Beretning 2014, Rougsø Lokalhistoriske Forening.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning 2014, Rougsø Lokalhistoriske Forening."

Transkript

1 Beretning 2014, Rougsø Lokalhistoriske Forening. Året 2014 var et ganske særligt år, - det har jeg skrevet lidt om i Årsskriftet. Det var et særligt år, fordi det var i 1814 at der blev indført skolepligt i Danmark. Samme år mistede vi Norge til Sverige. Det var 150 år siden at krigen 1864 fandt sted, - krigen der gav inspiration til en meget omtalt TV serie. Det var 100 år siden at 1. verdenskrig startede. Det var meget store begivenheder, som vi sammen med de tre andre Egnsarkiver i Norddjurs kommune, Sønderhald, Nørre Djurs og Grenå, havde som fælles tema i vores udstilling på Kulturdagen på Gl. Estrup Landbrugsmuseum. I årsskriftet for 2014 er der artikler om flere af disse begivenheder. Det var også i 2014 at vi modtog det første beløb fra Elro Fonden, kr. Vi havde ansøgt om lidt flere, men er meget taknemmelig for de kr. For pengene har vi købt 5 nye computere, en server, 1 ekstern harddisk, 2 scannere, en avisscanner, en projektor, en ekstra skærm, kabler og stik + installation. Det er superlækkert at arbejde på nye hurtige computere. Åbent Hus arrangementet i november samlede igen over 100 besøgende. Fornemt forarbejde af udvalget, med Hans-Jørn Meineche i spidsen. Tak for det. Stationsbygningen i Allingåbro. Vi har deltaget i to møder på og om stationsbygningen i Allingåbro, - kan den udnyttes lidt bedre?

2 Vi har også været en del ude af huset. Kulturdagen, som jeg har været lidt inde på, var flyttet fra Allingåbro skole til Landbrugsmuset på Gl. Estrup. Ca besøgte stedet, hvilket må siges at være en stor fremgang. Vi fire arkiver havde et dejligt lokale, men ikke så mange besøgende som vi havde på Allingåbroskolen. Måske det hænger sammen med, at Sebastian Klein var engageret til at underholde, hvilket nok var årsag til, at der var rigtig mange børn mødt frem, - det er ikke dem der aflægger arkiverne et besøg. 4 cykelture med indlagt lokalhistorie. Disse cykelture har tre formål: 1. Vi får motion og frisk luft. 2. Det sociale, - man får snakket en del og hygget i pausen. 3. Vi lokker deltagerne til at høre lidt lokalhistorie. Deltagerne medbringer kaffe og kage, - i forvejen har vi fundet et velegnet sted til at hygge og drikke kaffe. Vi startede med en tur på 19 km., med start og slut i Vivild. 35 deltog, - de kom fra Vivild, Nørager, Ryomgård, Auning og Ørsted. Anthon Tetsche lavede en ca. 17 km. tur, - med start og slut i Udby. De 18 deltagere kom fra Udby, Nørager, Udbyhøj og Ørsted. 2 ture mere med start og slut i Vivild, - også her var der god tilslutning. I alt 105 motionister fik motion og lokalhistorie. Ved indvielsen af en ny gangsti, Dyrehavestien, - som et stiudvalg i Vivild havde forberedt, havde jeg fornøjelsen af, at blive bedt om at fortælle lidt om det område man passerer på turen. Byvandringen i henholdsvis Allingåbro og Udby, samlede ca. 80 deltagere begge steder. Flot af Allingåbro, men ekstra flot af Udby.

3 Med hjælp fra Jens Aage Søndergaard lykkedes det at overtale to meget kompetente herrer til at vise rundt på Stendysserne ved Tustrup, - nemlig arkæolog Niels Aksel Boas og geolog Jens Østerby. Vi 61 fremmødte blev virkelig forkælet med fremragende fortællinger om hvordan stedet blev etableret, om gravpladser, gravskikke, istider og meget mere. Hvad skal der ske i 2015? Det første jeg vil nævne er den nye fælles portal der har adressen: arkiver i Danmark er tilsluttet denne ny formidlingsportal. Det betyder, at man hjemme ved sin egen computer kan se hvad alle 550 arkiver til dato har registreret elektronisk, - se hvad det enkelte arkiv ligger inde med. Det har allerede givet flere gæster på arkivet, - vi har fået en del henvendelser på mail med rettelser eller tilføjelser til de vi d.d har lagt ud. Bogudgivelse: På Jens Aage Søndergaards initiativ bliver der arbejdet på at udgive en bog. Vi har fået rigtig mange oplysninger om vores område ved de forskellige byvandringer. Disse og andre oplysninger, krydret med nye og gamle billeder, bliver grundmaterialet til en sådan bog. Jens Aage har tilmed fundet et forlag, der, hvis de godkender materialet, trykker gratis. De skal så naturligvis have alle indtægter ved salg af bogen. Vi har igen søgt Elro Fonden om midler, kr. har vi søgt om, - og fået bevilget. De kr. skal bruges til: - Ny gulvbelægning i ca. 140 m2 gangarealer, - her går ca. de halve af pengene.

4 - En affugter. Fugt er alle arkivers værste fjende. - En 50 fjernsynsskærm. Til fremvisninger. - To stk. medieafspillere. Til fremvisninger. - To arbejdsstationer (stationære computere). Udskifte to langsomme bærbare. - Programmer. Vi har nu modtaget penge fra Elro Fonden 2 gange. Det har givet arkivet et kæmpe løft. Nu vi er ved ny teknologi, kan jeg fortælle, at vi har fået 2 nye medarbejdere på arkivet, - begge kom selv og spurgte om vi kunne bruge deres hjælp. Claus Hvid, Randers var den første der henvendte sig, - han er i ordets bedste betydning en rigtig computernørd Han har indtil videre doneret og installeret en skærm i Oldtidssamlingen, - på skærmen kører der bl.a. en film om hvordan man laver en stenøkse. I museet er det planen, at der skal opstilles et antal skærme hvorpå der vises små film eller andet. Disse skærme (brugte bærbare) er han og Jens Aage Søndergaard i gang med at skaffe hos firmaer der har sådanne de ikke bruger mere. Jer er sikker på, at det vil give museet et løft. Bent Lysdahl, Holbæk som var nr. to der tilbød sin hjælp, er startet op med at fotografere alle huse og gårde i hans område: Udbyhøj, Udby, Voer, Estruplund, Holbæk o.s.v. Jeg håber flere tilbyder at hjælpe med at tage billeder af alle huse og gårde i Gl. Rougsø kommune. Dette burde vi gøre hvert 5. år, - meget forandrer sig på 5 år. Det sker jævnligt, at der kommer gæster på arkivet der spørger om vi har billeder af netop deres hus. Vi byder de to nye hjertelig velkommen.

5 Vi har netop deltaget i Kulturdagen 2015, og i Forårsmessen i Ørsted, - mere om det til næste år.. Viden om Norddjurs er et andet projekt vi arbejder på i arkivsamvirket her i kommunen. Det er en Wikibaseret platform, hvor man med tiden kan finde rigtig mange oplysninger om Norddjurs. Det er også her alle kan bidrage med oplysninger. Man skal bare oprettes som skribent, - en gruppe redaktører skal løbende tjekke hvad det er der bliver lagt ind på denne hjemmeside. Hvis det viser sig, at Syddjurs også får lyst til at være med, skal de være velkommen, så skal navnet blot ændres til Viden om Djursland. Digitalisering af arkivernes smalfilm er et andet fællesprojekt. Vi har søgt og fået kr. fra Norddjurs kommunes kulturpulje 2015 til projektet. De ret populære cykelture med indlagt lokalhistorie kommer også på programmet i år. To datoer er fastsat. Den 20. maj og 17 juni med start og slut i Vivild. Anthon Tetsche laver en tur mere fra Udby, - Hans-Jørn Meineche laver en eller to ture fra Ørsted, - så hjælpes vi ad med en tur fra Allingåbro. Datoerne er endnu ikke fastsat. Byvandringer. Vi har modtaget en forespørgsel fra Gjesing om vi vil være med til at arrangere en byvandring i Gjesing, - de har personer der kan og vil vise rundt og fortælle. Sidste år blev vi ikke færdig med Allingåbro, - vi arbejder på at finde en dato. Feltarbejde. Da vi sidste år var med til byvandring i Udby, fortalte flere af deltagerne, at de havde en del billeder til os, - det har de stadig.

6 Et gammelt ord siger: Når Moses ikke vil komme til bjerget, må bjerget komme til Moses. Med Anthon Tetsche som mellemmand, vil vi forberede et besøg i Udby Forsamlingshus en dag i august måned, medbringende 3 til 5 computere og billedscannere. Vi vil bede folk møde op med deres billeder som vi scanner på stedet, - så vi straks kan aflevere dem igen. Man er naturligvis velkommen til at komme med andre ting, - det kunne være en god historie eller lignende. Det var hvad vi til dato har på programmet. Vi modtager jo stadig billeder, det være sig almindelige papirbilleder, digitale billeder, - evt. papirbilleder til låns som vi så scanner og returnerer. Det er ingen betingelse at billederne skal have en vis alder, - alle billeder med lidt beskrivelse, d.v.s. navne på personer, stedbetegnelse, årstal eller ca. årstal er velkommen på vores arkiv. Foreningsprotokoller modtager vi også meget gerne. Beskrivelser af huse, gårde, steder modtages også med tak. 294 besøgte arkiv og museum i 2014, - vi besvarede 24 mail og 16 telefonopkald. (330 besøgende i 2013) Ældre demente borgere sammen med plejepersonale og besøgsvenner, - 25 i alt, var på besøg i arkiv og museum. Gæster startede med at drikke den medbragte kaffe, hvorefter de cirkulerede og kunne nikke genkendende til billeder og ting og sager i museumsafdelingen. Det er dejligt at vi også kan bruges på denne måde. Vi havde pr , 261 medlemmer, fordelt på 77 dobbelt medlemskaber og 107 enkel medlemskaber.

7 Jeg vil slutte med en tak til bestyrelsen, medarbejdere på arkivet, alle der har afleveret arkivalier, I der har bidraget med oplysninger og til alle vores medlemmer for jeres indsats for ROUGSØ LOKALHISTORISKE FORENING. Tak.

Generalforsamling i Rougsø Lokalhistoriske Forening, onsdag den 9. april 2013 kl. 19:00 i festsalen på Langhøjskolen, Vivild.

Generalforsamling i Rougsø Lokalhistoriske Forening, onsdag den 9. april 2013 kl. 19:00 i festsalen på Langhøjskolen, Vivild. Generalforsamling i Rougsø Lokalhistoriske Forening, onsdag den 9. april 2013 kl. 19:00 i festsalen på Langhøjskolen, Vivild. Formandens beretning: Også i år vil jeg indlede med et tilbageblik på de arrangementer

Læs mere

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg Åbent referat for 17, stk.4 Mødedato 20.09.2011 Tid 17:00 Sted NæstvedArkiverne, Amtmandsstien 1, 4700 Næstved Medlemmer Ole Pilegaard Hansen Bertel Hansen Lindy Nymark Christensen Søren Drost Broegaard

Læs mere

Fokus på naturen i Norddjurs

Fokus på naturen i Norddjurs Fokus på naturen i Norddjurs Månedens tur i 2014 Alle de beskrevne ture er ganske gratis at deltage i. Februar Vi fletter med pil Mandag d. 10. Februar fredag d. 14 februar 10.00 15.00 Naturværkstedet

Læs mere

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Reception for årbog 2017 Det er med stor glæde, at vi igen kan invitere vores medlemmer til reception torsdag d. 5. oktober

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Generalforsamling onsdag den 24. februar 2016 kl

Generalforsamling onsdag den 24. februar 2016 kl Generalforsamling onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 Pkt. 2: Aflæggelse af beretning Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet Formandens beretning Generalforsamling 24.2.2016 Pkt. 6. Valg til bestyrelse

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - historier om Hedensted. Forløb 07 HISTORIE 4-6 klasse

KOM UD OG LÆR! - historier om Hedensted. Forløb 07 HISTORIE 4-6 klasse KOM UD OG LÆR! - historier om Hedensted Forløb 07 HISTORIE 4-6 klasse Et forløb, der nemt kan tilpasses andre landsbyer. Eleverne går tilbage i tiden, når de gruppevis undersøger deres landsbys udvikling.

Læs mere

Obligatorisk(O)/valgfrit( V)

Obligatorisk(O)/valgfrit( V) AIF-hallernes Fond- Auninghallerne 1 V Fremgår ikke af vedtægter Allingåbro Idrætshal 1 O V Allingåbro Varmeværk 1 O V Aqua Djurs 5 13.647 kr. O V 5 Auning Varmeværk 1 O V Beredskabskommissionen 2 - herudover

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Årsberetningen 2012. Årsmødet forestiller vi os vil tage ca. en time. Dog alt efter debattens omfang.

Årsberetningen 2012. Årsmødet forestiller vi os vil tage ca. en time. Dog alt efter debattens omfang. Årsmøde 2012 for Ældre Sagen Maribo-Holeby-Rødby. Aftenens program: Hjertelig velkommen til Ældre Sagens årsmøde 2012. Det glæder bestyrelsen at se, at så mange møder op. Årsmødet forestiller vi os vil

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Formandens Beretning 26 Januar 2010 Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Sæson 2009 Vores cykelsæson blev startet op med kaffe, te og blødt brød ude i svinestalden

Læs mere

Vejrup Sognearkiv. Vejrup ca vi passer på historien

Vejrup Sognearkiv. Vejrup ca vi passer på historien Vejrup Sognearkiv Vejrup ca. 1967 - vi passer på historien Vi passer på historien. Dit lokalarkiv er lokalsamfundets fælles hukommelse.. Arkivet rummer oplysninger om dit lokale område om de mennesker

Læs mere

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg Åbent referat for 17, stk.4 Mødedato 05.12.2013 Tid 16:00 Sted Mødelokale 2, Rådmandshaven Medlemmer Ole Pilegaard Hansen Jørgen Andersen Lindy Nymark Christensen Søren Drost Broegaard Svend C. Dahl Mie

Læs mere

2017 har som de foregående år været et produktivt år i Høng Lokalhistoriske

2017 har som de foregående år været et produktivt år i Høng Lokalhistoriske Beretning for Høng lokalhistoriske Arkiv 2017. Året 2017 startede med, at jeg indtil marts måned, stadigvæk var på nedsat tid, efter min operation for en diskusprolaps. Arkivet gik dog ikke i stå af den

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Kursusbeskrivelser Arkibas og IT-kurser

Kursusbeskrivelser Arkibas og IT-kurser Kursusbeskrivelser Arkibas og IT-kurser Arkibas grundkursus Billeder På kurset vil den grundlæggende funktionalitet i Arkibas blive gennemgået. Vi skal på dette kursus arbejde med registrering af indkomstjournaler,

Læs mere

JUNIORKLUBBERNE I NORDDJURS

JUNIORKLUBBERNE I NORDDJURS JUNIORKLUBBERNE I NORDDJURS FIND FLERE INFORMATIONER PÅ WWW.UNGNORDDJURS.DK FÆLLES FOR ALLE JUNIORKLUBBERNE ÅBNINGSTIDER: Alle juniorklubber har åbent 14-17 på hverdage. På skolefridage er der åbent 09-16,

Læs mere

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950 Lokalhistoriske arrangementer Sinding, 1950 Silkeborg efterår 2009 BESØG PÅ FUNDER RADIOMUSEUM Onsdag 19. august kl.19 Bjarne Jensen vil vise og fortælle om sine 1685 gamle radioer, grammofoner, fjernsyn

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - om Danmarkshistorien rundt om din skole

KOM UD OG LÆR! - om Danmarkshistorien rundt om din skole KOM UD OG LÆR! - om Danmarkshistorien rundt om din skole Forløb 10 HISTORIE Billedkunst 4-6 klasse Bondestenalder, Middelalder og Landboreformer kan godt virke lidt fjerne, men lige uden for skoledøren

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence!

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! EFTERÅRSFERIE PÅ HASLEV MUSEUM 12-18. oktober 2015 Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! GRATIS ADGANG Se mere inde i folderen PROGRAM FOR HASLEV MUSEUMS

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - om Oldtiden i baghaven

KOM UD OG LÆR! - om Oldtiden i baghaven KOM UD OG LÆR! - om Oldtiden i baghaven Forløb 11 HISTORIE 4-6 klasse Oldtiden ligger mere end 1000 år tilbage med sten-, bronze- og jernalder. Alligevel kan vi stadig finde spor fra dengang i landskabet

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

LASS Nyhedsbrev februar 2017.

LASS Nyhedsbrev februar 2017. LASS. Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: Konstituering: Formand: Næstformand:

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - om dengang teknikken kom til Lindved

KOM UD OG LÆR! - om dengang teknikken kom til Lindved KOM UD OG LÆR! - om dengang teknikken kom til Lindved Forløb 05 HISTORIE NAT/TEK 4-6 klasse Teknikkens historie er spændende og den har sat sig spor lige uden for skoledøren. I dette forløb kortlægger

Læs mere

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods.

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods. PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden. Debat og fortælling ved museumsdirektør Erland Porsmose, Østfyns Museer. Fortælling om perioden 1250 1413, dengang Nyborg Slot var regeringssæde

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Medlemsbrev & program efterår 2015. Medlemsbrev som mail Slægtshistorisk Forening Sønderjyllands medlemsbrev udsendes denne gang ikke som normalt med post sammen

Læs mere

Årsberetning 2013 Frederikshavn Stadsarkiv

Årsberetning 2013 Frederikshavn Stadsarkiv Årsberetning 2013 Frederikshavn Stadsarkiv Side 1 af 7 Samlinger Indledning Den store indsamling af institutioner og skolearkiver i hele Frederikshavn kommune i 2012, har givet Stadsarkivet mulighed for

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - om Andelstidens landsby. Forløb 16 NAT/TEK HISTORIE 4-6 klasse

KOM UD OG LÆR! - om Andelstidens landsby. Forløb 16 NAT/TEK HISTORIE 4-6 klasse KOM UD OG LÆR! - om Andelstidens landsby Forløb 16 NAT/TEK HISTORIE 4-6 klasse Andelstiden (ca. 1860-1950) er landsbyernes storhedstid. En spændende tid med nye åndelige strømninger og ny teknik. Fæstebønderne

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Fra Rolfsted Skole 2008/1 Siden sidst. Lørdag d. 15-9-07 var der tur til Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Søby. Der var mødt ca. 20. Det var spændende at høre om

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - om de gamle skoler. Forløb 06 HISTORIE 4-6 klasse

KOM UD OG LÆR! - om de gamle skoler. Forløb 06 HISTORIE 4-6 klasse KOM UD OG LÆR! - om de gamle skoler Forløb 06 HISTORIE 4-6 klasse Med 21 folkeskoler er der i dag en relativ decentral skolestruktur i Hedensted Kommune. Alligevel var der engang mange flere skoler og

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 2

Indholdsfortegnelse. Side 2 www.adesk.dk Indholdsfortegnelse Opsætning af computeren...3 Installation af styresystem...4 Backupprocedurer...5 Vedligehold...6 Vista / Windows 7 Recoverysystem...7 Side 2 Opsætning af computeren Det

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

- så er livet lidt lettere!

- så er livet lidt lettere! - så er livet lidt lettere! Indholdsfortegnelse Opsætning af computeren Opsætning af computeren...2 Aktivering af Windows licens...2 Installation af styresystem...3 Kør Windows Update...3 Backupprocedurer...4

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere

Kom i dybden med arbejdsglæden

Kom i dybden med arbejdsglæden Vejledning Kom i dybden med arbejdsglæden Vil du gerne være glad på dit arbejde? Vil du være med til at sprede arbejdsglæde for alle på din arbejdsplads? Vil du sætte arbejdsglæde på dagsordnen på en temadag?

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

Rolfsted Brugs starter i Rolighedsgården 1896 2010/1

Rolfsted Brugs starter i Rolighedsgården 1896 2010/1 Rolfsted Brugs starter i Rolighedsgården 1896 2010/1 Siden sidst. Lørdag d. 26/9/09 var Lokalhistorisk Forening på udflugt til Hjelholts Uldspinderi, Langå Vi blev guidet rundt af indehaveren og fik fortalt

Læs mere

Det sker i Skagen/Aalbæk - Januar 2015

Det sker i Skagen/Aalbæk - Januar 2015 Torsdag d. 1. januar Det sker i Skagen/Aalbæk - Januar 2015 kl. 13.00-16.30: Velkommen 2015 stor nytårsbrunch på Jakobs Café. Husk tilmelding på tlf. 98 44 16 90. kl. 13.30: Skagen OK og Motion arrangerer

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Velkommen i vores forening

Velkommen i vores forening 2 Tur - Folder 2015-16 Tur - Folder 2015-16: For Brøndby & Hvidovre Udgiver: Cyklistforbundet Rømersgade 5 33 32 31 21 www.cyklistforbundet.dk Redaktion: Finn Ivo Heller, Trykkeri: Rådhustrykkeriet, Hvidovre.

Læs mere

Photo Story 3. Photo Story 3

Photo Story 3. Photo Story 3 Side 1 af 8 Photo Story 3 Introduktion Når jeg tager på ferie, tager jeg altid en masse videoer og billeder, som jeg så efter hjemkomsten redigerer, så jeg selv og andre kan have glæde af at se indtryk

Læs mere

August 2014 10.årgang nr.2

August 2014 10.årgang nr.2 August 2014 10.årgang nr.2 Fra generalforsamlingen den 5.april 2014 Støtte/fonde Udviklingsstøtte fra Varde Kommune 30.000 kr blev bevilget og vi har ansøgt om samme beløb igen i år 2014 Fonde og anden

Læs mere

Fjerritslev Dyrskue en skøn dag i Nordjylland

Fjerritslev Dyrskue en skøn dag i Nordjylland Fjerritslev Dyrskue en skøn dag i Nordjylland Lørdag d. 21. maj tog Sofie, Ane og Pia af sted med en PR stand til dyrskuet i Fjerritslev. Dagen startede i gråvejr og det blev aldrig rigtig varmt. Sidst

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Nyhedsbrev November 2011

Nyhedsbrev November 2011 Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev November 2011 VIKINGERNES JELLING Tirsdag den 15. november kl. 19.30 vil ledende arkæolog ved Vejle Museum RASMUS B. IVERSEN samle trådene i de sidste års

Læs mere

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10-12 LAV DIT EGET INSEKTBO For at tiltrække de nyttige og bestøvende insekter til haven, kan man lave et insektbo og hænge

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Sportigan Kolind Cup. Præmiesponsor. Program til stævne i indefodbold den februar og februar 2019 i Kolind-Hallen

Sportigan Kolind Cup. Præmiesponsor. Program til stævne i indefodbold den februar og februar 2019 i Kolind-Hallen Sportigan Kolind Cup Program til stævne i indefodbold den 8.-10. februar og 15. 17. februar 2019 i Kolind-Hallen Arrangør: Kolind-Perstrup IF Præmiesponsor 1 Velkommen til Sportigan Kolind Cup 2019 Regler

Læs mere

Kan dit arkiv bruge bogen Trap Danmark topografisk atlas?

Kan dit arkiv bruge bogen Trap Danmark topografisk atlas? LASS. Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: Styrelsens næste møde er planlagt til

Læs mere

Dette program præsenterer aktiviteter i 2 plejecentre og hvad der sker i Centrumgaden, Ballerup.

Dette program præsenterer aktiviteter i 2 plejecentre og hvad der sker i Centrumgaden, Ballerup. Fredag den 27.september ruller Frivillig Fredag atter ud i Ballerup. Aktive borgere præsenterer aktiviteter rundt om i kommunen. Dette program præsenterer aktiviteter i 2 plejecentre og hvad der sker i

Læs mere

Norddjurstrafik. Lokalkørsel

Norddjurstrafik. Lokalkørsel Norddjurstrafik Lokalkørsel Køreplan Gyldig 12. august 2013 til 27. juni 2014 1 NORDDJURSTRAFIK Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring indenfor kommunen.

Læs mere

Lav en udstilling på skolen, på gangen eller i klassen om 1950'erne

Lav en udstilling på skolen, på gangen eller i klassen om 1950'erne Klassetrin: Undervisningsforløb: Opgavetitel Udskoling, 7.-10. klasse Farlig Ungdom Version: 200901 Forfatter: Lav en udstilling på skolen, på gangen eller i klassen om 1950'erne Linda Nørgaard Andersen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Norddjurstrafik. Lokalkørsel

Norddjurstrafik. Lokalkørsel Norddjurstrafik Lokalkørsel Køreplan Gyldig 15. august 2012 til 28. juni 2013 1 NORDDJURSTRAFIK Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring indenfor kommunen.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

max anviste timetal 3/4hal max anviste timetal multisal Øvrig timeantal (over 33 uger) max anviste Timetal hal op til 33 uger)

max anviste timetal 3/4hal max anviste timetal multisal Øvrig timeantal (over 33 uger) max anviste Timetal hal op til 33 uger) Eksempler på foreningers timepris betaling i forhold til den nye model med anvisning i maksimalt r. (Forklaring på farver og gebyrkategorier, nederst i skemaet) r: pr. til r) /hal (over r) Forslag to-delt

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Bestyrelsens beretning 2012 Spisning Som noget nyt, har vi i år valgt at invitere til mad før generalforsamlingen. Vi håber, I alle har nydt middagen og vil gerne vide, om det er noget, vi skal fortsætte

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Pkt. 2: Aflæggelse af beretning. Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet. Formandens beretning Generalforsamling 26.2.2014

Pkt. 2: Aflæggelse af beretning. Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet. Formandens beretning Generalforsamling 26.2.2014 Pkt. 2: Aflæggelse af beretning Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet Formandens beretning Generalforsamling 26.2.2014 Bestyrelsen Generalforsamling 26.2.2014 Valg til bestyrelsen Navn På valg Bestyrelsen

Læs mere

Gør jeres Lænkeforening mere synlig kan forhåbentlig være en hjælp for jer, når I vil arbejde med at synliggøre jeres forening og Lænkens værdier.

Gør jeres Lænkeforening mere synlig kan forhåbentlig være en hjælp for jer, når I vil arbejde med at synliggøre jeres forening og Lænkens værdier. Kære lokalforeninger. Der er stadig mange danskere, som drikker alt for meget og som har brug for støtte til at komme ud af alkoholproblemet. Derfor er det vigtigt, at Lænken er synlig og meget mere kendt,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Januar Kulturhuset, Bredgade 4, 8870 Langå.

Januar Kulturhuset, Bredgade 4, 8870 Langå. Januar 2019 Kulturhuset, Bredgade 4, 8870 Langå. Postadresse: Poul Lund Pedersen, Parkvej 11, 8870 Langå. Museets hjemmeside: www.museumilangå.dk Mailadresse.: pouloglilli@gmail.com eller roarolesen@mail.dk

Læs mere

karavanespor.norddjurs.dk Lørdag kl : Karavanen skydes i gang fra Skyttevej

karavanespor.norddjurs.dk Lørdag kl : Karavanen skydes i gang fra Skyttevej KaravaneSpor Lørdag den 11. juni og søndag den 12. juni 2016 Alle er velkomne til at deltage. Du kan springe til og fra, som det passer dig. Ørsted Lørdag kl. 11.00: Karavanen skydes i gang fra Skyttevej

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Indledning Jeg har haft lejlighed til at læse det første nyhedsbrev, der blev udsendt fra foreningen Agape til foreningens venner.

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 22. februar 2018 kl

Generalforsamling torsdag den 22. februar 2018 kl Generalforsamling torsdag den 22. februar 2018 kl. 19.00 Pkt. 2: Aflæggelse af beretning Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet Formandens beretning Generalforsamling 22.2.2018 Pkt. Valg til bestyrelse

Læs mere

Kilebo. Et bosted for voksne med autisme og udviklingshæmning. Informationer til pårørende

Kilebo. Et bosted for voksne med autisme og udviklingshæmning. Informationer til pårørende Kilebo Et bosted for voksne med autisme og udviklingshæmning Informationer til pårørende Om Kilebo Kilebo er et bosted for voksne med autisme og udviklingshæmning under Voksenhandicap i Aarhus Kommune.

Læs mere