Referat af Castberggårds ordinære repræsentantskabsmøde Lørdag den 26. april 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Castberggårds ordinære repræsentantskabsmøde Lørdag den 26. april 2014"

Transkript

1 Referat af Castberggårds ordinære repræsentantskabsmøde Lørdag den 26. april Valg af dirigent, bisidder, referent og stemmetællere: Dirigent: Karsten Urup Bisidder: Svend Tarpgaard Referent: Helle Nielsen 2 stemmetællere: Erik Kristensen og Holger Jensen. Karsten gennemgår hvem der er mødt op fra de forskellige døveforeninger mv. Der er mødt 17 medlemmer op fra repræsentantskabet + bestyrelsen for Castberggård (Ole Faustrup ikke tilstede) Repræsentanter fra Castberggårds ledelse: Jobcenterchef Holger Jensen og chefforstander Erik Kristensen 2. Formandens og forstanderens beretning Simon fortæller hvad der er sket og arbejdet med siden sidste repræsentantskabsmøde: Fokus på vedtægtsændringer, hvor blandt andet DDI får plads i bestyrelsen. Omlægning af årsplan for mødeaktiviteter i bestyrelsen. Ny jobcenterleder. Besparelse efter underskud på 3 mio. Geninvestering og afvikling af obligationsmidler. Tilbagebetaling af moms på kr til Castberggård. Energiprojekt. Ny revisor. 2013: Nyt samarbejde med revisionsfirmaet BDO. Startskud til energiprojekt. Udskiftning af medlemmer i bestyrelsen. Påbud fra arbejdstilsynet omkring tunge løft mm. Salg af Urlev Tolkeformidling til 12K. Bondehusets tilstand til overvejelse og frem: Forbedring af arbejdsmiljø i køkkenet og generelt. Arbejdsgruppe med fokus på de gamle bygninger. Mere fokus på repræsentantskabet.

2 Årsberetning højskolen: Erik Kristensen byder alle velkommen og synes det er så dejligt, at der er kommet så mange. Repræsentantskabet er en vigtig del, der er dem som vælger bestyrelsesmedlemmer og kan vedtage vedtægtsændringer. Pionerdrømmer: Hvad var det for nogen drømme vi havde før i tiden? Hvad var tankerne i 70 erne? Hvad var hele grundtanken? 1. At virke som et samlingssted er hele nøgleordet 2. At står til rådighed med kurser for alle de foreninger og personer, som har noget med hørelsen at gøre. Samlingssted og kurser - lever vi pionerdrømmene ud? Tingene er forandret og der er kommet rigtig meget nyt teknologi. Tiden forandrer sig. Vi har mange kvadratmeter ca m2 med kontor, undervisningslokaler, værelser og fællesområder. Vi vil rigtig gerne have mere plads, da ofte vi bliver begrænset. Behovet for enkeltværelser er i kraftig stigning. Vi bruger mange penge på vedligeholdelse, men vi ønsker at stedet ser pænt og indbydende ud. Vedr. nyt teknisk udstyr så har vi søgt og fået fra Oticon til hjælp til nyt høreteknisk udstyr i foredragssalen og i hallen. Vi har udfordringer i form af akustikken på Castberggård og har derfor investeret i lydflader for at tilgodese CI brugerne. Vores nye behov: Flere enkeltværelser Flere kontorfaciliteter, da de nuværende ikke de bedste Skal de gamle bygninger - bondehuset og værkstedet - bestå? Dette skal vi arbejde med fremadrettet. Virksomhedsoversigt for Castberggård: Højskolen og Jobcenteret fylder jo størstedelen. Kursuscentret. Feriecentret har egen bestyrelse og er en selvstændig enhed men det er jo højskolen, der laver forretningerne med feriecentret og holder det i gang. Navigator Campus er også en selvstændig enhed. Så alt i alt er vi en kompleks virksomhed. Hvordan er den her arbejdsplads? : Hvis man spørger medarbejderne, så tror jeg alle vil sige, at vi er glade for vores arbejde. Men der opstår jo også problemer - sådan er det jo. Erik kan konstatere, at rigtig mange gerne vil arbejde her. Det ses i form af alle de uopfordrede ansøgninger, han modtager. Der er gode arbejdsforhold på Castberggård. Vi bruger kr. om året på en sundhedsordning til vores medarbejdere. Det er godt givet ud, da vore medarbejdere i tilfælde af sygdom, hurtigere kan komme i behandling og hurtigere er tilbage på arbejdet igen. Personalet skal være med i kantineordningen på Castberggård som koster kr. 300,- om måneden.

3 Vi har fået indskrevet Castberggårds tegnsprogspolitik i vores personalehåndbog. Alle skal bruge tegnsprog i pauser mv. Erik fremhæver, at på Castberggård anerkender vi tegnsprog som et selvstændigt sprog. Det ligger helt fast. Personalet og eleverne har lige haft 2 dage med tegnsprogsundervisning i et stort fællesskab. Elevuger: 1280 uger om året er et tal der er bestemt for længe siden. Kurven går lidt og op ned og vi har ikke altid nået målet. Der blev derfor besluttet, at der skulle gøres en større indsats. Vi lavede mange kurser med stor succes, men desværre blev vi nødt til at aflyse flere kurser, fordi vi fik alt for mange elevuger. Hvis vi overskrider de 1280 uger får vi ikke tilskud, hvilket betyder at vi sætter penge til ved afholdelse af kurser udover de 1280 uger. Erik listede de forskellige planlagte højskolekurser op for Der har været en tendens til, at der blev planlagt alt for mange kurser, der blev aflyst p.g.a. manglende tilmeldinger. Dette er ændret og nu er der fundet et passende leje. Vi gør en del i at lave højskoleaftner med kendte personer, hvor døve og hørehæmmede kan deltage. Vi har skrivetolke, TSK og tegnsprogstolke. Disse højskoleaftner starter med buffet. Endvidere har vi haft succes med Energikonference, Fundraisinkursus, fester mv. Erik takker alle for et godt samarbejde og et særligt tak til bestyrelsen, der altid bidrager og stiller op - også når krisen kradser. Årsberetning Jobcenter: Holger Jensen: Som Erik siger, så fylder Job - og udviklingscentret en stor del. Udover Castberggård i Urlev har vi også en afdeling på Frederiksberg. Det er en organisation med rødder mange år tilbage. Der har været udfordringer i jobcenteret på grund af finanskrisen og besparelse i de kommunale jobcentre, der er nødsaget til at holde deres borgere hjemme og selv hjælpe dem. Pt. er der 19 ansatte i Jobcentret alle med forskellige uddannelser såsom pædagoger, lærer, tegnsprogstolkeuddannede, socialrådgivere, akademikere og administration. Jobcentret laver jobfastholdelse og jobskaffelse og sikring af information og dokumentation. Vi fik i i 2005 en permanent bevilling på 11. mill. om året på baggrund af et gennemgående forlig i Folketinget med undtagelse af Dansk folkeparti. Bevillingen kan kun opsiges, hvis alle partier er enige herom. Vi har følgende visioner i jobcentret: Vi vil være kendt for, gennem en specialiseret beskæftigelsesindsats, at skabe en fast position på arbejdsmarkedet for døve og personer med hørenedsættelse. Vi vil sammen med den enkelte, i et ressource- og helhedsorienteret fokus finde redskabet der giver muligheder på arbejdsmarkedet. Vi vil være et aktivt samlingspunkt for beskæftigelsesindsatsen for døve og personer med hørenedsættelse. Vi vil udvikling af indsatserne og samarbejde omkring beskæftigelse for døve og personer med nedsat hørelse.

4 og følgende værdier: Faglighed, Anerkendelse, Nytænkning, og Engagement. Herudover er vi blevet godkendt som bosted (Campus) som døgntilbud og er uafhængig af den statslige bevilling. I øjeblikket har vi 5 personer på dette tilbud. Der har været efterspørgsel på forløb som indeholder sprog og integration. Et forløb for flygtninge, der ikke har nogen form for sprog eller tegnsprog. Brit har fået opgaven og hun er fantastisk til at aflæse dem, der hverken har tale eller tegnsprog. Vi har som tidligere nævnt mange faggrupper ansat og det er rigtig sjovt. Af de 19 ansatte er der 6 døve og 2 hørehæmmede. Hvad har der været særlig fokus på?: Vi har fået en ekstra bevilling på 2, 3 mio. kr. Formålet med denne ekstrabevilling er at udvikle et testredskab, der kan teste svært hørehæmmede og døve for ordblindhed. Vi laver dette projekt i samarbejde med forskellig døveskole og Københavns universitet. Projektet forventes afsluttet i Der er stor interesse omkring dette projekt fra forskellige interesseorganisationer. Vi har haft et samarbejde med Fredericia Kommune omkring mentorkursus, hvilket resulterede i et kursus til ansatte i post DK for både døve og hørende. Vi har en medarbejder der er i gang med at lave en PHD med fokus på hørehæmmede og stress sammenhæng og udvikling. Vores næste store projekter: At få lavet en screening af ny sygemeldte i et samarbejde med jobcentre og kommunikationscentre. Vi får deltagerne alt for sent og ved at lave en screening har vi mulighed for at få dem tidligere i deres sygdomsforløb og få dem hurtigere på ret køl og i arbejde igen. Oprettelse af opgangsfællesskab (en form for bofællesskab med støtte). Der skal endnu engang oprettes en ny selvstændig virksomhed. Afrunding og kommentar til Erik og Holgers beretninger Spørgsmål: Eriks svar: Hvordan Castberggård kan holde disse foredrag? Vi er 4, der indimellem sætter sig ned og taler om, hvem der kunne være interessant at få til at komme. Der er forskellige prisniveauer - nogen er billige og andre er dyre, men de skal være kendte, for at der er nogen der gider komme her. Det må ikke være honoraret, der afgør om vi indgår en aftale. Vores erfaring er, at hvis det er en godt kendt, skal folk nok komme og vi får dækket vores omkostninger. Spørgsmål: Hvorfor stopper de unge deres uddannelse? Holgers svar: Overgangen fra at komme fra et beskyttet skolesystem ud i den virkelige verden kan være en stor omvæltning for de unge. I dag er de unge meget overladt til sig selv. Der er en gruppe af unge, der er særligt udsatte og som har det rigtig svært og har problemer med at agere i systemerne.

5 Spørgsmål: Eriks svar: Hvad har Castberggård i tanker de næste år? Omkring højskolen skal vi holde fast i DNA en. Det skal stadig være et sted, hvor alle med dårlig hørelse mødes. Vi vil lave en international højskole til august, hvor vi forventer at der kommer 32 deltagere. Så har vi den danske højskole, der skal arbejdes med. Erik vil rigtig gerne have input fra alle omkring højskolekurser. Holgers svar: Der er lagt en linje. Vi skal formidle kontakt mellem virksomheder og døve. I forhold til hørehæmmede, vil vi ud på jobcentrene og fortælle om, hvordan det er at være hørehæmmet og hvordan man kan hjælpe dem hurtigere. Janne formand for DDL vil gerne rose bestyrelsen, Erik og Holger for rigtig godt arbejde. Men spørger, hvorfor det er kulturministeriet, der er bevillingsgiver? Det plejer at være socialministeriet, der er Castberggårds bevillingsgiver. Castberggård har hoppet rundt mellem de 2 ministerier, hvilket har noget at gøre med Christiansborgs struktur og omlægninger. Spørgsmål: Holger svar: I forhold til den PHD hvem betaler for denne? Vi har taget penge fra vores bevilling og vi får penge fra en forskerpulje på Aalborg universitet. DDL vil også gerne give flygtninge gode vilkår så de er helt klart med på et samarbejde, hvortil Holger svarer, at vi rigtig gerne vil samarbejde med både DDL og CFD. Majbrit fra Høreforeningen giver udtryk for, at det har været voldsomt interessant at være med i dag. Spørgsmål: Erik svar: Majbritt spørger til, hvorfor man ikke laver en overenskomst, når de ansatte ønsker det men ledelsen og bestyrelsen siger I gerne vil have frihed? Vi er er helt med på en overenskomst, men vi er rigtig mange faggrupper og skal derfor lave overenskomst med rigtig mange. Måske skal vi formalisere det! Dette må blive et bestyrelsesarbejde. Beretningerne er godkendt. 3. Aflæggelse af regnskab og forelæggelse af budget. Michael Ahlgren, BDO fortæller kort om revisionsfirmaet og gennemgår regnskabet. Regnskabsprincipperne er de samme som tidligere, men flere ting er lagt sammen så regnskaber er blevet gennemskueligt. Af de væsentligste forhold nævnes, at der er ændret lidt i principperne omkring afregningen for et navigatorophold. Det er ændret fra at være en momsfri til en momspligtig aktivitet. Dette har vi gjort med tilbagevirkende kraft og har derved fået en indtægt på kr. 1,3 mio. Så det har været en stor gevinst.

6 Ved gennemgang af resultat og balance konkluderes at samlet set har Castberggård en rigtig fin økonomi. Spørgsmål til regnskabet: Salg af Urlev Tolkeformidling - det er godt nok et stort tab? Michael Ahlgren svar er, at det, der er sket er, at de 2 medarbejdere begge skulle på barsel og dermed have løn. Da aftalen med 12K blev indgået overtog de forpligtelserne i forhold til de to på orlov, mens det skyldige mellemværende mellem CBG og Urlev Tolkeformidling måtte Castberggård henlægge som et tab. Trods tabet, var det alligevel en billigere løsning for Castberggård. Regnskabet blev godkendt 4. Indkomne forslag Forslag til vedtægtsændringer: Dirigenten spørger repræsentantskabet, om det kan accepteres, at der ikke er mødt nok op til repræsentantskabsmødet? Der skal møde 2/3 af repræsentantskabet for at kunne gennemfører vedtægtsændringer. Da vedtægtsændringerne stort set kun omhandler en modernisering / omformulering af ord accepterede alle, at det fremmødte antal kan gennemføre vedtægtsændringer. Der var enighed om, at de forslåede ændringer blev vedtaget. Der var en større diskussion om, hvorvidt DeCibel skal have en plads i repræsentantskabet. Både formanden for DDL og Høreforeningen tvivlede på, om der kan komme noget godt ud af det. DeCibel er blevet meget politisk engageret. DDL føler faktisk, at Decibel modarbejder DDL s politiske arbejde og de er ikke i stand til at få et samarbejde op at køre med dem. Høreforeningen har ligeledes prøvet at få et samarbejde med Decibel uden resultat. Flere mener, at ved at få DeCibel ind repræsentantskabet, kan vi være med til at præge deres holdninger. Endvidere er det jo slet ikke sikkert, at DeCibel ønsker en plads i repræsentantskabet! Hele diskussionen ender ud i en afstemning for eller imod, at DeCibel skal med i repræsentantskabet. Der er 17 stemmeberettiget repræsentanter. Stemmeoptælling: 8 stemmer for at decibel skal inviteres ind i repræsentantskabet 5 stemmer imod at decibel skal inviteres ind i repræsentantskabet 4 stemmer blankt 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer (jvf. 10.3) Opstillede: Inge Poulsen modtager genvalg Egon Thomsen modtager genvalg

7 Birte Pedersen Egon Thomsen Inge Poulsen Alle 3 kandidater fortæller kort om hvorfor de ønsker at være en del af Castberggårds bestyrelse. Stemmeoptælling af de 17 stemmeberettigede.: Inge - 16 stemmer Egon - 4 stemmer Birte - 14 stemmer Inge Poulsen og Birte Pedersen blev valgt til bestyrelsen tillykke til de Valg af suppleanter Egon Kristensen og Egon Thomsen blev valgt tillykke til de Valg af revisor Revisionsfirmaet BDO valgt. 8. Eventuelt John Jessen: Må suppleanter komme med til bestyrelsesmøder? Det skulle vel være ok, men de får ingen stemmeret. Der henstilles til fra de tilstedeværende repræsentanter i dag, at alle de ikke fremmødte repræsentanter accepterer det i dag besluttede. Mødet slut. For referat: Helle Nielsen

Vedtægter. for. Den selvejende institution Castberggård

Vedtægter. for. Den selvejende institution Castberggård Vedtægter for Den selvejende institution Castberggård KAPITEL I NAVN OG FORMÅL: 01.1 Den selvejende uafhængige institutions navn er Castberggård, døves højskole og kursuscenter i det følgende kaldet Castberggård.

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden

Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning... 2 3 Godkendelse

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling d. 15. marts 2014 Fredericia Tegnsprogsforening

Referat fra ordinær generalforsamling d. 15. marts 2014 Fredericia Tegnsprogsforening Referat fra ordinær generalforsamling d. 15. marts 2014 Fredericia Tegnsprogsforening 1. a. Valg af dirigent Christian Høybye blev foreslået af bestyrelsen og blev valgt. b. Valg af referent Tine Lind

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder.

Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder. Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl. 19.00 på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Domea, Boligcenter Haderslev, den 17. juni 2013. Side 1 af 7

Domea, Boligcenter Haderslev, den 17. juni 2013. Side 1 af 7 Boligselskabet Futura Fredericia Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 29. maj 2013 kl. 18.30 Mødet blev holdt i fælleshuset Thygesmindevej 81, Fredericia. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 13. september 2012 kl. 19.00 På Hostrups Hotel, Tønder, Søndergade 30, 6270 Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen

Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen Boligselskabet Domea Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Der afholdtes mandag den 29. juni 2015 kl. 18.00 i Servicecenter Solrød beliggende Lindeholmen 6, st. th Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Vedtægter for Humlegårdens og Humlum Skoles Venner

Vedtægter for Humlegårdens og Humlum Skoles Venner Vedtægter for Humlegårdens og Humlum Skoles Venner 1 Stk.1: Foreningens navn er Humlegårdens og Humlum Skoles Venner (HHSV). Foreningen hører hjemme i Humlum i Struer kommune. 2 Stk.1: Foreningens formål

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE

REFERAT BESTYRELSESMØDE REFERAT BESTYRELSESMØDE Dato: tirsdag d. 4. december 2018 Tid: kl. 11.00-15.00 Sted: CBG Øst, Gunnekær 24, 2610 Rødovre Referent: Katrine Bach Immersen Tolkebestilling: Søren Winkel Bilag: Alle bilag findes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

Boligselskabet BSB Ringe

Boligselskabet BSB Ringe Boligselskabet BSB Ringe Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 18. marts 2013 kl. 16.30 i Vesterparkens fælleshus, Vesterparken, 5750 Ringe. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

LILLESKOLETRÆF Til dette års træf skal vi mødes om nogle af de udfordringer,

LILLESKOLETRÆF Til dette års træf skal vi mødes om nogle af de udfordringer, INVITATION LILLESKOLETRÆF 2018 Velkommen til Lilleskoletræf 2018. Hvad er det for et samfund, vi laver lilleskole i og lilleskole til? Hvad er det for fællesskaber og offentligheder, der omgiver vores

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

Referat fra det ordinære generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 19. marts 2016.

Referat fra det ordinære generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 19. marts 2016. Referat fra det ordinære generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 19. marts 2016. 1. Valg af a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Tine Vest

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Vedtægter for. Kommentarer. 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er. 1.2 Foreningens hjemsted er

Vedtægter for. Kommentarer. 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er. 1.2 Foreningens hjemsted er Vedtægter for Kommentarer 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er 1.2 Foreningens hjemsted er 1.3 Foreningen er tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund. 2. Formål 2.1 Foreningens primære formål er at forestå

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00 Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter 5. maj 2015 Repræsentantskabsmøde Hermed indkaldes til repræsentantskabsmøde Tirsdag den kl. 19.00 Mødet afholdes i BO-VEST, Malervangen 1, 2600 Glostrup

Læs mere

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: (7 repræsentanter iht. vedtægterne)

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: (7 repræsentanter iht. vedtægterne) Boligselskabet Futura Fredericia Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 27. juni 2011 kl. 19.00. Mødet blev holdt i fælleshuset Thygesmindevej 81, 7000 Fredericia, og startede med spisning.

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby.

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby. Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 174 Referat Generalforsamling Dato 18. mar. 2010 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 33 stemmesedler Der var i alt 45 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen / Lars Lisberg

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab

Halsnæs Ny Boligselskab Halsnæs Ny Boligselskab Endelig indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 14. marts 2018 kl. 18.00 i fælleslokalet beliggende Vognmandsgade 16, kld., 3300 Frederiksværk Dagsorden Side 1 Valg

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted Vedtægter for Oecon I Odense E16 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Oecon i Odense. Foreningen har hjemsted ved Syddansk Universitet, campus Odense. 2 Foreningens formål Foreningen har til formål,

Læs mere

Vedtægter for Atlantsammenslutningen i Danmark. Forum for sikkerhedspolitik

Vedtægter for Atlantsammenslutningen i Danmark. Forum for sikkerhedspolitik Vedtægter for Atlantsammenslutningen i Danmark Forum for sikkerhedspolitik I NAVN 1 Sammenslutningens navn er: Atlantsammenslutningen i Danmark -forum for sikkerhedspolitik 2 Sammenslutningens hjemsted

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

AB Repræsentantskabsmøde 11. maj Dagsorden. Rev. 11. maj Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter. Repræsentantskabsmøde

AB Repræsentantskabsmøde 11. maj Dagsorden. Rev. 11. maj Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter. Repræsentantskabsmøde Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter Rev. Repræsentantskabsmøde Hermed indkaldes til repræsentantskabsmøde Onsdag den kl. 19.00 Mødet afholdes i BO-VEST, Malervangen 1, 2600 Glostrup

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Stk. 1. Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance, i det følgende benævnt LOBPA, er stiftet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune.

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune. Gamle vedtægter 1) Ilskov Hallen er en selvejende institution 2) Institutionens navn er Ilskov Hallen Nye vedtægter 1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Afholdt lørdag den 24. februar 2018 på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C.

Afholdt lørdag den 24. februar 2018 på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C. Aarhus Lokalafdeling Referat fra årsmøde i Aarhus Lokalafdeling 2018 Afholdt lørdag den 24. februar 2018 på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C. Velkomst ved formand Sanne Lauridsen. 1. Valg af

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Referat af generalforsamling 15. april 2008

Referat af generalforsamling 15. april 2008 Referat af generalforsamling 15. april 2008 Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af protokol. 3. Formandens beretning 4. Årsregnskab v/ revisionsfirmaet Chr. Mortensen godkendelse af regnskab

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Udsendt den 25. september 2013. Side 1 af 6

Udsendt den 25. september 2013. Side 1 af 6 Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 17. september 2013 kl. 19.00 På Hostrups Hotel, Tønder, Søndergade 30, 6270 Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld.

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. Referat af 23. juni 2014 ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. i Ballerup Deltagere: Almenbos medlemmer med

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Vedtægter for foreningen SMYK2000. Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på

Vedtægter for foreningen SMYK2000. Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på Vedtægter for foreningen SMYK2000 Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på generalforsamlingen 5.oktober 2006 1 Foreningens Formål Foreningens primære formål er at forestå folkeoplysende voksenundervisning,

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 4. maj 2017, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418 Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl. 18.00 i fælleshuset, Sundtoften 418 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 27. maj 2015 kl. 15.30 i Fælleshuset, Albuen, Nr. Åby Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18

Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18 Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl. 18.00 i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Vedtægter. Fredericia Billard Klub. Stiftet. 17. maj 1994

Vedtægter. Fredericia Billard Klub. Stiftet. 17. maj 1994 Vedtægter Fredericia Billard Klub Stiftet 17. maj 1994 1 KLUBNAVN Klubbens navn er Fredericia Billard Klub. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme billardsporten. 3 MEDLEM AF ORGANISATIONER Fredericia

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om divisionsrådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om divisionsrådsmødet er lovlig varslet og indkaldt. Velkommen Divisionschefen byder velkommen Dirigent Referent Lovligt varslet Divisionschefen foreslår en dirigent. Dirigent foreslår en referent. Dirigenten konstaterer, om divisionsrådsmødet er lovlig

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013 Love LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI Stiftet 13. maj-2004 Revideret generalforsamling 2007. Forslag til ny revision april 2013 1 GAMLE LOVE 1 NYE LOVE 1.1 Selskabets navn er Dansk Selskab for

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til dagsorden følger partiforeningens vedtægter og kan ses nedenfor.

Bestyrelsens forslag til dagsorden følger partiforeningens vedtægter og kan ses nedenfor. Vi indkalder hermed til generalforsamling i SF-Brønshøj/Husum mandag den 16. marts 2015 kl. 19.00 i beboerlokalerne, Frederikssundsvej 118A (på hjørnet). Kære medlemmer af SF-Brønshøj/Husum, Hermed indkaldes

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling d

Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling d Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling d. 17. 03. 2018 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen Boligselskabet Domea København Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 13. december 2011 kl. 18.00 Hos Domea, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup Dagsorden: 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

Odder Vandværk A.m.b.a.

Odder Vandværk A.m.b.a. Odder Vandværk A.m.b.a. Referat Generalforsamling Dato 22. mar. 2018 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 43 stemmesedler Der var i alt ca. 56 fremmødte Afbud Referent

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning...

Læs mere

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts.

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. Fight Center Herning Vedtægter 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. 2. Foreningen er hjemmehørende i Herning. Sandagervej

Læs mere

Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018

Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018 Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018 Daniel Vest byder alle sammen velkommen til Generalforsamling, dejligt at se en del, er kommet. Idet der plejer at være

Læs mere