Bestyrelsesmøde d. 5. oktober 2014 kl Stationsvej 4, Løve; 4270 Høng

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde d. 5. oktober 2014 kl. 9.00 Stationsvej 4, Løve; 4270 Høng"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde d. 5. oktober 2014 kl Stationsvej 4, Løve; 4270 Høng Tilstede: Hanne G. Veggerby ( HVeg), Anna Sofie Gothen ( Asgr), Lene Toft ( LeTo), Marie Louise Nielsen ( MaNi), Lone Hansen ( LoHa), Henrik Westerå ( HeWe), Mette Nødskov ( MetN) Dagsorden for bestyrelsesmøde d. 5. oktober 2014 kl Stationsvej 4, Løve; 4270 Høng 1. Godkendelse af referat 2. Fastsættelse af endelig dagsorden 3. Fordeling af udvalgsposter 4. Bestyrelsesetik 5. Mailpolitik 6. VSS: 6.1: 2014 Regnskab (MaNi) 6.2: 2015 Status (HVeg) 6.3: 2016 Status (HeWe) 7. Januarfest: 7.1: 2015 status (HeWe) 7.2: 2016 (HVeg) 8. Udvalg: 8.1: Schweiss (HeWe):Ny forretningsorden 8.2: Medieudvalg (ASGR/HeWe): Status Venskabsdyst Ændring til krav til Brugshundeklassen Sporforløb i andre lande 8.3: Lydighed (HVeg):Udvalgets medlemmer Børneattester Retningslinjer for dækning af kursusgebyr 8.4: Udstilling (MaNi): Juniorhandling 8.5: Sundhedsudvalg (ASGR/MaNi/MetN): Opdrætterseminar status 8.6: March Udvalg ( Leto) 9. Økonomi (MaNi) 10. Orientering til medlemmer ang. OK Benzin (LeTo)

2 11. Regioner (LeTo) 12. Medlemsstatus (LeTo) 13. Indkomne forslag 14. Ind og udgående post 15. Evt. 1: Referatet fra sidste møde er hermed godkendt. 2: Endelig Dagsorden: + brev ang VSS Mediabrev fra Aage Jacobsen + Lydighed henvendelse fra deltager på VSS Sundhedsudvalg farvebetegnelser fra DKK Hvalpeliste 3: Fordeling af udvalgsposter: - Webteam: Varetages af Mediaudvalg - Håndbogen: LoHa. - Mediaudvalg: Hewe og Asgr - Regionskontakt: Leto 4: Bestyrelsesetik: - Hveg præcisere at vi skal respekter at vi hver især arbejder på forskellige måder og ikke pådutte hinanden om hvordan man klarer sin opgave. Ingen mail, som er intern i bestyrelsen, må komme udenfor bestyrelsen. Sager, som vi har i bestyrelsen, må ikke diskuteres med andre end bestyrelsen. Vi skal bakke bestyrelsesbeslutninger op, også selv om man ikke er enig i en beslutning. Vi har tavshedspligt, og man skal huske at man er en offentlig person og derfor er det vigtig at man er bevidst om hvordan man opfører sig overfor andre. Vi skal være bevidste om at vi er bestyrelsesmedlemmer. Vi skal være meget opmærksomme på at opfører os ordentlig. - Der diskuteres frem og tilbage med regler for tavshedspligt, nogen har brug for at vende nogle ting med ægtefælle. Generelt må der ikke diskuteres med venner og medlemmer. Medlemmer har referatet, som de kan læse i, og hvis det ikke er godt nok, så må vi jo ændre det. Vi tager det op igen, hvis det bliver et problem. 5: Mailpolitik: - Hveg har skrevet til Gerner Sørensen ( GS) ang autotekst, når man sender en forespørgsel til Beagleklubben. Fx Din mail er modtaget og vil bliver behandlet inden for 3-5 dage) Dette er videresendt til Aage Jacobsen ( AJ) - Mail ang oprettelse på hvalpelisten. - Der er tvivl om at GS og AJ kan se vores interne mail i Bestyrelsen, men GS har forsikret os om, at det kan de ikke. - Asgr tager snakken med AJ om korrekt formulering i mails.. Ang automail er det en god i de med 3-5 dage fremfor 1-2 uger. - Asgr har svaret på en del indgående mails og har CC resten af bestyrelsen. Så kan vi alle se svaret, nemt og så er alle orienteret. - Hveg vil gerne at man kunne videresende de indgåede mails til de retter personer så vi er sikre på at de bliver besvaret. Ros til Asgr for gode svar. Måske en opgave for Hveg og Metn.

3 6: 6.1 VSS 2014: MaNi: VSS 2014 giver et pænt overskud. Det er svært at få budgetteret rigtig, når man får mange sponsorgaver ind til fx lotteriet. Som udgangspunkt skal VSS gå i nul. Hewe træt at bemærkningen skal løbe rundt. Ingen vil ud med et underskud, og så er det bedre at det giver overskud. Mani helst ikke underskud, men heller ikke store overskud hele tiden, det er ikke klubbens hensigt. Bestyrelsen har modtaget et klagebrev for et medlem, der deltog på VSS. Bestyrelsne har taget brevet til efterretning. Bestyrelsen opfordrer til at man fremover forsøger at henlægge VSS på campingpladser, da det gør det nemmere at planlægge og budgetter. Det er vigtigt at vi gør VSS handicapvenligt for vores medlemmer. Der er tidligere lavet en drejebog over palnlægning og afholdelse af VSS. Bestyrelsen vil gerne at den kommer til at ligge i vores håndbog, da det vil gøre det nemmere for fremtidige arbejdesgrupper. 6.2 VSS Hveg VSS-gruppen har oprettet en facebookgruppe, hvor de er meget aktive. Det er dejligt at se. - Loha Jeanette Balkan hjælper med regnskab, så gruppen ikke er alene med det. - GS og AJ kontaktes for at høre om man kan få en forhåndsgodkendelse på hvor mange, der gerne vil komme før tid og blive længere, så man kan få placeret folk mest hensigtsmæssigt. 6.3 VSS HeWe: Jørgen Lawaetz har henvendt sig ang. VSS Frivillige indtil videre: Carsten og Sanne Holmslykke, Jørgen Lawaetz og Tina Clausen, Mona Vestergaard, Henrik Westeraa, Stine Riisgaard Kristiansen og Kim Riisgaard. 7 Januarfesten 7.1 Januarfesten HeWe: - Status Skærbæk Hallen - Udfordring : Lydighed / agility hvad gør vi med gulve? Hewe Et tæppe til en hal er dyrt, og der er flere muligheder. Vi kan selv skaffe ti ruller tæppe a 80 kilo, men det kræver meget arbejde fra Beagleklubbens side, eller skal Skærbæk Hallen selv ligge gulv ud for 6000 kr. Kredsen skal spørges om de vil lave en officiel prøve. Vi har til november til at bestemme os. Regionen er meget interesseret i andet end udstilling for at trække flere til. Vi kan leje hele hallen og have opvisning af rallylydighed og agility samme dag.

4 Der var en generel debat om hvad vi som klub gerne vil tilbyde af aktiviteter på vores Januarmøder/fester. Der blev diskuteret om der skal afholdes en official lydighedsprøve eller ej. De sidste gange der er blevet afholdt officielle lydighedsprøver til januar, har de giver underskud. Ville det være en mulighed at inddrage den lokale DKK kreds i et samarbejde omkring afholdelse af en prøve? Det er et problem for medlemmer både at deltage i lydighedsprøver og udstilling samme dag. Bestyrelsen lader det være op til Lydighedsudvalget at bestemme om de vil afholde en officiel prøve eller ej. Den fælles holdning i bestyrelsen er at vi skal forsøge at tiltrække flest muligt af vores medlemmer. Der stemmes om at bruge 6000 kr til tæppe. 6 for og 1 imod. Dog med forbehold på at der skal fremvises et budget max underskud kr Januarfesten 2016 Mani/Metn: Bestyrelsen beslutter at lade MaNi, MetN og Birgitte Søndergaard starte op på opgaven. 8: 8.1 Schweiss - Hewe: Prøve VSS 2014: Der var en del medlemmer som er utilfredse over at nogen måtte bruge penge på færge og andre havde kort afstand til prøvested. Dette blev ikke meldt ud i god tid pga flere spor end første valgte skov kunne bære. Bestyrelsen henstiller til at sådanne ændringer skal meldes ud i god tid til dem der skal deltage i prøverne. - Der er 4 medlemmer, der har indsendt bilag for dækning af færgeudgift. De 400 kr er dækket af Beagleklubben. - Ny forretningsorden for Schweiss - Hewe /Hveg: er i gang med at lave forretningsordenen så den minder om den lydighed har og oplægget tages med til mødet d. 19. oktober, hvor det diskuteres og tages med tilbage til bestyrelsen, som vil gennemgå hvert punkt. Venskabsdyst: Hewe forklarer forslaget om venskabsdysten med diverse lande for at skabe et fællesskab. Det er en langstrakt proces og hvad er Beagleklubbens holdning. Metn god ide, sundt at prøve andre arealer end de vante. Mani det skal være udgiftsneutralt, der skal vises et budget på projektet. Hveg giver Metn ret i at det er sundt at prøve nye arealer, men vil gerne se et budget, da det er vigtigt at vide hvordan økonomien skal hænge sammen. Selve idéen er rigtig god. Asgr arbejdsplanen ser interessant ud, så lad os se et budget. Spørg de udlandske klubber i forbindelse med støtte fra beagleklubben. Vi skal huske at det er et bredt arrangement. Hewe synes idéen er god, og de gerne må lav et budget samt at det er et bredt arrangement. - Ændringer af krav til brugshundeklassen. Brugshundeklassen minus kaninslæb. Hæve muligheden for 20 timer/400 meter Dette emne er afvist d 19. maj 2014 og bliver nu endnu engang afvist.

5 - Brugshundecerfitikat Referer til indsendte forslag fra Schweissudvalget. Andre lande vil kigge på vores brugsklasse, men så skal vi have hævet kravene, måske en overgangsordning. Dette forslag er tidligere på året blevet diskuteret i den tidligere bestyrelse. Asgr tyske prøver er nemme. Ingen grund til højere krav. Undersøg de andre lande og man kan se at de nok gør tingene på en anden måde, og sådan er det bare. Mani schweissudvalget skal være obs på at der står at beaglen har anlæg for at kunne gå spor, og derfor er det en anlægsprøve og ikke en brugshundeprøve, da beaglen ikke er en brugshund. Leto pga svenske og norske certifikater, vil man vel gerne have dem her. Hvis vi får højerekrav, så mister vi brugshundeklassen på udstillingerne. Der besluttes at forslaget afslås. 8.2 Medieudvalg Referatet fra Medieudvalgsmøde er sendt til hele bestyrelsen. Hewe de dokumenter som vi skal bruge til møderne, skal ud i god tid og ikke 48 timer før, hvis det kan undgås. Asgr næste bestyrelsesmøde skal offentliggøres på hjemmesiden. Hveg den udsendte dagsorden er altid en foreløbig dagsorden. Det er svært at få alle med til møde, så planlæg i god tid. Asgr gør det gerne. Mani spørger om der er kommet pris på det nye magasin Asgr nej, vi venter på prisen. Både Gerner Sørensen og Asgr læser korrektur. Hveg Aage Jacobsen har læst referat fra d 9. juni, stor ros til sekretær Der er licenser til bestyrelsen hvis man ønsker. Hewe og Asgr taler sammen og kontakter Aage fra Webteamet om hvem som vil have licens. Loha, metn og hewe vil gerne. Asgr og Hewe samler det hele og sender det til Aage Jacobsen + forespørgsel på licenser. 8.3 lydighedsudvalget. Hveg: Louise Nørgaard og Lis Jensen er udtrådt af udvalget. Lisa Hughes er pt. konstitueret formand. Jette Lorentzen ønsker at indtræde i udvalget. Åbent lydighedsmøde senere i dag, så håber på flere medlemmer. Børneattester: Der er en bestyrelsesbeslutning i 2009 om at alle lydighedsinstruktører skal aflevere en børneattest. HVeg har talt med Lisa Hughes om emnet. Hun ønsker at vi diskuterer det i bestyrelsen. DKK indhenter ikke børneattester på deres instruktører. Ifølge lovgivningen skal vi ikke, som det er nu. Med hensyn til opbevaring af indhentet attester, så bør man destruere den blanke attest. Mani i tilfælde af en sag, så står vi stærkere ved at have attesterne, da vi som bestyrelse står til ansvar. Metn synes det er en god ide med attester, da vi kommer til at stå til ansvar i tilfælde af sag. Metn det er en holdningssag og det må være en fælles beslutning i bestyrelsen.

6 Der stemmes og for med 6-1. Leto er imod. Der bestemmes at lydigheds + schweissinstruktører samt andre instruktører skal aflevere en børneattest. Hvis man ikke vil, kan man ikke deltage jf. lovgivningen vedr. Børneattester HVeg vil sørge for at indhente attesterne.. Retningslinjer for dækning af kursusgebyr Hveg: I forbindelse med nogen af vores lydighedsudvalg har søgt tilskud/dækning af deres kursus gebyr til DSS seminaret, havde bestyrelsen en del mailkorrepondance. Det blev klart i debatten at vi mangler retningslinjer for hvem der kan modtage støtte og hvor meget. Derfor er det nødvendigt at lave retningslinjer for det. Asgr forvirrende mail ang hvem, hvad, hvor i forbindelse med kursus. Vil gerne have en fyldestgørende historie fra de kursister, som har modtaget gebyr. Hvorfor bruger man ikke DKKs kurser? Hveg før var det et krav at man deltog hvert 2. år på DSS seminaret, men det er det ikke mere. Hewe hvis instruktør skal deltage, så tjek bagud om der er lavet kursus og giv for følgende: Forår = 50 % Efterår = 50 % Begge = 100% Mani nogen kørte hold udenfor Beagleklubben, men vi betaler for det. Vi skal tage hver sag op i bestyrelsen. Hveg fuld støtte hvis man bidrager til Beagleklubben. Fint nok, hvis man i sin fritid har plads til flere hold. Leto man kan indkalde til hold, man må diffreserer hvis man indkalder til hold, men får få kursister. Metn tag hver sag op, uformel ansøgning. Bestyrelsen beslutter at vi fremadrettet skal modtage en uformel, begrundet ansøgning senest 1 måned i forvejen for at kunne tage stilling til støtte/dækning. Brev fra Nina Dige Vinter: Hveg: Nina Dige Vinter har rettet henvendelse til bestyrelsen vedr. uddeling af rosetter ved VSS Nina var ked af at få en gul roset som dagens bedste beagle. Prøven blev afholdt som en åben prøve. Der deltog andre racer, og da Nina blev 3 vinder, får man en gul roset. På VSS er der ikke en roset til Dagens Bedste. Asgr giver Nina helt ret. Anbefal udvalget: Køb en roset eller lign. til Dagens Bedste. Hewe som at deltage på DKK udstilling. Her kan man heller ikke forvente ekstra behandling pga specialklub. Bestyrelsen opfordrer Lydighedsudvalget til at overveje om man ønsker at lave en roset eller lign. præmie til dagens bedste beagle ved afholdelse af officielle lydighedsprøver. Der ud over bør udvalget overveje om andre deltagende racer også skal have en deltager præmie idet de har betalt samme beløb i tilmeldingsgebyr. Ang. pokaler så henvises der til Beagleklubbens pokalliste.

7 8.4 Udstillingsudvalget Juniorhandling Mani Udstillingsudvalget har lavet en juniorhandlingsarbejdsgruppe, som skal står for juniorhandling. Herunder er der lavet en række betingelser, som arbejdsgruppen skal holde. Disse betingelser er ikke optimale for arbejdsgruppen og bør ændres. Arbejdsgruppen har ingen midler og må ud og finde sponsorer samt dommere hele året. Metn vil gerne kunne give dommeren til en gave, men juniorhandlingsarbejdsgruppen har ingen midler. Hewe ikke rimeligt at juniorhandlingsarbejdsgruppen skal financierer af egen lomme til dommere. Mani tak for hjælpen rosetter har udstillingsudvalget gerne betalt, så kan de også betale juniorhandlere. Asgr det er vores ansvar for fremtiden, så det er ikke mere end rimeligt at udstillingsudvalget skal betale. Også ærespræmier/ belønning til dommere. Udstillingsudvalget bør generelt være mere ansvarsbevidste ang rosetter. Flere udstillere mangler rosetter for forskellige præmieringer, som ikke er uddelt, da de ikke er bestilt. Hveg der skal gives ordentlige arbejdsbetingelser for arbejdsgruppen. Hewe juniorhandling i Beagleklubben Udstillingsudvalget skal pålægges at ændre de nuværende betingelser for juniorhandlingsarbejdsgruppen. Bestyrelsen opfordrer Udstillingsudvalget til at afholde udgifter til rosetter, præmier, gravering samt en erkendelighed til de private dommere, som arbejdsgruppen vælger. Mani giver besked til udstillingsudvalget. 8.5: Sundhedsudvalg Opdrætterseminar 2014 Asgr forklarer om status og der kommer et program snarest. Budget: Mani har leget med tallene og vi har 4 forslag. Der godkendes en underskudsdækning på kr.: 15000,- kr. Programmet er klart inden d. 15. oktober og deadline er d. 25. oktober. Farvebetegnelse: Godkendt som registreres i DKK: Trefarvet og tofarvet- Ikke godkendt: Leverfarvet. Dette er besluttet på et tidligere bestyrelsesmøde. Spørgsmål om vi kan få udspecificeret i vores farvebetegnelser eller vi skal fortsætte som nu? Bestyrelse indstiller at vi forsat vil have registeret dem som trefarvet og tofarvet. HVeg kontakter DKK. 8.6 Marchudvalg Leto: Henvendelse fra et medlem, hvor skal man sende resultatet hen?

8 9: økonomi Har to mails fra medlemmer, som er interesseret i at føre hitlisten. Metn tager kontakt til disse. 8.7 Hvalpelisten Hewe når hvalpe er 8 uger, så ryger de af hvalpelisten uden varsel. Mani opdrætter har godkendt betingelserne for at være på listen, så derfor er det ok at de ryger af. Asgr ved reservering af hvalp, skal hvalpen registreres som solgt. Hveg spørgsmål om alle er ærlige m.h.t. registrering af solgte hvalpe eller om der tilbageholdes nogen for at blive på listen i tilfælde af hvalpekøber, der springer fra. Asgr ikke-solgte-hvalpe problematik, nok 95% er ærlige. Men derfor er systemet som det er. Hvalpelisten fortsat: Hewe synes man betaler for meget for at være på de enkelte lister pr år. Mani argumenterer for priserne hvilket er fair overfor medlemmerne. Asgr god diskussion at tage op på opdrætterseminar. Nye regler for hvalpelisten: Hewe synes at det stod i referatet fra d 18/5-2014, men først sendt ud i oktober. Det er for langt tid. Asgr beklager, men nu er det ude. Mani oplyser at bundlinjen ikke stemmer, da der er noget der driller. Generelt ser regnskabet fornuftigt ud. Hewe mener dog at man skal sparer på papir og printe mindre, og opfordrer til at kassereren fremover kun sender hovedtallene. Mani oplyser ang. Haverslev udstillingen, at dommeren deles med 3 andre klubber og dermed deles udgifterne også. Bestyrelsen foreslår at udstillingsudvalget ser nærmere på, og dette kan lade sig gøre flere gange. Mani tager med udstillingsudvalget om samarbejdspartner. Store hestedag: Mani beretter om at udgifterne til Store Hestedag er steget markant de sidste par år og at bestyrelsen ikke får feed-back for den weekend. Loha spørger om hvem der bestemmer hvilke personer som kan deltage. Mani alle kan deltage, ikke en bestemt region. Leto Tjelde Ravn Toft søgte dækning for at ca 10 personer kan deltage. God reklame for klubben, især når der er hvalpe med. Hewe til næste år skal der sendes invitation ud til de sjællandske regioner og så skal de sende en detaljeret ansøgning inkl. Budget. Bestyrelsen opfordrer til, at der til næste år sendes et skriv til Magasinet Kørselsgebyr:

9 Mani forslag om at alle i klubben får den høje KM-takst i stedet for den lave, da det ikke er fair, at der forskel behandles på de der yder en indsats for klubben. Der vedtages enstemmigt at vi fra dags dato forhøjer KM-taksten. Husk at der findes en omkostningsinstruks for hvert udvalg. Mani undersøger pris på et lille rum hos Boxit til gamle papirer, da vi skal gemme alt i 5 år. Nyt brev fra DKK ang ingen kritikker fremover på udstillinger. Medieudvalget taler med Aage Jacobsen om priser på evt. printer og pc til Øst og vest. Hewe vil gerne at der bevilliges en bærbar pc til Formanden. Dette vedtages enstemmigt. Mani orienterer om antal fødsler : stk stk stk 10: Orientering til medlemmer om OK benzin Leto spørger om tilbuddet fra OK benzin stadig kan videreformidles til medlemmerne. Mani fortæller at tilbuddet er opsagt p.g.a. ringe tilmelding. Hermed lukket. 11: Nyt fra regioner Leto har ikke noget at bemærke 12: Medlemsstatus 2013: 549 medlemmer 2014: 663 medlemmer Medieudvalget kontakter Aage Jacobsen ang statistik. Der er et lavt medlemstal, vi må se hvad vi kan gøre. 13: Indkommende forslag --ingen-- 14: Ind- og udgående mail: Ind: Ang: Ud: Hanne og Gerd march resultater Metn Mette Weigel march resultater Metn DKK Farvebetegnelser Hveg Anette Pedersen hvalpelisten Aage Jacobsen Lisa Hudges Vss 2014 Asgr DKK udstilling Bornholm Videresendt Udstillingsudvalget Metn manglende rosetter Udstillingsudvalget Brian Markussen manglende indmeldelse Asgr Helle Johansen Parring på beagle Asgr Pernille Hansen genplaceringsliste Asgr Michael Bosch manglende magasiner Asgr Per Tyllesen medlemskab Leto Maiken Bundgaard genplacering Asgr

10 Marianne Raddshøj opdræt og medlemskab Asgr Rikke Winther tilskud til TV udsendelse Hveg Christina Andersen genplacering Asgr Sara Nielsen annonce i magasin Asgr Ebbe Rasmussen løbeture og lydighed - Jesper Welander adresseændring - Birgit Petri udmeldelse - Brian Mikkelsen ang login Søren Lund udmeldelse - Sussie Petersen Forespørgsel på pris, m.m - Gerd Kusk Udmeldelse - Tjelde Toft Pokaler Lena s præmier - Lone Hansen Arrangementer blad Leto 15: Evt: Årets nuser, skal have fundet emner. Annette Pedersen kontaktes vedr. køb af nuser gave. Udstillingsudvalget opfordres til at henstille overfor udstiller at de gerne må blive i ringen til der er taget billeder og ikke gå uanset årsag. Ny møde dato indkaldes via Doddle af Metn.

Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup

Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup 1: Forretningsorden for bestyrelsen. 2: Generalforsamling. 3: Godkendelse af referat fra konstituerende bestyrelsesmøde.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring

Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring Alle tilstede: Hanne Veggerby (HVEG), Henrik Westerå ( HEWE), Anna Sofie Gothen ( ASGR), Lene Toft(LETO), Mette Nødskov ( METN),

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning

Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning Tilstede: Hanne Veggerby (HVEG), Henrik Westerå ( HEWE), Anna Sofie Gothen ( ), Lene Toft(LETO), Mette Nødskov ( METN), Lone Hansen

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013

Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013 Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013 Dato: 24. februar 2013 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Deltagere: Aage Jakobsen (AaJa), Michael Johansen (MiJo), Marie Louise

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde d. 4. januar 2015 kl. 10:30 Kongeåsen 112, 4230 Skælskør

Dagsorden for bestyrelsesmøde d. 4. januar 2015 kl. 10:30 Kongeåsen 112, 4230 Skælskør Dagsorden for bestyrelsesmøde d. 4. januar 2015 kl. 10:30 Kongeåsen 112, 4230 Skælskør 1. Godkendelse af referat 2. Fastsættelse af endelig dagsorden 3. VSS: 3.1: 2015 Status (HVeg) 3.2: 2016 Status (HeWe)

Læs mere

REFERAT NUMMER 3 JUNI 2015 03062015

REFERAT NUMMER 3 JUNI 2015 03062015 REFERAT NUMMER 3 JUNI 2015 03062015 Dagsorden for bestyrelsesmøde d. 6.juni 2015 kl. 10.00 Smørmosevænget 35, 5700 Svendborg Tilstede: Hanne Veggerby, formand (HVeg), Henrik Westeraa, næstformand (HeWe)

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012

Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012 Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012 Dato: 6. oktober 2012 kl. 09:00 Sted: Nordborggade 3, 2. tv, 2100 København Ø Fremmødt var hele bestyrelsen: Aage Jakobsen (AaJa) Michael Johansen (MiJo), Marie Louise

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012

Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012 Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012 Dato: 4. august 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2 st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen aaja, Michael Johannesen mijo, Marie Louise Nielsen mani, Nina Dige

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Hos Lene mandag d. 15. november kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald () Nina Dige Vinther () Bettina Quvang Jørgensen (BQJ)

Læs mere

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 2. september 2018 kl

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 2. september 2018 kl Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 2. september 2018 kl. 09.00-16.00 Hos Anna Sofie Gothen, Smørmosevænget 35, 3500 Svendborg Tilstede: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette

Læs mere

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00 Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj 2016 Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00 Til stede: Anne Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen(LOHA), Mette Nødskov(METN), Helle Stenger Jürgensen(HELS),

Læs mere

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde på Thurø d. 10. september 2017

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde på Thurø d. 10. september 2017 Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde på Thurø d. 10. september 2017 Tilstede: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole Sørensen (OLSO), Toke Larsen (TOLA), Michael Johannesen

Læs mere

2: Godkendelse af forrige referat Godkendt - dog skal der kigges på konstituering samt udvalgsposter herunder regionskontakt.

2: Godkendelse af forrige referat Godkendt - dog skal der kigges på konstituering samt udvalgsposter herunder regionskontakt. Referat fra Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 18. juni 2017 kl. 09.00 Konge-Åsen 112, 4230 Skælskør Indkaldt: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole Sørensen (OLSO),

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær.

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. 1. Dagsorden Fastsættelse af endelig dagsorden og fastsættelse af tidsrammen for dagsordnens punkter og i hvilken rækkefølge vi tager de enkelte punkter Dagsorden til Beagle Klubbens bestyrelsesmøde lørdag

Læs mere

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde Deltagere: Per Hergott Petersen PP), Birgitte C. Søndergaard (BS) Annette Pedersen (AP) bestyrelsens repræsentant Marie Louise Nielsen (MN), Marianne Steinmann Bach (MB) Afbud: Lotte Jensen, Lea Wesselhoff.

Læs mere

Referat fra Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 15. oktober 2016 kl

Referat fra Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 15. oktober 2016 kl Referat fra Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 15. oktober 2016 kl. 10.00 Konge-Åsen 112, 4230 Skælskør Indkaldt: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole Sørensen

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011) Tid og Sted: hos Nina Dige Vinther på Topasvej 20, Herlev Torsdag d. 6. oktober 2011 Kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald (KH)

Læs mere

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. Dateret Afsender Kort beskrivelse Kommentar 27/3 2008

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. Dateret Afsender Kort beskrivelse Kommentar 27/3 2008 1. Dagsorden Fastsættelse af endelig dagsorden og fastsættelse af tidsrammen for dagsordnens punkter og i hvilken rækkefølge vi tager de enkelte punkter 2. Indgået post ifølge postliste Original post opbevares

Læs mere

Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 8. juni 2019 kl

Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 8. juni 2019 kl Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 8. juni 2019 kl. 10.00-15.00 Hos Tina Clausen, Linåparken 31, 7451 Sunds Indkaldelse til: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere.

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. Bestyrelsesmøde 21/9-07 1. Valg af referent: Charlotte er valgt. 2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. 3. Valg af Dirigent: Kenneth er valgt. 4. Godkendelse af

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 1. september 2019 kl

Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 1. september 2019 kl Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 1. september 2019 kl. 09.00-15.00 Hos Anna, Smørmosevænget 35, Thurø, 5700 Svendborg Indkaldelse til: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA),

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta)

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl. 10.00 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) Mødedeltagere: Frank Andersen (FA) - Brian Seitzberg (BS) - Benta Dons

Læs mere

Punkter Behandling af punkter Ansvarlig

Punkter Behandling af punkter Ansvarlig Dagsorden til Beagle Klubbens bestyrelsesmøde lørdag den 7. Marts 2009 kl. 09.00 i Odense nr. 1/2009 Tilstede:, AnPe, JeHo,,, MiJo Afbud: Henrik Westeraa, HeWe Punkter Behandling af punkter Ansvarlig 1.

Læs mere

Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson)

Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson) Webteam møde den 23-10-2010 Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson) Beaglekartotek Aage gennem går det arbejde han er i gang med ved det nye beagle kartotek, som

Læs mere

Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl I Rishøjhallen

Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl I Rishøjhallen Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl. 18.20 I Rishøjhallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger beretning, herunder meddelelse om bestyrelsesvalgets resultat.

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Beagle Klubben Dressurafdelingen Beagle Klubben Dressurafdelingen Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Hos: Niller mandag d. 14. april kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Niels-Henrik Jakobsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.8.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30 (afsluttet 22.00). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie Toft Hansen

Læs mere

Referat af regionsledermøde 10.10.2010

Referat af regionsledermøde 10.10.2010 Referat af regionsledermøde 10.10.2010 I mødet deltog: Region Østjylland: Region Nordjylland: Region Vestjylland: Region Sydjylland: Region Fyn: Agility-udvalget: Dressur-udvalget: Schweiss-udvalget: Web-teamet:

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 10.9.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30. Mødet afsluttet kl. 21.30 ved pkt. 7.3. Resten af punkterne tages på et ekstra møde den 20.9.2018 kl.19.00. Sted: SKYPE Deltagere:

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding Følgende deltog i møde: Frank Andersen (FA), Brian Seitzberg (BS), Benta Dons Møller (BDM)

Læs mere

Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL)

Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL) Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 4.7.2018 Kl. 19.00 23.20 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL) Afbud: Kate Palmquist

Læs mere

Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 18. februar 2017 kl

Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 18. februar 2017 kl Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 18. februar 2017 kl. 09.00 Munkebjergvej 135 B, 7100 Vejle Indkaldelse til: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole Sørensen (OLSO),

Læs mere

BEAGLE KLUBBEN. Beagle Klubben s. Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 2.4. Gældende fra 1. januar 2014 1

BEAGLE KLUBBEN. Beagle Klubben s. Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 2.4. Gældende fra 1. januar 2014 1 2.4 Beagle Klubben s Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 1 1.0 Gebyr-, omkostnings- og regnskabsinstruks generelt 3 2.0 Kontingenter og gebyrer 4 2.1 Medlemskab af Beagle Klubben kontingent 4 2.2

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Referat. bestyrelsesmøde 5/2009

Referat. bestyrelsesmøde 5/2009 Referat af bestyrelsesmøde 5/2009 Dato for mødet: 22. november 2009 Til stede: Lotte Jensen (LoJe), Jesper Højgaard (JeHo), Annette Pedersen (AnPe), Henrik Westeraa (HeWe), Connie Stisen (CoSt) samt Michael

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Wilfred Olsen (WO) som dirigent. WO vælges, takker for valget og

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2013 i Langhårsklubben Fredag den 26. juni 2013 kl.: 18:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Beagle Klubbens. Regnskabs, Gebyr- og Omkostningsinstruks. Rev.: Maj 2007

Beagle Klubbens. Regnskabs, Gebyr- og Omkostningsinstruks. Rev.: Maj 2007 Beagle Klubbens Regnskabs, Gebyr- og Omkostningsinstruks Rev.: Maj 2007 Træder i kraft 1. Januar 1994 Side 1 Side 2 Indholdsfortegnelse 1.0 Regnskabs- Gebyr og Omkostningsinstruks....side 4 2.0 Kontingenter...

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 22. april 2018 kl

Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 22. april 2018 kl Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 22. april 2018 kl. 09.00-16.00 Hos Anna, Smørmosevænget 35, Thurø, 5700 Svendborg Indkaldelse til: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA),

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 5.5.2018 Kl.: Aftalt til 10.30-12.30 Sted: Brordrupvej 84, 4000 Roskilde. Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH),

Læs mere

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø.

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Der var fremmødt deltagere fra alle udvalg og regioner i alt 21 fremmødte. Gruppe 1 Gruppe 2 (udvalg/bestyrelse) Nina (Dressur) Aase (March) Annette (Magasin) Lotte

Læs mere

Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. marts 2014 i Aagerup.

Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. marts 2014 i Aagerup. Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. marts 2014 i Aagerup. Punkter: 1. Nyt fra bestyrelsen, herunder henlæggelse af overskud 2013 til dommere i 2015. 2. Orientering om nye indstiftede årspokaler,

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 20.9.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Marianne Baden (MB) som dirigent. MB vælges, takker for valget og konstaterer

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014 Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referant:MB Ordstyrer Julie Hasselby Velkomst Peter Nielsen bød velkommen til de 39 deltagere. Det

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Til stede: Kirsten Frantzen, Sarah Brandes, Vibeke Bødtger, Jan Buch Jacobsen, Mette Antonsen. Webmaster Georg Carlsen - fra kl. 13. 30 Afbud fra: Else

Læs mere

2. Drøftelse af retningslinjerne/regler for tilbagebetaling af tilmeldingsgebyr til udstilling, v. Lotte

2. Drøftelse af retningslinjerne/regler for tilbagebetaling af tilmeldingsgebyr til udstilling, v. Lotte Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. november 2014 Mødet starter kl. 9.30 og afholdes på Mejlsvej 45, Mejls, 6800 Varde Deltagere: Lotte B. Jensen (lj) Birgitte C. Søndergaard (bs) Annette Pedersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl. 10.00 2013 Deltagere: Helle Thulin Peter Vestergaard Louise Vestergaard(redaktør) Leif Hansen Claes Mørch(webmaster) Wivi Mørch Jesper

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde, h/jan Marker, Ledreborg Allé 10, 4320 Lejre, søndag den 22. februar 2015.

Referat af Bestyrelsesmøde, h/jan Marker, Ledreborg Allé 10, 4320 Lejre, søndag den 22. februar 2015. Referat af Bestyrelsesmøde, h/jan Marker, Ledreborg Allé 10, 4320 Lejre, søndag den 22. februar 2015. Til stede: Peter Vestergaard Charlotte Christoffersen Jan Marker Mogens Frølund Michael Jakobsen Jesper

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2016 i Langhårsklubben Fredag den 1. april 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent)

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Referat fra bestyrelsesmøde over SKYPE den 4.4.2019 kl. 18.30-21.30 Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Afbud:

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer.

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer. Referat fra Racerepræsentantmøde 9/10-2016 Hotel Villa Gulle, Nyborg Referent: Dagsorden 1. Velkomst ved klubbens formand Referat Allan bød alle RR velkommen. Vi ville gerne have flere racer repræsenteret,

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 6. februar 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Ernst Johnsen Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen John Riise,

Læs mere

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina Referat telefonmøde 11/10-2017 Lisbeth, Nina, Anne Mette, Lene deltager Formål med mødet er at begynde på planlægningen af fejring af klubbens 30 års jubilæum i 2018. Det besluttes at fejre topkattene

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dværgschnauzerklubben

Bestyrelsesmøde i Dværgschnauzerklubben Bestyrelsesmøde i Dværgschnauzerklubben Sted: Skype Tidspunkt: Den 30. Juli 2013, Kl. 19.00 Deltagere: Pia Nissen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen Afbud fra: John

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015. Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen.

Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015. Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen. Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015 Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen. Afbud: Frank Andersen og Louise Hoff Kloster Lauridsen.

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr. 53 Dato kl Adresse: Helenevej 12, 4220 Korsør

Referat for bestyrelsesmøde nr. 53 Dato kl Adresse: Helenevej 12, 4220 Korsør Referat for bestyrelsesmøde nr. 53 Dato 16.09.2018 kl. 10 16 Adresse: Helenevej 12, 4220 Korsør Deltagere: Ole, Lone P, Rikke, Lasse og Lone Afbud: Birgit og Alice 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den :

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den : Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde ang. konstituering mm. efter GF. Dato: 18.03.2018 Kl. Aftalt til 10-16. Afsluttet ca. 17.30 Sted: Toftevænget 80, 5700 Svendborg Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Mødedato: Søndag d. 23. oktober 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa Referat, Bestyrelsesmøde 6. april kl. 17.30 i FIC Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa 1) Ref. fra sidste bestyrelsesmøde: Siden sidste møde har Lars

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Jytte Madsen, Benice Nielsen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone Pedersen (LP), Vibeke Vangsaa (VV), Ole Pind (OP),

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere