Referat af Kredsbestyrelsesmøde no Afholdt d.28. april 2014 kl. 19:00 til 22:00 på Hammergården, Hammer Bakke 13, 4050 Skibby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 64-2014 Afholdt d.28. april 2014 kl. 19:00 til 22:00 på Hammergården, Hammer Bakke 13, 4050 Skibby"

Transkript

1 Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 29. april 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no Afholdt d.28. april 2014 kl. 19:00 til 22:00 på Hammergården, Hammer Bakke 13, 4050 Skibby Tilstede: Poul Erik Pedersen (PEP), Boris Damsgaard (BD), Bente Nielsen (BN), Alexander Helm (AH), Peter Vinding (PV), Leif Helstrup (LH),og Søren Pedersen (SPE) Afbud: Bjørn Prassé (BP). 1. Velkomst, samt godkendelse af rejseafregninger m.m. PEP bød velkommen efterfulgt af en rundvisning på Hammergården. 2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde no. 63 af 10. marts Referatet blev godkendt. 3. Meddelelser fra formanden og øvrige medlemmer. a. Kommuneplaner. b. Klimatilpasningsplaner. Deadline for de enkelte kommuneplaner Allerød Kommune: Kan ikke findes på kommunens hjemmeside. AH følger op hos kommunen. Fredensborg Kommune: Se kommunens hjemmeside: Tillæg nr. 3 til kommuneplan, Klimatilpasning - er i høring indtil 11.maj Halsnæs Kommune: Er i høring indtil 12. marts 2014 jf. kommunens Hjemmeside.(PEP fremsender Friluftsrådets Idekatalog) Hørsholm Kommune: Er i høring indtil 26.april 2014 jf. kommunens hjemmeside. Gribskov Kommune: Kan ikke findes på kommunens hjemmeside. BD fremhævede det forbilledlige samarbejde der udfoldes i Gribskov Kommune hvor Det Grønne Dialogforum (Det Grønne Råd) tages meget seriøst og bliver rådspurgt i mangt og meget. Eksempelvis har der været afholdt orienteringsmøder/forlodshøringer om bl.a. Vandråd og forslag til klimatilpasningsplan, der kommer i høring fra uge 27 til uge 34. Friluftsrådet Nordsjælland Kredsformand Poul Erik Pedersen Hallandsvej Ålsgårde Tel / nordsjaelland@friluftsraadet.dk Friluftsrådet Nordsjælland omfatter Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm Kommuner

2 Klimatilpasningsplaner (Fortsat): Hillerød Kommune: Klimatilpasningsplan er udsendt og vedtaget.(pep fremsender Friluftsrådets Idekatalog) Helsingør kommune: Høringssvar er indsendt. Frederikssund Kommune: Klimatilpasningsplanen vil blive fremlagt i 1. halvdel af 2014 jf. hjemmesiden. c. Sommermøde for Kredsrepræsentationen. Se punkt 4. d. Vandrådsmøder Øresund d. 24. april og 14. maj (PEP) Gribskov Kommune er blevet hjemsted for Sekretariatet for de tre Vandråd i Nordsjælland. Deadline for arbejdet i de tre Vandråd er d. 28. juni 2014 Der er nedsat tre vandråd: Nordsjælland for vandløb med udløb mod øst med delragelse af Poul Erik Pedersen, Kreds Nordsjælland. Nordsjælland for vandløb med udløb mod vest med deltagelse af Gunnar Brüsch, Kreds Storkøbenhavn Nord. Køge bugt området med deltagelse af Kurt Sjøgreen, Storkøbenhavn Vest. e. Regionsmøde d. 7. maj Forslag til dagsorden. (PEP og BD) KR-møde 12. juni 2014, Sjælsøstien i bero, høring om nye færdselsregler på Arresø, anlæg af bådebro i Esrum Sø f. Nationalpark Studierejse til Sverige 2-3. maj (PEP) BN og PEP deltager på turet til Nationalparker i Sverige. g. REKU-møde d.20. maj 2014 Se punkt e. h. Danmarks Friluftskommune Kredsbestyrelsens medlemmer opfordres til, igennem De Grønne Råd, at få sat Danmarks Friluftskommune på dagsordenen, og derigennem opfordre kommunerne til at engagerer sig i dette arbejde. Det er med glæde, at vi kan notere os, at interessen for at blive Danmarks Friluftskommune er stigende år for år. Læs mere på Friluftsrådets hjemmeside:

3 i. Naturens Dag søndag d. 14. september 2014 Der er kommet indbydelse til kredsen om igen at deltage på Skovskolen i Nødebo. (PEP j. Hammergården d. 26. maj 2014 (PEP) Hammergården afholder ordinært bestyrelsesmøde d. 26. maj k. Friluftsrådets Hovedgeneralforsamling d. 30. april 2014 (PEP) Der afholdes generalforsamling i Friluftsrådet d. 30. april SPE er af Kongelig Dansk Aeroklub (KDA) opstillet som kandidat til bestyrelsen. l. Jordbrug og Friluftsliv. Møde d. 30. april Dagsorden (PEP m.f.) Fra kredsbestyrelsen deltager BN, AH og PEP. I mødet indgik en besigtigelse af en land ejendom nær Græsted i Nordsjælland. Frivillighedsprojekter: Færgevejskilen: St.Lyngby Skov: Der har været afholdt et 5. møde i Initiativgruppen og man er nu klar til medio maj at underskrive en brugeraftale imellem Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Halsnæ samt Hillerød Kommuner. m. Ombygning af Naturcenter Nyruphus til Friluftsgård. Der er opstået problemer med tilkørselsforholdene fra Kongevejen til Naturcenter Nyruphus. Sagen undersøges og en brugbar løsning er under udarbejdelse. 4. Fastlæggelse af Sommerhalvårets Kredsrepræsentantskabsmøde Friluftspolitisk sommerårsmøde Indhold er undernærmere overvejelse (alle) Tid og sted: Datoen er foreløbig fastsat til torsdag d. 12. juni 2014 Muligheden af at afholde dette møde på Arresø Havn / ArresøCentret undersøges. BD har foreløbig reserveret Arresøcentret i Auderød. Besigtigelse af Naturcenter Auderød Havn og sejltur på Arresø med Frederikke er ligeledes foreløbigt aftalt. PEP tjekker de økonomiske rammer for arrangementerne. 5. Referater af møder og efterretningssager. a. Regionsseminaret i Fredensborg marts 2014 Der var bred enighed om at det var et godt og interessant seminar, med en god stemning og med god mulighed for udveksling af viden og erfaringer Kredsbestyrelsesmedlemmerne imellem. Formen (fredag eftermiddag og en lørdag) blev anbefalet fastholdt ved fremtidige Regionsseminarer. Det blev bemærket, at det var begrænset tilslutning fra nogen kredse.

4 b. Fredningsmøde Vedbæk-Smidstrup d.23.april BD oplyste, at nogle lodsejere har anket en fredningsafgørelse til Miljø- og Naturklagenævnet. Nævnet foretog en besigtigelse og efterfølgende blev der afholdt et borgermøde. DN argumenterede for at fastholde fredningen. 2-3 lodsejere talte imod den tidligere afgørelse. Det fremgik i øvrigt af mødet, at Naturstyrelsen fastholder sin tidligere afgørelse dvs. OK til fredningen. Hørsholm Kommune vil ikke anke afgørelsen, men kunne ønske sig et mere detaljeret projekt. Rudersdal kommune har endnu ikke taget endelig stilling. c. Nationalparken Kongernes Nordsjælland. PEP orienterede om et møde i Følgegruppen afholdt d.18. marts PEP nævnte bl.a. at de planlagte "køkkenbordssamtaler" skal afholdes kommunevis og planlægges afholdt inden d.27. juni Resultatet af alle anstrengelserne forventes sendt til Miljøministeren i slutningen af Juni d. Friluftsrådets Kløverstiprojekt. AH kunne berette, at der nu er planlagt 2 kløverstier i Allerød Kommune. En med udgangspunkt ved Lynge Bibliotek og en med udgangspunkt ved biblioteket i Lillerød. Begge projekter forventes afsluttet i september e. Frivilligprojekter. Emnet er behandlet under punkt 3.l. f. Hammergården. Der er blevet afholdt bestyrelsesmøde på Hammergården d.27. marts2014 hvor der bl.a. blev drøftet arbejdsplaner samt mulighederne for at søge fondsmidler. g. Ørsholt - Gurre sø. h. Tipsprojekter og ansøgninger. i. Grønt Flag - Grøn Skole og Spireprojekter. (PV). j. Kommunale Grønne Råd. Gribskov Kommune: BD er inviteret til at medvirke i forbindelse med en afhandling om Nordkystens fremtid. Hørsholm Kommune BD oplyste, at Grønt Råd afholder dialog- møde med politikerne i Hørsholm Kommune d.30. april På dagsordenen er bl.a. Sjælsø-stien, som pt. er sat i bero pga. projektet omkring indretning af et udslusningscenter i den tidligere Sjælsmark kaserne. Endvidere er friluftsstrategien på dagsordenen.

5 Halsnæs Kommune: LH orienterede kredsbestyrelsen om at DOF i Halsnæs udsætter minkfælder der efterfølgende tilses af jægerne. LH orienterede desuden om DN's projekt om sandfodring langs hele Sjællands nordkyst fra Hundested i vest til Helsingør i øst. Frederikssund Kommune: Hillerød Kommune: Fredensborg Kommune: intet nyt Allerød Kommune: AH orienterede om deltagelse i hans 1. møde i Det Grønne Råd i Allerød Kommune. På mødet blev bl.a. drøftet: Klimahandlingsplan Sjælsøstien (en kort strækning i kommunen på ca meter) samt et "spang" Minkfælder med SMS-moduler Friluftstrategi. k. Grønne Partnerskaber. Halsnæs Kommune: LH orienterede kredsbestyrelsen om at planer om at lægge LAG Halsnæs og LAG Gribskov sammen var droppet. LH orienterede endvidere om lokal uenighed / stridighed imellem 4 lokale camping pladser og Melby-lejrens muligheder for at tilbyde camping/overnatning. l. Naturstyrelsen Høringssvar ved færdsel på Arresø BD har udarbejdet et høringssvar vedrørende færdsel på Arresø, herunder brug af elmotorer på søen og muligheden for kitesurfing og windsurfing. Naturstyrelsen Nordsjælland: Der afholdes Brugerrådsmøde d.14. maj 2014 kl.13:00. Naturstyrelsen Øst: Der er afholdt Brugerrådsmøde d.26. marts Driftsplanen forventes klar ultimo maj, med efterfølgende høring frem til omkring september. AH bør kontakte Gunnar Brüsch, Storkøbenhavn Nord vedr. udarbejdelse og afstemning af et fælles høringssvar. 6. Eventuelt: PEP henledte kredsbestyrelsens opmærksomhed på de forestående indvielser af skovrejsningsprojekter, ved Bjerggården, Hillerød og Gørløse Skov. Læs mere på adressen:

6 Kommende møder: 27. maj 2014 KB-møde i Auderød. Program: Vi mødes på Arresøcentret, Auderød Byvej 4, 3300 Frederiksværk kl Der startes med en halv times rundvisning på det nærliggende Naturcenter Auderød Havn, herefter retur til Arresøcentret. 12. juni 2014 Sommerens Kredsrepræsentantskabsmøde afholdes på Arresøcentret, Auderød Byvej 4, 33 Frederiksværk. Mødetid kl Der startes med en rundvisning på det nærliggende Naturcenter Auderød Havn kl og eventuelt en sejltur med Frederikke på Arresø fra til august 2014 Kredsbestyrelsesmøde på Kammerrådensvej 15, 2970 Hørsholm eller i Jægerspris efter besigtigelse af Ådalen i Frederikssund. Søren Pedersen, referent

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 65 af 27. maj 2014. Referatet blev godkendt.

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 65 af 27. maj 2014. Referatet blev godkendt. Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 20. august 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 66-2014 Afholdt d. 27. maj 2014 kl. 18:30 til 22:00 i Jægerhytten på Ellehammervej,

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej 1 C, 3000 Helsingør

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej 1 C, 3000 Helsingør Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 30. oktober 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no Afholdt d.10. marts 2014 kl. 19:00 til 22:00 hos Søren Pedersen, Baunehøjen 13, 3320 Skævinge

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no Afholdt d.10. marts 2014 kl. 19:00 til 22:00 hos Søren Pedersen, Baunehøjen 13, 3320 Skævinge Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 10. marts 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 63-2014 Afholdt d.10. marts 2014 kl. 19:00 til 22:00 hos Søren Pedersen, Baunehøjen

Læs mere

Friluftsrådet Nordsjælland omfatter Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm Kommuner

Friluftsrådet Nordsjælland omfatter Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm Kommuner Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for kreds 19, Nordsjælland. Hørsholm d. 05.03.2011 Kredsbestyrelsesmøde No. 36 Afholdt mandag den 14.februar kl. 19.00 til kl. 22.00 på Nyruphus Naturcenter, Kongevejen

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde No. 38 Afholdt onsdag d.11. maj kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm

Kredsbestyrelsesmøde No. 38 Afholdt onsdag d.11. maj kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Kredsbestyrelsen Friluftsrådet Nordsjælland. Den 24. maj 2011. Kredsbestyrelsesmøde No. 38 Afholdt onsdag d.11. maj kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Til stede: Poul Erik

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde No. 39 Afholdt onsdag d.9. juni kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm

Referat af Kredsbestyrelsesmøde No. 39 Afholdt onsdag d.9. juni kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet kreds 19, Nordsjælland. Den 11. juni 2011. Referat af Kredsbestyrelsesmøde No. 39 Afholdt onsdag d.9. juni kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm

Læs mere

Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for Rungsted Kyst 1, januar 2016 kreds 19, Nordsjælland.

Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for Rungsted Kyst 1, januar 2016 kreds 19, Nordsjælland. Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for Rungsted Kyst 1, januar 2016 kreds 19, Nordsjælland. Referat af kredsbestyrelsesmøde nr. 75, der blev afholdt onsdag den 11.november 2015 fra kl. 19.00 til 22.00 i

Læs mere

Kredsbestyrelsesreferat For kreds Nordsjælland

Kredsbestyrelsesreferat For kreds Nordsjælland Kredsbestyrelsesreferat For kreds Nordsjælland 12. april 2010 Kredsbestyrelsesmøde No. 27-2010 Afholdt mandag d. 22. marts 2010 kl. 19.00-22.00 på Kammerrådensvej 15, Hørsholm Referat: Til stede: Poul

Læs mere

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk Beretning om Friluftsrådets arbejde i Kreds 19, Nordsjælland år 2010 v/ Kreds- og Regionsformand Poul Erik Pedersen, medlem af Det Danske Spejderkorps. Arbejdet i vores Kredsbestyrelse. Det har været et

Læs mere

Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for kreds 19, Nordsjælland. Den 19. april 2016.

Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for kreds 19, Nordsjælland. Den 19. april 2016. Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for kreds 19, Nordsjælland. Den 19. april 2016. Referat af kredsbestyrelsesmøde nr. 78-2016 Afholdt 9. marts 2016 fra kl. 19.00 til 22.00 i FrivilligCentret, Kronborgvej

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde No. 40 Afholdt tirsdag d. 1. november kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm

Kredsbestyrelsesmøde No. 40 Afholdt tirsdag d. 1. november kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet kreds 19, Nordsjælland. Kredsbestyrelsesmøde No. 40 Afholdt tirsdag d. 1. november kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm 7. december 2011 Til

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde No Afholdt onsdag d. 22. september 2010 kl , på Kammerrådensvej Hørsholm

Kredsbestyrelsesmøde No Afholdt onsdag d. 22. september 2010 kl , på Kammerrådensvej Hørsholm Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for kreds 19, Nordsjælland. Hørsholm d.25. 09.2010 Kredsbestyrelsesmøde No. 31-2010 Afholdt onsdag d. 22. september 2010 kl. 19.00-22.00, på Kammerrådensvej 15. 2970 Hørsholm

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Børge Poulsen (BP) Finn Frandsen (FF) Karin Winther

Læs mere

Friluftspolitisk sensommermøde for kredsrepræsentationen i kreds 19 Nordsjælland

Friluftspolitisk sensommermøde for kredsrepræsentationen i kreds 19 Nordsjælland Friluftspolitisk sensommermøde for kredsrepræsentationen i kreds 19 Nordsjælland 10.09.2010 Mødet blev afholdt mandag d. 6. september 2010 kl.19.30-22.00 i kulturhuset Rejsestalden, Hovedgaden 29a/Dyrnæsvej.

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde No. 40 Afholdt onsdag d.6. september kl til kl på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm

Kredsbestyrelsesmøde No. 40 Afholdt onsdag d.6. september kl til kl på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet kreds 19, Nordsjælland. Den 5.10.2011. Kredsbestyrelsesmøde No. 40 Afholdt onsdag d.6. september kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Til stede:

Læs mere

1. Velkomst og præsentation Poul Erik Pedersen bød velkommen og introducerede til mødet.

1. Velkomst og præsentation Poul Erik Pedersen bød velkommen og introducerede til mødet. Til repræsentationen i Regionsudvalg Hovedstaden Regionsudvalg Hovedstaden Regionsformand Poul Erik Pedersen Hallandsvej 75 3140 Ålsgårde Tlf. 4970 9902 Mobil 2033 3412 E-post: poul.erik@pedersen.mail.dk

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 69. Tid: 22.mar.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 69. Tid: 22.mar.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 69. Tid: 22.mar.2016, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Finn Frandsen (FF) Kristian Slyk (KS) Andreas Bekker

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 54. Tid: 13.juni 2013, kl.18.00 Mødested: Hadsund Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 54. Tid: 13.juni 2013, kl.18.00 Mødested: Hadsund Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 54. Tid: 13.juni 2013, kl.18.00 Mødested: Hadsund Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Randi Stub Petersen (RSP) Finn Frandsen (FF) Vibeke

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

3. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Leif orienterede kort om udvalgte emner fra de seneste to bestyrelsesmøder:

3. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Leif orienterede kort om udvalgte emner fra de seneste to bestyrelsesmøder: Referat af møde i Regionskontaktudvalget den 15. september 2015 Deltagere: Aksel Leck Larsen, Thomas Elgaard Jensen, Poul Erik Pedersen, Bent Holgersen, Jan Karnøe, Kirsten Skovsby, Preben Schmidt, Leif

Læs mere

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 64 af 28. april 2014. Referatet blev godkendt.

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 64 af 28. april 2014. Referatet blev godkendt. Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 5. juni 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 65-2014 Afholdt d. 27. maj 2014 kl. 19:00 til 22:00 på Arresøcentret, Auderød Byvej

Læs mere

Grønt Råd Beslutningsreferat

Grønt Råd Beslutningsreferat Grønt Råd Beslutningsreferat af møde den 6. marts 2014 kl. 16.00 i Udvalgsværelse Medlemmer Ebbe Vitt ( ) formand Rune Kargo ( ) næstformand Ulla Brink ( ) O.A.K. Nielsen ( ) Jørgen Jacobsen ( ) Søren

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Kristian Slyk (KS) Andreas Bekker (AB) Randi Stub Petersen

Læs mere

Grønt Råd. Referat. Møde den 17. maj 2018 kl. 16:00. Udvalgsværelset

Grønt Råd. Referat. Møde den 17. maj 2018 kl. 16:00. Udvalgsværelset Grønt Råd Referat Møde den kl. 16:00 Udvalgsværelset Indkaldelse Jørgen Jacobsen Svend-Erik Nielsen Peder Schierning Søren Friis Jensen Knud Bech Keld Hjort Olsen Jens Bjerregaard Christensen Johan Thorup

Læs mere

Mødet indledtes med en rundvisning af DGI`s lokaliteter på Nordkraft ved direktør Inger Møller Nielsen.

Mødet indledtes med en rundvisning af DGI`s lokaliteter på Nordkraft ved direktør Inger Møller Nielsen. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 56. Tid: 7.nov. 2013, kl.18.00 Mødested: Nordkraft, Aalborg Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Randi Stub Petersen (RSP) Vibeke Rasmussen (VR) Karin

Læs mere

Referat Kredsrepræsentantskabsmøde

Referat Kredsrepræsentantskabsmøde Referat Kredsrepræsentantskabsmøde Afholdes mandag den 6. marts 2017 - kl. 19.00 i Køge Roklubs lokaler. Deltager: Kredsbestyrelsen: Erik Trøigaard Dansk Forenings for Rosport; Willy Harrenberg DGI; Inger

Læs mere

Grønt Råd. Referat. Møde den 14. september 2017 kl. 16:00. Udvalgsværelset

Grønt Råd. Referat. Møde den 14. september 2017 kl. 16:00. Udvalgsværelset Grønt Råd Referat Møde den kl. 16:00 Udvalgsværelset Indkaldelse Jørgen Jacobsen Jørgen Lassen Svend-Erik Jens Bjerregaard Christensen O. A. K. Søren Friis Jensen Poul-Erik Pedersen Knud Bech Lise Vølund

Læs mere

Grønt Råd Referat. af møde den 11. november 2010 kl i Diamanten

Grønt Råd Referat. af møde den 11. november 2010 kl i Diamanten Grønt Råd 2010 Referat af møde den kl. 16.00 i Diamanten Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 25 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 4 26 GODKENDELSE AF REFERAT... 5 27 MØDEDATOER 2011... 6

Læs mere

Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Bestyrelsesmedlem Helle Stuart orienteret om følgende aktuelle emner i Friluftsrådet.

Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Bestyrelsesmedlem Helle Stuart orienteret om følgende aktuelle emner i Friluftsrådet. Referat af kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet kreds Østsjælland 25. marts 2019 kl. 19.30 Sted: Haslev Biblioteket, Jernbanegade 62, 4690 Haslev - mødelokale 2 Tilstede: Navn Medlemsorganisation

Læs mere

Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013.

Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013. Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013. Friluftsrådets bestyrelse har det overordnede, politiske ansvar for kredsrepræsentationerne og de valgte kredsbestyrelser.

Læs mere

Kultur Metropol Øresund Styregruppemøde. 29. november 2011 Allerød Kulturhus

Kultur Metropol Øresund Styregruppemøde. 29. november 2011 Allerød Kulturhus Kultur Metropol Øresund Styregruppemøde 29. november 2011 Allerød Kulturhus Dagsorden 1. Velkomst 2. Deltagerkredsen i KMØ 2012-2015 3. Forhandling med Kulturministeriet 4. Projekter og økonomi 5. Evt.

Læs mere

Referat Naturgruppen. Medlemmer:

Referat Naturgruppen. Medlemmer: Referat : Torsdag den 26. november 2015 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 1, Mørdrupvej Bemærkninger: Julefrokost efter mødet kl. 18-21 Medlemmer: Deltagere: Ebbe Kanneworff

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 53. Tid: 2.maj 2013, kl Mødested: Høstemark Skov.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 53. Tid: 2.maj 2013, kl Mødested: Høstemark Skov. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 53. Tid: 2.maj 2013, kl.18.00 Mødested: Høstemark Skov. Deltagere: Thyge Steffensen () Christian Kragh () Kristian Slyk () Randi Stub Petersen () Finn Frandsen (FF)

Læs mere

Søbrugerrådemøde Arresø

Søbrugerrådemøde Arresø Søbrugerrådemøde Arresø Dagsorden. Godkendelse af referat fra sidste møde Siden sidst: Fugletårne, Søværnets Grundskole, stiprojektet omkring Arresø, Nationalpark Kongernes Nordsjælland, vandstanden, bæverne,

Læs mere

Friluftsrådet i Sydvestsjælland Beretning for året 2018 Februar 2019

Friluftsrådet i Sydvestsjælland Beretning for året 2018 Februar 2019 Friluftsrådet i Sydvestsjælland Beretning for året 2018 Februar 2019 Vi har haft et godt år med mange gode oplevelser og behandlede sager. Der har siden kredsrepræsentantskabsmødet den 27. februar 2018

Læs mere

På baggrund af drøftelserne vil REKU videregive følgende gode råd:

På baggrund af drøftelserne vil REKU videregive følgende gode råd: September 2009 Referat af møde i Regionskontaktudvalget den 24. september 2009 kl. 15.30 19.00 i Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 København SV Tilstede: Jeppe Jørgensen Egon Østergaard Nanna Ilmer William

Læs mere

Mødereferat. Referat. REFERAT af møde 16 i Det Grønne Råd mandag den 27. august. Den 24. september Natur og Miljø

Mødereferat. Referat. REFERAT af møde 16 i Det Grønne Råd mandag den 27. august. Den 24. september Natur og Miljø Mødereferat Den 24. september 2012 REFERAT af møde 16 i Det Grønne Råd mandag den 27. august 2012 Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: Mandag den 27. August 2012 Mødetid: Kl. 15.30 til

Læs mere

Det Grønne Dialogforum

Det Grønne Dialogforum Det Grønne Dialogforum 6.09.18 Deltagere Referent Fraværende Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard. Naturstyrelsen, Nordsjælland:

Læs mere

Mødereferat, Kreds Roskilde Udskrevet den 20. august 2010 Friluftsrådet

Mødereferat, Kreds Roskilde Udskrevet den 20. august 2010 Friluftsrådet Kunde/Projekt: Kredsbestyrelsesmøde Deltagere til mødet: Tove Binzer, Jan Laybourn Jan Holm, Jess Jessen, Lone Aalekjær, Leif Egelund, Gert Pedersen, William Jacobsen, Ralf Kristensen, Per Saugman Mødedato:

Læs mere

Dagsorden/referat fra mødet mandag den 1. april 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Dagsorden/referat fra mødet mandag den 1. april 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Dagsorden/referat fra mødet mandag den 1. april 2019 kl. 19.00 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Mødet afholdtes hos Arne Kristensen, Stendyssevej 17, 4171 Glumsø Deltagere: Arne

Læs mere

Friluftsrådets kommunikationschef Astrid Bjørg Mortensen deltager i dette dagsordenspunkt.

Friluftsrådets kommunikationschef Astrid Bjørg Mortensen deltager i dette dagsordenspunkt. Dagsorden for møde i Regionskontaktudvalget torsdag den 8. juni 2016 kl. 15.30-19.00 i Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 København SV 25. maj 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden - Leif Dagsordenen

Læs mere

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretningen for 2012 vil være et tilbageblik på de arbejdsopgaver, som kredsbestyrelsen har lagt flest kræfter i at få løst

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 11. april 2012 kl. 19.00 hos Søren Brandt, Teglgårdsvej 375 D, 3050 Humlebæk.

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. marts 2008 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. marts 2008 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. marts 2008 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Niels Ahrends, Jesper

Læs mere

Det gode kredsrepræsentantskabsmøde

Det gode kredsrepræsentantskabsmøde Det gode kredsrepræsentantskabsmøde Vi har her sammensat en række gode råd og vejledning om: program, afholdelse, økonomi, formelle krav, invitationen, mødelederens forpligtigelser og praktiske omstændigheder.

Læs mere

Grønt Råd Beslutningsreferat

Grønt Råd Beslutningsreferat Grønt Råd Beslutningsreferat af møde den 22. maj 2014 kl. 16.00 i Udvalgsværelset Medlemmer Ebbe Vitt ( ) formand Rune Kargo ( ) næstformand Jørgen Jacobsen ( ) O.A.K. Nielsen ( ) Jens Bjerregaard Christensen

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 73. Tid: 21.nov.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 73. Tid: 21.nov.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 73. Tid: 21.nov.2016, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Finn Frandsen (FF) Kristian Slyk (KS) Andreas Bekker

Læs mere

Til kredsformænd og Friluftsrådets bestyrelse

Til kredsformænd og Friluftsrådets bestyrelse Til kredsformænd og Friluftsrådets bestyrelse Regionskontaktudvalget indkalder hermed til Fællesmøde lørdag den 31. oktober 2015 på Hotel Antvorskov, Trafikcenter Allé 2-4, 4200 Slagelse. Vi har i år sammensat

Læs mere

Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland

Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland - 2018 Tid: Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 19.00-22:00 Sted: Gildehytten, Møllevej 6A, 4180 Sorø Deltagere: I alt

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 17. marts 2011 kl. 19.00 på Helsingør Politistation, Prøvestensvej 1, 3000

Læs mere

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse Kommunalvalg 2017 Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse 1 Det kan du finde i materialet 1. Kommunalvalg i Friluftsrådets kredse 2. Idékatalog med eksempler på mærkesager 3. Guide og værktøjer

Læs mere

NATIONALPARK KONGERNES NORDSJÆLLAND. en mulighed for dig som lodsejer

NATIONALPARK KONGERNES NORDSJÆLLAND. en mulighed for dig som lodsejer NATIONALPARK KONGERNES NORDSJÆLLAND en mulighed for dig som lodsejer NATIONALPARK KONGERNES NORDSJÆLLAND Hillerød, Gribskov, Fredensborg, Halsnæs og Helsingør Kommuner og Naturstyrelsen har i de sidste

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl. 9.30 Mødelokale 2 Dagsorden: Siden sidst....1 Grønt Partnerskab Oasen...2 Friluftsliv i Jammerbugt Kommune...3 Jammerbugt kommunes skiltning

Læs mere

Referat Møde i Regionskontaktudvalget den 17. marts 2016

Referat Møde i Regionskontaktudvalget den 17. marts 2016 Referat Møde i Regionskontaktudvalget den 17. marts 2016 Deltagere: Aksel Leck Larsen, Thomas Elgaard Jensen, Poul Erik Pedersen, Hanne Voetmann, Anni Juhl Jørgensen, Kirsten Skovsby og Leif Nielsen. Afbud:

Læs mere

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom)

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom) Kredsrepræsentantskabsmøde Onsdag den 23. februar 2011 På AQUA Sø og Naturcenter, Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg. Program for repræsentantskabsmødet jævnfør indkaldelsen. 0. Velkomst ved formand Willi Dupont.

Læs mere

Solrød Kommune Sekretariatsbistand Vandråd - Køge Bugt - Solrød Kommune 2. møde i Køge Bugt Vandråd

Solrød Kommune Sekretariatsbistand Vandråd - Køge Bugt - Solrød Kommune 2. møde i Køge Bugt Vandråd 10. august 2017 Beslutningsreferat Solrød Kommune Sekretariatsbistand Vandråd - Køge Bugt - Solrød Kommune 2. møde i Køge Bugt Vandråd Projekt nr.: 228462 Dokument nr.: 1224723213 Version 4 Mødetid/-sted:

Læs mere

Referat fra kredsbestyrelsesmøde nr. 83 Tid: 29. maj 2018 kl Mødested: Andreas Bekker Kirketerpvej 25, Hjeds, 9541 Suldrup

Referat fra kredsbestyrelsesmøde nr. 83 Tid: 29. maj 2018 kl Mødested: Andreas Bekker Kirketerpvej 25, Hjeds, 9541 Suldrup Referat fra kredsbestyrelsesmøde nr. 83 Tid: 29. maj 2018 kl.18.00 Mødested: Andreas Bekker Kirketerpvej 25, Hjeds, 9541 Suldrup Til stede: Andreas Bekker () Kristian Slyk () Jørgen Pedersen () Karin Winther

Læs mere

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl. 18.00 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Mødet startede med besigtigelse ved Nylandsmøllen, Nashøjvej 17, 4700 Næstved. Herefter kørte

Læs mere

Himmerland - Aalborg. Til stede: Kristian Slyk (KS) Jørgen Pedersen (JP) Karin Winther (KW) Mette Arleth (MA) Afbud: Finn Frandsen (FF)

Himmerland - Aalborg. Til stede: Kristian Slyk (KS) Jørgen Pedersen (JP) Karin Winther (KW) Mette Arleth (MA) Afbud: Finn Frandsen (FF) Himmerland - Aalborg Hadsund, den 28. januar 2019 Dagsorden for kredsbestyrelsesmøde nr. 86 Tid: 16. januar 2019 kl.18.00 Mødested: Hadsund Sejlklub, Thygeslundvej 3, 9560 Hadsund Til stede: Kristian Slyk

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Nordsjælland

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Nordsjælland Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Nordsjælland Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Nordsjælland 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Nordsjælland

Læs mere

Det Grønne Dialogforum den

Det Grønne Dialogforum den Det Grønne Dialogforum den 11.12.2018 Deltagere Referent Fraværende Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard., supll. Annemette Højgaard

Læs mere

DOF Nordsjælland Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening

DOF Nordsjælland Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening Referat af ordinær generalforsamling 2O17 Dato: 28-januar-2017. Sted: Nødebo Kro, Nødebovej 26, Nødebo 3480 Fredensborg 35 medlemmer deltog i generalforsamlingen.

Læs mere

Regionsældreråd Hovedstaden

Regionsældreråd Hovedstaden Regionsældreråd Hovedstaden Ændringsforslag til : VEDTÆGTER FOR REGIONSÆLDRERÅDET I HOVEDSTADSREGIONEN. Gældende vedtægter 1. Grundlag Regionsældrerådet er et ældrepolitisk samarbejdsforum for regionens

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 15. januar kl. 20.00 22.00, Medborgerhuset Egedal Deltagere:, Lasse, Peter, Lisemose, Jan, Jacob, Annett, Christian, Dorte B., Hans Erik, Kirsten, og Merete (referent) Desuden deltog Vivian Johnsen

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 12. SAGSTYPE: Referat MØDETID: MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 23. januar 2017

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 12. SAGSTYPE: Referat MØDETID: MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 23. januar 2017 RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 12 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 23. januar 2017 MØDESTED: Allerød Rådhus, Lokale F MØDETID: 8.30-11.30 TILSTEDE: Ib Skovgaard Nielsen, Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Tirsdag d. 6. december 2016 kl

Tirsdag d. 6. december 2016 kl Friluftsrådet Storkøbenhavn Nord Kredsbestyrelsen Referat af møde nr. 07-16 Tirsdag d. 6. december 2016 kl. 18.00 Mødet afholdes på Bastkær 1, 2765 Smørum Som gæster: Kirsten Skovsby fra Friluftsrådets

Læs mere

2. Orientering om projekterne Danske Naturparker, Kløverstier og Naturens Dag 2013

2. Orientering om projekterne Danske Naturparker, Kløverstier og Naturens Dag 2013 REFERAT Af møde i Regionskontaktudvalget Tirsdag den 4. december 2012 kl. 15.30-19.00 Deltagere: Jeppe Jørgensen, Leif Nielsen, Poul-Erik Pedersen, Anni Juhl Jørgensen, Thomas Elgaard Jensen, Hanne Voetmann,

Læs mere

Grønt Råd Referat. til møde den 22. september 2011 kl i Byrådssalen

Grønt Råd Referat. til møde den 22. september 2011 kl i Byrådssalen Grønt Råd 2011 Referat til møde den kl. 16.00 i Byrådssalen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 42 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 3 43 GODKENDELSE AF REFERAT... 3 44 PLAN- OG AGENDA-21

Læs mere

Det Grønne Dialogforum Dagsorden for møde den 8. februar 2018

Det Grønne Dialogforum Dagsorden for møde den 8. februar 2018 Sag: 01.00.00-G00-1-18 Inger Tommerup Fogh Center for Teknik og Miljø Natur og Vand 16. februar 2018 Det Grønne Dialogforum Dagsorden for møde den 8. februar 2018 Mødeforum Deltagere: Dansk Ornitologisk

Læs mere

Grønt Råd Beslutningsreferat

Grønt Råd Beslutningsreferat Grønt Råd Beslutningsreferat af møde den 5. marts 2015 kl. 16.00 i Udvalgsværelse Medlemmer Ebbe Vitt ( ) formand Charlotte Scheel ( ) Morten Bødker ( ) Jens Bjerregaard Christensen ( ) Jakob Lausen (

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 47. Tid: Mandag, den 7.maj 2012, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 47. Tid: Mandag, den 7.maj 2012, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 47. Tid: Mandag, den 7.maj 2012, kl.19.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen () Christian Kragh (CK) Vibeke Rasmussen () Kristian Slyk () Børge

Læs mere

REKU møde 22. maj 2012 Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 Kbh SV.

REKU møde 22. maj 2012 Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 Kbh SV. REKU møde 22. maj 2012 Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 Kbh SV. Til stede Poul Erik Pedersen (mødeleder), Annie Juul-Jørgensen, Nanna Ilmer, Leif Nielsen, Aksel Leck Larsen, Hanne Voetman, Thomas Jensen,

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-09-2014-16-09-2014 16.09.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget

Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget 19.10.2016 1 Formål med forretningsorden Formålet med forretningsordenen er at udstikke rammer for kredsbestyrelsens

Læs mere

Friluftsrådet Nordvestsjælland Caroline Seehusen

Friluftsrådet Nordvestsjælland Caroline Seehusen Friluftsrådet Nordvestsjælland 2013-2014 Caroline Seehusen Friluftsrådets vision: Friluftsliv for alle i en rig natur, på et bæredygtigt grundlag. Opgavefordeling Caroline Seehusen: Grønt Råd Kalundborg

Læs mere

DOF Nordsjælland Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening

DOF Nordsjælland Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening Beretning til ordinær generalforsamling 2015 Dato: 31-jan-2015. Sted: Nødebovej 26, Nødebo 3480 Fredensborg 1 Bestyrelsens arbejde Det er herligt, igen i

Læs mere

MØDEREFERAT. Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00

MØDEREFERAT. Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00 MØDEREFERAT Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00 Sted: FDF Ørum Deltagere: De Grønne Pigespejdere Houlkær, Langsø Gruppen, DDS Birkegruppen Stoholm, DDS Rødkær Gruppen, DDS Hammershøj, DDS Waingunga

Læs mere

Repræsentant. Arvid Jebens. Jens Bjerregaard Christensen (JBC) Jan Kidholm Christensen Anna Thormann Jens Ole Andersen (JOA)

Repræsentant. Arvid Jebens. Jens Bjerregaard Christensen (JBC) Jan Kidholm Christensen Anna Thormann Jens Ole Andersen (JOA) Referat af brugerrådsmøde d. 19. september 2016 Deltagere Organisation Danmarks Jægerforbund, Nordsjælland Danmarks Naturfredningsforening Friluftsrådet i Nordsjælland Dansk Ornitologisk Forening, Nordsjælland

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Beretning for 2014-2015

Beretning for 2014-2015 Friluftsrådets kreds Himmerland-Aalborg Græssende krondyr Kredsbestyrelsens Beretning for 2014-2015 Marts 2015 Indledning. I friluftsåret 2014-2015 har arbejdet med kredsbestyrelsen friluftsprojekter været

Læs mere

Referat fra søbrugerrådsmøde for Arresø onsdag den 22. juni Deltagere: Danmarks Naturfredningsforening i Nordsjælland

Referat fra søbrugerrådsmøde for Arresø onsdag den 22. juni Deltagere: Danmarks Naturfredningsforening i Nordsjælland Referat fra søbrugerrådsmøde for Arresø onsdag den 22. juni 2011 Deltagere: Danmarks Naturfredningsforening i Nordsjælland Danmarks Sportsfiskerforbund Fiskeringen Dans Ornitologisk Forening Arresøgruppen

Læs mere

Referat 34. møde i Grønt Forum den 23. april 2015

Referat 34. møde i Grønt Forum den 23. april 2015 Referat 34. møde i Grønt Forum den 23. april 2015 Deltagere: Leder Natur og Miljø, Peter Dorff Hansen (formand) Friluftsrådet, Jørgen E. Petersen Grøn Hverdag Sorø og omegn, Dorte E. Nielsen Sorø Kodriverlaug,

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. december 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Ella Bertelsen

Læs mere

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak)

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) Vedtægter for Fyns Skoleskak (Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Skoleskak, Fyns Kredsen i daglig tale Fyns Skoleskak. (FSS) Den udgøres af skoleskakklubber

Læs mere

Medlemmerne informerer om hvilke projekter eller emner, der optager dem p.t.

Medlemmerne informerer om hvilke projekter eller emner, der optager dem p.t. Referat af brugerrådsmøde d. 25. nov. 2014 Deltagere: Christian Færch Jensen Helle Øelund Poul Erik Pedersen Arvid Jebens Liv Appel Inge Pedersen Kirstine Thoresen-Lassen Anne-Marie Møldrup Grete Signe

Læs mere

Den Socialdemokratiske partiforening i Fredensborg Møde Dato Sider Bestyrelsesmøde tirsdag 16. august 2016 Medborgerhuset Egedal kl. 19.

Den Socialdemokratiske partiforening i Fredensborg Møde Dato Sider Bestyrelsesmøde tirsdag 16. august 2016 Medborgerhuset Egedal kl. 19. 1 af 5 Deltagere: Benn, Lasse, Dorte L., Christian, Jacob, Jan, Annett, Kirsten, Dorte B. og Merete (referent) Afbud fra Lars Helge har sygeorlov og Suzan D. har grundet sygdom trukket sig fra sin suppleantpost.

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 3. maj 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 3. maj 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 3. maj 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Niels Ahrends

Læs mere

Referat af Grønt Råds møde mandag den 5. maj 2014 i Asminderød-Grønholt Jagtforenings Klubhus i Langstrup Mose

Referat af Grønt Råds møde mandag den 5. maj 2014 i Asminderød-Grønholt Jagtforenings Klubhus i Langstrup Mose Referat af Grønt Råds møde mandag den 5. maj 2014 i Asminderød-Grønholt Jagtforenings Klubhus i Langstrup Mose Deltagere Peter Milan Petersen, Danmarks Naturfredningsforening Birgitte Garde, Dansk Ornitologisk

Læs mere

Referat fra 6. møde i Grønt Råd for Struer Kommune den 31. maj 2010

Referat fra 6. møde i Grønt Råd for Struer Kommune den 31. maj 2010 Rådhuset Natur- og Miljøafdelingen Kurt Vanggaard Telefon 96 84 84 45 Dato: 7.6.2010 J.nr.: 1/5 Referat fra 6. møde i Grønt Råd for Struer Kommune den 31. maj 2010 Afbud fra: Poul-Ole Jensen Bjarne Jensen

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 16. august 2012 kl. 19.00 hos Søren Simonsen, Engerødvej 13, 3200 Helsinge.

Læs mere

Deltagere: Danmarks Naturfredningsforening i Nordsjælland. Bådfarten Esrum Sø Bådfarten Esrum Sø. Naturstyrelsen Nordsjælland

Deltagere: Danmarks Naturfredningsforening i Nordsjælland. Bådfarten Esrum Sø Bådfarten Esrum Sø. Naturstyrelsen Nordsjælland Referat af søbrugerrådsmøde for Esrum Sø d. 1. marts 2018 Deltagere: Birgitte Garde Danmarks Naturfredningsforening i Nordsjælland Steen Lyngsø Lystfiskerorganisationerne Bjørn Svendsen Dansk Ornitologisk

Læs mere

4. Strategi 2015 for Nordsjællands politi, herunder borgerpaneler

4. Strategi 2015 for Nordsjællands politi, herunder borgerpaneler 15. december 2014 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: CH Telefon: 7258 7232 Referat Kredsrådets møde den 10. december 2014 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, chefanklager Ida Sørensen, politiinspektør

Læs mere

Formøde den 7. maj 2013

Formøde den 7. maj 2013 Formøde den 7. maj 2013 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Joan Lindholdt, Sven Lyster, Per S. Christensen, Marie S. Rasmussen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1. Deltagelse i Maritime

Læs mere

Referat af møde i Regionskontaktudvalget den 4. september 2012 kl. 15.30 19.00 i Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 København SV

Referat af møde i Regionskontaktudvalget den 4. september 2012 kl. 15.30 19.00 i Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 København SV Referat af møde i Regionskontaktudvalget den 4. september 2012 kl. 15.30 19.00 i Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 København SV 19. september 2012 Til stede Jeppe Jørgensen (mødeleder), Poul Erik Pedersen,

Læs mere

Referat Naturgruppen. Mødedato: Torsdag den 26. maj 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00

Referat Naturgruppen. Mødedato: Torsdag den 26. maj 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Referat : Torsdag den 26. maj 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Mødested: Bemærkninger: Medlemmer: Mødelokale 1, Mørdrupvej Ekskursion efter mødet til Ræveskiftet og Keldsø. Tine Falkentorp,

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød ABF s kreds Nordsjælland, den 9. september 2014 Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød Antal fremmødte foreninger: 11, som

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 65. Tid: 8.jun.2015, kl Mødested: Egense Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 65. Tid: 8.jun.2015, kl Mødested: Egense Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 65. Tid: 8.jun.2015, kl.18.00 Mødested: Egense Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen () Christian Kragh (CK) Børge Poulsen () Finn Frandsen (FF) Vibeke Rasmussen (VR)

Læs mere

Referat fra møde i Regionskontaktudvalget den 29. januar 2009

Referat fra møde i Regionskontaktudvalget den 29. januar 2009 Til Regionskontaktudvalget (REKU) Februar 2009 Referat fra møde i Regionskontaktudvalget den 29. januar 2009 Deltagere: Lis Nielsen: Bestyrelsen Egon Østergaard: Bestyrelsen Thomas E. Jensen: Region Nordjylland

Læs mere

Fuld fart på Naturcenter Auderød Havn

Fuld fart på Naturcenter Auderød Havn Fuld fart på Naturcenter Auderød Havn Der er godt skred i planerne for naturcentret, der vokser og bliver stadig mere populært hos både lokale og udenbys brugere Jens Patrick Thiede Bestyrelsesformand

Læs mere

Referat Naturgruppen. Fraværende: Jørgen Hansen Jens Bjerregaard Christensen Jørgen Lysemose Erling Hansen Laura Albeck Ibsen

Referat Naturgruppen. Fraværende: Jørgen Hansen Jens Bjerregaard Christensen Jørgen Lysemose Erling Hansen Laura Albeck Ibsen Referat : Torsdag den 28. november 2013 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 1, Mørdrupvej Bemærkninger: Julefrokost efter mødet Medlemmer: Søren Aarup (Center for Teknik

Læs mere