6 3 Gertrud Riis Madsen 3:53 :32:9 2 Aalborg Orienteringsklub hold :52:2 2:3 245 Anna Vang Bobach 35:2 3 7: 35:2

Læs mere

Det meddelte princip er, at "DGI ikke udbyder akviteter, der gavner en medlemsforenings aktiviteter".

Det meddelte princip er, at DGI ikke udbyder akviteter, der gavner en medlemsforenings aktiviteter. Punkt 5, bilag 2.1 Bilag. Korrespondance vedrørende klubinstruktørkursus hos Havkajak Stevns ------------------------------------------------------ Til Winni Simonsen, Idrætsssekretær hos DGI Vingsted

Læs mere