Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Jul Aug Årg. Nr Opl.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Jul Aug. 2006 8. Årg. Nr. 7. 1. Opl."

Transkript

1 Bålaften på HMC Læs mere s. 7.. Cykelgruppen m.fl. har været på Egeskov Læs mere side 6.. Jul Aug Årg. Nr Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

2 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: Velkommen til Holbølls Minde Centrets månedsblad.. Vi vil her fra redaktionen forsøge at informere og bringe diverse indlæg af interesse for alle med tilknytning til huset. Desuden skulle det kunne give alle andre et indblik i hvad der foregår hos os. Har du/i indlæg, der kan være relevante i denne sammenhæng, modtages disse gerne enten pr. brev, eller ved at besøge os på HMC. Snail-mail : Indlæg til næste nr. senest d Næste nr. udkommer holboellsminde@mail.dk Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C 5700 Svendborg tlf HOLBØLLS MINDE CENTRETS ÅBNINGSTIDER: Mand Onsdag - Torsdag: 9:00-22:00 Tirsdag: 9:00-16:00 Fredag: 9:00-21:00 Lørdag Søndag: 10:00-16:00 Lukket 1.TORSDAG i måneden VINDSTYRKE 11 : Tirsdage kl er opdateret!

3 Personaleinfo: Week-end arbejde juli: 30/6-2/7: Mette C., Kirsten 7/7-9/7: Mette s., Helle 14/7-16/7: Maibritt, Gitte 21/7-23/7: Elise, Lone 28/7-30/7: Kirsten, Palle Week-end arbejde i august: 4/8-6/8: Mette C. Gitte 11/8-13/8: Mette S., Lone 18/8-20/8: Conni, Elise 25/8-27/8: Maibritt, Helle Ferie: Uge 27: Uge 28: Uge 29: Uge 30: Uge 31: Uge 32: Uge 33: Uge 34: Palle, Arne, Erling, Lone, Tine Palle, Conni, Arne, Erling, Mette C. Bjarne, Lone, Christina, Janne Palle, Conni, Mette S., Mette C., Bjarne, Helle, Christina, Janne Conni, Mette S., Mette C., Bjarne, Helle, Lone, Christina, Janne. Mette S.: Maibritt, Elise, Lone, Tine, Maibritt, Kirsten, Elise, Tine. Maibritt, Kirsten Kirsten Køkkenet holder sommerferie i uge Rigtig god sommerferie!!! Køkken / cafegruppen er på sin årlige sommerhustur i dagene Aug. Derfor er køkkenet lukket, så husk madpakke!!!!! Vindstyrke 11 : holder ferielukket i uge 31 & 32 ( tirsdag d & tirsdag d )

4 CAFE MEDARBEJDER SØGES I vores Hus cafe søger vi frivillige medarbejdere, hverdage i tidsrummet mellem kl Arbejdet består bl.a. i at: betjene brugere og personale Lave kaffe og te Opfyldning Har du lyst til at hjælpe os i Caféen, kan du kontakte en af os, så snakker vi nærmere om jobbet. Med venlig hilsen Cafe-gruppen Lene, Fritse, Mette C, Tine, Majbritt og Lone Sport: Vi starter igen efter sommerferien den kl Vi ses Mette & Mette Terrassen - de store gamle bambusplanter på terrassen er blevet fjernet og afløst af bede med roser og stauder. Så det er oplagt at gå derud og nyde det ( i skrivende stund ) fantastiske sommervejr.

5 Pileflet kursus med pilefletter Agnete Diemer. Efter tidligere succesrige kurser udi pilefletningens kunst, er der nu mulighed for et mere, med samme dygtige underviser. Kurset bliver over 5 gange a 3 timer i Solsikken på HMC. Fra kl Datoer: 15. August August August Sept Sept 06 Huset betaler underviser, du betaler for materialerne. Henvend dig til Elise, HMC, hvis du er interesseret og vil tilmelde dig. Tilmelding senest d Stillads igen igen - Henover sommeren bliver HMC igen pakket (lidt) ind i stilladser. Det skyldes at de sidste reparationer efter tagarbejdet nu bliver færdiggjort. Mure bliver pudset op og der bliver malet - og det bliver flot!! CYKELFERIE 2006 Mandag d. 7 aug. til d.12 aug. Cykelferie til Møn. Programmet kan ses på hjemmesiden, i forrige Månedsnyt eller på opslag.. Pris pr. deltager ca kr. Der bliver mulighed for at følge cykelgruppen på vej den første dag. En heldagssejltur med M/S Habeleto, mandag d. 7. Aug.. Der er begrænset antal pladser. Husk at tilmelde dig enten cykelferie eller sejltur på opslaget på tavlen i gangen. Henvendelse skal ske til Bjarne eller Helle

6 Egeskov Cykeltur til m Egeskov. billeder Vi havde en god cykel tur til Egeskov. Vi var ca. 1 time og 45 min. om at cykle fra Svendborg til Egeskov slot. Vi var inde og se parken, gamle biler, blomster, urtehaven, motorcykler og meget andet. Der var noget for enhver smag. Det var en rigtig hyggelig dag, og der skal lyde en stor tak til alle, der var med på Egeskov, for en uforglemmelig tur. Mange hilsner Michael Elev. Her ser vi cykel holdet. Vi kom også forbi Egeskov mølle. Der blev kigget på Urter. Der blev også kigget på Piet Heins guldæg. Mange flotte biler. Tak til Alle som var med.

7 Bålaften Onsdag d. 28. juni var vi rykket udenfor om eftermiddagen og aftenen, nærmere betegnet til vores bålsted i den store have ved Holbølls Minde Centret. Vi forberedte maden sammen i haven, mens bålet blev gjort klar til aftensmaden. Samtidig med var nogle i gang med at finde og snitte snobrødspinde til aftenhyggen. Vi var 10 personer, som skulle spise i det grønne. Hver især lavede sin egen foliebakke med fisk og grønsager, som blev sat i gløderne, og efter 20 minutter var der det lækreste mad. Alle var med til at klare opvasken, efter vi havde spist. Derefter lavede vi popkorn i metalsigter over bålet, og snobrødsdejen var klar til at blive bagt. Stemningen var rigtig hyggelig omkring bålet, mens vi ventede på at brødene blev færdige. Der var en som fik brødet lidt for tæt på gløderne, så det endte med flammer i spidsen. Da klokken nærmede sig 22, begyndte vi at spille vikingespil, og det var en god afslutning på aftenen. Vi lukkede først klokken ca. 23 og alle var enige om, at det var en succes at holde en bålaften i haven. Vi sluttede af med at aftale, at vi vil gentage succesen igen i august, evt. med telte så vi kan overnatte i Holbølls Mindes have. Hold øje med opslag på tavlen, hvis du har lyst til at deltage. - fortalt af Mette C.

8 Livet i kibbutz 1973 I sommeren 1973 besluttede jeg at rejse til Israel for leve i kibbutz. Jeg rejste derned i fly fra Kastrup og kom godt derned. Jeg blev godt modtaget af israelerne. Jeg fik et værelse sammen med en ung mand fra Etiopien. I begyndelsen plukkede jeg bananer. Jeg blev næsten ekspert i banan dyrkning. Senere hen plukkede jeg avokados, høstede bomuld og hjalp en smed og en tømrer. Vi unge i kibbutzen arbejdede til kl. 12. Så spiste vi i kibbutzens kantine. Resten af dagen havde vi fri. Det var en meget varm sommer, og hver dag tog jeg ned til Middelhavet og badede. Her mødte jeg en ung israelsk pige. Hun inviterede mig hjem til sig. Jeg så hendes værelse og spiste sammen med hendes forældre. Mens jeg var i Israel, brød krigen ud mellem Egypten og Israel. Det betød, at al busforbindelse blev indstillet, da busserne skulle bruges til at transportere soldater til fronten. Vi fik udleveret sort plastik, vi skulle sætte for ruderne af frygt for flyverangreb. Alle lysene i kibbutzen blev slukket. Jeg blev sat til at male vejene med kalk, som jeg havde i en trillebør. Så kunne indbyggere bedre se vejene i måneskinnet. Vi kunne arbejde lidt ekstra, så fik vi flere lommepenge. Dem besluttede jeg at bruge til at rejse rundt i landet for. Jeg var i Jerusalem to gange. Der gik jeg gennem den arabiske bazzar midt om natten. Det turde jeg ikke gøre i dag. Så ville jeg blive slået ned. Jeg besøgte også Betlehem. Her havde jeg i min naivitet forventet at finde en hytte med en krybbe, hvor Jesus blev født. Men ak, på det sted hvor Jesus blev født, var der bygget en stor kirke. Inden i kirken var der lavet et indhak. Her blev Jesus født, stod der på et skilt. Der brændte røgelsespinde i kirken døgnet rundt Jeg var både i Haifa og Jeriko. I Jeriko så jeg en brønd, der var 5000 år gammel. Da forstod jeg for alvor at vores kultur var opstået her. Jeg foretog også en rejse til det det Røde Hav, hvor jeg kørte gennem Sinai-ørkenen i stegende hede. Der havde jeg en sjov oplevelse. - Jeg var stået tidlig op på herberget og var gået ud for at se solopgangen over det Røde Hav. Dér kom der en amerikaner hen til mig. Han præsenterede sig som fotografisk journalist for et amerikansk blad, der havde abonnenter. Han ville lave en historie om to playboys og to piger ved det Rødehav. Vi kørte gennem ørkenen til et øde sted. Vi blev fotograferet i nøgen tilstand, mens vi sad på et tæppe. Der var en lagune, som vi gik rundt om uden tøj på. Vi spejlede os i vandet og fotografen tog billeder af os. Vi skulle også svømme i det Røde Hav. Amerikaneren havde et undervandskamera og han fotograferede os under vandet. Jeg fik en oplevelse ud af det og fik lommepenge og dejlig mad på en restaurant. Det var en fantastisk oplevelse at svømme i det Røde hav Fortsættes s. 9..

9 Fortsat fra s.8: Der var koraller i alle mulige farver, og der var fisk i alle farver og former. Når jeg rakte ud efter dem, svømmede de straks væk. Jeg badede også i det Døde hav. Jeg flød oven på det salte vand. Desværre havde jeg slidt hul på min ene sko, som havde gnavet hul på foden. Da jeg badede i det salte vand, kom der salt ind i såret og det sved. Jeg kom hurtigt op af vandet og skyllede mig af i et ferskvandsbassin, der lå ved stranden. Både på ud og hjemvejen kørte jeg gennem ørkenen med den samme bil. Jeg sad på ladet af bilen og så det bjergrige landskab. På en af mine rejser oplevede jeg dette. - Jeg kom til en lille by. På fortovet stod en mand. Han spurgte mig på tysk, om jeg ville have et brusebad. Det var varmt og jeg tog imod tilbuddet. Mens jeg stod under bruseren, kom manden ind i badet i nøgen tilstand. Han pegede på sin bagdel ( red.). Han var bøsse. Jeg er kun til piger, sagde jeg, hvorefter jeg tog mit tøj og skyndte mig væk. Efter 3 måneder i Israel tog jeg flyveren hjem. Da jeg kom hjem havde jeg fået en dysenterisygdom i Israel.. Der gik meget lang tid på sygehuset inden lægerne fandt ud, hvad jeg fejlede. Jeg havde ondt i leveren, og blev akut opereret på Odense sygehus med en sprængt byld i leveren. Jeg havde også en stor byld i venstre lunge. Jeg fik penicillin og medicin. Jeg tabte 25 kg og det var et mirakel, at jeg overlevede, og det varede længe inden jeg igen tog ud at rejse. En historie fra det virkelige liv. Poul Philbert Skårup. Næste cafékoncert på Café A Roma: Fredag 7. juli kl ! Brødrene Jonas Hellerstedt og Stefan Nyholm, begge guitar/vokal, optræder her både sammen og hver for sig med et alsidigt folk-pop-rock repertoire. Du kan høre sange af bl.a. Kim Larsen, Søren Kragh Jacobsen, Allan Olsen og Peter Sommer men også Jonas Hellerstedt s egne sange, bl.a. de populære børnesange kendt fra Dyr i Drift er med samt, samt tekster af H.C. Andersen og Hein, som han har sat musik til. Stefan Nyholm har også sin egen afdeling med lækre, swingende bluesnumre. Der er fri entré.

10 Beth Lehner præsenterer udstillingen maleriet som værktøj på Café A Roma. Beth Lehner holder fernisering på sin udstillingen torsdag den 29. juni. Billederne er alle et produkt af at arbejde med mig selv og med livet - med stort L, fortæller Beth Lehner. -Jeg kan bl.a. takke kunstterapi og kunstterapeuten Birgit Museaus for, at jeg fik mod til at male og til at udstille mine billeder - for man udstiller også en del af sin personlighed og det kan føles frygtelig farligt! Da jeg startede hos Birgit kæmpede jeg med, at jeg syntes mine billeder var hamrende banale og infantile - jeg kunne faktisk ikke holde ud at se på dem selv - og så viser man dem i hvert fald ikke til andre. I arbejdsprocessen lærte jeg, at det banale er en utrolig vigtig faktor i vores liv. Det banale er det, der er allersværest at acceptere og derfor så svært at lære at leve med. Men det banale er ikke spor middelmådigt - de sværeste ting i ens liv er ofte banale. Følelser er i grunden banale, men det gør det ikke lettere at rumme dem eller at håndtere dem. Flere af billederne er vendbare - f.eks. malet på højkant, hvor de giver én mening - og derefter lagt ned - og så giver de pludselig en helt anden mening. Sådan er det også ofte med de problemer, vi tumler med. De skal vendes/accepteres, før man kan leve med dem eller løse dem. Den røde tråd i Beth Lehners udstilling er, at man kan udvikle sin personlighed ved at male - præcis som man kan med musik - og at det giver stor tilfredsstillelse både at udforske og udvikle teknik og personlighed. De udstillede billeder vil være ledsaget af en følgetekst omhandlende det indholdsmæssige i billederne. Udstillingen kan ses til den 30. august. Café A Roma, Tinghusgade 35.

11 Fortsat fra s.8: Maleriet som værktøj Der var koraller i alle mulige farver, og der var fisk i alle farver og former. Når jeg rakte ud efter dem, svømmede de straks væk. Jeg badede også i det Døde hav. Jeg flød oven på det salte vand. Desværre havde jeg slidt hul på min ene sko, som havde gnavet hul på foden. Da jeg badede i det salte vand, kom der salt ind i såret og det sved. Jeg kom hurtigt op af vandet og skyllede mig af i et ferskvandsbassin, der lå ved stranden. Både på ud og hjemvejen kørte jeg gennem ørkenen med den samme bil. Jeg sad på ladet af bilen og så det bjergrige landskab. På en af mine rejser oplevede jeg dette. - Jeg kom til en lille by. På fortovet stod en mand. Han spurgte mig på tysk, om jeg ville have et brusebad. Det var varmt og jeg tog imod tilbuddet. Mens jeg stod under bruseren, kom manden ind i badet i nøgen tilstand. Han pegede på sin bagdel ( red.). Han var bøsse. Jeg er kun til piger, sagde jeg, hvorefter jeg tog mit tøj og skyndte mig væk. Efter 3 måneder i Israel tog jeg flyveren hjem. Da jeg kom hjem havde jeg fået en dysenterisygdom i Israel.. Der gik meget Beth lang Lehner tid på sygehuset inden lægerne fandt ud, hvad jeg fejlede. Jeg havde ondt i leveren, og blev akut opereret på Odense sygehus med en sprængt byld i leveren. 29. juni Jeg havde 30. også august en stor byld i venstre lunge. Jeg fik penicillin og medicin. Jeg tabte 25 kg og det var et mirakel, at jeg overlevede, og det varede længe inden jeg igen tog ud at rejse. En historie fra det virkelige liv. Poul Philbert Skårup. Næste cafékoncert på Café A Roma: Fredag 7. juli kl ! OBS!! CaféA`Roma har ferielukket i uge ( Juli ) Brødrene Jonas Hellerstedt og Stefan Nyholm, begge guitar/vokal, optræder her både sammen og hver for sig med et alsidigt folk-pop-rock repertoire. Du kan høre sange af bl.a. Kim Larsen, Søren Kragh Jacobsen, Allan Olsen og Peter Sommer men også Husk Jonas Hellerstedt s også Café A`Romas egne sange, årlige bl.a. de populære børnesange kendt fra Dyr i Drift er fødselsdagsfest med samt, samt tekster d af H.C. Andersen og Hein, som han har sat musik til. Stefan Nyholm har også sin egen afdeling med lækre, swingende Udførligt program og opslag kommer senere.. bluesnumre. Der er fri entré.

12 Aktiviteter på HMC - i juli måned holder de fleste aktiviteter pause (9-12) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Sport i Sg. hallen (badm./volley) Powerwalk Powerwalk K.I.G. K.I.G. K.I.G. K.I.G. Indegruppe Indegruppe Indegruppe Indegruppe Indegruppe *Fin Form Fodbold Sang 9:20-9:50 Værested Spil Massage Massage Middag Værested Havearbejde Værested Værested Reparationsarbejde (tøj) Værested Billard/Pool Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Stavgang Cafe/ køkken *Fælles Frokost (13-16) Musik Svømning* Cykelgruppe Musik Tegne/male Kolonihave Tegne/male Stavgang Bruger-råd Ridning* (pause) - kortere kursusforløb / begrænset deltager-antal * - brugerbetaling udarbejdet af K.I.G.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstværk julebal 2007 ( s.5..)

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstværk julebal 2007 ( s.5..) Kunstværk julebal 2007 ( s.5..) Januar 2008 10. Årg. Nr.1 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres

Læs mere

Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag. Løsninger for livet. Læs mere s. 3

Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag. Løsninger for livet. Læs mere s. 3 Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag Løsninger for livet Læs mere s. 3 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til Holbølls

Læs mere

Sikken en klovn!! Juli/Aug.05 7. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Email: holboellsminde@mail.

Sikken en klovn!! Juli/Aug.05 7. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Email: holboellsminde@mail. Sikken en klovn!! Juli/Aug.05 7. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Email: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på:

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Festival: læs mere i næste nr.:

Festival: læs mere i næste nr.: Juni 2003 Holbølls Minde Centret 4. årgang nr.6. 1.oplag Festival: læs mere i næste nr.: Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til Holbølls Minde

Læs mere

Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet

Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet Februar 2003 Holbølls Minde Centret 4. årgang nr.2. 1.oplag Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!!

Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!! Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!! Dette nr. af Månedsnyt dækker juli + august. Juli/aug.09 11. Årg. Nr 7 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

Læs mere

& De vakse vandre- Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. April 06 8. Årg. Nr. 4. 1. Opl. Læs s. 7...

& De vakse vandre- Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. April 06 8. Årg. Nr. 4. 1. Opl. Læs s. 7... De moderate motionister & De vakse vandre- Læs s. 7... April 06 8. Årg. Nr. 4. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde

Læs mere

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Efter at være kommen hjem igen og tænkt turen og kurset igennem, vil jeg skrive lidt om turen. Vi kørte derned sent tirsdag aften og var så i Pula ved 17

Læs mere

November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM. Den 2. & 3. Februar 2005

BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM. Den 2. & 3. Februar 2005 December 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.10. 1.oplag BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM Den 2. & 3. Februar 2005 Holbølls Minde Centret vil gerne støtte initiativet og håber på deltagelse

Læs mere

RØGFRI CAFÉ PR. 1.OKTOBER

RØGFRI CAFÉ PR. 1.OKTOBER RØGFRI CAFÉ PR. 1.OKTOBER 2006!! Læs s. 10.. Oktober 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret.

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk November 05 7. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Anne Marie Helger for fuld udblæsning på Pårørendekonferencen d. 8.10.05 Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad

Læs mere

Læs om ridning og meget mere! God Pin-

Læs om ridning og meget mere! God Pin- Læs om ridning og meget mere! God Pin- MAJ 05 Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C 5700 Skovbrynet Email: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Udflugt: En tur med silden Læs på side 4!

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Udflugt: En tur med silden Læs på side 4! Udflugt: En tur med silden Læs på side 4! September 2008 10. Årg. Nr. 8 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for

Læs mere

Juli-Aug. 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Juli-Aug. 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Juli-Aug. 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

Februar 2005 Holbølls Minde Centret 6. Årgang nr.2. 1.oplag KULTUR AFTEN. Tirsdage. Hansted, foredrag, arrangementer., film

Februar 2005 Holbølls Minde Centret 6. Årgang nr.2. 1.oplag KULTUR AFTEN. Tirsdage. Hansted, foredrag, arrangementer., film Februar 2005 Holbølls Minde Centret 6. Årgang nr.2. 1.oplag KULTUR AFTEN. Tirsdage Hansted, foredrag, arrangementer., film Har du andre idè er, så kom til Elisabeth eller Erling. ( se mere s. 7.) Månedsblad

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Skt.Hans fejrer vi på HMC fredag d.22.juni

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Skt.Hans fejrer vi på HMC fredag d.22.juni Skt.Hans fejrer vi på HMC fredag d.22.juni Juni 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012 Nyt fra 0. årgang Juleværksted. Vi kan nu se en ende på vores hemmelige værksteds arbejde. Børnene har nydt at arbejde der nede i fred og ro. Vi har haft nogle gode snakke og vi voksne har nydt deres selskab

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

En anden familie og ferie

En anden familie og ferie Mit navn er Timon Mader. Jeg er 14 år gammel og blev født den 11.01.2002 i Flensborg, hvor vi boede indtil jeg var 2 år gammel. Med 2 år flyttede jeg til Danmark, hvor jeg så gik i tysk børnehave. Vi boede

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Spørgsmål til Karen Blixen

Spørgsmål til Karen Blixen Spørgsmål til Karen Blixen Af Dorte Nielsen Karen Blixen afsnit 1 1. Hvor ligger Rungstedlund? 2. Hvornår blev Karen Blixen født? 3. Hvor mange år var hun i Afrika? 4. Hvornår udkom hendes første bog?

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Gl. ager 14.4.59. Kære Brevduevenner.

Gl. ager 14.4.59. Kære Brevduevenner. Gl.ager14.4.59. KæreBrevduevenner. Ja,nuerjegvedatværeovredetmedinfluenzaen,iPåskenvarjegnuikkemangesure sildværd,jegholdtmigiroogkomingenstederihelepåsken. Jegharlavetmegetforskelligtsiden1.April,jegharjoværetløsarbejder:Jegharkørtfor

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

12.15 Produktionshøjskolen`s Musikhold. 16.00 Folkedansere fra Øster Skerninge ARR.:HMC & PÅRØRENDEGRUPPEN

12.15 Produktionshøjskolen`s Musikhold. 16.00 Folkedansere fra Øster Skerninge ARR.:HMC & PÅRØRENDEGRUPPEN FESTIVAL 2005 D.15 JUNI PÅ HOLBØLLSMINDE CENTRET 12,00 Velkomst 12.15 Produktionshøjskolen`s Musikhold 13.30 Jo Jo (klovneri mm.) 14.30 Zoloft & Co 16.00 Folkedansere fra Øster Skerninge 17.00 Slut Juni

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Det gamle julemærkehjem, vores Holbølls Minde Center, står nu smukt med helt nyt tegltag. December 05 7. Årg. Nr. 10. 1. Opl. Redaktionen ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår Holbølls

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Holbølls Minde Centret. Godt Nytår!!!!

Holbølls Minde Centret. Godt Nytår!!!! Januar 2001 Holbølls Minde Centret 2 årgang nr.1. Godt Nytår!!!! K. I. G. ønsker alle velkommen til år 2001. Vi håber, at alle er kommet godt ind i det nye år uden alt for mange tømmermænd, og at alle

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

November Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1

November Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1 November 2018 Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra Plejecenterlederen Kære Alle Vi holder julefrokost for vores faste beboere og pårørende

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Kæreste nej tak- opgaver

Kæreste nej tak- opgaver Kapitler Spørgsmål teori med eksempler side 2 Kapitel 1 Mikkel side 3 Kapitel 2 Sport side 4 Kapitel 3 Arbejde side 5 Kapitel 4 Posthuset side 6 Kapitel 5 Chefen side 7 Kapitel 6 Postbud side 8 Kapitel

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave Brædstrup SFO NOVEMBER 2012 3. udgave Forældre information Husk venligst at anvende de blå poser til fodtøjet, når du kommer ind i SFO en. Det er meget vigtigt i forhold til hygiejnen i instituationen.

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag 16-22 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES September 2016 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Velkommen til

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far Skrevet af: Nicole 31oktober 2005 Surfer med far Kan du huske, da du fortalte mig om din tur ved stranden? Jeg kunne godt lide at høre om din oplevelse og tænkte, at du måske gerne vil huske, hvad du fortalte

Læs mere

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen.

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. 1. Søvnløs Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. Jeg havde en mærkelig uro i mig - lidt kvalme og lidt ondt i maven. Det havde jeg

Læs mere

NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!

NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT! NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT! Søndags - brunch på Holbølls Minde Centret ( s. 6..) NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT! Sankt Hans løb s. 6.. September 2007 9. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt.

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt. Maj 2012 Der var engang en blomsterkyndig, som skulle afgøre, hvilken blomst der er allersmukkest. Han rejste rundt i hele verden, Men alle sagde, at lige bestemt deres undlingsblomst er den smukkeste.

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Hej, alle Hope House venner!

Hej, alle Hope House venner! Hej, alle Hope House venner! Hej, alle Hope House venner Ulrik Susan Varme sommerdage Sommeren er og har været meget varm i år. Hver dag er temperaturen oppe på omkring de 35 grader og om natten 25. Det

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Brugerkonference i Nordjylland: læs s.4. Marts 06 8. Årg. Nr. 2. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan

Læs mere

Til min nevø Rasmus, som stiller store spørgsmål, og til alle andre, som også forventer et ordentligt svar. Jeg håber, at denne bog vil hjælpe dig

Til min nevø Rasmus, som stiller store spørgsmål, og til alle andre, som også forventer et ordentligt svar. Jeg håber, at denne bog vil hjælpe dig Til min nevø Rasmus, som stiller store spørgsmål, og til alle andre, som også forventer et ordentligt svar. Jeg håber, at denne bog vil hjælpe dig til at forstå lidt af påskens mysterium. Indhold Indledning

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere