Referat af Provstiudvalgsmøde 7. oktober 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Provstiudvalgsmøde 7. oktober 2015"

Transkript

1 Tilstede: Anne Bro Assenholt (ABA), Ilse Kyndesgaard (IK), Jette Christensen (JC), Jørgen Knudsen (JK), Peer Kjøller (PK) og Preben Egeholt (PE) Annette Brounbjerg Bennedsgaard (ABB), Birgitte Søhoel (BS) og Nina Odby Mortensen (NOM) Afbud fra: Erik Schönwald (ES) 1. Bordet rundt (O) 2. Godkendelse af dagsorden (B) Dagsordenen blev godkendt med følgende ændringer: Punkt 37. Fælles regnskabsfunktion ændres fra orienteringspunkt til beslutningspunkt. Punkt 38. Brev fra Brandt revision udskydes til næste PU-møde den Godkendelse af referat (B) 4. Nyt fra (O) a. Formand Intet at berette. b. Provst Det blev besluttet at Nyt fra provst fremover bliver udsendt skriftligt med kommende dagsorden. Møder afholdt siden sidste PU-møde: 20.aug: Horsens Kirkegårde, bredt emnefelt. 21.aug: Hansted menighedsråd om økonomiske kvaler/svært ved at administrere økonomien. 24.aug: Vor Frelser, Henning om Natkirken der er flyttet fra Vor Frelser til Klosterkirken aug: Præstekursus Lund for alle præster 1.sep: Set og sket, Horsens kanalen, interview om pastoratsændringer mv. 2.sep: Møde med HK, lønforhandling for provstisekretær 2.sep: Temamøde for PU i Skanderborg 3.sep: Budgetsamråd 6.sep: Bispeindsættelse 10.sep: Flygtningeinitiativet 11.sep: Brainstormmøde om indsamling til flygtninge 16.sep: Lønmøde for formænd og kontaktpersoner 18.sep: Høsttale i Brædstrup Klippen sep: Provsteårsmøde 2.okt: Lønforhandling for præster 6.okt: APV kursus for provster 7.okt: Inspirationsweekendsmøde Præstesituation:

2 Genopslag af stilling i Tamdrup-Nim-Underup-Føvling Ragnhild Kristensen fortsat syg Dorte Isaksen bevilliget studieorlov Lønforhandlinger Opgaver på bedding: -Kirkegårdssamarbejde -Skole-Kirke samarbejde -Budgetproces Andet: -Indbrud i Hatting Kirke for 5.gang. Temapunkter: 5. Inspiration fra temamødet i Skanderborg (D) Glæde og stolthed over det vi allerede gør/har gjort i PU. Fokus på i hvordan vi i kommende indsatsområder kan støtte menighedsrådene i det de allerede gør/alligevel skal gøre. 6. Målsætning for Horsens Provstiudvalg (D) Det blev besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe som skal arbejde videre på PU s målsætning. Arbejdsgruppen består af ABB, IK, ABA og PE. Brainstorm på mødet: Hvad er vores rolle som Provstiudvalg i forhold til MR, Præster og ansatte og hvad der foregår på kryds og tværs? Sammenhæng og forståelse for at man er én enhed. PU skal være katalysator for samarbejde og idéer. Støtte til menighedsrådene. Iværksætter mild indpisker. PU s synlighed hvad foretager vi os og hvem er vi. PU som koordinerende funktion. PU som vidensbank, inspirerende, vejledende og visionært men ikke topstyret. PU skal have forståelse for MR s medarbejdersituation medarbejderpleje, ansatte og kvotering. Anlægsplaner for 4-5 år, 5. års vedligeholdelsesplaner. PU er katalysator for MR kan gå i helikopterperspektiv og besindende sig på hvordan man kan samarbejde i sognet ansatte og MR imellem, MR og præster. Hvordan de kan lave mere kirke. PU som katalysator for en modig kirke der tør gå nye veje, men også holde fast i det som virker. Bedre prioritering af vores ressourcer. Nye relevante tiltag. Besparelser gennem geografiks fleksibilitet, kalkning, indkøb m.m. Punktet genoptages på fremtidigt PU møde.

3 Driftsarbejde: 7. Skole Kirke samarbejdet (B) a. Forslag om buspenge på budgetsamrådet PU har i budget 2016 bevilliget kr til Skole-Kirke samarbejdet i Denne bevilling gælder såvel løn som drift. PU besluttede at man foreløbigt kan bruge af de kr. til buspenge, og er der behov for flere penge kan de søges. 8. Kirkegårdssamarbejdet (D/B) a. Kontrakt om skitseplaner (B) På Budgetsamråd den 3. september blev vedtægten om kirkegårdssamarbejdet vedtaget. Der udarbejdes en kontrakt med kirkegårdskonsulent Anne Marie Møller om udarbejdelse af planerne. b. Kontrakt med xx om digitale kort (B) Provstiet har modtaget tilbud fra Arne Dahl Kristensen. PU besluttede at indhente flere tilbud efter udbudsreglerne. c. Kirkegårdssamarbejdets placering/organisering (D/B) PE har sagt ja til at være tovholder på projektet. 9. Økonomi 2016 (B) a. Budget 2016 Budget 2016 blev besluttet. 10. Evaluering af afsluttende budgetsamråd (D) PU var positive overfor årets afsluttende budgetsamråd og syntes at aftenen forløb fint. Forslag til forbedringer er blandt andet at der ønskes bedre hold på vedtægtsafstemninger; disse ikke burde ligge sent på aftenen da folk var ved at være trætte og har nogen ændringsforslag til vedtægterne, skal disse være indsendt i god tid før en afstemning og ikke nævnes på selve budgetsamrådet. 11. Fundraising til Folkekirkens Nødhjælp (O) Indsamlingen er i fuld gang, og menighedsråd fra hele provstiet bidrager ved at være med i Kuben og ved at samle ind ved egne arrangementer. Pt. er der indgået på indsamlingskontoen. 12. Synsprotokoller (B) Menighedsrådenes synsprotokoller blev godkendt. De godkendte syn er udført på følgende lokationer: - Endelave sogn; Endelavekirke, kirkegård og præstegård. - Vær sogn; Vær kirke, præstebolig, kapel, kirkegård, graverfaciliteter, konfirmandgård og sognegård. - Nebel sogn; Serridslev kirke, kapel og kirkegård, Nebel kapel og kirkegård. - Vedslet sogn; Vedslet kirke og kirkegård. Sønderbro sogn; Der har været afholdt ekstraordinært syn i Præsteboligen på Nattergalevej 1 pga. mistanke

4 om skimmelsvamp. ABB orienterede om at teknologisk institut har lavet undersøgelse af kælderen, og vi afventer svar. 13. Inspirationsweekend (O) Der er pt.71 tilmeldte til weekenden. 14. Formandsmøde til november (D) a. Forslag fra Vær Forslaget medtages på formandsmødet den 18. november. b. Bred samtale om hvad vi gerne vil have arbejdet med i sognene/provstiet Der var en god dialog på mødet om hvad vi gerne vil arbejde med i sognene og provstiet i fremtiden. På mødet diskuteres hvordan overførsel af midler på 5 % puljen skal administreres. Der orienteres om kirkegårdssamarbejde og kontaktpersoner. Der holdes en brainstorm for formænd om hvad de gerne vil arbejde videre/mere med. c. Andet 15. Bygningssagkyndig (B) PU besluttede at ansætte en ny bygningssagkyndig. En lokal byggesagkyndig foretrækkes. PU må komme med andre forslag i løbet af uge 42. Annette går videre med sagen. Ansøgninger: 16. Horsens Kirkegårde; godkendelse af projekt vedr. Vestre Kapel (B) PU tager stilling til projektbeskrivelsen når der fremlægger en finansieringsplan fra Horsens Kirkegårde, eller hvis projektet kan holdes indenfor bevillingen på budget 2015 på kr Vær; ansøgning om 5 % midler til ekstra omk. ved udskiftning af tag på Vær Kirke (B) Ansøgning om kr fra 5 % midler. 18. Hatting; anmodning om udtalelse fra PU til stiftet (B) Anmodning om udtalelse vedrørende ønske om restaurering af Lars de Thygesons mausolæum for egne midler. Videresendes til Stiftet med anbefaling. 19. Tamdrup; ansøgning om at bruge anlægsbevilling til reparation af vindue og ændring af orgels stemmebro (B) Reparation af vindue blev godkendt.

5 Ændring af orglets stemmebro blev ikke godkendt. 20. Føvling; ansøgning om godkendelse af projekt vedr. automatisk ringning (B) 21. Lundum-Hansted; ansøgning om 5 % midler (B) Ansøgning om kr. fra 5 % midlerne til dækning af dels asfalt fra Stængervej ind til kirkehuset, samt til asfalt op langs den nye præstebolig. 22. Endelave; ansøgning om godkendelse af tilbud om fornyelse af teleslyngeanlæg i Endelave Kirke samt placering af anlægget (B) Udgiften afholdes af egne driftsmidler. Ansøgningen videresendes til Stiftet med anbefaling. 23. Vær; ansøgning om godkendelse af restaurering af altermaleri Vær Kirke (B) Projektet koster inkl. moms og kan finansieres af egne midler. Ansøgningen videresendes til Stiftet med anbefaling. 24. Vor Frelser; godkendelse af forslag til ny alterudsmykning (B) Ansøgning om godkendelse af kunstneren Erik Heides forslag til ny alterudsmykning. Forslaget videresendes til Stiftet med anbefaling. 25. Hatting; borebiller i Hatting Kirkes loft (B) Ansøgning om 5 % midler på kr inkl. moms. 26. Kattrup-Tolstrup; ansøgning om 5 % (B) Ansøgning om 5 % midler på kr kr. til dækning af uforudset tilbagebetaling af varme. 27. Lukket punkt vedr. personale (B) 28. Tamdrup/ Hatting; ansøgning om at flytte sognegrænsen (B) Ansøgningen videresendes til Stiftet med anbefaling. 29. Fælles regnskabsfunktion (B) Thyrsted-Uth ønsker at indgå i den fælles regnskabsfunktion pr. 1. september 2015 og Vær-Nebel den 1. oktober 2015.

6 Orienteringspunkter om sager i provstiet: 30. Nim-Underup-Føvling; samarbejdsaftale mellem de tre sogne om at ansætte personale ved de tre kirker og kirkegårde i en fælles organisation (O) Godkendelse fra Kirkeministeriet. 31. Tyrsting; ansøgning om konsulentbistand i forbindelse med varme og klima (O) Tyrsting har søgt stiftet om konsulentbistand og stiftet har tilkaldt varmekonsulenten. 32. Haderslev; aflysning af servitut vedrørende Tyrsted gamle præstegård (O) Haderslev Stift anbefaler Kirkeministeriet at tillade aflysning af servitut vedrørende Tyrsted gamle præstegård. 33. Østbirk; Østbirk Kirke istandsættelse af tag (O) Stiftet principgodkender projektet for istandsættelse. 34. Brædstrup; nedrivning af Ring Lade (O) Horsens Kommune har godkendt ansøgning om nedrivning af Ring Lade. Stiftet er orienteret. 35. Hatting; indbrud i Hatting Kirke (O) Tilbud på nyt vindue er indhentet og videresendt til Stiftet med anbefaling som hastesag. 36. Hvad så Luther? (B) PU vil ikke benytte sig af tilbuddet. 37. Ændring af sognegrænser (O) Forespørgsel fra Stiftet om tilhørsforhold på tre adresser beliggende i Vor Frelser Sogn, Sønderbro Sogn og Kloster Sogn. 38. Brev fra Brandt Revision og Rådgivning (O) Punkt udsættes til møde den 23. oktober. 39. Evt. (O) Herunder datoforslag til PU-møder Næste møde er den 23. oktober, på Rådhustorvet 21, 2. sal. På Provstiudvalgets vegne Nina Odby Hüttel Provstisekretær

7

6 Provstiudvalgsarbejdet set fra oven (D) Dette punkt blev ikke behandlet, da vi skønnede at der ikke var tid til det.

6 Provstiudvalgsarbejdet set fra oven (D) Dette punkt blev ikke behandlet, da vi skønnede at der ikke var tid til det. Referat for: Horsens Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 11:00-14:30 Mødested: Gudenå Hospice Tilstede: Erik Schönwald (ES), Ilse Kyndesgaard (IK), Jette Christensen (JC), Jørgen Knudsen (JK), Preben

Læs mere

PU møde 22. april 2015. Kl. 09:45-14:00 Mødested: Statsfængslet Østjylland, Frodesdalsvej 3, 8700 Horsens.

PU møde 22. april 2015. Kl. 09:45-14:00 Mødested: Statsfængslet Østjylland, Frodesdalsvej 3, 8700 Horsens. Referat for: Horsens Provstiudvalg PU møde 22 april 2015 Kl 09:45-14:00 Mødested: Statsfængslet Østjylland, Frodesdalsvej 3, 8700 Horsens Til stede: Ilse Kyndesgaard (IK), Preben Egeholt (PE), Jette Christensen

Læs mere

Dagsorden for: Horsens Provstiudvalg. PU møde 25. juni 2014. Kl. 10.00 Mødested: Torsted Sognehus Version: 1

Dagsorden for: Horsens Provstiudvalg. PU møde 25. juni 2014. Kl. 10.00 Mødested: Torsted Sognehus Version: 1 Dagsorden for: Horsens Provstiudvalg PU møde 25. juni 2014. Kl. 10.00 Mødested: Torsted Sognehus Version: 1 Til stede: Ilse Kyndesgaard, Jette Christensen, Preben Egeholt, Anne Assenholt, Jørgen Juul Knudsen,

Læs mere

Dagsorden: O: Orientering D: Drøftelse B: Beslutning

Dagsorden: O: Orientering D: Drøftelse B: Beslutning Til stede: Ilse Kyndesgaard, Preben Egeholt, Jørgen Juul Knudsen, Jette Christensen, Anne Assenholt, Peer Dam Kjøller, Annette B. Bennedsgaard. Samt personalekonsulent Birgitte Søhoel Ikke til stede: Erik

Læs mere

PU møde 6. januar Kl Mødested: Provstikontoret, Rådhustorvet 21, 2.sal, 8700 Horsens

PU møde 6. januar Kl Mødested: Provstikontoret, Rådhustorvet 21, 2.sal, 8700 Horsens Referat for: Horsens Provstiudvalg PU møde 6. januar 2016. Kl. 11.00-14.30 Mødested: Provstikontoret, Rådhustorvet 21, 2.sal, 8700 Horsens Kommende PU-møder: 10/2-2/3-6/4-25/5-15/6-17/8-5/10-9/11-7/12.

Læs mere

PU møde 15. juni Kl. Kl Mødested: Provstikontoret, Rådhustorvet 21, 2. sal, 8700 Horsens

PU møde 15. juni Kl. Kl Mødested: Provstikontoret, Rådhustorvet 21, 2. sal, 8700 Horsens Referat for: Horsens Provstiudvalg PU møde 15. juni 2016. Kl. Kl. 10.00-14.30 Mødested: Provstikontoret, Rådhustorvet 21, 2. sal, 8700 Horsens Tilstede: Jette Christensen (JC) - Annette Bennedsgaard (ABB)

Læs mere

3 Forberedelse til budgetsamråd Provsten præsenterede et forslag til aftenens forløb og gennemgik vedtægten for omfordelingspulje.

3 Forberedelse til budgetsamråd Provsten præsenterede et forslag til aftenens forløb og gennemgik vedtægten for omfordelingspulje. Dagsorden for: Horsens Provstiudvalg PU møde 21. august 2014. Kl. 11.00-14.00 Mødested: Torsted Sognehus Version: 2 Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt og underskrevet Godkendelse

Læs mere

Referat for: Horsens Provstiudvalg. PU møde 19. januar Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Horsens Provstiudvalg. PU møde 19. januar Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Horsens Provstiudvalg PU møde 19. januar 2018. Kl. 11.00-14.30 Mødested: Provstikontoret Tilstede: Ilse Kyndesgaard (IK), Annette Bennedsgaard (ABB), Annette Ravn (AR), Jørgen Juul Knudsen

Læs mere

PU møde 5. oktober Kl. kl Mødested: Provstikontoret, Rådhustorvet 21, 2. sal, 8700 Horsens

PU møde 5. oktober Kl. kl Mødested: Provstikontoret, Rådhustorvet 21, 2. sal, 8700 Horsens Referat for: Horsens Provstiudvalg PU møde 5. oktober 2016. Kl. kl. 9.00-12.30 Mødested: Provstikontoret, Rådhustorvet 21, 2. sal, 8700 Horsens AA deltog fra pkt. 7 og fremefter. PE deltog ikke i behandlingen

Læs mere

PU møde 10. februar Kl. kl Mødested: Provstikontoret, Rådhustorvet 21, 2. sal, 8700 Horsens

PU møde 10. februar Kl. kl Mødested: Provstikontoret, Rådhustorvet 21, 2. sal, 8700 Horsens Referat for: Horsens Provstiudvalg PU møde 10. februar 2016. Kl. kl. 11.00-14.30. Mødested: Provstikontoret, Rådhustorvet 21, 2. sal, 8700 Horsens Kommende PU-møder: 2/3-6/4-25/5-15/6-17/8-5/10-9/11-7/12.

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. februar 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. februar 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. februar 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Fraværende med afbud: Jens Chr. Hvergel Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt Det fastholdes

Læs mere

Referat for: Køge Provstiudvalg. PU møde 25. juni 2014. Kl. kl 18 Mødested: Borup Præstegård. Ingen afbud Mødet sluttede kl 21.30

Referat for: Køge Provstiudvalg. PU møde 25. juni 2014. Kl. kl 18 Mødested: Borup Præstegård. Ingen afbud Mødet sluttede kl 21.30 Referat for: Provstiudvalg PU møde 25. juni 2014. Kl. kl 18 Mødested: Borup Præstegård Ingen afbud Mødet sluttede kl 21.30 Mødepunkt 1 Underskrift af referat fra PU-møde d. 9.4.2014 Referatet blev underskrevet.

Læs mere

Referat for: Skive Provstiudvalg PU møde 17. marts 2011. Kl. 19.00 Mødested: Sallinggade 1, Skive

Referat for: Skive Provstiudvalg PU møde 17. marts 2011. Kl. 19.00 Mødested: Sallinggade 1, Skive Referat for: Skive Provstiudvalg PU møde 17. marts 2011. Kl. 19.00 Mødested: Sallinggade 1, Skive Til stede var Peder Frederiksen, Margit Bisgård, Jørgen Nielsen, Else Jensen, Erik Krogh, Susan Aaen, Betty

Læs mere

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 3. april 2014. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 3. april 2014. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 3. april 2014. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor Mødedeltagere: Inge Bastkær Rasmussen, Birthe Larsen, Frode Skjold, Jens Larsen, Paw Jønsson,

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 13. maj Kl. 16,30 Mødested: Folkehjem. Fraværende med afbud: Ove Steiner Rasmussen og Jens Kvist

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 13. maj Kl. 16,30 Mødested: Folkehjem. Fraværende med afbud: Ove Steiner Rasmussen og Jens Kvist Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 13. maj 2014. Kl. 16,30 Mødested: Folkehjem Fraværende med afbud: Ove Steiner Rasmussen og Jens Kvist Stiftets kommunikationsmedarbejder Birthe Jørgensen deltog

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 6. januar 2015. Kl. 16,30 Mødested: Folkehjem. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 6. januar 2015. Kl. 16,30 Mødested: Folkehjem. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 6. januar 2015. Kl. 16,30 Mødested: Folkehjem Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Godkendt 3 Besøg af revisor

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Mødepunkt 1 Sag: Meddelelser til og fra provstiet (849) Grene provsti fremsender forespørgsel

Læs mere

Dagsorden for: Aarhus Søndre Provstiudvalg. PU møde 23. august Kl Mødested: Hjulbjergvej 175, Holme Version: 1. Godkendt.

Dagsorden for: Aarhus Søndre Provstiudvalg. PU møde 23. august Kl Mødested: Hjulbjergvej 175, Holme Version: 1. Godkendt. Dagsorden for: Aarhus Søndre Provstiudvalg PU møde 23. august 2017. Kl. 9-12 Mødested: Hjulbjergvej 175, Holme Version: 1 Mødepunkt 1 PU referat 19. juni 2017 Sag: PU referat (970) PU referat fra 19. juni

Læs mere

Referat for: Assens Provstiudvalg. PU møde 21. august 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet provstikontoret. Provstiudvalget var fuldtalligt.

Referat for: Assens Provstiudvalg. PU møde 21. august 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet provstikontoret. Provstiudvalget var fuldtalligt. Referat for: Assens Provstiudvalg PU møde 21. august 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet provstikontoret Provstiudvalget var fuldtalligt. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden, inkl. evt. tilkomne punkter

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. september 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. september 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. september 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Sag: Referat 06.08.2013 (975)

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 2. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Søndersø Præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 2. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Søndersø Præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 2. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Søndersø Præstegård Til stede til møde: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Stig Saxbjørn, Grethe Monrad, Bente Kaysen og sekretær

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 6. september 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret, Kirkevej 11

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 6. september 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret, Kirkevej 11 Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 6. september 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret, Kirkevej 11 Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt 2 Tilføjelser til dagsorden 3

Læs mere

Punkt 4: fra Store Heddinge MR deltagoghelene Drejer og kirkegårdslederen ved Store Heddinge kirkegård.

Punkt 4: fra Store Heddinge MR deltagoghelene Drejer og kirkegårdslederen ved Store Heddinge kirkegård. Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 24. marts 2015. Kl. 15.00 Mødested: Haslev kirkehus, Kirketorvet, Haslev Punkt 4: fra Store Heddinge MR deltagoghelene Drejer og kirkegårdslederen ved Store

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 28. februar 2012. Kl. 9.30 Mødested: Lyngå Præstegård

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 28. februar 2012. Kl. 9.30 Mødested: Lyngå Præstegård Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 28. februar 2012. Kl. 9.30 Mødested: Lyngå Præstegård Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra seneste møde Godkendt og underskrevet 2 Tilføjelser til dagsorden

Læs mere

Dagsorden for: Syddjurs Provstiudvalg. PU møde 25. januar Kl Mødested: Molsvej 8B Version: 1. Afbud: Torben Jensen

Dagsorden for: Syddjurs Provstiudvalg. PU møde 25. januar Kl Mødested: Molsvej 8B Version: 1. Afbud: Torben Jensen Dagsorden for: Syddjurs Provstiudvalg PU møde 25. januar 2018. Kl. 13.00 Mødested: Molsvej 8B Version: 1 Afbud: Torben Jensen Provst Lars Seeberg, Norddjurs Provsti deltager i dagsordenens punkt 17. Pga.

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 22. april 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 22. april 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 22. april 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Ansøgning om tilladelse til at overskride

Læs mere

Referat for: Salling Provstiudvalg PU møde 20. juni 2012. Kl. 19.00 Mødested: Sallinggade 1, Skive

Referat for: Salling Provstiudvalg PU møde 20. juni 2012. Kl. 19.00 Mødested: Sallinggade 1, Skive Referat for: Salling Provstiudvalg PU møde 20. juni 2012. Kl. 19.00 Mødested: Sallinggade 1, Skive Tilstede var Peder Frederiksen, Jørgen Nielsen, Marigt Bisgård, Else Jensen, Betty Ahrenfeldt, Susan Aaen,

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 11. juni 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde. Fraværende Kjeld Pedersen

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 11. juni 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde. Fraværende Kjeld Pedersen Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 11. juni 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Fraværende Kjeld Pedersen Mødepunkt 1 Sag: Synsudskrifter (945) - Fåborg Sogn Fåborg kirke Fåborg

Læs mere

Referat for: Frederikshavn Provstiudvalg PU møde 14. november 2011. Kl. 14.00 Mødested: Fladbjerg Kapel

Referat for: Frederikshavn Provstiudvalg PU møde 14. november 2011. Kl. 14.00 Mødested: Fladbjerg Kapel Referat for: Frederikshavn Provstiudvalg PU møde 14. november 2011. Kl. 14.00 Mødested: Fladbjerg Kapel Mødepunkt 1 Sag: PU-møde (448) Referat fra mødet den 3. oktober til godkendelse og underskrift Referat

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 27. januar 2014. Kl. 13.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 27. januar 2014. Kl. 13.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 27. januar 2014. Kl. 13.00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt 2 Tilføjelser til dagsordenen Ingen 3 Provstiet

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 4. november 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Jacob Lysemose deltog under punkt 3

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 4. november 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Jacob Lysemose deltog under punkt 3 Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. november 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Jacob Lysemose deltog under punkt 3 Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat

Læs mere

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg. PU møde 30. september 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret. Afbud: Helga Wulf

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg. PU møde 30. september 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret. Afbud: Helga Wulf Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 30. september 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret Afbud: Helga Wulf Punkt 4: Formand Finn Fabricius - Havnelev og arkitekt Henning Johansen deltager

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 16. marts Kl Mødested: Christian X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 16. marts Kl Mødested: Christian X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 16. marts 2016. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Christian X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Vibeke Lentz, Hans-Christian Jørgensen,

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 5. april 2011. Kl. 17,00 Mødested: Næstmark 19

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 5. april 2011. Kl. 17,00 Mødested: Næstmark 19 Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 5. april 2011. Kl. 17,00 Mødested: Næstmark 19 Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Sag: PU møder referater (417)

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 19. august 2014. Kl. 16,30 Mødested: provstikontor. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 19. august 2014. Kl. 16,30 Mødested: provstikontor. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 19. august 2014. Kl. 16,30 Mødested: provstikontor Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Godkendt 3 Bjolderup kirke

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 19. marts 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 19. marts 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 19. marts 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Kjeld Bruun, Else Wismar, Grethe Monrad og

Læs mere

Referat for: Odder Provstiudvalg. PU møde 7. oktober 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Odder Provstiudvalg. PU møde 7. oktober 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 7. oktober 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Tilstede: Dorte R. Sørensen Erling Mikkelsen Inga Salten Steenkjær Jens Peter Petersen Afbud fra: Mette R.

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 11. marts 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 11. marts 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 11. marts 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Fraværende med afbud: Even Christensen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 26. maj 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud:

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 26. maj 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud: Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 26. maj 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Mødepunkt 1 PUK budget 2016 Foreløbigt PUK budget fremlægges.

Læs mere

Referat for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 27. maj Kl Mødested: 1 Ansøgning Sag: Asaa Kirke (731) - Asaa Sogn

Referat for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 27. maj Kl Mødested: 1 Ansøgning Sag: Asaa Kirke (731) - Asaa Sogn for: Brønderslev Provstiudvalg PU møde 27. maj 2015. Kl. 16.00-18.00. Mødested: Mødepunkt 1 Ansøgning Sag: Asaa Kirke (731) - Asaa Sogn Ansøgning Ansøgning om udskiftning af tagrender. Der er indhentet

Læs mere

Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. juni 2013. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Version: 2

Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. juni 2013. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Version: 2 Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. juni 2013. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Version: 2 Thore Jensen deltager under punkt 3. Mødepunkt Indstilling 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 18. april 2013. Kl. 13.00 Mødested: Favrskov provstikontor

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 18. april 2013. Kl. 13.00 Mødested: Favrskov provstikontor Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 18. april 2013. Kl. 13.00 Mødested: Favrskov provstikontor Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt 2 Tilføjelse til dagsordenen Intet 3 Provstiet

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 30. august 2011. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Domprovstegården

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 30. august 2011. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Domprovstegården Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 30. august 2011. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Domprovstegården Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 20. juni 2011 Godkendt og underskrevet. Godkendes af

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 10. december 2012. Kl. 14.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå præstegård

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 10. december 2012. Kl. 14.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå præstegård Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 10. december 2012. Kl. 14.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå præstegård Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt. 2 Tilføjelse til dagsorden

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 20. februar 2012. Kl. 17,00 Mødested: Næstmark 19

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 20. februar 2012. Kl. 17,00 Mødested: Næstmark 19 Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 20. februar 2012. Kl. 17,00 Mødested: Næstmark 19 Afbud fra Birgit Hougaard Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden 2 Referat fra sidste møde 3 Genner

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 10. maj Kl Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 10. maj Kl Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 10. maj 2017. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Til stede: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Vibeke Lentz, Hans-Christian Jørgensen, Ulla Jeppesen,

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 2. december 2014. Kl. 16,30 Mødested: Hotel Europa, Aabenraa. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 2. december 2014. Kl. 16,30 Mødested: Hotel Europa, Aabenraa. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 2. december 2014. Kl. 16,30 Mødested: Hotel Europa, Aabenraa Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Godkendt 3 Bjolderup-Uge.

Læs mere

Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 26. august 2013. Kl. Kl 19.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 26. august 2013. Kl. Kl 19.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 26. august 2013. Kl. Kl 19.00 Mødested: Provstikontoret Tilstede: Dorte R. Sørensen Herdis Moesby Møller Jensen Inga Salten Stenkjær Knud Søndergaard Svend Aage

Læs mere

Referat Herning Søndre Provsti Møder

Referat Herning Søndre Provsti Møder Referat Herning Søndre Provsti Møder PU-møde 21. maj 2019 - d. 21-05-2019 kl. 15:30 til 23:59 Deltagere: Kirsten Braad Thyssen, Carsten Hoffmann, Poul Rosenvinge Nissen, Poul Ole Højgaard Bech, Ejvind

Læs mere

Referat for: Frederikshavn Provstiudvalg PU møde 4. juni 2008. Kl. Mødested: Fladbjerg Kapel

Referat for: Frederikshavn Provstiudvalg PU møde 4. juni 2008. Kl. Mødested: Fladbjerg Kapel Referat for: Frederikshavn Provstiudvalg PU møde 4. juni 2008. Kl. Mødested: Fladbjerg Kapel Mødepunkter 1 Referat Sag: PU-møde den 2. april 2008 (66) Referat fra mødet den 2. april 2008 til endelig godkendelse.

Læs mere

Referat for: Stege-Vordingborg Provstiudvalg PU møde 19. marts 2014. Kl. kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret, Færgegårdsvej 3, 4760

Referat for: Stege-Vordingborg Provstiudvalg PU møde 19. marts 2014. Kl. kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret, Færgegårdsvej 3, 4760 Referat for: Stege-Vordingborg Provstiudvalg PU møde 19. marts 2014. Kl. kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret, Færgegårdsvej 3, 4760 Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra PU mødet 19.2.2014 Referat godkendt

Læs mere

Referat fra Provstiudvalgsmødet den 9. april 2015.

Referat fra Provstiudvalgsmødet den 9. april 2015. HILLERØD PROVSTI PROVSTEN: HILLERØDSHOLMSALLE 5 3400 HILLERØD 48 24 90 60 PROVSTIKONTOR: ØSTERGADE 16,1 3400 HILLERØD 70 23 03 93 e-mail: jfc@km.dk Hjemmeside: www.hilleroedprovsti.dk 1) Godkendelse af

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 2. april 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 2. april 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 2. april 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Fraværende med afbud: Birgti Hougaard og Henrik Alsted Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Læs mere

Vor Frue-Vesterbro Provstiudvalg PU-møde den 19. juni 2017 kl

Vor Frue-Vesterbro Provstiudvalg PU-møde den 19. juni 2017 kl Vor Frue-Vesterbro Provstiudvalg REFERAT PU-møde den 19. juni 2017 kl. 17.40-19.30 Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67, 1112 København K. Pkt. Sag / Emneord / Resume 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 30. november Kl Mødested: Chr X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 30. november Kl Mødested: Chr X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 30. november 2016. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr X's Alle 118 Til stede: John Bagger-Pedersen, Vibeke Lentz, Hans-Christian Jørgensen, Ulla Jeppesen, provst

Læs mere

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 10. april Kl Mødested: Den gl. Skole i Benløse

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 10. april Kl Mødested: Den gl. Skole i Benløse Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 10. april 2013. Kl. 13.00 Mødested: Den gl. Skole i Benløse Afbud med anmeldt forfald: Grethe Larsen Vedrørende punkt 12: Projektleder Tom Olsen, Fælleskrematoriet

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 26. oktober Kl. 17 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 26. oktober Kl. 17 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 26. oktober 2016. Kl. 17 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Arne Nielsen, Poul Ellerød Andersen og Marianne Hauge Suppleant Kai Nielsen

Læs mere

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 25.januar 2012. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 25. januar 2012 kl.19.

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 25.januar 2012. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 25. januar 2012 kl.19. Dato og år: Blad nr. 181 25.januar 2012 Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 25. januar 2012 kl.19.00 Afbud: Anne Lundblad Marianne Dyreholt Inge Birch Tonny R. Hansen Dagsorden: Efterretningssager:

Læs mere

Referat for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 11. januar Kl Mødested: Hjallerup Kulturhus. 1 Om- og tilbygning

Referat for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 11. januar Kl Mødested: Hjallerup Kulturhus. 1 Om- og tilbygning Referat for: Brønderslev Provstiudvalg PU møde 11. januar 2017. Kl. 15.30-17.30 Mødested: Hjallerup Kulturhus Mødepunkt Beslutning 1 Om- og tilbygning Medarbejderfaciliteter, Hjallerup. Præstentation af

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Jørgen Hansen.

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Jørgen Hansen. Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Jørgen Hansen. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden PU medlemmerne ser gerne

Læs mere

Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg. PU møde 26. juni Kl Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars

Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg. PU møde 26. juni Kl Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg PU møde 26. juni 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden / tilføjelse dagsorden. Dagsorden godkendes

Læs mere

Referat Tønder Provsti Møder

Referat Tønder Provsti Møder Referat Tønder Provsti Møder PU-møde 13. juni 2019 - d. 13-06-2019 kl. 13:00 til 15:30 Deltagere: Tønder Provstiudvalg Christina Rygaard Kristiansen ikke tilstede ved afgørelse under pkt. 13, 14, 15, 16

Læs mere

Referat Herning Nordre Provsti Møder

Referat Herning Nordre Provsti Møder Referat Herning Nordre Provsti Møder PU-møde 8. november 2018 - d. 08-11-2018 kl. 15:30 til 23:59 Deltagere: Kirsten Braad Thyssen, Anne Marie Søe Nørgaard, Carsten Hoffmann, Knud Erik Lundtofte Hansen,

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af punkt 5: Henvendelse fra biskop Marianne Christiansen. Anmodning om medfinansiering.

1 Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af punkt 5: Henvendelse fra biskop Marianne Christiansen. Anmodning om medfinansiering. Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 7. oktober 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden med tilføjelse af punkt 5: Henvendelse fra biskop Marianne

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 28. januar Kl Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 28. januar Kl Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 28. januar 2016. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Hans-Christian Jørgensen, Ulla W. Jeppesen og

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 14. januar 2014. Kl. 16.30 Mødested: i lokaler hos HMN Naturgas

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 14. januar 2014. Kl. 16.30 Mødested: i lokaler hos HMN Naturgas Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 14. januar 2014. Kl. 16.30 Mødested: i lokaler hos HMN Naturgas Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg. PU møde 27. november 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars

Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg. PU møde 27. november 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg PU møde 27. november 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars Mødedeltagere: Hanne Petersen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Poul T.

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 30. januar 2014. Kl. 14.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 30. januar 2014. Kl. 14.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 30. januar 2014. Kl. 14.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Fraværende Morten Thaysen Kjeld Pedersen deltog ikke i punkterne 2, 3, 4 og 6. Mødepunkt 1

Læs mere

Referat for: Kolding Provstiudvalg. PU møde 7. februar Kl Mødested: Provstihuset

Referat for: Kolding Provstiudvalg. PU møde 7. februar Kl Mødested: Provstihuset Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 7. februar 2017. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Mødepunkt 1 Ansøgning om 5% midler kr. 9.000,- til øget mellemregning i 2017 med Fjelstrup vedr. præstegården

Læs mere

Referat for: Kolding Provstiudvalg. PU møde 10. januar Kl Mødested: Provstihuset

Referat for: Kolding Provstiudvalg. PU møde 10. januar Kl Mødested: Provstihuset Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 10. januar 2017. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Mødepunkt 1 Menighedsplejen ansøgning om midler til løn til afrejst medarbejder i 2016 kr. 25.000,-. Sag: Menighedsplejen

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg. PU møde 25. juni 2014. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Favrskov Provstiudvalg. PU møde 25. juni 2014. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 25. juni 2014. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Referatet fra sidste møde blev godkendt (mangler at blive

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 14. maj 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 14. maj 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 14. maj 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt og underskrevet 2 Tilføjelse til dagsorden

Læs mere

Referat,25-08-2015 Side: 2

Referat,25-08-2015 Side: 2 Referat for: Køge Provstiudvalg PU møde 25. august 2015. Kl. Kl. 18 Mødested: Borup Præstegård Ingen afbud. Mødet sluttede kl 21.30. Mødepunkt 1 Underskrift af referat fra møde d. 25.6.2015 Referatet blev

Læs mere

Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg. PU møde 22. januar 2015. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret, Messervej 2, 9600 Års

Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg. PU møde 22. januar 2015. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret, Messervej 2, 9600 Års Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg PU møde 22. januar 2015. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret, Messervej 2, 9600 Års Mødedeltagere: Hanne Petersen, Villy S. Jørgensen, Axel H. Pedersen, Mogens

Læs mere

Referat for: Hadsund Provstiudvalg. PU møde 20. maj 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor. Afbud: Jane Jelsbak

Referat for: Hadsund Provstiudvalg. PU møde 20. maj 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor. Afbud: Jane Jelsbak Referat for: Hadsund Provstiudvalg PU møde 20. maj 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor Afbud: Jane Jelsbak Jane Jelsbak udtræder af Provstiudvalget pr. 31/05, hvorefter suppleant Hanne Munk

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 29. oktober 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 29. oktober 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 29. oktober 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Fraværende med afbud: konstitueret provst Anne Margrethe Hvas Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6 Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6 Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Afbud fra Elli. Dagsorden godkendt. 2 Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 20. maj 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud:

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 20. maj 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud: Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 20. maj 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Mødepunkt 1 PUK budget 2015 Godkendt med rettelser. Foreløbigt

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 3. februar 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Ove Steriner Rasmussen

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 3. februar 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Ove Steriner Rasmussen Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. februar 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Ove Steriner Rasmussen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 21. januar 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 21. januar 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 21. januar 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Mødepunkt 1 Kregme MR - Forslag til møde med PU vedr. Kregme

Læs mere

Referat Bogense Provsti Møder

Referat Bogense Provsti Møder Referat Bogense Provsti Møder Bogense provstiudvalgsmøde 20180920 - d. 20-09-2018 kl. 17:00 til 21:00 Deltagere: Keld Balmer Hansen, Bente Helene Hatting Kaysen, Doris Marie Mogensen, Else Haubro Wismar,

Læs mere

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 15. februar 2012. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 15. februar 2012. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 15. februar 2012. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev Provstiudvalget besluttede indledningsvis, at følgende materiale blev behandlet på mødet. Bilag

Læs mere

Referat for: Aarhus Søndre Provstiudvalg. PU møde 11. oktober Kl Mødested: Hjulbjergvej 175, Holme. Per Thomsen fravær

Referat for: Aarhus Søndre Provstiudvalg. PU møde 11. oktober Kl Mødested: Hjulbjergvej 175, Holme. Per Thomsen fravær Referat for: Aarhus Søndre Provstiudvalg PU møde 11. oktober 2016. Kl. 9.00 Mødested: Hjulbjergvej 175, Holme Per Thomsen fravær Mødepunkt 1 Referat fra provstiudvalgsmødet den 14. september 2016 Sag:

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Der er tilføjet nyt punkt 15 og 16 Begge ounkter er ansøgninger fra Poulsker

1 Godkendelse af dagsorden Der er tilføjet nyt punkt 15 og 16 Begge ounkter er ansøgninger fra Poulsker Referat for: Bornholms Provstiudvalg PU møde 4. maj 2017. Kl. 14:00 Mødested: Søborgstræde 11, Rønne Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Der er tilføjet nyt punkt 15 og 16 Begge ounkter er ansøgninger

Læs mere

Referat Bogense Provsti Møder

Referat Bogense Provsti Møder Referat Bogense Provsti Møder Bogense provstiudvalgsmøde 20190320 - d. 20-03-2019 til 23:59 Deltagere: Keld Balmer Hansen, Kjeld Bruun, Erik Steen Hansen, Bente Helene Hatting Kaysen, Else Haubro Wismar

Læs mere

1. Dagsordenen. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Blad nr. 210-210 - Referat fra menighedsrådsmøde onsdag den 9. januar 2013 klokken 19.00 i Sognehuset. Tilstede: Bente Normann Rasmussen, Elsebeth Karlskov, Jan Weber, Thorkild Højvig, Erik Risager Thomsen,

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 1. december 2015. Kl. 17,00 Mødested: Lord Nielson, Rådhusgade 5, Aabenraa

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 1. december 2015. Kl. 17,00 Mødested: Lord Nielson, Rådhusgade 5, Aabenraa Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 1. december 2015. Kl. 17,00 Mødested: Lord Nielson, Rådhusgade 5, Aabenraa Fraværende med afbud: Ove Steiner Rasmussen og Jens Kvist Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse

Læs mere

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 24. september 2009. Kl. Kl. 19.00 Mødested: Præstegade 20 Haderslev

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 24. september 2009. Kl. Kl. 19.00 Mødested: Præstegade 20 Haderslev Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 24. september 2009. Kl. Kl. 19.00 Mødested: Præstegade 20 Haderslev Mødepunkt Beslutning 1 Fraværende Afbud fra Kim Eriksen. Øvrige mødt. 2 5% midler til

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 3. juni 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 3. juni 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. juni 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Fraværende med afbud: Kjeld Sørensen, Ove Steiner Rasmussen og Jens Kvist Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 25. januar 2012. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 25. januar 2012. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 25. januar 2012. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Sag: PU møder referater

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 14. juni 2012. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 14. juni 2012. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 14. juni 2012. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 22. maj 2012. Beslutning Godkendt og underskrevet. Via mail

Læs mere

Referat for: Kolding Provstiudvalg. PU møde 18. juni 2014. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset

Referat for: Kolding Provstiudvalg. PU møde 18. juni 2014. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 18. juni 2014. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Mødepunkt 1 Ansøgning om projektgodkendelse og 5% midler kr. 57.000,- til nye dør i Sdr. kapel Sag: Ansøgning

Læs mere

Referat for: Hjørring Nordre og Søndre provstiudvalg. PU møde 6. oktober 2015. Kl. 13:00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti

Referat for: Hjørring Nordre og Søndre provstiudvalg. PU møde 6. oktober 2015. Kl. 13:00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti Referat for: Hjørring Nordre og Søndre provstiudvalg PU møde 6. oktober 2015. Kl. 13:00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti Mødet startet kl. 13:00 og afsluttet kl. 16:10 Lisbeth Waaentz forlod mødet kl.

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 28. august 2012. Kl. kl. 16.30 Mødested: i lokale hos HMN Naturgas

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 28. august 2012. Kl. kl. 16.30 Mødested: i lokale hos HMN Naturgas Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 28. august 2012. Kl. kl. 16.30 Mødested: i lokale hos HMN Naturgas Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen (SAP) Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen

Læs mere

REFERAT PU-møde 5.5.2015 kl. 17.00 Ågerup sognegård, Ågerupvej 34

REFERAT PU-møde 5.5.2015 kl. 17.00 Ågerup sognegård, Ågerupvej 34 Afbud fra Anne Rosendal. REFERAT PU-møde 5.5.2015 kl. 17.00 Ågerup sognegård, Ågerupvej 34 Mødet indledtes i Ågerup kirke, hvor repræsentanter fra menighedsrådet samt arkitekt Jesper Holm redegjorde for

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 26. juni 2012. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 26. juni 2012. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 26. juni 2012. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Fraværende med afbud: Birgit Hougaard Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden 2 Referat fra sidste møde Sag:

Læs mere

PU møde 30. oktober 2014. Kl. Søborg præstegård, Konfirmandstuen Mødested: 15.00

PU møde 30. oktober 2014. Kl. Søborg præstegård, Konfirmandstuen Mødested: 15.00 Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 30. oktober 2014. Kl. Søborg præstegård, Konfirmandstuen Mødested: 15.00 Fraværende med afbud: Mødepunkt 1 PUK revisionsprotokollat 2013 Sag: Regnskab 2013

Læs mere

Referat for: Fredensborg Provstiudvalg. PU møde 18. februar Kl Mødested: Arken, Rungsted Kirke

Referat for: Fredensborg Provstiudvalg. PU møde 18. februar Kl Mødested: Arken, Rungsted Kirke Referat for: Fredensborg Provstiudvalg PU møde 18. februar 2015. Kl. 10.00 Mødested: Arken, Rungsted Kirke Mødedeltagere: Hans-Henrik Nissen, Birgit Veng, Peter Hansen, Birgitte Mouritzen, Edel Søndergaard,

Læs mere