Studio Manager Produktkatalog 2013

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Studio Manager Produktkatalog 2013"

Transkript

1 Studio Manager Produktkatalog 2013

2 Studio Manager

3 OVERBLIK Studio-Manager er baseret på en nytænkende og innovativ tankegang, hvilket har resulteret i en fleksibel og fremtidssikret webbaseret IT løsning. Det betyder, at Studio-Manager kan tilgås fra hjemmet, kontoret, mobiltelefonen uanset hvor i verden du er. Det eneste som kræves er en internetforbindelse. Studio-Manager tager udgangspunkt i at mange fitnesscentre ønsker at fastholde deres medlemmer i højere grad end tidligere, og derfor har Studio-Manageren en indbygget intranet- og mobilløsning som betyder at du kan kommunikere med dine medlemmer på én fælles platform via mail, interne beskeder, sms, touch osv., samt segmentere medlemmerne på en effektiv måde i forhold til kampagner, events, foredrag med videre. Intranet Samme intranetløsning kan med fordel også bruges til at styre fitnesscentrets kalender, vagtplaner, programlægninger, daglige opgaver og rutiner på en brugervenlig måde. Rettighedsstyringsmodul Fitnessløsningen indeholder et brugervenligt og fleksibelt rettighedsstyringsmodul, hvilket betyder at du på en nem og overskuelig måde kan håndtere de tilgangsrettigheder medarbejdere, samarbejdspartnere og holdinstruktører skal have til fitnesscenterets fitnessløsning. Backup Studio-Manager håndterer automatisk den daglige backup, opdateringer, sikkerhedskopieringer og opgraderinger uden yderligere omkostninger for fitnesscenteret. Det betyder, at fitnesscenteret i forhold til tyveri, hærværk, brand med videre, at ikke mister sine data og derfor har den fordel hurtigt at være oppe og køre igen. Alt i en løsning Vi glæder os over, at vi med Studio-Manager kan tilbyde fitnesscentrene i ind- og udland en fremtidssikret IT-løsning med fokus på fastholdelse af medlemmer, optimering af interne forretningsgange og fælles kommunikationsplatform til medarbejdere, instruktører og medlemmer.

4 Don t let time fly away! Vokser opgaverne dig over hovedet? Studio-Manager letter administrationen i fitnesscentre og sportsklubber og giver dig tid til kundeservice og vedligeholdelse. med tunge arbejdsrutiner, som f.eks. holdplanlægning med flere systemer. Udviklingen af Studio-Manager sætter nye standarder i branchen, fordi alle arbejdsopgaver udføres nemt i samme brugervenlige system, hvilket gør alle medarbejdere til proaktive og smilende medarbejdere Sæt turbo på administrationen med fokus på kundeservice. Det mærker medlemmerne. Studio-Manager er et effektivt totalkoncept til fitnesscentre og sportsklubber, som har brug for én platform til håndtering af alle daglige arbejdsopgaver. Foruden et smidigt administrationssystem, som gør arbejdsprocesserne effektive, indeholder Studio-Manager en brugervenlig platform til kommunikation med medlemmer, medarbejdere og f.eks. eksterne instruktører. Studio-Manager er udviklet Overblik giver luft til forretningsudvikling Med Studio-Manager kører administrationen, så centerlederen får tid til at tilfredsstille kundernes behov. Generering af statistikker og rapporter samt individuel kommunikation med kunderne giver en markedsorienteret tilgang med fokus på fastholdelse, vækst og udvikling. ud fra fitnesscentrenes behov og gør én gang for alle op

5 MEDLEMMER Skab relationer til dine medlemmer Studio-Manager indeholder et unikt medlemsmodul (CRM system) som giver dig en ny måde at administrere og fastholde dine medlemmer på. Skab et professionelt overblik Foruden et solidt overblik over medlemmets træningsstatistik, træningsperioder og kommunikation, giver medlemsmodulet også let adgang til ændring af medlemskabet, medlemmets profil og aftaler blandt andet, for bare at Undersøgelser viser at det er dobbelt så dyrt for et nævne et par. fitnesscenter at markedsføre sig overfor nye medlemmer end at fokusere på at fastholde eksisterende medlemmer. Studio-Manager CRM-system gør det muligt at indhente Studio-Manager CRM-system kan med få ord beskrives som følgende: og gemme information omkring medlemmerne, som dels kan anvendes til nye tiltag, men som også kan bruges til Let oprettelse og ændring af et medlem og medlemskab fokus på mersalgsskabende initiativer samt at bibeholde medlemmerne. Overordnet og detaljeret medlemsstyring, f.eks. ved flere centre, netværkspartnere mv. Den fleksible opbygning af medlemmer gør det muligt at søge på grupper af medlemmer på én gang og udtrække information, som eksempelvis kan anvendes til målrettet CRM-systemet gør det muligt at målrette kommunikationen til medlemmet udsendelse af nyhedsbreve til kunder med en bestemt trænings- og personprofil via sms, mail eller smartphoneapplikation. Kort sagt Studio-Manager er et effektivt redskab til den daglige administration og vedligeholdelse af dine medlemmer.

6 KALENDER Intet overblik - ingen effektivitet Hverdagen byder på aftaler og forpligtelser i vidt forskellige sammenhænge, og følelsen af ikke at have styr på kalenderen giver uro i maven. Book direkte fra din hjemmeside Benytter centret og jeres medlemmer allerede en hjemmeside kan du med fordel vise jeres holdplan og lade medlemmerne logge direkte ind i systemet. Derfor er Studio-Managerens kalendermodul meget mere end blot styring af dine holdaktiviteter. Vi har samlet vagtplan, styring af hold og instruktører, personlige programlægningstimer og egen kalender i ét modul. Det betyder at du med ét Login kan klare dine daglige rutiner enten fra din Tablet eller computer. Hvis du ikke har tid eller lyst til at udvide din hjemmeside, giver Studio-Manager dig mulighed for at lave et link fra din eksisterende hjemmeside, som peger over til en bookingside. Bookingsiden er en gratis hjemmeside som er designet til dine medlemmer. Medlemmerne kan læse om kost og motion, booke sig på hold og logge ind i systemet. Fordelen er, at du kun skal administrere din holdplan Planlægning af hold, events og bemanding foregår på en ét sted og én gang. nem og overskuelig måde og giver overblik over belastning, belægningsgrad og tilmeldinger. Her er omsider et system, som åbner for direkte kommunikation med medlemmet. Ved oprettelse af fælleskalendere til vagtplanlægning, indkaldelse til personalemøder, trænings- og behandlingsaftaler og holdplaner imødekommer Studio-Manager s kalendermodul det enkelte centers behov. Studio-Manager s kalender giver medlemmet mulighed for at se opdaterede informationer omkring hold, træning og personlige aftaler, informationer og tilmeldinger til events.

7 OPGAVER Uddel opgaver og få rent bord utallige møder, kan du sætte det op i opgavemodulet og derved uddelegere og delagtiggøre dine holdinstruktører i planlægningen. Du laver en status på opgaven og beder om tilbagemelding og på den måde er du altid opdateret og undgår pressede situationer og frustrationer. Der er mange arbejdsopgaver i et fitnesscenter som skal løses dagligt og ugentligt. I forbindelse med de daglige og ugentlige arbejdsopgaver ligger udfordringerne oftest i uddelegering af opgaver og koordination med de ansatte. Oftest mangler den ansvarlige tilbagemeldinger om opgaverne er modtaget, status på opgaven og om de er udført. Anvendelsesmulighederne er mange, men fælles for dem Med Studio-Managers opgavemodul er uddelegering og håndtering af opgaver nemt og overskueligt. alle er, at du hurtigt kan oprette en opgave, så du sikrer dig, at du eller din gruppe løser opgaven helt uden besvær! Mulighederne for effektiv planlægning af hold, programlægninger, aftaler og begivenheder forbedres af at du kan dele disse opgaver ud til dine ansatte Du kan f.eks. oprette en opgave, hvor du tildeler dine holdinstruktører en opgave der drejer sig om at arrangere et spinningevent. I stedet for at sende mails og sms er rundt og holde Opgavemodulet gør koordinering af pligter og opgaver til en leg. Med opgavemodulet får du et redskab som giver dig og dine ansatte overblik over de praktiske opgaver, så du i stedet kan koncentrere dig om det der i virkeligheden betyder noget, så som servicering og oprettelse af medlemmer.

8 RAPPORTER Basér beslutninger på fakta At have en troværdig rapport ved hånden er et vigtigt redskab for et fitnesscenter. Dét at kende sin forretning og løbende følge med i hvordan udviklingen er for medlemmet herunder daglige fremmøder og træningsstatistik giver dig den forventede styrping og ro til at udvikle dine ideer. Tal vedrørende økonomi, omsætning og belægningsgrad på holdende er vigtige indikatorer for, som leder at kunne tage de rigtige beslutninger i forbindelse med eksempelvis ændring af holdplan. Information omkring kundetilgang, kundeafgang, fremmødeprocenter, anvendelse af centrenes faciliteter og tilbud, ændringer i planlægning af f.eks. hold og bemanding, ændres hurtigt og effektivt med udgangspunkt i relevante rapporter. Ikke alene kommer der styr på administrationen, men dørene åbnes også for en mere proaktiv forretningstilgang. Mange ledere i branchen kender kun alt for godt de daglige udfordringer i planlægningen af dagligdagen i centrene. Studio-Managers rapportmodul giver hurtig adgang til information og flytter centrene fra papir og blyant-niveauet til en reel fakta- og onlinebaseret tilgang til planlægning og anvendelse af ressourcer Studio-Managers rapportmodul er skabt til at imødekomme dine krav til en professionel håndtering af den mængde information du ønsker om dit fitnesscenter.

9 SALG Fokus på dit varesalg Studio-Manager intention er at binde alle elementer sammen i én samlet løsning. Med i Studio-Manager følger der et salgssystem, der på Med statistikker får du roen De daglige statistikker giver god føling med trends og tendenser og udgør et værktøj du ikke kan undvære. Via kasserapporten får du et samlet overblik. Vi har udarbejdet flere typer af rapporter som tilfredsstiller revisorens behov. Dine fordele med ét system Studio-Manager åbner muligheden for at generere yderligere indtjening udover salget af medlemskaber, CRMsystemet giver adgang til dine medlemsdata, hvilket lægger op til mere målrettede markedsføringskampagner. F.eks. kan du via dine rapporter se, hvem der kører spinning, så hvorfor ikke sende denne del af din kundegruppe et godt tilbud? Det kunne f.eks. været et tilbud på spinningsko eller cykeltøj. Det er en stor fordel for centret at kunne varetage salg af varer og medlemsadministration fra ét og samme system, idét det sparer tid for personalet. Guide dit personale Intet har været nemmere. At oprette et medlemskab med den intelligente guide gør oprettelsen struktureret og personalet og ledelsen kan være sikker på at alle relevante data udfyldes under oprettelsen. Kender du allerede dit en professionel og overskuelig måde giver dig mulighed for at styre oprettelsen og salget af dine produkter. Online guiderne hjælper dig igennem oprettelsen af dine varer, således at alt går som en leg. medlem, kan du med få klik ændre eller tilføje nye oplysninger eller sælge dit medlem et tillægsabonnement. Igen skal det ikke kun være nemt for jeres medlemmer men også for jeres personale.

10 DASHBOARD Vær en del af dit center Ved hjælp af det nye dashboard har du mulighed for at se kommunikationen som foregår imellem dine ansatte eller dine medlemmer. Du vælger blot de personer eller grupper, som du ønsker at følge. Du kan også tilføje egne eller kommentere andres opslag på dashboardet. Det er en hurtig og let form for forum-kommunikation. Dashboardet giver en følelse af et socialt netværk hvor du kan give dine medlemmer eller ansatte kort information om tiltag i centret. Idéen med at integrere et socialt netværk i dit center er, at det ikke kun er din viden som bringes videre, medlemmerne eller de ansatte har også mulighed for at komme med i dialogen hvis du ønsker det. Fordelene er mange, fælles for alle moduler er, at det er dig der bestemmer. Få overblik Dashboardet indeholder de menu punkter som er mest brugte, så som Indbakken, Kalender og Opgaver. Ved hjælp af dit overblik og opdeling af dine strukturerede mapper har du mulighed for at vælge dele af din organisation, grupper eller enkelte personer. Det giver dig den fordel, at du kan følge med uanset om du har valgt Indbakken, Kalender eller Opgaver. Skulle der være havnet en mail i centrets mail boks som endnu ikke er besvaret, har du mulighed for at få det gjort selvom ansvaret måske ligger hos en anden.

11 DIBS DIBS Internet er den sikre betalingsløsning for internetforretninger, der ønsker at modtage onlinebetaling med betalingskort, bankbetalinger eller én af de mange andre betalingsformer, du får adgang til gennem DIBS. Kom godt i gang guide DIBS har udarbejdet en guide for at hjælpe dig godt igennem faserne med at vælge og implementere en betalingsløsning i din virksomhed. Hvad er en Internetbetalingsløsning? Du handler med DIBS Formaliteterne skal være på plads, derfor handler du direkte med din leverandør DIBS A/S. For at kunne tilbyde dine kunder forskellige betalingsformer på internettet, skal du have en internetbetalingsløsning hos DIBS. DIBS er en betalingsgateway et system, der udelukkende formidler informationer om betalinger, fra en hjemmeside ind til en indløser. Alt dette sker via en fuldstændig sikker DIBS (Dansk Internet betalingsservice) forbindelse og et sikkert system, som lever op til alle internationale sikkerhedskrav. Udsendelse af egne fakturaer: Indløseren er et firma der foretager den finansielle transaktion mellem kortholder og forretning (I Danmark er denne indløser som regel PBS). Udgifter til DIBS ca.* Besparelse pr. år ca ,00 kr. 0,00 kr ,00 kr ,00 kr. Koncentrér dig om din forretning DIBS Internet er en hosted betalingsløsning, hvilket sikrer Antal kunder: Antal opkrævninger pr. kunde pr. år: 12 Print, kuvertering, forsendelse: 8,00 kr. *5.000 kunder x 12 md. opkrævninger á gns. 5,00 kr. at de nyeste krav fra kortudstedere og indløsere altid er implementeret centralt. DIBS tager ansvar for drift, service Kilde: DIBS og vedligeholdelse af din betalingsløsning, så du kan koncentrere dig om at drive din forretning. Individuelle løsninger Du kan skræddersy din helt egen løsning, alt afhængigt af dine behov - Min DIBS kan indeholde de betalingsformer og tilvalg, du har behov for - du bestemmer selv!

12 NETS - PBS Den kendte løsning Betalingsservice gør hverdagen nemmere for 95 % af samtlige husstande i Danmark. Bedre betalere Erfaringerne viser, at regninger tilmeldt Betalingsservice har meget større sandsynlighed for at blive betalt end Og de mange firmaer og foreninger, som opkræver penge med Betalingsservice, sparer både tid og penge, fordi de slipper for at udsende fakturaer og indbetalingskort til kunderne. regninger, der udsendes med et traditionelt indbetalingskort. Mange virksomheder og foreninger har erfaret, at Betalingsservice betyder færre rykkere. Og kontoen for tab på dine kunder/medlemmer bliver mindre. Hertil kommer, at kredit-risikoen for regninger under kr. dækkes af pengeinstitutterne, så længe din kunde/medlem har en Spar tid og penge med Betalingsservice De fleste danskere forventer i dag at kunne betale deres regninger med Betalingsservice - uanset om regningen kommer fra en stor virksomhed eller en lille forening. Det aftale med sit pengeinstitut om at bruge Betalingsservice. Med Betalingsservice kan du opkræve penge med automatiske betalinger fra dine kunders konto, når de har tilmeldt regningen til Betalingsservice. sparer tid og penge for kunden og dig. Bevar overblikket Betalingsservice giver dig fuld kontrol over debitor-situationen. Når betalingen er sket, modtager du en oversigt med Sammenligning til udsendelse af regninger og indbetalingskort: NETS - PBS (Betalingsservice aftale) oplysninger om betalinger og eventuelle afvisninger/tilbageførsler. Dette gør den efterfølgende bogføring hurtig og effektiv. Udsendelse af egne fakturaer: Hold længere på kunderne/medlemmerne Med Betalingsservice bevarer kunder/medlemmer erfaringsmæssigt deres tilhørsforhold i længere tid, end hvis de betaler fra gang til gang - i visse tilfælde op til 50 % længere. Værdien heraf er langt større end omkostningerne til Betalingsservice. Udgifter til Betalingsservice ca.* Antal kunder: Antal opkrævninger pr. kunde pr. år: 12 Print, kuvertering, forsendelse: 8,00 kr. *5.000 kunder x 12 md. opkrævninger á gns. 4,83 kr. Besparelse pr. år ca ,00 kr. 0,00 kr ,00 kr ,00 kr. Kilde: Nets - PBS

13 DØRSYSTEM Centralt styret dørsystem Studio-Manager dørsystem er en integreret del af Studio-Manageren. Medlemmernes adgang til centeret administreres fra deres medlemskab, hvor det er muligt at opsætte begrænsede perioder som eksempelvis formiddagsadgang, eftermiddagsadgang osv. Du vælger selv hvilken form for adgangskontrol du ønsker medlemmet skal have. Dørsystemet kan administrere og kontrollere op til flere døre ad gangen. IStudio-Manageren kan du trække rapporter og statistikker over hvilke medlemmer der kommer og går i centeret, hvilke tidspunkter de går ind og ud på og om nogle af medlemmerne har modtaget fejlmeddelelser på deres kort. Du har mulighed for at vælge mellem fingertouch, Myfair kort, stregkodekort, Bluetooth eller en kombination. Det giver dig en unik mulighed for selv at vælge hvordan du ønsker at sikre adgangen til dit fitnesscenter. Vi samarbejder med en af de førende leverandører af adgangskontroller i Europa. Det betyder, at du altid er på forkant med de nyeste muligheder indenfor styring af adgange til dit fitnesscenter.

14 MOBIL Stay in touch Den mobile løsning er er en intelligent webbaseret service og mobile app, bygget for fitnesscentret som har kørende træningshold og som ønsker at... give en mere effektiv, praktisk og fleksibel booking service for dine medlemmer, Reducere omkostningerne, Maksimér deltagelse i hver hold, Track og rapportere om undervisningsdeltagelse mere effektivt. Det giver samtidig dit medlem mulighed for at søge målrettet efter fitnesscentre med de faciliteter, medlemmet ønsker. finde de hold, der passer til personlige interesser og tidsplan. holde sig opdateret om nyeste tiltag, arrangementer og tilbud opdatere medlemsskabet og sine personlige data direkte fra mobilen træde i kontakt med instruktører eller andre, som også er online planlægge personlig træning eller reservere en time hos massøren.

15 MODULER Fra kr. 495,-* pr. måned Kalender Del kalender med medarbejdere, frivillige... - Dato-Match Afstem ledige tider med dine kollegaer og ressourcer... - Møder Få overblik over dine møder og kollegaer som er tilmeldt... - Kampe og hold Få besked når aktiviteter aflyses eller ændres... Opgaver Sikre at alle ved besked vha. opgavestyring... Adressebog - (kontakter) Organiser dine medlemmer og kontakter... , App, SMS Gør informationstrømmen til en legog hold alle up-to-date... Jounalstyring Noter skader og behandlinger på en overskuelig måde... Rapport Få daglige salgstal og afstem kassen... - Medlemsindberetning Knyt de rigtige informationer sammen... Fildeling inkl. 2 GB Hold styr på dine dokumenter og giv adgang til filer... Booking Giv medlemmerne adgangsret ud fra medlemskabet... - Onlinetilmelding Book direkte fra hjemmesiden eller app en... CMS (Hjemmeside) kommer 2014 Til dem som ønsker sit eget udtryk... Betalingskort Lad medlemmerne betale med deres Visa, Mastercard... Betalingsservice Manuel trækning vha. NETS (betalingsservice)... Support pr. måned (valgfrit) Uddannelse hos kunden (valgfrit) Online uddannelse via videokonference (valgfrit): Oprettelse af licensaftale (obligatorisk) Konvertering af eksisterende database kr. 217,00 kr ,00 kr. 499,00 kr ,00 kr ,00

16 DIN PARTNER når du skal vælge system

Her er Jakob... men bare rolig. Jakob er i gang med at betale sine regninger

Her er Jakob... men bare rolig. Jakob er i gang med at betale sine regninger Her er Jakob... men bare rolig. Jakob er i gang med at betale sine regninger Her er Lars. Lars er regnskabschef på et forlag. Lige nu opkræver han abonnement fra 76.000 husstande Betalingsservice er det

Læs mere

Patienter kan booke døgnet rundt. Aflaster administrationen i klinikken.

Patienter kan booke døgnet rundt. Aflaster administrationen i klinikken. ClinicCare Produktblad August 2013 Online Booking Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. o God service for patienter o Brug

Læs mere

Danhost. Hjemmesideløsning

Danhost. Hjemmesideløsning Danhost Hjemmesideløsning Nem og billig hjemmeside Bestiller du en hjemmeside til din virksomhed hos Danhost, får du lavet et professionelt design, så du er sikret en hjemmeside der udstråler kvalitet.

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

STREMA EDUCATION. Introduktion

STREMA EDUCATION. Introduktion STREMA EDUCATION Introduktion Indhold Hvad er Strema Education?... 2 Sådan tilgår du Strema Education... 2 Strema Education opbygning... 3 Administrations overblik:... 4 Beskrivelse af SRM Modul... 5 Beskrivelse

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen TDC Erhverv og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen er en Cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration, dokument-

Læs mere

Tidsbesparende og let som en leg! - Dit effektive værktøj til administration af arrangementer

Tidsbesparende og let som en leg! - Dit effektive værktøj til administration af arrangementer Tidsbesparende og let som en leg! - Dit effektive værktøj til administration af arrangementer Arrangement Det er her, du lægger grundlinjerne for arrangementet og har det overordnede overblik. Du kan bestemme

Læs mere

- og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen

- og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen TDC Erhverv Skype for Business - og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen Med Skype for Business fra TDC Erhverv får I: Telefoni, video og chat samlet i én brugervenlig app. Skype for

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt. Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere

Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt. Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere Ofir Recruiter 1 Fordele ved Ofir Recruiter Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere Fleksibelt system med mulighed for tilpasning

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

VEJLEDNING FORENINGER

VEJLEDNING FORENINGER VEJLEDNING FORENINGER Udarbejdet af: Hedensted Kommune Kultur og Fritid November 2012 Indhold 1. Generel information... 3 2. Adgang til... 4 3. Redigér stamdata... 5 4. Opret grupper... 6 5. Opret nye

Læs mere

Én komplet løsning med integration af telefoni i Skype for Business

Én komplet løsning med integration af telefoni i Skype for Business Én komplet løsning med integration af telefoni i Skype for Business Skype for Business er en cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration,

Læs mere

Gratis reservationssystem på Internettet

Gratis reservationssystem på Internettet Gratis reservationssystem på Internettet www.bookingportal.com Introduktion Valuenetics a/s introducerer nu version 2, af sit bookingsystem til sportsklubber, foreninger, virksomheder og private. Systemet

Læs mere

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Administrator v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

Erfa-Seminar. Horsens 22/

Erfa-Seminar. Horsens 22/ Erfa-Seminar Horsens 22/10-2014 AUTOMATISK KORTBETALING VIA BETALINGSSERVICE Indsæt navn her l Hvad er Automatisk kortbetaling via Betalingsservice? Kombinerer automatisk kortbetaling og Betalingsservice

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

MieleLogic. Nem reservation og betaling i fællesvaskeriet

MieleLogic. Nem reservation og betaling i fællesvaskeriet MieleLogic Nem reservation og betaling i fællesvaskeriet MieleLogic En skræddersyet betalingsog reservationsløsning til vaskerier MieleLogic er en fremtidssikret betalingsløsning, som letter administrationen

Læs mere

Velkommen til visuel demo på SOSWEB

Velkommen til visuel demo på SOSWEB Velkommen til visuel demo på SOSWEB SOSWEB er en web- baseret totalløsning til styring af alle de aktiviteter, som nutidens virksomheder skal håndtere indenfor miljø- og sikkerhed. Både når det gælder

Læs mere

CONTINIA COLLECTION MANAGEMENT FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV

CONTINIA COLLECTION MANAGEMENT FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV Med Continia Collection Management samler du markedets førende opkrævningsstandarder i én enkelt løsning. Du kan herved udføre elektronisk fakturering med enten Betalingsservice,

Læs mere

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software NewAngle Software ApS Quick Guide til HostedBooking Version 2 Maj 2017 Quick Guide til Hostedbooking Her er en quick guide til hvordan du hurtigt kommer i gang med hostedbooking, husk at du altid kan sende

Læs mere

Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning. TDC Erhverv One

Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning. TDC Erhverv One Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning Omstilling Kontakt os på 80 80 24 00 Services Internet : Én samlet løsning med alt det, I har brug for Med får I internet, omstilling, ip- og

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter Oversigt CMS modul Nyhedsmodul Brugermodul Billede redigering Billedsøgning Hjemmeside Helbredstjek Brugerdefinerede felter Nyhedsbrev 49,- / mdr. Adgangsbegrænsning Søgning 49,- / mdr. 29,- / mdr. Tip

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

Effektiv opkrævning. Til Microsoft Dynamics NAV. www.continia.dk

Effektiv opkrævning. Til Microsoft Dynamics NAV. www.continia.dk Effektiv opkrævning Udfør fakturering og opkrævning på 40 forskellige måder i det meste af Nordeuropa; blandt andet OIO fakturering, eksternt printservice, PBS Betalings- Service, PBS LeverandørServce,

Læs mere

BRND CLUB Få flere medlemmer og spar tid på administration

BRND CLUB Få flere medlemmer og spar tid på administration GUIDE TIL BRND CLUB Få flere medlemmer og spar tid på administration Version 1.0 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Introduktion til BRND CLUB 1 Velkommen til Aktiv portalen 2 3 gratis værktøjer 3 Krav og tilbud

Læs mere

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Ledertræf på tværs Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Agenda - Danmarks Bowling Forbund - Hvad kan vi gøre som klub - Affiliate partner - Gode ideer - Stars & Strikes eksempel - Spørgsmål Salg & Marketing

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

EFFEKTIVT TILMELDINGSSYSTEM! Så er der styr på det hele!

EFFEKTIVT TILMELDINGSSYSTEM! Så er der styr på det hele! k erencemanager rencemanagertv EFFEKTIVT TILMELDINGSSYSTEM! Så er der styr på det hele! demo hver onsdag Hvis du vil se hvordan det fungerer, holder vi demo hver onsdag fra 14.00-16.00 og du er DHVEER

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er rart at have et sted at ringe hen i stedet for at belemre

Læs mere

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få frihed til at bruge din tid på det, du allerhelst vil. Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

Unik service og support til din Duka computer eller tablet. Læs om serviceordningerne til dit produkt her

Unik service og support til din Duka computer eller tablet. Læs om serviceordningerne til dit produkt her Unik service og support til din Duka computer eller tablet Læs om serviceordningerne til dit produkt her Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er rart at have et sted at ringe hen i

Læs mere

Modent system i rivende udvikling. Septimana er en løsning til mange opgaver. Septimana omfatter mange moduler, til løsning af f.eks.

Modent system i rivende udvikling. Septimana er en løsning til mange opgaver. Septimana omfatter mange moduler, til løsning af f.eks. Løsninger til din arbejdsdag Systemerne fra I-Arkaden er udviklet i tæt samarbejde med dagligdagens brugere, og er derfor lavet til at løse arbejdsdagens opgaver så glidende som muligt. Modent system i

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge.

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Reservation, rapportering & optimering af din virksomheds rejseaktiviteter

Læs mere

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT DYNATEAM COURSE MANAGEMENT Dynateam Course Management CRM 2013 løsning Course Management Course Management Dynateam tilbyder virksomheder der sælger kurser, uddannelser og events en overskuelig, brugervenlig

Læs mere

Dit effektive værktøj til administration af arrangementer. www.conferencemanager.dk

Dit effektive værktøj til administration af arrangementer. www.conferencemanager.dk Dit effektive værktøj til administration af arrangementer Conference Manager er et effektivt værktøj til administration af dit arrangement, fra planlægning, over invitationer og tilmeldinger, til efterfølgende

Læs mere

En Bedre Hverdag. Famly er en brugervenlig digital platform til daginstitutioner og forældre. Al din kommunikation og administration på ét sted.

En Bedre Hverdag. Famly er en brugervenlig digital platform til daginstitutioner og forældre. Al din kommunikation og administration på ét sted. En Bedre Hverdag Famly er en brugervenlig digital platform til daginstitutioner og forældre. Al din kommunikation og administration på ét sted. En komplet samarbejds- og kommunikationsplatform KOORDINERING

Læs mere

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Internet Komplet featureliste Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Aesiras Internet gør det let at komme i gang med en professionel hjemmeside og webshop. Som standard medfølger et grafisk

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

Den eneste løsning der giver medarbejderne et naturlig incitament til at gøre tingene endnu bedre.

Den eneste løsning der giver medarbejderne et naturlig incitament til at gøre tingene endnu bedre. Den eneste løsning der giver medarbejderne et naturlig incitament til at gøre tingene endnu bedre. Loyalty Forum 2013 i samarbejde med det dansk-engelske handelskontor i London For alle kunder og partnere

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

SPORTI foreningsløsning. Foreningsadministration for klubber under DI 15. marts 2009 Tirsbæk Slot, Vejle

SPORTI foreningsløsning. Foreningsadministration for klubber under DI 15. marts 2009 Tirsbæk Slot, Vejle SPORTI foreningsløsning Foreningsadministration for klubber under DI 15. marts 2009 Tirsbæk Slot, Vejle Agenda 1. Medlemsregistrering 2. Kontingentopkrævninger 3. Tilmelding til stævner, kåringer, kurser

Læs mere

20% 20% 71% Eksklusive juletilbud. Udnyt potentialet i dine medarbejdere. Optimér lønsomheden i usikre tider! Tilbud på ekstra brugerlicenser

20% 20% 71% Eksklusive juletilbud. Udnyt potentialet i dine medarbejdere. Optimér lønsomheden i usikre tider! Tilbud på ekstra brugerlicenser Eksklusive juletilbud Optimér lønsomheden i usikre tider! Bliv mere effektiv! op til op til ved at opgradere din løsnin g. Læs mere side Kurser, en sikker investering Køb en samlet kursuspakke og spar.

Læs mere

VEJLEDNING til FORENINGER i

VEJLEDNING til FORENINGER i VEJLEDNING til FORENINGER i Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret grupper... 7 6. Opret nye titler... 9 7. Tildel titel...

Læs mere

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad WTM Tidsregistrering Tid og udfaktureringsgrad er alfa og omega for en konsulentvirksomhed, der lever af at sælge sine ydelser på timebasis. Det gælder om at udnytte sine ressourcer fuldt ud og få betaling

Læs mere

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Siden år 2000 er internettet og WEB blevet en naturlig del af enhver virksomhed. Men i virksomhederne mangler der sammenhæng mellem økonomistyring,

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

PBS menuen 5.1. Når du anvender et PBS-modul, må der max være 14 cifre i forbrugernummeret.

PBS menuen 5.1. Når du anvender et PBS-modul, må der max være 14 cifre i forbrugernummeret. PBS menuen 5.1 5. PBS-MENUEN Generelt Et PBS-modul er ensbetydende med besparelser, både omkostnings- og administrationsmæssigt, idet en stor del af det arbejde, som er forbundet med opkrævninger, overtages

Læs mere

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3 Onlinebooking.dk Book online nemt som 1 2 3 Med onnlinebooking kan du tilbyde din kunder at booke deres ferie direkte hjemme fra deres stue. Derved slipper campingpladsen for al administration, og butikken

Læs mere

Workflow 8.0 stort spring med store forbedringer

Workflow 8.0 stort spring med store forbedringer Workflow 8.0 stort spring med store forbedringer Performanceforbedringer gennem et stærkt samarbejde mellem funktionerne som de kendes og et nyt, overskueligt og gennemført layout. En mærkbar videreudvikling

Læs mere

ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe

ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvad er ectrl? 4 Deloitte og partnere 5 Support 6 Installation af ectrl 8 Oprettelse og administration af brugere 9 Hjælp til selvhjælp

Læs mere

en glad smiley Den sikre vej til

en glad smiley Den sikre vej til FAGLIGHED OG KVALITET ER ALTAFGØRENDE Vi har udviklet et system, hvor vores kompetencer indenfor fødevarelovgivning og softwareudvikling indtil videre har hjulpet mere end 1200 virksomheder. Med e-branchekoden

Læs mere

VEJLEDNING FORENINGER

VEJLEDNING FORENINGER VEJLEDNING FORENINGER Udarbejdet af: Kultur og Fritid August 2014 Indhold 1. Generel information... 3 2. Adgang til... 4 3. Redigér stamdata... 5 4. Opret grupper... 6 5. Opret nye titler... 8 6. Tildel

Læs mere

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet?

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? 1) Den klassiske tilstedeværelse Visitkort hele pakken blogs Fora Netbutik Distribueret indhold 2) De sociale medier Facebook LinkedIn Twitter Faglige blogs

Læs mere

Funktionsliste til Flexintra

Funktionsliste til Flexintra Funktionsliste til Flexintra Funktionsliste til flexintra systemet. Nedenfor er kort beskrevet funktionalitet i flexintras websystem. Det er en kort beskrivelse af hver funktionalitet, og vi er klar over

Læs mere

VEJLEDNING til FORENINGER i

VEJLEDNING til FORENINGER i VEJLEDNING til FORENINGER i Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret grupper... 7 6. Opret nye titler... 9 7. Tildel titel...

Læs mere

Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK

Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK Indhold Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK 1 Indledning...1 2 Egen profil...2 2.1 Blå medlems profil...2 2.2 Orange bruger profil...2 3 Overblik...3 4 Indstillinger...4 5 Kommunikation (email)...4

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Salg af servere. Torben Vig Nelausen Produktchef Windows Server Familien

Salg af servere. Torben Vig Nelausen Produktchef Windows Server Familien Salg af servere. Torben Vig Nelausen Produktchef Windows Server Familien Trin 1: Hvem skal købe en Server? Trin 1: Hvem skal købe en Server? Lyt efter nøgle-ord der kan identificiere en kunde der endnu

Læs mere

SaniProLogic et unikt betalingssystem...

SaniProLogic et unikt betalingssystem... SaniProLogic et unikt betalingssystem... Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs mifare betalingsbrik Kontant, kredit eller kredit offline system Unik brugervenlighed Tale guider brugeren

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1calendar ApS Kompagnistræde 20B, 1 th, 1208 KBH K, Denmark

Indholdsfortegnelse. 1calendar ApS Kompagnistræde 20B, 1 th, 1208 KBH K, Denmark Gymnasie håndbogen Indholdsfortegnelse Velkommen til 1calendar 2 Hvad er 1calendar? 3 Gymnasie kalender 3 Mobile applikationer 3 Online to-do 4 Lectio i din Outlook 4 Hvordan kommer vi i gang? 4 Hvad med

Læs mere

Kravspecifikation. Lokalebooking- og folkeoplysningssystem. Krav Mulighed Bemærkninger

Kravspecifikation. Lokalebooking- og folkeoplysningssystem. Krav Mulighed Bemærkninger Kravspecifikation Lokalebooking- og folkeoplysningssystem Krav Mulighed Bemærkninger Forvaltningsdel Systemet skal kunne håndtere digital ansøgning om godkendelse som folkeoplysende forening. Oprettelse

Læs mere

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data OnCall CTI The missing link Med OnCall CTI drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data kan dine medarbejderne håndtere den telefoniske kontakt til kunderne både professionelt og effektivt

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Talent Recruiter. Førende leverandør af HRog rekrutteringssystemer TALENT SOLUTIONS +45 72 44 06 44. www.hr-manager.dk info@hr-manager.

Talent Recruiter. Førende leverandør af HRog rekrutteringssystemer TALENT SOLUTIONS +45 72 44 06 44. www.hr-manager.dk info@hr-manager. TALENT SOLUTIONS Talent Recruiter +45 72 44 06 44 www.hr-manager.dk info@hr-manager.dk Førende leverandør af HRog rekrutteringssystemer HR Manager Talent Solutions Nørregade 26, 2. sal 1165 København K

Læs mere

PostNord Strålfors vi gør det muligt

PostNord Strålfors vi gør det muligt PostNord Strålfors vi gør det muligt Sæt strøm til dine papirer og få øget salg og gladere kunder postnordstralfors.dk 2 Kort om PostNord Strålfors PostNord Strålfors Nettoomsætning: 2.335 MSEK Antal medarbejdere

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder

Læs mere

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 KampKlar Indhold Hvad er kampklar... 2 Det kan du som spiller med KampKlar:... 2 Det kan du som forælder / kontaktperson med KampKlar:... 2 Adgang... 3 Adgang via hjemmside....

Læs mere

ACTIVESIGNATURE Signature Software

ACTIVESIGNATURE  Signature Software E-mail Signature Software OM Få ensrettede og professionelle signaturer der altid overholder corporate guidelines og indeholder de korrekte kontaktinformationer. Har alle e-mails fra din organisation det

Læs mere

Brugerguide til FlexCMS

Brugerguide til FlexCMS Brugerguide til FlexCMS Kom i gang med at bruge din hjemmeside 1 VELKOMMEN TIL FLEXCMS... 3 1. LOGIN... 5 2. HJEMMESIDENS TERMINOLOGI... 6 3. LAYOUT... 7 4. OPRET OG TILPAS FORSIDEN... 8 4.1 OPRETTE SIDEEGENSKABER...

Læs mere

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED www.modstudio.dk INNOVATIV INFORMATION Vi ser digital skiltning

Læs mere

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Læs mere på www.locus.dk LOCUS VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Locus makes mobility easy! Det er vores vision og leveregel. Vi leverer

Læs mere

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til.

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Hvorfor? Vi danskere vil være på nettet overalt. Og det kan ses på mængden af datatrafik, vi henter og sender til og fra vores

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Der

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Sammen er vi stærkere!

Sammen er vi stærkere! Sammen er vi stærkere! KlubDanmarks ambition er at skabe et stort netværk af uafhængige fitnesscentre og mindre fitnesskæder. Dagsorden Dl KlubDanmarks netværksmøde Kl. 09.30 10.00 Kl. 10.00 10.20 Kl.

Læs mere

Afdækning af digitale kompetencer 2013

Afdækning af digitale kompetencer 2013 Afdækning af digitale kompetencer 2013 Sådan kan du bruge nedenstående skema til at vurdere dine digitale kompetencer Når du skal vurdere dine personlige it og digitale kompetence i forhold til kategorien

Læs mere

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud Fysiske anlæg 2012 Gamle fysiske telefonanlæg har været en fast bestandel hos mange virksomheder i mange år. Et fysisk telefonanlæg stiller store krav

Læs mere

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde RS Standard Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde 1 RS Standard Spar penge - gør brug af vores erfaringer med hvad der virker! Benyt dig af vores standardiserede bogføringspakke RS Standard. RS

Læs mere

Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem...

Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem... Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem... Vaskerimaskiner Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs mifare betalingsbrik Kontant, kredit eller kredit offline system Unik

Læs mere

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser!

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Få overblik over din forretning, lav flotte kontrakter og få overblik over dit lager nemt og enkelt! WIOsoft

Læs mere

APPS People leverer, implementerer og supporterer Google Apps kommunikationsløsninger

APPS People leverer, implementerer og supporterer Google Apps kommunikationsløsninger APPS People leverer, implementerer og supporterer Google Apps kommunikationsløsninger TRENDS PÅ MARKEDET LOKALT ALENE GLOBALT SAMMEN STØRRELSE FART LOKALT bliver GLOBALT ALENE bliver til SAMMEN Fra STØRRELSE

Læs mere