Artikel-nr. P CallPilot. Brugervejledning til Fax

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Artikel-nr. P0606037 01. CallPilot. Brugervejledning til Fax"

Transkript

1 Artikel-nr. CallPilot Brugervejledning til Fax

2 Brugervejledning til CallPilot Fax Copyright 2003 Nortel Networks Alle rettigheder forbeholdes Oplysningerne i dette dokument kan ændres uden varsel. Udsagn, konfigurationer, tekniske data og anbefalinger i nærværende dokument anses for at være præcise og pålidelige, men de fremlægges uden udtrykkelig stiltiende garanti. Brugerne må påtage sig det fulde ansvar ved anvendelsen af alle produkter, der er nævnt i nærværende dokument. Oplysningerne i nærværende dokument tilhører Nortel Networks NA Inc. Softwaren, som beskrives i nærværende dokument, leveres under en licensaftale og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i denne licens. Softwarelicensaftalen er inkluderet i nærværende dokument. Varemærker NORTEL NETWORKS er et varemærke tilhørende Nortel Networks. Microsoft, MS, MS-DOS, Windows og Windows NT er registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation. Alle andre varemærker og registrerede varemærker tilhører de respektive ejere.

3 Brugervejledning til CallPilot Fax 3 Om CallPilot Fax I denne vejledning beskrives, hvordan CallPilot Fax bruges med din personlige postkasse. Det forklares, hvordan faxmeddelelser modtages, udskrives og sendes. Bemærk! Hvis du ønsker oplysninger om andre CallPilot-funktioner, skal du se i CallPilot Oversigt. Hvis du vil bruge denne håndbog, skal du vide, hvilken telefonbrugerflade du anvender, og følge fremgangsmåderne for denne brugerflade. Du kan få oplysninger om, hvilken brugerflade du bruger, i Kontrol af, hvilken postkassebrugerflade du anvender på side 5. Brug af Fax Med CallPilot Fax har du adgang til faxfunktioner fra din personlige postkasse. Et faxdokument i en postkasse kaldes en faxmeddelelse. Faxmeddelelser kan have en taleindledning. Dette betyder, at en person, der ringer op, kan efterlade en faxmeddelelse med uden en indledende talemeddelelse i din personlige postkasse. Du kan: hente og udskrive faxmeddelelsen på en faxmaskine videresende faxmeddelelsen til en anden postkasse Om ekspresmeddelelseslinjen Du kan få en ekspresmeddelelseslinje tildelt til din postkasse. En faxmeddelelse, der er sendt til ekspresmeddelelseslinjen, går uden om den Automatisk omstilling og sendes direkte til din postkasse. Du får adgang til faxmeddelelsen på samme måde, som du får adgang til andre faxmeddelelser. Yderligere oplysninger om adgang til faxmeddelelser findes i Modtagelse af en faxmeddelelse på side 8. Bed Systemadministrator om telefonnummeret på ekspresmeddelelseslinjen. Derefter kan du oplyse andre personer om dit direkte faxlinjenummer.

4 4 Brugervejledning til CallPilot Fax Telefontaster Alle telefoner med display med en linje og to linjer har CallPilot-stemmeprompter. På telefoner med displaytaster forsinkes stemmeprompter i fem sekunder. Hvis du ikke ser en indstilling på telefondisplayet, skal du vente på, at stemmeprompten meddeler de ekstra indstillinger. Hvis du vil bruge Fax-funktioner, skal du trykke på displaytasterne tastaturtasterne på telefonen. Når du ser en displaytast som følgende: AFSPIL, en tastaturtast som denne:, skal du trykke på en af tasterne for at aktivere CallPilot-funktionen. I denne vejledning vises begge metoder. I denne tabel vises Nortel Networks Business Series Terminal-taster. Brug tasterne, der hører til den type telefon, du anvender. Tastnavn T7100, T7208, T7316, T7316E M7100, M7208, M7310, M7324 M7100N, M7208N, M7310N, M7324N Funktion ƒ ƒ Parkere Lydstyrke Frigiv Du kan indtaste, ƒ ƒ og koden for at bruge en funktion. Tryk f.eks. på for at få adgang til din postkasse. T7100 fungerer anderledes end andre telefoner i systemet, fordi den ikke har linjetaster. Hvor andre telefoner kræver, at du vælger en linjetast for at besvare et opkald, løfter du røret på T7100-terminalen. Hvor andre telefoner kræver, at du vælger en linjetast for at hente et parkeret opkald, trykker du på på T7100-terminalen. På T7100-terminaler kan du besvare et andet opkald ved at trykke på. Det aktive opkald sættes i venteposition, og du opretter forbindelse med det ventende opkald. Du kan ikke have mere end to aktive opkald på samme tid.

5 Brugervejledning til CallPilot Fax 5 Kontrol af, hvilken postkassebrugerflade du anvender CallPilot understøtter to brugerflader: Norstar Voice Mail og CallPilot. Systemadministratoren bestemmer, hvilken brugerflade der tildeles til postkassen. Brug denne procedure til at kontrollere, hvilken postkassebrugerflade du bruger, og følg derefter de procedurer i vejledningen, der gælder for den brugerflade, du bruger. Nogle procedurer gælder for begge brugerflader. Sådan kontrollerer du, hvilken postkassebrugerflade du anvender 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger for at åbne postkassen. 2 Kontroller displayet for at se, hvilken brugerflade du anvender: 0 nye 0 gemt AFSPIL INDT ADMIN Dette er Norstar Voice Mail-brugerfladen. Ingen medd OPR PKAS AFSLUT Dette er CallPilot-brugerfladen. 3 Tryk på for at afslutte sessionen.

6 6 Brugervejledning til CallPilot Fax Oplysning til personer, der ringer op, om fax i din postkassehilsen Oplys i din postkassehilsen personer, der ringer op, om, at de kan efterlade faxmeddelelser i postkassen. Oplys personer, der ringer op, om at de skal ringe fra en faxtelefon for at sende dig en faxmeddelelse. Den person, der ringer op, skal trykke på START/SEND på faxmaskinen. CallPilot modtager og gemmer automatisk faxmeddelelsen i din postkasse. Dette er et eksempel på en personlig postkassehilsen: Hej. Du taler med Brian Poulsen hos Ideelle kontorsystemer A/S. Jeg er på kontoret i dag, men kan i øjeblikket ikke komme til telefonen. Du kan indtale dit navn, telefonnummer og en kort besked efter klartonen. Hvis du vil sende mig en fax, og du ringer op fra en faxtelefon, kan du trykke på tasten START/SEND på faxmaskinen nu efter denne meddelelse. Yderligere oplysninger om postkassehilsner findes i CallPilot Oversigt, du kan henvende dig til Systemadministrator. Sådan indtales en postkassehilsen 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger for at åbne postkassen. 2 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på for at åbne menuen for hilsner Gå til trin 3 Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen: Tryk på ADMIN Tryk på HILS Gå til trin 3 Hilsenmuligheder INDT VÆLG Medfl. Hilsen: PRIM ALT PERS Record now? JA NEJ AFBRYD 3 Tryk på INDT 4 Tryk på PRIM for at indspille den primære hilsen, tryk på ALT for at indspille den alternative hilsen. 5 Tryk på JA, og indspil hilsnen, når du hører tonen. Indtal hilsen: PR0V IGEN OK 6 Tryk på OK for at afslutte indspilningen.

7 Brugervejledning til CallPilot Fax 7 Accepter hilsen? PR0V IGEN AFSPIL OK 7 Tryk på OK for at acceptere indspilningen, tryk på AFSPIL for at lytte til hilsnen, tryk på PR0V IGEN for at genindspille hilsnen 8 Tryk på for at afslutte sessionen.

8 8 Brugervejledning til CallPilot Fax Modtagelse af en faxmeddelelse Faxmeddelelser kan indeholde en talemeddelelse, som en person, der ringer op, indspiller for at indlede faxmeddelelsen, de kan blot indeholde faxmeddelelsen. En person, der ringer op, kan sende en faxmeddelelse til din personlige postkasse ved hjælp af autosend-funktionen på faxmaskinen. Hvis opkaldet besvares af den automatiske telefonist, overføres opkaldet til det angivne lokalnummer for faxbesvarelse. Hvis opkaldet besvares af en postkasse, placeres faxmeddelelsen i postkassen. Hvis du besvarer opkaldet, hører du en faxtone. Overfør faxopkaldet til din postkasse Overførsel af et faxopkald til din postkasse Hvis du besvarer et opkald og hører en faxtone, forsøger en person, der ringer op, at sende en faxmeddelelse til din postkasse. Du kan overføre opkaldet til din postkasse. Sådan overføres et faxopkald til din postkasse 1 Tryk på fl. Sæt ikke opkaldet i venteposition. 2 Indtast nummeret til postkassen. Faxmeddelelsen efterlades i din postkasse. Når du modtager en meddelelse i postkassen, viser telefondisplayet: Med. til Dem MED Dette display angiver, at der er en ny talemeddelelse en faxmeddelelse i postkassen. Hvis du vil kontrollere, om der er meddelelser, skal du åbne postkassen.

9 Brugervejledning til CallPilot Fax 9 Åbning af postkassen Sådan åbnes postkassen Norstar Voice Mail 1 Tryk på. Kode: ANDR PR0V IGEN OK 2 Indtast kodeordet til postkassen, og tryk på OK, hvis du er på et andet lokalnummer bruger en gæstepostkasse, skal du trykke på ANDR for at få vist Log: prompten. Når denne prompt vises, skal du indtaste postkassenummeret og adgangskoden. Postkassenummeret er normalt det samme som dit lokalnummer. 1 nye 1 gemt AFSPIL INDT ADMIN 3 Når du har åbnet postkassen, viser telefondisplayet, hvor mange nye og gemte meddelelser du har. En taleprompt meddeler, hvor mange nye og gemte tale- og faxmeddelelser du har. I dette eksempel er der én ny meddelelse og én gemt meddelelse. Sådan åbnes postkassen CallPilot 1 Tryk på. Pkas: PR0V IGEN Kode: PR0V IGEN OK OK 2 Tryk på, hvis du er på et andet lokalnummer, skal du indtaste postkassenummeret og derefter trykke på OK. Postkassenummeret er normalt det samme som dit lokalnummer. 3 Indtast kodeordet til postkassen, og tryk på OK. Når du har åbnet postkassen, viser telefondisplayet, hvor mange nye meddelelser du har. En taleprompt meddeler, hvor mange nye og gemte faxmeddelelser du har.

10 10 Brugervejledning til CallPilot Fax Udskrivning af faxmeddelelser Du kan udskrive faxmeddelelsen i din postkasse på alle faxmaskiner. Du kan udskrive alle faxmeddelelserne samtidigt enkeltvist. En gennemsnitlig tekst-faxmeddelelse bruger 10 sekunder af postkassens meddelelsestid pr. side. En faxmeddelelse, der indeholder grafik, kan bruge op til to minutter af postkassens meddelelsestid pr. side. Da faxmeddelelser kan være meget pladskrævende i postkassen, skal du slette dem fra postkassen, når du har udskrevet videresendt dem. Hvis du udskriver alle faxmeddelelserne på samme tid, kan du ikke lytte til taleindledninger, som er indeholdt i faxmeddelelserne. Hvis du ikke lytter til en taleindledning, forbliver faxmeddelelsen ny i postkassen, og du kan lytte til taleindledningen på et senere tidspunkt. Hvis du udskriver hver faxmeddelelse enkeltvist, kan du lytte til indledningen, før du udskriver faxmeddelelsen. Om destinationer til udskrivning af faxmeddelelser Når du udskriver en faxmeddelelse, kan du udskrive den fra: Udskr medd FORIND ANDR MANU Faxdestinationer Forind Du kan angive en faxmaskine som standarddestinationen. Når du udskriver og vælger Forind, udskriver faxmaskinen til standarddestinationen. Medmindre du angiver Andet, udskrives fax til standarddestinationen. Andet Når du sender en faxmeddelelse til udskrift, og du vælger Andet, skal du indtaste et telefon lokalnummer som destinationen. Manuel Vælg Manuel, hvis du udskriver fra en faxtelefon. Faxmeddelelserne udskrives på den faxmaskine, du anvender til at få adgang til din postkasse. Faxmeddelelser indledes med en forside, hvis du vælger Forind Andet. Der føjes ikke en forside til faxmeddelelser, du udskriver fra en faxtelefon. Yderligere oplysninger findes i Faxforside på side 16.

11 Brugervejledning til CallPilot Fax 11 Sådan tildeles en forudindstillet faxmaskine Hvis du tildeler en forudindstillet faxmaskine, udskrives faxmeddelelserne på den samme faxmaskine hver gang. 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på, for at åbne menuen for postkasseindstillinger Tryk på for at åbne menuen for faxindstillinger Gå til trin 3 Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen: Tryk på ADMIN Tryk på Gå til trin 3 Ingen forudindst. Destination: TLF OMST 3 Dette display vises, hvis der ikke er en forudindstillet faxmaskine. Hvis faxmaskinen er forudindstillet, viser displayet: Forind fax. Hvis du vil tildele en anden maskine som den forudindstillede faxmaskine, skal du trykke på ÆNDR. 4 Tryk på TLF for at tildele telefonnummeret på en faxmaskine, tryk på OMST for at tildele lokalnummeret på en faxmaskine. I dette eksempel vises, hvordan telefonnummeret på en faxmaskine tildeles. Tlf: PR0V IGEN <x> TILF OK OK 5 Indtast faxtelefonnummeret, og tryk på OK. 6 Tryk på OK for at acceptere det faxtelefonnummer, der repræsenteres af <x>, tryk på TILF for at tilføje specialtegn til faxtelefonnummeret, og følg prompterne. Når du har tilføjet specialtegn, skal du trykke på OK. 7 Tryk på for at afslutte sessionen.

12 12 Brugervejledning til CallPilot Fax Sådan udskrives alle faxmeddelelserne Brug denne fremgangsmåde, hvis du vil udskrive alle nye gemte meddelelser. Hvis du kun vil udskrive én meddelelse, skal du se Sådan udskrives en enkelt faxmeddelelse på side Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på for at åbne menuen for udskriftskommando Gå til trin 3 Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen: Tryk på Gå til trin 3 3 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på MED for at udskrive en enkelt meddelelse, tryk på NY for at udskrive alle ikke-udskrevne faxmeddelelser, tryk på ALLE for at udskrive alle faxmeddelelser med de tilhørende vedhæftede filer Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen, og der er nye faxmeddelelser, skal du gøre følgende: Tryk på NY for at udskrive alle nye faxmeddelelser, tryk på GEMTE for at udskrive alle gemte faxmeddelelser. Er der ingen nye faxmeddelelser, vises displayet i trin 4. Udskr medd FORIND ANDR MANU 4 Tryk på FORIND, hvis du vil udskrive på den forudindstillede faxmaskine, og gå til trin 8, tryk på ANDR, hvis du vil udskrive på en anden faxmaskine end den forudindstillede, og gå til trin 5.

13 Brugervejledning til CallPilot Fax 13 Destination: TLF OMST Tlf: PR0V IGEN <x> TILF Udskriv <x> medd OK OK 5 Tryk på TLF for at udskrive faxmeddelelser fra et faxtelefonnummer, tryk på OMS for at udskrive faxmeddelelser på et faxlokalnummer. I dette eksempel vises, hvordan telefonnummeret på en faxmaskine indtastes. 6 Indtast faxtelefonnummeret, og tryk på OK. 7 Tryk på OK for at acceptere det faxtelefonnummer, der repræsenteres af <x>, tryk på TILF for at tilføje specialtegn til faxtelefonnummeret, og følg taleprompterne. 8 Displayet viser antal udskrevne faxmeddelelser. 9 Tryk på for at afslutte denne session. Når du har afsluttet sessionen, udskriver CallPilot faxmeddelelsen på den forudindstillede faxmaskine. Oplysninger om ændring af den forudindstillede faxmaskine findes i Sådan tildeles en forudindstillet faxmaskine på side 11.

14 14 Brugervejledning til CallPilot Fax Sådan udskrives en enkelt faxmeddelelse Brug denne fremgangsmåde, hvis du vil udskrive en enkelt faxmeddelelse. 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen: Tryk på for at åbne menuen for udskriftskommando Gå til trin 3 Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen: Tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal udskrives Gå til trin 3 <dato> Fax:1 <<< STOP >>> Udskr medd FORIND ANDR Udskriv medd MANU 3 Vent, indtil prompten meddeler fax-id-nummeret, og tryk derefter på for at udskrive faxmeddelelsen. 4 Tryk på FORIND for at udskrive fra den forudindstillede faxmaskine, tryk på ANDR, hvis du vil angive en anden faxmaskine til at udskrive meddelelsen fra, og indtast derefter nummeret på faxmaskinen. 5 Displayet viser, at meddelelsen er udskrevet. Medd slut KOPIER SLET NÆSTE 6 Tryk på for at afslutte denne session. Når du har afsluttet sessionen, udskriver CallPilot faxmeddelelsen på den faxmaskine, der er angivet.

15 Brugervejledning til CallPilot Fax 15 Sådan udskrives faxmeddelelser fra en faxtelefon 1 Ring op til en linje, der besvares af den automatiske telefonist, fra en faxmaskine. 2 Tryk på, i Storbritannien tryk på, for at få adgang til postkassen, mens Automatisk omstilling afspiller hilsnen. 3 Log på postkassen: Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen, skal du indtaste postkassenummeret og adgangskoden og trykke på. Hvis du anvender CallPilot-brugerfladen, skal du indtaste postkassenummeret og trykke på. Indtast derefter adgangskoden, og tryk på. 4 Send faxmeddelelsen til udskrivning: Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen, skal du trykke på for at udskrive faxmeddelelserne Hvis du anvender Norstar Voice Mail-brugerfladen, skal du trykke på for at udskrive faxmeddelelserne 5 Hvis der er nye og gemte faxmeddelelser, kan du udskrive enten alle nye gemte faxmeddelelser ved at gøre følgende: tryk på for at udskrive alle nye faxmeddelelser tryk på for at udskrive alle gemte faxmeddelelser. Spring over trin 5, hvis der kun er nye kun gemte faxmeddelelser. 6 Tryk på for at bruge den manuelle indstilling til at udskrive de nye faxmeddelelser. 7 Tryk på START/SEND på faxmaskinen. 8 Anbring telefonhåndsættet på faxmaskinen igen. Sessionen afsluttes, når alle faxmeddelelser er udskrevet. CallPilot udskriver faxmeddelelsen på den tildelte faxmaskine.

16 16 Brugervejledning til CallPilot Fax Faxforside En faxforside udskrives sammen med hver faxmeddelelse, du udskriver via funktionen Forind og Andet. Faxforsiden viser: datoen og klokkeslættet, hvor faxen udskrives navnet og telefonnummeret på postkasseejeren destinationsfaxnummeret fax-id-nummeret (hvis du udskriver en enkelt faxmeddelelse) antallet af efterfølgende sider Bemærk! En faxforside tilføjes ikke, hvis du udskriver en fax fra en faxtelefon.

17 Brugervejledning til CallPilot Fax 17 Afsendelse af faxmeddelelser Hvis du vil sende faxmeddelelsen til en personlig postkasse, skal du ringe op fra en faxtelefon. Du kan medtage en taleindledning i den faxmeddelelse, du sender til en personlig postkasse. Taleindledningen skal være mindst tre sekunder lang. Systemet får timeout efter fem sekunders stilhed. Sådan sendes en faxmeddelelse til en personlig postkasse 1 Placer det dokument, der skal sendes, i faxmaskinen. 2 Ring op til CallPilot-telefonnummeret på den person, du vil sende en fax til, fra faxmaskinens opkaldstelefon. 3 Vent på postkassens hilsen, bliv viderestillet til den postkasse, hvor du kan efterlade en faxmeddelelse, af CallPilot-medarbejderen. Hvis den person, du ringer til, tager telefonen, skal du bede dem overføre dig til deres postkasse, så du kan sende en fax. 4 Vent på et bip, når postkassens hilsen er afspillet, og indtal en indledning for faxmeddelelsen. Læg ikke røret på. 5 Tryk på START/SEND på faxmaskinen. 6 Anbring telefonhåndsættet på faxmaskinen igen. Sessionen afsluttes, når overførslen er fuldført.

18 18 Brugervejledning til CallPilot Fax Videresendelse af faxmeddelelser Du kan videresende en faxmeddelelse, du har modtaget, til en anden postkasse og tilføje en taleindledning. Hvis du indtaler en talemeddelelse, skal den være længere end tre sekunder. Systemet får timeout efter fem sekunders stilhed. Meddelelsen vises som en faxmeddelelse i modtagerens postkasse. Hvis du ikke kan videresende en faxmeddelelse, kan du spørge Systemadministrator, om din postkasse er indstillet til at tillade videresendelse af faxmeddelelser. Du kan sende den samme faxmeddelelse til mere end én person, men ikke til en gruppeliste. Oplysninger om videresendelse af en faxmeddelelse til et eksternt nummer findes i Sådan videresendes en faxmeddelelse til en postkasse Norstar Voice Mail på side 19. Når du videresender en faxmeddelelse, føjes en ny forside til den oprindelige faxmeddelelse, hvor den bliver en del af den nye meddelelse. Hvis faxmeddelelsen allerede har en CallPilot-genereret faxforside, erstattes denne af en ny forside for videresendt fax. Forside for videresendt fax En forside for videresendt fax indeholder de samme oplysninger som en faxforside plus: modtagerens navn fax-id-nummeret, hvis faxen er videresendt til et eksternt nummer

19 Brugervejledning til CallPilot Fax 19 Sådan videresendes en faxmeddelelse til en postkasse Norstar Voice Mail 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Tryk på AFSPIL, hvis der er en ny faxmeddelelse, tryk på fl for at gennemse dine meddelelser, indtil du finder en gemt faxmeddelelse, du vil videresende. <dato> Fax:1 <<< STOP >>> Medd slut KOPIER SLET NÆSTE Kopier fax PKAS ANDR 3 Modtagelsesdatoen og fax-id-nummeret vises på displayet. 4 Tryk på KOPIER fi. 5 Tryk på PKAS for at videresende faxmeddelelsen til en anden postkasse. Indtal indled? JA NEJ 6 Tryk på JA for at indtale en indledning til faxmeddelelsen, tryk på NEJ, og gå til trin 10, hvis du ikke vil indtale en indledning til den videresendte faxmeddelelse. Indtal medd: PR0V IGEN PAUSE OK Accepter indt? PR0V IGEN AFSPIL OK Pkas: ADR AFBRYD Wayne, Paul MULI CC SEND 7 Indspil indledningen, og tryk på OK for at afslutte indspilningen, tryk på PR0V IGEN for at optage indledningen igen, tryk på PAUSE for at afbryde midlertidigt, mens du indspiller indledningen. 8 Tryk på OK for at acceptere indspilningen. 9 Indtast det postkassenummer, du vil videresende faxmeddelelsen til, tryk på ADR for at søge i firmatelefonbogen. 10 Tryk på SEND for at videresende meddelelsen uden en leveringsindstilling, tryk på MULI for at tildele indstilllinger for meddelelseslevering. Se CallPilot Oversigt, hvis du ønsker oplysninger om leveringsindstillinger.

20 20 Brugervejledning til CallPilot Fax Yderl. kopi? JA AFBRYD 11 Hvis du vil sende denne meddelelse til en anden postkasseejer, skal du trykke på JA og gentage trin 6 til 11 trykke på AFBRYD for at afslutte sessionen. Sådan sendes en faxmeddelelse til en postkasse CallPilot 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. Meddelelse slut SVAR SLET NÆSTE Meddelelse slut UDSKRIV SLET NÆSTE Til: NAVN SPEC ANNU 2 Tryk på for at afspille den første meddelelse, tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal videresendes. 3 Tryk på for at videresende meddelelsen. 4 Indtast det postkassenummer, du vil videresende faxmeddelelsen til, og tryk på OK, tryk på NAVN for at søge i firmatelefonbogen. Til:<xxxx> PR0V IGEN Tom INDT OK 5 Tryk på OK for at afslutte adresselisten. 6 Hvis du vil vedhæfte en talemeddelelse, skal du trykke på INDT fi og indspille meddelelsen. Meddmuligheder HASTR PRIV ANDR 7 Hvis du vil vedhæfte meddelelsesindstillinger, skal du trykke på for at tildele meddelelsesindstillinger. 8 Tryk på for at sende meddelelsen. 9 Tryk på for at afslutte sessionen.

21 Brugervejledning til CallPilot Fax 21 Sådan videresendes en faxmeddelelse til et eksternt nummer Norstar Voice Mail Du kan videresende en modtaget faxmeddelelse til et eksternt nummer. Du kan dog ikke føje en indledende talemeddelelse til faxmeddelelsen. 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 nye 0 gemt AFSPIL INDT ADMIN 2 Tryk på AFSPIL for at afspille den første meddelelse, tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal videresendes. <dato> Fax:1 <<< STOP >>> Medd slut KOPIER SLET Kopier fax PKAS ANDR NÆSTE Navn: PR0V IGEN TILB OK 3 Modtagelsesdatoen og fax-id-nummeret vises på displayet. 4 Tryk på KOPIER fi. 5 Tryk på ANDR. 6 Indtast modtagerens navn. Navnet kan maksimalt være på otte tegn. Med telefonens tastatur kan du indtaste navnet på modtageren. Efter hvert bogstav skal du trykke på for at indtaste det næste bogstav. Destination: TLF OMST Tlf: PR0V IGEN <x> TILF Medd sendt OK OK Hvis du skriver navnet forkert, kan du trykke på PR0V IGEN og indtaste navnet igen. Tryk på OK for at acceptere navnet. 7 Tryk på TLF for at indtaste faxtelefonnummeret. 8 Indtast faxtelefonnummeret, og tryk på OK. 9 Tryk på OK for at acceptere det faxtelefonnummer, der her er repræsenteret af <x>, tryk på TILF for at føje specialtegn til faxtelefonnummeret. Oplysninger om tilføjelse af specialtegn findes i Tilføjelse af specialtegn til et faxtelefonnummer på side CallPilot videresender faxmeddelelsen.

22 22 Brugervejledning til CallPilot Fax Yderl. kopi? JA AFBRYD 11 Tryk på JA, og gentag trin 6 til 11 for at sende denne meddelelse til et andet eksternt nummer, tryk på AFBRYD, hvis du er færdig. 12 Tryk på for at afslutte sessionen. Sådan videresendes en faxmeddelelse til et eksternt nummer CallPilot 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. Meddelelse slut SVAR SLET NÆSTE Udskriv MED NY ALLE 2 Tryk på for at åbne menuen for udskriftskommando 3 Tryk på MED for at videresende den aktuelle meddelelse, tryk på NY for at videresende alle nye faxmeddelelser, tryk på ALLE for at videresende alle nye og gemte faxmeddelelser. Udskr medd FORIND ANDR Destination: TLF OMST MANU 4 Tryk på ANDR for at angive den faxmaskine, du videresender faxmeddelelsen til. 5 Tryk på TLF. Tlf: PR0V IGEN <xxxx> TILF Udskriv medd OK OK 6 Indtast telefonnummeret på den faxmaskine, du videresender faxmeddelelsen til. 7 Tryk på OK for at acceptere telefonnummeret, tryk på TILF for at tilføje specialtegn. 8 Displayet viser, at meddelelsen er udskrevet. 9 Tryk på for at afslutte sessionen.

23 Brugervejledning til CallPilot Fax 23 Om faxgruppemeddelelser Send en faxgruppemeddelelse, hvis du vil sende en gruppe en faxmeddelelse, der angår dem. Faxgruppelister oprettes af Systemadministrator. Faxgruppelister Hvis du ofte faxer oplysninger til den samme gruppe personer, skal du bruge en faxgruppeliste. En faxgruppeliste er en samling af faxmaskiner placeret andre steder. Når du sender en faxmeddelelse til en faxgruppeliste, indtaster du kun adressen på listen, men hver faxmaskine i faxgruppelisten modtager faxmeddelelsen. Bed Systemadministrator om en liste over faxmaskiner i hver faxgruppeliste. Hvis du har brug for en faxgruppeliste, skal du bede Systemadministrator om at oprette en til dig. Når du giver Systemadministrator oplysninger, skal de omfatte: navnene på modtagerne en liste over faxmaskinenumre navnet på faxgruppelisten Før du sender en faxgruppemeddelelse, skal du sikre dig, at Systemadministrator har oprettet faxgruppelisten, og at listen indeholder alle de faxmaskiner, der modtager faxmeddelelsen. Sådan sendes en faxgruppemeddelelse Norstar Voice Mail 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. 2 Tryk på AFSPIL for at afspille den aktuelle meddelelse, tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal videresendes. <dato> Fax:1 <<< STOP >>> Medd slut KOPIER SLET Kopier fax PKAS NÆSTE ANDR 3 Modtagelsesdatoen og fax-id-nummeret vises på displayet. 4 Tryk på KOPIER fi. 5 Tryk på PKAS for at videresende faxmeddelelsen til en anden postkasse. Indtal indled? JA NEJ 6 Tryk på NEJ. Indtal ikke en indledning, da faxgruppelistens modtagere ikke hører taleindledninger. Pkas: ADR AFBRYD 7 Indtast nummeret på faxgruppelisten.

24 24 Brugervejledning til CallPilot Fax <Glist-navn> MULI CC SEND 8 Tryk på SEND for at sende faxmeddelelsen, tryk på MULI for at tildele indstilllinger for meddelelseslevering, tryk på CC for at sende meddelelsen til en anden modtager. Se CallPilot Oversigt, hvis du ønsker oplysninger om leveringsindstillinger. 9 Tryk på for at afslutte sessionen. Sådan sendes en faxgruppemeddelelse CallPilot 1 Tryk på. Følg taleprompterne displayets tastindstillinger på telefonen for at åbne postkassen. Meddelelse slut SVAR SLET NÆSTE Meddelelse slut UDSKRIV SLET NÆSTE Til: NAVN SPEC ANNU Til: NAVN SPEC ANNU Tom INDT Meddmuligheder HASTR PRIV ANDR Medd lev 2 Tryk på AFSPIL for at afspille den aktuelle meddelelse, tryk på fl, indtil du finder den fax, der skal videresendes. 3 Tryk på for at videresende meddelelsen. 4 Indtast gruppelistenummeret, og tryk på OK. 5 Tryk på, når du har indtastet alle de adresser, du vil sende meddelelsen til. 6 Hvis du vil vedhæfte en talemeddelelse, skal du trykke på INDT fi og indspille meddelelsen. Eksterne gruppelistemodtagere modtager ikke taleindledninger i faxmeddelelser. 7 Hvis du vil vedhæfte meddelelsesindstillinger, skal du trykke på for at tildele meddelelsesindstillinger. 8 Tryk på for at sende meddelelsen. 9 Tryk på for at afslutte sessionen.

25 Brugervejledning til CallPilot Fax 25 Tilføjelse af specialtegn til et faxtelefonnummer Følg taleprompterne, tryk på TILF for at føje specialtegn til et faxtelefonnummer. Bemærk! Hvis du tilføjer specialtegn, skal du ikke trykke på tastaturtasterne for at indtaste # for at indtaste *. Tryk på tasten lige under indstillingen på en displaytelefon med to linjer, lyt til taleprompterne. Tryk på For at CIF genoptage tilføjelsen af cifre til destinationens telefonnummer. PAUS indtaste en tidsangivet pause, der vises som P på displayet. Pauser er fire sekunder lange. genkende klartonen (bagved PBX). Specialtegnet for genkendelsesklartonen vises som D på displayet. fi ANDR # indtast #. fl ANDR * indtaste *. TONE genkende klartonen (bagved PBX). Specialtegnet for genkendelsesklartonen vises som D på displayet. annullere og prøve igen.

26 26 Brugervejledning til CallPilot Fax

BRUGSANVISNING. FAX-T104 Serie FAX-T106 Serie

BRUGSANVISNING. FAX-T104 Serie FAX-T106 Serie BRUGSANVISNING FAX-T104 Serie FAX-T106 Serie Hvis du har brug for at kontakte kundeservice skal du udfylde følgende oplysninger til fremtidig brug: Modelnummer: FAX-T104, FAX-T106 Serienummer:* Købsdato:

Læs mere

Brugervejledning. 9362080 4. udgave DA

Brugervejledning. 9362080 4. udgave DA Brugervejledning 9362080 4. udgave DA OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet NHL-10 er i overensstemmelse med bestemmelserne i følgende direktiv fra

Læs mere

Brugervejledning til Nokia 5140. 9230238 1. udgave

Brugervejledning til Nokia 5140. 9230238 1. udgave Brugervejledning til Nokia 5140 9230238 1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet NPL-5 er i overensstemmelse med bestemmelserne i følgende direktiv

Læs mere

HP Officejet 4630 e-all-in-one series

HP Officejet 4630 e-all-in-one series HP Officejet 4630 e-all-in-one series Indholdsfortegnelse 1 Hjælp til HP Officejet 4630 e-all-in-one series... 1 2 Lær din HP Officejet 4630 series at kende... 3 Printerdele... 4 Kontrolpanel og statusindikatorer...

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Kom godt i gang med det grundlæggende

Kom godt i gang med det grundlæggende Kom godt i gang med det grundlæggende Kom godt i gang Tobii Communicator Kom godt i gang med det grundlæggende Gælder for Tobii Communicator Version 4.6 og nyere. Ret til ændring af indholdet uden forudgående

Læs mere

1. Installation Installation 1 2 3 4 2

1. Installation Installation 1 2 3 4 2 TomTom ONE/XL/XXL 1. Installation Installation 1 2 3 4 2 5 6 5 6 + 7 2 SEC 8 1 2 3 3 1 2 3 180 4 5 4 2. Æskens indhold Æskens indhold a TomTom ONE/XL/ XXL b EasyPort TM -holder c Biloplader d RDS-TMC-trafikmodtager*

Læs mere

Vejledning til at ligge billeder ind på Jerslev gruppes hjemmeside.

Vejledning til at ligge billeder ind på Jerslev gruppes hjemmeside. Vejledning til at ligge billeder ind på Jerslev gruppes hjemmeside. Først skal du åbne Windows Internet Explorer da dette program kan køre gruppen hjemmeside 100 %, du skal kigge ind på www.spejdernet.dk/jerslev

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU SMS OG MMS

SÅDAN BRUGER DU SMS OG MMS SÅDAN BRUGER DU OG I vejledningen bruger vi en Nokia 7370 som eksempel til at vise, hvordan man bruger en mobiltelefon. Vejledningerne kan variere fra mobil til mobil, og det er altid en god idé at læse

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE RÅD ANGÅENDE BRUGEN AF GPS'ER.

GRUNDLÆGGENDE RÅD ANGÅENDE BRUGEN AF GPS'ER. Søgespor Hvordan? (udgave 1.0) side 1 af 20 SØGESPOR HVORDAN? Af Glenn Abramsson Som de fleste ved, så består en stor del af det arkæologiske arbejde i at indsamle data, også data om hvordan data er blevet

Læs mere

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold Kom godt i gang Indhold Indledning.....2 Hovedmenu.....4 Oprettelse af brugere.....6 Organisationer og personer.....9 Aktiviteter... 11 E-mails... 14 Tilbud salgspipeline... 16 Enkle tilpasninger... 18

Læs mere

DX800. DX800 A all in one. A all in one GIGASET. INSPIRING CONVERSATION.

DX800. DX800 A all in one. A all in one GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. DX800 A all in one A all in one DX800 GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. Gigaset DX800A all in one din smarte telefon Gigaset DX800A all in one din smarte telefon... med overbevisende indre og ydre værdier.

Læs mere

Cat S50 Smartphone Brugervejledning MIL SPEC

Cat S50 Smartphone Brugervejledning MIL SPEC Cat S50 Smartphone Brugervejledning MIL SPEC Læs brugervejledningen, inden du går videre Sikkerhedsforanstaltninger Læs sikkerhedsforholdsreglerne nøje for at sikre, at du bruger mobiltelefonen rigtigt.

Læs mere

Ansøger til videregående uddannelse med dansk CPR-nummer. Brugervejledning Optagelse.dk

Ansøger til videregående uddannelse med dansk CPR-nummer. Brugervejledning Optagelse.dk Ansøger til videregående uddannelse med dansk CPR-nummer Brugervejledning Optagelse.dk Ansøger til videregående uddannelse med dansk CPR-nummer Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen,

Læs mere

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk På www.tolkebooking.dk kan du booke tolk på nettet. Er du allerede kunde hos CFD Vi lukker langsomt op, så I starten er det kun kunder der har modtaget et brugernavn

Læs mere

Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler Brugervejledning Indledning Testafvikling

Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler Brugervejledning Indledning Testafvikling Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler Brugervejledning Indledning Testafvikling Version 1-1-1-2-1 (januar 2015) Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent] [jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent] Opret jobagent Hvad er en jobagent En jobagent gemmer information om den type job, du søger efter, når du er inde i menuen under 'Find job'. En jobagent gør

Læs mere

GT-I9000. Brugervejledning

GT-I9000. Brugervejledning GT-I9000 Brugervejledning Sådan bruges vejledningen Tak, fordi du har købt denne mobiltelefon fra Samsung. Denne telefon giver dig mobilkommunikation i høj kvalitet og underholdning baseret på Samsungs

Læs mere

Manualen til O-service

Manualen til O-service Manualen til O-service En vejledning for alle brugere og administratorer Af Flemming Aa. Bruun Farum Orienteringsklub Indholdsfortegnelse 1.Introduktion...3 2.De gængse funktioner...4 Logge på og af O-service

Læs mere

sådan gør du... [opret dit CV]

sådan gør du... [opret dit CV] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV] og jobønsker Opret CV og Jobønsker på jobnet Når du skal oprette et CV på Jobnet.dk, skal du være oprettet som bruger på Jobnet med Min side. 1. Er du allerede

Læs mere

Brugervejledning til Nokia E72. 5.1. udgave

Brugervejledning til Nokia E72. 5.1. udgave Brugervejledning til Nokia E72 5.1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING NOKIA CORPORATION erklærer herved, at udstyret RM-530 overholder de væsentligste krav og øvrige relevante bestemmelser i Direktiv 1999/5/EF.

Læs mere

Bestilling af handicapkørsel - sådan gør du

Bestilling af handicapkørsel - sådan gør du Bestilling af handicapkørsel - sådan gør du Handicapkørsel Som svært bevægelseshæmmet kan du få adgang til kollektiv trafi k, når du eksempelvis skal besøge familie eller til fritidsaktiviteter. Også selvom

Læs mere

maps + more Brugermanual Dansk

maps + more Brugermanual Dansk maps + more Brugermanual Dansk Oktober 2011 Skraldespanden med kryds over betyder, at i EU skal produktet afleveres et særligt sted, når det ikke længere skal anvendes. Det gælder selve enheden, men også

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 20. februar 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

Kom godt i gang med Zaptor. Brugervejledning

Kom godt i gang med Zaptor. Brugervejledning Kom godt i gang med Zaptor Brugervejledning Fold ud og få et hurtigt overblik over din Zaptor tilslutning (med kort) Zaptor-boks (med kort) ETHERNET Computer USB RF-IN Switch er kun nødvendig hvis du har

Læs mere

Brugervejledning til Nokia X6-00

Brugervejledning til Nokia X6-00 Brugervejledning til Nokia X6-00 5.4. udgave 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Sikkerhed 6 Om enheden 7 Netværkstjenester 8 Kom godt i gang 10 Taster og dele 10 Indsætning af SIM-kortet og batteriet

Læs mere

Brugervejledning til Nokia E52

Brugervejledning til Nokia E52 Brugervejledning til Nokia E52 6.1. udgave 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Sikkerhed 5 Om enheden 6 Netværkstjenester 6 Om DRM (Digital Rights Management) 7 Søgning efter hjælp 9 Support 9 Hold

Læs mere

Brugervejledning Nokia 225

Brugervejledning Nokia 225 Brugervejledning Nokia 225 1.1. udgave DA Brugervejledning Nokia 225 Indholdsfortegnelse Sikkerhed 3 Kom godt i gang 4 Taster og dele 4 Indsæt SIM, batteri og hukommelseskort 4 Oplad batteriet 6 Lås tasterne,

Læs mere

ipod Oversigt over funktioner

ipod Oversigt over funktioner ipod Oversigt over funktioner 2 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 4 ipod i grundtræk 5 Kast et blik på ipod 5 Bruge betjeningspanelet til ipod 7 Slå betjeningspanelet på ipod fra 8 Bruge menuerne på ipod 9

Læs mere

Vejledning. - Tast-selv modul til Automatisk kortbetaling via Betalingsservice. Version 1.0. Nets A/S. Lautrupbjerg 10.

Vejledning. - Tast-selv modul til Automatisk kortbetaling via Betalingsservice. Version 1.0. Nets A/S. Lautrupbjerg 10. Vejledning - Tast-selv modul til Automatisk kortbetaling via Betalingsservice Version 1.0 Nets A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup DK T +45 44 68 44 68 F +45 44 86 09 30 www.nets.eu Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere