Folkemusikseminar irebild

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Folkemusikseminar irebild"

Transkript

1 Folkemusikseminar irebild i bededagsferien d april 2008 Arr.: Folkemusikhusringen, Spillemandsmuseet i Rebild og Spillemandsmuseets Musikskole

2 Bededagsseminar i Rebild, d april Velkommen til det 33. Bededagsseminar Dette års seminar bliver en blandet buket. Et af holdene indgår i en 200 års jubilæumsturne i anledning af spillemanden Ole Kjærs fødsel. En fænomenal spillemand som ikke uden grund fik tilnavnet: Vestjyllands Paganini p.g.a. sit virtuose spil og fine kompositioner. Danserne får glæde af denne skønne musik på et hold, som er for både spillemænd og dansere. De øvrige spillehold er sammenspil for alle instrumenter. Her kan man deltage uanset om man er lidt eller meget øvet på sit instrument. Der tages udgangspunkt i deltagernes forudsætninger. Det ene sammenspilshold vil nyde godt af lærernes førstehånds kendskab Børge Smeds og Evald Thomsens musik. Det andet spillehold kan siges at være mere eksperimenterende; her mødes to spillemænd med samme instrument men med hver sin musikalske baggrund, og vil hver især inspirere deltagerne. Sangholdet vil fordybe sig i 60 erne og 70 erne og især Benny Holsts repertoire. Vi har de senere år skabt en tradition for at invitere gæster på holdene, som kan give ekstra inspiration til deltagerne. Det gør vi også i år, men vi vil ikke røbe hvem. Vi regner med at kunne byde på overraskelser og mange fælles oplevelser. Og så er der jo alt det, vi arrangører ikke ved; nemlig det som I som deltagere bidrager med. Og det plejer ikke at være så lidt, både dag og nat. Så vi glæder os alle til et nyt seminar. Vel mødt.

3 Muligheder: 1. Sammenspil for alle instrumenter Himmerlandsmusik v. Tine Lilholt og Jens Peter Hansen Vi vil arbejde med spillemandsmusikken som den udøves i dag. Repertoiret er melodier som Rebild Spillemændene benytter til dans. Vi vil gå i dybden med nogle få melodier, og bruge tid på at få musikken til at hænge sammen. Vi vil arbejde med 1. stemmer, 2. stemmer, sekundspil og improvisationer. Vi vil veksle mellem nodespil og gehørspil. Der vil både være lejlighed til at spille i stort orkester og i små grupper. Vi vil undervejs lytte til optagelser fra museets arkiv med traditionsspillemænd fra Himmerland. De 2 undervisere, der begge er fløjtenister, kommer med hver sin baggrund. Det vil betyde, at vi ikke på forhånd kan vide, hvordan musikken udvikler sig undervejs i kurset. Jens Peter Hansen blev inspireret til at spille folkemusik af Fløjte Niels fra Kværndrup, der i halvfjerdserne spillede sammen med Evald Thomsen. Siden starten af firserne har Jens Peter været medlem af gruppe 1 i Rebild Spillemandslaug, og her har han spillet sammen med en lang række traditionsspillemænd, bl.a. Otto Trads. Tine Lilholt har gennem 23 år været fløjtenist i Lars Lilholt Band og har derved stiftet bekendtskab med en del af den danske folkemusik. Er i øvrigt blevet inspireret hjemmefra til at spille alt muligt, fra klassisk, over irsk folkemusik til mere eksperimenterende musik. Tine er nu tilknyttet Spillemandsmuseet i Rebild, som underviser i tværfløjte.

4 2. Sammenspil v. Vagn Dahl Hansen og Mette Kathrine Jensen Velkommen til sammenspil m. Vagn Dahl Hansen og Mette Kathrine Jensen. Repertoiret vil ligge med hovedvægt på Evald Thomsen og Børge Smeds melodier. Vi skal arbejde med alle aspekter af sammenspillets gåder: melodi, 2. stemme, skidtspil, forsiringer, puls, harmonisering og hvad vi ellers finder på. Lur mig om ikke der også bliver tid til en historie fra sandheden og nærmeste omegn. Der vil komme en gæst en af dagene. Vagn Dahl Hansen: klaver, har spillet sammen med alle de gamle igennem 35 år og har stor erfaring i dansespil. Spiller bl.a. med Trio Tinus, Knorifas og Bøg. Mette Kathrine Jensen: harmonika, er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatoriums Folkemusiklinie og har brugt en del år på at besøge spillemænd og musikere over det ganske land. Man finder hende bl.a. spillende harmonika i Zenobia, Knorifas, Jensen&Bugge og musikforedrag med Carl Erik Lundgaard. 3. Folkesang: Dengang i 60 erne og 70 erne v. Christian Foged Vi skal beskæftige os med folkesangen der blomstrede op gennem de to årtier, og vi skal beskæftige os med baggrunden og rødderne. Så det bliver fra Ingeborg Munch over Cæsar til Poul Dissing og især Benny Holst. Vi kommer også omkring Jeppe Aakjær og sikkert også helt frem til nutiden. Vi kommer ind på folkemusikbevægelsen og de politiske strømninger. Masser af sang og musik og en god snak om tingene. Christian Foged, folkesanger, har indsamlet et væld af folkesange og gårdsange, og har lært af traditionsbærende sangere på land og i by. Har i mange år stået i spidsen for Folkemusikhusringens arbejde.

5 4. Dans og musik efter Ole Kjær, - Vestjyllands Paganini. v. Anders Christensen og Klaus Pindstrup Ole Kjær er uden tvivl den største sagnfigur i dansk spillemandshistorie. Han blev født nord for Struer for 200 år siden. Han var spillemand, entertainer, musiklærer og komponist, og kunne skabe forunderligt liv og stemning i såvel et dansende, som et lyttende publikum. Han kunne spille med violinen over hovedet, jonglere, og i pauserne kunne han finde på at slå vejrmøller fra den ene ende af stuen til den anden. Ole Kjær var lige så berømt i Ringkjøbing Amt, som H. C. Lumbye var i København. På dette hold får deltagerne en sjælden mulighed for at danse til og spille Ole Kjærs musik. Hvad kan musikken bidrage med til danserne, og hvilken indflydelse får dansen på musikken? Det skal blive spændende, om musikken stadig har en lige så inspirerende og overraskende indvirkning på de medvirkende, som den havde på folk for 200 år siden. Udover den musikalske inspiration, vil vi forsøge at rekonstruere nogle af de danse, der indgik i Ole Kjærs repertoire, ud fra dansebeskrivelser fra samtiden. Det almindelige danserepertoire i 1830erne var i udpræget grad vals, der var overordentlig populær. Udover vals i 3/4 kom også vals i 2/4 på mode - kaldet hamburgervals. Dertil blev der bl.a. danset fandango, figaro, bøhmerdans med klap, polonæse, mazurka, fangedans, hopsa, syvspring, skotsk lang engelsk dans. Der kan efter behov og interesse drages paralleller til, hvordan danserepetoiret har udviklet sig i Vestjylland i tiden efter Ole Kjær. Deltager man som danser, er det en fordel at kende til gammeldans eller folkedans. Det er de færreste spillemænd, der har spillet ret meget af Ole Kjærs musik til dans. Givetvis fordi hans kompositioner har en sværheds-grad, der ligger langt over det sædvanlige. Deltager man som spillemand, må man derfor regne med, at en del af repertoiret er ret vanskeligt. Der er udfordringer for selv de dygtigste spillemænd. Spillemændene må kunne spille efter noder og følge med, samtidig med at der arbejdes med dansen. Anders Christensen, Magister i folkloristik med speciale i dans og musik. Har siden 1970erne foretaget indsamlingsarbejde inden for områderne dans og musik. Er lærer ved Det Fynske Musikkonservatorium Klaus Pindstrup er uddannet klassisk violinist med en solid spillemandsbaggrund fra Himmerland. Spiller i mange sammenhænge og underviser på folkemusiklinien ved Det Fynske Musikkonservatorium.

6 Praktiske oplysninger Pris Som noget nyt inkluderer prisen aftensmad fredag aften. Kursusprisen inkluderer således alle måltider undtagen morgenmad. Prisen inkluderer ikke overnatning: Voksne fra26år: Børn og unge under 26 år og studerende: Pris for skolelogi pr. døgn: 700 kr. 435 kr. 35 kr. Tilskudsmuligheder for unge mellem år: Unge mel år kan søge støtte v. at blive medl. hos Folkemusik&Ungdom. Hør nærmere hos Maja Kjær: eller tlf.: Tilmelding Senest d. 25. marts ved indsendelse af kursusgebyret på girokort, eller kontonr: Du er tilmeldt, når vi har modtaget din betaling. Tilmeldingen er bindende. Skriv holdnr. og evt. instrument på, når du tilmelder dig. Logi Rebild Vandrehjem, Rebildvej 23, 9520 Skørping, Tlf Safari Camping, Rebildvej 17 A, 9520 Skørping, Tlf.: Skolelogi: Man kan overnatte på Skørping skole i klasseværelser. Husk at medbringe sovegrej. Der er adgang til thekøkken, toilet og bad. Kost Der er fælles frokost og aftensmad fredag og lørdag. Betalingen for disse måltider er inkluderet i kursusprisen. Drikkevarer betales særskilt. Lørdag er der natmad på museet det er ikke med i kursusprisen. Morgenmad er ikke inkluderet i kursusprisen. Morgenmad kan bestilles på vandrehjemmet ved ankomsten. Vandrehjemskøkkenet er til rådighed husk kop, bestik og tallerken. Diverse Undervisning og arrangementer foregår dels på Spillemandsmuseet i Rebild Bakker v. den store parkeringsplads, dels på Skørping Skole, der ligger i Skørping by på vejen mod Rebild. Afstanden mellem museum og skole er 2 km. Vandrehjemmet ligger næsten nabo til museet. Fra togstationen i Skørping er der 1 km til skolen og 3 km til museet.

7 Program Torsdag d. 17. april Ankomst og indkvartering. Registrering på museet Velkomst på museet Fællesarrangement på museet. Spil, dans og sang. Fredag d. 18. april Fælles start i aulaen på Skørping skole Holdtimer Fælles frokost i skolens aula Fællesarrangement Holdtimer Fællesspisning på museet Fællestimer/arbejde på museet. Spil, dans og sang. Lørdag d. 19. april Fælles start i aulaen på Skørping skole Holdtimer Fælles frokost i skolens aula Fællesarrangement Holdtimer Fællesspisning på museet Åbent hus og fest på museet. Musikken leveres af deltagerne. Søndag d. 20. april Fælles start i aulaen på Skørping skole Holdtimer Fælles afslutning i aulaen på Skørping Skole Mulighed for at deltage i gammeldans på museet (Entre). Har du spørgsmål så kontakt en af arrangørerne: Spillemandsmuseets Musikskole v. Bente Pindstrup, Tlf.: Spillemandsmuseet, Cimbrervej 2, 9520 Skørping, Tlf Folkemusikhusringen, v. Christian Foged,. Tlf

Folkemusikseminar 2010

Folkemusikseminar 2010 Folkemusikseminar 2010 St. Bededagsferien 29. april - 2. maj, Skørping Arr.: Folkemusikhusringen, Himmerlands Folkemusikskole www.folkemusikskole.dk - ole@folkemusik.dk Velkommen til Folkemusikseminar

Læs mere

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf.

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. Folkemusikseminar i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. 3082 5010 Velkommen 2014 til Folkemusikseminar Folkemusikseminaret i St.

Læs mere

Folkemusikseminar i St. Bededagsferien i Skørping

Folkemusikseminar i St. Bededagsferien i Skørping Side 1 af 7 Folkemusikseminar i St. Bededagsferien i Skørping Folkemusik musik af folk for folk Himmerlands Folkemusikskole inviterer til tre inspirerende dage med folkemusik. Folkemusik-seminaret er en

Læs mere

Himmerlands Folkemusikskole

Himmerlands Folkemusikskole Himmerlands Folkemusikskole Sæson 2014 2015 www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. 3082 5010 Velkommen i Himmerlands Folkemusikskole I Himmerlands Folkemusikskole mødes folk i alle

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Himmerlands Folkemusikskole

Himmerlands Folkemusikskole Himmerlands Folkemusikskole Sæson 2016 2017 Præsentationsaften Instrumentalundervisning Violin Harmonika Fløjte Harpe Percussion Andre instrumenter Korte forløb Buestrøg og Bælgtræk Maja Kjær Jacobsen

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015 2015 Hamonika og højskole Uge 31 26/7 2/8 2015 Side 2 Harmonika og højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi skal spille

Læs mere

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 Lørdag den 30. maj kl. 9.00 til

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER. 1www.dgi.dk LEDERUDDANNELSE OG INSPIRATIONS- KURSUS. for dansere og spillefolk. www.dgi.dk

STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER. 1www.dgi.dk LEDERUDDANNELSE OG INSPIRATIONS- KURSUS. for dansere og spillefolk. www.dgi.dk 1 STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER LEDERUDDANNELSE OG INSPIRATIONS- KURSUS for dansere og spillefolk 2 Lederuddannelse og inspirationskursus Lørdag d. 24. maj 2014, kl. 9.00 og søndag d. 25. maj 2014,

Læs mere

Send din harmonika på højskole

Send din harmonika på højskole 2014 Send din harmonika på højskole Uge 31 27/7 3/8 2014 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum.

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019 - cubansk dans, musik og sang 2019 Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 8.00-9.00 - Morgenmad 9.00-9.45 Morgensamling Morgensamling (9.00-9.15) 10.00-11.45 Workshop A + afrejse sammenspil

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

SON TAEKWONDO 16. SOMMERLEJR 29. JUNI 1. JULI 2012 I FJELLERAD

SON TAEKWONDO 16. SOMMERLEJR 29. JUNI 1. JULI 2012 I FJELLERAD SON TAEKWONDO 16. SOMMERLEJR 29. JUNI 1. JULI 2012 I FJELLERAD Som arrangør af Son Taekwondo Samvirkes 16. sommerlejr er det en utrolig stor glæde for Støvring Son Taekwondo at kunne invitere på sommer-

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere

Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk

Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk Kære venner Så er det tid til at tilmelde sig BørneMusikTræf 2011! Det bliver denne gang på LangeLand

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til. Danske Open Masters. Kortbane 2012. Lørdag d. 14. april & søndag d. 15.

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til. Danske Open Masters. Kortbane 2012. Lørdag d. 14. april & søndag d. 15. Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion inviterer til Danske Open Masters Kortbane 2012 Lørdag d. 14. april & søndag d. 15. april i Holstebro Badeland PRAKTISKE OPLYSNINGER Dato: Lørdag den 14.april og

Læs mere

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 En weekend for dig, hvor vi sætter fokus på

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

INDSPIL NR. 48. April 2015

INDSPIL NR. 48. April 2015 Fredag den 22. maj 2015 arrangeres K U L T U R N A T 2 0 1 5 i Kalundborg. En af de nærmeste dage udsendes mail til jer alle med nærmere oplysninger om arrangementet. Begynd gerne straks at tænke på, hvordan

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

Nummer 2. 14. årg. Oktober STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! Dæmningen 17 7400 Herning Tlf.: 9934 0300 LUNDGÅRDCENTRET TJØRRING

Nummer 2. 14. årg. Oktober STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! Dæmningen 17 7400 Herning Tlf.: 9934 0300 LUNDGÅRDCENTRET TJØRRING Dæmningen 17 7400 Herning Tlf.: 9934 0300 14. årg. Nummer 2 Oktober 2008 Taksvej 8-7400 Herning - Tlf: 9712 89 11 Ring efter gardinbussen BO MILJØ GARDINER 97 12 34 22 20 25 31 10 LUNDGÅRDCENTRET TJØRRING

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Landspetanquestævne 31. juli.-3. august 2008 i Haarby For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Velkommen til Haarby Det er os en fornøjelse at kunne invitere til årets Landspetanquestævne

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012 INVITATION TIL Vindere 2012 LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager DGI petanque, DGI Østjylland og KHIF Petanque klub inviterer hermed til landsmesterskaber

Læs mere

Landsstævne for voksne

Landsstævne for voksne KFUM og KFUK i Danmark indbyder til det 25. Landsstævne for voksne på Hotel Nyborg Strand den 20.- 22. januar 2012 TEMA: Diakoni med hjerte, mund og hænder Velkommen til det 25. Landsstævne for voksne

Læs mere

Samvirkende Menighedsplejer BASISKURSUS 2012

Samvirkende Menighedsplejer BASISKURSUS 2012 Samvirkende Menighedsplejer BASISKURSUS 2012 For frivillige fra aflastnings- og vågetjenester samt fra besøgstjenester, som også har aflastningsopgaver målrettet demente, alvorligt syge og døende onsdag

Læs mere

DUDer Hvor. Christianskirkens menighedslejr 7.-9. nov. 2014

DUDer Hvor. Christianskirkens menighedslejr 7.-9. nov. 2014 e DUDer Hvor r Christianskirkens menighedslejr 7.-9. nov. 2014 Velkommen på menighedslejr 2014 Christianskirkens menighedslejr er for alle og vi glæder os til at være sammen med DIG - der hvor du er. Vi

Læs mere

Jubilæumsstævne 1968/2017

Jubilæumsstævne 1968/2017 Kære Folkedanserforeninger. I 1968 tog man et fantastisk initiativ, det Sjællandske Børne- og Ungdomsstævne blev skabt. Det første stævne blev afviklet i Køge, så det er 50. gang stævnet afholdes i 2017.

Læs mere

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT 2018-2019 Tale, tænke Musik, LYT LIGE musikforståelse og musikalsk skaben VELKOMMEN TIL LYT LIGE - DEN MUSIKALSKE KUFFERT. Vejle Bibliotekerne inviterer i foråret 2019 din

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 22. årgang December 2014 Nummer 4 Friske VHK ere på Damhusengen God jul og godt nytår Efterlysning Aktivitetskalender Rytmer Harmonicafé Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN Medlemsavis

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Musik Musik Musik s k o l e t j e n e s t e n

Musik Musik Musik s k o l e t j e n e s t e n Musik s k o l Musik Musik e t j e n e s t e n Kan du høre kirkeklokken, der hvor du bor? Hvordan synes du, den lyder? I gamle dage ringede kirkeklokkerne, når der var krig eller ildebrand. De kunne advare

Læs mere

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG Som arrangør af Son Taekwondo Samvirkes 17. sommerlejr er det en utrolig stor glæde for Kalundborg Son Taekwondo at kunne invitere på sommer- og

Læs mere

Dansere og spillefolk inviteres til. Lederuddannelse & inspirationskursus. Den maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter

Dansere og spillefolk inviteres til. Lederuddannelse & inspirationskursus. Den maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter Dansere og spillefolk inviteres til Lederuddannelse & inspirationskursus 2016 Den 28. - 29. maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter 2 Lederuddannelse og spillemandskursus 2016 Lørdag den 28 maj 2016

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:)

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Tirsdag 6/2 kl. 19.30 Koncert med Mark Solborg trio Guitaristen Mark Solborg, saxofonisten Anders Banke og trommeslageren Bjørn

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011

Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011 Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011 INSPIRATION2011 er en reel konference, hvor alle typer af engagerede i medlemsforeninger får muligheden for at opleve inspiration, der

Læs mere

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 14. februar 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Kristian la Cour du hører lidt

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV SOMMERJAZZ PÅ ASKOV 02.06.19 08.06.19 Åbn saxofonkassen, børst støvet af bassen, få rørt tangenterne og find trommestikkerne frem! På dette jazzkursus spiller vi en god gang jazzmusik! Vi dyrker glæden

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Den 17. Danske Barbershop Festival

Den 17. Danske Barbershop Festival Fællesbillede 2003 Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til Den 17. Danske Barbershop Festival Lørdag-søndag den 13.-14. marts 2010 i København Mød de mange talentfulde og ambitiøse sangerkolleger

Læs mere

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - marts 2014 Svendborgvej 319 Højby 2014 Godt nytår! 2013 var året, hvor vi kunne fejre vort 25 års jubilæum, og året har været et år med mange gode og velbesøgte arrangementer. Ikke

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 20.08.17 26.08.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

OPLEV 4 KLASSISKE DAGE I HOLSTEBRO

OPLEV 4 KLASSISKE DAGE I HOLSTEBRO OPLEV 4 KLASSISKE DAGE I HOLSTEBRO 28. SEPTEMBER - 1. OKTOBER 2017 - En del af kulturby Aarhus 2017 Festivaldirektør Janne Thomsen Holstebro Gågade PAKKEPRIS FOR 2 DKK 4800,- Pris per person. DKK 2400,-Prisen

Læs mere

Kulturkonference 2014

Kulturkonference 2014 Til kulturelle samråd, kulturudvalg, kulturforvaltninger samt andre interesserede Kulturelle Samråd i Danmark og Kulturelt Samråd Guldborgsund inviterer til Kulturkonference 2014 Fredag den 19. søndag

Læs mere

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden Det Klingende Museum på besøg i musikkens verden gok gok kling klang Babuuuuu athjuuuu bum suse rumle pip pip dyt! mijauuuuu hurraaaa! ding dong Lydene i og omkring os plim plim klap klap risle bøvs! knirke

Læs mere

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk JUNI 2015 Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk Bestyrelsen Kaj Andersen og Henny Boch har ønsket at udtræde af bestyrelsen. I stedet er indtrådt Niels Hansen og Carl Petersen.

Læs mere

PROGRAM GLASFORENINGEN STORMØDE 2015. www.glasforeningen.dk - glasforeningen@gmail.com

PROGRAM GLASFORENINGEN STORMØDE 2015. www.glasforeningen.dk - glasforeningen@gmail.com PROGRAM GLASFORENINGEN STORMØDE 2015 www.glasforeningen.dk - glasforeningen@gmail.com GLASFORENINGEN INVITERER DIG HERMED TIL STORMØDE Den 12. og 13. september 2015 i Nyborg Idræts- og Fritidscenter Storebæltsvej

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

We Are Family 2.0. - kirke for børn, teenagere og unge

We Are Family 2.0. - kirke for børn, teenagere og unge We Are Family 2.0 - kirke for børn, teenagere og unge 16.-17. april 2010 We Are Family 2.0 kirke for børn, teenagere og unge Velkommen til PBU-døgn 2010! Vi tror så meget på det, at vi gør alvor af det

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Invitation til MG Seminar 2016 Musholm bugt feriecenter

Invitation til MG Seminar 2016 Musholm bugt feriecenter Vi i Muskelsvindfondens myastenigruppe vil gerne invitere dig til MG- Seminar på Musholm Sport Ferie og Konference. Fredag den 28. Oktober kl. 17.00 til søndag den 30. Oktober 2016 kl. ca. 13.00 Vi vedlægger

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 15.05.17 21.05.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til. Danske Open Masters. Kortbane 2014. Lørdag d. 8. marts & søndag d. 9.

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til. Danske Open Masters. Kortbane 2014. Lørdag d. 8. marts & søndag d. 9. Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion inviterer til Danske Open Masters Kortbane 2014 Lørdag d. 8. marts & søndag d. 9. marts i Holstebro Badeland PRAKTISKE OPLYSNINGER Dato: Lørdag den 8. marts og

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august 2019 Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den 16.-17.-18. august 2 Den søde sejr med glimmer i håret Som noget nyt valgte vi sidste år, at reducere kampenes spilletid til 2 x 20 min.

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 Den åbne skole Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 1. Music Mind Games i 0. klasse 2. Stryg, strenge og Blæs i 2. klasse 3. Kor- og sangskole i 3. klasse 4. Blæserklasse

Læs mere

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til VÅM GR 2. lørdag d. 12. december & søndag d. 13. december. i Holstebro Badeland

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til VÅM GR 2. lørdag d. 12. december & søndag d. 13. december. i Holstebro Badeland Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion inviterer til VÅM GR 2 2015 lørdag d. 12. december & søndag d. 13. december i Holstebro Badeland PRAKTISKE OPLYSNINGER Dato: Lørdag den 12. december og søndag den

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Få det skabende element med i dit sammenspil

Få det skabende element med i dit sammenspil Få det skabende element med i dit sammenspil Kursusbeskrivelse Du kender det godt: Du står gang på gang og indstuderer nogle allerede helt færdige numre, og nu er du faktisk løbet lidt surt i det. Du kender

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

SON TAEKWONDO 19. SOMMERLEJR 26. 28. JUNI 2015 I UNDLØSE

SON TAEKWONDO 19. SOMMERLEJR 26. 28. JUNI 2015 I UNDLØSE SON TAEKWONDO 19. SOMMERLEJR 26. 28. JUNI 2015 I UNDLØSE Deltagerne ved 18. Sommerlejr i 2014 i Frejlev Som arrangør af Son Taekwondo Samvirkes 19. sommerlejr er det en utrolig stor glæde for Holbæk Son

Læs mere

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset!

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset! DRAMU-weekend Velkommen på DRAMU-Weekend! Alle enheder er velkomne på denne weekend, der står i musikken og teatrets tegn! Måske mangler flokken lige noget for at kunne tage musiker eller skuespillermærket,

Læs mere

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse &

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & Indbydelse YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & GRATIS KIDSVOLLEY/VOLLEYBALL-STÆVNE Lørdag d. 28. januar 2012 kl. 9-16 for alle fra 3-9. klasse Efterskolen Solgården

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Samvirkende Menighedsplejer BASISKURSUS 2014

Samvirkende Menighedsplejer BASISKURSUS 2014 Samvirkende Menighedsplejer BASISKURSUS 2014 For frivillige fra aflastnings- og vågetjenester samt fra besøgstjenester, som også har aflastningsopgaver målrettet demente, alvorligt syge og døende onsdag

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

-qcmimeldaws hmdsholm-clanse-masik i levende tracuiion

-qcmimeldaws hmdsholm-clanse-masik i levende tracuiion «Rynkeby-loA&tvf {øudd«mer( tirjrfy ty I-1995 UZMZ -qcmimeldaws hmdsholm-clanse-masik i levende tracuiion Rynkeby -Kølstrup Folkedansere tirsdag den 17/1-1995, kl 20-22 fra SKOMAGERDRENGENE spiller: Violin:

Læs mere