Artikel-nr. P CallPilot. Brugervejledning til Fax

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Artikel-nr. P0606037 01. CallPilot. Brugervejledning til Fax"

Transkript

1 Artikel-nr. CallPilot Brugervejledning til Fax

2 Brugervejledning til CallPilot Fax Copyright 2003 Nortel Networks Alle rettigheder forbeholdes Oplysningerne i dette dokument kan ændres uden varsel. Udsagn, konfigurationer, tekniske data og anbefalinger i nærværende dokument anses for at være præcise og pålidelige, men de fremlægges uden udtrykkelig stiltiende garanti. Brugerne må påtage sig det fulde ansvar ved anvendelsen af alle produkter, der er nævnt i nærværende dokument. Oplysningerne i nærværende dokument tilhører Nortel Networks NA Inc. Softwaren, som beskrives i nærværende dokument, leveres under en licensaftale og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i denne licens. Softwarelicensaftalen er inkluderet i nærværende dokument. Varemærker NORTEL NETWORKS er et varemærke tilhørende Nortel Networks. Microsoft, MS, MS-DOS, Windows og Windows NT er registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation. Alle andre varemærker og registrerede varemærker tilhører de respektive ejere.

3 Brugervejledning til CallPilot Fax 3 Om CallPilot Fax I denne vejledning beskrives, hvordan CallPilot Fax bruges med din personlige postkasse. Det forklares, hvordan faxmeddelelser modtages, udskrives og sendes. Bemærk! Hvis du ønsker oplysninger om andre CallPilot-funktioner, skal du se i CallPilot Oversigt. Hvis du vil bruge denne håndbog, skal du vide, hvilken telefonbrugerflade du anvender, og følge fremgangsmåderne for denne brugerflade. Du kan få oplysninger om, hvilken brugerflade du bruger, i Kontrol af, hvilken postkassebrugerflade du anvender på side 5. Brug af Fax Med CallPilot Fax har du adgang til faxfunktioner fra din personlige postkasse. Et faxdokument i en postkasse kaldes en faxmeddelelse. Faxmeddelelser kan have en taleindledning. Dette betyder, at en person, der ringer op, kan efterlade en faxmeddelelse med uden en indledende talemeddelelse i din personlige postkasse. Du kan: hente og udskrive faxmeddelelsen på en faxmaskine videresende faxmeddelelsen til en anden postkasse Om ekspresmeddelelseslinjen Du kan få en ekspresmeddelelseslinje tildelt til din postkasse. En faxmeddelelse, der er sendt til ekspresmeddelelseslinjen, går uden om den Automatisk omstilling og sendes direkte til din postkasse. Du får adgang til faxmeddelelsen på samme måde, som du får adgang til andre faxmeddelelser. Yderligere oplysninger om adgang til faxmeddelelser findes i Modtagelse af en faxmeddelelse på side 8. Bed Systemadministrator om telefonnummeret på ekspresmeddelelseslinjen. Derefter kan du oplyse andre personer om dit direkte faxlinjenummer.

4 4 Brugervejledning til CallPilot Fax Telefontaster Alle telefoner med display med en linje og to linjer har CallPilot-stemmeprompter. På telefoner med displaytaster forsinkes stemmeprompter i fem sekunder. Hvis du ikke ser en indstilling på telefondisplayet, skal du vente på, at stemmeprompten meddeler de ekstra indstillinger. Hvis du vil bruge Fax-funktioner, skal du trykke på displaytasterne tastaturtasterne på telefonen. Når du ser en displaytast som følgende: AFSPIL, en tastaturtast som denne:, skal du trykke på en af tasterne for at aktivere CallPilot-funktionen. I denne vejledning vises begge metoder. I denne tabel vises Nortel Networks Business Series Terminal-taster. Brug tasterne, der hører til den type telefon, du anvender. Tastnavn T7100, T7208, T7316, T7316E M7100, M7208, M7310, M7324 M7100N, M7208N, M7310N, M7324N Funktion ƒ ƒ Parkere Lydstyrke Frigiv Du kan indtaste, ƒ ƒ og koden for at bruge en funktion. Tryk f.eks. på for at få adgang til din postkasse. T7100 fungerer anderledes end andre telefoner i systemet, fordi den ikke har linjetaster. Hvor andre telefoner kræver, at du vælger en linjetast for at besvare et opkald, løfter du røret på T7100-terminalen. Hvor andre telefoner kræver, at du vælger en linjetast for at hente et parkeret opkald, trykker du på på T7100-terminalen. På T7100-terminaler kan du besvare et andet opkald ved at trykke på. Det aktive opkald sættes i venteposition, og du opretter forbindelse med det ventende opkald. Du kan ikke have mere end to aktive opkald på samme tid.

5 Brugervejledning til CallPilot Fax 5 Kontrol af, hvilken postkassebrugerflade du anvender CallPilot understøtter to brugerflader: Norstar Voice Mail og CallPilot. Systemadministratoren bestemmer, hvilken brugerflade der tildeles til postkassen. Brug denne procedure til at kontrollere, hvilken postkassebrugerflade du bruger, og følg derefter de procedurer i vejledningen, der gælder for den brugerflade, du bruger. Nogle procedurer gælder for begge brugerflader. Sådan kontrollerer du, hvilken postkassebrugerflade du anvender 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger for at åbne postkassen. 2 Kontroller displayet for at se, hvilken brugerflade du anvender: 0 nye 0 gemt AFSPIL INDT ADMIN Dette er Norstar Voice Mail-brugerfladen. Ingen medd OPR PKAS AFSLUT Dette er CallPilot-brugerfladen. 3 Tryk på for at afslutte sessionen.

6 6 Brugervejledning til CallPilot Fax Oplysning til personer, der ringer op, om fax i din postkassehilsen Oplys i din postkassehilsen personer, der ringer op, om, at de kan efterlade faxmeddelelser i postkassen. Oplys personer, der ringer op, om at de skal ringe fra en faxtelefon for at sende dig en faxmeddelelse. Den person, der ringer op, skal trykke på START/SEND på faxmaskinen. CallPilot modtager og gemmer automatisk faxmeddelelsen i din postkasse. Dette er et eksempel på en personlig postkassehilsen: Hej. Du taler med Brian Poulsen hos Ideelle kontorsystemer A/S. Jeg er på kontoret i dag, men kan i øjeblikket ikke komme til telefonen. Du kan indtale dit navn, telefonnummer og en kort besked efter klartonen. Hvis du vil sende mig en fax, og du ringer op fra en faxtelefon, kan du trykke på tasten START/SEND på faxmaskinen nu efter denne meddelelse. Yderligere oplysninger om postkassehilsner findes i CallPilot Oversigt, du kan henvende dig til Systemadministrator. Sådan indtales en postkassehilsen 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger for at åbne postkassen. 2 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på for at åbne menuen for hilsner Gå til trin 3 Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen: Tryk på ADMIN Tryk på HILS Gå til trin 3 Hilsenmuligheder INDT VÆLG Medfl. Hilsen: PRIM ALT PERS Record now? JA NEJ AFBRYD 3 Tryk på INDT 4 Tryk på PRIM for at indspille den primære hilsen, tryk på ALT for at indspille den alternative hilsen. 5 Tryk på JA, og indspil hilsnen, når du hører tonen. Indtal hilsen: PR0V IGEN OK 6 Tryk på OK for at afslutte indspilningen.

7 Brugervejledning til CallPilot Fax 7 Accepter hilsen? PR0V IGEN AFSPIL OK 7 Tryk på OK for at acceptere indspilningen, tryk på AFSPIL for at lytte til hilsnen, tryk på PR0V IGEN for at genindspille hilsnen 8 Tryk på for at afslutte sessionen.

8 8 Brugervejledning til CallPilot Fax Modtagelse af en faxmeddelelse Faxmeddelelser kan indeholde en talemeddelelse, som en person, der ringer op, indspiller for at indlede faxmeddelelsen, de kan blot indeholde faxmeddelelsen. En person, der ringer op, kan sende en faxmeddelelse til din personlige postkasse ved hjælp af autosend-funktionen på faxmaskinen. Hvis opkaldet besvares af den automatiske telefonist, overføres opkaldet til det angivne lokalnummer for faxbesvarelse. Hvis opkaldet besvares af en postkasse, placeres faxmeddelelsen i postkassen. Hvis du besvarer opkaldet, hører du en faxtone. Overfør faxopkaldet til din postkasse Overførsel af et faxopkald til din postkasse Hvis du besvarer et opkald og hører en faxtone, forsøger en person, der ringer op, at sende en faxmeddelelse til din postkasse. Du kan overføre opkaldet til din postkasse. Sådan overføres et faxopkald til din postkasse 1 Tryk på fl. Sæt ikke opkaldet i venteposition. 2 Indtast nummeret til postkassen. Faxmeddelelsen efterlades i din postkasse. Når du modtager en meddelelse i postkassen, viser telefondisplayet: Med. til Dem MED Dette display angiver, at der er en ny talemeddelelse en faxmeddelelse i postkassen. Hvis du vil kontrollere, om der er meddelelser, skal du åbne postkassen.

9 Brugervejledning til CallPilot Fax 9 Åbning af postkassen Sådan åbnes postkassen Norstar Voice Mail 1 Tryk på. Kode: ANDR PR0V IGEN OK 2 Indtast kodeordet til postkassen, og tryk på OK, hvis du er på et andet lokalnummer bruger en gæstepostkasse, skal du trykke på ANDR for at få vist Log: prompten. Når denne prompt vises, skal du indtaste postkassenummeret og adgangskoden. Postkassenummeret er normalt det samme som dit lokalnummer. 1 nye 1 gemt AFSPIL INDT ADMIN 3 Når du har åbnet postkassen, viser telefondisplayet, hvor mange nye og gemte meddelelser du har. En taleprompt meddeler, hvor mange nye og gemte tale- og faxmeddelelser du har. I dette eksempel er der én ny meddelelse og én gemt meddelelse. Sådan åbnes postkassen CallPilot 1 Tryk på. Pkas: PR0V IGEN Kode: PR0V IGEN OK OK 2 Tryk på, hvis du er på et andet lokalnummer, skal du indtaste postkassenummeret og derefter trykke på OK. Postkassenummeret er normalt det samme som dit lokalnummer. 3 Indtast kodeordet til postkassen, og tryk på OK. Når du har åbnet postkassen, viser telefondisplayet, hvor mange nye meddelelser du har. En taleprompt meddeler, hvor mange nye og gemte faxmeddelelser du har.

10 10 Brugervejledning til CallPilot Fax Udskrivning af faxmeddelelser Du kan udskrive faxmeddelelsen i din postkasse på alle faxmaskiner. Du kan udskrive alle faxmeddelelserne samtidigt enkeltvist. En gennemsnitlig tekst-faxmeddelelse bruger 10 sekunder af postkassens meddelelsestid pr. side. En faxmeddelelse, der indeholder grafik, kan bruge op til to minutter af postkassens meddelelsestid pr. side. Da faxmeddelelser kan være meget pladskrævende i postkassen, skal du slette dem fra postkassen, når du har udskrevet videresendt dem. Hvis du udskriver alle faxmeddelelserne på samme tid, kan du ikke lytte til taleindledninger, som er indeholdt i faxmeddelelserne. Hvis du ikke lytter til en taleindledning, forbliver faxmeddelelsen ny i postkassen, og du kan lytte til taleindledningen på et senere tidspunkt. Hvis du udskriver hver faxmeddelelse enkeltvist, kan du lytte til indledningen, før du udskriver faxmeddelelsen. Om destinationer til udskrivning af faxmeddelelser Når du udskriver en faxmeddelelse, kan du udskrive den fra: Udskr medd FORIND ANDR MANU Faxdestinationer Forind Du kan angive en faxmaskine som standarddestinationen. Når du udskriver og vælger Forind, udskriver faxmaskinen til standarddestinationen. Medmindre du angiver Andet, udskrives fax til standarddestinationen. Andet Når du sender en faxmeddelelse til udskrift, og du vælger Andet, skal du indtaste et telefon lokalnummer som destinationen. Manuel Vælg Manuel, hvis du udskriver fra en faxtelefon. Faxmeddelelserne udskrives på den faxmaskine, du anvender til at få adgang til din postkasse. Faxmeddelelser indledes med en forside, hvis du vælger Forind Andet. Der føjes ikke en forside til faxmeddelelser, du udskriver fra en faxtelefon. Yderligere oplysninger findes i Faxforside på side 16.

11 Brugervejledning til CallPilot Fax 11 Sådan tildeles en forudindstillet faxmaskine Hvis du tildeler en forudindstillet faxmaskine, udskrives faxmeddelelserne på den samme faxmaskine hver gang. 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på, for at åbne menuen for postkasseindstillinger Tryk på for at åbne menuen for faxindstillinger Gå til trin 3 Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen: Tryk på ADMIN Tryk på Gå til trin 3 Ingen forudindst. Destination: TLF OMST 3 Dette display vises, hvis der ikke er en forudindstillet faxmaskine. Hvis faxmaskinen er forudindstillet, viser displayet: Forind fax. Hvis du vil tildele en anden maskine som den forudindstillede faxmaskine, skal du trykke på ÆNDR. 4 Tryk på TLF for at tildele telefonnummeret på en faxmaskine, tryk på OMST for at tildele lokalnummeret på en faxmaskine. I dette eksempel vises, hvordan telefonnummeret på en faxmaskine tildeles. Tlf: PR0V IGEN <x> TILF OK OK 5 Indtast faxtelefonnummeret, og tryk på OK. 6 Tryk på OK for at acceptere det faxtelefonnummer, der repræsenteres af <x>, tryk på TILF for at tilføje specialtegn til faxtelefonnummeret, og følg prompterne. Når du har tilføjet specialtegn, skal du trykke på OK. 7 Tryk på for at afslutte sessionen.

12 12 Brugervejledning til CallPilot Fax Sådan udskrives alle faxmeddelelserne Brug denne fremgangsmåde, hvis du vil udskrive alle nye gemte meddelelser. Hvis du kun vil udskrive én meddelelse, skal du se Sådan udskrives en enkelt faxmeddelelse på side Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på for at åbne menuen for udskriftskommando Gå til trin 3 Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen: Tryk på Gå til trin 3 3 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på MED for at udskrive en enkelt meddelelse, tryk på NY for at udskrive alle ikke-udskrevne faxmeddelelser, tryk på ALLE for at udskrive alle faxmeddelelser med de tilhørende vedhæftede filer Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen, og der er nye faxmeddelelser, skal du gøre følgende: Tryk på NY for at udskrive alle nye faxmeddelelser, tryk på GEMTE for at udskrive alle gemte faxmeddelelser. Er der ingen nye faxmeddelelser, vises displayet i trin 4. Udskr medd FORIND ANDR MANU 4 Tryk på FORIND, hvis du vil udskrive på den forudindstillede faxmaskine, og gå til trin 8, tryk på ANDR, hvis du vil udskrive på en anden faxmaskine end den forudindstillede, og gå til trin 5.

13 Brugervejledning til CallPilot Fax 13 Destination: TLF OMST Tlf: PR0V IGEN <x> TILF Udskriv <x> medd OK OK 5 Tryk på TLF for at udskrive faxmeddelelser fra et faxtelefonnummer, tryk på OMS for at udskrive faxmeddelelser på et faxlokalnummer. I dette eksempel vises, hvordan telefonnummeret på en faxmaskine indtastes. 6 Indtast faxtelefonnummeret, og tryk på OK. 7 Tryk på OK for at acceptere det faxtelefonnummer, der repræsenteres af <x>, tryk på TILF for at tilføje specialtegn til faxtelefonnummeret, og følg taleprompterne. 8 Displayet viser antal udskrevne faxmeddelelser. 9 Tryk på for at afslutte denne session. Når du har afsluttet sessionen, udskriver CallPilot faxmeddelelsen på den forudindstillede faxmaskine. Oplysninger om ændring af den forudindstillede faxmaskine findes i Sådan tildeles en forudindstillet faxmaskine på side 11.

14 14 Brugervejledning til CallPilot Fax Sådan udskrives en enkelt faxmeddelelse Brug denne fremgangsmåde, hvis du vil udskrive en enkelt faxmeddelelse. 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på for at åbne menuen for udskriftskommando Gå til trin 3 Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen: Tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal udskrives Gå til trin 3 <dato> Fax:1 <<< STOP >>> Udskr medd FORIND ANDR Udskriv medd MANU 3 Vent, indtil prompten meddeler fax-id-nummeret, og tryk derefter på for at udskrive faxmeddelelsen. 4 Tryk på FORIND for at udskrive fra den forudindstillede faxmaskine, tryk på ANDR, hvis du vil angive en anden faxmaskine til at udskrive meddelelsen fra, og indtast derefter nummeret på faxmaskinen. 5 Displayet viser, at meddelelsen er udskrevet. Medd slut KOPIER SLET NÆSTE 6 Tryk på for at afslutte denne session. Når du har afsluttet sessionen, udskriver CallPilot faxmeddelelsen på den faxmaskine, der er angivet.

15 Brugervejledning til CallPilot Fax 15 Sådan udskrives faxmeddelelser fra en faxtelefon 1 Ring op til en linje, der besvares af den automatiske telefonist, fra en faxmaskine. 2 Tryk på, i Storbritannien tryk på, for at få adgang til postkassen, mens Automatisk omstilling afspiller hilsnen. 3 Log på postkassen: Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen, skal du indtaste postkassenummeret og adgangskoden og trykke på. Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen, skal du indtaste postkassenummeret og trykke på. Indtast derefter adgangskoden, og tryk på. 4 Send faxmeddelelsen til udskrivning: Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen, skal du trykke på for at udskrive faxmeddelelserne Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen, skal du trykke på for at udskrive faxmeddelelserne 5 Hvis der er nye og gemte faxmeddelelser, kan du udskrive enten alle nye gemte faxmeddelelser ved at gøre følgende: tryk på for at udskrive alle nye faxmeddelelser tryk på for at udskrive alle gemte faxmeddelelser. Spring over trin 5, hvis der kun er nye kun gemte faxmeddelelser. 6 Tryk på for at bruge den manuelle indstilling til at udskrive de nye faxmeddelelser. 7 Tryk på START/SEND på faxmaskinen. 8 Anbring telefonhåndsættet på faxmaskinen igen. Sessionen afsluttes, når alle faxmeddelelser er udskrevet. CallPilot udskriver faxmeddelelsen på den tildelte faxmaskine.

16 16 Brugervejledning til CallPilot Fax Faxforside En faxforside udskrives sammen med hver faxmeddelelse, du udskriver via funktionen Forind og Andet. Faxforsiden viser: datoen og klokkeslættet, hvor faxen udskrives navnet og telefonnummeret på postkasseejeren destinationsfaxnummeret fax-id-nummeret (hvis du udskriver en enkelt faxmeddelelse) antallet af efterfølgende sider Bemærk! En faxforside tilføjes ikke, hvis du udskriver en fax fra en faxtelefon.

17 Brugervejledning til CallPilot Fax 17 Afsendelse af faxmeddelelser Hvis du vil sende faxmeddelelsen til en personlig postkasse, skal du ringe op fra en faxtelefon. Du kan medtage en taleindledning i den faxmeddelelse, du sender til en personlig postkasse. Taleindledningen skal være mindst tre sekunder lang. Systemet får timeout efter fem sekunders stilhed. Sådan sendes en faxmeddelelse til en personlig postkasse 1 Placer det dokument, der skal sendes, i faxmaskinen. 2 Ring op til CallPilot-telefonnummeret på den person, du vil sende en fax til, fra faxmaskinens opkaldstelefon. 3 Vent på postkassens hilsen, bliv viderestillet til den postkasse, hvor du kan efterlade en faxmeddelelse, af CallPilot-medarbejderen. Hvis den person, du ringer til, tager telefonen, skal du bede dem overføre dig til deres postkasse, så du kan sende en fax. 4 Vent på et bip, når postkassens hilsen er afspillet, og indtal en indledning for faxmeddelelsen. Læg ikke røret på. 5 Tryk på START/SEND på faxmaskinen. 6 Anbring telefonhåndsættet på faxmaskinen igen. Sessionen afsluttes, når overførslen er fuldført.

18 18 Brugervejledning til CallPilot Fax Videresendelse af faxmeddelelser Du kan videresende en faxmeddelelse, du har modtaget, til en anden postkasse og tilføje en taleindledning. Hvis du indtaler en talemeddelelse, skal den være længere end tre sekunder. Systemet får timeout efter fem sekunders stilhed. Meddelelsen vises som en faxmeddelelse i modtagerens postkasse. Hvis du ikke kan videresende en faxmeddelelse, kan du spørge Systemadministrator, om din postkasse er indstillet til at tillade videresendelse af faxmeddelelser. Du kan sende den samme faxmeddelelse til mere end én person, men ikke til en gruppeliste. Oplysninger om videresendelse af en faxmeddelelse til et eksternt nummer findes i Sådan videresendes en faxmeddelelse til en postkasse Norstar Voice Mail på side 19. Når du videresender en faxmeddelelse, føjes en ny forside til den oprindelige faxmeddelelse, hvor den bliver en del af den nye meddelelse. Hvis faxmeddelelsen allerede har en CallPilot-genereret faxforside, erstattes denne af en ny forside for videresendt fax. Forside for videresendt fax En forside for videresendt fax indeholder de samme oplysninger som en faxforside plus: modtagerens navn fax-id-nummeret, hvis faxen er videresendt til et eksternt nummer

19 Brugervejledning til CallPilot Fax 19 Sådan videresendes en faxmeddelelse til en postkasse Norstar Voice Mail 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Tryk på AFSPIL, hvis der er en ny faxmeddelelse, tryk på fl for at gennemse dine meddelelser, indtil du finder en gemt faxmeddelelse, du vil videresende. <dato> Fax:1 <<< STOP >>> Medd slut KOPIER SLET NÆSTE Kopier fax PKAS ANDR 3 Modtagelsesdatoen og fax-id-nummeret vises på displayet. 4 Tryk på KOPIER fi. 5 Tryk på PKAS for at videresende faxmeddelelsen til en anden postkasse. Indtal indled? JA NEJ 6 Tryk på JA for at indtale en indledning til faxmeddelelsen, tryk på NEJ, og gå til trin 10, hvis du ikke vil indtale en indledning til den videresendte faxmeddelelse. Indtal medd: PR0V IGEN PAUSE OK Accepter indt? PR0V IGEN AFSPIL OK Pkas: ADR AFBRYD Wayne, Paul MULI CC SEND 7 Indspil indledningen, og tryk på OK for at afslutte indspilningen, tryk på PR0V IGEN for at optage indledningen igen, tryk på PAUSE for at afbryde midlertidigt, mens du indspiller indledningen. 8 Tryk på OK for at acceptere indspilningen. 9 Indtast det postkassenummer, du vil videresende faxmeddelelsen til, tryk på ADR for at søge i firmatelefonbogen. 10 Tryk på SEND for at videresende meddelelsen uden en leveringsindstilling, tryk på MULI for at tildele indstilllinger for meddelelseslevering. Se CallPilot Oversigt, hvis du ønsker oplysninger om leveringsindstillinger.

20 20 Brugervejledning til CallPilot Fax Yderl. kopi? JA AFBRYD 11 Hvis du vil sende denne meddelelse til en anden postkasseejer, skal du trykke på JA og gentage trin 6 til 11 trykke på AFBRYD for at afslutte sessionen. Sådan sendes en faxmeddelelse til en postkasse CallPilot 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. Meddelelse slut SVAR SLET NÆSTE Meddelelse slut UDSKRIV SLET NÆSTE Til: NAVN SPEC ANNU 2 Tryk på for at afspille den første meddelelse, tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal videresendes. 3 Tryk på for at videresende meddelelsen. 4 Indtast det postkassenummer, du vil videresende faxmeddelelsen til, og tryk på OK, tryk på NAVN for at søge i firmatelefonbogen. Til:<xxxx> PR0V IGEN Tom INDT OK 5 Tryk på OK for at afslutte adresselisten. 6 Hvis du vil vedhæfte en talemeddelelse, skal du trykke på INDT fi og indspille meddelelsen. Meddmuligheder HASTR PRIV ANDR 7 Hvis du vil vedhæfte meddelelsesindstillinger, skal du trykke på for at tildele meddelelsesindstillinger. 8 Tryk på for at sende meddelelsen. 9 Tryk på for at afslutte sessionen.

21 Brugervejledning til CallPilot Fax 21 Sådan videresendes en faxmeddelelse til et eksternt nummer Norstar Voice Mail Du kan videresende en modtaget faxmeddelelse til et eksternt nummer. Du kan dog ikke føje en indledende talemeddelelse til faxmeddelelsen. 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 nye 0 gemt AFSPIL INDT ADMIN 2 Tryk på AFSPIL for at afspille den første meddelelse, tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal videresendes. <dato> Fax:1 <<< STOP >>> Medd slut KOPIER SLET Kopier fax PKAS ANDR NÆSTE Navn: PR0V IGEN TILB OK 3 Modtagelsesdatoen og fax-id-nummeret vises på displayet. 4 Tryk på KOPIER fi. 5 Tryk på ANDR. 6 Indtast modtagerens navn. Navnet kan maksimalt være på otte tegn. Med telefonens tastatur kan du indtaste navnet på modtageren. Efter hvert bogstav skal du trykke på for at indtaste det næste bogstav. Destination: TLF OMST Tlf: PR0V IGEN <x> TILF Medd sendt OK OK Hvis du skriver navnet forkert, kan du trykke på PR0V IGEN og indtaste navnet igen. Tryk på OK for at acceptere navnet. 7 Tryk på TLF for at indtaste faxtelefonnummeret. 8 Indtast faxtelefonnummeret, og tryk på OK. 9 Tryk på OK for at acceptere det faxtelefonnummer, der her er repræsenteret af <x>, tryk på TILF for at føje specialtegn til faxtelefonnummeret. Oplysninger om tilføjelse af specialtegn findes i Tilføjelse af specialtegn til et faxtelefonnummer på side CallPilot videresender faxmeddelelsen.

22 22 Brugervejledning til CallPilot Fax Yderl. kopi? JA AFBRYD 11 Tryk på JA, og gentag trin 6 til 11 for at sende denne meddelelse til et andet eksternt nummer, tryk på AFBRYD, hvis du er færdig. 12 Tryk på for at afslutte sessionen. Sådan videresendes en faxmeddelelse til et eksternt nummer CallPilot 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. Meddelelse slut SVAR SLET NÆSTE Udskriv MED NY ALLE 2 Tryk på for at åbne menuen for udskriftskommando 3 Tryk på MED for at videresende den aktuelle meddelelse, tryk på NY for at videresende alle nye faxmeddelelser, tryk på ALLE for at videresende alle nye og gemte faxmeddelelser. Udskr medd FORIND ANDR Destination: TLF OMST MANU 4 Tryk på ANDR for at angive den faxmaskine, du videresender faxmeddelelsen til. 5 Tryk på TLF. Tlf: PR0V IGEN <xxxx> TILF Udskriv medd OK OK 6 Indtast telefonnummeret på den faxmaskine, du videresender faxmeddelelsen til. 7 Tryk på OK for at acceptere telefonnummeret, tryk på TILF for at tilføje specialtegn. 8 Displayet viser, at meddelelsen er udskrevet. 9 Tryk på for at afslutte sessionen.

23 Brugervejledning til CallPilot Fax 23 Om faxgruppemeddelelser Send en faxgruppemeddelelse, hvis du vil sende en gruppe en faxmeddelelse, der angår dem. Faxgruppelister oprettes af Systemadministrator. Faxgruppelister Hvis du ofte faxer oplysninger til den samme gruppe personer, skal du bruge en faxgruppeliste. En faxgruppeliste er en samling af faxmaskiner placeret andre steder. Når du sender en faxmeddelelse til en faxgruppeliste, indtaster du kun adressen på listen, men hver faxmaskine i faxgruppelisten modtager faxmeddelelsen. Bed Systemadministrator om en liste over faxmaskiner i hver faxgruppeliste. Hvis du har brug for en faxgruppeliste, skal du bede Systemadministrator om at oprette en til dig. Når du giver Systemadministrator oplysninger, skal de omfatte: navnene på modtagerne en liste over faxmaskinenumre navnet på faxgruppelisten Før du sender en faxgruppemeddelelse, skal du sikre dig, at Systemadministrator har oprettet faxgruppelisten, og at listen indeholder alle de faxmaskiner, der modtager faxmeddelelsen. Sådan sendes en faxgruppemeddelelse Norstar Voice Mail 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Tryk på AFSPIL for at afspille den aktuelle meddelelse, tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal videresendes. <dato> Fax:1 <<< STOP >>> Medd slut KOPIER SLET Kopier fax PKAS NÆSTE ANDR 3 Modtagelsesdatoen og fax-id-nummeret vises på displayet. 4 Tryk på KOPIER fi. 5 Tryk på PKAS for at videresende faxmeddelelsen til en anden postkasse. Indtal indled? JA NEJ 6 Tryk på NEJ. Indtal ikke en indledning, da faxgruppelistens modtagere ikke hører taleindledninger. Pkas: ADR AFBRYD 7 Indtast nummeret på faxgruppelisten.

24 24 Brugervejledning til CallPilot Fax <Glist-navn> MULI CC SEND 8 Tryk på SEND for at sende faxmeddelelsen, tryk på MULI for at tildele indstilllinger for meddelelseslevering, tryk på CC for at sende meddelelsen til en anden modtager. Se CallPilot Oversigt, hvis du ønsker oplysninger om leveringsindstillinger. 9 Tryk på for at afslutte sessionen. Sådan sendes en faxgruppemeddelelse CallPilot 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. Meddelelse slut SVAR SLET NÆSTE Meddelelse slut UDSKRIV SLET NÆSTE Til: NAVN SPEC ANNU Til: NAVN SPEC ANNU Tom INDT Meddmuligheder HASTR PRIV ANDR Medd lev 2 Tryk på AFSPIL for at afspille den aktuelle meddelelse, tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal videresendes. 3 Tryk på for at videresende meddelelsen. 4 Indtast gruppelistenummeret, og tryk på OK. 5 Tryk på, når du har indtastet alle de adresser, du vil sende meddelelsen til. 6 Hvis du vil vedhæfte en talemeddelelse, skal du trykke på INDT fi og indspille meddelelsen. Eksterne gruppelistemodtagere modtager ikke taleindledninger i faxmeddelelser. 7 Hvis du vil vedhæfte meddelelsesindstillinger, skal du trykke på for at tildele meddelelsesindstillinger. 8 Tryk på for at sende meddelelsen. 9 Tryk på for at afslutte sessionen.

25 Brugervejledning til CallPilot Fax 25 Tilføjelse af specialtegn til et faxtelefonnummer Følg taleprompterne, tryk på TILF for at føje specialtegn til et faxtelefonnummer. Bemærk! Hvis du tilføjer specialtegn, skal du ikke trykke på tastaturtasterne for at indtaste # for at indtaste *. Tryk på tasten lige under indstillingen på en displaytelefon med to linjer, lyt til taleprompterne. Tryk på For at CIF genoptage tilføjelsen af cifre til destinationens telefonnummer. PAUS indtaste en tidsangivet pause, der vises som P på displayet. Pauser er fire sekunder lange. genkende klartonen (bagved PBX). Specialtegnet for genkendelsesklartonen vises som D på displayet. fi ANDR # indtast #. fl ANDR * indtaste *. TONE genkende klartonen (bagved PBX). Specialtegnet for genkendelsesklartonen vises som D på displayet. annullere og prøve igen.

26 26 Brugervejledning til CallPilot Fax

Artikel-nr. P0606025 01. CallPilot. Message Networking Brugervejledning

Artikel-nr. P0606025 01. CallPilot. Message Networking Brugervejledning Artikel-nr. CallPilot Message Networking Brugervejledning CallPilot Message Networking User Guide (Brugervejledning til CallPilot Message Networking) Copyright 2003 Nortel Networks Alle rettigheder forbeholdes.

Læs mere

Sådan afbrydes forbindelsen Når du vil afslutte CallPilot-sessionen, skal du trykke 83 for at afbryde forbindelsen eller lægge røret på.

Sådan afbrydes forbindelsen Når du vil afslutte CallPilot-sessionen, skal du trykke 83 for at afbryde forbindelsen eller lægge røret på. POSTKASSE-LOGON Du skal bruge et adgangsnummer (ring op til lokal 7600) til CallPilot Multimedia Messaging, et postkassenummer (7 + værelsesnummer) og en adgangskode for at logge på postkassen. 137 + værelsesnummer

Læs mere

Brugervejledning til CallPilot Message Networking. BCM50 3.0 CallPilot

Brugervejledning til CallPilot Message Networking. BCM50 3.0 CallPilot Brugervejledning til CallPilot Message Networking BCM50 3.0 CallPilot Dokumentstatus: Foreløbig Dokumentnummer: NN40090-101-DA Dokumentversion: 01.01 Dato: Juni 2007 Copyright 2005-2007 Nortel Networks.

Læs mere

Cisco Unity Express 7.0 Voice-Mail System Brugervejledning til avancerede funktioner

Cisco Unity Express 7.0 Voice-Mail System Brugervejledning til avancerede funktioner Cisco Unity Express 7.0 Voice-Mail System Brugervejledning til avancerede funktioner Revideret: 20.01.09, Første udgave: 5. november, 2007 Senest opdateret: 20.01.09 I denne vejledning beskrives nogle

Læs mere

Brugervejledning til. Nortel Networks IP Phone 2001

Brugervejledning til. Nortel Networks IP Phone 2001 Artikel-nr. P0609363 02 5. marts 2004 Business Communications Manager Brugervejledning til Nortel Networks IP Phone 2001 Introduktion 3 Nortel Networks IP Phone 2001 bringer tale og data ind på skrivebordet.

Læs mere

Cisco Unity Express 3.0/3.1 Voice-Mail System Brugervejledning til avancerede funktioner

Cisco Unity Express 3.0/3.1 Voice-Mail System Brugervejledning til avancerede funktioner Cisco Unity Express 3.0/3.1 Voice-Mail System Brugervejledning til avancerede funktioner Revideret: 7. maj 2007, OL-13250-01 Første udgave: 1. maj 2006 Senest opdateret: 7. maj 2007 I denne vejledning

Læs mere

Brugervejledning til IP Audio Conference Phone BCM Business Communications Manager

Brugervejledning til IP Audio Conference Phone BCM Business Communications Manager Brugervejledning til IP Audio Conference Phone 2033 BCM50 2.0 Business Communications Manager Dokumentstatus: Standard Dokumentversion: 01.01 Artikelkode: NN40050-102-DA Dato: August 2006 Copyright Nortel

Læs mere

Mobilt lokalnummer Kom hurtigt i gang. Version 1.0a

Mobilt lokalnummer Kom hurtigt i gang. Version 1.0a Mobilt lokalnummer Kom hurtigt i gang Version 1.0a Sådan bruger du dit mobile lokalnummer Som følge af systemets indbyggede fleksibilitet kan facilitetskoder og tilbudte faciliteter adskille sig fra det,

Læs mere

Business Communications Manager Telefonens funktioner

Business Communications Manager Telefonens funktioner Business Communications Manager Telefonens funktioner 2002 Nortel Networks P0341611 Version 02 Taster Funktionstasten i Business Series Terminal (T-series) er et lille globusikon. På funktionstasten i

Læs mere

Business Communications Manager i2002 Internet Telephone Brugerkort

Business Communications Manager i2002 Internet Telephone Brugerkort Varenr. P0987197 Version 02 Business Communications Manager i2002 Internet Telephone Brugerkort Sådan kommer du i gang 3 Business Communications Manager i2002 Internet Telephone føjer tale og data til

Læs mere

Cisco Unity Express 2.3 Voice-Mail System Brugervejledning

Cisco Unity Express 2.3 Voice-Mail System Brugervejledning Cisco Unity Express 2.3 Voice-Mail System Brugervejledning Revideret: 31. juli 2006, OL-10491-01 Første udgave: 31. juli 2006 Senest opdateret: 31. juli 2006 Denne vejledning beskriver nogle af de avancerede

Læs mere

Brugervejledning til analog telefon. Artikel-nr. P0609351 01 25. februar 2004

Brugervejledning til analog telefon. Artikel-nr. P0609351 01 25. februar 2004 Brugervejledning til analog telefon Artikel-nr. P0609351 01 25. februar 2004 2 Brugervejledning til analog telefon Copyright 2004 Nortel Networks Alle rettigheder forbeholdes. 2004. Oplysningerne i nærværende

Læs mere

Business Communications Manager Oversigtskort til i2004 Internet Telephone

Business Communications Manager Oversigtskort til i2004 Internet Telephone Artikel-nr. P0995221 01 Business Communications Manager Oversigtskort til i2004 Internet Telephone Introduktion 3 Business Communications Manager i2004 Internet Telephone bringer tale og data ind på skrivebordet.

Læs mere

Telebutler 5.0 BRUGERMANUAL

Telebutler 5.0 BRUGERMANUAL Telebutler 5.0 BRUGERMANUAL 1 INDEX Introduktion side 3 Aflytning af beskeder.side 5 Muligheder ved aflytning af beskeder.....side 6 Tilføj personlige indstillinger.side 7 2 INTRODUKTION Der er tre mulige

Læs mere

CAP (Central Answering Position) Brugervejledning

CAP (Central Answering Position) Brugervejledning CAP (Central Answering Position) Brugervejledning Artikelnr. N0068928 November 2005 CAP-enheden (Central Answering Position) CAP-enheden (Central Answering Position) består af en T7316E-telefon og fra

Læs mere

Business Communications Manager Oversigtskort til i2004 Internet Telephone

Business Communications Manager Oversigtskort til i2004 Internet Telephone Artikel-nr. P0937679 Udgave 01 Business Communications Manager Oversigtskort til i2004 Internet Telephone Introduktion 3 Business Communications Manager i2004 Internet Telephone bringer tale og data ind

Læs mere

Om 9608/9611 IP Telefon

Om 9608/9611 IP Telefon IP Office 9608/9611 Telefon betjeningsguide Meddelelse / ringe indikation Mistede opkald Linietast Funktionstast etiket Funktionstast Om 9608/9611 IP Telefon Telefonen understøtter 24 programmerbare linie

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING FOR FASTNETTELEFONER

BRUGERVEJLEDNING FOR FASTNETTELEFONER BRUGERVEJLEDNING FOR FASTNETTELEFONER TELEFON 69 12 12 12 WWW.DANSKKABELTV.DK INDHOLD Tonesignaler s. 3 Opkald s. 3 Modtage kald s. 3 Samtale venter s. 3 Viderestilling s. 4 Viderestilling ved intet svar

Læs mere

Business Communications Manager Servicefunktioner Oversigtskort

Business Communications Manager Servicefunktioner Oversigtskort Business Communications Manager Servicefunktioner Oversigtskort 2001 Nortel Networks P0941627 Version 03 Hospitality features På dette kort vises Business Series Terminals-tasterne. I tabellen nedenfor

Læs mere

Denne vejledning giver instruktion i brugen af systemtelefon Basis.

Denne vejledning giver instruktion i brugen af systemtelefon Basis. INDLEDNING Tillykke med jeres telefonanlæg fra DanDial A/S. Denne vejledning giver instruktion i brugen af systemtelefon Basis. Brug venligst tid på at læse vejledningen og blive fortrolig med betjeningen

Læs mere

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer.

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer. Mobil FlexConnect Din mobiltelefon har en webside, hvor du kan lave forskellige indstillinger for dine kald til og fra din mobiltelefon. Websiden hedder Mobil FlexConnect: www.mobilflex-connect.dk Denne

Læs mere

Business One OneVoicemail Sådan fungerer OneVoicemail i Business One

Business One OneVoicemail Sådan fungerer OneVoicemail i Business One Business One OneVoicemail Sådan fungerer OneVoicemail i Business One Indhold Introduktion... 3 Sådan tilgår du OneVoicemail... 3 3 Menustrukturen i OneVoicemail... Personlige velkomsthilsner og indstillinger...

Læs mere

Kom godt i gang. Kom godt igang. med ComX Telefoni 7 8 # INTERNET TELEFONI

Kom godt i gang. Kom godt igang. med ComX Telefoni 7 8 # INTERNET TELEFONI Kom godt i gang Kom godt igang med ComX Telefoni 2 3 4 5 6 9 7 8 0 * TELEFONI INTERNET 1 TV Com X Telefoni - indstilling af tjenester via trykknaptelefon 1. Telefonsvarer Sådan ændrer du din adgangskode:

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning på bordtelefon Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

Quick Guide til IP-telefoner

Quick Guide til IP-telefoner Quick Guide til IP-telefoner Marts 2011 Indholdsfortegnelse Quick Guide til... 1 IP-telefoner... 1 Indholdsfortegnelse... 2 Generelt om IP-telefonen... 4 Grundlæggende opkaldsfunktioner... 5 Forskellige

Læs mere

Cisco Unity Express Voicemail System Brugervejledning

Cisco Unity Express Voicemail System Brugervejledning Cisco Unity Express Voicemail System Brugervejledning Version 2.1 Denne vejledning indeholder oplysninger om en række avancerede voicemail-funktioner i dit Cisco Unity Express voicemail-system. Brug denne

Læs mere

Brugervejledning. LG LKD-8/30-apparater. Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg

Brugervejledning. LG LKD-8/30-apparater. Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg Brugervejledning LG LKD-8/30-apparater Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg Indholdsfortegnelse Billeder af forskellige typerdigitaltelefoner....5 Beskrivelse af de forskellige taster...6 Digitaltelefonens

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning via hjemmeside. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning via hjemmeside. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning via hjemmeside Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

Funktionskort til SWCA (System-wide Call Appearance)

Funktionskort til SWCA (System-wide Call Appearance) Funktionskort til SWCA (System-wide Call Appearance) Artikelnr. N0069073 November 2005 Om SWCA-taster (System-wide Call Appearance) Linje 1 Linje 2 SWCA1 SWCA2 SWCA3 Brug SWCA-funktionen til at parkere

Læs mere

FasCom A/S BRUGERVEJLEDNING FOR ANALOGE TELEFONER KOBBELNET

FasCom A/S BRUGERVEJLEDNING FOR ANALOGE TELEFONER KOBBELNET FasCom A/S BRUGERVEJLEDNING FOR ANALOGE TELEFONER KOBBELNET INDHOLDSFORTEGNELSE TONESIGNALER:...3 LOKAL OMSTILLING...4 LOKALKALD OG NOTERING...4 SAMTALE VENTER...4 VIDERESTILLING (VALGFRI)...4 VIDERESTILLING

Læs mere

Basisbrugergrænsefladen i GroupWise WebAccess

Basisbrugergrænsefladen i GroupWise WebAccess Introduktion til basisbrugergrænsefladen i GroupWise WebAccess 8 Novell Basisbrugergrænsefladen i GroupWise WebAccess INTRODUKTION www.novell.com Bruge basisbrugergrænsefladen i GroupWise WebAccess Når

Læs mere

Brugervejledning. Analoge telefonapparater. Til LDK-24 omstillingsanlæg

Brugervejledning. Analoge telefonapparater. Til LDK-24 omstillingsanlæg Brugervejledning Analoge telefonapparater Til LDK-24 omstillingsanlæg Indholdsfortegnelse Foretage opkald... 5 Eksternt opkald... 5 Internt opkald... 5 Gruppekald... 5 Besvarelse af samtale... 5 Omstilling...

Læs mere

Brugervejledning. Analoge telefonapparater. Til LG-GDK-16- og 20W-omstillingsanlæg

Brugervejledning. Analoge telefonapparater. Til LG-GDK-16- og 20W-omstillingsanlæg Brugervejledning Analoge telefonapparater Til LG-GDK-16- og 20W-omstillingsanlæg Brugervejledning for analoge telefonapparater Til LG-GDK-16 og 20W-omstillingsanlæg Indholdsfortegnelse Etablere et opkald...

Læs mere

Brugevejledning med tast selv koder, for Cirque telefoni på Brøndbynet

Brugevejledning med tast selv koder, for Cirque telefoni på Brøndbynet LOKAL OMSTILLING De kan når som helst stille en samtale om til et andet nummer. Tast R + nummeret, informer om samtalen og læg røret på. Hvis nummeret er optaget eller ikke svarer, kan De gå tilbage til

Læs mere

Forte ISDN PABC 10/20/32/50/100 Brugervejledning Standardtelefoner

Forte ISDN PABC 10/20/32/50/100 Brugervejledning Standardtelefoner Forte ISDN PABC 10/20/32/50/100 Brugervejledning Standardtelefoner Brugervejledning Standardtelefoner 1 2 Brugervejledning Standardtelefoner Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION...4 2. SYMBOLER I GUIDEN...5

Læs mere

ShoreTel 115 IP-telefon brugervejledning

ShoreTel 115 IP-telefon brugervejledning ShoreTel 115 IP-telefon brugervejledning Ophavsrettigheder til dokumenter og software Copyright 1998-2010 by ShoreTel Inc., Sunnyvale, California, USA. Alle rettigheder forbeholdes. Trykt i USA. Indholdet

Læs mere

Brugerguide Tillægspakke Telefoni

Brugerguide Tillægspakke Telefoni Brugerguide Tillægspakke Telefoni Tillægspakke Telefoni indeholder: Vis nummer side 1 Viderestilling side 1 Telefonsvarer side 3 Bemærk: Du kan også redigere indstillinger for viderestilling og telefonsvarer

Læs mere

Part No.: 18934 Version 1.0

Part No.: 18934 Version 1.0 Offentlig Information Samsung Telecoms kan uden forudgående varsel revidere denne brugervejledning uanset grunden til dette. Samsung Telecoms kan endvidere uden forudgående varsel ændre design, komponenter

Læs mere

Nokia-bilhåndsæt Installationsvejledning Brugervejledning

Nokia-bilhåndsæt Installationsvejledning Brugervejledning Nokia-bilhåndsæt Installationsvejledning Brugervejledning HSU-4 CUW-3 9232831 2. udgave 2004-2006 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering, overførsel, overdragelse eller lagring af en del eller

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010

QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010 QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændring af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk. Brugervejledning for analoge telefoner

Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk. Brugervejledning for analoge telefoner Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk Brugervejledning for analoge telefoner Siemens AS180 trådløs telefon kun 99,- INDHOLDSFORTEGNELSE Tonesignaler Opkald Modtage kald Samtale venter Viderestilling

Læs mere

Quick-guide til Konftel 250

Quick-guide til Konftel 250 Conference phones for every situation Quick-guide til Konftel 250 DANSK BESKRIVELSE Konftel 250 er en konferencetelefon, der kan tilsluttes analogt telefonstik. På www.konftel.com/250 finder du en håndbog

Læs mere

Brugervejledning for fastnettelefoner

Brugervejledning for fastnettelefoner Brugervejledning for fastnettelefoner Læs mere på: www.danskkabeltv.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Tonesignaler Opkald Modtage kald Samtale venter Viderestilling Durokald Trio A+ trio Viderestilling ved intet

Læs mere

Brugervejledning til Meet Me Conferencing. BCM Business Communications Manager

Brugervejledning til Meet Me Conferencing. BCM Business Communications Manager Brugervejledning til Meet Me Conferencing BCM Business Communications Manager Dokumentstatus: Standard Dokumentversion: 02.01 Dokumentnummer: NN40020-104-DA Dato: Juli 2008 Copyright 2007 2008 Nortel Networks

Læs mere

Kvikguide til opsætning af Menuvalg i Scale SystemWeb. Adgang til Scale SystemWeb:

Kvikguide til opsætning af Menuvalg i Scale SystemWeb. Adgang til Scale SystemWeb: Kvikguide til opsætning af Menuvalg i Scale SystemWeb Adgang til Scale SystemWeb: 1) For at få adgang til Scale SystemWeb vælges Scale SystemWeb i menuen i Selvbetjening Erhverv. Opsætning af en Menuvalg

Læs mere

Brugerkort til Business Communications Manager CAPN

Brugerkort til Business Communications Manager CAPN Brugerkort til Business Communications Manager CAPN 2001 Nortel Networks P0911606 version 01 CAPN (Central Answering Position) Hvad bruges CAPN til? Hvad er et CAPN-modul? Business Communications Manager

Læs mere

Brugervejledning. Analoge telefonapparater. Til LG LDK-24/50/100-omstillingsanlæg version 3

Brugervejledning. Analoge telefonapparater. Til LG LDK-24/50/100-omstillingsanlæg version 3 Brugervejledning Analoge telefonapparater Til LG LDK-24/50/100-omstillingsanlæg version 3 Indholdsfortegnelse Foretage opkald... 5 Eksternt opkald... 5 Internt opkald... 5 Gruppekald... 5 Besvarelse af

Læs mere

Brugervejledning. IP apparatet LIP-24. Til LG ipecs anlæg version 5

Brugervejledning. IP apparatet LIP-24. Til LG ipecs anlæg version 5 Brugervejledning IP apparatet LIP-24 Til LG ipecs anlæg version 5 Indholdsfortegnelse Foretage et opkald....7 Foretage et opkald til et eksternt telefonnummer................................... 7 Foretage

Læs mere

Brugervejledning til Hospitality-funktioner

Brugervejledning til Hospitality-funktioner Brugervejledning til Hospitality-funktioner Artikelnr. N0069062 November 2005 Hospitality-funktioner På dette kort vises Business Series Terminal-tasterne. I følgende tabel vises, hvilke taster der skal

Læs mere

Brugermanual til Multimedia Messaging

Brugermanual til Multimedia Messaging Brugermanual til Multimedia Messaging NN44200-106-DA Dokumentstatus: Standard Dokumentversion: 01.02 Dokumentdato: 26-04-2007 Alle rettigheder forbeholdes. Kildetekst fra Canada Oplysningerne kan ændres

Læs mere

Lynvejledning til Cisco ViewMail til Microsoft Outlook (version 8.5 og nyere)

Lynvejledning til Cisco ViewMail til Microsoft Outlook (version 8.5 og nyere) Lynvejledning Lynvejledning til Cisco ViewMail til Microsoft Outlook (version 8. og nyere) Cisco ViewMail til Microsoft Outlook (Version 8. og nyere) 2 Om Cisco ViewMail til Microsoft Outlook 2 Anvende

Læs mere

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Indhold Indledning Sådan opretter du dig Sådan betaler du Sådan får du en ny adgangskode Sådan kobler du dit brugernavn og kodeord med

Læs mere

Udvidet brugsanvisning

Udvidet brugsanvisning Udvidet brugsanvisning FAX-2840 FAX-2845 FAX-2940 Ikke alle modeller er tilgængelige i alle lande. Version 0 DAN Brugsanvisninger, og hvor finder jeg dem? Hvilken vejledning? Hvad står der i den? Hvor

Læs mere

PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk

PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk Indledning PBX Online er dit personlige omstillingsanlæg som ikke kræver noget fysisk udstyr installeret i dit firma. Du styrer det hele via din web browser.

Læs mere

Startvejledning til Visual Voic Release 8.5 eller nyere

Startvejledning til Visual Voic Release 8.5 eller nyere QUICK START GUIDE Startvejledning til Visual Voicemail Release 8.5 eller nyere Hvad er Visual Voicemail? 2 Visual Voicemail på telefonen 2 Adgang til Visual Voicemail 3 Sådan forbliver du logget på, og

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 320 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

LG IP 8830 og LG IP 8840

LG IP 8830 og LG IP 8840 TDC A/S, København, CVR 14773908 Communication/SP, 8830/8840-0936 LG IP 8830 og LG IP 8840 Brugervejledning Kundeservice 80 80 80 90 Internet tdc.dk TDC A/S Teglholmensgade 1-3 0900 København C Version

Læs mere

Brugervejledning til TDC Scale. Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119

Brugervejledning til TDC Scale. Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119 Brugervejledning til TDC Scale Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119 Indledning... 3 Indledning... 3 Parkering af opkald...

Læs mere

Quick-guide til Konftel 300IP

Quick-guide til Konftel 300IP Conference phones for every situation Quick-guide til Konftel 300IP DANSK Beskrivelse Konftel 300IP er en konferencetelefon til IP-telefoni. På www.konftel.com/300ip finder du en håndbog med en mere udførlig

Læs mere

KOM GODT I GANG MED MENUOMSTILLING

KOM GODT I GANG MED MENUOMSTILLING TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP MED MENUOMSTILLING Maj2017_17436 Sådan indstiller du menuomstilling Med menuomstilling kan du automatisk omstille et indkommende opkald til en svargruppe eller en medarbejder.

Læs mere

Bilag 1f: Beskedsvar/Voicemail

Bilag 1f: Beskedsvar/Voicemail Bilag 1f: Beskedsvar/Voicemail Dette bilag: Udgør bilag 1f til det mellem parterne tiltrådte Produkttillæg for Gensalg fastnet Erstatter tidligere bilag: Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail hørende til Standardaftale

Læs mere

Center for IT & Digitalisering. Betjening og gode fif til din nye VOP Nano telefon

Center for IT & Digitalisering. Betjening og gode fif til din nye VOP Nano telefon Betjening og gode fif til din nye VOP Nano telefon Indholdsfortegnelse Når telefonen ringer... 3 Når du skal foretage et opkald... 5 Eksternt nummer... 5 Internt nummer... 7 Tastatur... 8 Tilmelding til

Læs mere

UNIVERSE. Administrators guide til Universe

UNIVERSE. Administrators guide til Universe UNIVERSE Administrators guide til Universe Indhold Administrator... 4 Mit Firma... 4 Punkt Produkter... 5 Punkt Abonnementer... 5 Punkt 3. Numre... 6 Punkt 4. Enheder... 7 Punkt 5. Nummervisning... 8 Punkt

Læs mere

Quick-guide til Konftel 300 DANSK

Quick-guide til Konftel 300 DANSK Quick-guide til Konftel 300 DANSK Beskrivelse Konftel 300 er en konferencetelefon, der kan tilsluttes analogt telefonstik, mobil/ DECT-telefon eller computer. På www.konftel.com/300 finder du en håndbog

Læs mere

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA MOBILE PHONES Ltd, erklærer som eneansvarlige, at produkterne DTN-10 og DTN-11 er i overensstemmelse med

Læs mere

Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail

Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail Side 2 Indhold 1. Priser/ Produktnummer... 3 2. Faktablad... 3 3. Produktbeskrivelse... 3 3.1. Beskrivelse af produktet... 3 3.1.1. A-abonnentens brugergrænseflade... 3 3.1.2.

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 300 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

Vocally 3 Infinity. In-Line, stemme aktiveret opkaldsenhed Brugsanvisning. Rev 1.01

Vocally 3 Infinity. In-Line, stemme aktiveret opkaldsenhed Brugsanvisning. Rev 1.01 Vocally 3 Infinity In-Line, stemme aktiveret opkaldsenhed Brugsanvisning Rev 1.01 Dette er en Dansk udgave af producentens officielle bruger manual. Der henvises til den officielle i tvivls tilfælde og

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012

Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012 Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 360 telefonen.

Læs mere

Regler for viderestillinger, via MyPhone

Regler for viderestillinger, via MyPhone Til dig Deres ref.: MyPhone Vor ref.: Viderestillinger JED Odense d. 21-10-2012 Regler for viderestillinger, via MyPhone MyPhone Indstillinger, har en fane [Regler for Viderestillinger] Hvor forskellige

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Indledning Denne vejledning er udarbejdet med henblik på at beskrive de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 320 telefonen. På den

Læs mere

SL 1100 Brugervejledning til Voicemail

SL 1100 Brugervejledning til Voicemail SL 1100 Brugervejledning til Voicemail Software 3.01 1 Indhold 1. Generel beskrivelse af Voicemail... 4 2. Funktionstaster ved brug af Voicemail... 4 3. Programmering af funktionstaster... 5 4. Valg af

Læs mere

Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011

Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011 Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 370 telefonen.

Læs mere

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Administration Denne side vil være forskellig afhængig af om man er administrator eller bruger. Administrator får oversigt over alle brugerne samt konfiguration,

Læs mere

Brugervejledning. Analog til. ipecs UCP

Brugervejledning. Analog til. ipecs UCP Brugervejledning Analog til ipecs UCP Indholdsfortegnelse Foretage opkald.... 5 Eksternt opkald.... 5 Internt opkald.... 5 Gruppekald... 5 Besvarelse af samtale.... 5 Omstilling... 6 Omstilling til andet

Læs mere

TDC Scale. Kom godt i gang - betjening af IP-telefon. Kvikguide

TDC Scale. Kom godt i gang - betjening af IP-telefon. Kvikguide TDC Scale Kom godt i gang - betjening af IP-telefon Kvikguide Ip-telefoner i TDC Scale Ved overgangen til TDC Scale har du udskiftet din bordtelefon med en ip-telefon. Vær opmærksom på, at du kan programmere

Læs mere

Amplicomms Telefonsvarer AB900 med ekstra forstærkning

Amplicomms Telefonsvarer AB900 med ekstra forstærkning Amplicomms Telefonsvarer AB900 med ekstra forstærkning Brugervejledning 1. Display 2. Højttaler 3. Forøg lydstyrken 4. Forrige besked 5. Justér hastigheden 6. Optag 7. Tænd/sluk, stop afspilning 8. Reducér

Læs mere

TDC Scale LG IP 8815. Brugervejledning

TDC Scale LG IP 8815. Brugervejledning TDC Scale LG IP 8815 Brugervejledning Februar 2011 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Besvarelse af opkald... 5 Afvis opkald... 5 Foretag opkald... 6 Afslut opkald... 6 Genkald... 6 Skjul nummer per kald...

Læs mere

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)!

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)! Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg (Publiseret af ipvision februar 2014) Introduktion til ipvisions Hostede Omstillingsanlæg Vi har bygget hosted omstillingsanlæg i snart 10 år og vi er stolte af

Læs mere

Caresolutions - helt enkelt

Caresolutions - helt enkelt Caresolutions - helt enkelt Indhold: 1. log ind 2. vælg IP-telefoni 3. hvad er tidsstyring? 4. opret tidsstyringsskema 5. hvad er et specialskema? 6. opret specialskema 7. hvad er en besked? 8. opret en

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændringer af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

Vejledning i oprettelse af menu

Vejledning i oprettelse af menu Vejledning i oprettelse af menu Her vises hvordan du kan sammensætte din menu, kø, meddelelser og tidsplaner. En menu er indgangen til din virksomhed. Det er derfor vigtigt, at du bruger lidt tid på at

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012

Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012 Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 370

Læs mere

Sådan kan du: Kopiere. Bruge Digital Send. Faxe. Lagre job. HP Color LaserJet CM6030/6040 MFP Series Kort funktionsoversigt

Sådan kan du: Kopiere. Bruge Digital Send. Faxe. Lagre job. HP Color LaserJet CM6030/6040 MFP Series Kort funktionsoversigt HP Color LaserJet CM6030/6040 MFP Series Kort funktionsoversigt Sådan kan du: Kopiere Bruge Digital Send Faxe Lagre job www.hp.com/support/cljcm6030mfp www.hp.com/support/cljcm6040mfp www.hp.com/go/usemymfp

Læs mere

Brugervejledning. ~ &9lesen. ~ uensen as. .~aras SADAN! Telefonsvarer System. Porttelefonen. Telefonen. Datanet. Boligforeningen '32 AFD 2-13-14-22

Brugervejledning. ~ &9lesen. ~ uensen as. .~aras SADAN! Telefonsvarer System. Porttelefonen. Telefonen. Datanet. Boligforeningen '32 AFD 2-13-14-22 SADAN! Brugervejledning Telefonen Porttelefonen Datanet Telefonsvarer System Boligforeningen '32 AFD 2-13-14-22 ~ &9lesen ~ uensen as.~aras Side 1 SADAN,. Indholdsfortegnelse Generelle forhold......,...

Læs mere

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0 Viditronic NDVR Quick Guide Ver. 2.0 1 Indholdsfortegnelse 1. HOVEDMENU 3 1.1 START 5 1.2 AKTIVITETSINDIKATOR: 7 1.3 INFORMATIONS VINDUE: 7 1.4 PTZ KAMERA KONTROL: 7 1.5 SKÆRMMENU 8 1.5.1 AKTIVER BEVÆGELSE:

Læs mere

Brugervejledning: Telefonsystem SNOM300 - SNOM370. Birte Lassen Brandelev #98

Brugervejledning: Telefonsystem SNOM300 - SNOM370. Birte Lassen Brandelev #98 Brugervejledning: Telefonsystem SNOM300 - SNOM370 Birte Lassen Brandelev #98 CLJ Vers 1.9 08-07-2013 Indholdsfortegnelse 1 - Brug af telefonen:... 3 Fortage opkald:... 3 Modtage opkald:... 3 Sætte opkald

Læs mere

Registrer dit produkt og få hjælp på CD250 CD255 SE250 SE255. Kort betjeningsvejledning. Tilslutning. Installation.

Registrer dit produkt og få hjælp på  CD250 CD255 SE250 SE255. Kort betjeningsvejledning. Tilslutning. Installation. Registrer dit produkt og få hjælp på www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Kort betjeningsvejledning 1 Tilslutning 2 Installation 3 Betjening Medfølgende dele Basestation ELLER Håndsæt Låg til

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2003/2007 10.0 Begrænset tilføjelsesprogram til Outlook Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2003/2007

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Brugermanual. PoP3 og Outlook Express Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005

Brugermanual. PoP3 og Outlook Express Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Brugermanual PoP3 og Outlook Express Webmail www.321mail.dk Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Indholdsfortegnelse 1. ÆNDRING AF OUTLOOK EXPRESS KONTO... 4 2. OPRETTELSE AF OUTLOOK EXPRESS KONTO... 6 2.1

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 3 3. LOG IND... 3 4. HURTIGT OVERBLIK... 3 5. ÆNDRING AF STATUS...

Læs mere

Brugervejledning. Analoge telefonapparater. Til LG ipecs omstillingsanlæg

Brugervejledning. Analoge telefonapparater. Til LG ipecs omstillingsanlæg Brugervejledning Analoge telefonapparater Til LG ipecs omstillingsanlæg Indholdsfortegnelse Foretage opkald............................................................ 5 Eksternt opkald.....................................................

Læs mere

VEJLEDNING I IP TELEFONI

VEJLEDNING I IP TELEFONI VEJLEDNING I IP TELEFONI Indholdsfortegnelse IP telefoni hvad er nyt?... 3 1. Telefonens udseende og funktioner... 5 2. Funktioner på din IP telefon... 6 3. Log ind/log ud af telefonen og afdelingstelefonnummer...

Læs mere

Dokumentation. HiPath 500, HiPath 2000, HiPath 3000, HiPath 5000 HiPath 4000, HiPath OpenOffice ME OpenStage 20 OpenStage 20 T Quickguide

Dokumentation. HiPath 500, HiPath 2000, HiPath 3000, HiPath 5000 HiPath 4000, HiPath OpenOffice ME OpenStage 20 OpenStage 20 T Quickguide Dokumentation HiPath 500, HiPath 2000, HiPath 3000, HiPath 5000 HiPath 4000, HiPath OpenOffice ME OpenStage 20 OpenStage 20 T Quickguide Communication for the open minded Siemens Enterprise Communications

Læs mere

D N! Brugervejledning. . For 832 afdeling 8. Telefonen. Porttelefonen. Telefonsvarer. oole lxjense as. Side 1

D N! Brugervejledning. . For 832 afdeling 8. Telefonen. Porttelefonen. Telefonsvarer. oole lxjense as. Side 1 z D N! Brugervejledning. For 832 afdeling 8 Telefonen Porttelefonen Telefonsvarer oole lxjense Side 1 AD N, II Indholdsfortegnelse Generelle forhold...... no... 3 Vejledning...... 3 Viderestilling......

Læs mere

i760/m760e Quick guide

i760/m760e Quick guide i760/m760e Quick guide Din i760/m760e Din i760/m760e systemtelefon giver dig adgang til tjenester og faciliteter, som er tilgængelige i NeXspan porteføljen. Din i760/m760e systemtelefon er enkel og nem

Læs mere

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011

QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011 QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 4 Generelt... 4 Ændring af ringetone... 6 Foretag et opkald... 6 Besvar et opkald... 6 Omstilling af opkald... 7 Træk

Læs mere

Guide til ] abonnement. 02 Ekstra serviceydelser

Guide til ] abonnement. 02 Ekstra serviceydelser Guide til ] abonnement og ekstra serviceydelser Denne oplysende guide er en oversigt over alle de ekstra serviceydelser, der findes med ACN abonnement, og hvordan du kan benytte dem og få mere ud af din

Læs mere