Infonyt Klubblad for Minigolfklub Putter Team Odense

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Infonyt Klubblad for Minigolfklub Putter Team Odense"

Transkript

1 Infonyt Klubblad for Minigolfklub Putter Team Odense 4. kvartal 2013 Odense, den 2. oktober 2013 Deltagerne i klubmesterskabet den 28. september

2 Sportsminigolfklubben Putter Team Odense Rugårdsvej Odense C Telefon Web: Åbningstider: Mandag Seniorminigolf Tirsdag Klubaften Onsdag Juniortræning Torsdag Klubtræning Fredag kun efter aftale Lørdag Søndag Lukket. Kontaktpersoner: Formand: Erling Jensen Telefon Kasserer: Erik B. Nielsen Telefon Ungdomstræner + instruktør for øvrige: Ole Rasmussen Mobil Senior 60: Børge Andersen Telefon INFONYT er gratis og udsendes 4 gange årligt. Redaktør: Leif Nielsen Telefon Vi ønsker hjertelig til lykke med fødselsdagen til: Oktober Elisabeth Huus Kim Jørgensen Ove Rasmussen November Kaj Knop Miki Pedersen Thomas Grønnegaard December Peter Lindhardt Sørensen

3 DM Eternit Vincent Huus til tops ved DM på Eternit DM Eternit blev afholdt i Broager lørdag og søndag 29/ Da det det sydlige Danmark var regnramt, blev starten udskudt 1 time. Efter førstedagen og 3 runder førte Jannick Skov herrerækken foran Vincent Huus og Kåre Thomsen. I seniorrækken førte Trym Scharff foran Erling Jensen. Om søndagen blæser det stadig temmelig meget. Der er lidt nervøsitet op til starten på runden. Dette skyldes nok, at der skal skilles 1 fra i herrerækken og hele 10 i seniorrækken inden finalen. Vincent Huus lægger hårdt ud med en perfekt runde i 18 slag. I seniorrækken smuldrer det lidt for Trym, som må overlade førstepladsen til Erling. Efter endt spil er der guld til Vincent Huus og bronze til Mads Nørregaard i herrerækken. I seniorrækken vinder Erling Jensen guld efter omspil med Trym Scharff. I damerækken blev det til sølv til Rikke Sørensen. I mix rækken blev det til sølv til Rikke Sørensen og Vincent Huus.

4 Erling Jensen ved DM-hold på havnen Fantastisk flot kvartfinale Erling Jensen sikrede sig og Danmark en meget flot plads i kvartfinalen ved seniorernes europamesterskab, og er dermed kun den anden dansker som når så langt ved de internationale mesterskabers matchplay. I de indledende runder vist Erling meget stabilt spil på filtanlægget i Appelscha, Holland, som i sværhedsgrad ligger lavere end vores eget anlæg. Der kunne Erling med et snit på 32,1 spille sig i cuppen på en 31. plads. Dog måtte der omspil med to tjekker til, før end han kunne snuppe en cup-plads. Her gik det først ud over Østrigs Herbert Bäk, og efterfølgende var det svenske Peter Söderlund som i en tæt kamp ikke kunne holde nerverne i ro på sidst bane, hvilket Erling kunne udnytte til en sikker sejr. I kvartfinalen ventede endnu en østriger, Horst Brandstätter. Efter en start med føringer til begge, lykkedes det østrigeren at få en føring på 2 baner, hvilket Erling ikke kunne hente. Erlings østrigske banemand viste, at han var spillet varm, for han gik hele vejen til finalen og efter en spændende kamp mod mesterskabernes svenske fænomen Stefan Viberg, blev han europamester i matchplay. Svenske Viberg havde i indledende runder vist minigolf af høj klasse, bl. a. med en ny banerekord på 22 slag og et gennemsnit på 26,0. Helt usædvanligt. Hos seniordamerne var det bekendt af klubben, som tog ikke bare 1 men 3 guldmedaljer. Gaby Rahmlow vandt indledende runder overlegent, hun vandt holdkonkurrencen med Tyskland, og slutteligt vandt hun matchplay over en af sine holdkammerater. I alt vandt hun sine 4 matchplay-kampe med 19-1 og med sin guldmedalje blev hun den mest vindende spiller med 2 guld og 2 sølv, siden matchplay blev indført ved de internationale mesteskaber. I diametral modsætning til de flotte resultater må slutteligt nævnes at det danske seniorherrehold sluttede absolut sidst i holdkonkurrrencen. Lidt opmuntrende var det dog at holdet i løbet af konkurrencen opnåede bedre resultater til gavn for moralen.

5 Klubstævne 28. september 2014 Som afslutning på en dejlig sommer og første sæson på havnen afholder klubben et stævne den 28. september for alle klubbens medlemmer. Vi vil gerne se alle medlemmer til stævnet, som vi afslutter med lidt festlig stemning og hyggeligt samvær. Der vil komme mere info om dette. Indbydelse til stævnet kommer også snart, men sæt kryds i kalenderen og vær med i sæsonens sidste dag på havnen inden vi rykker indendørs.

6 Klubstævne 28. september 2014 Anders Grønnegaard kæmper sig frem til at vinde pokalen Minigolfklub Putter Team Odenses klubmesterskab på filtbanerne på Byens Ø Af Ole Rasmussen Septembersolen skinnede smukt på minigolfbanerne på Byens Ø på lørdag den 28. september, hvor Putter Team Odense havde valgt at afvikle sit første klubmesterskab på anlægget. 23 spillere havde tilmeldt sig, og de skulle alle igennem 3 runder for at finde vinderne i de 3 rækker, som var opdelt efter styrkeforhold. Vinder af A- rækken - og dermed første navn på den nyindkøbte vandrepokal - blev en af 1. holdsprofilerne, Anders Grønnegaard, som med 109 slag, et gennemsnit på 36,33, slog sine holdkammerater Vincent Huus og Erling Jensen med henholdsvis 8 og 11 slag. I B-rækken var det René Londin, som i et tæt opgør modstod presset mod en af klubbens nye spillere, Karsten Olsen, som startede denne sommer. De brugte 140 og 144 slag, mens nr. 3 Jimmy Christensen brugte 147 slag. Første sæson på Byens Ø har tilført klubben flere nye medlemmer, som var med denne lørdag, og de var alle glade for at deltage, og de satte deres præg på klubmesterskabet. Således var det Kim Christiansen, som vandt C-rækken foran en af klubbens grand old men Børge Andersen på 77 år, mens en af de helt nye, Morten Christiansen, tog sig af 3. pladsen.

7 Vores 1. & 2. hold i Gladsaxe 1. holdet vandt DM for hold for 10. gang. Det blev en spænende finale. Hvor Putter Team Odense holdet gik nogle gode runde tæt fuldt af MC Gelsted. Netop MC Gelsted og Putter Team Odense skulle ud i den sidste runde sammen. Så 8. og sidste runde blev en sand finale. De to hold fulgtes ad det meste af runden. På et tidspunkt trak Putter Team lidt fra MC Gelsted, som dog indhentede lidt mod slutningen af runden. Efter 18 hul stod det dog klart at at Danske Mestre for 11 gang blev Putter Team Odense : 8 mesterskaber i træk : Gelsted 2008: Putter Team : Aalborg 2011: Putter Team 2012: Aalborg 2013: Putter Team

8 DM på MOS i Kerteminde Put med god udsigt hvis man har lidt tid til det Årets tredje og sidste DM blev spillet på Kerteminde Minigolfs amerikanske banetype, som i minigolf har fået den generelle term Minigolf Open Standard (MOS). Sæsonens stævnehaj, Vincent Huus, stillede med sine 11 sæsonsejre op for at give klø eller i hvert fald udfordre de sidste 2 års vinder, Michael Sølling. Det skulle dog vise sig at være en mere end vanskelig opgave. Michael Sølling lagde ud med 2 runder 37 med ganske få fejl, og han førte dermed med 13 slag til Vincent, som trods et godt forsøg i 3. runde aldrig kom i nærheden, men måtte nøjes med sølv foran Morten Rasmussen. I rækken under dem var det Odense Minigolf Club, som høstede medaljerne, men i B-rækken var Putter Team på plads igen med sejr til Lasse Rasmussen med Jeppe Rasmussen som toer og Karsten Olsen på tredjepladsen. Karsten måtte dog først vise sine evner i et omspil, som han med stor kølighed vandt.

9 Vincent holdt åbent hus på havnen Vincents indbydelse lød således: En lørdag i februar 1993 troppede en ven og jeg op som turister oppe på indendørsanlægget oven over Føtex, Bolbro. Vi gik en runde som millioner af mennesker rundt om i verden havde gjort det før os med turistudstyr. Jeg husker hvor imponeret jeg var af nogle andre, der spillede, for de lavede så mange 1-ere. Efter runden fik jeg lov til at prøve et slag med deres kølle og bold og skulle spille pyramiderne. Til min store overraskelse lykkedes det at få bolden til at gå i hul i ét slag...jeg takkede Ronald og Inge for lån af udstyret, gik hen til udsalgsstedet...og meldte mig ind i BgKO. Resten er som bekendt historie. Historien har foreløbig varet i 20 år. Læg dertil 20 år mere, så kommer vi til tallet 40. Det tal der indikerer min alder. I den forbindelse holder jeg åbent hus på filten på Byens Ø den 31/8 fra kl. 13 til 20 eller der omkring. I er alle velkommen til også at prøve at spille på vores dejlige filtanlæg. Jeg glæder mig til at se jer. Mange glade sensommerhilsner Vincent Hilsen fra gæsterne: En stor tak til Vincent fra alle os, som fik lov til at være med til fødselsdagsfesten.

10 Kombi-stævnet i Odense Succes ved kombi-stævne i Odense Klubbens spillere gjorde en meget flot indsats ved Odense Minigolf Clubs kombi-stævne på eternit og beton den juli. I herre A lykkedes det Vincent Huus at hente sæsonens femte sejr af fem mulige. Hans sejr var endnu et produkt af en høj træningsindsats ikke mindst på vores filtbaner, som har givet et stort løft til klubbens spillere i foråret og sommeren. Sejren var dog ved at komme i fare i sidste runde hvor selv en komfortabel føring på 7 slag var ved at blive hentet af klubkammeraten Mads Nørregaard og Gelsteds John Hansen. De to måtte i omspil om 2. pladsen, hvor Mads med en 1 er på bane 2 tog stikket hjem. Vincent og Mads kunne sammen med Jan Lyø også sikre sig guldet i holdkonkurrencen. De var urørlige fra start af og vandt med 41 slag foran Odense Minigolf Club. I damerækken fik vi også en sejr ved Rikke Sørensen, som slog svenske Monika Röed med 29 slag. I B-rækken kunne René Londin noteres for en godt tilkæmpet 2. plads, som han tog fra den lokale Søren Arup. Guldet tog svenske Roland fra Trollhättan sig dog temmelig sikkert af.

11 Klubaftener: Fra tirsdag den 1/10 kl er vi tilbage i kælderen med klubaftener. Efterårsstævne: Klubbens efterhånden traditionelle efterårsstævne løber af stablen i kælderen søndag den 27/10. De første nordmænd har allerede meldt deres ankomst. Lokaler: Der er måske en mulighed for at få et lokale i området af vores filtbaner. Der arbejdes videre med dette i løbet af efterår/vinteren. Julefrokost: Klubbens årlige julefrokost finder sted lørdag den 16. november på Rugårdsvej. Nærmere info samt indbydelse følger. Organisationsmøde: DMgU s organisationsmøde finder sted i Idrættens Hus i Brøndby november. Vincent og Anders deltager. Muligvis 1-2 mere.

12

BORDTENNISAFDELINGENS MEDLEMSORIENTERING BLADET DER GÅR LIGE TIL KANTEN. 26. årgang 2010/11 Nr. 3

BORDTENNISAFDELINGENS MEDLEMSORIENTERING BLADET DER GÅR LIGE TIL KANTEN. 26. årgang 2010/11 Nr. 3 changing the future of diabetes Diabetes er godt på vej til at blive en del af fremtiden for flere og flere unge mennesker verden over. Derfor er det vigtigt at gøre en indsats i dag, da diabetes i nogle

Læs mere

Bjørnen. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015. Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer

Bjørnen. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015. Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015 Indhold: Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere

Maria Rasmussen. Tekst & Foto: Michael Ask

Maria Rasmussen. Tekst & Foto: Michael Ask Maria Rasmussen politieuropamester Tekst & Foto: Michael Ask En helt igennem sublim præstation af Maria Rasmussen, Københavns PI, der efter en lidt shaky start spillede sig i form og fik mere og mere selvtillid

Læs mere

www.jbwu.dk Få del i en million Sidste chance for at få del i Gunnar Nu Fondens midler Ungdommen: JBwU s afgørelse af JM 2009 Se side 18

www.jbwu.dk Få del i en million Sidste chance for at få del i Gunnar Nu Fondens midler Ungdommen: JBwU s afgørelse af JM 2009 Se side 18 JBU INFO 26. ÅRGANG NUMMER 17 30. /31. maj 2009 En kendt Statsminister sagde en gang: Man har et standpunkt til man tager et nyt Denne udtalelse, kunne for en gang skyld også bruges af Redaktionen, vi

Læs mere

SKYTTEBLADET EM I ODENSE EN KÆMPE SUCCES REPRÆSENTANTSKABSMØDE JESPER KRING KÅRET SOM ÅRETS TRÆNER. Nummer 2 :: April 2013 :: Årgang 77

SKYTTEBLADET EM I ODENSE EN KÆMPE SUCCES REPRÆSENTANTSKABSMØDE JESPER KRING KÅRET SOM ÅRETS TRÆNER. Nummer 2 :: April 2013 :: Årgang 77 SKYTTEBLADET Nummer 2 :: April 2013 :: Årgang 77 EM I ODENSE EN KÆMPE SUCCES REPRÆSENTANTSKABSMØDE JESPER KRING KÅRET SOM ÅRETS TRÆNER 36 32 INDHOLD Skyttebladet :: Nummer 2 April 2013 :: Årgang 77 Udgiver

Læs mere

KLUBAVIS. ODENSE PILSNER Alm. eller Classic ÅBEN ALLE DAGE KL. 8-19 TILBUDET GÆLDER FRA TORSDAG OG RESTEN AF UGEN. FORBEHOLD FOR FEJL OG MANGLER

KLUBAVIS. ODENSE PILSNER Alm. eller Classic ÅBEN ALLE DAGE KL. 8-19 TILBUDET GÆLDER FRA TORSDAG OG RESTEN AF UGEN. FORBEHOLD FOR FEJL OG MANGLER SEPTEMBER 2009 TOBIAS TIL VM side 9 RØDOVRE PIGER side 10 GOG GARANT side 2 Gør det med et smil... ODENSE PILSNER Alm. eller Classic 84 ÅBEN ALLE DAGE KL. 8-19 TILBUDET GÆLDER FRA TORSDAG OG RESTEN AF

Læs mere

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 FORORD! SILKEBORG IDRÆTSFORENING I NAVNE OG TAL. 2013. oooooo000000oooooo SILKEBORG IDRÆTSFORENING

Læs mere

Nyhedsbrev Juni August 2015

Nyhedsbrev Juni August 2015 Nyhedsbrev Juni August 2015 Syd 9 og Øst 1 den 19. maj 2015!!!! - Hva pokker er der sket med din papegøje, der bandede så vederstyggeligt? - Den døde af et chok. Den slap en dag ud af sit bur og forvildede

Læs mere

AAIG atletik, tri & motion organisation

AAIG atletik, tri & motion organisation AAIG atletik, tri & motion organisation Klubbladsredaktør Kirsten E. Møller, Møllevej 50, Felstedskov, 6200 Aabenraa 74 68 58 73 eskildsen-moeller@stutteri-hesselholt.dk I redaktionen Bodil Nielsen, bniel@aabenraa.dk

Læs mere

Årsberetning 2010 Fodbold

Årsberetning 2010 Fodbold Årsberetning Fodbold Fodbold er ikke spørgsmål om liv eller død det er meget vigtigere! Bill Shankly (1913-1989), Liverpool manager Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Det sportslige... 3 Ungdom... 3 U07

Læs mere

CYKLEN. Medlemsblad for Nakskov Cykle Club. Nr. 3 11. Årgang oktober 2006

CYKLEN. Medlemsblad for Nakskov Cykle Club. Nr. 3 11. Årgang oktober 2006 CYKLEN Medlemsblad for Nakskov Cykle Club Nr. 3 11. Årgang oktober 2006 v/ FORMAND Anny Hansen Tornskadevej 241 4900 Nakskov - tlf. 54 92 64 21 annyhansen@mail.dk KASSERER Kim Schou Munkholmvej 12 4900

Læs mere

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK KØBENHAVN KARATENYT København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK Uden frivillige går det ikke Dejligt - nu er det igen dagen, hvor der er træning, og om et par dage er det igen tid til at tage en frisk gi

Læs mere

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 34- August 2004 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Vigtige adresser Side 3 Sæsonstart Side 4 FU-møde Side 5 Ny webmaster Side 6 Holdskak Side 7 Holdskak debat Side 8 Pokal 2004 Side 9 Mestre

Læs mere

Generalforsamling Vejle Skytteforening

Generalforsamling Vejle Skytteforening Generalforsamling Vejle Skytteforening Torsdag d. 19. februar 2015 REFERAT Generalforsamling nr. 153 for Vejle Skytteforening. 36 Deltagere 1. Valg af dirigent: Peter Tørslev 2. Valg af protokolfører,

Læs mere

KLUBBLADET 35. ÅRGANG JUNI 2011

KLUBBLADET 35. ÅRGANG JUNI 2011 KLUBBLADET 35. ÅRGANG JUNI 2011 Sankt Hans - i år med båltale Navne & Numre Formand Per Lyngsie Ll. Lyngbyvej 28 Tlf. 48 21 00 49 Næstformand Egon Madsen Tlf. 48 21 02 09 Kasserer Bo Aagaard Tlf. 48 28

Læs mere

Idræt- & kultur informationen

Idræt- & kultur informationen Idræt- & kultur informationen Nr. 85 Trykkes i ca 1500 eksemplarer maj 2011 Side Læs bl.a. om: www.nrlyn.dk www.nrlyn.dk 3 Ny handlingsplan 5 EKKO-Fest 2011 7 EKKO-børneløb 8 Skolestævne 2011 13 Badminton

Læs mere

Klubbens start. Større lokaler. Tapeten

Klubbens start. Større lokaler. Tapeten Klubbens start I slutningen af 1987 og starten af 1988 undersøgte Allan Dose blandt familie, venner og bekendte muligheden for at starte en dartklub. Den 8/2-88 mødtes 10 dartinteresserede hos Allan, hvor

Læs mere

Til foreninger / klubber, firmaer, m.v. Så bringer vi det i bladet - (hvis pladsen tillader) Skriv og send inden det er for sent, husk deadline

Til foreninger / klubber, firmaer, m.v. Så bringer vi det i bladet - (hvis pladsen tillader) Skriv og send inden det er for sent, husk deadline Gelsted Bladet Bladet er trykt i 2500 eksemplarer og omdeles i Gelsted, Ålsbo, Husby, Tanderup en del af Ejby., m.fl. Layout Billedværkstedet Gelsted Bladets adresse: Postkassen v/pakkebordet, SuperBrugsen,

Læs mere

HMOK - noter. Nr. 11. Læs i dette nummer: December. Medlemsblad for Hvidovre Motor Klub

HMOK - noter. Nr. 11. Læs i dette nummer: December. Medlemsblad for Hvidovre Motor Klub HMOK - noter Medlemsblad for Hvidovre Motor Klub Nr. 11 December 2008 Læs i dette nummer: Leder 3 RALLYLEDERENS ÅRSBERETNING 5 Medlemsstruktur og kontingent 2009 8 Formandens årsberetning 9 Klubmesterskab

Læs mere

LIMNYT Nr. 4 December 2012

LIMNYT Nr. 4 December 2012 LIMNYT Nr. 4 December 2012 Nogle roere træner seriøst og stiller op til forskellige konkurrencer her er det Merle, der laver en overbæring under DM Marathon...mens andre hellere vil hygge sig og lave sjov

Læs mere

Nr. 2, april 2015. Medlemsblad for Helsingør SKI & ORIENTERINGSKLUB. Medl. af Dansk Orienteringsforbund - Dansk Skiforbund - Dansk Atletikforbund

Nr. 2, april 2015. Medlemsblad for Helsingør SKI & ORIENTERINGSKLUB. Medl. af Dansk Orienteringsforbund - Dansk Skiforbund - Dansk Atletikforbund Nr. 2, april 2015 Medlemsblad for Helsingør SKI & ORIENTERINGSKLUB Medl. af Dansk Orienteringsforbund - Dansk Skiforbund - Dansk Atletikforbund "" Medlemsblad for Helsingør Ski & Orienteringsklub www.hsok.dk

Læs mere

Station Bellahøj danske politimestre i håndbold 2009 Holdet var aldrig i nærheden af at tabe nogle af sine kampe

Station Bellahøj danske politimestre i håndbold 2009 Holdet var aldrig i nærheden af at tabe nogle af sine kampe Station Bellahøj danske politimestre i håndbold 2009 Holdet var aldrig i nærheden af at tabe nogle af sine kampe Af Lars Bork, formand for DPIF's håndboldudvalg Foto: Mogens Voigts, ansvarshavende redaktør

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god jul.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god jul. December 2013 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god jul. Vi holder juleafslutning Tirsdag 17 december med Juleskydning og flotte præmier. Vi åbner kl. 17.00 Sæt kryds i kalenderen SØNDAG

Læs mere

STARTISTEN NR. 61 / 2001 STARTISTEN

STARTISTEN NR. 61 / 2001 STARTISTEN NR. 61 / 2001 LEDER Redaktionen består af : Morten Ingemann Pedersen Flemming Selchau Jesper Hede, Søren Kamper Kære Club kammerat! Nu er det igen blevet tid til at servere en omgang Startist med frække

Læs mere

August 2011. hvem der synes, at bridge er et værre kællinge-spil. hvem der mener, at Jesper Salomonsen var lidt vattet i juni måned

August 2011. hvem der synes, at bridge er et værre kællinge-spil. hvem der mener, at Jesper Salomonsen var lidt vattet i juni måned Klubblad August 2011 AALBORG SKAKFORENING AF 1889 Så prøver vi med et klubblad igen! Du sidder nu og læser i Aalborg Skakforenings klubblad for august 2011. Det er næsten uendeligt længe siden, der sidst

Læs mere

Vilje til sejr Åbenhed Holdånd Hygge Respekt

Vilje til sejr Åbenhed Holdånd Hygge Respekt DGL News Sensommer 2012 Indhold - Formanden - Sportschefen - Trænerne har ordet - VestjyskBANK-Mitre Cup - Mød en DGL er - Kalender - Sponsorer Kære Læser... Sommerferien er ovre, og grønsværen kalder

Læs mere

TAKTIK. Sådan! Medlemsblad for Skakklubben K41. Nr. 2 juni 2007 Årg. 42. 2.holdet er klar til 1.division. Eric Jens Niels. Michael.

TAKTIK. Sådan! Medlemsblad for Skakklubben K41. Nr. 2 juni 2007 Årg. 42. 2.holdet er klar til 1.division. Eric Jens Niels. Michael. TAKTIK Medlemsblad for Skakklubben K41 Nr. 2 juni 2007 Årg. 42 Eric Jens Niels Sådan! 2.holdet er klar til 1.division Michael Niels Peder Thomas Kasper TAKTIK Udgivet af Skakklubben K41 Mellemtoftevej

Læs mere

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3 K L E M Å Kajak i svømmehallen 3 August 2009 Tømrermester Carsten Møller Sundparken 68 6100 Haderslev Tlf. 74 58 47 57 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev.

Læs mere

34. Årgang Marts 2013 1

34. Årgang Marts 2013 1 34. Årgang Marts 2013 1 SAMMENSÆTNINGEN AF HOVEDBESTYRELSE OG UDVALG I STOHOLM IDRÆTSFORENING 2012 Navn Adresse Telefon HOVEDBESTYRELSEN Formand Gitte Christensen Lånumvej 1, Stoholm 97 54 23 20 Kasserer

Læs mere