Velkommen til Kulturnat Praktiske oplysninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Kulturnat 2014. Praktiske oplysninger"

Transkript

1

2 2 3 Velkommen til Kulturnat 2014 Forbindelser er temaet for dette års Kulturnat, hvor byen vil myldre med enestående arrangementer og glade kulturnat-gæster. Kulturnattens tema indbyder til leg i gaden. Følg prikkerne til gode oplevelser, og gå på opdagelse i aftenens program. Det byder på alt lige fra kunstudstillinger til street-dans og jazzmusik. Der vil være noget for alle, og du får helt sikkert flere oplevelser med på vejen, end du havde regnet med. Det er imponerende at se, hvordan vi i Kolding gang på gang formår at løfte i fællesskab og skabe så mange fantastiske kulturoplevelser. Samarbejde og forbindelser på tværs mellem kulturinstitutioner, foreninger, frivillige, restauratører og forretningsdrivende er det, der gør Kulturnatten i Kolding til en enestående event, som vi hvert år kan glæde os til, hvad enten vi er børn, unge eller voksne. En stor tak til alle de dedikerede mennesker, der har gjort et kæmpe stykke arbejde for at skabe denne aften. Når Kulturnatten lukker og slukker for i år, vil der stadig være oplevelser at hente. Trekantområdets Festuge folder sig ud såvel i Kolding, som i Fredericia, Vejen, Billund, Vejle og Middelfart fra Kulturnatten og frem til den 31. august. Herfra er der derfor kun at sige rigtig god fornøjelse! Jørn Pedersen Borgmester Stor tak til sponsorer og samarbejdspartnere Praktiske oplysninger Officiel åbning i Nicolai v. Borgmester Jørn Pedersen Time for time-oversigt findes bagerst i programmet samt bykort m. oversigt over scener, p-pladser samt toiletter. På finder du opdateret program samt mere info om de deltagende i Kolding Kulturnat Afspærrede gader Jernbanegade samt Slotsallé Bredgade spærres fra Borchs Gård Adelgade spærres fra Låsbybanke Taxi Holder foran First Hotel v. Banegårdspladsen Bybusser Kører som sædvanligt, bortset fra bybus 2, hvor ruten omlægges. Se nærmere v. stoppested el. på Kulturnattens hjemmeside. Kulturnatten gennemføres med støtte fra Kolding Kommunes Kulturudvalg, Trekantområdets Festuge samt City Kolding og øvrige sponsorer. Styregruppen for Kulturnat 2014 Rikke Winther Revsholm, Kolding Kommune, Kultur Mona Bruun Enevoldsen, Kolding Kommune, Fritid Lise Jelsbak, MusikKolding Mette Schumacher, City Kolding Forsideillustration Ragnhild Lübbert Terpling grafisk design kommunikation, kolding kommune Foto Lasse Lagoni, jens lindhe m.fl.

3 4 5 Opdag nye forbindelser i Kolding midtby Brug din smartphone til at gå på opdagelse og lyt til fortællingerne om, hvad Kolding har oplevet gennem tiderne. På turen gennem byen bliver du guidet til seks forskellige steder med hver deres spændende historie, levende genfortalt. Hent app en ved at søge efter GeoQuestor i din AppStore eller Google Play. Når du åbner app en, søger den automatisk efter quest i området og Kolding byvandring er den første, der dukker op. Den vælger du, og så er det bare at følge kompasset. Opdag forbindelserne til resten af Danmark Kig ind hos Visit Kolding Akseltorv 8, 6000 Kolding Tel Stort udvalg af design & souvenirs inkl. mange produkter fra Kolding Få inspiration til dit ophold i Danmark Køb dine teater- & koncertbilletter Akseltorv På Akseltorv byder Kulturnatten på hotte moves, lækker pop, og rappe fødder. Gå ikke glip af Freestyle Phanatix blændende street-dance show, og få selv sved på panden, når de inviterer til jam på scenen. Dr. Dorothea Teatret kigger også forbi med en skøn bid pladeparade Fitness One Bounce Husted Dans Dance Studie Houseoffootwork Pladeparaden (Dr. Dorothea Teatret) H.E.D.T. (Hoptrup Efterskoles dance team) Freestyle Phanatix Freestyle Phanatix inviterer til JAM på scenen H.E.D.T. (Hoptrup Efterskoles dance team) Houseoffootwork Catwalk fashion show Maison Justian Kuntz Koldings internationale haute couture designer viser de flotteste kreationer frem i en catwalk fra forretning til scene. Gør plads og nyd synet af de smukke modeller Rock på Akseltorv Restauratørerne på Akseltorv har booket bands ind, så festen fortsætter på Akseltorv lige til midnat.

4 6 7 Kolding Rådhus Kolding Rådhus slår dørene op og byder alle velkommen til et kig ind i politikernes andet hjem. Fra byrådssalen er udsigten i top og hvem ved, med lidt held render du måske på borgmesteren selv. Banegårdspladsen store scene I år løfter MusikKolding Kulturnatten på Banegårdspladsen til nye højder og præsenterer i samarbejde med Kolding Kulturnat og Rock In House tre af tidens mest spændende og efterspurgte danske kunstnere: Sebastian Lind Den roste sanger og sangskriver har siden sit gennembrud med debutalbummet Sebastian Lind indtaget flere radiostationer og livescener i ind- og i udland. Genren spænder fra en sørgmodig melankolsk singer-songwriter til selv- og træfsikker popmusik Ukendt Kunstner Under navnet Ukendt Kunstner har Hans Philip sammen med produceren Jens Ole skabt en lyd, der har indhyllet begejstrede musikblogs, de sociale medier og radiostationer i synthet storbystemning i mol. Den særlige lyd er blevet kaldt gådefuld, drømmende og melankolsk og belønnede dem i 2013 med P3 talentprisen GO GO BERLIN Det er tale om en uforfalsket kærlighed til rock, når de danske beat-rock helte fra GO GO Berlin indtager scenen med en attitude og et fantastisk sceneshow der gang på gang viser, at den unge gruppe er garanter for et hæsblæsende, ærligt og forbandet energisk show. Det er vaskeægte. Det er højt. Det er dansk.

5 8 9 Byens bibliotek Biblioteksoasen Hæng ud foran biblioteket Loungestemning foran biblioteket, hvor der bliver opstillet fatboys og bordfodbold, der indbyder til en pause i et travlt kulturnatsprogram. Her er salg af bøger, gratis wi-fi og hygge Kammermusik er ikke kedelig! Hans-Jørgen Sindholt er aktivt medlem af Kolding Kammerorkester og vil fortælle anekdoter om musikkens sjove liv og give tilhørerne musikalske oplevelser gennem indspilninger af kendte klassiske orkestre og solister Kolding Folkeuniversitet gør dig klogere Kolding Folkeuniversitet gør dig klogere på historie, kunst, litteratur og sundhed. Du får 25 % rabat på alle foredrag, hvis du tilmelder dig på Kulturnatten Kolding Bridge Center laver info- og spillehjørne Bridge er et af verdens mest spændende og udfordrende spil og kan læres af alle, uanset om man er 10 eller 92 år. Mød op og se spillet og prøv det selv! Månedens Sang den store afslutning Den nye augustsang samt de øvrige 11 sange synges, og alle kor, der har medvirket ved de tidligere 11 arrangementer, inviteres til at synge med sammen med et stort publikum. Sangene introduceres af forfatterne Iben Krogsdal og Niels Brunse, og komponisterne Erik Sommer og Erling Krogsdal dirigerer kor og publikum! Gerningssted Kolding: Mord i Slicetown Vi spærrer gerningsstedet af på Kolding Bibliotek og efterlyser hjælp fra offentligheden, når Kolding-krimien Mord i Slicetown bliver skudt i gang. Mød forfatteren Carsten Borch, som denne aften begynder at skrive krimien Mord i Slicetown ved hjælp af input og idéer fra Kolding Kommunes borgere. kl ankommer landbetjent i Vamdrup, Ken Nissen til gerningsstedet med sin gerningssteds-kuffert, og de frivillige detektiver kan hjælpe med at sikre fingeraftryk og DNA-spor og høre om politiets arbejde. Banegårdspladsen Åbning af Trekantområdets The Bus Project II I uge 35 kører en bybus i Kolding, en bybus i Vejle og en bybus i Fredericia deres helt almindelige rute. På ruten kan passagererne opleve rullende kunstoplevelser, når forskellige kunstnere stiger på bussen og opfører performances, oplæsninger, musikalske indslag og filosofiske oplæg. Projektet er arrangeret af Billedkunstrådet i Vejle Kommune og er en del af Trekantområdets Festuge. The Bus Project II åbnes på Kulturnatten med smagsprøver. Glæd dig til en anderledes og sjov oplevelse Fernisering af MC Klattens motorcykelskulptur Motorcykelklubben MC Klatten har i samarbejdet med skulptør Henrik Fischer udformet en motorcykel skulptur over overskriften Design med fart i, der opstilles på Banegårdspladsen på Kulturnatten.

6 10 11 Koldinghus KULTURNATTEN PÅ SLOTTET Koldinghus KULTURNATTEN PÅ SLOTTET KULTURNATTEN PÅ SLOTTET , Koncert: A Tribute to The King of Pop Dansk Performancekor har kastet sig over Michael Jacksons fantastiske musik. På Kulturnatten præsenterer de et udpluk af den koncert, de giver på Godset til januar Fægtning fra Grevens Fejde til Slaget ved Dybbøl Koldinghus fægtere viser eksempler på fægtekunst i drabelige dueller og underholder gæsterne med muntre fortællinger om fægtere og fægtekunst. Designskolens Afgangsudstilling 2014 Designskolen Koldings afgangsudstilling på Koldinghus er en kalejdoskopisk udstilling leveret af unge og flyvefærdige designere inden for tekstil, industrielt design, grafisk design, illustration, interaktion og mode. Udstillingen er en enestående mulighed for at opleve designfagets spændvidde i hænderne på en ny generation drevet af et stort engagement og en vision om at skabe en bedre verden. MADKÆLDEREN serverer mad og drikkevarer i Slotsgården Renæssancemusik og -sang Det historiske ensemble Corde di Gioia (Strenge af glæde) optræder med spændende renæssancemusik og sang. Både kirkens fromme musik og den sjovere, mere verdslige bliver spillet. Ensemblet har specialiseret sig i historiske koncerter udført på forskellige historiske instrumenter. Oplev byens gamle kongeslot Benyt Kulturnatten til at se eller gense byens gamle kongeslot. Oplev den enestående restaurering i ruinsalen. Besøg den permanente udstilling om Christian den 4. og Koldinghus, se landets største samling af moderne dansk sølv, få en snak med de dygtige frivillige skræddere i Den Kongelige Systue eller nyd udsigten ud over byen fra Kæmpetårnet. Det må du heller ikke gå glip af... Design på Tværs BørneDesign på tværs og Nicolai for børn indtager forskellige steder i byen, så hold øjnene på stilke i området omkring Sønderbro langs åen. De forbinder byen og skaber den røde tråd i børnehøjde.

7 12 13 Danmarks største kor Skrænten neden for Koldinghus. Der bliver tomt i Strandhuse, når hele Lyshøjskolen i samlet flok vandrer til midtbyen for at give en kort koncert i samarbejde med Kolding Musikskole. Over 1000 elever, lærere og forældre synger med. Find en god plads på Den Spanske Trappe og få en mægtig oplevelse. Plakat-udstilling Stop op ved hjørnet af Slotsgade/Jernbanegade og se udstillingen med alle de flotte plakater, der er blevet indsendt til konkurrencen om at designe årets Kulturnatplakat. Udstillingen er sat op i samarbejde med Sydbank, der lægger vinduer til. Hvilken er din favorit? Forbindelse til Solkær Enge Søjlegangen i Slotsgade. I søjlegangen ved Den spanske trappe forbindes Den danske sang i Solkær Enge med Kulturnatten gennem installationer i bambus og lyde fra, og inspireret af, naturen i Solkær Enge. Lyder det lidt syret? Den er god nok. I kunstinstallationen, der er udarbejdet af duoen Cramer-Møller & Rizzi, får gæsterne en sansemæssig oplevelse og samtidig et indtryk af moderudstillingen i Solkær Enge. Tombolapladsen Oplev bredden i den dans, din kommune har at byde på, når lokale foreninger danser for på Tombolapladsen Dancing Neighbors, linedance Western Liners Munkevængets Linedance Dance Studie Kom og dans Kolding Aziza, mavedans Simon og Johanne viser latindans Kom og dans Kolding Western Liners Marinehjemmeværnet Lidt henne ad gaden kan du møde Koldings Marinehjemmeværn, der disker op med både hornmusik og fortællinger fra livet ombord.

8 14 15 Kolding Kunstforening Det Gamle Borgerhus Kunstudstilling: Poul Pedersen, Paris og Lis Ehrenreich, Aarhus. Kunstnerne Lis Ehrenreich og Poul Pedersen, der begge er fra Aarhus, har siden Poul flyttede til Paris for 35 år siden holdt forbindelsen ved lige gennem en række fælles udstillinger. Poul Pedersens værker er optaget af ord, sprog, tegn og betydninger i en legende og humoristisk form. I 1960 erne var Poul Pedersen del af Århus-avantgarden, der er kendt for at blande kunstarter. Lis Ehrenreich er uddannet på Det Jyske Kunstakademi fra og har siden da haft eget værksted i Århus. Hendes råmateriale er dansk rødler og hendes primære værktøj er drejeskiven. Grøn Søndergade Med inspiration fra Urban Gardening, et fænomen, der er dukket op i mange storbyer over hele verden er Søndergade under Kulturnatten omdannet til Grøn Gade. Udover de mange haveprojekter, som pryder gaden, finder du et afslappet, grønt loungeområde med forskellige klima- og bæredygtige aktiviteter. Kom forbi Søndergade, slå dig ned vi har stillet borde og bænke frem og få smagsprøver på små retter, lavet af lokale, produkter. Udstillingsperiode: 23. august-14. september Kunstnerne er til stede på Kulturnatten fra Haven bag borgerhuset Hvis du trænger til en pause og et hvil fra Kulturnattens mange oplevelser, kan du bag Det Gamle Borgerhus finde den mest fantastiske lille oase. Her ligger en lille og yndig have, godt gemt af vejen men ganske åben for besøgende.

9 16 17 Legeparken SFO ernes Børnekulturfestival Sjip Happens SFO-børn fra hele kommunen mødes i Legeparken til Børnekulturfestival med temaet Sjip Happens. Børn optræder på den store scene, og der vil være nationalt rekordforsøg i fællessjipning, hvor alle klasser i Kolding Kommune sjipper i samlet flok Velkomst og powerstart på dagen Rekordforsøg i fællessjip Sjip Happens stjerneløb Kåring af vinder af stjerneløbet Godset Kun tilladt for tweens og teens! Godset inviterer i samarbejde med Ungdomsskolen til alkoholfri fest for 5-8. klasse. På programmet er professionelt diskotek, DJ s, workshops og action-aktiviteter, og så er der lodtrækning om særligt udvalgte præmier. Det er GRATIS at deltage, men kræver særlig billet udfyldt og med forældreunderskrift. På Godset vil erfarne medarbejdere stå klar til at sikre de unge en god aften. Et rigtig godt alternativ for de unge til at hænge ud i byen hele aftenen. Tilmelding og yderligere info ved Ungdomsskolen på eller tlf , hverdage mellem 11-17, fredag Citybåden Søndertorv Jesper Thilo and The Kansas City Stompers Når Jesper Thilo og Kansas City Stompers spiller, er det en sjælden mulighed for at opleve Thilo spille trad. jazz/swing. Det er en af landets bedste jazz-musikere, der lægger til ved Søndertorv, når saxofonisten Thilo giver den fuldt swing, så båden rokker med Tonerne af jazz, swing og blues vil bølge fra City båden. Find en plads med udsigt og nyd den gode stemning. bolde i åen I åen neden for Sinnerup kan du (mod betaling) gå en tur på vandet i en af de kæmpe aquaballz, som Slotssøbadet stiller op med. svaner i søen Slotssøbadet lægger Svanerne (vandcykler) til kajs i Slotssøen ved Fredericiagade over for biblioteket. For få kroner kan du tage en tur til søs med kæresten og se Kolding fra søsiden. Sjip Happens præsenteres af: Sundhedscenter Kolding Børne- og Uddannelsesforvaltningen Kolding Børnekulturhuset Nicolai for børn

10 18 19 A.L. passagen Jesper Gade syng med-garanti og smittende god stemning Aduana (sydamerikansk duo) sætter alt i svingninger med vibrerende rytmer og lækker vokal Det lokale orkester Flashback med Benno Mortensen i spidsen gir den gas Åbent universitet Syddansk Universitet (Universitetsparken 1) Få et kig ind i det spritny universitetscampus, der skal huse mere end 2000 studerende og medarbejdere. Byggeriet er designet af Henning Larsen Architects, og der er kælet for alle detaljer. Få en rundvisning ved de studerende og kom bag kulisserne. Låsbybanke Stalden Bar & Café sætter strøm til den udendørs scene og byder på god musik under hele Kulturnatten PEELED BACK and REINCARNATED Mogens Leander inviterer i samarbejde med ØJESTEN til übercool kunstevent i Doctor Artes Kunst Crematorium i ØJESTEN ved Låsbybanke. Her pustes der nyt liv i balsamerede briller og for længst afdøde rotter og andre kæledyr min. koncert med Syddansk Universitets symfoniorkester i den nye universitetsbygning, Universitetsparken 1. Der vil bl.a. være musik af Carl Nielsen, men også tangorytmer vil fylde det nye hus Mer musik og kunst I hele byen har restauratørerne sat alle segl til for at give dig en god oplevelse. Gå efter lyden der er masser af musik i gårde, sidegader og på hjørner overalt i byen. Byens gallerier holder også længe åbent og byder på spændende udstillinger i dagens anledning.

11 20 21 Klosterparken Kolding er fyldt med talent! Det er med stor fornøjelse, at vi igen i år kan præsentere nogle af Koldings bedste og mest originale upcoming kunstnere. Hele dagen og aftenen er skruet sammen i et velpakket program, der syder af kultur og Kolding, blandt andet skateboarding / grafitti / street art / basket / hiphop/ rock / dødsmetal / singersongwriter / dj s. Af bands kan nævnes: The Permutation Brasil MBC og Musse Julian Maraboto Los Fugitivos Simon Maegaard. Koldings græsrødder er gået sammen om at skabe et arrangement, hvor alle inddrages og i fællesskab præsenterer deres drøm/kvaliteter/liv. Kig forbi og få oplevelsen af at stå på energifyldte Nørrebro eller en undergrundscene i Berlin på Kulturnatten 2014 i Klosterparken. Sankt Nicolai kirke KulturNatkirke Trænger du til et øjebliks stilhed og fordybelse? Ryk indenfor i Nicolai Kirke og skab forbindelser til din indre ro i selskab med den smukkeste korsang, levende lys og vise ord. program: Klokkenist Jane Ø. Lauridsen går til tops i kirketårnet og spiller en halv times klokkekoncert med et varieret program af både klassiske stykker og kendte melodier. Du er velkommen til at låne en skammel fra kirken med ud og nyde musikken fra kirkepladsen Korsang ved Kristkirkens Kantori Introduktion over temaet Forbindelser Korsang ved Kristkirkens Kantori Fortællingen om Jakobsstigen Korsang ved Kristkirkens Kantori Aftensang med fællessalmer, bøn og velsignelse

12 22 23 Nicolai kirkeplads På Nicolai Kirkeplads kan du møde Kolding Klatreklub og selv klatre til tops på den 8 meter høje klatrevæg. Squashklubben byder velkommen på squash-banen. Her kan du få pulsen op, mens ungerne folder sig ud i kreative aktiviteter sammen med Billedskolen eller FDF, der har taget fine perler med i dagens anledning. Bliver du sulten, står slagteren klar med hjemmegrillede og vi har stillet borde og bænke frem til hele familien. Ungdomspræsten Åbent telt, præsentation af provstiets tilbud Hit med salmen, hør med og syng med på salmer Mini gudstjeneste Foredrag / debat Koncert Søren Lau Åbent telt Stande på Nicolai Kirkeplads Billedskolen Dyrekirkegården Fitness One FOF Handicap Idræt Home-Start Familiekontakt IBA Kirke i byen Kolding KFUM Squash LO Kolding Socialdemokraterne Ungdomspræsten Ungdomsskolen Kolding vestertorv korscene Kulturrock, Kulturhuset Levisonvejs brugerband Willerslev Kvartet South City Gospel Choir Swing Sisters Lusangi South City Gospel Choir Lusangi

13 24 25 Mungo Park Kolding Tjenerne på Sans Souci II Dronning Dorothea Teatret Oplev Mungo Park Koldings musikalske og humoristiske cabaret, som er inspireret af det legendariske varieteshow Sans Souci, som i årevis tiltrak folk fra nær og fjern. I Mungo Park Koldings opsætning møder publikum de tidligere ansatte på Sans Souci, som klynger sig til deres nu lukkede arbejdsplads. Stjernerne er muligvis væk og køkkenet lukket, men personaleindgangen er stadig åben. Forestillingen er en musikalsk, komisk og kærlig hilsen til Danmarks største varieteshow, Sans Souci, menneskene, som arbejdede der, og gæsterne, som var så heldige at være til stede. Køb din billet til aftenens forestilling på mungoparkkolding.dk Mød Dronning Dorothea Teatret på det hyggelige teater i Zahnsgade og rundt på byens scener. Her serverer de perler fra årets Pladeparade giver dig et bud på greatest hits anno 1600, og så kræser de for dig med skøn svensk pop med international sound Intimkoncert med den klassiske trio Corde di Gioia, der vil spille nogle af de største hits fra 1600-tallet sammen med en gæstesanger særligt indbudt til Kulturnatten. Sted: Dr. Dorothea Teatret Willerslev Kvartett fortolker svenske kunstnere som Lisa Ekdahl og Melissa Horn i et iørefaldende univers, der spænder fra de stille ballader over jazz og salsa til folk og bossa nova. Sted: Korscenen, Vester Torv Intimkoncert med Willerslev Kvartett. Sted: Dr. Dorothea Teatret Nyd de bedste sange fra årets festspil på Amfiscenen Pladeparaden Sted: Akseltorv Minikoncert med stjernerne fra året festspil på Amfiscenen Pladeparaden Sted: Dr. Dorothea Teatret TJENERNE PÅ SANS SOUCI II TJENERNE PÅ SANS

14 26 27 KULTURNAT I NICOLAI underholdning i gården Officiel åbning af Kulturnatten 2014 v/borgmester Jørn Pedersen Riising og Klein. Store Scene Jacob Riising og Sebastian Kleins nye show får både børn og voksne til at vride sig af grin. Showet er et festfyrværkeri af tossede rekvisitter, vandede vittigheder og absurde påfund. Efter koncerten skrives der autografer. KULTURNAT I NICOLAI Stina Hoff Bock. Caféscenen Haderslev-sangerinden har realiseret sin drøm og har samlet et 7-mandsband omkring sig. Stina synger egne sange Folkeklubben. Store Scene Folk-pop på dansk. Radiosingler, der forener salmesang, modstandskamp og westernfløjt. Kendt fra undergrundshittet Fedterøv, som har delt lussinger ud på spillesteder landet rundt og nu roterer på P Jørgen Tee Trio. Caféscenen Trubaduren Jørgen Tee Sørensen fra Middelfart leverer iørefaldende sange, som oftest er små fortællinger taget fra livet, som det opleves set fra Nordsjælland, hvor Jørgen Tee oprindeligt stammer fra Malene Kjærgaard Group. Store Scene Malene Kjærgaard har samlet et super hold: Keld Lauritsen, guitaristen Per Gade fra DR Big Band, Sdr. Bjert-drengen Tobias Dall på bas og norsk/danske Snorre Kirk på trommer. Koncerten er arrangeret af Jazz Jonathan Christensen. Caféscenen En koncert med Jonathan Christensen er et skummende hav af skæve røverhistorier og fængende melodier. Musikken har alt det bedste fra de gamle landevejsmusikeres traditioner, men samtidig også en snert af det nye, spændende og mærkelige Public Æsel. Store Scene Hip hop band fra Kollywood. Stemningspræget, provokerende og humoristiske tekster med udgangspunkt i de tanker og følelser, der rører sig i Koldings undergrund. nicolai for børn Børnehavernes kulturfest 2014 Der trækkes forbindelser, skabes sammenhæng og spindes røde tråde på kryds og tværs, når Nicolai for børn og Børnedesign på Tværs inviterer til Børnehavernes Kulturfest Scat-Catz Når Scat-Catz kommer til byen inviteres alle store som små til at spille musik sammen! Når koncerten er slut, får alle der har lyst et Scat-Cat diplom som bevis på, at de har været med til at spille! Kugleskøre forbindelser i Nicolai for børn Forbindelser etableres og alt hænger sammen, når vi går kugleskør i lange baner. Vi anlægger snørklede veje, kringlede kroge og blinde gyder og lader kuglerne trille og selv finde vej. Kom og vær med og vis, hvordan en rigtig kuglebane skal se ud!

15 28 29 KULTURNAT I NICOLAI KULTURNAT I NICOLAI Nicolai Biograf og Café Non-stop børnefilm i biografen. Start hver time. For børn og børnehaver. Fri entré. Kolding Stadsarkiv Lav et godt træk del din fortid Stadsarkivet skaber forbindelse mellem fortid og nutid og sætter fokus på historiske krige og konflikter og hvordan de har indvirket på mennesker og familier gennem tiden Første Verdenskrig på hjul. ARKIV CAMP åbner og ruller sin udstilling ud. Gården Koldinghus Slægtsforening introducerer til slægtshistorie. Læsesalen Koldings slægtstræ åbner. En visualisering af den personlige slægtshistorie og forbindelser til krig og konflikter. Gården. Udstillinger The Tube Designskolen Kolding præsenterer udstillingen The Tube, skabt i samarbejde mellem unge designere fra Designskolen Kolding og førende danske virksomheder. Syv specialfremstillede containere, som hver rummer et unikt projekt. I én af containerne er opsat i kæmpe væv, hvor alle besøgende kan være med til at væve et kulturnattæppe sammen med tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen Vores by, vores værk, mit billede. 25 lokale fritidskunstnere har i foråret malet 4 store fællesmalerier under vejledning af billedkunstner Trine Boesen. Med inspiration fra disse fællesmalerier har hver enkelt lavet sit eget maleri. Fernisering og åbningstale kl I forbindelse med udstillingen vil der være digtoplæsning og musik med start hver time Premiere på en historisk film lavet af 3 klasser fra Munkevænget og Bramdrup Skole i samarbejde med Stadsarkivet, Billedskolen og Skovparken. Nicolai Biograf Åbning af udstillingen bag om Lav et godt træk del din fortid en dokumentation af processen History Talk. Ole Sønnichsen afholder en history talk mellem en række personer, der har haft krige og konflikter tæt inde på livet. Stadsarkivets Arkivsalon.

16 30 31 KULTURNAT I NICOLAI KULTURNAT I NICOLAI Udstillinger Pink, Pop, Polykrom 18 designfaglige undervisere fra Designskolen Kolding sætter med design og kunst fokus på farven. Udstillerne vil i hvert deres felt vise eksempler på, hvordan farven og dens væsen har stor indflydelse på både tilblivelse og oplevelse TALK I: Mød det første hold af udstillerne bag Pink, Pop, Polykrom. Udstillerne er en gruppe designfaglige undervisere på Designskolen Kolding, der alle udover at undervise i design også har en designpraksis, hvor de skaber design og kunst TALK II: Mød det andet hold af udstillerne bag Pink, Pop, Polykrom. Andre gode oplevelser Bøger og fællesskab Baronessen & Co indretter pop-up bogcafé i gården. Her kan du få en kop god kaffe, kigge i bøgerne og høre mere om foreningen og de store planer Et møde mellem mennesker en rejse i masker Vær med til at strikke en fælles historie. Du må strikke min. 1 række masker og max. 10 cm til det fælles, lange strikketøj, der efter Kulturnatten bliver udstillet i Nicolai AGER Mød folkene bag årets gårdprojekt i Nicolai. Hør om planterne, deres anvendelse og om idéen bag projektet. Salg af postkort med plantemotiver TALK III: Mød det tredje hold af udstillerne bag Pink, Pop, Polykrom Sammen hænger vi sammen Kunstneren Trine Boesen har med inddragelse af borgere i Kolding og studerende på Designskolen skabt et værk til byen. Værket er blevet omformet til en animation, hvor elementerne bevæger sig. Værket vil blive projiceret op i kæmpeformat på den store væg i gården i Nicolai.

17 32 33 SHOP IGENNEM TIL KL. 22 PÅ KULTURNATTEN time for time Alle aktiviteter er gratis medmindre andet er angivet. Tallene med gult henviser til den side i programmet, hvor du kan læse mere om aktiviteterne Børn og Unge Børnehavernes Kulturfest 2014, Nicolai for børn s Kugleskøre forbindelser, Nicolai for børn s Scat-Catz, Nicolai s Børnefilm non-stop i Nicolai Bio s Sjip Happens SFOérnes børnekulturfestival, Legeparken s Klatrevæg, squashbane, billedskole m.m. aktivitet for børn og unge, Nicolai Kirkeplads s Hit med salmen, Nicolai Kirkeplads s Skattejagt for børn følg prikkerne s Riising og Klein, Nicolai s Mini gudstjeneste, Nicolai Kirkeplads s Mød Ung Kolding aktivitet v. Nicolai Kirkeplads s Street-aktivitet og rå fed musik, Klosterparken s Danmarks største kor (hele Lyshøjskolen), v. Den spanske trappe s Premiere på historisk film lavet af lokale skoleklasser, Nicolai (Bio) s Fægtning på Koldinghus s Kulturnat for teens og tweens, Godset s Koncert m. Søren Lau pop/rock om og for unge, Nicolai Kirkeplads s Freestyle Phanatix inviterer til JAM på scenen, Akseltorv s.5

18 34 35 time for time Dans & opvisning, Akseltorv s Fitness One Bounce Husted Dans Dance Studie Houseoffootwork Pladeparaden (Dr. Dorothea Teatret) H.E.D.T. (Hoptrup efterskoles dance team) Freestyle Phanatix Freestyle Phanatix inviterer til JAM på scenen H.E.D.T. (Hoptrup efterskoles dance team) Houseoffootwork Tombolapladsen s Dancing Neighbors, linedance Western Liners Munkevængets Linedance Dance Studie Kom og dans Kolding Aziza, mavedans Simon og Johanne viser latindans Kom og dans Kolding Western Liners Litteratur og historie Kolding byvandring s Slægtshistorie, Nicolai (Stadsarkivet) s Pop-up bogcafé, Nicolai s Mord i Slicetown, Biblioteket s Koldings slægtstræ åbner, Nicolai s Premiere på historisk film lavet af lokale skoleklasser, Nicolai (Bio) s History talk om krig og konflikter m. Ole Sønnichsen samt inviterede gæster, Nicolai (Stadsarkivet) s Fortællingen om Jakobsstigen, Skt. Nicolai Kirke s.21 time for time Design, kunst & udstillinger The Tube, Svietorv v. Nicolai s Design på tværs børnedesign, området tæt v. Sønderbro s Kulturnat plakatudstilling, Sydbank i Slotsgade s Vores by, vores værk, mit billede, Nicolai s Pink, pop og polykrom, Nicolai s Talk I, Pink, pop og polykrom, Nicolai s Peeled, Back & Reincarnated, Låsbybanke s Fælles udstilling; Poul Pedersen & Lis Ehrenreich, Det gamle borgerhus s Solkær Enge i Slotsgade s En rejse i masker, Nicolai s The Bus Project åbning, v. Banegårdspladsen s Talk II, Pink, pop og polykrom, Nicolai s Designskolens afgangsudstilling 2014, Koldinghus s Motercykelskulptur fernisering, Banegårdspladsen s Åbning af udstilling om processen bag Lav et godt træk del din historie, Nicolai (Stadsarkivet) s Talk III, Pink, pop og polykrom, Nicolai s Åbning af Sammen hænger vi sammen animeret lyskunst, Nicolai s Catwalk Fashion Show, Akseltorv s.5 Teater Pladeparaden 2014 greatest hits, Akseltorv s Tjenerne på Sans Souci II, Mungo Park Kolding (Entré) s.24

19 36 37 time for time Musik Jesper Thilo and the Kansas City Stompers, Citybåden s Jesper Gade pop/rock, A.L. Passagen s Fortællinger om kammermusik, Biblioteket s Kulturrock, Kulturhuset Levisonsvejs brugerband, Vester Torv s Kolding er fyldt med talent rock, hip-hop, heavy og mere godt, Klosterparken s Corde di Gioia de største hits fra 1600-tallet, Dr. Dorothea Teatret s Månedens sang finale, Biblioteket s Jørgen Tee Trio troubadur-fortællinger, Nicolai s Willerslev Kvartett svenske pop-fortolkninger, Vester Torv s Danmarks største kor, v. Den spanske trappe s A Tribute to the King of Pop, Koldinghus s Renæssancemusik og sang, Koldinghus s South City Gospel Choir, Vester Torv s Willerslev Kvartett intimkoncert, Dr. Dorothea Teatret s Malene Kjærgaard Group topjazz, Nicolai s A Tribute to the King of Pop, Koldinghus s Aduana sydamerikansk duo, A.L. Passagen s Swing Sisters, Vester Torv s Jonathan Christensen singer-songwriter, Nicolai s Syddansk Universitets symfoniorkester, Syddansk Universitet s Jazz på Citybåden s Pladeparaden 2014 greatest hits, Akseltorv s Lusangi gospel, Vester Torv s Sebastian Lind, Banegårdspladsen s.7 time for time Musik Public Æsel hip-hop fra Kollywood, Nicolai s Pladeparaden 2014 minikoncert med årets tjerner, Dr. Dorothea Teatret s Søren Lau pop/rock, Nicolai Kirkeplads s South City Gospel Choir, Vester Torv s Kristkirkens Kantori korsang (også og 21.40), Skt. Nicolai Kirke s Stina Hoff Bock sange med sjæl, Nicolai s Lusangi gospel, Vester Torv s Ukendt Kunstner, Banegårdspladsen s Flashback m. Benno Mortensen, A.L. Passagen s Folkeklubben folk-pop på dansk, Nicolai s Aftensalmer fællessang, Skt. Nicolai Kirke s Rådhuspladsen rocker, Akseltorv s Go Go Berlin beat-rock, Banegårdspladsen s.7 Flere forbindelser Mød Ungdomspræsten i teltet v. Sankt Nicolai Kirke s Grøn Søndergade m. div. aktiviteter, Søndergade s Åbent Universitet med rundvisninger, Syddansk Universitet s Mød Kolding Folkeuniversitet, Biblioteket s Kolding Bridge Center spillehjørne, Biblioteket s Mød folkene bag Ager, Nicolai s Gå en tur i bolden i åen, v. Sønderbro (mod betaling) s Lej en svanebåd, Slotssøen v. Biblioteket (mod betaling) s Borgerkøkken i slotsgården, Koldinghus s Fægtning på Koldinghus fortællinger og opvisning s Åbent Rådhus s.6

20 38 find vej Akseltorv A.L. Passagen Banegårdspladsen Biblioteket Borgerhuset Den spanske trappe Dr. Dorothea Teatret Koldinghus Kulturhuset Levisonsvej Låsbybanke Mungo Park Nicolai Rådhuset Sankt Nicolai Kirke WC WC WC WC legeparken Godset Søndergade Søndertorv WC Syddansk Universitet Klosterparken Tombolapladsen Vestertorv 21 5 WC 11 WC citybåden WC 20 WC klosterparken skatebanen 19 koldinghus Biblioteket 10 nicolai spærringer

Wafande. November 2012. Efter Undtagelsen Christian Jungersen bestsellerforfatteren fortæller om sin seneste roman

Wafande. November 2012. Efter Undtagelsen Christian Jungersen bestsellerforfatteren fortæller om sin seneste roman Husk at Tjekke www.ballerup.dk for kulturelle arrangementer November 2012 Groft Baghusrevyen er tilbage med satire og grov humor Side 2 Efter Undtagelsen Christian Jungersen bestsellerforfatteren fortæller

Læs mere

Gent fte. Ren By Hver Dag LIGE NU. > Side 4-5. Det gode liv Den nye landsby på Bank-Mikkelsens Vej er godt på vej. Glæd dig.

Gent fte. Ren By Hver Dag LIGE NU. > Side 4-5. Det gode liv Den nye landsby på Bank-Mikkelsens Vej er godt på vej. Glæd dig. Engagerede unge Årets streetfestival finder sted den 29. april kl.14-18. Unge drivkræfter står bag. > Side 6 Det gode liv Den nye landsby på Bank-Mikkelsens Vej er godt på vej. Glæd dig. > Side 13 Bliv

Læs mere

De fleste ulykker sker med lemmet. November 2011. Sød jubilæumsfest. Skæld ud på Gud! Et festligt farvel. One Man Show med Martin Brygman Side 5

De fleste ulykker sker med lemmet. November 2011. Sød jubilæumsfest. Skæld ud på Gud! Et festligt farvel. One Man Show med Martin Brygman Side 5 Husk at Tjekke www.ballerup.dk for kulturelle arrangementer November 2011 Jubelfest i Baghuset Mimrebanden fylder 40 år Bandet i deres bedste alder har ofte besøgt venskabsbands ude i Europa. Enkelte steder

Læs mere

forår 2010 Program for biblioteker og kulturhuse i favrskov

forår 2010 Program for biblioteker og kulturhuse i favrskov forår 2010 Program for biblioteker og kulturhuse i favrskov Ungdom, gavekort og Facebook Velkommen til et kulturelt forår i Favrskov Velkommen til forårets program for biblioteker og kulturhuse i Favrskov.

Læs mere

HTTP://FRBDAGE.FREDERIKSBERG.DK

HTTP://FRBDAGE.FREDERIKSBERG.DK FREDERIKSBERG G ENNEM 10 0 AR HTTP://FRBDAGE.FREDERIKSBERG.DK 2015 ER 100-ÅRET for de grundlovsændringer, der blandt andet gav kvinder valgret til Rigsdagen, Folke- og Landstinget. Med temaet Frederiksberg

Læs mere

Fest på rådhuset side 2-3 LIGE NU. Information fra din kommune februar 2015 15. årgang Gent

Fest på rådhuset side 2-3 LIGE NU. Information fra din kommune februar 2015 15. årgang Gent Mere motion Idrætspædagoger tilrettelægger daglig motion for børnene på Munkegårdsskolen med stor succes. Samtidskunst på Tranen Se Tranens ambitiøse udstillingsprogram for denne sæson på Gentofte Hovedbibliotek.

Læs mere

Tisvilde Højskole. Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes

Tisvilde Højskole. Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Tisvilde Højskole Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Program 2014 www.tisvildehoejskole.dk Mail: tisvildehoejskole@gmail.com. Tlf. 48 70 76 36 Forstander Mogens Johansen byder velkommen

Læs mere

BYENS UNGE KURSER, AKTIVITETER OG KLUBBER. Volume 10 Sæson 2015/2016 WWW.UNGVEST.DK

BYENS UNGE KURSER, AKTIVITETER OG KLUBBER. Volume 10 Sæson 2015/2016 WWW.UNGVEST.DK BYENS UNGE KURSER, AKTIVITETER OG KLUBBER Volume 10 Sæson 2015/2016 WWW.UNGVEST.DK UngVest Ungdomsskole Program BYENS UNGE Volume 10 Sæson 2015/2016 TILMELDING Du kan tilmelde dig på www.ungvest.dk eller

Læs mere

Mariagerfjord kommune juli - august - september 2013

Mariagerfjord kommune juli - august - september 2013 Mariagerfjord kommune juli - august - september 2013 MURI & MARIO Thomas Helmig - Mads Langer - Shaka Loveless GO GO BERLIN TOM DONoVAN NEVØERNE HADSUNDLØBET AMBU FEST SØDISBAKKE FESTIVAL VIKINGEMARKED

Læs mere

Julie Hastrup. Pernille Højmark. Anne Hjernøe. Kim Leine. Program Efterår 2015. Lotus Turéll. Jacob Haugaard

Julie Hastrup. Pernille Højmark. Anne Hjernøe. Kim Leine. Program Efterår 2015. Lotus Turéll. Jacob Haugaard Anne Hjernøe Kim Leine Pernille Højmark Julie Hastrup Program Efterår 2015 Jacob Haugaard Lotus Turéll Forord ved Else Søjmark Det er en fornøjelse at præsentere efterårets arrangementsprogram for små

Læs mere

Trinitatis Kirke. - kirken midt i. Trinitatis Kirke og Sognegård 2014/15 Møder og studiekredse Koncerter Aktiviteter for alle aldre

Trinitatis Kirke. - kirken midt i. Trinitatis Kirke og Sognegård 2014/15 Møder og studiekredse Koncerter Aktiviteter for alle aldre Trinitatis Kirke - kirken midt i Trinitatis Kirke og Sognegård 2014/15 Møder og studiekredse Koncerter Aktiviteter for alle aldre www.trinitatis-kirke.dk Kirken midt i... Trinitatis Kirke henvender sig

Læs mere

UNITED NATIONS JAZZBAND KISS KISS BANG BANG JAMES BOND LIVE JAZZ

UNITED NATIONS JAZZBAND KISS KISS BANG BANG JAMES BOND LIVE JAZZ Kære Publikum! Først og fremmest en stor tak for de mange positive og glade tilkendegivelser vi har modtaget fra husets mange brugere i forbindelse med ombygningerne i den store sal og på Foyérscenen.

Læs mere

NORD-ALS MUSIKFESTIVAL. 30 års jubilæum 10. - 11. - 12. juni 2010. Big Fat Snake. CV Jørgensen Medina. Dizzy Mizz Lizzy. Dalton Rasmus Seebach

NORD-ALS MUSIKFESTIVAL. 30 års jubilæum 10. - 11. - 12. juni 2010. Big Fat Snake. CV Jørgensen Medina. Dizzy Mizz Lizzy. Dalton Rasmus Seebach Big Fat Snake Michael Jackson Tribute Mads Langer CV Jørgensen Medina Backseat Dizzy Mizz Lizzy The Blue Van The Storm Rugsted og Kreutzfeldt Papkasseshow Thomas Buttenschön Ginger Ninja Dalton Rasmus

Læs mere

HUSK AT CHECKE WWW.BALLERUP.DK FOR KULTURELLE ARRANGEMENTER DECEMBER 2007 OMDELES TIL SAMTLIGE HUSTANDE

HUSK AT CHECKE WWW.BALLERUP.DK FOR KULTURELLE ARRANGEMENTER DECEMBER 2007 OMDELES TIL SAMTLIGE HUSTANDE HUSK AT CHECKE WWW.BALLERUP.DK FOR KULTURELLE ARRANGEMENTER DECEMBER 2007 OMDELES TIL SAMTLIGE HUSTANDE Ballerup Krøniken III side 2 Jul - jul - jul side 4-5 Mogens Johansen jazz quintet side 10 Flotte

Læs mere

PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK

PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK Januar Fredag 3/2 kl. 20 i Salen Jazzclub Satchmo: Jazzin Jacks (S) Side 11 Tirsdag

Læs mere

Tisvilde Højskole Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes

Tisvilde Højskole Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Tisvilde Højskole Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Program 2015 www.tisvildehoejskole.dk Mail: tisvildehoejskole@gmail.com Tlf.: 48 70 76 36 VELKOMMEN TIL TISVILDE HØJSKOLE cafeer,

Læs mere

Indhold. Kulturmødet 2014 nu mod 2015 Kulturmødet november 2014. Fotos: DAHLphotography.dk m. fl. Layout: Anja Korsgaard Tryk: TypoGraphic A/S

Indhold. Kulturmødet 2014 nu mod 2015 Kulturmødet november 2014. Fotos: DAHLphotography.dk m. fl. Layout: Anja Korsgaard Tryk: TypoGraphic A/S Kulturmødet 2014 nu mod 2015 Indhold Mors stedet for den nødvendige diskussion..................... 3 Kulturmødet 2014 er slut Kulturmødet 2015 er i gang............. 4 Hvad Kulturmødet er......................................

Læs mere

JUBILÆUM TUNØ FESTIVAL. 30. juni - 1. 2. 3. juli 2011

JUBILÆUM TUNØ FESTIVAL. 30. juni - 1. 2. 3. juli 2011 JUBILÆUM ÅR TUNØ FESTIVAL 30. juni - 1. 2. 3. juli 2011 Vælg mellem: ÅBNINGSTIDER Torsdag 14-01.30 Fredag 12-01.30 Lørdag 12-01.30 Søndag 12-16.00 OBS: Pølsevognen åben til kl. 04.00 Dagens ret Frankfurter

Læs mere

Have a cigar. gratis. år 2020? MAGASIN. magasin til sydfyn PROFIL. Kultur- og byliv Erhverv Profil Tema APRIL 2012

Have a cigar. gratis. år 2020? MAGASIN. magasin til sydfyn PROFIL. Kultur- og byliv Erhverv Profil Tema APRIL 2012 PROFIL MAGASIN Kultur- og byliv Erhverv Profil Tema APRIL 2012 Have a cigar år 2020? Jack Nicholson gør det. Ligesom Bill Clinton og Peter Aalbæk Granville Jensen Island gør i det. Canada er med sin rå

Læs mere

AALBORGS NYE LIVSSTILS-MAGASIN

AALBORGS NYE LIVSSTILS-MAGASIN aalborg AALBORGS NYE LIVSSTILS-MAGASIN GRATIS ANDERS MATTHESEN - LAURA MO - CAMILLE KAASBY-WANG - FINN NØRBYGAARD EN GØGLERS GRUK - SPOT ON - JANE ROSENGREN - AALBORG CITY - SØE PÅ SAGEN MORTEN KIRKSKOV

Læs mere

DIG & BYEN GRATIS DIG & BYEN DGI-BYENS & ØKSNEHALLENS MAGASIN DGI-BYEN.DK DGI-BYEN.DK/OEKSNEHALLEN TIETGENSGADE 65 1704 KØBENHAVN V

DIG & BYEN GRATIS DIG & BYEN DGI-BYENS & ØKSNEHALLENS MAGASIN DGI-BYEN.DK DGI-BYEN.DK/OEKSNEHALLEN TIETGENSGADE 65 1704 KØBENHAVN V DIG & BYEN #17 2009 efterår DIG & BYEN oktober december DGI-BYENS & ØKSNEHALLENS MAGASIN GRATIS DGI-BYEN.DK DGI-BYEN.DK/OEKSNEHALLEN TIETGENSGADE 65 1704 KØBENHAVN V sig nej til mobning Kunst diskuterer

Læs mere

2015-2016. Kend en kunstner til 1/4 pris. sideminiaturer for at navigerer i kataloget.

2015-2016. Kend en kunstner til 1/4 pris. sideminiaturer for at navigerer i kataloget. Klik på sideminiaturer for at navigerer i kataloget. Klik på bogmærker, som giver dig mulighed for at klikke dig ind på netop de områder, der måtte have din interesse. 2015-2016 Dorit Grundahl Kend en

Læs mere

HVA SÅ FIBERNET MIG, MIG, MIG.. ADVOKATEN FULD FART PÅ FREDERIKSØ.. MAGASIN SOCIAL TENNISKLUB OG FØLELSERNE EGOISMEN STORTRIVES FRA LANDARBEJDERBAL

HVA SÅ FIBERNET MIG, MIG, MIG.. ADVOKATEN FULD FART PÅ FREDERIKSØ.. MAGASIN SOCIAL TENNISKLUB OG FØLELSERNE EGOISMEN STORTRIVES FRA LANDARBEJDERBAL MAGASIN APRIL 2015 6. årgang HVA SÅ FREDERIKSØ.. FULD FART PÅ FIBERNET SOCIAL TENNISKLUB MIG, MIG, MIG.. EGOISMEN STORTRIVES FRA LANDARBEJDERBAL TIL GOURMETMADKURSUS ADVOKATEN OG FØLELSERNE INDHOLD Dansk

Læs mere

Aarhus Kommunes Biblioteker

Aarhus Kommunes Biblioteker Aarhus Kommunes Biblioteker PROGRAM EFTERÅR 2015 Program Efterår 2015 ITK Design, Aarhus Kommune 2015 Layout: ITK Design, Jan Thomassen Tryk & oplag: Scanprint A/S, 8.000 ISBN: 978-87-89860-17-6 FORORD

Læs mere

DMF-Århus Lars Kiehn Grønnegade 93, 2 8000 Århus C Tlf: 86 18 45 99 Fax: 86 13 07 78 aarhus@dmf.dk

DMF-Århus Lars Kiehn Grønnegade 93, 2 8000 Århus C Tlf: 86 18 45 99 Fax: 86 13 07 78 aarhus@dmf.dk BASUNEN 4-2004 1 2 BASUNEN 4-2004 Forside Michelle Birkballe Foto: Martin Dam Kristensen UDGIVER Dansk Musiker Forbund, Aarhus afdeling Grønnegade 93, 2, 8000 Aarhus C TLF: Aarhus afd / AK : 86 18 45 99

Læs mere

DATS arrangementer i foråret 2015

DATS arrangementer i foråret 2015 2 Pige med kanin. Mathilde Højen fra Femmøller Efterskole. Foto: Lasse Andersen. 3 Velkommen - af Redaktionen 3 Teater for tumlinge - af Gitte Gry Bech Ballesheim 4 Teater med dagpleje- og vuggestuebørn

Læs mere

KUNST PÅ DOKKEN NIVEAUET MUDDERGRØFT DEN SPROGLIGE MAGASIN GRILL OG GOPLERE LOVE IN HÆVER DEN ANDEN HISTORIE. JUNI 2015 6. årgang

KUNST PÅ DOKKEN NIVEAUET MUDDERGRØFT DEN SPROGLIGE MAGASIN GRILL OG GOPLERE LOVE IN HÆVER DEN ANDEN HISTORIE. JUNI 2015 6. årgang MAGASIN JUNI 2015 6. årgang KUNST PÅ DOKKEN DEN SPROGLIGE MUDDERGRØFT GRILL OG GOPLERE KULINARISK FØDEVAREMARKED 2015 DEN ANDEN HISTORIE LOVE IN HÆVER NIVEAUET INDHOLD 125 12 6 4 8 25 meter kunst på dokken

Læs mere

BRØNDBY UNGDOMSSKOLE UNG I BRØNDBY 2013-2014 UNGDOMSKLUB FRITIDSUNDERVISNING TUR MED KLASSEN

BRØNDBY UNGDOMSSKOLE UNG I BRØNDBY 2013-2014 UNGDOMSKLUB FRITIDSUNDERVISNING TUR MED KLASSEN BRØNDBY UNGDOMSSKOLE UNG I BRØNDBY UNGDOMSKLUB FRITIDSUNDERVISNING TUR MED KLASSEN 2013-2014 VELKOMMEN Velkommen til Brøndby Ungdomsskole I dette program ser du nogle af de muligheder vi tilbyder dig.

Læs mere

Rock og rollespil på Tåsinge

Rock og rollespil på Tåsinge Efterår 2011 Årgang 1 Rock og rollespil på Tåsinge Valdemar Slot spiller en central rolle for livet på Tåsinge. Det 360 år gamle slot er med årene blevet ramme for forskellige kulturelle begivenheder Læs

Læs mere

Efterlod 13 kr. i cigarkasse Bjert-kasserer stjal 125.000 kr. Nu har de samlet 80.000 ind igen Læs side 3

Efterlod 13 kr. i cigarkasse Bjert-kasserer stjal 125.000 kr. Nu har de samlet 80.000 ind igen Læs side 3 Nummer 10, 16. årgang, november 2010 Uddeles gratis til samtlige husstande i 6091 Bjert og 6092 Sdr. Stenderup Efterlod 13 kr. i cigarkasse Bjert-kasserer stjal 125.000 kr. Nu har de samlet 80.000 ind

Læs mere