Referat til møde for planlæggende niveau 13. marts kl. 9:00 12:00, Horsens - lokale 227

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat til møde for planlæggende niveau 13. marts kl. 9:00 12:00, Horsens - lokale 227"

Transkript

1 Referat til møde for planlæggende niveau 13. marts kl. 9:00 12:00, Horsens - lokale 227 Deltagere: Anette Dippel Larsen, Anette Søgaard, Annette Teilmann Demant, Birgitte Sønderborg, Britta Starup, Dorte Jørgensen, Dorthe Skriver Bonderup, Grethe Buch, Irene Langgaard, Lis Linow, Lisbet Sørensen, Lone Flø, Lotte Aarø, Margit Pedersen, Mona Langvold, Morten Hansen, Pia Ranck, Rikke Fisker Christensen, Susanne Maass, Torben Schmidt og Ulla Reimer Afbud: Annie Hansen, Bodil Knudsen, Ditte Teist, Gitte Schmidt, Helle Mølgaard Nielsen, Hanne Christensen, Lisbeth Andreasen, Thomas Thomsen, Marianne Fock og Vicky Asmussen 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Punkter til drøftelse a. Styrkelse af kobling mellem uddannelsernes skole- og praktikdele v. Grethe Buch og Vicky Asmussen Der er blevet sendt kvalitetsparametre fra Undervisningsministeriet, som skolen skal dokumentere og evaluere: 1. skolens pædagogiske- og didaktiske grundlag 2. undervisningsdifferentiering og 3. styrkelse af kobling mellem skole- og praktikdele. Endvidere er PASS (det faglige udvalg) begyndt at have fokus på, hvordan der sikres kvalitet i uddannelserne. Tiltag der er sat i gang: Møderne i planlæggende niveau er væsentlige i forhold til kobling mellem skole og praktik. I forbindelse med revisionsarbejdet har der været meget fokus på skole/praksissamarbejde i fælles arbejdsgrupper uddannelsesbogen er et eksempel på outcome fra dette samarbejde Fælles kompetenceudvikling er startet op for skolens medarbejdere og uddannelseskoordinatorer fra praksis (der har været afholdt to i efteråret og to er planlagt i foråret) Praktikvejlederkurserne er blevet styrket. Kurset har varighed af 10 dage (beskrivelse er medsendt referatet). Fokus er på at højne vejledernes pædagogiske kompetencer. Skolen har stor fokus på simulation, hvor eleven har mulighed for at koble teori og praksis Modellen for helhedsevaluering skal ikke kun anvendes i praktikken men også på skoleperioderne Input fra planlæggende niveau:

2 Udover måling på skolepræstationer og fastholdelse kan det være interessant at vurdere, hvordan aftager oplever de nyuddannede, som kommer på arbejdsmarkedet. Dette kunne være en opgave for PASS. Bliver der målt på, hvordan elever, som har været til helhedsevaluering, klarer sig efterfølgende? Ved en evaluering/måling skal der tages højde for de foranstaltninger, der er foretaget inden helhedsevalueringen. I. Orientering om overgangssamtaler og læringspraktik v. Grethe Buch Det er aftalt i LUU, at planen følges. Involverede parter er indkaldt til lokale møder, hvor der kan laves aftaler for de enkelte områder. Der informeres om resultaterne af de lokale aftaler på næste møde for planlæggende niveau. II. FOU-projekt: Sammenhængskraft mellem SOSU-skoler og praksis v. Lisbet Sørensen og Irene Langgaard Sidste efterår fik skolen midler til projektet, der har fokus på, hvorfor det er så svært at være i psykiatripraktikken. Styregruppen består af tre repræsentanter fra psykiatrien: Region Midt, Region Syddanmark og Socialpsykiatri i Vejle samt to projektledere fra skolen. Fokus på psykiatri i skoleperiode 2 praktikperiode 2 skoleperiode 3. Eleverne laver en fortælling på skolen, som der efterfølgende arbejdes med og evalueres i praksis. Udvikling af opgaven til eleverne foretages af tre undervisere fra SSA-uddannelsen og tre praktikvejledere. Evalueringsinstituttet skal følge projektet og evaluere ved afslutningen. III. Temaer for planlæggende niveau i 2014 v. Lisbet Sørensen Læringsstile og læringsmiljø i praksis Evaluering af elevpræstationer også i forhold til de kompetencer, som færdiguddannede har efter endt uddannelse Ideer/emner sendes til Lisbet på mail: lis@sosufh.dk b. Evaluering og kvalitetssikring af praktik (bilag 1, 2 og 3) v. Lisbet Sørensen og Susanne Maass Ønsker fra praksisrepræsentanterne er indarbejdet i evalueringsmaterialet. Fra 1. april til 1. maj er der høringsperiode hos praksisrepræsentanter, hvorefter materialet kan færdigudvikles frem mod sommer med henblik på implementering fra august. Efter høringsperioden bliver evalueringsskemaet gennemgået af læsevejledningen for at sikre, at eleven bedst muligt kan forstå og svare på spørgeskemaet.

3 Uddannelsesbogen evaluerer på elevens læring, den elektroniske evaluering af praktikken er elevens evaluering af praktikstedet og praktikvejlederen. Den elektroniske evaluering har fokus på elevens oplevelse/evaluering af praktikken. Dette må meget gerne fremstå tydeligt. Planlæggende niveau har følgende bemærkninger: Ingen anonymitet eleven skal gerne kunne stå ved sin evaluering. Eleven skal lære at evaluere konstruktivt. Men der skal gøres opmærksom på, at evalueringen er adskilt fra elevens bedømmelse Gennemføres elektronisk. Vigtigt for ansættende myndighed har mulighed for at have den udfyldte evaluering i papirform Evalueringen ligger til slut i praktikperioden Det vil være væsentligt, hvis skolen kan hoste og indsamle data. Evalueringsskemaet er praksis redskab, derfor skal praksis tage beslutning om dette. Praksis har ønske om, at det er skolen, som har ansvar for at hoste og trække data. Skolen undersøger, om dette er muligt Fordelen ved at have fælles spørgeskema med standard spørgsmål er muligheden for sammenligninger. Det besluttes, at der på nuværende tidspunkt laves et fælles skema. Efterfølgende kan der evalueres og vurderes på, hvorvidt der skal laves lokale spørgsmål i skemaet Måske skemaet kan ligge i uddannelsesbogen, selv om det skal udfyldes elektronisk c. EUD-reform v. Grethe Buch Reformen er i høringsfase frem til den 4. april, udspillet er ikke endeligt. 50/50-reglen forsvinder (normalisering i forhold til det øvrige EUD-system) Institutionsopdelt dimensionering forsvinder ansættende myndighed har frit skolevalg Dimensionering afløses af anden central styring, der skal tages udgangspunkt i arbejdsmarkedets behov Der vil fortsat være SSH og SSA. Teori på SSH afkortes med syv uger grundfagsundervisning flyttes til grundforløbet. PASS skal afgøre, om SSH skal afkortes eller have mere praktik Alle under 25 år skal gå på grundforløb 2. Grundforløb 1 er for elever fra 9. eller 10. klasse + op til et års andet arbejde Elever over 25 år med over 2 års relevant erhvervserfaring kan meriteres for praktikken og få afkortet teoriforløb (erstatning for GVU). Voksenelevløn. Skoleforløbet planlægges på baggrund af en realkompetencevurdering Elever over 25 år med under 2 års erhvervserfaring skal på grundforløb 2. Skoleadgangsvejen er formentlig på SU, praktikadgangsvejen er lønnet fra starten via en uddannelsesaftale Opkvalificeringskurser kommer til elever, som ikke kan leve op til adgangskravene på 2 i dansk og matematik. Kan laves mellem VUC og SOSU-skolen

4 Der laves en erhvervsrettet 10. klasse 3. Orienteringspunkter fra praksis Region Midt har været med til at lave en kampagne med små film en af os om tavshed, tvivl og tabu om psykisk sygdom: Ditte Teist, Hedensted Kommune, er udlånt som områdeleder det næste halve år og deltager ikke i møder. Lotte Aarø varetager opgaverne. Lone Flø har fået nyt arbejde i regionshuset i Vejle, men der er endnu ikke fundet en afløser til Lones funktion. Lone ønskes tillykke med det nye job. 4. Orienteringspunkter fra skolen a. Nyt fra skolen v. Grethe Buch Ny uddannelsesleder i Fredericia, Torben Schmidt, har ledelsesansvar for grundforløbet, SSH og PAU i Fredericia Skolen får ny hjemmeside i maj Der er tegnet en ny skole i Vejle, byggeriet er netop sendt i udbud. Skolen vil stå færdig i august 2015 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse 2014 til besvarelse af uddannelseskoordinatorfunktionerne evalueringsskemaerne sendes ud 1. april og skal besvares inden 1. maj Derudover laves en strategisk virksomhedsundersøgelse for ansættende myndighedsledelser. Resultaterne præsenteres for LUU og efterfølgende Planlæggende niveau. Der kører fra januar 2014 grundforløb i Kolding med 1 hold (forventeligt 2 hold fra august). De har fysisk lokalitet på IBC. Projektet er samarbejde mellem IBC, SOSUskolen, Kolding kommune og UU Kolding. Finansieret af Syddansk Uddannelsesaftale b. Nyt fra EVI v. Pia Ranck Aktiviteter i 2014: Rotationsprojekt i Hedensted for alle SOSU-medarbejdere indenfor rehabilitering Workshop-eftermiddage for sygeplejersker og terapeuter om rehabilitering i Hedensted Rotationsforløb for alle SOSU-medarbejdere i Horsens med emnerne dokumentation/ evaluering og Kollegial Supervision Rotationsforløb for alle SOSU-medarbejdere i Fredericia indenfor demens Kursusforløb for SOSU-medarbejdere på plejecentre i Kolding indenfor velfærdsteknologi og forflytning Fortsat indsats i forhold til praktikvejlederkurser, hvor der i 2013 har været en rigtig god søgning til kurserne. Udover eksisterende udbud afholdes den 30. april en temaeftermiddag for praktikvejledere om støtte til læse-skrive svage elever (invitation medsendes referatet).

5 I efteråret 2013 blev der afholdt temaeftermiddage med uddannelsesmæssigt faglige emner, der udbydes tilsvarende til foråret med emnerne: psykiatrisk rehabilitering, recovery og palliation (invitation medsendes referatet). I efteråret vil der i samarbejde med SOSU Syd og IBA blive udbudt moduler af akademiuddannelserne Sundhedspraksis og Velfærdsteknologi i praksis. Der kan søges om støtte til kursusbetaling via den kommunale kompetencefond. I efteråret udbydes et social- og sundhedsforløb for EGU-elever i samarbejde med produktionsskolerne. c. Helhedsevaluering v. Grethe Buch og Lisbet Sørensen Det videre arbejde med helhedsevaluering vurderes i forhold til det kommende arbejde med EUD-reformen. d. Næste praktikvejlederkonference for SSA v. Morten Hansen og Birgitte Sønderborg Emnet bliver EUD-reformen og formidling til praktikvejledere - hvad er praktikvejlederrollen. Nanna Højlund formand for PASS bliver oplægsholder andre oplægsholder med efterfølgende gruppearbejde. Afholdes tirsdag d. 23. september på KUC, Kolding. e. Næste praktikvejlederkonference for SSH v. Irene Langgaard Næste konference bliver til november. Et muligt tema er elevers energi og motivation i uddannelsen. Der arbejdes videre med planlægningen. f. Status revision af uddannelsesordningen v. Grethe Buch Arbejdet er kommet rigtig langt. Det første SSH-hold på den nye uddannelsesordning er blevet færdige. Eleverne har klaret sig rigtig godt med den nye prøveform (cases) til afsluttende prøve. Eleverne har formået at have borgeren i centrum på et højt niveau. På SSA har det første hold efter den nye uddannelsesordning været i gang et år, og der arbejdes på udvikling af skoleperiode 3, fokus er på udvikling af de valgfrie specialefag, hvor eleverne skal mere i dybden med viden fra områdefagene. g. Status projekt Syddanske talenter v. Lisbet Sørensen og Rikke Fisker 20 elever fra SSA i Fredericia har været i brobygning på sygeplejerske, fysioterapeut, bioanalytiker samt Sundhed og ernæring. 8 elever er startet på sammenhængende forløb i Fredericia med optagelse på både SSH og SSA i januar. Der afholdes samtaler med 6 kandidater til sammenhængende uddannelsesforløb tik optag på SSH i april.

6 Der er på nuværende tidspunkt ikke SSA-elever nok til at samle hold til at gennemføre erhvervsrettet og studierettet påbygning til sommer Det undersøges, hvorfor eleverne ikke vælger påbygning. Til november startes en innovationslinje på SSA-uddannelsen i Fredericia. Eleverne skal arbejde med innovationsmetoder og redskaber i både skole og praktik. Endeligt er der i projektet stor forhåbning om, at der kommer EUX på SOSU i forbindelse med EUD-reformen. h. Møder vedrørende elevplan v. Grethe Buch KL, Danske regioner og Undervisningsministeriet inviterer praksis til udvikling af elevplan, arrangementet afholdes på Social- og Sundhedsskolen i Fredericia d. 13. maj kl. 13:00-15: Evaluering af mødet Det blev bemærket, at det er godt, at dagsordenen er opdelt i orienteringspunkter og drøftelsespunkter. Dette giver et klart overblik over mødets punkter. 6. Eventuelt Ingen bemærkninger.

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Fredrik Juel Steensen, Grethe Buch,

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

Referat fra møde, Planlæggende niveau, 3. december 2013

Referat fra møde, Planlæggende niveau, 3. december 2013 Referat fra møde, Planlæggende niveau, 3. december 2013 1. Velkomst, godkendelse af dagsorden Afbud: Margit Pedersen, Lis Linow, Gitte Schmidt 2. Punkter til drøftelse a. Hvilke tanker ligger der bag spørgsmålene

Læs mere

LUU SOSU Dato: 8. september 2015. Kl. 8:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 208

LUU SOSU Dato: 8. september 2015. Kl. 8:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 208 LUU SOSU Dato: 8. september 2015. Kl. 8:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 208 Mødedeltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Gitte Kørchen,

Læs mere

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 0. Fremmøde Afbud: Lone Rasmussen og Erik Vinther Fraværende: Åge Nørholm 1. Hvordan arbejder praktik og skole videre med tematisering Tematiseringen er kommet

Læs mere

LUU SOSU Dato: 1. marts Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305

LUU SOSU Dato: 1. marts Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305 LUU SOSU Dato: 1. marts 2016. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305 Mødedeltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Grethe

Læs mere

Referat LUU SOSU tirsdag den 24. februar 2015 - kl. 9:00 12:00 Social- og Sundhedsskolen, 6. Julivej 67, 7000 Fredericia - lokale 115/116

Referat LUU SOSU tirsdag den 24. februar 2015 - kl. 9:00 12:00 Social- og Sundhedsskolen, 6. Julivej 67, 7000 Fredericia - lokale 115/116 Referat LUU SOSU tirsdag den 24. februar 2015 - kl. 9:00 12:00 Social- og Sundhedsskolen, 6. Julivej 67, 7000 Fredericia - lokale 115/116 Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte

Læs mere

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 LUU PAU Dato: 10. oktober 2017. Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 Mødedeltagere: Mette Kim Bjerre, Annie Hansen, Henning Troelsen, Lone Rasmussen, Pia Ranck, Thomas

Læs mere

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens 24-03-2014 Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens Elever fra afdelingen i Fredericia Aftalen indgået august 2009

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

LUU SOSU Dato: 26. september Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 307

LUU SOSU Dato: 26. september Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 307 LUU SOSU Dato: 26. september 2017. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 307 Mødedeltagere: Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Hanne Christensen, Hanne Gyldenløve, Hanne Suhr, Jens

Læs mere

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens 2013-05-26 Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens Elever fra afdelingen i Horsens Aftalen indgået 2011 (rev. 2013)

Læs mere

LUU SOSU Dato: 4. december Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24

LUU SOSU Dato: 4. december Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24 LUU SOSU Dato: 4. december 2017. Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24 Mødedeltagere: Annie Hansen, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Hanne Christensen, Hanne Gyldenløve, Hanne

Læs mere

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl. 9-12 Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch (går kl. 10.45),

Læs mere

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl. 11-14 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Hanne Christensen,

Læs mere

LUU SOSU Dato: 14. marts 2017 Sted: SOSU FVH, Fredericia afdelingen.

LUU SOSU Dato: 14. marts 2017 Sted: SOSU FVH, Fredericia afdelingen. LUU SOSU Dato: 14. marts 2017 Sted: SOSU FVH, Fredericia afdelingen. Mødedeltagere: Thomas Thomsen, Grethe Buch, Vicky Asmussen, Pia Ranck, Hanne Gyldenløve, Senada Dzafic, Britta Starup, Ulla Reimer,

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Afbud: Helle Brinch (Britta Starup stedfortræder) Lone Rasmussen, Jens Erik Spedtsberg, Pia Ranck, Dorte Jørgensen og Bodil Knudsen.

Afbud: Helle Brinch (Britta Starup stedfortræder) Lone Rasmussen, Jens Erik Spedtsberg, Pia Ranck, Dorte Jørgensen og Bodil Knudsen. REFERAT LUU SOSU 5. december 2016 Deltagere: Thomas Thomsen, Grethe Buch, Anne Bak Larsen, Vicky Asmussen, Britta Starup, Kirsten Fejrskov, Hanne Gyldenløve, Lisbet Sørensen, Hanne Christensen, Hanne Suhr,

Læs mere

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens.

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Christina Strandløv, Dorte Jørgensen, Grethe Buch,

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl. 9-12 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Hanne Christensen, Hanne Suhr, Helle Brinch,

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

LUU SOSU Dato: 15. september 2016

LUU SOSU Dato: 15. september 2016 REFERAT LUU SOSU Dato: 15. september 2016 Mødedeltagere: Thomas Thomsen, Grethe Buch, Lisbet Sørensen, Bodil Knudsen, Pia Ranck, Annie Hansen, Dorte Jørgensen, Hanne Suhr, Jens Erik Spedtsberg, Kirsten

Læs mere

Møde LUU PAU Dato: 9. marts kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 310

Møde LUU PAU Dato: 9. marts kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 310 Møde LUU PAU Dato: 9. marts 2018. kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 310 Mødedeltagere: Annie Hansen, Grethe Buch, Lone Rasmussen, Mette Kim Bjerre, Peter Søegaard, Pia

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Social- og Sundhedsskolens øverste organ er bestyrelsen, som er ansvarlig for skolens drift, økonomi og organisation. Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt,

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Irene Winter, Bente Juulsgaard, Kasper Soelberg, Ilse Rasmussen Fra skolen: Else Ravn Rasmussen, Lotte Herskind, Lonnie

Læs mere

DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE. Anbefalinger til de involverede aktører. Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse

DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE. Anbefalinger til de involverede aktører. Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE Anbefalinger til de involverede aktører Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse 1 INDHOLD Forord...3 Rammer for uddannelsen...4 Elevens samarbejdspartnere

Læs mere

Praksis Info. Vi er meget glade for at kunne byde et nyt medie til kommunikation. velkommen og håber, at I vil tage godt imod det.

Praksis Info. Vi er meget glade for at kunne byde et nyt medie til kommunikation. velkommen og håber, at I vil tage godt imod det. Praksis Info I DETTE NUMMER: Spændende nye læringsrum På Fredericia Sygehus Opstart af ny spændende innovationslinje Overgangssamtaler og læringspraktik giver bonus SOSU Skills sætter fokus på uddannelserne

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 17. september Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 310

Møde LUU SOSU Dato: 17. september Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 310 Møde LUU SOSU Dato: 17. september 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 310 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Helle Brinch, Jens Erik Spedtsberg,

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Mandag d.28.september 2015 fra 12.00 til 15.00 i lokale

Læs mere

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen REFERAT LUU PAU 4. november 2016 Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen Afbud: Grethe Buch, Peter Søegaard, Henning Troelsen

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning Kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Dagsorden LUU møde Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Side 2 af 5 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Indledning: Målgruppen for dokumentet er: Mission: Vision: Strategi for samarbejde: Indsatsområder:...

Indledning: Målgruppen for dokumentet er: Mission: Vision: Strategi for samarbejde: Indsatsområder:... Indhold Indledning:... 3 Målgruppen for dokumentet er:... 3 Mission:... 4 Vision:... 5 Strategi for samarbejde:... 5 Indsatsområder:... 6 1. Roller (ansættende myndighed, skole og praktiksted)... 6 2.

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Tilstede: Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Lisbeth Trebbien;

Læs mere

Referat LUU SOSU fredag den 7. marts 2014 - kl. 9:00 12:00 Social- og Sundhedsskolen, 6. Julivej 67, Fredericia - lokale 114

Referat LUU SOSU fredag den 7. marts 2014 - kl. 9:00 12:00 Social- og Sundhedsskolen, 6. Julivej 67, Fredericia - lokale 114 Referat LUU SOSU fredag den 7. marts 2014 - kl. 9:00 12:00 Scial- g Sundhedssklen, 6. Julivej 67, Fredericia - lkale 114 Deltagere: Hanne Suhr, Sussie Brizarr, Gitta Kørchen, Lne Rasmussen, Jens Erik Spedsbjerg,

Læs mere

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Fra praksis Annette Dippel Larsen, Ruth Skriver, Mette Kitnæs, Anne-Marie Sørensen, Stefi Olesen, Vera Larsen, Susanne Pallesen, Birgit Søndergaard Fra

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde D. 16. september 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen TIL STEDE: NINA JEXEN, ILSE SØRENSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, KAREN M LUND, ULLA LAURSEN, ANNE HØYRUP, EVA PEDERSEN,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Birgit Søndergaard(BS), Irene Winther(IW), Ruth Skriver (RS), Vera Larsen(VL), Anette Dippel

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente.

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente. Referat LUU SOSU møde den 5. februar 2014 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sinberg, Favrskov Kommune Lone Kolbæk, Region Midt Lone Smedegaard,

Læs mere

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 24. august 2009 kl. 13.00 15.30 på social og sundhedsskolen syd. Lokale 1.2 Medlemmer: Alice Andersen FOA formand

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine Referat fra skole-praktikrådsmøde Mandag den 25. August 2008 9.30 12.00 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis: Lilian Gade Abrahamsen, Birgitte Sandahl Bogner, Line Kristensen, Susanne Pallesen,

Læs mere

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat fra mødet Udvalg: PASS Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen,

Læs mere

Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg. Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015

Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg. Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015 Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015 Program 13.00 13.10 Velkomst og status på reformen v/ Nanna Højlund, formand PASS 13.10 14.15 Form

Læs mere

Dato: Tirsdag den 26. november 2013 kl. 9.00 til 12.00

Dato: Tirsdag den 26. november 2013 kl. 9.00 til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 26. november 2013 kl. 9.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede. Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE INDBYDELSE TIL SKOLEPRAKTIKFORUM MØDE D. 3. JUNI 2014 KL. 915 PÅ SOCIAL OG SUNDHEDSSKOLEN DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSUSKOLENS LEDELSE OG SKOLEPRAKTIKKOORDINATORER TILMELDING

Læs mere

Referat af møde i Lokalt Uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Referat af møde i Lokalt Uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Referat af møde i Lokalt Uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 14. juni 2010 kl. 9.00 12.00 på Social og Sundhedsskolen Syd Lokale 1.2. Medlemmer: Alice Andersen FOA næstformand

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 14. marts Kl. 12:00 15:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 115/116

Møde LUU SOSU Dato: 14. marts Kl. 12:00 15:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 115/116 Møde LUU SOSU Dato: 14. marts 2018. Kl. 12:00 15:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 115/116 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Grethe Buch, Hanne Christensen,

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen Referat TILSTEDE: DORTE MAYAN HANSEN, NINA JEXEN, EVA PEDERSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, ANNE HØYRUP, TOVE HUSUM, RUTH SKRIVER,

Læs mere

Både Region og Kommuner vil prøve at undersøge muligheden for at der installeres CD-ord på de

Både Region og Kommuner vil prøve at undersøge muligheden for at der installeres CD-ord på de Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet 20. november 2012 Deltagere: Birgitte Sandahl, Ilse Irene Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Johnny Nielsen, Annemarie Sørensen. Fra skolen: Vibeke Nielsen,

Læs mere

Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis. April 2018

Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis. April 2018 Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis April 2018 0 Indhold Samarbejdsniveauer... 2 Kommissorium for strategisk chefforum... 3 Kommissorium for det lokale uddannelsesudvalg (LUU SOSU)... 5 Kommissorium

Læs mere

LUU SOSU Dato: 11. januar 2016. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen

LUU SOSU Dato: 11. januar 2016. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen LUU SOSU Dato: 11. januar 2016. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen Mødedeltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Christina Strandløv, Grethe

Læs mere

VID Erhvervsuddannelser

VID Erhvervsuddannelser VID Erhvervsuddannelser Reformimplementering og obligatoriske indsatsområder Hvert forår udarbejder Viden Djurs en handlingsplan, der fastlægger de udviklings- og forandringsbehov, som uddannelserne under

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Fra praksis: Line Kristensen, Susanne Pallesen, Annette Dippel, Birgitte Sandahl, Annemarie Sørensen, Fra skolen: Vibeke Nielsen, Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Fra praksis: Annette Dippel Larsen, Birgitte Sandahl Bogner, Stefi Olesen, Susanne Pallesen, Anne-Marie Sørensen, Vera Larsen, Ruth Schriver Fra skolen:

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Kirsten Velschow, Hanne Didriksen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birte Engen, Lise Rasmussen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten

Læs mere

Dialog om bidrag til udviklingsredegørelsen Fredericia 17. juni 2014

Dialog om bidrag til udviklingsredegørelsen Fredericia 17. juni 2014 Dialog om bidrag til udviklingsredegørelsen Fredericia 17. juni 2014 SOSU-uddannelsen i lyset af EUD-reformen v. Ursula Dybmose, næstformand i PASS Hvad er en udviklingsredegørelse? En årlig redegørelse

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 10. juni 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 10. juni 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde D. 10. juni 2015 kl. 9-15 på Social- og Sundhedsskolen TIL STEDE: NINA JEXEN, ILSE SØRENSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, KAREN M LUND, ULLA LAURSEN, ANNE HØYRUP, EVA PEDERSEN, DORTE

Læs mere

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE D. 15-09-2011 KL. 9-15 PÅ SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN STV DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSU-SKOLENS LEDELSE OG SKOLEPRAKTIK-KOORDINATORER REFERENT:

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG

Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG Social og Sundhedsskolen Esbjerg Gjesinglundallé 8, 6715 Esbjerg N www.sosuesbjerg.dk University College Syddanmark

Læs mere

Samlet beskrivelse af fastholdelsestiltag for Social- og Sundhedsskolen Fredercia-Vejle-Horsens

Samlet beskrivelse af fastholdelsestiltag for Social- og Sundhedsskolen Fredercia-Vejle-Horsens Samlet beskrivelse af fastholdelsestiltag for Social- og Sundhedsskolen Fredercia-Vejle-Horsens Kontaktlærer Du får som elev på Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens en kontaktlærer, som vil

Læs mere

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning Mødelokale 2 Dato: Den 6. april

Læs mere

Kursusforløbet har til formål at inspirere og understøtte skolernes igangværende arbejde med at realisere erhvervsuddannelsesreformen.

Kursusforløbet har til formål at inspirere og understøtte skolernes igangværende arbejde med at realisere erhvervsuddannelsesreformen. Afdeling for Ungdoms- og Voksenuddannelser Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5302 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Invitation til "Skoleudvikling i Praksis"

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Tine Krogh, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow,

Læs mere

Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet Referat Punkt 2, bilag 2 Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. november 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE INDBYDELSE TIL SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE D. 1-6-11 KL. 9-15 PÅ REGIONSHOSPITALET, SKIVE FESTSALEN PÅ 6. ETAGE RESENVEJ 25, 7800 SKIVE DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSU-SKOLENS LEDELSE

Læs mere

Dialog om bidrag til udviklingsredegørelsen

Dialog om bidrag til udviklingsredegørelsen Dialog om bidrag til udviklingsredegørelsen Aarhus 17. juni 2014 SOSU-uddannelsen i lyset af EUD-reformen v. Ursula Dybmose, næstformand i PASS Hvad er en udviklingsredegørelse? En årlig redegørelse fra

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

SOSU Nord, kursus- og udviklingschef SOSU Nord, direktionssekretær (referent) SOSU Nord, kontorelev (referent)

SOSU Nord, kursus- og udviklingschef SOSU Nord, direktionssekretær (referent) SOSU Nord, kontorelev (referent) Referat fra møde i Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for SOSU området onsdag den 7. september 2011, kl. 8.30-12.00 Undervisningslokale 8, Storemosevej 19, Vodskov Deltagere: Jette Nissen Ingrid Mose

Læs mere

09-10-2015 Uddannelseschef Anne Mette Vind/ Praktikvejledermøde

09-10-2015 Uddannelseschef Anne Mette Vind/ Praktikvejledermøde Infodag for praktikvejledere 1. oktober 2015 Nye skolepraktikplaner SSH 2016 Mål for EUD reformen 2015 Mål 1: Flere elever skal vælge en erhvervsuddannelse direkte efter 9. eller 10. klasse Mål 2: Flere

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling LUU LOKALT UDDANNELSESUDVALGSMØDE Tidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2011 kl. 12.00 14.00 Sted: Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling Deltagere: Anne Stubberup Skive og Viborg Kommune Eva

Læs mere

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE D. 10-01-12 KL. 9-15 PÅ SOSU-SKOLEN DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSU-SKOLENS LEDELSE OG SKOLEPRAKTIK-KOORDINATORER REFERENT: BERIT BORGÅ GAMEMASTER:

Læs mere

Praktik. i social- og sundhedsuddannelsen. Maj 2015

Praktik. i social- og sundhedsuddannelsen. Maj 2015 Praktik i social- og sundhedsuddannelsen Maj 2015 2 Forord Social- og sundhedsuddannelsen er en vekseluddannelse, hvor skoleperiodernes teoretiske og praktiske undervisning sammen med praktikuddannelsen

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Tirsdag den 23. november 2010 Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Helle Nørtoft

Læs mere

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt.

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt. Referat af 4. møde i LUU-PÆD den 11.11.2015 Kl. 11:30-14.30 Deltagere: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 10.00 til 12.00. Emne: Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 10.00 til 12.00. Emne: Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lotte Meilstrup, FOA Jette Hovedskov,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Praktik. i Den pædagogiske assistentuddannelse. Gældende for hold påbegyndt efter 1. august 2015

Praktik. i Den pædagogiske assistentuddannelse. Gældende for hold påbegyndt efter 1. august 2015 Praktik i Den pædagogiske assistentuddannelse Gældende for hold påbegyndt efter 1. august 2015 April 2016 Samarbejde mellem skole og praktiksted Skolen og praktikstedet samarbejder med henblik på at skabe

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Referat. LUU møde. Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Referat. LUU møde. Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Referat LUU møde Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 LUU udvalget: 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Ulla Mikkelsen, Tina Møller Matzen,

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl. 9.00 11.00. Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Charlotte Vagner Christensen, Christi Hansen,

Læs mere