TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI"

Transkript

1 TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR NOV.- DEC JAN. 2011

2 En rose så jeg skyde Jeg har altid syntes, at det er så rørende. Bladene er for længst faldet af træerne, for det meste er det gråt og mørkt udenfor, og alligevel kan man blive overrasket, i haven, i de grønne anlæg, op ad en husmur inde i byen, hvor de sidste roser står i fuldt flor midt i efterårets vemod. Jeg har sådan en rose i min have. Jeg fik den af menighedsrådet til min indsættelse som præst herude i 1992 og lige siden har den trofast glædet mig med at sætte blomst, i hvert fald i november og ganske ofte også i december, ved juletid. Jeg har det med denne rose ligesom den lille prins i Saint-Exupérys berømte bog af samme navn, den er noget ganske særligt for mig. For den illustrerer år efter år, hvad salmen En rose så jeg skyde fortæller om. Det usandsynlige og overraskende ved at kunne mærke liv, når det meste for længst er gået i dvale. Som en allersidste hilsen fra den forgangne sommer. Eller en påmindelse om, at årets korteste dag snart har været der. Midt i den mørke vinter : De fleste har det nok ligesom jeg. Det er i grunden så hyggeligt med årstidernes skiften. Vintertid er jo på mange måder hyggetid derhjemme med stearinlys og god varme fra radiatorerne. Til gengæld er mørket og kulden udenfor tunge at bære. Man er jo ikke blot pakket godt ind mod vind og vejr der er også følelsesmæssigt kommet et par ekstra lag ind til vore sjæle for at dække over deres sårbarhed. Lidt af det samme oplever vi, når det gælder om at tage afsked med en af vore kære. Behovet for at kunne trække sig tilbage og krybe i hi. Længslen efter lys og varme. Til en bisættelse er det ofte salmerne, der giver en fred og ro. Tid til eftertanke og taknemlighed. Mulighed for at mærke, hvordan der bliver prikket hul til de mange følelser, som kommer væltende ind over en. En rose så jeg skyde er en af de salmer, som i ekstra høj grad formår at spejle vore følelser i situationen, denne særlige blanding af udsathed og fortrøstning. Midt i den kolde vinter det er ikke til at forstå, at det overhovedet kan lade sig gøre, når man selv skutter sig i såvel bogstavelig som overført forstand. Så megen skønhed og sarthed og samtidig så megen kraft. Min rose hjemme i haven er endda en af den slags, der dufter, også om vinteren. Som om den vil være helt sikker på, at man ikke overser den, men tager dens budskab til sig. At mørket skal spredes, så vi ikke bliver helt opslugt af det. Naturligvis findes der andre symboler for det. Tænk blot på juletræet juleaften, som nærmest overvælder os med alt sit lys. Men jeg holder egentlig mere af rosen, der med sin sarthed og sine torne i virkeligheden passer endnu bedre til vore sammensatte livsvilkår. Det er nok også derfor, at salmen virkelig formår at røre ved noget i vore inderste lag: Den rose fin og lille Har dejlig duft og skær; Den lyse for os ville Og sprede mørket her; I sandhed mand og Gud; Af syndens nød og pine Han nådig hjalp os ud. Med de bedste ønsker for mange lyse stunder sammen er jeg Jeres sognepræst Ulrich Vogel

3 Gudstjenester Tidspunkter: Søn- og Helligdage kl , tirsdage kl , onsdage kl , torsdage kl , fredage kl Tirsdag den 2. november: koncert Fredag den 5. november: Ulrich Vogel Søndag den 7. november: Ulrich Vogel, Alle helgen Tirsdag den 9. november: Ulrich Vogel, kirkemiddag Onsdag den 17. november: Lorna Andersen, kirkefrokost Torsdag den 25. november: Ulrich Vogel, familiemiddag Søndag den 28. november: Ulrich Vogel Tirsdag den 30. november: koncert Fredag den 3. december: Ulrich Vogel Tirsdag den 7. december: Ulrich Vogel, kirkemiddag Torsdag den 9. december: Ulrich Vogel, familiemiddag Tirsdag den 14. december: Ulrich Vogel, adventsgudstjeneste, kl Onsdag den 15. december: Ulrich Vogel, børnehavernes jul, kl Fredag den 17. december: Ulrich Vogel, skoleafslutning, kl Onsdag den 22. december: Ulrich Vogel, Tingbjerg plejehjem, kl Fredag den 24. december: Ulrich Vogel, kl Lørdag den 1. januar 2011, kl.16.30: Ulrich Vogel Tirsdag den 11. januar: Ulrich Vogel, kirkemiddag Onsdag den 19. januar: Ulrich Vogel, kirkefrokost Torsdag den 27. januar: Ulrich Vogel, familiemiddag Fredag den 28. januar: Ulrich Vogel Særlige gudstjenester og arrangementer Søndag den 7. november mindes vi vore døde her i Tingbjerg ved at tænde et lys for dem under højmessen, der denne dag i særlig grad er præget af eftertanke og musik, der kredser omkring det evige liv. Nytårsdag: Goddag til et nyt år. Efter gudstjenesten inviteres alle til champagne og kransekage. Gudstjenester på Hasselbo Tirsdag den og tirsdag den klokken samt julegudstjeneste torsdag den kl Tirsdagsklubben - alle er velkommen Har du lyst til at hækle, strikke, male, tegne, pynte eller dekorere? Så burde du møde op i Diakoniens Hus på Langhusvej 3 hver tirsdag fra klokken Her mødes nogle kreative damer for i fællesskab at hygge sammen over forskellige kreative opgaver. Hør nærmere hos sognepræsten.

4 November Tirsdag den 2. november: Kl Koncert ved Ole Finnesen, barok til nutid Fredag den 5. november Tank op Kl Fredagsbrunch, for friluftsfolket og andre interesserede Kl Gudstjeneste med lystænding og nadver Tirsdag den 9. november Kl Kirkemiddag - Kl Gudstjeneste med nadver Kl Foredrag ved journalist Eva Jørgensen: Sorrig og glæde Onsdag den 17. november Kl Kirkefrokost - Kl Gudstjeneste under medvirken af menighedskoret Kl Fra Kina til Gørløse mød en af kirkens faste vikarpræster Lorna Andersen, som fortæller om sit liv og om sin tro. Torsdag den 25. november Kl Gudstjeneste med lystænding og nadver. Bagefter: Familiemiddag Tirsdag den 30. november: Kl Julekoncert ved kammerkoret Carmina December Fredag den 3. december Tank op Kl Gudstjeneste med lystænding og nadver Bagefter: Julefrokost for friluftsfolket og andre, tilmelding hos kirketjeneren Tirsdag den 7. december Kl Fællesspisning - Kl Julens tekster og musik - Gudstjeneste med nadver under medvirken af kirkens kor Kl Tingbjerg Kirkes juleafslutning Torsdag den 9. december Kl Gudstjeneste med nadver og lystænding. Bagefter julefrokost, tilmelding Tirsdag den 14. december Kl Adventsgudstjeneste i forbindelse med menighedsplejens julepakkeuddeling Januar Tirsdag den 11. januar Kl Fællesspisning - Kl Gudstjeneste med nadver Onsdag den 19. januar Kl Kirkefrokost - Kl Gudstjeneste under medvirken af menighedskoret Kl Syng med en hyggelig eftermiddag med sang og musik Torsdag den 27. januar Kl Gudstjeneste med lystænding og nadver. Bagefter: Familiemiddag Fredag den 28. januar Tank op Kl Fredagsbrunch, for friluftsfolket og andre interesserede Kl Gudstjeneste med lystænding og nadver

5 Onsdagsklubben Kl Menighedskoret under ledelse af Ole Finnesen medvirker ved fællesspisninger og særlige lejligheder. Øvedagene er: onsdag d. 10. november onsdag den 1. december onsdag d. 24. november onsdag den 12. januar 2011 Julehjælp 2010 Traditionen tro uddeler Tingbjerg sogns menighedspleje julehjælp til folk med en anstrengt økonomi, fortrinsvis enlige forsørgere med hjemmeboende børn. Det særlige ansøgningsskema, som fås ved indgangen til præstekontoret, returneres i udfyldt stand personligt til præsten i perioden mellem den og den i de på skemaet angivne tider. Ansøgninger, der afleveres på anden vis, kan desværre ikke tilgodeses. Uddelingen finder sted i forlængelse af adventsgudstjenesten tirsdag den Formand, sognepræst Ulrich Vogel Formiddagskaffe Hele året rundt er der mulighed for om onsdagen (undtagen de dage, hvor der er kirkefrokost) at mødes til hyggeligt samvær i kirkens konfirmandlokale. Fra klokken ca serveres der kaffe og morgenbrød og der er mulighed for at snakke på kryds og tværs af bordet og generationerne. Velkommen! Nyt fra menighedsrådet Indvielsen af Tingbjerg Kirke som diakonikirke blev på alle måder en vellykket dag. Solen skinnede fra en skyfri himmel, der var mødt rigtig mange mennesker op, provsten roste projektet for dets modelkarakter og alle interesserede kunne se sig omkring i Diakoniens Hus. Nu glæder vi os til opstarten af de første aktiviteter i huset, alt imens menighedsrådet arbejder på løsningen af en del praktiske og organisatoriske spørgsmål. Desværre måtte vi 3 dage efter indvielsen af diakonikirkeprojektet erfare, at vores kirke er blandt de fire kirker i provstiet, der skal kigges nærmere på, for at lukke mindst en af dem. Derfor vores opfordring til alle, der holder af Tingbjerg Kirke: Støt fortsat op om aktiviteterne og gudstjenesterne. Formand Eva Bundgaard og sognepræst Ulrich Vogel Næste menighedsrådsmøde finder sted onsdag den klokken Fredagsbrunch Hver fredag fra til ca kaffe og brød med pålæg fra klokken I lige uger desuden kogte æg, frisk frugt, græsk yoghurt og juice. Brunchen henvender sig fortrinsvis til friluftsfolket, men er åben for alle og er gratis. Kirkemiddag/kirkefrokoster Husk at købe spisebilletter hos kirketjeneren i god tid. Der er desværre kun 50 pladser. Sognebørn og sognebåndsløsere har fortrinsret.

6 Aktiviteter i Diakoniens Hus Der arbejdes på højtryk på at få Diakoniens Hus etableret som et nyt mødested på tværs ikke blot for sognet, men på længere sigt for hele provstiet. Foreløbigt inviteres der til tre aktiviteter i Diakoniens hus: Om søndagen mødes en kristen, etiopisk menighed til gudstjeneste og bibelundervisning, der foregår på amarinth. Der vil blive sat nogle særskilte plakater op om det. Om tirsdagen mødes kælderfolket fra klokken i husets kreativitetsrum til et kreativt værksted. Det kræver ikke nogen særlig tilmelding, blot du har lyst til i fællesskab med andre at nørkle, sy, strikke, male kun fantasien sætter grænser for, hvad timerne kan bruges til. Samtidig afholdes der sprogcafé, hvor der er mulighed for over en kop kaffe eller te at få hjælp til at skrive nogle breve til offentlige myndigheder eller blot at få en lille sludder. På længere sigt påtænkes det at etablere noget egentlig sprogundervisning. Samtidig planlægges åbning af et tøjkammer og af en madbørs. Har du lyst til at være med til et frivilligt stykke arbejde omkring disse projekter eller har du andre ideer og forslag, er du velkommen til at henvende dig til koordinatoren for Diakoniens Hus, sognepræst Ulrich Vogel Kirkeblad Kirkebladet omdeles ikke længere til alle husstande. Vil du gerne være helt sikker på at modtage bladet, kan du enten få det tilsendt pr. post eller endnu hellere som PDF-fil, idet du tilmelder dig vores kirkebladsmodtageregister hos kordegnen. Kirkebil Enhver, der gerne vil til gudstjeneste eller til et af kirkens andre arrangementer, men er dårligt gående, eller på anden måde handicappet, kan blive afhentet gratis. Ring blot til kirkekontoret på tlf i kontorets åbningstid. Tingbjerg Kirke Er åben for besøgende tirsdag-fredag kl Langhusvej 1, 2700 Brønshøj Hjemmeside: Tingbjerg Kirkes Kontor Kordegn Henrik Kristian Sarauw Åbningstider: Tirsdag - fredag fra kl og tirsdage tillige fra kl Indgang gennem hovedindgangen. Tlf./fax , hksa@km.dk Sognepræst Ulrich P. G. Vogel, Ph. D. Langhusvej 1, 2700 Brønshøj. Tlf , uvo@km.dk Træffes fast på telefonen tirsdag kl samt på kontoret onsdag kl , torsdag og fredag kl samt efter aftale. Kirketjener Kjeld Svarre Telefon i kirken , undtagen mandag Privat: Vejviser Organist Ole Finnesen Tlf ole@finnesen.dk Menighedsrådsformand Eva Bundgaard Gavlhusvej, 2700 Brønshøj Tlf eva.irene.bundgaard@tingbjergnet.dk TINGBJERG KIRKE Udgives af menighedsrådet Redaktionsudvalg: Ulrich Vogel, kontaktperson Eva Bundgaard Kirsten Helligsøe Kjeld Svarre Ole Finnesen Deadline for næste nr.: 7. januar 2011 Forsidebillede: Rose Kjeld Svarre Tryk: Rosendahls Schultz Grafisk, Albertslund

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 100 - NOV. - DEC. 2011 - JAN. 2012 Så høj som himlen er over jorden Mens jeg skriver min artikel, som egentlig skal rumme tanker og stemninger,

Læs mere

TINGBJERG KIRKE NR. 88 NOV. - DEC. 2008 JAN.

TINGBJERG KIRKE NR. 88 NOV. - DEC. 2008 JAN. TINGBJERG KIRKE NR. 88 NOV. - DEC. 2008 JAN. 2009 Pas på din kirke! Velkommen til et nyt menighedsråd Er kirken bare for sjov? spørges der på plakaten til menighedsrådsvalget 2008. På billedet ses en præst

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 98 - MAJ - JUNI - JULI 2011 Alle mine dage at være i Herrens hus, Sl.27,4 Det er altid noget helt særligt at træde ind i et kirkerum. Lugten,

Læs mere

TINGBJERG KIRKE NR. 91 SEPTEMBER - OKTOBER

TINGBJERG KIRKE NR. 91 SEPTEMBER - OKTOBER TINGBJERG KIRKE NR. 91 SEPTEMBER - OKTOBER 2009 Hvor du lyser, mørket flyr Ofte opleves det omvendt. At det der, hvor vi prøver at lyse af os selv, bliver ganske krampagtigt. Det bruger vi ellers meget

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 95 - SEPTEMBER - OKTOBER 2010 Et liv i broget sammenhæng September det er den tid på året, der er præget af en særlig mæthed. Den dybblå

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 108 DEC. 2013 - FEB. 2014 Kom, Jesus, vær vor hyttegæst! Har I det på samme måde? At der kan være en linje fra en salme eller en popsang,

Læs mere

TINGBJERG KIRKE NR. 94 MARTS - AUGUST

TINGBJERG KIRKE NR. 94 MARTS - AUGUST TINGBJERG KIRKE NR. 94 MARTS - AUGUST 2010 De uventede møder Ganske ofte er det de møder, som man umiddelbart ikke regner for noget, der bliver de afgørende i ens liv. Et særligt menneske på det rette

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 99 - AUG. - SEPT. - OKT. 2011 Alt har sin tid, for alt under himlen er der et tidspunkt (Præd. 3,1) Sommertid, ferietid. Tid til at slappe

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 97 - FEBR.-MAR.-APR. 2011 Tag jer derfor af hverandre, ligesom også Kristus har taget sig af os, til Guds ære (Rom.15,7) Siden 1. september

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 117 DEC. - JAN. - FEB. 2016 Om at begynde på ny Nu nærmer sig julen. Et nyt kirkeår er netop begyndt og der er tid til at se tilbage og tænke

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 102 MAJ - JULI 2012 En åben dør ind til himlen (Åb. 4,1) Ofte er det den omvendte erfaring. Dørene har det med at slå i for os. Relationer,

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 101 FEB. - APR. 2012 At styrkes i det indre menneske ved hans ånd (Ef. 3,16) Det er ikke engang blevet nytår, mens jeg skriver disse linjer,

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 107 SEPT. - NOV. 2013 Vort hjerte er uroligt, indtil vi finder hvile i dig. Hvor er det fascinerende at tænke på, at mange af de spørgsmål,

Læs mere

NR. 87 SEPTEMBER OKTOBER 2008

NR. 87 SEPTEMBER OKTOBER 2008 TINGBJERG KIRKE TINGBJERG KIRKE 25 ÅR NR. 87 SEPTEMBER OKTOBER 2008 Fordi vi halvt dem skuer kun De sagde det på TV. Det stod i avisen. Jeg har selv set det. De fleste af os reagerer ofte stadigvæk, som

Læs mere

TINGBJERG KIRKE NR. 89 FEBRUAR - MARTS

TINGBJERG KIRKE NR. 89 FEBRUAR - MARTS TINGBJERG KIRKE NR. 89 FEBRUAR - MARTS 2009 Hvor er du, menneske? (1.Mos.3,9) Spørgsmålet stilles til Adam og Eva efter at de i paradis har spist af træet til kundskab om godt og ondt. Det blev begyndelsen

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 111 SEPT.- NOV. 2014 Fredløs er freden! Jeg ved ikke, om nogle af jer har det ligesom mig? Jeg bliver så fortvivlet, når jeg hører og læser

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 110 JUNI - AUGUST 2014 Du sender din ånd, og der skabes liv (Sl.104,30) Der er somme tider nogen, som spørger mig: Hvad er egentlig kirkens

Læs mere

Tingbjerg Kirke Diakonikirken

Tingbjerg Kirke Diakonikirken Tingbjerg Kirke Diakonikirken BISPEBJERG BRØNSHØJ PROVSTI NR. 226 MARTS APRIL MAJ 2018 Præstens hjørne. Hvor der er kirkerum, er der hjerterum Det er kirkens nye motto I 2017 har menighedsrådet, personalet

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 119 JUNI - JULI - AUGUST 2016 Kirkehilsen I skrivende stund har den sidste frost lige sluppet sit tag i os, og vi kan glæde os over foråret,

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 109 MARTS - MAJ 2014 Time to say goodbye Det er sjovt med musik. Somme tider går den lige til hjertet, mens den andre gange blot indgår i

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Tingbjerg Kirke Diakonikirken

Tingbjerg Kirke Diakonikirken Tingbjerg Kirke Diakonikirken BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 221 DEC. - JANUAR - FEBRUAR 2016/17 Hilsen fra præsten Ole Sarvig s smukke vintersalme begynder med dette vers: Som året går, skal vore sind

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Tingbjerg Kirke Diakonikirken

Tingbjerg Kirke Diakonikirken Tingbjerg Kirke Diakonikirken BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 225 DEC JAN FEB 2018 Hilsen fra præsten Hvad udbytte af sit slid har den, der foretager sig noget? spørger prædikeren. Præd. 2,9 I Diakoniens

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 118 MARTS - APRIL - MAJ 2016 Hilsen fra Præsten Med forårets første strejf af gult og lysegrønt venter vi spændt på at bøgen springer ud.

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

IMPULS. Valby. November - december Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby En kirke midt i hverdagen

IMPULS. Valby. November - december Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby En kirke midt i hverdagen IMPULS November - december 2018 Valby Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby En kirke midt i hverdagen Et ord fra korpslederen - major Camilla Thomas Henry Nouven har skrevet bogen «Paths of Waiting». I bogen

Læs mere

Tingbjerg Kirke Diakonikirken

Tingbjerg Kirke Diakonikirken Tingbjerg Kirke Diakonikirken BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 228 SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 2018 Hilsen fra præsten At vågne med en sang Det er sket for de fleste, at man vågner med en melodi eller

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage Tirsdage Kl.13.00: Onsdage

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken SKT. KNUDS KIRKE Velkommen i Domkirken Velkommen i Domkirken Denne lille oversigt over højmessens forløb er udarbejdet med ønsket om, at du vil genkende gudstjenestens forskellige led og føle dig hjemme

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Godt Nyt. Juni 2004. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. Juni 2004. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt Juni 2004 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Arbejdslørdag Så er tiden kommet, hvor vi får chancen for endnu en dag sammen i vore skønne omgivelser på Hedegade 29

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 At ligge på ryggen og kigge på stjernerne... Midt i denne travle juletid har vi muligheden for at lade os inspirere af følgende historie. Der var en

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

Nimtofte - Tøstrup Sogn

Nimtofte - Tøstrup Sogn Nimtofte - Tøstrup Sogn 40. årgang Nr. 27 Oktober - November - December 2018 Efterårets glæder Jeg faldt for nylig over en artikel fra Alt for damerne med overskriften; 11 grunde til at glæde sig til efteråret.

Læs mere

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32.

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32. Fredag den 10. juli vil Vibeke Vang og Jan Kristoffersen sige ja til hinanden. Det sker i Roskilde Frikirke kl. 15.00. Kom og være med til denne vigtige begivenhed i Vibekes og Jans liv. Efter vielsen

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. oktober 2013 kl. 10.00. Salmer: 754/434/303/385//175/439/571/475 Uddelingssalme: se ovenfor: 571

20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. oktober 2013 kl. 10.00. Salmer: 754/434/303/385//175/439/571/475 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 1 20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. oktober 2013 kl. 10.00. Salmer: 754/434/303/385//175/439/571/475 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 Åbningshilsen Også denne søndag følges højmessen og

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke 2011 Mission Rindum Kirkes opgave er at forkynde det kristne budskab i mødet med mennesker der, hvor de er, og samtidig være tro over for kirkens

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, mobil 2386 9786, dv.aadum@gmail.com Aadum Husholdningsforening Juletur

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak Månedsprogram Februar 2017 Seniorhuset V.O.C. Fællesskab og tid til snak Godt nytår Alle i Seniorhuset ønskes et godt og velsignet nytår. Et år hvor vi sammen fortsætter den udvikling der er i gang En

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 side 1 Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds. De ord kan sættes som overskrift over julen. Gaven er Guds. Julen

Læs mere

det høje besøger os, kommer til os, og giver os, leder vore fødder ind på fredens vej.

det høje besøger os, kommer til os, og giver os, leder vore fødder ind på fredens vej. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirker den 15. december 2013 Kirkedag: 3.s.i advent/b Tekst: Luk 1,67-80 Salmer: SK: 87 * 12 * 76 * 89 * 90,2 * 88 LL: 87 * 70 *78 * 123 (Luciagudstj) Vi kender sikkert

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

[GØR EN FORSKEL: 5. MÅNEDSOPGAVE]

[GØR EN FORSKEL: 5. MÅNEDSOPGAVE] Fokus: at gøre en forskel MED andre - omkring et fælles tredje. opgave: SMS- kursus med ældre/plejehjemsgudstjeneste med konfirmander Denne månedsopgave kan enten laves i en konfirmandlektion eller udenfor

Læs mere

HUSK - de spændende foredrag på Kulturcenter Værestedet fortsætter

HUSK - de spændende foredrag på Kulturcenter Værestedet fortsætter HUSK - de spændende foredrag på Kulturcenter Værestedet fortsætter Tirsdag den 28. november kl. 19-21 Spejlbilleder og molekyler Live streamet foredrag ved professor i kemi Karl Anker Jørgensen, Institut

Læs mere

Årgang 19 / Nummer 12 December Kærmyssen. Pris kr. 5,00

Årgang 19 / Nummer 12 December Kærmyssen. Pris kr. 5,00 Årgang 19 / Nummer 12 December 2015 Kærmyssen Pris kr. 5,00 1 Område Kærdalen Kærdalen 1 6600 Vejen Tlf. 79 96 58 00 Brugerrådet: Erik Schmidt (formand) 75368114 Ingelise Nielsen (Kasserer) 22889699 Birthe

Læs mere