No årgang Februar Eventyr Tidende. H.C. Andersen 200 år. Eventyr Tidende 10 år. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "No. 40 11. årgang Februar 2005. Eventyr Tidende. H.C. Andersen 200 år. Eventyr Tidende 10 år. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner"

Transkript

1 No årgang Februar 2005 H.C. Andersen 200 år år Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner

2 Side 2 No. 40 Bestyrelsen Formand: Ole Hjorth Hækmosen 7A 2730 Herlev Tlf: Næstformand: Dorthe Pedersen Sirgræsvej 23, st.tv 2770 Kastrup Tlf: Kasserer: Anne Willeberg Måløv Hovedgade Måløv Tlf: Best. Medlemmer: Jørn Bech Lindevej Dragør Tlf: Ulla Eriksen Buddingevej Lyngby Tlf: Bettina Westi Studsgårdsgade 11, København Ø Tlf: Britta Skotte Tonedraget Allerød Tlf: Revisor: Birthe Vilhelmsen Pærevangen 2, 1.th 2765 Smørum Revisor suppleant: Helen Bendtsen Brådebækvej 3B 2970 Hørsholm Web. adresse: Indhold: Redaktionen informerer 3 Indkaldelse til generalforsamling 4 Susanne fortæller 5 Gamle numre af 9 Vindere af konkurrencen i nr Sohl over Københavns Havn 15 Velkommen på dramaskole fra nr. 1 til Tilbageblik 24 Besøg 24 Spar penge på dit medlemskab 25 Kalender 25 En lille historie 26 Jubilæums konkurrence 28 Indmeldelse 31 Oplag: 650 stk. udgives til samtlige medlemmer af foreningen Eventyrteatret s Venner samt til børn, der er med i Eventyrteatret s forestillinger, Eventyrteatret s Dramaskole. Hvis du har forslag til emner, der kan bringes i bladet, hvis du har ideer til artikler eller annoncer, er du meget velkommen til at kontakte bladudvalget. Eventyrteatret: Spontinisvej 7, 2450 København SV Tlf: , Billettlf: Web. adresse: Kontortid: Mandag torsdag ml. kl. 11 og 15 Bladudvalg & redaktion: Anne Willeberg & Claus Jensen Måløv Hovedgade Måløv Tlf:

3 No. 40 Side 3 har fødselsdag Bladet har nu været på banen i 10 år og ideen til det udsprang faktisk som en lille protest mod den information vi fik i foreningens spæde start. Efter at foreningen havde afholdt stiftende generalforsamling d. 13/9-94 fik alle der havde tilmeldt sig, tilsendt nogle løse ark papir hvor der stod på et af dem. Rækkefølgen på de enkelte ark gik ikke helt op så det var lidt svært at finde ud af hvor man skulle begynde at læse. Ved den efterfølgende generalforsamling var vi nogle stykker der fik sagt at det måtte kunne gøres lidt bedre og når man siger det i en nystartet forening så fanger bordet. Birte Jacobsen og undertegnede fik herefter opgaven at udforme et rigtigt. Vi inddrog vores ægtefæller i arbejdet og ved et bestyrelsesmøde kunne vi præsentere layoutet til det nye. Bladet blev godkendt af bestyrelsen så første nr. kunne udsendes i april måned 95 og med nyeste nr. har vi nu rundet 40 udgivelser. Efter 23 udgivelser valgte Birte & Birger at trække sig ud af bladudvalget, mens Anne og jeg holder ud endnu. På side 20 starter en gennemgang af bladene 1 10 og i næste nummer af følger vi op med overskrifter og klip fra bladende Er der artikler der interesserer og har du ikke selv det aktuelle nummer, så kontakt redaktionen så kan vi formentlig hjælpe med et eksemplar. Generalforsamling 2005 Der er valg til Folketinget og valg til bestyrelsen i Eventyrteatrets Venner. Begge dele er vigtige og hvis du vil have indflydelse gælder det om at få afgivet din stemme. Når dette læses er folketingsvalget sikkert afgjort så lad os blive ved valget til bestyrelsen i Venneforeningen. De nuværende bestyrelsesmedlemmer vil gerne fortsætte, men har du andre forslag er det vigtigt at du møder op og giver din mening til kende. Husk foreningen er kun så aktiv, som dens medlemmer gør den til.

4 Side 4 No. 40 Der er ikke indgået nogle valgtaler til redaktionen, så det håber vi kommer på selve generalforsamlingen. På generalforsamlingen er foreningen vært ved en øl eller sodavand, kaffe og kage. Redaktøren INDKALDELSE GENERALFORSAMLING I foreningen Eventyrteatrets Venner TIRSDAG d. 1. MARTS 2005 KL i Eventyrteatrets lokaler på Spontinisvej 7, 2450 København SV. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Årsberetning 3: Forelæggelse af det reviderede regnskab 4: Fastsættelse af kontingent 5: Indkomne forslag 6: Valg af bestyrelse og suppleanter 7: Valg af revisor og revisorsuppleant 8: Valg af eventuelle udvalg 9: Eventuelt.

5 No. 40 Side 5 Susanne fortæller Efter en travl julemåned med juleshow forskellige steder og forestillinger i Glassalen i Tivoli, har der i Eventyrhuset været en lille smule stille. Så pludselig en grå januar dag, faktisk den varmeste januardag i 132 år, begynder en forventningsfuld stemning at brede sig. Dramaskolen 2005 er i gang, og hele eventyrhuset fyldes af 250 børn i alderen fra 6 19 år, som alle gerne vil lære noget. Det er da vidunderligt! Alle de børn der er en del af Eventyrteatret, er hver og en udvalgt, blandt mange. Vores formål med Eventyrteatrets Dramaskole er, at undervise børn og unge med udpræget interesse og talent for drama, dans og musik. Det primære mål er, at styrke deres selvtillid og udvikle hver enkelt elevs evne til at udtrykke sig. Men det handler også om at give et solidt fundament og nogle værdifulde værktøjer til de børn og unge, som måske senere i deres liv vælger at prøve kræfter med en professionel karriere inden for teater. Igennem årene kan jeg se, og glæde mig over, at eleverne får stort udbytte af undervisningen, hvilket præger deres hverdag og skolegang her og nu. Vi lægger stor vægt på kreativitet og disciplin. Her er teatrets eventyrlige verden først og fremmest forbundet med livsglæde, dybe følelser, lærdom og eftertanke men også med professionalisme og et højt krav til kvalitet. Dramaskolens lærere: Eventyrteatrets Dramaskole har gennem alle årene haft meget dygtige lærere til at undervise eleverne, som har arbejdet professionelt med eleverne med et bredt spekter af udtryksformer.

6 Side 6 No. 40 Berit Wolsted Jensen: Regissør og forestillingsleder. Uddannet fra Guildhall School of Music & Drama i London. Har arbejdet mange år som freelance regissør og forestillingsleder bl.a. på Crazy Christmas Cabaret, Hjørring Revyen, Tivolis koncertsal og Eventyrteatret. Underviser ved Statens Teaterskole og Teatertekniker Forbundet. Har været fastansat forestillingsproducent på Gladsaxe Teater. Skal desuden være forestillingsleder på Den grimme ælling i Glassalen BWJ: Vil give indsigt i det tekniske personales arbejde under opløbet og under en forestilling. Derudover en grundig orientering om brugen af microports og opmærkninger. I år skal eleverne udover at kunne lave opmærkning og sceneskift, også arbejde med det at kunne læse en tekst, finde rekvisitter, lave lister og planer herudfra. Christine Brincker: Kostumier og designer. Uddannet beklædningsformgiver fra Danmarks Designskole Har arbejdet freelance med teater og som designer lige siden, f.eks. for Cirkusrevyen, Den anden Opera, radiokoret (turnekostumer), samt forskellige syblade m.m. Har derudover designet og stået for produktionen af kostumerne til flere store egnsspil, samt alle Eventyrteatrets forestillinger de sidste 3 år, senest Nattergalen og Nisser i Nød. CB: Undervisningen vil tage udgangspunkt i Eventyrteatrets forestillinger og jeg vil snakke kostumer på alle planer. Formålet med undervisningen vil være at give eleverne et indblik i kostumeafdelingens arbejde og hvad der forventes af den enkelte skuespiller i den forbindelse. Udover at give eleverne et sæt regler og nogle gode vaner i forhold til kostumer, vil vi berøre emner som: hurtige kostumeskift, varme kostumer og andre problemer man kan komme ud for, samt hvordan man bærer sit kostume rigtigt og hvad kostumet kan tilføre ens rolle.

7 No. 40 Side 7 Fritze Hedemann: Skuespiller og forfatter samt dramapædagog. Uddannet fra Skuespillerskolen ved Århus Teater. Uddannet dramapædagog. Dramalærer på Andebølle Ungdomshøjskole og Caféteatret. Freelance skribent ved danske og skandinaviske ugeblade. Skrevet dramatik og dokumentarisk stof til Danmarks Radio og Århus Teater. Siden 2001 dramalærer på Eventyrteatret. FH: I år vil min undervisning koncentrere sig om vores brug af det danske sprog. Jeg vil bruge tekster af Benny Andersen, som eleverne får udleveret. Derudover vil jeg arbejde med ganske korte, dramatiske tekster, samt Stanislawskis energigivende improvisationer. Målet er at give eleverne en større forståelse for tekstens muligheder og gestaltning. Henrik Jandorf: Skuespiller. Uddannet fra Statens Teaterskole Har arbejdet freelance med teater, tv, radio og film, og siden 1997 været fast medlem af Det Kgl. Teaters skuespilensemble. Spillede bl.a. Claudius i Hamlet på Kronborg i sommeren Har undervist på Dramaskolen gennem mange år. HJ: Jeg vil i år forsøge at fravige improvisation som eneste øvelsesform - og få eleverne til at fastholde et indlært stof, dvs. skabe og udvikle en bestemt figur, som er den samme i alle mine timer. Vi vil fra den første til den sidste af mine timer forsøge at indstudere en 'miniforestilling', dvs. et optrin, en scene, et brudstykke af en større helhed, som har samme basis og som sådan ikke bliver tilfældig. Samme tekst, samme karakter for den enkelte, samme situation, idet det er vigtigt at kunne reproducere et allerede opnået niveau. GENERALFORSAMLING TIRSDAG d. 1. MARTS 2005 KL i Eventyrteatrets lokaler på Spontinisvej 7, 2450 København SV.

8 Side 8 No. 40 Lars Oluf Larsen: Skuespiller og sanger. Uddannet fra Statens Teaterskole. Har medvirket i adskillige musicalforestillinger på både Gladsaxe Teater og Østre Gasværk, bl.a. i Cyrano og Les Miserables. Spiller klaver og komponerer musik. Var sanginstruktør på Hyrdinden og Skorstensfejeren og skrev julestykket Nissegys. LOL: Min ambition er, at børnene skal lære kunsten at synge en sang efter noder, både som solist og flerstemmigt, og kunne fremføre sangen foran et publikum på en overbevisende måde. Tekstforståelse, tekstudtale og de grundlæggende metoder og teknikker inden for sang og musik anser jeg som værende basale færdigheder, såfremt man vil udvikle sig til et selvsikkert og musisk menneske. Louise Støchkel Mathiasen: Musiklærer. Er i gang med at skrive speciale og forventer at blive kandidat ved Musik- og teatervidenskabeligt institut i Kbh. til sommer. Hun har altid beskæftiget sig med musik og teater, både som optrædende og som underviser, er bl.a. gammelt eventyrbarn. Hun synger i vokalkvartetten Pure Sox og i vokalgruppen Papaya. Hun er leder af et rytmisk voksenkor i Nordsjælland og hun skal i år instruere operetten "Piraterne fra Penzance" på Aurehøj Gymnasium." Instruktør for Paraden til Nattergalen. LSM: Jeg vil arbejde med rytmer, flerstemmig sang og grundlæggende musikteori. Jeg vil forsøge at styrke børnenes fornemmelse for puls og musikalsk udtryk, samt deres koordinationsevne ved øvelser hvor de skal koble bevægelser og sang, og måske sætter vi flere rytmer i gang i rummet samtidig. Vi vil formodentlig synge nogle enkle sydafrikanske sange med børnene, da disse er meget egnede til enkel flerstemmighed og ofte synges med bevægelser. Eleverne skal medbringe papir og blyant hver gang.

9 No. 40 Side 9 Malene Pedersen: Danselærer. Har været aktivt eventyrbarn i 5 år i Eventyrteatret. Har medvirket i div. amatør teaterforestillinger og musicals og optrådt som danser, skuespiller og sanger ved div. shows og i centre. Har været koreograf på bl.a. Modeshow for STORM, Studenterrevyen, Halleluja, Skolemusical, Rysensteen Gymnasium 2004 og 2005, Ganløserevyen og Eventyrteaterets juleshow Herudover har hun været forestillingsleder og afvikler på Københavnerrevyen, Teater mod strømmen. MP: Jeg vil undervise i grundtrin og teknikker inden for forskellige stilarter, og fokusere på kropslig bevidsthed og forståelse for det kropslige udtryk. Vindere af konkurrencen i nr. 39 Vinder af gavekort sponseret af FONA i Ballerup Centret: Line Olsson Vindere af eventyrlig T-shirt s sponseret af Eventyrteatrets Venner: B.R. Svendsen Agnes Lucia Jeppesen Præmierne er sendt til de heldige vindere Redaktionen takker sponsorerne for venlig støtte (Fortsættes på side 10) Gamle numre af Mangler du et tidligere nummer af til din samling, så prøv at kontakte redaktionen. Vi har et lille lager som vi gerne deler ud.

10 Side 10 No. 40 Munir Rune Avn: Stuntman og stagefighter. Startede i Danmark med at uddanne sig i scenekamp (dvs. kampe til teaterscener og til kamera), samt en række andre bevægelsesformer såsom, dans, akrobatik, klatring mm. Senere hen til stuntman. Har modtaget undervisning i Danmark (stunt mm.), USA (Geoerge Xu, Kung Fu) og skandinavien (scenekamp). Underviser i dag i mange forskellige sammenhænge bl.a. til: Teambuilding, teater, foran kamera, og projekter for børn og unge. MA: Underviser eleverne i basis stunt og stagefight, med vægt på det sceniske udtryk. Der vil også blive træning i forskellige partnerøvelser, som rummer forskellige elementer af samarbejde, koordination, opmærksomhed, dans og akrobatik. Der vil blive gennemgået forskellige typer af kropsafspænding i form af massage og stræk. Mette Soldan Thorsen: Koreograf. Uddannet fra Den ny Dramaskole og Dansens Hus hos Move. Har undervist på Nakskov Teater, dels som koreograf, dels som instruktørassistent. Desuden undervist hos Move og på Dragørs showdancehold samt danset i showgruppen Move-it. Koreograf på Astro Show Akademi samt underviser for Astrocentrets instruktører. Medvirkede som skuespiller i Vestsjællandscentrets juleforestilling samt koreograf til deres efterårs- og juleshows. Senest koreograf for Simone Egeriis fra scenen er din. MST: Jeg ønsker at arbejde med 3-4 forskellige koreografier i løbet af foråret. Målet er at præsentere eleverne for forskellige stilarter og indenfor hver stilart arbejde med teknikker. Jeg har erfaret gennem mit arbejde med eventyrbørnene, at de hurtigt lærer at finde udtrykket i dansen, samt at de let mestrer at synge og danse samtidigt. Derfor vil fokus i undervisningen ligge på det dansetekniske, hvor jeg håber at få de mest elementære trin på plads.

11 No. 40 Side 11 Pauline Sæther: Operasanger. Er Uddannet på Det Kgl. Danske musikkonservatorium og Opera Akademiet. Har haft mange roller på bl.a. Den Jyske Opera, Den Fynske Opera, Østre Gasværk, Gladsaxe Teater m.m. Har medvirket i mange store musical opsætninger og har stor koncertvirksomhed. Sideløbende med sin udøvende karriere underviser Pauline i sangteknik og stemmedannelse. Har været tilknyttet forskellige teatre som sangcoach, og ført elever op til rytmisk og klassisk MGK samt konservatorier. Har været sanginsktruktør på de seneste forestillinger for Eventyrteatret. PS: Jeg arbejder med kroppen som instrument for stemmens udfoldelse. Dvs. man bliver bevidst om, hvordan man bruger sin vejrtrækning, sin holdning samt de forskellige muskler der påvirker stemmen rigtigt. Via vejrtrækningsøvelser, afspændings øvelser og sangøvelser oplever eleverne, hvordan deres stemme bliver større samt får større spændvidde. Jeg gennemgår grundigt, hvordan man varmer stemmen op, så den bliver langtidsholdbar. Mit mål er at få eleverne til at beherske de forskellige teknikker på en hurtig og enkel måde, sådan at de kan gå ud og bruge dem, uden at blive trætte i stemmen. Rie Munk: Pressechef for Lancaröme i 21 år og makeup artist. Har været tilknyttet Eventyrteatret siden starten for 14 år siden, og undervist i sminke fra Dramaskolens begyndelse. Lige så længe har Lancôme sponsoreret al den makeup teatret bruger året igennem og som Rie benytter til at designe masker og tegne sminketegninger til alle roller i Eventyrteatrets efterårsforestillinger. RM: Første trin i undervisningen er basisteknikker for at lære alle selv, at kunne mestre den uundværlige grundsminke. Næste trin er fantasimakeup. En udfordring i at kunne se mulighederne i et ansigt og omsætte det til praksis ved hjælp af farveeffekter og linjer.

12 Side 12 No. 40 Rene Pedersen: Mikrofonteknik. Er uddannet som elektronikmekaniker og voksenunderviser. Jeg arbejder som A/V konsulent i Gladsaxe Kommune, og har undervist i forskellige fag på Gladsaxe Ungdomsskole gennem ca. 10 år. Jeg har arbejdet med teater i ca. 20 år. Det har mest været amatør teater - med både lyd, lys og sceneopbygning. De seneste ca. 5 år også professionelt som lyd tekniker. RP: Jeg vil gerne undervise i grundlæggende lydteknik. Undervisningen foregår som en workshop, hvor teori sammensættes med praksis. Jeg vil gennemgå det grundlæggende om mikrofoner, kabler, lydmixer, rumklang, forstærker og højtaler - og udstyrets betydning for lyden. Jeg vil også fortælle lidt om hvad lyd er. Troels Toya: Skuespiller, instruktør, tekstforfatter og sangskriver. Uddannet på International School of Performing Arts i Har ud over en lang række teaterstykker også medvirket i mange musicals, bl.a. Chicago, Grease, Atlantis, Fame, Showboat. Har i syv år været Ib i Lågen i Bogen på TV2. Skriver tekst og musik til TV, revyer og forestillinger, og til flere børne-og ungdomsmusicals, som han også instruerer. Har dubbet og instrueret indtalingen til serier, film til TV og biograf. Instruktør på Nisser i nød og skal i år instruere Den grimme ælling. TT: Underviser i at, man kan hvad man vil, det er bare at gøre det. Gennem fysiske, til tider meget komiske øvelser, rykker vi de grænser der hæmmer indlevelsen og dermed muligheden for at lege frit med skuespillet. Ved øvelser og improvisationer arbejder vi med koncentration, nærvær og ærlighed. Gennem tekststykker og scener, arbejder vi med rollens mål og virkemidler. Teater er en leg, hvor vi selv bestemmer reglerne.

13 No. 40 Side 13 Ulla Jessen: Skuespiller, instruktør, dramatiker og sangskriver. Har været tilknyttet Eventyrteatret i mange år som både dramalærer, instruktør og dramatiker. Har studeret retorik på Københavns Universitet. Startede som elev på Gladsaxe Teater, og har siden spillet et alsidigt repertoire på teater, film og TV. Har desuden skrevet og spillet mange revyer og cabaret er, samt dubbet tegnefilm. Alsidig foredragsvirksomhed, foreningsarbejde og undervisning for børn og voksne. Deltager i forskellige kursus og seminarer for at udvikle form og indhold til brug for dramaundervisning. UJ: Underviser i drama og diktion. Hver time starter med faste stemmeøvelser og enkle øvelser i fysisk koncentration. Undervisning i drama er målrettet hvert hold. Alt efter erfaring og alder. Der lægges vægt på scenisk nærvær og tydelig tekstudtale. Formålet er at give eleven redskaber til brug på scenen - som i skolen og i hverdagen. Den elev, der forstår at lytte, både til læreren og til sin medspiller, får mest gavn af undervisningen. Derfor vil der også være øvelser i scenisk nærvær gennem tanken! At man møder velforberedt til timen er en forudsætning for, at eleven kan få glæde af undervisning på Eventyrteatrets Dramaskole. Børne Kulturforum I tre dage, var der i Forum mange spændende oplevelser for børn. Lørdag d. 22/1 til mandag d. 24/1 havde Eventyrteatret en eventyrstand BALLERUP CENTRET. TLF

14 Side 14 No. 40 på messen, hvor man kunne købe cdér, videoer, Dvd m.m. fra forestillingerne. Derudover var der mulighed for at hilse på udklædte eventyrbørn, som fortalte om Eventyrteatret, Dramaskolen og forestillingerne - og det at være en del af teaterets forunderlige verden. Lørdag og søndag optrådte Eventyrteatret på scenen med et eventyrshow for hele familien, som blev kædet sammen af maskotten Karlo Kanin. Eventyrkoncert i Kalundborg Hallerne. Lørdag d. 19. marts skal Eventyrteatret optræde med en stor eventyrkoncert i Kalundborg hallen. Talentfulde børn i fantastiske kostumer vil underholde i knap 2 timer med sang, dans og iørefaldende musik. En eventyrlig og stemningsfuld oplevelse fyldt med eventyrfigurer fra bl.a. Brdr. Grimms og H.C. Andersens dejlige eventyr. Kalundborg Hallerne: J. Hagemann-Petersens Allé Kalundborg Salg af koncertbilletter Tlf : Mandag-fredag kl Eventyrmusical: Den grimme ælling. Forberedelserne til efterårets eventyrmusical Den grimme ælling er begyndt. Det tegner allerede til at blive en sjov, og spændende forestilling, med masser af god musik og ikke mindst anderock. Kontoret: På Eventyrteatrets kontor er der nu ansat en ny medarbejder. Det er Maria Buchardt Nedergaard, som kommer fra Det Ny Teater. Udover Maria, har der siden november været to gamle eventyrbørn ansat; Malene Qvist (Prinsessen fra Snedronningen ) som stopper 1. februar da hun skal videre i showbranchen, samt Louisa Vallentin (Kragen Krølle fra Snedronningen ). Katja Vallentin står for billetsalget, show og koncerter, og vores regnskabsdame Marianne Friis kommer nu to gange om ugen. Derudover tager Søren Brunsgaard Pedersen sig af hjemmesiden og webbutikken. Jeg vil ønske alle eventyrlige børn og voksne en hyggelig vinter og et fortryllende forår. De eventyrligste hilsener Susanne Vognstrup

15 No. 40 Side 15 Sohl over Københavns Havn Per Sohl er valgt til at instruere opsætningen af eventyret Den Lille Havfrue, som opføres i anledning af H.C. Andersens 200 års fødselsdag. Dette sker i perioden August 2005 i Københavns Havn. Den Lille Havfrue bliver Danmarks største udendørs musikteaterforestilling. I alt 650 sangere, dansere, skuespillere, instruktører og praktiske og tekniske hjælpere medvirker for og bag scenen. Scenen bliver en flydende kæmpe ponton på 1450m2, placeret ved Den Sorte Diamant i Københavns Havn. På kajen får 2500 tilskuere mulighed for at opleve forestillingen - i alt tilskuere ved de 7 forestillinger der er planlagt. Hvordan blev netop du valgt som instruktør til denne forestilling? Kontakten opstod gennem Have PR, de havde fået en henvendelse fra projektlederen på KULTURHAVN som søgte en instruktør der var i besiddelse af en solid erfaring med store skuespillergrupper. En del af heldet kan jeg tilskrive Eventyrteatret, gennem arbejdet med Eventyrteatrets herlige børn og unger har i den grad styrket min erfaring med instruktion af store grupper.

16 Side 16 No. 40 Følger man eventyret nøjagtig eller er den skrevet om til nutid. F. eks i stil med Eventyrteatrets forestillinger, hvor der er mange små "sidehistorier"? KULTURHAVNS opsætning af Den Lille Havfrue er en musical. Vores version er tro mod H.C. Andersens originale eventyr. Vi digter ikke som i Eventyrteatrets versioner nye figurer til eller tilskriver andre side historier. Den Lille Havfrue handler om længslen og forelskelsens sødme, men også om en kærlighed, der er så stærk, at den overvinder både angsten og egoismen. Det skal kunne mærkes, at der er både lys og skygge i historien, for hvor lyset er stærkt, er skyggerne dybe. Forestillingens komponist Bent Fabricius-Bjerre har også taget udgangspunkt i det oprindelige histories både sørgelige og livsbekræftende slutning, hvor Den Lille Havfrue ofrer sig for prinsen og selv bliver til havskum. KULTURHAVNS opsætning af Den Lille Havfrue fortæller historien om havfruen som ofrede sit liv og derfor endte i lyset, ikke i dette liv, men i det næste. Hvordan udvælger man skuespillerere/statister? Alle deltagere har medvirket på et undervisningsforløb i 2004, dette forløb har udover at være en dygtiggørelse af deltageren, også fungeret som et præcastingforløb til forestillingen! For korsangere har præcastingen foregået i undervisningen og har fungeret som en form for stop-prøve til forestillingen. For drama-, danse- og vokalisthold er denne præcasting foregået både i undervisningsforløbet og gennem besøg af andre undervisere og screening i andre kategorier end deres egen. Alle disse deltagere var meget dygtige og engagerede, men de skulle dog også passe til rollerne ud fra flere forskellige krav, som eventyret og historien selv stiller. Kravene havde nødvendigvis ikke noget at gøre med den enkeltes faglige kvalifikationer. Derfor er der under præcastingen blandt andet udover dygtighed blevet kigget efter persontyper, der matcher eventyrets karakterer i statur. Skuespillere, dansere og vokalister skal typemæssigt passe til den enkelte rolle og de andre som de kommer til at spiller over for mht. højde, stemmetype, mm. Man skal matche hinanden! På baggrund af præcastingen i undervisningsforløbet blev udvalgte deltagere fra drama-, danse- og vokalisthold indkaldt til prøver på roller, både fælles og enkeltvis, alt efter rollens karakter og krav til stem-

17 No. 40 Side 17 metype. Derfor indkaldes samtlige spillere ikke til casting. Nogle roller er større end andre, men alle får en funktion på scenen. Forestillingen de er med i er en ensembleforestilling, hvor skuespillere, dansere og alle sangere i høj grad også bliver brugt til at danne tableauer og scenografiske virkemidler. Hvor mange roller skal besættes af professionelle? Ingen! Det kreative team som består af Komponist Bent Fabricius- Bjerre, manuskriptforfatter Niels Brunse, musikalsk arrangør Jørgen Lauritsen, scenograf Niels Secher (bl.a. Hans & Grethe og Snedronningen for Eventyrteatret), koreograf Birgitte Næss-Schmidt (fra Eventyrteatret), Kor- og vokalcoach Janne Wind Didriksen, projektog sekretariatsleder Nanna Sørensen, projektassistent og forestillingsleder Berit Wolsted Jensen (fra Eventyrteatret) er de eneste der er honoreret. Hvor øver man med alle de personer? På 5 forskellige aftenskoler, fordelt i København, samt den store sal i DGI bygningen. Skuespillerantallet varierer i scenerne fra 2 til 650 skuespillere! Prøveplanen fylder 36 sider! Hvordan styrer man 650 personer ved gennemspilningerne på stedet? Vi forventer at ansætte 15 assistenter som skal bistå os ved fællesprøverne. Deres opgaver kommer til at berøre afkrydsning og til selv at skulle stå og prøve med en gruppe mennesker. Som en god huske regel kan man sige at 70 % af forberedelsestiden er ved skrivebordet resten ligger i prøvesalen. Hvilke roller har alle de 650 personer? Rollelisten er 2 meter lang!

18 Side 18 No. 40 Har du håndplukket nogle til nogle bestemte roller? Der er ingen der er håndplukket. Alle skuespillere har været med på undervisningsforløbet fra sep. til dec. Vi har skulle bruge de forhåndværendes søms princip.. så er der måske et par som der lige skal rettes lidt ud..! Hvem syr kostumerne? Pt. har vi 91 frivillige til at sy for os. Gruppen er fordelt på 4 aftenskole hold. Hvad kan publikum forvente. Bliver der nogle spektakulære overraskelser (står havfruen evt. på vandski)? Det røber jeg ikke her, det må i komme og opleve. Er der nogle "tidligere/nuværende" eventyrbørn med i forestillingen? Jeps, og det er rigtig dejligt at se nogle gamle Eventyrbørn. Hvor mange forestillinger bliver der. 7 forestillinger i alt. Premiere d. 4. August og herefter 3 dage med forestillinger kl og kl Skal forestillingen på turné? Desværre ikke! Det har været på tale, men efter en lille brainstorme på hvad det ville kræve af ressourcer (økonomisk og menneskeligt) gik vi hurtigt fra den idé! Skulle vi flytte 800 mennesker fra København til Fyn skulle vi booke en hel togstamme! 800 mennesker spiser også rigtig meget havregryn og bruger ca. 10 km toiletpapir på en formiddag! Forestillingen spiller: Tirsdag d Generalprøve kl Onsdag d Forpremiere kl Torsdag d Premiere kl Fredag d Forestillinger kl og kl Lørdag d Forestillinger kl og kl Søndag d Forestillinger kl og kl GENERALFORSAMLING TIRSDAG d. 1. MARTS 2005 KL

19 No. 40 Side 19 Velkommen på dramaskole 2005 byder alle nye og gamle eventyrbørn velkommen på Dramaskole Bladet udgives af foreningen Eventyrteatrets Venner 4 gange om året til medlemmer og andre der er tilknyttet Eventyrteatret. bringer nyt fra eventyrets verden og informerer om hvad der rør sig i og omkring Eventyrteatret. Vil man være sikker på at modtage også efter at Dramaskolen er slut, kan man melde sig ind i foreningen ved at benytte kuponen bagerst i bladet eller ved at gå ind på foreningens hjemmeside og melde sig ind her. Et års medlemskab koster 125. kr. Foreningen støtter Eventyrteatret og specielt de børn der er i Eventyrteatret, ved at hjælpe med praktiske ting ved forestillinger og andre arrangementer. Foreningen vil meget gerne have nye medlemmer til foreningen og navnlig nye forældre der kunne tænke sig at være med til at forme foreningen i fremtiden ved at deltage i arbejdet i bestyrelsen. Vi vil gerne opfordre jer alle til at tage bladet med hjem til jeres forældre så de også kan læse det og måske få interesse for at deltage i foreningens arbejde. Foreningen afholder generalforsamling d. 1. marts og her er man velkommen til at møde op. Der vil være mulighed for at melde sig ind på stedet.

20 Side 20 No. 40 fra nr. 1 til 10 Overskrifter og klip fra arkiverne Nr. 1 udkom april 1995 Formand Niels Brinch fortalte om bestyrelsens ændring efter generalforsamlingen. Bladudvalg oprettet der skal udgive. Susanne: Eventyrteatret skal optræde gennem hele sommeren 1995 i BONBON-Land. Efterårets forestilling bliver Fyrtøjet Hyldest til Susanne der fik prisen Årets Pjerrot Artikel fra Joan Sørensen om det at være med i Eventyrteatret. Interview med Susanne Vognstrup Sidste nyt: Sound of Music på Amagerscenen er netop slut og forestillingen skal nu på turné til tre byer i Jylland Annoncesponsor: Flügger Byggefinish i Måløv Nr. 2 udkom august 1995 Formand Niels Brinch kunne berette at, til efterårets forestilling Fyrtøjet, har firmaet Zippo har ladet fremstille en ægte Zippo-Lighter med Eventyrteatrets logo og forestillingens navn indgraveret. Stor ros til børnene der optrådte i BONBON-Land hele sommeren Susanne omtaler Forestillingen Fyrtøjet hvor alt er ved at være klar til prøveforløbet fra august til oktober. Ca. 15 af eventyrteatrets børn skal medvirke på endnu en Børne-party plade som skal indspilles i august eventyrlige piger deltager i forbindelse med Cyrano koncerten på Ledreborg Slot, dog kun med uddeling af Gajoler for firmaet Galle & Jessen Foreningen Eventyrteatrets Venner inviteres til at overvære generalprøven på Fyrtøjet Festlig artikel fra Julie Lund om at være på turne med Sound of Music Interview med Jan Hertz Artikel fra Lulu om den sjove og hårde tid i BONBON-Land Annoncesponsor: Flügger Byggefinish i Måløv Præmiesponsor: Fredgaard i Amager Centret. Gavekort til CD, Amager Scenen. Gavekort til 2 billetter til musicalen Annie Nr. 3 udkom november 1995 Formanden beretter om stor medlemstilgang i foreningen Susanne fortæller om den store succes forestillingen Fyrtøjet opnåede. 5 stjerner i B.T. Tekstforfatter Gitte Broksø og komponist Lars Jør-

No. 28 7. årgang Februar 2002. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 28 7. årgang Februar 2002. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 28 7. årgang Februar 2002 28 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 28 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand: Steen Endersen

Læs mere

No. 32 9. årgang Februar 2003

No. 32 9. årgang Februar 2003 No. 32 9. årgang Februar 2003 Velkommen til alle Eventyrbørn på Dramaskolen 32 og andre arrangementer. Foreningen trænger til nyt blod og vil En del af jer har måske ikke set dette blad før og andre har

Læs mere

No. 24 7. årgang Marts 2001. Eventyr Tidende. Husk skovturen d. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 24 7. årgang Marts 2001. Eventyr Tidende. Husk skovturen d. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 24 7. årgang Marts 2001 24 Husk skovturen d. Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 24 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand:

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

No. 30 7. årgang September 2002. Eventyr Tidende. Premiere 12. oktober. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 30 7. årgang September 2002. Eventyr Tidende. Premiere 12. oktober. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 30 7. årgang September 2002 Premiere 12. oktober 30 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 30 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand:

Læs mere

No. 27 7. årgang December 2001. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 27 7. årgang December 2001. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 27 7. årgang December 2001 27 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 27 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand: Steen Endersen

Læs mere

Nr. 152 November 2008

Nr. 152 November 2008 Nr. 152 November 2008 SAG arrangerede Spil-dansk-dag i Borgerhuset. Nordfynskoret optrådte, og 5 medvirkende fra forestillingen Osvald blev godt ledsaget af musikskolens Claus Wilson ved arrangementet

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30.

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30. Hold 1 Instruktion Christian Eiming Hold 2 DANS brug kroppens intelligens Lars Bjørn Hold 3 Skuespilteknik, mimik Ole Sørensen Hold 4 Teater/musical workshop Kristian Studsgaard Fredag d. 12. PROGRAM Søndag

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Undervisningsplan for faget drama

Undervisningsplan for faget drama Formål for faget drama Formålet med undervisningen i drama er at udvikle elevernes lyst til og færdighed i at bruge drama som udtryksmiddel og fremme deres indsigt i og glæde ved teatrets særlige kommunikationsform.

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib

SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib Dette skolemateriale er tænkt som et oplæg til at arbejde videre med forestillingen i fagene dansk, drama og billedkunst. Det består af nogle korte

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

No. 35 9. årgang December 2003. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 35 9. årgang December 2003. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 35 9. årgang December 2003 35 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 35 Bestyrelsen Formand: Grethe T. Hansen Tulipanvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 96 83 22 Næstformand: Dorthe Pedersen

Læs mere

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige Kære medarbejdere Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige I løbet af en eftermiddag skal vi producere en stribe små film lige

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

Teaterworkshops 2012/2013

Teaterworkshops 2012/2013 Teaterworkshops 2012/2013 på Det Skrå Teater Det Skrå Teater er igen i år mere en glade for at kunne præsenterer årets teaterworkshop 2012/2013 i samarbejde med DATS (Landsforeningen for dramatisk virksomhed)

Læs mere

Beskrivelse af skoledagens aktiviteter:

Beskrivelse af skoledagens aktiviteter: Kort beskrivelse af 1a s læringsmiljø: Undervisningen og skoledagen er inspireret af TEACCH. Således er klassen indrettet med fællesbord samt et arbejdsbord til hver elev, som er afskærmet for at opnå

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet FEBRUAR 2012 NR 4/49 AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K Tema: Livstræet Teatersalen Domus fredag den 23. marts 2012 kl. 20:00. Dørene åbnes kl. 18:30 OPLAGSTAL :350 - Udsendes 5 gange årligt til samtlige

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2010. Før vi blev en forening: Der var været 4 forestillinger i 2010, før vi blev en forening. Vi var et forretningsudvalg, der bestod af Halla, Henrik, Gitte, Nicki, Mads og Mark. Jimmy deltog,

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn Vær med i Teatergruppens traditionsrige teaterforestilling

Læs mere

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2008 tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Flemming Enevold, skuespiller og instruktør en af

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket! Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010 Der kan indsendes sange til konkurrencens to kategorier: 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!)

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Tid til forundring Revy 2002.

Tid til forundring Revy 2002. NR. 94 Juni 2002 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Tid til forundring Revy 2002. En situationsrapport. 28/5-02. Nu er der 4 dage til premieren. I går øvede vi for sidste

Læs mere

KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven

KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR STEMMEN KORLEDERENS VIGTIGSTE INSTRUMENT De seneste årtiers fokus på stemmedannelsen i koret

Læs mere

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2015 på Gentofte Rådhus Mandag d. 28/9 Tirsdag d. 29/9 Onsdag d. 30/9 Torsdag d. 1/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til Rådhusdage

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Torsdag den 19.03 2009. Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk

Torsdag den 19.03 2009. Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk Torsdag den 19.03 2009 Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk Caféen med nye tilbud. Føl dig fri i Frisstadens fitness. Fra redaktionen: Så er torsdagen også ved at være færdig,

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

No. 60 16. årgang Februar 2010. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 60 16. årgang Februar 2010. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 60 16. årgang Februar 2010 60 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 60 Bestyrelsen Formand: Flemming Nielsen Kirsebærvangen 188 2765 Smørum Tlf: 41 38 10 17 Næstformand: Lars

Læs mere

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA CO LLEG E HOLBÆK FOTO:HJERMING FOTO/GRAFIK

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA CO LLEG E HOLBÆK FOTO:HJERMING FOTO/GRAFIK FOTO:HJERMING FOTO/GRAFIK SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA CO LLEG E HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED ER TEATER NOGET FOR DIG? Holbæk Drama College (HDC) tilbyder et 3-årig Scenisk Grund-

Læs mere

Ishøj Teaters tilbud om dramaundervisning i indskolingen

Ishøj Teaters tilbud om dramaundervisning i indskolingen Ishøj Teaters tilbud om dramaundervisning i indskolingen 3 workshops der handler om sociale kompetencer, empati, følelser og forskellige udtryksformer. Teatereventyr er en fortælleform der inddrager børnene

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

No. 75 19. årgang December 2013. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 75 19. årgang December 2013. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 75 19. årgang December 2013 75 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 75 Bestyrelsen Formand: Mette S. Andersen Tlf: 2646 0110 Msa.ikk@cbs.dk Næstformand: Jørgen Niclasen Tlf:

Læs mere

Indhold: Nyt fra bestyrelsen. UBI arrangement i Operaen. Børnejulearrangement. Genralforsamling. 18. april. Nr. 1 2007 Januar

Indhold: Nyt fra bestyrelsen. UBI arrangement i Operaen. Børnejulearrangement. Genralforsamling. 18. april. Nr. 1 2007 Januar Indhold: Nyt fra bestyrelsen UBI arrangement i Operaen Børnejulearrangement Genralforsamling 18. april Nr. 1 2007 Januar RASMUS er medlemsblad for Gymnastikforeningen ODK (Ollerup Delingsførere København)

Læs mere

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 Inviterede: Bestyrelsen: Ole, Bent, Kim, Søren, Erik, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke, Solveig, Birger, og Hanne Østergaard.

Læs mere

Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen:

Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen: Ferie lukket: Hele SFO en holder ferie lukket i uge 29. Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen: Skorstensfejeren kasserede vores gamle brændeovn i hytten på marken. Men så kom Felix s bedstefar og

Læs mere

KULTURHAVN NÅR KØBENHAVN VISER SIG FRA SIN BEDSTE SIDE

KULTURHAVN NÅR KØBENHAVN VISER SIG FRA SIN BEDSTE SIDE KULTURHAVN NÅR KØBENHAVN VISER SIG FRA SIN BEDSTE SIDE KULTURHAVN KORT Kulturhavn er Danmarks største havnefestival med over 200 forskellige kultur- og idrætsoplevelser i Københavns Havn. På bare 12 år

Læs mere

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Lig til Sankt Hans! R E V Y Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Marts 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 16. marts Generalforsamling 21. - 22. marts Maleriudstilling

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Musikundervisning i den nye skolereform.

Musikundervisning i den nye skolereform. Musikundervisning i den nye skolereform. Den nye skolereform vil give et kæmpe løft til samarbejdet mellem Musikskolen og folkeskolerne i Lemvig Kommune. Det er en enestående chance for at understøtte

Læs mere

No. 62 16. årgang September 2010. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 62 16. årgang September 2010. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 62 16. årgang September 2010 62 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 62 Bestyrelsen Formand: Flemming Nielsen Kirsebærvangen 188 2765 Smørum Tlf: 41 38 10 17 Næstformand: Lars

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Dans Film. Teater Design

Dans Film. Teater Design Forsi Dans Film Musik Lyd & LyS Teater Design Indhold En skole - En scene - En Fremtid Varme Værdier Cool Performance Dans Film Musik Lyd & Lys Teater Design Hvorfor Musik Og Teater? De Boglige Fag Studietur

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE for elever fra 6. kl. LINEDANSEREN - om at forfølge en drøm SPILLEPERIODE: 25. FEBRUAR - 9. MARTS

UNDERVISNINGSMATERIALE for elever fra 6. kl. LINEDANSEREN - om at forfølge en drøm SPILLEPERIODE: 25. FEBRUAR - 9. MARTS UNDERVISNINGSMATERIALE for elever fra 6. kl. LINEDANSEREN - om at forfølge en drøm SPILLEPERIODE: 25. FEBRUAR - 9. MARTS Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Teater Nordkrafts PR-afd. Copyright Teater

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2015 Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012

Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012 Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012 Tilbageblik! Så kom spejlvæggen nu er der lækkerhed i hele lokalet. Det ser godt ud. Vi har også fået sat solfilm op, så lokalet ikke varmes så meget op, før vi går i gang.

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

MUSIK GIDEONSKOLENS UNDERVISNIGSPLAN. Oversigt over undervisning og forhold til trinmål og slutmål

MUSIK GIDEONSKOLENS UNDERVISNIGSPLAN. Oversigt over undervisning og forhold til trinmål og slutmål MUSIK GIDEONSKOLENS UNDERVISNIGSPLAN Oversigt over undervisning og forhold til trinmål og slutmål Ministeriet skriver: Formål for faget Musik Formålet med undervisningen i musik er, at eleverne udvikler

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni Lidt fra formanden Rigtig god sommer En dejlig solrig søndag - hvem tænker så på teater? Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63 Udgivelse Datoer for Bag scenen Medio september Ultimo december Medio marts

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Hvad skal du lave i sommerferien?

Hvad skal du lave i sommerferien? H.C. Andersen paraden Møntergården Fyns Kunstmuseum Hvad skal du lave i sommerferien? Få rabat på flere oplevelser Besøg flere af Odense Bys Museer og spar på entréen. Vis din billet købt til fuld pris

Læs mere

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2011. Efter generalforsamlingen forsatte vi i bestyrelsen vores arbejde, hvor vi måtte fordele de opgaver, som Ingelise og Pia havde før. Maj/juni: Vores sommerstykke Jorden rundt på 80 dage

Læs mere

HVERDAGSAVISEN TORSDAG

HVERDAGSAVISEN TORSDAG TORSDAG BANKRØVERI!! Bankrøveri! Onsdag kl. ca. 10:50, blev banken røvet af to forbrydere. Forbryderne havde taget pengekassen, og de flygtede! Flemming Hansen ved ikke, hvor meget de har taget, og de

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

Signerede plader og etiketter og fotos Signed records and labels and photos Danish artists

Signerede plader og etiketter og fotos Signed records and labels and photos Danish artists Signerede plader og etiketter og fotos Signed records and labels and photos Danish artists Jazz pianist, komponist, kapelmester og cand. jur. Børge Roger Henrichsen (Født 4. juli 1915, Frederiksberg død

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

EFTERRETNINGER FOR SKIBSLAGET JENSINES VENNER OG ANDRE SØFARENDE

EFTERRETNINGER FOR SKIBSLAGET JENSINES VENNER OG ANDRE SØFARENDE EFTERRETNINGER FOR SKIBSLAGET JENSINES VENNER OG ANDRE SØFARENDE NR. 94 SEPTEMBER 2005 Skibslaget er en afdeling af Det Danske Spejderkorps og styres af gruppestyrelsen. Gruppestyrelsen består af 7 personer

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I STENLILLE HALLENS SELSKABSLOKALE ONSDAG DEN 20. FEBRUAR 2008 Klokken 19.00 bød formand Carl-Henrik Nielsen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Medlemsbrev nr. 4 / 2013

Medlemsbrev nr. 4 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Medlemsbrev nr. 4 / 2013 Kære visevenner! Visesæsonen 2012/13 er nu forbi, og den blev sluttet af med en festlig

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

NYCIRKUS LEGE I DANSK MED FOKUS PÅ KROP, DRAMA OG LEG. Titel på øvelse: Push and pull

NYCIRKUS LEGE I DANSK MED FOKUS PÅ KROP, DRAMA OG LEG. Titel på øvelse: Push and pull NYCIRKUS LEGE I DANSK MED FOKUS PÅ KROP, DRAMA OG LEG Titel på øvelse: Push and pull Deltagere: min. 3 personer, men kan også udføres med en stor gruppe. Det vil umiddelbart være en god idé at starte i

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Emne: De gode gamle dage

Emne: De gode gamle dage Afsnit 1 Et uægte barn Emne: De gode gamle dage Folk siger tit, at alt var bedre i gamle dage. Men det kan jo ikke passe. Selvfølgelig er der nogen ting, der er bedre i dag. Men verden er ikke den samme

Læs mere

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole Idékatalog Skoleåret 2015/16 Hent inspiration til samarbejdet mellem Folkeskole & Musikskole Maj 2015 Udgave 5 (revideret udgave) Skolereformen - hvad kan vi? - Hent inspiration fra egen musikskole her

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 22. årgang December 2014 Nummer 4 Friske VHK ere på Damhusengen God jul og godt nytår Efterlysning Aktivitetskalender Rytmer Harmonicafé Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN Medlemsavis

Læs mere

UK Er for alle mellem 14 og 17 år.

UK Er for alle mellem 14 og 17 år. FK & JK Er for alle mellem 10 og 14 år. Kontingent: Pr.. 01.01.2014 586.- kr. pr. måned. Den 1/8. 546.- kr. mdr. Betaling direkte til kommunen. Juli mdr. er betalings fri. Indmeldelse sker i fritidsklubben

Læs mere

BELLASUND AVIS. Side 1. Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4

BELLASUND AVIS. Side 1. Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4 Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4 Tirsdag d. 31. januar 2012 Byrådet DF: I deres politik lægger de vægt på at repræsentere danskhed som

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Læringsmål ved overgangen fra vuggestue til børnehave (0-3 år)

Læringsmål ved overgangen fra vuggestue til børnehave (0-3 år) Læringsmål ved overgangen fra vuggestue til børnehave (0-3 år) De pædagogiske processer skal lede henimod, at barnet ved slutningen af vuggestuen med lyst har tilegnet sig færdigheder og viden, som sætter

Læs mere

Rollelisten er klar! til udendørsmusicalen FORELSKET I KØBENHAVN

Rollelisten er klar! til udendørsmusicalen FORELSKET I KØBENHAVN Pressemeddelelse Ultimo Januar 2007 Rollelisten er klar! til udendørsmusicalen FORELSKET I KØBENHAVN De to unge stortalenter Pernille Bornudd (26) og Kenneth Müller Christensen (23) spiller hovedrollerne.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv Mødereferat Emne: Aktiv Kunsts Årsmøde Dato: Tirsdag, den 20. januar 2015 - kl. 19:30 Sted: Deltagere: Fuglsanghus, Hørsholm 53 medlemmer af Aktiv Kunst Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsens beretning

Læs mere

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år.

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år. Beretning 2014-15 Vi har netop sluttet sæson nr. 21 og alle hold er afsluttet. Sjovt nok har vi en slags 50 års jubilæum, idet Hanne har været instruktør i 21 år, Hans i 19 år, og Birthe i 10 år. Det er

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere