GENERALFORSAMLING REFERAT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GENERALFORSAMLING REFERAT"

Transkript

1 Hesselbjerg Grundejerfrening GENERALFORSAMLING REFERAT 26. juli 2015 kl på Restaurant Søstjernen. Alle fremmødte medlemmer af Hesselbjerg Grundejerfrening (26) ønskes et strt velkmmen vi ser frem til en gd generalfrsamling fr periden 1. juli juni Dagsrden: 0. Valg af dirigent Bestyrelsen freslår Kresten Therkildsen, Birkebakken 7 sm dirigent. 1. Frmandens beretning Freningens frmål

2 At fretage enhver handling, der måtte have fælles psitiv interesse fr freningens medlemmer At bevare g udvikle vres naturskønne lkalitet, så alle plever glæde g trivsel ved at b i g besøge mrådet. At mtivere til g skabe muligheder fr gdt nabskab Bestyrelsen har gså i år løb arbejdet efter at realisere dette frmål Bestyrelsen Frmand Søren Hansen Næstfrmand Kai Aagesen Kasserer Lars Hjrth Bestyrelsesmedlem Ott Egemse Bestyrelsesmedlem Mgens Espersen Suppleant til bestyrelsen Ralf Egede Andersen Suppleant til bestyrelsen Richard Bech Bestyrelsesmøder Der har siden generalfrsamlingen 27. juli 2014 været afhldt 6 bestyrelsesmøder. Derudver har vi hldt møder g dialger med Gribskv Kmmune, Gribskv Grundejerfrbund Øst, Udshlt Vandværk, GribVand, HedeDanmark, vejentreprenør Tnny Svendsen, Kystsikringsgruppen g medlemmer det har været et år med mange aktiviteter.

3 Freningens histrie Hesselbjerg Grundejerfrening er nu 71 år vi har sammenskrevet et kncentrat af freningens histrie g publiceret histrien på freningens hjemmeside grundmaterialet er et særdeles velhldt biblitek af møde- g generalfrsamlingsreferater gennem tiderne. Medlemsstatus Kasserer Lars Hjrth vil gå i detaljer mht. regnskab, budget, antal medlemmer g kntingent. Her blt en knstatering af, at medlemstallet i frhld til de seneste 2 år er steget til 110 medlemmer, det højeste antal, vi har haft i mange år. Vi er tilfredse med antallet i frhld til fr 8 år siden, men ikke tilfredse med det abslutte antal. Ca. 65% af grundejerne i mrådet føler sig frpligtet til at deltage i kllektivet, freningen g vedligehldelsen af de fælles arealer. Vi pfrdrer alle freningens medlemmer til at påvirke naber g genber, der ikke er medlemmer, så vi kan få et mere retvisende medlemstal. Medlemsversigt pr. 1. juli 2015 kan ses på hjemmesiden. Vi baserer j medlemskab på frivillig basis g et årligt kntingent på kr. 400,00. Til sammenligning - en nabfrening har bligatrisk medlemsskab g et årskntingent incl. vejfnd på kr ,00. Rågelejes fremtid I september 2010 altså fr 5 år siden arrangerede Gribskv Kmmune en str høring i byrådssalen i Helsinge med temaet: Rågelejes fremtid. På tidligere generalfrsamlinger har jeg beklaget, at der aldrig er blevet fulgt p på dette udemærkede initiativ. Det gør jeg igen i år - vi mangler frtsat en besluttet g ffentlig kmmunikeret lkalplan. Klakering i Hesselbjerg Grundejerfrening Vi har i årets løb haft mange dialger med Gribskv Kmmune ang. klakering, g fr at dele vres viden ang. dette meget vigtige prjekt har vi kmmunikeret alt, vi ved til melemmerne via vre Nyhedsbreve. Den seneste dialg med kmmunen var 9. juli, hvr vi blev plyst, at der ikke er taget en plitisk beslutning m klakering af vres mråde en beslutning, der af byrådet tidligst vil blive taget prim 2016 til effektuering tidligst i Kmmunen besluttede, at der skulle ske en krtlægning af det enkelte anlæg på alle matrikler, dette blev gjrt i Vi blev lvet tilbagemeldinger til den enkelte grundejer et løfte kmmunen siden har trukket tilbage. Meget beklageligt. Kystsikring Vi har været repræsenteret på en del møder, men intet afgørende nyt. Kmmunen planlægger frtsat et samarbejde med Halsnæs g Helsingør Kmmune, men endnu intet plitisk besluttet. Træfældning Igen i år lancerede vi Prjekt Træfældning i vres mråde i samarbejde med HedeDanmark. Vi har med HedeDanmark aftalt et min. antal på 10 grundejere fra vres mråde, g da der i år kun var 4 grundejere, der meldte psitivt tilbage, indgik vi ikke en aftale. Da prjektet har været en succes de 2 fregående år, vil vi genptage det til efteråret, hvr I via Nyhedsbrevet vil blive spurgt m deltagelse. Antal træer, pris g praksis aftales mellem HedeDanmark g den enkelte grundejer. Vi kan glædeligvis knstatere, at selve træfældningen bliver udført prfessinelt g med fleksibilitet mht. fældning af yderligere træer.

4 Veje g stier grus, asfalt, beskæring g hastighed På generalfrsamlingen sidste år besluttede medlemmerne igen en ekstra rdinær udgift/investering mht. renvering af veje g stier. Vi valgte Åvej, Lavningen g den nrdligste del af Birkebakken. Vi renverer med materiale, der består af en miljøvenlig blanding af knust asfalt g knust betn. 2-3 gange årligt bliver der lagt grus ud til høflig selvbetjening. Sm grundejere er vi selv ansvarlige fr vejenes vedligehldelse, hvrfr vi gså har den pfattelse i bestyrelsen, at det er en kllektiv frpligtelse at vedligehlde vejen ud fr egen matrikel. Det gør langt de fleste grundejere gså, men der er stadigvæk ngle få, der ignrerer dette frhld. I øvrigt pfrdrer vi igen alle grundejere m at klipper/beskære træer, hække g buske ud md de fælles veje g stier ikke mindst de af jer, der har hjørnegrunde. Ngle steder er det ganske vanskeligt at vurdere trafikken grundet ikke-vedligehldte hække. Trafik vi har gennem flere år haft en tphastighed på 20 km. i mrådet nye skilte blev sat p fr 4 år siden. Vi pfrdrer alle, til at respektere denne max. hastighed af hensyn til trafiksikkerheden. Der færdes mange børn, hunde g katte i mrådet vi skal beskytte de svage i trafikken.

5 Cntainer weekends Det er efterhånden blevet en gd traditin med cntainer weekends t gange m året i fråret med t haveaffaldscntainere g en straffaldscntainer g i efteråret med 2 haveaffaldscntainere. Dette tilbud m cntainere er alene fr freningens medlemmer - næste gang er i efteråret, weekenden ktber. Vi beder m lidt bedre disciplin i år kunne vi knstatere brugte havemøbler i trykimprægneret træ g plastikpser i haveaffald cntaineren. Det betyder, at vi skal betale extra fr at få affaldet srteret haveaffald cntainerne er til haveaffald, strskraldcntaineren er til alt andet. Sværere er det ikke! Freningens hjemmeside: På freningens hjemmeside, sm er pænt besøgt, kan man blive pdateret med bl.a. referater fra generalfrsamlingen (er på m max. 3 dage), bestyrelsesmøder, dialg med Gribskv Kmmune, freningens histrie, tilmelding til de frskellige tilbud g aktiviteter, billeder m.m. Man kan gså se, hvem der medlemmer af freningen. Vi pfrdrer alle til at benytte siden g blive pdateret på relevante frhld. Der blev i mailet 13 Nyhedsbreve til 62 abnnenter vi pfrdrer alle til at tilmelde sig. Hjemmesiden er blevet renveret til en anden platfrm stadigvæk I den frbindelse vil I blive bedt m at pdatere jeres mailadresse, da vi kan se på ngle returmails, at ikke alle er pdaterede. Drænfrhld Også i år har vi været invlveret i drænfrhld. Vi kan evt. tilbyde at medvirke til at finansiere en indledende undersøgelse vi tager stilling fra gang til gang en evt. frbedring af drænfrhldene påhviler de invlverede grundejere. Bestyrelsen Igen i har arbejdet g samarbejdet i bestyrelsen været gdt vi har hele tiden haft freningens frmål i fkus. Vi har haft mange dialger, været til mange møder, skrevet mange mails g sms er g fte talt i telefn. Tak fr et gdt år. Dirigenten spurgte m kmmentarer til frmandens beretning? Ingen kmmentarer frmandens beretning gdkendt med akklamatin. 2. Kassereren fremlægger det af bestyrelsen gdkendte g af revisrerne reviderede regnskab g det af bestyrelsen freslåede budget Kassereren fremlagde detaljeret regnskab understøttet af bilag til medlemmerne et driftsunderskud på kr ,08 sm primært skyldes den ekstrardinære bevilling til vejbelægning på Birkebakken, Lavningen g Åvej. Frmuen udgør kr ,18. Dirigenten spurgte m kmmentarer til regnskabet? Lavningen 7 efterlyste tallene fr sidste år til sammenligning. Kassereren vil verveje dette ønske.

6 Hlst Hansen, Egemsevej 7 freslg, at vi ikke tilbød cntainer til strskrald. Kassereren svarede, at set i en service sammenhæng verfr medlemmerne, ønskes den årlige strskrald cntainer bevaret. Hlst Hansen, Egemsevej 7 spurgte, m alle har tilladelse til at bruge cntainerne? Kassereren svarede, at de alene er til medlemmernes brug. Regnskabet blev herefter gdkendt med akklamatin Kassereren fremlagde budget understøttet af bilag til medlemmerne estimeret resultat kr ,00 Dirigenten spurgte m kmmentarer til budgettet? Flemming Andersen, Egemsevej 14 ønskede flere veje renveret. Kassereren svarede, at vi i år indstiller til en pause, gså af øknmiske årsager ønsket kan genptages næste år Budgettet blev herefter gdkendt med akklamatin. 3. Indkmne frslag fremlægges til drøftelse g evt. beslutning. Bestyrelsen har ikke mdtaget frslag. 4. Bestyrelsen vælges fr det kmmende år bestyrelsen indstiller til genvalg af Kai Aagesen, Ott Egemse g Mgens Espersen Kai Aagesen, Ott Egemse g Mgens Espersen blev alle gdkendt med akklamatin. 5. Frmanden vælges bestyrelsen indstiller til genvalg af Søren Hansen. Søren Hansen blev gdkendt med akklamatin. 6. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter. Bestyrelsen indstiller til genvalg af Richard Bech g nyvalg af Kresten Therkildsen. Samt 2 revisrer g 1 revisrsuppleant. Richard Bech g Kresten Therkildsen blev gdkendt med akklamatin. Grethe Deichman g Kaj Hlst Hansen blev gdkendt med akklamatin - ligeledes Fritz Knyppel sm revisrsuppleant. 7. Eventuelt Lars Hjrth var blevet spurgt m uønskede reklamer i pstkassen svarede, at man individuelt kan henvende sig til PstDanmark. Jhansen, Dalvej 17 ønskede at alle grundejere skal frpligte sig til at vedligehlde egen grund ud md fælles veje g stier, der er mange, der ignrerer dette frhld. Søren Hansen svarede, at man er velkmmen til at kntakte SH, så vil han venligt kntakte de pågældende grundejere. Flemming Andersen, Egemsevej 14, efterlyste vejstpler der begrænser farten på bakken fra Vejby ned md Søstjernen. Søren Hansen lvede at kntakte kmmunen.

7 Hlst Hansen, Egemsevej 7, ønskede at kmmunen fkuserer på stabiliteten af muren ud md havet den risikerer at brase sammen ved en ny strm. Kai Aagesen lvede at fremføre dette på møde kystsikringsgruppen. Andreasen, Birkebakken 1 ønskede at rse bestyrelsen fr arbejdet ikke mindst i frhld til kystsikring g frbedring af stranden. Grethe Deichman refererede til artikel i Frederiksbrg Amts Avis vedr. prjekt i Vedbæk. Weimar, Åvej 12 pinterede, at strandfrhldene skal frbedres via skatten. Søren Hansen takkede herefter dirigenten fr prfessinel g målrettet ledelse af generalfrsamlingen takkede gså de fremmødte medlemmer fr endnu en gd generalfrsamling På bestyrelsesmødet umiddelbart efter knstituerede bestyrelsen sig således: Frmand Søren Hansen Næstfrmand Kai Aagesen Kasserer Lars Hjrth Bestyrelsesmedlem Ott Egemse Bestyrelsesmedlem Mgens Espersen Bestyrelsessuppleant Richard Bech Bestyrelsessuppleant Kresten Therkildsen Referent: Søren Hansen

REFERAT GENERALFORSAMLING

REFERAT GENERALFORSAMLING Hesselbjerg Grundejerfrening www.hesselbjerg-grundejere.dk REFERAT GENERALFORSAMLING 27. juli 2014 kl. 10.00 på Café Ved Stranden. Alle fremmødte medlemmer, 33, af Hesselbjerg Grundejerfrening blev ønsket

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2019 REFERAT

GENERALFORSAMLING 2019 REFERAT Hesselbjerg Grundejerforening www.hesselbjerg-grundejere.dk Nyhedsbrev 124 29. juli 2019 Hesselbjerg Grundejerforening www.hesselbjerg-grundejere.dk GENERALFORSAMLING 2019 REFERAT 28. juli 2019 kl. 10.00

Læs mere

GENERALFORSAMLING REFERAT

GENERALFORSAMLING REFERAT Hesselbjerg Grundejerforening www.hesselbjerg-grundejere.dk GENERALFORSAMLING REFERAT 30. juli 2017 kl. 10.00 på Restaurant Søstjernen. Alle fremmødte medlemmer af Hesselbjerg Grundejerforening ønskes

Læs mere

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkebrg Kmmune Dat g tidspunkt: mandag den 3. februar 2014 kl. 17.15 20.00 inkl. spisning Sted: Mødelkalet, Silkebrg Sprtscenter Deltagere: Lars Bundgaard, Jørgen

Læs mere

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag.

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag. n l-/ Ar 2013, den 4. april, kl. 19.00, blev der afhldt rdinær generalfrsamling i A/B Lllandsvej 35-37-39, der blev afhldt i beberlkalet, Lllandsvej 39 med følgende dagsrden: 1. Valg af dirigent g referent.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009 Fremmødte Nr. 1-2 fremmødte Nr. 2 repr. 2 stemmer Nr. 3-2 fremmødte Nr. 4 repr. 2 stemmer Nr. 6 repr. 2 stemmer Nr. 8 repr. 2 stemmer Nr. 9 repr. 2 stemmer

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR Generalfrsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radi, CVR 31222028 Dat: 29. marts 2019 Sted: Gladsaxevej 315 2860 Søbrg Klkken 20:00 Udsendt dagsrden den 16. januar 2019, med varsel m generalfrsamlingsafhldelse

Læs mere

Carsten Mejer 29424380

Carsten Mejer 29424380 Emne Ordinær generalfrsamling i Strøby Ladeplads Vandværk Dat fr møde Tidspunkt Sted 26. maj 2013 09.30 Strøby frsamlingshus Referat udarbejdet af Telefn Carsten Mejer 29424380 Mødedeltagere Frede Zeiler

Læs mere

Hummingen Strand Grundejerforening

Hummingen Strand Grundejerforening Dannemare 26 april 2013 Hummingen Strand Grundejerfrening Referat Bestyrelsesmøde 26 april (Stre bededag) 2013 kl. 14.30-18.00 Hummingen Strandvej 14 Mødedeltager: Hans Ove Jørgensen (HOJ), Flemming Grættrup

Læs mere

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5.

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5. Udkast til reviderede vedtægter fr freningen Havet g Fjrdens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalfrsamling 2.5.2016 12.7.2016 Arbejdsgruppe fr udkast til nye vedtægter: Rita Sønderby,

Læs mere

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted g rganisatinstilknytning Stk. 1. Lkalafdelingens navn er "SIND Skanderbrg". 1 Stk. 2. Lkalafdelingens hjemsted er Skanderbrg Kmmune med adresse svarende til frmandens

Læs mere

Vedtægter foreningen Samtaleboblen

Vedtægter foreningen Samtaleboblen Vedtægter freningen Samtalebblen Navn g hjemsted 1 Freningens navn er Samtalebblen g hjemsted Odense Frmål 2 Freningens virke bygger på et tredelt fundament: 1) Flkeplysning - infrmatin g undervisning

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Onsdag d. 10. april 2013 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Onsdag d. 10. april 2013 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Referat af generalfrsamlingen i Grundejerfreningen Højmark Onsdag d. 10. april 2013 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslkalet Frmand Simn Krhtz bød velkmmen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen freslg

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00. Referat

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00. Referat Grundejerfreningen Lumsås Sønderstrand Stiftet 1960 www.lumsås-sønderstrand.dk Ordinær generalfrsamling afhldt i Stenstrup Frsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00 Referat Gyda Schreiner indledte

Læs mere

Grundejerforeningen»Blomstervænget«, Stillinge Strand 4200 Slagelse

Grundejerforeningen»Blomstervænget«, Stillinge Strand 4200 Slagelse Referat af generalfrsamling d. 28/6-2009 kl. 10.00, afhldt i»skvhuset«26 persner inkl. bestyrelsen var mødt. 1. Velkmst Mødet indledtes med en bid blødt brød g vres traditinelle sang. g frmanden bød velkmmen.

Læs mere

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00.

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. Grundejerfreningen Engen Referat af Generalfrsamling nsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent, jfr. 15, stk. 1 Bestyrelsen freslg Erik Møller, der blev valgt med akklamatin Dirigenten knstaterede

Læs mere

Der var mødt i alt 45 personer op til generalforsamlingen, repræsenterende medlemmer med eventuelle ledsagere.

Der var mødt i alt 45 personer op til generalforsamlingen, repræsenterende medlemmer med eventuelle ledsagere. 1 Grundejerfreningen Referat fra rdinær generalfrsamling lørdag den 7. maj 2016, kl. 13.00 på Hjemmeværnsgården, Bgø Hvedgade 102, 4793 Bgø -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Frmanden bød velkmmen g pegede på bestyrelsens vegne på Vagn Christensen sm dirigent. Pkt. 1: Vagn

Læs mere

Klublove. Love for "361 Kano- og Kajakklub"

Klublove. Love for 361 Kano- og Kajakklub Klublve Lve fr "361 Kan- g Kajakklub" I - NAVN OG HJEMSTED 1. Klubbens navn er 361 Kan- g Kajakklub. 2. Klubben er stiftet den 17. juni 1951. 3. Hjemsted : Gladsaxe kmmune. 4. Adresse: Nybrvej 361, 2800

Læs mere

REFERAT Generalforsamling 2016 Onsdag den 13. april 2016 kl. 19.00 i Fælleslokalet på 1. sal

REFERAT Generalforsamling 2016 Onsdag den 13. april 2016 kl. 19.00 i Fælleslokalet på 1. sal REFERAT Generalfrsamling 2016 Onsdag den 13. april 2016 kl. 19.00 i Fælleslkalet på 1. sal Dagsrden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab frelægges til gdkendelse 4.

Læs mere

Vedtægter for Sager der Samler

Vedtægter for Sager der Samler Vedtægter fr Sager der Samler 1 Navn Freningens navn er Sager der Samler g har hjemsted i Aarhus. 2 Frmål Freningen arbejder fr et samfund, hvr vi løser fælles udfrdringer i fællesskab. Freningens frmål

Læs mere

År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Frankrigshuse. Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S

År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Frankrigshuse. Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afhldtes rdinær generalfrsamling i Ejerfreningen Frankrigshuse Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Søren Vinther Knudsen,

Læs mere

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som Start ny gruppe PLan Ldsskvvad. Ft: Henrik Weigelt. Du kan skabe gde friluftsplevelser fr børn g unge. Vær med til at starte en ny Blå spejdergruppe i dit lkalmråde. Hvis du synes, at det er fantastisk

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30. Referat Generalfrsamling fr året 2010 i Egnssamlingens Støttefrening Restaurant Nrdstjernen, Blkhus, nsdag den 30. marts 2011 Dagsrden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af rev.

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 20.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 20. Referat Generalfrsamling fr året 2012 i Egnssamlingens Støttefrening Restaurant Nrdstjernen, Blkhus, nsdag den 20. marts 2013 Dagsrden jf. vedtægter: 1. valg af dirigent 2. bestyrelsens beretning 3. aflæggelse

Læs mere

Skansen Den 30. marts 2013

Skansen Den 30. marts 2013 Grundejerfreningen Side 1 af 5 Frmanden Skansen Den 30. marts 2013 Referat fra rdinær generalfrsamling den 30. marts 2013 Generalfrsamling nr. 37 blev afhldt den 30. marts 2013 kl. 10.00 på The Cttage,

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i grundejerforeningen Ved Rævebakken. Generalforsamlingen afholdes i Greve Borgerhus den 26/11 kl. 19.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i grundejerforeningen Ved Rævebakken. Generalforsamlingen afholdes i Greve Borgerhus den 26/11 kl. 19. Indkaldelse til ekstrardinær generalfrsamling i grundejerfreningen Ved Rævebakken. Generalfrsamlingen afhldes i Greve Brgerhus den 26/11 kl. 19. I henhld til freningens vedtægter 7 skal indkaldelsen ske

Læs mere

Vedtægter. Stk. 2 "Foreningen af Miljømedarbejdere i Kommunerne" (FMK) blev stiftet på en generalforsamling den 11. marts 1986 i Odense.

Vedtægter. Stk. 2 Foreningen af Miljømedarbejdere i Kommunerne (FMK) blev stiftet på en generalforsamling den 11. marts 1986 i Odense. Vedtægter 1 - Freningens navn Freningens navn er EnviNa. Freningen er dannet den 13. december 2006 ved en sammenlægning af freningerne FMK (Freningen af Miljømedarbejdere i Kmmunerne) g MINA (Miljø- g

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. 24. oktober 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria. Afbud: Sune & Bjørn

BESTYRELSESMØDE. 24. oktober 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria. Afbud: Sune & Bjørn 24. ktber 2016 kl. 19.00 Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria Afbud: Sune & Bjørn Sted: Tusindfrydvej 4 hs Ole & Birgit BESTYRELSESMØDE Grundejerfreningen Klkkergården DAGSORDEN Grundejerfreningens virke

Læs mere

CENTRET Højdedraget 1, Taulov

CENTRET Højdedraget 1, Taulov TAVLHØJCENTRET TAVLHØJ- CENTRET Højdedraget 1, Taulv 7000 Højdedraget Fredericia 1, Taulv 7210 70005257 Fredericia - CVR 36 25 73 77 brugerraadet-tavlhej@stfanet.dk 7210 5257 Generalfrsamling på Tavlhøjcentret

Læs mere

Referat af Lean Construction-DK: Generalforsamling 2012

Referat af Lean Construction-DK: Generalforsamling 2012 Referat af Lean Cnstructin-DK: Generalfrsamling 2012 Afhldt den 22. marts kl. 16.00-17.30, Teknlgisk Institut, Taastrup. Til generalfrsamlingen var der fremmødt bestyrelsen samt ca. 10 medlemmer af freningen.

Læs mere

VEDTÆGTER. For DANMARKS KIRKELIGE MEDIECENTER (FOND) CVR-nr

VEDTÆGTER. For DANMARKS KIRKELIGE MEDIECENTER (FOND) CVR-nr VEDTÆGTER Fr DANMARKS KIRKELIGE MEDIECENTER (FOND) CVR-nr. 20 45 81 86 Revideret ktber 2016 VEDTÆGTER 1. NAVN Fndens navn er Danmarks Kirkelige Mediecenter (Fnd). 2. HJEMSTED 2.1 Fndens hjemsted (hvedkntr)

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE

1. Godkendelse af dagsorden CJE Referat Bestyrelsesmøde den 6. december 2012 kl. 17.00 19.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Afbud Kaj Bækgaard (KB) Anders Stampe (AS) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Vigg

Læs mere

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 11. april 2011

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 11. april 2011 Karens Minde Kulturhusfrening Referat fra bestyrelsesmøde den 11. april 2011 I mødet deltg: Drthe Eren Sørensen, Marianne Melby, Britta Lunnemann, Karen Larsen, Steen Eriksen, Ann Vikkelsø, Harry Ottsen.

Læs mere

Præstø Sejlklub. Nyhedsinfo fra bestyrelsen: Indhold:

Præstø Sejlklub. Nyhedsinfo fra bestyrelsen: Indhold: 5. August 2017 Præstø Sejlklub PM Nyhedsinf fra bestyrelsen: Indhld: - Indbydelse til møde vedr. evt. nyt klubhus - Vandsprtens by - Kapsejladsudvalget - Ungdmsafdelingen - Lkaleudvalget/Onsdagsmrgenhldet

Læs mere

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde 1 - Navn g hjemsted Freningens navn er Wing Tsun Rskilde med Cvr. Nr. 35603824 g dens hjemsted er Rskilde 2 - Klubbens frmål At fremme udbredelsen af læren (teknik g filsfi) m Wing Tsun. At give interesserede

Læs mere

Referat fra Byggeforeningen af 1933`s generalforsamling

Referat fra Byggeforeningen af 1933`s generalforsamling Referat fra Byggefreningen af 1933`s generalfrsamling Afhldt tirsdag den 15. maj 2018 på Vandrehjemmet Ahlgade 1B, 4300 Hlbæk. Deltagere/tilmeldte: 79 Organisatinsbestyrelsen: Knud Nielsen, Helle Hjrt,

Læs mere

Referat af Lean Construction - DK: Generalforsamling 2015

Referat af Lean Construction - DK: Generalforsamling 2015 Referat af Lean Cnstructin - DK: Generalfrsamling 2015 Afhldt d. 26. marts 2015 kl. 16.00-17.30 Hs BAT-Kartellet. Dagsrden fr generalfrsamlingen var følgende: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i foreningen»dansk Øldommere«lørdag den 23. marts 2019

Referat fra generalforsamling i foreningen»dansk Øldommere«lørdag den 23. marts 2019 29 medlemmer deltg, bestyrelsen undtagen Mette Eis-Hansen var til stede. 1. Valg af dirigent. Søren Fynb (SF) blev valgt. Dirigenten knstaterede at generalfrsamlingen var lvligt indkaldt g derved beslutningsdygtig.

Læs mere

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015 Vedtægter fr Dansk Thraxkirurgisk Selskab Lvændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. ktber 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 g 8. maj 2015 Navn g relatiner. 1 Selskabets navn er Dansk Thraxkirurgisk Selskab;

Læs mere

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015, 15. april 2016, 19. maj 2017 samt d. 24. maj 2019.

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015, 15. april 2016, 19. maj 2017 samt d. 24. maj 2019. Vedtægter fr Dansk Thraxkirurgisk Selskab Lvændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. ktber 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 g 8. maj 2015, 15. april 2016, 19. maj 2017 samt d. 24. maj 2019. Navn g relatiner.

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. november 2013.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. november 2013. Slbjerg Fællesråd. Referat af rdinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. nvember 2013. Anvendte frkrtelser findes sidst i referatet Beretningerne findes i frm af frelæggerens uredigerede manuskript sidst

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00

Generalforsamling Torsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00 Referat: Generalfrsamling Trsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00 Dagsrden ( 5 stk.2): 1. Valg af dirigent g referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab g status til gdkendelse

Læs mere

Politik for mødet med borgeren

Politik for mødet med borgeren Plitik fr mødet med brgeren Plitik fr mødet med brgeren Visin Rebild Kmmune vægter nærdemkrati g brgertrivsel højt. Brgerinddragelse g en service verfr brgerne, der er kendetegnet ved kvalitet g rettidighed

Læs mere

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet OPSAMLING PÅ EKSTERN MINIRESEARCH SAMMENDRAG INDHOLD Alle de adspurgte brgere tager udgangspunkt i eget mråde g understreger aktuelle lkale emner er vigtige, hvis de skal invlvere sig i nærdemkratiet.

Læs mere

Forretningsorden for Handicaprådet i Dragør Kommune

Forretningsorden for Handicaprådet i Dragør Kommune Frretningsrden fr i Dragør Kmmune I medfør af Lv m retssikkerhed g administratin på det sciale mråde (Lv nr. 574 af 24 juni 2005) 37a har Kmmunalbestyrelsen i DragørKmmune nedsat et handicapråd g i henhld

Læs mere

MjølnerSeniorernes Årsmøde. Onsdag 22. februar 2017 kl Klublokalet, Ishøj Golfklub

MjølnerSeniorernes Årsmøde. Onsdag 22. februar 2017 kl Klublokalet, Ishøj Golfklub MjølnerSenirerne MjølnerSenirernes Årsmøde Onsdag 22. februar 2017 kl. 10-12.30 Klublkalet, Ishøj Glfklub Dagsrden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 2016 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkmne

Læs mere

REFERAT 1. gårdgruppemøde Boyesgade-karréen

REFERAT 1. gårdgruppemøde Boyesgade-karréen REFERAT 1. gårdgruppemøde Byesgade-karréen Afhldt i Kulturstaldene ved Halmtrvet, Onkel Dannys Plads 5, 1711 Kbh. V, nsdag d 14.5.2014. Deltagere: 31 bebere 43 var med på gårdvandringen. Karin Nygaard

Læs mere

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts Faxe Frivilligråd Visinsaften Kultunariet, mødelkale i st.etg. 20. Marts 2017 kl. 16.30-21.30 marts 2017 1 Dagens prgram 20.3.2017 Kl. 16.30-16.45 Kl. 16.45-17.00 Kl. 17.00-18.30 Kl. 18.30-19.00 Kl. 19.00-19.15

Læs mere

1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Søren Baatrup.

1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Søren Baatrup. Referat af ekstrardinært landsmøde i Landsfreningen fr bøsser g lesbiske Lørdag den 16. februar 2008 LBLs frmand, Maren Granlien, bød velkmmen g freslg på landsledelsens vegne Søren Baatrup til dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen Skovvænget. Formandens beretning, Generalforsamlingen 23. april 2017

Grundejerforeningen Skovvænget. Formandens beretning, Generalforsamlingen 23. april 2017 Frmandens beretning, Generalfrsamlingen 23. april 2017 2016 bød sm sædvanlig på mange gde plevelser på. Og endnu engang fik vi afhldt en gd smmerfest i frsmmeren. Jeg pfrdrer til at vi igen i år afhlder

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalfrsamling den 23. april 2014 Referat 1. Indledning med andagt v/ Martin Lykkegaard 2. Valg af dirigent - Kristian Søndergaard blev valgt 3. Bestyrelsens beretning g visiner - Året der gik i Elim.

Læs mere

Ejerforeningen DOMUS VISTA PARK III Generalforsamling. Referat fra ordinær Generalforsamling onsdag, den 26. marts 2008

Ejerforeningen DOMUS VISTA PARK III Generalforsamling. Referat fra ordinær Generalforsamling onsdag, den 26. marts 2008 Ejerfreningen DOMUS VISTA PARK III Generalfrsamling Referat fra rdinær Generalfrsamling nsdag, den 26. marts 2008 Til stede Der deltg repræsentanter fra 51 lejligheder. Der var endvidere afleveret 9 fuldmagter.

Læs mere

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 14. marts 2011

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 14. marts 2011 Karens Minde Kulturhusfrening Referat fra bestyrelsesmøde den 14. marts 2011 Tilstede: Afbud: Referent: Drthe Eren Sørensen, Ann Vikkelsø, Karen Larsen, Britta Lunneman, Steen Eriksen g fra persnalet Jan

Læs mere

REFERAT af SKOLEBETYRELSESMØDET TIRSDAG D. 24.02.15 KL 18 21 PÅ PERSONALEVÆRELSET.

REFERAT af SKOLEBETYRELSESMØDET TIRSDAG D. 24.02.15 KL 18 21 PÅ PERSONALEVÆRELSET. Gentfte Skle Gentfte Skle, 24.02.15. REFERAT af SKOLEBETYRELSESMØDET TIRSDAG D. 24.02.15 KL 18 21 PÅ PERSONALEVÆRELSET. Til stede: Hanne S, Amalie, Mette, Susanne, Michelle, Asger, Hanne O, Mgens L, Mgens

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde 2011 med Boligforeningens AAB om afdelingerne på Frederiksberg

Referat af styringsdialogmøde 2011 med Boligforeningens AAB om afdelingerne på Frederiksberg Mødet blev afhldt Rådhus. Fra Bligfreningen AAB: Direktør Christian Høgsbr, gruppeleder Henrik Schultz g kundechef Pia Skv. Fra Frederiksberg Kmmune: Leder af Byggeri g Arkitektur Luise Rsendahl Henriksen,

Læs mere

MBBL's totaløkonomiværktøj i praksis

MBBL's totaløkonomiværktøj i praksis Oktber 2014 Udgivelsesdat : 10. Oktber 2014 Vres reference : 18.1953.27 Udarbejdet : Pia Rasmussen Kntrlleret : Jacb Ilsøe Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 INDLEDNING 2 2 BOLIGKONTORET 2 3 BOLIGKONTORETS

Læs mere

Referat af FU-møde den 23. september 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ

Referat af FU-møde den 23. september 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ Deltagere: ESB-netværkets FU Mgens Schlüter, SOSU Esbjerg Anne Birthe Mrtensen, Tradium Kent W. Kristensen, VUC Skive-Vibrg ESB-sekretariatet Afbud: Anette Halvgaard Lajla Pedersen Anders la Cur, København

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dat: Tirsdag den 3. april 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Bligkntret Thrkild, Line g Martin Michel g Jens Dagsrden 1. Ordinær Generalfrsamling

Læs mere

Referat af 4. møde 12. november 2012 kl. 15.00 17.00 Cphbusiness, City

Referat af 4. møde 12. november 2012 kl. 15.00 17.00 Cphbusiness, City 13. nvember 2012 Cphbusiness - HSU Referat af 4. møde 12. nvember 2012 kl. 15.00 17.00 Cphbusiness, City I mødet deltg: OGR Ole Gram-Olesen Rektr GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER Jacb Jersild

Læs mere

Teknikudvalget - Evaluering af udvalgspolitik til videregivelse til nyt udvalg Sagsid.: 17/14905

Teknikudvalget - Evaluering af udvalgspolitik til videregivelse til nyt udvalg Sagsid.: 17/14905 Klding Kmmune Sidenr. 1 - Evaluering af udvalgsplitik 2014-2017 til videregivelse til nyt udvalg Sagsid.: 17/14905 Resumé Udvalgets valgperide 2014-2017 lakker md enden. I den frbindelse beder By- g Udviklingsfrvaltningen

Læs mere

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 1/5 Afdelingsbestyrelsen, Afd. 19 Skødstrup Bestyrelsesmøde: 7. august 2013 REFERAT Fr afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Til stede Thmas (frmand), B, Klaus, Simn, Helene, Christina (ref.), Jørn

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 9. juni 2018 kl. 14:00. Referat

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 9. juni 2018 kl. 14:00. Referat Grundejerfreningen Lumsås Sønderstrand Stiftet 1960 www.lumsås-sønderstrand.dk Ordinær generalfrsamling afhldt i Stenstrup Frsamlingshus Lørdag den 9. juni 2018 kl. 14:00 Referat Gyda Schreiner indledte

Læs mere

Opfølgning på projektet Ny afdeling Nye veje som er afholdt for midler bevilget fra pulje til Personalepolitiske projekter, Region Syddanmark

Opfølgning på projektet Ny afdeling Nye veje som er afholdt for midler bevilget fra pulje til Personalepolitiske projekter, Region Syddanmark Odense d. 20/12-2010 Opfølgning på prjektet Ny afdeling Nye veje sm er afhldt fr midler bevilget fra pulje til Persnaleplitiske prjekter, Regin Syddanmark Klinisk Genetisk Afdeling, OUH har fået bevilget

Læs mere

Bestyrelsesmøde 5-2015

Bestyrelsesmøde 5-2015 Bestyrelsesmøde 5-2015 REFERAT 24-09-2015 KL 18.40 22.30 PARK HOTEL, MIDDELFART MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT TIDTAGER DELTAGERE AFBUD Bestyrelsesmøde Peter Friis, Marc Nyeland, Kåre Fged,

Læs mere

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Bestyrelsesmøde fr SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Afbud fra: Skjld de la Mtte, Grete Breinhild, Pia Stryger, Berit Henriksen g Martin (elev) 1. Gdkendelse af dagsrden g evt. tilføjelser

Læs mere

Dialogmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014

Dialogmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014 Teknik & Miljø Plan Dat: 12-11-2015 Dialgmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014 Sagsnr.: 15/53176 Sagsbehandler: vpevg Referat Dialgmøde med Bligselskabet Kølvrå, Merkurkllegiet g Bligselskabet Vibrg Mødedat:

Læs mere

VEKSØ BORGERLAUG Arbejdsprogram og fokusområder. Baggrund. 2. Borgerlaugets rolle som samlende kraft i Veksø

VEKSØ BORGERLAUG Arbejdsprogram og fokusområder. Baggrund. 2. Borgerlaugets rolle som samlende kraft i Veksø VEKSØ BORGERLAUG Arbejdsprgram g fkusmråder 2019-2021 Baggrund Frmålet med Arbejdsprgram g fkusmråder fr 2019-2021 er at fungere sm ledetråd fr Brgerlaugets arbejde i periden. Dkumentet er struktureret

Læs mere

Referat: Generalforsamling i Danmark på Vippen Mandag d. 29. januar 2018 kl til 12.00

Referat: Generalforsamling i Danmark på Vippen Mandag d. 29. januar 2018 kl til 12.00 Referat: Generalfrsamling i Danmark på Vippen Mandag d. 29. januar 2018 kl. 9.30 til 12.00 Htel Haraldskær, Skibetvej 140, 7100 Vejle. Tilstede: - Jan Thmas, Ærø - Hlger Schu Rasmussen, brgmester, Llland

Læs mere

Generalforsamling i en brugsforening. Tjekliste

Generalforsamling i en brugsforening. Tjekliste Generalfrsamling i en brugsfrening Tjekliste Før generalfrsamlingen... 3 Adgang g tilmelding... 3 Indkaldelse... 3 Dagsrden... 4 Øvrig frberedelse af mødet... 4 Under generalfrsamlingen... 5 Mdtagelse...

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 11. maj 2016 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 11. maj 2016 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Referat Sted Start 11. maj 2016 Marieb-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Deltg ikke Referent Dirigent Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens, Palle Rasmussen g Ltte Pluzek. Endvidere deltg suppleant

Læs mere

Deltagere: Brian Errebo-Jensen (formand), Alik Weintraube, Jeanette Præstegaard, Annemarie Svenningsen, Hanne Munch

Deltagere: Brian Errebo-Jensen (formand), Alik Weintraube, Jeanette Præstegaard, Annemarie Svenningsen, Hanne Munch Referat Referat af møde i: Dat fr møde: Etisk udvalg 13. ktber 2012 Fr referat: Dat fr udarbejdelse: Karen Langvad 30. ktber 2011 Deltagere: Brian Erreb-Jensen (frmand), Alik Weintraube, Jeanette Præstegaard,

Læs mere

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 17. december 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Mødedat / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Hltvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Voergaard Levende historie - generalforsamling

Voergaard Levende historie - generalforsamling Vergaard Levende histrie - generalfrsamling 28-10-2018 Dagsrden: Valg af dirigent Bestyrelsen freslår Kurt Rasmussen. Dette vedtages. Valg af stemmetællere Jane Benn g Sara Brberg Beretning ved frmand

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH Tirsdag d. 19. august kl. 13.00 17.00

Bestyrelsesmøde i SUMH Tirsdag d. 19. august kl. 13.00 17.00 Til stede: Isak Krnerup Hue, Ladingkær, Cathrine Jeppesen, Sif Hlst, SUMHs sekretariat: Steffen (rdstyrer), Benedikte, Miriam g Ditte (referent) Afbud: Rie Lynge Rasmussen, Rebecca Delfs Bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i Vibos afdeling 819 torsdag den 27. februar kl. 18.00

Referat af ordinært afdelingsmøde i Vibos afdeling 819 torsdag den 27. februar kl. 18.00 i Referat af rdinært afdelingsmøde i Vibs afdeling 819 trsdag den 27. februar kl. 18.00 Mødet var indkaldt med følgende dagsrden: 1. Valg af dirigent 2, Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Fremlæggelse

Læs mere

Kommunalbestyrelsen_ Kommunalbestyrelsens mødesal

Kommunalbestyrelsen_ Kommunalbestyrelsens mødesal Referat Mødetidspunkt: 19:00 Mødested: Kmmunalbestyrelsens mødesal Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Brian Hlm, Karsten Skawb-Jensen, Pernille Høxbr g Mette Bang Larsen havde meldt frfald. I stedet

Læs mere

A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20. l. Mie Kirstine Rasmusseq 16, st. th.

A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20. l. Mie Kirstine Rasmusseq 16, st. th. A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20 1760 København V I _: I 'å : ufl IErl u ar [! lhi 11: Lr ui::til! L- 'flii i]l'l L ulr'tl-.s ur-r lrdrl.q..,ir-eir =11..* Ifi tii llil rll ffi København I 6. januar

Læs mere

Tilbagemelding fra bestyrelsesseminariet

Tilbagemelding fra bestyrelsesseminariet Dansk Selskab fr Fysiterapi 17. marts 2016 NYHEDSBREV 2/2016 Kære alle. Det er ikke så længe siden, at jeg udsendte et nyhedsbrev. Siden sidst har bestyrelsens hldt et rigtig gdt bestyrelsesseminar. Det

Læs mere

Svebølle Antenneforening Generalforsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail.

Svebølle Antenneforening Generalforsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail. Svebølle Antennefrening Generalfrsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail.dk tlf: 5929 3112 Tilstede: Bestyrelsen (5), suppleanterne (2) g 26 medlemmer

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødedato Mødested Møde start/slut Senir- g Scialfrvaltningen Stab fr Rådgivningsmrådet Referat Der indkaldes til møde m Udsatterådet Møde nr. Dat 13.01.2015 Udsendt af Lene Kristin Kamp Lene Kristin Kamp Mødedat Mødested Møde start/slut

Læs mere

Kommissorium for Eliteidrætsrådet i Ballerup Kommune

Kommissorium for Eliteidrætsrådet i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Dat: 24. januar 2018 Sagsid: 00.22.04-P24-1-18 Kmmissrium fr Eliteidrætsrådet i Ballerup Kmmune Efter kmmunestyrelseslvens 17, stk. 4, kan kmmunalbestyrelsen nedsætte særlige udvalg til

Læs mere

Dansk. Revision GRUNDEJERFORENINGEN BLANGSTEDGARD. Årsregnskab for 2013. på repræsentantskabsmøoet oen2! { zou

Dansk. Revision GRUNDEJERFORENINGEN BLANGSTEDGARD. Årsregnskab for 2013. på repræsentantskabsmøoet oen2! { zou Dansk Revisin Dansk Revisin Odense registreret revisinsaktieselskab Langelini 79 DK-523 Odense M dense@danskrevisin.dk www.danskrevisin.dk Telefn: +5 66 13 3 31 Telefax: +5 66 13 92 31 CVR: DK 82 21 89

Læs mere

Vigtigt at Assens Kommune bibeholder tilskud til de eksisterende borgerforeninger, også efter 2016.

Vigtigt at Assens Kommune bibeholder tilskud til de eksisterende borgerforeninger, også efter 2016. Ntat Til: IMU/Byrådet Kpi til: Rikke Berg/Direktinen Fra: Steen Søgaard 20. ktber 2015 Sags id: 14/21082 Bilag 1. Opsamling på brgermøder I frbindelse med Innvatins- g Medbrgerskabsudvalgets vedtagelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet Dagsrden til bestyrelsesmødet Trsdag den 19. januar 2017 kl. 9.30 16.00 Htel Fredericia, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia Nr. Punkt Kmmentar g psamling Deltagere Afbud fra Mads (Nrdjylland), Jan (SYØ-jylland),

Læs mere

HVORDAN MÅ DU AFLØNNE DIN BESTYRELSE?

HVORDAN MÅ DU AFLØNNE DIN BESTYRELSE? MINIKURSUS HVORDAN MÅ DU AFLØNNE DIN BESTYRELSE? PULS 21. juni 2018 OPLÆGSHOLDERE Birgitte Faabrg Frretningsudvikler, AffaldVarme Aarhus Bestyrelsesmedlem, Jelling Fjernvarme Frans Andersen Bestyrelsesfrmand,

Læs mere

Generalforsamling Tjekliste

Generalforsamling Tjekliste Generalfrsamling 2017 Tjekliste Intrduktin... 3 Før generalfrsamlingen... 4 Adgang g tilmelding... 4 Indkaldelse... 4 Dagsrden... 4 Øvrig frberedelse af mødet... 5 Under generalfrsamlingen... 6 Mdtagelse...

Læs mere

Vedtægt for Dansk Magisterforening (DM)

Vedtægt for Dansk Magisterforening (DM) Vedtægt fr Dansk Magisterfrening (DM) Indhldsfrtegnelse: 1. Navn 2. Hjemsted 3. Frmål 4. Medlemskab 5. Medlemmernes rettigheder g pligter 6. Indmeldelse g udmeldelse 7. Arbejdspladsklubber 8. Landsklubber,

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2009. Handicaprådet i Gentofte Kommune

ÅRSRAPPORT 2009. Handicaprådet i Gentofte Kommune Handicaprådet ilnavn: handicaprådets årsrapprt 2008, 27. januar udgave Årsrapprt 2008 Handicaprådet i Gentfte ÅRSRAPPORT 2009 Handicaprådet i Gentfte Kmmune Indhldsfrtegnelse Indledning... 3 Frmål g pgaver...

Læs mere

Systematisk feedback. Et udviklingsprojekt på Ekstra Bladet 2007-08. Projektet er støttet af Pressens Uddannelsesfond

Systematisk feedback. Et udviklingsprojekt på Ekstra Bladet 2007-08. Projektet er støttet af Pressens Uddannelsesfond Systematisk feedback Et udviklingsprjekt på Ekstra Bladet 2007-08 Prjektet er støttet af Pressens Uddannelsesfnd En UPDATE-evaluering april 2008 1 Indhld 1. Baggrund 2. Målsætning g succeskriterier 3.

Læs mere

Dagsorden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Dagsorden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dagsrden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dat: 1. december 2015 Tid: 18.30 20.00 Sted: Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Lærerværelset Jens Kramer Mikkelsen, Marianne Zibrandtsen, Nynne

Læs mere

Beslutningsreferat af bestyrelsesmødet, onsdag den 7. januar 2015.

Beslutningsreferat af bestyrelsesmødet, onsdag den 7. januar 2015. Beslutningsreferat af bestyrelsesmødet, nsdag den 7. januar 2015. Mødet blev hldt på GBF s sekretariat, Ny Vestergade 13, stuen. 10.30-14.30 Til stede: Hans Peter Jensen (fmd.) Bdil Due, Jan Bendix, Nils-Gerg

Læs mere

UDKAST: NORDISK VENSKABSSAMARBEJDE

UDKAST: NORDISK VENSKABSSAMARBEJDE INFORMATION FRA STEVNS KOMMUNE 2019 SAMARBEJDSAFTALE UDKAST: NORDISK VENSKABSSAMARBEJDE Rammene af venskabssamarbejdet mellem kmmunerne: Laukaa (Finland), Mdum (Nrge), Östra Göinge (Sverige) g Stevns Danmark)

Læs mere

Personalepolitik. Værdigrundlag for. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning

Personalepolitik. Værdigrundlag for. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Persnaleplitik Værdigrundlag fr Midt- g Sydsjællands Brand & Redning Telefn 5578 7800 Frrd Det persnaleplitiske værdigrundlag fr Midt- g Sydsjællands Brand & Redning (MSBR) er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

Generalforsamling søndag den 01/03 2015. Repræsentanter fra følgende lejligheder: Lejlighed Deltagers navn

Generalforsamling søndag den 01/03 2015. Repræsentanter fra følgende lejligheder: Lejlighed Deltagers navn Ejerfreningen Frmand: Jimmy Nguyen Ryvej 36 F Kasserer: Kåre Grønbrg Ryvej 32 F 8210 Århus V Mail: kaare@hasletppen.dk Bank: Nrdea PBS nr.: 0135 2849 Reg.nr.: 2412 Kntnr.: 9840 022 166 Kntnr.:9845 621

Læs mere

Kegnæs Analyse Vision Strategi Handling

Kegnæs Analyse Vision Strategi Handling Kegnæs Analyse Visin Strategi Handling Indledning... 2 Histrie... 2 Analyse... 3 Visin... 4 Strategi... 4 Handling... 6 1. Ø-gruppe... 6 2. Kegnæs fyr g fyrmesterblig... 6 3. Udenmsareal Spejderhytte...

Læs mere

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet Referat bestyrelsesmødet Onsdag den 15. januar 2014 kl. 9.30 16.00 Htel Krnprins Frederik, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia Dagsrden: Nr. Punkt Kmmentar g psamling 1. 2. Deltagere Årsmøde 2013 Generalfrsamling

Læs mere

Idrættens Samråd Juni 2018

Idrættens Samråd Juni 2018 Idrættens Samråd Juni 2018 Referat fra møde g besigtigelses tur i Idrættens Samråd den 12. juni 2018 Deltagere IS: Deltager sm FOU rep.: Fraværende: Deltagere HTK: Maiken Amisse, Ilknur Kekec, Allan Olsen,

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 5. februar 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevld (SE), Per Zffmann Jensen (PZ), Mette Nielsen (MN), Marianne Bahl (MB) g Randi Haugaard

Læs mere

BESTYRELSESMØDE I LAG MANK. 1) Velkomst, godkendelse af dagsorden og referat fra seneste møde. Dagsorden godkendt Referat godkendt

BESTYRELSESMØDE I LAG MANK. 1) Velkomst, godkendelse af dagsorden og referat fra seneste møde. Dagsorden godkendt Referat godkendt BESTYRELSESMØDE I LAG MANK Tid: Trsdag d. 28.5.2015 kl. 19 Sted: Vissenbjerghallen Til stede Pul Rasmussen, Lars B Jensen, Finn Sørensen, Lars Greve, Olaf Erichsen, Helle Besen, Trine Wenckheim, William

Læs mere