Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm!"

Transkript

1 Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm!

2 GREYS GIFT LODGE Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen er smukt beliggende med en storslået udsigt til både bush, vandhuller, savanne, mindre bjerge og klippeformationer. Greys Gift Lodge er ejet af en gruppe nordmænd, som har formået at skabe de perfekte rammer for selve farmen og et fantastisk stykke afrikansk natur. Målsætningen for vore norske værter er, at gæsterne skal have et intenst og mindeligt ophold, spækket med mange gode natur- og jagtoplevelser i det rigtige Afrika. Den oprindelige afrikanske familie, som grundlagede lodgen, er stadig medejere nu i anden generation - og udgør stedets daglige ledelse og PH stab, hvorfor farmens PHére og professionelle jagtstab har et unikt kendskab til vildtet, landskabet og jagtmetoderne. På Greys Gift Lodge går de afrikanske traditioner hånd i hånd med perfekt indkvartering, god forplejning, skøn natur og fantastiske jagtoplevelser. JELLING jagtrejser er stolte over at have Greys Gift Lodge på programmet, da vi her udbyder noget unikt og enestående på et højt og luksuriøst niveau!

3 Indkvartering på Greys Gift Lodge Farmen ligger smukt placeret på toppen af en klippeformation (en ås) med en fantastisk udsigt over området. Der er frodigt rundt om farmen, så der er et rigt dyreliv at betragte fra en af de mange terrasser, hvor man i aftensolen kan sidde og nyde solnedgangen med en "sundawner" - en lige så stor oplevelse kan det være at se solen står op. Farmen er luksuriøs og veludstyret på alle områder. Personalet udøver stor service i meget komfortable omgivelser. Med guidede safariturer i det vilde og smukke landskab samt mange andre hyggelige og spændende aktiviteter er alt tilrettelagt for et uforglemmeligt ophold for alle i familien. Se ind under aktivitetsmuligheder her i brochureren Hovedbygningen er på 700 kvadratmeter med flotte stilfulde og charmerende fællesarealer, der bringer dig i den rigtige afrikanske stemning. Her falder en blanding af vesteuropæisk og afrikansk indretning fint sammen til en unik enhed. Inde finder du en indbydende bar, som er forbundet til et udendørs loungeområde. Der er selvfølgelig aircondition overalt indendørs. Her findes en fantastisk flot terrasse og et swimmingpoolareal bygget op på stolper som giver dig en fremragende udsigt over den omgivende natur se billeder på foregående side. Her findes behagelige siddegrupper / sofagrupper), solsenge, hvor du kan nyde livet mellem jagterne og aktiviteterne. Indendørs loungen har en stor pejs som er et naturligt samlingssted om aftenen. I tilknytning til baren findes også et spillerum med billard, dart og storskærm. Restauranten / spiseområdet indendørs er rummelig og har en åben pejs, indendørs grill (braii), med skydedøre der kan åbnes, så du kan akkompagnere det gode måltid med magisk afrikansk aftenluft.

4 Alle værelser er på 50 kvadratmeter. De har alle udgang til terrasse med udsigt over det flotte landskab, hvor du kan nyde din morgenkaffe. Værelserne er indrettet efter temaer og er således unikke hver for sig - ikke to rum er ens. Alle rum er udstyret med aircondition, dobbeltseng - to enkelte hvis det ønskes - sofagruppe og pejs. Derforuden findes køleskab, TV med DVD og musikanlæg. Der er flotte moderne badeværelser med kar, og dush. Ønsker du lidt mere eventyr, kan du gå ud på terrassen og tage dit bad i et udendørs badekar - her mangler intet! Jagten på Greys Gift Lodge Der findes Ikke mange jagtfarme, som kan tilbyde et så varieret og spændende terræn og så forskelligartede jagtmuligheder som Greys Gift Lodge kan. Et stort udbud af jagtbare arter, stor variation i terræn og forskellige jagtformer, som kan tilfredsstille selv den dygtigste og mest erfarne jæger. Her findes åbne savanner, sletter, klippeformationer, og store områder med lettere og særdeles tæt bush alt sammen byder det på forskellige udfordringer som tilpasses den enkelte jægers fysiske formåen og jagterfaring. Det specielle ved jagten er, at den tætte bestand af vildt gør, at der sker noget hele tiden - ingen dage er ens. Her jages på selve farmen på mere end ha og her foruden har vi tilgang til godt ha mål på naborevirerne. Den meget forskelligartede natur med et varieret planteliv og forskellige biotoper gør området til et eldorado for de flest antilopearter. Det kuperede terræn gør reviret enormt. Jagten kan foregå ved, at man kører ud med bil, finder vildtet i kikkerten og indleder en pürsch til fods. De fleste skud afgives fra skydestok, når du i samråd med din PH har valgt et godt trofæ ud. Der jages både under og uden for hegn.

5 En anden væsentlig del af jagten foregår som anstandsjagt, hvor man sidder og venter fx. nær et vandhul, hvor vildtet kommer for at drikke, eller man finder et godt udsigtspunkt, hvorfra man observerer vildtet og en efterfølgende pürsch indledes. Har du ønske om at jage fra bil er det selvfølgelig også en mulighed. HUSK! Det er dig der sætter dagsordnen i samråd med din PH. En vigtig ting er revirets mange forskellige vildtarter. En lang række af de antiloper som ikke findes i de nordlige Sydafrika som fx grysbuck, oribi, rehbuck, blue duiker og begge reed bucks, for blot at nævne nogle af de arter, der i tillæg findes på reviret. Har man skudt de mest almindelige antiloper i f.eks. Limpopo området, så er der masser at gå efter i dette hjørne af landet.

6 Your African Home! Når vi skriver I så flotte ord som her ovenfor, skyldes det Greys Gift Lodges kvaliteter I forhold til at gæste stedet som ikke jæger eller som familie, hvor nogen af deltagerne er jægere og andre blot vil nyde det afrikanske. Lodgens fremragende fællesarealer og udsigtsherligheder gør, at man har masser at give sig til, den fornemme terrasse, poolområdet, baren og legerummet gør, at der altid er noget at beskæftige sig med. Almindelig daseferie på terrassen kan krydres med en masse andre aktiviteter i behørig afstand fra farment. Fotosafari En normal gamedrive / fotosafari består af en tre timers køretur i åbne biler og til fods, hvor man får mulighed for at opleve dyrelivet på nært hold og for at tage nogel vikrkelig gode fotos på rigtig nært hold. Pris pr. person ved minimum 2 personer kr. 350,- Denne pris kan forhandles i forhold til deltagerantallet. Aften- & natsafari Når mørket sænker sig over det afrikanske kontinent, bliver en stor del af vildtet aktivt. Det er en både spændende og anderledes måde at se og opleve dyrene på med spotlight i mørket. Turen varer normalt cirka 2 timer. Pris pr. person ved minimum 2 personer DKK. 350,- Denne pris kan forhandles i forhold til deltagerantallet. Hiking og montainbiking Oplev Greys Gift til fods eller på en offroad cykel. Disse ture går gennem varierende terrænner

7 og vil byde på mange oplevelser. Lokalkendte guider fører an og garanterer spændende oplevelser, hvor man kommer nær dyrene. Pris pr. person / Denne pris kan forhandles i forhold til deltagerantallet. ATV-/Quadbike-ture Vi arrangerer gerne ture med firehjulstrukne køretøjer på Lodgens arealer. Dette er en perfekt og morsom måde at opleve naturen og vildtet på. Pris pr. person ved minimum 2 personer kr. 500,- Denne pris kan forhandles i forhold til deltagerantallet. Fiskeri Kun 40 minutters kørsel fra Greys Gift Lodge ved Port Alfred, sejler vi ud i båd og prøver lykken med fiskestang på det åbne hav. Fiskene er normalt bidevillige. Perioden på året er afgørende for hvilke fisk der bider. Black stinggray, spotted gullyshark, ragged tooth shark, yellow tuna, kingklip og butterfish er nogen af arterne du kan få på krogen. Prisen afhænger af antal deltagere forhør nærmere. Med forbehold er prisen cirka DDK 3.500,- pr. pers. ved min 6 betalende deltagere. Kun 20 min. fra farmen ligger mulighederne for at fiske indenlands efter flere arter. Her findes catfish, black bass og carper. Greys Gift sørger selvfølglig for alt fiskeriudstyr. Ca. 350,- pr. person Addo Elefantpark En af Sydafrikas mest kendte og mest populærer national- og safariparker med et fantastisk og talrigt dyreliv, som bl.a. inkluderer mere end 450 elefanter, 400 bøfler, løver og en mængde antilopearter. Det er også muligt at overnatte her. Parken ligger kun en times kørsel fra Greys Gift Lodge. Her kan man vælge at tage hen på egen hånd, eller man kan arrangere en tur med guider. DKK 850,- pr. person Mere information på Kwandwe Game Farm Med sine godt ha er dette en af Eastern Capes største farme farmen grænser op til Greys Gift Lodge. Man får garanteret ikke bedre safarioplevelse i Eastern Cape. Farmen har utrolig mange dyr. Man kan bl.a.opleve The big Five samt alle antilopearterne m.m.

8 Vi arrangerer gerne en god frokost før, under eller efter endt safari. DKK 850,- pr. person Mere information på Sibuya Game Reserve Denne flotte park på godt ha ligger helt nede ved kysten og kan tilbyde en stor mængde af aktiviteter. En stor flod løber (8km) gennem Sibuya, så det er muligt at arrangere bådture, kanosejlads fikseri og rideture. En to timers ridetur gennem området eller langs med kysten koster kr. 850,- pr. person Mere information på DKK 850,- pr. person Port Alfred en strand- og bytur En særdeles hyggelig kystby med flotte strande, som er beliggende bare 45 min. væk fra Greys Gift Lodge. Her findes et rigt udvalg af hyggelig cafeer og restauranter. Perfekt for en dagstur med badning, god mad og dejlige sydafrikanske vine. guidning eller transport Grahamstown En hyggelig lille by med mange fine indkøbsmuligheder, cafeer og spisesteder ca 50 minutters kørsel fra Greys Gift lodge. Her kan man shoppe, spise frokost og se på bylivet et besøg her er en perfekt halvdagstur fra farmen. Garden Route / Cape Town Vi kan endvidere arrangere ture og ophold langs med Garden Route og ned til Cape Town. Vi er gerne behjælpelige med booking af hoteller og andre arrangementer spørg os og vi vil bistå det bedste vi kan.

9 Golf Royal Port Alfred Golf Clup er en hyggelig og velanlagt 18- hullers golf bane, med en fantastisk flot havudsigt. På golfbanen lever en række antilopearter. Klubhuset har en dejlig og hyggelig bar, hvor du i tillæg kan få serveret frokost. Green-fee kr. 200,- / Golf Cart kr. 250,- / Cady kr. 150,- Se mere på Grahamstown Golf Club ligger cirka 50 minutters kørsel væk Greys Gift Lodge. Denne bane ligger smukt palceret på en højderyg udenfor byen. Green-fee for gæster. Velkommen til et uforglemmligt ophold! - et billede af receptionen, bagsiden af hovedhuset Flyrejsen Der flyves normalt fra enten København eller Billund via Frankfurt eller Paris til Johannesburg og herfra med indenrigsfly videre til Port Elisabeth. Det første møde med vore jagtværter sker i Lufthavnen i Port Elisabeth. Normalt flyves fra DK sidst på eftermiddagen, hvorefter der er ankomst til Johannesburg næste dags formiddag. Her skal du så registrere dine jagtvåben i tolden, før rejsen fortsætter via indenrigslufthavnen til Port Elisabeth så, det er vigtigt, at du har god tid til at få klaret proceduren omkring dine jagtvåben. Vores guide eller outfitter afhenter dig/jer ved ankomsten i Port Elisabeth, hvorefter der venter dig cirka 2 timers transport frem til Greys Gift Lodge. Udførsel af jagtvåben fra Danmark - indførsel af jagtvåben til Sydafrika For at rejse ud af Danmark med jagtvåben til et jagtland uden for EU, skal du udfylde en eksport tilladelse / deklarations formular A og B, som vi tilsender dig, når du bestiller rejsen disse formularer udfylder du og

10 afleverer til SKAT i din afrejselufthavn i Danmark. A formularen afleverer du - B-formularen skal du sørge for at få stemplet af SKAT i afrejselufthavnen i Danmark, det er beviset på, at du lovligt har udført dit jagtvåben af Danmark. Ankomstlufthavnen i jagtlandet kan finde på at ville se denne - har du ikke fået den stemplet, har du et problem! B-formularen afleverer du igen i lufthavnen i Danmark, når du kommer returner fra Sydafrika. Ved indrejse til Sydafrika, skal du udfylde en såkaldt "Application for multiple import or export permit". Denne formular får du ligeledes tilsendt fra os, når du bestiller rejsen. Ved ankomsten til Sydafrika afleverer du formularen til politi/toldvæsen. Herefter får du udleveret en tilladelse, som du skal bære under jagten, så du frit kan færdes med våben i Sydafrika. Ved udrejsen skal du aflevere denne tilladelse igen, og dine våben vil en sidste gang blive tjekket før du forlader landet. Vær opmærksom på, at nogen flyselskaber opkræver en særlig våbenhandlingsafgift i lufthavnen, som du er forpligtet til at betale, og som JELLING Jagtrejser ikke har mulighed for at betale forud. Har du et EU-våbenpas, kan du med fordel have det med, sammen med den danske våbentilladelse, dit jagttegn og dit personlige pas. Medbringer du almindelig glatløbet jagtgevær, skal du medbringe dit våbenpas vær opmærksom på, at våbenpasset kun er gældende et år ad gangen for glatløbede haglgeværer. Transport af våben og ammunition i fly til Sydafrika Du skal opbevare din riffel i en flysikker og låsbar våbenkuffert med bundstykket fjernet fra riflen. Bundstykket, ammunition og evt. jagtkniv opbevares særskilt i din låsbare bagagekuffert eller i en solid og låsbar rejsetaske. Ammunitionen skal opbevares i en flysikker låsbar metal- eller plastboks, hvor hvert enkelt stk. ammunition ligger i et adskilt rum. Såvel riffel som

11 ammunition skal på forlangende forevises til toldmyndigheder og politi ved passage af landegrænser. Vær opmærksom på, at de fleste flyselskaber har en øvre bagagevægtsgrænse på 20 kg, hvorfor det vil være hensigtsmæssigt at medbringe en del af den tunge bagage som håndbagage (kikkert, fotoudstyr, jagtstøvler osv.). Våben og kaliber De mest almindelige riffelkaliber er anvendelige til jagt i Sydafrika. Kravet til kaliberets sværhedsgrad er selvfølgelig ligefrem proportionel med størrelsen af det vildt, som du ønsker at nedlægge - selv om det gør ondt på mange, så har vi hos JELLING Jagtrejser kunnet konstatere, at et kaliber som 6,5 x 55 kan have svært ved at slå til på vildtarter større end råvildt, hvis ikke skuddet træffer 100 % korrekt Vi anbefaler kaliber fra 308, 270 Win., 30-06, 7 mm rem. og op til 300 Win. Til storvildt som elefant, bøffel, flodhest og næsehorn skal vi op i de virkelig svære kaliber som 375 Holland og Holland, 458éren osv. Kikkerter Sørg altid for at have en lysstærk kikkert monteret på din riffel, da jagten i Sydafrika ofte foregår i skumringen morgen og aften. En indstillelig forstørrelse kan være en fordel. En stor del af dine jagtoplevelser på en jagtferie foregår igennem din håndkikkert, hvorfor du ikke må spare på kvaliteten på denne. Vi anbefaler en kikkert med et godt lysindtag og 7 til 8 gange forstørrelse, som du kan holde roligt. Krav til din fysiske form jagten i bjergene kan være anstrengende Jagt i Afrika stiller ikke specielle krav til din fysik. Du kan på riffeljagten blive udsat for lange pürsch og gåture i reviret, men terrænet er langt de fleste steder fremkommeligt og forholdsvist fladt. Er du i dårlig kondition, så fortæl os det forud for din rejse, så vi ikke byder dig noget, som gør det svært for dig selv og for din jagtfører. Sydafrika som ledsagerland - "Kan jeg tage konen og børnene med"? Riffeljagten foregår fra morgen til aften, så længe det er lyst nok til at kunne afgive forsvarlige skud. Vil ledsagerne med på jagten, kan dette sagtens lade sig gøre. Der kan selvfølgelig planlægges en rejse, hvor man nogle dage er med på jagt, andre dage kører man på

12 udflugter og lign. Netop Greys Gift Lodge er fremragende til dette med de mange aktivitetsmuligheder og de fantastisk fine opholdmuligheder på selve farmen. Drikkepenge Undervejs i forløbet er man på forskellig vis blevet vartet op af ansatte - det gælder under jagten, med rengøringen af værelser, madlavning osv. Har man været tilfreds med dette, når ferien nærmer sig sin afslutning, kan man i fællesskab med PHén aftale et passende beløb til personalet PHén har selv en forventning om drikke penge i størrelsesorden 150 til 200 pr. jæger pr. ophold. Trofæerne efter skuddet Du aftaler med din PH, hvordan trofæerne skal se ud, og herefter afleverer han dem til en lokal konservator, som klargør dem til forsendelse til Danmark (Dip and Pack) eller du kan vælge at få trofæerne lavet fuldt og helt i Sydafrika. Efter en rum tid modtager du pr. mail en regning på konservatorens arbejde, hvor efter du overfører dette beløb til ham på det oplyste kontonr. Behøver du hjælp, så spørg JELLING Jagtrejser. Herefter vil du blive kontaktet af en speditør, når dine trofæer er færdige til hjemsendelse til Danmark. Speditøren iværksætter processen, og derefter modtager du en regning på fragtomkostningerne. Samsending af flere gruppers trofæer giver ofte en fornuftig pris. Udgifterne varierer meget, og vil afhænge af hvad og hvor meget, du ønsker at få hjemsendt. Spørg evt. JELLING Jagtrejser. Vi anbefaler at trofæerne færdiggøres hos en dansk konservator - se vores "Link" til konservator Erling Mørch på Drikkevarer Der er inkluderet alkoholiske drikke i prisen på Greys Gift Lodge dette gælder drinks, øl vin og læskedrikke. Der serveres ikke alkoholiske drikke under jagterne.

13 Vaccine og hus-apoteket Det er vigtigt, at du forud for din rejse (cirka 2 mdr. før) kontakter din egen læge og fortæller, hvor du præcist skal opholde dig i jagtlandet, så vil din læge vide, hvilket behov du har for vacciner forud for rejsen. På kan du under "Links" på forsiden af sitet gå ind og se, hvad man anbefaler af vacciner i det område, hvor du skal være i Afrika. Når du skal på rejse skal du altid sørge for at din stivkrampevaccine er up to date - uanset rejsemålet. Du bør endvidere altid medbringe et lille hus-apotek i din toiletaske, hvor du har lidt mod forstoppelse - lidt mod hovedpine og feber samt et stykke plaster og måske lidt forbindingsstoffer. Beklædning - se under diverse hvor der findes en pakkeliste Tag en rygsæk med, så du har noget at putte dit tøj i, efterhånden som du tager det af, når solen står op og varmer dig. Hvis du lever efter følgende citat af en af vore afrikanske jagtguider: "Afrika er et koldt land med en varm sol", så går det ikke helt galt. Det er koldt om morgenen, og så snart solen er væk, er fordampningen fra jordoverfladen stor, og det bliver hurtigt rigtig koldt. Rygsækken Tag aldrig på jagtrejse uden at medbringe en god og solid rygsæk - hellere for stor end for lille - den kan bruges til alt fra ekstra tøj, halstørklæder, handsker, fotoudstyr, ekstra patroner, til drikkevarer og lidt chokolade. Sådan pakker jeg min kuffert til rejsen På JELING Jagtrejsers farme i Afrika, kan du fra dag til dag få vasket alt dit tøj - her er service på højt niveau. Dette betyder, at mængden af tøj, du skal medbringe er begrænset. Håndklæder forefindes på farmen. Det sæt tøj du har på ved udrejsen, kan du også rejse hjem i. Uanset årstiden for rejsen, er det altid sommer vurderet med danske øjne - husk det er koldt morgen og aften, hvilket du skal kunne gardere dig imod. Dette skal dit tøj kunne modstå - det er aktuelt i perioden fra maj til og med september (vinteren). Vi foreslår følgende indhold til din kuffert: * Et par solide pürschstøvler (dem kan du rejse i ud og hjem, så du holder vægten nede på din bagage) * Evt. sandaler / hjemmesko til fritidsbrug.* 3 T-shirts eller kortærmede skjorter.

14 * 3 par korte sokker / jagtstrømper. * 2 par lange jagtbenklæder. * 2 par shorts til jagtbrug. * 4 par underbenklæder. * 1 sweatshirt eller fleece til brug om aftenen. * 1 evt. tynd vindjakke / vindstopper til morgen- og aftenbrug og til kørslen på åben bil, morgen og aften. * Solbriller, solcreme, læbepomade, myggebalsam, evt. vådservietter, samt et lille håndklæde. * Personlige toiletsager, samt dit husapotek * En fluesmækker - nogen har behov for at alle levende insekter er udryddet, før de skal sove! * En solid rygsæk, som du på vejen ud bruger som håndbagage - her har du dit fotoudstyr, din kikkert m.m. Valuta og kreditkort I Sydafrika hedder møntenheden ZAR (udtales Rand). I skrivende stund svarer ZAR 1,- til cirka DKK 0,78. Kreditkort som VISA og MASTERCARD er almindeligt udbredt i Sydafrika. Film og litteratur Ønsker du inden afrejsen at forberede dig lidt på rejsen ved at se video / DVD om jagt i Afrika, kan vi anbefale dig at leje, låne eller købe film af Poul Erik Madsens (Hunters Video). Disse forhandles af alle større jagtudstyrsforretninger. Der er udgivet flere bøger om vildtet i det sydlige Afrika - en af dem er en glimrende felthåndbog, som hedder MAMMALS of Africa - den er på engelsk. En velfotograferet bog som giver en kort og kontant indføring i de afrikanske dyrs biologi, adfærd og opholdssteder. Kan købes i de fleste afrikanske lufthavne. Bogen er fotograferet og udgivet af Tilde og Chris Stuwart under forlaget Struik Publishers. Betaling og betingelser Jelling Jagtrejsers almindelige rejsebetingelser vil være gældende se længere fremme i brochureren. Forud for rejsen betaler du din rejse og dit ophold og evt. jagtføring på Greys Gift. Herforuden betaler du et depositum der modsvarer det antal dyr du har forventning om at nedlægge. Skyder du andet / mere trofæbærende vildt, end det du forud har betalt depositum for, afregner du dette i forhold til JELLING Jagtrejsers prisliste, som du finder her bagest i brochuren, når du kommer hjem. Modsat får du penge retur, hvis du mod forventning ikke har nedlagt det vildt, du forud havde forventet og har betalt for. Tillægspriser for øvrige arrangementer Pris pr. person Vinsmagningsarrangement med ost DKK 250,- Safari Pumba, Kwandwe eller Sibuya inkl. transport og frokost med drikkevarer DKK 850,- Natsafari på Greys Gift inkl. drikkevarer (min 2 personer) DKK 300,- Sundown acitivity i bushen med snacks og drikkevarer (min. 2 personer) DKK 300,- Ridning i bushen (pr. pers. for cirka 2,5 times guidet ridetur i bushen (min 2. pers.) DKK 420,- Deep Sea fishing (indtil 6 pers. på båden 5 til 6 timer ) Prisen er for båden DKK 3.500, Ferskvandsfisker i på Greys Gift Lodge i søer, vandhuller og flod (bl.a catfish) DKK 350,- Guide og transport med PH, pr. pers. pr. dag DKK 1.400,- (Dette beløb betales ikke hvis man i forvejen har betalt for jagtydelsen)

15 Prisliste for Greys Gift Lodge Alle priser er oplyst i DKK. Dagspriser / Dayfee ved jagtføring 1: ,- Dagspris / Dayfee ved jagtføring 2: ,- Ledsagerpris pr. døgn 1.150,- (børn indtil 12 år DKK 800,- ) Evt. leje af riffel pr. dag 150,- Ammunition pr. skud 15,- Transport fra Port Elisabeth tur/retur 1.000,- Rejserne inkluderer: Transport til og fra Lufthavnen i Port Elisabeth - Helpension 3 måltider pr. dag, snacks - Fri bar, drinks (lokal alkohol), øl, vin og læskedrikke, vand og læskedrikke under jagten - Professionel jæger (PH), tracker og skinner - Feltpræparation af nedlagte trofæer - Al transport under jagten - Sydafrikansk moms på 14 % Ikke inklusiv Trofæafgifter afregnes iht. gældende prisliste Alle udflugter og arrangementer er ekskl. og betragtes som tilavalg.evt. Udstopning, dip and pack samt hjemsendelse af trofæer, flybilletter, samt evt. omkostninger forbundet med transport af jagtvåben til og fra Syd Afrika forhør! Pakkepris eksempel: (Min. 2 jægere) Flybillet (også indenrigs) - 10 dages rejse 7 dages ophold 4 jagtdage med jagtføring 2:1-3 opholdsdage fuld forplejning fra ankomst til afrejse vaskeservice frie drikkevarer ( gælder også alkohol) Pris pr. person / pr. jæger ,- / pr. ledsager kr ,- / pr. barn indtil 12 år

16 Pakkepris eksempel inkl. afskydning (Min. 2 jægere). Flybilletter (også indenrigs), 10 dages rejse, 7 jagt- og opholdsdage med jagtføring 2:1, fuld forplejning fra ankomst til afrejse vaskeservice frie drikkevarer (gælder også alkohol) Afskydning af 3 af følgende arter: Impala, blesbuck, common duiker, stenbuck, mountain reedbuck,eller vortesvin øvrig afskydning iht. prislisten Pris pr. jæger person / pr. jæger ,- / pr. ledsager kr ,- / pr. barn indtil 12 år Trophy price list 2014 / Greys Gift Lodge Priser er i DDK ved kurs på ZAR 0.55 (forbehold for kursændring). Vildtart Handyr i DDK Hundyr i DDK Baboon 825,- 825,- Blesbuck 2.200,- 900,- Bontebok På forespørgsel Bushbuck 4.200,- Bushpig (med hund) 4.200,- Bushpig (chance) 1.200, ,- Duiker, blue På forespørgsel Duiker, grey 1.600,- Eland , ,- Fallow deer 3.300, ,- Gemsbuck (Oryx) 6.900, ,- Grysbuck 4.400,- Hartebeest 4.500, ,- Impala 2.200,- 900,- Jackal 600,- 600,- Kudu 6.800, ,- Lechwe ,- Lynx (Caracal) 2.100,- Lynx (med hund) 4.500, ,- Nyala ,- Oribi På forespørgsel Ostrich 3.300,- Reedbuck, common 6.600,- Reedbuck, mountain 2.200,- Rhebuck, vaal 4.400,- Springbuck, black 2.500,- Springbuck, common 2.200,- 825,- Springbuck, golden 9.900,- Springbuck, white 5.200,- Steenbuck 1.800,- Warthog 2.100,- 900,- Waterbuck ,- Wildebeest, black 4.600,- Wildebeest, blue 4.200,- Zebra 6.900,- Følgende arter på forespørgsel: Giraf - buffalo - elephant - flodhest - leopard - løve - Roan - Sable -

17 REJSEBESTEMMELSER Det er dit personlig ansvar at sætte dig grundigt ind i disse bestemmelser før du rejser BESTILLING / AFBESTILLING: En mundtlig eller skriftlig bestilling af et rejsearrangement hos JELLING Jagtrejser (JJR) / Scotsport (SC) er bindende. Hvor intet andet fremgår af tilbudsmateriale eller kontrakter, kan afbestilling kun ske efter følgende retningslinjer: Ved afbestilling tidligere end 8 uger før afrejsedagen betales 50 % af rejsens pris pr. jæger. Ved afbestilling senere end 8 uger før afrejsen, betales rejsens fulde pris. For ikke jagende ledsagere betales den fulde pris for evt. flybilletter, indkvartering og forplejning. Der gælder særlige afbestillingsregler for flybilletter, og der hæftes i overensstemmelse med disse regler som kan være forskellige fra flyselskab til flyselskab - allerede udstedte og navngivne flybilletter kan IKKE refunderes. Ved afbestilling senere end 8 uger før afrejsedagen, er hele rejsen forfalden til betaling. Hæftelsen omfatter også mindsteprisen på bestilte stk. vildt. I visse tilfælde er det nødvendigt at booke bestemte revirer fast, hvorved afbestilling er umulig gælder f.eks. UK, Spanien, Nordamerika og Asien + enkelte andre destinationer. Tilsvarende gælder, hvor JJR/SC i øvrigt forpligter sig over for tredjemand for at sikre rejsens gennemførelse. I disse tilfælde fraviges Lov om Pakkerejser 9, stk. 1, således at afbestilling ikke kan finde sted. I sådanne tilfælde vil JJR/&SC bestræbe sig på at begrænse kundens tab ved at afsætte rejsen til anden side, men JJR/SC kan ikke holdes ansvarlig, dersom dette ikke lykkes. I visse tilfælde har de enkelte jagtrevirer strengere afbestillingsbetingelser end JJR/SC i disse tilfælde vil de naturligvis være gældende. ANSVAR JJR /SC optræder som agent for jagtrevirer, hoteller, transportselskaber m.v. og kan ikke gøres ansvarlig for ændringer, forsinkelser, annulleringer eller andre forhold, som er en følge af manglende pludselig opstået afskydningsmuligheder, aftalebrud, vejrlig, force majeure eller andre omstændigheder, som JJR/SC ikke har indflydelse på. I det omfang JJR/SC's erstatningsansvar ifølge internationale konventioner lovligt kan begrænses, finder disse ansvarsbegrænsningsregler anvendelse. JJR/SC informerer forud om det enkelte lands / revirs betingelser og bestemmelser, som vil være de gældende. JJR/SC kan ikke ændre disse se også øvrige afsnit i disse bestemmelser. FLYSELKABER (OBS) De forskellige flyselskaber har forskellige regler for handling af våben og trofæer. Det er op til den enkelte rejsende selv at undersøge vægtbegrænsninger, evt. betaling af ground handlingfee og andre afgifter forbundet med at transportere våben med fly. Mange flyselskaber har på nuværende tidspunkt (dec. 2012) indført en ground handlingfee for at medtage jagtvåben Dette der ligger helt udenfor JJR/SC s indflydelse, hvorfor vi ikke kan forudbetale disse gebyrer. Gebyrerne opkræves direkte i lufthavnene ved check in prisindikation / 50,- til 120,- Vi kender ikke beløbets størrelse 100% og afregningsmetoden afviger fra gang til gang og er forskellig fra flyselskab til flyselskab og fra lufthavn til lufthavn i ind- og udland. Normalt tilladte bagagevægt er 20 kg gældende for den totale bagagemængde inkl. skydevåben med mindre andet er nævnt. Vægt ud over de 20 kg afregnes i lufthavnene som overvægt direkte til flyselskabet eller til lufthavnen. I det fleste tilfælde oplyses vægten i den udstedte e-ticket, som vi tilsender. Måtte denne e-ticket bortkomme er dit pas fuldt og gyldigt rejsehjemmel, når først du er booket ind i systemet. FLYBILLETTER, VÅBENTILLADELSER OG ANDEN REJSEHJEMMEL (OBS) Du er selv ansvarlig for at dit navn er rigtigt oplyst, stavet og indskrevet i din flybillet med dit fulde navn præcist som det står indskrevet i dit pas. Det er dit eget ansvar at tjekke om informationerne i såvel dit personlige pas som dit EU-våbenpas og din danske våbentilladelse er korrekt udfyldte og gyldige i det øjeblik du rejser. Det er dit eget ansvar at tjekke alle oplysninger om våbennumre er korrekt angivet i din våbentilladelse, Eu-våbenpas samt eventuelle våbentilladelser udstedt i udlandet i forbindelse med din rejse. Ligeledes er du selv ansvarlig for gyldighed og udløbsdatoer i forhold til dine personlige papirer. Rejser man til et land, som kræver indrejse- eller opholdsvisum, er den rejsende selv ansvarlig for at disse forhold er bragt i orden. BETALINGSBETINGELSER Ved bestilling tidligere end 8 uger før afrejse betales 50% af rejsens pris ved bestilling. Senest 50 dage før afrejsen betales restbeløbet. Ved bestilling senere end 8 uger før afrejsen betales rejsens fulde pris ved bestilling. Endelig afregning af bl.a. ikke forudbetalte trofæer m.v. sker efter hjemkomsten eller evt. returbetaling, finder sted i tidsrummet fra 1 uge til cirka 8 uger efter opgørelsen fra reviret/destinationen foreligger hos JJR/ SC. Alle betalinger er netto kontant ved modtagelsen. Er der tale om en returbetaling, bedes jagtgæsten give os meddelelse om bank og kontonummer, hvorefter returbetalingen finder sted idenfor 8 dage efter kontonummeret er os i hænde.

18 FORBEHOLD Der tages forbehold for prisændringer forårsaget af regeringsindgreb, valutakurs-udsving, devaluering, udefrakommende prisstigninger eller øvrige og andre forhold, som JJR/SC er uden indflydelse på. Der tages forbehold for trykfejl i tilbud / beskrivende materiale og evt. faktura. Det er kundens eget ansvar at sætte sig grundigt ind i dette regelsæt så snart det er medtaget i forbindelse med fremsendelse af rejsebevis dette ligger ligeledes tilgængeligt på vores hjemmeside. FORSIKRINGER Vær opmærksom på, at der pr. 1. januar 2008 ikke længere er nogen hjemtransportdækning i det gule sygesikringsbevis fra lande, der ligger uden for Skandinavien. Goudas Ferierejseforsikring dækker bl.a. sygdom, ulykke, hjemtransport, ansvar, tyveri og forsinkelse. Denne forsikringsform findes i mange forskellige kombinationer. Forhør nærmere om vilkår og priser hos JJR/SC. Det anbefales at tegne en afbestillingsforsikring, som koster 6 % af rejsens pris ekskl. evt. forudbestilte trofæer. Forsikringen dækker hvis en skade umuliggør at jægeren kan gå på jagt. Afbestillingsforsikring skal altid tegnes ved bestilling af rejsen. Våben og andet udstyr er som regel omfattet af privat indbo- eller familieforsikringer. Forhør hos dit eget forsikringsselskab. Samtlige forsikringer kan tegnes gennem JJR/SC. Privatansvar - I lande hvor der ikke kan tegnes jagtlicens som indeholder en ansvarsforsikring eller anden ansvarsforsikring i forbindelse med jagt, vil din personlige privatansvarsforsikring dække dig af (indbo- og/eller familieforsikring) dette forudsætter, at det ikke er muligt at tegne anden forsikring jagtlandet. HELBREDSMÆSSIGE FORHOLD Mange jagtarrangementer gennemføres under primitive forhold, - i ødemarker og afsides liggende egne, i land hvor sundhedsvæsenet er på et relativt lavt niveau. Det er dit eget ansvar at sikre, at du kan gennemføre turen. Selvom JJR/SC er behjælpelige med oplysninger, er det dit eget ansvar at sætte dig ind i, hvilke anbefalinger og krav om vaccinationer m.v., der knytter sig til de lande, du skal rejse til. Spørg altid din egen praktiserende læge senest 8 uger inden afrejsen, så evt. vacciner kan nås inden rejsen påbegyndes. PERSONLIGT ANSVAR - påregnelig risiko Du skal være opmærksom på, at når du driver jagt i udlandet - så bevæger du dig rundt i natur, der er ukendt for dig. Der kan være stejle skrænter, løse sten, alverdens kryb og vekslende vejrforhold. Sagt på en anden måde: "Det behøver ikke at være helt ufarligt". Du kan blive udsat for, at vores samarbejdspartnere gør dig bekendt med, at det du indleder dig på er på dit eget ansvar - der er en påregnelig risiko for, at noget kan gå galt. Nogen af vores samarbejdspartnere vil bede dig skrive under på dette - andre vil som vi, gøre dig opmærksom på fakta. Vi kan ikke drages til ansvar for, om du skulle falde ned, komme til skade, få brug for hurtig lægehjælp eller lignende. Du påtager dig selv et ansvaret for dit eget liv og helbred. JAGTTEGN Du skal have et gyldigt dansk jagttegn, hvis du vil jage i udlandet. De fleste lande kræver dette (ikke alle). Til det danske jagttegn er knyttet en ansvarsforsikring, som dækker forsikringsforhold i forbindelse med jagt i Europa - men der er ingen forsikringsdækning uden for Europa i dit danske jagttegn. REKLAMATIONER Opstår der problemer så RING HJEM, når problemet opstår, så vi har mulighed for at gøre noget på stedet og evt. ændre uønskede forhold. Vi kan ikke gøre noget, når turen er afviklet og du er rejst hjem. Reklamationer skal omgående fremføres på stedet og meddeles til JJR/SC på tlf eller pr. fax eller så reagerer vi prompte i situationen, forsøger at forlige tvisten eller ændre på det du er utilfreds med. Efter din / jeres hjemkomsten er dette for sent! Eventuelle reklamationer, der vedrører forhold på rejsedestinationen skal, for at kunne blive behandlet, afgives på stedet og om muligt føres til protokols - om nødvendigt på dansk - aflever klagen og fortæl JJR/SC, så snart I/du kan og senest 8 dage efter hjemkomsten, at I/du har afleveret en skriftlig klage på destinationen. JAGTPROTOKOL Jagt i Polen afsluttes med udfærdigelse af en jagtprotokol, som underskrives af jægeren. JJR opfordrer til, at den enkelte jæger overværer opmåling / indvejning af trofæer. Forhold, som ikke er anført i protokollen, har JJR/SC ingen mulighed for at korrigere eller gøre indsigelse imod. Jagtgæsten hæfter med sin underskrift for de informationer, der indgår i protokollen, så som tildeling af enkeltværelser, anskydninger etc. Skriv evt. jeres kommentarer på dansk i protokollen, sproget betyder intet. Så snart underskriften er der fra jagtgæstens side står det der er indskrevet i protokollen til troende. Det er et fakta at de polske trofæer vil tabe i vægt efter hjemkomsten, da de aldrig er helt tørre ved indvejningen vi kan intet stille op imod dette problem, men nøjes med at konstatere, at sådan er det. De vil formodentlig tabe indtil 10 til 15 % af den indvejede vægt inden for de første 4 uger efter hjemkomsten.

19 TROFÆAFGIFTER Trofæafgifter under de enkelte lande og arrangementer opgives i forskellige valutaer. Dette er udtryk for, hvilken valuta trofæafgiften skal afregnes i, uanset hvordan arrangementet i øvrigt afregnes. I de fleste tilfælde hører kun hornene/ tænderne med til trofæet. Ønsker en jagtgæst at købe skind og/eller kød fra eksempelvis Polen, vil du/i blive afkrævet beløbet af JJR/SC. Vi gør dog opmærksom på, at indførsel af ubehandlet skind og kød ikke er tilladt uden Veterinærdirektoratets tilladelse. Det er op til den enkelte selv at søge denne tilladelse. TROFÆER / FORSENDELSE JJR/SC kan ikke gøres ansvarlige for de aftaler du/i egenhændigt indgår med outfittere og konservatorer i udlandet eller i Danmark - dette gælder såvel for udførelsen, kvaliteten af det faglige arbejde som for hjemsendelsen af trofæerne. JJR/SC er ikke kontraktligt og økonomisk bundet til bestemte konservatorer og eller shippingfirmaer og modtager ikke provision eller honorarer herfor, hvorfor vi heller ikke vil kan tage ansvaret for evt. fejl, bortkomst, ombytning, ødelæggelser eller forsinkelser af trofæer. Måtte vore jagtgæster ønske vores vejledning er vi gerne behjælpelige, men uden at tage ansvar. ANSKYDNINGER Det har altid en konsekvens at anskyde et stykke vildt - de enkelte revirers / landes betingelser og bestemmelser vil være gældende som generel hovedregel er anskudt vildt lig med nedlagt vildt - spørg os! VÅBENTILLADELSER Til våben, der kræver tilladelse, skal du have besiddelses- eller bæretilladelse i Danmark, såfremt du ønsker at med-bringe våbenet på jagt i udlandet. Pr. 1. april 1995 skal du besidde et EU-våbenpas, til brug ved rejser mellem EU-lande. Du skal altid medbringe dit EU-våbenpas, når du rejser på jagt også udenfor Europa. Passet dokumenterer således dit ejerskab til dit jagtvåben overfor myndighederne i f.eks. Sydafrika. AFBRYDELSE AF OPHOLD Forlader en jagtgæst reviret før tiden, vil der ikke finde nogen form for tilbagebetaling sted. TILBAGEBETALING finder ikke nødvendigvis sted. Vær opmærksom på, at visse revirer ikke betaler tilbage, hvis de skønner, at jægeren har været ført til en fair skud chance. Om han/hun udnytter chancen eller ej er op til den enkelte. Sagt på en anden måde: Skyder du uden at træffe, anskyder du et stykke vildt, eller har du et afskuds bart stykke vildt stående på acceptabel skudafstand med bredsiden / bladet til - altså en fair chance - din riffel klikker, skuddet går utidigt for dig, eller du får dig indenfor en rimelig tidshorisont ikke taget sammen til at afgive skud. Ja, så kan din jagtfører med rette sige, at du haft en fair chance, men du udnyttede den ikke, i så fald vil der ikke finde nogen tilbagebetaling sted. Enkelte jagtlande (eksempelvis i Nordamerika og Asien) refunderer ikke for manglende nedlagt vildt. Her betragtes betalingen som en dækning af omkostningerne i forbindelse med jagten (ophold og forplejning, heste, køretøjer, licenser, feltpræparationer, jagtguider osv.). Man anser trofæerne som en ekstra bonus for jagtgæsten oveni de oplevelser jagtgæsten har betalt for. VEJRLIG (OBS) Vores jagtgæster jager sommetider under vanskelige klimatiske forhold, hvor uforudsigelige vejrforhold kan være årsagen til, at én eller flere jagtdage mistes (pga. storm, tåge, regn, oversvømmelse, sne og slud osv.). Dette kan betyde, at vores jagtgæster ikke bliver bragt til en fair skudchance dette kan JJR/SC ikke stilles til ansvar for, hvorfor tilbagebetaling ikke finder sted i disse situationer medmindre at reviret viser storsind og beslutter at foretage en delvis refundering. Vi gør opmærksom på at disse forhold særligt kan opstå under jagt i UK i efterårs-og vinter månederne. HUSK / VIGTIGT JJR/SC formidler jagtlige oplevelser og ikke vildt og trofæer. Vejr, vind, din dygtighed som jæger og andre uforudsigelige forhold er vigtige faktorer, som er udslagsgivende for din jagtrejse succes. REJSEGARANTI JJR/SC er tilknyttet Rejsegarantifonden via Jelling Rejser ved Registreringsnummer Vi er medlem at det rigtige rejseankenævn : "Dansk Rejseankenævn". JJR er medlem af Danske Jagtrejsearrangører (DJA) Regnr. 001.

20 Vores forfædre i JELLING viste vejen. Med vikingeskibe drog de ud mod fjerne horisonter og udlevede drømmen om oplevelser i det fremmede! I dag gør vi det heldigvis lidt mere kultiveret end de gjorde det, men grundlæggende er det vel de samme drifter, som giver os udlængsel i dag? Har du et behov STORT eller lille, så er vi fire friske og dygtige rejseoperatører, der er klar til at tilbyde dig hjælp til de næste rejsearrangement, til at give dig inspiration og idéer til hvad du, dine medarbejdere eller din familie kunne trænge til at opleve i det store udland, hvad enten det drejer sig om en jagtrejse eller en almindelig rejseoplevelse, skirejser, teambuilding eller andet. Sådan bor vi JELLING Jagtrejser / Scotsport Gl. Kattrupvej 87, DK Hovedgård Tel / Fax /

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elizabeth. Lodgen er smukt beliggende

Læs mere

SABUDAWN HUNTING SAFARIS

SABUDAWN HUNTING SAFARIS SABUDAWN HUNTING SAFARIS LIMPOPO PROVINCE - ANTILOPER OG STORVILDT Sabudawn Hunting Safaris drives og ejes af det unge ægtepar Jenet og Lucas Groenewald. Sabudawn har sit hovedsæde i Limpopo provinsen

Læs mere

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN PÅ JAGT I DE NÆRLIGGENDE BUSHOMRÅDER Blesbuck Blue Wildebeest Impala Kudu Nyala Red Hardebeest Warthog Zebra Jagtrejse - riffeljagt Prisen inkluderer

Læs mere

Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet

Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet Jagten foregår i et område, der ligger ved Graaff Reinet i Eastern Cape, ca. 3 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen er beliggende sådan, at man bor midt ude i

Læs mere

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris ledes af indehaveren Renier Visser. Renier har været med fra starten af JELLING Jagtrejsers Afrika eventyr. Vi

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Beskrivelse: Floddeltaet, hvor Afrikas fjerde største flod Zambezi-floden løber ud i det Indiske Ocean, tæller med som et af de mest vildtrige områder i Afrika.

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Pürschkursus i afrikansk sporjagt

Pürschkursus i afrikansk sporjagt Pürschkursus i afrikansk sporjagt Læserrejse med Jagt, Vildt og Våben 17. 26. juli 2009 Mananga Safaris, Sydafrika Med African Adventure og jagtmagasinet Jagt, Vildt og Våben, har du ikke blot mulighed

Læs mere

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser.

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser. Namibia Namibia er et traditionelt jagtland, som tilbyder en god og afvekslende jagt på forskellige antilopearter samt vortesvin. Jagten på gepard og leopard er også mulige på de mange forskellige farme.

Læs mere

Rejse til Sydafrika med fokus på buejagt inkl. bueforløb

Rejse til Sydafrika med fokus på buejagt inkl. bueforløb Rejse til Sydafrika med fokus på buejagt inkl. bueforløb Jelling Jagtrejser & Hauges Bueskydning har i samarbejde lavet en rejse til Sydafrika med fokus på buejagt! Rejsen henvender sig til jægeren der

Læs mere

- ta med Camilla Ottesen på jagtsafari til Sydafrika

- ta med Camilla Ottesen på jagtsafari til Sydafrika Dametur - ta med Camilla Ottesen på jagtsafari til Sydafrika Kære piger, Jelling Jagtrejser tilrettelægger en ren pige-safari til Sydafrika i samarbejde med den kendte TV-vært og jæger Camilla Ottesen.

Læs mere

Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika

Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika Hej Tak for din henvendelse vedr. jagt i Afrika. Vi kan hos LB Jagtrejser tilbyde jagt og ophold på en farm i det kuperede terræn i Southwell distriktet

Læs mere

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 2015-003-01 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s Jagt- og Safari tur for jæger og ledsager er en ideel rejse for jægeren, der ønsker en oplevelse sammen med sin ledsager, ven

Læs mere

BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014

BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014 BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014 Sag.nr. 750-86T89 Jagtdistrikt: Dorchester - Sydengland Vi tilbyder her et toprevir i det naturskønne og frodige Sydengland med et samlet jagtareal på ca. 4.000 ha. der varierer

Læs mere

Jagt i Sydafrika(Kirkwood)

Jagt i Sydafrika(Kirkwood) Jagt i Sydafrika(Kirkwood) Det er os en fornøjelse at kunne sende vores kunder til vores partner i Sydafrika og vide at de er i gode hænder. Vores partner Umlilo Safaris, en Outfitter & Professional Hunters,

Læs mere

Bukkejagt. Strathmore Estate/Glamis Castle. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Bukkejagt. Strathmore Estate/Glamis Castle. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Bukkejagt Strathmore Estate/Glamis Castle 2015 Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Bukkejagt Fra midten af April - August 1-4 jægere Scotsport tilbyder kvalitets bukkejagt i den

Læs mere

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Dette er jagt i en fantastisk og uberørt vildmark Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri) er den stærkeste elg i Euroasien. Den har et stort leveområde

Læs mere

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri), er den stærkeste elg i Eurasien. Den har et stort leveområde øst for Jenissej, i den østlige del af Rusland. Jagt

Læs mere

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt Kamchatka Brunbjørn Rusland kaldes for bjørnelandet, da det har den største bjørnebestand i verden. Den gode trofæ kvalitet, sammen med den gode pris, giver en god grund til at jage bjørn her. Der til

Læs mere

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt Royal Deeside Estates & Aberdeenshire Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt i det skotske højland Jagten på den skotske højlandshjort må

Læs mere

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt i Irland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt 2-8 jægere fra slutningen af November til 1 Februar Co. Kerry Sydvest Irland Irland har altid været kendt for den

Læs mere

SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE

SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE 6.-16.April 2010 Indabushee - typisk terræn Campen i Indabushee I samarbejde med både den danske, norske og svenske buejægerforening kan vi nu tilbyde

Læs mere

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness Området, hvor bukkejagten kan finde sted er ud fra dette Wellness område. Totalt råder vi over en stor del af bukkejagten på ca. 50.000 ha i dette område.

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

AUSTRALIEN SOUTHERN SAFARIS BY PAUL TRUCOLLO

AUSTRALIEN SOUTHERN SAFARIS BY PAUL TRUCOLLO AUSTRALIEN Australien er mulighedernes land som turist - her er muligheder for fysiske udfoldelser af næsten enhver art. Det være sig til lands, til vands og i luften. Et kæmpe land med en ligeså stor

Læs mere

Kustania Sibirsk Råbuk 2015

Kustania Sibirsk Råbuk 2015 Kustania Sibirsk Råbuk 2015 Vores samarbejdspartner har mere end 12 års erfaring for afvikling af jagtarrangementer, og har mange forskellige jægere fra hele verden på jagt. Jagten gennemføres i området

Læs mere

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Kronhjortejagt Glencally & Glendamph Estates Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt i det skotske højland Jagten på den skotske højlandshjort må betragtes

Læs mere

KYRGYSTAN KIRGISISTAN - IBEX & MARCO POLO

KYRGYSTAN KIRGISISTAN - IBEX & MARCO POLO KYRGYSTAN KIRGISISTAN - IBEX & MARCO POLO Kirgisistan tilhører gruppen af mindre republikker, som er beliggende i det Centrale Asien. Landet grænser op til Kina mod syd og øst Tajikistan mod syd og vest,

Læs mere

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår Det her er jagt i vildmarken Rusland kaldes også bjørnelandet det har den største bjørne bestand i verden og den gode trofækvalitet sammen med den gode pris

Læs mere

Namibia Dana Safaris. Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme

Namibia Dana Safaris. Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme Namibia Dana Safaris - Hunting and photographic safaris since 1986 Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme Nationaldyret i Namibia er oryxen eller gemsbukken, som er afbilledet ovenfor. Et meget smukt

Læs mere

Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009

Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009 Lad drømmen blive til virkelighed Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009 De yderst attraktive tilbud på de omstående sider, hvor man virkelig kan spare

Læs mere

Antilopejagt hos Limpopo Safaris

Antilopejagt hos Limpopo Safaris HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Antilopejagt hos Limpopo Safaris Overblik HØJDEPUNKTER Hos Limpopo Safaris oplever du antilopejagten i Afrika i sin reneste form. Åndeløs spænding,

Læs mere

Hundyrjagt i Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Hundyrjagt i Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hundyrjagt i Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hundyrsjagt fra 21. oktober til 15. februar Glenfiddich Estate, Aberdeenshire, 2-6 jægere pr. gruppe Glencally Estate, Angus,1-2

Læs mere

Haglbøssejagt. Skotland

Haglbøssejagt. Skotland Haglbøssejagt evt. kombineret med riffeljagt på hundyr Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Rough Shooting Fra slutningen af Oktober til 1. Februar Aberdeenshire/Angus Estates

Læs mere

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy ligger i det syd-østlige Zimbabwe, ikke langt fra grænsen til Mozambique. Området er det største privatejede vildtreservat

Læs mere

KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING

KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING Suffolk Sydøst England Walberswick 150 km nord for London Vi har et særdeles godt jagtrevir for kinesisk vandrådyr og muntjac, som er beliggende ved

Læs mere

Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Walked Up Grouse (rype) jagt Royal Deeside/Aberdeenshire Estates 4-6 jægere fra 12 August til midten af September

Læs mere

Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika

Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika På de følgende sider gives en grundig information og gennemgang af, hvad der sker med dine trofæer, fra det øjeblik du forlader jagtområdet, og til de er klar til

Læs mere

JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin

JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin Jagten: Efter at vi har fået testet både jagten på Kronhjort, Dåhjort, Vildsvin og Gemse, fortsætter vi med stor tilfredshed samarbejdet

Læs mere

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND JSEN: Jag ALT OM JAGTRE t på White Tail i Fi nland JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND Jagt på White Tail i kombination med haglbøssejagt på agerhøns og snepper. Tlf.: (+45) 62 20 25 40 info@diana.dk Finland

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Sydafrika. Et eventyr, som bare skal opleves!

Sydafrika. Et eventyr, som bare skal opleves! Sydafrika Et eventyr, som bare skal opleves! Drømmer du om jagt i Afrika, til jordnære priser? Så er du kommet til det rette sted! Sammen med vores outfitter i Eastern Cape, Sydafrika: Two Waters Safaris,

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Royal Deeside Estates Aberdeenshire Fra slutningen af April til begyndelsen af August 1-6 jægere Dette

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

Rejsebetingelser for Greenland Getaways

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Rejsebetingelser for Greenland Getaways Generelle bestemmelser Alle pakkerejser, der købes af en kunde hos et rejsebureau i Danmark, er underlagt Lov om Pakkerejser. Den lov er til for at beskytte den

Læs mere

GRATIS LEDSAGEROPHOLD PÅ ANTILOPEJAGT HOS OSONJIVA HUNTING SAFARIS

GRATIS LEDSAGEROPHOLD PÅ ANTILOPEJAGT HOS OSONJIVA HUNTING SAFARIS un agt hos Osonjiva H ej op til an på ld ho agerop JSEN: Gratis leds ALT OM JAGTRE GRATIS LEDSAGEROPHOLD PÅ ANTILOPEJAGT HOS OSONJIVA HUNTING SAFARIS GRATIS ophold for din ledsager! det er da noget af

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Kronhjortejagt. Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Skotland. Scotsport

Kronhjortejagt. Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Skotland. Scotsport Kronhjortejagt Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt i det skotske højland Jagten på den skotske højlandshjort må betragtes

Læs mere

ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS

ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS gt JSEN: Antilopeja ALT OM JAGTRE is hos Limpopo Safar ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS Jagt på 45.000 ha i den nordlige del af Sydafrika (Limpopo-provinsen). Fantastiske forhold både for jægere, ledsagere

Læs mere

Rumænien Brunbjørn 2015

Rumænien Brunbjørn 2015 Rumænien Brunbjørn 2015 I Rumænien har vi mulighed for at arrangere jagt på brunbjørn i flere forskellige revirer, hvor succesraten er meget høj. De forskellige revirer, som der jages på, er fra 10.000-24.000

Læs mere

GRØNLAND. Outfitter Johanne Bech

GRØNLAND. Outfitter Johanne Bech GRØNLAND Outfitter Johanne Bech En natur, der gavmildt byder på alt fra indlandsis til frodige dale, fra larmende vandfald til stille søer, fra snævre kløfter til uendelige vidder. Fra august, når mørket

Læs mere

Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015

Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015 Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015 Vi har hermed fornøjelsen at fremsende dig vores Jagt i Polen. Vi sender ikke gæster

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

TYRKIET ET FANTASTISK JAGTLAND

TYRKIET ET FANTASTISK JAGTLAND TYRKIET ET FANTASTISK JAGTLAND Tyrkiet, broen mellem Asien og Europa, tilbyder nogle af de fineste jagtområder i verden, hvor der er blevet jaget i årtusinder. Fra Taurus bjergene ved middelhavet til Mercan

Læs mere

Danhostel Fredericia 26. juni 2015 kl. 10.37 Til: "info@cdl.dk" 30 4-sengs værelse 06.11.15 08.11.

Danhostel Fredericia <fredericia@danhostel.dk> 26. juni 2015 kl. 10.37 Til: info@cdl.dk <info@cdl.dk> 30 4-sengs værelse 06.11.15 08.11. Side 1 af 5 Jørn Schlamovitz Bang-Andersen Reservation 1 meddelelse Danhostel Fredericia 26. juni 2015 kl. 10.37 Til: "info@cdl.dk" Cornelia-De-Lange-Syndrom

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Nigel Archer Safaris. Kenya

Nigel Archer Safaris. Kenya Side 1 af 6 Nigel Archer Safaris Kenya Nigel Archer har igennem mange år været kendt som en yderst erfaren professionell jæger på såvel storvildt, plains game og fuglejagt. Hans baggrund som både akademisk

Læs mere

TANZANIA. SPECIAL TILBUD BIG 4 Selous Game Reserve Storvildtjagt i Afrikas bedste jagtland

TANZANIA. SPECIAL TILBUD BIG 4 Selous Game Reserve Storvildtjagt i Afrikas bedste jagtland Lad drømmen blive til virkelighed TANZANIA SPECIAL TILBUD BIG 4 Selous Game Reserve Storvildtjagt i Afrikas bedste jagtland Tanzania, the land of Kilimanjaro og menneskehedens vugge tilbyder noget af det

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS. 11 dage med dyrerig safari i Chobe og Hwange og imponerende

Læs mere

Malariafri Familie Safari i Sydafrika

Malariafri Familie Safari i Sydafrika Malariafri Familie Safari i Sydafrika 12 dage fra kr. 18.600,- REJSERUTE: JOHANNESBURG - PILANESBERG N.P. - SUN CITY - CAPE TOWN Malariafri og familievenlig rundrejse med indkvartering i familieværelser

Læs mere

BUKKEJAGT I RUMÆNIEN

BUKKEJAGT I RUMÆNIEN ænien : Bukkejagt i Rum N E JS E TR G JA ALT OM BUKKEJAGT I RUMÆNIEN Selektiv afskydning på bukke i Rumænien, hvor du selv vælger, hvor meget du vil udfordres. En interessant og enestående afskydning.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 235/2007 afsagt den 23. juni 2008 ****************************** KLAGER P T (3 pers.) 2630 Tåstrup SALGSBUREAU ARRANGØR Stjernegaard Rejser A/S Stjernegaard

Læs mere

BUKKEJAGT I KROATIEN

BUKKEJAGT I KROATIEN ien : Bukkejagt i Kroat N E JS E TR G JA ALT OM BUKKEJAGT I KROATIEN Kroatien har meget jagt at tilbyde og gode bestande af råvildt. Vi kan nu tilbyde bukkejagt - på denne jagt vælger jægeren selv hvor

Læs mere

Sortbjørn i Canada. British Columbia BC Trackers

Sortbjørn i Canada. British Columbia BC Trackers Sortbjørn i Canada Uanset om du henlægger din forårsjagt på sortbjørn til den ene eller den anden destination i Canada, så vil en fantastisk frodig og storslået natur komme dig i møde. Her er åbne vidder,

Læs mere

Ungarn. Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen

Ungarn. Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen Ungarn Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen Kombineret bade- og jagtferie for hele familien, ved en af Europas største ferskvandssøer midt i Ungarn. Søbredden er ideel for familier med børn, da der er

Læs mere

Scotsport Gl. Sellingvej 3 8370 Hadsten +45 87 610 610 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Scotsport Gl. Sellingvej 3 8370 Hadsten +45 87 610 610 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Kære Jæger.. Velkommen til nyhedsbrev, marts 2009. Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsmail, beder vi dig blot sende os en mail, og vi vil naturligvis slette dig fra vores liste. Bukkejagt i Skotland,

Læs mere

Mauritius - Rusahjort - 2015

Mauritius - Rusahjort - 2015 Mauritius - Rusahjort - 2015 Afslappet luksus i eksotiske omgivelser - En jægers tropeparadis På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusahjort. Der er naturligvis

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN BESTILLING AF REJSEN Du bestiller rejsen på www.bhutanspecialisten.dk eller på telefon 61 71 51 15. Vi sender dig en tilmeldingsblanket, som du skal udfylde og

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa februar juni 2016

Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa februar juni 2016 Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa 14. - 26. februar 2017 17. juni 2016 Kl. Tirsdag den 14. februar 2017 Fly nr.: 05.35 Vi anbefaler seneste mødetid i Københavns lufthavn til min.

Læs mere

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris.

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris. Generelle lejebestemmelser De generelle lejebestemmelser er gældende for samtlige ferieboliger formidlet gennem Vacasol International A/S (i det følgende kaldt Vacasol). Vacasols virke er formidling af

Læs mere

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Spangsbjerg Kirkevej 133, 6700 Esbjerg Tlf.: 50 16 31 94 E-mail: kontakt@greenlandgetaways.

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Spangsbjerg Kirkevej 133, 6700 Esbjerg Tlf.: 50 16 31 94 E-mail: kontakt@greenlandgetaways. Rejsebetingelser 1 Rejsebetingelser for Greenland Getaways Generelle bestemmelser Alle pakkerejser, der købes af en kunde hos et rejsebureau i Danmark, er underlagt Lov om Pakkerejser. Den lov er til for

Læs mere

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM 1 Den juridiske person bag VIAVANA.com 1.1. VIAVANA.com er et handelsnavn som benyttes af den juridiske person VIAVANA A/S. 1.2. Oplysninger om VIAVANA

Læs mere

Gemse og muflon i Slovenien 2015

Gemse og muflon i Slovenien 2015 Gemse og muflon i Slovenien 2015 Slovenien har siden 1991 været selvstændig, og er siden da blevet et elsket sted at jage, og der er en god infrastruktur, stabile forhold, samt en meget venlig befolkning

Læs mere

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon +45 6223 1110. Telefax +45 6223 1775 E-mail: diana@diana.dk. www.diana.

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon +45 6223 1110. Telefax +45 6223 1775 E-mail: diana@diana.dk. www.diana. Tjekkiet Vi har fornøjelsen at kunne tilbyde jagt på nogle af de gode og velorganiserede revirer i Tjekkiet. Tjekkiet er ofte undervurderet i jagtlig henseende, men er egentlig et fremragende jagtland

Læs mere

Tahr-, gemse- og kronhjortejagt i New Zealand

Tahr-, gemse- og kronhjortejagt i New Zealand HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Tahr-, gemse- og kronhjortejagt i New Zealand Overblik HØJDEPUNKTER Jagt i New Zealand på kronhjort og øvrige arter foregår på det ca. 2000 ha store

Læs mere

PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014

PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014 PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014 Rejser man til Sydafrika, møder man en hel verden i ét land, som med sin utrolige variation og store gæstfrihed kan tilfredsstille selv den mest

Læs mere

Polen Revir Artemida på fastpris

Polen Revir Artemida på fastpris Polen Revir Artemida på fastpris De fleste jægere kan ikke få nok af jagten på den smukke råbuk og når man har oplevet det en gang, ved man hvorfor. På vores stamrevir Artemida i det nordvestlige Polen,

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798

Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798 Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798 Amakulu Safari Tilbyder dig spændende rejsemuligheder og oplevelser for livet. Amakulu Safari er et selskab ejet af det dansk/sydafrikanske ægtepar

Læs mere

Vi tager forbehold for kursændringer og trykfejl. Priserne inkluderer ikke ydelser, som ikke fremgår af ovennævnte.

Vi tager forbehold for kursændringer og trykfejl. Priserne inkluderer ikke ydelser, som ikke fremgår af ovennævnte. BOSNIEN- HERZEGOVINA Jagt på gemse Vi har 2 spændende former for jagt på gemse i Bosnien, enten den fysisk udfordrende med pirschjagt i bjergene, eller som jagt fra båd eller yacht langs de stejle bjergsider

Læs mere

Haglejakt. Skotland. Scotsport evt. kombineret med riffeljagt på hundyr

Haglejakt. Skotland. Scotsport evt. kombineret med riffeljagt på hundyr Haglejakt evt. kombineret med riffeljagt på hundyr Skotland Scotsport +44 13398 89290 scotsportuk@btconnect.com www.scotsportuk.com Rough Shooting Fra slutningen af Oktober til 1. Februar Aberdeenshire/Angus

Læs mere

Nyjæger Bukkejagt i Polen

Nyjæger Bukkejagt i Polen Nyjæger Bukkejagt i Polen Kære jæger. Her kommer dit tilbud på Bukke jagt i Polen. Vi håber tilbudet vil kunne konkretisere dine drømme en smule, og bringe dig, et skridt nærmere en tur for livet... Med

Læs mere

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen.

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen. Mauritius 2015 På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusa hjorten. Der er naturligvis også mulighed for at rejse derned, alene med det formål at jage hjorten.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere I Blekinge län, ca. 2½ times kørsel fra København er Snärjeskogen beliggende lige på grænsen til Sveriges sydligste

Læs mere

Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins

Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins Går man med planer om at gæste Sydafrika og kombinere jagt og sigthseeing er dette stedet. Lodgen er dansk ejet af Per Grunnet og hans kone som købte stedet for nu flere

Læs mere

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Italien 2015 Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 26. Juni kl. 10.30 Mødetid kl. 10.00 Bagageindlevering Torsdag d. 25. juni kl. 15.00

Læs mere

EN: Sikajagt i Irlan SIKAJAGT I IRLAND

EN: Sikajagt i Irlan SIKAJAGT I IRLAND JS ALT OM JAGTRE d EN: Sikajagt i Irlan SIKAJAGT I IRLAND I det sydvestlige Irland ligger grevskabet Kerry. Det er et utrolig smukt område med bjerge og dale, floder og bække, søer og fjorde, bl.a. finder

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

: Gemsejagt på B GEMSEJAGT PÅ BALKAN

: Gemsejagt på B GEMSEJAGT PÅ BALKAN alkan : Gemsejagt på B N E JS E TR G JA ALT OM GEMSEJAGT PÅ BALKAN Vi har den fornøjelse at tilbyde denne spændende jagt på Balkan gemse med betagende udsigt over Adriaterhavet og mulighed for at planlægge

Læs mere