EXTRA POSTEN UGE 31 MANDAG DEN 30. JULI 2012 NAKSKOV AVISEN LANG FREDAG & ÅBENT TIL KL FREDAG D. 3. AUGUST

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EXTRA POSTEN UGE 31 MANDAG DEN 30. JULI 2012 NAKSKOV AVISEN LANG FREDAG & ÅBENT TIL KL. 21.00 FREDAG D. 3. AUGUST"

Transkript

1 EXTRA POSTEN UGE 31 MANDAG DEN 30. JULI 2012 NAKSKOV AVISEN LANG FREDAG & FREDAG D. 3. AUGUST ÅBENT TIL KL

2 PROGRAM Fredag d. 3. august Butikkerne holder åbent til kl NAKSKOV AVISEN AXELTORV Rådhus forhallen: Lolland Bibliotekernes Digitale Bibliotek viden til tiden I den Underjordiske Fotoudstilling Mental tilstand V/ Torben R. Petersen Byrådssalen: Nakskov 31, film og fortælling ved Søren Kolstrup Nakskov Garden underholder, march gennem Søndergade Nakskov Garden underholder ved Expert Den gamle smedje Mød Tennisklubben Gunfighters underholder (pause kl ) Loppesalg for private SKT. NICOLAI KIRKE Fernisering på kunstudstilling af Karl-Otto Hedal Trio Enna underholder Trio Enna underholder Aftengudstjeneste v/ Torben Jørgensen NYGADE Linedance ved Rodeo Angles Lolland Musikskole underholder Nakskov Amatørscene KLOKKETÅRNET Kl Nils Plys underholder HUSET, BLEGEN Koncert med Sonor Guitarduo Dørene åbnes kl Skibs- og Søfartsmuseet, Det Gamle Trykkeri og Nakskov Brandmuseum holder åbent Der vil flere steder i byen være salg af mad og drikkevarer. En opvisning i Linedance kan opleves i Nygade under Lang Fredag og Kulturnatten. Rodeo Angles med linedance Otte til ni medlemmer af Rodeo Angles vil under Lang Fredag og Kulturnatten i Nakskov fredag den 3. august optræde med Linedance. Samtlige dansere er damer, som træder dansen kl. 18 og igen kl. 19. Linedance er en kvik dans til festlig amerikansk musik. Begynderholdet lægger for med et par danse. Derefter kommer de lidt øvede og til sidst de veltrænede, som har helt fat i, hvad det går ud på. Af de trænede kommer der fem til seks dansere. Rodeo Angles har eksisteret FREDAG ÅBENT TIL KL. 21 siden 2009 og har nu tre instruktører i Linedance, Zumba og Zumbatonic for børn. Alle danser i Madeskovskolens gymnastiksal. Hver disciplin er god motion og tempoet sættes efter, hvem der er med på holdet. Der smedes om aftenen på torvet Der tages forbehold for ændringer og aflysninger. Nakskovs museer holder aftenåbent, når der fredag den 3. august er Kulturnat og Lang Fredag i Nakskov. Det vil sige, at man ind imellem handel og diverse kulturelle indslag kan gå på museum. De af Nakskovs museer, der holder aftenåbent, er Nakskov Skibs- og Søfartsmuseum, Det Gamle Trykkeri og Nakskov Brandmuseum. Endnu et museum medvirker. Det er Den Gamle Smedje, der rykker ud fra Tilegade til Axeltorv, hvor der etableres et intermistisk værksted. To smede kommer medbringende esse og armbolt samt hvad der ellers hører til smedefaget. De to vil smede hestesko og søm. De to uddannede vogn- og beslagsmede er 82 årige Valter Ib og formanden for Den gamle Smedie, Henning Larson. Sidstnævnte betragtes med sine kun 65 år som fagets lærling og bliver benævnt som knægt. Det kedelige julivejr har man i Den Gamle Smedie kunne mærke ved, at besøgstallet har været højt og at der har været god gang i salget af oldtidens dameknive og sjalsnåle. Damekniven havde enhver husmor i oldtiden i sin forklædelomme. Den blev brugt til at skære tråd over med og til alt andet i husholdningen. Jagtkroge og blomsterophæng hører også til de ting, smedene fremstiller i smedejern. Hvad smedene jævnligt får bestilling på er brudesko i jern. Det betyder lykke, at der ligger brudesko i jern ved kirken under vielsen. Til kobberbrylluppet skal parret have en halv brudesko. Normalt udgør staben i Den Gamle Smedie seks. Nu er en imidlertid langtidssygemeldt og et medlem er afgået ved døden. Til gengæld har man fået et andet ungt medlem, som kun er først i 60 erne. Faget som vogn- og beslagsmed er helt udgået.

3 NAKSKOV AVISEN 3 trio enna 2 gange på kirkepladsen På pladsen, der omgiver Skt. Nikolai Kirke i Nakskov, kan man under Lang Fredag og Kulturnatten den 3. august lytte til Trio Enna. Hele to gange optræder trioen, nemlig kl. 16,30 og kl. 19,30. Trio Enna består af sangerinden Annette Creutzberg, kgl. kapelmusikus Verner Nicolet på fløjte og organist Erik Lauge Mikkelsen, der i denne forbindelse spiller klaver. Trioen er altså en god sammensætning af stærke lokale kræfter. Ved den første koncert fremføres sommersange af bl.a. Carl Nielsen, August Enna og Heise, mens den anden koncert vil udnytte aftenstemningen med musik af bl.a. Hartmann, Enna og den lokale komponist Gunner Møller Pedersen. Trioen har sit navn fra komponisten August Enna, som blev født i Nakskov og som opnåede at blive verdensberømt for sin smukke musik. Trio Enna arbejder mest med danske sange, men krydrer også disse koncerter med lidt fransk nattestemning af Debussy og amerikansk højsommer af Gershwin. Trio Enna har en stærk lokal sammensætning. Set fra venstre organist Erik Lauge Mikkelsen, sangerinden Annette Creutzberg og kgl. kapelmusikus Verner Nicolet på fløjte. torvet igen åbent for familielopper Lang Fredag og Kulturnat fredag den 3. august er en god anledning til igen at åbne Axeltorv for børne- og voksenlopper. Stande med lopper kan være åbne for handel fra kl Hvad man skal gøre for at UDSALGET starter fredag d. 3. august kl. 9 Masser af stel -50% fra eget lager Rester af sommerens solbriller fra være med, er at rydde op i huset fra kælder til kvist og finde alt det, man aldrig bruger frem og bevæge sig til Axeltorvet for at få tingene solgt. Foruden effekter skal hver selv komme med bord, stol, parasol og pengekasse og finde sig en god plads, hvorfra der kan handles. Interesserede skal ikke tilmelde sig, men bare møde op for at etablere deres salgsbod den 3. august fra kl. 17. Er man det mindste i tvivl, kan Karina Nielsen, Extra Posten, kontaktes på tlf Initiativtagere til loppemarkedet er Nakskov Handel & Erhverv. UDSALGET Kummefryser Fra KR: Køleskabe Fra KR % RABAT NU KR Zanussi vaskemaskine ZWH7140P 7 kg., 1400 omdr. med display 2+2 års garanti Før 6.495,- Fortsætter KR AFHENTET Zanussi opvaskemaskine ZDF2010 Gorenje indbygningsovn BO7110, Hvid. 65 liter rumindhold KR Husk altid gratis levering og det gamle retur Østre Boulevard 5, 4900 Nakskov, tlf

4 4 NAKSKOV AVISEN SVENsK NATUR set MED DANsKE ØJNE FREDAG ÅBENT TIL KL. 21 Nakskov Kunstforening har til Kultursdagen fredag den 3. august en maleriudstilling i Skt Nikolai Kirke. Værkerne er af Karl-Otto Hedal. I sit hjem langt ude i de smålandske skove malede scenograf og teatermaler på Stockholms stadsteater, danskeren Karl-Otto Hedal ( ) det ene storslåede billede efter det andet af årstidernes gang, i landskabet omkring hans hus. Han udstillede aldrig billederne og kaldte aldrig sig selv for kunstner, men hans gode ven filminstruktøren Henning Carlsen fik en aftale i stand med Ljungbergmuseet, Ljungby, i det sydlige Sverige, om at vise Karl-Otto Hedals billeder. Næste udstillingssted blev, naturligt nok Johannes Larsenmuseet i Kerteminde og nu har vi så chancen for at opleve den svenske natur set med danske øjne. Udstillingen er tilgængelig i kirkens åbningstid indtil den 25 august. Fredag den 3 august er der fernisering fra kl. 16. Et af Karl-Otto Hedals fantastiske billeder, som indgår i udstillingen i Skt. Nikolai Kirke. Netværksted i rådhusforhallen Lolland Bibliotekernes netværksted - viden til tiden præsenteres under Lang Fredag og Kulturnatten i Naskov fredag den 3. august i Nakskov Rådhus forhal. Det sker fra kl Lolland Bibliotekerne fortæller om og demonstrerer forskellige muligheder på nettet. Det er ting som: Søg og find bøger, download film, lydbøger og e- bøger, links til anmeldelser og Palles Gavebod. LANG FREDAG DEN 3. AUGUST KL Vi sælger ud af de sidste SOMMERRESTER på gaden KOM OG GØR ET KUP! SØNDERGADE NAKSKOV TELEFON

5 PUMA EN ER LØS... SUPER SKARPE TILBUD Bolt Lite Før 600,- NU 399,- Puma sko Før 500,- NU 299,- Puma sko Før 500,- NU 249,- Puma Tee ass. str. drenge og herre T-shirt NU 89,- Puma sko AFTENSALG FREDAG D. 3. AUG. - HELE DAGEN NU junior - Før 500,- 249,- Helly Hansen jakker i junior str. ass. str. og farver Før 600,- NU 359,- Color Kids regntøj ass. str. - Før op til 350,- FRIT VALG 149,- Hummel gummistøvler Før op til 300,- FRIT VALG 149,- Nygade 1B 4900 Nakskov Tlf

6 Aftenåbent 70% på udsalgsvarer FREDAG D. 3. AUGUST HELE DAGEN 10% - på nye varer kl KIG IND... OG SE DE MANGE TILBUD Nygade 4 Nakskov 6 NAKSKOV AVISEN klassisk guitar til kulturnatten Huset bidrager til festlighederne til Kulturnatten i Nakskov fredag den 3. august. Denne aften går Huset på Blegen i Nakskov helt nye veje ved at indbyde til en klassisk guitarkoncert ved Sonor Guitarduo. Duoen er dannet af guitaristerne Mille Bureau fra Rødby og André Figueroa fra Brasilien. Begge bor i Barcelona. Duoen spiller et bredt repertoire af klassisk musik, nemlig barok, klassisk, spansk musik og tango. André Figueroa er uddannet guitarist ved universitetet i Uberlandia, Brasilien, hos Jodacil Damaceno og har taget solistklasse ved Det Kongelige Musikkonservatorium i Madrid hos Jorge Ariza. Mille Bureau er student fra Maribo Gymnasium, hvor hun fulgte musiklinien. Hun modtog guitarundervisning af Dominique Bureau og fulgte fra MGK i Nykøbing F., hvor hun blev undervist af Jesper Lutzhøft, Jacob Westh og Svend Melbye. Fra gik hun på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København med guitar som hovedfag. I 1998 tog hun Diplomeksamen. Hun er undervist af Lars Trier, Ingolf Sonor Guitarduo består af guitaristerne Mille Bureau fra Rødby og André Figueroa fra Brasilien. Olsen, Viggo Mangor, Kristian Buhl og Martin Sell. Fra studerede hun flamencologi, verdensmusik traditioner og spansk musikhistorie ved universitetet i Granada. Fra kom det til studier i guitar hos maestro Arnaldur Arnarson en la Escola D arts musicals Luthier, Barcelona, og fra arbejdede hun med solistklasse i guitar ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Lars Trier. Sin debutkoncert fik hun i juni Mille Bureau har deltaget i masterclass med guitaristerne David Russel, John Williams, John Mills, Carlos Bonell, Roberto Aussel, Elliot Fisk, Luis Zea, Eduardo Isaac, Marco Socias, Joaquin Clerch ect. Mille Bureau har videre deltaget som solist og kammermusiker i mange koncertsammenhænge bl.a. ved 7º symfoni af Mahler i Tivolis koncertsal, Barcelona guitar festival, Costa Brava guitarfestival, Rundetaarn, Aarhus Musikhus, Diversidades del sur med flamenco dans, La Sagrada Familia (Barcelona), Den franske alianze (Columbia), Museo Nestor (Gran Canaria), Teatro Rondon Pacheco (Brazil), Det danske kulturinstitut i Athen (Grækenland), museum for ny kunst (Oslo), Odsherred Kammermusikfestival, Maribo Musikforening, Vallparaiso i Mojacar ( Andalusien) ect. Mille Bureau har undervist ved forskellige musikskoler i Danmark og Spanien: Maribo Musikskole, Nykøbing F. Musikskole, Diesi (Barcelona), Di Aula (Barcelona), escuela municipal de música (Sant Celoni), Creu Alta (Sabadell), Santíssima Trinidad (Barcelona). Mille Bureau har givet masterclass i guitar og konferencer i flamencologi blandt andet ved Cervantes institut i Rio de Janiero samt arrangeret sommerkurser for profesionelle musikere i Barcelona. Tapas fra Rommel Da der er tale om en spansk aften i Huset vil man mod forudbestilling til Rommels Lune Hjørne kunne købe tapas og spanske vine. Dørene åbnes kl. 19 og fra kl. 19,30 vil der være tapas. Koncertbilletterne koster 100 kr. pr. styk. De kan købes i forsalg i Super Best Nakskov og i Butik Nicolai. Eventuelt resterende billetter sælges ved indgangen.

7 NAKSKOV AVISEN 7 58 børn deltog i Nakskov Tennisklubs sommerskole. Tennisklubben ta r match på torvet Nakskov Tennisklub vil bruge Lang Fredag & Kulturnat fredag den 3. august til en hvervekampagne på Axeltorv nærmere bestemt foran Jyske Bank. Her vil Tennisklubben opsætte net og gennemføre en match af alternativ art for medlemmer og folk udefra. Tennisklubben vil være der under hele kulturnatten fra kl Nakskov Tennisklub vil promovere tennissporten og vise, at tennis er et spil for alle, fortæller Morten Rasmussen, der er Holdkaptajn for Sjællandsserieholdet. Vi vil på Axeltorv være repræsenteret med juniores og seniores, så besøgende kan få en snak med en jævnaldrende. Desuden bliver der lejlighed til at se medlemmer spille og til selv at prøve et par bolde bl.a. til en konkurrence, hvor man skyder over nettet og vælter så mange kegler som muligt.nakskov Ternnisklub har p.t. 150 medlemmer. I klubben kan man glæde sig over en stor juniorafdeling. I samarbejde med Ungdomsskolen har man i skolernes sommerferie haft tennisskole, hvor 58 skolebørn deltog. Hvor der er stilstand i tennis andre steder, kan man i Nakskov bryste sig af at have medlemmer, som kører langt for at være med. En del af forklaringen kan være, at klubben råder over særdeles gode faciliteter både indendørs og udendørs. Der er gode omklædningsfaciliteter, opholdsrum og køkken. Som et NYT tiltag er der åbnet mulighed Nakskov Tennisklub har nogle fine faciliteter. for, at firmaer kan booke anlægget på timebasis i forbindelse med fx sommerfest eller personalearrangementer til rimelige priser både med og uden træner. Et godt samarbejde har resulteret i turneringer med Nykøbing F. Tennisklub. I Nakskov har man nogle rigtig gode træningstilbud til medlemmer. I samarbejde med Dansk Tennisforbund slår man fra først i august et slag for at få flere seniormedlemmer. Det kan handle om folk, som tidligere har været medlem, eller nye spillere. Tilbuddet lyder på otte timers tennistræning fordelt på fire lektioner og en gratis ketcher ved indmeldelse. Denne grundpakke får man for 200 kr. Nyt servicetilbud servicetilbud -- kun kun hos hos Panasonic Panasonic Center: Center: Nyt GRILL I GÅGADEN: Slagter Friis tænder op i grillen foran butikken til Lang Fredag. Her er der en række forskellige menuer med grillet kød, hvor man kan vælge mellem pølser, lam eller skinke. All-INclusIvE* Nyd dit nyehos Tv-Panasonic uden stress ogcenter: manualer.stort udvalg i... Kun Center: Nyd nye Tv uden og manualer. Nyt dit servicetilbud kun hosstress Panasonic læs mere på All-INclusIvE* Trio på NYHED NYHED Torvet5.999, 5.999,-- humørkort læs mere på Nyd dit nye Tv uden stress og manualer ,-6.999, læs mere på OL 2012 Incl. levering, installering, Incl. levering,indstilling installering, tilslutning, og tilslutning, indstilling 5 års produktgarantiog Incl. levering, installering, 5 års produktgaranti tilslutning, indstilling og 5 års produktgaranti 12 mdr. rentefri rentefri 12 mdr. rentefri 12 pr. mdr. md. 652,pr. md. 652,pr. md. 652,Månedlig ydelse 652 kr. over 12 md ,- NYHED - skal da ses Til publikum opsættes der borde og stole. Lasse Knudsen spiller bas, Jimmie Pinarbasi, vokal, guitar og cajonkasse, Lynge Wagner vokal og guitar. Trioen spiller akustisk musik bl.a. fra Y-2, John Mayer, Stones, Bob Dylan, Eagles, Rosted Kreuzfeldt og Sting. i HD 5.999, Trioen er sammensat til lejligheden. Egentlig var det Selected, der skullenyhed have spillet, men det lod 2.299,sig ikke gøre på grund af ferie. NYHED NYHED 2.299,-2.299, kvalitet Månedlig ydelse 652 kr. over 12 md. Fast årlig nom. rente 0%, ÅOP 19,78%, oprettelse 500 kr., adm. gebyr 25 kr./md. Total sum af ydelser kr. Finansieringen tilbydes af Dan-Aktiv A/S Panasonic 42 3D HD Ready Plasma TV med Smart Viera til aftenåbningen 3D plasma TV med 600Hz. Masser af online indhold ved tilslutning til internettet. Kan også betjenes via ipad eller smart phone NYHED Panasonic 42 3D HD Ready Plasma TV med Smart Viera TX-P42XT50Y Panasonic HD Ready PlasmaafPlasma TV med Panasonic 42 TVSmart med Smart Viera 3D plasma TV42 med3d 600Hz. Masser online indhold vedviera tilslutning til 899,- NYHED 3D plasma TV med 600Hz. Masser af online ved tilslutning til internettet. Kan også betjenes via ipad eller indhold smart phone internettet. Kan også betjenes via ipad eller smart phone TX-P42XT50Y 1.999,- TX-P42XT50Y Panasonic mikro anlæg med AirPlay Panasonic mikro system der kan hænge på væggen. CD, FM tuner, ipod dock, AirPlay, motor styret 2 vejs skydelåge. Fås i sort og hvid sc-hc57eg 20% Fast årlig ydelse nom. rente ÅOP12 md. Månedlig 652 0%, kr. over 19,78%, adm. Fast årlig oprettelse nom. rente500 0%,kr., ÅOP gebyr 25 oprettelse kr./md. Total ydel19,78%, 500sum kr., af adm. ser kr. Finansieringen gebyr 25 kr./md. Total sum aftilbydes ydelaf Dan-Aktiv ser kr. A/S Finansieringen tilbydes af Dan-Aktiv A/S NYHED GEERTSEN NYHED RADIO 1.999, Axeltorv 8 - Nakskov , Panasonic 3D Blu-ray afspiller Super tynd 3D Blu-ray afspiller, slot-in drev, ultra hurtig afspilning, DLNA, Viera Connect portal, Panasonic smartphone remote app, 2D3D conversion, NAS kompatibel DMP-BDT320EG EFTF Nakskov Handel & Erhverv har til sommerens lørdagsunderholdning den 4. august engageret Jimmi, Lynge & Lasse til på Axeltorv at spille akustisk musik. Det foregår fra kl. 10,30-12,30. Panasonic kompakt kamera Smart prisbilligt kamera der er nemt at betjene. DMc-s2EP-K Desuden 10% på alle varer i butikken. NYHED NYHED 899,-899,

8 8 NAKSKOV AVISEN NAKSKOV AVISEN 8 Utroligt at tænke på, det er en model i størrelsesforholdet 1:16 eller 1:14. Trucker-træf ved Spar Lolland -SPAR LOLLAND holder åbent til kl. 21 fredag den 3. august, fortæller Kirsten Jørgensen fra SPAR LOLLAND i Nakskov. Der bliver dog ikke tale om traditionelle bankforretninger, idet vi har allieret os med en gruppe modelbilsentusiaster, som præsenterer en håndfuld af deres modelbiler primært lastbiler. Rent faktisk drejer det sig om modelbiler, hvor alt er bygget op i hånden, og derefter malet og dekoreret, så mange af bilerne ligner tro kopier af rigtige lastbiler. Kirsten Jørgensen oplyser, at 6-8 modelbyggere vil etablere en større afspærret bane på gade og fortov foran SPAR LOLLAND i Nygade. I løbet af aftenen vil man kunne nyde synet af det fjernstyrede legetøj, som præsenteres på banen. Synet af bilerne er selvfølgelig en oplevelse i sig selv, men også lydmoduler som er bygget ind i bilerne gør dem virkelighedstro størrelsen taget i betragtning. Gearskift, baksensorer, og tudehorn samt lyden fra trykluftbremserne er medvirkende til at lastbilerne stort set kun adskiller sig på størrelsen fra rigtige lastbiler. Bilernes modelforhold er 1:16 eller 1:14. Kasper Lund Larsen fortæller om modelbygning, at der går rigtig mange timer med at bygge f.eks. en lastbil. Først skal mærket vælges, og som med rigtige lastbiler er der mange forskellige holdninger og meninger om, hvilket mærke man vil køre i! Derefter skal det vurderes om man er til sættevogn med forskellige lastemuligheder eller måske en model med 4/6 akslet anhænger. Dele og komponenter skal bestilles hjem. I RC Truckteam har man også modeller af Falckbiler, gravkøer, tanks og meget meget mere. Når en bil bygges op, sker det oftest efter et af de mange kataloger som findes med et utal af mulige tilbehørsdele. Når bilen er samlet skal den males, og den sidste finish skal monteres. Komponenter tæller bl.a. små rotorblink samt. servoog olietrykspumper til at drive f.eks. tippelad. En typisk model-lastbil koster nemt kr. Hertil kommer de mange timers arbejde. Hvis du er interesseret i modelbiler, vil det således være en rigtig god ide at komme forbi SPAR LOLLAND til Lang Fredag. Kirsten Jørgensen tilføjer: Hvis man ikke er interesseret på forhånd, så er der stor risiko for, at man bliver grebet af de flotte biler, når man ser alt det dyre legetøj køre rundt på banen.. Stemningsfuld gudstjeneste Til Kulturnatten er der tradition for en gudstjeneste i Skt. Nikolai med sognepræst Torben Jørgensen som prædikant. Til traditionen hører, at kirken er oplyst med levende lys. Gudstjenesten er i år fredag den 3. august kl. 21,15, så alle trods Lang Fredag og diverse andre aktiviteter i Nakskov denne dag kan slutte af på denne stemningsfulde måde. Lohse har fået solstik - så nu skal alt udsalg væk! SOMMERKUP Frasorteret badetøj 50% Gælder fra mandag den 30. juli Missya BH & trusser FRIT VALG 50.- T-shirts & toppe FRA 50.- Nu gælder udsalget også rester af sommertøj og badetøj... FRA Stumpebukser FRA Overtøj

9 SOMMERTILBUD HUMMEL BADESANDAL TILBUD 99,- FREDAG D. 3. AUGUST KL FRASORTERET TØJ PR. DEL 150,- 100,- 50,- H2O TASKER TILBUD 150,- CYKELHJELM TILBUD 250,- CYKELTØJ Sætpris (kort) 600,- Sætpris (lang) 700,- LØBEJAKKE TILBUD 350,- FRED PERRY TILBUD 500,- MASTER REGNTØJ Sæt (børn) 399,- Sæt (voksen) 499,- ADIDAS TILBUD 400,- HUMMEL RETRO TILBUD 150,- REST STR. RULLESKØJTER -50%

10 10 NAKSKOV AVISEN shoes night Udsalgets sidste herresko Spar 50% af normalprisen Alle nye sko og støvler til damer, herrer og børn Spar 20% Fredag d. 3. august kl Udsalgets sidste damesko Spar 75% af normalprisen Søndergade 40, 4900 Nakskov, tlf Svend Erik Lohse og Poul Erik Østergaard er blandt de medspillende. Amatørscenen spiller på Nytorv Ved den kommende kulturnat i Nakskov fredag den 3. august vil komiteen for Kulturnatten forsøge at skabe en café-stemning ved Nytorv, så publikum også på det sted kan nyde noget at drikke og slappe lidt af, mens de bliver underholdt med musik og sang. Underholdningen er lagt i hænderne på Nakskov Amatørscene og Lolland Musikskole, men da sidstnævnte ikke har igangværende aktiviteter grundet ferien, bliver det hovedsagelig Nakskov Amatørscene med venner, der vil tage sig af det. Underholdningen starter klokken 18, hvor Greyhounds spiller nogle af de gode gamle popsange. Greyhounds består af Bjarne Andersen (musikskolen) og Poul Erik Østergaard (Amatørscenen). I dagens anledning vil duoen være udvidet med nogle gode venner. Klokken 18,30 overtager Amatørscenen pladsen med et uddrag fra den seneste kabaret Danske Filmtoner. Som titlen antyder drejer det sig om melodier fra danske film. Kabareten blev spillet på Lienlund i april i år. Gæsterne på stedet var meget glade for genhøret med de mange sange. Vi har jo alle gået rundt med en sang i hovedet, der ikke vil ud igen. Ofte er den fra en film, og det er som om melodier fra filmen holder længere uden at blive slidte. -Kabareten blev bygget op omkring filmene, og fra en uendelighed af gode filmmelodier måtte man begrænse sig til de ældre danske film, men det bliver melodierne jo ikke ringere af, siger Poul Erik Østergaard. I kabaret-underholdningen deltager Anne Lillegaard, Joan Truelsegaard, Johnna Østergaard, Svend-Erik Lohse og Poul Erik Østergaard. Orkesteret bemandes af Bjarne Andersen, Thomas Bruun og Peter Storgaard. På trods af ferietiden vil Musikskolen forsøge at samle nogle elever til at give smagsprøver på deres kunnen, og det vil foregå efter kabareten. Klokken ca. 19,30 tager man det hele forfra igen, og forventer at underholdningen slutter kl. 21.

11 NAKSKOV AVISEN 11 Støt Kræftens Bekæmpelse i 2tal 2tal - K.P. Radio, Nygade i Nakskov, har gennem sit Erhverspartnerskab i Kræftens Bekæmpelse skabt en ganske pæn samling af litografier af kendte kunstneres værker. Som medlem får man én gang om året en litografi. Nogle er nok havnet privat hos ansatte, men syv af værkerne har været gemt hen på lageret. Det vil man i butikken nu gøre noget ved. Derfor kan interesserede til Lang Fredag & Kulturnat i Nakskov fredag den 3. august, hvor der er åbent til kl. 21, komme ind i forretningen og give sit bud på en eller flere af litografierne. Hver litografi repræsenterer en værdi af ca kr. Holdningen i 2tal - K.P. Radio er derfor, at budene mindst skal være på 500 kr. Hele beløbet, der kommer ind ved salg af billederne, går til Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling. Formanden for Lokalafdelingen, Jørgen Nørgaard Jørgensen oplyser, at pengene skal bruges på lokalarbejde. Det kan være til solsejl til daginstitutioner, måske indretningen af Nakskov Akut- og Sundhedshus. Her får Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling en orienteringsstand. Per Friis, 2tal - K.P. Radio, fortæller, at litografierne vil være ophængt rundt omkring i butikken fra torsdag den 26. juli. Fra den dato kan folk komme og aflevere deres bud. Til aftenåbningen ca. kl. 20,30 bliver litografierne solgt for højeste bud. 2tal - K.P. Radio, ringer til de, der har indleveret det højeste bud. Kunstnerne bag litografierne er Thomas Eje, Leif Sylvester, Maleno Heerup, Helve Vanggaard, Kristian von Hornsleth, Gorm Eriksen og Lars Nørgård. Per Friis, 2tal - K.P. Rdio, og formanden for Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling, Jørgen Nørgaard Jørgensen med en part af litografierne. I forgrunden instruktøren P.Trier Petersen, der gør klar til optagelse foran Nakskov Rådhus. Billedet er taget af Ny Dags fotograf Erik Hansen og venligst udlånt af Nakskov Lokalhistoriske Arkiv. søren kolstrup om oprøret 1931 Byrådssalen i Nakskov er rammen om oprøret i 1931, hvor arbejdsløse i Nakskov gik til modstand mod nedskæringer i hjælpekassen og hvor det kom til kamp med politi og militær. Der bliver til Lang Fredag og Kulturnatten i Nakskov den 3. august lejlighed til at se P. Trier Petersens film Rejs dig Emil Koch. Den blev indspillet med aktører fra Nakskov som medvirkende. Kl. 17 giver lektor Søren Kolstrup en kort introduktion til forholdene omkring oprøret. Søren Kolstrup har bl.a. skrevet bogen Nakskov 31. I forbindelse med denne aktivitet viser Nakskov Lokalhistoriske Arkiv en udstilling om oprøret i Nakskov. FREDAG ÅBENT TIL KL. 21 UDSALGS Slutspurt 70% på ALLE udsalgsrester KUN FREDAG - MEN HELE DAGEN: 10% (Gælder ikke i forvejen nedsatte varer) 24 - på alle de nye efterårsvarer Måneds Menu august Lille prt. 45,- Stor prt. 50,- Husk der kan købes klippekort 1/8 Grillkylling m/ kartoffelbåde, salatmayonnaise, agurkesalat 2/8 Okseculotte m/ kartofler, skysauce, grønt 3/8 Frikadeller m/ kartoffelsalat (Helstegt pattegris til aftenåbent) 4/8 Tarteletter m/ hønsefyld, kartofler 5/8 Lukket 6/8 Biksemad m/ spejlæg 7/8 Dagens fisk m/ tilbehør 8/8 Grillkylling m/ kartoffelbåde, salatmayonnaise, agurkesalat 9/8 Provencesteg m/ kartofler, vildtsauce, grønt 10/8 Langtidsstegt svineskank m/ ris, paprikasauce 11/8 Italiensk rullesteg m/ kartofler, pebersauce 12/8 Lukket 13/8 Forloren skildpadde m/ æg 14/8 Ramsløgmarineret skinke m/ kartoffelbåde, rødvinssauce 15/8 Grillkylling m/ kartoffelbåde, salatmayonnaise, agurkesalat 16/8 Gullasch m/ mos, grønt 17/8 Boller i karry m/ ris 18/8 Glaseret skinke m/ flødekartofler, grønt 19/8 Lukket 20/8 Lasagne m/ mixet salat 21/8 Kæmpegryden kommer frem 22/8 Grillkylling m/ kartoffelbåde, salatmayonnaise, agurkesalat 23/8 Forloren hare m/ kartofler, tyttebærsauce, grønt 24/8 Flæskesteg m/ kartofler, skysauce, rødkål, agurkesalat 25/8 Oksesteg m/ kartoffelbåde, bearnaisesauce, grønt 26/8 Lukket 27/8 Krebinetter m/ kartofler, hvid sauce, grønt 28/8 Koteletter i fad m/ tomatsauce, ris 29/8 Grillkylling m/ kartoffelbåde, salatmayonnaise, agurkesalat 30/8 Spareribs m/ halve bagte kartofler, coleslaw 31/8 Peberstegt nakkesteg m/ kartofler, bearnaisesauce, grønt Husk... du kan altid købe kaffe, ostemadder, sandwich samt smørrebrød ROMMEL S - lune hjørne Ø. Boulevard Nakskov Tlf SANDWICH Kæmpe salatbar 20,- 30,- 40,- 30,- Du kan spise maden i huset eller tage det med hjem. Åbningstider: Man.-fre.: kl Lørdag kl Søndag lukket

12 12 NAKSKOV AVISEN TV-journalist fra lokalkanalen HL, Elsebeth Iver får en snak med Per Friis, 2tal - K.P. Radio, om hvor enkelt, det er for seerne, med overgangen fra analogt til digitalt TV. Fotografen var Kim Hemmingsen. HLTV kom med go forklaring i 2tal HLTV lukker ned analogt HLTV gæstede forleden 2tal - K.P. Radio som en af tre radio-/tv-foretninger på Lolland-Falster. Der blev optaget fra forretningen. Ønsket med de tre forretningsbesøg er at orientere seerne om, hvad man gør, når HLTV lukker ned analogt på fællesantenne. Når det sker, melder der sig spørgsmål som: Kan man så tage udsendelserne digitalt? Er mit TV indstillet korrekt? Vi kan til forbrugerne oplyse, at HLTV vil sende på Programplads 97. Det kan også ses digitalt på egen antenne på Programplads 22. Det var den 15. juli i år, HLTV gik fra analogt til digitalt TV. Er forbrugerne det mindste i tvivl om, hvad de i den forbindelse skal gøre, kan man i 2tal - K.P. Radio høre nærmere. Det var journalist Elsebeth Iver fra HLTV og en fotograf, der besøgte 2tal - K.P. Radio, Nygade i Nakskov. Elsebeth Iver har været tre år ved DK4, hvor hun bl.a. havde udsendelsesrækken Så er der kaffe og Ivers Pusterum. Elsebeth Iver er gammel Bakkesangerinde. HLTV sender i området fra Nakskov til Sjællands Odde, hvilket vil sige, at kanalen har potentielle seere. Det er gratis at se TV fra den lokale station, som tidligere hed Kanal Øst. Kanalen sender tirsdag fra kl ,30 samt søndag fra kl. 12, Fra kl torsdage står Jimmilaen for programmet. På kanalen kan man i øvrigt se en elektronisk programoversigt. Vi kan oplyse, at hvis De gik glip af udsendelsen, kan man gense den i 2tal - K.P. Radios vinduer til aftenåbningen den 3. august. DJ Chrelle og SMagsprøver Fire firmaer har slået sig sammen om et større arrangement udenfor Byens Ure & Guld i Søndergade. De fire firmaer er Lolland Isenkram ApS/X-tra og Cosmetic Fashion begge ved Dennis Nilsen, Byens Ure & Guld ved Den mere rå Chrelle Tommi Ewers og Skovridergaarden ved Joop van Galen og Alex Pedersen. Dennis Nilsens personlige kendskab til Chrelle, som er Danmarks bedste DJ og som har flere awards bag sig, er forklaringen på, at han kommer og optræder til Lang Fredag og Kulturnatten i Nakskov den 3. august. Chrelle har spillet rundt omkring på flere store steder i verden. Chrelle er en af de mest erfarne og farverige DJ s på den danske klub-scene. Med en energi og udstråling, som smitter af på alt og alle omkring ham, er han absolut en oplevelse. Han spiller de fleste genrer, som om han aldrig har gjort andet. Hans helt store passion er House, henover Mainstream og til de helt store overraskelser. Endvidere er hans tekniske kunnen på et niveau for sig selv, og hans fornemmelse for gulvet og for hvad folk vil have er spot on. Chrelle har også lavet en del remixes samt egne tracks med blandt andre: Puls, Inez, Phillip (fra Dansk Melodi Grandprix), Rasmus Seebach, Boy George, Danseorkestret og Infernal. Skovridergaarden med smagsprøver Skovridergaarden er med og byder om aftenen udenfor Byens Ure & Guld på små smagsprøver af grillet steak og en lille smagsprøve på øl fra Krenkerup. Kødet svarer til det, man får i Skovridergaarden, når man bestiller en sommersteak. Det kan også fås som diner transportable. Som noget helt ekstraordinært har Skovridergaarden indhentet godkendelse til at sælge denne meget fine oksefilet som råt kød fra Skovrdergaarden. Alle kan komme og købe dette meget fine kød. Til Lang fredag og Kulturnatten kan interesserede i Skovridergaardens stand med smagsprøver for 50 kr. købe et kort og dagen efter komme i Skovridergaarden for at hente et så stort stykke kød, som de har bestilt. Kvaliteten taget i betragtning er prisen på 150 kr. pr. kg bemærkelsesværdig lav. Chrelle er Danmarks bedste DJ

13 Colourplus hedder vi nu efter giftemålet... Vi er stadig nygifte... Vi er nu endelig samlet under samme tag Højevej 30-32, Nakskov (ved siden af Jysk) Det er os fra : Sadolin Farver, Søndergade 20, Nakskov Gardin afdelingen, Søndergade 20, Nakskov og Sana Gulve, Strandfogedvej 5, Nakskov Samtidig har vi etableret håndværkernes grossistcenter sammmen med Clean Care rengøringscentret - Disse 5 specialer vil vi gerne vise frem. Vi har masser af gode tilbud til dig... Helulden berber Ege Quatro med dobbelt skumbagside. Luksustæppet til stuen eller værelserne. Sælges i beige, 400 cm. bredde. Normalpris pr. m 2 kr. 412,- VOR PRIS pr. m Cantana berber 100% Cantana fibre, der tåler det stort slid. Sælges i grå og antracit. 400 og 500 cm. bredde. VOR PRIS pr. m Se hele vores udvalg af tæpper - helt ned til 69,- pr. m 2 på lager Gardinafdelingen: Solafskærmning Lamelgardiner Rullegardiner Plisségardiner Stof til nye gardiner SOMMERTILBUD...-20% Trægulve - med det sidste nye kliksystem. Ask parket 14 mm. Kvalitet Robust, hvidpigmenteret, matlak. Pr. m 2 kr. 529,- VOR PRIS pr. m Eg Plankegulv 14 mm. Natur, europæisk træ, matlak. Pr. m 2 kr. 939,- VOR PRIS pr. m men se vores store lager i trægulve ENGANGSTILBUD Granit vinduesplade 125 x 30 x 2 cm. i antracit. PR. STK Flotte vinyler Stort restparti luksus vinyler. Skal ses! Sælges i 400 cm. bredde. Før op til pr. m 2 kr. 269,- VOR PRIS pr. m DEMIDEKK DEKKBEIS Anvendes som dækkende træbeskyttelse. Høj farve & glansholdbarhed. Klassisk træbeskyttelse med lange vedligeholdelses intervaller. 999,- DEMIDEKK ULTIMATE glansstabilitet endnu mere effektiv imod overfladeskimmel. 9 liter. Vejl. Før 1989,- pris: NU: SPAR 500,- 1989,- 1599,- Højevej Nakskov Tlf / Fax Disse tilbud er gældende indtil 11. august 2012 MAL 2 GANGE SAMME DAG

14 14 NAKSKOV AVISEN Gunfighters spiller på Axeltorv. Gunfighters med go e gamle For 50 år siden var Gunfighters dem, man gerne lyttede til på Vestlolland. Orkestret bestod af seks gutter på år. Alle tog de livlig del i foreningslivet og hver især arbejdede de enten på Nakskov Skibsværft eller Nakskov Maskinfabrik. Det gjorde at de var kendte ansigter lokalt og at man meget gerne ville lytte til deres musikalske udfoldelse først med 50 er og 60 er, senere også med 70 er musik. Gunfighters gik ofte på scenen i Forsamlingsbygningen, Dannemare Forsamlingshus, Hotel Skandinavien m.v. Publikum elskede dem. Da de seks orkestermedlemmer blev voksne, spredtes de for alle vinde i Danmark og blev først samlet igen i 2003, hvor der i Nakskov blev arrangeret Hjemveferie. Ved den lejlighed blev Ole Rasmussen spurgt, om han troede, han kunne samle Gunfighters igen. Der var gået 38 år, men det mente han nok. Han havde allerede forbindelse med nogle stykker og alle længtes de efter at spille sammen påny. Til nytår 2002/2003 mødtes de og spillede til de var trætte. Siden da har de ca. hveranden måned sat hinanden i stævne og brugt en dag på at spille sammen. Til Lang Fredag i Nakskov har man skikket bud efter dem og de har gerne stillet op til endnu en koncert. Nu er alle seks fyldt 65 år. men stadig elsker de at optræde med deres gode gamle repertoire, så de kommer igen til Nakskov fredag den 3. august, hvor der er Lang Fredag og Kulturnat. Gunfighters spiller på Axeltorv fra kl. 18. Orkestermedlemmerne er: Ole Rasmussen, trommer, Jørgen Smask Hansen, forsanger, Jens Peter Hansen, guitar, Henning Musse Jensen rytmeguitar, Bent Nielsen, sologuitarist, og Alex Starsec, basguitarist. Varme sommertilbud fra XL-BYG Heat Beads grillbriketter 10 kg Weber Q 320 sort 2 brændere i rustfrit stål. Fastmonteretet rullevogn, 2 sammenklappelige arbejdsborde. Elektronisk gastænding, lys i håndtag samt brødhylde. Grillareal 46 x 65 cm. KUN Galvaniseret KUN I XL-BYG Kosan Gas 10 kg eller 11 kg gas. Ekskl. flaske FRIT VALG Tilbuddene gælder fra søndag d. 29/7 til lørdag d. 4/ Hr. Plys tryller ved Klokketårnet Lang Fredag og Kulturnat i Nakskov bliver også en fest for børnene. Bl.a. kommer Hr. Plys og underholder ved Klokketårnet kl. 19 den 3. august. Hr. Plys snyder dig velkommen og Hr. Plys gør det sjovt at blive snydt. Hr. Plys er nemlig Danmarks eneste snydekunstner. Han har samlet alt det bedste fra sine mange optrædener til et gennemført og top professionelt show. Det er underholdning af højeste klasse, når Hr. Plys snyder sit publikum med charme, selvtillid og glimt i øjet. Han er sjov, han er levende og leverer tempofyldt underholdning lige så hatten passer. Hr. Plys kan tryllebinde i ordets bogstaveligste forstand og har i mere end 20 år underholdt både børn og voksne i Lalandia såvel som mange andre steder i landet. Med karisma og guldsko har han publikum i sin hule hånd, når han optræder. Hr. Plys laver ballondyr som ingen andre. På årsbasis bliver det rundt regnet til ballondyr. Der er fuld fart og fest over feltet, når Hr. Plys turnerer Danmark rundt. Med mere en 300 shows årligt, er han en af de få kunstnere, der indenfor branchen er fuldtids kunstner. En oplevelse med Hr. Plys husker ens børn og børnebørn, så man sammen Hr Plys evner at more hele familien. har noget at more sig over. Arrangør af showet med Hr. Plys er Nakskov Handel & Erhverv.

15 UGENS GODE TILBUD Gør dine kolonialindkøb inden du kører på arbejde... Åbent fra kl Skagenbrød Bagt i stenovn PR. STK SLAGTER Flanksteaks Klar til grill! PR. 1/2 KG BAGER FISKETORVET VINAFDELING Smørkage Laksebøffer PR. STK STK. Rocca Brindisi Rosso Reserva Pr. flaske 65,- 6 STK i gentager succesen... og inviterer Nakskov i ENTRÉ 75,- pr. stk. Spar op til 130,- Vi har købt 900 stk. billetter til Cirkus Dannebrog fredag den 10. august 2012 kl på Cirkuspladsen. Billetsalget starter NU fra kiosken CIRKUS DANNEBROG VINKASSETILBUD BT: 5 stjerner, Vinavisen: 5 stjerner, Vinbladet: 4 stjerner. Sibilo Syrah Italien. Torre Oria Rød-/hvidvin. 6 STK SPAR 94,70 6 STK SPAR 289,70 6 STK SPAR 130,70 Finca Flichman AFTENSALG I SUPER BEST - FREDAG D. 3. AUGUST 1 lækker hjemmelavet grillpølse Cabernet Sauvignon eller Chardonnay Unoaked. Frit valg. VI GRILLER PÅ P-PLADSEN og vi har dækket op så man kan sidde og nyde grillmaden fra kl med hjemmebagt brød, sennep og ketchup. PR. STK. KR... Salg af øl og vand! Italiensk specialitet Porchetta sandwich 35.- Set i TV med Brødrene Price. PR. STK. KR... v/ Købmand Peter Jørgensen & Slagtermester Peter Christensen Havnegade Nakskov Tlf Åbningstider: Mandag-fredag kl Lørdag kl Søndag kl Tilbuddene gælder fra mandag d. 30. juli til og med lørdag d. 4. august 2012 Se tilbudsavisen på

16 16 NAKSKOV AVISEN NAKSKOV AVISEN 16 Nakskov Garden går til Lang Fredag og Kulturnatten i Nakskov fredag den 3. august først march gennem Søndergade fra kl. 17,30. Fra kl. 18 spiller de ved Expert i Søndergade. Når Nakskov Garden er fuldtallig tæller den 25 medlemmer, hvoraf tre er drenge og tre voksne mænd. Resten er piger og kvinder. Nakskov Gardens sommerrepertoire byder på følgende numre, som man får at høre ved Expert: When The Saints I m Alive (Celine Dion) Raiders March (Temaet fra Indiana Jones) I Will Follow Him Ain t We Got Fun Flinstones Dynamic Overture Billie Jean (Michael Jackson) diverse trommemarcher Nakskov Garden har netop været til EM i Rastede, Tyskland, hvor garden opnåede følgende placeringer: 15. pladsen i tattoo 10. pladsen i præcisionsmarch 4. pladsen i parademarch Nakskov Garden fik en meget flot pokal for 4. pladsen i parademarch. Nakskov Garden skal også deltage i et stævne i Vordingborg og til Maribo Tattoo, hvor der vil blive lejlighed til at se Garden udføre marcher og Tattooet, der er øvet på de sidste par måneder. Nakskov Garden spiller ved expert Nakskov Garden står klar til at udføre tattoo, cheerleaderne har deres flotte og nyindkøbte kjoler på. STORE STATIVER SMÅ PRISER! T-shirts Reststørrelser. Mange små størrelser... NU 30.- Skjorter med korte eller lange ærmer. Str NU100.- Shorts... FRA100.- Strik - spar mange penge! Luksuskvaliteter. Før op til 800,-...NU150.- STORE STATIVER SMÅ PRISER! STORE STATIVER SMÅ PRISER! Tilbuddene gælder hele ugen - så længe lager haves undertøj Hvidt, 2. sortering. Vi har købt et stort parti af de meste solgte modeller. Trusser, trøje m. strop, trøje m. ærme og trusse med ben. SPAR OP TIL 30% I mørk eller lys vask. Str cm. Fås i 3 længder. STORE STATIVER SMÅ PRISER! I DENNE UGE Cowboy/ lærred Mange små størrelser... NU 80.- Cowboybukser STORE STATIVER SMÅ PRISER! STORE STATIVER SMÅ PRISER! STORE STATIVER SMÅ PRISER! STORE STATIVER SMÅ PRISER! STORE STATIVER SMÅ PRISER! STORE STATIVER SMÅ PRISER! Arthur A. har bl.a. T-shirts til kun 30 kr. rester til lavpris hos arthur a. Arthur A. på Nytorv kan melde om et godt udsalg, hvor der har været god gang i salget indenfor alle varegrupper. Nu håber man på sommer. Erfaringsmæssigt ved vi alle, at sommeren oftest starter for alvor, når børnene begynder i skole. De sidste sommerrester samler Arthur A. på et par store stativer. Varerne sælges til små priser. T-shirts kommer til at koste 30 kr., Hammerthor undertøj sælges med minus 30%. På nogle varer kan der spares helt op til 70%.

17 NAKSKOV AVISEN 17 Kunder har skabt nye troldekugler Læderarmbånd med lås og Unika-kugle fra Troldekugler. FREDAG ÅBENT TIL KL. 21 Den danske smykkevirksomhed Troldekugler har lanceret den første kollektion bestående af 11 fantastiske kreationer designet af brandets kunder. Troldekugler skød designkonkurrencen, der var åben for alle, i gang i januar i år. I dag tager kundernes designideer form i enten Sterling Sølv eller håndlavede glaskugler af italiensk glas. De nye Troldekugler forhandles hos Guldsmed Otto Rasmussen, Søndergade i Nakskov. Disse helt unikke og eksklusive designs sælges under HELE UGEN - DISSE TILBUD... navnet People s Bead 2012 Spirituel Kollektion. w People s Bead er navnet på et innovativt og stort anlagt event lanceret første gang i april Eventet gav Troldekuglers kunder muligheden for at bidrage med ideer til design af en ny kugle til Troldekuglers kollektion, der er under konstant udvikling. Til eventet valgte Troldekugler ti finalister og lod derefter kunderne stemme på deres favoritter. Det mest populære design Pax blev derefter lanceret sammen med Troldekuglers Efterårskollektion i Med over designbidrag første år og en enorm efterspørgsel på den vindende kugle, blev eventet afholdt i både 2010 og 2011 med stigende succes. De vindende designs blev disse år henholdsvis Isbjørn og Rullende Bølger. Spiritualitet som et forenende tema Troldekugler gav dette års People s Bead det overordnede tema Spiritualitet og valgte 100 designs til den Oksesteaks Kryddermarineret med løg, laurbær og enebær. Perfekt til grill eller pande. PR. STK Top-100, som forbrugerne kunne stemme på. Fra disse finalister blev de 11 bedste designs udvalgt til at indgå i det eksklusive sortiment, der i dag lanceres som den første kollektion nogensinde med et overordnet tema udelukkende bestående af designs skabt og udvalgt af Troldekuglers kunder. De nye designere repræsenterer intet mindre end ni forskellige nationaliteter bl.a. Nygade 2 Nakskov Tlf Fax EFTERÅRS- NYHEDER Danmark. Bettina Løvstrøm Pedersen, Marketing Director ved Lise Aagaard Copenhagen, udtaler om kollektionen: Vi hævede niveauet og gav vore kunder et komplekst tema i år. Deres svar var fantastisk smukke. Resultatet er fænomenalt. Spiritualitet var et naturligt tema at vælge til en kollektion skabt af vore kunder. Vi ved at vore kunder kan relatere sig til det, idet essensen af spiritualitet ofte opleves som en kilde til inspiration i vor hverdag. Vore håb er, at disse elleve smukke designs vil tjene samme formål for mennesker i hele verden.- AFTENÅBENT Fredag d. 3. august Velhængte og møre bøffer 3 ugers. Smag hvordan en ordentlig bøf skal smage med mørhed helt i top! Højrebsbøffer med fedtkant. PR. 100 GR. KUN Cevapcici Krydderspecialitet til grill, pande eller ovn. 2 slags. TA 8 STK. KUN Hjemmelavet grillpølse med brød, ketchup og sennep PR. PORTION Fås også med hjemmelavet kartoffelsalat PR. PORTION Spændende salater fra køkkenet Sommersalat Hjemmelavet med danske radiser og agurker. TA 200 GR. KUN Græsk Tzatziki med drænet agurk og hvidløg. TA 300 GR. KUN FREDAG AFTEN - VI GRILLER PÅ GADEN KL Helstegt grillskinke med hjemmelavet kartoffelsalat eller Helt Lam på grill med hjemmelavet kartoffelsalat PR. PORTION INWEAR Strik Før 499,- NU 399,- MENU Smykketræ Lille Før 399,- NU 319,- Stor Før 499,- NU 399,- Nyt mærke i butikken TIGER OF SWEDEN Blazer Før 2.500,- NU 2.000,- Kom og gør en kup SPAR 20% på ALLE VARER i butikken hele dagen LENE BJERRE Lanterne Ofelia mange modeller Før 469,- NU 375,- EFTERÅRS- NYHEDER ILSE JACOBSEN Støvler, mange farver Før 900,- NU 720,- Slagter Friis Søndergade Tlf Åbningstider: Tirsdag-torsdag kl Fredag kl Lørdag kl Mandag lukket Prøv vores portionsvine - på dåse Lisbeth Dahl ILSE JACOBSEN Regnfrakke Lang eller 3/4 Før 1.400,- / 1.300,- NU 1.120,- / 1.040,- KAY BOJESEN Sangfugl. Flere farver Før 499,- NU 399,- DAY Silkebuks Før 1.499,- NU 1.199,-

18 18 NAKSKOV AVISEN MaZar bugner af nye efterårsvarer MaZar er nu et væld af flotte efterårsvarer. Efterårets farver er karry, bordeaux, sort, gråt og flaskegrønt. Tunikaerne er også delvis på tilbagetog til fordel for løsthængende bluser bl.a. i plissé. MaZar har også efterårssko og støvler. Såvel i støvler som tøj står biker-stilen stærkt. Meget tøj er i camouflagefarver og det rå look. Dyreprints og store prints, der fylder hele blusen, ser man også en del til. Bluserne er ofte med nitter, hvilket også er tendensen på T-shirts, bukser, bælter og tasker. Imiteret skind og PVC i alle modefarverne vil gå igen til jakker. Tina, Zara og Nanna, fra MaZar i de nye efterårsrober. 15 ÅR PÅ LIENLUND... LIENLUND FESTIVALEN PRÆSENTERER KIM LARSEN & KJUKKEN SUPPORT: UFO På Maribovej er der både opsat en ny skraldespand og en hundespand. 16 skraldespande til Ren By projekt OBS BUS: BUS FRA NYKØBING F, SAKSKØBING, MARIBO, NØRREBALLE OG STOKKEMARKE. Tilmelding og info: Lienlund Parken, Nakskov Lørdag den 11. august kl ADGANG FRA KL BILLETPRIS: KR gebyr VED INDGANGEN: KR BØRN UNDER 6 ÅR: GRATIS Arrangør: Lienlund Festivalen: Nakskov Boldklub & Søllested IF FORSALG: SuperBest Nakskov - Spar Lolland på LF - Billetnet.dk - Billetlugen.dk I tilfælde af at arrangøren må aflyse koncerten d. 11/ i Lienlund Parken, Nakskov p.g.a. uforudsete hindringer herunder storm, hagl, strømsvigt eller anden force majeure - refunderes nærværende billet ikke. Foreløbig har Ren By projektet i Nakskov fået ca kr. i sponsorstøtte fra byens virksomheder og forretninger. Dernæst har Ren By komiteen et rigtig godt samarbejde med Lolland Kommunes Park & Vej. Sponsorstøtten har sidst resulteret i opsætning af 16 ekstra skraldespande og en hundespand. Park & Vej har opsat spandene og sørger for at tømme dem. I Ren By komiteen må man erkende, at det er dyre ting, man har brug for i denne sammenhæng, så man kan kun håbe, flere vil være sponsorer for Ren By. De nye skraldespande er opsat på Svingelsvej, Rødbyvej og Maribovej. -Om vi kan få endnu flere skraldespande til opsætning forskellige steder i byen, må tiden vise. Vi er glade for ethvert bidrag til projektet, udtaler Ole Olsen som repræsentant for Ren By projektet. Vi skal nå målsætningen som Danmarks Reneste By, slutter Ole Olsen- Sponsorer Sponsorer for Ren By projektet er foreløbig følgende: P. Hatten & Co. A/S Aktiv El C.E. Andersen A/S Kruse A/S Byens Ure Guld Sportmaster Boesen & Danielsen SP El-Teknik Opel Nakskov Kræmmerhuset Nordic Sugar Nakskov Slibecentral Karl Mertz

19 NAKSKOV AVISEN 19 Har man problemer med nedsunkne indkørsler, har XL-Byg løsningen. FREDAG ÅBENT TIL KL. 21 Armeringsnet giver stabilitet EXPO-NET Danmark A/S har løsningen på problemet med kørespor og nedsunkne indkørsler grundet belastning fra bilen`s tryk. Løsningen hedder armeringsnet. Forhandler er XL-Byg - Trælastkompagniet, Rødbyvej i Nakskov. Armeringsnet fra EXPO-NET er fremstillet i kraftig plast og udlægges ovenpå stabilgruset ved etablering af indkørsel. Når man vælger at lægge armeringsnet til stabilisering af køreunderlaget, kan man samtidig reducere mængden af stabilgrus med ca. 50% ved etablering af ny indkørsel. Derved er udgiften til armeringsnettet tjent ind ved besparelsen på mængden af reduceret stabilgrus. Flere fordele ved Expo- NET armeringsnet: Forhindrer nedsynkning af underlagsmateriale Fordeler trykket over hele arealet og reducerer sætning Øger bæreevnen på grund af nettets høje friktion God drænende effekt på grund af nettets struktur Er vejrbestandigt Armeringsnettet kan lægges alle steder og er særligt velegnet, hvor der er brug for trykaflastning som for eksempel indkørsler og gårdspladser. Armeringsnettet forhindrer granitskærver, perlesten og lignende i at blive trykket ned i det underliggende lag og forhindrer derved at der opstår kørelag. I indkørsler med fliser eller sten vil et armeringsnet også sikre, at de bliver ved med at ligge, hvor de oprindeligt blev lagt. Hvad skal jeg tænke på, når jeg køber armeringsnet? Der fås flere forskellige typer armeringsnet til flere forskellige brug. Derfor er det godt, at man ved hvad armeringsnettet skal bruges til (ny indkørsel, have, parkerings-plads mm.) - samt hvilket underlag det skal lægges på. Gælder det fx. indkørslen findes der tre forskellige standard typer af armeringsnet fra EXPO-NET. Hvilken type man bør vælge, kan man få råd og vejledning om i XL-Byg. Kultur i Nakskov Det skal fejres med nogle gode tilbud fra din lokale RADIO-TV butik! LUXOR 32 LCD 800 TV HD-Ready LCD DVB-C, MPEG4 2 x HDMI PC-indgang USB-indgang Energimærke C Kontant kr ,- Backlit LED Energimærke A Kontant kr , Pr. md. i 12 mdr. AFTENSALG FREDAG D. 3. AUGUST HELE DAGEN: TROLDEKUGLEAFTEN MED OVERRASKELSER... SAMSUNG HT-D5530/XE Hjemmebio med 3D Afspiller 3D, Blu-Ray, DV DivX, Xvid, MP3 mv. ipod dock/fm radio 1000 watt WiFi Ready Kontant kr , Pr. md. i 12 Pr. md. i 12 mdr. SAMSUNG 40 LED T2 TV Full HD LED DVB-T2/DVB-C MPEG4 2 x HDMI 1 x USB-indgang mdr Pr. md. i 12 mdr. 50% PÅ ALLE VARER FRA THOMAS SABO 50% PÅ UDVALGTE GEORG JENSEN VARER UDVALGTE TROLDEKUGLER UNIKAKUGLER FØR 290,- NU FRIT VALG KR UDVALGTE TROLDEARMBÅND MED LÅS OG 1 STK. UNIKAKUGLE 1/2 PRIS NYHED! Først i butikkerne fredag d. 3/8 Ny fantasikæde m. onyx kugle Normalpris 1.110,- NU % på alle lagerførte Troldekugler Husk vi holder lukket kl WORLD TOUR Limited edition Få hele verden på dit armbånd! GRATIS GAVE TIL DE FØRSTE 20 BETALENDE KUNDER

20 20 NAKSKOV AVISEN Demonstration af Scanpan SCANPAN har hele udstyret til grill. Kop & Kande får til Lang Fredag den 3. august besøg af en repræsentant for SCAN- PAN. Det vil sige, at Gå-gadefirmaet fra kl har demonstration af SCANPAN. I butikken bliver der massevis af gode tilbud på Scanpan. Danskerne elsker at grille i det fri, for maden får en helt særlig smag: smagen af sol, sommer og afslappet udendørsliv med familie og venner. Fornøjelsen ved at grille bliver kun større, hvis udstyret er i top og rengøringen minimal. Her giver SCANPAN dig et par fif til udstyr, der gør grilleriet til en funktionel og festlig oplevelse. Det er så hyggeligt at grille. Men humøret kan dale lidt ved tanken om, at man skal gøre grillen ren for fedt og saft, der er dryppet ned under stegningen. Derfor investerer mange i dyre foliebakker til at stille i bunden af grillen. Men du kan slippe for både den fedtede grill og den dyre foliebakke. Med en IQ grillpande fra SCANPAN undgår du, at fedt og saft fra kødet drypper ned i grillen og sviner og oser. Når du bruger grillpanden på din udendørs grill, samler fedt og saft sig i bundens riller - lige til at hælde fra. Samtidig får du et perfekt grillresultat, idet panden spreder varmen jævnt og effektivt, så råvarernes saft og kraft bevares. IQ grillpanden kan anvendes på alle varmekilder, inklusiv induktion, og gør det let at flytte grillstemningen indendørs på en travl eller regnfuld dag og udenfor grillsæsonen naturligvis. Gør det nemt put det hele i bradepanden Har du en kuglegrill, gør en bradepande det ekstra nemt at tilberede kød og tilbehør uden at hyggen bliver mindre af den grund. Du skærer bare grøntsager og kartofler i mindre stykker, lægger dem i bunden af bradepanden, kommer en steg, kyllingelår eller noget helt tredje ovenpå og hælder væde ved og så er det ellers bare i grillen, hvor det hele passer sig selv, mens du hygger med familien. SCANPANs Classic serie har bradepander i tre forskellige størrelser, så du altid kan finde den, der passer til din grill. Tilhørende grillrist kan købes separat. Skær igennem med ordentligt steakbestik Har du grillet slagterens møreste stykke kød, fortjener det at blive spist med ordentligt bestik. Med SCANPANs Spectrum steakbestik skærer du igennem uden problemer og sætter samtidig lidt ekstra kulør på menuen. Steakknivens skarpe knivsblad er i rustfrit stål med nonstick belægning af højeste kvalitet. Det konisk slebne knivsæg gør kniven skarp og præcis at arbejde med. Spectrum steakbestik fås i 6 flotte og optimistiske pangfarver. Vælg mellem sæt á 6 knive eller gafler i 6 forskellige farver eller sæt á 1 kniv (inkl. praktisk beskyttelseshætte) og 1 gaffel i samme farve. Det sidste pift Uanset om du er til eksotiske BBQ krydderier eller bare foretrækker at fremhæve smagen med salt og peber, er en krydderikværn nem og praktisk at have med i haven eller på stranden, når der er dømt grill. SCANPAN Spectrum krydderikværne er justerbare fra fint til groft drys og kan bruges til de fleste typer krydderier. Kværnen er af hårdt keramisk materiale, ekstremt effektiv og korroderer ikke som stål. Og så spreder krydderikværnene - ud over krydderier forstås masser af fest og farve over måltidet med seks forskellige farvevarianter. SCANPAN yder 10 års garanti på selve kværnen. Herefter er der kun tilbage at sige: Klar, parat grillstart! Gør et godt kup ved Butik Nicolai LOPPESALG FREDAG DEN 3. AUGUST KL PÅ AXELTORV Her inviterer vi alle private - både børn og voksne - til at møde op Det eneste du skal gøre er at rydde op i kælder og på kvist, samt medbringe dine loppesager, bord, stol, parasol m.m. og finde dig en god plads - OBS! Kun for private. Du skal ikke tilmelde dig, men bare møde op. Opstilling fra kl Er der spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Extra Posten, Karina Nielsen på tlf Vel mødt! Butik Nicolai i Søndergade sælger ud af de sidste sommerrester, som personalet rykker ud på gaden med. Her sælges de for 25, 50, 75 og 100 kr. pr. del. Altså bliver Lang Fredag den 3. BLIV KLAR TIL SKOLESTART SPAR august aftenen, hvor man kan gøre et godt kup udenfor Butik Nicolai. I butikken vil man kunne se alle de nye efterårsvarer. Der er meget i strik i alle farver og mønstre. Fredag den 3/8 Kr på normalpris på alle skoletasker Tilbuddet gælder HELE dagen! Søndergade 41 Nakskov Tlf De populære højtaljede leggins er fortsat på mode. Der lægges stor vægt på det coatede, lidt blanke med en skinnende overflade. Det bliver også et efterår med mange forskellige blazere til herrer og piger. På herresiden ser man meget med chenos bukser i stærke farver. Til pigerne går det rå lidt seje look igen. Her ses Magnus i et sæt, som viser efterårsmoden. Et par Chinos bukser, en fed rå strik og en lækker mørkeblå blazer udover. Mette har et par coated højtaljet leggings, en hvid skjorte og en sej mønstret cardigan i strik på, som er et godt miks af både den fine og rå stil.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E 2014, Uge 8 Ugens Avis År H A L G Å R D S F H F O R 2. 3. O G 4. K L A S S E O p s t a r t e n a f d e t n y e t i l b u d U G E N S R E D A K T I - ON: Mia 2.B Anna 2.B Ida M. 2.B Oliver 4.A Louise 2.B

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene Split Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene www.silkeborg-p-d.dk Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen August 2007 Siden er det blevet til rundt regnet 50 store

Læs mere

KULTURKALENDER. Det sker i Brøndby. Esplanadeparken, Brøndby Strand

KULTURKALENDER. Det sker i Brøndby. Esplanadeparken, Brøndby Strand KULTURKALENDER JUNI 2014 Det sker i Brøndby Fredag den 13. juni til og med søndag den 15. juni, KulturWeekend 2014 Esplanadeparken, Brøndby Strand Kulturkalender juni 2014 Det sker i Brønd KULTURKALENDER

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 28.08.2013 Tilstedeværende: Deltagere: Djimie Davidsen Johnni Pedersen Kasper Brill Kirsten Petersen Sif Petersen Afbud: Natasja Lyse Lars Britz Dagsorden: Tilstedeværende:... 1 Dagsorden:...

Læs mere

Eat out at home MIXED L MENUKORT NYHED. Bestil til afhentning eller udbringning på telefon 70 100 111 eller på www.chicago.dk

Eat out at home MIXED L MENUKORT NYHED. Bestil til afhentning eller udbringning på telefon 70 100 111 eller på www.chicago.dk Bestil til afhentning eller udbringning på telefon 70 100 111 eller på www.chicago.dk Eat out at home MENUKORT MIXED L X X L L I GR NYHED!! Chicago Pork Roast Smagfuld steg af sennepsglaseret skinke. 1.

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

kr. 65,- Extra s Chicago Spareribs Når du vil forkæle dig selv, og dem du spiser med, lidt ekstra, så prøv f.eks: ½ majskolbe med smør

kr. 65,- Extra s Chicago Spareribs Når du vil forkæle dig selv, og dem du spiser med, lidt ekstra, så prøv f.eks: ½ majskolbe med smør Extra s Når du vil forkæle dig selv, og dem du spiser med, lidt ekstra, så prøv f.eks: ½ majskolbe med smør kr. 10,- Hvidløgsbrød (2 personer) kr. 20,- Hjemmekrydrede chips (barbeque eller dild) kr. 35,-

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2016 Det sker i Brøndby Livemusik: Otros Aires - Miguel Di Genova Fredag den 29. april kl. 18.45 Argentinsk Tango Aften Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2016 Det sker i Brøndby

Læs mere

Morud Fodbold IF. Information og oplæg til et samarbejde. Dansk Boldspil-Union

Morud Fodbold IF. Information og oplæg til et samarbejde. Dansk Boldspil-Union Morud Fodbold IF Information og oplæg til et samarbejde Danmark s bedste Fodboldskole 2014 Morud den 4. 8. august (uge 32) DBU s første fodboldskole i Morud Assistent Trænere Træner Teamet VVS Fyn Arena

Læs mere

ONSDAG TORSDAG FREDAG

ONSDAG TORSDAG FREDAG Tilbuddene gælder ONSDAG TORSDAG FREDAG MAX. 8 FL. HEREFTER OP TIL 21 03 PR. FL. Semper Ardens 50 cl. Flere varianter. Ekskl. embl. Pr. liter 19,95 9 95 NYHED i Bilka Sodavand el. Nestea a 1-1,5 liter.

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Ugekalender for Jammerbugten

Ugekalender for Jammerbugten Ugekalender for Jammerbugten Fra fredag den 10. juli - søndag den 19. juli udgives hver uge af Jammerbugt Turistbureau Redaktør: Anitta Olesen. Mail: aol@jammerbugt.dk Dato/tid Fredag den 10. juli - søndag

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole torsdag d. 3. maj 2012. Kom maj, du søde milde

Fredagsbrev Århus Friskole torsdag d. 3. maj 2012. Kom maj, du søde milde Kom maj, du søde milde 1 Solcreme Når nu solen og varmen for alvor har fundet os, vil vi minde om brugen af solcreme. Det ville være super cool hvis alle børn var smurt godt hjemmefra. I SFO-tiden supplerer

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Sommerfest. Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne. 8. og 9. august 2014 som tiden går. Jubilæums Olympiade

Sommerfest. Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne. 8. og 9. august 2014 som tiden går. Jubilæums Olympiade SVIFs Jubilæums Sommerfest 8. og 9. august 2014 som tiden går 1964 1964 Jubilæums Olympiade Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne Lørdag kl. 13.00 arrangeret af SVIFs udvalg

Læs mere

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset!

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Ring og få en uforpligtende menusnak på 48 70 62 60 www.spar.dk Vejby Strandvej 7 3210 Vejby Tlf. 48 70 62 60 Åbningstider: Alle dage kl. 7:00-20:00 Sammensæt

Læs mere

BØRNEKULTUR NYT juni 2013

BØRNEKULTUR NYT juni 2013 BØRNEKULTUR NYT juni 2013 UNGE BØRN FAMILIER Kultur- og Fritidsafdelingen Levende Ungekultur - Levende Byrum Silkeborg Street Festival Lørdag den 24. august bliver en dag fyldt med overraskelser og anderledes

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge:

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Fritter 1's nyhedsbrev for november 2009. Efterårsferien Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Sæbekasse løb Tirsdag deltog vi i sæbekasse løb. Deltagerne fra 2.&3.klasse

Læs mere

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs.

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs. November 2008 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Julefællesspisning Fredag 5. december kl. 19.00 Menuen er traditionen tro følgende: - Flæskesteg med brune og hvide kartofler,

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriet passes af alle hold. Ingen undtagelse. Cafeteriet holder åbent fra første kamp til sidste kamp, dvs. fra omkring 1. april til ultimo oktober. Start og slut

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Rå og helt anderledes..

Rå og helt anderledes.. Rå og helt anderledes... Rå og helt anderledes.. Den er rå og meget spændende. Rikke Glerup har netop åbnet sin salon Glykkenheimer i Bjerringbro, og hendes mål er at henvende sig til de kunder, der tør

Læs mere

LÆS BARE LØS. A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist. 2. Det er en tiger. 3. Dette er ikke en klovn.

LÆS BARE LØS. A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist. 2. Det er en tiger. 3. Dette er ikke en klovn. LÆS BARE LØS A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist.. Han maler en lille ko.. Her er en glad lille pige. 2. Hun maler en ko. 2. Han råber vist noget. 3. Hun maler

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Landslagteren. Slagter Stiller A/S. www.slagter-stiller.dk

Landslagteren. Slagter Stiller A/S. www.slagter-stiller.dk Landslagteren 62 61 06 30 Slagter Stiller A/S www.slagter-stiller.dk 98 12 53 52 Grillbuffet 1 Minimum 4 kuverter. Hjemmelavede pølser Marinerede koteletter Dagens kartoffelsalat Dagens salat Pr. kuvert...kr.

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne Forholdsord fortæller os, hvor noget er i forhold til en anden ting. Fx: Bogen lå på bordet Haven var foran huset Forholdsord kan være: I, under, over, ved siden af, foran, ved, bagved, fra, på, igennem

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Stjernestunder. Mercedes-Benz

Stjernestunder. Mercedes-Benz Stjernestunder. Mercedes-Benz Sublime oplevelser til dig fra os. Hos Daimler Biler skal det være en oplevelse at være Mercedes-ejer. Derfor har vi arrangeret nogle oplevelser, der hver især rækker ud over

Læs mere

"KØD" 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43

KØD 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43 "KØD" 4. Draft af Niels H. F. Jensby Station Next Toppen niels@falk.dk 27 64 46 43 2. EXT. S HUS - AFTEN En 70 er forstadsvilla. Gående ned af indkørselen kommer (30). Han er klædt i et par jeans og en

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Skarregaard. Dueholm Kloster. Smedemuseet. Temauger hele sommerferien:

Skarregaard. Dueholm Kloster. Smedemuseet. Temauger hele sommerferien: Dueholm Kloster Skarregaard Temauger hele sommerferien: Oplev de spændende udstillinger i fem bygninger på Dueholm Kloster. Spil skak med store brikker i haven, prøv keglebanen, gå på stylter, brug gyngen,

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab.

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab. Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt Bondebjerget er et bofællesskab. Det ligger i Bellinge i Odense, cirka 9 km fra centrum. Her bor unge og gamle, små børn og pensionister. De bor her, fordi de godt

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard 1 MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Steen Mogensen Morten Bjerregaard Fraværende Kopi Sted Morten Larsen, ungdomsrådet Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen,

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Lystrup Idrætsforening Kæmpe Jubilæumsfestuge 12. 19. september 2009 KENDT MUSIK GRATIS AKTIVITETER FESTFYR- VÆRKERI FEDE FESTER SEJE SHOWS Folder med grøn.indd 1 22-08-2009 12:57:50 Invitation Til alle

Læs mere

Lærereksemplar. Kun til lærerbrug. en eller et. bil sko hus bus bi ur. hus. bus. sko. bil. Her er seks ord. Træk streg til det rigtige billede.

Lærereksemplar. Kun til lærerbrug. en eller et. bil sko hus bus bi ur. hus. bus. sko. bil. Her er seks ord. Træk streg til det rigtige billede. Her er seks ord. bil sko hus bus bi ur Træk streg til det rigtige billede. Skriv de seks ord med en eller et foran. hus bus bi sko ur bil en eller et 1 Skriv en linje med hvert bogstav. b - i - l - s -

Læs mere

PER S LOV OM GRILL FÅ TJEK PÅ PARAGRAFFERNE

PER S LOV OM GRILL FÅ TJEK PÅ PARAGRAFFERNE PER S LOV OM GRILL FÅ TJEK PÅ PARAGRAFFERNE 1 2 PØLSER ER ET MUST HUSK HYGGEN Er der dømt grill, så er der også dømt pølser. Sådan ér det bare. Kig ind i din REMA 1000 og tjek vores aktuelle udvalg af

Læs mere

PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM

PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM Mandag d.15. april - Lørdag d. 20. april. 2013 Foto: Livstræet af NORLYS FOTO Jubilæumsskrift i anledning af Billund Centrets 40 års jubilæum Jørgen

Læs mere

MENUER PÅ DENNE SIDE ER FRA 1 el. 2 KUVERTER OG KAN BESTILLES TIL SAMME DAG

MENUER PÅ DENNE SIDE ER FRA 1 el. 2 KUVERTER OG KAN BESTILLES TIL SAMME DAG MENUER PÅ DENNE SIDE ER FRA 1 el. 2 KUVERTER OG KAN BESTILLES TIL SAMME DAG 1. VÆLG DIT KØD Chicago Roast Rosastegt, mør og saftig steg af allerbedste kødkvalitet. Chicago Turkey Roast Supermør og saftig

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune Igen i år kan vi i efterårsferien, uge 42, byde velkommen til Aktivt Efterår. En uge med en række sjove og spændende aktiviteter. 2013

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

INVITATION. DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til

INVITATION. DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til 1 INVITATION DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til Gymnastik DM for seniorer 16. - 17. maj 2014 Odense Idrætspark Højstrupvej 5, Bolbro, 5200 Odense V Velkommen til Gymnastik DM 2014 Det er mig

Læs mere

Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85

Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85 Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85 Husk at besøge vores isbar! Galleri Enø Spiseafdelingen Byder velkommen, til sommeren 2013 med nyheder og aktiviteter.

Læs mere

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 I dette nummer af nyhedsbrevet kan du læse mere om: Lektiecafe Fridas Psykologbureau Påskeferien PC-udvalg Street-Onsdag Lagkagekonkurrence Fastelavn Personalenyt

Læs mere

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Juniorklubben Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubber Bankoverførsel: Danske Bank - reg. nr.

Læs mere

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE www.streetdinners.org Gademiddage er for at... 1 lære sine naboer at kende og fejre den gade eller bydel man bor i.

Læs mere

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad August 2015 Regionens Elektronisk nyhedsblad Sommerferien er slut, og rundt om i foreningerne gøres klar til opstart af ny dansesæson. Regionernes Webmastere har haft ekstra travlt i ferien. Landsforeningen

Læs mere

Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8

Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8 Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8 2008 2009 Muligheder og madglæde En højtidsstund Vi tilbringer en stor del af vores tid i køkkenet og gør vi det ikke, ønsker vi ofte, at vi gjorde. Køkkenet er et sted, hvor

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Alle dage fra den 8. til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Vi havde meget sjov med lydeksperimenterne. Lotte og Lea sang højt se min kjole og Henrik spillede musik. Lasse tog os med storm med en trommesolo.

Vi havde meget sjov med lydeksperimenterne. Lotte og Lea sang højt se min kjole og Henrik spillede musik. Lasse tog os med storm med en trommesolo. Vi havde meget sjov med lydeksperimenterne. Lotte og Lea sang højt se min kjole og Henrik spillede musik. Lasse tog os med storm med en trommesolo. Janni, Lotte og Søren Adam lavede også en vejrudsigt

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

NAT KULTUR. FREDAG D. 31. marts. Oplev en stemningsfyldt kulturnat i Grindsted hvor dette års tema er BEVÆGELSE. Butikkerne har åbent til klokken

NAT KULTUR. FREDAG D. 31. marts. Oplev en stemningsfyldt kulturnat i Grindsted hvor dette års tema er BEVÆGELSE. Butikkerne har åbent til klokken KULTUR NAT g r i n d s t e d Oplev en stemningsfyldt kulturnat i Grindsted hvor dette års tema er BEVÆGELSE læs mere på... www.billund.dk/kulturnat Butikkerne har åbent til klokken 20:00 Årets tema - Bevægelse

Læs mere

I er velkommen til at kontakte en af os fra Styregruppen ved evt. tvivlsspørgsmål.

I er velkommen til at kontakte en af os fra Styregruppen ved evt. tvivlsspørgsmål. FredagsÅbents Styregruppe Jette Birkholm Hedevej 4 62261366/25111758 Lina Nielsen Kirkevej 10 62262715/22858239 Anne-Marie Cederberg Vævervej 4 23393233 Line Silo-Bøjstrup Haugstedvænget 8 20724395 Sabine

Læs mere

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER.

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Nyhedsbrev 40 maj 2014. Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Vi har taget afsked efter mange års godt samarbejde

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten + åbningstider.

Læs mere

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen.

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen. !!! Sommerfest Pakke 1 Min. 150-170 gæster Velkomst: SOSO Cocktail + velkomst Fingerfood : Lune og kolde hapsere serveres. 3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine)

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Deltag. Mød generationen der nyder livet og har mulighederne... Messen for det købestærke publikum 3. 5. oktober 2014

Deltag. Mød generationen der nyder livet og har mulighederne... Messen for det købestærke publikum 3. 5. oktober 2014 Messen for det købestærke publikum 3. 5. oktober 2014 Mød generationen der nyder livet og har mulighederne... Deltag på messen for Danmarks mest købestærke publikum Seniorerne vil leve livet - hele livet

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

IT-kurser. Forår 2015

IT-kurser. Forår 2015 IT-kurser Forår 2015 Sådan tilmelder du dig På bibliotekets hjemmeside kan du tilmelde dig et eller flere af vores kurser. Det er nemt og bekvemt, og du kan gøre det, lige når det passer dig. Har du bestilt

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere