NR.04 April ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NR.04 April 2011 37.ÅRGANG"

Transkript

1 NR.04 April ÅRGANG foto: Mac Hintze

2 Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf henrikhelle@live.dk ASA Aktivitetsudvalget (G19) Gitte Christensen Tlf Gitte.erling@youmail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf askasserer@gmail.com Ungdoms udvalget Marc Hintze Tlf mrh@ib.sdu.dk Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft Larsen Tlf famhhansen@hotmail.com Materiale udvalget ( G32) Knud Hansen Tlf knud 55@jubii.dk KU Kapsejlads (Z Erik Kulavig Tlf kul@hist.sdu.dk Klubhus udvalget Lizzi Plauborg, ( F71) Tlf arli@kabelmail.dk Forside: Ungdom på vandet Næste Deadline 17. april

3 Indholdsfortegnelse. Batterier Side 04 Svømning Side 06 Fem stjerner Side 07 Indsamling Side 08 Påske Åben klubhus Side 09 Kapsejlads Side 11 Standerhejsning Side 12 Når master skal på Side 15 AMBA Side 16 Nyt fra Havnefogeden Side 17 Forår! Efter en kold og hård vinter med 2 gange is i haven og et par storme kan vi nu endelig mærke at sejlertiden nærmer sig. Nogle Tysker bor anderledes D. 6. marts afholdte Assens Marina amba sin ordinære generalforsamling hvor den afgående formand kunne berette, at det store investeringsprojekt omkring kran og bådstativer nu kun manglede fliselægning på kranområdet, og at forløbet havde været tilfredsstillende, og at budgettet var overholdt. Spørgsmålene til formandens beretning var mange og objektive, men det store gys blev gemt til valget af formand og 2 bestyrelsesmedlemmer. Til lykke med valget til formanden og de nye bestyrelsesmedlemmer. Næsmødet hvor alle foreninger, erhvervsdrivende og feriehusene på Næs var inviteret blev holdt i Sejlklubbens lokaler d. 9. marts. Fra Sejlkubben deltog Kirsten Hansen, Ivan Frost og undertegnede. Kommunens repræsentanter havde desværre ikke mulighed for at deltage. Det store problem med den synkende ydermole og tilsanding af roklubbens område vil ikke blive løst på denne side af 2013 desværre. Det blev drøftet om Næsset kunne skabe nogle fælles arrangementer der kunne trække publikum til vores side af havnen. Man blev enige om at det ikke ville kunne lade sig gøre i indeværende sæson, men der arbejdes videre. Der bliver således ikke et fælles Skt. Hans bål, men hver især laver evt. deres eget arrangement. Som bekendt er Assens Sejlklub fuldgyldigt medlem af Dansk Sejlunion, som i øvrigt er Danmarks nationale talerør for sejlsporten. Vi har deltaget i debatten omkring DS strategirapporten DS Strategi 2011, som er et aktuelt oplæg til unionens fremtidige arbejde. Rapporten kan læses på Det er interessant, at man udover elitesport også vil udvidde tilbuddene til tur og breddesejlere d.v.s. gøre det mere interessant for disse grupper at slutte op omkring DS og som følge heraf vil det øge medlemspotentialet i Assens Sejlklub. Hvis du kender en sejler ( motor eller klude ) der savner et tilhørsforhold/fællesskab med andre sejlere har vi plads i Assens Sejlkub. Vi ser frem til en god sejlersæson og mødes ved standerhejsning d. 7. maj. Hans L. Petersen 3.

4 Der findes groft sagt to forskellige typer batterier; Startbatterier og forbrugsbatterier. Startbatterier som er monteret i biler anvendes, som navnet siger, til at starte motorer. Disse batterier kan levere en masse strøm i en meget kort periode. Forbrugsbatterier, er den type vi anvender i vores både. De kan ikke levere så meget strøm som startbatteriet, til gengæld kan de tåle et langvarigt lavere forbrug. Forbrugsbatteriet er betydeligt dyrere end startbatteriet, der er simpelthen mere bly i batteriet. Undlad at parallelforbinde 2 batterier med mindre de er aldeles ens i fabrikat, præcis lige gamle og i præcis lige gode kondition Batterierne kan placeres på langs eller på tværs i Båden. Og hvad er så hvad? På langs er når linien mellem polskoene går for/agter. På tværs er når polskoene har retningen sb/bb. Et batteri bør placeres på tværs. Hvorfor nu det? Jo langt de fleste sejlbåde har prøvet at krænge når det blæser, og et batteri placeret på langs blotlægger en større del af blypladerne i den ene side under krængning, end hvis batteriet er placeret på tværs. Denne blotlægning er med til at ødelægge batteriet. Så et godt råd er at placere sine batterier på tværs. Forbind dine batterier korrekt 4.

5 Forårs tilbud fra Assens Bådcenter Lystbådehavnen, 5610 Assens tlf.: SCAN BRIT 75 AH FORBRUGS BATTERI VEDLIGEHOLDELSESFRI OG MED KIPSIKRING Har du dit gamle batteri med, gir vi 30,- kr. for det i forbindelse med køb af nyt batter. 5.

6 Svømning i Tommerup svømmehal foto: frost. Svømning fra til Det gælder kun søndag den 10. og 17.april. Så er det slut for denne vinter. Døgnåbent hver dag heleugen Østergade 1. tlf Assens Køb professionel maling direkte hos: Østergade 89, 5610 Assens Tlf Åben 9 17, lørdage

7 Gitte, Conny og Helga havde inviteret til fællesspisning i klubben, det gode initiativ krævede selvfølgelig opbakning, og vi tilmeldte os arrangementet. Vi så frem til en hyggelig aften i klubben, sammen med andre sejlere som pt. er i vinterhi, sikker på at det ville blive rigtig hyggeligt. Dagen kom, men ups! nu var håndboldherrerne jo pludselig kommet i VM semifinalen, kampen mod Spanien skulle stå kl. 20, hvad så? Mon der var et TV i klubben? kunne man så gå ind og se kampen? eller kunne vi blive hjemme? Nix, vi havde tilmeldt os, så selvfølgelig møder vi op! Vi kørte i sejlklubben, der var dækket flot op, og Hans havde arrangeret storskærm, sofaerne var flyttet rundt, så alle der havde lyst, senere ville kunne se kampen. Gitte, Conny og Helga serverede en fantastisk menu bestående af kartoffel/pore suppe som forret, derefter en eksotisk bøf med salat og ris, og til kaffen var der hjemmebagt kage alt sammen fantastisk velsmagende. Det blev en kanon aften sammen med ca. 40 glade klubmedlemmer. Efter den gode mad var der håndbold semifinale for dem der havde lyst til at se den, og i den anden ende fortsatte historierne om tidligere års sejloplevelser og om planerne for den kommende sæson. Rigtig godt arrangement i hyggeligt selskab, en semifinale plads til dansk herrehåndbold og så kan man da ikke ønske sig mere Tak for rigtig god mad og en hyggelig aften Roars ark 7.

8 Landsindsamlingen finder sted i overensstemmelse med indsamlingsloven, efter tilladelse fra Politiet. FTLF Foreningen til Langtursejladsens Fremme har naturligvis et stort ønske om at hjælpe og bistå vore medlemmer og deres pårørende i en sådan alvorlig situation. Det har andre heldigvis også, og snart indløb informationer om at naboer, venner og andre velmenende grupper var i gang med at etablere en række ukoordinerede indsamlinger til støtte for gidslerne. På baggrund af rådslagning med deres rådgivere kom de pårørende til den konklusion at én koordineret og forholdsvis diskret indsamling var at foretrække og den bedste hjælp FTLF kunne give dem var hurtigt at iværksætte en sådan. Der er i medierne fremfør adskillige argumenter imod indsamlinger i gidselsager, som især retter sig imod det principielle imod overhovedet at forhandle med gidseltagere. Det må imidlertid være op til verdenssamfundet at finde langsigtede løsninger på det overordnede piratproblem og i et enkeltstående tilfælde som dette kan vi ikke tillade os at holde så fast på principperne at vi tilsidesætter hensynet til gidslerne. For de tilfangetagne sejleres skyld må vi derfor være pragmatiske og indse at den eneste reelle mulighed er forhandling. Mens det på den ene side er uheldigt at give gidseltagerne indtryk af at der er store midler til rådighed er det på den anden side nødvendigt for forhandlerne at der rent faktisk er et beløb at forhandle med. På de pårørendes opfordring har FTLF derfor iværksat denne indsamling, og det er på denne baggrund at vi som forening beder vore medlemmer og alle andre bakke op og støtte i den udstrækning man nu kan. Donationer kan indsættes på bankkonto med reg.nr 9116 kontonr Fra udlandet bruges: IBAN nr. DK , BIC: THYHDK21 Bidragsydere anmodes om diskretion så de beløb de måtte donere ikke offentliggøres. Eventuelle spørgsmål kan rettes til formand Jens Bering, FTLF, på telefon eller sekretær Hans Kokholm, FTLF på telefon Ivan Frost. Vest fyns Tømrerforretning A/S Løimarksvej Assens Tlf e mail: vtf@vtf.dk mobiltel f

9 Lige som sidste år vil der igen kun være åbent for salg de første påskedage, nemlig torsdag fredag lørdag. og det vil være muligt at købe smørrebrød, kaffe te, øl vand, i klubhuset fra kl Priserne er som sædvanlig billige klubhuspriser. 3 stk. smørrebrød, en kop kaffe eller te kr Øl vand til normal klubhuspris. 9.

10 Bådudstillingerne i Fredericia og Bella Centeret havde mange gode tilbud! Hvis det ikke lige var en ny båd eller noget udstyr, så var der flere havne, der var ude med gode tilbud om at få dit besøg til sommer bl.a. Baltic Sailing. Dette er ikke noget nyt, men nu er der flere havne med, så hvis man vil til Smålandshavet, Guldborgsund eller Femeren er der et flot turist materiale og en slags havnelods plus rabat på havnepengene. Gå ind på: Fredericia havde tilbud på TallShips i pinsen juni her kommer gamle træskibe, da havnen er stor så der nok også plads til dig. Der er mange aktiviteter i byen, man prøver at lave en flot havne/ byfest. Se mere på: fredericia.dk/ Ellers var der varslet udvidelse af flere marinaer i vores sejlområde. Fredericia er i gang, de solgte bådpladser. Middelfart har planer. Hejlsminde har noget på tegne brættet, se mere på: Port Olpenitz ved Slien er også godt i gang. Bifrost 10.

11 Alle kan være med, for selv om kapsejlads skam er en alvorlig leg og ikke så ligetil, så lyder hovedreglen i Assens, at man ikke sejler ind i hinanden, og at der ikke slås på tæven efter sejladsen. Skulle der være nogen, der gerne vil prøve til, før de deltager med egen båd, kan formanden sikkert finde en gæste/gasteplads til dem. Prisen for deltagelse er: 100 gode danske kroner for foråret, det samme for efteråret og 50 for Bågø rundt. Formanden ser gerne, at der betales ved første mødegang, eller når man nu dukker op. Regelaften d. 20/4 kl i klubhuset. Forår 27/4 4/5 11/5 18/5 25/5 1/6 8/6 15/6 22/6 og 29/6 Klubmesterskabet : 18/5 15/6 10/8 31/8 Efterår: 3/8 10/8 17/8 24/8 31/8 7/9 14/9 21/9. Vel mødt til skippermøde klokken i klubhuset. Bågø Rundt: 24/9. 11.

12 Lørdag d. 7. maj kl Alle klubbens medlemmer juniorer, seniorer og dem midt imellem inviteres til den traditionelle standerhejsning. I år er det lørdag d. 7. maj kl. 10. Efter standerhejsningen er der gratis formiddagskaffe med passende tilbehør i klubhuset. Møde for nye medlemmer kl Som nyt medlem søger man naturligvis oplysninger om klubben. Klubbladet og hjemmeside er rigtig gode til dette formål, men på mødet lørdag d. 7. maj kl. 11 (efter standerhejsningen) er der mulighed for at få mundtlig information, at stille spørgsmål og at få sat ansigter på bestyrelsen nogle af dem er faktisk kønnere, end man skulle tro ud fra billederne i klubbladet. Så vel mødt til alle nye og / eller nysgerrige medlemmer. 12.

13 Forårs tilbud fra Assens Bådcenter Lystbådehavnen, 5610 Assens tlf.: Spandevis af gode TILBUD Vælg mellem 2;5 ltr. Mille Xtra 2,5 ltr. Jotun Nonstop 3 ltr. International Cruiser Gælder i april måned eller så længe lager haves Gælder i april måned eller så længe lager haves 13.

14 Åbningstider Hverdage kl Lørdag Søndag kl Strandrestaurant Willemoes Assens Marina Næsvej 23 tlf Assens Assens Trælast Sdr. Ringvej 25. tlf Tæt på Marinaen Søndre Ringvej 10 tlf Assens Tank 14.

15 foto: frost foto: frost foto: frost Hvis masten ikke kan løftes under sallings hornene, så er her en ide! Nej to! Husk at sætte enden fast nederst på masten. Når de 2 øjer trækker til så er det tovenden i bunden der holder masten. foto: frost foto: frost Bifrost foto: frost 15.

16 Information fra Assens Marina A.m.b.a. v/ formand Hans Mørkebjerg Da jeg desværre ikke kunne være tilstede ved generalforsamlingen, søndag den 6. marts 2011, vil jeg gerne her benytte lejligheden til at takke for valget. Jeg vil gøre mit bedste for at leve op til den tillid I viste mig ved at vælge mig som formand. Det er med beklagelse at måtte meddele at Tom Pedersen, Jan Anker Ankersen og Lars Fredensborg har trukket sig ud af bestyrelsen. Tom Pedersen og Jan Anker Ankersen ønsker at trække sig, da de mener at kun meget få i Assens Marina har sat pris på det store arbejde, som den gamle bestyrelse har gjort. Lars Fredensborg begrunder sit ønske, om ikke at deltage i bestyrelsesarbejdet, med måden valget af bestyrelsesmedlemmer, suppleanter og formand foregik, på generalforsamlingen. På bestyrelsesmødet torsdag den 17. marts supplerede bestyrelsen sig med de 2 suppleanter Britta Jensen og Helge Jakobsen, som nu er fuldgyldige medlemmer af bestyrelsen. Bestyrelsen består på nuværende tidspunkt af 4 medlemmer: formand Hans Mørkebjerg, Henrik Werchmeister, Britta Jensen og Helge Jakobsen. Der vil snarest blive indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling for at supplere bestyrelsen op med et bestyrelsesmedlem og 2 suppleanter. Den ekstraordinære generalforsamling forventesafholdt torsdag den 14. april. På bestyrelsens vegne Hans Mørkebjerg formand 16.

17 Nu tror jeg på, at der i dette forår ikke dannes mere is i marinaen. Det har i hvert fald forsinket vores planlagte pæle bankninger med 2 3 uger, men vi skal nok nå det, inden alt for mange både er kommet i vandet. På nuværende tidspunkt sætter vi kun både i vandet om hverdagen, men appeller til, at det helst skal være en onsdag eller torsdag, så vores arbejdstid kan udnyttes optimalt. Følgende 4 lørdage i foråret og måske søndage, vil der også blive kørt med kranen: 16. april, 23. april, 7. maj og 21. maj. Vi forventer at kunne løfte 20 både på en lørdag, i tidsrummet kl. 8 til 16. Hvis tilmeldingssedlerne, som hænger indenfor den midterste dør i det gamle masteskur, bliver fyldt helt op, vil vi overveje at tage den efterfølgende søndag i brug. Der åbnes som sædvanligt for vandet på broerne, når vi ikke har haft nattefrost i en uges tid, og der fortsat loves plusgrader om natten. På nuværende tidspunkt er der åbnet for vandet nede på campingpladsen, ellers må man hente vand fra vaskerummet. Når man har fået sin båd i vandet og skal sejle den på plads, så pas på, hvis der ligger en løs ende af en indhaler linje og flyder ude i vandet. Hjælp os med at få den hængt op på en pæl, eller skær den af helt inde ved pælen. Selvom der endnu er 3 måneder til, de sidste stativer skal være ude fra bukkepladsen, vil vi gerne have, at dem der med sikkerhed ved, at deres stativ skal skrottes, enten siger det til os, eller hænger en tydelig markering på stativet, hvor der står SKROT. Vi har fået trykt nogle små selvklæbende pile, som det er ideen at vi sætter på alle de både, der ikke har løfte markering for stropperne. Derved vil man til efteråret, og uden risiko, hurtigere kunne løfte bådene op. Efter at vi har fået de mobile stativer, er der åbnet op for, at få sin båd flyttet til et mere egnet sted, hvis den skal have en stor omgang. Vær også opmærksom på når der bruges malerulle, at hvis den bevæges hurtigt, så kan der blive slynget små stænk over på nabo båden. Vi er ved at få etableret en udslagsvask, på gavlen af havnekontoret der vender ud imod dametoiletterne. Den skal bruges til tømning af bådens mobile kemiske toilet, så vi slipper for uheld på vores fælles toiletter. I April måned vil havnekontoret være bemandet fra kl. 9 til 12 på alle hverdage. Alex Hansen Havnefoged 17. foto: frost

18 April Maj F 1 S 1 L 2 M 2 Bestyrelsesmøde S 3 Ingen Svømning T 3 M 4 O 4 Kapsejlads T 5 T 5 O 6 Bestyrelsesmøde F 6 T 7 PS L 7 F 8 S 8 L 9 M 9 S 10 Svømning T 10 M 11 O 11 Kapsejlads T 12 PS Masten T 12 O 13 F 13 T 14 AMBA Extra O.generalf. L 14 Undervisning 16 F 15 S 15 L 16 M 16 S 17 Svømning SLUT T 17 M 18 O 18 Kapsejlads T 19 PS Masten T 19 O 20 KU Regelaften F 20 Bededag T 21 Påske åben Klubhus L 21 F 22 Påske åben Klubhus S 22 L 23 Påske åben Klubhus M 23 S 24 T 24 M 25 O 25 Kapsejlads T 26 PS Masten T 26 O 27 Kapsejlads F 27 T 28 PS L 28 F 29 S 29 L 30 M 30 T 31 18

19 NYTTIGE OPLYSNINGER Klubhuset: Lizzi Plauborg tlf Carsten Hansen tlf Reservation af klubhus: Ivan Frost tlf Adresseændringer og indmeldelse: Hans Kristian Mors tlf Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud tlf (G 63). Navigationsundervisning & Speedbådskørekort : Henrik Helle tlf henrikhelle@live.dk Handicapmåler: Bjarne Simonsen. tlf bibja@webspeed.dk Optagning og isætning af både er nu Assens A.M.B.A. Så kontakt havnekontoret for nærmere Havnekontoret tlf marina.dk Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Klubhusets telefon: Hjemmeside: sejlklub.dk Webmaster : Kirsten Mølgaard kirstenmoelgaard@webspeed.dk Redaktion af klubblad Ivan Frost (ansvarshavende) tlf ivan.frost@mail.dk

20 Afs: Assens Sejlklub c/o Hans Kristian Mors Årøvænget Assens Returneres ved varig adresseændring

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Tingaard Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10.

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG Skoleskibet Danmark i Assens foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk

Læs mere

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG NR.7 September 2012 38.ÅRGANG foto. Lars Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Ekstraordinær generalforsamling 1. februar Fællesspisning 28. januar Januar

Krejbjerg Nyt. Ekstraordinær generalforsamling 1. februar Fællesspisning 28. januar Januar Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Januar 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning 28. januar 2011 Ekstraordinær generalforsamling 1. februar 2011 Fastelavnsfest 6. marts 2011 Formandens

Læs mere

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG foto: Reila Frost Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost NR.10 December 2011 37.ÅRGANG foto: frost Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf. 30493209 askasserer@gmail.com Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft

Læs mere

Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer

Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer NR. 7 SEPTEMBER 2014 40. ÅRGANG Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17

Læs mere

Bådklubben Guldborgsund 28. Februar 2019

Bådklubben Guldborgsund 28. Februar 2019 Beretning for 2018 til generalforsamling 28. Feb. 2019. Endnu et år er gået, og igen er det tid til at afgive årets beretning. Et år som har budt på store udfordringer for vores gamle klub. Det som har

Læs mere

foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig!

foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig! foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig! Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen Her ses danmarksmesteren i Ylvaklassen 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

NR.3 april 2012 38.ÅRGANG

NR.3 april 2012 38.ÅRGANG NR.3 april 2012 38.ÅRGANG foto: frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 SEPTEMBER Søndag 10. Lørdag 30. OKTOBER Lørdag 7. KLUBKALENDER Fjordens Dag. Bestyrelsesmøde. Klubarbejdsdag. KALENDEROMTALER Fjordens

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

33. årgang April Nr. 1

33. årgang April Nr. 1 33. årgang April Nr. 1 1 Indholdsfortegnelse Side 2 Standerhejsning og klubfest Side 6 Aktivitetskalender Side 7 Pinsetur Side 9...Kontaktadresser Side 13 Informationer/bemærkninger Standerhejsning og

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost Assens Sejlklub NR.4 April 2010 36.ÅRGANG Foto. Reila Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening Mødedato: 4. april 2018 kl. 19.00 21.00 Sted: Assens Sejlklub Næsvej 25 5610 Assens Deltagere: Formand: Peder Roar (PRJ) Næstformand: Bent Damsbo (BD) Kasserer: Klaus Bøggild (KB) Sekretær: Alex Gundersen

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

PG-Nord. Nyhedsbrev. December

PG-Nord. Nyhedsbrev. December PG-Nord Nyhedsbrev 1999 December Bestyrelsen for PG-Nord Formand: Næstformand: Sekretær: Kasserer: Chefinst.: Klubinst.: Christian Wahl Hvidkildevej 28 C 9220 Aalborg Øst tlf: 22176170 mail: 970226@udd.aalsem.dk

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

AktivCenter Møllevang

AktivCenter Møllevang Der spilles om klubmesterskabet i hele september måned Den 26. oktober er der krolfafslutning på Møllevang, med fejring af klubmesteren samt nr. 2 og 3 Vi er en forening af ca. 35 60+ere i Store Merløse.

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente Nr2. 23 Årgang April 2019 Kaj Poulsen mener Det er der hårdt stadig a tage er bøjer langtid op til Sct Hans Så Olivia må vente 1 Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen.

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost Assens Sejlklub NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013

Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013 foto. Lars NR. 1 FEBRUAR 2013 39. ÅRGANG Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.01 januar 2011 37.ÅRGANG. foto: Henrik

Assens Sejlklub. NR.01 januar 2011 37.ÅRGANG. foto: Henrik Assens Sejlklub NR.01 januar 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019 Læs inde i bladet: ÅRETS ARRANGEMENTER INVITATION TIL GENERALFORSAMLING VIL DU MED EN TUR TIL MECKLENBURG? 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen.

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen. INFORMATION FRA AABENRAA BÅD CLUB Marts 2019 Kære medlemmer Idet vores kære klubblad Makrellen, gennem mange år, ikke kunne få en anden redaktør, på generalforsamlingen, er vi nødt til at give jer alle

Læs mere

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 Deltagere: Alle i Bestyrelsen 1 Godkendelse af ref Mødereferat fra d 8 og 18 september 2014 OK godkendte 2 Indkommen post - formand Projekt nye jollehuse/referat

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG. Svanen i frisk vind. foto: Henning

NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG. Svanen i frisk vind. foto: Henning NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG Svanen i frisk vind foto: Henning Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben..

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. Kære Medlem af HMS Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. I den forbindelse synes vi det er på sin plads at du som medlem bliver informeret i god tid, så du

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

Travlhed ved mastekran

Travlhed ved mastekran NR. 4 MAJ 2015 41. ÅRGANG Travlhed ved mastekran Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

KLUBNYT ODENSE SEJLKLUB. Formandens klumme Natsejlads Pigeaftner Medlemsnyt Gold Pokal Cup 2015. NR. 6 AUGUST 2015 28. årgang bbååårgangårgangårgang

KLUBNYT ODENSE SEJLKLUB. Formandens klumme Natsejlads Pigeaftner Medlemsnyt Gold Pokal Cup 2015. NR. 6 AUGUST 2015 28. årgang bbååårgangårgangårgang ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR. 6 AUGUST 2015 28. årgang bbååårgangårgangårgang Formandens klumme Natsejlads Pigeaftner Medlemsnyt Gold Pokal Cup 2015 www.odensesejlklub.dk 1 Formandens klumme Ove Thode Sørensen

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018.

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Endnu et år er gået, og nu er vi igen samlet til generalforsamling i vores gamle forening. Som normalt, så vil jeg her i beretningen kigge tilbage

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

Vinter i Korshavn www.odensesejlklub.dk

Vinter i Korshavn www.odensesejlklub.dk ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.1 JANUAR 2011 24. ÅRGANG Vinter i Korshavn Vinteren satte tidligt ind, med sne og is. Hele bugten i Korshavn er frosset til. Heldigvis ser det indtil videre, ud til at broen

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev november Amba

Fælles Nyhedsbrev november Amba Fælles Amba Optagning af både i fremtiden Vi er tæt på, at de både, der skal stå i standardstativerne er oppe for i år. Som beskrevet i sidste nyhedsbrev er der indhøstet erfaringer med kørsel af både

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016 Læs inde i bladet: REFERAT FRA ÅRETS GENERALFORSAMLING ÅRETS ARRANGEMENTER STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG NR.7 August 2008 34.ÅRGANG Foto: Bernt DFÆL s sommertræf i Assens Foto: Bernt Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det.

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det. Referat af bestyrelsesmøde i Bisserup Sejlklub onsdag den 20. april 2016 Jann Højgaard Olsen (JHO), Lone Poulsen (LP), Klaus Gøtzsche-Larsen (), Freddy Dahl Thomasen (FDT), Harly Bruun Jørgensen (HBJ)

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype)

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. marts 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Afbud: Laury 1. Kort opfølgning

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 28. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2017. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 28. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2017. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 28. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2017 Læs inde i bladet: ÅRETS ARRANGEMENTER INVITATION TIL GENERALFORSAMLING VELKOMMEN TIL TOTAL RENOVERET HAVN 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Nyhedsbrev 03. februar 2015

Nyhedsbrev 03. februar 2015 Nyhedsbrev 03. februar 2015 Trædrejning Nu er vi klar med undervisning i trædrejning. Indtil videre er der undervisning hver Tirsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00 Torsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00

Læs mere

Aktivitetsudvalget orienterer

Aktivitetsudvalget orienterer Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub Januar, 2017 Her kommer, lidt forsinket, månedsbrevet for januar. Det har været en travl måned for kassereren (der også står for

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017

Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017 Fraværende: Erik, Henrik og Lone. Suppleant for Lone : Henrik Leth larsen 1. Godkendelse af referater fra sidste møder. Referater

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon.

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon. Struer jernbaneklub Januar 2005 Mh 304 ved Struer MR center vest d.2004-09-18 samt formanden Egon. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen 97407433 Kasserer: Erik Linaa 97840687 Bestyrelsesmedlemmer: Kim Hansen

Læs mere

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Nyvang 13 5610

Læs mere

Klubmesterskaberne en sensommerdag

Klubmesterskaberne en sensommerdag NR. 6 AUGUST / SEPTEMBER 2016 42. ÅRGANG Klubmesterskaberne en sensommerdag Formand (G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Materialeudvalget (E 20) Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Jeg har sidste gået i korte bukser, mens min telefon har været stokket af SMS er fra dækfirmaet, om at nu var det tid at få vinterdæk på.

Jeg har sidste gået i korte bukser, mens min telefon har været stokket af SMS er fra dækfirmaet, om at nu var det tid at få vinterdæk på. Standernedtagning 28. oktober 2018 Velkommen til standernedtagningen 2018. Så er sæsonen sluttet. Ved standerhejsning sidst i maj havde vi håbet om en god sommer, strålende vejr. Håbet er nu erstattet

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Frederiksværk Sejlklub

Frederiksværk Sejlklub Kære Venner. 2016 er nu blot historie, tiden flyver og vi er nu på vej mod sol og sommer. Inden det kommer så vidt har Aktivitetsudvalget dog endnu en perlerække af aktiviteter under det såkaldte vinterprogram!

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere