Velkommen til Kulturnat Praktiske oplysninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Kulturnat 2014. Praktiske oplysninger"

Transkript

1

2 2 3 Velkommen til Kulturnat 2014 Forbindelser er temaet for dette års Kulturnat, hvor byen vil myldre med enestående arrangementer og glade kulturnat-gæster. Kulturnattens tema indbyder til leg i gaden. Følg prikkerne til gode oplevelser, og gå på opdagelse i aftenens program. Det byder på alt lige fra kunstudstillinger til street-dans og jazzmusik. Der vil være noget for alle, og du får helt sikkert flere oplevelser med på vejen, end du havde regnet med. Det er imponerende at se, hvordan vi i Kolding gang på gang formår at løfte i fællesskab og skabe så mange fantastiske kulturoplevelser. Samarbejde og forbindelser på tværs mellem kulturinstitutioner, foreninger, frivillige, restauratører og forretningsdrivende er det, der gør Kulturnatten i Kolding til en enestående event, som vi hvert år kan glæde os til, hvad enten vi er børn, unge eller voksne. En stor tak til alle de dedikerede mennesker, der har gjort et kæmpe stykke arbejde for at skabe denne aften. Når Kulturnatten lukker og slukker for i år, vil der stadig være oplevelser at hente. Trekantområdets Festuge folder sig ud såvel i Kolding, som i Fredericia, Vejen, Billund, Vejle og Middelfart fra Kulturnatten og frem til den 31. august. Herfra er der derfor kun at sige rigtig god fornøjelse! Jørn Pedersen Borgmester Stor tak til sponsorer og samarbejdspartnere Praktiske oplysninger Officiel åbning i Nicolai v. Borgmester Jørn Pedersen Time for time-oversigt findes bagerst i programmet samt bykort m. oversigt over scener, p-pladser samt toiletter. På finder du opdateret program samt mere info om de deltagende i Kolding Kulturnat Afspærrede gader Jernbanegade samt Slotsallé Bredgade spærres fra Borchs Gård Adelgade spærres fra Låsbybanke Taxi Holder foran First Hotel v. Banegårdspladsen Bybusser Kører som sædvanligt, bortset fra bybus 2, hvor ruten omlægges. Se nærmere v. stoppested el. på Kulturnattens hjemmeside. Kulturnatten gennemføres med støtte fra Kolding Kommunes Kulturudvalg, Trekantområdets Festuge samt City Kolding og øvrige sponsorer. Styregruppen for Kulturnat 2014 Rikke Winther Revsholm, Kolding Kommune, Kultur Mona Bruun Enevoldsen, Kolding Kommune, Fritid Lise Jelsbak, MusikKolding Mette Schumacher, City Kolding Forsideillustration Ragnhild Lübbert Terpling grafisk design kommunikation, kolding kommune Foto Lasse Lagoni, jens lindhe m.fl.

3 4 5 Opdag nye forbindelser i Kolding midtby Brug din smartphone til at gå på opdagelse og lyt til fortællingerne om, hvad Kolding har oplevet gennem tiderne. På turen gennem byen bliver du guidet til seks forskellige steder med hver deres spændende historie, levende genfortalt. Hent app en ved at søge efter GeoQuestor i din AppStore eller Google Play. Når du åbner app en, søger den automatisk efter quest i området og Kolding byvandring er den første, der dukker op. Den vælger du, og så er det bare at følge kompasset. Opdag forbindelserne til resten af Danmark Kig ind hos Visit Kolding Akseltorv 8, 6000 Kolding Tel Stort udvalg af design & souvenirs inkl. mange produkter fra Kolding Få inspiration til dit ophold i Danmark Køb dine teater- & koncertbilletter Akseltorv På Akseltorv byder Kulturnatten på hotte moves, lækker pop, og rappe fødder. Gå ikke glip af Freestyle Phanatix blændende street-dance show, og få selv sved på panden, når de inviterer til jam på scenen. Dr. Dorothea Teatret kigger også forbi med en skøn bid pladeparade Fitness One Bounce Husted Dans Dance Studie Houseoffootwork Pladeparaden (Dr. Dorothea Teatret) H.E.D.T. (Hoptrup Efterskoles dance team) Freestyle Phanatix Freestyle Phanatix inviterer til JAM på scenen H.E.D.T. (Hoptrup Efterskoles dance team) Houseoffootwork Catwalk fashion show Maison Justian Kuntz Koldings internationale haute couture designer viser de flotteste kreationer frem i en catwalk fra forretning til scene. Gør plads og nyd synet af de smukke modeller Rock på Akseltorv Restauratørerne på Akseltorv har booket bands ind, så festen fortsætter på Akseltorv lige til midnat.

4 6 7 Kolding Rådhus Kolding Rådhus slår dørene op og byder alle velkommen til et kig ind i politikernes andet hjem. Fra byrådssalen er udsigten i top og hvem ved, med lidt held render du måske på borgmesteren selv. Banegårdspladsen store scene I år løfter MusikKolding Kulturnatten på Banegårdspladsen til nye højder og præsenterer i samarbejde med Kolding Kulturnat og Rock In House tre af tidens mest spændende og efterspurgte danske kunstnere: Sebastian Lind Den roste sanger og sangskriver har siden sit gennembrud med debutalbummet Sebastian Lind indtaget flere radiostationer og livescener i ind- og i udland. Genren spænder fra en sørgmodig melankolsk singer-songwriter til selv- og træfsikker popmusik Ukendt Kunstner Under navnet Ukendt Kunstner har Hans Philip sammen med produceren Jens Ole skabt en lyd, der har indhyllet begejstrede musikblogs, de sociale medier og radiostationer i synthet storbystemning i mol. Den særlige lyd er blevet kaldt gådefuld, drømmende og melankolsk og belønnede dem i 2013 med P3 talentprisen GO GO BERLIN Det er tale om en uforfalsket kærlighed til rock, når de danske beat-rock helte fra GO GO Berlin indtager scenen med en attitude og et fantastisk sceneshow der gang på gang viser, at den unge gruppe er garanter for et hæsblæsende, ærligt og forbandet energisk show. Det er vaskeægte. Det er højt. Det er dansk.

5 8 9 Byens bibliotek Biblioteksoasen Hæng ud foran biblioteket Loungestemning foran biblioteket, hvor der bliver opstillet fatboys og bordfodbold, der indbyder til en pause i et travlt kulturnatsprogram. Her er salg af bøger, gratis wi-fi og hygge Kammermusik er ikke kedelig! Hans-Jørgen Sindholt er aktivt medlem af Kolding Kammerorkester og vil fortælle anekdoter om musikkens sjove liv og give tilhørerne musikalske oplevelser gennem indspilninger af kendte klassiske orkestre og solister Kolding Folkeuniversitet gør dig klogere Kolding Folkeuniversitet gør dig klogere på historie, kunst, litteratur og sundhed. Du får 25 % rabat på alle foredrag, hvis du tilmelder dig på Kulturnatten Kolding Bridge Center laver info- og spillehjørne Bridge er et af verdens mest spændende og udfordrende spil og kan læres af alle, uanset om man er 10 eller 92 år. Mød op og se spillet og prøv det selv! Månedens Sang den store afslutning Den nye augustsang samt de øvrige 11 sange synges, og alle kor, der har medvirket ved de tidligere 11 arrangementer, inviteres til at synge med sammen med et stort publikum. Sangene introduceres af forfatterne Iben Krogsdal og Niels Brunse, og komponisterne Erik Sommer og Erling Krogsdal dirigerer kor og publikum! Gerningssted Kolding: Mord i Slicetown Vi spærrer gerningsstedet af på Kolding Bibliotek og efterlyser hjælp fra offentligheden, når Kolding-krimien Mord i Slicetown bliver skudt i gang. Mød forfatteren Carsten Borch, som denne aften begynder at skrive krimien Mord i Slicetown ved hjælp af input og idéer fra Kolding Kommunes borgere. kl ankommer landbetjent i Vamdrup, Ken Nissen til gerningsstedet med sin gerningssteds-kuffert, og de frivillige detektiver kan hjælpe med at sikre fingeraftryk og DNA-spor og høre om politiets arbejde. Banegårdspladsen Åbning af Trekantområdets The Bus Project II I uge 35 kører en bybus i Kolding, en bybus i Vejle og en bybus i Fredericia deres helt almindelige rute. På ruten kan passagererne opleve rullende kunstoplevelser, når forskellige kunstnere stiger på bussen og opfører performances, oplæsninger, musikalske indslag og filosofiske oplæg. Projektet er arrangeret af Billedkunstrådet i Vejle Kommune og er en del af Trekantområdets Festuge. The Bus Project II åbnes på Kulturnatten med smagsprøver. Glæd dig til en anderledes og sjov oplevelse Fernisering af MC Klattens motorcykelskulptur Motorcykelklubben MC Klatten har i samarbejdet med skulptør Henrik Fischer udformet en motorcykel skulptur over overskriften Design med fart i, der opstilles på Banegårdspladsen på Kulturnatten.

6 10 11 Koldinghus KULTURNATTEN PÅ SLOTTET Koldinghus KULTURNATTEN PÅ SLOTTET KULTURNATTEN PÅ SLOTTET , Koncert: A Tribute to The King of Pop Dansk Performancekor har kastet sig over Michael Jacksons fantastiske musik. På Kulturnatten præsenterer de et udpluk af den koncert, de giver på Godset til januar Fægtning fra Grevens Fejde til Slaget ved Dybbøl Koldinghus fægtere viser eksempler på fægtekunst i drabelige dueller og underholder gæsterne med muntre fortællinger om fægtere og fægtekunst. Designskolens Afgangsudstilling 2014 Designskolen Koldings afgangsudstilling på Koldinghus er en kalejdoskopisk udstilling leveret af unge og flyvefærdige designere inden for tekstil, industrielt design, grafisk design, illustration, interaktion og mode. Udstillingen er en enestående mulighed for at opleve designfagets spændvidde i hænderne på en ny generation drevet af et stort engagement og en vision om at skabe en bedre verden. MADKÆLDEREN serverer mad og drikkevarer i Slotsgården Renæssancemusik og -sang Det historiske ensemble Corde di Gioia (Strenge af glæde) optræder med spændende renæssancemusik og sang. Både kirkens fromme musik og den sjovere, mere verdslige bliver spillet. Ensemblet har specialiseret sig i historiske koncerter udført på forskellige historiske instrumenter. Oplev byens gamle kongeslot Benyt Kulturnatten til at se eller gense byens gamle kongeslot. Oplev den enestående restaurering i ruinsalen. Besøg den permanente udstilling om Christian den 4. og Koldinghus, se landets største samling af moderne dansk sølv, få en snak med de dygtige frivillige skræddere i Den Kongelige Systue eller nyd udsigten ud over byen fra Kæmpetårnet. Det må du heller ikke gå glip af... Design på Tværs BørneDesign på tværs og Nicolai for børn indtager forskellige steder i byen, så hold øjnene på stilke i området omkring Sønderbro langs åen. De forbinder byen og skaber den røde tråd i børnehøjde.

7 12 13 Danmarks største kor Skrænten neden for Koldinghus. Der bliver tomt i Strandhuse, når hele Lyshøjskolen i samlet flok vandrer til midtbyen for at give en kort koncert i samarbejde med Kolding Musikskole. Over 1000 elever, lærere og forældre synger med. Find en god plads på Den Spanske Trappe og få en mægtig oplevelse. Plakat-udstilling Stop op ved hjørnet af Slotsgade/Jernbanegade og se udstillingen med alle de flotte plakater, der er blevet indsendt til konkurrencen om at designe årets Kulturnatplakat. Udstillingen er sat op i samarbejde med Sydbank, der lægger vinduer til. Hvilken er din favorit? Forbindelse til Solkær Enge Søjlegangen i Slotsgade. I søjlegangen ved Den spanske trappe forbindes Den danske sang i Solkær Enge med Kulturnatten gennem installationer i bambus og lyde fra, og inspireret af, naturen i Solkær Enge. Lyder det lidt syret? Den er god nok. I kunstinstallationen, der er udarbejdet af duoen Cramer-Møller & Rizzi, får gæsterne en sansemæssig oplevelse og samtidig et indtryk af moderudstillingen i Solkær Enge. Tombolapladsen Oplev bredden i den dans, din kommune har at byde på, når lokale foreninger danser for på Tombolapladsen Dancing Neighbors, linedance Western Liners Munkevængets Linedance Dance Studie Kom og dans Kolding Aziza, mavedans Simon og Johanne viser latindans Kom og dans Kolding Western Liners Marinehjemmeværnet Lidt henne ad gaden kan du møde Koldings Marinehjemmeværn, der disker op med både hornmusik og fortællinger fra livet ombord.

8 14 15 Kolding Kunstforening Det Gamle Borgerhus Kunstudstilling: Poul Pedersen, Paris og Lis Ehrenreich, Aarhus. Kunstnerne Lis Ehrenreich og Poul Pedersen, der begge er fra Aarhus, har siden Poul flyttede til Paris for 35 år siden holdt forbindelsen ved lige gennem en række fælles udstillinger. Poul Pedersens værker er optaget af ord, sprog, tegn og betydninger i en legende og humoristisk form. I 1960 erne var Poul Pedersen del af Århus-avantgarden, der er kendt for at blande kunstarter. Lis Ehrenreich er uddannet på Det Jyske Kunstakademi fra og har siden da haft eget værksted i Århus. Hendes råmateriale er dansk rødler og hendes primære værktøj er drejeskiven. Grøn Søndergade Med inspiration fra Urban Gardening, et fænomen, der er dukket op i mange storbyer over hele verden er Søndergade under Kulturnatten omdannet til Grøn Gade. Udover de mange haveprojekter, som pryder gaden, finder du et afslappet, grønt loungeområde med forskellige klima- og bæredygtige aktiviteter. Kom forbi Søndergade, slå dig ned vi har stillet borde og bænke frem og få smagsprøver på små retter, lavet af lokale, produkter. Udstillingsperiode: 23. august-14. september Kunstnerne er til stede på Kulturnatten fra Haven bag borgerhuset Hvis du trænger til en pause og et hvil fra Kulturnattens mange oplevelser, kan du bag Det Gamle Borgerhus finde den mest fantastiske lille oase. Her ligger en lille og yndig have, godt gemt af vejen men ganske åben for besøgende.

9 16 17 Legeparken SFO ernes Børnekulturfestival Sjip Happens SFO-børn fra hele kommunen mødes i Legeparken til Børnekulturfestival med temaet Sjip Happens. Børn optræder på den store scene, og der vil være nationalt rekordforsøg i fællessjipning, hvor alle klasser i Kolding Kommune sjipper i samlet flok Velkomst og powerstart på dagen Rekordforsøg i fællessjip Sjip Happens stjerneløb Kåring af vinder af stjerneløbet Godset Kun tilladt for tweens og teens! Godset inviterer i samarbejde med Ungdomsskolen til alkoholfri fest for 5-8. klasse. På programmet er professionelt diskotek, DJ s, workshops og action-aktiviteter, og så er der lodtrækning om særligt udvalgte præmier. Det er GRATIS at deltage, men kræver særlig billet udfyldt og med forældreunderskrift. På Godset vil erfarne medarbejdere stå klar til at sikre de unge en god aften. Et rigtig godt alternativ for de unge til at hænge ud i byen hele aftenen. Tilmelding og yderligere info ved Ungdomsskolen på eller tlf , hverdage mellem 11-17, fredag Citybåden Søndertorv Jesper Thilo and The Kansas City Stompers Når Jesper Thilo og Kansas City Stompers spiller, er det en sjælden mulighed for at opleve Thilo spille trad. jazz/swing. Det er en af landets bedste jazz-musikere, der lægger til ved Søndertorv, når saxofonisten Thilo giver den fuldt swing, så båden rokker med Tonerne af jazz, swing og blues vil bølge fra City båden. Find en plads med udsigt og nyd den gode stemning. bolde i åen I åen neden for Sinnerup kan du (mod betaling) gå en tur på vandet i en af de kæmpe aquaballz, som Slotssøbadet stiller op med. svaner i søen Slotssøbadet lægger Svanerne (vandcykler) til kajs i Slotssøen ved Fredericiagade over for biblioteket. For få kroner kan du tage en tur til søs med kæresten og se Kolding fra søsiden. Sjip Happens præsenteres af: Sundhedscenter Kolding Børne- og Uddannelsesforvaltningen Kolding Børnekulturhuset Nicolai for børn

10 18 19 A.L. passagen Jesper Gade syng med-garanti og smittende god stemning Aduana (sydamerikansk duo) sætter alt i svingninger med vibrerende rytmer og lækker vokal Det lokale orkester Flashback med Benno Mortensen i spidsen gir den gas Åbent universitet Syddansk Universitet (Universitetsparken 1) Få et kig ind i det spritny universitetscampus, der skal huse mere end 2000 studerende og medarbejdere. Byggeriet er designet af Henning Larsen Architects, og der er kælet for alle detaljer. Få en rundvisning ved de studerende og kom bag kulisserne. Låsbybanke Stalden Bar & Café sætter strøm til den udendørs scene og byder på god musik under hele Kulturnatten PEELED BACK and REINCARNATED Mogens Leander inviterer i samarbejde med ØJESTEN til übercool kunstevent i Doctor Artes Kunst Crematorium i ØJESTEN ved Låsbybanke. Her pustes der nyt liv i balsamerede briller og for længst afdøde rotter og andre kæledyr min. koncert med Syddansk Universitets symfoniorkester i den nye universitetsbygning, Universitetsparken 1. Der vil bl.a. være musik af Carl Nielsen, men også tangorytmer vil fylde det nye hus Mer musik og kunst I hele byen har restauratørerne sat alle segl til for at give dig en god oplevelse. Gå efter lyden der er masser af musik i gårde, sidegader og på hjørner overalt i byen. Byens gallerier holder også længe åbent og byder på spændende udstillinger i dagens anledning.

11 20 21 Klosterparken Kolding er fyldt med talent! Det er med stor fornøjelse, at vi igen i år kan præsentere nogle af Koldings bedste og mest originale upcoming kunstnere. Hele dagen og aftenen er skruet sammen i et velpakket program, der syder af kultur og Kolding, blandt andet skateboarding / grafitti / street art / basket / hiphop/ rock / dødsmetal / singersongwriter / dj s. Af bands kan nævnes: The Permutation Brasil MBC og Musse Julian Maraboto Los Fugitivos Simon Maegaard. Koldings græsrødder er gået sammen om at skabe et arrangement, hvor alle inddrages og i fællesskab præsenterer deres drøm/kvaliteter/liv. Kig forbi og få oplevelsen af at stå på energifyldte Nørrebro eller en undergrundscene i Berlin på Kulturnatten 2014 i Klosterparken. Sankt Nicolai kirke KulturNatkirke Trænger du til et øjebliks stilhed og fordybelse? Ryk indenfor i Nicolai Kirke og skab forbindelser til din indre ro i selskab med den smukkeste korsang, levende lys og vise ord. program: Klokkenist Jane Ø. Lauridsen går til tops i kirketårnet og spiller en halv times klokkekoncert med et varieret program af både klassiske stykker og kendte melodier. Du er velkommen til at låne en skammel fra kirken med ud og nyde musikken fra kirkepladsen Korsang ved Kristkirkens Kantori Introduktion over temaet Forbindelser Korsang ved Kristkirkens Kantori Fortællingen om Jakobsstigen Korsang ved Kristkirkens Kantori Aftensang med fællessalmer, bøn og velsignelse

12 22 23 Nicolai kirkeplads På Nicolai Kirkeplads kan du møde Kolding Klatreklub og selv klatre til tops på den 8 meter høje klatrevæg. Squashklubben byder velkommen på squash-banen. Her kan du få pulsen op, mens ungerne folder sig ud i kreative aktiviteter sammen med Billedskolen eller FDF, der har taget fine perler med i dagens anledning. Bliver du sulten, står slagteren klar med hjemmegrillede og vi har stillet borde og bænke frem til hele familien. Ungdomspræsten Åbent telt, præsentation af provstiets tilbud Hit med salmen, hør med og syng med på salmer Mini gudstjeneste Foredrag / debat Koncert Søren Lau Åbent telt Stande på Nicolai Kirkeplads Billedskolen Dyrekirkegården Fitness One FOF Handicap Idræt Home-Start Familiekontakt IBA Kirke i byen Kolding KFUM Squash LO Kolding Socialdemokraterne Ungdomspræsten Ungdomsskolen Kolding vestertorv korscene Kulturrock, Kulturhuset Levisonvejs brugerband Willerslev Kvartet South City Gospel Choir Swing Sisters Lusangi South City Gospel Choir Lusangi

13 24 25 Mungo Park Kolding Tjenerne på Sans Souci II Dronning Dorothea Teatret Oplev Mungo Park Koldings musikalske og humoristiske cabaret, som er inspireret af det legendariske varieteshow Sans Souci, som i årevis tiltrak folk fra nær og fjern. I Mungo Park Koldings opsætning møder publikum de tidligere ansatte på Sans Souci, som klynger sig til deres nu lukkede arbejdsplads. Stjernerne er muligvis væk og køkkenet lukket, men personaleindgangen er stadig åben. Forestillingen er en musikalsk, komisk og kærlig hilsen til Danmarks største varieteshow, Sans Souci, menneskene, som arbejdede der, og gæsterne, som var så heldige at være til stede. Køb din billet til aftenens forestilling på mungoparkkolding.dk Mød Dronning Dorothea Teatret på det hyggelige teater i Zahnsgade og rundt på byens scener. Her serverer de perler fra årets Pladeparade giver dig et bud på greatest hits anno 1600, og så kræser de for dig med skøn svensk pop med international sound Intimkoncert med den klassiske trio Corde di Gioia, der vil spille nogle af de største hits fra 1600-tallet sammen med en gæstesanger særligt indbudt til Kulturnatten. Sted: Dr. Dorothea Teatret Willerslev Kvartett fortolker svenske kunstnere som Lisa Ekdahl og Melissa Horn i et iørefaldende univers, der spænder fra de stille ballader over jazz og salsa til folk og bossa nova. Sted: Korscenen, Vester Torv Intimkoncert med Willerslev Kvartett. Sted: Dr. Dorothea Teatret Nyd de bedste sange fra årets festspil på Amfiscenen Pladeparaden Sted: Akseltorv Minikoncert med stjernerne fra året festspil på Amfiscenen Pladeparaden Sted: Dr. Dorothea Teatret TJENERNE PÅ SANS SOUCI II TJENERNE PÅ SANS

14 26 27 KULTURNAT I NICOLAI underholdning i gården Officiel åbning af Kulturnatten 2014 v/borgmester Jørn Pedersen Riising og Klein. Store Scene Jacob Riising og Sebastian Kleins nye show får både børn og voksne til at vride sig af grin. Showet er et festfyrværkeri af tossede rekvisitter, vandede vittigheder og absurde påfund. Efter koncerten skrives der autografer. KULTURNAT I NICOLAI Stina Hoff Bock. Caféscenen Haderslev-sangerinden har realiseret sin drøm og har samlet et 7-mandsband omkring sig. Stina synger egne sange Folkeklubben. Store Scene Folk-pop på dansk. Radiosingler, der forener salmesang, modstandskamp og westernfløjt. Kendt fra undergrundshittet Fedterøv, som har delt lussinger ud på spillesteder landet rundt og nu roterer på P Jørgen Tee Trio. Caféscenen Trubaduren Jørgen Tee Sørensen fra Middelfart leverer iørefaldende sange, som oftest er små fortællinger taget fra livet, som det opleves set fra Nordsjælland, hvor Jørgen Tee oprindeligt stammer fra Malene Kjærgaard Group. Store Scene Malene Kjærgaard har samlet et super hold: Keld Lauritsen, guitaristen Per Gade fra DR Big Band, Sdr. Bjert-drengen Tobias Dall på bas og norsk/danske Snorre Kirk på trommer. Koncerten er arrangeret af Jazz Jonathan Christensen. Caféscenen En koncert med Jonathan Christensen er et skummende hav af skæve røverhistorier og fængende melodier. Musikken har alt det bedste fra de gamle landevejsmusikeres traditioner, men samtidig også en snert af det nye, spændende og mærkelige Public Æsel. Store Scene Hip hop band fra Kollywood. Stemningspræget, provokerende og humoristiske tekster med udgangspunkt i de tanker og følelser, der rører sig i Koldings undergrund. nicolai for børn Børnehavernes kulturfest 2014 Der trækkes forbindelser, skabes sammenhæng og spindes røde tråde på kryds og tværs, når Nicolai for børn og Børnedesign på Tværs inviterer til Børnehavernes Kulturfest Scat-Catz Når Scat-Catz kommer til byen inviteres alle store som små til at spille musik sammen! Når koncerten er slut, får alle der har lyst et Scat-Cat diplom som bevis på, at de har været med til at spille! Kugleskøre forbindelser i Nicolai for børn Forbindelser etableres og alt hænger sammen, når vi går kugleskør i lange baner. Vi anlægger snørklede veje, kringlede kroge og blinde gyder og lader kuglerne trille og selv finde vej. Kom og vær med og vis, hvordan en rigtig kuglebane skal se ud!

15 28 29 KULTURNAT I NICOLAI KULTURNAT I NICOLAI Nicolai Biograf og Café Non-stop børnefilm i biografen. Start hver time. For børn og børnehaver. Fri entré. Kolding Stadsarkiv Lav et godt træk del din fortid Stadsarkivet skaber forbindelse mellem fortid og nutid og sætter fokus på historiske krige og konflikter og hvordan de har indvirket på mennesker og familier gennem tiden Første Verdenskrig på hjul. ARKIV CAMP åbner og ruller sin udstilling ud. Gården Koldinghus Slægtsforening introducerer til slægtshistorie. Læsesalen Koldings slægtstræ åbner. En visualisering af den personlige slægtshistorie og forbindelser til krig og konflikter. Gården. Udstillinger The Tube Designskolen Kolding præsenterer udstillingen The Tube, skabt i samarbejde mellem unge designere fra Designskolen Kolding og førende danske virksomheder. Syv specialfremstillede containere, som hver rummer et unikt projekt. I én af containerne er opsat i kæmpe væv, hvor alle besøgende kan være med til at væve et kulturnattæppe sammen med tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen Vores by, vores værk, mit billede. 25 lokale fritidskunstnere har i foråret malet 4 store fællesmalerier under vejledning af billedkunstner Trine Boesen. Med inspiration fra disse fællesmalerier har hver enkelt lavet sit eget maleri. Fernisering og åbningstale kl I forbindelse med udstillingen vil der være digtoplæsning og musik med start hver time Premiere på en historisk film lavet af 3 klasser fra Munkevænget og Bramdrup Skole i samarbejde med Stadsarkivet, Billedskolen og Skovparken. Nicolai Biograf Åbning af udstillingen bag om Lav et godt træk del din fortid en dokumentation af processen History Talk. Ole Sønnichsen afholder en history talk mellem en række personer, der har haft krige og konflikter tæt inde på livet. Stadsarkivets Arkivsalon.

16 30 31 KULTURNAT I NICOLAI KULTURNAT I NICOLAI Udstillinger Pink, Pop, Polykrom 18 designfaglige undervisere fra Designskolen Kolding sætter med design og kunst fokus på farven. Udstillerne vil i hvert deres felt vise eksempler på, hvordan farven og dens væsen har stor indflydelse på både tilblivelse og oplevelse TALK I: Mød det første hold af udstillerne bag Pink, Pop, Polykrom. Udstillerne er en gruppe designfaglige undervisere på Designskolen Kolding, der alle udover at undervise i design også har en designpraksis, hvor de skaber design og kunst TALK II: Mød det andet hold af udstillerne bag Pink, Pop, Polykrom. Andre gode oplevelser Bøger og fællesskab Baronessen & Co indretter pop-up bogcafé i gården. Her kan du få en kop god kaffe, kigge i bøgerne og høre mere om foreningen og de store planer Et møde mellem mennesker en rejse i masker Vær med til at strikke en fælles historie. Du må strikke min. 1 række masker og max. 10 cm til det fælles, lange strikketøj, der efter Kulturnatten bliver udstillet i Nicolai AGER Mød folkene bag årets gårdprojekt i Nicolai. Hør om planterne, deres anvendelse og om idéen bag projektet. Salg af postkort med plantemotiver TALK III: Mød det tredje hold af udstillerne bag Pink, Pop, Polykrom Sammen hænger vi sammen Kunstneren Trine Boesen har med inddragelse af borgere i Kolding og studerende på Designskolen skabt et værk til byen. Værket er blevet omformet til en animation, hvor elementerne bevæger sig. Værket vil blive projiceret op i kæmpeformat på den store væg i gården i Nicolai.

17 32 33 SHOP IGENNEM TIL KL. 22 PÅ KULTURNATTEN time for time Alle aktiviteter er gratis medmindre andet er angivet. Tallene med gult henviser til den side i programmet, hvor du kan læse mere om aktiviteterne Børn og Unge Børnehavernes Kulturfest 2014, Nicolai for børn s Kugleskøre forbindelser, Nicolai for børn s Scat-Catz, Nicolai s Børnefilm non-stop i Nicolai Bio s Sjip Happens SFOérnes børnekulturfestival, Legeparken s Klatrevæg, squashbane, billedskole m.m. aktivitet for børn og unge, Nicolai Kirkeplads s Hit med salmen, Nicolai Kirkeplads s Skattejagt for børn følg prikkerne s Riising og Klein, Nicolai s Mini gudstjeneste, Nicolai Kirkeplads s Mød Ung Kolding aktivitet v. Nicolai Kirkeplads s Street-aktivitet og rå fed musik, Klosterparken s Danmarks største kor (hele Lyshøjskolen), v. Den spanske trappe s Premiere på historisk film lavet af lokale skoleklasser, Nicolai (Bio) s Fægtning på Koldinghus s Kulturnat for teens og tweens, Godset s Koncert m. Søren Lau pop/rock om og for unge, Nicolai Kirkeplads s Freestyle Phanatix inviterer til JAM på scenen, Akseltorv s.5

18 34 35 time for time Dans & opvisning, Akseltorv s Fitness One Bounce Husted Dans Dance Studie Houseoffootwork Pladeparaden (Dr. Dorothea Teatret) H.E.D.T. (Hoptrup efterskoles dance team) Freestyle Phanatix Freestyle Phanatix inviterer til JAM på scenen H.E.D.T. (Hoptrup efterskoles dance team) Houseoffootwork Tombolapladsen s Dancing Neighbors, linedance Western Liners Munkevængets Linedance Dance Studie Kom og dans Kolding Aziza, mavedans Simon og Johanne viser latindans Kom og dans Kolding Western Liners Litteratur og historie Kolding byvandring s Slægtshistorie, Nicolai (Stadsarkivet) s Pop-up bogcafé, Nicolai s Mord i Slicetown, Biblioteket s Koldings slægtstræ åbner, Nicolai s Premiere på historisk film lavet af lokale skoleklasser, Nicolai (Bio) s History talk om krig og konflikter m. Ole Sønnichsen samt inviterede gæster, Nicolai (Stadsarkivet) s Fortællingen om Jakobsstigen, Skt. Nicolai Kirke s.21 time for time Design, kunst & udstillinger The Tube, Svietorv v. Nicolai s Design på tværs børnedesign, området tæt v. Sønderbro s Kulturnat plakatudstilling, Sydbank i Slotsgade s Vores by, vores værk, mit billede, Nicolai s Pink, pop og polykrom, Nicolai s Talk I, Pink, pop og polykrom, Nicolai s Peeled, Back & Reincarnated, Låsbybanke s Fælles udstilling; Poul Pedersen & Lis Ehrenreich, Det gamle borgerhus s Solkær Enge i Slotsgade s En rejse i masker, Nicolai s The Bus Project åbning, v. Banegårdspladsen s Talk II, Pink, pop og polykrom, Nicolai s Designskolens afgangsudstilling 2014, Koldinghus s Motercykelskulptur fernisering, Banegårdspladsen s Åbning af udstilling om processen bag Lav et godt træk del din historie, Nicolai (Stadsarkivet) s Talk III, Pink, pop og polykrom, Nicolai s Åbning af Sammen hænger vi sammen animeret lyskunst, Nicolai s Catwalk Fashion Show, Akseltorv s.5 Teater Pladeparaden 2014 greatest hits, Akseltorv s Tjenerne på Sans Souci II, Mungo Park Kolding (Entré) s.24

19 36 37 time for time Musik Jesper Thilo and the Kansas City Stompers, Citybåden s Jesper Gade pop/rock, A.L. Passagen s Fortællinger om kammermusik, Biblioteket s Kulturrock, Kulturhuset Levisonsvejs brugerband, Vester Torv s Kolding er fyldt med talent rock, hip-hop, heavy og mere godt, Klosterparken s Corde di Gioia de største hits fra 1600-tallet, Dr. Dorothea Teatret s Månedens sang finale, Biblioteket s Jørgen Tee Trio troubadur-fortællinger, Nicolai s Willerslev Kvartett svenske pop-fortolkninger, Vester Torv s Danmarks største kor, v. Den spanske trappe s A Tribute to the King of Pop, Koldinghus s Renæssancemusik og sang, Koldinghus s South City Gospel Choir, Vester Torv s Willerslev Kvartett intimkoncert, Dr. Dorothea Teatret s Malene Kjærgaard Group topjazz, Nicolai s A Tribute to the King of Pop, Koldinghus s Aduana sydamerikansk duo, A.L. Passagen s Swing Sisters, Vester Torv s Jonathan Christensen singer-songwriter, Nicolai s Syddansk Universitets symfoniorkester, Syddansk Universitet s Jazz på Citybåden s Pladeparaden 2014 greatest hits, Akseltorv s Lusangi gospel, Vester Torv s Sebastian Lind, Banegårdspladsen s.7 time for time Musik Public Æsel hip-hop fra Kollywood, Nicolai s Pladeparaden 2014 minikoncert med årets tjerner, Dr. Dorothea Teatret s Søren Lau pop/rock, Nicolai Kirkeplads s South City Gospel Choir, Vester Torv s Kristkirkens Kantori korsang (også og 21.40), Skt. Nicolai Kirke s Stina Hoff Bock sange med sjæl, Nicolai s Lusangi gospel, Vester Torv s Ukendt Kunstner, Banegårdspladsen s Flashback m. Benno Mortensen, A.L. Passagen s Folkeklubben folk-pop på dansk, Nicolai s Aftensalmer fællessang, Skt. Nicolai Kirke s Rådhuspladsen rocker, Akseltorv s Go Go Berlin beat-rock, Banegårdspladsen s.7 Flere forbindelser Mød Ungdomspræsten i teltet v. Sankt Nicolai Kirke s Grøn Søndergade m. div. aktiviteter, Søndergade s Åbent Universitet med rundvisninger, Syddansk Universitet s Mød Kolding Folkeuniversitet, Biblioteket s Kolding Bridge Center spillehjørne, Biblioteket s Mød folkene bag Ager, Nicolai s Gå en tur i bolden i åen, v. Sønderbro (mod betaling) s Lej en svanebåd, Slotssøen v. Biblioteket (mod betaling) s Borgerkøkken i slotsgården, Koldinghus s Fægtning på Koldinghus fortællinger og opvisning s Åbent Rådhus s.6

20 38 find vej Akseltorv A.L. Passagen Banegårdspladsen Biblioteket Borgerhuset Den spanske trappe Dr. Dorothea Teatret Koldinghus Kulturhuset Levisonsvej Låsbybanke Mungo Park Nicolai Rådhuset Sankt Nicolai Kirke WC WC WC WC legeparken Godset Søndergade Søndertorv WC Syddansk Universitet Klosterparken Tombolapladsen Vestertorv 21 5 WC 11 WC citybåden WC 20 WC klosterparken skatebanen 19 koldinghus Biblioteket 10 nicolai spærringer

Kolding Kulturnat. Kolding Kulturnat 21. august 2015

Kolding Kulturnat. Kolding Kulturnat 21. august 2015 Kolding Kulturnat 21. august 2015 Kolding Kulturnat 2 VELKOMMEN TIL KULTURNAT 2015 Kulturen i Kolding er unik og under dette års kulturnat får den også masser af kant! Under temaet MED KANT byder Kolding

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Dans Film. Teater Design

Dans Film. Teater Design Forsi Dans Film Musik Lyd & LyS Teater Design Indhold En skole - En scene - En Fremtid Varme Værdier Cool Performance Dans Film Musik Lyd & Lys Teater Design Hvorfor Musik Og Teater? De Boglige Fag Studietur

Læs mere

Velkommen til Kolding Kommune GRATIS OPLEVELSER TIL DIG DER FOR NYLIG ER FLYTTET TIL KOMMUNEN

Velkommen til Kolding Kommune GRATIS OPLEVELSER TIL DIG DER FOR NYLIG ER FLYTTET TIL KOMMUNEN Velkommen til Kolding Kommune GRATIS OPLEVELSER TIL DIG DER FOR NYLIG ER FLYTTET TIL KOMMUNEN Jørn Pedersen Borgmester Kære nye borger Velkommen til Kolding Kommune. Kolding er et godt sted at bo. Et sted,

Læs mere

MEETINGS. Design dit møde

MEETINGS. Design dit møde MEETINGS Design dit møde 1 Vi tilbyder dig gratis hjælp til at få din konference i Kolding til at lykkes at finde det bedste mødested til dine behov at inddrage hele byen til afholdelse af spændende arrangementer

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

TØNDER KULTURUGE 2013

TØNDER KULTURUGE 2013 STØTTES AF: ECCO & TØNDER HANDELS- GYMNASIUM OG HANDELSSKOLE TØNDER KULTURUGE 2013 Lad dig inspirere Fordyb dig Bliv underholdt Prøv noget nyt Og ikke mindst - nyd det! KL. ÅBNING 2/11 HØJER - Kiers Gaard

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

ARV. Luciaoptog. www.furbib.dk. barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner. klassikere brætspil rim & remser sanglege

ARV. Luciaoptog. www.furbib.dk. barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner. klassikere brætspil rim & remser sanglege Luciaoptog Nattergalen skal findes sæsonprogram børn efterår 2015 furesø bibliotek & borgerservice Zebra-ze-ze ARV Brætspilscafé Mis med de blå øjne R barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner

Læs mere

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro ANDEN del ANDEN del no. 5 27. september Carsten Dahl Talk `N tangent Focus: Solopiano no. 6 25. oktober Krølle Sulsbrück Perc `n Talk Focus: latin percussion no. 7 29. november Bjarke Falgren String `n

Læs mere

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik SPIL DANSK DAGEN Torsdag 30. oktober 2008 Vær med i årets største festdag for dansk musik Spil Dansk Dagen en mangfoldighed af musik over hele landet Dansk musik er mangfoldig og fortjener at blive udforsket

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2015

Nyhedsbrev marts 2015 Nyhedsbrev marts 2015 Her kan du læse, at: Filmen Mr. Turner vises i Hvalsø Bio Udstillingen med Poul Ørsted Pedersen samlingen vises i Den Gamle Skole i Kirke Saaby Udstillingen med naivistisk kunst vises

Læs mere

Generalforsamling i Viborg Handel Torsdag d. 27. februar 2014. Formandens beretning ved Tina Bach

Generalforsamling i Viborg Handel Torsdag d. 27. februar 2014. Formandens beretning ved Tina Bach Generalforsamling i Viborg Handel Torsdag d. 27. februar 2014 Formandens beretning ved Tina Bach Året der er gået I dette års beretning har vi valgt at gøre det lidt anderledes end ellers. Vi plejer at

Læs mere

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige Kære medarbejdere Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige I løbet af en eftermiddag skal vi producere en stribe små film lige

Læs mere

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2015 på Gentofte Rådhus Mandag d. 28/9 Tirsdag d. 29/9 Onsdag d. 30/9 Torsdag d. 1/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til Rådhusdage

Læs mere

Hej Nabo! i Gadehavegård 4. september. Hvad sker der lige nu i DIT Gadehavegård? Søg penge til gode ideer!

Hej Nabo! i Gadehavegård 4. september. Hvad sker der lige nu i DIT Gadehavegård? Søg penge til gode ideer! Hej Nabo! Hvad sker der lige nu i DIT Gadehavegård? Sommeren er kommet og livet i det grønne Gadehavegård byder sig til Læs om teaterturen på De usynlige stier, streetbasket, streetdance, Åben skole, forældrenetværk,

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

på ISLANDS BRYGGE arrangører har åbent hus fra 18:00 til 24:00

på ISLANDS BRYGGE arrangører har åbent hus fra 18:00 til 24:00 på ISLANDS BRYGGE 4 arrangører har åbent hus fra 18:00 til 24:00 ulturnatten Torvegade Christianshavn 5 Her finder du 1 Kulturhuset H. C. Andersens Boulevard Langebro 1 Amager Boulevard Njalsgade M Metrostationen

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER SEPTEMBER 2015 Det sker i Brøndby Søndag den 13. september kl. 10.00 Kulturløbet 2015 Kulturhuset Brønden Kulturkalender September 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER SEPTEMBER 2015 Udstillinger:

Læs mere

NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE

NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE PROJEKTBESKRIVELSE FOR NORDKRAFT BIG BAND 2012 2015 1 NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE PROJEKTBESKRIVELSE

Læs mere

Holckenhavn Slot. Aktiviteter 2014

Holckenhavn Slot. Aktiviteter 2014 Holckenhavn Slot Aktiviteter 2014 Holckenhavn Slot har succes med en række aktiviteter, der kan fungere som et anderledes indslag i festen eller som et afbræk i det faglige indhold på en konference. På

Læs mere

Oversigt over musik events på Langeland sommeren 2014

Oversigt over musik events på Langeland sommeren 2014 Lohals Bøstrup Musikken er fra langeland Rudkøbing Spodsbjerg Oversigt over musik events på Langeland sommeren 2014 Bagenkop Sommerkoncerter i Bøstrup Kirke Lørdag d. 7. juni Kl. 15.30 Danavista Kvartetten

Læs mere

Børn på flugt. Projektbeskrivelse

Børn på flugt. Projektbeskrivelse Børn på flugt Et heldagsarrangement den 15. september 2013 i VerdensKulturCentret for børn, unge, deres familier og alle interesserede personer fra asylcentrene på Sjælland, fra Nørrebro og resten af København

Læs mere

Rev. 24/9 2012 - Side 1 af 5

Rev. 24/9 2012 - Side 1 af 5 Rev. 24/9 2012 - Side 1 af 5 Info om projektet A Technicolor Dream Part 4 En festival hvor computer og kreativitet møder mennesker til spændende samvær og udfoldelse. Vi sigter mod at det kommende Campus

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

I får også en valgseddel, som I skal udfylde med 3 prioriterede ønsker både for mandag/tirsdag og torsdag/fredag.

I får også en valgseddel, som I skal udfylde med 3 prioriterede ønsker både for mandag/tirsdag og torsdag/fredag. Understøttende undervisning i frokostbåndet Her kan du se hvilke muligheder eleverne i udskolingen havde i 1. periode for at vælge sig ind på understøttende undervisning (USU) i frokostbåndet. Den understøttende

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Besætning: Martin Schack; piano Morten Ramsbøl: kontrabas Morten Lund; trommer Jacob Fischer; guitar (#2,#4,#5,#9,#12)

Besætning: Martin Schack; piano Morten Ramsbøl: kontrabas Morten Lund; trommer Jacob Fischer; guitar (#2,#4,#5,#9,#12) JAZZ PÅ DANSK Kære lytter! "Jazz på dansk" er opsummeringen af ti års arbejde med danske sange, som jeg ka li at spille dem. Denne cd er et produkt af min freelance-virksomhed herhjemme og i udlandet.

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

Ringriderfest i børnehøjde

Ringriderfest i børnehøjde Ringriderfest i børnehøjde Børnenes Ringriderfrokost Cykelringridning Anders And på tur Ponyridning Gyroskop Klatrevæg MTB Bane Børnemusikfestival... og mange andre gratis aktiviteter! www.ringriderfesten.dk

Læs mere

IKKE FÆRDIGT PROGRAM

IKKE FÆRDIGT PROGRAM Kultur, nye fællesskaber og sjov i lokalområdet for alle FREDAG DEN 12. JUNI KL. 15.00-20.00 Kom og mød din forening eller nabo, mød dit bibliotek, Rudersdal Museer og Nærum Ungecenter på den første Næ[rum]

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Kulturnatten. Program for Gardehusarkasernen. fredag den 4. oktober 2013

Kulturnatten. Program for Gardehusarkasernen. fredag den 4. oktober 2013 Program for Gardehusarkasernen Kulturnatten fredag den 4. oktober 2013 Stort samarbejde mellem foreninger og virksomheder ved den gamle gardehusarkaserne Titel på event Kort beskrivelse af event Hvor For

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

OM SKOLEN KUNSTLINJEN

OM SKOLEN KUNSTLINJEN OM SKOLEN Københavns Kunstskole er et uddannelsesalternativ og et væksthus for de kunstneriske. Skolen er en platform for uddannelse, kunstnerisk udvikling, værkproduktion, debat og formidling. Skolen

Læs mere

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole Idékatalog Skoleåret 2015/16 Hent inspiration til samarbejdet mellem Folkeskole & Musikskole Maj 2015 Udgave 5 (revideret udgave) Skolereformen - hvad kan vi? - Hent inspiration fra egen musikskole her

Læs mere

Find gerne selv på flere!

Find gerne selv på flere! D. 31. marts 2012 kl. 20:30 går Earth Hour kloden rundt. Fra Sidney til Seoul og Brazil til Bangkok sætter kommuner, byer og virksomheder sammen fokus på klimakampen med én times mørke. Vi har samlet en

Læs mere

åbent hus 27.02.2014 på de videregående uddannelser facebook/studiebyenkolding

åbent hus 27.02.2014 på de videregående uddannelser facebook/studiebyenkolding åbent hus 27.02.2014 på de videregående uddannelser facebook/studiebyenkolding Designskolen Kolding Åbent Hus er for alle uddannelsessøgende og andre med interesse for designuddannelser. Arrangementet

Læs mere

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - marts 2014 Svendborgvej 319 Højby 2014 Godt nytår! 2013 var året, hvor vi kunne fejre vort 25 års jubilæum, og året har været et år med mange gode og velbesøgte arrangementer. Ikke

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

BRØNSHØJ JAZZ NYT. 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009. Björn Ingelstam Band. Lørdag den 7. februar

BRØNSHØJ JAZZ NYT. 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009. Björn Ingelstam Band. Lørdag den 7. februar BRØNSHØJ JAZZ NYT 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009 Björn Ingelstam Band Lørdag den 7. februar Spisning ekskl. entré kr. 80,00 kl. 19.00 Dørene åbnes kl. 18.30 Musikken begynder kl. 20.30 Entré kr. 40,00/60,00

Læs mere

KUNSTLAB. transportable. Kunstworkshops for skoler / Efterår 2015

KUNSTLAB. transportable. Kunstworkshops for skoler / Efterår 2015 Kunstworkshops for skoler / Efterår 2015 Børnekulturhuset udbyder en omgang workshops i efteråret med billedkunsterne Ole Grøn, Susi Nyholm og Marianne Thingholm samt musikerne Christian Dietrichsen og

Læs mere

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf.

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. Folkemusikseminar i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. 3082 5010 Velkommen 2014 til Folkemusikseminar Folkemusikseminaret i St.

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Børnelederkursusdag Lørdag d. 31. januar 2015

Børnelederkursusdag Lørdag d. 31. januar 2015 Børnelederkursusdag Lørdag d. 31. januar 2015 Oplev: Foredrag ved Peter Mygind om mobning og social ansvarlighed. på Hestlund Efterskole. Skyggevej 21. 7440 Bording For nuværende og kommende ledere og

Læs mere

SUPERFLEX, FOLKESKOLEN OG NATIONAL IDENTITET

SUPERFLEX, FOLKESKOLEN OG NATIONAL IDENTITET SUPERFLEX, FOLKESKOLEN OG NATIONAL IDENTITET Det er mandag den 19. februar 2015 på Præstemoseskolen i Hvidovre. Klokken er 8.30, og det klare vinterlys falder ind gennem vinduerne i den gamle aula. Her

Læs mere

Invitation. - kun for kvinder. Kampgejst, inspiration og energiboost. Woman 2015. Torsdag d. 27. august 2015

Invitation. - kun for kvinder. Kampgejst, inspiration og energiboost. Woman 2015. Torsdag d. 27. august 2015 Invitation Woman 2015 Torsdag d. 27. august 2015 - kun for kvinder Kampgejst, inspiration og energiboost Woman - vores traditionsrige sensommer-event kun for kvinder - løber i år af stablen torsdag den

Læs mere

SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER

SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER 1 NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE Denne folder er en oversigt over, hvilke linjer, du som elev kan vælge imellem,

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 74 December 2011 I dette nr. kan du læse om:

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 74 December 2011 I dette nr. kan du læse om: Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 74 December 2011 I dette nr. kan du læse om: Nyt fra skolelederen Hilsen fra Bodil Nyt fra forældrebestyrelsen Skolekomedie Hold krudtet tørt Lucia 2011 Fyrværkeri råd Bagsiden

Læs mere

Fabelkunst EVA JOENSEN

Fabelkunst EVA JOENSEN Fabelkunst EVA JOENSEN Fabelagtig kunst... I århundreder har mennesker fortalt hinanden fabler. Fantasier og fortællinger i ord og billeder. God kunst er fabelagtig og Fabelkunst er udtryk, der gør indtryk

Læs mere

"Ikke bare en ny start. Men netop DEN start, som giver dig DET boost, der sikrer dig, at du ikke stopper ved starten, men bliver ved!

Ikke bare en ny start. Men netop DEN start, som giver dig DET boost, der sikrer dig, at du ikke stopper ved starten, men bliver ved! FÆLLESSKAB FAGLIGHED FORSKELLIGHED "Ikke bare en ny start. Men netop DEN start, som giver dig DET boost, der sikrer dig, at du ikke stopper ved starten, men bliver ved!" --- Anton Wrisberg --- -- Forskellighed

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

Kreativt oprør i Ishøj

Kreativt oprør i Ishøj Kreativt oprør i Ishøj Oprør, skrot og drømme om livet i uge 47 rykker dagligstuen ind i Ishøj Bycenter Bibliotekerne gør oprør I uge 47 (21.-27. november 2011) medvirker Ishøj Bibliotek i en fælles temauge

Læs mere

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET DR Koncerthuset i DR Byen har vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. Koncerthuset afvikler årligt flere end 250 koncert- og tv-produktioner

Læs mere

GuideTours. Guidede ture, byvandringer og rundvisninger i Kongernes Nordsjælland

GuideTours. Guidede ture, byvandringer og rundvisninger i Kongernes Nordsjælland GuideTours Guidede ture, byvandringer og rundvisninger i Kongernes Nordsjælland GuideTours i Kongernes Nordsjælland Det er ikke uden grund, at vi kalder Nordsjælland for Kongernes Nordsjælland. Her i det

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4 Jens Galschiøt 28. juni - 31. august 201 4 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Jens Galschiøt lørdag den 28.juni

Læs mere

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk JUNI 2015 Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk Bestyrelsen Kaj Andersen og Henny Boch har ønsket at udtræde af bestyrelsen. I stedet er indtrådt Niels Hansen og Carl Petersen.

Læs mere

Invitation til. Musikskolens Musikuge

Invitation til. Musikskolens Musikuge Invitation til Musikskolens Musikuge Uge 9 2014 1 Velkommen til Musikugen Musikskolen omlægger i uge 9 al den almindelige undervisning og tilbyder i stedet andre spændende, anderledes og alternative undervisningstilbud.

Læs mere

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,-

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,- Sommer Kurser 2014 SOMMERH Puls 14 Er du til sjov og latter, fordybelse og refleksion, god mad og godt selskab, så er det her du skal være. Kom og vær med til en højskoleuge i nysgerrighedens og oplevelsens

Læs mere

Arrangementer for børn. Sommer. Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Sommer. Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Børn Biblioteket Sommer 2015 Det er gratis at deltage i bibliotekets arrangementer for børn Vær opmærksom på, at der skal hentes billetter i forvejen til de fleste arrangementer.

Læs mere

Læringsmål ved overgangen fra vuggestue til børnehave (0-3 år)

Læringsmål ved overgangen fra vuggestue til børnehave (0-3 år) Læringsmål ved overgangen fra vuggestue til børnehave (0-3 år) De pædagogiske processer skal lede henimod, at barnet ved slutningen af vuggestuen med lyst har tilegnet sig færdigheder og viden, som sætter

Læs mere

Øster Jølby Friskole Søndervej 43 7950 Erslev Tlf. 97 74 12 36 fax. 97 74 22 36 e-mail. oejfriskole@mail.tele.dk http://www.østerjølbyfriskole.

Øster Jølby Friskole Søndervej 43 7950 Erslev Tlf. 97 74 12 36 fax. 97 74 22 36 e-mail. oejfriskole@mail.tele.dk http://www.østerjølbyfriskole. Øster Jølby Friskole Søndervej 43 7950 Erslev Tlf. 97 74 12 36 fax. 97 74 22 36 e-mail. oejfriskole@mail.tele.dk http://www.østerjølbyfriskole.dk/ Månedsbrev april 2015 Nyt fra kontoret I byggeudvalget

Læs mere

GRÆNSER. Arbejdende ugekursus for forfattere, illustratorer og oversættere 04. - 10. oktober 2015

GRÆNSER. Arbejdende ugekursus for forfattere, illustratorer og oversættere 04. - 10. oktober 2015 GRÆNSER Arbejdende ugekursus for forfattere, illustratorer og oversættere 04. - 10. oktober 2015 Jaruplund Højskole I samarbejde med Litteratour og Dansk Forfatterforening Tør du krydse grænsen og udfordre

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

Maj 2015 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz

Maj 2015 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Maj 2015 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Sæsonens sidste DVK golfmatch sponsor: Christian Boesen www.bolig-udland.dk Vinder i dame rækken Nr. 2 i dame rækken Nr. 3 i Dame rækken Elsa Risvad Margit Sandager

Læs mere

Velkommen til. Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk

Velkommen til. Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk Velkommen til Peters Jul i Ribe Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk Jeg glæder mig i denne tid... Det er indledningen til bogen Peters Jul, som handler om

Læs mere

BALLERUP BIBLIOTEKERNES BIBLIOTEKSTILBUD TIL 0-9. KLASSE 2015/16

BALLERUP BIBLIOTEKERNES BIBLIOTEKSTILBUD TIL 0-9. KLASSE 2015/16 BALLERUP BIBLIOTEKERNES BIBLIOTEKSTILBUD TIL 0-9. KLASSE 2015/16 KÆRE LÆRERE OG PÆDAGOGER Vi vil gerne invitere jeres elever indenfor på Ballerup Bibliotekerne. For at i bedst muligt kan tilrettelægge

Læs mere

Oktober INFO. Nyhedsbrev fra Kultur og Fritid Oktober 2010. I dette nyhedsbrev

Oktober INFO. Nyhedsbrev fra Kultur og Fritid Oktober 2010. I dette nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Kultur og Fritid Oktober 2010 NYHEDSBREV Oktober INFO Afholder din forening eller klub et spændende arrangement i løbet af efteråret, eller vil du dele informationer om aktiviteter og initiativer

Læs mere

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her.

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Mød os Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Vi har bøgeskoven og den nye Naturparken Hindsgavl Dyrehave som nærmeste naboer. Omgivelser der giver indtryk, og som er

Læs mere

Fredagscaféer. oktober - november 2013. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. oktober - november 2013. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer oktober - november 2013 Svendborgvej 319 Højby Bakkegården 1988-2013 altså 25 år Fra cafemedarbejderne og fra Bakkegårdens bestyrelse skal der lyde et velkommen til efterårssæson 2013 i Cafe

Læs mere

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet GYMNASTIKAFDELINGEN... PIs gymnastikhold indtager opvisningsgulvene Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem i PI-Gymnastik Fotos Gudrun Clausen, skavenfoto.dk Opvisningssæsonen er i fuld gang,

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

Hent flere billeder her NB. Jacob Juhl skal krediteres ved brug af fotos.

Hent flere billeder her NB. Jacob Juhl skal krediteres ved brug af fotos. Nyhedsbrev ProKK, september 2014 Der er sket en hel del i ProKK i 2014, og af samme grund har nyhedsbrevet været længe undervejs. Vi afholdt workshops og møder op til Epidemics, som blev vist i KHA i sensommeren.

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Skolen i 200 år - en fest for skolens fortid, nutid og fremtid

Skolen i 200 år - en fest for skolens fortid, nutid og fremtid Skolen i 200 år - en fest for skolens fortid, nutid og fremtid Vi skaber skolen skolen skaber os! Motto for Skolen 200 år Landsdækkende projekt alle kommuner inviteres til at deltage i fejringen: I 2014

Læs mere

Broen, der blev til kunst...

Broen, der blev til kunst... Broen, der blev til kunst... Velkommen til 2009 og velkommen til Storebælts kalender, som vi håber du vil få fornøjelse af gennem alle årets 12 måneder. I år har vi bedt 12 danske kunstnere om at komme

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

*halv pris børn. *Brunch buffet ( Mindre udvalg) *1 glas juice eller smoothie eller 1 glas øl pr person *Ubegrænset med isvand. *Velkomst cocktail

*halv pris børn. *Brunch buffet ( Mindre udvalg) *1 glas juice eller smoothie eller 1 glas øl pr person *Ubegrænset med isvand. *Velkomst cocktail Konfirmation Brunch Pakke 1 Pris pr person : kr.369.- *1 ekstra refill på velkomst drinken *Brunch buffet ( xl udvalg ) *Diverse kaffe *Samt Diverse juice *Smoothies og shakes i 1 time. *Alt andet er efter

Læs mere

Hvad er DAB? Flere kanaler - døgnet rundt. Nem betjening. Slut med FM knas

Hvad er DAB? Flere kanaler - døgnet rundt. Nem betjening. Slut med FM knas Hvad er DAB? Danmark har fået en ny type radio - den hedder DAB. I modsætning til FM sender DAB digitalt, så for at kunne lytte med skal du anskaffe dig en DABradio. De fås mange steder i Danmark. Se hvor

Læs mere

Ferielandet Danmark - musikfestivaler

Ferielandet Danmark - musikfestivaler Ferielandet Danmark - musikfestivaler I skal nu udforske Danmark med musikbriller på. 3 familier eller venner skal på festival, og I skal finde ud af hvorhen, og så skal I også arrangere turen. De har

Læs mere

Grundlæggende er det tanken at bringe Frellos kunst ud i bybilledet på en anderledes og oplevelsesrig måde.

Grundlæggende er det tanken at bringe Frellos kunst ud i bybilledet på en anderledes og oplevelsesrig måde. Frello i Varde By I anledning af Otto Frellos 90 års fødselsdag har Udviklingsrådet for Varde By samlet en række af de tanker og ideer som rådet arbejder med i relation til Frellos kunst. Grundlæggende

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER MAJ 2015 Det sker i Brøndby Lørdag den 30. maj kl. 20.30 The Rocking Ghosts Kulturhuset Brønden Kulturkalender MAJ 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER MAJ 2015 Udstillinger: Tirsdag den

Læs mere

Idéforslag til Kongsgaarden - Wonderland Design ApS - Hammer Odde 3-8210 Aarhus V - 30 70 30 84 - malou@wonderland-design.dk

Idéforslag til Kongsgaarden - Wonderland Design ApS - Hammer Odde 3-8210 Aarhus V - 30 70 30 84 - malou@wonderland-design.dk Tematiseret oplevelsesattraktion Julemandens Kongsgaard er en oplevelsesattraktion tematiseret i tråd med julens univers. Den indeholder museum, stor udendørs legeplads, indendørs legeland, arbejdende

Læs mere

PÅSKE I ODSHERRED. Aktiviteter & begivenheder

PÅSKE I ODSHERRED. Aktiviteter & begivenheder PÅSKE I ODSHERRED Aktiviteter & begivenheder 23. marts 12.00 Lørdagsjazz: Hess/AC/Hess - Spacelab. Oplev det unikke resultat af et langvarigt samarbejde mellem 3 af Danmarks absolut bedste internationale

Læs mere

Generel mening om projektet - God ide?

Generel mening om projektet - God ide? Side 1 Generel mening om projektet - God ide? Generel mening - uddybet Flere fester jeg ville ikke bruge det, på baggrund af det umiddelebare indhold af aktiviteter i huset Synes der er andet at prioritere

Læs mere

Velkommen til årets første:

Velkommen til årets første: Velkommen til årets første: "Man har kalendere og ure for at kunne måle tiden, men det siger ikke én ret meget, for enhver ved, at en enkelt time kan forekomme en at være en evighed, mens den andre gange

Læs mere