NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015"

Transkript

1 FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: NYHEDSBREV Generalforsamling den 23. januar 2015 Referat findes nederst i nyhedsbrevet og på hjemmesiden. Formanden har ordet: Kære Medlemmer Så er bestyrelsen blevet konstitueret. Det er fantastisk, vi endelig har en fuld bestyrelse med 7 medlemmer og 2 suppleanter. Her skal der lyde en stor tak til vores dirigent Stig Lyngby for, at han bed sig fast indtil vi var fuldtallige. Generalforsamlingen blev afholdt den 23. januar, og vi havde en hyggelig aften med god stemning. Der var flere tilmeldte, end der har været de sidste to år, så vi i bestyrelsen var meget glade. Det var også dejligt både at se så mange nye medlemmer, og også så mange gamle medlemmer der ikke plejer at deltage tusind tak for jeres opbakning. Vi startede om eftermiddagen, og arbejdede os igennem programmet. Det var dejligt at fornemme en samhørighed og et oprigtigt ønske om, at foreningen skal udvikle sig. Vi fik godkendt de rettelser og fornyelser vi havde til Vedtægter og Etiske retningslinjer. Regnskabet blev derefter godkendt, og Per Lissau havde som altid lavet et godt stykke arbejde. Jeg tror aldrig der har været så meget styr på vores regnskab, som efter vi har fået dels et regnskabssystem og dels en kasserer som holder styr på tingene. Det har gjort det overskueligt, og det betyder også, at vi kan lave en oversigt til vores medlemmer som virker forståelig. Marianne Lyngby forsætter som foreningens revisor også stor tak til Marianne for hendes indsats. Jeg syntes, at medlemmerne var gode til at byde ind og komme med gode forslag det er dejligt med aktive medlemmer. Efter selve Generalforsamlingen var der mad fra Chilimili, og der var også tid til lidt hyggesnak før Lucy Vittrp gik på med sit 2 timers foredrag om "Erogi", hvilket jeg personligt syntes var enormt spændende. Lucy udloddede 4 billetter til hendes workshop om "Erogi og Yoga", som blev tilbudt vores medlemmer efter "først til mølle" princippet. Den nye bestyrelse består af: Per Lissau, Else Iseling, Linda Thaulow, Anders Hage, Lene Søe, Lars Juhl og Susanne Lybye - suppleanter er Carsten Kindberg og Trine Adamsen. Med venlig hilsen Fra kasseren: Som I der læser nyhedsbrev har erfaret, er det for nogen meget svært at få betalt kontingent. Derfor har jeg igangsat arbejdet, med at få en aftale med Nets om betalingsservice. Det er ikke så simpelt; men jeg håber at nå det til næste opkrævning. Med hensyn til udsendelse af de reviderede vedtægter og etiske retningslinjer, skal de først underskrives af bestyrelsen, hvilket vil ske på førstkommende bestyrelsesmøde. Med venlig hilsen Hvis du ændre Adresse, telefonnummer eller så giv venligst besked til:

2 Husk nu og få betalt din kontingent. Stadig 7 medlemmer der ikke har betalt. På forhånd tak Meddelelser vedrørende FB og hjemmesiden. Har du glemt dit login til den lukkede del af hjemmesiden forum? Hvis du har, så kan du altid få dit login oplyst hos Carsten på: Her kan du også få skiftet din kode til en selvvalgt. På forum ligger bl.a. nyhedsbreve, mødereferater, forslag til generalforsamling, budget og regnskab. Her kan medlemmerne også dele viden, erfaringer, links til andre sider, litteratur og medlemmerne kan diskutere. Brug meget gerne forum til debat. Du er også velkommen til at linke til interessante artikler på vores Facebook side: Dansk Sexologforening anno https://www.facebook.com/dsf2006?fref=ts Her kan du også annoncere dine egne arrangementer og deltage i igangværende debatter. Du kan også gøre opmærksom på nyt indlæg på forum via Facebook. Følg med på Facebook og på Hjemmesiden: Mvh Else Iseling Hvis der er noget du gerne vil have med i nyhedsbrevet, skal du sende det til senest den 20. i måneden. Som medlem af foreningen er du velkommen til at annoncere for egne arrangementer. Du er også velkommen til at komme med indlæg og/eller oplæg til hvad du syntes vi skal tage op i Foreningen. NYT RETREAT PÅ MALLORCA

3 NYT RETREAT PÅ MALLORCA, 5 dage Søndag 31/5 Fredag 5/ "Vi lærer dig noget Du kan lærer os noget!" Er du sexolog/-studerende, terapeut eller anden form for behandler, tilbyder jeg dig, for femte år i træk, denne unikke oplevelse, hvor du sammen med andre ligestillet, tager til Mallorca for at bliver fyldt op med ny inspiration og viden. Vi lærer af hinanden, bliver bedre til at arbejde med mennesker samt styrker vores netværk. Det er en dejlig afslappende, respektfuld, anerkendende og intens uge, i en lækker Majorkinsk villa med egen swimmingpool. Undervisningslokalet er under solen og baldakinerne! Vi kommer også på udflugter. Gå ikke glip af denne enestående chance. Kontakt mig nu! Begrænset pladser. Max 10 pers. Retreat med logi og transport koster kr. ekcl. Flybillet. Kost ca. 100 kr. pr døgn Vi hjælpes ad med maden og har en minibus til vores transport. I år er mine potentielle emner: Shamanistisk seksualitet EFT - Emotionelt fokuseret parterapi Hold me tight (Undervisning af par) Meditation Vil du tilmelde dig, er du nysgerrig og vil du vide mere? Kontakt Lars Juhl på Tlf eller Referat for den ordinære generalforsamling 23. januar Valg af dirigent og referent. Valgformand, Carsten Kindberg. Dirigent, Stig Lyngby. Referent Linda Thaulow 23 fremmødte 21 stemmeberettiget.

4 2. Formandens beretning. Grundet vores flytning af regnskabsåret, er det 15 måneder siden vi sidst holdt generalforsamling. Næste år ligger GF i februar. Vores papirer på drewet, er blevet struktureret. Vi har måttet aflyse en del arrangementer grundet lav tilslutning, og det har kostet en del penge. Vi har derfor ligeledes skåret ned på antallet af arrangementer. Vi har afholdt vores supervision, men skal blive bedre til at markedsføre den. Vi har afholdt sexologtræf i maj og det var en succes. Målet var tilmeldte og vi var 28 stk. Tilbagemeldingerne var forholdsvise positive ønsket er mindre foredrag, ingen disko og mere kollegial samvær. Vores arbejde vedr. fusion med anden forening, er stoppet. Vores hjemmeside og FB, er blevet opdateret af Else og Carsten. Formanden opfordrer vores medlemmer til at være mere aktive, på FB. Formanden får god feedback, fra vores medlemmer. I bestyrelsen, har der desværre været en del sygdom og en har været på orlov. Der har i gennemsnit kun været 3-4 aktive bestyrelsesmedlemmer, så det har været hårdt arbejde. Bestyrelsen har været på arbejdsweekend på Vejlefjord, hvor de arbejdede intensivt. Der har været en hel del henvendelser fra pressen til formanden. Noget går videre ud til medlemmerne. Formanden opfordre medlemmerne til at være mere aktive i de henvendelser, der er fra pressen. På tiden er vi 100 medlemmer 30 vest for Storebælt og 70 øst for Storebælt. 3. Behandling af indkommende forslag. Der var kun bestyrelsens forslag og de blev gennemgået, rettet til og godkendt. 4. Det reviderede regnskab for det forløbne år fremlægges til godkendelse. Vores kasser Per fremlægger regnskabet. Der gøres opmærksom på at en del af underskuddet, er fordi vi har rykket regnskabsåret samt aflysninger af arrangementer.

5 Der er lavet et nyt budget, så vi næste gang forhåbentlig ender ud med et overskud på 400,- kr. Kassereren gør opmærksom på, at der er meget arb. med rykkere. Vi har fået en del nye medlemmer, der er nyuddannet og Per opfordrer forsamlingen, til at tage godt imod dem. Regnskabet godkendes. 5. Valg af revisor. Marianne vil fortsat gerne være vores revisor. 6. Medlemskontigent for kontigentåret fastsættes. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent. Dette blev godkendt. 7. Valg af medlemmer til bestyrelsen. Lene Søe stiller op, for en 1 årig periode. Anders Hage stiller op, for en 2 årig periode. Formanden Susanne Lybye genopstiller. Lars Juhl stiller op, for en 1 årig periode. Trine Adamsen stiller op som 1 suppleant, for en 1 årig periode. Carsten Kindberg stiller op som 2 suppleant, for en 1 årig periode. Alle blev valgt uden modkandidater. Velkommen i bestyrelsen. 8. Forslag til ændring af etiske retningslinjer/vedtægter. Blev behandlet under punkt Fokusområder for 2015 i DSF.

6 Bestyrelsen mødes færre gange fysisk og vil afholde møder på Skype. Susanne vil arbejde på at lave et medlemsbevis, kun gældende for et år af gangen. Der vil blive arbejdet på at sende et spørgeskema ud til vores medlemmer. Bla. for at finde ud af hvor mange af vores medlemmer, der arbejder på fuld tid som sexolog, bruger de efteruddannelse i foreningen? Hvis ikke, hvorfor? Osv. Vi håber på bedre at kunne målrette bestyrelsens indsats. Vi vil arbejde på at afholde sexologtræf i Undersøge et nyt kontingentopkrævningssystem. 10. Eventuelt. Forslag/opfordringer fra forsamlingen. Vejledning vedr. persondataloven, sendes ud til medlemmerne. Når vi ændre i vedtægter, der får en konsekvens for medlemmerne, skal der stå hvilken konsekvens. Træf det ene år, fest det andet år. Prøv at få David Snarch David Daida. Henvendelserne fra pressen, skal være mere uddybende og konkrete. Sende forslag ud til medlemmerne vedr. foredragsholder, for at se om der er opbakning, inden man sætter det i værk. Skriv i nyhedsbrevet, hvilken arrangementer, der har været gennemført. Vi skal ikke deles op i Vest og Øst for Storebælt, vedr. mails angående efteruddannelse, foredrag og supervision. Vest vil gerne vide hvad der sker i Øst og omvendt. Der kan være arrangementer man gerne vil til, selvom man bor på den anden side af Storebælt. Der blev foreslået at opkrævning udsendes en gang årligt. Såfremt dette er et vedvarende ønske, skal der fremsendes forslag herom til næste generalforsamling. Der var indkommet et forslag til generalforsamlingen desværre for sent, hvorfor emnet alene blev nævnt under evt.: Et medlem har rejst forslag om, at der også gives transporttilskud i forbindelse med generalforsamling. Forslaget blev drøftet der blev dog ikke truffet en beslutning.

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave NYHEDSBREV DATO GREVE GANGSPORT ÅRGANG NUMMER 3 MARTS 2013 I denne udgave Bestyrelsens hjørne Medlemmernes hjørne Omtale af generalforsamlingen Kommende aktiviteter Tillæg med referat og vedtægter BESTYRELSENS

Læs mere

Generalforsamling 2010

Generalforsamling 2010 Generalforsamling 2010 Generalforsamlingen i MINI Torsdag d. 4. Marts 2010 FORMANDENS BERETNING : --------- præsentation af bestyrelsen m. Suppleanter. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Generalforsamling 2012

Generalforsamling 2012 Generalforsamling 2012 Generalforsamlingen i MINI Torsdag. 15.marts 2012. FORMANDENS BERETNING : præsentation af bestyrelsen. Vi er nu oppe på at have afholdt 33 bestyrelsesmøder siden vi startede i 2006.

Læs mere

Der blev budt velkommen til de fremmødte af den afgående formand Nete Dietrich

Der blev budt velkommen til de fremmødte af den afgående formand Nete Dietrich Referat af DMKs Generalforsamling lørdag d. 27. oktober 2012 Der blev budt velkommen til de fremmødte af den afgående formand Nete Dietrich 1. Valg af dirigent Rikke Breiner 2. Valg af referent Jeanne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Grundejerforeningen Havstokken D.21-02-2014

Grundejerforeningen Havstokken D.21-02-2014 Grundejerforeningen Havstokken D.21-02-2014 Referat af generalforsamling d. 19-02-2014 Fremmødt: 21 parceller og 4 fuldmagter. Formanden bød velkommen til mødet, og orienterede om, der var indkommet 2

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om det forløbne år. 3. Kassererens fremlæggelse af

Læs mere

Nyhedsbrev April 2011

Nyhedsbrev April 2011 Nyhedsbrev April 2011 Kære læsere af foreningens nyhedsbrev Dette er foreningens andet nyhedsbrev i år, og jeg beklager længden! Men der har været meget travlt på flere fronter, så det planlagte nyhedsbrev

Læs mere

4. Formandens beretning Formandens beretning blev gennemgået punktvis, svarende til måden den var skrevet på.

4. Formandens beretning Formandens beretning blev gennemgået punktvis, svarende til måden den var skrevet på. Referat af generalforsamling den 26. april 2009 i Nyborg Af de i alt 45 personer til stede var de 42 stemmeberettigede. Til stede fra bestyrelsen var Anne S. Ejby, Lars Højdam, Birhte Møller Hansen, Jan

Læs mere

Referat af generalforsamling i Lusitanoforeningen i Danmark, afholdt den 15. juni 2013 kl. 15.00 på Granly Ridecenter, Humlebæk

Referat af generalforsamling i Lusitanoforeningen i Danmark, afholdt den 15. juni 2013 kl. 15.00 på Granly Ridecenter, Humlebæk Referat af generalforsamling i Lusitanoforeningen i Danmark, afholdt den 15. juni 2013 kl. 15.00 på Granly Ridecenter, Humlebæk Tilstede var: Lykke Petersen, Fie Feldt, Julie Lundholdt, Christina Blume,

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance 1 Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance Indhold: Kort info om hjemmeside m.m. 2 Invitation til Inspirationsdag/instruktørfest 3 Regelsæt for indsendte danse 6 Info om festmiddag m.m. 7 Instruktør søges 8

Læs mere

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 26. februar 2014 kl. 19.00 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Foreningen fylder 40 i år FEBRUAR 2013 RET & SKEL. Information for Hegnsyn. Foreningen af Hegnsyn i Danmark

Foreningen fylder 40 i år FEBRUAR 2013 RET & SKEL. Information for Hegnsyn. Foreningen af Hegnsyn i Danmark Foreningen fylder 40 i år 133 FEBRUAR 2013 RET & SKEL Information for Hegnsyn Foreningen af Hegnsyn i Danmark RET & SKEL, Information for Hegnsyn Udgives af Foreningen af Hegnsyn i Danmark og udkommer

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MARTS SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 GRU-FEST SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af 2 stemmetællere 4. Bestyrelsens

Læs mere

Kan foreningens bestyrelse gå af midt i valgperioden?

Kan foreningens bestyrelse gå af midt i valgperioden? OM Foreninger: Kan foreningens bestyrelse gå af midt i valgperioden? Hvordan er reglerne for en forenings bestyrelse, som ønsker at gå af midt i en periode? Kan man overhovedet det? Hvad skal der til for

Læs mere

Aalborg Sejlklub ordinær generalforsamling 12. marts 2015

Aalborg Sejlklub ordinær generalforsamling 12. marts 2015 Aalborg Sejlklub ordinær generalforsamling 12. marts 2015 Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2008.

Generalforsamlingsreferat 2008. 1 Generalforsamlingsreferat 2008. År 2008, den 14. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen THYLANDSHUSE i Grøndalskirkens menighedslokaler, Hulgårdsvej 2, 2400 NV. Til stede

Læs mere

Håndbog i FORENINGSARBEJDE

Håndbog i FORENINGSARBEJDE 1 Håndbog i FORENINGSARBEJDE Kulturelle Samråd i Danmark 2 Håndbog i foreningsarbejde er udgivet af Kulturelle Samråd i Danmark Farvergade 27D, 3., 1463 København K Tlf.: +45 33 93 13 26 www.kulturellesamraad.dk

Læs mere

Håndbog i. Kulturelle Samråd i Danmark

Håndbog i. Kulturelle Samråd i Danmark Håndbog i FORENINGSARBEJDE Kulturelle Samråd i Danmark 2 Håndbog i foreningsarbejde er udgivet af Kulturelle Samråd i Danmark Farvergade 27D, 3., 1463 København K Tlf.: +45 33 93 13 26 www.kulturellesamraad.dk

Læs mere

Nr. 4 2014 December 18. Årgang

Nr. 4 2014 December 18. Årgang Nr. 4 2014 December 18. Årgang 2014 året er snart slut!... 3 Referat fra ordinær generalforsamling 2014... 4 Ejerlejligheder som sommerhus... 8 Vigtigt elektroniske indbetalinger... 9 Nye hovedbestyrelsesmedlemmer...

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Brøndby den 4. november 2009 Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2009 Comwell Roskilde a-s Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde Søndag den 19. april 2009 kl. 10.00 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Willy

Læs mere

Tá på efterskole eller højskole

Tá på efterskole eller højskole juni 2004 Tá på efterskole eller højskole nr. 127 30. årgang Humørpokalen gik i år til»bager«tillykke... 2 Formanden har ordet... Når I læser disse linier har vi afviklet vores store nordiske stævne SONG

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling i Snekkersten Skotterup Sejlklub Tirsdag den 18. november 2014 kl. 19:00 i klubhuset

Referat af Ordinær generalforsamling i Snekkersten Skotterup Sejlklub Tirsdag den 18. november 2014 kl. 19:00 i klubhuset Referat af Ordinær generalforsamling i Snekkersten Skotterup Sejlklub Tirsdag den 18. november 2014 kl. 19:00 i klubhuset Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Per Reinholdt

Læs mere

GKF Nyt. nr. 1 2015. Læs bl.a. Fagblad for Gentofte Kommunalforening. Nyt livsstilsprojekt Side 8. Generalforsamling Side 4

GKF Nyt. nr. 1 2015. Læs bl.a. Fagblad for Gentofte Kommunalforening. Nyt livsstilsprojekt Side 8. Generalforsamling Side 4 GKF Nyt Fagblad for Gentofte Kommunalforening nr. 1 2015 Læs bl.a. Generalforsamling Side 4 Nyt livsstilsprojekt Side 8 En uddannelsesrejse Side 11 GKF nyt Fagblad for Gentofte Kommunalforening Redaktion:

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere