2. Danmark en særlig fisk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. Danmark en særlig fisk"

Transkript

1 Der er noget særligt ved lykken man kan blive helt glad når man møder den Benny Andersen 2. Danmark en særlig fisk Beboere nyder morgenkaffe og jazz ved spisestedet Sweet Treat på Sankt Annæ Gade, Christianshavn Billigt charterland? Nej, vel! For at finde ind til kernen af det, som er helt særligt ved Danmark som ferie- og mødedestination kan det være en god øvelse først at tænke på, hvad Danmark IKKE er! Det ville f.eks. være synd at sige, at Danmark er et billigt rejsemål. Danmark hører på mange måder til et af de dyreste europæiske rejsemål både inden for ferie- og mødeturisme. Det ville nok også være for meget at sige, at der er sol og sommer hele året. Vi har ingen mægtige bjerge, og vi har hverken Eiffeltårn, Colosseum eller Guggenheim Museum. Selvfølgelig har vi i Danmark mange gode seværdigheder, men mange adskiller sig måske ikke umiddelbart fra, hvad andre europæiske lande kan tilbyde. Slotte, strande og museer det har de fleste lande jo. Så hvad er det, der gør Danmark til både et godt og unikt rejsemål? Dansk turismes ABC Selvom Danmark ikke er blandt de helt store turistmål, såsom Italien og Frankrig, så er landet stadig en populær destination, især blandt rejsende fra vores nabolande. Og Danmark har en lang række unikke kvaliteter, som gør en ferie eller et mødeophold i Danmark til en kvalitetsoplevelse. Storbyturisterne sætter pris på det varierede tilbud og på danskernes afslappede livsstil og kreativitet. Gæster på familieferie nævner også muligheden for at have det sjovt på børnenes præmisser samtidig med, at alle, både børn og voksne, lærer noget og bliver inspireret. Og mødeturisterne sætter pris på danskernes mødeprodukt, som de oplever som udbytterigt og med en stærk grøn profil. Er vi virkelig så interessante? Som dansker kan det ofte være lidt svært at få øje på de unikke oplevelser i Danmark. Det overraskende kan være, at det netop er os selv og vores egen måde at være på, der er den største inspiration for udenlandske gæster. Frihedens vingesus Fælles for alle vores gæster er nemlig, at det de sætter pris på, er de trygge rammer og danskernes kreativitet, livskvalitet, åbenhed, grønne livsstil og positive livssyn. Og så opfattes vi heldigvis også som et venligt folkefærd. Dertil er Danmark et effektivt og velfungerende land med korte afstande og god plads i det grønne til alle. Hvad kunne man næsten ønske sig mere? I hvert fald giver kombinationen af alle disse oplevelser de rejsende en fornemmelse af frihed, når de besøger Danmark. Friheden til spontant at tage ud i det blå uden for meget planlægning. Friheden til at være sig selv.

2 At tænke ud af kassen Danmark er en inspirerende destination for erhvervsrejsende. Landet har mange styrker indenfor kreative og visionære erhverv. Vidensdeling er vigtigt. Danskerne tænker frit og ud af kassen, og vi lægger vægt på innovation og problemløsning. Det kommer især også til udtryk i mødeindustrien, og derfor ligger København stadig i top-20 blandt verdens førende kongresbyer. Metropol i menneskehøjde København er både og. Der er lidt af Amsterdams cykelkultur og klassiske arkitektur. Der er lidt af Berlins kreative og alternative nerve. Og der er lidt af Stockholms kølige nordiske elegance og grønne miljø. København har taget lidt af det bedste fra sine naboer og tilføjet lidt af sit eget særpræg, sin varme og magi. De færreste (især oversøiske) rejsende har noget klart billede på nethinden af København eller Danmark. Hverken H.C. Andersen, Den Lille Havfrue eller Tivoli siger dem noget. I recently spoke to a friend in New Copenhagen, though she could not know much about Copenhagen either Copenhagen was a mystical amalgamation and seen in movies; a vague, bohemian visual icons, I conceived in abstraction. Læs mere om København igennem Copenhagen X.

3 Menneskevenlige byer Hvad er det, der gør danske byer særlige menneskevenlige? Den danske byplanlægger Jan Gehl, som er en efterspurgt international kapacitet, har for nylig udgivet bogen Byer for mennesker (2010). Her fremhæver han, at gader hvor cyklister og gående bevæger sig ca. 5 km/t åbner mulighed for, at folk kan tale sammen uden forstyrrende støj. Her kan cyklister og gående mødes. Alle er på øjenhøjde med hinanden, og der er plads til børn. Gader med mange små butikker og skift i facadeudtryk for hvert meter bevirker også, at en gåtur bliver varieret og interessant med nye indtryk hvert 5. sekund. Desuden har folk en tendens til at blive hængende og gøre udeområder til mødesteder som oftest med udsyn fra fortovet. Her ses et foto fra Elmegade på Nørrebro (København) en gade, der i Monocle Magazine (2008) blev fremhævet som et helt unikt internationalt eksempel på en storbygade, der fungerer på menneskelige betingelser.

4 Stranden er for alle I Danmark er der fri adgang til stranden. Og der er mere strand pr. indbygger end i noget andet europæisk land især når det gælder sandstrande og hovedstadens bystrande. På stranden er der plads og frihed. Her er uberørt natur og ingen betonhoteller. Her er fiskerbyer og sommerhuse, surfere og familieliv. Her må man bade nøgen. Man må lave bål. Man kan samle rav og finde østers og fange krabber. Her er der plads til alle rigeligt med plads.

5 Badehoteller Der kan være langt mellem badehotellerne i Danmark. Men det er måske netop kvaliteten. Etablissementer som Henne Kirkeby Kro og Svinkløv Badehotel kombinerer eksempelvis storslåede frie naturoplevelser og gourmet hele året. Andre ligger tæt på fiskerbyer med levende fiskermiljøer. Mange klassiske danske badehoteller har overvejende et dansk publikum så mingle with the Danes! Fri os for turismen - den autentiske oplevelse, tak! Det er turismens store paradoks, at vi rejser for at opleve det oprigtige og uberørte for at opleve den lokale kultur og ikke for at trækkes med andre turister. Men hvad, hvis de andre rejsende netop er de lokale? Eller hvad, hvis stedets kvalitet netop er, at der ikke er plads til masseturismen? Der er mange muligheder for helt autentiske ferieoplevelser i Danmark netop det mange rejsende drømmer om. Parkeret ved Ruths hotel fredag eftermiddag: To Ferrarier, to Mercedes sportsvogne, en Bentley og en knallert med en mælkekasse bagpå Sara Skarum, blog fra Skagen uge 2900, dvs. Hellerup-ugen (Berlingske Tidende, 2010) Øferie Danmark har mere end 400 navngivne øer i et øhav, der er stort set ukendt rent turistmæssigt og dog er der færgefart til og mellem de fleste af de 72 beboede øer. Bornholm og Rømø er allerede populære blandt vores tyske og hollandske gæster, og Samsø har opnået en vis international berømmelse for sin grønne profil. Men hvor mange ude i verden har egentlig hørt om Ærø, Læsø og Anholt? Cykelferie Nationale cykelruter tæt på historiske seværdigheder i UNESCO klassen og vaskeægte kongeslotte eller trælleborge og nationalparker. Der er mange gode historier at fortælle om de danske cykelruter. Ikke mindst historien om de cykelvenlige byer. Tag på cykelferie og opdagelse i Danmark og bestem selv farten!

6 Danmark en særlig fisk Det økologiske Danmark Danmark har mange gastronomiske styrker og stort potentiale indenfor livsstilsturisme med økologisk profil. Den økologiske bølge i Danmark er langtfra ny. Den opstod med de alternative miljøer og kollektive brug i 1970erne. I dag har mange danske familier en grøn livsstil, uanset om de bor i økolandsby eller i parcelhus. Danmark var tidlig ude med Ø-mærket, og danskerne er i dag det mest øko-spisende folk i Europa. Mange landbrug på især de små øer satser stort på økologi og på kvalitet. Lokalproducerede oste, øl og kødprodukter er med til at tegne et nyt Danmarkskort, hvor kulinariske oplevelser og lokale specialiteter er en del af rejsen. Og gårdmarkeder og slowfood festivaler er med til at sætte spot på de små producenter. Sakskjøbing Hotel, ejet af Claus Meyer, er et godt eksempel på, at lokale gourmet-oplevelser ikke behøver koste en bondegård. Har du prøvet det Nye nordiske Køkken? Så enkelt er det at vække interesse for et fænomen, som mange internationale rejsende allerede har hørt om. Danmark har længe haft en enestående position i Norden, når det gælder restaurationsmiljø ikke mindst gourmet. Det har vores gæster fra Norge og Sverige for længst opdaget. Men efter København er blevet en af de europæiske hovedstæder med flest Michelin-stjerner med Noma som det helt store gourmetflagskib så har interessen for det nye nordiske køkken i Danmark nærmest nået kogepunktet. Det eneste vi behøver at sige er Værsgo!... Læs mere om den gastronomiske revolution i Danmark: dk/ Olivia (3 år) har været på æblerov i haven 10

7 Danmark en INTRO-ARTIKEL særlig fisk nimb.dk Den gamle by, Aarhus Den magiske jul Helårsturismen i Danmark har et stort potentiale. Det gælder naturligvis sommerhusovernatning ved det brusende Vesterhav i fred og ro med familie og venner, men også storbyturismen i Danmark har noget helt særligt at byde på ikke mindst i julemåneden! Levende lys, knitrende pejse og god mad er blot en del af den danske juleoplevelse. Særlig magisk er juletiden i Den gamle By i Aarhus, som er verdens ældste og stadig en af de største frilandsmuseer. Julegodter bages i de gamle brændekomfurer. Folk går klædt i gamle dragter mellem de julepyntede butikker. Og i København finder man Europas største og mest eventyrlige juletema-marked i Tivoli en fest og glæde for hele familien. Wien, Innsbruck, München, Stockholm og London er nogle af de europæiske byer, der hvert år får glæde af juleturismen, men Danmark har unikke og magiske oplevelser i julen, som er i verdensklasse. Råhygge Try the hygge siger de amerikanske rejseanmeldere om den særlige stemning, vi danskere er så gode til at skabe. Selvfølgelig kan man også have det cosy på engelsk, men det bliver jo aldrig med levende lys og rigtig råhygge. Og så kan vi også julehygge og jule som ingen andre. Try Christmasing come to Denmark ;) Læs mere om hygge gennem fremmede øjne: travel/destinations/ copenhagen-capital-ofhappiness_N.htm 21 11

3. Danmarks styrker de. bløde værdier

3. Danmarks styrker de. bløde værdier 3. Danmarks styrker de Cafégæster diskuterer livets store og små spørgsmål både ude og inde på The Living Room, Larsbjørnsstræde, København bløde værdier Kender du Danmarks styrker? Markedsanalyser blandt

Læs mere

VORES REJSE UDKAST TIL EN FÆLLES RETNING FOR DANSK TURISME VERSION AUGUST 2008

VORES REJSE UDKAST TIL EN FÆLLES RETNING FOR DANSK TURISME VERSION AUGUST 2008 Erhvervsudvalget 2007-08 (2. samling) ERU alm. del Bilag 304 Offentligt VORES REJSE UDKAST TIL EN FÆLLES RETNING FOR DANSK TURISME VERSION AUGUST 2008 Dette udkast er et dialogoplæg faciliteret af VisitDenmarks

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012 Moderne Storbyoplevelser - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Motivation Side 4-5 Planlægning af ferien Side 7 Ferieaktiviteter Side 9 Døgnforbrug og rejsegruppe Side 11 Overnatninger

Læs mere

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark På cykel i Danmark Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark Definition af cykelturisten Hvad er definitionen på en international cykelturist i Danmark? Er det den tyske familiefar, der har cyklen bag

Læs mere

8. Visualisering af værdier og oplevelser

8. Visualisering af værdier og oplevelser Bløde trafikanter på Elmegade, Nørrebro Visualisering af værdier og oplevelser 8. Visualisering af værdier og oplevelser Hvordan visualiseres de bløde værdier? Det er afgørende i vores kommunikation af

Læs mere

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark TURISMEN I DANMARK - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Det er ikke kun os danskere, der er glade for at holde ferie herhjemme. Danmark er det mest populære rejsemål i Norden blandt udenlandske

Læs mere

Internationale kulturturister i Danmark. VisitDenmark, 2019

Internationale kulturturister i Danmark. VisitDenmark, 2019 Internationale kulturturister i Danmark VisitDenmark, 2019 1 Indhold 01 VisitDenmarks definition af en kulturturist 02 Udenlandske museumsbesøg 03 Udenlandske kulturturister i Danmark 04 Udvikling: 2017

Læs mere

MADKVALITET I DANSK TURISME

MADKVALITET I DANSK TURISME MADKVALITET I DANSK TURISME AGENDA Data Egne observationer og analyse Erfaringer fra udlandet FOODs egne projekter plus et par bonus-events Bud på fremadrettet indsats Data fra Danmark TURISMEERHVERVET

Læs mere

Turismen i Danmark. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark

Turismen i Danmark. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Turismen i Danmark - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Turismens nøgletal Turismen er vigtig for dansk økonomi Den skaber omsætning for 94,7 mia. kr. Turismen er et stort eksporterhverv Den

Læs mere

7.Serveret med ligefrem stil og et smil!

7.Serveret med ligefrem stil og et smil! 7.Serveret med ligefrem stil og et smil! Hvordan kommunikerer vi den fornemmelse af frihed og glæde Danmark associeres med med glimt i øjet? Ægte troværdighed og autenticitet skal være i top, både når

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Ingen 13% 1 18% 2 24% 3 16% 4 9% 5 eller flere 18% Ved ikke 2% Danmark 61% Tyskland 26% Spanien 18% Italien 12% 48% 39% Frankrig 10% 13% Sverige Grækenland inkl. øer Storbritannien Norge Østrig 10% 9%

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

De mest populære lande for danskerne i 2017 (data for byerne er tilgængelig)

De mest populære lande for danskerne i 2017 (data for byerne er tilgængelig) USA VAR DEN MEST POPULÆRE LANGTURSDESTINATION I 2017, MEN DANSKERNE KAN STADIG IKKE MODSTÅ DEN TYSKE CHARME June 8, 2018 Efter tre års stagnation steg hotelpriserne med 2 % globalt i 2017 ifølge det seneste

Læs mere

Markedsprofil Norge 2011

Markedsprofil Norge 2011 Markedsprofil Norge 2011 Indhold Resumé Det norske rejsemarked Rejsemønstre Rejsemotiver Nordjyllands andel af norske feriegæster i Danmark Norske overnatninger i Nordjylland Udvikling i norske overnatninger

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012 Det Gode Liv - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Overnatninger Side 3-5 Motivation Side 7-8 Planlægning

Læs mere

Læring. - Målgruppeprofil 2012

Læring. - Målgruppeprofil 2012 Sjov, Leg og Læring - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Børnene i familien Side 15 Overnatninger

Læs mere

Professionsbachelorprojekt // Communication Design & Media DK Pernille Louise Gregersen // Bilag. Oversigt

Professionsbachelorprojekt // Communication Design & Media DK Pernille Louise Gregersen // Bilag. Oversigt 11. Bilag Oversigt Bilag 1. Empiriske resultater 1.1. Data fra spørgeskema visualiseret i cirkeldiagrammer. 1.2. Uddrag af svar fra spørgeskema. 1.3. Uddrag af svar fra spørgeskema. 1.4. Uddrag fra spørgeskema.

Læs mere

Det italienske potentiale. Resultater fra VisitDenmarks image- og potentialeanalyse 2017

Det italienske potentiale. Resultater fra VisitDenmarks image- og potentialeanalyse 2017 Det italienske potentiale Resultater fra VisitDenmarks image- og potentialeanalyse 2017 Det italienske potentiale Resultater fra VisitDenmarks image- og potentialeanalyse i og 2017 Udgivet af VisitDenmark

Læs mere

Det franske potentiale. Resultater fra VisitDenmarks image- og potentialeanalyse 2017

Det franske potentiale. Resultater fra VisitDenmarks image- og potentialeanalyse 2017 Det franske potentiale Resultater fra VisitDenmarks image- og potentialeanalyse 2017 1 Det franske potentiale Resultater fra VisitDenmarks image- og potentialeanalyse i 2017 Udgivet af VisitDenmark Oktober

Læs mere

30 min. PDF. Tal på turisten. Politisk Konsulent & Danmarksfan Kirstine Tolstrup Nielsen

30 min. PDF. Tal på turisten. Politisk Konsulent & Danmarksfan Kirstine Tolstrup Nielsen 30 min. PDF Tal på turisten Politisk Konsulent & Danmarksfan Kirstine Tolstrup Nielsen Agenda Turisme hvorfor nu det? Hvad er en turist? De 3 gyldne huskeregler Sådan får du sort bælte i turisme Fornuftens

Læs mere

ANALYSE-OPSUMMERING TYSKE OG DANSKE GÆSTER

ANALYSE-OPSUMMERING TYSKE OG DANSKE GÆSTER Bornholm ANALYSE-OPSUMMERING TYSKE OG DANSKE GÆSTER NORDSEE OSTSEE INDHOLD 1. Tyskerne har øje for Bornholm 2. Events der trækker besøgende til Bornholm 3. Danskerne elsker Bornholm 4. Den danske turist

Læs mere

Internationale mad - og gastroturister i Danmark. VisitDenmark, 2018

Internationale mad - og gastroturister i Danmark. VisitDenmark, 2018 Internationale mad - og gastroturister i Danmark VisitDenmark, 2018 1 Indhold 01 VisitDenmarks definition af en mad- og gastroturist 02 Gastroturisterne i Danmark 03 Udenlandske gastroturister på storbyferie

Læs mere

Turisme og fødevarer i en bornholmsk kontekst muligheder og potentialer. Vi arbejder for turismen

Turisme og fødevarer i en bornholmsk kontekst muligheder og potentialer. Vi arbejder for turismen Turisme og fødevarer i en bornholmsk kontekst muligheder og potentialer Vi arbejder for turismen www.bornholm.info/erhverv Hvad gør vi/hvor er vi Vi har 75 fødevareproducerende virksomheder på Bornholm.

Læs mere

USA. Incoming North Denmark

USA. Incoming North Denmark USA Incoming North Denmark Indholdsfortegnelse Om projektet Dataindsamlingen Baggrund Besøgstal: Nordjylland og Danmark Viden fra besøget i USA Motiver Mulige rejsepakker Konklusioner Incoming North Denmark

Læs mere

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008 Danskeres ferie- Titelog fritidsrejser - I og udenfor højsæsonen Analysemøde 7. april 2008 1. Er rejser i lavsæsonen noget særligt? 2. Kan vi tjene penge på privatbesøg? 3. Har destinationerne en unik

Læs mere

I Halsnæs tør vi og vi tør også sammen

I Halsnæs tør vi og vi tør også sammen I Halsnæs tør vi og vi tør også sammen Indledning 3 I Halsnæs tør vi og vi tør også sammen 4 Brændende platform Vækst 6 Brændende platform Faglighed og uddannelsesniveau 8 Brændende platform Sundhed og

Læs mere

MX-5 Club Denmark var på tur lørdag den 21 juli. Denne sportsvognsklub er nok den største i Danmark. Vi er nu mere end 750 medlemmer.

MX-5 Club Denmark var på tur lørdag den 21 juli. Denne sportsvognsklub er nok den største i Danmark. Vi er nu mere end 750 medlemmer. MX-5 Club Denmark var på tur lørdag den 21 juli. Denne sportsvognsklub er nok den største i Danmark. Vi er nu mere end 750 medlemmer. Mazda startede i 1989 med en produktion af åbne sportsvogne efter forbillede

Læs mere

Friskbrygget specialkaffe, anywhere, anytime! Den gode outdoor experience burde begynde i din forretning!

Friskbrygget specialkaffe, anywhere, anytime! Den gode outdoor experience burde begynde i din forretning! Friskbrygget specialkaffe, anywhere, anytime! Den gode outdoor experience burde begynde i din forretning! Kaffebryggeren - hvordan virker den? Den bedste måde at beskrive Kaffebryggeren er som en engangsstempelkande.

Læs mere

The Danish Club FÅ FLERE BESØGENDE TIL DIT HISTORISKE HUS

The Danish Club FÅ FLERE BESØGENDE TIL DIT HISTORISKE HUS The Danish Club FÅ FLERE BESØGENDE TIL DIT HISTORISKE HUS Få flere gæster til dit historiske hus Aldrig har vores behov for det autentiske, det unikke og det lokale været større end i disse år. Her har

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Markedsprofil af Schweiz og Østrig

Markedsprofil af Schweiz og Østrig www.visitdenmark.com Markedsprofil af Schweiz og Østrig Det schweiziske marked Fakta om Schweiz Befolkning 7,5 mio. personer Forventet økonomisk vækst 2009 (2010) BNP: -0,2 pct. (1,6 pct.) Privat forbrug:

Læs mere

Internationale lystfiskerturister i Danmark. VisitDenmark, 2019

Internationale lystfiskerturister i Danmark. VisitDenmark, 2019 Internationale lystfiskerturister i Danmark VisitDenmark, 2019 1 Indhold 01 VisitDenmarks definition af en lystfiskerturist 02 Udenlandske lystfiskerturister i Danmark 03 Udvikling: 2017 sammenlignet med

Læs mere

Kystturisme. Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark. Brød 1 Brød 2

Kystturisme. Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark. Brød 1 Brød 2 Kystturisme Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark Indhold: 1. Hvad betyder Turismeerhvervet for Danmark 2. Hvem er vores gæster 3. Motiver for ferien

Læs mere

Dansk image- og potentialeanalyse 2017 Marked Danmark

Dansk image- og potentialeanalyse 2017 Marked Danmark Dansk image- og potentialeanalyse 2017 Marked Danmark Indledning Rapporten viser resultaterne fra en Image- og potentialeanalyse foretaget blandt et repræsentativt udsnit af den danske befolkning i alderen

Læs mere

TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN. Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen KKR Hovedstaden Hillerød, 24. april 2017

TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN. Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen KKR Hovedstaden Hillerød, 24. april 2017 TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen KKR Hovedstaden Hillerød, 24. april 2017 Fondens formål er på non-profit basis at fremme og udvikle erhvervs- og ferie-/fritidsturismen

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

SPØRGESKEMA 2015 - UDKAST. Spørgeskema for face to face interview. Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview.

SPØRGESKEMA 2015 - UDKAST. Spørgeskema for face to face interview. Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview. SPØRGESKEMA 2015 - UDKAST Spørgeskema for face to face interview Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview. 1. Hvad er formålet med dit ophold [på/i destination]? Er du på 1. Ferie Besøg

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

LEGOLAND Billund Resort. August 2015

LEGOLAND Billund Resort. August 2015 LEGOLAND Billund Resort August 2015 INDHOLD BAGGRUD OG FORMÅL KONKLUSIONER PROFIL PÅ RESPONDENTERNE LLBR KAMPAGNE LLBR ANBEFALING OG TILFREDSHED BOOKING OG BESLUTNINGSFLOW BE HAPPY PASS APPENDIKS SIDE

Læs mere

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping.

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping. City Camping ved skov og strand Camping der passer... Shopping Kultur Natur Sport A Beliggenheden Beliggenheden der passer! Udsigt Pladsen Pladsen der passer! Børn Fred og ro Shopping Shopping Kultur Kultur

Læs mere

Turismen i Region Syddanmark

Turismen i Region Syddanmark Turismen i Region Syddanmark Turismen i Danmark 2 Status 2013: De første syv måneder i plus + 1,9 pct. + 1,2 pct. Danske overnatninger 2012 2013 Udenlandske overnatninger 2012 2013 6.000.000 5.000.000

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Undersøgelsen er en del af helårsturismeprojektet Naturen+ indsatsområdet Profilering af årstider Udviklet med støtte af Hjørring, Frederikshavn

Læs mere

Bestil din næste ferie...

Bestil din næste ferie... Bestil din næste ferie... Ring 70 20 34 48 Gå ind på happydays.nu Besøg butikken i Frederikshavn Rejser med glæde Udgivelse 2013 vejlende pris 10 kr. Vi tager forbehold for udsolgte datoer og trykfejl.

Læs mere

HOVEDSTADSOMRÅDETS TRAFIKALE INFRASTRUKTUR

HOVEDSTADSOMRÅDETS TRAFIKALE INFRASTRUKTUR HOVEDSTADSOMRÅDETS TRAFIKALE INFRASTRUKTUR SAMMENLIGNET MED 5 ANDRE NORDEUROPÆISKE REGIONER 2014 Hovedstadsregionen er en international metropol med afgørende betydning for væksten i Danmark Stor befolkningstilvækst

Læs mere

MARKED DANMARK. Baggrund for Danmarkskampagne 2016

MARKED DANMARK. Baggrund for Danmarkskampagne 2016 MARKED DANMARK Baggrund for Danmarkskampagne 2016 Vores tilgang til marked Danmark er trindelt 1. TRIN Samle bagrund, analyser og viden for at forstå turisten og markedet FORENKLING FOKUS Markedet, målgrupper,

Læs mere

Dit næste valg Færøerne

Dit næste valg Færøerne m ø d e r f i r m a r e j s e r k o n f e r e n c e r o p l e v e l s e r Dit næste valg Færøerne ISLAND Tórshavn FÆRØERNE SHETLAND NORGE SKOTLAND ENGLAND DANMARK w w w. g r e e n g at e. f o 2 3 Færøerne

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 Rejsebehov hos loyale, tidligere og nye turister Fokus pårejsebehov og oplevelsesønsker hos tyske turister både blandt de som kommer til Danmark,

Læs mere

Turismekonference 23. November Gæstetilfredshedsanalyse 2016 Blokhus / Slettestrand-Svinkløv

Turismekonference 23. November Gæstetilfredshedsanalyse 2016 Blokhus / Slettestrand-Svinkløv Turismekonference 23. November 2016 Gæstetilfredshedsanalyse 2016 Blokhus / Slettestrand-Svinkløv BAGGRUND: Hver Dataindsamlingen Respondenterne destinationer har indsamlet 300 besvarelser pr. feriested,

Læs mere

FAKTA OM MØDEMARKEDET I DANMARK. Mødemarkedets betydning for dansk økonomi, viden, vækst og beskæftigelse

FAKTA OM MØDEMARKEDET I DANMARK. Mødemarkedets betydning for dansk økonomi, viden, vækst og beskæftigelse FAKTA OM MØDEMARKEDET I DANMARK Mødemarkedets betydning for dansk økonomi, viden, vækst og beskæftigelse FORORD Møder er noget vi alle går til. På vores arbejdsplads, i den lokale idrætsforening og på

Læs mere

FOOD ORGANISATION OF DENMARK. Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution

FOOD ORGANISATION OF DENMARK. Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution FOOD ORGANISATION OF DENMARK Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution Vil du være med til at sikre Danmarks position som et af verdens gastronomiske hotspots, arrangere og afvikle presseture

Læs mere

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli.

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. DU 1 mandage, tirsdage & onsdage DU 2 onsdage, torsdage & fredage Program for Sommerugerne 29 & 30 2019. Kolding Kommune har igen i år besluttet at der

Læs mere

Hotel Quedlinburger Hof

Hotel Quedlinburger Hof Hotel Quedlinburger Hof Hyggelige Hotel Quedlinburger Hof er klar til at imod jer. Introduktion Hotel Quedlinburger Hof har en skøn beliggenhed i middelalderbyen Quedlinburg, som er på UNESCOs verdensarvsliste,

Læs mere

BILFERIERAPPORT 2015

BILFERIERAPPORT 2015 BILFERIERAPPORT 2015 EN FERIEFORM, SOM LIGGER HJERTET NÆR BILFERIE 2015. 4 KÆRLIGHED PÅ VEJEN. 8 AT REJSE MED FAMILIEN. 10 PÅ VEJEN. 12 FREMTIDEN. 14 Stena Line har lige siden begyndelsen lokket bilrejsende

Læs mere

Samlet rapport. Incoming North Denmark

Samlet rapport. Incoming North Denmark Samlet rapport Incoming North Denmark INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Forord 2 Besøgstal 3 Målgrupper 4 Rejsemotiver 5 Øvrige relevante forhold 6 Mulige pakkerejser 7 Konklusioner og fremadrettede perspektiver Fakta-

Læs mere

Indien. Markedsprofil 2017

Indien. Markedsprofil 2017 Indien Markedsprofil 2017 Introduktion Indhold VisitDenmarks markedsprofiler præsenterer centrale nøgletal for de vigtigste markeder i dansk turisme. Formålet er at give turismeaktører og andre interessenter

Læs mere

OPSAMLING TILFREDSHEDSANALYSER 2013

OPSAMLING TILFREDSHEDSANALYSER 2013 OPSAMLING TILFREDSHEDSANALYSER 2013 Styregruppemøde for Kystdestination Møns Klint, 18. december 2013 Fasthold god placering men få flere til at komme Turistanalyse: Østmøn ligger på en 9. plads over 28

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Holland. Incoming North Denmark

Holland. Incoming North Denmark Holland Incoming North Denmark Indholdsfortegnelse Om projektet Dataindsamlingen Baggrund Besøgstal: Nordjylland og Danmark Viden fra besøget i Holland Mulige pakkerejser Konklusioner Om projektet Incoming

Læs mere

Turistundersøgelsen 2011

Turistundersøgelsen 2011 Turistundersøgelsen 2011 Indhold Baggrund og metode Profil på turisterne På besøg i København 5 6 11 Mobilapplikationen, sociale medier og video Benchmark med udvalgte europæiske byer 21 26 Turistinformationen

Læs mere

Inspirerende mad. i samtalekøkkener og storkøkkener. Af Per Leth Jakobsen

Inspirerende mad. i samtalekøkkener og storkøkkener. Af Per Leth Jakobsen Inspirerende mad i samtalekøkkener og storkøkkener Af Per Leth Jakobsen Inspirerende mad i samtalekøkkener og storkøkkener Af Per Leth Jakobsen INSPIRERENDE MAD i samtalekøkkener og storkøkkener Copyright

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 24.9 28.9.2018 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Louisiana Learning Louisiana

Læs mere

Kommunikationsplatform Sydjylland

Kommunikationsplatform Sydjylland Kommunikationsplatform Sydjylland Destinationsudvikling - macro destination Sydvestjylland Skærbæk Fritidscenter, 4. februar 2009 Opgaven Vi skal formulere et unikt, relevant og troværdigt omdrejningspunkt

Læs mere

HVORFOR ÅBNE BUTIK I PRÆSTØ?

HVORFOR ÅBNE BUTIK I PRÆSTØ? HVORFOR ÅBNE BUTIK I PRÆSTØ? Præstø er med sin smukke og unikke beliggenhed lige ned til Præstø fjord, omkranset af skov og åbne vidder samt kun et kvarters kørsel til motorvej, et oplagt sted at starte

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

TURISMEN I ROSKILDE. Udarbejdet oktober 2017 af:

TURISMEN I ROSKILDE. Udarbejdet oktober 2017 af: TURISMEN I ROSKILDE Udarbejdet oktober 2017 af: TURISTERNE I ROSKILDE SKABER: VÆKST OMSÆTNING og LOKALE ARBEJDSPLADSER...som ikke kan flyttes ud! 1452 mio. kr. Turismeforbrug i kommunen 847 mio. kr. Turismeskabt

Læs mere

Skade, at Amerika Ligge skal saa langt herfra. H.C. Andersen. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.0

Skade, at Amerika Ligge skal saa langt herfra. H.C. Andersen. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.0 Skade, at Amerika Ligge skal saa langt herfra H.C. Andersen 90 91 Musikmesser/Showcase-festivaler Der findes et utal af internationale musikmesser, -konferencer, -seminarer, -festivaler og kombinationer

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

IMAGE- OG BRANDANALYSE

IMAGE- OG BRANDANALYSE IMAGE- OG BRANDANALYSE RAPPORT FEBRUAR 2018 Billede: VisitAarhus INDHOLDSFORTEGNELSE 3 4 5 7 13 16 23 30 40 42 INTRODUKTION BAGGRUND OG METODE HOVEDKONKLUSIONER TURISTERS REJSEVANER KENDSKAB TIL DANSKE

Læs mere

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder Marienlyst Palæ Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder ferielejligheder-marienlyst.dk -alt hvad feriehjertet begærer Se mere på ferieboliger-marienlyst.dk En unik

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Dansk image- og potentialeanalyse 2016 Marked Danmark

Dansk image- og potentialeanalyse 2016 Marked Danmark Dansk image- og potentialeanalyse 2016 Marked Danmark Introduktion Denne rapport indeholder resultaterne fra en Image- og potentialeanalyse, foretaget blandt et repræsentativt udsnit af den danske befolkning

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

www.visitdenmark.com Markedsprofil af Holland

www.visitdenmark.com Markedsprofil af Holland www.visitdenmark.com Markedsprofil af Holland Det hollandske rejsemarked Fakta om Holland Befolkning 16,6 mio. personer Forventet økonomisk vækst 2009 (2010) BNP: -0,2 pct. (0,8 pct.) Privatforbrug: 0,0

Læs mere

Ø-politik i Lolland Kommune

Ø-politik i Lolland Kommune Forside: Forslag til: Ø-politik i Lolland Kommune Askø/Lilleø, Fejø/Skalø og Femø i udvikling Lolland Kommune 2015 Hele dokumentet tænkes opsat i henhold til Lolland Kommunes grafiske profil. Side 2. Øerne

Læs mere

DIT NYE HJEM? BREDGADE 21 A, 4. SAL, 1260 KØBENHAVN K VIL DU HØRE MERE - RING TLF

DIT NYE HJEM? BREDGADE 21 A, 4. SAL, 1260 KØBENHAVN K VIL DU HØRE MERE - RING TLF BREDGADE 21 A, 4. SAL, 1260 KØBENHAVN K VIL DU HØRE MERE - RING TLF 7010 6070 DIT NYE HJEM? 237 lyse og højloftede kvadratmeter med skøn udsigt over gaden og byen Der er ingen smalle steder i Bredgade.

Læs mere

Roskilde Østsjællands smukkeste Jule by 2014

Roskilde Østsjællands smukkeste Jule by 2014 Roskilde Østsjællands smukkeste Jule by 2014 Baggrund for idéoplæg. Vi har, i vores forslag, arbejdet ud fra at, holde fast i den historiske tråd om den smukke gamle by med Danernes kongesæde og Vikingernes

Læs mere

Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark

Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark VisitVestsjælland Turismekonference 25. september, 2014 Reersø Kro Kommunikationschef Mikkel Thrane VisitDenmark 2 Agenda National Geographic Traveller

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

LYSTFISKERNE/TYSKLAND

LYSTFISKERNE/TYSKLAND LYSTFISKERNE/TYSKLAND LYSTFISKERNE Tyskland Lystfiskerne Alder: 30 59 år Typisk gruppestørrelse: 2 Volumen: 6.000.000 Hjemland: Tyskland Motiver Baggrund for ferie: Natur Kultur Sol og strand Hvad får

Læs mere

Samtaleferie på Alonissos i Det græske Øhav

Samtaleferie på Alonissos i Det græske Øhav Samtaleferie på Alonissos i Det græske Øhav 9. 16. juni 2009 ved Irma Tonnesen SAMTALEFERIE er for dig, der gerne vil gøre noget godt for både sjæl og krop. Her har du kombinationen af samtale og ferieoplevelser.

Læs mere

www.visitdenmark.com Markedsprofil af Storbritannien

www.visitdenmark.com Markedsprofil af Storbritannien www.visitdenmark.com Markedsprofil af Storbritannien Det britiske rejsemarked 1 Fakta om Storbritannien og rejsemarkedet Befolkning 60,8 mio. personer Forventet økonomisk vækst 2009 (2010) BNP: -3,7 pct.

Læs mere

Foto: Danmark i vandkanten. Overnatningstal jan. til dec. 2015 KERTEMINDE KOMMUNE

Foto: Danmark i vandkanten. Overnatningstal jan. til dec. 2015 KERTEMINDE KOMMUNE Foto: Danmark i vandkanten Overnatningstal jan. til dec. 2015 KERTEMINDE KOMMUNE Destination Kerteminde Haven ved Havet Turistsæsonen så i begyndelsen af 2015 ikke ud til at blive et turist-år pga. ustabilt

Læs mere

Image- og Potentialeanalyse Markeder: Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien

Image- og Potentialeanalyse Markeder: Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien Image- og Potentialeanalyse 2018 Markeder: Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien International image- og potentialeanalyse 2018 Marked: Tyskland, Norge, Sverige, Holland og Storbritannien

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 170.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

Mulighedernes Danmark

Mulighedernes Danmark Mulighedernes Danmark Stine Lea Jacobi Programchef Realdania 12. oktober 2017 Agenda Hvem er Realdania? Udfordringer og muligheder Tre tilgange til udvikling To nye indsatser Opsamling Realdanias mission

Læs mere

Fyld dit balkort: Aktørerne ved bordene!

Fyld dit balkort: Aktørerne ved bordene! Aftenens program: 16:30-16:45: Nina fra Naturturisme I/S: intro samt inspiration om pakker, koncepter og former for samarbejder 16:45-17:00: Introduktion af deltagerne 1 min. hver: sted/produkter/forventninger

Læs mere