Juni. I dette nummer kan du læse: 1. maj talerne. Referat og organisations beretning fra generalforsamlingen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Juni. I dette nummer kan du læse: 1. maj talerne. Referat og organisations beretning fra generalforsamlingen"

Transkript

1 Nr. 6 juni 2013 Juni 1. Sildemøde, Foyeren kl Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset, kl Møde om budget, Kommunalbestyrelsessalen, kl Bestyrelsesmøde, Birkelundgård kl Deadline for s-posten 25 S-posten udsendes, Birkelundgård, kl Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset, kl årgang I dette nummer kan du læse: 1. maj talerne Referat og organisations beretning fra generalforsamlingen Du kan tegne en A-aktie og være med til at sikre borgerne i Albertslund en god fremtid - se s. 25 I DET SKARPE SOLSKIN!!! Kandidater, der havde mulighed for at komme til 1. maj mødet

2 Side 2 S-POSTEN Medlemsblad for Socialdemokraterne i Albertslund. Redaktion: Jette Kammer Jensen (ansvarshavende) Britta S. Jørgensen Indlæg sendes eller mailes til: Jette Kammer Jensen Tranehusene 96, 2620, Albertslund Tlf.: Deadline - se kalenderen bagest i bladet S-posten tilgår medlemmerne, Folkebibliotekerne, ABA, Albertslund Posten m.fl. S-posten findes på hjemmesiden Leveringsproblemer - kontakt: Aage Jensen, tlf Lay-out: Britta S. Jørgensen Indhold: S-posten Redaktion og bladets indhold... side 2 Invitation til Grundlovsfest... side 3 Sammen om Albertslund Steen Christiansens 1.maj tale... side 4 Budgetmøde... side 6 DSU-klumme... side 7 Referat fra generalforsamlingen.. side 8 Opfordring til at skrive... side 10 Organisatorisk beretning... side 11 Billeder fra midtvejsevaluering... side 13 Fællesskab og solidaritet det Handler 1. maj om Mogens Lykketofts 1. maj tale... side 14 International dag... side 17 Så er det igen blevet 1. maj Vibeke Storm Rasmussens tale... side 18 Majbritts 1. maj tale i 3 F... side 20 Find guld i skoven... side 22 Sildemøde... side 24 A-aktier... side 25 Kalenderen... side 26 Arbejdsgrupper... side 26 A-gruppen... side 27 Partiforeningens bestyrelse... side 28 Jeg vil gerne være medlem af Socialdemokratiet Navn: Adresse: Postnr.: Ønsker nedsat kontingent By: På grund af at være fyldt 60 år Tlf.: Dato: / 2013 Underskrift: Sendes til: Socialdemokraterne i Albertslund, v/ Else Boel, Stjernens Kvt. 5 C, 2620 Albertslund

3 S-posten Grundlovsfest på Vestegnen Onsdag d. 5. juni 2013 kl på Højrupgård i Vallensbæk Landsby Side 3 Dejlig jazzmusik og ikke mindst grundlovstaler kl Jazzorkesteret Henning Munk og Plumperne spiller op til en dejlig grundlovsfest. kl Forsvarsminister MF Nick Hækkerup, (A), kl Spidskandidat til Region Hovedstaden MF Sophie Hæstorp Andersen (A) kl Forbundsformand John Dybart, Serviceforbundet kl Formand for Børnerådet Per Larsen Der er tombola og hoppeborg. Gratis kaffe og småkager. Det er muligt at købe øl, vand og vin. I de første to timer vil det være muligt at købe mad fra grillen med salat m.v. Voksne 70 kr., børn 30 kr. Arrangør: Socialdemokraterne i Region Hovedstaden samt Socialdemokraterne i Albertslund, Ballerup, Glostrup, Ishøj, Høje Taastrup, Vallensbæk og 3F Høje Taastrup. Kl er der samkørsel på cykel fra Føtex parkering.

4 Side 4 Sammen om Albertslund S-posten 1. maj tale ved borgmester Steen Christiansen Mon ikke mangen en socialdemokrat i disse uger kunne drømme sig ind i et Harry Pottersk univers? Smutte ned på togstationen Kings Cross. Løbe ind i muren og på den anden side tage toget til Hogwarts magiske verden hvor meget kan lade sig med magi. Også selvom der lurer farer overalt? Men vi socialdemokrater er her lige her, hvor der er brug for os. Vores historiske DNA. Fra 1870 ernes kamp for politiske og faglige rettigheder, kvindernes stemmeret i 1915, Kanslergadeforliget i 1930 erne, til transformationen af Danmark fra landbrugsland til et moderne samfund med uddannelse, job og boliger. Og sidst, men ikke et mindst et stærkt fællesskab. Et fællesskab, der sikrer, at alle de bedste muligheder for at folde sit liv ud. Et fællesskab, der sikrer at vi lytter til hinanden og træffer beslutninger i respekt for det Vi er enige om og måske knap så enige om. Et stærkt koncept Det danske velfærdssamfund er et fantastisk stærkt koncept som vi socialdemokrater har ophavsrettighederne til. Ikke fordi rettighederne i sig er interessante, men hver dag bestræber os på at skabe en dag, der er bedre end den foregående. Et mere retfærdigt samfund for den enkelte. Omverdenen er en del af vores fællesskab. Som den første regering skabte vi i 70 erne et forureningsministerium. Industrisamfundet trak på jordens resurser. Vi handlede, da vi så det. I 80 erne og 90 erne da blev klart, at klima-og miljøpåvirkningerne truede klodens eksistens gik vi i forrest i kampen for det bæredygtige samfund. Vi handlede, da vi så den udfordring.

5 S-posten Faktisk i et omfang, så borgerligheden omtalte som miljøimperiet. Det var så også det, borgerligheden savede ned til sokkeholderne, da de kom til i De destruktive nullere. VKO-regeringen lod samfundsøkonomien løbe løbsk, fordi man ikke turde styre, og som sammen med en finanskrise betød private arbejdspladser forsvandt som dug for solen. Og hvem er det der betaler prisen for borgerlighedens laden stå til? De, der mister jobbet. Den arbejdsløse. De borgere som har for lidt i forvejen. De unge kommer endnu længere fra job og uddannelse. Og der er mere at arve fra VKO -tiden, hvis Løkke og Co kommer igen: Starthjælp og kontanthjælpsloft venter forude. Nulvækst i den offentlige sektor mia.-besparelser venter. Flere nedsættelser af skatter- og afgifter, der trækker tæppet væk under fællesskabet. Nedsættelse af arveafgif- Side 5 ten for selvfølgelig skal det blive i familien. Der er forskel på dem og os. Vi rydder op. Som historien byder os det, er det faldet vi vores lod at rydde op efter VKO og skabe et fundament under fremtidens velfærd. Vel at mærke på et tidspunkt, hvor der er et borgerligt flertal i folketinget. Der er nok et flertal, der peger på en socialdemokratisk-ledet regering, men der er og bliver et borgerligt flertal. Derfor er det også vigtigt at holde sig resultaterne for øje: en kickstart, der betyder arbejdspladser en grøn energiaftale, der fremtidssikrer Danmarks energiforsyning og skaffer arbejdspladser Massiv fremrykning af renovering af almene boliger skabe arbejdspladser og bedre boliger. Det højeste offentlige anlægsniveau i danmarkshistorien. En forhøjet ældrecheck. Togplan DK, der sikrer timedrift i skinnerne over det ganske land. Fokus er at skaffe arbejdsplader, arbejdspladser og arbejdspladser.

6 Side 6 Selv når betingelserne er benhårde. Og det gør vi også i Albertslund. Vi har lige vedtaget en jobpakke til 12 mio. kr., der i to år sikrer 61 nye job til borgere, der får mulighed for at komme tættere på arbejdsmarkedet. Når vi bygger plejecenter, sundhedshus, ældrebolig og nye butikker i Albertslund centrum for halv mia. S-posten Når vi bruger rigtig mange kræfter på Campus Albertslund, som skal trække nye ungdomsuddannelser til byen og gøre det mere attraktivt for byens unge at tage en ungdomsuddannelse. Det er så vigtigt. Ingen Harry Potter Der kommer ingen Harry Potter og skaber resultater. Det er dybest set heller ikke nødvendigt. For vi har et fantastisk stærkt bud selv: Fællesskab og velfærd. Der er kun os til at skabe fair og lige muligheder for alle. Sammen om Albertslund også d.19. november. JKJ Medlemsmøde om budgettet D. 6. juni Kommunalbestyrelsessalen Kl Hvad vil og kan vi få med i kommunens budget for 2014??? Steen indleder og håber på en god dialog om det kommende års økonomiske udfordringer og muligheder.

7 S-posten DSU KLUMMEN Side 7 Kampen mod den ekstreme venstrefløj 1. maj 2013 oplevede jeg og mine kammerater i DSU en gammel fjende, som vi troede, vi havde nærmet os, men nej. Den yderste venstrefløj er og bliver en ligeså stor fjende som de borgerlige. 1. maj var jeg ligesom så mange inde i Fælledparken og oplevede, hvordan en gruppe mennesker mente, at folk, de var uenige med, ikke havde ret til at ytre deres mening. Her ses tydeligt grænsen mellem dem og os. For selv om vi begge betragter os som venstreorienterede, så er det nogle helt andre værdier, vi ønsker at bygge vores samfund på. Og de værdier, de udtrykte den 1. maj, er ikke nogle, som jeg forbinder med et demokrati! Vi skal i det danske demokrati respektere, at alle skal høres, også dem vi er uenige med. Det er ikke i orden at sabotere andres taler eller mulighed for at blive hørt. Særlig ikke til arrangementer, hvor at de er inviteret! Vi skal derfor huske at vi skal have et rødt Danmark, men et rødt Danmark bygget på demokratiske værdier, hvor at der er plads til at kunne tale, også selvom at det ikke falder i den yderste venstrefløjs smag. DSU GAV arrangementer er i juni: d.11 hvor at der er medlemsmøde og d.25 hvor at der er sommerfest (med forbehold for ændringer) :) Kontakt Simon:

8 Side 8 S-posten Referat fra generalforsamlingen 22. april 1. Valg af dirigent: Andreas Gysting Frederiksen, som konstaterede generalforsamlingens lovlighed. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. 3. Valg af referent: Steen Poulsen 4. Valg af stemmetællere: Morten, Leif og Chresten. 5. Beretninger: a) Kommunalpolitisk v/ Steen Christiansen Steen gennemgik den økonomiske og politiske situation i Albertslund. Vi har grundlæggende en god økonomi, indtægter og udgifter blev gennemgået. Budgetforliget mellem S og SF blev tiltrådt af DF. Byens fornyelse medfører, at anlægsudgifterne stiger. Fængselsgrunden, Hyldagerskolen, Campus Albertslund og industriområdet. Flere ældre, derfor sundhedscenter og nyt ældrecenter. Albertslund centeret solgt, men torve og stræder er ikke solgt. Busholdepladsen bliver flyttet. Ungecenterets fysiske sammenlægning er udskudt til 2014 på grund af overvejelser omkring vort gymnasium. Der er endnu intet resultat omkring voldgiften i forbindelse med Kongsholmcenteret, der er mange penge på spil. Der er overkapacitet på vore institutioner tilpasning nødvendig. Hanbjerghus lukkes. Nyt forsyningsselskab nye betalingsformer, halvårlige betalinger. Industriområdet skal udvikles med grøn vækst. Byens lys udvikles. Hyldagerskolen rives ned. Birkelundgård renoveret flot! Det er endelig lykkedes at tilføje et AIF et klubhus. Der er skabt relationer til erhvervslivet. Strukturforandringer i Albertslunds administration på vej. Lærerlockouten omtalt. Slutteligt omtaltes de økonomiske udsigter, herunder likviditetskurven og et nyt koncept: AlmenBolig+

9 S-posten Side 9 Efterfølgende debat om lærerlockouten, AlmenBolig+, salg af kanaler og søer og synlighed. b). Organisatorisk v/ Majbritt Brander. Kan læses andet sted i S-posten. Vi gør vores bedste! c). Regnskab v/ Else Boel Tallene taler for sig selv! Enstemmigt vedtaget. 6. Aktivitetsplan for det kommende år. Godkendt! 7. Kommunalpolitisk program, afstemning om ændringsforslag: Steen indledte med nogle generelle bemærkninger. Ændringsforslagene behandledes i en god og konstruktiv debat, hvorefter det samlede program enstemmigt blev vedtaget. 8. Indkomne forslag: Ingen indkomne forslag. 9. Valg til bestyrelse: a. Formand: Majbritt Brander b. Sekretær: Steen Poulsen c. Bestyrelsesmedlemmer: Britta Jørgensen Flemming Jørgensen For et år Jane Nannberg Suppleanter: Nikolaj Carlsen Aage Jensen Hakima Lakhrissi 10. Valg af revisorer: a. to revisorer: Astrid Hansen Jørgen Lind b. to revisorsuppleanter: Jette Blom-Jensen Susanne Winther- Nielsen

10 Side Valg til kongres: Valget delegeredes til bestyrelsen S-posten 12. Valg af fanebærer: a. fanebærer: Hans E. Jensing b. fanebærer suppleant: Per Gustafsson 13. Valg til AOF: a. bestyrelsesmedlem: Steen Poulsen b. repræsentantskabsmedlem: Elisabeth Bentzen Eventuelt: Regionsarrangement og to kronikker blev omtalt. Tak til Karin for kronik i januar Den 6. maj Steen Poulsen Referent Opfordring til alle kandidater til kommunalvalget Medlemmerne skal også være sælgere i forbindelse med kommunalvalget. Derfor er det vigtigt, at medlemmerne kender kandidaterne og ved, hvad de står for. S-Posten er selvfølgelig åben for kandidater, så skriv endelig. Dog max. 250 ord Følgende optages ikke: Støtteerklæringer til kandidater optages ikke. Udsagn, der ikke er i overensstemmelse med det kommunalpolitiske program Negative udsagn om andre kandidater Negative udsagn om den hidtil førte kommunalpolitik Redigeringsret: Redaktøren kan redigere indlæggene efter aftale med kandidaten. Redaktøren kan forkorte indlæg. Redaktøren kan undlade at optage artikler/indlæg af pladsmæssige årsager Redaktøren vil forsøge at sikre ligelighed mellem kandidaterne i antallet af artikler/ indlæg. Hilsen Jette Kammer Jensen

11 S-posten Organisatorisk beretning Side 11 Først vil jeg gerne takke for jeres opbakning til partiforeningen i Albertslund. Vi forsøger stadig at gøre vores bedste også mht. at holde jer orienteret om, hvad der sker. Dette år har bl.a. indeholdt Maj: 1. maj, 6. opstart kommunalpolitisk program, 9. medlemsmøde om 2032, 23. medlemsmøde om kommunens budget Juni: 5. Grundlovsdag på Højrupgård, September: 8. Foreningernes dag, 10. medlemsmøde om kongres sen Oktober: 22. generalforsamling, November: 14. møde for kommende kandidater og øvrige interesserede Januar: 8. Nytårskur med Regionen på Aukens Plads, 25. Nytårskur (aflyst), Februar: 4. ekstraordinær generalforsamling, urafstemning til kandidatlisten. Marts: 13. møde for nye medlemmer, April: 7. Olof Palme filmen, 22.Generalforsamling. Der har udover ovenstående været travlt med møder i Børnepolitisk gruppe, Sundheds- og socialpolitisk gruppe, Kulturpolitisk gruppe og Byudvikling og miljøpolitisk gruppe for at få diskuteret og besluttet tekst til det kommunalpolitiske program, kandidatudvalget med at få kandidatlisten på plads og klæde kandidaterne på til valget og valgudvalg med at planlægge kommende valgkamp. Gruppen afholder stadig sildemøder. Her bydes der på en rød sild og en snak med nogle af de socialdemokratiske kommunalbestyrelsesmedlemmer. Der er ca. 2 gruppemøder hver måned, som er åbne for alle i bestyrelsen. Jeg deltager i det omfang, min kalender tillader det. Jeg har deltaget i budgetforhandlingerne med SF, der stadig fore-

12 Side 12 S-posten går i en god stemning med et resultat, som vi ud fra forudsætningerne kan godkende. SF er lige blevet 50 år i Albertslund, hvor Steen og jeg deltog til receptionen. Vi har deltaget i adskillige konferencer og arrangementer lavet af Hovedstadsregionen, partikontoret eller andre socialdemokratiske partiforeninger. Vil du med til disse, skal du bare melde dig til min mail-listen. Der er stadig et tæt samarbejde med Høje Tåstrup i denne tid særligt omkring regionsvalget og det landspolitiske. En del af dette samarbejde går ud på at vi inviterer hinandens medlemmer til arrangementerne vi laver. Vil du inviteres på mail, skal du sende din mail til mig. Dette med at tilmelde sig min mail-liste er primært for at få datoerne tidligt, alle arrangementer, der kan nå det, kommer selvfølgelig i s-posten. Vi har samarbejde med Glostrup partiforening omkring uddannelse af kandidaterne til kommende kommunalvalg. Vi har fortsat samarbejde omkring Grundlovs arrangementet på Højrupgaard. Det er Vallensbæk partiforening der arrangerer og så deltager vi sammen med flere andre partiforeninger bl.a. Høje Tåstrup, Ballerup og Glostrup. Medlemstallet er omkring de 309 et fald med 16 hen over det sidste år. Til trods for at vi har fået 25 nye medlemmer. Velkommen til jer. Vi har fortsat tiltaget med at tilbyde nye medlemmer et besøg og et årligt velkomstmøde. Vi oplever det har god effekt på fællesskabet. DSU-GAV er der fin kontakt med. Vi har nu i partiforeningen 14 DSU ere. DSU har fået ny formand Simon, der også er kandidat til kommunalbestyrelsen. Bestyrelsen holder møde hver måned hvor der arbejdes organisatorisk med at afholde og koordinere møder, oplæg, planlægge og holde styr på de forskellige opgaver der skal være lavet inden for bestemte tidsrammer. Bestyrelsen har indført et punkt politisk kvarter hvor dagens politiske emne debatteres. Vi har en god fordeling af opgaverne og komplimenterer hinanden i en god og positiv stemning. Forud for disse holder FU et forberedende møde. Bestyrelsesmøderne er åbne for alle medlemmer.

13 I forbindelse med jub res fanebærer kan kom S-posten Side 13 Jeg vil til slut sige -tak til alle jer som aktive har været deltaget i medlemsaktiviteterne -tak til dig der har haft en særlig opgave for partiet -tak til alle i bestyrelsen for jeres kæmpe arbejdsindsats Uden jeres frivillige indsats havde vi ikke været os. Venlig hilsen Majbritt Brander Forstad på forkant: Kandidatmøde på Birkelundgård Børnenes by, Erhvervskommune, Klimalaboratorium Vores by Den røde fane! Kontakt Majbritt

14 Side 14 S-posten Fællesskab og solidaritet det handler 1. maj om Mogens Lykketoft Det socialdemokratiske projekt er med Olof Palmes ord at sikre alle mennesker anstændige livsbetingelser. Det har vi haft mere succes med end stort set alle andre i denne verden. Lige nu er vi stækkede. Vi sidder i regeringsposition. Men vi vandt ikke valget forrige år. Vi er tynget af borgerlige forlig, som vore radikale partnere insisterer på at fastholde. Vi er bundet af EU s krav til den økonomiske politik, der er formuleret af toneangivende borgerlige kræfter med Tyskland i spidsen. Vi vakler under byrden af de problemer, der blev skabt i grådighedens årti i 00 erne, følgerne af den hæmningsløse spekulation, hvor de få i toppen af finansverdenen spillede ufattelige formuer bort og lokkede alt for mange mennesker ind i dyb gæld, mens de endnu havde illusionen om kæmpe værdistigninger på fast ejendom. Vi kæmper med, at den internationale finanskrise har ødelagt millioner af jobs. Staterne er efterladt med vældig gæld, fordi færre tjener penge og flere skal have hjælp. Også de banker, der kørte os ud over afgrunden, har trukket vældige veksler på de fælles kasser. Men vi kæmper ikke bare med følgerne af den internationale krise. Vi kæmper også med regningen fra Anders Foghs skruppelløse stemmekøbspolitik, hvor han bildte vælgerne ind, at de på samme tid kunne få mere velfærd og betale lavere skatter. Alle de problemer, vi har arvet, bringer os i en tvangssituation, der gør det vanskeligt at leve op til de helt forståelige forventninger hos dem, der stemte på os. Front mod de borgerlige Men jeg vil kæmpe for at holde dét parti, jeg har tjent i fem årtier, samlet og give det ny styrke. Der må formuleres nye og offensive visioner om an-

15 S-posten stændighed og sammenhængskraft. Om markedet som tjener og ikke som herre. Om et stærk og fornyet velfærdssamfund, der er levedygtigt under vanskelige globale betingelser. Vi må ikke tage fejl af alvoren i, hvad masser af mennesker siger til os direkte når vi møder dem, og når de bliver spurgt af meningsmålingsinstitutterne, hvad de ville stemme ved et valg i morgen: De vil have os til at markere mere front mod de borgerlige med krav om fair byrdefordeling og solidaritet. I virkeligheden er borgerligheden ikke på fremmarch. Men det ser sådan ud, fordi op mod en tredjedel af danskerne er desillusionerede og siger, at de ikke vil stemme og eller ikke ved hvad de vil stemme. Side 15 Vi må holde fast i, at velfærdssamfundet ikke er problemet, men den afgørende del af løsningen også nu. Vi skal være bevidste om, at mange af vore modstandere blot bruger krisen som påskud til dét angreb på den danske model, som de hele tiden har ønsket. Vi skal lægge mærke, at de klogeste i iagttagere ude i verden fremhæver den skandinaviske samfundsform som en af de stærkeste og mest sympatiske. Jo, men det er klart at lønningerne kan stige for meget og skatten kan blive for høj, så vi af den grund taber unødigt mange jobs. Uddannelse, uddannelse. Fremtiden reddes bare ikke uden at vi især satser på uddannelse, forskning og innovation. Vi hverken kan eller vil overleve i den internationale konkurrence på lav løn eller skat. Vi kan kun bevare gode levevilkår og ordentlig velfærd ved at præstere de mest smarte og konkurrencekraftige ideer, produkter og teknologier. Der er meget fokus på, at mange gamle og få unge om få år kan betyde, at vi mangler arbejdskraft. Det vil være en mere positiv udfordring end den alt for store arbejdsløshed og ikke mindst alt for store ungdomsarbejdsløshed - vi har nu. Men vi skal være yderst bevidste om, at vi uden massiv investering i livslang uddannelse om 10 år kan stå at mangle et par hundrede tusinde, der kan det, der er brug for; og samtidig have et par hundrede tusinde gående uden job, fordi de ikke har de nødvendige kvalifikationer. Det vil betyde, at jobbene sendes ud eller udenlandske ar-

16 Side 16 bejdskraft ind, mens arbejdsløsheden er uændret høj i Danmark! Langtidsledighed er gift, der undergraver den enkeltes livsmod og muligheder og ødelægger samfundets økonomi. Derfor skal vi også her og nu finde reelle tilbud om job eller uddannelse, for dem, der har været ramt af ledighed i lang tid og fastholde anstændig forsørgelse, hvis jobbet på grund af den fortsatte økonomiske krise ikke kan leveres. Ny kurs i EU Men vi skal ikke mindst på den europæiske front kæmpe for en anden kurs. Jeg var til møde med de andre europæiske parlamentsformænd på Cypern forrige weekend. På tværs af partiskel er der en eksplosivt voksende forståelse for, at den nuværende situation er opskriften på social og politisk ustabilitet hvor lande i Sydeuropa låses fast i en arbejdsløshed, der rammer hver fjerde og endda halvdelen af de unge: EU lægges for had og ingen regering kan genvælges. Og mange af de bedst uddannede og mest mobile udvandrer til andre verdenshjørner. S-posten Det er på tide at vi - med den tyske konservative parlamentsformands ord - bliver mere optaget at få styr på de finansielle institutioner, der har kørt os ud over skrænten, end af at skære ned på socialstaten. Det er på tide at vi - med den tidligere tyske udenrigsminister Joscka Fischers ord - minder Angela Merkel om, hvad der kom ud af det, da en tysk kansler i 1930 førte skære- og sparepolitik med stigende arbejdsløshed til følge som svar på verdenskrisen dengang. Der er brug for et Europa, der i samarbejde med USA først skaber gang i økonomi og beskæftigelse og så tager fat på at nedbringe statsgæld. Og der er brug for at genfinde fokus på en vækst, der er bæredygtig i forhold til det globale klima og til at undgå udtømning af verdens ressourcer. Socialdemokraternes rolle er

17 S-posten fortsat at være den folkelige kraft, der sikrer velfærd og bæredygtighed i samarbejde med de andre kræfter i centrum og til venstre. Bliv og kæmp! I må ikke miste modet. I må ikke blive passive. Tag fat og snak indtrængende med dem, der truer med at forlade os. Alle må blive og kæmpe. Tru ikke med at gå, men bliv og kæmp for vore holdninger. Side 17 Lad os kæmpe sammen for at holde positionerne i lokalsamfundet, i kommunerne og i regionerne, så de, der vil privatisere sundhedsvæsnet ikke tager over. Løkke og Thulle skal ikke have lov til igen at køre med klatten. Socialdemokrater må række hånden ud til partierne til venstre og i midten og til fagbevægelsen og de folkelige organisationer, der kæmper for en bedre fordeling, for social tryghed retfærdighed, og bæredygtighed. Det er dét, mennesker i Danmark forventer af os. Det er dét, vi forventer af os selv. JKJ International dag Plænen ved Birkelundgård D. 25. maj Kl Mange boder, salg af dejlig tyrkisk mad, informationer om foreningers arbejde. Stort musik- og danseprogram. Børneaktiviteter Arrangør: Integrationsrådet i Albertslund

18 Side 18 Så er det igen blevet 1. maj S-posten Vibeke Storm Rasmussen 1. maj talen i år bliver den sidste 1. maj tale, som jeg skal holde, og det er selvfølgeligt vemodigt er valgår til kommunalbestyrelser og regionsråd, og det sker i en tid, hvor mange landspolitisk følger sig svigtet af vores parti. Det gælder ikke mindst lærerne, der er vrede som aldrig før, for der er grebet ind overfor en masse rettigheder, hvor idéen med det hele, hverken er forstået eller accepteret. Folkets skole For mange, mange år siden havde vi stående i det socialdemokratiske program, at vi ville arbejde for en heldagsløsning på folkeskoleområdet, hvor leg og læring var i en skønsom blanding, en skoledag, hvor der var få voksne om børnene, og hvor lærere og pædagoger arbejdede sammen. Jeg var pennefører på den del af oplægget, og vi diskuterede det også her i Albertslund de tog så over 20 år, før den debat kom på Tinge. Havde vi dengang taget fat, så ville vi i dag have haft en folkeskole, som var inkluderende fremfor ekskluderende. Folkeskolen skal være folkets skole, og den skal kunne rumme folkets børn. Folkeskolens betydning for fællesskabsfølelsen skal ikke undervurderes, derfor skal vi styrke folkeskolen, den skal styres af folket ikke af medarbejderne. Naturligvis skal vi have respekt for fagfolket også ved at lytte til dem, og vores ansatte skal have ordentlige vilkår, men det skal ikke være en medarbejderstyret skole. Der ligger et stort arbejde foran os, det er os, der skal pege på og sikre udviklingen af en ny skole, som lever op til det solidariske livssyn, som vi socialdemokrater står for.

19 S-posten Men det er også vores ansvar at få fortalt lærerne, at de er velkomne hos socialdemokraterne, at vi både kan og vil lytte til dem, at vi ikke kan undvære deres viden, kunnen og erfaring for at skabe fremtidens folkeskole, som fællesskabet ønsker. Det er en særlig opgave i valgkampen frem til november. Hospitalssektoren Vores mål er jo, at ingen borger i regionen skal stilles ringere end andre borgere, og kvaliteten skal være i højsædet. Samarbejdet med kommunerne skal styrkes, så det ikke fortsat skal være sådan, at en borger i Søllerød lever 10 år længere end borgeren på Vestegnen. Den plan som blev resultatet var bygget op på afdækning af de faglige udfordringer og de politiske ønsker. Side 19 Effektiviseringer er opnået i omfang, hvor hverken stat kommuner eller det private har kunnet følge med. Vi har fundet nye arbejdsformer, hvor vi har inddraget borgere og patienter i dialog på mange måder. Vi rykker ikke på værdierne, men på metoderne. Når jeg synes, at denne 1. maj tale ikke blot er vemodig, men også svær, så er det fordi, jeg ser farerne i tiden, ikke mindst når de borgerlige vil privatiseringer og konkurrence. Derfor er det vigtigt, at der også efter valget er en socialdemokrat i spidsen for regionen, så støt nu op om Sophie Hæstorp. JKJ For at nå det høje kvalitetsniveau er det nødvendigt med sammenlægninger, så der er de højt specialiserede faglige niveauer. De borgerlige mener, at svaret på alt er privatiseringer og konkurrence, men heldigvis har vi flertallet af befolkningen bag os: lige behandling for alle.

20 Side 20 Min tale til 1. maj hos 3F i Glostrup. S-posten Min første tale på en 1. maj. Hvad skal jeg tale om? Det har jeg gjort mig mange tanker om siden jeg blev spurgt. Jeg har valgt at tale fra hjertet. 1.maj for mig handler om hyggeligt samvær, ordentlige arbejdsforhold og fællesskab. -Hyggeligt samvær 1.maj har jeg i en del år drukket morgenkaffe, sunget sange fra den røde sangbog og hørt taler. Været sammen med mennesker og nydt at solen er kommet frem. -Ordentlige arbejdsforhold Jeg husker i 80'erne, da jeg som ansat på Paaskebrød, som pakkedame. Der blev kæmpet for en kortere arbejdsuge. Utroligt så stor effekt 1 time mindre arbejde om ugen gav af overskud, særligt oplevelsen af, at gør vi det sammen, kan der komme gode og bedre arbejdsforhold til alle. Derfor SKAL vi sammen gøre hele Danmark bedre -Fællesskabet til at vi sammen kan meget mere. Jeg er i dag igen i arbejde efter en lang konflikt, som lock-outet skolelærer. Det fællesskab vi lærere fik, blev bærende for at komme igennem konflikten. Det fællesskab der blev vist af andre ikke-lærere til demonstrationer og andre aktiviteter har været opløftende.

21 S-posten En særlig tak til 3F-Glostrup Side 21 For ca. 15 år siden havde Lærerkredsen i Glostrup besøg af Jesper, der holdt oplæg om hvad, hvor og hvordan man agerer, når der konfliktes. Glostrups formand fortæller, at dengang syntes lærerne at det var da underligt, for lærere konflikter jo ikke. TAK for lån af Jesper, for det fik vi jo så brug for. TAK til 3F-Glostrup for lån af lokalet til fællesmøde for lærerne i Glostrup. Jeg er beæret og stolt af at få lov at tale hos jer i dag. Lille mig socialdemokrat kandidat til regionen Jeg håber at vi i fællesskab bliver ved med at kæmpe kampene, der skal kæmpes, for at vi alle kan leve et liv med lige muligheder. Uanset hvem vi er, hvor vi er og hvad vi er. Det var meningen jeg ville have sagt noget sjovt, men efter 4 ugers udelukkelse fra samfundet, kom det ikke til mig. Min tanker gik også på noget med tal og fakta, men jeg er ikke talrytter. For uanset hvad andre tror de ved. Så ved vi jo godt, at det er os arbejdere, der kender virkeligheden og derfor ved hvilke forandringer der skal til. Vi skal bare gøre det sammen.. God 1. maj og GOD KAMP

22 Side 22 Find Guld i skoven S-posten Igen i år afholder Danmarkshistorien i Vestskoven et stort åbent arrangement for alle interesserede, og det kommer til at foregå søndag den 2. juni kl. 13 til 16 på Vikingelandsbyen i Risby. Temaet i år er Det oversete guld skrald fortæller historie. Det kan jo lyde lidt kryptisk, indrømmer arkæolog Linda Boye fra Kroppedal Museum, men der er skam mening bag ordene. Som arkæolog arbejder jeg meget gerne med ting, som andre har smidt ud glemt eller gemt, og som vi nu har fået frem i dagens lys på ny. I min verden er alt det der er slidt og har fået mærker af flittig brug det allermest værdifulde. Her er det nemlig muligt at genskabe historier og få et godt indblik i tidligere tiders liv, fortæller Linda Boye. Derfor håber hun også, at man har lyst til at komme med sine egne fund, og få dem kyndigt vurderet så man kan få tingenes egen fortælling om alder og anvendelse med hjem. Og så kan man også prøve at være arkæolog for en eftermiddag. Til arrangementet vil Kroppedal Museum komme med en masse jord, som er gravet op fra jernalderfolkets affaldshuller. Vi ved ikke, hvad der er deri, så vi er meget spændt på, hvad gæsterne kan ryste ud af jorden. Det kan være alt fra knogler til metal, så det bliver en spændende dag ved de store sigter For de meget stærke er der mulighed for at komme i skoven sammen med Klavs Mynzberg fra Vikingelandsbyen. Jeg finder det helt store vikingeværktøj frem, og så skal vi finde guld i træerne. Faktisk skal vi helt ind under barken på lindetræer fortæller Klavs Mynzberg, for her gemmer basten sig, og bast kan blive til reb. Vi vil derfor forsigtigt skrælle barken af, så vi senere kan lægge de lange strimler til rødming i en sø. Her skal barken ligge lige til den er klar til at blive til reb, og det kan nemt tage flere måneder fortæller vikingen.

Så skydes valgkampen i gang

Så skydes valgkampen i gang Nr. 8 september 2013 Kalenderen September 7. Sildemøde, Foyeren kl. 11 7. Foreningernes dag, Centeret, kl. 10-15 10. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset, kl. 18 11. Medlemsmøde om budgettet, Rådhusets kantine

Læs mere

Sammen om Albertslund. Gør en god investering NU! Køb A aktier. Bestyrelsen og redaktionen. ønsker alle medlemmer. en rigtig god sommer.

Sammen om Albertslund. Gør en god investering NU! Køb A aktier. Bestyrelsen og redaktionen. ønsker alle medlemmer. en rigtig god sommer. Nr. 7 juli august 2013 Kalenderen August 19. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård kl. 19.30 19. Deadline for s-posten 27 S-posten udsendes, Birkelundgård, kl. 17.30 September 7. Sildemøde, Foyeren kl. 11 10.

Læs mere

Barack Obama indsat som præsident

Barack Obama indsat som præsident Nr. 2 februar 2009 Arrangementer i Februar 7. Sildemøde Musikteatret, Alrummet kl. 11.00-13.00 10. Kommunalbestyrelsesmøde, kl. 18.00 16. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl. 19.30 16. Deadline for S-Posten

Læs mere

Kandidatpræsentation. Stor aktivitet i partiforeningen. Vi håber du vil deltage i urafstemningen og kommentering af det kommunalpolitiske program

Kandidatpræsentation. Stor aktivitet i partiforeningen. Vi håber du vil deltage i urafstemningen og kommentering af det kommunalpolitiske program Nr. 2 februar 2013 Februar 2. Sildemøde, Foyeren, kl, 11 4. Ekstraordinær generalforsamling Rådhusets kantine, kl. 19-21 11. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård kl.19.30 11. Deadline for s-posten 12. Kommunalbestyrelsesmøde,

Læs mere

Vi ses. Generalforsamling 23. april. Kl. 19.30 Rådhusets kantine. Se dagsorden s. 8-9. Kalenderen

Vi ses. Generalforsamling 23. april. Kl. 19.30 Rådhusets kantine. Se dagsorden s. 8-9. Kalenderen Nr. 4 april 2012 Kalenderen 16. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset, kl. 18.00 16. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl. 19.30 16. Deadline for S-posten 23. Generalforsamling, Rådhusets kantine, kl. 19.30

Læs mere

Frihed, lighed og fællesskab

Frihed, lighed og fællesskab Nr. 1 januar 2009 Arrangementer i januar 5. Møde i kulturpolitisk gruppe, Snebærhaven 48, kl. 19.00-21.00 7. Møde i miljøpolitisk gruppe, Præstehusene, kl. 19.30 12. Møde i børnepolitisk gruppe, Herstedøster

Læs mere

Jeg har glædet mig til i dag til kampdagen sammen med jer. Og der er meget på spil i år.

Jeg har glædet mig til i dag til kampdagen sammen med jer. Og der er meget på spil i år. 1. maj tale 2015 (Det talte ord gælder) Kære alle sammen Jeg har glædet mig til i dag til kampdagen sammen med jer. Og der er meget på spil i år. Men jeg vil gerne starte med at fortælle om mit besøg hos

Læs mere

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Bestyrelsens beretning for året 2012 til generalforsamlingen den 12. januar 2013. Så er der gået et år igen, og vi er samlet for at prøve at lave status

Læs mere

Vi ses til Generalforsamlingen 22. oktober. Oktober. I dette nummer er der igen en masse læsestof:

Vi ses til Generalforsamlingen 22. oktober. Oktober. I dette nummer er der igen en masse læsestof: Nr. 9 oktober 2012 Oktober 1. Børnepolitisk gruppe, Herstedøsterskole kl. 18.30 4. Byudvikling og miljøpolitik gruppe, Borgmesterkontoret, kl. 20.00 6. Sildemøde i Foyeren, kl. 11 8. Bestyrelsesmøde, Rådhuset,

Læs mere

Husk generalforsamling

Husk generalforsamling Nr. 2 februar 2011 Kalenderen 2. Telefonbank, Birkelundgård 17-21 5. Sildemøde, Foyeren, kl. 11-13 8 Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset kl. 18 14. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl. 19.30 14. Deadline

Læs mere

Se lyset. Kalenderen. Medlemsarrangement i Hersted Industripark. 14.januar Læs nærmere s. 8

Se lyset. Kalenderen. Medlemsarrangement i Hersted Industripark. 14.januar Læs nærmere s. 8 Nr. 1 Januar 2015 36. årgang Kalenderen 14. Besøg på Doll lysprojekt, Gl. Landevej /Højhuset kl. 19.30 19. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård kl. 19.30 19. Deadline for s-posten 27. S-posten udsendes, Birkelundgård

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

V gør fattige børn fattigere

V gør fattige børn fattigere Marts 2015 V gør fattige børn fattigere f Sine Heltberg, folketingskandidat (S) Frederiksberg Venstre vil skære i forældres kontanthjælp, hvilket gør familien fattigere. Men sagen er åbenbart så vigtigt

Læs mere

Nytårshilsen fra formanden

Nytårshilsen fra formanden december 2014 Nytårshilsen fra formanden Kære socialdemokrater Vi forlader snart 2014, og jeg vil derfor gerne sige jer alle tak for et godt år. Det har været et år, hvor en desværre decimeret S- gruppe

Læs mere

Statsminister Helle Thoming-Schmidts tale ved Folkemødet på Bornholm 12. juni 2015

Statsminister Helle Thoming-Schmidts tale ved Folkemødet på Bornholm 12. juni 2015 Statsminister Helle Thoming-Schmidts tale ved Folkemødet på Bornholm 12. juni 2015 (Det talte ord gælder) Kære alle sammen. Hvor er det dejligt at være tilbage på Bornholm. Det er godt at mærke Folkemødets

Læs mere

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 10. januar 2015

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 10. januar 2015 1 Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 10. januar 2015 Bestyrelsens beretning for året 2014 til generalforsamlingen den 10. januar 2015. Indledning. Kære medlemmer. Det er nu 7. gang jeg står her på en ordinær

Læs mere

Kryds i kalenderen. Generalforsamling. 22. april. Kalenderen. Temaer i dette nummer. Marts. Nye boliger til Albertslund

Kryds i kalenderen. Generalforsamling. 22. april. Kalenderen. Temaer i dette nummer. Marts. Nye boliger til Albertslund Nr. 3 marts 2014 Marts Kalenderen 11. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset, kl. 18.00 17. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård kl. 19.30 17 Deadline for s-posten 24. Kredsrepræsentantskabsmøde med valg af ny kredsformand.

Læs mere

1. maj tale 2006, morgen v. LO s næstformand Tine Aurvig-Huggenberger

1. maj tale 2006, morgen v. LO s næstformand Tine Aurvig-Huggenberger 1. maj tale 2006, morgen v. LO s næstformand Tine Aurvig-Huggenberger Godmorgen Kære venner I mere end hundrede år har vi Socialdemokraterne og fagbevægelsen - kæmpet for større retfærdighed, større frihed,

Læs mere

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU ESBJERG KOMITÉEN Marts 2014 Fra vores telt 1. maj i Gryden Kom og mød Ole Nors fra 3F Aalborg Indhold: - Generalforsamlingen - Aktiviteter i 2014 se medsendte - Valgtræf i København

Læs mere

Husk og stem til Europaparlamentet Den 25. maj. Kom til 1. maj kampdag og festdag

Husk og stem til Europaparlamentet Den 25. maj. Kom til 1. maj kampdag og festdag Nr. 5 maj 2014 Kalenderen Maj 1. 1. maj møde. Birkelundgård. Kl. 7.00 7. Forfattermøde, Lars Olsen, Ho vedbiblioteket, kl. 19.15 13. Kommunalbestyrelsesmøde, Råd huset kl. 18.00 19. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Udvikling eller afvikling

Udvikling eller afvikling STRUKTURREFORMEN Udvikling eller afvikling Stor temadag om strukturreformen i Århus. Hvilke konsekvenser får den? Demokrati og udlicitering var blandt de mange emner, der blev debatteret Mere end hundrede

Læs mere

Efter velkomst og fællessang blev Jan valgt som ordstyrer og Grethe som referent.

Efter velkomst og fællessang blev Jan valgt som ordstyrer og Grethe som referent. SF Grethe Referat af generalforsamling 03.03.13 Efter velkomst og fællessang blev Jan valgt som ordstyrer og Grethe som referent. Stemmeudvalg blev nedsat Formandens beretning: Inge kommenterer den skriftlige

Læs mere

god påske Arrangementer i april Husk generalforsamlingen Mandag den 20. april Kl. 19.30 I Rådhusets kantine

god påske Arrangementer i april Husk generalforsamlingen Mandag den 20. april Kl. 19.30 I Rådhusets kantine Nr. 4 april 2009 Arrangementer i april 3. Torvearrangement med Claus Larsen- Jensen, kl. 16.00-18.00 4. Sildemøde Musikteatret, Alrummet kl. 11.00-13.00 14. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl. 19.30 14.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokratiet i Albertslund. Vedtaget på generalforsamlingen Den 22. April 2014

Vedtægter for Socialdemokratiet i Albertslund. Vedtaget på generalforsamlingen Den 22. April 2014 Vedtægter for Socialdemokratiet i Albertslund Vedtaget på generalforsamlingen Den 22. April 2014 Vedtægter for Socialdemokratiet i Albertslund 1 vedtaget 22. april 2014 Vedtægter for Socialdemokratiet

Læs mere

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009.

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009. 1 Formand Bente Sorgenfreys mundtlige beretning: Vi tjener kassen - statskassen. Vi er samlet for at gøre en forskel. FTF s repræsentantskabsmøde 11. maj 2011 OBS: Det talte ord gælder. Naturligvis skal

Læs mere

Vedtægter for SF København

Vedtægter for SF København Vedtægter for SF København 1 Navn og formål 1.1. Organisationens navn er SF Socialistisk Folkeparti, København, i daglig tale SF København. 1.1 SF København er underlagt SF Socialistisk Folkepartis generelle

Læs mere

Generalforsamling D. 20 oktober Kl. 19.00 Rådhuskantinen

Generalforsamling D. 20 oktober Kl. 19.00 Rådhuskantinen Nr. 8 september 2014 Kalenderen September 6. Foreningernes dag i centeret kl. 10 14 6. Sildemøde, Foyeren, kl. 10-13 8. Medlemsmøde om Kongres forberedelse, Birkelundgård kl. 19.30 10. Kommunalbestyrelsesmøde,

Læs mere

Nettets potentiale i politisk sammenhæng er enormt, og radikale vælgere har et meget højt internetforbrug. Hvordan godtgør man en knust drøm?

Nettets potentiale i politisk sammenhæng er enormt, og radikale vælgere har et meget højt internetforbrug. Hvordan godtgør man en knust drøm? 1. februar 2011 Nettets potentiale i politisk sammenhæng er enormt, og radikale vælgere har et meget højt internetforbrug. Men vindes 2011-valget på internettet? Det korte svar er nej. Analyser af folketingsvalgene

Læs mere

Kryds i kalenderen. Generalforsamling. 22. april. Kalenderen April 5. Sildemøde, Foyeren kl. 11-13 8. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset

Kryds i kalenderen. Generalforsamling. 22. april. Kalenderen April 5. Sildemøde, Foyeren kl. 11-13 8. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset Nr. 4 april 2014 Kalenderen April 5. Sildemøde, Foyeren kl. 11-13 8. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset kl. 18.00 14. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård kl. 19.30 14 Deadline for s-posten 22. Generalforsamling,

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU ESBJERG KOMITÉEN Marts 2009 Fra generalforsamlingen 2009 Indhold: - Generalforsamlingen den 6. februar Årsplan 2009 Delegeretvalg til landsmødet 31. marts Mød Hans Henrik Larsen

Læs mere

Helle Thorning-Schmidts 1. maj tale 2011

Helle Thorning-Schmidts 1. maj tale 2011 Helle Thorning-Schmidts 1. maj tale 2011 (Det talte ord gælder) Krisen og VKO har været et dyrt bekendtskab for Danmark. Vi har mistet 180.000 private arbejdspladser. Der er blevet slået hul i statskassen.

Læs mere

Den danske grundlov sikrer, at ENHVER har ret til at offentliggøre sine tanker. På tryk, i skrift og i tale.

Den danske grundlov sikrer, at ENHVER har ret til at offentliggøre sine tanker. På tryk, i skrift og i tale. Villy Søvndals tale Grundlovsdag 2011 Det danske demokrati har mange år på bagen. Vi er vant til det. Faktisk så forvænte, at vi nogle gange tager det for givet. Vi er så sikre på vores ytringsfrihed her

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 05-08-2015 Søernes Grundejerforening, Tikøb Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent Henning Kabel blev valgt som dirigent. Henning konstaterede, at alle formalia

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Det kræver styrke at skabe forandringer

Det kræver styrke at skabe forandringer Det kræver styrke at skabe forandringer den kan kun komme fra medlemmernes engagement. Derfor skal fagbevægelsen tilbage til medlemmerne. Succes eller nederlag, det afgør vi selv. Anders Olesen kandidat

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat Generalforsamlingsreferat The Danish Society for Biomedical Engineering Affiliate to: International Federation for Medical and Biological Engineering (IFMBE) and European Alliance for Medical and Biological

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Er Folkemødet også for virksomheder?

Er Folkemødet også for virksomheder? Er Folkemødet også for virksomheder? Undersøgelse i Folketinget Undersøgelse foretaget november/december 2012 blandt Folketingets medlemmer. Knap en tredjedel (54 ud af 179) har besvaret spørgsmålene.

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i LEV Københavns Kommunekreds. onsdag d. 26. februar 2014.

Ordinær Generalforsamling i LEV Københavns Kommunekreds. onsdag d. 26. februar 2014. Igen blev generalforsamlingen afholdt i Uddannelsescenter UIUs lyse og rummelige lokaler. LEV København havde fået tilsagn fra to oplægsholdere til at indlede kredsens generalforsamling: Anna-Belinda Fosdal,

Læs mere

KKR HOVEDSTADEN OPSAMLING. DEN BLÅ PLANET, Kastrup. DIALOGMØDE OM DET SPECIALISEREDE SOCIALOMRÅDE

KKR HOVEDSTADEN OPSAMLING. DEN BLÅ PLANET, Kastrup. DIALOGMØDE OM DET SPECIALISEREDE SOCIALOMRÅDE OPSAMLING DEN BLÅ PLANET, Kastrup. DIALOGMØDE OM DET SPECIALISEREDE SOCIALOMRÅDE DEN 5. FEBRUAR 2015 INDHOLD Baggrund Program for dialogmødet Opsamling fra paneldebatten Opsamling fra workshoppen Deltagerliste

Læs mere

NYTÅRSKURER I KREDSEN

NYTÅRSKURER I KREDSEN Vises e-mailen ikke ordentligt? Se onlineversion. NYHEDSBREV: 16. JANUAR 2014 ANNI MATTHIESENS NYHEDSBREV Vær social - hold dig opdateret og deltag i debatten NYTÅRSKURER I KREDSEN Den første uge i januar

Læs mere

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv Mødereferat Emne: Aktiv Kunsts Årsmøde Dato: Tirsdag, den 20. januar 2015 - kl. 19:30 Sted: Deltagere: Fuglsanghus, Hørsholm 53 medlemmer af Aktiv Kunst Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsens beretning

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Vedtægter for Storkreds Sjælland Alternativet Vedtaget i Sorø d. 4. oktober 2014

Vedtægter for Storkreds Sjælland Alternativet Vedtaget i Sorø d. 4. oktober 2014 Vedtægter for Storkreds Sjælland Alternativet Vedtaget i Sorø d. 4. oktober 2014 Vedtægter for Storkreds Sjælland - ALTERNATIVET 1 Navn og omfang Stk. 1. Navnet på storkredsen er Sjælland, herefter i vedtægterne

Læs mere

KARENS MINDE KULTURHUSFORENING Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 11. april 2012

KARENS MINDE KULTURHUSFORENING Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 11. april 2012 KARENS MINDE KULTURHUSFORENING Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 11. april 2012 Formanden Dorthe Eren bød velkommen til 30 medlemmer og foreslog dirigent og referent. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Der er blevet afholdt ordinær generalforsamling i foreningen Garantloekken lørdag den 28. marts 2015 kl. 14 i Actionhouse, Løkken.

Der er blevet afholdt ordinær generalforsamling i foreningen Garantloekken lørdag den 28. marts 2015 kl. 14 i Actionhouse, Løkken. Referat fra Garantloekkens generalforsamling Der er blevet afholdt ordinær generalforsamling i foreningen Garantloekken lørdag den 28. marts 2015 kl. 14 i Actionhouse, Løkken. Referat Indledning: Rigtig

Læs mere

Mennesker på kontanthjælp bliver hængt ud, som om de var roden til alt ondt.

Mennesker på kontanthjælp bliver hængt ud, som om de var roden til alt ondt. 1 Folkemødetale 2015 Johanne Schmidt Nielsen Det talte ord gælder. Jeg vil gerne starte med at sige, at den her valgkamp efterhånden har udviklet sig til sådan en konkurrence om, hvem der kan banke hårdest

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med.

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV APRIL 2015 Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. I mit sommerland hvor jeg bor, så har

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat af MAF- Danmarks generalforsamling

Referat af MAF- Danmarks generalforsamling Referat af MAF- Danmarks generalforsamling MAF Danmark generalforsamling - 5. april 2014 i Jacobskirken, Odense Generalforsamlingen begyndte kl. 15.30 og sluttede kl. 16.30. Formanden Arne Puggaard bød

Læs mere

Vi bakker Helle op. Ny hjemmeside: www.socialdemokraterne-holstebro.dk. August 2010

Vi bakker Helle op. Ny hjemmeside: www.socialdemokraterne-holstebro.dk. August 2010 August 2010 Vi bakker Helle op Ny hjemmeside: www.socialdemokraterne-holstebro.dk Følg vore lokale politiker, se næste arrangement. Besøg vores nye hjemmeside. Kære Socialdemokrat. Efter et flot forår,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Til dirigent blev valgt Gert Meyer Madsen, og han kunne erklære

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød ABF s kreds Nordsjælland, den 9. september 2014 Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød Antal fremmødte foreninger: 11, som

Læs mere

Inspirationsgrupper og udvalg:...din vej til indflydelse. Socialdemokratiet i Århus Kommune

Inspirationsgrupper og udvalg:...din vej til indflydelse. Socialdemokratiet i Århus Kommune Inspirationsgrupper og udvalg:...din vej til indflydelse Socialdemokratiet i Århus Kommune et helt århus - hvordan?...3 børn og unge...4 kultur og borgerservice...5 sociale forhold og beskæftigelse...6

Læs mere

Generalforsamling 22.03.2013

Generalforsamling 22.03.2013 Generalforsamling 22.03.2013 Mødeart: Mødested: Generalforsamling - Single Rock Cafe Horsens. Vestergade 7B, 8700 Horsens. Mødedato: Fredag d. 22.03.2013 kl. 18.00. Referatdato: 22.03.2013. Deltagere:

Læs mere

Referat fra Mogenstrup Grundejerforenings ordinære generalforsamling afholdt den 25. marts 2014.

Referat fra Mogenstrup Grundejerforenings ordinære generalforsamling afholdt den 25. marts 2014. Referat fra Mogenstrup Grundejerforenings ordinære generalforsamling afholdt den 25. marts 2014. Inden generalforsamlingen var der inviteret til stegt flæsk med persillesovs. Formanden bød alle hjerteligt

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus

Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus Formanden, Linda Andersen, bød de forsamlede lokale beboere velkommen til landsbyforeningens første ordinære generalforsamling.

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Kalenderåret 2014 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat

Læs mere

Præmie overrækkelse kl. 09.15

Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden - Generalforsamling Sektion 21 Præmie overrækkelse kl. 09.15 Søndag den 05. januar 2014 -Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Togo Bjergfelt 0151 Hvalsø

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 28. januar 2012

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 28. januar 2012 Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 28. januar 2012 Bestyrelsens beretning for året 2011 til generalforsamlingen den 28. januar 2012. Så er der gået et år, og vi er igen samlet for at prøve at lave status

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

S-posten. Vi ses på Birkelundgård kl. 8. Glædelig 1. maj. Socialdemokraterne i Albertslund. Kalenderen. Igen Igen Igen Igen

S-posten. Vi ses på Birkelundgård kl. 8. Glædelig 1. maj. Socialdemokraterne i Albertslund. Kalenderen. Igen Igen Igen Igen S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 5 maj 2015 Kalenderen 1. 1.maj møde, Birkelundgård, kl. 8 OBS - det er Bededag derfor det sene tidspunkt 2. Sildemøde, Alrummet kl. 11-13 12. Kommunalbestyrelsesmøde,

Læs mere

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Tilstede: Niels Sander Jeanette Johnsen Thøger Kristoffersen Ulla Kristoffersen Daniel Kristoffersen Gitte Flindt Gert Flindt Jan

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Generalforsamling i Fælleslisten den 13. marts 2013.

Generalforsamling i Fælleslisten den 13. marts 2013. 2013-03-13 Generalforsamling i Fælleslisten den 13. marts 2013. Pkt. 1 Valg af dirigent og referent Dirigent Aksel Jepsen foreslået og valgt Referent Gitte Uttrup foreslået og valgt Pkt. 2 Beretning ved

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af DFUNKs generalforsamling, 17. marts 2013

Referat af DFUNKs generalforsamling, 17. marts 2013 Referat af DFUNKs generalforsamling, 17. marts 2013 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Nicholas Referent: Line Stemmetællere: Mie og Julie 2. Landsbestyrelsens årsberetning ved formanden

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen.

Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen. Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Generalforsamlingen valgte Arne

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Baggrund for dette indlæg

Baggrund for dette indlæg Baggrund for dette indlæg For nogle år siden skrev jeg op til et valg nogle læserbreve; mest om de ideologiske forskelle mellem Socialdemokraterne og Venstre. Jeg skrev en hel serie af læserbreve om dette

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Kalenderen. Generalforsamling 20. oktober Kl. 19.00 Rådhuskantinen

Kalenderen. Generalforsamling 20. oktober Kl. 19.00 Rådhuskantinen Nr. 9 oktober 2014 Kalenderen Oktober 4. Sildemøde, Foyeren, kl. 10-13 6. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård kl. 19.30 6. Deadline for s-posten 8. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset, kl. 18.00 20. Generalforsamling,

Læs mere

Statsminister Helle Thorning-Schmidts grundlovstale 2012

Statsminister Helle Thorning-Schmidts grundlovstale 2012 Statsminister Helle Thorning-Schmidts grundlovstale 2012 Link til Helle Thorning-Schmidts tale (Det talte ord gælder) Historien om hvordan Danmark fik sin grundlov fortæller meget om os som nation. Det

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere