Artikel-nr. P CallPilot. Brugervejledning til Fax

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Artikel-nr. P0606037 01. CallPilot. Brugervejledning til Fax"

Transkript

1 Artikel-nr. CallPilot Brugervejledning til Fax

2 Brugervejledning til CallPilot Fax Copyright 2003 Nortel Networks Alle rettigheder forbeholdes Oplysningerne i dette dokument kan ændres uden varsel. Udsagn, konfigurationer, tekniske data og anbefalinger i nærværende dokument anses for at være præcise og pålidelige, men de fremlægges uden udtrykkelig stiltiende garanti. Brugerne må påtage sig det fulde ansvar ved anvendelsen af alle produkter, der er nævnt i nærværende dokument. Oplysningerne i nærværende dokument tilhører Nortel Networks NA Inc. Softwaren, som beskrives i nærværende dokument, leveres under en licensaftale og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i denne licens. Softwarelicensaftalen er inkluderet i nærværende dokument. Varemærker NORTEL NETWORKS er et varemærke tilhørende Nortel Networks. Microsoft, MS, MS-DOS, Windows og Windows NT er registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation. Alle andre varemærker og registrerede varemærker tilhører de respektive ejere.

3 Brugervejledning til CallPilot Fax 3 Om CallPilot Fax I denne vejledning beskrives, hvordan CallPilot Fax bruges med din personlige postkasse. Det forklares, hvordan faxmeddelelser modtages, udskrives og sendes. Bemærk! Hvis du ønsker oplysninger om andre CallPilot-funktioner, skal du se i CallPilot Oversigt. Hvis du vil bruge denne håndbog, skal du vide, hvilken telefonbrugerflade du anvender, og følge fremgangsmåderne for denne brugerflade. Du kan få oplysninger om, hvilken brugerflade du bruger, i Kontrol af, hvilken postkassebrugerflade du anvender på side 5. Brug af Fax Med CallPilot Fax har du adgang til faxfunktioner fra din personlige postkasse. Et faxdokument i en postkasse kaldes en faxmeddelelse. Faxmeddelelser kan have en taleindledning. Dette betyder, at en person, der ringer op, kan efterlade en faxmeddelelse med uden en indledende talemeddelelse i din personlige postkasse. Du kan: hente og udskrive faxmeddelelsen på en faxmaskine videresende faxmeddelelsen til en anden postkasse Om ekspresmeddelelseslinjen Du kan få en ekspresmeddelelseslinje tildelt til din postkasse. En faxmeddelelse, der er sendt til ekspresmeddelelseslinjen, går uden om den Automatisk omstilling og sendes direkte til din postkasse. Du får adgang til faxmeddelelsen på samme måde, som du får adgang til andre faxmeddelelser. Yderligere oplysninger om adgang til faxmeddelelser findes i Modtagelse af en faxmeddelelse på side 8. Bed Systemadministrator om telefonnummeret på ekspresmeddelelseslinjen. Derefter kan du oplyse andre personer om dit direkte faxlinjenummer.

4 4 Brugervejledning til CallPilot Fax Telefontaster Alle telefoner med display med en linje og to linjer har CallPilot-stemmeprompter. På telefoner med displaytaster forsinkes stemmeprompter i fem sekunder. Hvis du ikke ser en indstilling på telefondisplayet, skal du vente på, at stemmeprompten meddeler de ekstra indstillinger. Hvis du vil bruge Fax-funktioner, skal du trykke på displaytasterne tastaturtasterne på telefonen. Når du ser en displaytast som følgende: AFSPIL, en tastaturtast som denne:, skal du trykke på en af tasterne for at aktivere CallPilot-funktionen. I denne vejledning vises begge metoder. I denne tabel vises Nortel Networks Business Series Terminal-taster. Brug tasterne, der hører til den type telefon, du anvender. Tastnavn T7100, T7208, T7316, T7316E M7100, M7208, M7310, M7324 M7100N, M7208N, M7310N, M7324N Funktion ƒ ƒ Parkere Lydstyrke Frigiv Du kan indtaste, ƒ ƒ og koden for at bruge en funktion. Tryk f.eks. på for at få adgang til din postkasse. T7100 fungerer anderledes end andre telefoner i systemet, fordi den ikke har linjetaster. Hvor andre telefoner kræver, at du vælger en linjetast for at besvare et opkald, løfter du røret på T7100-terminalen. Hvor andre telefoner kræver, at du vælger en linjetast for at hente et parkeret opkald, trykker du på på T7100-terminalen. På T7100-terminaler kan du besvare et andet opkald ved at trykke på. Det aktive opkald sættes i venteposition, og du opretter forbindelse med det ventende opkald. Du kan ikke have mere end to aktive opkald på samme tid.

5 Brugervejledning til CallPilot Fax 5 Kontrol af, hvilken postkassebrugerflade du anvender CallPilot understøtter to brugerflader: Norstar Voice Mail og CallPilot. Systemadministratoren bestemmer, hvilken brugerflade der tildeles til postkassen. Brug denne procedure til at kontrollere, hvilken postkassebrugerflade du bruger, og følg derefter de procedurer i vejledningen, der gælder for den brugerflade, du bruger. Nogle procedurer gælder for begge brugerflader. Sådan kontrollerer du, hvilken postkassebrugerflade du anvender 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger for at åbne postkassen. 2 Kontroller displayet for at se, hvilken brugerflade du anvender: 0 nye 0 gemt AFSPIL INDT ADMIN Dette er Norstar Voice Mail-brugerfladen. Ingen medd OPR PKAS AFSLUT Dette er CallPilot-brugerfladen. 3 Tryk på for at afslutte sessionen.

6 6 Brugervejledning til CallPilot Fax Oplysning til personer, der ringer op, om fax i din postkassehilsen Oplys i din postkassehilsen personer, der ringer op, om, at de kan efterlade faxmeddelelser i postkassen. Oplys personer, der ringer op, om at de skal ringe fra en faxtelefon for at sende dig en faxmeddelelse. Den person, der ringer op, skal trykke på START/SEND på faxmaskinen. CallPilot modtager og gemmer automatisk faxmeddelelsen i din postkasse. Dette er et eksempel på en personlig postkassehilsen: Hej. Du taler med Brian Poulsen hos Ideelle kontorsystemer A/S. Jeg er på kontoret i dag, men kan i øjeblikket ikke komme til telefonen. Du kan indtale dit navn, telefonnummer og en kort besked efter klartonen. Hvis du vil sende mig en fax, og du ringer op fra en faxtelefon, kan du trykke på tasten START/SEND på faxmaskinen nu efter denne meddelelse. Yderligere oplysninger om postkassehilsner findes i CallPilot Oversigt, du kan henvende dig til Systemadministrator. Sådan indtales en postkassehilsen 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger for at åbne postkassen. 2 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på for at åbne menuen for hilsner Gå til trin 3 Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen: Tryk på ADMIN Tryk på HILS Gå til trin 3 Hilsenmuligheder INDT VÆLG Medfl. Hilsen: PRIM ALT PERS Record now? JA NEJ AFBRYD 3 Tryk på INDT 4 Tryk på PRIM for at indspille den primære hilsen, tryk på ALT for at indspille den alternative hilsen. 5 Tryk på JA, og indspil hilsnen, når du hører tonen. Indtal hilsen: PR0V IGEN OK 6 Tryk på OK for at afslutte indspilningen.

7 Brugervejledning til CallPilot Fax 7 Accepter hilsen? PR0V IGEN AFSPIL OK 7 Tryk på OK for at acceptere indspilningen, tryk på AFSPIL for at lytte til hilsnen, tryk på PR0V IGEN for at genindspille hilsnen 8 Tryk på for at afslutte sessionen.

8 8 Brugervejledning til CallPilot Fax Modtagelse af en faxmeddelelse Faxmeddelelser kan indeholde en talemeddelelse, som en person, der ringer op, indspiller for at indlede faxmeddelelsen, de kan blot indeholde faxmeddelelsen. En person, der ringer op, kan sende en faxmeddelelse til din personlige postkasse ved hjælp af autosend-funktionen på faxmaskinen. Hvis opkaldet besvares af den automatiske telefonist, overføres opkaldet til det angivne lokalnummer for faxbesvarelse. Hvis opkaldet besvares af en postkasse, placeres faxmeddelelsen i postkassen. Hvis du besvarer opkaldet, hører du en faxtone. Overfør faxopkaldet til din postkasse Overførsel af et faxopkald til din postkasse Hvis du besvarer et opkald og hører en faxtone, forsøger en person, der ringer op, at sende en faxmeddelelse til din postkasse. Du kan overføre opkaldet til din postkasse. Sådan overføres et faxopkald til din postkasse 1 Tryk på fl. Sæt ikke opkaldet i venteposition. 2 Indtast nummeret til postkassen. Faxmeddelelsen efterlades i din postkasse. Når du modtager en meddelelse i postkassen, viser telefondisplayet: Med. til Dem MED Dette display angiver, at der er en ny talemeddelelse en faxmeddelelse i postkassen. Hvis du vil kontrollere, om der er meddelelser, skal du åbne postkassen.

9 Brugervejledning til CallPilot Fax 9 Åbning af postkassen Sådan åbnes postkassen Norstar Voice Mail 1 Tryk på. Kode: ANDR PR0V IGEN OK 2 Indtast kodeordet til postkassen, og tryk på OK, hvis du er på et andet lokalnummer bruger en gæstepostkasse, skal du trykke på ANDR for at få vist Log: prompten. Når denne prompt vises, skal du indtaste postkassenummeret og adgangskoden. Postkassenummeret er normalt det samme som dit lokalnummer. 1 nye 1 gemt AFSPIL INDT ADMIN 3 Når du har åbnet postkassen, viser telefondisplayet, hvor mange nye og gemte meddelelser du har. En taleprompt meddeler, hvor mange nye og gemte tale- og faxmeddelelser du har. I dette eksempel er der én ny meddelelse og én gemt meddelelse. Sådan åbnes postkassen CallPilot 1 Tryk på. Pkas: PR0V IGEN Kode: PR0V IGEN OK OK 2 Tryk på, hvis du er på et andet lokalnummer, skal du indtaste postkassenummeret og derefter trykke på OK. Postkassenummeret er normalt det samme som dit lokalnummer. 3 Indtast kodeordet til postkassen, og tryk på OK. Når du har åbnet postkassen, viser telefondisplayet, hvor mange nye meddelelser du har. En taleprompt meddeler, hvor mange nye og gemte faxmeddelelser du har.

10 10 Brugervejledning til CallPilot Fax Udskrivning af faxmeddelelser Du kan udskrive faxmeddelelsen i din postkasse på alle faxmaskiner. Du kan udskrive alle faxmeddelelserne samtidigt enkeltvist. En gennemsnitlig tekst-faxmeddelelse bruger 10 sekunder af postkassens meddelelsestid pr. side. En faxmeddelelse, der indeholder grafik, kan bruge op til to minutter af postkassens meddelelsestid pr. side. Da faxmeddelelser kan være meget pladskrævende i postkassen, skal du slette dem fra postkassen, når du har udskrevet videresendt dem. Hvis du udskriver alle faxmeddelelserne på samme tid, kan du ikke lytte til taleindledninger, som er indeholdt i faxmeddelelserne. Hvis du ikke lytter til en taleindledning, forbliver faxmeddelelsen ny i postkassen, og du kan lytte til taleindledningen på et senere tidspunkt. Hvis du udskriver hver faxmeddelelse enkeltvist, kan du lytte til indledningen, før du udskriver faxmeddelelsen. Om destinationer til udskrivning af faxmeddelelser Når du udskriver en faxmeddelelse, kan du udskrive den fra: Udskr medd FORIND ANDR MANU Faxdestinationer Forind Du kan angive en faxmaskine som standarddestinationen. Når du udskriver og vælger Forind, udskriver faxmaskinen til standarddestinationen. Medmindre du angiver Andet, udskrives fax til standarddestinationen. Andet Når du sender en faxmeddelelse til udskrift, og du vælger Andet, skal du indtaste et telefon lokalnummer som destinationen. Manuel Vælg Manuel, hvis du udskriver fra en faxtelefon. Faxmeddelelserne udskrives på den faxmaskine, du anvender til at få adgang til din postkasse. Faxmeddelelser indledes med en forside, hvis du vælger Forind Andet. Der føjes ikke en forside til faxmeddelelser, du udskriver fra en faxtelefon. Yderligere oplysninger findes i Faxforside på side 16.

11 Brugervejledning til CallPilot Fax 11 Sådan tildeles en forudindstillet faxmaskine Hvis du tildeler en forudindstillet faxmaskine, udskrives faxmeddelelserne på den samme faxmaskine hver gang. 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på, for at åbne menuen for postkasseindstillinger Tryk på for at åbne menuen for faxindstillinger Gå til trin 3 Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen: Tryk på ADMIN Tryk på Gå til trin 3 Ingen forudindst. Destination: TLF OMST 3 Dette display vises, hvis der ikke er en forudindstillet faxmaskine. Hvis faxmaskinen er forudindstillet, viser displayet: Forind fax. Hvis du vil tildele en anden maskine som den forudindstillede faxmaskine, skal du trykke på ÆNDR. 4 Tryk på TLF for at tildele telefonnummeret på en faxmaskine, tryk på OMST for at tildele lokalnummeret på en faxmaskine. I dette eksempel vises, hvordan telefonnummeret på en faxmaskine tildeles. Tlf: PR0V IGEN <x> TILF OK OK 5 Indtast faxtelefonnummeret, og tryk på OK. 6 Tryk på OK for at acceptere det faxtelefonnummer, der repræsenteres af <x>, tryk på TILF for at tilføje specialtegn til faxtelefonnummeret, og følg prompterne. Når du har tilføjet specialtegn, skal du trykke på OK. 7 Tryk på for at afslutte sessionen.

12 12 Brugervejledning til CallPilot Fax Sådan udskrives alle faxmeddelelserne Brug denne fremgangsmåde, hvis du vil udskrive alle nye gemte meddelelser. Hvis du kun vil udskrive én meddelelse, skal du se Sådan udskrives en enkelt faxmeddelelse på side Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på for at åbne menuen for udskriftskommando Gå til trin 3 Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen: Tryk på Gå til trin 3 3 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på MED for at udskrive en enkelt meddelelse, tryk på NY for at udskrive alle ikke-udskrevne faxmeddelelser, tryk på ALLE for at udskrive alle faxmeddelelser med de tilhørende vedhæftede filer Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen, og der er nye faxmeddelelser, skal du gøre følgende: Tryk på NY for at udskrive alle nye faxmeddelelser, tryk på GEMTE for at udskrive alle gemte faxmeddelelser. Er der ingen nye faxmeddelelser, vises displayet i trin 4. Udskr medd FORIND ANDR MANU 4 Tryk på FORIND, hvis du vil udskrive på den forudindstillede faxmaskine, og gå til trin 8, tryk på ANDR, hvis du vil udskrive på en anden faxmaskine end den forudindstillede, og gå til trin 5.

13 Brugervejledning til CallPilot Fax 13 Destination: TLF OMST Tlf: PR0V IGEN <x> TILF Udskriv <x> medd OK OK 5 Tryk på TLF for at udskrive faxmeddelelser fra et faxtelefonnummer, tryk på OMS for at udskrive faxmeddelelser på et faxlokalnummer. I dette eksempel vises, hvordan telefonnummeret på en faxmaskine indtastes. 6 Indtast faxtelefonnummeret, og tryk på OK. 7 Tryk på OK for at acceptere det faxtelefonnummer, der repræsenteres af <x>, tryk på TILF for at tilføje specialtegn til faxtelefonnummeret, og følg taleprompterne. 8 Displayet viser antal udskrevne faxmeddelelser. 9 Tryk på for at afslutte denne session. Når du har afsluttet sessionen, udskriver CallPilot faxmeddelelsen på den forudindstillede faxmaskine. Oplysninger om ændring af den forudindstillede faxmaskine findes i Sådan tildeles en forudindstillet faxmaskine på side 11.

14 14 Brugervejledning til CallPilot Fax Sådan udskrives en enkelt faxmeddelelse Brug denne fremgangsmåde, hvis du vil udskrive en enkelt faxmeddelelse. 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på for at åbne menuen for udskriftskommando Gå til trin 3 Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen: Tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal udskrives Gå til trin 3 <dato> Fax:1 <<< STOP >>> Udskr medd FORIND ANDR Udskriv medd MANU 3 Vent, indtil prompten meddeler fax-id-nummeret, og tryk derefter på for at udskrive faxmeddelelsen. 4 Tryk på FORIND for at udskrive fra den forudindstillede faxmaskine, tryk på ANDR, hvis du vil angive en anden faxmaskine til at udskrive meddelelsen fra, og indtast derefter nummeret på faxmaskinen. 5 Displayet viser, at meddelelsen er udskrevet. Medd slut KOPIER SLET NÆSTE 6 Tryk på for at afslutte denne session. Når du har afsluttet sessionen, udskriver CallPilot faxmeddelelsen på den faxmaskine, der er angivet.

15 Brugervejledning til CallPilot Fax 15 Sådan udskrives faxmeddelelser fra en faxtelefon 1 Ring op til en linje, der besvares af den automatiske telefonist, fra en faxmaskine. 2 Tryk på, i Storbritannien tryk på, for at få adgang til postkassen, mens Automatisk omstilling afspiller hilsnen. 3 Log på postkassen: Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen, skal du indtaste postkassenummeret og adgangskoden og trykke på. Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen, skal du indtaste postkassenummeret og trykke på. Indtast derefter adgangskoden, og tryk på. 4 Send faxmeddelelsen til udskrivning: Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen, skal du trykke på for at udskrive faxmeddelelserne Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen, skal du trykke på for at udskrive faxmeddelelserne 5 Hvis der er nye og gemte faxmeddelelser, kan du udskrive enten alle nye gemte faxmeddelelser ved at gøre følgende: tryk på for at udskrive alle nye faxmeddelelser tryk på for at udskrive alle gemte faxmeddelelser. Spring over trin 5, hvis der kun er nye kun gemte faxmeddelelser. 6 Tryk på for at bruge den manuelle indstilling til at udskrive de nye faxmeddelelser. 7 Tryk på START/SEND på faxmaskinen. 8 Anbring telefonhåndsættet på faxmaskinen igen. Sessionen afsluttes, når alle faxmeddelelser er udskrevet. CallPilot udskriver faxmeddelelsen på den tildelte faxmaskine.

16 16 Brugervejledning til CallPilot Fax Faxforside En faxforside udskrives sammen med hver faxmeddelelse, du udskriver via funktionen Forind og Andet. Faxforsiden viser: datoen og klokkeslættet, hvor faxen udskrives navnet og telefonnummeret på postkasseejeren destinationsfaxnummeret fax-id-nummeret (hvis du udskriver en enkelt faxmeddelelse) antallet af efterfølgende sider Bemærk! En faxforside tilføjes ikke, hvis du udskriver en fax fra en faxtelefon.

17 Brugervejledning til CallPilot Fax 17 Afsendelse af faxmeddelelser Hvis du vil sende faxmeddelelsen til en personlig postkasse, skal du ringe op fra en faxtelefon. Du kan medtage en taleindledning i den faxmeddelelse, du sender til en personlig postkasse. Taleindledningen skal være mindst tre sekunder lang. Systemet får timeout efter fem sekunders stilhed. Sådan sendes en faxmeddelelse til en personlig postkasse 1 Placer det dokument, der skal sendes, i faxmaskinen. 2 Ring op til CallPilot-telefonnummeret på den person, du vil sende en fax til, fra faxmaskinens opkaldstelefon. 3 Vent på postkassens hilsen, bliv viderestillet til den postkasse, hvor du kan efterlade en faxmeddelelse, af CallPilot-medarbejderen. Hvis den person, du ringer til, tager telefonen, skal du bede dem overføre dig til deres postkasse, så du kan sende en fax. 4 Vent på et bip, når postkassens hilsen er afspillet, og indtal en indledning for faxmeddelelsen. Læg ikke røret på. 5 Tryk på START/SEND på faxmaskinen. 6 Anbring telefonhåndsættet på faxmaskinen igen. Sessionen afsluttes, når overførslen er fuldført.

18 18 Brugervejledning til CallPilot Fax Videresendelse af faxmeddelelser Du kan videresende en faxmeddelelse, du har modtaget, til en anden postkasse og tilføje en taleindledning. Hvis du indtaler en talemeddelelse, skal den være længere end tre sekunder. Systemet får timeout efter fem sekunders stilhed. Meddelelsen vises som en faxmeddelelse i modtagerens postkasse. Hvis du ikke kan videresende en faxmeddelelse, kan du spørge Systemadministrator, om din postkasse er indstillet til at tillade videresendelse af faxmeddelelser. Du kan sende den samme faxmeddelelse til mere end én person, men ikke til en gruppeliste. Oplysninger om videresendelse af en faxmeddelelse til et eksternt nummer findes i Sådan videresendes en faxmeddelelse til en postkasse Norstar Voice Mail på side 19. Når du videresender en faxmeddelelse, føjes en ny forside til den oprindelige faxmeddelelse, hvor den bliver en del af den nye meddelelse. Hvis faxmeddelelsen allerede har en CallPilot-genereret faxforside, erstattes denne af en ny forside for videresendt fax. Forside for videresendt fax En forside for videresendt fax indeholder de samme oplysninger som en faxforside plus: modtagerens navn fax-id-nummeret, hvis faxen er videresendt til et eksternt nummer

19 Brugervejledning til CallPilot Fax 19 Sådan videresendes en faxmeddelelse til en postkasse Norstar Voice Mail 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Tryk på AFSPIL, hvis der er en ny faxmeddelelse, tryk på fl for at gennemse dine meddelelser, indtil du finder en gemt faxmeddelelse, du vil videresende. <dato> Fax:1 <<< STOP >>> Medd slut KOPIER SLET NÆSTE Kopier fax PKAS ANDR 3 Modtagelsesdatoen og fax-id-nummeret vises på displayet. 4 Tryk på KOPIER fi. 5 Tryk på PKAS for at videresende faxmeddelelsen til en anden postkasse. Indtal indled? JA NEJ 6 Tryk på JA for at indtale en indledning til faxmeddelelsen, tryk på NEJ, og gå til trin 10, hvis du ikke vil indtale en indledning til den videresendte faxmeddelelse. Indtal medd: PR0V IGEN PAUSE OK Accepter indt? PR0V IGEN AFSPIL OK Pkas: ADR AFBRYD Wayne, Paul MULI CC SEND 7 Indspil indledningen, og tryk på OK for at afslutte indspilningen, tryk på PR0V IGEN for at optage indledningen igen, tryk på PAUSE for at afbryde midlertidigt, mens du indspiller indledningen. 8 Tryk på OK for at acceptere indspilningen. 9 Indtast det postkassenummer, du vil videresende faxmeddelelsen til, tryk på ADR for at søge i firmatelefonbogen. 10 Tryk på SEND for at videresende meddelelsen uden en leveringsindstilling, tryk på MULI for at tildele indstilllinger for meddelelseslevering. Se CallPilot Oversigt, hvis du ønsker oplysninger om leveringsindstillinger.

20 20 Brugervejledning til CallPilot Fax Yderl. kopi? JA AFBRYD 11 Hvis du vil sende denne meddelelse til en anden postkasseejer, skal du trykke på JA og gentage trin 6 til 11 trykke på AFBRYD for at afslutte sessionen. Sådan sendes en faxmeddelelse til en postkasse CallPilot 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. Meddelelse slut SVAR SLET NÆSTE Meddelelse slut UDSKRIV SLET NÆSTE Til: NAVN SPEC ANNU 2 Tryk på for at afspille den første meddelelse, tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal videresendes. 3 Tryk på for at videresende meddelelsen. 4 Indtast det postkassenummer, du vil videresende faxmeddelelsen til, og tryk på OK, tryk på NAVN for at søge i firmatelefonbogen. Til:<xxxx> PR0V IGEN Tom INDT OK 5 Tryk på OK for at afslutte adresselisten. 6 Hvis du vil vedhæfte en talemeddelelse, skal du trykke på INDT fi og indspille meddelelsen. Meddmuligheder HASTR PRIV ANDR 7 Hvis du vil vedhæfte meddelelsesindstillinger, skal du trykke på for at tildele meddelelsesindstillinger. 8 Tryk på for at sende meddelelsen. 9 Tryk på for at afslutte sessionen.

21 Brugervejledning til CallPilot Fax 21 Sådan videresendes en faxmeddelelse til et eksternt nummer Norstar Voice Mail Du kan videresende en modtaget faxmeddelelse til et eksternt nummer. Du kan dog ikke føje en indledende talemeddelelse til faxmeddelelsen. 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 nye 0 gemt AFSPIL INDT ADMIN 2 Tryk på AFSPIL for at afspille den første meddelelse, tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal videresendes. <dato> Fax:1 <<< STOP >>> Medd slut KOPIER SLET Kopier fax PKAS ANDR NÆSTE Navn: PR0V IGEN TILB OK 3 Modtagelsesdatoen og fax-id-nummeret vises på displayet. 4 Tryk på KOPIER fi. 5 Tryk på ANDR. 6 Indtast modtagerens navn. Navnet kan maksimalt være på otte tegn. Med telefonens tastatur kan du indtaste navnet på modtageren. Efter hvert bogstav skal du trykke på for at indtaste det næste bogstav. Destination: TLF OMST Tlf: PR0V IGEN <x> TILF Medd sendt OK OK Hvis du skriver navnet forkert, kan du trykke på PR0V IGEN og indtaste navnet igen. Tryk på OK for at acceptere navnet. 7 Tryk på TLF for at indtaste faxtelefonnummeret. 8 Indtast faxtelefonnummeret, og tryk på OK. 9 Tryk på OK for at acceptere det faxtelefonnummer, der her er repræsenteret af <x>, tryk på TILF for at føje specialtegn til faxtelefonnummeret. Oplysninger om tilføjelse af specialtegn findes i Tilføjelse af specialtegn til et faxtelefonnummer på side CallPilot videresender faxmeddelelsen.

22 22 Brugervejledning til CallPilot Fax Yderl. kopi? JA AFBRYD 11 Tryk på JA, og gentag trin 6 til 11 for at sende denne meddelelse til et andet eksternt nummer, tryk på AFBRYD, hvis du er færdig. 12 Tryk på for at afslutte sessionen. Sådan videresendes en faxmeddelelse til et eksternt nummer CallPilot 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. Meddelelse slut SVAR SLET NÆSTE Udskriv MED NY ALLE 2 Tryk på for at åbne menuen for udskriftskommando 3 Tryk på MED for at videresende den aktuelle meddelelse, tryk på NY for at videresende alle nye faxmeddelelser, tryk på ALLE for at videresende alle nye og gemte faxmeddelelser. Udskr medd FORIND ANDR Destination: TLF OMST MANU 4 Tryk på ANDR for at angive den faxmaskine, du videresender faxmeddelelsen til. 5 Tryk på TLF. Tlf: PR0V IGEN <xxxx> TILF Udskriv medd OK OK 6 Indtast telefonnummeret på den faxmaskine, du videresender faxmeddelelsen til. 7 Tryk på OK for at acceptere telefonnummeret, tryk på TILF for at tilføje specialtegn. 8 Displayet viser, at meddelelsen er udskrevet. 9 Tryk på for at afslutte sessionen.

23 Brugervejledning til CallPilot Fax 23 Om faxgruppemeddelelser Send en faxgruppemeddelelse, hvis du vil sende en gruppe en faxmeddelelse, der angår dem. Faxgruppelister oprettes af Systemadministrator. Faxgruppelister Hvis du ofte faxer oplysninger til den samme gruppe personer, skal du bruge en faxgruppeliste. En faxgruppeliste er en samling af faxmaskiner placeret andre steder. Når du sender en faxmeddelelse til en faxgruppeliste, indtaster du kun adressen på listen, men hver faxmaskine i faxgruppelisten modtager faxmeddelelsen. Bed Systemadministrator om en liste over faxmaskiner i hver faxgruppeliste. Hvis du har brug for en faxgruppeliste, skal du bede Systemadministrator om at oprette en til dig. Når du giver Systemadministrator oplysninger, skal de omfatte: navnene på modtagerne en liste over faxmaskinenumre navnet på faxgruppelisten Før du sender en faxgruppemeddelelse, skal du sikre dig, at Systemadministrator har oprettet faxgruppelisten, og at listen indeholder alle de faxmaskiner, der modtager faxmeddelelsen. Sådan sendes en faxgruppemeddelelse Norstar Voice Mail 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Tryk på AFSPIL for at afspille den aktuelle meddelelse, tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal videresendes. <dato> Fax:1 <<< STOP >>> Medd slut KOPIER SLET Kopier fax PKAS NÆSTE ANDR 3 Modtagelsesdatoen og fax-id-nummeret vises på displayet. 4 Tryk på KOPIER fi. 5 Tryk på PKAS for at videresende faxmeddelelsen til en anden postkasse. Indtal indled? JA NEJ 6 Tryk på NEJ. Indtal ikke en indledning, da faxgruppelistens modtagere ikke hører taleindledninger. Pkas: ADR AFBRYD 7 Indtast nummeret på faxgruppelisten.

24 24 Brugervejledning til CallPilot Fax <Glist-navn> MULI CC SEND 8 Tryk på SEND for at sende faxmeddelelsen, tryk på MULI for at tildele indstilllinger for meddelelseslevering, tryk på CC for at sende meddelelsen til en anden modtager. Se CallPilot Oversigt, hvis du ønsker oplysninger om leveringsindstillinger. 9 Tryk på for at afslutte sessionen. Sådan sendes en faxgruppemeddelelse CallPilot 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. Meddelelse slut SVAR SLET NÆSTE Meddelelse slut UDSKRIV SLET NÆSTE Til: NAVN SPEC ANNU Til: NAVN SPEC ANNU Tom INDT Meddmuligheder HASTR PRIV ANDR Medd lev 2 Tryk på AFSPIL for at afspille den aktuelle meddelelse, tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal videresendes. 3 Tryk på for at videresende meddelelsen. 4 Indtast gruppelistenummeret, og tryk på OK. 5 Tryk på, når du har indtastet alle de adresser, du vil sende meddelelsen til. 6 Hvis du vil vedhæfte en talemeddelelse, skal du trykke på INDT fi og indspille meddelelsen. Eksterne gruppelistemodtagere modtager ikke taleindledninger i faxmeddelelser. 7 Hvis du vil vedhæfte meddelelsesindstillinger, skal du trykke på for at tildele meddelelsesindstillinger. 8 Tryk på for at sende meddelelsen. 9 Tryk på for at afslutte sessionen.

25 Brugervejledning til CallPilot Fax 25 Tilføjelse af specialtegn til et faxtelefonnummer Følg taleprompterne, tryk på TILF for at føje specialtegn til et faxtelefonnummer. Bemærk! Hvis du tilføjer specialtegn, skal du ikke trykke på tastaturtasterne for at indtaste # for at indtaste *. Tryk på tasten lige under indstillingen på en displaytelefon med to linjer, lyt til taleprompterne. Tryk på For at CIF genoptage tilføjelsen af cifre til destinationens telefonnummer. PAUS indtaste en tidsangivet pause, der vises som P på displayet. Pauser er fire sekunder lange. genkende klartonen (bagved PBX). Specialtegnet for genkendelsesklartonen vises som D på displayet. fi ANDR # indtast #. fl ANDR * indtaste *. TONE genkende klartonen (bagved PBX). Specialtegnet for genkendelsesklartonen vises som D på displayet. annullere og prøve igen.

26 26 Brugervejledning til CallPilot Fax

Business Communications Manager Telefonens funktioner

Business Communications Manager Telefonens funktioner Business Communications Manager Telefonens funktioner 2002 Nortel Networks P0341611 Version 02 Taster Funktionstasten i Business Series Terminal (T-series) er et lille globusikon. På funktionstasten i

Læs mere

Mobilt lokalnummer Kom hurtigt i gang. Version 1.0a

Mobilt lokalnummer Kom hurtigt i gang. Version 1.0a Mobilt lokalnummer Kom hurtigt i gang Version 1.0a Sådan bruger du dit mobile lokalnummer Som følge af systemets indbyggede fleksibilitet kan facilitetskoder og tilbudte faciliteter adskille sig fra det,

Læs mere

Business Communications Manager Servicefunktioner Oversigtskort

Business Communications Manager Servicefunktioner Oversigtskort Business Communications Manager Servicefunktioner Oversigtskort 2001 Nortel Networks P0941627 Version 03 Hospitality features På dette kort vises Business Series Terminals-tasterne. I tabellen nedenfor

Læs mere

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer.

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer. Mobil FlexConnect Din mobiltelefon har en webside, hvor du kan lave forskellige indstillinger for dine kald til og fra din mobiltelefon. Websiden hedder Mobil FlexConnect: www.mobilflex-connect.dk Denne

Læs mere

Brugervejledning. LG LKD-8/30-apparater. Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg

Brugervejledning. LG LKD-8/30-apparater. Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg Brugervejledning LG LKD-8/30-apparater Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg Indholdsfortegnelse Billeder af forskellige typerdigitaltelefoner....5 Beskrivelse af de forskellige taster...6 Digitaltelefonens

Læs mere

Business One OneVoicemail Sådan fungerer OneVoicemail i Business One

Business One OneVoicemail Sådan fungerer OneVoicemail i Business One Business One OneVoicemail Sådan fungerer OneVoicemail i Business One Indhold Introduktion... 3 Sådan tilgår du OneVoicemail... 3 3 Menustrukturen i OneVoicemail... Personlige velkomsthilsner og indstillinger...

Læs mere

Quick Guide til IP-telefoner

Quick Guide til IP-telefoner Quick Guide til IP-telefoner Marts 2011 Indholdsfortegnelse Quick Guide til... 1 IP-telefoner... 1 Indholdsfortegnelse... 2 Generelt om IP-telefonen... 4 Grundlæggende opkaldsfunktioner... 5 Forskellige

Læs mere

Denne vejledning giver instruktion i brugen af systemtelefon Basis.

Denne vejledning giver instruktion i brugen af systemtelefon Basis. INDLEDNING Tillykke med jeres telefonanlæg fra DanDial A/S. Denne vejledning giver instruktion i brugen af systemtelefon Basis. Brug venligst tid på at læse vejledningen og blive fortrolig med betjeningen

Læs mere

Part No.: 18934 Version 1.0

Part No.: 18934 Version 1.0 Offentlig Information Samsung Telecoms kan uden forudgående varsel revidere denne brugervejledning uanset grunden til dette. Samsung Telecoms kan endvidere uden forudgående varsel ændre design, komponenter

Læs mere

FasCom A/S BRUGERVEJLEDNING FOR ANALOGE TELEFONER KOBBELNET

FasCom A/S BRUGERVEJLEDNING FOR ANALOGE TELEFONER KOBBELNET FasCom A/S BRUGERVEJLEDNING FOR ANALOGE TELEFONER KOBBELNET INDHOLDSFORTEGNELSE TONESIGNALER:...3 LOKAL OMSTILLING...4 LOKALKALD OG NOTERING...4 SAMTALE VENTER...4 VIDERESTILLING (VALGFRI)...4 VIDERESTILLING

Læs mere

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

UNIVERSE. Administrators guide til Universe

UNIVERSE. Administrators guide til Universe UNIVERSE Administrators guide til Universe Indhold Administrator... 4 Mit Firma... 4 Punkt Produkter... 5 Punkt Abonnementer... 5 Punkt 3. Numre... 6 Punkt 4. Enheder... 7 Punkt 5. Nummervisning... 8 Punkt

Læs mere

Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk. Brugervejledning for analoge telefoner

Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk. Brugervejledning for analoge telefoner Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk Brugervejledning for analoge telefoner Siemens AS180 trådløs telefon kun 99,- INDHOLDSFORTEGNELSE Tonesignaler Opkald Modtage kald Samtale venter Viderestilling

Læs mere

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)!

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)! Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg (Publiseret af ipvision februar 2014) Introduktion til ipvisions Hostede Omstillingsanlæg Vi har bygget hosted omstillingsanlæg i snart 10 år og vi er stolte af

Læs mere

Brugevejledning med tast selv koder, for Cirque telefoni på Brøndbynet

Brugevejledning med tast selv koder, for Cirque telefoni på Brøndbynet LOKAL OMSTILLING De kan når som helst stille en samtale om til et andet nummer. Tast R + nummeret, informer om samtalen og læg røret på. Hvis nummeret er optaget eller ikke svarer, kan De gå tilbage til

Læs mere

VEJLEDNING I IP TELEFONI

VEJLEDNING I IP TELEFONI VEJLEDNING I IP TELEFONI Indholdsfortegnelse IP telefoni hvad er nyt?... 3 1. Telefonens udseende og funktioner... 5 2. Funktioner på din IP telefon... 6 3. Log ind/log ud af telefonen og afdelingstelefonnummer...

Læs mere

Brugervejledning til TDC Scale. Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119

Brugervejledning til TDC Scale. Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119 Brugervejledning til TDC Scale Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119 Indledning... 3 Indledning... 3 Parkering af opkald...

Læs mere

Center for IT & Digitalisering. Betjening og gode fif til din nye VOP Nano telefon

Center for IT & Digitalisering. Betjening og gode fif til din nye VOP Nano telefon Betjening og gode fif til din nye VOP Nano telefon Indholdsfortegnelse Når telefonen ringer... 3 Når du skal foretage et opkald... 5 Eksternt nummer... 5 Internt nummer... 7 Tastatur... 8 Tilmelding til

Læs mere

PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk

PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk Indledning PBX Online er dit personlige omstillingsanlæg som ikke kræver noget fysisk udstyr installeret i dit firma. Du styrer det hele via din web browser.

Læs mere

Mobiltelefon. Brugervejledning

Mobiltelefon. Brugervejledning Mobiltelefon Brugervejledning Version 1.0 Dansk Januar 2014 Velkommen! Denne manual beskriver de grundlæggende funktionaliteter, der kan anvendes på din mobiltelefon Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål,

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010 9.0 Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010 Den software, der beskrives i denne bog, leveres

Læs mere

TDC Scale. Kom godt i gang - betjening af IP-telefon. Kvikguide

TDC Scale. Kom godt i gang - betjening af IP-telefon. Kvikguide TDC Scale Kom godt i gang - betjening af IP-telefon Kvikguide Ip-telefoner i TDC Scale Ved overgangen til TDC Scale har du udskiftet din bordtelefon med en ip-telefon. Vær opmærksom på, at du kan programmere

Læs mere

Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail

Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail Side 2 Indhold 1. Priser/ Produktnummer... 3 2. Faktablad... 3 3. Produktbeskrivelse... 3 3.1. Beskrivelse af produktet... 3 3.1.1. A-abonnentens brugergrænseflade... 3 3.1.2.

Læs mere

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0 Viditronic NDVR Quick Guide Ver. 2.0 1 Indholdsfortegnelse 1. HOVEDMENU 3 1.1 START 5 1.2 AKTIVITETSINDIKATOR: 7 1.3 INFORMATIONS VINDUE: 7 1.4 PTZ KAMERA KONTROL: 7 1.5 SKÆRMMENU 8 1.5.1 AKTIVER BEVÆGELSE:

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM M3 version 1.0 / juli 2012

Business Call Quick guide SNOM M3 version 1.0 / juli 2012 Business Call Quick guide SNOM M3 version 1.0 / juli 2012 Introduktion Med sit store farvedisplay, menuer og navigationstaster minder Snom M3 langt hen af vejen om en mobiltelefon i den måde den benyttes.

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010

QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010 QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændring af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

FirstIVR Brugervejledning version 1.2

FirstIVR Brugervejledning version 1.2 FirstIVR Brugervejledning version 1.2 1. Indhold 1. Indhold... 1 2. Introduktion til FirstIVR... 2 3. Kom godt i gang... 2 4. Menuen Objekter: Oprette lyde, køer, telefonsvarere m.v.... 3 4.1. Lyde...

Læs mere

MobileIVR Brugervejledning

MobileIVR Brugervejledning MobileIVR Brugervejledning Vejledning i brugerfunktioner i MobileIVR Version 1.6 august 2008 www.blueposition.com Alle firma og produkt navne omtalt i dokumentet er varemærker eller registrerede varemærker

Læs mere

NETVÆRKSBRUGSANVISNING

NETVÆRKSBRUGSANVISNING NETVÆRKSBRUGSANVISNING Lagring af udskriftslog på netværket Version 0 DAN Definition af noter Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller dig, hvordan du skal reagere i

Læs mere

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide TDC Scale Mobil Kom godt i gang - betjening af mobil telefon Kvikguide Mobiltelefoner i TDC Scale Din mobiltelefon har fået en ny telefonsvarer ved overgangen til TDC Scale. Den gamle telefonsvarer i mobiltelefonen

Læs mere

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA MOBILE PHONES Ltd, erklærer som eneansvarlige, at produkterne DTN-10 og DTN-11 er i overensstemmelse med

Læs mere

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm Manual til DK080 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 9 Programering af alarmen... 10 Indtastning af egen kode...

Læs mere

Brugervejledning. ~ &9lesen. ~ uensen as. .~aras SADAN! Telefonsvarer System. Porttelefonen. Telefonen. Datanet. Boligforeningen '32 AFD 2-13-14-22

Brugervejledning. ~ &9lesen. ~ uensen as. .~aras SADAN! Telefonsvarer System. Porttelefonen. Telefonen. Datanet. Boligforeningen '32 AFD 2-13-14-22 SADAN! Brugervejledning Telefonen Porttelefonen Datanet Telefonsvarer System Boligforeningen '32 AFD 2-13-14-22 ~ &9lesen ~ uensen as.~aras Side 1 SADAN,. Indholdsfortegnelse Generelle forhold......,...

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 3 3. LOG IND... 3 4. HURTIGT OVERBLIK... 3 5. ÆNDRING AF STATUS...

Læs mere

Manual til Elegant DK190

Manual til Elegant DK190 Manual til Elegant DK190 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Forside... 8 Bagside... 9 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen...

Læs mere

Kvik guide Mitel MC Klient iphone

Kvik guide Mitel MC Klient iphone 1 Kvik guide Mitel MC Klient iphone Indhold Installation af Klient software Side 2 Installation af ny konfiguration/funktioner/lcr filer Side 3-4 Beskrivelse af faste funktioner Side 5 Beskrivelse af menuer

Læs mere

TDC Scale LG IP 8815. Brugervejledning

TDC Scale LG IP 8815. Brugervejledning TDC Scale LG IP 8815 Brugervejledning Februar 2011 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Besvarelse af opkald... 5 Afvis opkald... 5 Foretag opkald... 6 Afslut opkald... 6 Genkald... 6 Skjul nummer per kald...

Læs mere

Tryk og tal Nokia N76-1

Tryk og tal Nokia N76-1 Nokia N76-1 2007 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries, Navi og N76 er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Nokia Corporation. Andre produkter og firmanavne,

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Brugervejledning Bluetooth-tilslutninger NX700E

Brugervejledning Bluetooth-tilslutninger NX700E Brugervejledning Bluetooth-tilslutninger NX700E Bluetooth-tilslutninger Bluetooth-profiler Dette system arbejder med Bluetooth trådløs kommunikationsteknologi. Enheder med Bluetooth-funktioner kan uden

Læs mere

Alcatel OmniPCX Office Alcatel 4018/4019

Alcatel OmniPCX Office Alcatel 4018/4019 Alcatel OmniPCX Office Alcatel 4018/4019 First Håndbog How Indledning Sådan bruger du denne vejledning Vi takker for den tillid, du har vist Alcatel ved at vælge en 4018/4019-telefon. Din telefon med forbedret

Læs mere

Først skal du oprette dig i systemet, d. v. s. du skal have en såkaldt Googlekonto bestående af en mailadresse og et kodeord.

Først skal du oprette dig i systemet, d. v. s. du skal have en såkaldt Googlekonto bestående af en mailadresse og et kodeord. Gmail Indhold Indhold...1 Introduktion...2 Opret dig i systemet...2 At skrive mails...5 Sende en mail til flere personer...8 Vedhæfte en fil...9 Kladde...10 Signatur...11 Modtagne mails...12 Stjernemarkering...14

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

Mamut Kundskabsserie Intrastatregistrering og rapportering

Mamut Kundskabsserie Intrastatregistrering og rapportering [Type text] Mamut Business Software Mamut Kundskabsserie Intrastatregistrering og rapportering 1 Intrastatregistrering og rapportering Indhold Intrastat... 3 Indstillinger for Intrastat... 4 Intrastatregistrering...

Læs mere

Caresolutions - helt enkelt

Caresolutions - helt enkelt Caresolutions - helt enkelt Indhold: 1. log ind 2. vælg IP-telefoni 3. hvad er tidsstyring? 4. opret tidsstyringsskema 5. hvad er et specialskema? 6. opret specialskema 7. hvad er en besked? 8. opret en

Læs mere

Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon

Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon Tilslutning. Inden telefonen tages i brug, skal alle kabler og ledninger tilsluttes: 1. Spiralledning monteres i telefonrør og i telefon 2. Strømforsyningen tilsluttes

Læs mere

ipad for begyndere, modul 3

ipad for begyndere, modul 3 10052014AS ipad for begyndere modul 3 E-mail elektronisk post Generelt om mails E-mails er i princippet det samme som breve. Ligesom et brev kan indeholde både tekst og fotos, kan en e-mail det samme.

Læs mere

Skifte til Outlook 2010

Skifte til Outlook 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Outlook 2010 ser meget anderledes ud end Outlook 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Vejledning til Telefoni

Vejledning til Telefoni Vejledning til Telefoni SELVBETJENING TELEFON (1234) På KAL TALK s selvbetjeningstelefon har du adgang til følgende - Tast 1234 på telefonen: o Tast 1 for Saldoforespørgsel: Systemet læser din øjeblikkelige

Læs mere

E-MAIL G-MAIL (GOOGLE)

E-MAIL G-MAIL (GOOGLE) E-MAIL G-MAIL (GOOGLE) Erik Thorsager, Esbjerg. 3. udgave: G-mail Side 1 G-mail E-mail: Det engelske ord mail betyder post. E står for elektronisk. E-mail betyder altså elektronisk post. Elektronisk post

Læs mere

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk Indholdsfortegnelse Fordord... 3 Sæt SIM-kortet i telefonen... 3 PIN koden... 3 Telefonsvarer...

Læs mere

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone.

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Myfone iphone Guide En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Indhold Introduktion 3 Download Flexfones app 3 Myfone 3 1.0 Login 3 2.0 Opkald 3 Omstilling 4 3.0 Direkte omstilling 5 4.0 Overvåget omstilling

Læs mere

Start her BlackBerry Curve 9300 Series

Start her BlackBerry Curve 9300 Series Velkommen til BlackBerry! Lær din nye BlackBerry Curve -smartphone at kende. Udforsk enhedens taster 2010 Research In Motion Limited. Alle rettigheder forbeholdes. BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Læs mere

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions Ofte stillede spørgsmål om Cisco UC Integration til Microsoft Lync version 8.6 og Voice and Video Firmware 8.6 til Cisco Virtualization Experience Client 6215 Ofte stillede spørgsmål

Læs mere

BeoCom 6000. Vejledning

BeoCom 6000. Vejledning BeoCom 6000 Vejledning Før du starter 3 Denne Vejledning indeholder instruktioner om, hvordan håndsættet på BeoCom 6000 anvendes sammen med en base af typen BeoLine ISDN, BeoLine PSTN eller BeoCom 6000.

Læs mere

i740/m740e Quick guide

i740/m740e Quick guide i740/m740e Quick guide Din i740/m740e Du har lige fået en ny telefon. Din i740/m740e systemtelefon giver dig adgang til tjenester og faciliteter som er tilgængelige i NeXspan porteføljen. Din i740/m740e

Læs mere

OPSÆTNING Sæt de tre medfølgende batterier i batteriholderen i bunden af telefonen. Tilslut telefonstikket i vægdåsen. Indstil uret.

OPSÆTNING Sæt de tre medfølgende batterier i batteriholderen i bunden af telefonen. Tilslut telefonstikket i vægdåsen. Indstil uret. BeoCom 2500 er en betjeningsvenlig telefon med mange praktiske og tidsbesparende faciliteter, der vil lette telefoneringen i det daglige. Det lette og formrigtige rør samt vippetasterne på det brugervenlige

Læs mere

Brugervejledning til IM and Presence-tjenesten på Cisco Unified Communications Manager, version 9.0(1)

Brugervejledning til IM and Presence-tjenesten på Cisco Unified Communications Manager, version 9.0(1) Brugervejledning til IM and Presence-tjenesten på Cisco Unified Communications Manager, version 9.0(1) Første gang udgivet: May 25, 2012 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive

Læs mere

E-mail. Outlook. Outlook.com

E-mail. Outlook. Outlook.com E-mail Outlook Outlook.com Indhold e-mail elektronisk post... 3 e-mail adresse... 3 Opstart af Microsoft Outlook.com... 4 Skærmbilledet i Outlook... 5 Arbejd med e-mail... 6 Sende e-mail... 7 Modtage og

Læs mere

Cloud Hosted IP telefoni. Hosted IP telefoni. ConnectionCloud Produktvejledning. Version 1.5

Cloud Hosted IP telefoni. Hosted IP telefoni. ConnectionCloud Produktvejledning. Version 1.5 Cloud Cloud Hosted IP telefoni Cloud Hosted IP telefoni ConnectionCloud Produktvejledning Version 1.5 Produktvejledning Her finder du en oversigt over allerede introducerede samt planlagte kommende funktioner

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU SMS OG MMS

SÅDAN BRUGER DU SMS OG MMS SÅDAN BRUGER DU OG I vejledningen bruger vi en Nokia 7370 som eksempel til at vise, hvordan man bruger en mobiltelefon. Vejledningerne kan variere fra mobil til mobil, og det er altid en god idé at læse

Læs mere

Fælles telefoni & Internet for Rytterkasernen og Åløkkegården.

Fælles telefoni & Internet for Rytterkasernen og Åløkkegården. Fælles telefoni & Internet for Rytterkasernen og Åløkkegården. Forord På Rytterkasernen og Åløkkegården er der i sommeren 2000 installeret en fælles telefoncentral og et computernetværk med adgang til

Læs mere

KVIK GUIDE TIL ST30 SYSTEM TELEFON

KVIK GUIDE TIL ST30 SYSTEM TELEFON KVIK GUIDE TIL ST30 SYSTEM TELEFON Beskrivelse af ST30 system telefonen. Fire liniers display Højttaler under håndsæt. 10 funktionstaster med lys diode Label Mikrofon atur telefon numre og input data.

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Indledning Denne vejledning er udarbejdet med henblik på at beskrive de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 320 telefonen. På den

Læs mere

Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave

Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet CK-1W er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

Hitron modem. NAL MedieNet Søren Eriksens Vej 15, 5270 Odense N, www.nal-medienet.dk, E-mail: nal@nal-medienet.dk

Hitron modem. NAL MedieNet Søren Eriksens Vej 15, 5270 Odense N, www.nal-medienet.dk, E-mail: nal@nal-medienet.dk Hitron modem NAL MedieNet Søren Eriksens Vej 15, 5270 Odense N, www.nal-medienet.dk, E-mail: nal@nal-medienet.dk KRAV TIL UDSTYR FOR AT KUNNE ANVENDE TRÅDLØST NETVÆRK: Din PC skal have et trådløst netværkskort

Læs mere

SUPER BRAVO PLUS Bruger vejledning

SUPER BRAVO PLUS Bruger vejledning SUPER BRAVO PLUS Bruger vejledning Pak telefonen ud I kassen finder du: Telefonen Telefonrøret Snoet ledning - forbinder telefon og rør. Ledning - forbinder telefon til telefonstik Adaptor (strømforsyning)

Læs mere

INDLEDNING. Korrekt brug

INDLEDNING. Korrekt brug INDLEDNING Korrekt brug Digitale systemtelefoner tilsluttes et systemlokalnummer på telesystemerne Samsung DCS-408, DCS 408i, DCS 816, idcs 100 eller OfficeServ 100 og OfficeServ 500. Telefonerne må ikke

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 300 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

Brugervejledning for. Telenor Dialer

Brugervejledning for. Telenor Dialer Brugervejledning for Telenor Dialer 1 Indholdsfortegnelse Generelt om Telenor Dialer.... 5 Telenor Dialer og OneNumber.... 6 Telenor Dialer og OneNumber Mobile.... 6 Faciliteter i Telenor Dialer...7 Installation

Læs mere

ITSprint. Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk 13-02-2014 ITS

ITSprint. Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk 13-02-2014 ITS ITSprint Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk Denne vejledning beskriver hvordan du kan printe vha. print.supportcenter.dk fra computere og mobile enheder såsom tablets (fx ipads) og smartphones

Læs mere

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning BlackBerry Internet Service Version: 4.5.1 Brugervejledning Publiceret: 2014-01-08 SWD-20140108172804123 Indhold 1 Kom godt i gang...7 Om meddelelelsesserviceplanerne for BlackBerry Internet Service...7

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL VEJLEDNING l E-MAIL SÅDAN BRUGER DU E-MAIL I vejledningen bruger vi det gratis e-mailprogram gmail som eksempel til at vise, hvordan man bruger e-mail. DU SKAL I FORVEJEN KUNNE: Bruge en browser og gå

Læs mere

Nets - Medarbejder Signatur

Nets - Medarbejder Signatur Nets - Medarbejder Signatur Nets Direkte Kommunikation Nøgle Bestilling Version: 2.1, Oktober 2013 Continia Software a/s Hjulmagervej 55 DK-9000 Aalborg Denmark Tel. +45 82 30 50 00 Support mail: cm@continia.dk

Læs mere

Web Connect vejledning

Web Connect vejledning Web Connect vejledning Version 0 DAN Omfattede modeller Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: ADS-2500W og ADS-2600W Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen:

Læs mere

Brugere af USB-kabel: Forbind ikke USB-kablet før trin A2. 4 x 6" (10 x 15 cm) fotopapir. Klistermærke til kontrolpanelet (kan være påsat i forvejen)

Brugere af USB-kabel: Forbind ikke USB-kablet før trin A2. 4 x 6 (10 x 15 cm) fotopapir. Klistermærke til kontrolpanelet (kan være påsat i forvejen) Start her 1 Vigtige oplysninger om opsætning Brugere af trådløst eller kablet netværk: du skal følge instruktionerne i denne vejledning til opsætning for at tilføje HP All-in-One til dit netværk. Brugere

Læs mere

Opsætning af funktioner i TDC IP Telefoni Scale

Opsætning af funktioner i TDC IP Telefoni Scale Opsætning af funktioner i TDC IP Telefoni Scale Side 1 af 70 Indholdsfortegnelse Opret ny bruger (telefonprofil)...3 Køb ekstra licenser...9 Import og eksport af profiler (flere rettelser på en gang)...

Læs mere

Sådan opretter du en backup

Sådan opretter du en backup Excovery Guide Varighed: ca. 15 min Denne guide gennemgår hvordan du opretter en backup med Excovery. Guiden vil trinvist lede dig igennem processen, og undervejs introducere dig for de grundlæggende indstillingsmulighed.

Læs mere

Cloud Hosted IP telefoni. Hosted IP telefoni. ConnectionCloud Quick guide ver. 1.0 BBE24062015

Cloud Hosted IP telefoni. Hosted IP telefoni. ConnectionCloud Quick guide ver. 1.0 BBE24062015 Connection Quick guide ver. 1.0 BBE24062015 Indhold Bordtelefoner 3 IP8830E og IP8802 3 Generelle indstillinger 3 Nummerplan 3 Opkald 4 Internt nummer 4 Eksternt nummer 4 Omstille kald 4 Uden præsentation

Læs mere

1. Opret din nye Google konto

1. Opret din nye Google konto Indhold 1. Opret din nye Google konto... 2 2. Test din nye konto... 5 3. Kom i gang med Gmail indstil sprog til dansk... 6 4. Gmail indhold på skærmen... 8 5. Skriv og send en mail... 9 Til:... 9 Cc:...

Læs mere

Dialog 4187 Plus. Brugervejledning. BusinessPhone kommunikationsplatform

Dialog 4187 Plus. Brugervejledning. BusinessPhone kommunikationsplatform Dialog 4187 Plus BusinessPhone kommunikationsplatform Brugervejledning Cover Page Graphic Place the graphic directly on the page, do not care about putting it in the text flow. Select Graphics > Properties

Læs mere

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO ExtraNet Sider beskyttet med kodeord i OLO Side 1 af 16 For brugeren af din hjemmeside Fra forsiden kan du indsætte en knap, som henviser til en side, som kræver en kode. Side 2 af 16 Login er nødvendigt

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 4 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 4 3. LOG IND... 4 4. HURTIGT OVERBLIK... 4 5. BESVAR OPKALD...

Læs mere

Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel

Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel For den mest bekvemme kontrol / styring og status af Jablotron 100 systemet, tilbydes der forskellige former for betjeningspaneler. Styring

Læs mere

Brugervejledning. Systemapparat LDP-7024D. Til omstillingsanlæg LG LDK-24/50/100 Version 3

Brugervejledning. Systemapparat LDP-7024D. Til omstillingsanlæg LG LDK-24/50/100 Version 3 Brugervejledning Systemapparat LDP-7024D Til omstillingsanlæg LG LDK-24/50/100 Version 3 Indhold Beskrivelse af taster... 4 Etablere et opkald... 5 Etablere et eksternt opkald... 5 Etablere et internt

Læs mere

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni hos VERDO

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni hos VERDO Brugervejledning til Waoo! Telefoni hos VERDO Fiberbredbånd TV Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Indhold Waoo! Telefoni tjenester...5 Standardtjenester Skjul nummer... 6 Spærring for anonyme opkald...7

Læs mere

Digitalkamera Softwarevejledning

Digitalkamera Softwarevejledning EPSON Digitalkamera / Digitalkamera Softwarevejledning Dansk Alle rettigheder forbeholdt. Uden forudgående skriftlig tilladelse fra SEIKO EPSON CORPORATION må ingen del af denne publikation reproduceres,

Læs mere

Brugervejledning. Tega 4000S. 17.07.2015 Gavatec A/S Køgevej 204 4000 Roskilde Tlf: +45 70272715 Version 01.1 5

Brugervejledning. Tega 4000S. 17.07.2015 Gavatec A/S Køgevej 204 4000 Roskilde Tlf: +45 70272715 Version 01.1 5 Brugervejledning Tega 4000S Teknisk data Netkabel 4m Svejsekabel 4m (4mm stik) Indgang 230V (186 290V) Udgang 8 48V max 110A effekt 2800W Frekvens 50 60Hz Temperaturområde 10 +50⁰ Beskyttelses klasse IP54

Læs mere

Regnskab. Mamut Kundskabshæfte nr. 1 2008. Årsafslutning i Mamut

Regnskab. Mamut Kundskabshæfte nr. 1 2008. Årsafslutning i Mamut Regnskab Mamut Kundskabshæfte nr. 1 2008 Årsafslutning i Mamut Årsafslutning i Mamut Indhold EN NEMMERE ÅRSAFSLUTNING... 2 Årsafslutning... 2 Årsafslutning i Mamut... 3 Bogføring i to regnskabsår... 3

Læs mere

Opsætning af Ikketilstedeassistent, Opbevaringspolitik og omdirigering af post fra Windows Live til alternativ email konto.

Opsætning af Ikketilstedeassistent, Opbevaringspolitik og omdirigering af post fra Windows Live til alternativ email konto. Opsætning af Ikketilstedeassistent, Opbevaringspolitik og omdirigering af post fra Windows Live til alternativ email konto. Hvis du vil slå automatiske svar til eller ændre svarene, skal du gå til øverste

Læs mere

Voicemail Brugervejledning. version 1

Voicemail Brugervejledning. version 1 Voicemail Brugervejledning version 1 1. Indhold 1. Indhold... 1 2. Introduktion til voicemail... 2 3. Oprettelse af voicemail bruger... 2 3.1. opsæning af voicemail... 2 4. Styring af voicemail 4.1. Aflyt

Læs mere

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil TDC Scale Mobil Administratorvejledning til opsætning af TDC Scale Mobil 1 Indhold Side Indledning 3 1. Tilpasning af din Scaleløsning generelt 3 2. Lokalnummerlængde 3 3. Hovednummervisning 6 Opsætning

Læs mere

mobile PhoneTools Brugerhåndbog

mobile PhoneTools Brugerhåndbog mobile PhoneTools Brugerhåndbog Indhold Systemkrav...2 Før installering...3 Installering af mobile PhoneTools...4 Installering og konfigurering af mobiltelefon...5 Registrering på Internet...7 Fjerne mobile

Læs mere

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Brugervejledning til Waoo! Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Indhold 3 Sådan tilslutter du din telefon 4 Waoo! Telefoni tjenester STANDARDTJENESTER 5 Skjul nummer 6 Spærring for anonyme

Læs mere

Vejledning til bestilling af utensilier

Vejledning til bestilling af utensilier 170007-05 Vejledning til bestilling af utensilier INDHOLD: 1 ÅBNING AF BESTILLINGS-HJEMMESIDEN... 2 2 LOGON... 3 3 ANGIV BESTILLING... 4 4 AFSEND BESTILLING... 6 5 KVITTERING... 7 6 TIMEOUT... 8 7 KONTAKT...

Læs mere

ipad for begyndere, modul 3

ipad for begyndere, modul 3 27122014AS ipad for begyndere modul 3 E-mail elektronisk post Generelt om mails E-mails er i princippet det samme som et brev. Det kan indeholde både tekst og fotos, og en email kan det samme. Først og

Læs mere

UNO vejledning. Indhold

UNO vejledning. Indhold UNO vejledning Indhold I denne vejledning finder du informationer omkring installering af de forskellige Uno produkter, derudover er der samlet de mest brugte funktioner til daglig brug af Uno UNO VEJLEDNING...

Læs mere

Ascotel IntelliGate Kommunikationssystemer A150 A300 2025 2045 2065. Aastra 5380 / Aastra 5380ip Betjeningsvejledninger

Ascotel IntelliGate Kommunikationssystemer A150 A300 2025 2045 2065. Aastra 5380 / Aastra 5380ip Betjeningsvejledninger Ascotel IntelliGate Kommunikationssystemer A150 A300 2025 2045 2065 Aastra 5380 / Aastra 5380ip Betjeningsvejledninger Betjenings- og Displayelementer Betjenings- og Displayelementer Betjeningselementer

Læs mere