Optimal vækst med en sikker og simpel metode. For præmature, nær-termin og nyfødte babyer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Optimal vækst med en sikker og simpel metode. For præmature, nær-termin og nyfødte babyer."

Transkript

1 Optimal vækst med en sikker og simpel metode. For præmature, nær-termin og nyfødte babyer.

2 Optimal vækst med en sikker og simpel metode.

3 DERFOR BØR DU ANVENDE KANMED BABYWARMER Gennem de seneste 20 år er mere end en million små- og præmature babyer blevet varmet effektivt på en Kanmed vandmadras. Kanmed BabyWarmer er designet til at holde præmature, nær-termin og nyfødte babyer perfekt varme og udstyret er velvalideret. Dette resulterer i at babyerne tidligere kan komme ud af kuvøse, slappe bedre af, sove bedre samt får optimal vækst. Den bløde varmtvandsmadras med babynest giver en varme og hygge, der kan sammenlignes med hud-mod-hud kænguruplejeprincippet. Kanmed BabyWarmer kan hjælpe til en tidligere udskrivning fra hospitalet, og dermed reducere omkostingerne. Kanmed BabyWarmer er enkel og sikker at anvende og skattet af babyen, forældre samt personalet. FORDELE VED AT ANVENDE KANMED VANDMADRASSEN Varmt vand indeholder en masse energi. Derfor kan babyen ikke nedkøle vandet og babyens hudtemperatur vil tilpasse sig til vandets temperatur dette gør vandmadrassen til den mest effektive og sikre metode til, at holde babyens temperatur på 37 C. Kanmed vandmadrassen etablerer en termisk balance med babyen, således at babyens energi kan fokusere på det væsentlige optimal vækst, fremfor at holde baby varm. Endnu en fordel i tilfælde af strømsvigt vil vandmadrassen holde babyen varm i op til to timer, da vand afkøles langsomt. Kun en varm, blød vandmadras kan erstatte varmeeffekten fra en moderne kuvøse.

4 KANMED BABYWARMER SYSTEM Kanmed BabyWarmer systemet er meget sikkert og let at anvende. Alle dele er af højeste kvalitet for at sikre en lang og problemløs levetid. Anvendt korrekt vil systemet sikre optimal varme til din baby. Kontrolenhed ANVENDELSESFLADER Vandmadras: Alle babyer fra 800 g 1 Gelmadras: Nær-termin babyer fra 1500 g til fuldbårne 2 DEN NYE KANMED BABYWARMER Der ligger 20 års erfaring bag den nye, CE mærkede, BabyWarmer. Den nye BabyWarmer tilbyder 3 forskellige muligheder for at holde babyen varm med en og samme kontrolenhed og varmeplade. 1 En varm og blød Kanmed vandmadras 2 En varm og blød gelmadras Skummadras: Fuldbårne babyer og til komfortvarme 3 3 En varmet skummadras Det er også muligt at tilslutte en standard YSI hudsensor, til kontrol af babyens temperatur.

5 Varmeeffekt LET AT ANVENDE Temp ml vandflaske Kanmed vandmadras Kanmed gelmadras Kanmed skummadras Tid (time) Til at estimere varmeeffekten, blev en plastikflaske med 500 ml vand placeret på hver madrastype, ved en stabil temperatur på 37 C. Flasken blev dækket med et dobbelt lag af bomuldshåndklæde. Temperaturstigningen i vandet blev herefter registreret. Som vist foroven har vandmadrassen den højeste energioverførsel og giver således den mest effektive opvarmning. Effekten af vandmadrassen er blevet dokumenteret i adskillige publicerede studier. Referencer inkluderer: PH Gray et al, University of Queensland, Australia. Cot nursing using a heated water filled mattress (2004). Acta Paediatrica 93: Prevention of Neonatal Cold Injury in Preterm Infants. Ragnar Tunell. Ass. Professor emeritus Stockholm Med en Kanmed BabyWarmer kan du starte med at varme en præmatur baby, fra det øjeblik den er stabil, men fortsat har behov for minimal klinisk intervention, f.eks. let støtte til respiration. Vælg en madrastype der er passende til babyens behov. Indsæt varmepladen i lommen bag på madrassen. Put madrassen ind i Kanmed BabyNest. Tryk start og justér temperaturen. Når smiley ikonet på skærmen bliver grønt er madrastemperaturen ok og klar til babyen. FORDELE Tilskynder optimal vækst Let for personalet at anvende og rengøre Betragtelig besparelse i forhold til at anvende en kuvøse Besøg for at se seneste opdateringer og detaljeret information omkring produkter og tilbehør.

6 SAMMENSÆT DIN KANMED BABYWARMER Forskellige størrelser af nests, engangsnests, vandmadrasser osv. gør det let at tilpasse brugen af BabyWarmer til babyens behov og afdelingens rutiner. BW3-001 En komplet standardlevering af Kanmed BabyWarmer indeholder: BW3-020 Kontrolenhed BW Vandmadras BW , en flaske Vandmiddel BW3-003 Lavspændingsvarmeplade BW Baby Nest (2stk.) Strømledning BW3-0xx Instruktionsmanual Bestilles som option: Gel- eller skummadras. BW3-020 Kontrolenhed Nyt design med letlæseligt display. Den nye BabyWarmer tilbyder 3 forskellige muligheder for at holde babyen varm med en og samme kontrolenhed og varmeplade. 1. En varm og blød Kanmed vandmadras 2. En varm og blød gel madras 3. En varmet skummadras Avanceret sikkerhedssystem. Det er muligt at tilslutte en standard YSI hudsensor til kontrol af babyens temperatur. Kan placeres på plan overflade, hænges i krogen eller monteres på en stang. Strømforsynes ved V AC eller V DC. Vægt: 1,5 kg, diameter 14 cm, højde 21 cm. Gennemsnitligt forbrug 15W. BW3-003 Varmeplade Lavspænding 24 V DC, 50W, vandtæt og let at rengøre. Ingen potentielt skadelige magnetiske eller elektriske felter unikt for Kanmed. Fire integrerede sensorer monitorerer kontinuerligt drift og temperatur. Længde: 58 cm, bredde: 25 cm, tykkelse: 2 mm BW klemme til stang Til montering af BW3 kontrolenheden på en vertikal eller horisontal stang.

7 VANDMADRAS, GENEREL INFORMATION Alle Kanmed vandmadrasser er lavet af stærk, blød PVC plastik. De er konstrueret med dæmpende rum, der reducerer vandets bevægelse, men stadig er så fleksible at de følger babyens bevægelser. En flaske Vandmiddel er inkluderet, hvilket er klinisk påvist, at holde vandet rent i op til et år. BW Vandmadras Dette er den mest benyttede vandmadras. Når madrassen er fyldt til niveaumærkerne indeholder den ca liter vand. Længde: 60 cm, bredde: 27 cm BW Vandmadras til tvillinger Speciel vandmadras til tvillinger eller større babyer. Den holdes varm med blot én varmeplade. Når madrassen er fyldt til niveau-mærkerne indeholder den ca. 10 liter vand. Længde: 60 cm, bredde: 60 cm BW Vandmadras til Kanmed BABYBED Speciel vandmadras der dækker det meste af sengens overflade (BB-1 eller BB-3). Den holdes varm med blot én varmeplade. Når madrassen er fyldt til niveau-mærkerne indeholder den ca. 9 liter vand. Længde: 60 cm, bredde: 40 cm GE Gelmadras med lomme Kanmed gelmadras er fremstillet specielt til BW3 BabyWarmer. Gelmadrassen har en nubret overflade, der gør den blød og komfortabel at ligge på for babyen. Der er en lomme til at indsætte varmepladen. Hvis en vandmadras af forskellige årsager ikke kan benyttes, er en Kanmed gelmadras en ideel løsning. Passer til BW Baby nest. 60 x 28 x 1,5 cm. BW3-203 Skummadras med lomme Skummadrassen er tiltænkt fuldbårne eller næsten fuldbårnebabyer og er til komfortvarme. Den er ikke designet for at fremme vækst for præmature babyer. Der er en lomme til at indsætte varmepladen. 60 x 28 cm. BW Vandmiddel Det anbefales at anvende vandmiddel med vandmadrassen, da det er klinisk påvist at forbygge alge- og bakterieformering inden i vandmadrassen. Det holder vandet rent i op til et år. Skal tilføres hver gang vandet udskiftes eller der efterfyldes. Pakke à 20 flasker. BW3-099 YSI sensor til hudtemperatur Sensoren til hudtemperatur kan tilsluttes på forsiden af kontrolenheden. Den målte temperatur samt øvre og nedre alarmgrænser vises automatisk. Temperatursensoren styrer ikke varmen til babyen. Besøg for at se seneste opdateringer og detaljeret information omkring produkter og tilbehør.

8 BW OG BW XL KANMED BABY NESTS Kanmed Baby Nest er en genanvendelig rede, syet i et stykke. Varmeplade og -madras puttes blot ind i lommen på reden. Den er tiltænkt at lette en korrekt lejring samt skabe et hyggeligt miljø omkring babyen. Vasketemperatur: 60 C. Overflade- material: Bomuld, Fyld: Polyesterfibre, Længde: 65 cm. Bredde: 35 cm, Højde: 6 cm, indre mål: 40 cm. BW Baby Nest blå BW P Baby Nest pink BW Y Baby Nest gul BW XL BABY NEST Kanmed Baby Nest XL er til større babyer, op til 4500 g, Redens længde: 65 cm, bredde: 35 cm, højde: 6 cm, indre mål: 60 cm. BW BABY NEST TIL TVILLINGER Rede der passer til varenr.: BW eller til to standardvandmadrasser. Længde: 65 cm, Bredde: 55 cm, Højde: 5 cm (fås kun i blå). BW ENGANGS DÆKSTYKKER TIL BABY NEST Rare og bløde, lavet i ikke vævet materiale, der er let at passe ned i Baby Nest. Det har en vandtæt underside. Det er tiltænkt at beskytte enten reder til engangsbrug eller den vaskbare version. Længde: 60 cm, bredde: 85 cm. Pakke à 100 stk. BW ENGANGS BABY NEST Fremstillet af ikke vævet stof. Længde 65 cm, Bredde: 35 cm Indre mål: 40 cm. Pakke à 10 stk. BW3-007 Batterikabel For at kunne tilslutte kontrolenheden til et bilbatteri eller lignende 12 V DC strømforsyning. Udstyret med en universel cigarettænderstik, til anvendelse i køretøjer.

9 DEN MODERNE BABYBED HOSPITALSSENG GIVER EFFEKTIV ERGONOMI Med Kanmed BabyBed tilbydes den bedste pleje for præmature og nyfødte babyer i medium- og lavintensive plejesituationer. Den hyggelige BabyBed er udviklet sammen med neonatalsygeplejersker for at opnå en høj grad af ergonomi. Højden på sengen kan let justeres elektronisk og de gennemsigtige sidevægge kan nemt lægges ned så der er let adgang til babyen. De bløde silikonehjørner er velegnede til at hvile armene på under behandling. Sengen leveres med et flot designet telt til at reducere mængden af lyd og lys samt påvirkning af aircondition. De fleste Kanmed BabyBed er udstyret med BabyWarmer. Sammen udgør de en moderne plejeplads i neonatal intensiv pleje, føde- og barselsgange. Kanmed BabyBed og BabyWarmer benyttes overalt i verden. Besøg for at se seneste opdateringer og detaljeret information omkring produkter og tilbehør.

10 KANMED BABYBED FÅS I TRE VERSIONER: (De viste BabyBed er udstyret med KANMED BABYWARMER, der skal bestilles separat) BB-1, KANMED BABYBED Komplet seng inkluderer: Elektrisk højdejustering, madras, telt (model BB-21/3) med teltstang, hylde, strømkabel, 19 cm nedfoldelige sidevægge (vægge på 24 cm er også tilgængelige). BB-3, KANMED BABYBED FAST HØJDE Komplet seng inkluderer: Madras, telt (model BB-21/3) med teltstang, hylde, strømkabel, 19 cm nedfoldelige sidevægge (vægge på 24 cm er også tilgængelige). BB-4, KANMED BABYBED TVILLING Komplet seng inkluderer: Elektrisk højdejustering, madras, telt (model BB-21/3) med teltstang, hylde, strømkabel, 24 cm nedfoldelige sidevægge. Kan rumme 2 komplette Kanmed BabyWarmer eller 1 Baby- Warmer med tvillingevandmadras og tvillingenest. TEKNISKE DATA VARENR. bb-1 bb-3 bb-4 BESKRIVELSE OG FARVE: Standard seng. Unisex lyseblå. Seng med fast højde. Unisex lyseblå. Tvillingeseng. Unisex lyseblå. INKLUDERER: Madras, telt, teltstang, hylde, 19 cm sidevægge (24 cm på tvillingesengen), strømkabel (BB-1 & BB-4). Manualer og eksportemballage. YDRE MÅL: 760 mm x 560 mm 760 mm x 560 mm 850 mm x 700 mm SENGENS AREAL STØRRELSE/HØJDE: 665 mm x 445 mm/70 cm 99 cm 665 mm x 445 mm/fast ved 80 cm 765 mm x 640 mm/70 cm 99 cm VÆGT: Ca. 33 kg Ca. 25 kg Ca. 40 kg AKSELAFSTAND: 700 mm x 500 mm. Hjul: diameter 125 mm. Forhjul med bremser. Tilt: 22 MADRAS: Polyether med PVC omkring. (665 x 445 x 30 mm) Polyether med PVC omkring. (665 x 445 x 30 mm) Polyether med PVC omkring. (765 x 640 x 30 mm) TELT: Bomuld og polyester. Vaskbar ved 60 C (alle modeller) HYLDE: 400 mm x 400 mm. Alle modeller. Maks. belastning 10 kg SPÆNDING: Vac, 50/60 Hz N/A Vac, 50/60 Hz STRØMFORBRUG: 100 VA N/A 100 VA ANVENDTE STANDARDER: ALLE SENGE BÆRER CE-MÆRKET SS EN Lever op til MDD. Lever op til MDD. SS EN Lever op til MDD.

11 KANMED BABYBED TILBEHØR: BB-101 SKUFFESYSTEM Skuffesystem til montering bag på sengen. Komplet med 2 plastikopbevaringskasser (13 liter hver) samt monteringsbeslag. BB-102 KOMPLET BAGHYLDE Vertikale stænger 25 mm, 2 horisontale skinner 10 x 25 mm, 1 tophylde 500 x 300 mm. Inklusive beslag og skruer. BB-TELTE Telte fås I forskellige farver. Se tilgængelige farver og design på FLASKEHOLDER Holder i rustfrit stål til opbevaring af desinfektionsmiddel. Maks. diameter mm. Teltkit til barnesenge Passer til en standard barneseng. Min. bredde 34 cm. Kan roteres, så teltet vender væk fra sengen. Holdes på plads af madrassen STRØMKABEL Specielt strømkabel til samtidigt at strømforsyne Kanmed Babybed og BabyWarmer Kørehåndtag For at lette transport med sengen eller til at hænge diverse tilbehør på. Besøg for at se seneste opdateringer og detaljeret information omkring produkter og tilbehør.

12 KONKLUSION Kanmed BabyWarmer og BabyBed giver dig mulighed for på et tidligt stadie at flytte en præmatur baby ud af kuvøsen og begynde den meget vigtige mor-barn- binding ved brug af hud-mod-hud Kænguruplejeprincippet. Kanmed AB Gårdsfogdevägen 18B SE BROMMA Sweden Tel Fax info@kanmed.se Photos by Micke Wiberg

Brugervejledning Kanmed BABYWARMER BW3

Brugervejledning Kanmed BABYWARMER BW3 Brugervejledning Kanmed BABYWARMER BW3 Brugervejledning, varenr. BW3-073/3 2015 09 23 0413 Advarsel! Læs venligst denne vejledning grundigt. Forkert brug af patientvarmeudstyr kan skade patienten. Produceret

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette 36_015 Produktguide ALGOT Opbevaring i hele hjemmet DESIGN Francis Cayouette KVALITET Designet til brug i hele hjemmet. ALGOT hylder er slidstærke, pletafvisende og nemme at holde rene. Hyldeknægtene er

Læs mere

JB-Medico. Produktkatalog Dropstativer & Tilbehør 2015. Leverandør til de danske hospitaler siden 2004

JB-Medico. Produktkatalog Dropstativer & Tilbehør 2015. Leverandør til de danske hospitaler siden 2004 Danske kvalitetsprodukter siden 2004 Side 1 JB-Medico Produktkatalog Dropstativer & Tilbehør 2015 Leverandør til de danske hospitaler siden 2004 Danske kvalitetsprodukter siden 2004 Side 2 Salg: Jesper

Læs mere

Gulvvaskemaskiner. Vispa 35 E-B-BS

Gulvvaskemaskiner. Vispa 35 E-B-BS Gulvvaskemaskiner -B-BS Den revolutionerende gulvvaskemaskine til en enkelt arbejdsgang. Rengøring, aftørring og desinficering i en arbejdsgang. Ideel til små arealer. Med 35 cm arbejdsbredde -B-BS Automatisk

Læs mere

Senge. Komfortable, praktiske og multi-justerbare

Senge. Komfortable, praktiske og multi-justerbare 48 Senge Komfortable, praktiske og multi-justerbare s senge er udviklet til at yde optimal komfort for brugeren og lette de daglige arbejdsgange for alle personalegrupper. Der er to serier senge en til

Læs mere

Brugervejledning Kanmed BABYWARMER BW3

Brugervejledning Kanmed BABYWARMER BW3 Brugervejledning Kanmed BABYWARMER BW3 Brugervejledning, varenr. BW3-073/5 2018-10-15 0413 Advarsel! Læs venligst denne vejledning grundigt. Forkert brug af patientvarmeudstyr kan skade patienten. Produceret

Læs mere

Stingray. Nyudviklet multijusterbar klapvogn i flot design

Stingray. Nyudviklet multijusterbar klapvogn i flot design Stingray Nyudviklet multijusterbar klapvogn i flot design Stingray - det oplagte valg Stingray er en velgennemtænkt multijusterbar klapvogn og et oplagt valg til børn med særlige behov for komfort og støtte.

Læs mere

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG L AGNER TIL R OVERSKUD TIL OMSORG Lagner til VENDLET VENDLET-systemet består bl.a. af et glidelagen og et træklagen. Glidelagnet placeres direkte på sengens madras Træklagnet fæstnes på VENDLET-systemets

Læs mere

Alle gangskilte er designet til at modstå det hårde butiksmiljø. Leveringsbetingelse: Ab lager, Farum. Betalingsbetingelse: 30 dage netto.

Alle gangskilte er designet til at modstå det hårde butiksmiljø. Leveringsbetingelse: Ab lager, Farum. Betalingsbetingelse: 30 dage netto. Vores brede sortiment af skilteløsninger vil hjælpe dig med at finde den mest anvendelige og billige løsning til at få dit budskab igennem både horisontalt og vertikalt. Vores gangskilte vil hjælpe med

Læs mere

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Fremhæv dine produkter med lys Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Hvorfor skal du investere i lys? > fremhæv særlige tilbud > skab

Læs mere

... for everybody. mouselab.dk

... for everybody. mouselab.dk ... for everybody mouselab.dk BZ sleeping Herlev Hovedgade 15 2730 Herlev Tlf. +45 86 12 50 35 Fax +45 86 12 50 34 Email: info@bz-sleeping.com Web: www.bz-sleeping.com Bedre madras bedre søvn... Det er

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

Brugsanvisning 2015-10-01. Opus 5 Skummadras. Brugsanvisning, varenummer 95-001618

Brugsanvisning 2015-10-01. Opus 5 Skummadras. Brugsanvisning, varenummer 95-001618 Brugsanvisning 2015-10-01 Opus 5 Skummadras Brugsanvisning, varenummer 95-001618 Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsforskrifter 2 Indledning 3 Produktbeskrivelse og ydelse 4 Udpakning af madrassen 5

Læs mere

Brugsanvisning. Varenr.: BB-1-073/ Produceret af: KANMED AB

Brugsanvisning. Varenr.: BB-1-073/ Produceret af: KANMED AB Brugsanvisning Varenr.: BB-1-073/3 2013 05 17 OBS Læs denne brugervejledning grundigt igennem. Forkert brug kan skade barnet. Produceret af: KANMED AB www.kanmed.se Indhold 1 Generel beskrivelse... 3 2

Læs mere

Brugervejledning. KanMed AB Sverige. Art. Nr. BW-50-073/10 2007-05-28

Brugervejledning. KanMed AB Sverige. Art. Nr. BW-50-073/10 2007-05-28 Brugervejledning Art. Nr. BW-50-073/10 2007-05-28 0413 Advarsel! Læs venligst denne vejledning grundigt. Forkert brug af patientvarmeudstyr kan skade patienten. Producent: KanMed AB Sverige Indhold KanMed

Læs mere

Bedre arbejdsergonomi

Bedre arbejdsergonomi Bure Gangbord Nye muligheder for patienten. Nye forudsætninger for dig, der hjælper til. Bure Gangbord Gangbordet har en central funktion i plejen, men har alligevel levet et liv i skyggen. Nu har GATE

Læs mere

Tilbehørs program til drop & infusions stativer. 2015. Uden priser

Tilbehørs program til drop & infusions stativer. 2015. Uden priser Danske kvalitetsprodukter siden 2004 Side 1 Tilbehørs program til drop & infusions stativer. 2015 Uden priser Danske kvalitetsprodukter siden 2004 Side 2 Standard tilbehørs program: Krogtoppe Krogtop,

Læs mere

HOVEDSTØTTER FRA ANATOMIC SITT. - En hjælpende hånd til god hovedkontrol

HOVEDSTØTTER FRA ANATOMIC SITT. - En hjælpende hånd til god hovedkontrol HOVEDSTØTTER FRA ANATOMIC SITT - En hjælpende hånd til god hovedkontrol HOVEDSTØTTER FRA ANATOMIC SITT Mange personer med større funktionsnedsættelser har problemer med at stabilisere og koordinere hovedets

Læs mere

Danfoss Link CC. Danfoss anbefaler. Enkel installation. Passer overalt

Danfoss Link CC. Danfoss anbefaler. Enkel installation. Passer overalt Danfoss Link CC. Danfoss anbefaler living connect er det ideelle valg sammen med en RS rumføler til rum, hvor der er mere end én radiator. Anvend radiatorventiler med forindstilbar vandmængde. - Spørg

Læs mere

Bano vaske / monteringsbeslag / afløbsrør / højdejusteringsmodul

Bano vaske / monteringsbeslag / afløbsrør / højdejusteringsmodul Bano vaske / monteringsbeslag / afløbsrør / højdejusteringsmodul Rev: 08.oktober.2015 BANO DANMARK A/S Møllehaven 8 4040 Jyllinge - Danmark 1-5 Bano vaske 5200/R (højre) og 5200/L (venstre) Standardvask

Læs mere

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Melitta c35 Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Hastighed og præcision Præstation Melitta c35 giver mulighed

Læs mere

R82 Flamingo High-low

R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low Bevæg din tankegang ergonomisk kropsholdning www.etac.com 1 R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low er en justerbar, elegant og komfortabel bade- og toiletstol

Læs mere

Patientsikkerhed. Patientarmbånd: Stregkode løsninger. Label bånd. Bånd med indskudskort. www.opitek.dk

Patientsikkerhed. Patientarmbånd: Stregkode løsninger. Label bånd. Bånd med indskudskort. www.opitek.dk Patientsikkerhed www.opitek.dk Medlem af Dansk Selskab for Patientsikkerhed www.patientsikkerhed.dk Patientarmbånd: Stregkode løsninger Label bånd Bånd med indskudskort Opitek Naverland 1C 2600 Glostrup

Læs mere

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt.

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. OB115N DA For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. ELEKTRISK HÅNDTØRRER INSTALLATIONSVEJLEDNING VIGTIGT!

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en serie dørlukkere

Læs mere

Galleriskinner og tilbehør

Galleriskinner og tilbehør Galleriskinner & billedophæng let at udskifte og justere billeder e.l. på vægen. De billigste samlede priser. Faste lave priser. Det største udvalg. Den bedste kvalitet og vejledning. Hurtig levering!

Læs mere

ABDL 4000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

ABDL 4000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk ABDL 4000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk ABDL 4000 kontrolenhed ABDL 4000: ABDL 4000 serien opfylder Dansk Brand og sikringsteknisk

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

Bevægelsessensorer til udendørsbrug

Bevægelsessensorer til udendørsbrug Bevægelsessensorer til udendørsbrug Komfort, sikkerhed og energibesparelse. P116840 Bevægelsessensorer fra Schneider Electric Komfort. Sikkerhed. Energi-besparelse! Sætter du pris på komfort og sikkerhed

Læs mere

Letvægts kvalitets rollator. DK bruger-manual

Letvægts kvalitets rollator. DK bruger-manual Letvægts kvalitets rollator DK bruger-manual 1 Generel Information Kære kunde. Tillykke med købet som vi håber du bliver rigtig glad for, og ikke mindst lever op til dine forventninger. Denne bruger-manual

Læs mere

LASAL & MOBILIA TRANSPORTERE

LASAL & MOBILIA TRANSPORTERE LASAL & Mobilia TRANSPORTERE til: Hvile Afslapning Komfort Stabilisering Støtte Transport 1 LASAL Transporter 6800/6900 Mobilia Transporter MT5 Mini LASAL Transporter MT6 6800/6900 MT5 Mini MT6 Transportere

Læs mere

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG L AGNER TIL R OVERSKUD TIL OMSORG LAGNER TIL VENDLET VENDLET-systemet består bl.a. af et glidelagen og et træklagen. GLIDELAGEN - VASKBART Glidelagnet er fremstillet af 100% nylon. Lagnet har en meget

Læs mere

FGC 211. Tekniske specifikationer

FGC 211. Tekniske specifikationer FGC 211 Tekniske specifikationer Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Flygt-pumpestyreenhed...2 Produkt... 2 Beskrivelse...2 Strømforsyning... 2 Godkendelser og standarder... 2 Miljø...2 Materiale...3

Læs mere

ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP!

ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP! ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP! 2 Når tryghed er vigtig... Pusletiden bliver lidt hyggeligere, når du ved, at sikkerheden er i orden. Derfor er vores pusleborde udviklet

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk Fremtidens standard ligger i huldækket Indstøbningsboks til huldæk 100% ny installationsstandard Udviklingen af moderne konstruktionsteknikker betyder, at vi skal være på forkant, når det gælder installationsstandarder.

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

Rustfrie borde og vogne

Rustfrie borde og vogne Rustfrie borde og vogne Assistanceborde Assistancebord 40x60 cm Varenr. 7054060 Assistancebord 50x70 cm Varenr. 7055070 Elektrisk højdejustering 83 123 cm. Linak aktuator. Styreboks med batteri-backup.

Læs mere

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk Biopejse ignora Biopejse Med en ignora biopejs får du hyggen og varmen, som ved en traditionel brændeoven, men uden alt bøvlet og svineriet. En ignora biopejs udvikler hverken sod, røg eller farlige dampe.

Læs mere

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed.

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed. Introduktion I-72 rugemaskinen er specielt designet for at opnå den bedst mulige udrugningsevne og for at imødekomme opdrætskravene på den fugl som ønskes opdrættet. Den kombinerede operation af udrugning

Læs mere

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Mobile Flex 2-pælssystem 4-pælssystem Brugermanual Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til montører, ergoterapeuter og andet personale,

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg ET SYSTEM TIL DIG DER ØNSKER VÆGHÆNGT WC I DIT BADERUM I STEDET FOR GULVMONTERET 25 cm der gør en forskel Er du en af de heldige, der har 25 cm ekstra til udbygning i baderummet?

Læs mere

Skræddersyet sengesystem

Skræddersyet sengesystem Skræddersyet sengesystem DU SÆTTER MÅLET FOR ALT Ethvert menneske er unikt. Det er sengesystemet Ecco 2 også takket være en helt præcis tilpasning. Højde, vægt, kropsbygning og søvnvaner... Ethvert menneske

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

Lys, der passer til øjeblikket

Lys, der passer til øjeblikket Salgsfolder for Danmark () Philips Bordlampe Phoenix hvid LED 31154/31/PH Lys, der passer til øjeblikket med forbindelse til dig Med Philips hue Phoenix får du en bordlampe, der kan dæmpes fra varm hvid

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

DORMI. Flexi BRUGER- MANUAL OVERSKUD TIL OMSORG

DORMI. Flexi BRUGER- MANUAL OVERSKUD TIL OMSORG DORMI Flexi BRUGER- MANUAL OVERSKUD TIL OMSORG INDHOLD 1. Introduktion 3 1.1 Tiltænkt anvendelse 3 1.2 Målgruppe 3 2. Før brug 4 2.1 Udpakning 4 2.2 Installering 4 3. Under brug 4 4. Vedligeholdelse 5

Læs mere

DOLOMITE JAZZ BRUGSANVISNING. Brug ikke rollatoren som kørestol eller til persontransport. DK BRUGSANVISNING

DOLOMITE JAZZ BRUGSANVISNING. Brug ikke rollatoren som kørestol eller til persontransport. DK BRUGSANVISNING DOLOMITE JAZZ Brug ikke rollatoren som kørestol eller til persontransport. BRUGSANVISNING Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug. Rollatoren er tilpasset både indendørs og udendørsbrug. DK BRUGSANVISNING

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet SILENTIA SKÆRMSYSTEM Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet EasyReturn Vi satte standarden i 1990. I dag har vi leveret 100.000

Læs mere

Dørautomatik. sikkerhed og nem adgang

Dørautomatik. sikkerhed og nem adgang Dørautomatik sikkerhed og nem adgang DET ER LET AT BYDE VELKOMMEN! Ruko dørautomatik giver bekvem og nem adgang. Døre anvendt af det almindelige publikum er normalt i kontinuerlig drift hele dagen lang.

Læs mere

Bruseleje 2000, finmasket net, elektrisk højderegulérbar

Bruseleje 2000, finmasket net, elektrisk højderegulérbar Varenummer Farve beskrivelse R8478000 VVS: 777544480 NRF:7501961 EAN:5708590318523 HMI: 88223 NBS:N13:40,375 Hvid Bruseleje 2000, elektrisk højderegulérbar 700 mm; fra 300 mm - 1000 mm, med håndbetjening.

Læs mere

Bosch have. Kompostkværne

Bosch have. Kompostkværne Bosch have Kompostkværne AXT 25 TC Universalkværn AXT Rapid 2200 Grønt og blødt materiale AXT 25 D Buskafklip Sådan vælger du din Bosch kompostkværn Trin 1 Definer typen af materiale og hvor ofte du skal

Læs mere

Produktguide Børnesenge

Produktguide Børnesenge Produktguide Børnesenge 36_015 SIKKERHED Alle vores produkter til børn bliver testet og gennemgår risikoanalyser, så de opfylder de strengeste sikkerhedskrav i alle de lande, hvor IKEA produkter sælges.

Læs mere

Bruseleje 3000, elektrisk højderegulérbar

Bruseleje 3000, elektrisk højderegulérbar Varenummer Farve beskrivelse Justerbarhed Reguleringshøjde kapacitet Hastighed, op Støjniveau Materialer Ergonomi R8582313021 VVS: 777543444 EAN:5708590357508 Blygrå 700 mm; fra 300 mm - 1000 mm, med håndbetjening.

Læs mere

Altid lys, når du kommer hjem

Altid lys, når du kommer hjem PHILIPS mygarden Væglampe Bustan IR antracit LED Altid lys, når du kommer hjem Denne smukke L-formede Philips Bustan-væglampe i førsteklasses antracitgrå aluminium kaster virkningsfuldt, dæmpet, varmt

Læs mere

Lys, der passer til øjeblikket

Lys, der passer til øjeblikket Salgsfolder for Danmark () Philips Indbygningsspot Phoenix hvid LED 31155/31/PH Lys, der passer til øjeblikket Med forbindelse til dig Med Philips hue Phoenix får du en 4" nedadvendt lampe, der kan dæmpes

Læs mere

KVARTAL Ophængningssystem til gardiner og panelgardiner

KVARTAL Ophængningssystem til gardiner og panelgardiner 26_012 Produktguide Ophængningssystem til gardiner og panelgardiner DELE vægbeslag, D 14,5 cm vægbeslag, D 7 cm loftbeslag skinne til 1 bane, L 140 cm skinne til 3 baner, L 140 cm hjørnedel til 1 bane

Læs mere

BRUSEPLEJEBRIKSE - den fleksible løsning

BRUSEPLEJEBRIKSE - den fleksible løsning BRUSEPLEJEBRIKSE - den fleksible løsning Bruseplejebrikse serie 1000-2000 - 3000 Pressalit Care tilbyder et bredt program af faste og fleksible bruseplejebrikse i høj kvalitet. De er designet til at yde

Læs mere

KUNGSFORS Køkkenserie

KUNGSFORS Køkkenserie Produktguide KUNGSFORS Køkkenserie 31_018 Smart opbevaring gi'r gode arbejdsgange i køkkenet KUNGSFORS serien af åben opbevaring gi'r køkkenredskaber, krydderier og opskrifter en fast og synlig plads på

Læs mere

VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 OVERSKUD TIL OMSORG

VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 OVERSKUD TIL OMSORG R VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 Winner of Most Interesting Product award at M&HP2014 OVERSKUD TIL OMSORG R HVAD ER VENDLET? VENDLET er det originale,

Læs mere

ReTurn7100. Kontrol af funktion. Læs altid manualen. Manual - Danske. SystemRoMedic TM. Max: 150 kg/330 lbs

ReTurn7100. Kontrol af funktion. Læs altid manualen. Manual - Danske. SystemRoMedic TM. Max: 150 kg/330 lbs ReTurn7100 SystemRoMedic TM Manual - Danske Max: 150 kg/330 lbs ReTurn7100 anvendes indendørs ved kortere forflytning af en bruger mellem seng og kørestol, kørestol og toilet /mobil toiletstol /kørestol

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

Solpaneler til svømmebassin og spa.

Solpaneler til svømmebassin og spa. Solpaneler til svømmebassin og spa. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright. Welldana A/S Udgave 1,0 01-2008. Dansk. Teknisk data. Materiale. Farve. Tilslutning. Størrelser. Vandgennemstrømning.

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

Forward Thinking Mobility. USER MANUAL

Forward Thinking Mobility.   USER MANUAL Forward Thinking Mobility USER MANUAL 1 1. INDHOLD 1. Indhold 2. Introduktion 3. Beskrivelse af delene 4. Personlig sikkerhed 5. Personlig tilpasning 6. Montering og transport 7. Pasning og vedligeholdelse

Læs mere

Flexa Baby. - et hjerterum at vokse i. www.flexaworld.com

Flexa Baby. - et hjerterum at vokse i. www.flexaworld.com Flexa Baby - et hjerterum at vokse i www.flexaworld.com Et hjerterum at vokse i aby Hans Sandgren Jakobsen, som er kendt ikke kun for hans forkærlighed for træ, men også for hans lyse og luftige designunivers,

Læs mere

Plexus Air Express Helmadras

Plexus Air Express Helmadras Brugsanvisning Plexus Air Express Helmadras Dynamisk, alternerende trykaflastende helmadrassystem Vare nr. 80-10219 HMI nr. 53438 Maj-10 Vare nr. 80-10277 HMI nr. 40691 Alu Rehab ApS - Kløftehøj 8 - DK-8680

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

Hvad skal De vælge? Protema

Hvad skal De vælge? Protema Protema Protema Hvad skal De vælge? Protema løftevogne har i mange år været solgt til mange forskellige brancher, i store dele af verden. Vi har mødt de fleste håndterings problemer og kan derfor sætte

Læs mere

Neba Air Flow. Brugsanvisning. Dynamisk, alternerende trykaflastende madrassystem. Fylde- og vedligeholdelsespumpe Plexus C-102

Neba Air Flow. Brugsanvisning. Dynamisk, alternerende trykaflastende madrassystem. Fylde- og vedligeholdelsespumpe Plexus C-102 Brugsanvisning Neba Air Flow Dynamisk, alternerende trykaflastende madrassystem Vare nr. 80-10229 HMI nr. 39721 Vare nr. 80-10282 HMI nr. 53386 Fylde- og vedligeholdelsespumpe Plexus C-102 Maj-10 Alu Rehab

Læs mere

KORREKT LADNING HVER GANG

KORREKT LADNING HVER GANG Stay in charge KORREKT LADNING HVER GANG EN NY GENERATION AF LADERE FRA EXIDE Pas godt på dine batterier, så holder de længere. Exide Technologies har som verdens førende batteriproducent, al den nødvendige

Læs mere

Wonderland Lento boxmadras

Wonderland Lento boxmadras Wonderland Lento boxmadras 36 Samspil mellem stil og komfort Wonderland Lento har god komfort som er de vigtigste funktioner for en Wonderland-seng. Den er produceret efter de bedste kvalitetsprincipper

Læs mere

BUTIKSservice A/S. Varekatalog. Fodstøtte med el/fodpedaler. Fodstøtte uden el/pedaler. Registerholder, A4 til 20 lommer

BUTIKSservice A/S. Varekatalog. Fodstøtte med el/fodpedaler. Fodstøtte uden el/pedaler. Registerholder, A4 til 20 lommer levering fra dag-dag, udgået men kan produceres, ikke på lager, 3-5 dg leveringstid Fodstøtte med el/fodpedaler Kan indstilles i højden og kan udformes efter specielle ønsker fx med eller uden pedaler

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

Kudu. Komfort-kørestolen der vokser med barnet

Kudu. Komfort-kørestolen der vokser med barnet Kudu Komfort-kørestolen der vokser med barnet Kudu - ny kørestol Kudu er en smart og praktisk inden- og udendørs komfort-kørestol der i form og funktion sikrer den rigtige støtte og pasform til det handicappede

Læs mere

LYMA KEMITEKNIK SPECIALISTER INDEN FOR KORROSIV FLOWTEKNIK. TILBEHøR

LYMA KEMITEKNIK SPECIALISTER INDEN FOR KORROSIV FLOWTEKNIK. TILBEHøR LYMA KEMITEKNIK SPECIALISTER INDEN FOR KORROSIV FLOWTEKNIK TILBEHøR Wilk-Graphite Grafitvarmevekslere Wilk-Graphite er synonymt med den højeste kvalitet fra én af verdens største producenter. Produkterne

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Alpha, Delta og Kappa

Alpha, Delta og Kappa Alpha, Delta og Kappa Madrasser Brugermanual Vigtig information Brugermanualen skal læses inden madrassen tages i brug. Denne brugermanual er udviklet til teknikere, installatører, ergoterapeuter og andet

Læs mere

Sådan fungerer din nye rollator

Sådan fungerer din nye rollator DK Sådan fungerer din nye rollator Volaris S7 SMART Brugervejledning til Volaris S7 SMART Art. nr. 1422170 1 1001 81 107 04 Tillykke med din nye rollator Volaris S7 SMART kommer på mange måder til at gøre

Læs mere

POLYMERPRODUKTER. Bredt sortiment af produkter i polymerbeton

POLYMERPRODUKTER. Bredt sortiment af produkter i polymerbeton POLYMERPRODUKTER Bredt sortiment af produkter i polymerbeton Polymerbeton fra ACO er af fremragende kvalitet. Den høje kvalitet opnås ved at kombinere polymerbetonens specielle materialesammensætning med

Læs mere

Den elektriske trappesækkevogn Op til 170 kg bæreevne

Den elektriske trappesækkevogn Op til 170 kg bæreevne Den elektriske trappesækkevogn Op til 170 kg bæreevne 75 94 58 00 - www.nielsbo.dk Tekniske data Ekstrem lav egenvægt: 16 kg + batteri 4 kg Meget hurtig: Op til 48 trin pr. min. To hastigheder: Langsom/hurtig

Læs mere

DA 600. Teknisk info

DA 600. Teknisk info Teknisk info Teknisk info 3 1 Produktbeskrivelse komponenterne anvendes til udsugning af luft fra stalde. er aerodynamisk og giver stor luftydelse med lille energiforbrug. er fremstillet af en speciel

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B BRUGSANVISNING Cavecool Primo Pearl CC160B WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader.

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader. StandUp SystemRoMedic TM Manual - Dansk REF 60800001 StandUp med strømkabel REF 60800002 StandUp, med batteri SWL: 160 kg StandUp er en løftestol, der er udviklet til at hjælpe personer op fra gulv til

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010 GORM 24_010 SIKKERHED Du skal forstærke hver anden sektion med et kryds, så reolen står stabilt. Dette møbel skal fastgøres til væggen med det medfølgende vægbeslag. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige

Læs mere

PUMPESTYRING 701. Instruktion. Specifikationer

PUMPESTYRING 701. Instruktion. Specifikationer Instruktion Generelt Tak fordi De valgte Pumpestyring 701. Pumpestyring 701 er en moderne, kompakt enhed for niveaustyring af 1 pumpe og 1 niveaualarm eller 2 pumper i alternerende drift. Pumpestyringen

Læs mere

Galleriskinner og tilbehør

Galleriskinner og tilbehør Galleriskinner & billedophæng let at udskifte og justere billeder e.l. på vægen. De billigste samlede priser. Faste lave priser. Det største udvalg. Den bedste kvalitet og vejledning. Hurtig levering!

Læs mere

BRUGSANVISNING. LCD 8840 HI-POWER LED-hærdelampe med lysstav Indbygningsmodel. LCD 8840 HI-POWER 1 Versionsdato: 22-04-2014 Versionsnr.

BRUGSANVISNING. LCD 8840 HI-POWER LED-hærdelampe med lysstav Indbygningsmodel. LCD 8840 HI-POWER 1 Versionsdato: 22-04-2014 Versionsnr. BRUGSANVISNING LCD 8840 HI-POWER LED-hærdelampe med lysstav Indbygningsmodel LCD 8840 HI-POWER 1 Versionsdato: 22-04-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Generelt 3 2. Pakkens indhold 3 3. Produktets opbygning

Læs mere

Quooker produktoversigt marts 2019

Quooker produktoversigt marts 2019 Quooker produktoversigt marts 2019 Fusion Square Fusion er en alt-i-en hane, der kan give dig koldt, varmt og kogende vand. Med en Quooker CUBE køleenhed kan du også få afkølet vand med og uden brus fra

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug af danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter.

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Dansk Dansk Keepower Lader Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Læs betjeningsvejledningen inden opladning.

Læs mere

DK... Fritstående skinnesystem, justerbart. Vers. 3.00

DK... Fritstående skinnesystem, justerbart. Vers. 3.00 DK... Fritstående skinnesystem, justerbart Vers. 3.00 Fritstående skinnesystemer, justerbare Varenr.: 553000 556000 556297 1.00.... Formål og anvendelse.... 3 1.01...Producent...3 1.02...Anvendelsesformål

Læs mere

N o v e m b e r 2 0 0 9

N o v e m b e r 2 0 0 9 GN DIOLUX november 2009 A2 DIoLUX LeD DIOLUX er en komplet serie af LED lyskilder der nemt kan erstatte eksisterende halogenpære. Serien er kendetegnene ved: Helt samme størrelse som halogenpærer Samme

Læs mere