GENERALFORSAMLING LØRDAG D. 15. NOVEMBER 2014, KL Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GENERALFORSAMLING LØRDAG D. 15. NOVEMBER 2014, KL. 14.00. Referat"

Transkript

1 MØN GOLFKLUB GENERALFORSAMLING LØRDAG D. 15. NOVEMBER 2014, KL Referat Formanden, Leif Schou Iversen, bød velkommen til de fremmødte medlemmer, der var repræsenteret ved 49 fremmødte og 2 fuldmagter i alt 51 stemmer. Formanden beklagede, at der havde været problemer med udsendelsen af indkaldelserne via Golfbox, så nogle havde fået indkaldelsen flere gange og nogle måske slet ikke. Det gav ikke anledning til indvendinger fra generalforsamlingen, der blev gennemført jf. den udsendte dagsorden. 1. Valg af to stemmetællere. Bestyrelsen foreslog Kirsten Jensen og Ebbe Wæver Jørgensen. Disse to blev valgt uden modkandidater. 2. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Knud Larsen som dirigent Knud Larsen blev valgt uden modkandidater. 3. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Herefter gav dirigenten ordet til formanden, Leif Schou Iversen for aflæggelse af beretning: Beretningen vil vanen tro dels bestå af en overordnet beskrivelse af årets forløb og dels af de enkelte udvalgs særlige beretninger, som vil blive aflagt på passende tidspunkter i den samlede beretning. For et år siden var vi samlet til generalforsamling efter et noget tumultagtigt forløb med ekstraordinær generalforsamling og en trussel om afgørende ændringer for klubben og samarbejdet med centrets ledelse.

2 Ud fra betragtningen om, at et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem klub og baneejere er af afgørende betydning for begge parter, har bestyrelsen arbejdet på at genoprette tilliden mellem klub og centerledelse og det er med glæde, vi kan se tilbage på et år, hvor der ikke har været antydning af problemer i dette samarbejde. Som grundlag for samarbejdet har vi haft de indgåede aftaler om lejeforhold og gensidige rettigheder og pligter. Aftalerne er i begyndelsen af oktober efter mindre justeringer blevet forlænget for en to-årig periode, så rammen og grundlaget for et fortsat godt samarbejde er på plads til gavn for såvel medlemmer som baneejere. Aftalerne bryder på afgørende punkter med tidligere aftalers princip for afregning for klubbens brug af golfbanen. Det er således langt vigtigere end tidligere for klubbens økonomi, at antallet af medlemmer fastholdes - eller evt. øges i forhold til status på tidspunktet for indgåelse af aftalerne. Dette forhold var vi meget bevidste om i bestyrelsen, og bl.a. dette var baggrunden for, at vi indledte 2014 med et heldagsmøde i januar for bestyrelse, udvalgsformænd og centerledelse. På mødet fik vi lagt strategi og planer for såvel sportslige som markedsføringsmæssige tiltag, så vi havde et godt udgangspunkt for vores bestræbelser for at skabe gode betingelser for vores medlemmer og for at tiltrække nye medlemmer til klubben. Det er med stor tilfredshed, at vi kan konstatere, at det er lykkedes at øge antallet af medlemmer med en nettotilgang af aktive medlemmer, så vi ved bestyrelsesmødet d. 10/10 kunne notere 511 aktive medlemmer, hvoraf de 47 er juniorer. To af vores udvalg skal have en stor del af æren for dette flotte resultat, så jeg vil nu give ordet til formændene for henholdsvis begynder- og juniorudvalg. Formanden for begynderudvalget, Villy Hemmingsen, aflagde udvalgets beretning: Vi er 13 medlemmer i begynderudvalget. 1 medlem tager sig suverænt af regelundervisningen. De 12 medlemmer er fordelt på 4 hold med 1 holdleder på hvert hold som har ansvaret for, at alt går rigtigt til. 2 medlemme har valg at sige stop for denne gang. De andre medlemmer tager 1 år mere. Der var en del udfordringer i starten af sæsonen, men senere kom vi på rette spor. 45 begyndere har været i gang i begynderudvalget. Fordelingen på tirsdage og weekender taler sit tydelig sprog, hvor der skal sættes ind for at få flere til af komme til Møn. På de 26 begyndertirsdage var det totale antal begyndere 14. Deraf har 1 deltager opgivet, 2 er overført til har bestået og er indmeldt i klubben på forskellige medlemskaber. De 14 begyndere giver et gennemsnit pr. tirsdag på 0,54 deltager på Par 3 Banen. Det er jo ikke mange, så der skal nytænkning til i 2015 for at få flere til at komme om tirsdagen. Forslag hertil modtages med åbne arme.

3 Noget anderledes ser det ud med deltagere på weekendkurserne. De 3 kurser havde en total deltagelse af 31 begyndere. Deraf fuldførte 2 deltagere ikke. De 29 deltagere bestod. 2 ønskede ikke at indmelde sig.1 deltager ønskede at indmelde sig i en anden. 26 er indmeldt i klubben under forskellige medlemskaber. De 31 begyndere giver et gennemsnit pr. weekend på 10,3 deltager, ikke ringe, men heller ikke rigtigt godt. Også her må der nytænkning til for at gøre det mere spændende at tage golfkørekortet i Møn Golfklub. Det vil vi så prøve at gøre i begynderudvalget. Mere herom inden den nye sæson. Status for de 45 begyndere, der har været i gennem begynderudvalget, er i alt 37 indmeldelser. Til tirsdagsgolfen blev senior og tirsdagssløjfen spillet med handicapregulering. Der har været 272 øvede på de 26 tirsdage. Det giver et gennemsnit på 10,5 pr. tirsdag. Vi i begynderudvalget er meget glade for at øvede spillere mødte op tirsdag efter tirsdag. Håber at se flere i Af begyndere på stor bane har der siden midten af maj måned været 1-4 spillere hver tirsdag. Vi havde en afsluttende begynderturnering søndag den 14. september. Den var længe truet af aflysning, men den sidste dag lykkedes det at samle 13 deltagere. Det blev en meget våd omgang, men alle tog det med godt humør. Hvorefter ordet blev givet til formanden for juniorudvalget, Lasse Bo Oddermose: Dette er min første beretning som juniorformand. Jeg har nu været Juniorformand i 1 år Møn Golfklub, det har været en spændende periode. Sammen med juniorudvalgsmedlemmer gennem perioden har vi sat os et mål om at få et velfungerende udvalg til gavn for juniorerne. Det er i top. Jeg vil godt takke Camilla Seidl for hendes arbejde omkring budget samt tilmelding på diverse holdturneringer, desværre har hun valgt og stoppe, så tak for dit super arbejde. Hendes afløser er Brian Larsen, som også sidder i bestyrelsen. Hvis jeg skulle læse alle de flotte resultater op, som juniorerne har opnået i år for Møn Golfklub, ville det tage sin tid. Men der er lige et par ting, jeg godt vil sige et par ord om. Først skal vi fremhæve det super pigehold vi har, som er Sofie, Mette samt Rikke som den 5. oktober blev nr. 2 ved DM Juniorhold, som blev afholdt i Dejbjerg Golfklub. Som mange ved er Sofie Oddermose blevet udtaget til udviklings truppen (så måske en kommende landsholdsspiller mere fra Møn Golfklub) ved DGU pigelandshold foruden vandt hun årgangsmesterskabt for aldersgruppen 14 år, som blev afholdt i Rønnede Golfklub. Vi har gjort det rigtig godt i flere turneringer: Kredsturnering JDT Rangliste osv. Det er ikke ofte, at vi oplever, ved en turnering, at to spillere i samme alder, men hver deres række U14

4 begge vinder, men det gjorde de i Hillerød Golfklub, hvor Emil (alias Mr. Hole in one) og Rikke Larsen begge to blev nr.1. Der er flere gange, når der er en Møn-spiller i en turnering, så er vi i top 5, Så har vi Sir Alex, han har jo også vist sig i den store verden, hvor han spiller for drengelandsholdet og har gjort det super godt. Så stort tillykke til jer alle. Men jeg vil sige, at Møn Golfklub er kommet på Danmarkskortet igen i år, på grund af de dygtige juniorspillere, vi har, og det har vi ikke kunnet uden Sir Richard, som kan se et talent fra flere 100 meters afstand så tak til ham. Juniorudvalget afholdt deres anden rangliste-turnering i Møn Golfklub, denne gang med flere landsholdspillere både på drenge og på pigesiden. Det har været en positivt tilbagemelding fra flere samt fra DGU. Vi kan kun håbe, at der i 2015 vil komme flere talentspillere til denne turnering og opleve den positive ånd, som juniorafdelingen viser i samarbejde med resten af klubben. Tilgang til Juniorafdeling er 4 stk. i Mål for 2015 er en tilgang på 5 nye juniorer samt at komme i top 5 i shortgame-order of merit. Jeg takker alle de frivillige i juniorudvalget samt alle andre, som har hjulpet til med deres arbejde, vi ser frem til 2015 samt de udfordringer, vi eventuelt kommer til at stå overfor. Leif Iversen fortsatte: Jeg vil herudover kort omtale tre særlige tiltag i forhold til hvervning af nye medlemmer: I et forsøg på at få flest muligt af prøvemedlemmerne til at tegne et fortsat medlemskab og for i øvrigt at tiltrække nye golfspillere til klubben vedtog bestyrelsen nogle ret attraktive kontingentsatser gældende for 2014 for nye medlemmer, som ikke tidligere har været medlem af en golfklub. Som det fremgik af Villys beretning har en meget stor procentdel af prøvemedlemmerne efterfølgende meldt sig ind i klubben, og jeg er sikker på, at de gunstige kontingentvilkår har været medvirkende til dette resultat. Vores håb er selvfølgelig, at de fortsætter som medlemmer i 2015, hvor deres kontingent vil følge de normale satser. I betragtning af, at Ældresagen har ca medlemmer i Vordingborg Kommune og ud fra vores oplevelse af og viden om, hvor god en runde på golfbanen og det efterfølgende sociale samvær er for vores ældre medlemmer, så vi et oplagt potentiale i et samarbejde med Ældresagen om særligt tilrettelagte begynderforløb m.m. Vi havde et rigtig godt indledende møde med repræsentanter fra Ældresagens bestyrelse, hvor vi fik aftalt nogle retningsliner for samarbejdet, men desværre viste det sig, at interessen var meget behersket. Dog var det glædeligt at en forholdsvis stor procentdel af de fremmødte efterfølgende gik i gang med et begynderforløb og efterfølgende er blevet medlemmer af klubben.

5 Som vi plejer afviklede vi i foråret den af DGU promoverede Golfens Dag. Det store scoop var nogle kommunalpolitikere med borgmesteren i spidsen som deltog i en puttekonkurrence og efterfølgende fik en rundvisning på banen. Det var et fint indslag, som gav megen omtale i medierne og som tiltrak nogle nysgerrige og gav politikerne et godt indtryk af golfsporten og banens udstrækning og stand. De fremmødte fik mulighed for at prøve udslag på driving range, putting og spil på stor bane. Desværre var fremmødet også til dette arrangement behersket, men det blev alligevel en god dag, som også Andreas Hartø bidrog til med en velbesøgt opvisning på driving range. I henhold til lejekontrakten kan klubben beholde 10% af den betalte greenfee. Det er derfor af væsentlig betydning, for klubbens regnskab, at antallet af greenfee-spillere er noget større i 2014 end i Det gode resultat skyldes selvfølgelig dels den lange sæson med godt vejr, men dels også de forskellige markedsføringstiltag i forhold til turister og sommerhusejere, naboklubber i form af naboaftaler om gensidig nedsat greenfee, samarbejde med bed and breakfastvirksomheder og et rimelig godt samarbejde med Præstekilde om pakketilbud m.m. Derimod gav et større markedsføringstiltag i forhold til det tyske marked ikke nævneværdige resultater. Golfspillere det være sig greenfeegæster eller gæstende turneringsspillere som f. eks. deltagerne i den velbesøgte juniorranglisteturnering giver stort set samstemmende udtryk for anerkendelse af vores banes kvaliteter. At banen er så flot, skyldes først og fremmest, at Steen og hans hjælpere gør et stort arbejde, men vores baneudvalg har også en andel i banens fine stand, og jeg vil i den anledning give ordet til baneudvalgsformanden. Efter en sygemelding fra formanden for baneudvalget, Knud Ryberg, var det klubbens formand, Leif Iversen, der fortsatte og på udvalgets vegne aflagde dets beretning: Baneudvalget består af Ole Witthaus, Alex. Frances og Knud Ryberg. Indledningsvis skal vi oplyse om vores opgaver og beføjelser. Det sker i henhold til Klubbens Samarbejds- og administrationsaftale samt lejekontrakt med Møn Golf Center. Det fremgår heraf at baneplejen bestemmes og varetages af chef-green keeper i samarbejde med Baneudvalgsformanden. Ligeledes at Centret udfører baneplejen efter DGU s retningslinjer. Par 3-banen, driving range og putting green er ikke omfattet af lejekontrakten og vi har således ikke noget ansvar eller indflydelse på de arealer. Rent praktisk har vi afholdt møderne med Steen Andersen, og vi har ligeledes indbudt Richard Frances til alle møder. Vi har haft et glimrende samarbejde med Centret og er særdeles tilfredse med banens pasning og stand. Ole Witthaus og jeg har kun i begrænset omfang deltaget i selve banepasningen, og det har primært været oprydning ved greens på 8. og 12. samt stien ned til 17. tee. Herudover adskillige sække affald fra rørskoven ved 17. hul. Banen har over sommeren været plaget af tørke, men sammenligner vi os med andre baner, har vi været heldige. Steen har dog, til tider, været fortvivlet over banens tilstand. Til

6 gengæld løb vores bolde helt op til greenen hver gang. De store sorte fugle har ligeledes været et irritationsmoment, men vi kan ikke rigtig gøre så meget ved problemet. Vi har fire gange lagt NYT FRA BANEUDVALGET ind på klubbens hjemmeside, så I har kunnet følge med i det løbende arbejde. Vi skal imidlertid tilføje nogle punkter her: Vi nævnte på et tidspunkt, at vi ville foretage daglige opmålinger af greenhastighed med et stimpmeter. Dette blev ved forsøget, da Centret ikke, som lovet, kunne påtage sig denne daglige opmåling. Hvis der er frivillige kræfter i klubben, som vil løfte opgaven, kan vi vende tilbage til det. Vi har også meldt ud, at der bliver etableret flere nye hvide teesteder. Dette er fortsat planen, og vi har fået godkendt fem nye og tre andre ligger som ansøgning i Naturstyrelsen, da de ligger indenfor strandbeskyttelseslinjen. Det var oprindelig planen, at vi blot ville rette terrænet op og slå græsset i teehøjde, men Steen har efterfølgende meddelt, at der skal være vanding på områderne, selv om vi forventer lille trafik. I samme forbindelse vil vi etablere blå teesteder. Vi prøver i foråret 2015 at holde en Banedag, hvor klubbens medlemmer indbydes til at komme med river og give den en ordentlig skalle, inden foråret rigtigt sætter ind. Det rækker ikke rigtigt, at Ole og jeg prøver at håndplukke alle 150 tdr. land. Vi har i udvalget drøftet det tilbagevendende problem med tørv og nedslagsmærker. Vi ser jo hele tiden friske eksempler og kan faktisk ikke forstå, at I ikke rydder op efter Jer. Vi prøver med begynderudvalget at få disse ting indprentet fra starten, således de nye medlemmer får det ind med modermælken. Til os andre er der blot at sige, at vi skal hjælpe hinanden med af få banen i så fin stand, som vi selv ønsker at spille på den. Vi er blevet genratet i 2014 og fra 2015 vil banen have en anden Course Rating og Slope. Det er ikke større ændringer, og vi rates igen om fire år, med mindre vi selv beder om det inden. Til slut tak til Ole og Alex for et fint samarbejde. Vi har haft det hyggeligt sammen med det faglige indhold på møderne. Også tak til Steen og Richard, fordi I møder op og gør forretningsgangene hurtige om vores forslag og kommentarer i øvrigt. Til dette føjede formanden på bestyrelsens vegne: På det sportslige plan er det først og fremmest vores dygtige juniorer, der været nogle eminente ambassadører for Møn Golfklub. Selvfølgelig er Alex og Sofies deltagelse på juniorlandsholdsniveau ekstraordinært flot, men mange af vores øvrige juniorer har også gjort det godt ved forskellige lejligheder. Juniorudvalget har tidligere aflagt deres beretning, så på dette sted i beretningen vil jeg blot nævne, at Richards arbejde med juniorerne efter bestyrelsens opfattelse er en væsentlig faktor, når vi bemærker de flotte resultater.

7 Matchudvalget sikrer, at der også for os motionister er udfordringer i diverse turneringssammenhænge, men på det mere elitære plan er det eliteudvalget, der i årets løb har arbejdet konstruktivt og velorganiseret med klubbens bedste spillere. På dette sted i beretningen er det derfor matchudvalgets og eliteudvalgets tur til at aflægge deres delberetninger: Formanden for matchudvalget, Jørgen Pedersen, gjorde det kort og sagde: Der har været afholdt 10 matcher i år, med 487 tilmeldinger. Det er et gennemsnit på knapt 49 spillere på hver match. Det er dog stadig to matcher der især trækker op, nemlig åbningsmatchen samt flagmatchen. Vi har fået to nye med i udvalget Claus Hyttel og Thomas Gottfredsen. Jeg vil også takke vores sponsorer for deres opbakning samt en tak til udvalget. Herefter fortsatte formanden for eliteudvalget, Kim Sejberg, med sin udvalgsberetning: Begivenhedsrigt år med: Sportslige udfordringer Ny træningsstruktur Tre rækker, 1 damekval.-række og 2 herredivisionsrækker Vi vidste, det ville blive en svær sæson i nogle stærke puljer. Og da det kom ned til sidste spillerunde var det så tæt som overhovedet muligt, da 3. divisionsholdet kun totalt over sæsonen skulle havde haft en score på 2 huller bedre for at blive i divisionen. De to andre hold kæmpede også bravt i stærkt besatte rækker, hvilket viser hvor stærkt amatør elite niveauet generelt er. I næste sæson stiller vi således med et dame og herrehold i kval.-rækken og et herrehold i 4 division og målsætningerne er ganske klare, nemlig at løfte spilleniveauet og resultaterne, således at vi rykker op næste sæson. Metoden har været denne: Træningsstruktur med 14 dages samlinger. Weekendsamlinger med både træning og spil. Individuelle lektioner. Megen hulspilstræning. Skærpelse af spillet på fremmede baner. Omhyggelig statistik Etablering af en træningsturnering med klubber, som vi ikke skal møde i løbet af sæsonen. Bruttotruppen ca. 20 herrer og 10 damer Åben for under hcp. 10. Henvendelse til mig

8 Etablering af et udtagelsessystem... Rangliste.. Tak til Richard for samarbejdet. En særlig tak til de juniorer, som deltager på seniorholdene og virkelig kæmper for at hive ethvert muligt point hjem til holdet. Det er en fornøjelse at se. Desuden et stort tillykke til Sofie Oddermose for en flot spillet sæson, der har resulteret i udtagelse til DGU's landsholds-udviklingstrup! Slutteligt en tak til både klubben for den budgetmæssige støtte og selvfølgelig til alle spillerne, som giver den fuld gas for at skabe resultater og medvirke til at sætte vores klub på landkortet. Jeg og spillerne ser frem til en ny god sæson! - TAK Da formanden Leif Iversen igen fik ordet, sagde han videre: Golfsporten og de indbyrdes matcher hvad enten det er i turneringssammenhænge, ved seniorklubbens ugentlige matcher eller f. eks. ved en hyggelig runde mellem venner, ægtefæller eller andre familiekonstellationer bygger på golfens regler om etik og fairness herunder, at alle møder med det korrekte, ajourførte handicap. I den forbindelse giver jeg ordet til handicapudvalgets formand. Udvalgets formand, Lars Kleist, sagde i sin delberetning: Der har været forskellige udfordringer i udvalget: 1. De forskellige udvalg (Manne, Tøse, Senior, Junior og tirsdags) har vendt deres scorekortspolitik med handicapudvalget, således at de nationale regler opfyldes i forbindelser med interne turneringer. Her er der i samarbejde med de forskellige udvalg fastsat klare regler for tællende, og EDSrunder. 2. Elite-udvalgets interne turneringer vurderes i forhold til handicapregulering, i samråd mellem de to ansvarlige udvalgs formænd (pt. Sejberg & Kleist) og de enkelte spillere. Dette er gældende for spillere med handicap under 4.5 Her er der indgået aftale om de særlige fredagsturneringer mellem handicapudvalg og eliteudvalg, om at deres fastsatte træningen er tællende. 3. Oprettelse af nye sløjfer skal ske i samråd med handicapudvalget. Der er oprettet en nye sløjfe i Golfbox til begynderudvalget tirsdagssløjfen sløjfen og dens rating er godkendt af DGU.

9 4. Handicapudvalget har retten til at suspendere handicap i henhold til 3.13 og har ret til at regulere handicap efter skøn i henhold til 3.16 Denne ret har udvalget benyttet i meget få tilfælde gennem sæsonen Der har været mange scorekort til indtastning, særligt har mange lagt scorekort i boksen fra udenlandske baner. Der har også været mange scorekort fra senior- og begynderklubben. Det har gennem sæsonen 2014 været en positiv oplevelse at være udvalgsformand, der har været et godt og konstruktivt samarbejde mellem de forskellige udvalg og spillere. Flere spillere har henvendt sig til udvalget med henblik på justering af handicap og alle sager er behandlet efter devisen om, at golf skal være sjovt og retfærdigt. Jeg vil gerne rose flere spillere, som af egen drift har henvendt sig med henblik på nedskrivelse, fordi de har gået en meget flot runde og ikke synes de havde moral til at handicapfuske, selvom EDS-reglerne ikke var 100 procent opfyldt. Jeg vil blot nævne: 1. Scorekort lægges i skuffen i klubhuset og efterfølgende indtastes af handicapudvalget, eller scores opnået ved turneringer, indtastes af turneringsleder i Golfbox turneringsmodul. 2. Alle scorekort skal påføres TYDELIG dato, spillehandicap, medlemsnummer og handicap 3. Om justeringer af handicap i forbindelse med årsrevision, kan kun ske ved henvendelse til handicapudvalget. Som herefter vurderer den enkelte spiller, og aftaler en handlingsplan. Det har været vigtigt for bestyrelsen at arbejde målrettet med kommunikation såvel internt i forhold til klubbens medlemmer som i forhold til eksterne interessenter og samarbejdsrelationer. Som noget af det første i denne indsats fik hjemmesiden et eftersyn og blev tilrettet, så den blev mere brugervenlig. Hjemmesiden har i det forløbne år været brugt flittigt som kommunikationsmiddel og har dermed fået en mere central plads og betydning i klublivet end tidligere. Kommunikationen udadtil har bl.a. omfattet en hidtil uset indsats for at placere Møn Golfklub i såvel lokale som landsdækkende medier. Der er ingen tvivl om, at Johns erfaring som journalist endda med golf som speciale har haft afgørende betydning for, at det er lykkedes at opnå så megen positiv omtale af Møn Golfklub og klubbens medlemmer i mange forskellige sammenhænge. Formanden for kommunikationsudvalget, John Kreiner, får nu mulighed for at aflægge udvalgets beretning.

10 Udvalget har i 2014 bestået af Lars Kleist, der også har fungeret som web-master, og mig selv. Kommunikationsudvalget har i det forløbne år fået klubbens hjemme side ind i en fast gænge, så en væsentlig del af al information og kommunikation mellem klubben og medlemmerne er tilgængelig, og som oftest aktuel. Vi har forsøgt at lave en levende hjemmeside, hvor seneste nyt fra klubben kan ses. Det har fra kommunikationsudvalget og bestyrelsen været en opprioritering, idet vi også ser dette som en vigtig del af klubbens og banens markedsføring. Det gælder nyheder i klubben og det gælder resultatformidling fra klubbens turneringer, og meget ofte med nye billeder. Det er tydeligt at antallet af besøgende på hjemmesiden er i kraftig fremgang, så vi i snit har ca. 160 forskellige besøgende på hjemmesiden dagligt. Det er en fremgang i forhold til sidste år. I erkendelse af, at mange af klubbens medlemmer er brugere af Facebook, hvor medlemmerne kan kommunikere med hinanden, har vi fra kommunikationsudvalget også taget denne mulighed i brug. Vi har valgt at bruge denne som nyhedsformidler med henvisning til hjemmesiden, hvor nyhederne ofte er mere omfattende. Vi har forsøgt at lave en lille og absolut ikke videnskabelig spørgeskemaundersøgelse af brugernes ønsker omkring hjemmesiden, men vi må konstatere, at vi fik så få spørgeskemaer tilbage, at undersøgelsen slet ingen værdig havde. Det har været glædeligt at opleve, at flere af klubbens udvalg, holdledere etc. er begyndte at være opmærksomme på, at udtagelser og resultater har interesse for andre end de direkte implicerede. Vi føler i udvalget, at vi har opnået et godt samarbejde med de fleste af de lokale og regionale medier om klubbens aktiviteter, men må desværre konstatere, at det kniber med at få de elektroniske medier i tale. Vi undrer os stadig over, at TV Øst trods en ihærdig informationsindsats helt kunne overse, den store juniorturnering i april. Overordnet set er vi godt tilfreds med året på kommunikationsområdet, men vi er stadig åbne overfor at høre medlemmernes mening om dette. Herefter gik ordet tilbage til formanden, Leif Schou Iversen, der fortsatte: Afslutningsvis kan vi konstatere, at det forgange år har været præget af en række positive tiltag og resultater. Økonomisk er resultatet også bedre end forventet, hvilket dog primært skyldes et ikke budgetteret ekstraordinært tilskud fra kommunen som følge af den nye lejekontrakt. Der er dermed et rigtig godt afsæt for den kommende bestyrelses arbejde med fortsat at udvikle Møn Golfklub til gavn for såvel gamle som nye medlemmer.

11 Endelig vil jeg takke for et godt samarbejde med de øvrige bestyrelsesmedlemmer og centrets ledelse - og ikke mindst takke alle de frivillige hjælpere for deres indsats. Uden deres hjælp var det umuligt at drive en golfklub på det niveau og i den positive ånd, som kendetegner Møn Golfklub. Jeg overgiver hermed bestyrelsens beretning til forsamlingens drøftelse. Generalforsamlingen tog uden bemærkninger beretningen til efterretning med akklamation. 4. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse Dette er udsendt separat, og kan ses på klubbens hjemmeside, Regnskabet blev godkendt enstemmigt. 5. Forelæggelse af budget og fastsættelse af medlemskontingent for indeværende år Dette er udsendt separat, og kan ses på klubbens hjemmeside, Budgettet blev taget taget til efterretning uden ændringer. Kontingentet blev fastsat uændret, men med den ændring, at kontingentet for par-3 medlemsskabet fremover er nedsat til kr ,- årligt.. 6. Forslag fra bestyrelsen Forslag til vedtægtsændringer. Forslaget omfatter en række mindre revisioner og tilføjelser, som mestendels tjener til en ajourføring af vedtægterne, så de bliver mere entydige og i overensstemmelse med gældende praksis. Forslagene blev gennemgået i detaljer på generalforsamlingen og kan ses i sin fulde udstrækning på klubbens hjemmeside eller ved at trykke på flg. link: Forud havde formanden bl.a. understreget, at vedtægternes skarpe præcisering af nedgraderingsmulighederne skyldes, at vedtægterne skal imødegå, at nogle føler sig fristet til en nedgradering til billigere medlemskategorier om efteråret, og så atter en opgradering til aktivt fuldtidsmedlem, når græsset bliver grønt om foråret. Forud for fremlæggelsen havde bestyrelsen trukket den del af forslaget, der omtalte pensionistalderen som kriterie for at kunne blive optaget som pensionistmedlem.

12 I erkendelse af, at pensionsalderen er meget forskellige fra menneske til menneske og fra faggruppe til faggruppe, ønskede bestyrelsen at fastholde alderen 65 år som grænsen. Samtlige øvrige ændringsforslag blev vedtaget. 7. Forslag fra medlemmerne: Forslag fremsendt af Ole Madsen: Da klubbens egenkapital er på ca , synes jeg, at disse penge skal komme golf spillerne til gode. Derfor stiller jeg forslag om, at man indkøber en TrackMan. Den koster ca dollar ( kr.). Efter aftale med Richard kan den anvendes i træningslektioner. Richard har tilbudt at stå for administration af træningsredskabet. Ole Madsen uddybede sit forslag og baggrunden for forslaget, og Richard Frances forklarede ganske kort, hvilke træningsmuligheder, der er i en TrackMan eller tilsvarende. Efter en engageret debat, besluttede dirigenten at gennemføre en vejledende afstemning, der med et meget snævert flertal åbnede for, at den nye bestyrelse evt. gennem et nedsat udvalg kan arbejde videre med forslaget i et forsøg på at afdække behov, interesser, priser og muligheder. 8. Valg af bestyrelsesmedlemmer På valg er: Leif Iversen modtager ikke genvalg Käthe Høyer villig til genvalg Jørgen Pedersen villig til genvalg Bestyrelsen foreslår Lars Kleist valgt til den ledige bestyrelsespost. Generalforsamlingen fulgte bestyrelsens oplæg, hvorefter Lars Kleist indtræder i bestyrelsen, mens Leif Iversen træder ud. 9. Valg af suppleanter.

13 Bestyrelsen foreslår Claus Hyttel valgt som 1. suppleant og Leif Iversen valgt som 2. suppleant. Claus Hyttel og Leif Iversen blev valgt som henholdsvis 1. og 2. suppleant. 10. Valg af revisor. Bestyrelsen foreslår genvalg af Erik Strange Genvalgt. 11. Valg af revisorsuppleant. Bestyrelsen foreslår genvalg af Preben Bjerregaard Genvalgt. 12. Eventuelt. Formanden for Møn Golf Center, Kurt Pedersen, ønskede at takke den samlede bestyrelse i almindelighed og den afgående formand, Leif Schou Iversen, for det gode samarbejde, der i det forløbne år havde været mellem centret og klubben. Og han udtrykte ønske om, at dette måtte fortsætte i den nye bestyrelse. Den afgående formand blev af næstformand Jane Heller hyldet for sin indsats i det forløbne år og hædret med et gavekort fra klubben. Konstituering Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig som følger: Formand: Lars Kleist Næstformand: Jane Heller Kasserer: Käthe Høyer Sekretær: John Kreiner Bestyrelsesmedlemmer: Jørgen Pedersen Brian Engvald Larsen Kim Sejberg

14 Suppleanter: 1. Claus Hyttel 2. Leif Schou Iversen Udvalgsformænd: Begynderudvalg: Villy Hemmingsen Juniorudvalg: Lasse Bo Oddermose Baneudvalg: Knud Ryberg Handicapudvalg: Claus Hyttel Arrangementsudvalg: Jane Heller og Käthe Høyer Matchudvalg: Jørgen Pedersen Eliteudvalg: Kim Sejberg Kommunikationsudvalg: John Kreiner Hjemmeside: Web-master: Claus Hyttel assisteret af Brian Engvald Larsen Referent: John Kreiner Knud Larsen Dirigent

Deltagere: Lars Kleist (LK), Kim Sejberg (KS), Jane Heller(JH), Claus Hyttel (CH), Käthe Höyer(KH) og John Kreiner (JK)

Deltagere: Lars Kleist (LK), Kim Sejberg (KS), Jane Heller(JH), Claus Hyttel (CH), Käthe Höyer(KH) og John Kreiner (JK) Bestyrelsesmøde fredag d. 7/2-15 kl. 9.00 til 12.00 Møn Golfklub Referat Deltagere: Lars Kleist (LK), Kim Sejberg (KS), Jane Heller(JH), Claus Hyttel (CH), Käthe Höyer(KH) og John Kreiner (JK) Afbud fra

Læs mere

MØN GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER

MØN GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER MØN GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER Revideret på generalforsamling d.. 12/3-20121 Møn Golfklub. Klintevej 118. 4780 Stege Telefon 55 81 32 40. Fax 55 81 32 60. email: moen-golfklub@post.tele.dk 1 Klubbens navn

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Vedtægter Hansted Golfklub

Vedtægter Hansted Golfklub 1 Klubbens navn er Hansted Golfklub og dens hjemsted er i Horsens Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf, og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Vedtægter for REE Golfklub.

Vedtægter for REE Golfklub. Vedtægter for REE Golfklub. 1 Navn 1.1 Foreningens navn er REE Golfklub og dens hjemsted er i Gribskov kommune 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at forestå driften af golfbane med dertil hørende relevante

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

Hedens Golfklub februar 2017

Hedens Golfklub februar 2017 Hedens Golfklub februar 2017 1 Klubbens navn er Hedens Golfklub og dens hjemsted er, Resenfeldevej 26, Grønhøj i Viborg kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan

Læs mere

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue.

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue. Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen 1 ændres fra Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter, således at

Læs mere

Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune.

Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune. VEDTÆGTER FOR OUTRUP GOLFKLUB 1 Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for Sejerø Golfklub

Vedtægter for Sejerø Golfklub KLUBBEN 1 Klubbens navn er Sejerø Golfklub og dens hjemsted er Sejerø i Kalundborg kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Vedtægter for Ishøj Golfklub

Vedtægter for Ishøj Golfklub Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune.

Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune. Vedtægter Nuværende 1 Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Nordborg Golfklub. Forslag til vedtægtsændringer. Johan Bondes Vej 9, DK-6430 Nordborg

Nordborg Golfklub. Forslag til vedtægtsændringer. Johan Bondes Vej 9, DK-6430 Nordborg Forslag til vedtægtsændringer For at lette sammenligningen mellem de nuværende vedtægter og forslaget til nye vedtægter er de sat op overfor hinanden i nedenstående skema. Ændringer i vedtægterne er markeret

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens formål - med udgangspunkt

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune.

V E D T Æ G T E R. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune. Greve Golfklub V E D T Æ G T E R 1: Klubbens formål. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune. Stk. 2: Greve Golfklub er i juridisk forstand en forening. Stk. 3:

Læs mere

Vedtægter for RegionsGolf Øst

Vedtægter for RegionsGolf Øst Vedtægter for RegionsGolf Øst af RegionsGolf Danmark u00d8st 1 / 6 1. 01 - Navn og område... 3 2. 02 - Formål... 3 3. 03 - Deltagende klubber... 3 4. 04 - Turneringens afvikling... 4 5. 05 - Ledelse...

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 40. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 8. DECEMBER 2013 I KLUBHUSET I MOGENSTRUP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER

Læs mere

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1.

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1. VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1 NAVN Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune 2 FORMÅL 1. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 2. Klubbens formål er som sportsklub:

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 18. december 2014 Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

MØN GOLFKLUB ORDINÆR GENERALFORSAMLING LØRDAG D. 30. NOVEMBER 2013 KL. 14.00

MØN GOLFKLUB ORDINÆR GENERALFORSAMLING LØRDAG D. 30. NOVEMBER 2013 KL. 14.00 MØN GOLFKLUB ORDINÆR GENERALFORSAMLING LØRDAG D. 30. NOVEMBER 2013 KL. 14.00 Referat Formanden, Leif Schou Iversen, bød velkommen til de fremmødte medlemmer, der var repræsenteret ved 73 fremmødte og 24

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

Vedtægter for Hvalpsund Golf Club

Vedtægter for Hvalpsund Golf Club Vedtægter for Hvalpsund Golf Club opdateret 21. marts 2019 1 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Hvalpsund Golf Club. Dens hjemsted er i Vesthimmerlands kommune. 2 Formål Det er klubbens formål at skabe

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune.

V E D T Æ G T E R. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune. Greve Golfklub V E D T Æ G T E R 1: Klubbens formål. Stk. 1: Klubbens navn er Greve Golfklub (GGK) og dens hjemsted er i Greve Kommune. Stk. 2: Greve Golfklub er i juridisk forstand en forening. Stk. 3:

Læs mere

Blokhus Golf Klub. Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. (1.1) Klubbens navn er Blokhus Golf Klub

Blokhus Golf Klub. Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. (1.1) Klubbens navn er Blokhus Golf Klub 1 Blokhus Golf Klub Vedtægter 1 Navn og hjemsted (1.1) Klubbens navn er Blokhus Golf Klub (1.2) Klubbens hjemsted er på golfanlægget beliggende Hunetorpvej 115, 9490 Pandrup 2 Formål (2.1) Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Hvalpsund Golf Club

Vedtægter for Hvalpsund Golf Club Vedtægter for Hvalpsund Golf Club opdateret 15. april 2014 1 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Hvalpsund Golf Club. Dens hjemsted er i Vesthimmerlands kommune. 2 Formål Det er klubbens formål at skabe

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB Tilrettet efter generalforsamlingen den 26. marts 2015 og endelig godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 30. marts 2015. 1 Hjemsted og formål Klubbens navn er Søllerød

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune.

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en golfbane og organisere

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1. NAVN OG FORMÅL 1. Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. 2. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 3. Klubbens formål er som sportsklub: - at give medlemmerne de bedst

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB Nærværende vedtægter erstatter i sin helhed "Vedtægter for Holbæk Golfklub" af 29. november 2011. 1- Klubbens navn, hjemsted og formål: Klubbens navn er Holbæk Golfklub. Klubbens

Læs mere

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Stk. 2. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Stk. 3. Klubben er stiftet den 27. maj 1980.

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Torsdag den 22. marts 2018 (105 fremmødte, medbragt 11 fuldmagter) Formand Kim Møller Behrend bød velkommen til generalforsamlingen, og der blev på opfordring fra formanden

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Mensalgård Golfklub 2015

Mensalgård Golfklub 2015 Vedtægter Mensalgård Golfklub 2015 1 Klubbens navn er Mensalgård Golfklub og dens hjemsted er i Odsherred kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for og kendskabet til golfspillet blandt dens

Læs mere

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT Kommentar [n1]: Marts 2011 VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub

VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub LEMVIG GOLFKLUB Strandvejen 15. 7620 Lemvig www.lemviggolfklub.dk 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Lemvig Golfklub og dens hjemsted er Lemvig Kommune. Klubbens

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve ny Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Referat nr. 09, møde den 15. december 2010 Deltagere Frede Kruse-Christiansen Roland Pedersen Glenn Telvig Claus Lindqvist Søren Kramer Jørgen

Læs mere

KARUP Å GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER. 1. Navn og hjemsted.

KARUP Å GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER. 1. Navn og hjemsted. KLUBVEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Karup Å Golfklub og dens hjemsted er Viborg Kommune. Klubben er stiftet 14. april 2005. 2. Formål. 1. Klubbens formål er: Leje golfbanen af Karup

Læs mere

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub Vedtægter for Gyttegård Golf Klub 1 a. Klubbens navn er Gyttegård Golf Klub. Dens hjemsted er Billund Kommune 2 a. Det er klubbens formål: at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan spille golf,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent. Referat fra generalforsamlingen 2016 i BRT Golf Klub Søndag den 27. november 2016 kl. 10.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Vedtægter for Sunset Golfklub.

Vedtægter for Sunset Golfklub. Vedtægter for Sunset Golfklub. 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Sunset Golfklub. Golfklubben har hjemsted i Assens kommune. Golfklubben skal være medlem af Dansk Golf Union under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter Hedeland Golfklub

Vedtægter Hedeland Golfklub Vedtægter Hedeland Golfklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Klubben er stiftet den 27. maj 1980. 2. Formål Det er klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Vedtægter for Dragsholm Golf Club

Vedtægter for Dragsholm Golf Club Vedtægter for Dragsholm Golf Club 1 Klubbens navn er DGC Dragsholm Golf Club, golfklubben i Fårevejle, og dens hjemsted er i Odsherred Kommune. Det er Dragsholm Golf Club almene formål at skabe gode muligheder

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Vedtægter for Passebækgård Golf Klub

Vedtægter for Passebækgård Golf Klub 1 Vedtægter for Passebækgård Golf Klub 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Passebækgård Golf Klub og dens hjemsted er i Gribskov kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for og kendskabet

Læs mere

Klubbens navn er Kalundborg Golfklub, og den er stiftet den 14. marts 1974. Golfklubben har hjemsted i Kalundborg kommune.

Klubbens navn er Kalundborg Golfklub, og den er stiftet den 14. marts 1974. Golfklubben har hjemsted i Kalundborg kommune. VEDTÆGTER FOR KALUNDBORG GOLFKLUB 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Kalundborg Golfklub, og den er stiftet den 14. marts 1974. Golfklubben har hjemsted i Kalundborg kommune. Golfklubben skal være medlem

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2018

GENERALFORSAMLING 2018 GENERALFORSAMLING 2018 SØNDAG DEN 18. MARTS KLOKKEN 10:30 GOLFRESTAURANTEN HOLLUFGÅRD HOLLUFGÅRDS ALLÉ 21, 5220 ODENSE SØ INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse 02 Uddrag af vedtægterne 03 04 Dagsorden

Læs mere