Velkommen til Kulturnat Praktiske oplysninger

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Kulturnat 2014. Praktiske oplysninger"

Transkript

1

2 2 3 Velkommen til Kulturnat 2014 Forbindelser er temaet for dette års Kulturnat, hvor byen vil myldre med enestående arrangementer og glade kulturnat-gæster. Kulturnattens tema indbyder til leg i gaden. Følg prikkerne til gode oplevelser, og gå på opdagelse i aftenens program. Det byder på alt lige fra kunstudstillinger til street-dans og jazzmusik. Der vil være noget for alle, og du får helt sikkert flere oplevelser med på vejen, end du havde regnet med. Det er imponerende at se, hvordan vi i Kolding gang på gang formår at løfte i fællesskab og skabe så mange fantastiske kulturoplevelser. Samarbejde og forbindelser på tværs mellem kulturinstitutioner, foreninger, frivillige, restauratører og forretningsdrivende er det, der gør Kulturnatten i Kolding til en enestående event, som vi hvert år kan glæde os til, hvad enten vi er børn, unge eller voksne. En stor tak til alle de dedikerede mennesker, der har gjort et kæmpe stykke arbejde for at skabe denne aften. Når Kulturnatten lukker og slukker for i år, vil der stadig være oplevelser at hente. Trekantområdets Festuge folder sig ud såvel i Kolding, som i Fredericia, Vejen, Billund, Vejle og Middelfart fra Kulturnatten og frem til den 31. august. Herfra er der derfor kun at sige rigtig god fornøjelse! Jørn Pedersen Borgmester Stor tak til sponsorer og samarbejdspartnere Praktiske oplysninger Officiel åbning i Nicolai v. Borgmester Jørn Pedersen Time for time-oversigt findes bagerst i programmet samt bykort m. oversigt over scener, p-pladser samt toiletter. På finder du opdateret program samt mere info om de deltagende i Kolding Kulturnat Afspærrede gader Jernbanegade samt Slotsallé Bredgade spærres fra Borchs Gård Adelgade spærres fra Låsbybanke Taxi Holder foran First Hotel v. Banegårdspladsen Bybusser Kører som sædvanligt, bortset fra bybus 2, hvor ruten omlægges. Se nærmere v. stoppested el. på Kulturnattens hjemmeside. Kulturnatten gennemføres med støtte fra Kolding Kommunes Kulturudvalg, Trekantområdets Festuge samt City Kolding og øvrige sponsorer. Styregruppen for Kulturnat 2014 Rikke Winther Revsholm, Kolding Kommune, Kultur Mona Bruun Enevoldsen, Kolding Kommune, Fritid Lise Jelsbak, MusikKolding Mette Schumacher, City Kolding Forsideillustration Ragnhild Lübbert Terpling grafisk design kommunikation, kolding kommune Foto Lasse Lagoni, jens lindhe m.fl.

3 4 5 Opdag nye forbindelser i Kolding midtby Brug din smartphone til at gå på opdagelse og lyt til fortællingerne om, hvad Kolding har oplevet gennem tiderne. På turen gennem byen bliver du guidet til seks forskellige steder med hver deres spændende historie, levende genfortalt. Hent app en ved at søge efter GeoQuestor i din AppStore eller Google Play. Når du åbner app en, søger den automatisk efter quest i området og Kolding byvandring er den første, der dukker op. Den vælger du, og så er det bare at følge kompasset. Opdag forbindelserne til resten af Danmark Kig ind hos Visit Kolding Akseltorv 8, 6000 Kolding Tel Stort udvalg af design & souvenirs inkl. mange produkter fra Kolding Få inspiration til dit ophold i Danmark Køb dine teater- & koncertbilletter Akseltorv På Akseltorv byder Kulturnatten på hotte moves, lækker pop, og rappe fødder. Gå ikke glip af Freestyle Phanatix blændende street-dance show, og få selv sved på panden, når de inviterer til jam på scenen. Dr. Dorothea Teatret kigger også forbi med en skøn bid pladeparade Fitness One Bounce Husted Dans Dance Studie Houseoffootwork Pladeparaden (Dr. Dorothea Teatret) H.E.D.T. (Hoptrup Efterskoles dance team) Freestyle Phanatix Freestyle Phanatix inviterer til JAM på scenen H.E.D.T. (Hoptrup Efterskoles dance team) Houseoffootwork Catwalk fashion show Maison Justian Kuntz Koldings internationale haute couture designer viser de flotteste kreationer frem i en catwalk fra forretning til scene. Gør plads og nyd synet af de smukke modeller Rock på Akseltorv Restauratørerne på Akseltorv har booket bands ind, så festen fortsætter på Akseltorv lige til midnat.

4 6 7 Kolding Rådhus Kolding Rådhus slår dørene op og byder alle velkommen til et kig ind i politikernes andet hjem. Fra byrådssalen er udsigten i top og hvem ved, med lidt held render du måske på borgmesteren selv. Banegårdspladsen store scene I år løfter MusikKolding Kulturnatten på Banegårdspladsen til nye højder og præsenterer i samarbejde med Kolding Kulturnat og Rock In House tre af tidens mest spændende og efterspurgte danske kunstnere: Sebastian Lind Den roste sanger og sangskriver har siden sit gennembrud med debutalbummet Sebastian Lind indtaget flere radiostationer og livescener i ind- og i udland. Genren spænder fra en sørgmodig melankolsk singer-songwriter til selv- og træfsikker popmusik Ukendt Kunstner Under navnet Ukendt Kunstner har Hans Philip sammen med produceren Jens Ole skabt en lyd, der har indhyllet begejstrede musikblogs, de sociale medier og radiostationer i synthet storbystemning i mol. Den særlige lyd er blevet kaldt gådefuld, drømmende og melankolsk og belønnede dem i 2013 med P3 talentprisen GO GO BERLIN Det er tale om en uforfalsket kærlighed til rock, når de danske beat-rock helte fra GO GO Berlin indtager scenen med en attitude og et fantastisk sceneshow der gang på gang viser, at den unge gruppe er garanter for et hæsblæsende, ærligt og forbandet energisk show. Det er vaskeægte. Det er højt. Det er dansk.

5 8 9 Byens bibliotek Biblioteksoasen Hæng ud foran biblioteket Loungestemning foran biblioteket, hvor der bliver opstillet fatboys og bordfodbold, der indbyder til en pause i et travlt kulturnatsprogram. Her er salg af bøger, gratis wi-fi og hygge Kammermusik er ikke kedelig! Hans-Jørgen Sindholt er aktivt medlem af Kolding Kammerorkester og vil fortælle anekdoter om musikkens sjove liv og give tilhørerne musikalske oplevelser gennem indspilninger af kendte klassiske orkestre og solister Kolding Folkeuniversitet gør dig klogere Kolding Folkeuniversitet gør dig klogere på historie, kunst, litteratur og sundhed. Du får 25 % rabat på alle foredrag, hvis du tilmelder dig på Kulturnatten Kolding Bridge Center laver info- og spillehjørne Bridge er et af verdens mest spændende og udfordrende spil og kan læres af alle, uanset om man er 10 eller 92 år. Mød op og se spillet og prøv det selv! Månedens Sang den store afslutning Den nye augustsang samt de øvrige 11 sange synges, og alle kor, der har medvirket ved de tidligere 11 arrangementer, inviteres til at synge med sammen med et stort publikum. Sangene introduceres af forfatterne Iben Krogsdal og Niels Brunse, og komponisterne Erik Sommer og Erling Krogsdal dirigerer kor og publikum! Gerningssted Kolding: Mord i Slicetown Vi spærrer gerningsstedet af på Kolding Bibliotek og efterlyser hjælp fra offentligheden, når Kolding-krimien Mord i Slicetown bliver skudt i gang. Mød forfatteren Carsten Borch, som denne aften begynder at skrive krimien Mord i Slicetown ved hjælp af input og idéer fra Kolding Kommunes borgere. kl ankommer landbetjent i Vamdrup, Ken Nissen til gerningsstedet med sin gerningssteds-kuffert, og de frivillige detektiver kan hjælpe med at sikre fingeraftryk og DNA-spor og høre om politiets arbejde. Banegårdspladsen Åbning af Trekantområdets The Bus Project II I uge 35 kører en bybus i Kolding, en bybus i Vejle og en bybus i Fredericia deres helt almindelige rute. På ruten kan passagererne opleve rullende kunstoplevelser, når forskellige kunstnere stiger på bussen og opfører performances, oplæsninger, musikalske indslag og filosofiske oplæg. Projektet er arrangeret af Billedkunstrådet i Vejle Kommune og er en del af Trekantområdets Festuge. The Bus Project II åbnes på Kulturnatten med smagsprøver. Glæd dig til en anderledes og sjov oplevelse Fernisering af MC Klattens motorcykelskulptur Motorcykelklubben MC Klatten har i samarbejdet med skulptør Henrik Fischer udformet en motorcykel skulptur over overskriften Design med fart i, der opstilles på Banegårdspladsen på Kulturnatten.

6 10 11 Koldinghus KULTURNATTEN PÅ SLOTTET Koldinghus KULTURNATTEN PÅ SLOTTET KULTURNATTEN PÅ SLOTTET , Koncert: A Tribute to The King of Pop Dansk Performancekor har kastet sig over Michael Jacksons fantastiske musik. På Kulturnatten præsenterer de et udpluk af den koncert, de giver på Godset til januar Fægtning fra Grevens Fejde til Slaget ved Dybbøl Koldinghus fægtere viser eksempler på fægtekunst i drabelige dueller og underholder gæsterne med muntre fortællinger om fægtere og fægtekunst. Designskolens Afgangsudstilling 2014 Designskolen Koldings afgangsudstilling på Koldinghus er en kalejdoskopisk udstilling leveret af unge og flyvefærdige designere inden for tekstil, industrielt design, grafisk design, illustration, interaktion og mode. Udstillingen er en enestående mulighed for at opleve designfagets spændvidde i hænderne på en ny generation drevet af et stort engagement og en vision om at skabe en bedre verden. MADKÆLDEREN serverer mad og drikkevarer i Slotsgården Renæssancemusik og -sang Det historiske ensemble Corde di Gioia (Strenge af glæde) optræder med spændende renæssancemusik og sang. Både kirkens fromme musik og den sjovere, mere verdslige bliver spillet. Ensemblet har specialiseret sig i historiske koncerter udført på forskellige historiske instrumenter. Oplev byens gamle kongeslot Benyt Kulturnatten til at se eller gense byens gamle kongeslot. Oplev den enestående restaurering i ruinsalen. Besøg den permanente udstilling om Christian den 4. og Koldinghus, se landets største samling af moderne dansk sølv, få en snak med de dygtige frivillige skræddere i Den Kongelige Systue eller nyd udsigten ud over byen fra Kæmpetårnet. Det må du heller ikke gå glip af... Design på Tværs BørneDesign på tværs og Nicolai for børn indtager forskellige steder i byen, så hold øjnene på stilke i området omkring Sønderbro langs åen. De forbinder byen og skaber den røde tråd i børnehøjde.

7 12 13 Danmarks største kor Skrænten neden for Koldinghus. Der bliver tomt i Strandhuse, når hele Lyshøjskolen i samlet flok vandrer til midtbyen for at give en kort koncert i samarbejde med Kolding Musikskole. Over 1000 elever, lærere og forældre synger med. Find en god plads på Den Spanske Trappe og få en mægtig oplevelse. Plakat-udstilling Stop op ved hjørnet af Slotsgade/Jernbanegade og se udstillingen med alle de flotte plakater, der er blevet indsendt til konkurrencen om at designe årets Kulturnatplakat. Udstillingen er sat op i samarbejde med Sydbank, der lægger vinduer til. Hvilken er din favorit? Forbindelse til Solkær Enge Søjlegangen i Slotsgade. I søjlegangen ved Den spanske trappe forbindes Den danske sang i Solkær Enge med Kulturnatten gennem installationer i bambus og lyde fra, og inspireret af, naturen i Solkær Enge. Lyder det lidt syret? Den er god nok. I kunstinstallationen, der er udarbejdet af duoen Cramer-Møller & Rizzi, får gæsterne en sansemæssig oplevelse og samtidig et indtryk af moderudstillingen i Solkær Enge. Tombolapladsen Oplev bredden i den dans, din kommune har at byde på, når lokale foreninger danser for på Tombolapladsen Dancing Neighbors, linedance Western Liners Munkevængets Linedance Dance Studie Kom og dans Kolding Aziza, mavedans Simon og Johanne viser latindans Kom og dans Kolding Western Liners Marinehjemmeværnet Lidt henne ad gaden kan du møde Koldings Marinehjemmeværn, der disker op med både hornmusik og fortællinger fra livet ombord.

8 14 15 Kolding Kunstforening Det Gamle Borgerhus Kunstudstilling: Poul Pedersen, Paris og Lis Ehrenreich, Aarhus. Kunstnerne Lis Ehrenreich og Poul Pedersen, der begge er fra Aarhus, har siden Poul flyttede til Paris for 35 år siden holdt forbindelsen ved lige gennem en række fælles udstillinger. Poul Pedersens værker er optaget af ord, sprog, tegn og betydninger i en legende og humoristisk form. I 1960 erne var Poul Pedersen del af Århus-avantgarden, der er kendt for at blande kunstarter. Lis Ehrenreich er uddannet på Det Jyske Kunstakademi fra og har siden da haft eget værksted i Århus. Hendes råmateriale er dansk rødler og hendes primære værktøj er drejeskiven. Grøn Søndergade Med inspiration fra Urban Gardening, et fænomen, der er dukket op i mange storbyer over hele verden er Søndergade under Kulturnatten omdannet til Grøn Gade. Udover de mange haveprojekter, som pryder gaden, finder du et afslappet, grønt loungeområde med forskellige klima- og bæredygtige aktiviteter. Kom forbi Søndergade, slå dig ned vi har stillet borde og bænke frem og få smagsprøver på små retter, lavet af lokale, produkter. Udstillingsperiode: 23. august-14. september Kunstnerne er til stede på Kulturnatten fra Haven bag borgerhuset Hvis du trænger til en pause og et hvil fra Kulturnattens mange oplevelser, kan du bag Det Gamle Borgerhus finde den mest fantastiske lille oase. Her ligger en lille og yndig have, godt gemt af vejen men ganske åben for besøgende.

9 16 17 Legeparken SFO ernes Børnekulturfestival Sjip Happens SFO-børn fra hele kommunen mødes i Legeparken til Børnekulturfestival med temaet Sjip Happens. Børn optræder på den store scene, og der vil være nationalt rekordforsøg i fællessjipning, hvor alle klasser i Kolding Kommune sjipper i samlet flok Velkomst og powerstart på dagen Rekordforsøg i fællessjip Sjip Happens stjerneløb Kåring af vinder af stjerneløbet Godset Kun tilladt for tweens og teens! Godset inviterer i samarbejde med Ungdomsskolen til alkoholfri fest for 5-8. klasse. På programmet er professionelt diskotek, DJ s, workshops og action-aktiviteter, og så er der lodtrækning om særligt udvalgte præmier. Det er GRATIS at deltage, men kræver særlig billet udfyldt og med forældreunderskrift. På Godset vil erfarne medarbejdere stå klar til at sikre de unge en god aften. Et rigtig godt alternativ for de unge til at hænge ud i byen hele aftenen. Tilmelding og yderligere info ved Ungdomsskolen på eller tlf , hverdage mellem 11-17, fredag Citybåden Søndertorv Jesper Thilo and The Kansas City Stompers Når Jesper Thilo og Kansas City Stompers spiller, er det en sjælden mulighed for at opleve Thilo spille trad. jazz/swing. Det er en af landets bedste jazz-musikere, der lægger til ved Søndertorv, når saxofonisten Thilo giver den fuldt swing, så båden rokker med Tonerne af jazz, swing og blues vil bølge fra City båden. Find en plads med udsigt og nyd den gode stemning. bolde i åen I åen neden for Sinnerup kan du (mod betaling) gå en tur på vandet i en af de kæmpe aquaballz, som Slotssøbadet stiller op med. svaner i søen Slotssøbadet lægger Svanerne (vandcykler) til kajs i Slotssøen ved Fredericiagade over for biblioteket. For få kroner kan du tage en tur til søs med kæresten og se Kolding fra søsiden. Sjip Happens præsenteres af: Sundhedscenter Kolding Børne- og Uddannelsesforvaltningen Kolding Børnekulturhuset Nicolai for børn

10 18 19 A.L. passagen Jesper Gade syng med-garanti og smittende god stemning Aduana (sydamerikansk duo) sætter alt i svingninger med vibrerende rytmer og lækker vokal Det lokale orkester Flashback med Benno Mortensen i spidsen gir den gas Åbent universitet Syddansk Universitet (Universitetsparken 1) Få et kig ind i det spritny universitetscampus, der skal huse mere end 2000 studerende og medarbejdere. Byggeriet er designet af Henning Larsen Architects, og der er kælet for alle detaljer. Få en rundvisning ved de studerende og kom bag kulisserne. Låsbybanke Stalden Bar & Café sætter strøm til den udendørs scene og byder på god musik under hele Kulturnatten PEELED BACK and REINCARNATED Mogens Leander inviterer i samarbejde med ØJESTEN til übercool kunstevent i Doctor Artes Kunst Crematorium i ØJESTEN ved Låsbybanke. Her pustes der nyt liv i balsamerede briller og for længst afdøde rotter og andre kæledyr min. koncert med Syddansk Universitets symfoniorkester i den nye universitetsbygning, Universitetsparken 1. Der vil bl.a. være musik af Carl Nielsen, men også tangorytmer vil fylde det nye hus Mer musik og kunst I hele byen har restauratørerne sat alle segl til for at give dig en god oplevelse. Gå efter lyden der er masser af musik i gårde, sidegader og på hjørner overalt i byen. Byens gallerier holder også længe åbent og byder på spændende udstillinger i dagens anledning.

11 20 21 Klosterparken Kolding er fyldt med talent! Det er med stor fornøjelse, at vi igen i år kan præsentere nogle af Koldings bedste og mest originale upcoming kunstnere. Hele dagen og aftenen er skruet sammen i et velpakket program, der syder af kultur og Kolding, blandt andet skateboarding / grafitti / street art / basket / hiphop/ rock / dødsmetal / singersongwriter / dj s. Af bands kan nævnes: The Permutation Brasil MBC og Musse Julian Maraboto Los Fugitivos Simon Maegaard. Koldings græsrødder er gået sammen om at skabe et arrangement, hvor alle inddrages og i fællesskab præsenterer deres drøm/kvaliteter/liv. Kig forbi og få oplevelsen af at stå på energifyldte Nørrebro eller en undergrundscene i Berlin på Kulturnatten 2014 i Klosterparken. Sankt Nicolai kirke KulturNatkirke Trænger du til et øjebliks stilhed og fordybelse? Ryk indenfor i Nicolai Kirke og skab forbindelser til din indre ro i selskab med den smukkeste korsang, levende lys og vise ord. program: Klokkenist Jane Ø. Lauridsen går til tops i kirketårnet og spiller en halv times klokkekoncert med et varieret program af både klassiske stykker og kendte melodier. Du er velkommen til at låne en skammel fra kirken med ud og nyde musikken fra kirkepladsen Korsang ved Kristkirkens Kantori Introduktion over temaet Forbindelser Korsang ved Kristkirkens Kantori Fortællingen om Jakobsstigen Korsang ved Kristkirkens Kantori Aftensang med fællessalmer, bøn og velsignelse

12 22 23 Nicolai kirkeplads På Nicolai Kirkeplads kan du møde Kolding Klatreklub og selv klatre til tops på den 8 meter høje klatrevæg. Squashklubben byder velkommen på squash-banen. Her kan du få pulsen op, mens ungerne folder sig ud i kreative aktiviteter sammen med Billedskolen eller FDF, der har taget fine perler med i dagens anledning. Bliver du sulten, står slagteren klar med hjemmegrillede og vi har stillet borde og bænke frem til hele familien. Ungdomspræsten Åbent telt, præsentation af provstiets tilbud Hit med salmen, hør med og syng med på salmer Mini gudstjeneste Foredrag / debat Koncert Søren Lau Åbent telt Stande på Nicolai Kirkeplads Billedskolen Dyrekirkegården Fitness One FOF Handicap Idræt Home-Start Familiekontakt IBA Kirke i byen Kolding KFUM Squash LO Kolding Socialdemokraterne Ungdomspræsten Ungdomsskolen Kolding vestertorv korscene Kulturrock, Kulturhuset Levisonvejs brugerband Willerslev Kvartet South City Gospel Choir Swing Sisters Lusangi South City Gospel Choir Lusangi

13 24 25 Mungo Park Kolding Tjenerne på Sans Souci II Dronning Dorothea Teatret Oplev Mungo Park Koldings musikalske og humoristiske cabaret, som er inspireret af det legendariske varieteshow Sans Souci, som i årevis tiltrak folk fra nær og fjern. I Mungo Park Koldings opsætning møder publikum de tidligere ansatte på Sans Souci, som klynger sig til deres nu lukkede arbejdsplads. Stjernerne er muligvis væk og køkkenet lukket, men personaleindgangen er stadig åben. Forestillingen er en musikalsk, komisk og kærlig hilsen til Danmarks største varieteshow, Sans Souci, menneskene, som arbejdede der, og gæsterne, som var så heldige at være til stede. Køb din billet til aftenens forestilling på mungoparkkolding.dk Mød Dronning Dorothea Teatret på det hyggelige teater i Zahnsgade og rundt på byens scener. Her serverer de perler fra årets Pladeparade giver dig et bud på greatest hits anno 1600, og så kræser de for dig med skøn svensk pop med international sound Intimkoncert med den klassiske trio Corde di Gioia, der vil spille nogle af de største hits fra 1600-tallet sammen med en gæstesanger særligt indbudt til Kulturnatten. Sted: Dr. Dorothea Teatret Willerslev Kvartett fortolker svenske kunstnere som Lisa Ekdahl og Melissa Horn i et iørefaldende univers, der spænder fra de stille ballader over jazz og salsa til folk og bossa nova. Sted: Korscenen, Vester Torv Intimkoncert med Willerslev Kvartett. Sted: Dr. Dorothea Teatret Nyd de bedste sange fra årets festspil på Amfiscenen Pladeparaden Sted: Akseltorv Minikoncert med stjernerne fra året festspil på Amfiscenen Pladeparaden Sted: Dr. Dorothea Teatret TJENERNE PÅ SANS SOUCI II TJENERNE PÅ SANS

14 26 27 KULTURNAT I NICOLAI underholdning i gården Officiel åbning af Kulturnatten 2014 v/borgmester Jørn Pedersen Riising og Klein. Store Scene Jacob Riising og Sebastian Kleins nye show får både børn og voksne til at vride sig af grin. Showet er et festfyrværkeri af tossede rekvisitter, vandede vittigheder og absurde påfund. Efter koncerten skrives der autografer. KULTURNAT I NICOLAI Stina Hoff Bock. Caféscenen Haderslev-sangerinden har realiseret sin drøm og har samlet et 7-mandsband omkring sig. Stina synger egne sange Folkeklubben. Store Scene Folk-pop på dansk. Radiosingler, der forener salmesang, modstandskamp og westernfløjt. Kendt fra undergrundshittet Fedterøv, som har delt lussinger ud på spillesteder landet rundt og nu roterer på P Jørgen Tee Trio. Caféscenen Trubaduren Jørgen Tee Sørensen fra Middelfart leverer iørefaldende sange, som oftest er små fortællinger taget fra livet, som det opleves set fra Nordsjælland, hvor Jørgen Tee oprindeligt stammer fra Malene Kjærgaard Group. Store Scene Malene Kjærgaard har samlet et super hold: Keld Lauritsen, guitaristen Per Gade fra DR Big Band, Sdr. Bjert-drengen Tobias Dall på bas og norsk/danske Snorre Kirk på trommer. Koncerten er arrangeret af Jazz Jonathan Christensen. Caféscenen En koncert med Jonathan Christensen er et skummende hav af skæve røverhistorier og fængende melodier. Musikken har alt det bedste fra de gamle landevejsmusikeres traditioner, men samtidig også en snert af det nye, spændende og mærkelige Public Æsel. Store Scene Hip hop band fra Kollywood. Stemningspræget, provokerende og humoristiske tekster med udgangspunkt i de tanker og følelser, der rører sig i Koldings undergrund. nicolai for børn Børnehavernes kulturfest 2014 Der trækkes forbindelser, skabes sammenhæng og spindes røde tråde på kryds og tværs, når Nicolai for børn og Børnedesign på Tværs inviterer til Børnehavernes Kulturfest Scat-Catz Når Scat-Catz kommer til byen inviteres alle store som små til at spille musik sammen! Når koncerten er slut, får alle der har lyst et Scat-Cat diplom som bevis på, at de har været med til at spille! Kugleskøre forbindelser i Nicolai for børn Forbindelser etableres og alt hænger sammen, når vi går kugleskør i lange baner. Vi anlægger snørklede veje, kringlede kroge og blinde gyder og lader kuglerne trille og selv finde vej. Kom og vær med og vis, hvordan en rigtig kuglebane skal se ud!

15 28 29 KULTURNAT I NICOLAI KULTURNAT I NICOLAI Nicolai Biograf og Café Non-stop børnefilm i biografen. Start hver time. For børn og børnehaver. Fri entré. Kolding Stadsarkiv Lav et godt træk del din fortid Stadsarkivet skaber forbindelse mellem fortid og nutid og sætter fokus på historiske krige og konflikter og hvordan de har indvirket på mennesker og familier gennem tiden Første Verdenskrig på hjul. ARKIV CAMP åbner og ruller sin udstilling ud. Gården Koldinghus Slægtsforening introducerer til slægtshistorie. Læsesalen Koldings slægtstræ åbner. En visualisering af den personlige slægtshistorie og forbindelser til krig og konflikter. Gården. Udstillinger The Tube Designskolen Kolding præsenterer udstillingen The Tube, skabt i samarbejde mellem unge designere fra Designskolen Kolding og førende danske virksomheder. Syv specialfremstillede containere, som hver rummer et unikt projekt. I én af containerne er opsat i kæmpe væv, hvor alle besøgende kan være med til at væve et kulturnattæppe sammen med tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen Vores by, vores værk, mit billede. 25 lokale fritidskunstnere har i foråret malet 4 store fællesmalerier under vejledning af billedkunstner Trine Boesen. Med inspiration fra disse fællesmalerier har hver enkelt lavet sit eget maleri. Fernisering og åbningstale kl I forbindelse med udstillingen vil der være digtoplæsning og musik med start hver time Premiere på en historisk film lavet af 3 klasser fra Munkevænget og Bramdrup Skole i samarbejde med Stadsarkivet, Billedskolen og Skovparken. Nicolai Biograf Åbning af udstillingen bag om Lav et godt træk del din fortid en dokumentation af processen History Talk. Ole Sønnichsen afholder en history talk mellem en række personer, der har haft krige og konflikter tæt inde på livet. Stadsarkivets Arkivsalon.

16 30 31 KULTURNAT I NICOLAI KULTURNAT I NICOLAI Udstillinger Pink, Pop, Polykrom 18 designfaglige undervisere fra Designskolen Kolding sætter med design og kunst fokus på farven. Udstillerne vil i hvert deres felt vise eksempler på, hvordan farven og dens væsen har stor indflydelse på både tilblivelse og oplevelse TALK I: Mød det første hold af udstillerne bag Pink, Pop, Polykrom. Udstillerne er en gruppe designfaglige undervisere på Designskolen Kolding, der alle udover at undervise i design også har en designpraksis, hvor de skaber design og kunst TALK II: Mød det andet hold af udstillerne bag Pink, Pop, Polykrom. Andre gode oplevelser Bøger og fællesskab Baronessen & Co indretter pop-up bogcafé i gården. Her kan du få en kop god kaffe, kigge i bøgerne og høre mere om foreningen og de store planer Et møde mellem mennesker en rejse i masker Vær med til at strikke en fælles historie. Du må strikke min. 1 række masker og max. 10 cm til det fælles, lange strikketøj, der efter Kulturnatten bliver udstillet i Nicolai AGER Mød folkene bag årets gårdprojekt i Nicolai. Hør om planterne, deres anvendelse og om idéen bag projektet. Salg af postkort med plantemotiver TALK III: Mød det tredje hold af udstillerne bag Pink, Pop, Polykrom Sammen hænger vi sammen Kunstneren Trine Boesen har med inddragelse af borgere i Kolding og studerende på Designskolen skabt et værk til byen. Værket er blevet omformet til en animation, hvor elementerne bevæger sig. Værket vil blive projiceret op i kæmpeformat på den store væg i gården i Nicolai.

17 32 33 SHOP IGENNEM TIL KL. 22 PÅ KULTURNATTEN time for time Alle aktiviteter er gratis medmindre andet er angivet. Tallene med gult henviser til den side i programmet, hvor du kan læse mere om aktiviteterne Børn og Unge Børnehavernes Kulturfest 2014, Nicolai for børn s Kugleskøre forbindelser, Nicolai for børn s Scat-Catz, Nicolai s Børnefilm non-stop i Nicolai Bio s Sjip Happens SFOérnes børnekulturfestival, Legeparken s Klatrevæg, squashbane, billedskole m.m. aktivitet for børn og unge, Nicolai Kirkeplads s Hit med salmen, Nicolai Kirkeplads s Skattejagt for børn følg prikkerne s Riising og Klein, Nicolai s Mini gudstjeneste, Nicolai Kirkeplads s Mød Ung Kolding aktivitet v. Nicolai Kirkeplads s Street-aktivitet og rå fed musik, Klosterparken s Danmarks største kor (hele Lyshøjskolen), v. Den spanske trappe s Premiere på historisk film lavet af lokale skoleklasser, Nicolai (Bio) s Fægtning på Koldinghus s Kulturnat for teens og tweens, Godset s Koncert m. Søren Lau pop/rock om og for unge, Nicolai Kirkeplads s Freestyle Phanatix inviterer til JAM på scenen, Akseltorv s.5

18 34 35 time for time Dans & opvisning, Akseltorv s Fitness One Bounce Husted Dans Dance Studie Houseoffootwork Pladeparaden (Dr. Dorothea Teatret) H.E.D.T. (Hoptrup efterskoles dance team) Freestyle Phanatix Freestyle Phanatix inviterer til JAM på scenen H.E.D.T. (Hoptrup efterskoles dance team) Houseoffootwork Tombolapladsen s Dancing Neighbors, linedance Western Liners Munkevængets Linedance Dance Studie Kom og dans Kolding Aziza, mavedans Simon og Johanne viser latindans Kom og dans Kolding Western Liners Litteratur og historie Kolding byvandring s Slægtshistorie, Nicolai (Stadsarkivet) s Pop-up bogcafé, Nicolai s Mord i Slicetown, Biblioteket s Koldings slægtstræ åbner, Nicolai s Premiere på historisk film lavet af lokale skoleklasser, Nicolai (Bio) s History talk om krig og konflikter m. Ole Sønnichsen samt inviterede gæster, Nicolai (Stadsarkivet) s Fortællingen om Jakobsstigen, Skt. Nicolai Kirke s.21 time for time Design, kunst & udstillinger The Tube, Svietorv v. Nicolai s Design på tværs børnedesign, området tæt v. Sønderbro s Kulturnat plakatudstilling, Sydbank i Slotsgade s Vores by, vores værk, mit billede, Nicolai s Pink, pop og polykrom, Nicolai s Talk I, Pink, pop og polykrom, Nicolai s Peeled, Back & Reincarnated, Låsbybanke s Fælles udstilling; Poul Pedersen & Lis Ehrenreich, Det gamle borgerhus s Solkær Enge i Slotsgade s En rejse i masker, Nicolai s The Bus Project åbning, v. Banegårdspladsen s Talk II, Pink, pop og polykrom, Nicolai s Designskolens afgangsudstilling 2014, Koldinghus s Motercykelskulptur fernisering, Banegårdspladsen s Åbning af udstilling om processen bag Lav et godt træk del din historie, Nicolai (Stadsarkivet) s Talk III, Pink, pop og polykrom, Nicolai s Åbning af Sammen hænger vi sammen animeret lyskunst, Nicolai s Catwalk Fashion Show, Akseltorv s.5 Teater Pladeparaden 2014 greatest hits, Akseltorv s Tjenerne på Sans Souci II, Mungo Park Kolding (Entré) s.24

19 36 37 time for time Musik Jesper Thilo and the Kansas City Stompers, Citybåden s Jesper Gade pop/rock, A.L. Passagen s Fortællinger om kammermusik, Biblioteket s Kulturrock, Kulturhuset Levisonsvejs brugerband, Vester Torv s Kolding er fyldt med talent rock, hip-hop, heavy og mere godt, Klosterparken s Corde di Gioia de største hits fra 1600-tallet, Dr. Dorothea Teatret s Månedens sang finale, Biblioteket s Jørgen Tee Trio troubadur-fortællinger, Nicolai s Willerslev Kvartett svenske pop-fortolkninger, Vester Torv s Danmarks største kor, v. Den spanske trappe s A Tribute to the King of Pop, Koldinghus s Renæssancemusik og sang, Koldinghus s South City Gospel Choir, Vester Torv s Willerslev Kvartett intimkoncert, Dr. Dorothea Teatret s Malene Kjærgaard Group topjazz, Nicolai s A Tribute to the King of Pop, Koldinghus s Aduana sydamerikansk duo, A.L. Passagen s Swing Sisters, Vester Torv s Jonathan Christensen singer-songwriter, Nicolai s Syddansk Universitets symfoniorkester, Syddansk Universitet s Jazz på Citybåden s Pladeparaden 2014 greatest hits, Akseltorv s Lusangi gospel, Vester Torv s Sebastian Lind, Banegårdspladsen s.7 time for time Musik Public Æsel hip-hop fra Kollywood, Nicolai s Pladeparaden 2014 minikoncert med årets tjerner, Dr. Dorothea Teatret s Søren Lau pop/rock, Nicolai Kirkeplads s South City Gospel Choir, Vester Torv s Kristkirkens Kantori korsang (også og 21.40), Skt. Nicolai Kirke s Stina Hoff Bock sange med sjæl, Nicolai s Lusangi gospel, Vester Torv s Ukendt Kunstner, Banegårdspladsen s Flashback m. Benno Mortensen, A.L. Passagen s Folkeklubben folk-pop på dansk, Nicolai s Aftensalmer fællessang, Skt. Nicolai Kirke s Rådhuspladsen rocker, Akseltorv s Go Go Berlin beat-rock, Banegårdspladsen s.7 Flere forbindelser Mød Ungdomspræsten i teltet v. Sankt Nicolai Kirke s Grøn Søndergade m. div. aktiviteter, Søndergade s Åbent Universitet med rundvisninger, Syddansk Universitet s Mød Kolding Folkeuniversitet, Biblioteket s Kolding Bridge Center spillehjørne, Biblioteket s Mød folkene bag Ager, Nicolai s Gå en tur i bolden i åen, v. Sønderbro (mod betaling) s Lej en svanebåd, Slotssøen v. Biblioteket (mod betaling) s Borgerkøkken i slotsgården, Koldinghus s Fægtning på Koldinghus fortællinger og opvisning s Åbent Rådhus s.6

20 38 find vej Akseltorv A.L. Passagen Banegårdspladsen Biblioteket Borgerhuset Den spanske trappe Dr. Dorothea Teatret Koldinghus Kulturhuset Levisonsvej Låsbybanke Mungo Park Nicolai Rådhuset Sankt Nicolai Kirke WC WC WC WC legeparken Godset Søndergade Søndertorv WC Syddansk Universitet Klosterparken Tombolapladsen Vestertorv 21 5 WC 11 WC citybåden WC 20 WC klosterparken skatebanen 19 koldinghus Biblioteket 10 nicolai spærringer

ÅRTI/ FELT HVEM KAN DU OPLEVE? HVAD KAN DU OPLEVE? 1910'erne Herning Bibliotekerne Her har du muligheden for både at høre om de

ÅRTI/ FELT HVEM KAN DU OPLEVE? HVAD KAN DU OPLEVE? 1910'erne Herning Bibliotekerne Her har du muligheden for både at høre om de Program for underholdningen i de forskellige årtier ÅRTI/ FELT HVEM KAN DU OPLEVE? HVAD KAN DU OPLEVE? 1910'erne Herning Bibliotekerne Her har du muligheden for både at høre om de første år i bibliotekets

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Dans Film. Teater Design

Dans Film. Teater Design Forsi Dans Film Musik Lyd & LyS Teater Design Indhold En skole - En scene - En Fremtid Varme Værdier Cool Performance Dans Film Musik Lyd & Lys Teater Design Hvorfor Musik Og Teater? De Boglige Fag Studietur

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

Kære medlemmer af Kulturmøllen!

Kære medlemmer af Kulturmøllen! Kære medlemmer af Kulturmøllen! 12/2 2012 Kulturmøllen har nu afholdt den årlige generalforsamling i særdeles vellykket stil. Fremmødet var større end nogensinde før, formanden berettede om mange vellykkede

Læs mere

Kolding Kulturnat. Kolding Kulturnat 21. august 2015

Kolding Kulturnat. Kolding Kulturnat 21. august 2015 Kolding Kulturnat 21. august 2015 Kolding Kulturnat 2 VELKOMMEN TIL KULTURNAT 2015 Kulturen i Kolding er unik og under dette års kulturnat får den også masser af kant! Under temaet MED KANT byder Kolding

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA

Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Månedsbrev april 2015 Kompagni Karavana Workshop I april måned har vi i Kompagniet afholdt vores første workshop, som var en stor succes. Vi havde deltagere fra både Lyngåskolen

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

70 ÅRS 11. marts 2017

70 ÅRS 11. marts 2017 70 ÅRS JUBILÆUM 11. marts 2017 PROGRAM FOR FESTLIGHEDERNE Kl. 16.30 FDF Grenaa s Brassband under ledelse af dirigent Peter Præstholm byder alle gæster musikalsk velkommen. Kl. 17.00 Morten Skovmand Fernisering

Læs mere

Velkommen. til Kolding Kommune. Til dig der for nylig er flyttet til kommunen. LOGO1UN_Stor_POSrød

Velkommen. til Kolding Kommune. Til dig der for nylig er flyttet til kommunen. LOGO1UN_Stor_POSrød Velkommen LOGO1UN_Stor_POSrød til Kolding Kommune Til dig der for nylig er flyttet til kommunen Jørn Pedersen Borgmester Kære nye borger Velkommen til Kolding Kommune. Kolding er et godt sted at bo. Et

Læs mere

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på ÅBENT HUS FRA KL. 10-16 Læs mere på www.horsens.dk/kamæleon Børnekulturdagen er et samarbejde mellem Horsens Kommunes Kultur- og Eventafdeling, Billedskolen, Musikskolen, Komediehuset og Levende Musik

Læs mere

KULTURENS BØRN. Kreative børn 2016-17

KULTURENS BØRN. Kreative børn 2016-17 KULTURENS BØRN Kreative børn 2016-17 Intro Kære skoler Kulturinstitutionerne, Ungdomsskolen, Børnekulturkonsulenten og Uddannelseshuset arbejder sammen om at styrke samarbejdet og formidlingen af kulturtilbud

Læs mere

MEETINGS. Design dit møde

MEETINGS. Design dit møde MEETINGS Design dit møde 1 Vi tilbyder dig gratis hjælp til at få din konference i Kolding til at lykkes at finde det bedste mødested til dine behov at inddrage hele byen til afholdelse af spændende arrangementer

Læs mere

NAT KULTUR. FREDAG D. 31. marts. Oplev en stemningsfyldt kulturnat i Grindsted hvor dette års tema er BEVÆGELSE. Butikkerne har åbent til klokken

NAT KULTUR. FREDAG D. 31. marts. Oplev en stemningsfyldt kulturnat i Grindsted hvor dette års tema er BEVÆGELSE. Butikkerne har åbent til klokken KULTUR NAT g r i n d s t e d Oplev en stemningsfyldt kulturnat i Grindsted hvor dette års tema er BEVÆGELSE læs mere på... www.billund.dk/kulturnat Butikkerne har åbent til klokken 20:00 Årets tema - Bevægelse

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Reception for årbog 2017 Det er med stor glæde, at vi igen kan invitere vores medlemmer til reception torsdag d. 5. oktober

Læs mere

Velkommen til Kolding Kommune GRATIS OPLEVELSER TIL DIG DER FOR NYLIG ER FLYTTET TIL KOMMUNEN

Velkommen til Kolding Kommune GRATIS OPLEVELSER TIL DIG DER FOR NYLIG ER FLYTTET TIL KOMMUNEN Velkommen til Kolding Kommune GRATIS OPLEVELSER TIL DIG DER FOR NYLIG ER FLYTTET TIL KOMMUNEN Jørn Pedersen Borgmester Kære nye borger Velkommen til Kolding Kommune. Kolding er et godt sted at bo. Et sted,

Læs mere

Kulturnat Hornbæk 28. september 2012

Kulturnat Hornbæk 28. september 2012 Page 1 of 5 Kulturnat Hornbæk 28. september 2012 der sædvanligvis finder sted i et lukket rum. Kulturnatten afholdes i år for 18. gang og er som altid et tilløbsstykke og uden sammenligning den mest samlende

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek?

Vil du være en del af international ArtWeek? Vil du være en del af international ArtWeek? Picture this Det er sommer lune vinde lokker folket frem turisterne har indtaget byen og havnen er fuld af liv. Mennesker mødes omkring kulinariske oplevelser,

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

på ISLANDS BRYGGE arrangører har åbent hus fra 18:00 til 24:00

på ISLANDS BRYGGE arrangører har åbent hus fra 18:00 til 24:00 på ISLANDS BRYGGE 4 arrangører har åbent hus fra 18:00 til 24:00 ulturnatten Torvegade Christianshavn 5 Her finder du 1 Kulturhuset H. C. Andersens Boulevard Langebro 1 Amager Boulevard Njalsgade M Metrostationen

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

Sætte Kulturen i Spil

Sætte Kulturen i Spil Vær med til at Sætte Kulturen i Spil i Hede- & Magleparken 2013 2016 Arrangementer 2013 Flere af Ballerups kultursteder laver anderledes arrangementer i Hede- & Magleparken i de næste par år. I 2013 har

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

Marts INFO. Nyhedsbrev fra Kultur og Idræt Marts 2011. I dette nyhedsbrev

Marts INFO. Nyhedsbrev fra Kultur og Idræt Marts 2011. I dette nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Kultur og Idræt Marts 2011 NYHEDSBREV Marts INFO Afholder din forening eller klub et spændende arrangement i løbet af efteråret, eller vil du dele informationer om aktiviteter og initiativer

Læs mere

Gratis oplevelser for nye tilflyttere Velkommen til Kolding Kommune

Gratis oplevelser for nye tilflyttere Velkommen til Kolding Kommune Gratis oplevelser for nye tilflyttere Velkommen til Kolding Kommune Kolding Kommune By- og udviklingsforvaltningen Kære nye borger Velkommen til Kolding Kommune. Kolding er et godt sted at bo. Et sted,

Læs mere

KULTURKALENDER. Det sker i Brøndby. Kulturhuset KILDEN

KULTURKALENDER. Det sker i Brøndby. Kulturhuset KILDEN KULTURKALENDER MAJ 2014 Det sker i Brøndby Onsdag den 28. maj kl. 20.00 Koncert med Dana Funchs Kulturhuset KILDEN Kulturkalender MAJ 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER MAJ 2014 Udstillinger: Fredag

Læs mere

Børn på flugt. Projektbeskrivelse

Børn på flugt. Projektbeskrivelse Børn på flugt Et heldagsarrangement den 15. september 2013 i VerdensKulturCentret for børn, unge, deres familier og alle interesserede personer fra asylcentrene på Sjælland, fra Nørrebro og resten af København

Læs mere

ungdomsskolehold 2012/13

ungdomsskolehold 2012/13 ungdomsskolehold 2012/13 »VELKOMMEN 2 UngiAarhus præsenterer OMG! Hold 12/13 OMG! er en af Danmarks største musikevents for unge i alderen 14-17 år. Alle ni ungdomsskoleafdelinger i Aarhus er gået sammen

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Oplevelser for hele familien i vinterferien

Oplevelser for hele familien i vinterferien Find alle oplevelser på oplev.odense.dk Oplevelser for hele familien i vinterferien Side 2 Besøg Vandkongens Dukkeværksted Side 3 Eventyrligt mange tog Side 4 Kamelen kom til sidst Side 5 Voksenfri Zone

Læs mere

BØRNEKULTUR NYT juni 2013

BØRNEKULTUR NYT juni 2013 BØRNEKULTUR NYT juni 2013 UNGE BØRN FAMILIER Kultur- og Fritidsafdelingen Levende Ungekultur - Levende Byrum Silkeborg Street Festival Lørdag den 24. august bliver en dag fyldt med overraskelser og anderledes

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2016 Det sker i Brøndby Livemusik: Otros Aires - Miguel Di Genova Fredag den 29. april kl. 18.45 Argentinsk Tango Aften Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2016 Det sker i Brøndby

Læs mere

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik SPIL DANSK DAGEN Torsdag 30. oktober 2008 Vær med i årets største festdag for dansk musik Spil Dansk Dagen en mangfoldighed af musik over hele landet Dansk musik er mangfoldig og fortjener at blive udforsket

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD D1470_plancher_2014.indd 5 22-10-2014 12:47:37 Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere Slagelse ROTARY Musikhus ER... tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER

Læs mere

Læs om: Børneworkshop på biblioteket i vinterferien Kunstnere på plejehjem Generalforsamlingen 2016 - Nytårkuren 2016 Rammeaftalen

Læs om: Børneworkshop på biblioteket i vinterferien Kunstnere på plejehjem Generalforsamlingen 2016 - Nytårkuren 2016 Rammeaftalen INFO 1/2016 Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Børneworkshop på biblioteket i vinterferien Kunstnere på plejehjem Generalforsamlingen 2016 - Nytårkuren 2016 Rammeaftalen Børneworkshop på biblioteket

Læs mere

Vox pop undersøgelse i Portalen

Vox pop undersøgelse i Portalen Vox pop undersøgelse i Portalen En undersøgelse af et udvalg af koncertgængere til L.O.C. s Rødt Lys åbningskoncert d.16. Oktober 2014 Interviewer : Kasper Raaby Abrahamsen () Før koncerten Anna (15) og

Læs mere

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT KONTAKT For information om booking af lokaler kontakt GAME Streetmekka crewet på: booking@gamedenmark.org GAME STREETMEKKA KØBENHAVN

Læs mere

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. Anmeldelse Marianne Grønnow Magasinet Kunst Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. WONDERWORLD 28. oktober 2014 Reportage

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset!

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset! DRAMU-weekend Velkommen på DRAMU-Weekend! Alle enheder er velkomne på denne weekend, der står i musikken og teatrets tegn! Måske mangler flokken lige noget for at kunne tage musiker eller skuespillermærket,

Læs mere

Street Art på Vesterbro

Street Art på Vesterbro Street Art på Vesterbro! Byens Netværk 05.05.11 Tekst og foto: Stine Vejen Eriksen På Vesterbro gemmer der sig overalt skjulte visuelle skatte. Disse skatte består i gadekunst, også kendt som Street Art,

Læs mere

Program for Helsinge Børnefestival 2013 den 12.,13. og 14. september

Program for Helsinge Børnefestival 2013 den 12.,13. og 14. september Program for Helsinge Børnefestival 2013 den 12.,13. og 14. september (Rev.7.9) Torsdag den 12. september kl. 10-16 Kl. 9.30 Send en bøn med ballon Kom ned på torvet foran Irma og læg en lille bøn ind i

Læs mere

Find gerne selv på flere!

Find gerne selv på flere! D. 31. marts 2012 kl. 20:30 går Earth Hour kloden rundt. Fra Sidney til Seoul og Brazil til Bangkok sætter kommuner, byer og virksomheder sammen fokus på klimakampen med én times mørke. Vi har samlet en

Læs mere

DØDEN. den sidste udflugt. Temauger på biblioteket 29. marts april 2016

DØDEN. den sidste udflugt. Temauger på biblioteket 29. marts april 2016 2 DØDEN den sidste udflugt Temauger på biblioteket 29. marts - 10. april 2016 DØDEN den sidste udflugt Samtalesaloner Kulturcafé Foredrag om tab og sorg En retsmediciners hverdag Skæld ud på Gud Børneteater

Læs mere

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse Nyhedsbrev nr. 2 S September 2015 35. årg SeptemberNyt UP-COMMING BANDS Planet Emily`s på Øse Forældredøgn Kunst i skov og tunnel Storm P Personlige insekter og postkort Efterskolernes dag Kalender for

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

Aktiviteter. Vi glæder os til at underholde Jer. Venlig hilsen Holckenhavn Slot

Aktiviteter. Vi glæder os til at underholde Jer. Venlig hilsen Holckenhavn Slot Aktiviteter 2016 Holckenhavn Slot tilbyder en række aktiviteter, der fungerer som et anderledes indslag i festen eller som et afbræk i det faglige indhold på en konference. På de følgende sider finder

Læs mere

Børn med denne intelligens tænker i talte og skrevne ord.

Børn med denne intelligens tænker i talte og skrevne ord. Sproglig intelligens (at være ord-klog ) Børn med denne intelligens tænker i talte og skrevne ord. tale, læse, skrive, fortælle og høre historier, stave, lege ordlege og diskutere. huske navne, steder,

Læs mere

Skolen i 200 år - en fest for skolens fortid, nutid og fremtid

Skolen i 200 år - en fest for skolens fortid, nutid og fremtid Skolen i 200 år - en fest for skolens fortid, nutid og fremtid Vi skaber skolen skolen skaber os! Motto for Skolen 200 år Landsdækkende projekt alle kommuner inviteres til at deltage i fejringen: I 2014

Læs mere

TØNDER KULTURUGE 2013

TØNDER KULTURUGE 2013 STØTTES AF: ECCO & TØNDER HANDELS- GYMNASIUM OG HANDELSSKOLE TØNDER KULTURUGE 2013 Lad dig inspirere Fordyb dig Bliv underholdt Prøv noget nyt Og ikke mindst - nyd det! KL. ÅBNING 2/11 HØJER - Kiers Gaard

Læs mere

Udstillinger 21.05-02.08 Anton Schrøder. En Kolding-maler. 30.05-16.08 Danske Sølvsmede. Udstillingsgruppen af november 1976.

Udstillinger 21.05-02.08 Anton Schrøder. En Kolding-maler. 30.05-16.08 Danske Sølvsmede. Udstillingsgruppen af november 1976. Udstillinger 21.05-02.08 Anton Schrøder. En Kolding-maler. Anton Schrøder kunne man kalde Koldings maler par excellence. Har har malet sin by og dens indbyggere som en slags kærlighedserklæring til hjembyen

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner Læs mere om Kulturrygsækken på www.copenhagenkids.dk Tak for samarbejde til Tak for tilskud til 2013/14 Daginstitutioner KULTURRYGSÆKKEN Tilbud om kunst og kultur til daginstitutionerne i København Kulturrygsækken

Læs mere

Side 1 af 5. Velegnet til børn. Klokken. Titel på event Kort beskrivelse af event Det unikke ved vores event Hvor

Side 1 af 5. Velegnet til børn. Klokken. Titel på event Kort beskrivelse af event Det unikke ved vores event Hvor Titel på event Kort beskrivelse af event Det unikke ved vores event Hvor Velegnet til børn Klokken Åbning af kulturnatten ved kaserneområdet Glæsblæserne giver fanfare. Velkomst og kort orintering om,

Læs mere

10. s.e. trinitatis Luk 19,41-48, 5 Mos 6,4-9, 1 Kor 12,1-7[8-11] Salmer: 403; 13; ; 192(alterg.); 7

10. s.e. trinitatis Luk 19,41-48, 5 Mos 6,4-9, 1 Kor 12,1-7[8-11] Salmer: 403; 13; ; 192(alterg.); 7 10. s.e. trinitatis Luk 19,41-48, 5 Mos 6,4-9, 1 Kor 12,1-7[8-11] Salmer: 403; 13; 300-332; 192(alterg.); 7 Lad os alle bede: Kære hellige ånd, vi beder dig tale til vores hjerte, så vi ser, hvad der rummes

Læs mere

Koncertprogram. Efterår 2015 og forår 2016. Fløng Kirke

Koncertprogram. Efterår 2015 og forår 2016. Fløng Kirke Koncertprogram 1 Efterår 2015 og forår 2016 Fløng Kirke 2 Friluftskoncert Søndag den 30. august 2014 kl. 13.00 CARION Dóra Seres, fløjte Egils Upatnieks, obo Egīls Šēfers, klarinet David M.A.P. Palmquist,

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro ANDEN del ANDEN del no. 5 27. september Carsten Dahl Talk `N tangent Focus: Solopiano no. 6 25. oktober Krølle Sulsbrück Perc `n Talk Focus: latin percussion no. 7 29. november Bjarke Falgren String `n

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2015 Det sker i Brøndby Fredag den 10. april kl. 18.30 Lindy Swing aften m. Leonardo Pedersens Jazzkapel Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015.

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015. Nyhedsbrev 5 Ollerup den 1. december 2015. Ny koncertsal Arbejdet med at realisere en rigtig koncertsal i Ollerup har nu givet resultat! Efter et lang tilløb og mange overvejelser er bestyrelsen bag Ollerup

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Evaluering af aftenarrangementet

Evaluering af aftenarrangementet Evaluering af aftenarrangementet Dette er en evaluering af aftenarrangementet til Frivillig Fredag 2013, arrangeret af Roskilde Kommune i samarbejde med Roskilde Festival. 221 deltagere har svaret på evalueringsskemaet

Læs mere

Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 85 Offentligt. I HOLSTEBRO Ringkjøbing Amt

Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 85 Offentligt. I HOLSTEBRO Ringkjøbing Amt Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 85 Offentligt I HOLSTEBRO Ringkjøbing Amt Torsdag den 9. marts - fredag den 10. marts 2006 I HOLSTEBRO Ringkjøbing Amt Holstebro Kommune sætter i samarbejde med Ringkjøbing

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Program. Mandag d. 29. maj

Program. Mandag d. 29. maj Program Mandag d. 29. maj Børneyoga Kom og få et lille pusterum med sjove yogaøvelser Alder: 7+ år Arden Bibliotek kl. 16.30-17.30 Tilmelding på biblioteket Arrangør: Mariagerfjord Bibliotekerne Klaverkoncert

Læs mere

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008 GØR EN GOD SKOLE BEDRE arrangementer udskolingsafdelingen 2008 Aktivitetstilbud Kære elever og forældre i 7. - 9. årgang Vi er ganske stolte over at kunne præsentere denne lille folder. Folderen viser

Læs mere

FESTUGEN PÅ KVINDEMUSEET

FESTUGEN PÅ KVINDEMUSEET Pressemeddelelse FESTUGEN PÅ KVINDEMUSEET DINNER PARTY YOGA KONCERT ØVRIGE AKTIVITETER I festugen er der også fest på Kvindemuseet. På de følgende tre sider findes information om alle arrangementerne.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

for børn og unge med handicap

for børn og unge med handicap *KZK\KTZ_XROMKHOHROUZKQ for børn og unge med handicap Er biblioteket også for handicappede? Naturligvis. Biblioteket er for alle. Også handicappede har brug for kulturelle oplevelser. Oplevelser de desværre

Læs mere

Rev. 24/9 2012 - Side 1 af 5

Rev. 24/9 2012 - Side 1 af 5 Rev. 24/9 2012 - Side 1 af 5 Info om projektet A Technicolor Dream Part 4 En festival hvor computer og kreativitet møder mennesker til spændende samvær og udfoldelse. Vi sigter mod at det kommende Campus

Læs mere

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige Kære medarbejdere Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige I løbet af en eftermiddag skal vi producere en stribe små film lige

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

107 år Program gråsten ringridning 2014

107 år Program gråsten ringridning 2014 107 år Program Gråsten Ringridning 2014 3. weekend i juli er lig med Ringridning i Gråsten og er i år nr. 107 i rækken. Vi har i år den store glæde, at Hendes Majestæt Dronning Margrethe med familie er

Læs mere

OPERAEN TAKKELLOFTETS FOYER

OPERAEN TAKKELLOFTETS FOYER O P E RA E N OPERAEN STORE SCENE Operaens Store Scene er som centrum i denne mægtige bygning, dets glødende hjerte. Med guldbelagt loft, ahornbeklædte vægge og kongeblå stole skaber scenerummet en overdådig

Læs mere

Velegnet til musik, teater, restaurant etc.

Velegnet til musik, teater, restaurant etc. - til leje... Spillested 468 m² Ny V58 Vestergade 58 P 8000 Aarhus C Velegnet til musik, teater, restaurant etc. Central og attraktiv beliggenhed i Aarhus absolutte midtby Kan omdannes til nye formål som

Læs mere

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt)

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt) Furesø Kommune og (31. august til 2. september) Kontakt www.furesoefestival.dk eller ring til Benny(20207339) eller Jakob(26147007) Politisk og økonomisk støtte - Til Furesø Kommunes 10 års jubilæums fest,

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere