Langgarverne. Generalforsamlingsprotokollat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Langgarverne. Generalforsamlingsprotokollat"

Transkript

1 Langgarverne Generalforsamlingsprotokollat År 2010 d. 25. oktober afholdtes klubbens ordinære generalforsamling i klublokalet ved Byskolen. Ca. 40 medlemmer mødte op, bestyrelse og revision inklusive. Før selve generalforsamlingen var der spisning kl , og herefter bød næstformand Dorthe Petersen velkommen på formand Kirsten Helgason s vegne, afbud p.g.a. sygdom. Valg af dirigent. Til dirigent valgtes Margit Ulmer, der modtog valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og herefter gav ordet til næstformanden. Formandens beretning - berettet ved Dorthe Petersen. Året, som nu er gået, har været begivenhedsrigt i Langgarverne. Vi har foretaget en stor investering og et stort skridt mod nyere tider ved sammen med vores naboklub, Blovstrødløverne, at anskaffe et elektronisk tidstagningssystem til brug ved begge klubbers arrangementer. Der er ingen tvivl om, at vi vil få glæde af dette tiltag, som vil gøre det mere attraktivt at deltage i vores arrangementer, ikke mindst når vi samtidigt får DAF-opmålt både Testløbs-ruten og Slotsløbet. Som en opmuntring til projektet har begge klubber modtaget et legat på kr fra Nordeafonden, som ser det som noget positivt, at vi forsøger at stimulere befolkningen til et mere aktivt liv. I løbet af året har vi afviklet Julestjerneløbet som altid med god deltagelse og der af følgende overskud -, Slotsløb, med knap så godt fremmøde, hvilket vi skal arbejde målrettet på at gøre noget ved i det kommende år, 5 testløb, 2 baneløb ( Som noget helt nyt nu også med bonusløb i efteråret) og sidst, men ikke mindst, Hillerød Tri, som ikke mindst takket være en fantastisk indsats fra gruppen bag arrangementet, igen blev en succes også selv om ruten i sidste øjeblik måtte lægges om.

2 Året har også budt på flere klubaftener med emner som løbeskader, træning til Ironman, adventurerace og pulstræning. Der har været nok at tage af og blive klog på. Vi har selvfølgelig også haft mindre intellektuelle udfordringer så som gløggaften, maratonmiddage og fødselsdagsfest, som i år var en jubilæumsfest i anledning af klubbens 30-års fødselsdag og derfor gratis for medlemmer. Festen idet kommende år kan på grund af Støberihallens økonomiske situation desværre ikke afvikles samme sted, men festudvalget arbejder i øjeblikket på en alternativ løsning. Vi har igen i år haft 4 klubløb, Griseløb i foråret, Superbestløb i Allerød, Esrum Sø og næste søndag Skovmaren, alle med overvældende deltagelse af Langgarvere. Klubben har også været flot repræsenteret ved flere mesterskabsstævner og adskillige mesterskaber er bragt i hus. Hertil komme udflugter til flere maraton i udlandet, så som Barcelona, Paris, Berlin og Amsterdam. I april 2011 er vi mange der tager til Wien, som blev valgt som foretrukkent forårsmaraton ved et møde i juni i år. I foråret startede et nyt hold begyndere, og igen kom der rigtig mange, som takket være vores efterhånden rutinerede begyndertrænerteam er faldet til og blevet her i klubben. Alt i alt er vi nu oppe på 250 medlemmer i betragtning af hvor kritisk situationen så ud for få år siden, er det en utroligt positiv udvikling, som forhåbentlig vil fortsætte mange år endnu. Den store tilgang af nye medlemmer har medført, at vi i en periode ikke har haft mere klubtøj; situationen er heldigvis afhjulpet nu, og vi har fint, nyt tøj med gule trøjer og jakker til korte og lange tights samt shorts i sort med gult logo alt sammen leveret af Ronhill. Visionen for det kommende år må være, at klubben fortsætter den positive udvikling, hvor blandt andet deltagelsen på almindelige træningstidspunkter er blevet meget stor, hvilket jo er klart selvforstærkende i forhold til klubbens liv og udvikling. Det kunne være et fromt ønske at se lidt større engagement i selve klubarbejdet, det er sundt med nye kræfter og ideer, men det er altså ikke nok at lufte ideerne overfor en enkelt løbemakker eller to

3 kom frem med dem, del dem med os - måske er det lige den inspiration, vi har behøv for. Næste søndag d. 31. oktober skulle vi i samarbejde med DGI har gennemført en procesdag et visionsseminar som måske kunne have givet nogle frugtbare inputs til klubarbejdet og en fælles opfattelse af, hvad det er for en klub vi ønsker i fremtiden. Desværre var antallet af deltagere så begrænset, at vi i samråd med DGI har besluttet, at det ikke vil give nogen mening at gennemføre projektet. Jeg synes det er ærgerligt, men måske skal man bare vende det om, og betragte det på den måde, at tilfredsheden med klubben må være udbredt og derfor ikke giver anledning til at bruge kræfter og en søndag formiddag på at ændre nogen ting. Forhåbentlig kan vi leve op til det i det kommende år! Konkurrenceudvalgets beretning ved Allan Nielsen. Det har været et fint år for Langgarverne. Ved årets BT ½ marathon i april i Lyngby var der 39 Langgarvere til start! Her er der jo som bekendt Danske Mesterskaber indlagt! Birte Kreilgård vandt guld i års klassen i tiden ! Superflot! Peter Andersen, Leif Pedersen og Henrik Rasmussen vandt guld for hold i års klassen! Superflot! En måneds tid senere var der så DM på marathon ved årets Copenhagen Marathon og her var der 24 Langgarvere til start! Preben Hammershøj vandt guld i års klassen i tiden og Peter Andersen vandt bronze i samme klasse i tiden ! For hold vandt Kåre Schneekloth, Martin Stæhr og Tommy Ulse bronze i års klassen! Flot løbet af alle de herre! 6 Langgarvere har i år debuteret på marathon, mon ikke der kommer flere til næste år. Mange Langgarvere har også været til store marathon løb i udlandet og Paris, Berlin og Amsterdam har været de mest markante, med flest Langgarvere til start! Håber mange vil med til Wien ½ og hel marathon i april 2011! Ellers har vi jo været rigtig mange til træning og der har også været mange til klubløbene! Intervaltræningen på Selskov Stadion har vi også fået gang i! Super godt. Håber på et godt løbeår for Langgarverne i 2011!

4 Motionsudvalgets beretning ved Dorthe T. Petersen. Vi rider stadig med på motionsbølgen, så der har også i år været en pæn fremgang af nye medlemmer og det har både været nybegyndere, men også en del løbere som gerne vil være en del af en klub. Til foråret begyndertræning startede der ca. 40, vi var 4 trænere tilknyttet, Michael, Anne, Allan og jeg selv, og det er min oplevelse at det var tilpas. Målet var igen i år Superbest løbet i Allerød og det var der mange der nåede. Og da vinteren begyndte at banke på hold vi en aften med vores nye løbere, hvor vi bl.a snakkede om hvad det vil sige at løbe om vinteren. I starten af året havde vi en snak i bestyrelsen om at der var for mange løbegrupper i klubben og det var også det der blev meldt tilbage for nye løbere, at de havde svært ved at overskue vores tilbud. Det førte til at vi besluttede at det kun var de faste løbetider der blev annonceret og at vi flyttede løbetidspunktet om lørdagen til kl. 9. og det var en god beslutning, for der pænt fremmøde om lørdagen, både til de korte og lange ture. Jeg synes at det forgangne år må stå i fællesskabet navn, der er sket så mange ting både på det sociale plan og på løbeplan, jeg synes at vi i år virkelig har fået cementeret at vi er en klub med en masse aktive medlemmer. Som Kirsten nævnte i sin beretning har vi et pænt fremmøde til vores løbedage og vi prøver så vidt muligt at følges ad de første km. det kæmpede vi lidt med sidste vinter, men efterhånden fandt alle ud af at følges ad til Føtex for der at dele sig op. Vi har fået sparket lidt liv i intervaltræningen og har henover sommeren mødtes ved klubben og fulgtes ad ud til stadion, desværre sker der det,at folk gerne vil ledes og have at vide hvad de skal og vi kan desværre ikke stille med en fast person til denne funktion. Der har været stor interesse for vores klubløb og der har været en god fælles ånd både før og efter løbet, dejligt at blive heppet i mål af sine klubkammerater. Der er flere løbere der har prøvet kræfter med hel og halvmaraton. Fællesskabet var også i år med til at beslutte at næste års (eller skulle jeg sige et af næste års maraton ) marathontræning skal være rettet mod Wien. Vi har dog også i det forgangne år haft manglen på trænere, der kunne tage over når begyndertræningen var færdig, det synes jeg stadig er et problem for klubben at vi ikke kan tilbyde mere specifikt træning, og i den anledning fik jeg en ide på en af mine løbetur. Vi har en del gamle løbere i klubben som ikke løber mere, men som besidder en masse viden, hvis man nu forstillede sig at en meldte sig til at tage sig af f.eks intervaltræningen, der behøves jo ikke at løbe eller kom selv med et bud, gode råd modtages. Gymnastikken har også fungeret godt i det forgangne år og selv om vores gymnastikinstruktør stoppede lykkedes det os at finde en til at tage over- Irene Færgemann, som virker som en meget kompetent afløser. Triathlonudvalgets beretning ved Bente Madsen.

5 Det har været et godt og aktivt år i triathlonafdelingen. Hele 15 af os har haft medlemsskab i Dansk Triathlon Forbund, det der i gamle dage hed licens. Der har i år været Langgarvere til start i samtlige danske mesterskaber undtagen et enkelt, og dette giver til sammen hele 13 mesterskabsstarter. Alle disse starter resulterede i mange flotte præstationer, men har dog ikke givet afkast i form af top 3 placeringer og dermed medaljer til klubben. Disse mesterskaber har været en del af en såkaldt Blue Seventy Cup, der har været afviklet over hele sæsonen. I denne cup har tri klubberne samlet point ud fra, hvor mange starter deres medlemmer har haft, og hér placerede Langgarverne sig på en fornem 13. plads ud af 67 startende klubber. Det fortæller lidt om, hvor flittige især vores tri-drengene har været. Den store flittighed skyldtes bl.a. at nogle af jer har trænet målrettet frem mod årets kulmination inden for tri, nemlig Challenge Copenhagen. 4 seje Langgarvere stod til start på Amager Strand denne morgen i august, de gennemførte alle sammen, og klubben blev 4 nye Ironman titler rigere. Den ene var debutant, de 3 andre havde taget udfordringen op tidligere. Jeg vil dog ikke undlade at nævne, at den ene af de 4 med dette års præstation rykkede direkte op på en fjerde plads på Langgarvernes Alle Tiders Rangliste. Fantastisk set i lyset af, at Langgarverne i gamle dage var en klub med masser af seriøst trænende jernmænd. Vi har efterfølgende været beriget i klubblad og på hjemmeside med spændende læsning omhandlende både træningen op til og de herres personlige oplevelser under konkurrencen. Tak til Tommy, Heino og Tim for disse beretninger. Klub tri turen i år havde rekord stor deltagelse. Hele 12 Langgarvere var med på turen, som i år gik til Midsommer Tri og Du i Blovstrød. Et stævne vi ikke havde brugt til klubtur før, og som man har kunnet læse i klubbladet, så var det et rigtigt gør det selv stævne, tælle baner selv, tælle omgange selv, osv. Arrangørens resultatformidling var præget af en vis upræcished, så inden næste sæson skal vi nok evaluere stævnets egnethed som mål for en klubtur Men tak for en rigtig god aften og for en god og tæt kamp om Masters point. Klub tri tøj har snart gennem et par år været et hot emne. Alle ved at den danske leverandør af vores røde tritop stoppede. Vi har klaret os gennem indeværende sæson ved at låne af hinanden, men det er jo ikke holdbart i længden. Det gav næring til tanken om, at få en tritop i Langgarvernes kendte gule farve. En færdigfabrikeret er ikke at købe, men vi har fået syet en prøvemodel hos leverandøren af vores nye løbe tøj.

6 Den er nu afprøvet i svømmebassinet, og da tri tøj i særdeleshed skal kunne tåle svømning og sidde tæt under øvelsen, så blev resultatet af afprøvningen således: stoffet er for løst = ikke tight (både som vådt og tørt) bliver meget tungt som vådt trykket løsner for store lommer ( tager vand ind ) flot design indtil midt på kroppen flot farve flot tryk (før det løsnede) Konklusion: IKKE EGNET Det melder vi tilbage til fabrikanten, måske får vi syet en ny prøve model ud fra vores tilbagemeldinger. Det bliver en opgave i den kommende vinter. Klubsvømningen er blevet et stort tilløbsstykke. Alene i år er der uddelt 55 svømmebilletter, og vi har også i år fået bevilget penge til en svømmetræner. Undervisningen vil foregå i 2 x 6 seancer over vinteren. Første undervisning er nu på torsdag, og vi forventer rigtig mange crawl interesserede Langgarvere stå på bassinkanten og trippe utålmodigt. Det bliver en stor opgave for træneren og en stor opgave for livredderen! Indtil nu har svømmebanerne og ansøgning af samme ligget i triudvalgsregi. Det bliver nu adskilt for en stund, da jeg fortsætter som ansvarlig for svømningen lidt endnu, men som bekendt stopper som triudvalgsformand. Og som afgående formand for triudvalget vil jeg takke for 12 gode, sjove og spændende år på posten. Et aktivt udvalg i fremgang, som vil være en drøm at overtage.

7 Kassererens beretning ved Vibeke Nielsen. Kassereren fremlagde regnskabet, der udviste et resultat på kr.( ,27)- og en balance på kr ,64. Der var flere bemærkninger til diverse konti. Ny kontoplan til næste år. Revisionens bemærkninger ved Thomas Larsen. Ingen bemærkninger. Ny kontoplan til næste år. Fastlæggelse af kontingent og rykkergebyr. Kassereren fremlagde budget og foreslog at fastholde kontingent og rykkergebyr uændret. Forslaget blev vedtaget.. Indkomne forslag: Ingen indkomne forslag. Valg af bestyrelse. Forretningsudvalg: A. Formand: Kirsten Helgason, genvalgt. B. Næstformand: Dorthe T. Petersen, ikke på valg. C. Kasserer: Vibeke Lundstrøm, ikke på valg. D. Sekretær: Lis Larsen, genvalgt. Øvrige bestyrelse: D. Formand for konkurrenceudvalg: Allan Nielsen, genvalgt. E. Formand for Motionsudvalg: Vacant F. Formand for triathlonudvalg: Nickolai Thoms, ny formand. Øvrige valg. G. Revisorer, Thomas Larsen, Elly Larsen genvalgt Beretningerne godkendes.

8 Eventuelt: Jørgen Brinch: En stor TAK til Bente Madsen der for 12 år siden tog fat om triathlonafd. i Langgarverne. På det tidspunkt var flere taget til andre klubber. I dag kan vi være med igen takket være dig. Bente står stadig for svømningen. Poul Erik Tobiasen: - Spørgsmål til tidtagningsudstyr i formandens beretning: Havde ikke hørt om dette kostbare indkøb og mente vi var for lille en klub med for få løb. Thorbjørn Konstantinovitz fortalte om udstyret og hvad det kunne i dag, og i øvrigt ville der blive afholdt et møde for alle interesserede, der skal bruges flere personer til opstilling og ibrugtagning. Søren Hansen: Vedr. sponsoraftaler. Vi må have nogle klare retningslinjer fra bestyrelsen til dette. Disse aftaler skal være skriftlige. Dette tages op i bestyrelsen. Lone Nielsen: Sponsoraftaler er for det meste først på plads som noget af det sidste. Vi mangler en motionsudvalgsformand = kordinator. Vi opfordrede kraftigt til de fremmødte medlemmer om denne post. Carina Møller sov på dette og meddelte formanden at hun gerne ville indtræde i bestyrelsen som motionsudvalgsformand. En stor TAK til Carina, og vi glæder os til arbejde sammen med dig. Dirigenten takkede for et godt og livligt inspirerende møde. Dirigent: Margit Ulmer Referat: Lis Larsen Hillerød d. 25. oktober 2010

9

Referat af generalforsamling i SSF

Referat af generalforsamling i SSF Referat af generalforsamling i SSF Søndag den 30. marts 2014 klokken 09 00 Formanden byder velkommen og som første punkt på dagsordenen skal der vælges en dirigent, formanden foreslår Søren Bødtger. Der

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter Christiansfeld den 20. feb.2012 Dagsorden: Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter 1. mandaternes prøvelse 2. Valg af dirigent 3. Beretninger fra Formanden Seniorlederen

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub

Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub 1. Valg af dirigent - Hovedbestyrelsen foreslog advokat Jens Hjortskov, (JH) som blev valgt uden modkandidater. - JH konstaterede at generalforsamling var

Læs mere

34. Årgang Marts 2013 1

34. Årgang Marts 2013 1 34. Årgang Marts 2013 1 SAMMENSÆTNINGEN AF HOVEDBESTYRELSE OG UDVALG I STOHOLM IDRÆTSFORENING 2012 Navn Adresse Telefon HOVEDBESTYRELSEN Formand Gitte Christensen Lånumvej 1, Stoholm 97 54 23 20 Kasserer

Læs mere

5. REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2010

5. REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2010 Ordinært repræsentantskabsmøde 2011 Afsnit 5 side 1 5. REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2010 Repræsentantskabsmødet blev afholdt den 14. marts 2010 på Rødovregård. Følgende klubber var repræsenteret ved repræsentantskabsmødet:

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

Generalforsamling Vejle Skytteforening

Generalforsamling Vejle Skytteforening Generalforsamling Vejle Skytteforening Torsdag d. 19. februar 2015 REFERAT Generalforsamling nr. 153 for Vejle Skytteforening. 36 Deltagere 1. Valg af dirigent: Peter Tørslev 2. Valg af protokolfører,

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub 1. Valg af dirigent Michael Høgh blev enstemmigt valgt. Han gav ordet videre til Niels Chr., der startede med den første beretning.

Læs mere

REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015

REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015 2015 Referat GF 020315 REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015 2. marts 2015 kl. 19.30 i klublokalerne Grønnegade kaserne i Næstved Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning 3) Regnskab 4) Indkomne

Læs mere

Årsberetning 2010 Fodbold

Årsberetning 2010 Fodbold Årsberetning Fodbold Fodbold er ikke spørgsmål om liv eller død det er meget vigtigere! Bill Shankly (1913-1989), Liverpool manager Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Det sportslige... 3 Ungdom... 3 U07

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens

Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens 1.) Konstatering af møderet og stemmetal Jørgen Bitsch, Formand DMU, bød Hovedbestyrelsen og de fremmødte klubrepræsentanter

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Brøndby den 4. november 2009 Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2009 Comwell Roskilde a-s Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde Søndag den 19. april 2009 kl. 10.00 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Willy

Læs mere

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP.

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP. HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP. Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 10. april 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F BRANDHØJ FREDAG DEN 8. JANUAR 2010 KL. 18.00

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F BRANDHØJ FREDAG DEN 8. JANUAR 2010 KL. 18.00 1 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F BRANDHØJ FREDAG DEN 8. JANUAR 2010 KL. 18.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog formanden for Kreds 2, Jens Krumholt,

Læs mere

Himmelev-Veddelev Boldklub.

Himmelev-Veddelev Boldklub. Himmelev-Veddelev Boldklub. Ordinær Generalforsamling : Himmelev den. 31.1.2012. Tid og sted : Tirsdag den 31. januar 2012 kl. 19,00 Herregårdsvej 46 i klubhuset. Dagsorden : 1. Generalforsamlingen åbnes.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Abf. Gartnerhaven I fredag den 8. april 2011 kl. 17.00.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Abf. Gartnerhaven I fredag den 8. april 2011 kl. 17.00. Referat fra den ordinære generalforsamling i Abf. Gartnerhaven I fredag den 8. april 2011 kl. 17.00. Referent: Tina Ipsen 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af to stemmetæller. 4. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Nr. 2, april 2015. Medlemsblad for Helsingør SKI & ORIENTERINGSKLUB. Medl. af Dansk Orienteringsforbund - Dansk Skiforbund - Dansk Atletikforbund

Nr. 2, april 2015. Medlemsblad for Helsingør SKI & ORIENTERINGSKLUB. Medl. af Dansk Orienteringsforbund - Dansk Skiforbund - Dansk Atletikforbund Nr. 2, april 2015 Medlemsblad for Helsingør SKI & ORIENTERINGSKLUB Medl. af Dansk Orienteringsforbund - Dansk Skiforbund - Dansk Atletikforbund "" Medlemsblad for Helsingør Ski & Orienteringsklub www.hsok.dk

Læs mere

KRATTEN LÆS INDE I BLADET:

KRATTEN LÆS INDE I BLADET: KRATTEN December 2005 NR.6 ÅRGANG 38 Så er julen over Gistrup igen BADMINTON FODBOLD GYMNASTIK PETANQUE TENNIS VOLLEYBALL LÆS INDE I BLADET: Diverse generalforsamlinger Fodbolddrenge og piger på tur God

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af 2 stemmetællere 4. Bestyrelsens

Læs mere

December 2013 Nr. 5 36. årgang

December 2013 Nr. 5 36. årgang December 2013 Nr. 5 36. årgang Indhold Rummer din økonomi skjulte muligheder, er vi eksperter i at afsløre dem Medlemsblad for Egå Sejlklub Udgivelser 5 gange årligt. Nr. 1 d. 7. februar. Nr. 2 d. 11.

Læs mere

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE Tuborgfondet støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE 250 stk visitkort inkl. levering: 295,- www.lime-coffee.dk..

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat af: Generalforsamling i Vejle Motorbåd Klub Torsdag, den 10. april 2014 Generalforsamling den 10. april

Læs mere

Nummer 52. for Øster Brønderslev og Hallund området ADH - LAN - B70 - RAP - ØBC - ØBI. Vin - Gadespejlet - Borgerforeninger

Nummer 52. for Øster Brønderslev og Hallund området ADH - LAN - B70 - RAP - ØBC - ØBI. Vin - Gadespejlet - Borgerforeninger LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området ADH - LAN - B70 - RAP - ØBC - ØBI Vin - Gadespejlet - Borgerforeninger Hvilshøj Boldklub - Kirkenyt - Hattefest Nummer 52 februar-maj 2009 s økonomi

Læs mere

CLUBMESTRE 2002 STARTISTEN NR. 63 / 2002 1 STARTISTEN

CLUBMESTRE 2002 STARTISTEN NR. 63 / 2002 1 STARTISTEN CLUBMESTRE 2002 STARTISTEN NR. 63 / 2002 1 STARTISTEN LEDER Et lille halvt år er gået, og et nyt nummer af startisten står for døren. Denne version af startisten er i lidt nye rammer, idet Jesper Hede,

Læs mere

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden KLUBBLAD NR 1 2015 HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden FØLG FØLG ALLE MED AKTIVITETER PÅ Side PÅ 1 Hals Bådelaug Udvalgs og bestyrelsesmedlemmer Bestyrelse: Allan Cocks 42 16 24

Læs mere