Frørup Rejsers. Særligt gode forårstilbud. Kontakt Frørup Rejser på og hør nærmere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frørup Rejsers. Særligt gode forårstilbud. Kontakt Frørup Rejser på 65 37 15 16 og hør nærmere"

Transkript

1 Frørup Rejsers Særligt gode forårstilbud

2 Skagen - lysets land 3 dage med afrejse d. 8/ Vi bor midt i Skagen på Foldens hotel. Et hyggeligt hotel, der ligger centralt for enden af gågaden og i dejlig nærhed af havnen. Alle værelser har bad/toilet, og der er restaurant, cafeteria og viseværtshus. Et rigtig dejligt sted at bo. En rejse, der er spækket med oplevelser. Vi skal se Råbjerg Mile, Kandestederne og Den Tilsandede Kirke. De specielle Skagensroser skal vi også forsøge at finde. Vi skal desuden nyde en skagenssnaps. Vi tager en tur med Sandormen til Grenen ligesom vi ser Michaels & Anna Anchers Hus. Chaufføren fungerer som guide på turen. Pris pr. pers... KUN 1.595,- kr. Intet enkeltværelsestillæg Inkl. i prisen: Kørsel med erfaren chauffør i 4 stjernet bus m. ekstra god benplads, alle udflugter, 2 overnatninger i DV med ½ pension beg. med aftensmad 1. dag og slut. med morgenmad sidste dag. Gebyr til rejsegarantifond Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer. Idyl ved søen i Barlinek i Polen 4 dage m. afrejse d. 10/ Vi bor centralt i Barlinek på et næsten nyt hotel ved søen, på dejlige dobbeltværelser med bad/toilet. Fra hotellet er der panoramaudsigt over søen og hotellet har en super god forplejning. Med god grund kommer gæster tilbage hertil år efter år. På anden dagen, om formiddagen kommer vi med guiden rundt i Barlinek. Eftermiddagsturen går til Gorzow, hvor vi bl.a. skal handle på et lokalt marked. Tredje dag tager vi på en heldagstur til Stettin, hvor vi starter med at besøge en krystalbutik lidt udenfor byen og kører derefter ind og handler på det store marked, hvorefter vi kører en byrundtur, inden vi tager tilbage til Barlinek. På hotellet i Barlinek er der en aften med musik og dans, og sidst men ikke mindst en hyggelig aften i grillhuset med åben ild og glühwein. Pris pr. pers KUN 1.795,- kr. Tillæg for eneværelse ,- kr. Inkl. i prisen: Kørsel med erfaren chauffør i 4 stjernet bus m. ekstra god benplads, alle udflugter, 3 overnatninger i DV med ½ pension beg. med aftensmad første dag og slut. med morgenmad sidste dag. Aften med musik og dans, lokal guide. Gebyr til rejsegarantifond. Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

3 Nyhed: Flensborg by & Fleggaard Indkøbscenter Lørdag d. 16/1, 13/2, 12/3 & 9/ Hyggelig udflugt til Flensborg by, hvor der er to timer på egen hånd. Flensborg har masser af oplevelser at byde på. Her er rigeligt til både turisten og shopperen. De fleste af Flensborgs herligheder er samlet i områderne omkring strøget og havnen, som forbindes af små hyggelige stræder. Strøget strækker sig fra Nordertor til Südermarkt, hvor man lige om hjørnet finder den maleriske Rote Strasse. På strøgturen kan man opleve en herlig blanding af gamle maleriske huse og smukke købmandsgårde fra Flensborgs storhedstid og der er masser af nutidige indkøbsmuligheder. Når alle er samlet i bussen køres til Sønderjylland, hvor vi nyder en lækker varm frokostret. Efter middagen kører vi det lille stykke til Flensborg by, hvor der er tid på egen hånd. Efter 2 timer i Flensborg kører vi til Fleggaard i Harrislee, hvor der bliver tid til at handle. Derefter kører vi direkte hjem efter en hyggelig dag over grænsen. Pris pr. pers. inkl. tur & frokost (en ret).225,- kr. Nyhed: Nytårskoncert på Pejsegården med Prinsens Musikkorps & Thomas Eje fra Linie 3 Lørdag d. 23/ Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets 3 musikkorps, og de har et stort og alsidigt repertoire på mere end 2000 titler, der foruden den traditionelle militærmusik også omfatter alt fra klassisk musik over swing og jazz. Ved nytårskoncerten 2016 er de gået sammen med multikunstneren Thomas Eje i et forrygende program, hvor de sammen leverer musikalsk underholdning i verdensklasse. Hele showet styres med kyndig hånd og trompet af Thomas Ejes trofaste følgesvend igennem utallige shows, nemlig grill- og kapelmesteren Jan Glæsel. Når alle er samlet i bussen køres til Hotel Pejsegården, hvor vi nyder en lækker middag. Efter middagen starter nytårskoncerten, hvor vi oplever Prinsens Musikkorps og Thomas Eje i et forrygende program. Efter koncerten mødes vi ved bussen, som kører os hjem til vores hjembyer, efter en underholdende aften. Pris pr. pers inkl. tur, billet og middag...515,- kr.

4 Nyhed: Koncert med Stig & Vennerne på Pejsegåden - Lørdag d. 27/ Flemming Bamse Jørgensen sang sig ind i den danske folkesjæl og blev en del af vores kulturarv. Der findes næppe mange, ung som gammel, som ikke kan synge med på omkvædet fra Vimmersvej. Med sin karakteristiske stemme og sin sikre fornemmelse for det folkelige syng-med-hit har Bamse lagt en lang række perler i vores sangskat. Stig Rossen & Vennerne har sat sig for, at alle disse vidunderlige sange ikke skal gå i glemmebogen, så de turnerer land og rige rundt for at hylde Bamse og hans livsværk. Stig og de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med kærlighed og respekt alle de kendte og elskede hits: Vimmersvej, Jeg elsker kun dig, Kongens Have, Hvorfor går Louise til bal? og mange flere. Når alle er samlet i bussen, kører vi til Pejsegården, hvor den flinke vært venter os med en stor tapasbuffet med mange små og store retter. Retterne vil være inspireret fra hele verdenen. Efter den lækre middag hygger vi os med alle de gode sange, som vi kender så godt fra Bamses Venner. Efter koncerten mødes vi i bussen og kører hjem efter en hyggelig aften. Pris pr. pers inkl. tur, billet og aftenbuffet...595,- kr. Nyhed: Broholm Slot - Søndag d. 7/ Tag med på denne hyggelige halvdagsudflugt til Broholm Slot. Et besøg på Broholm slot er en rejse gennem næsten 700 års Danmarkshistorie fra Christoffer II. til Margrethe II, og med de mellemliggende 29 konger og 1 dronning som medspillere eller statister i Ulfeldts, Skeels og Sehesteds familiesagaer. Når alle er samlet i bussen, kører vi ad smukke veje til Broholm Slot, hvor vi skal på rundvisning i slottet og nyde eftermiddagskaffen, som består af kaffe med kage. Efter besøget kører vi en tur til Lundeborg havn og nyder udsigten, inden vi kører ad kønne veje tilbage til vores hjembyer. Pris pr. pers inkl. tur, rundvisning og kaffe m/kage...295,- kr.

5 Nyhed: Hyggelig udflugt til København Tirsdag d. 16/ Som noget helt nyt har vi en endagsudflugt til København, hvor man har 3 timer på egen hånd. Når alle er samlet i bussen, kører vi med passende pauser undervejs til København, hvor vi starter besøget med at nyder en middag bestående af en varm ret på Restaurant Menuen. Herefter kører bussen ind til centrum ved Glyptoteket og Tivoli, hvor man selv vælger om man vil gå ind og se det spændende museum (der er gratis entré om tirsdagen), eller om man hellere vil en tur på Strøget, i Tivoli eller en af de mange andre ting København har at byde på. Man har 3 timer på egen hånd, hvorefter vi atter samles i bussen og kører tilbage til Fyn og vores hjembyer efter en hyggelig dag i vores skønne hovedstad. Pris pr. pers inkl. tur, bro, frokost (en ret)..330,- kr. Bindeballe Købmandsgård Lørdag d. 20/ Bindeballe Købmandsgård er et yndet og perfekt udflugtsmål for alle, som ønsker et indblik i tiden som engang var. Her er noget for alle. Gennem årene er det blevet til mere end 5000 forskellige varer og inventardele, således at det til sidst blev nødvendigt at restaurere de gamle lagerrum for at få plads til hele udstillingen. I den gamle butik er nærværet og den menneskelige prioriteret, og der er langt til discount-varehusenes stress og tilbudsræs. Her putter man varerne i en kurv af flet og for ekspedienten er langsomhed en dyd. På hyldernes findes alt fra boghvedegryn, friskmalet kaffe og baggryn til den lokale bryg Bindeballe Bryg. Her er meget at kigge på eller købe med hjem. Når alle er samlet i bussen, kører vi Harndrup, hvor vi får en frokost bestående af en varm ret. Efter middagen kører vi til Bindeballe, hvor der er tid på egen hånd til at kigge og handle i butikken og museet. Herefter kører vi igen hjemover efter en hyggelig lille udflugt til Jylland. Pris pr. pers inkl. tur, bro, frokost (en ret)..260,- kr.

6 Nyhed: Nybro Gårdbutik & Hindsholm Lørdag d. 27/ Nybro Frugtplantage ligger få kilometer nord for Kerteminde på Fyn - i Mesinge. I gårdbutikken er et stort udvalg i årstidens frugt, ligesom der kan købes most mv. Vi skal også opleve den smukke halvø, Hindsholm, der bryder Kattegat med naturperlen Fyns Hoved yderst mod nord. En smuk tur med en enestående blanding af Landsbyidyl, strande, runde bakker og store vidder. Når alle er samlet i bussen, kører vi til Restaurant Marinaen i Kerteminde, hvor vi nyder en lækker frokost bestående af en varm ret. Efter frokosten kører vi til Nybro Frugtplantage, som har en hyggelig gårdbutik. Herefter kører vi en køn tur rundt på Hindsholm, hvor vi bl.a. ser Fyns Hoved, Hverringe gods og flot natur. Herefter kører vi tilbage til vores hjembyer efter nogle hyggelige timer. Pris pr. pers inkl. tur & frokost (en ret)..250,- kr. Nyhed: CLAY-Keramik Museum i Middelfart Søndag d. 13/ Halvdagstur til CLAY er et levende samtidsmuseum og Nordens eneste specialmuseum for nutidig keramisk kunst, der i 2015 genåbnede efter en større til- og ombygning. På CLAY Keramikmuseum kan du opleve både moderne, eksperimenterende værker og følge keramikkens udvikling gennem et par århundreder. Mødet mellem det moderne og det historiske afspejler sig både i udstillingerne og i museets arkitektur. Når alle er samlet i bussen, kører vi til Middelfart, hvor der bliver tid på egen hånd i keramik museet. Herefter mødes vi i museets café, hvor vi nyder eftermiddagskaffen bestående af kaffe m/kage. Efter dette spændende besøg kører vi tilbage til vores hjembyer. Pris pr. pers inkl. tur, entre, kaffe m/kage 280,- kr.

7 Nyhed: Inspiration til Huset & Haven Lørdag d. 19/ Vi har denne hyggelige halvdagsudflugt til Langeskov Planteskole, lige inden foråret rigtigt begynder, så der er mulighed for at købe frø, løg og blomster til foråret. Her er et hav af blomster, frø, krukker, brugskunst, dekorationer, træer og meget mere. Når alle er samlet i bussen, kører vi til Langeskov Planteskole, hvor vi starter besøget med at nyde et stort kaffebord med diverse kager. Herefter er der tid på egen hånd, hvor man kan kigge på alle de flotte blomster og ting, samt købe det man har lyst til at få med hjem. Herefter kører vi af kønne veje tilbage til vores hjembyer. Pris pr. pers inkl. tur & stort kaffebord med diverse kager 195,- kr. Rømø Lørdag d. 26/ Rømø er et besøg værd på alle årstider. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til grænsen, hvor der vil være mulighed for at handle. Herefter kører vi til Centralhotellet i Løgumkloster, hvor vi nyder en varm middagsret. Efter middagen kører vi til Rømø, hvor vi skal se den flotte natur, det særprægede hvalhegn og meget mere. Vi gør holdt i Lakolk ved Rømølys, der er en hyggelig butik, dekoreret med et væld af varer og opstillinger særligt tilpasset årstiden og sæsonens farver. Her kan man fx købe spændende brugskunst, mærker som Holmegaard, Rosendahl, Menu og Zone. Her er desuden mulighed for at se, hvordan lys produceres ud fra de gamle håndværksmæssige traditioner. Efter en hyggelig dag, kører vi tilbage til Fyn og vores hjembyer. Pris pr. pers inkl. tur & frokost (en ret)..245,- kr.

8 Nyhed: Inddæmningen ved Gyldensteen Søndag d. 3/ Hyggelig halvdagsudflugt, hvor vi får set den skønne natur oppe omkring Bogense. Når alle er samlet i bussen, kører vi en køn tur op mod Otterup til Hofmansgave gods. Vi fortsætter en flot tur om mod Bogense og ser den nye inddæmning. Godset, Gyldensteen kommer vi også forbi. Vi kører en smuk vej til Kunstgården i Skovby, hvor vi nyder kaffe og kage. Her er også tid på egen hånd til at se de forskellige udstillinger. Herefter kører vi hjemover efter en hyggelig dag i det fynske. Pris pr. pers inkl. tur, entré, kaffe m/kage 200,- kr. Husk også nogle af vores andre gode rejser/ture i 2015/2016: Julemarked i Kiel & Julestue på Den Gl. Kro (2 dg) 1.155,- kr Julemarked i Schwerin & Lübeck (2 dg) 998,- kr Nytår i Barlinek (4 dg) 2.898,- kr Nytår i Skagen (4 dg) 3.398,- kr Hansi Hinterseer i Horsens 998,- kr Hairspray 998,- kr. Juli-Aug Cirkusrevy (Lørdage) 898,- kr.

Vinter og forår. Frørup Rejser. Kontakt os på eller

Vinter og forår. Frørup Rejser. Kontakt os på eller 2017 Vinter og forår Frørup Rejser Kontakt os på 6537 1516 eller info@froruprejser.dk Skagen - lysets land, 3 dage, afrejse d. 7/4-2017 Vi bor midt i Skagen på Foldens hotel. Et hyggeligt hotel, der ligger

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Oplev Skagen sammen med

Oplev Skagen sammen med Oplev Skagen sammen med Rejseforeningen Senior Tours og Sørens Rejser 13. og 14. maj 2014. Grenen Den Tilsandede Kirke Skagen Odde Naturcenter Skagen er en 600 år gammel købstad og fik det privilegium

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? for borgere med demens Maj 2016 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til

Læs mere

København og Cirkusrevyen

København og Cirkusrevyen København og Cirkusrevyen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Vidunderlige København Det indbydende Copenhagen Island Hotel Den evig grønne Cirkusrevy er inkluderet

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

/14. Tyskland Polen Danmark. Jul & Nytår. Frørup Rejser. 40 års jubilæum i 2015

/14. Tyskland Polen Danmark. Jul & Nytår. Frørup Rejser. 40 års jubilæum i 2015 2015 /14 Tyskland Polen Danmark Jul & Nytår Frørup Rejser 3 40 års jubilæum i 2015 Indholdsfortegnelse Velkommen 3 Rejser i sensommer og efterår 4 Udflugter i juletiden 4 Underholdning i vinter 4 Barlinek

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand ligger dejligt i naturskønne omgivelser Introduktion Det 3-stjernede Hotel Juelsminde Strand har en skøn beliggenhed ved den hyggelige havneby Juelsminde,

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Jul i Thüringen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Hyggelig juleferie i smukke Thüringen Skønne udflugter og smukke julemarkeder Dejlig julemenu på hotellet

Læs mere

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.995,- Højdepunkter Dejlig dansk jul Juleaften med vin, øl, vand ad libitum Julebyen Tønder Rømø og Ribe

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

København og Cirkusrevyen

København og Cirkusrevyen København og Cirkusrevyen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Vidungerlige København Det centralt beliggende Best Western Hotel Hebron Den evig grønne Cirkusrevy

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

/14. Tyskland Polen Danmark. Jul & Nytår. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer

/14. Tyskland Polen Danmark. Jul & Nytår. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer 2013 /14 Tyskland Polen Danmark Jul & Nytår Frørup Rejser Busture til mange destinationer 3 Indholdsfortegnelse Velkommen på jule og nytårsrejse 2013... 3 Udflugter i juletiden... 4 Underholdning i juletiden...

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Patchworkudstilling i Alsace

Patchworkudstilling i Alsace Patchworkudstilling i Alsace Med Quilt.dk 11.-17. september 2017 Vi gentager successen og sender bussen på tur igen. Som tidligere, er målet den smukke patchworkudstilling i Ste. Marie-Aux-Mines. Denne

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Turen til Skagen maj 2019.

Turen til Skagen maj 2019. Turen til Skagen 12. - 16. maj 2019. Søndag den 12. maj: 29 seniorer startede om morgenen fra henholdsvis Radiohuset og Lyngby Stationsplads turen til Skagen. Undervejs over Sjælland blev der serveret

Læs mere

Sort Sol og Sydvestjylland

Sort Sol og Sydvestjylland Sort Sol og Sydvestjylland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Oplev Danmarks ældste by Ribe Vi bor på hyggelige hotel Ballumhus Rundtur på Rømø Sort Safari

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Ellmau Musikfest. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Ellmau Musikfest. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Ellmau Musikfest Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.795,- Højdepunkter Musikrejse til det smukke Ellmau Koncerter med bl.a. Hansi Hinterseer, Semino Rossi Overnatning på ****hotel

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM FORÅR 2018 Søren Jochumsen. Eliteidrætskonsulent og tidligere målmand hos AC Horsens. Søren Jochumsen har hele sin karriere spillet som målmand

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Nordjylland - toppen af Danmark tirsdag d. 8. august torsdag d. 10. august 2017

Nordjylland - toppen af Danmark tirsdag d. 8. august torsdag d. 10. august 2017 Vestjysk Landboforening - Landboseniorklub Sommer-ekskursion til Nordjylland - toppen af Danmark tirsdag d. 8. august torsdag d. 10. august 2017 Virksomhedsbesøg på Dansk Nutidsmuseum Virksomhedsbesøg

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Forår i Amsterdam Den enorme blomsterparade Rolige og hyggelige Haarlem Blomstergodset

Læs mere

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger kun 2,5 kilometer fra Lund centrum - en by med 1000 år gamle aner. Der er mange seværdigheder, restauranter og muligheder for shopping. Med tog tager det

Læs mere

Oktoberfest i Bad Bramstedt

Oktoberfest i Bad Bramstedt Oktoberfest i Bad Bramstedt Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.995,- Højdepunkter Oktoberfest i flot pyntet festsal Bayersk buffet og øl, vin og vand ad libitum Hamburg Side 1

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz ISTRIEN ØSTRIG 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques Havnepromenaden i Portoroz Det blå Middelhav, dejlige strande, fine udflugtsmuligheder, masser af kultur, gode hoteller, flotte bjergmassiver

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Byrundture i Amsterdam Kanalrundfart Hyggelige Volendam Rotterdam og Delft Side 1 af 5 3.695,- Amsterdam Amsterdam er pragtfuld

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Hyggelige kanaler og kanalhuse Forår i Amsterdam Rolige og hyggelige Harlem Blomstergodset Keukenhof Side 1 af

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. På cykel. Langs de sønderjyske fjorde og Kielerkanalen

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. På cykel. Langs de sønderjyske fjorde og Kielerkanalen Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord På cykel Langs de sønderjyske fjorde og Kielerkanalen 20. 26. juni 2016 En midsommeruge med skønne cykelture i landet mellem den dansktyske grænse og Kielerkanalen.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Turen til Schwerin november -1. december

Turen til Schwerin november -1. december Turen til Schwerin 2016 29. november -1. december 1 2 Rejsen foregik i dagene fra tirsdag den 29. november til og med torsdag den 1. december. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested,

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Udflugter for borgere med demens September 2015 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever?

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019.

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. På denne rejse til England vil temaet være»antik og The«, hvor vi bor i byen Oxford, og her vil vi begynde vores rejse

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere

Jul & Nytår. Frørup Rejser /14. Busture til mange destinationer. Tyskland Polen Danmark. Foto: Denmarkmediacenter. Foto: BuzzWoof

Jul & Nytår. Frørup Rejser /14. Busture til mange destinationer. Tyskland Polen Danmark. Foto: Denmarkmediacenter. Foto: BuzzWoof 2014 /14 Tyskland Polen Danmark Jul & Nytår Foto: Denmarkmediacenter Foto: BuzzWoof Foto: Denmarkmediacenter Foto: Denmarkmediacenter Frørup Rejser Busture til mange destinationer 3 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

Oktoberfest i Bad Bramstedt

Oktoberfest i Bad Bramstedt Oktoberfest i Bad Bramstedt Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Oktoberfest i flot pyntet festsal Bayersk Buffet Hamburg Side 1 af 5 Oktoberfest i Bad Bramstedt

Læs mere

Polen - Szklarska Poreba

Polen - Szklarska Poreba Polen - Szklarska Poreba Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter Vidunderlig natur i Vestpolen Det dejlige Hotel Las m. bl.a. swimmingpool Små, hyggelige udflugter

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør Telefon- og Turtjenestens program for Dragør marts - december 2016 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for at få dejlige oplevelser

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Hjemmeside Sind klubben sindklubbenherning.dk Nygade 2-4 7400 Herning : 97223064 Vigtige meddelelser: ilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Sverige 21. 28. juni 2013 med forberedende dage på Løgumkloster

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Jul i Tyrol hos Hauserwirt

Jul i Tyrol hos Hauserwirt Jul i Tyrol hos Hauserwirt Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.595,- Højdepunkter Ægte, tyrolsk julestemning på Hotel Hauserwirt Dejligt familiedrevet hotel i Inndalen Interessante

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. Kulturelle oplevelser langs ejderen. Flodsejlads og nordens Venedig: Frederiksstad

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. Kulturelle oplevelser langs ejderen. Flodsejlads og nordens Venedig: Frederiksstad Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord Kulturelle oplevelser langs ejderen Flodsejlads og nordens Venedig: Frederiksstad 21. juni 27. juni 2015 Denne uge byder på spændende fortællinger fra det

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods.

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods. PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden. Debat og fortælling ved museumsdirektør Erland Porsmose, Østfyns Museer. Fortælling om perioden 1250 1413, dengang Nyborg Slot var regeringssæde

Læs mere

Budapest - Donaus Perle

Budapest - Donaus Perle Budapest - Donaus Perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Fiskerbastionen To smukke bydele, Buda og Pest Udflugt til Pusztaen med hesteshow Udsigten fra Gellérthøjen

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen Telefon- og Turtjenestens program for Vesterbro/Sydhavnen April, maj, juni og juli 2018 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for

Læs mere

Sommer-udflugt til. Østjylland og Djursland onsdag d. 15. aug. torsdag d. 16. aug. 2018

Sommer-udflugt til. Østjylland og Djursland onsdag d. 15. aug. torsdag d. 16. aug. 2018 Landboseniorklub Vestjysk Landboforening Sommer-udflugt til Østjylland og Djursland onsdag d. 15. aug. torsdag d. 16. aug. 2018 Slottet det tidligere statsfængsel i Horsens Et virke med Ferguson v/gdr.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.01.2020 2.595,- Højdepunkter Skøn og rolig nytårsaften i Berlin Det centralt beliggende Mark Hotel tæt ved Kurfürstendamm Hyggelig nytårsmiddag

Læs mere