Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2011 / 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2011 / 2012"

Transkript

1 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2011 / 2012 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2011 og 2 i foråret I vore møder har suppleanterne deltaget, for at styrke bestyrelsesarbejdet. Vi har også været til møde i arbejdsgruppen vedrørende projekt Fremtidens Sommerhus. Bestyrelsen har i år endnu ikke haft møde med Teknik- og Miljøudvalget, så hvis der fremkommer emner/problemer i dag kan disse nå at komme med. Endvidere har vi deltaget i bestyrelsesmøder og generalforsamling i Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune, hvor vi har 3 pladser, heraf en bestyrelsespost - som tillige er formandsposten. Det årlige møde mellem bestyrelsen i Sammenslutningen og Jammerbugt kommune fandt sted den 1. december Endelig har Jammerbugt kommune holdt formandsmøde for alle foreninger i kommunen den 16. maj Stier. Vore stier i området bruges meget både af turister og fastboende, og er et vigtigt bindeled mellem strand og bagland, hvor man færdes på belagte stier og ikke slider på de sårbare klitter. Det er kommunen der forestår vedligeholdelsen af de 40 strandstier. Sti 100 der går inde i baglandet fra nord til syd, forbinder de mange strandstier med kysten, og giver mange muligheder for at kombinere en rask travetur. Men sti 100 og de øvrige stier er efterhånden ved at blive erobret af de mange mountain bikes ryttere, hvilket har givet anledning til at bringe problemet op på møderne med Jammerbugt kommune. På Stierne er vore bænke et godt aktiv for alle der færdes i området, hvad enten man trænger til et hvil, eller blot vil nyde udsigten over klitter og havet. Veje. Vore grusveje trænger altid til vedligeholdelse på grund af den megen trafik. De store tilkørselsveje henhører direkte under Jammerbugt Kommune, medens de private fællesvejes vedligeholdelse, som regel varetages af et vejlaug. Hvis der ikke findes et vejlaug eller vejudvalg, kan den enkelte grundejer henvende sig til kommunen, som så vil se på vejen. Det er grundejerens pligt at gøre kommunen opmærksom på, når vejen ikke er i forsvarlig stand. På trods af opfordring de sidste mange år, må bestyrelsen atter minde om, at vore veje bliver smallere på grund af tiltagende bevoksning, så vi må til at tage fat om problemet.

2 Jammerbugt Kommune. På mødet den 1. december 2011 mellem Sammenslutningen og kommunen, var der udover bestyrelsen, Borgmester Mogens Gade, Udvalgsformand Jens Chr. Golding, Næstformand Jørn Krogsgaard og Teknisk direktør Knud Nørgaard tilstede. På mødet blev blandt andet følgende særligt drøftet: Områder for vindmøller, postkasseanlæg i sommerhusområder, beplantning langs cykelstier og veje, emner til formandsmødet 2012, beredskab og brandfare, samt projekt Fremtidens Sommerhus. Områder for vindmøller: Der er i den statslige planlægning udpeget 2 områder til prototypemøller. Områderne er placeret syd for Brovst og syd for Fjerritslev ud mod fjorden. I en anden statslig planlægning er der udpeget 5 områder. De er alle placeret i den østlige del af kommunen. For begge planlægningers vedkommen har kommunen givet høringssvar og bl.a. skrevet: Jammerbugt kommune finder således ikke de to områder egnede til opstilling af prototypevindmøller og har ingen intentioner om at igangsætte planlægningsarbejde herfor. Og i det andet svar: Jammerbugt kommune finder således ikke områderne egnede til opstilling af serie O-møller og har ingen intentioner om at igangsætte planlægningsarbejde herfor. Disse bemærkninger er ikke udtryk for at kommunen er imod opsætningen af nye vind- møller. Der er planlagt for og opsat 7 nye store vindmøller og der er i øjeblikket en planlægning i gang for at opsætte 22 store vindmøller i Klim Fjordholme. Desuden arbejdes der med udpegning af nye vindmølleområder i forbindelse med udarbejdelse af Helhedsplan Hidtil har kystområdet været friholdt for vindmøller, og det kan også være et planprincip, der kommer til at indgå i udpegning af nye områder. Postkasseanlæg. PostDanmark vil atter i 2012 forlange postkasseanlæg i manglende områder. Hvad er kommunens rolle med manglende arealer hertil? Kommunen er ikke inddraget i at finde arealer til postkasseanlæg og forventer ikke at blive det. Det er postlovens 8 stk. 3 der kræver postkasseanlæg opstillet i sommerhusområder. Af loven fremgår, at det påhviler den der har fået meddelt udstykningstilladelse, at tilvejebringe det fornødne areal til etablering af centralt placerede postkasseanlæg. Beplantning langs veje. Kommunal beskæring langs veje og cykelstier er mangelfuld. Bør kommunen ikke være et godt eksempel overfor private grundejere? Som alle andre grundejere, har kommunen også en forpligtelse til at holde beplantning på kommunens ejendomme klippet mod veje og stier, så trafikken ikke generes. Desuden har kommunen en opgave som vejmyndighed, idet kommunen hos grundejere, der ikke i tilstrækkeligt omfang får klippet og beskåret beplantningen, kan kræve arbejdet udført. Cykelstien langs Saltum Strandvej blev fremført som en strækning, hvor beskæring er tiltrængt.

3 Emner til Formandsmødet På grund af dårlig / ingen mobiltelefonforbindelse i mange områder, foreslog Sammenslutningen at indbyde de 4 teleselskaber til Formandsmødet 2012, så vi kunne fortælle om vore problemer, hvilket kommunen syntes var en god ide. Beredskab og brandfarer. Emnet har været en fast del af dagsordenen i efterhånden mange år. Der er stadig behov for information til sommerhusejerne. Bestyrelsen for Sammenslutningen arbejder sammen med kommunen om at udarbejde information til ophæng i sommerhusene efter den model, der tidligere er anvendt i Pandrup Kommune. Informationen tænkes udsendt sammen med eller som en del af affaldshåndbogen. Fremtidens Sommerhus Evaluering af arbejdet med Fremtidens Sommerhus Der er enighed om, at der i det fælles arbejde med projektet er opnået et godt resultat, som ud over at være grundlag for kommende sommerhuslokalplaner også kan være grundlag for forvaltnings administration af sager i sommerhusområderne. Så gælder det Formandsmødet den 16. maj Borgmester Mogens Gade bød på vegne af Jammerbugt kommune velkommen til den traditionsrige aften som er et symbol på, at Jammerbugt kommune ønsker et godt samarbejde med alle via en konstruktiv dialog. Til at hjælpe med at belyse punkterne er kommunen repræsenteret ved formanden for Teknikog Miljøudvalget Jens Christian Golding, Næstformand i udvalget Otto Kjær Larsen, teamleder Kell Agerbo samt teknisk direktør Knud Nørgaard. Sommerhusejerne er en vigtig gruppe i kommunen som kommunen er meget glade for, både som ejere og gæster, og som bidrager væsentligt til et af hovederhvervene i Jammerbugt kommune nemlig turismen. Også i år er dagsorden sammensat i et samarbejde mellem grundejerforeningerne og kommunen, og har et hovedemne, som er mobildækning. Mogens Gade bød specielt velkommen til repræsentanterne fra mobilselskaberne. Mobildækning. Det er kommunens håb med dette punkt på dagsordenen, at der findes en fremadrettet samarbejdsmodel, hvor grundejerforeninger, mobilselskaber og kommunen kan finde egnede placeringer af mobilmasterne. Som formand for Sammenslutningen af sommerhusejere i Jammerbugt kommune, kunne jeg berette om mange henvendelser angående dårlig / ingen mobiltelefondækning. Nu var der mulighed for direkte, at kunne fortælle herom. Alle 4 mobilselskaber var repræsenteret ved mødet. Der var indlæg fra TDC, Telenor og 3. Selskaberne gennemgik deres dækningskort, som også kan findes på nettet.

4 TDC har ikke planer om udbygning af nettet i 2012 og 2013, men selskabet vurderer hele tiden behovet for at udbedre dækningen. I 2012 planlægges for 120 nye positioner, men ikke i Jammerbugt kommunes sommerhusområde. For det mobile bredbånd gælder, at der er flere områder i kommunen, der ikke er dækket, men det drejer sig primært om skov- og moseområder. Dette net opgraderer TDC i de kommende år med større hastighed til følge. Telenor og Telia har indgået et samarbejde, så de 4 nye positioner for mobilmaster, som Telia har planlagt, også vil indgå i en forbedring af Telenors dækning. Af de 4 positioner vil de 2 forbedre forholdene i sommerhusområdet, idet der planlægges position i Rødhus og Ejersted. 3 har aktuelle planer om at udbygge eks. mast i Slettestrand og er interesserede i at komme med på nye master i kystområdet. Så var der en del kommentarer fra selskaberne om den dårlige dækning: Bygningernes indretning med nye lavenergiruder, metalbeklædning mv. nedsætter mulighederne for at anvende mobiltelefoner inde i bygningerne. Desuden er mange telefoner udstyret med mindre gode antenner. Desuden er de nyeste systemers effekt til at trænge ind i bygninger ringere end tidligere anvendte. Det betyder, at det tidligere anvendte 900 mhz er bedre end det nye 3G s 2100 mhz. Endelig er beliggenhed vigtig, for i lavninger og bag høje træer vil der altid være problemer, der kan være årstidsvariationer, f.eks. kan blade og tåge give signaltab. Vilkårene for etablering af sendenet er, at mindst 98% af befolkningen skal være dækket. Det lever selskaberne op til i dag Danmark har et af de laveste takstniveauer på mobilområdet i Europa, hvilket kan påvirke mulighederne for at investere i forbedring af sendenettet. Solceller. Normalt kræver det ingen tilladelse at opsætte op til 45 m2 på taget (ikke på stativ). Er der for området deklarationer, byplanvedtægter eller lokalplaner, der modsætter sig, at der laves glastag, kræves der en dispensation i forhold til Planloven. Normalt gives disse. Dog gives der ikke dispensation i områder, hvor solceller vil ødelægge det unikke præg f.eks. i områder med græstørv. Vindmøller. I Jammerbugt Kommune er der gode vindforhold, hvorfor opsætning af vindmøller er attraktivt. I den igangværende revision af kommunens helhedsplan, (kommuneplan) er der en lang række ønsker om udlæg af nye vindmølleområder. Der forventes udlagt 2 3 nye områder i planen. De udlagte områder forventes som hidtil at blive placeret udenfor det kystnære område. Placering af havmøller er endnu ikke afklaret for den samlede udbygning. Tiltag i vort område. Der har i det forløbne år atter været gener fra mountainsbikes cykling i visse områder, på trods af kommunens henvendelse til cykelklubben Trim i Saltum. Det er særligt organiserede løb og store grupper der skaber problemer, så vi må atter påpege det over for kommunen.

5 Den voldsomme træfældning som vi oplever i år med store bunker kvas til følge er helt klart en brandfælde, hvilket vi har tilkendegivet over for kommunen, som i samarbejde med Sammenslutningen vil udarbejde en pjece som sendes til alle sommerhusejerne. For mange af os er der ingen mening i blot at fælde og lade væltede træer og grene blive liggende. Og hvem der gør det, og hvorfor, er svært at opklare. På sidste bestyrelsesmøde drøftede vi muligheden for at anskaffe branddaskere, Knud Jørgensen vil undersøge, om det er muligt at søge midler hertil i nogle fonde. Emner til møde mellem kommunen og bestyrelsen er b.a.: Beskæring langs vej og cykelstier ( også på kommunens område ) Mountainsbikes løb Uhæmmet træfældning. Diverse. Der er blå flag på Saltum strand som tegn på rent badevand. Vær opmærksom på, at hvis der på stranden er brug for hjælp, så er der skilte med numre på, som fortæller hvor på stranden man opholder sig. Jeg vil gentage politiets opfordring til, at sikre vore sommerhuse, samt at kontakte politiet, hvis der sker mistænkelige ting i sommerhusområdet. Husk der er generalforsamling i Jonstrup vandværk lørdag den 21. juli 2012, kl. 14 her på Fårup Skovhus. Husk uden for tømningsperioden, at medtage affald, så det ikke kommer til at ligge og flyde. Husk også at besøge vor hjemmeside på adressen Vi er for tiden 383 medlemmer i Grundejerforeningen Saltum Strand Husk at meddele flytning og salg af sommerhuset. Jeg har så kun tilbage at takke bestyrelse og suppleanter for godt og positivt samarbejde i det forløbne år.

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 16. maj 2012 kl. 19. Dagsorden

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 16. maj 2012 kl. 19. Dagsorden Referat fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne 16. maj 2012 kl. 19 Dagsorden Velkomst 1. Mange sommerhusejere oplever problemer med mobiltelefondækningen. Hvordan kan dækningen forbedres?

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2009 / 2010 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2009 og 2 i foråret 2010. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2014 / 2015 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 3 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2014 og 1 i foråret 2015. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2013 / 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2013 og 2 i foråret 2014. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2010 / 2011

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2010 / 2011 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2010 / 2011 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2010 og 2 i foråret 2011. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen og Jammerbugt Kommune 7. Beredskab og brandfare. Punkt fra Jammerbugt Kommune 8. Fremtidens sommerhus 9. Nyt BR10 Evt.

Punkter fra bestyrelsen og Jammerbugt Kommune 7. Beredskab og brandfare. Punkt fra Jammerbugt Kommune 8. Fremtidens sommerhus 9. Nyt BR10 Evt. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 1. december 2011 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Opkrævning

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2008 / 2009

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2008 / 2009 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2008 / 2009 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2008 samt 2 i foråret 2009, samt møde i november med Teknik og Miljøforvaltningen

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2007 / 2008

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2007 / 2008 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2007 / 2008 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2007 samt 2 i foråret 2008. Endvidere har der været afholdt møder

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner 2. Vedligehold af grøfter 3. Vejvedligeholdelse 4. Mountainbike 5. Nyt om solfangere 6.

Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner 2. Vedligehold af grøfter 3. Vejvedligeholdelse 4. Mountainbike 5. Nyt om solfangere 6. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 16. januar 2013 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner

Læs mere

Deltagere. Bestyrelsen. Næstformand: John Hedelund Afbud. Best. medlem: Knud Jørgensen Afbud

Deltagere. Bestyrelsen. Næstformand: John Hedelund Afbud. Best. medlem: Knud Jørgensen Afbud Referat fra møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 5. februar 2019, kl. 15.00 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup 1. Kystbeskyttelse 2. Partyhuse 3. Vægtbegrænsning

Læs mere

Deltagere. Bestyrelsen

Deltagere. Bestyrelsen Referat for møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 6. februar 2018, kl. 15.00 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup 1. Beredksab særlig brand m.v. 2. Ren strand

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen 1. Lokalplaner 2. Mountainbikekørsel - igen 3. Hærvejsstien 4. Mobiltelefoni 5. Grønt partnerskab

Punkter fra bestyrelsen 1. Lokalplaner 2. Mountainbikekørsel - igen 3. Hærvejsstien 4. Mobiltelefoni 5. Grønt partnerskab af møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 3. juli 2014 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Lokalplaner 2. Mountainbikekørsel

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej ordinære generalforsamling. lørdag den 30. marts 2013

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej ordinære generalforsamling. lørdag den 30. marts 2013 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Ejgild Christensen nr. 35. blev valgt til dirigent Flemming Johansen nr. 27. valgt til referent Eigil slog takten an og kunne konstaterede at indkaldelse

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Punkter fra Jammerbugt Kommune 6. Anvendelse af sommerhusveje til maratonløb. 7. Planlægning. 8. Emner til formandsmødet. 9. Evt.

Punkter fra Jammerbugt Kommune 6. Anvendelse af sommerhusveje til maratonløb. 7. Planlægning. 8. Emner til formandsmødet. 9. Evt. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 11. februar 2008 kl. 15.00 Mødelokale 2 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Status vedrørende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG VELKOMMEN TIL KETTRUP BJERGE 1 Grundejerforeningen Ørnbjerg v / formand Søren Dam Søndergade 58 9700 Brønderslev Tlf.: 98 80 09 26 Mail: soerendam@mail.dk Kettrup Bjerge. XXXX

Læs mere

Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune

Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune V / formanden Hans Jørgen Jensen Sletten 3 9270 Klarup Tlf. : 9813 7075 Mail: hhjj@it.dk Energistyrelsen Mail ens@ens.dk Klarup den 22.

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen 1. Orientering fra kommunen 2. Mountainbikekørsel - igen 3. Nyt om tidspunkt for renovationsafhentning

Punkter fra bestyrelsen 1. Orientering fra kommunen 2. Mountainbikekørsel - igen 3. Nyt om tidspunkt for renovationsafhentning fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 13. februar 2014 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Orientering

Læs mere

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 20. maj 2009. Dagsorden

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 20. maj 2009. Dagsorden Referat fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne 20. maj 2009 Dagsorden Velkomst ved Otto Kjær Larsen 1. Planlægning: Helhedsplan09 er nu i offentlighedsfasen frem til den 10. juli.

Læs mere

Punkter fra Jammerbugt Kommune 10. Fremtidens sommerhus. Deltagere. Bestyrelsen. Hans Jørgen Jensen. Jammerbugt Kommune:

Punkter fra Jammerbugt Kommune 10. Fremtidens sommerhus. Deltagere. Bestyrelsen. Hans Jørgen Jensen. Jammerbugt Kommune: fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 10. december 2009 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Affaldsplan

Læs mere

Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune.

Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune. Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune. Det er den 3. generalforsamling i Sammenslutningen af sommerhusejere i Jammerbugt kommune. Vi kan se tilbage på et år,

Læs mere

Grundejerforeningen "Under Lien" Slettestrand, Johan Langes Vej 15, 8000 Århus C

Grundejerforeningen Under Lien Slettestrand, Johan Langes Vej 15, 8000 Århus C Grundejerforeningen "Under Lien" Slettestrand, Johan Langes Vej 15, 8000 Århus C BESTYRELSENS BERETNING på ordinær generalforsamling på Hotel Klitrosen lørdag den 7. juni 2014 Bestyrelsen har følgende

Læs mere

Aksel Hansens udstykning. Lumsås. Information fra vejlauget

Aksel Hansens udstykning. Lumsås. Information fra vejlauget Aksel Hansens udstykning Lumsås Information fra vejlauget Vejlauget I vores udstykning har vi ingen grundejerforening, intet ordensreglement og ingen servitutstiftende bestemmelser om beplantning, bebyggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2014

Referat af generalforsamlingen 2014 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Bornholm Den 17. april 2014 Referat af generalforsamlingen 2014 Generalforsamlingen 2014 blev afholdt skærtorsdag den 17. april

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl. 9.30 Mødelokale 2 Dagsorden: Siden sidst....1 Grønt Partnerskab Oasen...2 Friluftsliv i Jammerbugt Kommune...3 Jammerbugt kommunes skiltning

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG VELKOMMEN TIL KETTRUP BJERGE 1 Grundejerforeningen Ørnbjerg v / formand Peter Bonne Eriksen Dalsø Park 38 3500 Værløse Tlf.: 44 48 62 13 Mail: peterbonneeriksen@hotmail.com

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø:

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl. 18.30, Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. Valgt

Læs mere

Referat for møde med Sommerhusgrundejerforeningerne i Jammerbugt Kommune. Den 9. maj 2018, kl ca

Referat for møde med Sommerhusgrundejerforeningerne i Jammerbugt Kommune. Den 9. maj 2018, kl ca Referat for møde med Sommerhusgrundejerforeningerne i Jammerbugt Kommune Den 9. maj 2018, kl. 19.00 ca. 21.00 Midtergangen i administrationsbygningen i Pandrup, Lundbakvej 5, 9490 Pandrup Emner aftalt

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Grundejerforeningen "Under Lien" Slettestrand, Johan Langes Vej 15, 8000 Århus C

Grundejerforeningen Under Lien Slettestrand, Johan Langes Vej 15, 8000 Århus C Grundejerforeningen "Under Lien" Slettestrand, Johan Langes Vej 15, 8000 Århus C BESTYRELSENS BERETNING på ordinær generalforsamling på Hotel Klitrosen lørdag den 18. maj 2013 Bestyrelsen har følgende

Læs mere

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 12. maj 2010. Dagsorden

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 12. maj 2010. Dagsorden Referat fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne 12. maj 2010 Dagsorden Velkomst ved borgmesteren 1. Evaluering af dagrenovationsafhentningen i vinter Konstaterede serviceforringelser

Læs mere

Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge

Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge Resultat af spørgeskemaundersøgelse Teleselskaber - Dækningskort - Mastepositioner Teknologier -hvad forskelle er der? Mobiltelefoner og antenner - undersøgelser for forskellige modeller - generelle råd

Læs mere

19:00 Velkomst og indledende oplæg v. ordstyrer borgmester Egon Fræhr, Vejen Kommune.

19:00 Velkomst og indledende oplæg v. ordstyrer borgmester Egon Fræhr, Vejen Kommune. Program 19:00 Velkomst og indledende oplæg v. ordstyrer borgmester Egon Fræhr, Vejen Kommune. 19:05 Vindmølleplanlægning i Vejen Kommune v. fagkoordinator Thomas Boldsen, Vejen kommune. 19:25 Indlæg omkring

Læs mere

Generalforsamling i SSJK den 18. april 2015

Generalforsamling i SSJK den 18. april 2015 Antal fremmødte: 33 personer Generalforsamling i SSJK den 18. april 2015 Antal fremmødte foreninger: 21 Formand Hans Jørgen Jensen bød velkommen med kaffe og rundstykker. Dagsorden Emne Kommentarer / beslutninger

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2016 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Klitsyn i Hjørring Kommune 2018

Klitsyn i Hjørring Kommune 2018 Vendsyssel Ref. CKJAE Den 30. oktober 2018 Klitsyn i Hjørring Kommune 2018 Tannis Strand, d. 7. maj kl. 09.30 (Lokalnr. 350023) Karsten Birkebæk, Naturstyrelsen Vendsyssel I klitterne bag Det Blå Ishus

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Evaluering af Grønt Råds arbejde.... 2 Vand og Naturplaner.... 4 Retablering af Bisbækken....

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 9. juni 2012 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Vejvedligeholdelse Fri tale. Vejvedligeholdelse Information fra NFN Bredbånd og mobildækning. Nyt fra planområdet mv.

Vejvedligeholdelse Fri tale. Vejvedligeholdelse Information fra NFN Bredbånd og mobildækning. Nyt fra planområdet mv. Vejvedligeholdelse Information fra NFN Bredbånd og mobildækning Nyt fra planområdet mv. Invasive arter og naturpleje Kystsikring Grundvand / overfladevand Fri tale Vejvedligeholdelse Private fællesveje,

Læs mere

Referat. Grønt Råd. - Jammerbugt Kommune 28. august 2012 kl Mødelokale 1

Referat. Grønt Råd. - Jammerbugt Kommune 28. august 2012 kl Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 28. august 2012 kl. 12.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Grøftekanter langs de kommunale veje.... 2 Havvindmølleparker i Jammerbugten.... 3 Orientering

Læs mere

Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup

Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup G algebjerg rundejerforening august 2007 Referat af generalforsamlingen den 26. august 2007 Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 8. maj 2013 kl. 19. Dagsorden

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 8. maj 2013 kl. 19. Dagsorden Referat fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne 8. maj 2013 kl. 19 Dagsorden Velkomst 1. The Bay Denmark nyt fælles brand. Erhvervs- og Turistchef René Zeeberg fortæller. 2. Solceller

Læs mere

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås Grundejerforeningen Eskov Strandpark Dagsorden til 4.3.19 på Stranddalen 91 Tilstede: Mogens, Flemming, Torben, afbud fra Agner 1. Dagsorden Dagsorden udsendt til bestyrelse Punkter til drøftelse udsendt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppe vedr. Mobiltelefoni og bredbånd i Jammerbugt Kommune tirsdag den 16. maj. REFERAT. 1. Status.

Referat af møde i arbejdsgruppe vedr. Mobiltelefoni og bredbånd i Jammerbugt Kommune tirsdag den 16. maj. REFERAT. 1. Status. af møde i arbejdsgruppe vedr. Mobiltelefoni og bredbånd i Jammerbugt Kommune tirsdag den 16. maj. REFERAT 1. Status. Der er nu gået mere end et år siden, vi afholdt konference om Bredbånd og mobil-telefoni

Læs mere

Referat af fællesmødet fredag den 28. marts 2014 kl. 13.00 i mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing.

Referat af fællesmødet fredag den 28. marts 2014 kl. 13.00 i mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing. Mødedeltagerne: Orla Spenner, og.spenner@talnet.dk Peter Steen Jensen, ps@jensen.mail.dk Hans Lund, hilund@privat.dk Lennart Jørgensen, lg@faaborgmidtfyn.dk Flemming Kehman, fpk@dsa-net.dk Egon Gaarde,

Læs mere

Klitsyn i Hjørring Kommune 2015

Klitsyn i Hjørring Kommune 2015 Vendsyssel J.nr. NST-4129-000-00001 Ref. ckjae 10. juli 2015 Klitsyn i Hjørring Kommune 2015 Mårup Kirke, d. 12. maj kl. 9.00 (Lokalnr. 350024) Repræsentant fra grundejerforeningen Strandgården Repræsentant

Læs mere

Beretning 2008/2009 Blåvand Grundejerforening

Beretning 2008/2009 Blåvand Grundejerforening Beretning 2008/2009 Blåvand Grundejerforening 30.5.09 I det forløbne år er udviklingen ikke forløbet som vi har været vant til igennem snart mange år. Finanskrisen har også sat sit spor her i området.

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Klitsyn i Hjørring Kommune 2016

Klitsyn i Hjørring Kommune 2016 Vendsyssel Ref. CKJAE Den 29. juni 2016 Klitsyn i Hjørring Kommune 2016 Mårup Kirke, d. 2. maj kl. 9.00 (Lokalnr. 350024) Repræsentant for Hjemmeværnsgården Kyststrækning er udsat for erosion. Behovet

Læs mere

Formanden begyndte mødet med at byde velkommen og redegjorde for aftenens program.

Formanden begyndte mødet med at byde velkommen og redegjorde for aftenens program. Foreningen af sommerhusgrundejere i Haurvig Referat af ordinær generalforsamling 2010 Den 14. maj 2010 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i foreningen af sommerhusejerere i Haurvig på lejeskolen

Læs mere

Grundejerforeningen St. Sjørup Strand

Grundejerforeningen St. Sjørup Strand Grundejerforeningen St. Sjørup Strand www.st-sjoerup.strand.dk St. Sjørup den 19/7 2015. Generalforsamling d. 12/7 2015 kl. 10 i Huset i St. Sjørup. 47 personer er frem mødt og 38 husstande repræsenteret.

Læs mere

Bøstrup Strand Grundejerforening

Bøstrup Strand Grundejerforening Generalforsamling 22/6 2019 Bøstrup Strand Grundejerforening Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg. 7. Eventuelt. Jens Kristian

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Godkendt af Flemming, Kurt, Agner, Torben. Accepteret og godkendt af: Kurt, Agner, Flemming, Hans Kåre, Torben. Jeppe Jepsen, Åse

Godkendt af Flemming, Kurt, Agner, Torben. Accepteret og godkendt af: Kurt, Agner, Flemming, Hans Kåre, Torben. Jeppe Jepsen, Åse Grundejerforeningen Eskov Strandpark Dagsorden til 15.6.19 på Stranddalen 91 Tilstede: Flemming, Kurt, Agner, Hans Kaare, Torben 1. Dagsorden 2. Referat godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde 01.05.2019

Læs mere

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås Grundejerforeningen Eskov Strandpark Dagsorden til 1.5.19 på Stranddalen 91 Tilstede: Mogens, Agner, Torben, afbud fra Kurt og Flemming 1. Dagsorden Formøde omkring generalforsamlingen 25.5.19 Referat

Læs mere

Dagsorden Bilag Formandsmøde 8. maj 2013

Dagsorden Bilag Formandsmøde 8. maj 2013 Dagsorden Bilag Formandsmøde 8. maj 2013 Mødet med formændene for alle sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune er et led i det samarbejde, der er aftalt mellem kommunen og bestyrelsen for Repræsentantskabet

Læs mere

Vindmøller ved. Østrup

Vindmøller ved. Østrup Velkommen Vindmøller ved Østrup Dagsorden Velkomst og præsentation v/otto Kjær Larsen, Næstformand for Teknik- og Miljøudvalget Gennemgang af områdeudpegning, proces og lovkrav v/ Kell Agerbo, Teamleder,

Læs mere

Generalforsamling i Sammenslutningen den 14 april 2018

Generalforsamling i Sammenslutningen den 14 april 2018 Generalforsamling i Sammenslutningen den 14 april 2018 Hotel Søparken 1, 9440 Aabybro. Deltagere: Saltum Strandpark, Fårup Klitbakker, Sandkassen, Kordals Klit, Grøndhøj Huse, Grønhøj Nord, Rødhus Skolevej,

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2014 Sted: Klim Strand Camping Dato: 19. april 2014 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Otto Kjær

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Aargab af 1976

Generalforsamling i Grundejerforeningen Aargab af 1976 Generalforsamling i Grundejerforeningen Aargab af 1976 den 2. maj i Fiskeriets Hus i Hvide Sande. 86 deltagere 1. Valg af dirigent Jørgen Boe blev valgt. Jørgen Boe takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er: Eldrup v/jens Rønholt Akelejevej 11 9800 Hjørring Foreningens område og medlemskreds: 2. Foreningens hjemsted er Farsø

Læs mere

Oversigt over bemærkninger i foroffentlighedsfasen

Oversigt over bemærkninger i foroffentlighedsfasen 13-09-2016 Lise Overby Nørgård Direkte: 7257 7367 Mail: lio@jammerbugt.dk Sagsnr.: 01.16.00-G00-1-16 Oversigt over bemærkninger i foroffentlighedsfasen Nr. Fra Resumé Forvaltningens kommentarer. 1 Styrelsen

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 19. maj 2011 kl. 19. Dagsorden

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 19. maj 2011 kl. 19. Dagsorden Referat fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne 19. maj 2011 kl. 19 Dagsorden Velkomst 1. Indbrud i sommerhus nej tak! Sikringsrådgiver i Nordjyllands Politi Andreas Mylund samt en

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 30. april 2008

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 30. april 2008 fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne 30. april 2008 Dagsorden Velkomst ved borgmesteren 1. Affaldsområdet: Affald 2008 de nye ordninger kort fortalt, kommunens erfaringer med disse

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2019

Velkommen til generalforsamling 2019 Velkommen til generalforsamling 2019 Programmet og tidsrammen: 10.00 11.30 Generalforsamling 11.30 11.40 Kort pause 10 min. 11.40 12.05 Oplæg turistchef Kristian Hansen 12.05 12.30 Oplæg fmd. Jens Kaasgaard,

Læs mere

Notatark. Indsigelsesnotat. Nr. Navn Resumé af bemærkning 1 Ditte Maria Nørgaard og Christian Schwartz Hedenstedvej 41 8781 Stenderup

Notatark. Indsigelsesnotat. Nr. Navn Resumé af bemærkning 1 Ditte Maria Nørgaard og Christian Schwartz Hedenstedvej 41 8781 Stenderup Notatark Sagsnr. 01.03.03-P19-170- 13 Sagsbehandler Christina Duedal Nielsen 25.2.2014 Indsigelsesnotat Nr. Navn Resumé af bemærkning 1 Ditte Maria Nørgaard og Christian Schwartz Hedenstedvej 41 8781 Stenderup

Læs mere

Oplevet mobildækning. Publikationen kan hentes på: www.erst.dk

Oplevet mobildækning. Publikationen kan hentes på: www.erst.dk Oplevet mobildækning Publikationen kan hentes på: www.erst.dk Maj 2013 Indholdsfortegnelse SIDE Forord 3 Hovedresultater 4 Ingen dækning 6 Delvis dækning 7 Opkaldsfejl pr. selskab 8 Opkaldsfejl pr. telefon

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Kresten Gravgaard bød velkommen til de fremmødte fra Grundejerforeningen. 1.Valgafdirigent Kresten

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2011 Referat

GENERALFORSAMLING 2011 Referat GENERALFORSAMLING 2011 Referat FORENINGEN KLITPLANTAGEN BLOKHUS Samler alle fælles interesser i klitplantagen www.klitblokhus.dk Bestyrelsen Formand: Fleming Friis Larsen Strandgårdsvej 40 Skovduesvinget

Læs mere

Fællesarealer, strand & veje.

Fællesarealer, strand & veje. Formandens beretning til generalforsamlingen den 9. juni 2018 Som helt ny bestyrelse, havde vi en række praktiske opgaver vi skulle have afklaret, men efter nogle måneder, så var vi klar til at lave en

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2011-12.

Bestyrelsens beretning for 2011-12. Bestyrelsens beretning for 2011-12. Grundejerforeningen ønsker at sikre Trørød dets grønne karakter. Grønne haver med plads til træer, plæner, blomsterbede. En rolig trafik gennem landsbyen, der ikke skæmmer

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Stiftet 1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Vedtaget på generalforsamlingen 24. juni 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Løserup Strand og har sit hjemsted

Læs mere

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL April 2013 BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL Det er første gang, at jeg skal aflægge beretning for grundejerforeningen Teglgården og det endda på bestyrelsens vegne. Det vil jeg

Læs mere

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Formand:KrestenGravgaard Musvågevej152 Kasserer:NielsBloch Musvågevej52 Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Indledning Det er dejligt at se så mange medlemmer på vores årlige generalforsamling. Vi er rigtig glade for den store opbakning, som vi ser år efter år.

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 Velkomst ved Kurt Fodgaard Grundejerforeningen Følletoften Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 1. Valg af dirigent: Inge foreslået af bestyrelsen, blev valgt 2. Bestyrelsens beretning: Kort tid

Læs mere

Velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling.

Velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling. taj/beret14.docx BESTYRELSENS BERETNING VEDR. ÅRET 2014. Velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling. Nye omgivelser for første gang siden etablering i 1993. Hermed efterfølgende

Læs mere

Naboorientering. Det er kommunens vurdering, at den ansøgte placering vil give færre gener end en placering indenfor byggefelterne.

Naboorientering. Det er kommunens vurdering, at den ansøgte placering vil give færre gener end en placering indenfor byggefelterne. 1 - Naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Naboorientering

Læs mere

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 19. april 2014. Generalforsamlingen afholdtes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00. Formanden bød velkommen

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00

Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00 Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00 Et år er gået - en beretning skal aflægges på denne sommerdag - og det er igen dejligt at se så mange

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 10/5-2014 hos Peter Deltagere: Hans, Jeppe, Jørgen, Niels Jørgen, Peter Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Konstituering 3. Evaluering af seneste generalforsamling 4. Fastlæggelse

Læs mere

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Onsdag den 7. marts 2012 kl Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Onsdag den 7. marts 2012 kl Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Maibrit Lykkegaard 21-03-2012 Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Onsdag den 7. marts 2012 kl. 15.00 Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden... 4 2. Godkendelse af og

Læs mere