Nr. 1, April 2012, 32. årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 1, April 2012, 32. årgang"

Transkript

1 Nr. 1, April 2012, 32. årgang

2 Side 2 Indhold Side Bestyrelse & Udvalg 22 DGI Midtjylland lukker 18 Formanden har ordet 3 Fællesroning Grill-aftener 14 Havkajakker i SK 7 Instruktion Kontaktpersoner 23 Meddelelse fra Bestyrelsen 23 Pressemeddelelse 10 Sommerfest 16 Standerhejsning 7 Østjylland rundt 12 Forsidefoto af Jens Thybo BLADET SØGÆNGEREN udgives af Silkeborg Kajakklub 3 gange årligt: april, juli og oktober Oplag 700 eksemplarer

3 Side 3 Foråret og sæsonstart nærmer sig Generalforsamlingen er vel overstået. Næste års bestyrelse er valgt og trukket i arbejdstøjet for at gennemføre gode ideer fra generalforsamlingen og med standerhejsning den 30. april og Paradisløbet den 1. maj er sæsonen 2012 i gang Af Peter Nyegaard Jensen, formand Generalforsamlingen er vel overstået. En begejstret nyvalgt bestyrelse er trukket i arbejdstøjet og glæder sig til endnu et spændende år i Silkeborg Kajakklub. Kaproerne er i kanonform, årets ture ér planlagt og instruktørerne har travlt med de sidste forberedelser inden nye håbefulde kursister bydes velkommen. Med Standerhejsning den 30. april og Paradisløbet den 1. maj er sæson 2012 i gang. Tak for den store opbakning der blev vist bestyrelsen og jeg ved generalforsamlingen. Tak til Rune Kristensen og Ulrik Kofoed, som begge har valgt at træde ud af bestyrelsen og velkommen til Søren Slott som breddechef og Karsten Bjørnholt som Huschef. En stærk bestyrelse, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med. Vi har efterhånden alle tilladelser for tilbygning på plads. Klubhuset ligger imidlertid på en grund, der er lejet hos Silkeborg Kommune. I disse bankkrisetider har også kreditforeninger strammet betingelserne for udlån og en urimelig formulering af lejeaftalen forhindrer nu reelt finasiering af byggeriet. Den problemstilling arbejder vi med, og vi tager de fornødne skridt for at få kommune og om nødvendigt kommunalpolitikere i tale. Ved generalforsamlingen havde vi også en spændende diskussion om klubkontingent. Vi opkræver i dag, og uændret i 2012, et ualmindeligt lavt kontingent. I løbet af det kommende år vil Claus Byskov, Jan Pedersen og jeg udarbejde forslag til kontingent, som fremadrettet sikrer, at vi kan finansiere byggeriet i takt med, at vi igangsætter de prioriterede faser: Damernes omklædningsrum, vægttræningslokale, herrernes omklædningsrum, veste- og pagajrum. Det glæder mig, at der med det nye husudvalg synes at være mulighed for, at vi umiddelbart igangsætter udvidelsen af damernes omklædningsrum. Efter generalforsamlingen glæder jeg mig over, at vi nu har fået etableret et reelt husudvalg ikke blot en enkelt administrativ person, men et helt udvalg af engagerede modne herrer med en praktisk og håndværksmæssig tilgang. Husudvalgets opgaver er primært tænkt som alm. vedligehold af hus og grund. Vi forestiller os stadig, at skulle entrere med lokale håndværkere, når vi kommer i gang med tilbygningen. Skal vi have ny hjemmeside? Også Klubbens hjemmeside var et samtaleemne ved generalforsamlingen. Klaus Stephensen s arbejde med at holde den nuværende hjemmeside i drift er værdsat, idet vi dog skal have opdateret visse sider, men der ønskes nyt. (Fortsættes på side 4)

4 Side 4 (Fortsat fra side 3) men hvad er det de unge vil ha? Der har på bloggen kørt en debat om vores hjemmeside. Skal vi have lidt flere af Nicklas film lagt på, skal vi officielt på Facebook osv. Vi prøver nu at få sammensat en større gruppe medlemmer der har interesse i at skabe en ny tidssvarende hjemmeside. Indtil en ny hjemmeside er en realitet, så anvender vi og opdaterer den nuværende, som reelt løser behovet. Er du interesseret i at deltage i udarbejdelsen af fremtidens hjemmeside, så lad Claus Byskov eller jeg høre fra dig. 30 dygtigere roere hos borgmesteren Klubbens roere har præsteret fantastisk mange flotte præstationer. I år kulminerer 10 års elitesatsning med Emil Stærs deltagelse ved OL i London, men også andre har gjort sig sportsligt bemærket. Formanden har ordet - fortsat... Maretti, Andreas Føns, Caroline Emilie Faurschou og Thorbjørn Rask. DM i maraton 2011: Niklas M. Hansen, Casper Pretzmann, Mads Brandt Pedersen, Morten Graversen, Søren Maretti, Jonathan Dagnæs, Cathrine Rask, Anne-Sofie Winther og Frederikke Maretti. Der er næsten tradition for, at medlemmer også bliver Nordiske Mestre. Således også i 2011, hvor Annemia Pretzmann og Casper Pretzmann begge blev Nordiske Mestre Casper endda tre gange. Stort tillykke til alle Danske og Nordiske Mestre og dejligt at se så mange dygtigere roere på podiet i Silkeborg Hallerne med Borgmester Hanne Bæk Olsen og Formanden for Kultur & Fritid, Steen Vindum. Efter en solid træningsindsats hele vinteren og træningslejr i bl.a. Italien tyder det på at vi får endnu en sæson i sportslig særklasse. Kajakklubben og AU Elitesport For at kunne skabe gode rammer for unge roere, der ønsker at kombinere elitetræningen med studie på gymnasiet eller handelsskolen, er vi tidligere blevet tilknyttet Silkeborg Sports College. Den 13. marts var et rekordstort antal unge kajakroere fra Silkeborg Kajakklub inviteret af Borgmester Hanne Bæk Olsen til at modtage Silkeborg Kommunes Idrætspris for et dansk eller internationalt mesterskab i 2011 ikke mindre end 30 roere modtog håndtryg og hæder. Vore danske mestre er: DM i kajakergometer 2011: Thorbjørn Rask, Frederikke Maretti og Søren Maretti. DM i sprint 2011: Nikolaj Dagnæs, Emil Stær, Niklas M. Hansen, Jeppe Jensby, Casper Pretzmann, Nanna Aagaard, Mikkel Thybo, Morten Graversen, Katrine G. Christensen, Søren Maretti, Anne-Sofie Winther, Jonathan Dagnæs, Emil Skovgaard, Cathrine Rask, Frederikke For at give de lidt ældre kaproere, der ønsker at studere på Århus Universitet, Handelshøjskolen eller Ingeniørhøjskolen, de bedst mulige rammer for at kombinere elitesport og uddannelse, så diskuterer vi nu også hvordan vi skal tilknyttes AU Elitesport. Polo: Kajakpolo er relativt nyt i Klubbens historie. Selvom vore to polohold er dygtige og i 2011 hentede danske mesterskaber i både herre- og juniorklassen, så har polo-roerne haft en nærmest autonom tilværelse i Klubben. (Fortsættes på side 5)

5 Side 5 Formanden har ordet - fortsat... (Fortsat fra side 4) Poloroerne har gennem årene været tilknyttet både motions- og kapafdelingen, men deres interesser er ikke rigtigt blevet varetaget. Jeg glæder mig derfor over, at Poul Helge Andersen, har accepteret at tage ansvar og indtræder som chef for polo-folket. Organisatorisk har vi efter generalforsamlingen arrangeret det sådan, at Poul Helge Andersen deltager ved bestyrelsesmøder som chef for et udvalg med foretræde for bestyrelsen. Instruktørerne er i fuld gang Det er naturligvis hensigtsmæssigt, at nye medlemmer instrueres i forårsmånederne. Derfor er det nødvendigt at opretholde en liste, hvor interesserede skriver sig på, mens de venter på at årets instruktionshold starter. Tidligere års praksis med en årelang venteliste har imidlertid skabt dårlig omtale. Jeg har derfor tidligere argumenteret for, at ventelisten helt skal afskaffes. Det glæder mig derfor, at vokseninstruktørerne i år har inviteret samtlige 72 på listen til at starte på årets instruktion. Lad os nu benytte lejligheden til én gang for alle helt at fjerne venteliste som begreb i Silkeborg Kajakklub. Lad os fjerne al omtale af venteliste fra hjemmesiden og fremover blot opretholde en tilmeldingsliste til årets instruktion. Forrygende start for havkajakkerne Efter sidste års pilotprojekt inviterede Preben Pedersen i Midtjyllands Avis til information om havkajak i Silkeborg Kajakklub. Helt overvældende mødte mere end 50 interesserede op til arrangementet den 12 marts. Preben Pedersen & vore 8 nye havkajakinstruktører står nu med et positivt problem og en spændende udfordring med at instruere 40 nye havkajakroere. Dejligt at vi har fået en økonomisk håndsrækning til indkøb af havkajakker fra Friluftsrådet og dejligt at de mange nye kursister med instruktionsgebyr m.v. kan finansiere indkøbet af 8 spritnye havkajakker. Tak til Preben for en super indsats for at få startet havkajakafdelingen. Tillykke med den overvældende interesse og hjertelig velkommen til de mange nye medlemmer. Jeg har i skrivende stund ikke helt overblik over hvor mange nye børn og unge der skal instrueres, men ingen tvivl om, at der bliver trængsel i Klubben i de næste måneder, når i alt nye voksne, unge, børn og nu også havkajakroere skal instrueres. Tag godt imod de mange nye. Spændende ture Turudvalget har forberedt nogle rigtigt spændende ture for os: Gudenå Explorer over fire dage i Kristi Himmelfartsdagene. Nattergaletur til Sminge sø i juni Begyndertur til Kaløvig med overnatning Weekendtur på Skjern Å Tur til Himmelbjerget Sommertur til Sverige i sommerferien De små søers tur Weekendtur til Fur (for havkajak) Fuldmånetur Kongensbro Classic Gode tilbud som vi alle bør overveje. I den forbindelse vil jeg gerne understrege, at vi er én Klub. Det er altså både tilladt og man er endda MEGET velkommen til at deltage på ture selvom man er kaproer, lige som turroere er meget vel- (Fortsættes på side 6)

6 Side 6 (Fortsat fra side 5) komne ved stævner. Jeg synes faktisk, at vi i 2012 skulle gøre en indsats for at få flere medlemmer til at prøve hele paletten af udbud. En dejlig håndsrækning fra sponsor Medlemskontingent er Klubbens absolut største indtægtskilde. Lokale-tilskud og offentlige tilskud har de seneste år været dalende. I krisetider og i skarp konkurrence med SIF, BSV og store lokale arrangementer som Riverboat, Hjejlens jubilæum og Ildfestregatta skal der arbejdes hårdt for sponsor-kronerne. Sponsorudvalget når ikke helt egne mål, men vi glæder os over, at der nu tilflyder sponsormidler. Vi har fået støtte til køb af havkajakker fra Friluftsrådet og senest har sponsorudvalget modtaget tilsagn fra Reimarparken om midler til køb af en ny kap-k2. Formanden har ordet - fortsat... dentlige rammer for poloroerne og en satellitafdeling, som også kan tage trykket af de pladsproblemer vi fortsat kommer til at kæmpe med. Klubhuset vil dog altid være omdrejningspunktet for de fleste af vores aktiviteter. Foreningskulturen Vi har i dag en ansat træner, vi har professionel assistance til bogføring og vi betaler os fra rengøring. Klubben betaler for mange uddannelser, trænerkurser, epoxykurser m.v., men foreningens økonomi forudsætter, at vi også fremover kan drive foreningen på frivillig basis. På baggrund af debat op til generalforsamlingen vil jeg derfor slå fast, at den nye bestyrelse ikke ønsker at indføre mere betalt arbejde, betale for tabt arbejdsfortjeneste eller lade betaling snige sig ind ad bagdøren. Husk også, at aftalen med OK-benzin er skruet sådan sammen, at vi får mere støtte jo mere benzin vore medlemmer køber hos OK. ER du ikke tilmeldt ordningen, så kontakt Thomas Winther for at høre mere. Silkeborg Regatta, Silkeborg Langsø m.v. Vi har reserveret weekenden den 4-5. august til Silkeborg Regatta og åbne Jyske Mesterskaber på Silkeborg Langsø. Mange har tidligere meldt sig som hjælpere og reelt mangler vi blot at sætte navn på stævnechefen som kan samle trådene. Vi er ikke begejstrede over kommunens opbakning til etableringen af Søsportens Hus / Udeidrætscenter ved Silkeborg Langsø. Nok er lokalplanen for et Søsportens Hus / Ude-idrætscenter i Sølystparken godkendt, men det synes som om Silkeborg Kommunes økonomiske problemer og de lokale politikere bremser udviklingen. Jeg håber, at vi i 2012 kan få den nødvendige opbakning fra Silkeborg Kommune til at foreningernes visionære projekt kan igangsættes. Store fonde har midler, men uden helhjertet engagement fra Silkeborg Kommune bliver det op ad bakke. DM i foreningsudvikling Vi er medlemmer i en fantastisk forening. En forening som er baseret på, at vi alle yder en indsats. En fantastisk forening som bemærkes og i sådan en grad, at vi af DGI blandt deres ca medlemsforeninger er nomineret til DM i foreningsudvikling. En spændende proces som kulminerer den 24. maj, når det oplyses hvilke foreninger, der bliver de første danmarksmestre i foreningsudvikling. Det sker ved et festligt arrangement i Odense Kongrescenter med deltagelse af blandt andre kulturminister Uffe Elbæk og DGI s formand Søren Møller, men nok allervigtigst repræsentanter fra Silkeborg Kajakklub og de 35 andre nominerede foreninger, som er med i finalen. Rigtig godt forår! Med et Søsportens Hus / Ude-idrætscenter ville Kajakklubben som en af husets foreninger få adgang til faciliteter for afholdelse af stævner, or-

7 Side 7 Lørdag den 5. maj kl Standerhejsningen er den traditionelle begivenhed, der markerer vinterens afslutning og sommersæsonens begyndelse. Mød op til en hyggelig eftermiddag når standeren hejses med lidt festivitas i klubbens lokaler. Efter selve standerhejsningen inviterer aktivitetsudvalget til kransekage, hvidvin, kaffe og te. Dagen efter standerhejsningen, den 6. maj, afholdes også Paradisløb i Klubben. Alle er meget velkomne til at komme i Klubben og se med når der konkurreres - eller indlede sæsonen med en hygge rotur. Venlig hilsen Bestyrelsen Havkajakker i Silkeborg Kajakklub I forbindelse med at Silkeborg Kajakklub fremover tilbyder undervisning i havkajak, vil der blive indkøbt 8 havkajakker samt tilhørende spraydecks, pagajer, pumper og pagajflydere. Kajakkerne og udstyret må kun bruges af de personer, som har gennemført instruktionsforløbet i havkajak i Silkeborg Kajakklub. Kajakker og udstyr må ikke bruges i de tidsrum hvor der er instruktion i havkajak se opslag på porten eller på opslagstavlen. Mvh. Havkajakinstruktørerne

8 Side 8 Styrk din performance gennem din livsstil Jeg oplever, at mange sportsfolk er af den overbevisning, at når man dyrker meget sport, så kan man uden problemer indtage alt muligt mad, slik, fastfood, sodavand m.m. For det hele bliver jo brændt af alligevel. Men sportsfolk har brug for rigtig store mængder af vitaminer, mineraler, fedtsyrer, aminosyrer og andre sekundære næringsstoffer fra kosten, for at kroppen kan levere den optimale energi og styrke. De sportsfolk, som kommer hos mig og får introduceret en mere optimal kost og livsstil, oplever en klar forbedring af deres restitution, styrke, energi og et forbedret immunforsvar og kredsløb. Case: Jeg havde en mand på omkring 30 år, som havde haft mulighed for at blive professionel fodboldspiller som helt ung. Det måtte han opgive drømmen om, da han ikke kunne restituere, og var meget træt og øm i musklerne, og han kunne ikke følge med træningsmængden. Da han nu spillede i serie 1, og fortsat havde samme problem, opsøgte han mig for at høre, om han havde nogle næringsstofmangler. Vi sendte en urinprøve til USA, og ud fra analysen, fik vi lavet et program med høje doser af c -vitaminer og andre antioxidanter, samt vitaminer og frie aminosyrer. Efter ca. 14 dage oplevede han at han kunne følge al træning og kampe på fuldt niveau med de andre. Han havde desuden generelt mere overskud og energi til job og fritid. Jeg vil give dig en udfordring: Prøv at ændre din kost og livsstil i 10 dage, og se hvad der sker, når du får din energi fra rigtig mad, drikker vand og får nok hvile og søvn. Samtidig fjerner du slik, sodavand, sukker og dårlige fedstoffer fra din kost. Du drømmer ikke om hvad det kan gøre for din performance i forhold til din sport nu, og i fremtiden. Jytte Langkjær, kostvejleder.

9 Side 9 Instruktion 2012 Det er fantastisk dejligt at være instruktør i SK. Man får en god instruktøruddannelse i DKF regi og mange mange skønne oplevelser. Overvejer du at blive kajakinstruktør i SK, så send en mail til: jip@city.dk Marianne Hansen, Børneinstruktion pernille-skovby@hotmail.com Pernille Skovby, Ungeinstruktion jyttelanghoff@gmail.com Jytte Langhoff, Vokseninstruktion, Turkajak preben.8600@gmail.com Preben Pedersen, Vokseninstruktion, Havkajak Som vanlig vil Silkeborg Kajakklub summe af instruktionsaktiviteter med nye rokursister fra medio april og sommeren igennem. Fra i år vil der også blive afholdt instruktion i havkajak. Vi håber at alle vil tage godt imod de nye og være behjælpelig, hvis de er i tvivl om praksis i Klubben..vi har jo alle været nye i SK engang. Betingelsen for at så mange nye medlemmer kan gennemgå et vellykket instruktionsforløb i Klubben er, at der er dygtige og velkvalificerede instruktører der har tid og lyst til at træne og lære fra sig. Der er over 35 instruktører for børn/unge/voksne, samt mange forældre. Stor TAK til alle jer der yder denne KÆMPE indsats. Instruktionen på vandet vil foregå på følgende tidspunkter: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 09:00 11:00 Voksne - TUR Voksne - HAV Voksne - TUR 16:00 18:00 Børn 16:30 18:30 Unge - beg Børn Unge - beg 17:00 19:00 Unge - fort 18:00 20:00 Voksne - TUR Voksne - TUR Voksne - HAV Voksne - TUR Voksne - TUR 19:00 21:00 Voksne - TUR Voksne - TUR Voksne - TUR Voksne - TUR I disse tidsrum fra uge må sortmærkede fra port 4, port 5 og port 7 kun benyttes til instruktion det vil sige mærkerne Coastline, Coastrunner, Escape, Marathon, Raptus og Struer Arrow. DOG undtaget når der er instruktion i HAV kajakker. For en smidig afvikling af instruktionen, bedes dette venligst respekteret. Venlig hilsen Instruktørerne

10 Side 10 Pressemeddelelse: Havkajak i Silkeborg Kajakklub Med hjælp fra Friluftsrådet og i samarbejde med DGI Midtjylland inviterer Silkeborg Kajakklub alle interesserede til at prøve en havkajak. 8 instruktører står klar i klubben, når dørene åbnes til forårets instruktionskurser i havkajak. Et helt nyt tilbud hvor man i stabile bådtyper får mulighed for at nyde naturen, få motion og spændende opleveler i hyggeligt samvær og sikkerhedsmæssigt forsvarligt uanset alder. Interesse for at ro kajak har de seneste år været stigende, idet specielt kvinder og modne danskere har fået interesse i at nyde naturen og få motion i kajak. Ud over de mange der søger medlemskab i landets kajakklubber, så køber mange danskere egne kajakker ligesom et stigende antal professionelle udbydere tilbyder bl.a. weekendkurser i havkajak. I Silkeborg Kajakklub har man også bemærket den stigende interesse og en stigende mangfoldighed inden for sporten: Kapkajakker, turkajakker, kanoer, polokajakker, havkajak, rampekajakker, surfkajakker osv. I Kajakklubben har man diskuteret hvordan man favner de nye varianter og man har det sidste års tid taget skridt til alternative instruktionskurser, integration af nye medlems-grupper og den stigende mangfoldighed i én klub. I tillæg til de traditionelle kajaktyper har Kajakklubben de sidste år fået tilbud til polokajakroere og efter et forsøg sidste sommer, så er man nu klar til at byde havkajakroere velkommen i klubben. Med økonomisk hjælp fra Friluftsrådet supplerer Kajakklubben nu den store flåde med havkajakker, idet man sammen med DGI Midtjylland og evt. med Idræt om Dagen ønsker at fremme havkajakroningen. Hvert år instruerer Kajakklubbens mange faste instruktører mere end 100 nye kajakroere. De nye kajakroere instrueres i de traditionelle bådtyper i et gennemarbejdet forløb, der har været til inspiration og reference for andre af landet klubber. Det gør man også fremadrettet, men i tillæg hertil åbnes dørene netop nu også for havkajak-interesserede, hvor 8 instruktører står klar til at byde denne gruppe velkommen i klubben. Formand for Kajakklubben, Peter Nyegaard Jensen udtaler: Vi har et fantastisk instruktionsforløb med mange dygtig og engagerede instruktører, som også fremadrettet vil tilbyde Danmarks bedste instruktionskurser i de traditionelle bådtyper. Det glæder mig meget, at vi med den baggrund nu også kan tilbyde kursusforløb skræddersyet til havkajakroere. Kajakklubbens havkajakansvarlige Preben Pedersen udtaler: Havkajak giver mulighed for at tage på længere ture med oppakning og opleve fremmede farvande og strande. For at turen bliver en god oplevelse er det vigtigt at man har styr på teknik og sikkerhed. Derfor tilbyder Silkeborg Kajakklub et grundigt kursus forløb hvor man både lærer at ro og lærer om sikkerhed på vandet. Vi tilbyder opbevaring af private kajakker og ikke mindst tilbyder vi integration i klubbens roste foreningsliv. Kajaklubben har tidligere haft venteliste, men med de nye differentierede instruktionsforløb stiler man mod at indsluse alle, idet hold naturligt starter nu i forårsmånederne. Interesserede skal derfor straks tilmelde sig på Kajakklubben hjemmeside eller bedre endnu straks kontakte: Preben Pedersen på preben.8600@gmail.com.

11 Side 11 Mangler du et rofællesskab så kom til fællesroning. Her kan du få socialt hygge og rokammerater. Alle kan være med, så støv vesten af, fat pagajen og ro med. Fællesroning starter onsdag d. 25. april og fortsætter hver onsdag kl til og med d. 6. juni. Dato Kort tur Lang tur Onsdag 25. april Brillerne tv/th 6 km. Første Odde 10 km. Onsdag 02. maj De Små fisk 6 km. Millingbæk 11 km. Onsdag 09. maj Brillerne tv/th 6 km. Første odde 10 km. Onsdag 16. maj Sejs snævringen 7 km. Paradiset 12 km. Onsdag 23. maj Vejlsø/ Skallervig/Balservig 8 km Anden odde 12 km. Onsdag 30. maj Sejs Sivø 8 km. Snaggaardsholt 14 km. Onsdag 06. juni Første Odde 10 km. Anden odde 12 km. Fra uge 24 vil der være mulighed for at ro med de nye friroede kursister på deres hold. Mandage og tirsdage kl Søger du rofællesskab på andre dage end de annoncerede, er du velkommen til at sætte et opslag på opslagstavlen med forslag om rodage og tider. Lilian van der Bijl og Jytte Langhoff

12 Side 12 Østjylland rundt Tekst: Jan Højris Dag 1. Position N E Det var en kold, blæsende, våd septemberdag. Jeg var i Klubben kl. 08, men det styrtregnede, så jeg ventede lidt med at tage af sted. Der er heldigvis altid tid til et par kopper kaffe med å udsigt. Kl. ca. 10:30 var der ophold mellem regnbygerne og jeg starter på min tur. Jeg nåede dog kun lige til langsøen inden himlens porte igen åbnede sig. Efter Resenbro begyndte jeg at kunne se resultaterne af den forhøjede vandstand i Gudenåen med, masser af døde elletræer langs åen. Vi er jo nok nødt til at vænne os til, at Gudenåen ændrer karakter pga. vandremuslingen. Turen til Tange forløb planmæssigt, og ved elværket fandt jeg nogle Carl Johan svampe og nogle æbler, som jeg straks tilberedte til et lækkert måltid mad. Efter Tange var turen præget af kraftig medvind med perioder med sol eller kraftig regn. Da jeg nåede Randers var der handicap i Kajakklubben. Jeg spurgte, om jeg kunne få lov til at slå et telt op på grunden. Jeg blev i stedet inviteret indenfor i Klubben, da de mente at Klubben lå så øde, at der måske kunne blive problemer om natten, hvis jeg sov udenfor. Da alle var taget hjem efter klubaften, kunne jeg se hvad de mente. Stedet er åbenbart samlingssted for diverse skæve eksistenser så som blottere og andre mærkelige lyssky elementer. Jeg kunne heldigvis sidde indenfor tremmerne, som Klubben har for vinduerne, og kigge ud uden de vidste jeg var der. Dag 2. Position N E Ved solopgang var jeg på vandet igen, og kort efter Randers bro begyndte jeg at fiske. Jeg havde kun roet 1/2 time da jeg fanger en havørred på ca. et kilo. Jeg holder tidlig frokost på stenrevet hvor jeg spiser den sammen med nogle friske hyben. Jeg tager mig lige en time på øjet ved samme lejlighed. Jeg runder derefter Udbyhøj hvor jeg hurtig kommer ind på lavt vand så jeg stikker hurtigt til havs. Jeg fanger en kæmpe hornfisk som jeg gemmer til aftenmaden. Jeg kommer til ca. 10 km efter Bønnerup hvor jeg slår lejr for natten. Jeg steger hornfisken over åben ild sammen med Carl Johan svampe og hyben. Hyben er der masser af så jeg plukker også nogle til næste dag. (Fortsættes på side 13)

13 Side 13 (Fortsat fra side 12) Østjylland rundt i kajak - fortsat... Dag 3 Position N E jeg starter dagen med morgenmad lavet af hyben, svampe, kelptang, og hyldebær. Det havde til sidst en lidt sjov farve og konsistens, men det smagte nu rimelig godt. Vejret er fint og det går ikke længe inden jeg fanger en havørred, frokosten er reddet. Djurslands kyster er nu flotte med skrænter helt ned til det klare vand hvor man kan se fiskene svømme rundt på 10 m vand. Jeg holder frokost ved Fornæs, hvor jeg laver et lille bål til at stege min fisk på. Fisken blev pakket ind i tang og bagt i gløderne, med et overraskende velsmagende resultat. Efter et par timers pause ror jeg videre og ved 18 tiden finder jeg en oplagt lejrplads. Jeg har fanget et par hornfisk, som jeg også tilbereder på samme måde, dog sammen med masser af hyben, svampe, hyldebær og æbler. Dag 4 Position N E Da jeg vågnede tjekkede jeg som det første vejrudsigten. Det ser ud til at blive en dejlig dag med svag vind, men langtidsudsigten ser dog noget træls ud. Resterne af den tropiske storm Katia er på vej over Atlanten med fuld fart og vil ramme Danmark om 2 dage. Jeg havde oprindelig planlagt at krydse over til Samsø og ro Øst om øen, men grundet det kommende blæsevejr ændrer jeg planen, så jeg ikke risikerer og blæse inde på Samsø sydspids. Jeg starter med at ro, og følger kysten rundt ved færgehavnen og videre indtil Ahl hage hvor jeg krydser over til Helgenæs. Kort før Slettehage fange jeg et par hornfisk, som jeg tilbereder nedenfor fyret. Efter et par timer ror jeg videre, og kort tid efter kommer hurtigfærgen susende og jeg surfer lidt på de store bølger. Man kan hurtig flytte sig et par kilometer, når det går nedad 2 meter store bølger, men sjovt var det nu. Jeg slår lejr på Skødshoved og får lavet et lille bål, mest som hygge og for at holde myggene på afstand. Maden tilbereder jeg på mit Trangia. Der var ingen fisk til aftenmaden, men til gengæld er der mange hyben og æbler mm. Inden jeg går til ro tager jeg en pejling af en stor Tv mast, som står syd for Århus, og planlægger at ro efter den i morgen (Fortsættes på side 20)

14 Side 14 Første onsdag i sommermånederne kl Mens de sidste bliver færdige med onsdagens handicap- og instruktions-roning tænder vi op i grillen til en hyggelig aften, hvor alle er velkomne. Ud over almindelig hygge vil bestyrelsen kort orientere om kaproningsresultater og nyt fra alverdens robaner, udflugter, ture, medlemsmøde, status på byggeriet, Søsportens Hus og hvad der ellers sker i Klubben. Sponsorudvalget og Silkeborg Slagteren sørger for grill, pølser og der vil være brød, ketchup, stegte løg og sodavand ad libitum. Er du til finere kød og et enkelt glas rødvin skal du selv medbringe. Vel mødt Bestyrelsen

15 Side 15

16 Side 16 Skal du med til Sommerfest? Som vanlig arrangerer årets voksenskursister festen og ALLE klubbens medlemmer over 18 år er velkomne. SÅ sæt kryds i kalenderen 9. juni. Tilmelding på Breddeopslagstavle i gangen, bliver muligt primo maj. Venlig hilsen Festudvalget

17 Side 17 Jytte Jeppesen * Claus Nielsen Hanne Pedersen * Jan Pedersen

18 Side 18 DANMARKS NYE SPORTSKÆDE SE MERE PÅ

19 Side 19

20 Side 20 (Fortsat fra side 13) Østjylland rundt i kajak - fortsat... Dag 5 Position N E Da jeg vågnede var der total stille og en tyk tåge lå over Århus bugt. Jeg får pakket sammen og sætter kompasset på 230 grader, inden jeg jeg begynder at ro ud i ærtesuppen. Ude midt i Århus bugten møder jeg en tysk tremastet skonnert, som ligger for svaj. Man skulle tro de aldrig havde set en kajak før. Skibet var ved at få slagside af alle de folk som samledes på bagbord side for at overstirre mig med deres kikkerter. Da jeg nærmer mig land lyder det som om der er en rockkoncert inden i skoven, men det var bare nogle unge mennesker som havde slæbt det helt store anlæg ud i skoven for at slå sig løs. Jeg ror lidt længere sydpå og holder pause ved Norsminde hvor jeg tager en lille lur og spiser en masse af stedets hyben. Jeg tjekker også lige vejrudsigten og bliver klar over, at det er vigtig at jeg kommer ind i Horsens fjord i aften, da det vil begynde at blæse kraftig i løbet af næste formiddag. Jeg begynder at ro og efter Hov kommer jeg ind på noget meget lavt vand, hvor det ender med at jeg må trække kajakken efter mig et par km. Jeg runder Gyllingnæs og sætter kurs mod Hjarnø. Da jeg når Hjarnø er det efterhånden blevet mørkt og jeg har svært ved at finde et egnet sted at slå lejr, men finder dog et sted, selvom det indebar nærkontakt med et elektrisk hegn. Jeg får lavet noget mad og falder hurtig i søvn. Dag 6 Position N E Tidligt næste morgen er det begyndt at blæse op og da jeg kravler ud af teltet træder jeg lige ud i en frisklavet lun kokasse. Følelsen af lort, der bliver presset op igennem tæerne er ikke noget, der kan anbefales. Men det er helt klart noget der får en til at vågne op. Efter jeg havde vasket mine fødder i fjorden, slået teltet sammen, spist morgenmad og pakket kajakken, begynder jeg at ro mod Horsens. Da jeg når til Nørrestrand finder jeg ud af at slusen ind til Horsens sø er lukket. Jeg må derfor lave en overbæring over Oddervej for at komme videre. Jeg finder heldigvis et æbletræ ved denne lejlighed, så jeg får plukket lidt til resten af dagen. Efter Horsens sø ror jeg op i Hansted å. Åen starter som et dovent vandløb, men efterhånden bliver den smallere og smallere og til sidst er den så smal at jeg næsten ikke kan få pagajen i vandet, men da er jeg også kommet op til naturstien mellem Silkeborg og Horsens. Det er i mellemtiden begyndt at regne og jeg får spændt kajakken på min lille vogn og begynder at gå med kajakken på slæb. Kort efter Lundum bliver jeg overhalet af en patruljevogn, og man skulle tro de aldrig havde set en kajak på hjul før, for øjnene var ved at trille ud af hovedet på dem. Jeg mødte dem 3 gange mere og overvejede at stoppe dem for at spørge dem om de var faret vild. Jeg mødte også en lun jyde på en traktor, der spurgte mig om jeg manglede noget vand. Jeg spurgte ham om han aldrig havde hørt om syndfloden, han kørte grinende af sted igen. Da jeg når til Naldal Sø er det virkelig begyndt at blæse og store regneskyer farer hen over himlen. Jeg kan hurtig regne ud at hvis jeg ror konstant, kan jeg nå hjem i dag. Tanken om at ligge i telt i stormvejr er ikke noget, der passer mig, så jeg ror konstant indtil jeg når Silkeborg. (Fortsættes på side 21)

21 Side 21 (Fortsat fra side 20) Østjylland rundt i kajak - fortsat... Det var virkelig et dårligt vejr at ro i, men tanken om at komme hjem i en varm seng og ikke mindst til familien trak meget i mig. Jeg nåede Silkeborg kajakklub kl. 20, efter 14 timers hårdt opslidende arbejde uden pause, og heldigvis var der nogen som havde et møde, og heldigvis var KAGE en del af arrangementet. Evaluering. Turen varede 6 dage, var ca. 350 km lang. Vejret kunne være bedre, men sådan er vejret jo i September. Jeg havde 100 kr. med, som jeg også havde da jeg kom hjem, så jeg har levet af 100% naturføde, med undtagelse af en enkelt grillpølse, som jeg fik i Randers kajakklub. Det er efterhånden blevet naturlig for mig at leve af naturen. Jeg nyder naturen bedre når jeg hele tiden holder øje med om der er noget spiselig i nærheden. Set i bakspejlet burde jeg nok have delt den sidste dag i to. Kroppen var hårdt presset og det tog næsten to uger at restituere. Mvh. Jan Højris 0 Benzin

22 Side 22 Læg din kajak på plads inden brusebad Når rigtig mange skal på vandet, når nogle har lagt kajakker frem inden omklædningen og når andre er smuttet i bad uden at have lagt deres kajakker på plads efter roturen, så slår kajakstativerne ikke til. Vent derfor med at tage kajakken frem indtil du er klar til at ro. Efter turen tørres kajakken af og den lægges umiddelbart på plads inden du går i bad. Venlig hilsen Bestyrelsen

23 Side 23 Nyttige kontaktpersoner Cheftræner Finn Pape, Drewsensvej 62, 3.th., 8600 Silkeborg tlf Miljørepræsentant Peter Geertz-Hansen, Sølystvej 94, 8600 Silkeborg tlf Dragebåd Ulrik Kofoed, Anemonevej 30, 8600 Silkeborg tlf. - mobil: uk.sk@live.dk Værkstedschef Brian Falckenberg / Thomas Bonnevie tlf. - mobil: / Brian@falckenberg.dk / ibonnevie@mail.tele.dk Polochef Poul Helge Andersen, Øster Bordingvænget 5, 8600 tlf. - mobil: pha@pc.dk WEB-master Klaus Stephensen, Gransvinget 28, 8600 Silkeborg tlf webmaster@silkeborg-kajakklub.dk Børnetræner Marianne Hansen, Sejs Søvej 19, 8600 Silkeborg tlf. - mobil: jip@city.dk Venteliste (Børn, unge og voksne) Per Wøldike tlf venteliste@silkeborg-kajakklub.dk Turudvalg Jette Stensgaard, 8600 Silkeborg tlf. - mobil: jette.stensgaard@privat.dk Ungdoms afd. Rikke Johnsen, Nygade 35A, 8600 Silkeborg tlf. - mobil: rix@paradis.dk Voksen instruktion Jytte Langhoff, Remstrupvej 5, 8600 Silkeborg tlf.: Mobil: jyttelanghoff@gmail.dk Havkajak Preben Pedersen, Christiansfeldvej 89, 8600 Silkeborg tlf. - mobil: preben.8600@gmail.com BESTYRELSEN DEADLINES Frist for indlæg: 15. marts 15. juni Formand Peter Nyegaard Jensen, Thorsøhøjen 17, 8600 Silkeborg tlf.: Mobil: formand@silkeborg-kajakklub.dk Bestyrelsesmedlem - Motion Søren Slott, Åhavevej 29, 8600 Silkeborg tlf. - mobil: soeren_slott@yahoo.dk Bestyrelsesmedlem - Kaproning Tom Faurschou, Nordre Højmarksvej, 8600 Silkeborg tlf Mobil: tom.faurschou@saralee.com Bestyrelsesmedlem - Administration Claus Byskov, Helsingborgvej 14, 8600 Silkeborg tlf. - mobil: karstenbjoernholt@gmail.com Bestyrelses medlem - Hus Karsten Bjørnholt, H. G. Junkers Vej 5, 8600 Silkeborg tlf.: - mobil: rune.kristensen@silkeborg.dk BLADUDVALGET 15. september Søgængeren udkommer primo måneden efter deadline - i trykt udgave & på SK hjemmesiden. John Berry, Redaktør klubblad@silkeborg-kajakklub.dk Åhavevej 95, 2.4, tlf Lars Mønsted, Projektleder lars.monsted@gmail.com Tlf

24 Eftersendes ikke ved varig adresseændring, men tilbagesendes med oplysning om ny adresse. Afs. Silkeborg Kajakklub Åhave Allé 9b Silkeborg B

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 Silkeborg Kajakklub Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formanden for bestyrelsen aflægger årsberetning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære Læser Dansk Kano og Kajak Forbund byder endnu engang medlemmerne

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Nr. 1, April 2010, 30. årgang

Nr. 1, April 2010, 30. årgang Nr. 1, April 2010, 30. årgang Side 2 Søndag den 2. maj kl. 15.30 Standerhejsningen er den traditionelle begivenhed, der markerer vinterens afslutning og sommersæsonens begyndelse. Mød op til en hyggelig

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Roning Sund og. sjov motion. i årevis

Roning Sund og. sjov motion. i årevis Roning Sund og sjov motion i årevis Hvordan får man på samme tid mulighed for at komme i god form, tabe sig (hvis nødvendigt), opnå personlige resultater, hygge sig sammen med gode kammerater og nyde oplevelser

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 9. marts 2014. Formandens beretning

Ordinær generalforsamling den 9. marts 2014. Formandens beretning Ordinær generalforsamling den 9. marts 2014 Formandens beretning 2013 blev endnu et aktivt kajakår. 763 medlemmer hvoraf de 678 aktive har roet i alt 220.678 km (på hjemmesiden fremgår to tal og jeg vælger

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 7 sæson 2006/07 Dato: Mandag 4. september 2006 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH Christian Alnor, CA Bjørn

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Silkeborg Regatta Maraton Silkeborg Langsø PROGRAM. Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø

Silkeborg Regatta Maraton Silkeborg Langsø PROGRAM. Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø Silkeborg Regatta Maraton 2015 - Silkeborg Langsø PROGRAM Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø 1 2 Velkomst For 4. gang afholder vi Silkeborg Regatta på robanerne på Silkeborg Langsø. Kajakløbet slår

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

U16 Landshold. Udtagelse til NM U16-18 og U21 Landshold sprint 2014

U16 Landshold. Udtagelse til NM U16-18 og U21 Landshold sprint 2014 Udtagelse til NM U16-18 og U21 Landshold sprint 2014 Følgende aktive er udtaget til Nordiske Mesterskaber for U16-18 og U21 Landshold, der afholdes i Kristiansand i Norge den 2. og 3. august 2014. Udtagelsen

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Siden er sidst revideret den 2. januar 2016 af GRL Om Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling og er således stadig en ny klub. Det betyder,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

5. 6. juli 2014 Sølystparken Silkeborg Langsø

5. 6. juli 2014 Sølystparken Silkeborg Langsø Invitation til 5. 6. juli 2014 Sølystparken Silkeborg Langsø Dansk Kano- og Kajakforbund og Silkeborg Kajakklub inviterer til nordiske mesterskaber i kano- og kajakmaraton den 5. - 6. juli 2014 på Silkeborg

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub

Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub Støt vores lokale sponsorer: Bilsyn Ulsted Mejdahls Bageri XL Byg Hals Lund El Hals Marine Forening og Skyttelaug Byens Kiosk Gandrup Element Claudi Fisher Lund Dahl

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre.

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre. Det var midt på formiddagen. vinden havde heldigvis lagt sig jeg Mikkel og min ven og hjælper Bjarke stod i stævnen og så ind mod Byen Mombasa hvor vi skulle ligge til vi skulle ligge til. vi skulle Møde

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

Nr. 1, April 2011, 31. årgang

Nr. 1, April 2011, 31. årgang www.silkeborg-kajakklub.dk Side 2 Indhold Side Danmark rundt i kajak 13 DKF's testsamling 17 Formanden har ordet 3 Fællesroning 2011 10 Generalforsamling 6 Havneræs 12 Idrætspriser 2010 7 Instruktion 2011

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 30. januar 2015 Fredagsbrev nr. 809 Næste uge: 31. januar 03.februar 05.februar 05.februar UGE 7 Baunen udlejet Lærermøde 4.-5.kl. på Asnæs Bibliotek Fastelavn på skolen Bestyrelsesmøde

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Silkeborg Regatta 2015 - Silkeborg Langsø PROGRAM. Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø

Silkeborg Regatta 2015 - Silkeborg Langsø PROGRAM. Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø Silkeborg Regatta 2015 - Silkeborg Langsø PROGRAM Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø 1 2 Velkomst For 4. gang afholder vi Silkeborg Regatta på robanerne på Silkeborg Langsø. Kajakløbet slår deltagerrekorden

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Hvorfor Bente fik pokalen Hvordan man er aktiv i roklubben uden at ro Hvorfor man ikke behøver

Læs mere

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning.

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning. oklubs RO Formål Nyborg Roklubs kajakreglement har til formål at udstikke rammer, der tilgodeser både sikkerhed og trivsel i klubben. Det er ønsket at give medlemmerne de optimale muligheder, så de på

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Siden sidst (2012-APR):

Siden sidst (2012-APR): Nyhedsbrev 2012 - JUL Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør og fotos for dette nyhedsbrev, når ikke andet

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere