Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program 2016. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds"

Transkript

1 Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj Eisenhardt Tlf.: eisenhardt@live.dk Sekretær: Jørgen Elbæk Andersen Tlf.: b3elling@turbopost.dk Kasserer: John Christensen Tlf.: john@christensen-frh.dk Bestyrelsesmedlem & Web-master: Ejnar Josefsen Tlf.: ejnarjosefsen@gmail.com Bestyrelsesmedlem: Ruth Ehrenreich Tlf.: ruth.ehrenreich@arkimedes.dk Bestyrelsesmedlem: Tove Jensen Tlf.: tovejensen@jubii.dk Program Plantemarkedet i Bangsbo Botaniske Have på Havens Dag er nu en tradition!! Gode råd om Planter og Haven er som altid gratis i Bangsbo!!

2 Generalforsamling 2016 samt Planter & Kultur I De Schweiziske Alper. Tirsdag den 26. januar 2016 kl Generalforsamling: Dagsorden i henhold til vedtægterne. Se vedtægterne på: Foredrag om Planter og Kultur I De Schweiziske Alper. Kaj Andersen fra AGS vil fortælle, og vise flotte billeder, om hans egne oplevelser i det spændende bjergland Schweiz. Han vil kommer ind på hvad vi finder i bjergene, planter, dyr og meget mere, samt om hvordan man lever i dette pragtfulde land. Minna og Kaj Andersen har rejst i Schweiz i mange år, og kender landet rigtigt godt. I foredraget viser han billeder af planterne, og fortæller, hvordan de kan trives i vores stenbed, her i Danmark. I pausen serveres der et let traktement, samt amerikansk lotteri med flotte præmier. Arrangementet er gratis for medlemmer. Billeder fra planterejser til "Det Spændende Bjergland Schweiz". "Tag over Haven." - "Flagrende Græsser" og "Vind en Havearkitekt." Tirsdag den 23. februar 2016 kl Foredrag med Havearkitekt Knud Bundgaard fra UniKaHaver.dk. Ude eller inde? Hvis beslutningen er svær, kan svaret være begge dele. I UniKaHaver har de mange interessante bud på mixed mellem ude og inde. I en traditionel udestue er man mest inde, men i tæt kontakt med haven. Under et halvtag er man mest ude, men i ly for dug og regn. Begge dele har sine fordele, og der findes utallige muligheder for at lave mellemformer, hvor man i større eller mindre grad føler sig ude eller inde. Havelivet kan forlænges både over året og over døgnet, hvis vi indfører småbygninger og overdækninger i haven, fx i form af havehuse, pavilloner, drivhuse, pergolaer, solsejl og halvtage, alt i såvel traditionelle som nytænkte udgaver. Efter pausen fokuserer vi på prydgræsser til haven. Hvad er historien om denne plantegruppe, der de seneste 20 år endelig har vundet havefolkets hjerter. Hvad kan de bruges til, hvordan, og hvilke sorter, skal vi vælge? Foredraget understøttes af inspirerende havefotos og virtuelle rundture i 3D animerede haveplaner. I pausen serveres der kaffe, te og hjemmebag. Amerikansk lotteri med flotte præmier. Hovedpræmie et idébesøg af havearkitekt Knud Bundgaard fra UniKaHaver værdi 3.200,- kr. Pris inkl. kaffe, te og kage: 50 kr. for medlemmer og 70 kr. for ikke medlemmer. Foto: UniKaHaver.dk "Tag over Haven" og "Flagrende Græsser".

3 Mit Liv Med Juleroser. Tirsdag den 15. marts 2016 kl Marianne Rostén fra gartneriet Spiren kommer og fortæller om hendes mangeårige liv med juleroser, også om hvordan hun formerer juleroser. Der vil blive vist en billedserie med juleroser, ligesom hun medbringer juleroser, der kan købes efter foredraget til rimelige priser. Gartneriet Spiren ligger ved Skælskør. Her dyrkes påskeklokker, Helleborus orientalishybrider; både dobbelte og enkelte, samt den almindelige julerose, Helleborus niger. Alle planter er frøformerede, resultatet er de mest fantastiske blomster i indtagende farver og former. Bemærk, at planterne dyrkes i uopvarmede drivhuse og på friland. Dette sikrer fuld hårdførhed, når de flytter ud i haverne. I pausen serveres der kaffe, te og hjemmebag. Samt amerikansk lotteri med flotte præmier. Juleroser er altid flotte, og blomster fra jul og frem!! "Den Klippede Have". Tirsdag den 19. april 2016 kl Jørn Jensen fra Silkeborg, med web: "haven-ved-hegnet-7.dk" og "Havetid.blogspot.dk" holder foredrag og viser billeder om hvordan vi "Trimmer Havens Vækster". Foredraget "Den klippede have" tager sit udgangspunkt i foredragsholderens egen have med en tur gennem fredfyldte haverum, og videre til andre haver i ind- og udland. Foredraget handler om glæden ved at klippe og forme visse af havens vækster, at spille på kontrasten mellem det klippede og det fritvoksende, og derved opnå nogle spændende strukturer i haven. Han kommer omkring noget havehistorisk, der har inspireret dem i deres egen have, ligesom eksempler, fra kendte moderne haver har bidraget med ideer. Foredraget er tænkt som inspiration til kreative og skabende havemennesker, som finder glæde ved at skabe noget med sine hænder, og det at opleve resultatet af sine anstrengelser, hvilket vel er den egentlige mening, " Med det at Have en Have." I pausen serveres der kaffe, te og hjemmebag. Amerikansk lotteri med flotte præmier. Foto: Jørn Møller Jensen.

4 Åbne haver hos 3 Haveentusiaster. Søndag den 22. maj 2016 kl til kl ) Karen Margrethe & Jørgen Elbæk Andersen, Brorsonsvej 3, Elling: 1000 m². stor alsidig have påbegyndt i ca. 170 forsk. Rhododendron, vildarter, hybrider og selskabsplanter dertil, frugttræsespalier m.m.. Stiklingeformering og lidt plantesalg 2) Tove & Jørn Reinert Jensen, Emilievej 25, Frederikshavn: Lille men særdeles spændende byhave i flere niveauer med bl.a. Rhododendron, mange Fuchsier, Vandløb med tilhørende planter, Stenbede og planter i krukker. Desuden er der flere sjældne planter, som de selv har importeret, fra Tjekkiet og Middelhavsområdet, bl.a. fra eks Kong Konstantin og Dronning Anne-Maries tidligere residentpalads i Grækenland. 3) Lotte Gustafsson & Jakob Christiansen, Damsgårdsvej 12, Frederikshavn: En byhave på 880 m². Haven indeholder mange forskellige bede og terrasser. Der er Rhododendron, Hosta, opstammede træer og buske. Er ved at lave et lille spaltebed. Lille sø med guldfisk og en stor voliere med de flotteste fugle. Arrangementet er gratis. Brorsonsvej 3, Elling. Emilievej 25, Frederikshavn. Damsgårdsvej 12, Frederikshavn. Hvordan du lykkedes med at dyrke Roser i din Have. Tirsdag den 24. maj 2016 kl Rosenekspert Knud Pedersen fra Harlev ved Aarhus, vil gennemgå et "Rosen år", og samtidig vise billeder og fortælle om anvendelsen af de forskellige sorter der findes på markedet. Der vil bl.a. blive fortalt om de forskellige typer af roser, plantejord, gødskning, beskæring og sygdomme. Om foråret er der faktisk mange nyttige råd der er særdeles værdifulde fordi den nye sæson begynder her. Knud Pedersen driver sin egen planteskole "Rosenposten" med Nordens største sortiment og hjælper gerne med at finde den rigtige rose til den rigtige plads i din have. Rosenposten har over 1000 forskellige sorter af roser. Knud Pedersen vil medtage roser, der kan købes efter foredraget. I pausen serveres der kaffe, te og hjemmebag. Amerikansk lotteri med flotte præmier. Foto: Knud Pedersen.

5 Blomsterfestival Weekenden den 04. juni og 05. juni 2016 kl til kl Sted: Bangsbo Botaniske Have, Dronning Margrethes Vej 3, 9900 Frederikshavn. Blomsterfestivalen er "Blomster og Tilbehør til Haven". Men Festivalen byder også på et hav af familievenlige aktiviteter som musik, folkedans, squaredance, mavedans, amatørteater og meget mere. Når sulten og tørsten melder sig, kan man også købe mad og drikke i mange varianter. Havekredsen er til stede med udstilling og plantesalg. Tidligere års Blomsterfestival Guidet Rundvisning på Frederikshavn Kirkegård. Tirsdag den 28. juni kl Sted: Gl. Skagensvej 8, 9900 Frederikshavn. Kirkegårdsgartner Henrik Jensen vil vise rundt på kirkegården og fortælle om kirkegårdens historie, sektionsinddeling og beplantning. Der vil også blive fortalt om Krigsgravene. Arrangementet er gratis. Billeder fra Frederikshavn Kirkegård. Guidet Rundvisning med Kaffe, te og smagsprøver for hele familien. Lørdag den 02. juli 2016 kl Sted: Bangsbo Botaniske Have, "Gartnerhuset". Tag hele familien med til en dejlig eftermiddag i naturperlen "Bangsbo Botaniske Have". Vi starter med en spændende rundvisning, hvor vi får hele historien om Bangsbo Botaniske Have. Vi kommer rundt i hele den øvre del, med de mange fine bede og ikke mindst de spændende spaltebede. Området er under konstant udvikling. Venner af Bangsbo Botaniske Have viser rundt og fortæller. Når man træder ind i Bangsbo Botaniske Haves overflod af dufte og farver, er det ikke svært at drømme sig tilbage til Bangsbos storhedstid, hvor gartneren udførte deres arbejde iført jakkesæt og høj hat. I den gamle "Engelskinspirerede Have" lever poesien og historien stadig. Efter rundvisning vil der være kaffe og te ved gartnerhuset, samt lidt smagsprøver. Pris inkl. kaffe, te og kage samt smagsprøver 25 kr. Børn under 12 år gratis. Billeder fra den smukke Bangsbo Botaniske Have.

6 Bustur til 3 Skønne Haver i Det Midtjyske. Søndag den 7. august 2016 kl Afgang fra Rådhusets store parkeringsplads, Fasanvej, Frederikshavn. Følgende haver besøges på dagens tur: 1) Lindegaardens have ved Ninna og Ejvind Pedersen, Jegstrupvej Vest 146, Ravnstrup 8800 Viborg. Stor landbohave, inddelt i flere afdelinger bl.a. med sjældne træer, 15 forskellige røn, 5 forskellige kastanjetræer, stor køkkenhave med mange forskellige frugtbuske m.m. Der er et mindre plantesalg. 2) En have ud over det sædvanlige ved Elly og Jan Vodstrup, Lærkevej 9, Ørum 8830 Tjele. Mindre byhave med rigtig meget bl.a. surbund, krukkehave, stort alpinbed, ca. 40 bonsaiplanter, formklippede træer, vand bassin med fisk og frøer, hønsehus, men ingen græsplæne. 3) Vejrups have og Laden ved Ingelise Vejrup, Mårdalsvej 2, V. Velling 8860 Ulstrup m2 stor besøgshave med bl.a. roser, pæoner, dagliljer, akelejer, lille sø, mange hosta og orkideer. Planteskolen har et stort udvalg. Laden er indrettet med butik med brugskunst. Der serveres formiddagskaffe og eftermiddagskaffe med hjemmebag. Medbring selv madpakke til frokost. Prisen er inklusiv bus-entreer-2 gange kaffe, te og kage samt havesnak med medrejsende. Pris for arrangement er 300 kr. for medlemmer og 350 kr. for ikke medlemmer. Indmeldelse i foreningen sparer dig for 50 kr. pr. deltager af husstanden. Tilmelding senest fredag d , til Jørgen Andersen, tlf eller Billeder fra de tre haver vi skal besøge i Det Midtjyske. Åbne haver hos 2 Haveentusiaster. Søndag den 14. august 2016 kl til kl ) Gitte og Henrik Jensen, Violvej 28, 9900 Frederikshavn. Spændende lille byhave med mange forskellige indretninger, stensætninger, stauder, flot lille spaltebed og en flot havedam. 2) Miyoko og Svend Sørensen, Albækvej 1, Skærum. Stor japansk inspireret have med mange sten, formklippede buske, stor naturlig sø og havedam med store karper. Arrangementet er gratis. Billeder fra de haver vi kan besøge 14. august.

7 Plantemarked i Bangsbo Botanisk Have. Søndag den 11. september 2016 kl til kl Sted: Bangsbo Botanisk have, Dronning Margrethes vej 3, 9900 Frederikshavn. Du kan selv deltage med en stadeplads, pris kun 50 kr. + 2 gevinster til lotteri. Havens dag fejres med Plantemarked og salg af tilbehør til haven, i Bangsbo Botaniske have. Arrangementet afvikles i samarbejde med Botanisk Haves Venner. Udover køb og salg af planter, kan der købes kaffe og kage, samt Amerikansk lotteri i haven. Tilmelding for stadeholderne: Kaj Andersen, Flauenskjold. Tlf Mail: flauenskjoldsvej60@gmail.com Yderligere info: Jørgen Andersen tlf Mail: b3elling@turbopost.dk Kaffe, te og kage kan købes. Gratis adgang til arrangement. Billeder fra Plantemarkedet NYT Spændende Arrangement: Løgmarked med Foredrag. Lørdag den 24. september 2016 kl til Haveselskabet og AGS Nordjylland laver et løgmarked, med mange forskellige spændende og sjældne løg og løgvækster fra ind- og udland, med blandt andet løg fra Botanisk Have i Gøteborg. Der vil også være mere almindelige løgvækster. Der vil blive afholdt foredrag om løgvækster i værkstedet for deltagerne. Vi håber med dette nye tiltag, at kunne lave et rigtig spændende marked som kan blive en tradition på sigt. Pris inkl. kaffe, te og brød: 50 kr. for medlemmer og 70 kr. for ikke medlemmer. "Tur til Belgien i 2017". Løg til enhver smag og fantasi!! Haveselskabet laver en tur til Belgien gennem Tyskland og Holland for at se på haver og kultur. Belgien er et overset land med mange dejlige haver og enestående kultur. Haverne er meget forskellige og mange har meget Engelsk inspireret look. Synd at ingen laver ture derned. Nu sker det Turen er sat til at vare 7 dage, finde sted sidst i juni/først i juli Yderligere information og tilmelding hos Ejnar Josefsen på tlf eller mail: ejnarjosefsen@gmail.com

8 "Nye Sjældne Buske & Træer i Danmark". Tirsdag den 18. oktober 2016 kl Anne Marie Lund Pedersen fra Lønbæk Planteskole kommer og viser nogle af de nye træer og buske, som hun har i planteskole. Der er flere sjældenheder, som kun kan købes i hendes planteskole. Inden planterne bliver sat i handlen, er de prøvedyrket i planteskole for at se, om de kan overvintre og trives i Danmark. Anne Marie har siden 1976 drevet planteskole med speciel sjældne træer og buske. Sortimentet fornyes løbende i et samarbejde med plantesamlere i ind og udland. I tilknytning til planteskolen er en stor have indrettet som inspirationshave fyldt med mange sjældenheder og utraditionelle løsninger. De ældste træer i haven stammer fra den oprindelige have fra I haven kan mange af salgsplanter opleves som udvokset. Hun vil denne aften dele ud af sin store viden, gennemgå de medbragte planter, deres vækstbetingelse, beskæring og fortælle om farver og former. Anne Marie medbringer planter, som vi efter foredraget, kan købe til fordelagtige priser. I pausen serveres der kaffe, te og hjemmebag. Amerikansk lotteri med flotte præmier. Anne Marie Lund Pedersen ved et af hendes tidligere foredrag i Maskinhallen. "Juledekorationer" med Jeppe Urban. Mandag den 21. november 2016 kl Jeppe Urban fra "Haven i Hune" viser hvordan han laver juledekorationer og viser hans trend indenfor julepyntning. Jeppe er uddannet blomsterdekoratør, og har arbejdet både i Holland, Berlin og Botanisk Have samt haft egen forretning, inden han uddannede sig til landskabsarkitekt. Jeppe vil i løbet af aftenen fortælle og vise os, hvordan vi kan skabe nogle flotte juledekorationer i bl.a. naturmaterialer. I pausen serveres der kaffe og te med hjemmebag, samt sælges amerikansk lotteri med flotte præmier, hvor nogle af gevinsterne er de ting, som bliver lavet i løbet af aftenen. "Julen har bragt velsignet bud - og flotte juledekorationer." Generalforsamling Tirsdag den 24. januar 2017 kl Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Program 2014. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program 2014. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 98 42 90 12 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj Eisenhardt Tlf.: 21 73 84 58 E-mail: eisenhardt@live.dk Sekretær:

Læs mere

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008.

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008. Åben som PDF FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008. Generalforsamling i Frederikshavn og Omegns Havekreds. Tirsdag den 22. januar 2008 kl. 19.00: Dagsorden i henhold til vedtægterne: a.

Læs mere

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007.

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007. Åben som PDF FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007. Onsdag den 31. januar 2007 kl. 19.00: Generalforsamling i Frederikshavn og Omegns Havekreds. Dagsorden i henhold til vedtægterne: a.

Læs mere

2012. Program. Frederikshavn og Omegns Havekreds. for Frederikshavn og Omegns Havekreds. www.frederikshavnhavekreds.dk.

2012. Program. Frederikshavn og Omegns Havekreds. for Frederikshavn og Omegns Havekreds. www.frederikshavnhavekreds.dk. Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 98 42 90 12 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstforma nd: Kaj Eisenhardt Tlf.: 21 73 84 58

Læs mere

Program for Varde Havekreds 2016

Program for Varde Havekreds 2016 Velkommen til sæson 2016 I Varde Havekreds. Velkommen til den nye sæson i Varde Havekreds. Vi håber at I finder årets program interessant og møder talstærkt frem. I bestyrelsen glæder vi os til at møde

Læs mere

Vi glæder og rigtig meget til at se jer, og husk at alle er velkommen også ikke-medlemmer af Haveselskabet.

Vi glæder og rigtig meget til at se jer, og husk at alle er velkommen også ikke-medlemmer af Haveselskabet. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2018 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning, som

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside   som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2017 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning som

Læs mere

Program 2013. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program 2013. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 98 42 90 12 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj Eisenhardt Tlf.: 21 73 84 58 E-mail:

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015

AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015 AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015 Tirsdag den 17. februar 2015 HAVEINSPIRATION og ORDINÆR GENERALFORSAMLING Børge Christensen, Ålsø ved Grenaa holder lysbilled-foredrag om anlæg af haver og

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2016 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive

Læs mere

Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Husk tilmelding senest den 17. februar

Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Husk tilmelding senest den 17. februar Haveselskabet 75 år Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2019 35. årgang Onsdag den 20. februar Generalforsamling/foredrag - alpine planter Husk tilmelding senest den 17. februar Lørdag

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2015 Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Foredrag ved Fru Pedersen, Fru Pedersens have kendt fra tv-midtvest

Læs mere

Brande Havekreds bestyrelse.

Brande Havekreds bestyrelse. Side 2 Brande Havekreds bestyrelse. Formand: Lis Mercy Jacobsen, Søndervænget 42, 7330 Brande Mobil.: 2149 8639 Næstformand: Lilian Rauff, Præstelunden 7, 7330 Brande, Tlf.: 9718 3930 Mobil:2268 1586 Kasserer:

Læs mere

Haderslev Havekreds Program 2015

Haderslev Havekreds Program 2015 Oversigt over arrangementer 2015 i og Christiansfeld havekreds 27. januar Floks og storkenæb v/ Birgitte Husted Bendtsen 12. februar Christiansfeld Generalforsamling og Pæoner Holsted 26. februar Generalforsamling

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson Lørdag den 28. januar kl Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson Lørdag den 28. januar kl Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2017 Lørdag den 28. januar kl. 9.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling og reception Der markeres mærkedage: Brejning-Hover Havekreds 70

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019

Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019 Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019 Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2019 Mandag den 28. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Temaaften om Hosta v/

Læs mere

HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015

HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015 KARENS BLOMSTER MEGET MERE END BLOMSTER! Vestergade 11 6840 Oksbøl Tlf 75571085 Mail: 5210@interflora.dk HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015 12 Velkommen til sæson 2015 i Varde Havekreds Velkommen til

Læs mere

Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program.

Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning, som

Læs mere

Hjemmeside: www.faaborg-midtfyn.haven.dk Tilmelding til arrangementer på havenfaaborgmidtfyn@gmail.com

Hjemmeside: www.faaborg-midtfyn.haven.dk Tilmelding til arrangementer på havenfaaborgmidtfyn@gmail.com Faaborg Midtfyn Kreds Program 2014 Bestyrelse Faaborg - Midtfyn Inge Leen tlf. 65 99 29 29 (aften) Dorte Bäcklund Isaksen tlf. 30 54 01 50 Kasserer Birgit Andersen tlf. 62 66 16 58 Ulla Johansen tlf. 62

Læs mere

Lørdag den 26. september Plantemarked i Tambours Have

Lørdag den 26. september Plantemarked i Tambours Have Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2015 31. årgang Årets aktiviteter kort: Tirsdag den 3. februar Tirsdag den 21. april Lørdag den 9. maj Fredag den 5. juni Torsdag den

Læs mere

Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017

Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017 Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017-1 - Formandsord Et nyt år ligger foran os. Det kan jo bruges på mange måder, måske på nye tiltag i haven. Vinter har vi

Læs mere

Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 21 62 02 48 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj Eisenhardt Tlf.: 21 73 84 58 E-mail: eisenhardt@live.dk Sekretær:

Læs mere

Hadsten Havekreds Program 2014

Hadsten Havekreds Program 2014 Hadsten Havekreds Program 2014 Bestyrelsen: Anton Silleborg 60139570 Grethe Rasmussen 86981802 Kirsten Amstrup 86981662 Karsten Olesen 29871911 Jonna Majcher 31354664 Birgit Kaadner 21462308 Hans Frørup

Læs mere

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 29.

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 29. Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2018 34. årgang Årets aktiviteter kort: Torsdag den 1. februar Lørdag den 10. marts Lørdag den 12. maj Tirsdag den 5. juni Tirsdag den

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Faaborg Midtfyn Kreds Program 2011

Faaborg Midtfyn Kreds Program 2011 Faaborg Midtfyn Kreds Program 2011 Bestyrelse Faaborg - Midtfyn Formand Inge Leen tlf. 65 99 29 29 (aften) Næstformand Birgit Andersen tlf. 62 66 16 58 Kasserer Dorte Bäcklund Isaksen tlf. 64 73 35 69

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henvendelse til Poul Erik Jepsen Tlf. 62 27 11 62. Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Henvendelse til Grete

Læs mere

Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev

Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev Og velkommen til alle vores nye læsere, som er strømmet til. Hele 530 er nu tilmeldt nyhedsbrevet. Den næste måned byder på mange spændende aktiviteter i og udenfor

Læs mere

Laden og Vejrup s have. Karen og Frits Trankjær. Winni og Per Ibsen

Laden og Vejrup s have. Karen og Frits Trankjær. Winni og Per Ibsen Laden og Vejrup s have Mårdalsvej 2, Vester Velling 8860 Ulstrup Tlf. 86 46 63 79 Mobil: 51 86 63 79/22 79 23 97 e-mail: laden@city.dk www.laden.dk Kæmpe stor have 10.000 m². Speciale er stauder. Haven

Læs mere

Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013

Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013 Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013 Side 2 Program 2013 / Esbjerg Havekreds Bestyrelsen: Formand og - WEB ansvarlig: Anitha Nygård Guldagergårdsvej 25, 6710 Esbjerg V Tlf.: 5087 1787 Kasserer:

Læs mere

Referat Dato: Onsdag den 3. oktober 2018 kl. 19:00-21:00 Sted: Lene, Pilevej 12, 4000 Roskilde

Referat Dato: Onsdag den 3. oktober 2018 kl. 19:00-21:00 Sted: Lene, Pilevej 12, 4000 Roskilde Navn Dagsorden Referat Dato: den 3. oktober 2018 kl. 19:00-21:00 :, Pilevej 12, 4000 Roskilde 1 Godkendelse af referat Ok 2 Beslutningsdygtighed Ja 3 Meddelelser fra formanden Intranet Afbud/ fravær Navn

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Bestyrelsen: Formand:

Bestyrelsen: Formand: Åbningstider 2008: 15. marts - 14. juni, alle dage kl. 9.00-17.00 15. juni - 15 november, alle dage undtagen lørdag kl. 9.00-17.00 Internet butik åbent hele døgnet året rundt. Telefon: 9745 4321 info@lundhede.com

Læs mere

Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen

Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen Påskens dekorationer v. Preben Madsen, Vejle Onsdag d. 21. marts kl. 19.00 Margrethegården Skyttevej 200, Ribe Blomsterdekoratør Preben Madsen fra Vejle kommer for

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

HAVEKREDSEN FOR ESBJERG OG OMEGN PROGRAM 2016

HAVEKREDSEN FOR ESBJERG OG OMEGN PROGRAM 2016 HAVEKREDSEN FOR ESBJERG OG OMEGN PROGRAM 2016 Side 2 Program 2016 / Esbjerg Havekreds Torsdag 28. januar kl. 19.00. Foredrag om Orkideer og Generalforsamling Billedforedrag om Jord orkideer Peter Møller

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Husk at I kan deltage i alle arrangementer i Haveselskabet også i de øvrige kredse.

Husk at I kan deltage i alle arrangementer i Haveselskabet også i de øvrige kredse. Faaborg Midtfyn Kreds Program 2015 Bestyrelse Faaborg - Midtfyn Formand Inge Leen tlf. 65 99 29 29 (aften) Næstformand Troels Rasmussen tlf. 65 99 10 81 Kasserer Birgit Andersen tlf. 62 66 16 58 Dorte

Læs mere

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk Program Sommer 2013 Forord ved formanden En lang og kold vinter er nu forbi, der har været god tid til at få materialet gjort i stand og alle ved at gamle tavler bør være smeltet og vasket inden jul og

Læs mere

Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds

Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds Faaborg Midtfyn Kreds Program 2016 Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds Inge Leen 65 99 29 29 (aften) Troels Rasmussen Sundstrup 65 99 10 81 Birgit Andersen 62 66 16 58 Dorte Bäcklund Isaksen 30 54 01 50

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Indvielse af orangeri

Indvielse af orangeri Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Indvielse af orangeri Fredag den 31. august kl. 18.00 klipper vi snoren til det nye orangeri! KBIF er vært ved en let buffet med vin, vand, øl og kaffe. Medbring

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 8. december Julebanko fra kl. 15.00-21.00 2013 Lørdag den 5. januar Nytårsfesten fra kl. 17.00-22.30 Lørdag den 2. februar DHF Vestegnen

Læs mere

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4 Medlemsaktiviteter i Fraktion 4 Mandag d. 13. april 2015 kl. 14.00 17.00 i Kulturhuset, Bluhmesgade 19, 9510 Arden. Det er lykkedes os at få en aftale i stand med tre personer, der med ord, billeder, litteratur,

Læs mere

Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende:

Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende: Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende: 2 københavnerspil 30 spil delt ud på: 1 stor kurv 1 griseforende 3 x medisterpølse 4 x oksekød 3 x koteletter 5 x ribbenssteg 4 x rullepølse 2 x kylling 6

Læs mere

Havenyt 2016. Aabenraa Havekreds - 32. årgang

Havenyt 2016. Aabenraa Havekreds - 32. årgang Havenyt 2016 Aabenraa Havekreds - 32. årgang Ny bank, nye muligheder Ring til mig og aftal et møde Karl Henning Clausen Aabenraa afdeling Gør det muligt Aabenraa Storegade 31 70 33 33 33 nordea.dk Aabenraa

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Frederikshavn og Omegns Havekreds www.haveselskabet.dk/frederikshavn Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 21 62 02 48 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand

Læs mere

Program for sæsonen

Program for sæsonen Program for sæsonen 2015-2016 Til opslagstavlen. Vi har igen sammensat en buket af forskellige aktiviteter og arrangementer, så der er noget for enhver smag. Vi håber at I vil møde op, og dermed vise at

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Nordjylland. Efterårsprogram2018

Nordjylland. Efterårsprogram2018 Foreningen Kantine & Køkken er en landsdækkende brancheorganisation med omkring 700 medlemmer. Et fagligt fællesskab for alle, der arbejder i et storkøkken og brænder for emner som; mad, ærlige fødevarer,

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HELSINGØR / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 3 A U G U S T 2 0 1 3

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 3 A U G U S T 2 0 1 3 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 3 AUGUST 2013 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 5. oktober Høstfest fra kl. 17.00-22.30 Onsdag den 6. november Mortensbanko fra kl. 18.30-22.00 Lørdag den 7. december Julebanko fra kl.

Læs mere

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings Seniorklub Program for 2017 Højskoledag på Agerskov ungdomsskole onsdag den 22. februar. Kl. 10.00 Velkomst Kl. 10.15 Foredrag ved journalist, foredragsholder og

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl Aktiviteter Juli til December 2016 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider man tors kl. 09.00 16.00. Fredag kl. 9.00 13.00 FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Haderslev Havekreds. Program 2019

Haderslev Havekreds. Program 2019 Haderslev Havekreds Program 2019 Haderslev Havekreds voksede i 2018 betragteligt i omfang, da den nu nedlagte Vojens-Skrydstrup Havekreds blev sammenlagt med Haderslev. Vi håber, at vores nye medlemmer

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Tirsdag den 12. novemver kl Juledemonstration. Side 10

Tirsdag den 12. novemver kl Juledemonstration. Side 10 NYBORG KREDSEN 2019 Mandag den 21. januar kl. 19.00 Generalforsamling, ifølge vedtægterne. Side 3 Tirsdag den 19. februar kl. 19.00 Delegeretmøde - kun for medlemmer. Side 4 Lørdag den 27. april kl. 9.00

Læs mere

Referat Dato: Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19:00-21:00 hos Marianne

Referat Dato: Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19:00-21:00 hos Marianne Referat Dato: Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19:00-21:00 hos Navn Afbud/ fravær Navn Connie Bjerggaard Andersen Afbud Dedenroth Esther Skjøde Afbud Lykke Andersen (suppleant) Judit Nyholm Windemuller

Læs mere

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`s seniorklub i Holbæk Ja, så er det igen tid for et lille tilbageblik over seniorenes aktiviteter

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mandø, torsdag den 16. august 2018 I

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

Den 25. maj træder de nye standarder fra EU vedrørende databeskyttelse i kraft, også kendt som persondataforordning (GDPR).

Den 25. maj træder de nye standarder fra EU vedrørende databeskyttelse i kraft, også kendt som persondataforordning (GDPR). Ny persondatapolitik Kære modtager af Medicinhavernes nyhedsbrev Den 25. maj træder de nye standarder fra EU vedrørende databeskyttelse i kraft, også kendt som persondataforordning (GDPR). Den nye persondatalov

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Haderslev Havekreds. Program 2016

Haderslev Havekreds. Program 2016 Haderslev Havekreds Program 2016 Program 2016 Haderslev og Christiansfeld Havekredse Den frodige og blomsterrige skovbund, ved Bent Nielsen Esbjerg. Tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 i KFUM s klubhus

Læs mere

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 27.

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 27. Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2017 33. årgang Årets aktiviteter kort: Tirsdag den 31. januar Lørdag den 25. februar Søndag den 23. april Lørdag den 13. maj Onsdag

Læs mere

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården.

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården. 1 2015 Program 2. halvår 3. sep Vingårdsbesøg 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag 12. nov Sangeftermiddag 3. dec Jul på Kulsviergården Krydderurtehaven på Fredensborg Slot Find os også på 3-dages tur

Læs mere

Haderslev Havekreds. Program 2016. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse.

Haderslev Havekreds. Program 2016. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse. 26. januar Haderslev Den blomsterrige skovhave, ved Bent Nielsen Esbjerg. 18. februar Christiansfeld Generalforsamling og haveorkideer

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2019 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2019 Torsdag d. 10. januar 2019 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henv. til Poul Erik Jepsen Tlf. 42 79 19 78 Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Æresport Helt ny udlånes Henv.

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

HAVESELSKABET. Program Vinderup - Haderup kreds

HAVESELSKABET. Program Vinderup - Haderup kreds HAVESELSKABET Program 2017 Vinderup - Haderup kreds Vinderup - Haderup kreds Formand: Lillian Jepsen grudjepsen@gmail.com 61747928 Kasserer: Hanne Krohn Hvidberg hanneogkaj@hotmail.com 24988021 Sekretær:

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt

Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt Gildenyt Sct. Georgs Gildet i Hadsten September 2015 www.sctgeorg-hadsten.dk Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt Vi mødes til fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 kl.

Læs mere

Årets gang 2015 Gråsten og omegns havekreds

Årets gang 2015 Gråsten og omegns havekreds Årets gang 2015 Gråsten og omegns havekreds KREDSEN INFORMERER Cafeteria Til alle arrangementer i Ahlmannsparken kan der købes kaffe/the samt kage til rimelige priser. Sponsorer Bestyrelsen har igen valgt

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere