OM OTTE UGER KAN PROBLEMET VÆRE LØST.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OM OTTE UGER KAN PROBLEMET VÆRE LØST."

Transkript

1 OM OTTE UGER KAN PROBLEMET VÆRE LØST.

2 GLEM ALT DET, DU VED OM MIDLERTIDIGE LOKALER. Hører du til dem, der har den opfatning, at flytbare kontorer skal være kedelige, små og ubehagelige barakker? Så har du endnu ikke set Temporents flytbare lokaler. De holder en standard, som til og med overgår mange af dagens permanente kontorer. De er lyse, godt ventilerede og hyggelige. De er repræsentative og attraktive arbejdspladser, som ofte forbavser besøgende.

3 LEJ FØRST, BYG SENERE. Midlertidige lokaler er et klogt strategisk valg. De giver luft og tid til at overveje fremtidige investeringer i permanente tilbygninger. I binder ingen kapital og får fuld handlefrihed til at udvide eller mindske pladsen i fremtiden. Det er en moderne måde at håndtere konjunkturudsving og midlertidige ændringer i arbejdsbelastningen. Midlertidige lokaler passer. Midlertidige lokaler lejes for kortere eller længere tid. Desuden lejer I kun præcis så meget I behøver. I udnytter den tilgængelige plads og kan tilslutte de nye lokaler til jeres eksisterende bygning. SNART HAR I PLADS TIL FLERE. Jeres nye, fine Temporentlokaler kan allerede være på plads otte til ti uger, efter vi har underskrevet lejekontrakten. Den korte opsætningstid skyldes vores gennemtænkte modulsystem og erfarne medarbejdere. I får en kontaktperson hos os, der har ansvaret for jer og hjælper jer med alt, lige fra tegningsforslag til tilbud, byggetilladelse, opsætning og justering. Sammen designer vi de lokaler, der passer til netop jeres behov, og finder den optimale placering, enten frit stående eller i forbindelse med eksisterende bygninger. Så snart bunden er lagt og el, vand og kanalisation er tilsluttet, løftes lokalerne på plads.vi maler og genopfrisker jeres nye lokaler, så skal I bare flytte ind.

4 BEHAGELIG TIL MINDSTE DETALJE. Kvalitet, funktion og trivsel. Det er vores erfaring, at alt hænger sammen, når der skal skabes et godt og effektivt arbejdsmiljø. Derfor er vores kontormoduler også gennemtænkt til mindste detalje. En meget høj kvalitet er typisk for alt, lige fra materialevalget til byggemetoder, planløsninger og teknik. Vores moduler bygges indendørs efter afprøvede metoder og med byggemateriale, man kan stole på. Vi anvender de bedste systemer, løsninger og materialer. Kvaliteten sætter også sit præg på vores valg af tekniske systemer for el, telefoni/datanetværk, ventilation, afkøling, varme osv. Det skal være både behageligt og sikkert at arbejde i vores lokaler. Resultatet er en hyggelig, sund og effektiv arbejdsplads med fremragende ventilation, behagelig belysning og temperatur, gode lydforhold m.m. Alt dette for at skabe et optimalt indeklima. HELT UDEN BEKYMRINGER. Vælger du Temporent, vælger du også en kontorbygning uden bekymringer. Ejendomsservice er altid en del af vores lejeaftale. I hele perioden er vi ansvarlige for service og forebyggende vedligeholdelse. I kontrakten indgår der bl.a. også regelmæssig service af ventilations-, køle- og el-systemerne. Opstår der pludselig nogle fejl, tager vi hurtigt affære igennem vores centrale ejendomsservice. I har fuld kontrol over omkostningerne under hele lejeperioden, da vores kontrakt indbefatter både service og vedligeholdelse ved normal brug.

5 FLERE MULIGHEDER MED FÆRDIGE MODULER. Temporents flytbare lokaler laves af præfabrikerede moduler, hvilket åbner op for flere muligheder. Modulsystemet fungerer næsten som byggeklodser og kan sammensættes i det uendelige, ligeud eller i vinkel og i op til tre etager. Vi kan også skabe mange alternative planløsninger til forskellige indretninger og anvendelsesområder. De færdige bygninger kan være fritstående eller tilsluttes eksisterende bygninger, hvis I foretrækker det. Samlingerne mellem modulerne tryller vi bort med svejsede måttesamlinger i gulvet og skjulte overgange i vægge og loft. Temporent tilbyder en række forskellige modulsystemer, der er udformet til at passe til forskellige specifikke anvendelsesområder. De moduler, som egner sig bedst til kontorbrug, hedder KUBIK og RUMLI. De har begge en så kraftig og stabil struktur, at de kan bygge i op til tre etagers højde, hvilket er enestående.

6 KUBIK. Lokalehøjde 2,7 m på kontorerne og 2,3 m på gangene.. Elskinner og ventilationskanaler befinder sig i loftet på gangene. DEN AVANCEREDE KONTORLØSNING. KUBIK hedder vores specialdesignede modulsystem til kontorer. Det giver store muligheder for at tilpasse planløsninger med både åbne kontorlandskaber og enkeltmandskontorer. Det er repræsentativt, effektivt og hyggeligt. Kombinationen af store vinduer, glaspartier i indervæggene og den store højde til loftet i lokalerne skaber en lys og luftig atmosfære. Og komfortnedkølingen gør arbejdsdagen mere behagelig og effektiv. KUBIK kan bygges sammen i op til tre etager med store åbne arealer på alle etager og kan tilsluttes eksisterende bygninger.. Fleksibilitet i planløsningen.. Komfortnedkøling er standard.. Træarbejde i ædeltræ bidrager til en behagelig atmosfære.. Store glaspartier i væggene på gangene og 1,4 m brede gange skaber ekstra volumen og udsigt.. Samlet dybde 9,6 m. Billedet viser et eksempel på en planløsning

7 RUMLI. Ventilation og el er skjult over nedhængt loft.. Behageligt indeklima med centralt udluftningssystem. FLAGSKIBET BLANDT VORES KONTORLØSNINGER.. Gennemgående lokalehøjde 2,7 m.. Store vinduer giver et godt lysindfald.. Mulighed for pladseffektivs kontorlandskaber. Som navnet allerede antyder, er RUMLI markedets mest rummelig modulsystem. En bygningsdybde på hele 14 m giver jer maksimal fleksibilitet og frihed til at skabe åbne planløsninger til kontorlandskaber eller mindre kontorer og dobbelte gange. RUMLI giver plads til egne løsninger. Selv om meget af teknikken sidder i loftet, er lokalerne gennemgående 2,7 m høje, hvad der skaber fleksibilitet og friheden til at indrette sig efter behov. Kvaliteten er høj, både hvad angår materialer samt teknik. Store vinduer og glasoverflader på væggene mod gangen giver kontoret en lys atmosfære. Desuden et behageligt, naturligt lys og en bedre udsigt. At der er højt til loftet bidrager til følelsen af store lokaler. RUMLI kan bygges sammen i op til tre etager med store åbne arealer på alle etager. Det kan bygges fritstående eller i en vinkel og tilsluttes til eksisterende bygninger.. Lydabsorberende loft.. God isolering, varmegenindvinding og moderne styresystemer sænker energiforbruget.. Komfortnedkøling er standard.. Enestående på markedet med en total dybde på 14 m. Billedet viser et eksempel på en planløsning

8 Vi er meget tilfredse! Volvos busfabrik i Borås ville frigøre noget plads i fabrikken og havde brug for flere kontorer og mødelokaler. I stedet for en permanent tilbygning valgte man en lejeaftale med Temporent. I dag står der seks KUBIK-moduler i direkte forbindelse med produktionen. Temporents lokaler har en høj kvalitet, og vi er meget tilfredse. De er også meget service-orienterede. Vi havde nogle særlige ønsker m.h.t. den intensive bustrafik. Temporent løste det ved at sætte sine lokaler på en vibrationsdæmpende overfalde af gummiklodser, hvad der virkede meget godt. Nu har vi roligt, hyggeligt og funktionelt arbejdsmiljø. Kund: Volvo Buss, Borås Kontakt: Holger Quadt, indkøber Modulsystem: KUBIK, 6 moduler, 168 m 2 Arbejdspladser: og mødelokale Det var et stort plus, at Temporent kunne bygge i tre etager Sony Ericsson var i et ekspansivt hjørne og havde brug for flere lokaler og arbejdspladser i Lund. Valget faldt på Temporent og modulsystemet KUBIK. Vi har nu leveret 124 KUBIKmoduler med et totalt kontorareal på m2. Hovedbygningen er i tre etager og forbundet med en vinkelbygning i to etager, som er forberedt til at kunne bære en tredje etage, hvis der skulle opstå behov for det. Det betød meget, at vi kunne bygge i tre etager for ikke at optage for stort et areal. Etageløsningen består for det meste af åbne kontorlandskaber med ca. 320 arbejdspladser, samtaleværelser og en smuk konferensdel med mødelokaler i forskellige størrelser. Hele bygningen er fuldt tilgængelig for handicappede og har toiletter på alle etager samt to elevatormoduler. Kund: Sony Ericsson, Lund Modulsystem: KUBIK, 124 moduler, m 2 Arbejdspladser: 320 Vi er imponeret! Temporent har på kun otte uger opført en af de største midlertidige kontorbygninger i Danmark for medicialfirmaet H. Lundbeck i Valby, København. Bygningen er på 1.800m 2, fordelt på tre etager med elevator och trappetårn. Den er indrettet med både storrumskontorer, enkeltmandskontorer, mødelokaler, køkkener og toiletter. Afgørende for vort valg har varit den flexibilitet og høje standard vi har opnået hos Temporent. De har leveret et byggeprojekt i et omfang og med en byggeledelsse der ikke kan være bedre. Vi er imponeret. Kund: Lundbeck A/S, Valby Kontakt: Torben Steen Pedersen, Casten M. Rasmussen, Heidi Helweg Modulsystem: RUMLI, 36 moduler i tre etager, totalt m 2 Arbejdspladser:

9 Temporent er en af Skandinaviens største udlejere af midlertidige lokaler til kontorer og skoler. Ejer: Det børsnoterede ejendomsselskab Kungsleden. Kontorer: Stockholm, Umeå, Lund, Göteborg, Oslo og København. Miljøcertificeret ifølge ISO og kvalitetscertificeret ifølge ISO Reklamebureau: Falck & Co Fotograf, omslagsbilled: Sven Prim, milj øbilleder: Mikael Fjellström, miljøbilleder med mennesker: Per Kristiansen Trykkeri: Wikströms Tryckeri AB Telefon: , E-post:

DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO

DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO Kattegat Siloen har givet os... Rum til udvikling! Victor A/S en virksomhed med vokseværk. I Kattegat Siloen har Victor A/S haft

Læs mere

Kontorer der fungerer - en eksempelsamling

Kontorer der fungerer - en eksempelsamling Kontorer der fungerer - en eksempelsamling Udfordringerne er mange, når man skal indrette et velfungerende åbent kontor: Hvordan opnår man et godt arbejdsmiljø? Hvordan optimerer man arealet og opnår høj

Læs mere

Ihsan Barut, ejer af BarutRen

Ihsan Barut, ejer af BarutRen BarutRen har været mit hjertebarn, siden jeg besluttede mig for at starte virksomheden i 2005. Jeg begyndte alene, kun med kost og spand og en meget klar vision Ihsan Barut, ejer af BarutRen rengøring

Læs mere

GLASINDDÆKKEDE ALTANER

GLASINDDÆKKEDE ALTANER GLASINDDÆKKEDE ALTANER en del af et attraktivt boligmiljø Hovedkontor Balco AB Älgvägen 4 352 45 Växjö Telefon +46 470 53 30 00 Telefax +46 470 53 30 97 balco@balco.se www.balco.se Norge Balco AS Sandstuveien

Læs mere

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED...

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED... FRA DRØM TIL VIRKELIGHED... Huse med ensidige taghældninger Vinkelhus med udhæng 2 Funkishus Forskudte tage Indholdsfortegnelse Gamborg Byg indfrier dine husdrømme 4-5 Kun det bedste er godt nok 66-69

Læs mere

SUNDHED & PLEJE GIV PLEJESEKTOREN EN BEDRE BEHANDLING

SUNDHED & PLEJE GIV PLEJESEKTOREN EN BEDRE BEHANDLING SUNDHED & PLEJE GIV PLEJESEKTOREN EN BEDRE BEHANDLING 2 3 ARKITEKTUREN OG DENS VIRKEMIDLER SKAL BRUGES AKTIVT TIL AT FREMME PATIENTERNES FYSISKE OG PSYKISKE HELING. #01 DESIGN & AKUSTIK 5 FLEKSIBELT, ÆSTETISK

Læs mere

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR Made in Denmark Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION - HER KAN DU VÆRE UDE OG INDE PÅ SAMME TID Velkommen til en verden af muligheder for at åbne boligen helt op til naturen med Lacuna Foldedøre.

Læs mere

Godt arbejdsmiljø Fra a-å EN MINIGUIDE TIL ARBEJDSMILJØORGANISATIONEN

Godt arbejdsmiljø Fra a-å EN MINIGUIDE TIL ARBEJDSMILJØORGANISATIONEN Godt arbejdsmiljø Fra a-å EN MINIGUIDE TIL ARBEJDSMILJØORGANISATIONEN GODT ARBEJDSMILJØ FRA A-Å EN MINIGUIDE TIL ARBEJDSMILJØORGANISATIONEN Hvordan løfter I, uden at få ondt i ryggen? Hvordan forebygger

Læs mere

Mangfoldighed og diversitet.

Mangfoldighed og diversitet. Copenhagen - New Nordic House Introduktion New Nordic House omhandler tilblivelsen af København s første Nordiske hus og hylder de nordiske landes historie, værdier og atmosfære i forbindelse med materialer,

Læs mere

Fokus. Ejendomsleasing. Magasinet, som bringer dig på forkant med finansiering

Fokus. Ejendomsleasing. Magasinet, som bringer dig på forkant med finansiering Fokus Magasinet, som bringer dig på forkant med finansiering Sådan kan din virksomhed skære det overflødige fedt fra side 04 Nyt analyseværktøj kan spå om fremtiden side 06 Fra bondegård til topmoderne

Læs mere

Evaluering af beboertilfredshed

Evaluering af beboertilfredshed Blev de billige boliger bedre? Evaluering af beboertilfredshed Af Bella Marckmann CINARKOVERBLIK CINARKOVERBLIK Blev de billige boliger bedre? Evaluering af beboertilfredshed Forfatter: Bella Marckmann,

Læs mere

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg ECL Comfort 310 er kommunernes stærke genvej til styring af varme,- brugsvandsog ventilationsanlæg i gamle såvel som nye bygninger. Det skyldes ikke

Læs mere

Compact P. Opvarmning. Ventilation Varmt brugsvand Komfort Køl. Komfort varme. Aktiv varme genvinding. Passiv varme genvinding.

Compact P. Opvarmning. Ventilation Varmt brugsvand Komfort Køl. Komfort varme. Aktiv varme genvinding. Passiv varme genvinding. Et anlæg Utallige funktioner by nilan Passiv varme genvinding Aktiv varme genvinding Opvarmning Komfort Køl Komfort varme Kompakt ventilations- og opvarmningsløsning på kun 0,5 m 2 Certificeret til brug

Læs mere

Personlighed starter med at tænke anderledes. Betal først ved indflytning

Personlighed starter med at tænke anderledes. Betal først ved indflytning luna Personlighed starter med at tænke anderledes Betal først ved indflytning Indhold 4 LUNA Et personligt drømmehus skabt på nye ideer 6 Bliv medskaber af dit eget drømmehus 9 LUNA 108 med asymmetrisk

Læs mere

DET FORANDERLIGE HUS. Bygget til at bygge om UDGIVET AF REALDANIA BYG

DET FORANDERLIGE HUS. Bygget til at bygge om UDGIVET AF REALDANIA BYG DET FORANDERLIGE HUS Bygget til at bygge om UDGIVET AF REALDANIA BYG AF BIRGITTE KLEIS, ARKITEKT MAA DET FORANDERLIGE HUS Bygget til at bygge om MINICO2 HUSENE INDHOLD MiniCO2 Husene Seks huse seks erfaringer

Læs mere

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING Landets førende teknologipartner der gør det nemt... I over 40 år har vi leveret tekniske løsninger til det danske erhvervsliv, og vores mål har altid

Læs mere

DEN LILLE BYGGETEKNIKER DE SMÅ DETALJER DER GIVER OMBYGNINGEN VÆRDI

DEN LILLE BYGGETEKNIKER DE SMÅ DETALJER DER GIVER OMBYGNINGEN VÆRDI DEN LILLE BYGGETEKNIKER DE SMÅ DETALJER DER GIVER OMBYGNINGEN VÆRDI INDHOLD DEN LILLE BYGGETEKNIKER... SIDE 02 DEN SUNDE BYGGETEKNIK... SIDE 04 DEN GODE ARKITEKTUR... SIDE 06 PÅVIRKNINGER FRA KLIMAET...

Læs mere

mit telt! Det er os en fornøjelse at opfylde dine teltønsker. collection 2015/16

mit telt! Det er os en fornøjelse at opfylde dine teltønsker. collection 2015/16 mit telt! Det er os en fornøjelse at opfylde dine teltønsker. collection 2015/16 DK Vi har det passende telt til alle slags campingformer også til dig. Kvalitet, innovation, individualitet og mangfoldighed.

Læs mere

Spar penge på at bygge nyt

Spar penge på at bygge nyt # 8:2013 Riv ned og byg nyt Spar penge på at bygge nyt Flere og flere vælger at bygge nyt i stedet for at reparere på det gamle og det er der gode grunde til. Det er sund fornuft at tænke på fremtiden

Læs mere

Tips og Tricks fra rejseholdene nr. 1

Tips og Tricks fra rejseholdene nr. 1 Tips og Tricks fra rejseholdene nr. 1 Principper for optimering af arbejdsgange I samtlige kommuner, hvor Rejseholdene har arbejdet med at beskrive og forbedre arbejdsgangen for udarbejdelse af husdyrgodkendelser,

Læs mere

huse i Herning 2015 44 sider Nyhed! Byggeudstilling 8 familievenlige i Herning fra de førende byggefirmaer med inspiration til nybyggere

huse i Herning 2015 44 sider Nyhed! Byggeudstilling 8 familievenlige i Herning fra de førende byggefirmaer med inspiration til nybyggere 44 sider med inspiration til nybyggere + Artikler fra Nordea Værd at vide før du køber grund Vi elsker vores bolig HusCompagniet eurodan-huse Gamborg Byg ide-huse Danhaus MesterByg K2Huset Klima Huse Nyhed!

Læs mere

BEDRE BOLIGER. Nye lejemål. giver ejendommen et løft NYHEDSBLAD FRA GI. Nr. 1 / 2014

BEDRE BOLIGER. Nye lejemål. giver ejendommen et løft NYHEDSBLAD FRA GI. Nr. 1 / 2014 BEDRE BOLIGER NYHEDSBLAD FRA GI Nr. 1 / 2014 Nye lejemål giver ejendommen et løft Livet under taget med lys, udsyn og luft Fotos udlånt af projektets rådgiver rønby.dk De lyse penthouselejligheder har

Læs mere

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser Danfoss varmepumper Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag 20+ år med energibesparelser Med en forventet levetid på mere end 20 år sikrer en investering i en Danfoss varmepumpe

Læs mere

LÆS OM TRE TYPISKE HUSE I SØNDERBORG- OMRÅDET VIGTIGE OG EFFEKTIVE FOKUSOMRÅDER SE FORANDRINGEN I TRE HUSE. ZERObolig GIVER INSPIRATION TIL BOLIGEJERE

LÆS OM TRE TYPISKE HUSE I SØNDERBORG- OMRÅDET VIGTIGE OG EFFEKTIVE FOKUSOMRÅDER SE FORANDRINGEN I TRE HUSE. ZERObolig GIVER INSPIRATION TIL BOLIGEJERE LÆS OM TRE TYPISKE HUSE I SØNDERBORG- OMRÅDET SIDE 4 VIGTIGE OG EFFEKTIVE FOKUSOMRÅDER SIDE 30 SE FORANDRINGEN I TRE HUSE SIDE 8 ZERObolig GIVER INSPIRATION TIL BOLIGEJERE SIDE 33 ENERGIMÆRKEDE HUSE ER

Læs mere

Havnevigen Rækkehuse. Vi bygger fremtidens boliger, både i form af villaer, rækkehuse og lejligheder, og vi har altid vores kunder i fokus.

Havnevigen Rækkehuse. Vi bygger fremtidens boliger, både i form af villaer, rækkehuse og lejligheder, og vi har altid vores kunder i fokus. Havnevigen, islands brygge Havnevigen Rækkehuse ncc bolig NCC Bolig er en del af den nordiske koncern NCC AB, som i 2010 havde en omsætning på over 49 mia. sek. og omkring 17.000 medarbejdere. Foruden

Læs mere

Arbejdsmiljø i åbne kontorer

Arbejdsmiljø i åbne kontorer Arbejdsmiljø i åbne kontorer - forskningens bud på problemer og løsninger TEMA Det åbne kontor Arbejdsmiljø i det åbne kontor - forskningens bud på problemer og løsninger I denne publikation har vi samlet

Læs mere

Danmarks bedste håndværkergaranti

Danmarks bedste håndværkergaranti Danmarks bedste håndværkergaranti 1 Jydsk Tagteknik udfører tagog renoveringsopgaver over hele landet. Læs mere på side 5 Hos Jydsk Tagteknik monterer vi kun vinduer og døre af højeste kvalitet. Læs mere

Læs mere

ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE

ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE 1 Indholdsfortegnelse Oversigt - individuelle drømme / priser.. 4 Morgensol eller aftenssol - placering..... 8 Showroom - individuelle materialevalg. 10 Beslutningsfasen og

Læs mere

GØR BYGGEPLADSEN ENERGIRIGTIG

GØR BYGGEPLADSEN ENERGIRIGTIG GØR BYGGEPLADSEN ENERGIRIGTIG 1-4 år afhængig af, hvor stort et hus man har Indhold Forord... Introduktion... Vigtige faktorer i planlægningen... Energien på byggepladsen... Lukning af byggeriet... Opvarmning

Læs mere

det slut. Forud var gået mange år, hvor glasværksarbejderne, ofte i tre-holds skift, arbejdede på Glasværket i Korsør.

det slut. Forud var gået mange år, hvor glasværksarbejderne, ofte i tre-holds skift, arbejdede på Glasværket i Korsør. fra råt til flot Det gamle glasværk Korsør Glasværk var en meget vigtig arbejdsplads i byen og kommunen med en bred produktvifte og markedsførende i Danmark og Sverige. Op til 800 personer havde deres

Læs mere