Studio Manager Produktkatalog 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Studio Manager Produktkatalog 2013"

Transkript

1 Studio Manager Produktkatalog 2013

2 Studio Manager

3 OVERBLIK Studio-Manager er baseret på en nytænkende og innovativ tankegang, hvilket har resulteret i en fleksibel og fremtidssikret webbaseret IT løsning. Det betyder, at Studio-Manager kan tilgås fra hjemmet, kontoret, mobiltelefonen uanset hvor i verden du er. Det eneste som kræves er en internetforbindelse. Studio-Manager tager udgangspunkt i at mange fitnesscentre ønsker at fastholde deres medlemmer i højere grad end tidligere, og derfor har Studio-Manageren en indbygget intranet- og mobilløsning som betyder at du kan kommunikere med dine medlemmer på én fælles platform via mail, interne beskeder, sms, touch osv., samt segmentere medlemmerne på en effektiv måde i forhold til kampagner, events, foredrag med videre. Intranet Samme intranetløsning kan med fordel også bruges til at styre fitnesscentrets kalender, vagtplaner, programlægninger, daglige opgaver og rutiner på en brugervenlig måde. Rettighedsstyringsmodul Fitnessløsningen indeholder et brugervenligt og fleksibelt rettighedsstyringsmodul, hvilket betyder at du på en nem og overskuelig måde kan håndtere de tilgangsrettigheder medarbejdere, samarbejdspartnere og holdinstruktører skal have til fitnesscenterets fitnessløsning. Backup Studio-Manager håndterer automatisk den daglige backup, opdateringer, sikkerhedskopieringer og opgraderinger uden yderligere omkostninger for fitnesscenteret. Det betyder, at fitnesscenteret i forhold til tyveri, hærværk, brand med videre, at ikke mister sine data og derfor har den fordel hurtigt at være oppe og køre igen. Alt i en løsning Vi glæder os over, at vi med Studio-Manager kan tilbyde fitnesscentrene i ind- og udland en fremtidssikret IT-løsning med fokus på fastholdelse af medlemmer, optimering af interne forretningsgange og fælles kommunikationsplatform til medarbejdere, instruktører og medlemmer.

4 Don t let time fly away! Vokser opgaverne dig over hovedet? Studio-Manager letter administrationen i fitnesscentre og sportsklubber og giver dig tid til kundeservice og vedligeholdelse. med tunge arbejdsrutiner, som f.eks. holdplanlægning med flere systemer. Udviklingen af Studio-Manager sætter nye standarder i branchen, fordi alle arbejdsopgaver udføres nemt i samme brugervenlige system, hvilket gør alle medarbejdere til proaktive og smilende medarbejdere Sæt turbo på administrationen med fokus på kundeservice. Det mærker medlemmerne. Studio-Manager er et effektivt totalkoncept til fitnesscentre og sportsklubber, som har brug for én platform til håndtering af alle daglige arbejdsopgaver. Foruden et smidigt administrationssystem, som gør arbejdsprocesserne effektive, indeholder Studio-Manager en brugervenlig platform til kommunikation med medlemmer, medarbejdere og f.eks. eksterne instruktører. Studio-Manager er udviklet Overblik giver luft til forretningsudvikling Med Studio-Manager kører administrationen, så centerlederen får tid til at tilfredsstille kundernes behov. Generering af statistikker og rapporter samt individuel kommunikation med kunderne giver en markedsorienteret tilgang med fokus på fastholdelse, vækst og udvikling. ud fra fitnesscentrenes behov og gør én gang for alle op

5 MEDLEMMER Skab relationer til dine medlemmer Studio-Manager indeholder et unikt medlemsmodul (CRM system) som giver dig en ny måde at administrere og fastholde dine medlemmer på. Skab et professionelt overblik Foruden et solidt overblik over medlemmets træningsstatistik, træningsperioder og kommunikation, giver medlemsmodulet også let adgang til ændring af medlemskabet, medlemmets profil og aftaler blandt andet, for bare at Undersøgelser viser at det er dobbelt så dyrt for et nævne et par. fitnesscenter at markedsføre sig overfor nye medlemmer end at fokusere på at fastholde eksisterende medlemmer. Studio-Manager CRM-system gør det muligt at indhente Studio-Manager CRM-system kan med få ord beskrives som følgende: og gemme information omkring medlemmerne, som dels kan anvendes til nye tiltag, men som også kan bruges til Let oprettelse og ændring af et medlem og medlemskab fokus på mersalgsskabende initiativer samt at bibeholde medlemmerne. Overordnet og detaljeret medlemsstyring, f.eks. ved flere centre, netværkspartnere mv. Den fleksible opbygning af medlemmer gør det muligt at søge på grupper af medlemmer på én gang og udtrække information, som eksempelvis kan anvendes til målrettet CRM-systemet gør det muligt at målrette kommunikationen til medlemmet udsendelse af nyhedsbreve til kunder med en bestemt trænings- og personprofil via sms, mail eller smartphoneapplikation. Kort sagt Studio-Manager er et effektivt redskab til den daglige administration og vedligeholdelse af dine medlemmer.

6 KALENDER Intet overblik - ingen effektivitet Hverdagen byder på aftaler og forpligtelser i vidt forskellige sammenhænge, og følelsen af ikke at have styr på kalenderen giver uro i maven. Book direkte fra din hjemmeside Benytter centret og jeres medlemmer allerede en hjemmeside kan du med fordel vise jeres holdplan og lade medlemmerne logge direkte ind i systemet. Derfor er Studio-Managerens kalendermodul meget mere end blot styring af dine holdaktiviteter. Vi har samlet vagtplan, styring af hold og instruktører, personlige programlægningstimer og egen kalender i ét modul. Det betyder at du med ét Login kan klare dine daglige rutiner enten fra din Tablet eller computer. Hvis du ikke har tid eller lyst til at udvide din hjemmeside, giver Studio-Manager dig mulighed for at lave et link fra din eksisterende hjemmeside, som peger over til en bookingside. Bookingsiden er en gratis hjemmeside som er designet til dine medlemmer. Medlemmerne kan læse om kost og motion, booke sig på hold og logge ind i systemet. Fordelen er, at du kun skal administrere din holdplan Planlægning af hold, events og bemanding foregår på en ét sted og én gang. nem og overskuelig måde og giver overblik over belastning, belægningsgrad og tilmeldinger. Her er omsider et system, som åbner for direkte kommunikation med medlemmet. Ved oprettelse af fælleskalendere til vagtplanlægning, indkaldelse til personalemøder, trænings- og behandlingsaftaler og holdplaner imødekommer Studio-Manager s kalendermodul det enkelte centers behov. Studio-Manager s kalender giver medlemmet mulighed for at se opdaterede informationer omkring hold, træning og personlige aftaler, informationer og tilmeldinger til events.

7 OPGAVER Uddel opgaver og få rent bord utallige møder, kan du sætte det op i opgavemodulet og derved uddelegere og delagtiggøre dine holdinstruktører i planlægningen. Du laver en status på opgaven og beder om tilbagemelding og på den måde er du altid opdateret og undgår pressede situationer og frustrationer. Der er mange arbejdsopgaver i et fitnesscenter som skal løses dagligt og ugentligt. I forbindelse med de daglige og ugentlige arbejdsopgaver ligger udfordringerne oftest i uddelegering af opgaver og koordination med de ansatte. Oftest mangler den ansvarlige tilbagemeldinger om opgaverne er modtaget, status på opgaven og om de er udført. Anvendelsesmulighederne er mange, men fælles for dem Med Studio-Managers opgavemodul er uddelegering og håndtering af opgaver nemt og overskueligt. alle er, at du hurtigt kan oprette en opgave, så du sikrer dig, at du eller din gruppe løser opgaven helt uden besvær! Mulighederne for effektiv planlægning af hold, programlægninger, aftaler og begivenheder forbedres af at du kan dele disse opgaver ud til dine ansatte Du kan f.eks. oprette en opgave, hvor du tildeler dine holdinstruktører en opgave der drejer sig om at arrangere et spinningevent. I stedet for at sende mails og sms er rundt og holde Opgavemodulet gør koordinering af pligter og opgaver til en leg. Med opgavemodulet får du et redskab som giver dig og dine ansatte overblik over de praktiske opgaver, så du i stedet kan koncentrere dig om det der i virkeligheden betyder noget, så som servicering og oprettelse af medlemmer.

8 RAPPORTER Basér beslutninger på fakta At have en troværdig rapport ved hånden er et vigtigt redskab for et fitnesscenter. Dét at kende sin forretning og løbende følge med i hvordan udviklingen er for medlemmet herunder daglige fremmøder og træningsstatistik giver dig den forventede styrping og ro til at udvikle dine ideer. Tal vedrørende økonomi, omsætning og belægningsgrad på holdende er vigtige indikatorer for, som leder at kunne tage de rigtige beslutninger i forbindelse med eksempelvis ændring af holdplan. Information omkring kundetilgang, kundeafgang, fremmødeprocenter, anvendelse af centrenes faciliteter og tilbud, ændringer i planlægning af f.eks. hold og bemanding, ændres hurtigt og effektivt med udgangspunkt i relevante rapporter. Ikke alene kommer der styr på administrationen, men dørene åbnes også for en mere proaktiv forretningstilgang. Mange ledere i branchen kender kun alt for godt de daglige udfordringer i planlægningen af dagligdagen i centrene. Studio-Managers rapportmodul giver hurtig adgang til information og flytter centrene fra papir og blyant-niveauet til en reel fakta- og onlinebaseret tilgang til planlægning og anvendelse af ressourcer Studio-Managers rapportmodul er skabt til at imødekomme dine krav til en professionel håndtering af den mængde information du ønsker om dit fitnesscenter.

9 SALG Fokus på dit varesalg Studio-Manager intention er at binde alle elementer sammen i én samlet løsning. Med i Studio-Manager følger der et salgssystem, der på Med statistikker får du roen De daglige statistikker giver god føling med trends og tendenser og udgør et værktøj du ikke kan undvære. Via kasserapporten får du et samlet overblik. Vi har udarbejdet flere typer af rapporter som tilfredsstiller revisorens behov. Dine fordele med ét system Studio-Manager åbner muligheden for at generere yderligere indtjening udover salget af medlemskaber, CRMsystemet giver adgang til dine medlemsdata, hvilket lægger op til mere målrettede markedsføringskampagner. F.eks. kan du via dine rapporter se, hvem der kører spinning, så hvorfor ikke sende denne del af din kundegruppe et godt tilbud? Det kunne f.eks. været et tilbud på spinningsko eller cykeltøj. Det er en stor fordel for centret at kunne varetage salg af varer og medlemsadministration fra ét og samme system, idét det sparer tid for personalet. Guide dit personale Intet har været nemmere. At oprette et medlemskab med den intelligente guide gør oprettelsen struktureret og personalet og ledelsen kan være sikker på at alle relevante data udfyldes under oprettelsen. Kender du allerede dit en professionel og overskuelig måde giver dig mulighed for at styre oprettelsen og salget af dine produkter. Online guiderne hjælper dig igennem oprettelsen af dine varer, således at alt går som en leg. medlem, kan du med få klik ændre eller tilføje nye oplysninger eller sælge dit medlem et tillægsabonnement. Igen skal det ikke kun være nemt for jeres medlemmer men også for jeres personale.

10 DASHBOARD Vær en del af dit center Ved hjælp af det nye dashboard har du mulighed for at se kommunikationen som foregår imellem dine ansatte eller dine medlemmer. Du vælger blot de personer eller grupper, som du ønsker at følge. Du kan også tilføje egne eller kommentere andres opslag på dashboardet. Det er en hurtig og let form for forum-kommunikation. Dashboardet giver en følelse af et socialt netværk hvor du kan give dine medlemmer eller ansatte kort information om tiltag i centret. Idéen med at integrere et socialt netværk i dit center er, at det ikke kun er din viden som bringes videre, medlemmerne eller de ansatte har også mulighed for at komme med i dialogen hvis du ønsker det. Fordelene er mange, fælles for alle moduler er, at det er dig der bestemmer. Få overblik Dashboardet indeholder de menu punkter som er mest brugte, så som Indbakken, Kalender og Opgaver. Ved hjælp af dit overblik og opdeling af dine strukturerede mapper har du mulighed for at vælge dele af din organisation, grupper eller enkelte personer. Det giver dig den fordel, at du kan følge med uanset om du har valgt Indbakken, Kalender eller Opgaver. Skulle der være havnet en mail i centrets mail boks som endnu ikke er besvaret, har du mulighed for at få det gjort selvom ansvaret måske ligger hos en anden.

11 DIBS DIBS Internet er den sikre betalingsløsning for internetforretninger, der ønsker at modtage onlinebetaling med betalingskort, bankbetalinger eller én af de mange andre betalingsformer, du får adgang til gennem DIBS. Kom godt i gang guide DIBS har udarbejdet en guide for at hjælpe dig godt igennem faserne med at vælge og implementere en betalingsløsning i din virksomhed. Hvad er en Internetbetalingsløsning? Du handler med DIBS Formaliteterne skal være på plads, derfor handler du direkte med din leverandør DIBS A/S. For at kunne tilbyde dine kunder forskellige betalingsformer på internettet, skal du have en internetbetalingsløsning hos DIBS. DIBS er en betalingsgateway et system, der udelukkende formidler informationer om betalinger, fra en hjemmeside ind til en indløser. Alt dette sker via en fuldstændig sikker DIBS (Dansk Internet betalingsservice) forbindelse og et sikkert system, som lever op til alle internationale sikkerhedskrav. Udsendelse af egne fakturaer: Indløseren er et firma der foretager den finansielle transaktion mellem kortholder og forretning (I Danmark er denne indløser som regel PBS). Udgifter til DIBS ca.* Besparelse pr. år ca ,00 kr. 0,00 kr ,00 kr ,00 kr. Koncentrér dig om din forretning DIBS Internet er en hosted betalingsløsning, hvilket sikrer Antal kunder: Antal opkrævninger pr. kunde pr. år: 12 Print, kuvertering, forsendelse: 8,00 kr. *5.000 kunder x 12 md. opkrævninger á gns. 5,00 kr. at de nyeste krav fra kortudstedere og indløsere altid er implementeret centralt. DIBS tager ansvar for drift, service Kilde: DIBS og vedligeholdelse af din betalingsløsning, så du kan koncentrere dig om at drive din forretning. Individuelle løsninger Du kan skræddersy din helt egen løsning, alt afhængigt af dine behov - Min DIBS kan indeholde de betalingsformer og tilvalg, du har behov for - du bestemmer selv!

12 NETS - PBS Den kendte løsning Betalingsservice gør hverdagen nemmere for 95 % af samtlige husstande i Danmark. Bedre betalere Erfaringerne viser, at regninger tilmeldt Betalingsservice har meget større sandsynlighed for at blive betalt end Og de mange firmaer og foreninger, som opkræver penge med Betalingsservice, sparer både tid og penge, fordi de slipper for at udsende fakturaer og indbetalingskort til kunderne. regninger, der udsendes med et traditionelt indbetalingskort. Mange virksomheder og foreninger har erfaret, at Betalingsservice betyder færre rykkere. Og kontoen for tab på dine kunder/medlemmer bliver mindre. Hertil kommer, at kredit-risikoen for regninger under kr. dækkes af pengeinstitutterne, så længe din kunde/medlem har en Spar tid og penge med Betalingsservice De fleste danskere forventer i dag at kunne betale deres regninger med Betalingsservice - uanset om regningen kommer fra en stor virksomhed eller en lille forening. Det aftale med sit pengeinstitut om at bruge Betalingsservice. Med Betalingsservice kan du opkræve penge med automatiske betalinger fra dine kunders konto, når de har tilmeldt regningen til Betalingsservice. sparer tid og penge for kunden og dig. Bevar overblikket Betalingsservice giver dig fuld kontrol over debitor-situationen. Når betalingen er sket, modtager du en oversigt med Sammenligning til udsendelse af regninger og indbetalingskort: NETS - PBS (Betalingsservice aftale) oplysninger om betalinger og eventuelle afvisninger/tilbageførsler. Dette gør den efterfølgende bogføring hurtig og effektiv. Udsendelse af egne fakturaer: Hold længere på kunderne/medlemmerne Med Betalingsservice bevarer kunder/medlemmer erfaringsmæssigt deres tilhørsforhold i længere tid, end hvis de betaler fra gang til gang - i visse tilfælde op til 50 % længere. Værdien heraf er langt større end omkostningerne til Betalingsservice. Udgifter til Betalingsservice ca.* Antal kunder: Antal opkrævninger pr. kunde pr. år: 12 Print, kuvertering, forsendelse: 8,00 kr. *5.000 kunder x 12 md. opkrævninger á gns. 4,83 kr. Besparelse pr. år ca ,00 kr. 0,00 kr ,00 kr ,00 kr. Kilde: Nets - PBS

13 DØRSYSTEM Centralt styret dørsystem Studio-Manager dørsystem er en integreret del af Studio-Manageren. Medlemmernes adgang til centeret administreres fra deres medlemskab, hvor det er muligt at opsætte begrænsede perioder som eksempelvis formiddagsadgang, eftermiddagsadgang osv. Du vælger selv hvilken form for adgangskontrol du ønsker medlemmet skal have. Dørsystemet kan administrere og kontrollere op til flere døre ad gangen. IStudio-Manageren kan du trække rapporter og statistikker over hvilke medlemmer der kommer og går i centeret, hvilke tidspunkter de går ind og ud på og om nogle af medlemmerne har modtaget fejlmeddelelser på deres kort. Du har mulighed for at vælge mellem fingertouch, Myfair kort, stregkodekort, Bluetooth eller en kombination. Det giver dig en unik mulighed for selv at vælge hvordan du ønsker at sikre adgangen til dit fitnesscenter. Vi samarbejder med en af de førende leverandører af adgangskontroller i Europa. Det betyder, at du altid er på forkant med de nyeste muligheder indenfor styring af adgange til dit fitnesscenter.

14 MOBIL Stay in touch Den mobile løsning er er en intelligent webbaseret service og mobile app, bygget for fitnesscentret som har kørende træningshold og som ønsker at... give en mere effektiv, praktisk og fleksibel booking service for dine medlemmer, Reducere omkostningerne, Maksimér deltagelse i hver hold, Track og rapportere om undervisningsdeltagelse mere effektivt. Det giver samtidig dit medlem mulighed for at søge målrettet efter fitnesscentre med de faciliteter, medlemmet ønsker. finde de hold, der passer til personlige interesser og tidsplan. holde sig opdateret om nyeste tiltag, arrangementer og tilbud opdatere medlemsskabet og sine personlige data direkte fra mobilen træde i kontakt med instruktører eller andre, som også er online planlægge personlig træning eller reservere en time hos massøren.

15 MODULER Fra kr. 495,-* pr. måned Kalender Del kalender med medarbejdere, frivillige... - Dato-Match Afstem ledige tider med dine kollegaer og ressourcer... - Møder Få overblik over dine møder og kollegaer som er tilmeldt... - Kampe og hold Få besked når aktiviteter aflyses eller ændres... Opgaver Sikre at alle ved besked vha. opgavestyring... Adressebog - (kontakter) Organiser dine medlemmer og kontakter... , App, SMS Gør informationstrømmen til en legog hold alle up-to-date... Jounalstyring Noter skader og behandlinger på en overskuelig måde... Rapport Få daglige salgstal og afstem kassen... - Medlemsindberetning Knyt de rigtige informationer sammen... Fildeling inkl. 2 GB Hold styr på dine dokumenter og giv adgang til filer... Booking Giv medlemmerne adgangsret ud fra medlemskabet... - Onlinetilmelding Book direkte fra hjemmesiden eller app en... CMS (Hjemmeside) kommer 2014 Til dem som ønsker sit eget udtryk... Betalingskort Lad medlemmerne betale med deres Visa, Mastercard... Betalingsservice Manuel trækning vha. NETS (betalingsservice)... Support pr. måned (valgfrit) Uddannelse hos kunden (valgfrit) Online uddannelse via videokonference (valgfrit): Oprettelse af licensaftale (obligatorisk) Konvertering af eksisterende database kr. 217,00 kr ,00 kr. 499,00 kr ,00 kr ,00

16 DIN PARTNER når du skal vælge system

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare?

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare? ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals!

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals! M a m u t M a g a z i n e S o m m e r 2 0 0 9 E t k u n d e m a g a s i n m e d f o k u s p å a t f o r e n k l e h v e r d a g e n Få Kontrol over pengene Kundestyret udvikling I Mamut er vi optagede

Læs mere

e -BUSINESS e-business - Mulighedernes land Check-in for sparsommelige økonomidirektører

e -BUSINESS e-business - Mulighedernes land Check-in for sparsommelige økonomidirektører e -BUSINESS JUNI 2007 ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE E-business og offentligt samarbejde Danmark er på mange områder foregangsland indenfor e-business bl.a. grundet en

Læs mere

Vil du mærke forskellen? PRODUKT- OG PRISKATALOG, APRIL 2015

Vil du mærke forskellen? PRODUKT- OG PRISKATALOG, APRIL 2015 Vil du mærke forskellen? PRODUKT- OG PRISKATALOG, APRIL 2015 INDEX TIP - naviger med links i pdf-versionen Introduktion Velkommen til Continia Software Side 3 Det siger brugerne om vores produkter Side

Læs mere

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Susanne C. Hartvig VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Ingeniør Arkitekt Bygherre Producent Entreprenør RAPPORT BYGiDTU R-002 2001 ISSN 1396-4011 ISBN 87-7877-057-2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning...1

Læs mere

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015 ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at IT-STRATEGI Tema Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt? OM DETTE TEMA Hvordan kommer

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

Administrator -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 20

Administrator -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 20 Indholdsfortegnelse Synopsis ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5 Abstract -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen PROFESSIONELLE HJEMMESIDER 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen Bliv klogere på hvordan du indkøber en moderne hjemmeside, driver den professionel

Læs mere

ClinicCare Web - Moduloversigt... 2. ClinicCare Web Grundmodul... 3. EDIFACT/breve... 4. Regnskab... 4. ClinicCare Web - Kalendermodul...

ClinicCare Web - Moduloversigt... 2. ClinicCare Web Grundmodul... 3. EDIFACT/breve... 4. Regnskab... 4. ClinicCare Web - Kalendermodul... Indhold ClinicCare Web - Moduloversigt... 2 ClinicCare Web Grundmodul... 3 EDIFACT/breve... 4 Regnskab... 4 ClinicCare Web - Kalendermodul... 5 ClinicCare Web - Journalmodul... 6 ClinicCare Facility -

Læs mere

Regnskabsprogram med CRM. Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen. KampagNetilbud!

Regnskabsprogram med CRM. Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen. KampagNetilbud! lik b er v g oide 12 o l s o el tr s artik n o Læ åk F Regnskabsprogram med CRM Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen Komplet regnskabsprogram Bru Effektiv fakturering og regnskab Relationsbyggende

Læs mere

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet M a m u t M a g a z i n e F o r å r 2 0 1 0 Et kundemagasin med fokus på at forenkle hverdagen Er du parat til netskyen? Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder Microsoft Office 2010 Øget

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

VÆRKTØJSKASSE HJEMMESIDER SOM KOMMUNIKATIONSREDSKAB I LANDDISTRIKTER LANDDISTRIKTER

VÆRKTØJSKASSE HJEMMESIDER SOM KOMMUNIKATIONSREDSKAB I LANDDISTRIKTER LANDDISTRIKTER VÆRKTØJSKASSE HJEMMESIDER SOM KOMMUNIKATIONSREDSKAB I LANDDISTRIKTER LANDDISTRIKTER 1 FORORD I Danmark har vi en lang tradition for at samles lokalt til oplysende, underholdende eller politiske sammenkomster.

Læs mere

InHouse Reservation. V i g ø r d e t l e t t e r e

InHouse Reservation. V i g ø r d e t l e t t e r e InHouse Reservation V i g ø r d e t l e t t e r e CompuCamp InHouse Reservations System er udviklet i samarbejde med brugerne - den direkte årsag til produktets succes. 20 års tæt samarbejde med danske

Læs mere

Smart-ebizz ERP Manual Indhold Anvendelse af et ERP System... 3 Smart-ebizz ABC... 3 Bogføring... 3 Sådan kommer du i gang med dit ERP system.... 4 Vælg Kontoplan... 4 Opret Perioder...5 Opret Nummerserier...

Læs mere

Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen 249,-

Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen 249,- Læ sm ere sid e & 12 1 REGNSKAB OG KUNDESTYRING Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen Komplet regnskabsprogram Bru Effektiv fakturering og regnskab Relationsbyggende kundehåndtering Sælg mere

Læs mere

Statusrapport pr. 15. januar 2013 vedrørende medlemssystem til DBS og fælles regnskabssystem til DBS og BiD

Statusrapport pr. 15. januar 2013 vedrørende medlemssystem til DBS og fælles regnskabssystem til DBS og BiD Danske Baptisters Spejderkorps IT-udvalget Statusrapport pr. 15. januar 2013 vedrørende medlemssystem til DBS og fælles regnskabssystem til DBS og BiD Udarbejdet af IT-udvalget i Danske Baptisters Spejderkorps

Læs mere

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Læs mere

System til vagtplanlægning

System til vagtplanlægning System til vagtplanlægning Virkelighed og modeller Gruppe A312, Software Det Teknisk- Naturvidenskabelige Basisår Aalborg Universitet 19. december 2005 Det Teknisk-Naturvidenskabelige Basisår Software

Læs mere

Har du brug for nogle gode råd til, hvordan du gør dit intranet mere brugervenligt? Få 16 hands-on fif til dette. SIDE 5

Har du brug for nogle gode råd til, hvordan du gør dit intranet mere brugervenligt? Få 16 hands-on fif til dette. SIDE 5 Den sociale intranet fear factor Vi forsøger at aflive myterne om det sociale intranet. SIDE 8 Usability og intranet Har du brug for nogle gode råd til, hvordan du gør dit intranet mere brugervenligt?

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgningsskemaet skal læses i sammenhæng med krav til projektet og ansøgningen i udmeldingsbrev

Læs mere

Velkommen til "Din virksomhed", som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder. AF CHRISTIAN RINGHEIM, MARKEDSCHEF

Velkommen til Din virksomhed, som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder. AF CHRISTIAN RINGHEIM, MARKEDSCHEF NOVEMBER 2003 INvirksomhed KUNDEBLAD FRA MICROSOFT DANMARK Microsoft Skru bare op for forventningerne til Velkommen til "Din virksomhed", som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore

Læs mere

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager er et enkelt og effektivt system til at registrere time- og ressourceforbruget

Læs mere

Trendguide. CMO s guide til digital marketing

Trendguide. CMO s guide til digital marketing Trendguide CMO s guide til digital marketing 20 14 Indhold Introduktion 3 Marketing automation 4 Remarketing 6 Kontaktpunkter & CXM 8 Attribution Modelling (tilskrivningsmodellering) 10 Konverteringsoptimering

Læs mere

Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook 2010

Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook 2010 Benny Christen Grandahl Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook 2010 OfficeTips.dk 2012 1 Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook Af Benny Christen Grandahl, OfficeTips.dk 1. udgave, 1.oplag, Februar

Læs mere