EXTRA POSTEN UGE 31 MANDAG DEN 30. JULI 2012 NAKSKOV AVISEN LANG FREDAG & ÅBENT TIL KL FREDAG D. 3. AUGUST

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EXTRA POSTEN UGE 31 MANDAG DEN 30. JULI 2012 NAKSKOV AVISEN LANG FREDAG & ÅBENT TIL KL. 21.00 FREDAG D. 3. AUGUST"

Transkript

1 EXTRA POSTEN UGE 31 MANDAG DEN 30. JULI 2012 NAKSKOV AVISEN LANG FREDAG & FREDAG D. 3. AUGUST ÅBENT TIL KL

2 PROGRAM Fredag d. 3. august Butikkerne holder åbent til kl NAKSKOV AVISEN AXELTORV Rådhus forhallen: Lolland Bibliotekernes Digitale Bibliotek viden til tiden I den Underjordiske Fotoudstilling Mental tilstand V/ Torben R. Petersen Byrådssalen: Nakskov 31, film og fortælling ved Søren Kolstrup Nakskov Garden underholder, march gennem Søndergade Nakskov Garden underholder ved Expert Den gamle smedje Mød Tennisklubben Gunfighters underholder (pause kl ) Loppesalg for private SKT. NICOLAI KIRKE Fernisering på kunstudstilling af Karl-Otto Hedal Trio Enna underholder Trio Enna underholder Aftengudstjeneste v/ Torben Jørgensen NYGADE Linedance ved Rodeo Angles Lolland Musikskole underholder Nakskov Amatørscene KLOKKETÅRNET Kl Nils Plys underholder HUSET, BLEGEN Koncert med Sonor Guitarduo Dørene åbnes kl Skibs- og Søfartsmuseet, Det Gamle Trykkeri og Nakskov Brandmuseum holder åbent Der vil flere steder i byen være salg af mad og drikkevarer. En opvisning i Linedance kan opleves i Nygade under Lang Fredag og Kulturnatten. Rodeo Angles med linedance Otte til ni medlemmer af Rodeo Angles vil under Lang Fredag og Kulturnatten i Nakskov fredag den 3. august optræde med Linedance. Samtlige dansere er damer, som træder dansen kl. 18 og igen kl. 19. Linedance er en kvik dans til festlig amerikansk musik. Begynderholdet lægger for med et par danse. Derefter kommer de lidt øvede og til sidst de veltrænede, som har helt fat i, hvad det går ud på. Af de trænede kommer der fem til seks dansere. Rodeo Angles har eksisteret FREDAG ÅBENT TIL KL. 21 siden 2009 og har nu tre instruktører i Linedance, Zumba og Zumbatonic for børn. Alle danser i Madeskovskolens gymnastiksal. Hver disciplin er god motion og tempoet sættes efter, hvem der er med på holdet. Der smedes om aftenen på torvet Der tages forbehold for ændringer og aflysninger. Nakskovs museer holder aftenåbent, når der fredag den 3. august er Kulturnat og Lang Fredag i Nakskov. Det vil sige, at man ind imellem handel og diverse kulturelle indslag kan gå på museum. De af Nakskovs museer, der holder aftenåbent, er Nakskov Skibs- og Søfartsmuseum, Det Gamle Trykkeri og Nakskov Brandmuseum. Endnu et museum medvirker. Det er Den Gamle Smedje, der rykker ud fra Tilegade til Axeltorv, hvor der etableres et intermistisk værksted. To smede kommer medbringende esse og armbolt samt hvad der ellers hører til smedefaget. De to vil smede hestesko og søm. De to uddannede vogn- og beslagsmede er 82 årige Valter Ib og formanden for Den gamle Smedie, Henning Larson. Sidstnævnte betragtes med sine kun 65 år som fagets lærling og bliver benævnt som knægt. Det kedelige julivejr har man i Den Gamle Smedie kunne mærke ved, at besøgstallet har været højt og at der har været god gang i salget af oldtidens dameknive og sjalsnåle. Damekniven havde enhver husmor i oldtiden i sin forklædelomme. Den blev brugt til at skære tråd over med og til alt andet i husholdningen. Jagtkroge og blomsterophæng hører også til de ting, smedene fremstiller i smedejern. Hvad smedene jævnligt får bestilling på er brudesko i jern. Det betyder lykke, at der ligger brudesko i jern ved kirken under vielsen. Til kobberbrylluppet skal parret have en halv brudesko. Normalt udgør staben i Den Gamle Smedie seks. Nu er en imidlertid langtidssygemeldt og et medlem er afgået ved døden. Til gengæld har man fået et andet ungt medlem, som kun er først i 60 erne. Faget som vogn- og beslagsmed er helt udgået.

3 NAKSKOV AVISEN 3 trio enna 2 gange på kirkepladsen På pladsen, der omgiver Skt. Nikolai Kirke i Nakskov, kan man under Lang Fredag og Kulturnatten den 3. august lytte til Trio Enna. Hele to gange optræder trioen, nemlig kl. 16,30 og kl. 19,30. Trio Enna består af sangerinden Annette Creutzberg, kgl. kapelmusikus Verner Nicolet på fløjte og organist Erik Lauge Mikkelsen, der i denne forbindelse spiller klaver. Trioen er altså en god sammensætning af stærke lokale kræfter. Ved den første koncert fremføres sommersange af bl.a. Carl Nielsen, August Enna og Heise, mens den anden koncert vil udnytte aftenstemningen med musik af bl.a. Hartmann, Enna og den lokale komponist Gunner Møller Pedersen. Trioen har sit navn fra komponisten August Enna, som blev født i Nakskov og som opnåede at blive verdensberømt for sin smukke musik. Trio Enna arbejder mest med danske sange, men krydrer også disse koncerter med lidt fransk nattestemning af Debussy og amerikansk højsommer af Gershwin. Trio Enna har en stærk lokal sammensætning. Set fra venstre organist Erik Lauge Mikkelsen, sangerinden Annette Creutzberg og kgl. kapelmusikus Verner Nicolet på fløjte. torvet igen åbent for familielopper Lang Fredag og Kulturnat fredag den 3. august er en god anledning til igen at åbne Axeltorv for børne- og voksenlopper. Stande med lopper kan være åbne for handel fra kl Hvad man skal gøre for at UDSALGET starter fredag d. 3. august kl. 9 Masser af stel -50% fra eget lager Rester af sommerens solbriller fra være med, er at rydde op i huset fra kælder til kvist og finde alt det, man aldrig bruger frem og bevæge sig til Axeltorvet for at få tingene solgt. Foruden effekter skal hver selv komme med bord, stol, parasol og pengekasse og finde sig en god plads, hvorfra der kan handles. Interesserede skal ikke tilmelde sig, men bare møde op for at etablere deres salgsbod den 3. august fra kl. 17. Er man det mindste i tvivl, kan Karina Nielsen, Extra Posten, kontaktes på tlf Initiativtagere til loppemarkedet er Nakskov Handel & Erhverv. UDSALGET Kummefryser Fra KR: Køleskabe Fra KR % RABAT NU KR Zanussi vaskemaskine ZWH7140P 7 kg., 1400 omdr. med display 2+2 års garanti Før 6.495,- Fortsætter KR AFHENTET Zanussi opvaskemaskine ZDF2010 Gorenje indbygningsovn BO7110, Hvid. 65 liter rumindhold KR Husk altid gratis levering og det gamle retur Østre Boulevard 5, 4900 Nakskov, tlf

4 4 NAKSKOV AVISEN SVENsK NATUR set MED DANsKE ØJNE FREDAG ÅBENT TIL KL. 21 Nakskov Kunstforening har til Kultursdagen fredag den 3. august en maleriudstilling i Skt Nikolai Kirke. Værkerne er af Karl-Otto Hedal. I sit hjem langt ude i de smålandske skove malede scenograf og teatermaler på Stockholms stadsteater, danskeren Karl-Otto Hedal ( ) det ene storslåede billede efter det andet af årstidernes gang, i landskabet omkring hans hus. Han udstillede aldrig billederne og kaldte aldrig sig selv for kunstner, men hans gode ven filminstruktøren Henning Carlsen fik en aftale i stand med Ljungbergmuseet, Ljungby, i det sydlige Sverige, om at vise Karl-Otto Hedals billeder. Næste udstillingssted blev, naturligt nok Johannes Larsenmuseet i Kerteminde og nu har vi så chancen for at opleve den svenske natur set med danske øjne. Udstillingen er tilgængelig i kirkens åbningstid indtil den 25 august. Fredag den 3 august er der fernisering fra kl. 16. Et af Karl-Otto Hedals fantastiske billeder, som indgår i udstillingen i Skt. Nikolai Kirke. Netværksted i rådhusforhallen Lolland Bibliotekernes netværksted - viden til tiden præsenteres under Lang Fredag og Kulturnatten i Naskov fredag den 3. august i Nakskov Rådhus forhal. Det sker fra kl Lolland Bibliotekerne fortæller om og demonstrerer forskellige muligheder på nettet. Det er ting som: Søg og find bøger, download film, lydbøger og e- bøger, links til anmeldelser og Palles Gavebod. LANG FREDAG DEN 3. AUGUST KL Vi sælger ud af de sidste SOMMERRESTER på gaden KOM OG GØR ET KUP! SØNDERGADE NAKSKOV TELEFON

5 PUMA EN ER LØS... SUPER SKARPE TILBUD Bolt Lite Før 600,- NU 399,- Puma sko Før 500,- NU 299,- Puma sko Før 500,- NU 249,- Puma Tee ass. str. drenge og herre T-shirt NU 89,- Puma sko AFTENSALG FREDAG D. 3. AUG. - HELE DAGEN NU junior - Før 500,- 249,- Helly Hansen jakker i junior str. ass. str. og farver Før 600,- NU 359,- Color Kids regntøj ass. str. - Før op til 350,- FRIT VALG 149,- Hummel gummistøvler Før op til 300,- FRIT VALG 149,- Nygade 1B 4900 Nakskov Tlf

6 Aftenåbent 70% på udsalgsvarer FREDAG D. 3. AUGUST HELE DAGEN 10% - på nye varer kl KIG IND... OG SE DE MANGE TILBUD Nygade 4 Nakskov 6 NAKSKOV AVISEN klassisk guitar til kulturnatten Huset bidrager til festlighederne til Kulturnatten i Nakskov fredag den 3. august. Denne aften går Huset på Blegen i Nakskov helt nye veje ved at indbyde til en klassisk guitarkoncert ved Sonor Guitarduo. Duoen er dannet af guitaristerne Mille Bureau fra Rødby og André Figueroa fra Brasilien. Begge bor i Barcelona. Duoen spiller et bredt repertoire af klassisk musik, nemlig barok, klassisk, spansk musik og tango. André Figueroa er uddannet guitarist ved universitetet i Uberlandia, Brasilien, hos Jodacil Damaceno og har taget solistklasse ved Det Kongelige Musikkonservatorium i Madrid hos Jorge Ariza. Mille Bureau er student fra Maribo Gymnasium, hvor hun fulgte musiklinien. Hun modtog guitarundervisning af Dominique Bureau og fulgte fra MGK i Nykøbing F., hvor hun blev undervist af Jesper Lutzhøft, Jacob Westh og Svend Melbye. Fra gik hun på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København med guitar som hovedfag. I 1998 tog hun Diplomeksamen. Hun er undervist af Lars Trier, Ingolf Sonor Guitarduo består af guitaristerne Mille Bureau fra Rødby og André Figueroa fra Brasilien. Olsen, Viggo Mangor, Kristian Buhl og Martin Sell. Fra studerede hun flamencologi, verdensmusik traditioner og spansk musikhistorie ved universitetet i Granada. Fra kom det til studier i guitar hos maestro Arnaldur Arnarson en la Escola D arts musicals Luthier, Barcelona, og fra arbejdede hun med solistklasse i guitar ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Lars Trier. Sin debutkoncert fik hun i juni Mille Bureau har deltaget i masterclass med guitaristerne David Russel, John Williams, John Mills, Carlos Bonell, Roberto Aussel, Elliot Fisk, Luis Zea, Eduardo Isaac, Marco Socias, Joaquin Clerch ect. Mille Bureau har videre deltaget som solist og kammermusiker i mange koncertsammenhænge bl.a. ved 7º symfoni af Mahler i Tivolis koncertsal, Barcelona guitar festival, Costa Brava guitarfestival, Rundetaarn, Aarhus Musikhus, Diversidades del sur med flamenco dans, La Sagrada Familia (Barcelona), Den franske alianze (Columbia), Museo Nestor (Gran Canaria), Teatro Rondon Pacheco (Brazil), Det danske kulturinstitut i Athen (Grækenland), museum for ny kunst (Oslo), Odsherred Kammermusikfestival, Maribo Musikforening, Vallparaiso i Mojacar ( Andalusien) ect. Mille Bureau har undervist ved forskellige musikskoler i Danmark og Spanien: Maribo Musikskole, Nykøbing F. Musikskole, Diesi (Barcelona), Di Aula (Barcelona), escuela municipal de música (Sant Celoni), Creu Alta (Sabadell), Santíssima Trinidad (Barcelona). Mille Bureau har givet masterclass i guitar og konferencer i flamencologi blandt andet ved Cervantes institut i Rio de Janiero samt arrangeret sommerkurser for profesionelle musikere i Barcelona. Tapas fra Rommel Da der er tale om en spansk aften i Huset vil man mod forudbestilling til Rommels Lune Hjørne kunne købe tapas og spanske vine. Dørene åbnes kl. 19 og fra kl. 19,30 vil der være tapas. Koncertbilletterne koster 100 kr. pr. styk. De kan købes i forsalg i Super Best Nakskov og i Butik Nicolai. Eventuelt resterende billetter sælges ved indgangen.

7 NAKSKOV AVISEN 7 58 børn deltog i Nakskov Tennisklubs sommerskole. Tennisklubben ta r match på torvet Nakskov Tennisklub vil bruge Lang Fredag & Kulturnat fredag den 3. august til en hvervekampagne på Axeltorv nærmere bestemt foran Jyske Bank. Her vil Tennisklubben opsætte net og gennemføre en match af alternativ art for medlemmer og folk udefra. Tennisklubben vil være der under hele kulturnatten fra kl Nakskov Tennisklub vil promovere tennissporten og vise, at tennis er et spil for alle, fortæller Morten Rasmussen, der er Holdkaptajn for Sjællandsserieholdet. Vi vil på Axeltorv være repræsenteret med juniores og seniores, så besøgende kan få en snak med en jævnaldrende. Desuden bliver der lejlighed til at se medlemmer spille og til selv at prøve et par bolde bl.a. til en konkurrence, hvor man skyder over nettet og vælter så mange kegler som muligt.nakskov Ternnisklub har p.t. 150 medlemmer. I klubben kan man glæde sig over en stor juniorafdeling. I samarbejde med Ungdomsskolen har man i skolernes sommerferie haft tennisskole, hvor 58 skolebørn deltog. Hvor der er stilstand i tennis andre steder, kan man i Nakskov bryste sig af at have medlemmer, som kører langt for at være med. En del af forklaringen kan være, at klubben råder over særdeles gode faciliteter både indendørs og udendørs. Der er gode omklædningsfaciliteter, opholdsrum og køkken. Som et NYT tiltag er der åbnet mulighed Nakskov Tennisklub har nogle fine faciliteter. for, at firmaer kan booke anlægget på timebasis i forbindelse med fx sommerfest eller personalearrangementer til rimelige priser både med og uden træner. Et godt samarbejde har resulteret i turneringer med Nykøbing F. Tennisklub. I Nakskov har man nogle rigtig gode træningstilbud til medlemmer. I samarbejde med Dansk Tennisforbund slår man fra først i august et slag for at få flere seniormedlemmer. Det kan handle om folk, som tidligere har været medlem, eller nye spillere. Tilbuddet lyder på otte timers tennistræning fordelt på fire lektioner og en gratis ketcher ved indmeldelse. Denne grundpakke får man for 200 kr. Nyt servicetilbud servicetilbud -- kun kun hos hos Panasonic Panasonic Center: Center: Nyt GRILL I GÅGADEN: Slagter Friis tænder op i grillen foran butikken til Lang Fredag. Her er der en række forskellige menuer med grillet kød, hvor man kan vælge mellem pølser, lam eller skinke. All-INclusIvE* Nyd dit nyehos Tv-Panasonic uden stress ogcenter: manualer.stort udvalg i... Kun Center: Nyd nye Tv uden og manualer. Nyt dit servicetilbud kun hosstress Panasonic læs mere på All-INclusIvE* Trio på NYHED NYHED Torvet5.999, 5.999,-- humørkort læs mere på Nyd dit nye Tv uden stress og manualer ,-6.999, læs mere på OL 2012 Incl. levering, installering, Incl. levering,indstilling installering, tilslutning, og tilslutning, indstilling 5 års produktgarantiog Incl. levering, installering, 5 års produktgaranti tilslutning, indstilling og 5 års produktgaranti 12 mdr. rentefri rentefri 12 mdr. rentefri 12 pr. mdr. md. 652,pr. md. 652,pr. md. 652,Månedlig ydelse 652 kr. over 12 md ,- NYHED - skal da ses Til publikum opsættes der borde og stole. Lasse Knudsen spiller bas, Jimmie Pinarbasi, vokal, guitar og cajonkasse, Lynge Wagner vokal og guitar. Trioen spiller akustisk musik bl.a. fra Y-2, John Mayer, Stones, Bob Dylan, Eagles, Rosted Kreuzfeldt og Sting. i HD 5.999, Trioen er sammensat til lejligheden. Egentlig var det Selected, der skullenyhed have spillet, men det lod 2.299,sig ikke gøre på grund af ferie. NYHED NYHED 2.299,-2.299, kvalitet Månedlig ydelse 652 kr. over 12 md. Fast årlig nom. rente 0%, ÅOP 19,78%, oprettelse 500 kr., adm. gebyr 25 kr./md. Total sum af ydelser kr. Finansieringen tilbydes af Dan-Aktiv A/S Panasonic 42 3D HD Ready Plasma TV med Smart Viera til aftenåbningen 3D plasma TV med 600Hz. Masser af online indhold ved tilslutning til internettet. Kan også betjenes via ipad eller smart phone NYHED Panasonic 42 3D HD Ready Plasma TV med Smart Viera TX-P42XT50Y Panasonic HD Ready PlasmaafPlasma TV med Panasonic 42 TVSmart med Smart Viera 3D plasma TV42 med3d 600Hz. Masser online indhold vedviera tilslutning til 899,- NYHED 3D plasma TV med 600Hz. Masser af online ved tilslutning til internettet. Kan også betjenes via ipad eller indhold smart phone internettet. Kan også betjenes via ipad eller smart phone TX-P42XT50Y 1.999,- TX-P42XT50Y Panasonic mikro anlæg med AirPlay Panasonic mikro system der kan hænge på væggen. CD, FM tuner, ipod dock, AirPlay, motor styret 2 vejs skydelåge. Fås i sort og hvid sc-hc57eg 20% Fast årlig ydelse nom. rente ÅOP12 md. Månedlig 652 0%, kr. over 19,78%, adm. Fast årlig oprettelse nom. rente500 0%,kr., ÅOP gebyr 25 oprettelse kr./md. Total ydel19,78%, 500sum kr., af adm. ser kr. Finansieringen gebyr 25 kr./md. Total sum aftilbydes ydelaf Dan-Aktiv ser kr. A/S Finansieringen tilbydes af Dan-Aktiv A/S NYHED GEERTSEN NYHED RADIO 1.999, Axeltorv 8 - Nakskov , Panasonic 3D Blu-ray afspiller Super tynd 3D Blu-ray afspiller, slot-in drev, ultra hurtig afspilning, DLNA, Viera Connect portal, Panasonic smartphone remote app, 2D3D conversion, NAS kompatibel DMP-BDT320EG EFTF Nakskov Handel & Erhverv har til sommerens lørdagsunderholdning den 4. august engageret Jimmi, Lynge & Lasse til på Axeltorv at spille akustisk musik. Det foregår fra kl. 10,30-12,30. Panasonic kompakt kamera Smart prisbilligt kamera der er nemt at betjene. DMc-s2EP-K Desuden 10% på alle varer i butikken. NYHED NYHED 899,-899,

8 8 NAKSKOV AVISEN NAKSKOV AVISEN 8 Utroligt at tænke på, det er en model i størrelsesforholdet 1:16 eller 1:14. Trucker-træf ved Spar Lolland -SPAR LOLLAND holder åbent til kl. 21 fredag den 3. august, fortæller Kirsten Jørgensen fra SPAR LOLLAND i Nakskov. Der bliver dog ikke tale om traditionelle bankforretninger, idet vi har allieret os med en gruppe modelbilsentusiaster, som præsenterer en håndfuld af deres modelbiler primært lastbiler. Rent faktisk drejer det sig om modelbiler, hvor alt er bygget op i hånden, og derefter malet og dekoreret, så mange af bilerne ligner tro kopier af rigtige lastbiler. Kirsten Jørgensen oplyser, at 6-8 modelbyggere vil etablere en større afspærret bane på gade og fortov foran SPAR LOLLAND i Nygade. I løbet af aftenen vil man kunne nyde synet af det fjernstyrede legetøj, som præsenteres på banen. Synet af bilerne er selvfølgelig en oplevelse i sig selv, men også lydmoduler som er bygget ind i bilerne gør dem virkelighedstro størrelsen taget i betragtning. Gearskift, baksensorer, og tudehorn samt lyden fra trykluftbremserne er medvirkende til at lastbilerne stort set kun adskiller sig på størrelsen fra rigtige lastbiler. Bilernes modelforhold er 1:16 eller 1:14. Kasper Lund Larsen fortæller om modelbygning, at der går rigtig mange timer med at bygge f.eks. en lastbil. Først skal mærket vælges, og som med rigtige lastbiler er der mange forskellige holdninger og meninger om, hvilket mærke man vil køre i! Derefter skal det vurderes om man er til sættevogn med forskellige lastemuligheder eller måske en model med 4/6 akslet anhænger. Dele og komponenter skal bestilles hjem. I RC Truckteam har man også modeller af Falckbiler, gravkøer, tanks og meget meget mere. Når en bil bygges op, sker det oftest efter et af de mange kataloger som findes med et utal af mulige tilbehørsdele. Når bilen er samlet skal den males, og den sidste finish skal monteres. Komponenter tæller bl.a. små rotorblink samt. servoog olietrykspumper til at drive f.eks. tippelad. En typisk model-lastbil koster nemt kr. Hertil kommer de mange timers arbejde. Hvis du er interesseret i modelbiler, vil det således være en rigtig god ide at komme forbi SPAR LOLLAND til Lang Fredag. Kirsten Jørgensen tilføjer: Hvis man ikke er interesseret på forhånd, så er der stor risiko for, at man bliver grebet af de flotte biler, når man ser alt det dyre legetøj køre rundt på banen.. Stemningsfuld gudstjeneste Til Kulturnatten er der tradition for en gudstjeneste i Skt. Nikolai med sognepræst Torben Jørgensen som prædikant. Til traditionen hører, at kirken er oplyst med levende lys. Gudstjenesten er i år fredag den 3. august kl. 21,15, så alle trods Lang Fredag og diverse andre aktiviteter i Nakskov denne dag kan slutte af på denne stemningsfulde måde. Lohse har fået solstik - så nu skal alt udsalg væk! SOMMERKUP Frasorteret badetøj 50% Gælder fra mandag den 30. juli Missya BH & trusser FRIT VALG 50.- T-shirts & toppe FRA 50.- Nu gælder udsalget også rester af sommertøj og badetøj... FRA Stumpebukser FRA Overtøj

9 SOMMERTILBUD HUMMEL BADESANDAL TILBUD 99,- FREDAG D. 3. AUGUST KL FRASORTERET TØJ PR. DEL 150,- 100,- 50,- H2O TASKER TILBUD 150,- CYKELHJELM TILBUD 250,- CYKELTØJ Sætpris (kort) 600,- Sætpris (lang) 700,- LØBEJAKKE TILBUD 350,- FRED PERRY TILBUD 500,- MASTER REGNTØJ Sæt (børn) 399,- Sæt (voksen) 499,- ADIDAS TILBUD 400,- HUMMEL RETRO TILBUD 150,- REST STR. RULLESKØJTER -50%

10 10 NAKSKOV AVISEN shoes night Udsalgets sidste herresko Spar 50% af normalprisen Alle nye sko og støvler til damer, herrer og børn Spar 20% Fredag d. 3. august kl Udsalgets sidste damesko Spar 75% af normalprisen Søndergade 40, 4900 Nakskov, tlf Svend Erik Lohse og Poul Erik Østergaard er blandt de medspillende. Amatørscenen spiller på Nytorv Ved den kommende kulturnat i Nakskov fredag den 3. august vil komiteen for Kulturnatten forsøge at skabe en café-stemning ved Nytorv, så publikum også på det sted kan nyde noget at drikke og slappe lidt af, mens de bliver underholdt med musik og sang. Underholdningen er lagt i hænderne på Nakskov Amatørscene og Lolland Musikskole, men da sidstnævnte ikke har igangværende aktiviteter grundet ferien, bliver det hovedsagelig Nakskov Amatørscene med venner, der vil tage sig af det. Underholdningen starter klokken 18, hvor Greyhounds spiller nogle af de gode gamle popsange. Greyhounds består af Bjarne Andersen (musikskolen) og Poul Erik Østergaard (Amatørscenen). I dagens anledning vil duoen være udvidet med nogle gode venner. Klokken 18,30 overtager Amatørscenen pladsen med et uddrag fra den seneste kabaret Danske Filmtoner. Som titlen antyder drejer det sig om melodier fra danske film. Kabareten blev spillet på Lienlund i april i år. Gæsterne på stedet var meget glade for genhøret med de mange sange. Vi har jo alle gået rundt med en sang i hovedet, der ikke vil ud igen. Ofte er den fra en film, og det er som om melodier fra filmen holder længere uden at blive slidte. -Kabareten blev bygget op omkring filmene, og fra en uendelighed af gode filmmelodier måtte man begrænse sig til de ældre danske film, men det bliver melodierne jo ikke ringere af, siger Poul Erik Østergaard. I kabaret-underholdningen deltager Anne Lillegaard, Joan Truelsegaard, Johnna Østergaard, Svend-Erik Lohse og Poul Erik Østergaard. Orkesteret bemandes af Bjarne Andersen, Thomas Bruun og Peter Storgaard. På trods af ferietiden vil Musikskolen forsøge at samle nogle elever til at give smagsprøver på deres kunnen, og det vil foregå efter kabareten. Klokken ca. 19,30 tager man det hele forfra igen, og forventer at underholdningen slutter kl. 21.

11 NAKSKOV AVISEN 11 Støt Kræftens Bekæmpelse i 2tal 2tal - K.P. Radio, Nygade i Nakskov, har gennem sit Erhverspartnerskab i Kræftens Bekæmpelse skabt en ganske pæn samling af litografier af kendte kunstneres værker. Som medlem får man én gang om året en litografi. Nogle er nok havnet privat hos ansatte, men syv af værkerne har været gemt hen på lageret. Det vil man i butikken nu gøre noget ved. Derfor kan interesserede til Lang Fredag & Kulturnat i Nakskov fredag den 3. august, hvor der er åbent til kl. 21, komme ind i forretningen og give sit bud på en eller flere af litografierne. Hver litografi repræsenterer en værdi af ca kr. Holdningen i 2tal - K.P. Radio er derfor, at budene mindst skal være på 500 kr. Hele beløbet, der kommer ind ved salg af billederne, går til Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling. Formanden for Lokalafdelingen, Jørgen Nørgaard Jørgensen oplyser, at pengene skal bruges på lokalarbejde. Det kan være til solsejl til daginstitutioner, måske indretningen af Nakskov Akut- og Sundhedshus. Her får Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling en orienteringsstand. Per Friis, 2tal - K.P. Radio, fortæller, at litografierne vil være ophængt rundt omkring i butikken fra torsdag den 26. juli. Fra den dato kan folk komme og aflevere deres bud. Til aftenåbningen ca. kl. 20,30 bliver litografierne solgt for højeste bud. 2tal - K.P. Radio, ringer til de, der har indleveret det højeste bud. Kunstnerne bag litografierne er Thomas Eje, Leif Sylvester, Maleno Heerup, Helve Vanggaard, Kristian von Hornsleth, Gorm Eriksen og Lars Nørgård. Per Friis, 2tal - K.P. Rdio, og formanden for Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling, Jørgen Nørgaard Jørgensen med en part af litografierne. I forgrunden instruktøren P.Trier Petersen, der gør klar til optagelse foran Nakskov Rådhus. Billedet er taget af Ny Dags fotograf Erik Hansen og venligst udlånt af Nakskov Lokalhistoriske Arkiv. søren kolstrup om oprøret 1931 Byrådssalen i Nakskov er rammen om oprøret i 1931, hvor arbejdsløse i Nakskov gik til modstand mod nedskæringer i hjælpekassen og hvor det kom til kamp med politi og militær. Der bliver til Lang Fredag og Kulturnatten i Nakskov den 3. august lejlighed til at se P. Trier Petersens film Rejs dig Emil Koch. Den blev indspillet med aktører fra Nakskov som medvirkende. Kl. 17 giver lektor Søren Kolstrup en kort introduktion til forholdene omkring oprøret. Søren Kolstrup har bl.a. skrevet bogen Nakskov 31. I forbindelse med denne aktivitet viser Nakskov Lokalhistoriske Arkiv en udstilling om oprøret i Nakskov. FREDAG ÅBENT TIL KL. 21 UDSALGS Slutspurt 70% på ALLE udsalgsrester KUN FREDAG - MEN HELE DAGEN: 10% (Gælder ikke i forvejen nedsatte varer) 24 - på alle de nye efterårsvarer Måneds Menu august Lille prt. 45,- Stor prt. 50,- Husk der kan købes klippekort 1/8 Grillkylling m/ kartoffelbåde, salatmayonnaise, agurkesalat 2/8 Okseculotte m/ kartofler, skysauce, grønt 3/8 Frikadeller m/ kartoffelsalat (Helstegt pattegris til aftenåbent) 4/8 Tarteletter m/ hønsefyld, kartofler 5/8 Lukket 6/8 Biksemad m/ spejlæg 7/8 Dagens fisk m/ tilbehør 8/8 Grillkylling m/ kartoffelbåde, salatmayonnaise, agurkesalat 9/8 Provencesteg m/ kartofler, vildtsauce, grønt 10/8 Langtidsstegt svineskank m/ ris, paprikasauce 11/8 Italiensk rullesteg m/ kartofler, pebersauce 12/8 Lukket 13/8 Forloren skildpadde m/ æg 14/8 Ramsløgmarineret skinke m/ kartoffelbåde, rødvinssauce 15/8 Grillkylling m/ kartoffelbåde, salatmayonnaise, agurkesalat 16/8 Gullasch m/ mos, grønt 17/8 Boller i karry m/ ris 18/8 Glaseret skinke m/ flødekartofler, grønt 19/8 Lukket 20/8 Lasagne m/ mixet salat 21/8 Kæmpegryden kommer frem 22/8 Grillkylling m/ kartoffelbåde, salatmayonnaise, agurkesalat 23/8 Forloren hare m/ kartofler, tyttebærsauce, grønt 24/8 Flæskesteg m/ kartofler, skysauce, rødkål, agurkesalat 25/8 Oksesteg m/ kartoffelbåde, bearnaisesauce, grønt 26/8 Lukket 27/8 Krebinetter m/ kartofler, hvid sauce, grønt 28/8 Koteletter i fad m/ tomatsauce, ris 29/8 Grillkylling m/ kartoffelbåde, salatmayonnaise, agurkesalat 30/8 Spareribs m/ halve bagte kartofler, coleslaw 31/8 Peberstegt nakkesteg m/ kartofler, bearnaisesauce, grønt Husk... du kan altid købe kaffe, ostemadder, sandwich samt smørrebrød ROMMEL S - lune hjørne Ø. Boulevard Nakskov Tlf SANDWICH Kæmpe salatbar 20,- 30,- 40,- 30,- Du kan spise maden i huset eller tage det med hjem. Åbningstider: Man.-fre.: kl Lørdag kl Søndag lukket

12 12 NAKSKOV AVISEN TV-journalist fra lokalkanalen HL, Elsebeth Iver får en snak med Per Friis, 2tal - K.P. Radio, om hvor enkelt, det er for seerne, med overgangen fra analogt til digitalt TV. Fotografen var Kim Hemmingsen. HLTV kom med go forklaring i 2tal HLTV lukker ned analogt HLTV gæstede forleden 2tal - K.P. Radio som en af tre radio-/tv-foretninger på Lolland-Falster. Der blev optaget fra forretningen. Ønsket med de tre forretningsbesøg er at orientere seerne om, hvad man gør, når HLTV lukker ned analogt på fællesantenne. Når det sker, melder der sig spørgsmål som: Kan man så tage udsendelserne digitalt? Er mit TV indstillet korrekt? Vi kan til forbrugerne oplyse, at HLTV vil sende på Programplads 97. Det kan også ses digitalt på egen antenne på Programplads 22. Det var den 15. juli i år, HLTV gik fra analogt til digitalt TV. Er forbrugerne det mindste i tvivl om, hvad de i den forbindelse skal gøre, kan man i 2tal - K.P. Radio høre nærmere. Det var journalist Elsebeth Iver fra HLTV og en fotograf, der besøgte 2tal - K.P. Radio, Nygade i Nakskov. Elsebeth Iver har været tre år ved DK4, hvor hun bl.a. havde udsendelsesrækken Så er der kaffe og Ivers Pusterum. Elsebeth Iver er gammel Bakkesangerinde. HLTV sender i området fra Nakskov til Sjællands Odde, hvilket vil sige, at kanalen har potentielle seere. Det er gratis at se TV fra den lokale station, som tidligere hed Kanal Øst. Kanalen sender tirsdag fra kl ,30 samt søndag fra kl. 12, Fra kl torsdage står Jimmilaen for programmet. På kanalen kan man i øvrigt se en elektronisk programoversigt. Vi kan oplyse, at hvis De gik glip af udsendelsen, kan man gense den i 2tal - K.P. Radios vinduer til aftenåbningen den 3. august. DJ Chrelle og SMagsprøver Fire firmaer har slået sig sammen om et større arrangement udenfor Byens Ure & Guld i Søndergade. De fire firmaer er Lolland Isenkram ApS/X-tra og Cosmetic Fashion begge ved Dennis Nilsen, Byens Ure & Guld ved Den mere rå Chrelle Tommi Ewers og Skovridergaarden ved Joop van Galen og Alex Pedersen. Dennis Nilsens personlige kendskab til Chrelle, som er Danmarks bedste DJ og som har flere awards bag sig, er forklaringen på, at han kommer og optræder til Lang Fredag og Kulturnatten i Nakskov den 3. august. Chrelle har spillet rundt omkring på flere store steder i verden. Chrelle er en af de mest erfarne og farverige DJ s på den danske klub-scene. Med en energi og udstråling, som smitter af på alt og alle omkring ham, er han absolut en oplevelse. Han spiller de fleste genrer, som om han aldrig har gjort andet. Hans helt store passion er House, henover Mainstream og til de helt store overraskelser. Endvidere er hans tekniske kunnen på et niveau for sig selv, og hans fornemmelse for gulvet og for hvad folk vil have er spot on. Chrelle har også lavet en del remixes samt egne tracks med blandt andre: Puls, Inez, Phillip (fra Dansk Melodi Grandprix), Rasmus Seebach, Boy George, Danseorkestret og Infernal. Skovridergaarden med smagsprøver Skovridergaarden er med og byder om aftenen udenfor Byens Ure & Guld på små smagsprøver af grillet steak og en lille smagsprøve på øl fra Krenkerup. Kødet svarer til det, man får i Skovridergaarden, når man bestiller en sommersteak. Det kan også fås som diner transportable. Som noget helt ekstraordinært har Skovridergaarden indhentet godkendelse til at sælge denne meget fine oksefilet som råt kød fra Skovrdergaarden. Alle kan komme og købe dette meget fine kød. Til Lang fredag og Kulturnatten kan interesserede i Skovridergaardens stand med smagsprøver for 50 kr. købe et kort og dagen efter komme i Skovridergaarden for at hente et så stort stykke kød, som de har bestilt. Kvaliteten taget i betragtning er prisen på 150 kr. pr. kg bemærkelsesværdig lav. Chrelle er Danmarks bedste DJ

13 Colourplus hedder vi nu efter giftemålet... Vi er stadig nygifte... Vi er nu endelig samlet under samme tag Højevej 30-32, Nakskov (ved siden af Jysk) Det er os fra : Sadolin Farver, Søndergade 20, Nakskov Gardin afdelingen, Søndergade 20, Nakskov og Sana Gulve, Strandfogedvej 5, Nakskov Samtidig har vi etableret håndværkernes grossistcenter sammmen med Clean Care rengøringscentret - Disse 5 specialer vil vi gerne vise frem. Vi har masser af gode tilbud til dig... Helulden berber Ege Quatro med dobbelt skumbagside. Luksustæppet til stuen eller værelserne. Sælges i beige, 400 cm. bredde. Normalpris pr. m 2 kr. 412,- VOR PRIS pr. m Cantana berber 100% Cantana fibre, der tåler det stort slid. Sælges i grå og antracit. 400 og 500 cm. bredde. VOR PRIS pr. m Se hele vores udvalg af tæpper - helt ned til 69,- pr. m 2 på lager Gardinafdelingen: Solafskærmning Lamelgardiner Rullegardiner Plisségardiner Stof til nye gardiner SOMMERTILBUD...-20% Trægulve - med det sidste nye kliksystem. Ask parket 14 mm. Kvalitet Robust, hvidpigmenteret, matlak. Pr. m 2 kr. 529,- VOR PRIS pr. m Eg Plankegulv 14 mm. Natur, europæisk træ, matlak. Pr. m 2 kr. 939,- VOR PRIS pr. m men se vores store lager i trægulve ENGANGSTILBUD Granit vinduesplade 125 x 30 x 2 cm. i antracit. PR. STK Flotte vinyler Stort restparti luksus vinyler. Skal ses! Sælges i 400 cm. bredde. Før op til pr. m 2 kr. 269,- VOR PRIS pr. m DEMIDEKK DEKKBEIS Anvendes som dækkende træbeskyttelse. Høj farve & glansholdbarhed. Klassisk træbeskyttelse med lange vedligeholdelses intervaller. 999,- DEMIDEKK ULTIMATE glansstabilitet endnu mere effektiv imod overfladeskimmel. 9 liter. Vejl. Før 1989,- pris: NU: SPAR 500,- 1989,- 1599,- Højevej Nakskov Tlf / Fax Disse tilbud er gældende indtil 11. august 2012 MAL 2 GANGE SAMME DAG

14 14 NAKSKOV AVISEN Gunfighters spiller på Axeltorv. Gunfighters med go e gamle For 50 år siden var Gunfighters dem, man gerne lyttede til på Vestlolland. Orkestret bestod af seks gutter på år. Alle tog de livlig del i foreningslivet og hver især arbejdede de enten på Nakskov Skibsværft eller Nakskov Maskinfabrik. Det gjorde at de var kendte ansigter lokalt og at man meget gerne ville lytte til deres musikalske udfoldelse først med 50 er og 60 er, senere også med 70 er musik. Gunfighters gik ofte på scenen i Forsamlingsbygningen, Dannemare Forsamlingshus, Hotel Skandinavien m.v. Publikum elskede dem. Da de seks orkestermedlemmer blev voksne, spredtes de for alle vinde i Danmark og blev først samlet igen i 2003, hvor der i Nakskov blev arrangeret Hjemveferie. Ved den lejlighed blev Ole Rasmussen spurgt, om han troede, han kunne samle Gunfighters igen. Der var gået 38 år, men det mente han nok. Han havde allerede forbindelse med nogle stykker og alle længtes de efter at spille sammen påny. Til nytår 2002/2003 mødtes de og spillede til de var trætte. Siden da har de ca. hveranden måned sat hinanden i stævne og brugt en dag på at spille sammen. Til Lang Fredag i Nakskov har man skikket bud efter dem og de har gerne stillet op til endnu en koncert. Nu er alle seks fyldt 65 år. men stadig elsker de at optræde med deres gode gamle repertoire, så de kommer igen til Nakskov fredag den 3. august, hvor der er Lang Fredag og Kulturnat. Gunfighters spiller på Axeltorv fra kl. 18. Orkestermedlemmerne er: Ole Rasmussen, trommer, Jørgen Smask Hansen, forsanger, Jens Peter Hansen, guitar, Henning Musse Jensen rytmeguitar, Bent Nielsen, sologuitarist, og Alex Starsec, basguitarist. Varme sommertilbud fra XL-BYG Heat Beads grillbriketter 10 kg Weber Q 320 sort 2 brændere i rustfrit stål. Fastmonteretet rullevogn, 2 sammenklappelige arbejdsborde. Elektronisk gastænding, lys i håndtag samt brødhylde. Grillareal 46 x 65 cm. KUN Galvaniseret KUN I XL-BYG Kosan Gas 10 kg eller 11 kg gas. Ekskl. flaske FRIT VALG Tilbuddene gælder fra søndag d. 29/7 til lørdag d. 4/ Hr. Plys tryller ved Klokketårnet Lang Fredag og Kulturnat i Nakskov bliver også en fest for børnene. Bl.a. kommer Hr. Plys og underholder ved Klokketårnet kl. 19 den 3. august. Hr. Plys snyder dig velkommen og Hr. Plys gør det sjovt at blive snydt. Hr. Plys er nemlig Danmarks eneste snydekunstner. Han har samlet alt det bedste fra sine mange optrædener til et gennemført og top professionelt show. Det er underholdning af højeste klasse, når Hr. Plys snyder sit publikum med charme, selvtillid og glimt i øjet. Han er sjov, han er levende og leverer tempofyldt underholdning lige så hatten passer. Hr. Plys kan tryllebinde i ordets bogstaveligste forstand og har i mere end 20 år underholdt både børn og voksne i Lalandia såvel som mange andre steder i landet. Med karisma og guldsko har han publikum i sin hule hånd, når han optræder. Hr. Plys laver ballondyr som ingen andre. På årsbasis bliver det rundt regnet til ballondyr. Der er fuld fart og fest over feltet, når Hr. Plys turnerer Danmark rundt. Med mere en 300 shows årligt, er han en af de få kunstnere, der indenfor branchen er fuldtids kunstner. En oplevelse med Hr. Plys husker ens børn og børnebørn, så man sammen Hr Plys evner at more hele familien. har noget at more sig over. Arrangør af showet med Hr. Plys er Nakskov Handel & Erhverv.

15 UGENS GODE TILBUD Gør dine kolonialindkøb inden du kører på arbejde... Åbent fra kl Skagenbrød Bagt i stenovn PR. STK SLAGTER Flanksteaks Klar til grill! PR. 1/2 KG BAGER FISKETORVET VINAFDELING Smørkage Laksebøffer PR. STK STK. Rocca Brindisi Rosso Reserva Pr. flaske 65,- 6 STK i gentager succesen... og inviterer Nakskov i ENTRÉ 75,- pr. stk. Spar op til 130,- Vi har købt 900 stk. billetter til Cirkus Dannebrog fredag den 10. august 2012 kl på Cirkuspladsen. Billetsalget starter NU fra kiosken CIRKUS DANNEBROG VINKASSETILBUD BT: 5 stjerner, Vinavisen: 5 stjerner, Vinbladet: 4 stjerner. Sibilo Syrah Italien. Torre Oria Rød-/hvidvin. 6 STK SPAR 94,70 6 STK SPAR 289,70 6 STK SPAR 130,70 Finca Flichman AFTENSALG I SUPER BEST - FREDAG D. 3. AUGUST 1 lækker hjemmelavet grillpølse Cabernet Sauvignon eller Chardonnay Unoaked. Frit valg. VI GRILLER PÅ P-PLADSEN og vi har dækket op så man kan sidde og nyde grillmaden fra kl med hjemmebagt brød, sennep og ketchup. PR. STK. KR... Salg af øl og vand! Italiensk specialitet Porchetta sandwich 35.- Set i TV med Brødrene Price. PR. STK. KR... v/ Købmand Peter Jørgensen & Slagtermester Peter Christensen Havnegade Nakskov Tlf Åbningstider: Mandag-fredag kl Lørdag kl Søndag kl Tilbuddene gælder fra mandag d. 30. juli til og med lørdag d. 4. august 2012 Se tilbudsavisen på

16 16 NAKSKOV AVISEN NAKSKOV AVISEN 16 Nakskov Garden går til Lang Fredag og Kulturnatten i Nakskov fredag den 3. august først march gennem Søndergade fra kl. 17,30. Fra kl. 18 spiller de ved Expert i Søndergade. Når Nakskov Garden er fuldtallig tæller den 25 medlemmer, hvoraf tre er drenge og tre voksne mænd. Resten er piger og kvinder. Nakskov Gardens sommerrepertoire byder på følgende numre, som man får at høre ved Expert: When The Saints I m Alive (Celine Dion) Raiders March (Temaet fra Indiana Jones) I Will Follow Him Ain t We Got Fun Flinstones Dynamic Overture Billie Jean (Michael Jackson) diverse trommemarcher Nakskov Garden har netop været til EM i Rastede, Tyskland, hvor garden opnåede følgende placeringer: 15. pladsen i tattoo 10. pladsen i præcisionsmarch 4. pladsen i parademarch Nakskov Garden fik en meget flot pokal for 4. pladsen i parademarch. Nakskov Garden skal også deltage i et stævne i Vordingborg og til Maribo Tattoo, hvor der vil blive lejlighed til at se Garden udføre marcher og Tattooet, der er øvet på de sidste par måneder. Nakskov Garden spiller ved expert Nakskov Garden står klar til at udføre tattoo, cheerleaderne har deres flotte og nyindkøbte kjoler på. STORE STATIVER SMÅ PRISER! T-shirts Reststørrelser. Mange små størrelser... NU 30.- Skjorter med korte eller lange ærmer. Str NU100.- Shorts... FRA100.- Strik - spar mange penge! Luksuskvaliteter. Før op til 800,-...NU150.- STORE STATIVER SMÅ PRISER! STORE STATIVER SMÅ PRISER! Tilbuddene gælder hele ugen - så længe lager haves undertøj Hvidt, 2. sortering. Vi har købt et stort parti af de meste solgte modeller. Trusser, trøje m. strop, trøje m. ærme og trusse med ben. SPAR OP TIL 30% I mørk eller lys vask. Str cm. Fås i 3 længder. STORE STATIVER SMÅ PRISER! I DENNE UGE Cowboy/ lærred Mange små størrelser... NU 80.- Cowboybukser STORE STATIVER SMÅ PRISER! STORE STATIVER SMÅ PRISER! STORE STATIVER SMÅ PRISER! STORE STATIVER SMÅ PRISER! STORE STATIVER SMÅ PRISER! STORE STATIVER SMÅ PRISER! Arthur A. har bl.a. T-shirts til kun 30 kr. rester til lavpris hos arthur a. Arthur A. på Nytorv kan melde om et godt udsalg, hvor der har været god gang i salget indenfor alle varegrupper. Nu håber man på sommer. Erfaringsmæssigt ved vi alle, at sommeren oftest starter for alvor, når børnene begynder i skole. De sidste sommerrester samler Arthur A. på et par store stativer. Varerne sælges til små priser. T-shirts kommer til at koste 30 kr., Hammerthor undertøj sælges med minus 30%. På nogle varer kan der spares helt op til 70%.

17 NAKSKOV AVISEN 17 Kunder har skabt nye troldekugler Læderarmbånd med lås og Unika-kugle fra Troldekugler. FREDAG ÅBENT TIL KL. 21 Den danske smykkevirksomhed Troldekugler har lanceret den første kollektion bestående af 11 fantastiske kreationer designet af brandets kunder. Troldekugler skød designkonkurrencen, der var åben for alle, i gang i januar i år. I dag tager kundernes designideer form i enten Sterling Sølv eller håndlavede glaskugler af italiensk glas. De nye Troldekugler forhandles hos Guldsmed Otto Rasmussen, Søndergade i Nakskov. Disse helt unikke og eksklusive designs sælges under HELE UGEN - DISSE TILBUD... navnet People s Bead 2012 Spirituel Kollektion. w People s Bead er navnet på et innovativt og stort anlagt event lanceret første gang i april Eventet gav Troldekuglers kunder muligheden for at bidrage med ideer til design af en ny kugle til Troldekuglers kollektion, der er under konstant udvikling. Til eventet valgte Troldekugler ti finalister og lod derefter kunderne stemme på deres favoritter. Det mest populære design Pax blev derefter lanceret sammen med Troldekuglers Efterårskollektion i Med over designbidrag første år og en enorm efterspørgsel på den vindende kugle, blev eventet afholdt i både 2010 og 2011 med stigende succes. De vindende designs blev disse år henholdsvis Isbjørn og Rullende Bølger. Spiritualitet som et forenende tema Troldekugler gav dette års People s Bead det overordnede tema Spiritualitet og valgte 100 designs til den Oksesteaks Kryddermarineret med løg, laurbær og enebær. Perfekt til grill eller pande. PR. STK Top-100, som forbrugerne kunne stemme på. Fra disse finalister blev de 11 bedste designs udvalgt til at indgå i det eksklusive sortiment, der i dag lanceres som den første kollektion nogensinde med et overordnet tema udelukkende bestående af designs skabt og udvalgt af Troldekuglers kunder. De nye designere repræsenterer intet mindre end ni forskellige nationaliteter bl.a. Nygade 2 Nakskov Tlf Fax EFTERÅRS- NYHEDER Danmark. Bettina Løvstrøm Pedersen, Marketing Director ved Lise Aagaard Copenhagen, udtaler om kollektionen: Vi hævede niveauet og gav vore kunder et komplekst tema i år. Deres svar var fantastisk smukke. Resultatet er fænomenalt. Spiritualitet var et naturligt tema at vælge til en kollektion skabt af vore kunder. Vi ved at vore kunder kan relatere sig til det, idet essensen af spiritualitet ofte opleves som en kilde til inspiration i vor hverdag. Vore håb er, at disse elleve smukke designs vil tjene samme formål for mennesker i hele verden.- AFTENÅBENT Fredag d. 3. august Velhængte og møre bøffer 3 ugers. Smag hvordan en ordentlig bøf skal smage med mørhed helt i top! Højrebsbøffer med fedtkant. PR. 100 GR. KUN Cevapcici Krydderspecialitet til grill, pande eller ovn. 2 slags. TA 8 STK. KUN Hjemmelavet grillpølse med brød, ketchup og sennep PR. PORTION Fås også med hjemmelavet kartoffelsalat PR. PORTION Spændende salater fra køkkenet Sommersalat Hjemmelavet med danske radiser og agurker. TA 200 GR. KUN Græsk Tzatziki med drænet agurk og hvidløg. TA 300 GR. KUN FREDAG AFTEN - VI GRILLER PÅ GADEN KL Helstegt grillskinke med hjemmelavet kartoffelsalat eller Helt Lam på grill med hjemmelavet kartoffelsalat PR. PORTION INWEAR Strik Før 499,- NU 399,- MENU Smykketræ Lille Før 399,- NU 319,- Stor Før 499,- NU 399,- Nyt mærke i butikken TIGER OF SWEDEN Blazer Før 2.500,- NU 2.000,- Kom og gør en kup SPAR 20% på ALLE VARER i butikken hele dagen LENE BJERRE Lanterne Ofelia mange modeller Før 469,- NU 375,- EFTERÅRS- NYHEDER ILSE JACOBSEN Støvler, mange farver Før 900,- NU 720,- Slagter Friis Søndergade Tlf Åbningstider: Tirsdag-torsdag kl Fredag kl Lørdag kl Mandag lukket Prøv vores portionsvine - på dåse Lisbeth Dahl ILSE JACOBSEN Regnfrakke Lang eller 3/4 Før 1.400,- / 1.300,- NU 1.120,- / 1.040,- KAY BOJESEN Sangfugl. Flere farver Før 499,- NU 399,- DAY Silkebuks Før 1.499,- NU 1.199,-

18 18 NAKSKOV AVISEN MaZar bugner af nye efterårsvarer MaZar er nu et væld af flotte efterårsvarer. Efterårets farver er karry, bordeaux, sort, gråt og flaskegrønt. Tunikaerne er også delvis på tilbagetog til fordel for løsthængende bluser bl.a. i plissé. MaZar har også efterårssko og støvler. Såvel i støvler som tøj står biker-stilen stærkt. Meget tøj er i camouflagefarver og det rå look. Dyreprints og store prints, der fylder hele blusen, ser man også en del til. Bluserne er ofte med nitter, hvilket også er tendensen på T-shirts, bukser, bælter og tasker. Imiteret skind og PVC i alle modefarverne vil gå igen til jakker. Tina, Zara og Nanna, fra MaZar i de nye efterårsrober. 15 ÅR PÅ LIENLUND... LIENLUND FESTIVALEN PRÆSENTERER KIM LARSEN & KJUKKEN SUPPORT: UFO På Maribovej er der både opsat en ny skraldespand og en hundespand. 16 skraldespande til Ren By projekt OBS BUS: BUS FRA NYKØBING F, SAKSKØBING, MARIBO, NØRREBALLE OG STOKKEMARKE. Tilmelding og info: Lienlund Parken, Nakskov Lørdag den 11. august kl ADGANG FRA KL BILLETPRIS: KR gebyr VED INDGANGEN: KR BØRN UNDER 6 ÅR: GRATIS Arrangør: Lienlund Festivalen: Nakskov Boldklub & Søllested IF FORSALG: SuperBest Nakskov - Spar Lolland på LF - Billetnet.dk - Billetlugen.dk I tilfælde af at arrangøren må aflyse koncerten d. 11/ i Lienlund Parken, Nakskov p.g.a. uforudsete hindringer herunder storm, hagl, strømsvigt eller anden force majeure - refunderes nærværende billet ikke. Foreløbig har Ren By projektet i Nakskov fået ca kr. i sponsorstøtte fra byens virksomheder og forretninger. Dernæst har Ren By komiteen et rigtig godt samarbejde med Lolland Kommunes Park & Vej. Sponsorstøtten har sidst resulteret i opsætning af 16 ekstra skraldespande og en hundespand. Park & Vej har opsat spandene og sørger for at tømme dem. I Ren By komiteen må man erkende, at det er dyre ting, man har brug for i denne sammenhæng, så man kan kun håbe, flere vil være sponsorer for Ren By. De nye skraldespande er opsat på Svingelsvej, Rødbyvej og Maribovej. -Om vi kan få endnu flere skraldespande til opsætning forskellige steder i byen, må tiden vise. Vi er glade for ethvert bidrag til projektet, udtaler Ole Olsen som repræsentant for Ren By projektet. Vi skal nå målsætningen som Danmarks Reneste By, slutter Ole Olsen- Sponsorer Sponsorer for Ren By projektet er foreløbig følgende: P. Hatten & Co. A/S Aktiv El C.E. Andersen A/S Kruse A/S Byens Ure Guld Sportmaster Boesen & Danielsen SP El-Teknik Opel Nakskov Kræmmerhuset Nordic Sugar Nakskov Slibecentral Karl Mertz

19 NAKSKOV AVISEN 19 Har man problemer med nedsunkne indkørsler, har XL-Byg løsningen. FREDAG ÅBENT TIL KL. 21 Armeringsnet giver stabilitet EXPO-NET Danmark A/S har løsningen på problemet med kørespor og nedsunkne indkørsler grundet belastning fra bilen`s tryk. Løsningen hedder armeringsnet. Forhandler er XL-Byg - Trælastkompagniet, Rødbyvej i Nakskov. Armeringsnet fra EXPO-NET er fremstillet i kraftig plast og udlægges ovenpå stabilgruset ved etablering af indkørsel. Når man vælger at lægge armeringsnet til stabilisering af køreunderlaget, kan man samtidig reducere mængden af stabilgrus med ca. 50% ved etablering af ny indkørsel. Derved er udgiften til armeringsnettet tjent ind ved besparelsen på mængden af reduceret stabilgrus. Flere fordele ved Expo- NET armeringsnet: Forhindrer nedsynkning af underlagsmateriale Fordeler trykket over hele arealet og reducerer sætning Øger bæreevnen på grund af nettets høje friktion God drænende effekt på grund af nettets struktur Er vejrbestandigt Armeringsnettet kan lægges alle steder og er særligt velegnet, hvor der er brug for trykaflastning som for eksempel indkørsler og gårdspladser. Armeringsnettet forhindrer granitskærver, perlesten og lignende i at blive trykket ned i det underliggende lag og forhindrer derved at der opstår kørelag. I indkørsler med fliser eller sten vil et armeringsnet også sikre, at de bliver ved med at ligge, hvor de oprindeligt blev lagt. Hvad skal jeg tænke på, når jeg køber armeringsnet? Der fås flere forskellige typer armeringsnet til flere forskellige brug. Derfor er det godt, at man ved hvad armeringsnettet skal bruges til (ny indkørsel, have, parkerings-plads mm.) - samt hvilket underlag det skal lægges på. Gælder det fx. indkørslen findes der tre forskellige standard typer af armeringsnet fra EXPO-NET. Hvilken type man bør vælge, kan man få råd og vejledning om i XL-Byg. Kultur i Nakskov Det skal fejres med nogle gode tilbud fra din lokale RADIO-TV butik! LUXOR 32 LCD 800 TV HD-Ready LCD DVB-C, MPEG4 2 x HDMI PC-indgang USB-indgang Energimærke C Kontant kr ,- Backlit LED Energimærke A Kontant kr , Pr. md. i 12 mdr. AFTENSALG FREDAG D. 3. AUGUST HELE DAGEN: TROLDEKUGLEAFTEN MED OVERRASKELSER... SAMSUNG HT-D5530/XE Hjemmebio med 3D Afspiller 3D, Blu-Ray, DV DivX, Xvid, MP3 mv. ipod dock/fm radio 1000 watt WiFi Ready Kontant kr , Pr. md. i 12 Pr. md. i 12 mdr. SAMSUNG 40 LED T2 TV Full HD LED DVB-T2/DVB-C MPEG4 2 x HDMI 1 x USB-indgang mdr Pr. md. i 12 mdr. 50% PÅ ALLE VARER FRA THOMAS SABO 50% PÅ UDVALGTE GEORG JENSEN VARER UDVALGTE TROLDEKUGLER UNIKAKUGLER FØR 290,- NU FRIT VALG KR UDVALGTE TROLDEARMBÅND MED LÅS OG 1 STK. UNIKAKUGLE 1/2 PRIS NYHED! Først i butikkerne fredag d. 3/8 Ny fantasikæde m. onyx kugle Normalpris 1.110,- NU % på alle lagerførte Troldekugler Husk vi holder lukket kl WORLD TOUR Limited edition Få hele verden på dit armbånd! GRATIS GAVE TIL DE FØRSTE 20 BETALENDE KUNDER

20 20 NAKSKOV AVISEN Demonstration af Scanpan SCANPAN har hele udstyret til grill. Kop & Kande får til Lang Fredag den 3. august besøg af en repræsentant for SCAN- PAN. Det vil sige, at Gå-gadefirmaet fra kl har demonstration af SCANPAN. I butikken bliver der massevis af gode tilbud på Scanpan. Danskerne elsker at grille i det fri, for maden får en helt særlig smag: smagen af sol, sommer og afslappet udendørsliv med familie og venner. Fornøjelsen ved at grille bliver kun større, hvis udstyret er i top og rengøringen minimal. Her giver SCANPAN dig et par fif til udstyr, der gør grilleriet til en funktionel og festlig oplevelse. Det er så hyggeligt at grille. Men humøret kan dale lidt ved tanken om, at man skal gøre grillen ren for fedt og saft, der er dryppet ned under stegningen. Derfor investerer mange i dyre foliebakker til at stille i bunden af grillen. Men du kan slippe for både den fedtede grill og den dyre foliebakke. Med en IQ grillpande fra SCANPAN undgår du, at fedt og saft fra kødet drypper ned i grillen og sviner og oser. Når du bruger grillpanden på din udendørs grill, samler fedt og saft sig i bundens riller - lige til at hælde fra. Samtidig får du et perfekt grillresultat, idet panden spreder varmen jævnt og effektivt, så råvarernes saft og kraft bevares. IQ grillpanden kan anvendes på alle varmekilder, inklusiv induktion, og gør det let at flytte grillstemningen indendørs på en travl eller regnfuld dag og udenfor grillsæsonen naturligvis. Gør det nemt put det hele i bradepanden Har du en kuglegrill, gør en bradepande det ekstra nemt at tilberede kød og tilbehør uden at hyggen bliver mindre af den grund. Du skærer bare grøntsager og kartofler i mindre stykker, lægger dem i bunden af bradepanden, kommer en steg, kyllingelår eller noget helt tredje ovenpå og hælder væde ved og så er det ellers bare i grillen, hvor det hele passer sig selv, mens du hygger med familien. SCANPANs Classic serie har bradepander i tre forskellige størrelser, så du altid kan finde den, der passer til din grill. Tilhørende grillrist kan købes separat. Skær igennem med ordentligt steakbestik Har du grillet slagterens møreste stykke kød, fortjener det at blive spist med ordentligt bestik. Med SCANPANs Spectrum steakbestik skærer du igennem uden problemer og sætter samtidig lidt ekstra kulør på menuen. Steakknivens skarpe knivsblad er i rustfrit stål med nonstick belægning af højeste kvalitet. Det konisk slebne knivsæg gør kniven skarp og præcis at arbejde med. Spectrum steakbestik fås i 6 flotte og optimistiske pangfarver. Vælg mellem sæt á 6 knive eller gafler i 6 forskellige farver eller sæt á 1 kniv (inkl. praktisk beskyttelseshætte) og 1 gaffel i samme farve. Det sidste pift Uanset om du er til eksotiske BBQ krydderier eller bare foretrækker at fremhæve smagen med salt og peber, er en krydderikværn nem og praktisk at have med i haven eller på stranden, når der er dømt grill. SCANPAN Spectrum krydderikværne er justerbare fra fint til groft drys og kan bruges til de fleste typer krydderier. Kværnen er af hårdt keramisk materiale, ekstremt effektiv og korroderer ikke som stål. Og så spreder krydderikværnene - ud over krydderier forstås masser af fest og farve over måltidet med seks forskellige farvevarianter. SCANPAN yder 10 års garanti på selve kværnen. Herefter er der kun tilbage at sige: Klar, parat grillstart! Gør et godt kup ved Butik Nicolai LOPPESALG FREDAG DEN 3. AUGUST KL PÅ AXELTORV Her inviterer vi alle private - både børn og voksne - til at møde op Det eneste du skal gøre er at rydde op i kælder og på kvist, samt medbringe dine loppesager, bord, stol, parasol m.m. og finde dig en god plads - OBS! Kun for private. Du skal ikke tilmelde dig, men bare møde op. Opstilling fra kl Er der spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Extra Posten, Karina Nielsen på tlf Vel mødt! Butik Nicolai i Søndergade sælger ud af de sidste sommerrester, som personalet rykker ud på gaden med. Her sælges de for 25, 50, 75 og 100 kr. pr. del. Altså bliver Lang Fredag den 3. BLIV KLAR TIL SKOLESTART SPAR august aftenen, hvor man kan gøre et godt kup udenfor Butik Nicolai. I butikken vil man kunne se alle de nye efterårsvarer. Der er meget i strik i alle farver og mønstre. Fredag den 3/8 Kr på normalpris på alle skoletasker Tilbuddet gælder HELE dagen! Søndergade 41 Nakskov Tlf De populære højtaljede leggins er fortsat på mode. Der lægges stor vægt på det coatede, lidt blanke med en skinnende overflade. Det bliver også et efterår med mange forskellige blazere til herrer og piger. På herresiden ser man meget med chenos bukser i stærke farver. Til pigerne går det rå lidt seje look igen. Her ses Magnus i et sæt, som viser efterårsmoden. Et par Chinos bukser, en fed rå strik og en lækker mørkeblå blazer udover. Mette har et par coated højtaljet leggings, en hvid skjorte og en sej mønstret cardigan i strik på, som er et godt miks af både den fine og rå stil.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Havefest. Deltagere: Mad: Aktiviteter/underholdning: Indkøbsliste til 6 personer: 6 personer eller flere. Se menu

Havefest. Deltagere: Mad: Aktiviteter/underholdning: Indkøbsliste til 6 personer: 6 personer eller flere. Se menu Havefest Deltagere: Mad: Aktiviteter/underholdning: Indkøbsliste til 6 personer: 6 personer eller flere Se menu Tre konkurrencer: 1. Frisbee Golf 2. Langdistance pusterørsskydning 3. Avisstafet Grill-

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

MENUER PÅ DENNE SIDE ER FRA 1 el. 2 KUVERTER OG KAN BESTILLES TIL SAMME DAG

MENUER PÅ DENNE SIDE ER FRA 1 el. 2 KUVERTER OG KAN BESTILLES TIL SAMME DAG MENUER PÅ DENNE SIDE ER FRA 1 el. 2 KUVERTER OG KAN BESTILLES TIL SAMME DAG 1. VÆLG DIT KØD Chicago Roast Rosastegt, mør og saftig steg af allerbedste kødkvalitet. Chicago Turkey Roast Supermør og saftig

Læs mere

Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark

Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark Introduktion: Hej og velkommen til mit fokusgruppeinterview. Fokusgruppeinterviewet handler om, hvilket kendskab respondenterne, altså jer har til tøjkæden Primark.

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer.

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer. COMPANY DAY Læs her hvilke muligheder Hjørring Golfklub tilbyder, når du ønsker at lave et golfarrangement for dine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere. Vi kan lave arrangementer for både

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114 Indretning -svar i alt 122 Fuld tilfredshed 29. Tilfreds 48 Hverken tilfreds/utilfreds 27 Utilfreds 16 Meget utilfreds 2 Service og Miljø -svar i alt 114 Fuld tilfredshed 22 Tilfreds 43 Hverken tilfreds/utilfreds

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn)

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn) Kostumeliste til holdene der danser hos Lone og Louise Hold 9: - Deres eget Hip hop tøj til opvarmning. - Cirkus er de Kaj, så de låner Kasket og grønne bluser af os, skal selv have egne bukser og de behøver

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne Forholdsord fortæller os, hvor noget er i forhold til en anden ting. Fx: Bogen lå på bordet Haven var foran huset Forholdsord kan være: I, under, over, ved siden af, foran, ved, bagved, fra, på, igennem

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

Også for andre klassiske julegaver finder man nu store rabatter: priserne for slips er lave, Cd er kan man nu også købe til en god pris.

Også for andre klassiske julegaver finder man nu store rabatter: priserne for slips er lave, Cd er kan man nu også købe til en god pris. Sådan kunne en affiliate kalender se ud Når man ser helt nøjagtig efter, så kan man spare hele året rundt - og når kunden kan spare, så køber han mere og du tjener penge som affiliate. Hver måned findes

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 28. januar 2011

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 28. januar 2011 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 28. januar 2011 Så fik endnu en uge ben at gå på. Ben at gå på, skulle man også have i SFO en i den forgangne uge. Her ses Århus Friskole børn i BLÅ, hvor der blev

Læs mere

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk JUNI 2015 Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk Bestyrelsen Kaj Andersen og Henny Boch har ønsket at udtræde af bestyrelsen. I stedet er indtrådt Niels Hansen og Carl Petersen.

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2013

NRUI Sports- og Byfest 2013 NRUI Sports- og Byfest 2013 Program for Sports- og Byfesten 2013 Søndag den 25/8 kl. 14,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Velkommen til Umbrien

Velkommen til Umbrien Velkommen til Umbrien Hermed en række nyttige informationer. Området. Svømmebad. Nærmeste offentlige svømmehal ligger i Montecchio, til venstre lige inden man kører op i byen. Seværdigheder. Domkirken

Læs mere

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1.

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1. Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU Brugerråds bladet Første udgave 2012 Nr 1. Brugerrådets medlemmer er repræsentanter for alle i Aktiv-Bo & Beskæftigelse samt STU. Brugerrådet I må gerne komme med forslag

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Sommerfest i Mellerup

Sommerfest i Mellerup Sommerfest i Mellerup på Fælleren 29. maj - 1. juni Randers Maskinfabrik A/S SLOTSGARTNEREN I/S Eriksvej 5B, 8960 Randers SØ Tlf: 86 43 56 15 Engros og firmaordninger Nyholmsvej 11-8930 Randers NØ Tlf.:

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

IT-kurser. Forår 2015

IT-kurser. Forår 2015 IT-kurser Forår 2015 Sådan tilmelder du dig På bibliotekets hjemmeside kan du tilmelde dig et eller flere af vores kurser. Det er nemt og bekvemt, og du kan gøre det, lige når det passer dig. Har du bestilt

Læs mere

Godt humør, færre forkølelser og influenza

Godt humør, færre forkølelser og influenza Smækre lækre retter og gode råd. Sund mad, vand og motion er opskriften på Godt humør, færre forkølelser og influenza 2 Sådan er DET bare Indhold: Smækker lækker morgenmad.side 3 Kyllingewok...Side 5 Tuna

Læs mere

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE www.streetdinners.org Gademiddage er for at... 1 lære sine naboer at kende og fejre den gade eller bydel man bor i.

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Årets bedste. Firmatur. Nyhed. Drageskibet

Årets bedste. Firmatur. Nyhed. Drageskibet Årets bedste Firmatur Nyhed Drageskibet Sjovt og nemt Store oplevelser for alle Vi har de sjoveste rammer for årets firmatur sammen med jeres familier uanset, om I er 20 eller mange tusinde deltagere.

Læs mere

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager)

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Hvad kan i læse om i præsentationen? Status på tilmeldinger Hvor mange bliver vi Transport til Kibæk og mødetid (for de spillere der

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 11. juni 14. juni 2015 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag!

Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag! læs mere på luckysushi.dk www.luckysushi.dk eller tlf. 7011 5858 Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag! 12254_LS_kupon_menukort_T6_16sider.indd

Læs mere

UK Er for alle mellem 14 og 17 år.

UK Er for alle mellem 14 og 17 år. FK & JK Er for alle mellem 10 og 14 år. Kontingent: Pr.. 01.01.2014 586.- kr. pr. måned. Den 1/8. 546.- kr. mdr. Betaling direkte til kommunen. Juli mdr. er betalings fri. Indmeldelse sker i fritidsklubben

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

2699,- ONSDAG TORSDAG FREDAG 8-22. 45,- 10-pak Tuborg, Carlsberg eller Tuborg Classic a 33 cl. Ekskl. embl. Pr. liter 13,64 28,- 145,- MED DET HELE

2699,- ONSDAG TORSDAG FREDAG 8-22. 45,- 10-pak Tuborg, Carlsberg eller Tuborg Classic a 33 cl. Ekskl. embl. Pr. liter 13,64 28,- 145,- MED DET HELE Tilbuddene gælder ONSDAG TORSDAG FREDAG MED DET HELE Hvide asparges Tyskland. 500 g. Pr. kg 56,- PR. BDT. 28,- 45,- 10-pak Tuborg, Carlsberg eller Tuborg Classic a 33 cl. Ekskl. embl. Pr. liter 13,64 2699,-

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. X 1. Hvornår kan Søren blive klippet? 18.00 17.00 17.30 2. Hvilken farve er flottest? hvid rød grøn

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance 1 Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance Indhold: Kort info om hjemmeside m.m. 2 Invitation til Inspirationsdag/instruktørfest 3 Regelsæt for indsendte danse 6 Info om festmiddag m.m. 7 Instruktør søges 8

Læs mere

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014 DET ORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN REP Gør en forskel! Dagsorden 1 Valg af mødedirigent 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

Læs mere

Las Salinas turneringen spillede sæsonens sidste match d. 7. marts

Las Salinas turneringen spillede sæsonens sidste match d. 7. marts Side 1 Månedsbrev: april 2014 af Lise Søndergaard Las Salinas turneringen spillede sæsonens sidste match d. 7. marts På hjemmebane spillede Danish Red & White mod Lakeside Ramblers Danish Vikings mod Dolores

Læs mere

Helstegt pattegris fra A til Z

Helstegt pattegris fra A til Z Helstegt pattegris fra A til Z Torben Aagaard 8. august 2005 Til min 30 års fødselsdag havde jeg besluttet, at menuen skulle bestå af helstegt pattegris. Mine tidligere erfaringer med svinet rakte kun

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

"KØD" 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43

KØD 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43 "KØD" 4. Draft af Niels H. F. Jensby Station Next Toppen niels@falk.dk 27 64 46 43 2. EXT. S HUS - AFTEN En 70 er forstadsvilla. Gående ned af indkørselen kommer (30). Han er klædt i et par jeans og en

Læs mere

Vind. oplevelse. en cykel! Skaf en omdeler: 3.000 point ja tak! Jhessica deltog i MGP 2013 Det var en. Nr. 28 juni 2013

Vind. oplevelse. en cykel! Skaf en omdeler: 3.000 point ja tak! Jhessica deltog i MGP 2013 Det var en. Nr. 28 juni 2013 Nr. 28 juni 2013 Vind en cykel! Jhessica deltog i MGP 2013 Det var en kæmpe oplevelse Skaf en omdeler: 3.000 point ja tak! Kære omdeler Sommeren er lige om hjørnet, og vi håber, du får en fantastisk ferie.

Læs mere

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC Affald Bag TAP1 er der opstillet affalds- og flaskecontainere til opsamling af affald. Herudover bliver der opstilet affaldskurve rundt om på selve udstillingsarealet. Affald sorteres i pap, brandbart

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

BRØNSHØJ JAZZ NYT. 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009. Björn Ingelstam Band. Lørdag den 7. februar

BRØNSHØJ JAZZ NYT. 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009. Björn Ingelstam Band. Lørdag den 7. februar BRØNSHØJ JAZZ NYT 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009 Björn Ingelstam Band Lørdag den 7. februar Spisning ekskl. entré kr. 80,00 kl. 19.00 Dørene åbnes kl. 18.30 Musikken begynder kl. 20.30 Entré kr. 40,00/60,00

Læs mere

Opgaver til Hjemmets fire vægge

Opgaver til Hjemmets fire vægge Opgaver til Hjemmets fire vægge 1 Møblér Pouls lejlighed Diskuter og tegn, hvordan I mener, Pouls lejlighed så ud. Tegn, klip og klister møbler på tegningen. Husk etageseng, sovesofa og alt det andet en

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

EKSEMPEL PÅ KU.BE-DREVET MADZONE

EKSEMPEL PÅ KU.BE-DREVET MADZONE EKSEMPEL PÅ KU.BE-DREVET MADZONE BEVÆGELSE - DANSEHOLD - YOGA - GYMNASTIK - LEG - KLATREVÆG - UDE/ INDE-AKTIVITET - ÅBEN SCENE - MUSIKUNDERVISNING - KONCERT Blandt de kulturhuse vi har undersøgt er flere

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 Kære ErhvervsKvinder Herning. Sommerferien står for døren og det betyder, at ErhvervsKvinder Herning holder pause i 2 måneder med arrangementer. Vi mødes igen

Læs mere

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/ Stafet for Livet Sted: Køge Marina. Tid: 20-21 juni fra kl 14-12 Hvad er Stafet for Livet Stafetten er en event, der løber over 22 timer, og formålet er at støtte kræftpatienter, og samtidig have en fest

Læs mere

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Sommer og sol har indtaget Titanparken. Det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra

Læs mere

Kære holdkaptajn og holddeltager til Stafet For Livet. Praktisk information

Kære holdkaptajn og holddeltager til Stafet For Livet. Praktisk information Kære holdkaptajn og holddeltager til Stafet For Livet Tak for din tilmelding til Stafet For Livet, og for at du sammen med dit hold vil være til at gøre en forskel i kampen mod kræft. Ved at deltage er

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN!

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN! FYRVÆRKERI AVIS 2014 1 KL. 24 RAKETTEN! Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast, som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95 TILBUD 69 95 Hos Krudtkongen

Læs mere

Find gerne selv på flere!

Find gerne selv på flere! D. 31. marts 2012 kl. 20:30 går Earth Hour kloden rundt. Fra Sidney til Seoul og Brazil til Bangkok sætter kommuner, byer og virksomheder sammen fokus på klimakampen med én times mørke. Vi har samlet en

Læs mere

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset alene? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

ÅBNINGSTILBUD. must haves CLASSIC MAN KONKURRENCER 1500,- Spar op til 50% på sæsonnyheder! VIND TØJ FOR

ÅBNINGSTILBUD. must haves CLASSIC MAN KONKURRENCER 1500,- Spar op til 50% på sæsonnyheder! VIND TØJ FOR autumn 2007 w w w. n i e l s e n s. b i z få gode tips til efterårets store trend - nederdele KONKURRENCER VIND TØJ FOR 1500,- SKJORTER UNDER 400,- CLASSIC MAN trend man must haves ÅBNINGSTILBUD Spar op

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Åbne aktiviteter ledet af frivillige Lokalcenter Vejlby

Åbne aktiviteter ledet af frivillige Lokalcenter Vejlby Besøgstjenesten i Vejlby Besøgstjenesten Vejlby drives i et samarbejde mellem Vejlby Kirke, Ellevang Kirke og Lokalcenter Vejlby og henvender sig til borgere i Ellevang og Vejlby Sogne. Alle med lyst og

Læs mere

Evaluering af SSP dagen elev 1

Evaluering af SSP dagen elev 1 Evaluering af SSP dagen elev 1 1. Hvorfor hedder SSP dagen Det er sejt at sige nej Det gør det fordi at det er godt at sige nej til noget dumt fx: at ryge, at stjæle og andre dumme ting. 2. Hvad lærte

Læs mere

TV & RADIO. Hele AN-TVs menu. Slå op og se: Pr. 1. marts 2013. Tv til dit behov - med TilvalgsPakker

TV & RADIO. Hele AN-TVs menu. Slå op og se: Pr. 1. marts 2013. Tv til dit behov - med TilvalgsPakker TV & RADIO Pr. 1. marts 2013 Slå op og se: Tv til dit behov - med TilvalgsPakker Hele AN-TVs menu 23 radiokanaler Lige til at trække ud af antennestikket Ekstra tilbud: Digitale TvPakker Så er der SERVERET!

Læs mere

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien:

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien: Tilbudskatalog Kanon priser på boliger i Spanien: Foråret er over Spanien og det vrimler med kanon gode priser på hele boligmarkedet. Ligesom i Danmark, har bolig salget i Spanien været svagt i hele 2008,

Læs mere

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser.

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser. Dalby Hotel Restaurant Bregnen Vordingborgvej 425 Dalby - 4690 Haslev Tel: 56 39 81 06 Fax: 56 39 81 60 Email: hotel@dalbyhotel.dk www.dalbyhotel.dk Forår 2015 FESTARRANGEMENTER Vi takker for Deres henvendelse

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Danseskolens Avis 2015

Danseskolens Avis 2015 Danseskolens Avis 2015 Vi har skrevet denne lille avis med oplysninger som omhandler alt om afdansningsbal og forårskursus og foreløbigt program for næste sæson. Forsiden: Kort info Side 2: Generalprøver

Læs mere