No årgang Februar Eventyr Tidende. H.C. Andersen 200 år. Eventyr Tidende 10 år. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "No. 40 11. årgang Februar 2005. Eventyr Tidende. H.C. Andersen 200 år. Eventyr Tidende 10 år. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner"

Transkript

1 No årgang Februar 2005 H.C. Andersen 200 år år Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner

2 Side 2 No. 40 Bestyrelsen Formand: Ole Hjorth Hækmosen 7A 2730 Herlev Tlf: Næstformand: Dorthe Pedersen Sirgræsvej 23, st.tv 2770 Kastrup Tlf: Kasserer: Anne Willeberg Måløv Hovedgade Måløv Tlf: Best. Medlemmer: Jørn Bech Lindevej Dragør Tlf: Ulla Eriksen Buddingevej Lyngby Tlf: Bettina Westi Studsgårdsgade 11, København Ø Tlf: Britta Skotte Tonedraget Allerød Tlf: Revisor: Birthe Vilhelmsen Pærevangen 2, 1.th 2765 Smørum Revisor suppleant: Helen Bendtsen Brådebækvej 3B 2970 Hørsholm Web. adresse: Indhold: Redaktionen informerer 3 Indkaldelse til generalforsamling 4 Susanne fortæller 5 Gamle numre af 9 Vindere af konkurrencen i nr Sohl over Københavns Havn 15 Velkommen på dramaskole fra nr. 1 til Tilbageblik 24 Besøg 24 Spar penge på dit medlemskab 25 Kalender 25 En lille historie 26 Jubilæums konkurrence 28 Indmeldelse 31 Oplag: 650 stk. udgives til samtlige medlemmer af foreningen Eventyrteatret s Venner samt til børn, der er med i Eventyrteatret s forestillinger, Eventyrteatret s Dramaskole. Hvis du har forslag til emner, der kan bringes i bladet, hvis du har ideer til artikler eller annoncer, er du meget velkommen til at kontakte bladudvalget. Eventyrteatret: Spontinisvej 7, 2450 København SV Tlf: , Billettlf: eventyrteatret@eventyrteatret.dk Web. adresse: Kontortid: Mandag torsdag ml. kl. 11 og 15 Bladudvalg & redaktion: Anne Willeberg & Claus Jensen Måløv Hovedgade Måløv Tlf: bladudvalget@eventyrvenner.dk

3 No. 40 Side 3 har fødselsdag Bladet har nu været på banen i 10 år og ideen til det udsprang faktisk som en lille protest mod den information vi fik i foreningens spæde start. Efter at foreningen havde afholdt stiftende generalforsamling d. 13/9-94 fik alle der havde tilmeldt sig, tilsendt nogle løse ark papir hvor der stod på et af dem. Rækkefølgen på de enkelte ark gik ikke helt op så det var lidt svært at finde ud af hvor man skulle begynde at læse. Ved den efterfølgende generalforsamling var vi nogle stykker der fik sagt at det måtte kunne gøres lidt bedre og når man siger det i en nystartet forening så fanger bordet. Birte Jacobsen og undertegnede fik herefter opgaven at udforme et rigtigt. Vi inddrog vores ægtefæller i arbejdet og ved et bestyrelsesmøde kunne vi præsentere layoutet til det nye. Bladet blev godkendt af bestyrelsen så første nr. kunne udsendes i april måned 95 og med nyeste nr. har vi nu rundet 40 udgivelser. Efter 23 udgivelser valgte Birte & Birger at trække sig ud af bladudvalget, mens Anne og jeg holder ud endnu. På side 20 starter en gennemgang af bladene 1 10 og i næste nummer af følger vi op med overskrifter og klip fra bladende Er der artikler der interesserer og har du ikke selv det aktuelle nummer, så kontakt redaktionen så kan vi formentlig hjælpe med et eksemplar. Generalforsamling 2005 Der er valg til Folketinget og valg til bestyrelsen i Eventyrteatrets Venner. Begge dele er vigtige og hvis du vil have indflydelse gælder det om at få afgivet din stemme. Når dette læses er folketingsvalget sikkert afgjort så lad os blive ved valget til bestyrelsen i Venneforeningen. De nuværende bestyrelsesmedlemmer vil gerne fortsætte, men har du andre forslag er det vigtigt at du møder op og giver din mening til kende. Husk foreningen er kun så aktiv, som dens medlemmer gør den til.

4 Side 4 No. 40 Der er ikke indgået nogle valgtaler til redaktionen, så det håber vi kommer på selve generalforsamlingen. På generalforsamlingen er foreningen vært ved en øl eller sodavand, kaffe og kage. Redaktøren INDKALDELSE GENERALFORSAMLING I foreningen Eventyrteatrets Venner TIRSDAG d. 1. MARTS 2005 KL i Eventyrteatrets lokaler på Spontinisvej 7, 2450 København SV. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Årsberetning 3: Forelæggelse af det reviderede regnskab 4: Fastsættelse af kontingent 5: Indkomne forslag 6: Valg af bestyrelse og suppleanter 7: Valg af revisor og revisorsuppleant 8: Valg af eventuelle udvalg 9: Eventuelt.

5 No. 40 Side 5 Susanne fortæller Efter en travl julemåned med juleshow forskellige steder og forestillinger i Glassalen i Tivoli, har der i Eventyrhuset været en lille smule stille. Så pludselig en grå januar dag, faktisk den varmeste januardag i 132 år, begynder en forventningsfuld stemning at brede sig. Dramaskolen 2005 er i gang, og hele eventyrhuset fyldes af 250 børn i alderen fra 6 19 år, som alle gerne vil lære noget. Det er da vidunderligt! Alle de børn der er en del af Eventyrteatret, er hver og en udvalgt, blandt mange. Vores formål med Eventyrteatrets Dramaskole er, at undervise børn og unge med udpræget interesse og talent for drama, dans og musik. Det primære mål er, at styrke deres selvtillid og udvikle hver enkelt elevs evne til at udtrykke sig. Men det handler også om at give et solidt fundament og nogle værdifulde værktøjer til de børn og unge, som måske senere i deres liv vælger at prøve kræfter med en professionel karriere inden for teater. Igennem årene kan jeg se, og glæde mig over, at eleverne får stort udbytte af undervisningen, hvilket præger deres hverdag og skolegang her og nu. Vi lægger stor vægt på kreativitet og disciplin. Her er teatrets eventyrlige verden først og fremmest forbundet med livsglæde, dybe følelser, lærdom og eftertanke men også med professionalisme og et højt krav til kvalitet. Dramaskolens lærere: Eventyrteatrets Dramaskole har gennem alle årene haft meget dygtige lærere til at undervise eleverne, som har arbejdet professionelt med eleverne med et bredt spekter af udtryksformer.

6 Side 6 No. 40 Berit Wolsted Jensen: Regissør og forestillingsleder. Uddannet fra Guildhall School of Music & Drama i London. Har arbejdet mange år som freelance regissør og forestillingsleder bl.a. på Crazy Christmas Cabaret, Hjørring Revyen, Tivolis koncertsal og Eventyrteatret. Underviser ved Statens Teaterskole og Teatertekniker Forbundet. Har været fastansat forestillingsproducent på Gladsaxe Teater. Skal desuden være forestillingsleder på Den grimme ælling i Glassalen BWJ: Vil give indsigt i det tekniske personales arbejde under opløbet og under en forestilling. Derudover en grundig orientering om brugen af microports og opmærkninger. I år skal eleverne udover at kunne lave opmærkning og sceneskift, også arbejde med det at kunne læse en tekst, finde rekvisitter, lave lister og planer herudfra. Christine Brincker: Kostumier og designer. Uddannet beklædningsformgiver fra Danmarks Designskole Har arbejdet freelance med teater og som designer lige siden, f.eks. for Cirkusrevyen, Den anden Opera, radiokoret (turnekostumer), samt forskellige syblade m.m. Har derudover designet og stået for produktionen af kostumerne til flere store egnsspil, samt alle Eventyrteatrets forestillinger de sidste 3 år, senest Nattergalen og Nisser i Nød. CB: Undervisningen vil tage udgangspunkt i Eventyrteatrets forestillinger og jeg vil snakke kostumer på alle planer. Formålet med undervisningen vil være at give eleverne et indblik i kostumeafdelingens arbejde og hvad der forventes af den enkelte skuespiller i den forbindelse. Udover at give eleverne et sæt regler og nogle gode vaner i forhold til kostumer, vil vi berøre emner som: hurtige kostumeskift, varme kostumer og andre problemer man kan komme ud for, samt hvordan man bærer sit kostume rigtigt og hvad kostumet kan tilføre ens rolle.

7 No. 40 Side 7 Fritze Hedemann: Skuespiller og forfatter samt dramapædagog. Uddannet fra Skuespillerskolen ved Århus Teater. Uddannet dramapædagog. Dramalærer på Andebølle Ungdomshøjskole og Caféteatret. Freelance skribent ved danske og skandinaviske ugeblade. Skrevet dramatik og dokumentarisk stof til Danmarks Radio og Århus Teater. Siden 2001 dramalærer på Eventyrteatret. FH: I år vil min undervisning koncentrere sig om vores brug af det danske sprog. Jeg vil bruge tekster af Benny Andersen, som eleverne får udleveret. Derudover vil jeg arbejde med ganske korte, dramatiske tekster, samt Stanislawskis energigivende improvisationer. Målet er at give eleverne en større forståelse for tekstens muligheder og gestaltning. Henrik Jandorf: Skuespiller. Uddannet fra Statens Teaterskole Har arbejdet freelance med teater, tv, radio og film, og siden 1997 været fast medlem af Det Kgl. Teaters skuespilensemble. Spillede bl.a. Claudius i Hamlet på Kronborg i sommeren Har undervist på Dramaskolen gennem mange år. HJ: Jeg vil i år forsøge at fravige improvisation som eneste øvelsesform - og få eleverne til at fastholde et indlært stof, dvs. skabe og udvikle en bestemt figur, som er den samme i alle mine timer. Vi vil fra den første til den sidste af mine timer forsøge at indstudere en 'miniforestilling', dvs. et optrin, en scene, et brudstykke af en større helhed, som har samme basis og som sådan ikke bliver tilfældig. Samme tekst, samme karakter for den enkelte, samme situation, idet det er vigtigt at kunne reproducere et allerede opnået niveau. GENERALFORSAMLING TIRSDAG d. 1. MARTS 2005 KL i Eventyrteatrets lokaler på Spontinisvej 7, 2450 København SV.

8 Side 8 No. 40 Lars Oluf Larsen: Skuespiller og sanger. Uddannet fra Statens Teaterskole. Har medvirket i adskillige musicalforestillinger på både Gladsaxe Teater og Østre Gasværk, bl.a. i Cyrano og Les Miserables. Spiller klaver og komponerer musik. Var sanginstruktør på Hyrdinden og Skorstensfejeren og skrev julestykket Nissegys. LOL: Min ambition er, at børnene skal lære kunsten at synge en sang efter noder, både som solist og flerstemmigt, og kunne fremføre sangen foran et publikum på en overbevisende måde. Tekstforståelse, tekstudtale og de grundlæggende metoder og teknikker inden for sang og musik anser jeg som værende basale færdigheder, såfremt man vil udvikle sig til et selvsikkert og musisk menneske. Louise Støchkel Mathiasen: Musiklærer. Er i gang med at skrive speciale og forventer at blive kandidat ved Musik- og teatervidenskabeligt institut i Kbh. til sommer. Hun har altid beskæftiget sig med musik og teater, både som optrædende og som underviser, er bl.a. gammelt eventyrbarn. Hun synger i vokalkvartetten Pure Sox og i vokalgruppen Papaya. Hun er leder af et rytmisk voksenkor i Nordsjælland og hun skal i år instruere operetten "Piraterne fra Penzance" på Aurehøj Gymnasium." Instruktør for Paraden til Nattergalen. LSM: Jeg vil arbejde med rytmer, flerstemmig sang og grundlæggende musikteori. Jeg vil forsøge at styrke børnenes fornemmelse for puls og musikalsk udtryk, samt deres koordinationsevne ved øvelser hvor de skal koble bevægelser og sang, og måske sætter vi flere rytmer i gang i rummet samtidig. Vi vil formodentlig synge nogle enkle sydafrikanske sange med børnene, da disse er meget egnede til enkel flerstemmighed og ofte synges med bevægelser. Eleverne skal medbringe papir og blyant hver gang.

9 No. 40 Side 9 Malene Pedersen: Danselærer. Har været aktivt eventyrbarn i 5 år i Eventyrteatret. Har medvirket i div. amatør teaterforestillinger og musicals og optrådt som danser, skuespiller og sanger ved div. shows og i centre. Har været koreograf på bl.a. Modeshow for STORM, Studenterrevyen, Halleluja, Skolemusical, Rysensteen Gymnasium 2004 og 2005, Ganløserevyen og Eventyrteaterets juleshow Herudover har hun været forestillingsleder og afvikler på Københavnerrevyen, Teater mod strømmen. MP: Jeg vil undervise i grundtrin og teknikker inden for forskellige stilarter, og fokusere på kropslig bevidsthed og forståelse for det kropslige udtryk. Vindere af konkurrencen i nr. 39 Vinder af gavekort sponseret af FONA i Ballerup Centret: Line Olsson Vindere af eventyrlig T-shirt s sponseret af Eventyrteatrets Venner: B.R. Svendsen Agnes Lucia Jeppesen Præmierne er sendt til de heldige vindere Redaktionen takker sponsorerne for venlig støtte (Fortsættes på side 10) Gamle numre af Mangler du et tidligere nummer af til din samling, så prøv at kontakte redaktionen. Vi har et lille lager som vi gerne deler ud.

10 Side 10 No. 40 Munir Rune Avn: Stuntman og stagefighter. Startede i Danmark med at uddanne sig i scenekamp (dvs. kampe til teaterscener og til kamera), samt en række andre bevægelsesformer såsom, dans, akrobatik, klatring mm. Senere hen til stuntman. Har modtaget undervisning i Danmark (stunt mm.), USA (Geoerge Xu, Kung Fu) og skandinavien (scenekamp). Underviser i dag i mange forskellige sammenhænge bl.a. til: Teambuilding, teater, foran kamera, og projekter for børn og unge. MA: Underviser eleverne i basis stunt og stagefight, med vægt på det sceniske udtryk. Der vil også blive træning i forskellige partnerøvelser, som rummer forskellige elementer af samarbejde, koordination, opmærksomhed, dans og akrobatik. Der vil blive gennemgået forskellige typer af kropsafspænding i form af massage og stræk. Mette Soldan Thorsen: Koreograf. Uddannet fra Den ny Dramaskole og Dansens Hus hos Move. Har undervist på Nakskov Teater, dels som koreograf, dels som instruktørassistent. Desuden undervist hos Move og på Dragørs showdancehold samt danset i showgruppen Move-it. Koreograf på Astro Show Akademi samt underviser for Astrocentrets instruktører. Medvirkede som skuespiller i Vestsjællandscentrets juleforestilling samt koreograf til deres efterårs- og juleshows. Senest koreograf for Simone Egeriis fra scenen er din. MST: Jeg ønsker at arbejde med 3-4 forskellige koreografier i løbet af foråret. Målet er at præsentere eleverne for forskellige stilarter og indenfor hver stilart arbejde med teknikker. Jeg har erfaret gennem mit arbejde med eventyrbørnene, at de hurtigt lærer at finde udtrykket i dansen, samt at de let mestrer at synge og danse samtidigt. Derfor vil fokus i undervisningen ligge på det dansetekniske, hvor jeg håber at få de mest elementære trin på plads.

11 No. 40 Side 11 Pauline Sæther: Operasanger. Er Uddannet på Det Kgl. Danske musikkonservatorium og Opera Akademiet. Har haft mange roller på bl.a. Den Jyske Opera, Den Fynske Opera, Østre Gasværk, Gladsaxe Teater m.m. Har medvirket i mange store musical opsætninger og har stor koncertvirksomhed. Sideløbende med sin udøvende karriere underviser Pauline i sangteknik og stemmedannelse. Har været tilknyttet forskellige teatre som sangcoach, og ført elever op til rytmisk og klassisk MGK samt konservatorier. Har været sanginsktruktør på de seneste forestillinger for Eventyrteatret. PS: Jeg arbejder med kroppen som instrument for stemmens udfoldelse. Dvs. man bliver bevidst om, hvordan man bruger sin vejrtrækning, sin holdning samt de forskellige muskler der påvirker stemmen rigtigt. Via vejrtrækningsøvelser, afspændings øvelser og sangøvelser oplever eleverne, hvordan deres stemme bliver større samt får større spændvidde. Jeg gennemgår grundigt, hvordan man varmer stemmen op, så den bliver langtidsholdbar. Mit mål er at få eleverne til at beherske de forskellige teknikker på en hurtig og enkel måde, sådan at de kan gå ud og bruge dem, uden at blive trætte i stemmen. Rie Munk: Pressechef for Lancaröme i 21 år og makeup artist. Har været tilknyttet Eventyrteatret siden starten for 14 år siden, og undervist i sminke fra Dramaskolens begyndelse. Lige så længe har Lancôme sponsoreret al den makeup teatret bruger året igennem og som Rie benytter til at designe masker og tegne sminketegninger til alle roller i Eventyrteatrets efterårsforestillinger. RM: Første trin i undervisningen er basisteknikker for at lære alle selv, at kunne mestre den uundværlige grundsminke. Næste trin er fantasimakeup. En udfordring i at kunne se mulighederne i et ansigt og omsætte det til praksis ved hjælp af farveeffekter og linjer.

12 Side 12 No. 40 Rene Pedersen: Mikrofonteknik. Er uddannet som elektronikmekaniker og voksenunderviser. Jeg arbejder som A/V konsulent i Gladsaxe Kommune, og har undervist i forskellige fag på Gladsaxe Ungdomsskole gennem ca. 10 år. Jeg har arbejdet med teater i ca. 20 år. Det har mest været amatør teater - med både lyd, lys og sceneopbygning. De seneste ca. 5 år også professionelt som lyd tekniker. RP: Jeg vil gerne undervise i grundlæggende lydteknik. Undervisningen foregår som en workshop, hvor teori sammensættes med praksis. Jeg vil gennemgå det grundlæggende om mikrofoner, kabler, lydmixer, rumklang, forstærker og højtaler - og udstyrets betydning for lyden. Jeg vil også fortælle lidt om hvad lyd er. Troels Toya: Skuespiller, instruktør, tekstforfatter og sangskriver. Uddannet på International School of Performing Arts i Har ud over en lang række teaterstykker også medvirket i mange musicals, bl.a. Chicago, Grease, Atlantis, Fame, Showboat. Har i syv år været Ib i Lågen i Bogen på TV2. Skriver tekst og musik til TV, revyer og forestillinger, og til flere børne-og ungdomsmusicals, som han også instruerer. Har dubbet og instrueret indtalingen til serier, film til TV og biograf. Instruktør på Nisser i nød og skal i år instruere Den grimme ælling. TT: Underviser i at, man kan hvad man vil, det er bare at gøre det. Gennem fysiske, til tider meget komiske øvelser, rykker vi de grænser der hæmmer indlevelsen og dermed muligheden for at lege frit med skuespillet. Ved øvelser og improvisationer arbejder vi med koncentration, nærvær og ærlighed. Gennem tekststykker og scener, arbejder vi med rollens mål og virkemidler. Teater er en leg, hvor vi selv bestemmer reglerne.

13 No. 40 Side 13 Ulla Jessen: Skuespiller, instruktør, dramatiker og sangskriver. Har været tilknyttet Eventyrteatret i mange år som både dramalærer, instruktør og dramatiker. Har studeret retorik på Københavns Universitet. Startede som elev på Gladsaxe Teater, og har siden spillet et alsidigt repertoire på teater, film og TV. Har desuden skrevet og spillet mange revyer og cabaret er, samt dubbet tegnefilm. Alsidig foredragsvirksomhed, foreningsarbejde og undervisning for børn og voksne. Deltager i forskellige kursus og seminarer for at udvikle form og indhold til brug for dramaundervisning. UJ: Underviser i drama og diktion. Hver time starter med faste stemmeøvelser og enkle øvelser i fysisk koncentration. Undervisning i drama er målrettet hvert hold. Alt efter erfaring og alder. Der lægges vægt på scenisk nærvær og tydelig tekstudtale. Formålet er at give eleven redskaber til brug på scenen - som i skolen og i hverdagen. Den elev, der forstår at lytte, både til læreren og til sin medspiller, får mest gavn af undervisningen. Derfor vil der også være øvelser i scenisk nærvær gennem tanken! At man møder velforberedt til timen er en forudsætning for, at eleven kan få glæde af undervisning på Eventyrteatrets Dramaskole. Børne Kulturforum I tre dage, var der i Forum mange spændende oplevelser for børn. Lørdag d. 22/1 til mandag d. 24/1 havde Eventyrteatret en eventyrstand BALLERUP CENTRET. TLF

14 Side 14 No. 40 på messen, hvor man kunne købe cdér, videoer, Dvd m.m. fra forestillingerne. Derudover var der mulighed for at hilse på udklædte eventyrbørn, som fortalte om Eventyrteatret, Dramaskolen og forestillingerne - og det at være en del af teaterets forunderlige verden. Lørdag og søndag optrådte Eventyrteatret på scenen med et eventyrshow for hele familien, som blev kædet sammen af maskotten Karlo Kanin. Eventyrkoncert i Kalundborg Hallerne. Lørdag d. 19. marts skal Eventyrteatret optræde med en stor eventyrkoncert i Kalundborg hallen. Talentfulde børn i fantastiske kostumer vil underholde i knap 2 timer med sang, dans og iørefaldende musik. En eventyrlig og stemningsfuld oplevelse fyldt med eventyrfigurer fra bl.a. Brdr. Grimms og H.C. Andersens dejlige eventyr. Kalundborg Hallerne: J. Hagemann-Petersens Allé Kalundborg Salg af koncertbilletter Tlf : Mandag-fredag kl Eventyrmusical: Den grimme ælling. Forberedelserne til efterårets eventyrmusical Den grimme ælling er begyndt. Det tegner allerede til at blive en sjov, og spændende forestilling, med masser af god musik og ikke mindst anderock. Kontoret: På Eventyrteatrets kontor er der nu ansat en ny medarbejder. Det er Maria Buchardt Nedergaard, som kommer fra Det Ny Teater. Udover Maria, har der siden november været to gamle eventyrbørn ansat; Malene Qvist (Prinsessen fra Snedronningen ) som stopper 1. februar da hun skal videre i showbranchen, samt Louisa Vallentin (Kragen Krølle fra Snedronningen ). Katja Vallentin står for billetsalget, show og koncerter, og vores regnskabsdame Marianne Friis kommer nu to gange om ugen. Derudover tager Søren Brunsgaard Pedersen sig af hjemmesiden og webbutikken. Jeg vil ønske alle eventyrlige børn og voksne en hyggelig vinter og et fortryllende forår. De eventyrligste hilsener Susanne Vognstrup

15 No. 40 Side 15 Sohl over Københavns Havn Per Sohl er valgt til at instruere opsætningen af eventyret Den Lille Havfrue, som opføres i anledning af H.C. Andersens 200 års fødselsdag. Dette sker i perioden August 2005 i Københavns Havn. Den Lille Havfrue bliver Danmarks største udendørs musikteaterforestilling. I alt 650 sangere, dansere, skuespillere, instruktører og praktiske og tekniske hjælpere medvirker for og bag scenen. Scenen bliver en flydende kæmpe ponton på 1450m2, placeret ved Den Sorte Diamant i Københavns Havn. På kajen får 2500 tilskuere mulighed for at opleve forestillingen - i alt tilskuere ved de 7 forestillinger der er planlagt. Hvordan blev netop du valgt som instruktør til denne forestilling? Kontakten opstod gennem Have PR, de havde fået en henvendelse fra projektlederen på KULTURHAVN som søgte en instruktør der var i besiddelse af en solid erfaring med store skuespillergrupper. En del af heldet kan jeg tilskrive Eventyrteatret, gennem arbejdet med Eventyrteatrets herlige børn og unger har i den grad styrket min erfaring med instruktion af store grupper.

16 Side 16 No. 40 Følger man eventyret nøjagtig eller er den skrevet om til nutid. F. eks i stil med Eventyrteatrets forestillinger, hvor der er mange små "sidehistorier"? KULTURHAVNS opsætning af Den Lille Havfrue er en musical. Vores version er tro mod H.C. Andersens originale eventyr. Vi digter ikke som i Eventyrteatrets versioner nye figurer til eller tilskriver andre side historier. Den Lille Havfrue handler om længslen og forelskelsens sødme, men også om en kærlighed, der er så stærk, at den overvinder både angsten og egoismen. Det skal kunne mærkes, at der er både lys og skygge i historien, for hvor lyset er stærkt, er skyggerne dybe. Forestillingens komponist Bent Fabricius-Bjerre har også taget udgangspunkt i det oprindelige histories både sørgelige og livsbekræftende slutning, hvor Den Lille Havfrue ofrer sig for prinsen og selv bliver til havskum. KULTURHAVNS opsætning af Den Lille Havfrue fortæller historien om havfruen som ofrede sit liv og derfor endte i lyset, ikke i dette liv, men i det næste. Hvordan udvælger man skuespillerere/statister? Alle deltagere har medvirket på et undervisningsforløb i 2004, dette forløb har udover at være en dygtiggørelse af deltageren, også fungeret som et præcastingforløb til forestillingen! For korsangere har præcastingen foregået i undervisningen og har fungeret som en form for stop-prøve til forestillingen. For drama-, danse- og vokalisthold er denne præcasting foregået både i undervisningsforløbet og gennem besøg af andre undervisere og screening i andre kategorier end deres egen. Alle disse deltagere var meget dygtige og engagerede, men de skulle dog også passe til rollerne ud fra flere forskellige krav, som eventyret og historien selv stiller. Kravene havde nødvendigvis ikke noget at gøre med den enkeltes faglige kvalifikationer. Derfor er der under præcastingen blandt andet udover dygtighed blevet kigget efter persontyper, der matcher eventyrets karakterer i statur. Skuespillere, dansere og vokalister skal typemæssigt passe til den enkelte rolle og de andre som de kommer til at spiller over for mht. højde, stemmetype, mm. Man skal matche hinanden! På baggrund af præcastingen i undervisningsforløbet blev udvalgte deltagere fra drama-, danse- og vokalisthold indkaldt til prøver på roller, både fælles og enkeltvis, alt efter rollens karakter og krav til stem-

17 No. 40 Side 17 metype. Derfor indkaldes samtlige spillere ikke til casting. Nogle roller er større end andre, men alle får en funktion på scenen. Forestillingen de er med i er en ensembleforestilling, hvor skuespillere, dansere og alle sangere i høj grad også bliver brugt til at danne tableauer og scenografiske virkemidler. Hvor mange roller skal besættes af professionelle? Ingen! Det kreative team som består af Komponist Bent Fabricius- Bjerre, manuskriptforfatter Niels Brunse, musikalsk arrangør Jørgen Lauritsen, scenograf Niels Secher (bl.a. Hans & Grethe og Snedronningen for Eventyrteatret), koreograf Birgitte Næss-Schmidt (fra Eventyrteatret), Kor- og vokalcoach Janne Wind Didriksen, projektog sekretariatsleder Nanna Sørensen, projektassistent og forestillingsleder Berit Wolsted Jensen (fra Eventyrteatret) er de eneste der er honoreret. Hvor øver man med alle de personer? På 5 forskellige aftenskoler, fordelt i København, samt den store sal i DGI bygningen. Skuespillerantallet varierer i scenerne fra 2 til 650 skuespillere! Prøveplanen fylder 36 sider! Hvordan styrer man 650 personer ved gennemspilningerne på stedet? Vi forventer at ansætte 15 assistenter som skal bistå os ved fællesprøverne. Deres opgaver kommer til at berøre afkrydsning og til selv at skulle stå og prøve med en gruppe mennesker. Som en god huske regel kan man sige at 70 % af forberedelsestiden er ved skrivebordet resten ligger i prøvesalen. Hvilke roller har alle de 650 personer? Rollelisten er 2 meter lang!

18 Side 18 No. 40 Har du håndplukket nogle til nogle bestemte roller? Der er ingen der er håndplukket. Alle skuespillere har været med på undervisningsforløbet fra sep. til dec. Vi har skulle bruge de forhåndværendes søms princip.. så er der måske et par som der lige skal rettes lidt ud..! Hvem syr kostumerne? Pt. har vi 91 frivillige til at sy for os. Gruppen er fordelt på 4 aftenskole hold. Hvad kan publikum forvente. Bliver der nogle spektakulære overraskelser (står havfruen evt. på vandski)? Det røber jeg ikke her, det må i komme og opleve. Er der nogle "tidligere/nuværende" eventyrbørn med i forestillingen? Jeps, og det er rigtig dejligt at se nogle gamle Eventyrbørn. Hvor mange forestillinger bliver der. 7 forestillinger i alt. Premiere d. 4. August og herefter 3 dage med forestillinger kl og kl Skal forestillingen på turné? Desværre ikke! Det har været på tale, men efter en lille brainstorme på hvad det ville kræve af ressourcer (økonomisk og menneskeligt) gik vi hurtigt fra den idé! Skulle vi flytte 800 mennesker fra København til Fyn skulle vi booke en hel togstamme! 800 mennesker spiser også rigtig meget havregryn og bruger ca. 10 km toiletpapir på en formiddag! Forestillingen spiller: Tirsdag d Generalprøve kl Onsdag d Forpremiere kl Torsdag d Premiere kl Fredag d Forestillinger kl og kl Lørdag d Forestillinger kl og kl Søndag d Forestillinger kl og kl GENERALFORSAMLING TIRSDAG d. 1. MARTS 2005 KL

19 No. 40 Side 19 Velkommen på dramaskole 2005 byder alle nye og gamle eventyrbørn velkommen på Dramaskole Bladet udgives af foreningen Eventyrteatrets Venner 4 gange om året til medlemmer og andre der er tilknyttet Eventyrteatret. bringer nyt fra eventyrets verden og informerer om hvad der rør sig i og omkring Eventyrteatret. Vil man være sikker på at modtage også efter at Dramaskolen er slut, kan man melde sig ind i foreningen ved at benytte kuponen bagerst i bladet eller ved at gå ind på foreningens hjemmeside og melde sig ind her. Et års medlemskab koster 125. kr. Foreningen støtter Eventyrteatret og specielt de børn der er i Eventyrteatret, ved at hjælpe med praktiske ting ved forestillinger og andre arrangementer. Foreningen vil meget gerne have nye medlemmer til foreningen og navnlig nye forældre der kunne tænke sig at være med til at forme foreningen i fremtiden ved at deltage i arbejdet i bestyrelsen. Vi vil gerne opfordre jer alle til at tage bladet med hjem til jeres forældre så de også kan læse det og måske få interesse for at deltage i foreningens arbejde. Foreningen afholder generalforsamling d. 1. marts og her er man velkommen til at møde op. Der vil være mulighed for at melde sig ind på stedet.

20 Side 20 No. 40 fra nr. 1 til 10 Overskrifter og klip fra arkiverne Nr. 1 udkom april 1995 Formand Niels Brinch fortalte om bestyrelsens ændring efter generalforsamlingen. Bladudvalg oprettet der skal udgive. Susanne: Eventyrteatret skal optræde gennem hele sommeren 1995 i BONBON-Land. Efterårets forestilling bliver Fyrtøjet Hyldest til Susanne der fik prisen Årets Pjerrot Artikel fra Joan Sørensen om det at være med i Eventyrteatret. Interview med Susanne Vognstrup Sidste nyt: Sound of Music på Amagerscenen er netop slut og forestillingen skal nu på turné til tre byer i Jylland Annoncesponsor: Flügger Byggefinish i Måløv Nr. 2 udkom august 1995 Formand Niels Brinch kunne berette at, til efterårets forestilling Fyrtøjet, har firmaet Zippo har ladet fremstille en ægte Zippo-Lighter med Eventyrteatrets logo og forestillingens navn indgraveret. Stor ros til børnene der optrådte i BONBON-Land hele sommeren Susanne omtaler Forestillingen Fyrtøjet hvor alt er ved at være klar til prøveforløbet fra august til oktober. Ca. 15 af eventyrteatrets børn skal medvirke på endnu en Børne-party plade som skal indspilles i august eventyrlige piger deltager i forbindelse med Cyrano koncerten på Ledreborg Slot, dog kun med uddeling af Gajoler for firmaet Galle & Jessen Foreningen Eventyrteatrets Venner inviteres til at overvære generalprøven på Fyrtøjet Festlig artikel fra Julie Lund om at være på turne med Sound of Music Interview med Jan Hertz Artikel fra Lulu om den sjove og hårde tid i BONBON-Land Annoncesponsor: Flügger Byggefinish i Måløv Præmiesponsor: Fredgaard i Amager Centret. Gavekort til CD, Amager Scenen. Gavekort til 2 billetter til musicalen Annie Nr. 3 udkom november 1995 Formanden beretter om stor medlemstilgang i foreningen Susanne fortæller om den store succes forestillingen Fyrtøjet opnåede. 5 stjerner i B.T. Tekstforfatter Gitte Broksø og komponist Lars Jør-

No. 28 7. årgang Februar 2002. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 28 7. årgang Februar 2002. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 28 7. årgang Februar 2002 28 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 28 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand: Steen Endersen

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

No. 32 9. årgang Februar 2003

No. 32 9. årgang Februar 2003 No. 32 9. årgang Februar 2003 Velkommen til alle Eventyrbørn på Dramaskolen 32 og andre arrangementer. Foreningen trænger til nyt blod og vil En del af jer har måske ikke set dette blad før og andre har

Læs mere

No. 45 12. årgang Juli 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 45 12. årgang Juli 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 45 12. årgang Juli 2006 45 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 45 Bestyrelsen Formand: Jørn Bech Lindevej 17 2791 Dragør Tlf: 32 94 74 64 Næstformand: Dorthe Pedersen Sirgræsvej

Læs mere

No. 24 7. årgang Marts 2001. Eventyr Tidende. Husk skovturen d. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 24 7. årgang Marts 2001. Eventyr Tidende. Husk skovturen d. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 24 7. årgang Marts 2001 24 Husk skovturen d. Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 24 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand:

Læs mere

No. 43 11. årgang December 2005. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 43 11. årgang December 2005. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 43 11. årgang December 2005 43 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 43 Bestyrelsen Formand: Ole Hjorth Hækmosen 7A 2730 Herlev Tlf: 44 49 39 04 Næstformand: Dorthe Pedersen

Læs mere

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling Børnehavkl. Se teater hør historier mal og tal Mine monstre - interaktiv teaterfortælling. Jeg guider jer gennem historien og børnene tager aktivt del i hele forestillingen og spiller alle rollerne, samtidig

Læs mere

No. 44 12. årgang Marts 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 44 12. årgang Marts 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 44 12. årgang Marts 2006 44 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 44 Bestyrelsen Formand: Jørn Bech Lindevej 17 2791 Dragør Tlf: 32 94 74 64 Næstformand: Dorthe Pedersen Sirgræsvej

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

No. 46 12. årgang Oktober 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 46 12. årgang Oktober 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 46 12. årgang Oktober 2006 46 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 46 Bestyrelsen Formand: Jørn Bech Lindevej 17 2791 Dragør Tlf: 32 94 74 64 Næstformand: Dorthe Pedersen Sirgræsvej

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

No. 29 7. årgang Maj 2002. Eventyr Tidende. Husk skovturen d. 26. maj. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 29 7. årgang Maj 2002. Eventyr Tidende. Husk skovturen d. 26. maj. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 29 7. årgang Maj 2002 29 Husk skovturen d. 26. maj Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 29 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand:

Læs mere

Dagsorden ses i Januar nummeret af SAGEN

Dagsorden ses i Januar nummeret af SAGEN NR. 101 FEBUAR 2003 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Generalforsamling Husk at møde op til generalforsamlingen mandag den 10 februar 2003 kl. 19.00 Dagsorden ses i

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

No. 36 10. årgang Februar 2004. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 36 10. årgang Februar 2004. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 36 10. årgang Februar 2004 36 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 36 Bestyrelsen Formand: Grethe T. Hansen Tulipanvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 96 83 22 Næstformand: Dorthe Pedersen

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nr. 212 januar 2017 Indkaldelse til generalforsamling Mandag d.6.februar 2017 kl.19.00 i Borgerhuset, Dallundvej 20, Søndersø Dagsorden ifølge vedtægterne ( 6, stk.2) 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

No. 56 15. årgang Februar 2009. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 56 15. årgang Februar 2009. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 56 15. årgang Februar 2009 56 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 56 Bestyrelsen Formand: Jørn Bech Lindevej 17 2791 Dragør Tlf: 32 94 74 64 Næstformand: Dorthe Pedersen Sirgræsvej

Læs mere

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag Endnu en skøn dag Der bliver lavet drager, dukker og teater på højt tryk. Alle børnene hygger sig sammen med deres venner. Vi har talt med to dejlige unger, Mikkel og Anna, fra 2 og 3 klasse. Mikkel og

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Nr. 89 December 2001

Nr. 89 December 2001 Nr. 89 December 2001 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe Lige nu (12.jan.) er situationen at: Vi er så småt ved at få skrevet nogle tekster. Vi holder et nyt tekstmøde d.21.jan. i Borgerhuset

Læs mere

Eventyr Tidende. Eventyrteatrets Venner. Jubiiii... Nu kommer alle Eventyr-Vennerne snart herud i skoven og besøger mig Se side 11

Eventyr Tidende. Eventyrteatrets Venner. Jubiiii... Nu kommer alle Eventyr-Vennerne snart herud i skoven og besøger mig Se side 11 No. 33 9. årgang Maj 2003 Jubiiii... Nu kommer alle Eventyr-Vennerne snart herud i skoven og besøger mig Se side 11 33 Vigtig besked til Eventyr forældre: Læs side 3; Godt nyt og lidt dårligt nyt Medlemsblad

Læs mere

No. 30 7. årgang September 2002. Eventyr Tidende. Premiere 12. oktober. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 30 7. årgang September 2002. Eventyr Tidende. Premiere 12. oktober. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 30 7. årgang September 2002 Premiere 12. oktober 30 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 30 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand:

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100.

Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100. NR. 100 JANUAR 2003 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100. Lad os håbe medlemmerne fremover vil

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk der er Generalforsamling i SAG Mandag den 13 februar kl. 19.00 se mere side 3 1 Medlemsnyt. Indmeldelser:

Læs mere

Nr. 4 Januar årgang. Halfdans A B C. musik. lsk. ende. billedska. teater. abaret

Nr. 4 Januar årgang. Halfdans A B C. musik. lsk. ende. billedska. teater. abaret infomasion Nr. 4 Januar 2017 44. årgang g Halfdans A B C musik billedska teater lsk ende abaret Kode Kære MAS-medlem! Nu kan vi købe billetter til vores forestillinger online. Gør det via MAS hjemmeside

Læs mere

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11!

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11! Syddjurs Friskole Ugebrev 9 5. marts 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 7. marts: kl.16.30-17.30 forårs-sfo-børn

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Bestyrelsen søger stadig... (med) arrangører til D

Bestyrelsen søger stadig... (med) arrangører til D NR. 134 November 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Bestyrelsen søger stadig... (med) arrangører til D. 24.3.2007 Er der medlemmer som kunne tænke sig at stå for

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2010. Før vi blev en forening: Der var været 4 forestillinger i 2010, før vi blev en forening. Vi var et forretningsudvalg, der bestod af Halla, Henrik, Gitte, Nicki, Mads og Mark. Jimmy deltog,

Læs mere

Nr. 88 November 2001

Nr. 88 November 2001 Nr. 88 November 2001 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe Kan det virkelig passe, at der ikke skal serveres mad til næste forestilling???? Der er ikke tilmeldt nogle hjælpere. Er det en

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge profilfag:-) Profilfag er små fordybelsesområder på ca. 10 uger,

Læs mere

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Foreningens navn: Teatergruppen Syvstjernen Foreningstype: Kultur Hvor mange: 50-250 Kontaktperson: Tue Bertelsen Mail: tue.bertelsen@gmail.com

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Nr. 152 November 2008

Nr. 152 November 2008 Nr. 152 November 2008 SAG arrangerede Spil-dansk-dag i Borgerhuset. Nordfynskoret optrådte, og 5 medvirkende fra forestillingen Osvald blev godt ledsaget af musikskolens Claus Wilson ved arrangementet

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012

Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012 Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012 Tilbageblik! Så kom spejlvæggen nu er der lækkerhed i hele lokalet. Det ser godt ud. Vi har også fået sat solfilm op, så lokalet ikke varmes så meget op, før vi går i gang.

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

10 års jubilæumsforestilling Snedronningen

10 års jubilæumsforestilling Snedronningen No. 26 7. årgang Oktober 2001 26 10 års jubilæumsforestilling Snedronningen Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 26 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup

Læs mere

Nr. 216 oktober 2017 Der blev sagt SKÅÅÅL. og velkommen til oktober ved en forrygende jubi-fest. Tak til fest-arrangører og til SAG 1

Nr. 216 oktober 2017 Der blev sagt SKÅÅÅL. og velkommen til oktober ved en forrygende jubi-fest. Tak til fest-arrangører og til SAG 1 Nr. 216 oktober 2017 Der blev sagt SKÅÅÅL. og velkommen til oktober ved en forrygende jubi-fest. Tak til fest-arrangører og til SAG 1 Nyt fra kassereren Indmeldelser: Bruno Jensen Søndersø Skovvej 93 5471

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

SPONSORSHIP. Drama Skuespil Musical Dramaskole

SPONSORSHIP. Drama Skuespil Musical Dramaskole SPONSORSHIP Drama Skuespil Musical Dramaskole SPONSORSHIP Jørn Pedersen, Borgmester EN FLOT INDSATS En lang række frivillige leverer en utrættelig indsats i Dronning Dorothea Teatret. En indsats, der ikke

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

HVERDAGSAVISEN TORSDAG

HVERDAGSAVISEN TORSDAG TORSDAG BANKRØVERI!! Bankrøveri! Onsdag kl. ca. 10:50, blev banken røvet af to forbrydere. Forbryderne havde taget pengekassen, og de flygtede! Flemming Hansen ved ikke, hvor meget de har taget, og de

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2012 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 4. oktober 5. oktober 8. oktober 9. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Teaterworkshops 2012/2013

Teaterworkshops 2012/2013 Teaterworkshops 2012/2013 på Det Skrå Teater Det Skrå Teater er igen i år mere en glade for at kunne præsenterer årets teaterworkshop 2012/2013 i samarbejde med DATS (Landsforeningen for dramatisk virksomhed)

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket! Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010 Der kan indsendes sange til konkurrencens to kategorier: 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!)

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

No. 27 7. årgang December 2001. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 27 7. årgang December 2001. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 27 7. årgang December 2001 27 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 27 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand: Steen Endersen

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 11 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ I morgen er der: Lørdagsskole med følgende program: 8.45 9.00 12.00 9.00 10.30 10.30 13.00 11.00 12.00 Morgensang for

Læs mere

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige Kære medarbejdere Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige I løbet af en eftermiddag skal vi producere en stribe små film lige

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

John Patrick. Genetisk sygdom

John Patrick. Genetisk sygdom John Patrick Genetisk sygdom Skrevet af Eliza Martin Way, John Patrick mor. John-Patrick er en glad dreng på 10 år. Han er født med en kromosomfejl. John-Patricks fødsel var lang og svær, den endte med

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 KALENDER FOR MAJ: Fredag

Læs mere

o Teatersport med Lise Ørtved 4 mandage o Lys-kursus med erfaren lysmand o Hygge-aften som afslutning på Teatersport o Revy 2011 skydes i gang

o Teatersport med Lise Ørtved 4 mandage o Lys-kursus med erfaren lysmand o Hygge-aften som afslutning på Teatersport o Revy 2011 skydes i gang Nr. 165 oktober 2010 Læs mere inde i bladet om aflysning af efterårets forestilling, men også om en bestyrelse, som ikke bare har sat sig på hænderne. Bestyrelsen har taget handsken op. Det giver medlemmerne

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 Uge 28 Emne: Familie og arbejde Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 HIPPY HippHopp Uge28_familie_arbejde.indd 1 06/07/10 11.44 Uge 28 l Familie og

Læs mere

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30.

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30. Hold 1 Instruktion Christian Eiming Hold 2 DANS brug kroppens intelligens Lars Bjørn Hold 3 Skuespilteknik, mimik Ole Sørensen Hold 4 Teater/musical workshop Kristian Studsgaard Fredag d. 12. PROGRAM Søndag

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger

Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger Nyhedsbrev nr. 24 22. januar 2012 Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger I den kommende uge vil alle medlemmer af Silkeborg Teaterkreds modtage en opkrævning fra os. Vi håber naturligvis

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Visionsaften med forældrene og pigerne fra MVP

Visionsaften med forældrene og pigerne fra MVP Visionsaften med forældrene og pigerne fra MVP REFERAT AF MØDE D. 18.09.07 v. Rikke Ramm-Mikkelsen Medvirkende: Pigerne fra MidtVest Pigekor, forældrene fra hhv. MidtVest Pigekor, Juniorkor og Forskolen

Læs mere

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32.

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32. Fredag den 10. juli vil Vibeke Vang og Jan Kristoffersen sige ja til hinanden. Det sker i Roskilde Frikirke kl. 15.00. Kom og være med til denne vigtige begivenhed i Vibekes og Jans liv. Efter vielsen

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt. Februar 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen. Bladet

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge:

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Fritter 1's nyhedsbrev for november 2009. Efterårsferien Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Sæbekasse løb Tirsdag deltog vi i sæbekasse løb. Deltagerne fra 2.&3.klasse

Læs mere

NYHEDSBREV 10. marts 2014

NYHEDSBREV 10. marts 2014 NYHEDSBREV 10. marts 2014 Kære alle sammen Så er foråret på vej med hastige skridt og derfor skal vi jo have gang i nogle skønne forårsoplevelser. Derudover er der et tilbud, som ikke kommer fra os men

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn Vær med i Teatergruppens traditionsrige teaterforestilling

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

SFO. Personale information NYHEDSBREV. Jul en dansk kulturel tradition

SFO. Personale information NYHEDSBREV. Jul en dansk kulturel tradition NYHEDSBREV SFO Farsø Skoles Fritidstilbud November 2014 PLUTO & KOMETEN Personale information Jul en dansk kulturel tradition Vi vil i både Pluto og Kometen tilbyde forskellige aktiviteter som alle er

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere