Louise Lamberth, tekstforfatter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Louise Lamberth, tekstforfatter"

Transkript

1 Louise Lamberth, tekstforfatter

2 Skab synlighed og salg med links I april 2016 skrev dr.dk: Som taget ud af Robinson Crusoe strandede tre søfolk forleden på en øde Stillehavsø over kilometer fra Hawaiis kyst. Men mændene er blevet reddet af den amerikanske marine og kystvagt og er alle i god behold, oplyser kystvagten i en pressemeddelelse. Det var en af marinens fly med base i Japan, som spottede søfolkenes nødråb på den kridhvide sandstrand. Ved hjælp af palmeblade havde de skrevet 'hjælp' og viftede med deres redningsveste, da flyet fløj over øen Søfolkene fik ikke hjælp ved et tilfælde. De fik kun hjælp, fordi de sørgede for at skabe synlighed. De søfolk har et vigtigt budskab til dig som iværksætter: Du skal selv sørge for at blive set på nettet! Det er ikke noget tilfælde, hvis dine konkurrenter i dag placerer sig bedre på søgeord end dit website de har arbejdet for det. I e-bogen får du: 7 strategier til din egen linkbuilding Hemmeligheden om, hvordan du spotter værdifulde links 3 must know facts, du skal kende, FØR du bygger links Lynguide til optimering af dit website.

3 Sådan løftede jeg mit website 150 pladser Da jeg i sin tid fik mit website, spurgte jeg en seo-ekspert, hvordan jeg kunne komme op på side 1 på nogle bestemte søgeord. Jeg kunne næsten høre ham sukke i den mail, jeg fik retur: Det kræver godt nok mange links, skrev han. Men jeg gav ikke op. Jeg skrev salgstekster og blogindlæg og jeg byggede links. Det virkede i dag ligger mit website blandt de bedst placerede på mine vigtigste søgeord. Det kan du også opnå, så gå bare i gang med arbejdet! Jeg skriver gerne de Google-optimerede tekster for dig, hvis din tid, lyst eller kompetence ikke rækker og selvfølgelig bygger jeg også gerne dine links for dig. Louise

4 Must know, før du bygger links Allerførst vil jeg fortælle dig 3 ting, du skal vide, før du bygger links. Must know fact 1: Du skal optimere dit website Links er vigtige, når du går efter gode søgeordsplaceringer men ikke nok! Google ranker hjemmesider ud fra mere end 250 parametre. Det arbejde, du - eller andre gør for at optimere dit website til Google, inddeles i offsite optimering og onsite optimering. I denne e-bog fokuserer jeg på offsite optimering: Nemlig arbejdet for at optimere websitet udefra ved at skabe trafik og bygge links. Stærke og gode links er nemlig stadig vigtige, for at du kan komme højere op på Google. Men det er mindst lige så vigtigt at optimere websitet indefra (onsite). Derfor kan du altså ikke nøjes med at bygge indgående links, hvis du vil have det bedste ud af dit seo-arbejde du skal også have tjek på, at websitet fungerer teknisk godt og giver en god brugeroplevelse. Nogle af de vigtigste betingelser for gode søgeordsplaceringer er: Læservenlige og søgemaskineoptimerede salgstekster på websitet, der er skrevet efter søgeordsanalyse. Hver tekst optimeres til et eller to søgeord eller søgeordsudtryk. Ingen tekst må optimeres til de samme søgeord eller søgeordsudtryk som andre tekster på websitet! God brugeroplevelse: Google registrerer, hvor mange og hvilke sider læseren besøger, hvilke links der bliver klikket på, hvor længe læseren bliver og meget andet Ingen kopierede tekster (medmindre du ved, hvordan du teknisk sikrer, at Google ikke indekserer teksterne)

5 Interne links mellem sider på websitet, der virker som vejvisere. Link aldrig ud fra en side med det søgeord, som netop den side er optimeret til! Teknisk korrekt opsætning Hurtig indlæsning af websitet, så læseren ikke skal vente Websitet fungerer lige godt på smartphone og pc. En god blog, der skaber trafik og tiltrækker mennesker, er ikke et must men det kan løfte dit website rigtig meget på Google! Kort sagt: Det er vigtigt, at du har styr på teksterne og teknikken, ellers får du ikke fuldt udbytte af dine links. Kontakt mig, hvis du har brug for hjælp til søgeordsanalyse eller søgemaskineoptimerede salgstekster eller blogindlæg. Jeg skriver gerne for dig og har du brug for en teknikhaj, henviser jeg dig også gerne til én, der har styr på det. Must know fact 2: Google snyder dig Når du søger på Google, vil Google gerne vise dig netop de søgeordsresultater, der vil interessere dig mest. Med andre ord: Google tilpasser søgeresultater til dig på baggrund af alle de data, Google i tidens løb har lagret om dig. Derfor er dine søgeresultater ikke altid de samme, som andre får, når de søger med præcis de samme søgeordsudtryk. Hvis du arbejder meget med at optimere dit website, klikker du sikkert også meget rundt på websitet, og du klikker dig tit ind på det i søgeresultaterne. Det kan desværre betyde, at du tror, dit website ligger meget højere placeret på søgeordene, end det i virkeligheden gør. Netop fordi Google tilpasser søgeresultaterne, så du ser det søgeresultat dit eget website som du er glad for. Du skal derfor sikre dig, at du får de rigtige søgeresultater:

6 Du kan bruge programmet Tinyrocketlab til at se, hvordan det går op eller ned med dine søgeordsplaceringer. Du kan bruge Impersonal.me til at tjekke søgeresultatet på et enkelt søgeord. Husk at indstille Impersonal.me til.dksøgning, hvis du kun ønsker danske kunder. Must know fact 3: Du skal linke fra de rigtige ord Når du har valgt de søgeord, du gerne vil have gode Googleplaceringer på og optimeret teksterne på dit website til søgeord kan du linke til dit website med søgeordene. De ord, der linkes fra, kaldes ankerteksten. Sådan linker du: Du linker til dit website med dine søgeord men ikke kun dem, da det virker unaturligt for Google, hvis alle links til dit website har præcis samme ankertekst. Hvis du fx ønsker gode placeringer på ordet billig T-shirt, kan du linke til siden med T-shirts med ankerteksten billig T-shirt, men også med ankertekster som billigt tøj, flot T-shirt, T-shirts i mange farver, T-shirt osv. Word of warning: Når du bygger links, skal du være opmærksom på, at hvert domæne tæller én gang for Google. Eksempel: Du opretter en profil på Iværksætterdebatten Amino for at få et link til dit website. Men hvis du blogger eller skriver i debatten, får du et link hver gang men du får alligevel kun direkte seo-værdi af ét link, selvom trafikken fra Iværksætterdebatten Amino også kan gøre en forskel. Lav aldrig mange links fra ét domæne for at få linkværdi hvert domæne tæller kun én gang for Google. Lav kun flere links fra samme domæne, hvis du mener, at links til fx forskellige blogindlæg vil give dig flere læsere. Lav aldrig links fra ét domæne til mange sider på dit website det ser unaturligt ud for Google.

7 Alle links er ikke lige meget værd Google opfatter et link fra en stærk og relevant hjemmeside til din hjemmeside som en anbefaling af din hjemmeside. Derfor er gode links en af de vigtigste betingelser for, at din hjemmeside kan stige i Googleplaceringerne. Når du har sørget for godt indhold på din hjemmeside og blog og bygget interne links, skal du derfor bygge indgående links, så Google og mennesker kan finde vej til dit website. Det svarer til at skrive i sandet på stranden for at blive set af marinens fly! Når du skal i gang med linkbuilding, er det vigtigt, at du kender nogle få enkle facts. Hele den samling links, der peger på dit website, kalder man for websitets linkprofil. Ikke alle links i din linkprofil har lige stor seo-værdi for dit website: Nogle links er meget værd seo-mæssigt, fordi de kommer fra et website med høj seo-værdi, allerhelst et relevant website, fx fra en brancheforening eller andet, som er direkte relevant Nogle links er mindre værd, da de kommer fra websites med lavere seo-værdi Andre links kan ligefrem skade dit websites Googleplaceringer. Almindelige links kaldes followlinks, og de overfører direkte seoværdi til det site, de linker til. Men der findes også links, der ikke overfører direkte seoværdi. De er derfor ikke så meget værd rent seomæssigt, selv hvis de kommer fra websites med høj seo-værdi. Det er såkaldte nofollowlinks mere om dem senere! Udgående link til et andet relevant site fra dit site kan skabe en bedre brugeroplevelse for dine læsere. Vær derfor ikke bange for at linke ud men husk bare, at du aldrig må linke ud fra det ord, som netop dén ene side er optimeret til!

8 Det er dog vigtigt at bemærke, at selvom Google ikke tillægger et link en stor seo-værdi, kan det sagtens have stor værdi for dit website og for din bundlinje: Måske kommer der gæster på hjemmesiden via linket, som køber af din virksomhed og måske bidrager trafikken via linket til at vise Google, at gæsterne er glade for websitet, så det kommer til at skabe indirekte seoværdi. Men det er Googles helhedsindtryk af dit website, som betyder noget for placeringerne. Der er derfor ingen grund til at undgå links, blot fordi de ikke har stor seo-værdi, når bare du undgår de direkte skadelige links. Byg en naturlig linkprofil Måske kunne du fristes til at tro, at du skulle opbygge en linkprofil af udelukkende stærke links men sådan er det ikke! Idealet er i søgerobottens øjne nemlig en naturlig linkprofil. En naturlig linkprofil består af links, som andre laver til dit website af sig selv, bare fordi du har gode artikler, videoer og produkter at tilbyde der. I den bedste af alle seo-verdener ligger dit website altså højt på Google bare på grund af dit gode arbejde. Men let s face it: Vi lever i den næstbedste af alle seo-verdener! Derfor skal du selv i gang med at bygge links til dit website og få andre til at bygge links til det også så du får en linkprofil, der ser så naturlig som muligt ud for Google. Find seoværdi, follow- og nofollowlinks Nu skal du i gang med at bygge en linkprofil. Du skal altså finde de steder, det er værd at få et link fra. Derfor skal du kunne se et websites seoværdi og du er også nødt til at vide, om det linker ud med follow eller nofollowlinks. Ellers kan du jo ikke vide, om et link derfra er noget værd.

9 Når du begynder din linkbuilding, skal du først og fremmest opbygge followlinks fra websites, som har en høj seo-værdi. Google ranker som sagt websites på mere end 250 parametre. Heldigvis skal du ikke analysere 250 parametre for at finde seo-værdien af et website. Du kan i stedet bruge et program, som giver dig indsigt i et websites seoværdi og overblik over de indgående links til websitet. Mellem de mest populære programmer er MOZ Opensiteexplorer og Ahrefs. Sådan bruger du MOZ Opensiteexplorer I e-bogen her viser jeg dig, hvordan du bruger MOZ Opensiteexplorer til at se et websites seo-værdi. MOZ viser dig nemlig et websites PA (pageauthority eller sideautoritet), DA (domain authority eller domæneautoritet) og en oversigt over links. Dermed har du et godt overblik over websitets seo-værdi. Det er gratis at bruge MOZ Opensiteexplorer. Dog må du have et betalingsabonnement på MOZ, hvis du ønsker at se alle oplysninger om websitets linkprofil. Hvad er domæneautoritet og sideautoritet (DA og PA)? Domæneautoritet (DA) er det samlede websites autoritet på Google. Sideautoritet (PA) er autoriteten for én enkelt side på websitet. Bemærk, at PA og DA er udtryk for, hvordan Google ifølge MOZ vurderer websitet. PA og DA er altså til syvende og sidst MOZ vurdering, ikke Googles. Foruden DA og PA analyserer MOZ Opensiteexplorer viser også websitets linkprofil. Det er ganske let at se via MOZ Opensiteexplorer, hvor høj seo-værdi et website har.

10 Download Google Chrome-browseren, (hvis du ikke bruger den i forvejen) Åbn Google Chrome, gå til Lav din gratis konto på MOZ Opensiteexplorer, download MOZBar og føj den til Chrome. Tjek nu, at MOZBars logo det blå M lyser op i det højre hjørne på din skærm. Log ind på MOZ, og lav en søgning på Google efter et af dine søgeord. Nu kan du over hvert søgeresultat se, hvor høj domæneautoritet og sideautoritet er, og hvilke indgående links websitet har. Eksempel på analyse af søgeresultater: Se DA, PA og linkoversigt via MOZ Opensiteexplorer På billedet ser du et eksempel, hvor du kan se et websites domæneautoritet, sideautoritet og linkoversigt. Eksempel: Googlesøgning på ordet tekstforfatter. Under hvert søgeresultat ser du websitets domæneautoritet og sideautoritet (autoritet for netop den side, der ranker bedst på ordet tekstforfatter). Du kan desuden klikke på link analysis til højre, så bliver du videresendt til MOZ, hvor du ser en oversigt over websitets linkprofil. Bemærk, at det ikke altid er det website med højest DA og PA, der placerer sig bedst i en Googlesøgning på ordet, da der er mere end 250 faktorer på spil. Bemærk også, at listen over søgeresultater her ikke nødvendigvis er den samme, du ser i en søgning efter tekstforfatter, da Google tilpasser søgeresultaterne efter den, der søger. Ønsker du at lave en ren søgning, kan du bruge impersonal.me.

11 Find de gode follow-links Men nu hjælper det jo ikke meget at få et link fra et godt website, hvis det er et nofollowlink. Heldigvis er det ikke svært at finde ud af, om et website linker ud med follow eller nofollow. Sådan gør du: Hent browsertilføjelsen NoFollow til Google Chrome her og aktiver den. Det er ganske gratis. Når NoFollow er aktiveret, lyser der et lille blåt linksymbol øverst til højre på din skærm. Du kan deaktivere NoFollow for at gøre din pc lidt hurtigere, når du ikke bruger programmet. Nu vil NoFollow afsløre for dig, hvilke links på ethvert website der er nofollow: De er nemlig markeret med en rød stiplet linje! Almindelige followlinks ser ud, som de plejer. Facts om follow-links og nofollow-links Followlink: Et followlink overfører seo-værdi også kaldet seo-juice i nørdkredse fra det website, der linker, til det website, der linkes til. At linket overfører værdi, betyder dog ikke, at det fjerner værdi fra det website, det linker fra men kun at det tilfører værdi til det website, der linkes til. Nofollowlink: Et nofollowlink overfører derimod ingen eller kun meget lille seo-værdi. Årsagen til at Google opererer med nofollowlinks er netop, at det kan skade et website at linke ud til et andet website, som Google tillægger ringe værdi. I dag giver mange bloggere mulighed for, at læsere kan skrive en kommentar til et blogindlæg og samtidig få et link til deres eget website og dermed kan bloggeren jo uforvarende komme til at linke til et seo-mæssigt ringe website. Netop derfor har Google indført mulighed for, at en website-ejer kan bruge nofollow-tag på links, og det gør langt de fleste bloggere i dag. Når du får et nofollowlink til dit website, får du altså kun minimal seo-værdi. Men til gengæld hører nofollowlinks med til den naturlige linkprofil, og desuden kan de selvfølgelig skabe trafik på dit website, præcis ligesom followlinks. Du skal derfor endelig ikke holde dig tilbage fra at lave et nofollowlinks, når det er naturligt!

12 All I want for Christmas is a link Nu ved du, hvordan du spotter websites med høj seo-værdi, og hvordan du ser, om et website linker ud med follow eller nofollow. Det giver dig den bedste basis for at begynde din egen linkbuilding! Men spørgsmålet er selvfølgelig, hvordan du får links til din hjemmeside? Der er heldigvis mange måder! Du får her et hurtigt overblik over strategier til din linkbuilding. Selvom de ikke alle giver links af høj seo-værdi, er de mindre værdifulde links som sagt også del af den naturlige linkprofil, som Google værdsætter. 7 veje til links Links fra sociale medier som Facebook, Pinterest, GooglePlus med flere Links fra kommentarer på blogs ude i byen Social bookmarks Links fra virksomhedsregistre og anmeldelsesportaler online Blogging på blogfora uden for eget website Gæsteblogging Pressemeddelelser online. Lad os se på dem en ad gangen! Linkstrategi 1: Links fra sociale medier Links fra sociale medier har ikke stor seo-værdi i sig selv, heller ikke selvom et socialt medie har en høj seoværdi. Men til gengæld kan den trafik, som linket medfører, måske alligevel booste dine søgeordsplaceringer. For som man plejer at sige: Google ved alt! Google registrerer rigtig mange oplysninger om trafikken på dit website: Hvor mange gæster der kommer

13 Hvorfra hver enkelt gæst kommer Hvor længe gæster bliver på websitet, hvor mange sider de besøger, og hvor længe de bliver på hver enkelt underside Hvilke links de klikker på Hvor mange der tilmelder sig nyhedsbrev eller bruger kontaktformularen og meget mere! Alt det giver Google et godt billede af, hvor glade brugerne er for dit website, og hvor godt dit website matcher det, de forventede, da de klikkede på det. Kort sagt: Når dit website skaber en god brugeroplevelse, giver det dig også points hos Google. Kom i gang med at markedsføre dit website på sociale medier Find ud af, hvilke sociale medier din kundemålgruppe besøger oftest Opret en profil for din virksomhed der. (Nej - du kan ikke nøjes med din private profil, når du reklamerer for din virksomhed. Det sender et uprofessionelt signal, og på Facebook må du ikke bruge din private profil til markedsføring; du risikerer faktisk, at profilen bliver lukket) Læg en strategi for, hvad og hvor tit du vil poste på sociale medier. Bemærk, at de fleste mennesker ikke orker kun at se på reklameopslag. Du bør derfor tænke over, hvordan du kan inspirere uden at sælge hele tiden. Linkstrategi 2: blogkommentarer På mange blogs har du mulighed for at skrive en kommentar til blogindlæg med link til dit website. Gør det endelig, hvis du har noget interessant at tilføje til blogindlægget! Ligesom links fra sociale medier har sådan et link ganske vist sjældent seo-værdi i sig selv, da de fleste blogs linker ud med nofollow.

14 Men som sagt hører nofollowlinks til den naturlige linkprofil, og samtidig giver en interessant kommentar med et link til dit eget website dig en chance for at gøre andre bloggere og kunder opmærksomme på din virksomhed. Link derfor endelig, hvis du har noget interessant at sige, selvom der er nofollow på linket! Nogle bloggere linker dog ud med et followlink. Når du finder en blog, som har høj seo-værdi og samtidig linker ud med follow, skal du slet ikke tøve med at lægge en god kommentar på den blog det er et af de nemmeste stærke links, du nogensinde får! Linkstrategi 3: Virksomhedsregistre og anmeldelsesportaler Et virksomhedsregister giver dig chance for at registrere din virksomheds adresse, CVR-nummer og telefonnummer, så kunderne kan finde dig og samtidig kan du linke til dit website. Værdien af links fra virksomhedsregistre varierer selvfølgelig, alt efter hvor høj seo-værdi det har. Men til gengæld kan du oprette linket hurtigt, når først du har spottet et velegnet virksomhedsregister. Eksempler på virksomhedsregistre: Krak Danske Kilder Hotfrog (nofollow). Anmeldelsesportaler en overvejelse værd Kunde- og brugeranmeldelser af din virksomhed kan også have betydning for Googleplaceringerne. Desuden mener mange, at kundeanmeldelser i fremtiden vil betyde endnu mere for Google.

15 Trustpilot er den mest kendte af portalerne, men der er mange andre, hvor du kan oprette en profil for din virksomhed, så du får et link og giver andre chance for at rate virksomheden. Men før du opretter din virksomhedsprofil på en anmeldelsesportal, skal du selvfølgelig lige se portalen efter i sømmene. Du skal overveje, om det ser troværdigt ud, og om det er let at komme i kontakt med den, der har oprettet portalen. Det er også en god idé at sikre sig, at du selv kan ændre eller redigere din virksomheds profil, uden at du skal kontakte portalens administrator. Endelig vil jeg fraråde dig at oprette din virksomhed på portaler, hvor brugerne kun kan kontakte din virksomhed via portalens eget beskedsystem, i stedet for at de kan finde dit telefonnummer og mailadresse på portalen. For det sker jævnligt, at sådan en besked forsvinder ud i cyberspace; og det skader din virksomheds omdømme, hvis folk får indtryk af, at du ikke gider besvare beskederne. Trustpilot.dk Bedømmelse.dk Anmeldelsesportalen.dk Linkstrategi 4: Blog udenfor eget website Der er et hav af muligheder for at blogge udenfor dit eget website, og du må ikke glemme at linke til dit eget website fra blogindlæggene. Seo-værdien af et link fra blogindlægget til dit website varierer selvfølgelig stærkt. Men det kan være en rigtig god idé at blogge på et forum, som din kundemålgruppe læser i forvejen, så du får en helt ny læsergruppe. Skriv et blogindlæg, hvor du fokuserer på at hjælpe i stedet for kun at sælge - men glem endelig ikke at linke til dit website, måske endda til dit nyhedsbrev, så du kan få nogle helt nye læsere i den rigtige målgruppe.

16 Iværksætterdebatten Amino (for dig, der er plusbruger) Kommunikationsforum. Linkstrategi 5: Gæsteblogging Et gæsteblogindlæg er et blogindlæg, som en anden udgiver for dig på sin egen blog. Dermed er gæsteblogindlægget din genvej til nye læsere, som kan blive nye kunder i din virksomhed. Det er vigtigt, at dit blogindlæg kommer til at ligge på en blog, som er relevant for din virksomheds potentielle kunder. Det sikrer dig de rigtige læsere nemlig de læsere, som har interesse i at købe noget af dig og samtidig tillægger Google et relevant link en større værdi. Hvis du fx sælger sko og har skrevet et blogindlæg om forårets nye stiletter, er det mere naturligt at lægge det på en modeblog end på en iværksætterblog. De fleste bloggere tager godt imod dit forslag til gæsteblogindlæg, hvis du skriver en god artikel, som er relevant for netop deres læsere. Du skal selvfølgelig skrive om noget, som også er interessant for din egen blogs læsere, så du kan bruge artiklen selv, hvis den anden blogger takker nej. Jeg er selv vild med at blogge! Det er sjovt, det viser kunderne, hvad jeg kan som tekstforfatter, og det gør en verden til forskel for mine søgeordsplaceringer. Få mere at vide om blogging: Kontakt mig, hvis jeg skal skrive dine blogindlæg Se på mit kursus, Blog dig til bedre salg. Begynd med den gratis introvideo her Se også min bog om blogging, Blog dig til synlighed og salg (Frydenlund, 2016).

17 Linkstrategi 6: Rabatter Denne linkstrategi er mest interessant for dig, som alligevel vil give rabat! Du kan nemlig få gode links ved at tilføje dit website til registre over virksomheder, der giver studierabat. De er ikke svære at finde: Gå på Google og lav en søgning efter studierabat tilføj url eller studierabat add url. Så finder du en stribe linkmuligheder. Studiedeals.dk Stud-Rabat.dk Linkstrategi 7: Pressemeddelelser En pressemeddelelse skaber synlighed om din virksomhed og samtidig får du enten et godt link eller blot mention, hvis pressemeddelelsen ligger på nettet. At få en mention betyder, at din virksomhed eller du bliver nævnt online uden et link. Det kan også løfte Googleplaceringerne, selvom værdien af en mention ikke er så velkendt som værdien af et link. Desværre er der mange, der går glip af medieomtale af virksomheden, fordi de aldrig kontakter medierne eller fordi de skriver en pressemeddelelse, der kun fokuserer på deres egen virksomhed. Den går ikke! Hvis pressemeddelelsen skal fange redaktionens opmærksomhed, skal den være relevant for avisens læsere. Som en tommelfingerregel kan du regne med, at jo større et medie er, jo sværere er det også at få pressemeddelelsen optaget og jo flere skal din historie være relevant for. Kontakt mig, når jeg skal skrive en pressemeddelelse for dig

18 Læs mere om pressemeddelelser i blogindlægget Yes Thomas er i avisen. Lynguide til optimering af website Men husk nu: For at du kan få størst gavn af linkbuilding, skal dit website grundlæggende være i orden både teknisk og tekstmæssigt. Se lynguiden her og kontakt mig, hvis du har brug for mere hjælp. - Sørg for, at dit website egner sig til søgemaskineoptimering: Du skal kunne skrive din egen title og metadescription til alle sider - Lav en søgeordsanalyse og optimer hver tekst til det ene eller de få søgeord, du har valgt til den tekst. To tekster må aldrig optimeres til samme søgeord! - Optimer overskrifterne med h-tags efter faldende vigtighed. Hovedoverskriften skal være h1, underoverskrifterne h2, h3 og videre nedefter. - Optimer billederne på dit website ved at skrive søgeordet i ALT-tags og attributter. - Byg interne links, der virker som retvisende vejskilte mellem siderne. - Link aldrig ud fra en tekst med det ord, som netop den tekst er optimeret til. Det gælder, uanset om du laver et internt link eller et udgående link. - Blog og helst på samme domæne, som virksomhedens website ligger på. Få hjælp og kom hurtigt videre i teksten! Har du brug for mere hjælp til søgemaskineoptimerede webtekster eller linkbuilding?

19 Kontakt mig og bestil et kvarters uforpligtende rådgivning om, hvordan dit website placerer sig bedre i søgeresultaterne. Skriv til mig: tekstfokus@tekstfokus.dk Du er velkommen i min indbakke! Louise

Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd

Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd Uanset hvor flot designet er, og hvor gode teksterne er. Eller for at være mere præcis: Din hjemmeside er intet værd i sig selv. Den bliver først

Læs mere

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der Kender du det her Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der INTET. Ingen trafik ingen salg ingen

Læs mere

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer 10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer Indledning 10 Vigtigste Ranking Faktorer Agilitor Der findes en lang række faktorer, der har indflydelse på din websites position i Google på forskellige søgeord. Faktisk

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

E-bogen er skrevet af tekstforfatter Louise Lamberth, Tekstfokus. Kopiering og redigering er ikke tilladt, men du er velkommen til at gøre venner

E-bogen er skrevet af tekstforfatter Louise Lamberth, Tekstfokus. Kopiering og redigering er ikke tilladt, men du er velkommen til at gøre venner E-bogen er skrevet af tekstforfatter Louise Lamberth, Tekstfokus. Kopiering og redigering er ikke tilladt, men du er velkommen til at gøre venner opmærksom på, at de gratis kan hente e-bogen på tekstfokus.dk

Læs mere

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk De 5 elementer i SEO Sådan hænger det sammen E-guide Af Jette Heine RelationME.dk Side 2 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING DE 5 ELEMENTER ELEMENT 1: META-DATA... Side 2... Side 3... Side

Læs mere

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Account Mananger Vi tilbyder en engageret kundechef, som er tilgængelig i kontortiden via telefon, e-mail og Skype for at løse enhver problemstilling. Kundechefen

Læs mere

SEO seminar. Agenda. SEO Myter Indeksering Søgeordsanalyser Onsite SEO Linkbuilding & Ekstern SEO Stjæl med arme og ben!

SEO seminar. Agenda. SEO Myter Indeksering Søgeordsanalyser Onsite SEO Linkbuilding & Ekstern SEO Stjæl med arme og ben! SEO Køreplan 1 SEO seminar Agenda SEO Myter Indeksering Søgeordsanalyser Onsite SEO Linkbuilding & Ekstern SEO Stjæl med arme og ben! 2 SEO Myter 3 DEM MED FLEST PENGE LIGGER NR. 1 I SØGEMASKINERNE NEJ

Læs mere

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google Danhost Webshop Bliv fundet på Google SEO - Søgemaskineoptimering Når du arbejder med SEO, er det med henblik på, at din hjemmeside eller webshop skal dukke op i søgeresultaterne på f.eks. Google når en

Læs mere

PROGRAM FOR KURSET : Sådan skriver du gode webtekster : Pause : Sådan laver du SEO på tekster og billeder. 11.

PROGRAM FOR KURSET : Sådan skriver du gode webtekster : Pause : Sådan laver du SEO på tekster og billeder. 11. PROGRAM FOR KURSET 10-11: Sådan skriver du gode webtekster 11-11.15: Pause 11.15: Sådan laver du SEO på tekster og billeder 11.45: Spørgsmål 1 EN HJEMMESIDE DER SÆLGER: 1 Kundeemne søger på Google efter

Læs mere

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL:

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: Velkommen til det nye I Komputer for alles Spørg os Forum har læserne fået løst næsten 0.000 pc-problemer i de seneste år. Nu har vi gjort den populære tjeneste endnu bedre,

Læs mere

Lokal SEO. Få større synlighed i de lokale søgninger. Af Morten Elm. En guide om Lokal SEO fra Loco Media

Lokal SEO. Få større synlighed i de lokale søgninger. Af Morten Elm. En guide om Lokal SEO fra Loco Media Få større synlighed i de lokale søgninger Af Morten Elm En guide om Lokal SEO fra Loco Media Indhold Om forfatteren... 2 Hvorfor er lokal SEO så vigtigt?... 3 Hvad er lokal SEO?... 5 Brug dine firmadata

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Af Henrik Bro og Martin T. Hansen I har måske allerede en flot, og informativ hjemmeside. Og alle jeres kursister

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

SEO og Kommunikation

SEO og Kommunikation SEO og Kommunikation Agenda 1. Kommunikation på nettet 2. SEO hvad er det? 3. Teknisk SEO 4. Søgeordsanalyse 5. On-page SEO 6. Off-page SEO Kommunikation på nettet Kend din målgruppe Hvilke kunder har

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Tjek-liste Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Det har jeg styr på Kan vente Haster Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Sådan bruger du tjeklisten: Bruge en times tid

Læs mere

SEO. en digital værktøjskasse for begyndere og øvede

SEO. en digital værktøjskasse for begyndere og øvede SEO en digital værktøjskasse for begyndere og øvede 1 Indholdsfortegnelse Hvad er SEO? 3 Stryg til tops i søgning og salg 4 Trends og stats om SEO 5 Best practices for SEO 6 4 gode råd til indhold 10 Linkbuilding

Læs mere

SEO TILBUD KORT FORANALYSE

SEO TILBUD KORT FORANALYSE SEO TILBUD Målet er at skabe mere trafik fra organiske søgninger og dermed flere leads både på kort og lang bane. Det er ikke før der er blevet udarbejdet en søgeordsanalyse muligt at vurdere, hvor meget

Læs mere

HVAD ER SEO? HVORFOR ER SEO VIGTIGT? 1. FIND INDLÆGGETS SØGEORD 2. INSTALLER PLUGINNET YOAST SEO

HVAD ER SEO? HVORFOR ER SEO VIGTIGT? 1. FIND INDLÆGGETS SØGEORD 2. INSTALLER PLUGINNET YOAST SEO 1 / 6 HVAD ER SEO? SEO betyder Search Engine Optimization, og det er en betegnelse for, at man søgemaskineoptimerer sin hjemmeside for at gøre den mere synlig i de forskellige online søgemaskiner, f.eks.

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

Kommunen som forretning. René Poulsen, wiseo.dk

Kommunen som forretning. René Poulsen, wiseo.dk Kommunen som forretning René Poulsen, wiseo.dk Agenda Hvor tjener kommunen penge? Find det rigtige søgeord Den rigtige landingsside SEO optimering af landingssider Den hurtigste side kommer først i mål

Læs mere

Linkbuilding. Martin Skøtt Online marketing chef @martinskott

Linkbuilding. Martin Skøtt Online marketing chef @martinskott Linkbuilding Martin Skøtt Online marketing chef @martinskott 1 Dagens Agenda Hvad er et link, og hvad kan vi i 2014? Den sunde link profil Social Sponsor og certifikater Old School linkbuilding Fake personas

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

Whitepaper. 17 eksekverbare tips til stærkere hjemmeside

Whitepaper. 17 eksekverbare tips til stærkere hjemmeside 17 eksekverbare tips til stærkere hjemmeside 01 Indholdsfortegnelse 1 Hovedbudskabet gør det klart! 10 Google Analytics - din højrehånd 2 Design efter dine kunder, ikke dig selv 11 Kundeservice 3 Markedsføring!

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret. Indledning Jeg ved at halvdelen af mine marketingkroner er spildt jeg ved bare ikke hvilken halvdel! Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Læs mere

SØGEMASKINE OPTIMERING

SØGEMASKINE OPTIMERING SØGEMASKINE OPTIMERING SHOPCAMP v/ Brian Brandt fra ClickStarter.dk SEO handler om synlighed, sund fornuft, teknisk kunnen og en vedvarende indsats. Hvad er søgemaskineoptimering ( SEO ) Google organisk

Læs mere

Webinar: SEO for kommunikatører. Nicolai Vittrup Direktør i Webamp

Webinar: SEO for kommunikatører. Nicolai Vittrup Direktør i Webamp Webinar: SEO for kommunikatører Nicolai Vittrup Direktør i Webamp nv@webamp.dk +45 31 41 54 20 Webinarets indhold Best practices i SEO 2019 Struktureret data Linkbuilding Anbefalede tools/værktøjer Alle

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

Træd et skridt tilbage og tænk som den kundetype, du gerne vil tiltrække! Hvad vil de gerne mødes af, når de kommer til din side?

Træd et skridt tilbage og tænk som den kundetype, du gerne vil tiltrække! Hvad vil de gerne mødes af, når de kommer til din side? HJE M M E SI DE REVISION Din hjemmeside er utrolig vigtig for din business og markedsføring. Den skal i løbet af et splitsekund tiltrække de besøgende. Den skal præsentere dine varer og vigtigst af alt:

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 1 Plant nu - Høst senere Af Mohammed & Hussein 2014 Mohammed & Hussein. Alle rettigheder forbeholdes. Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Københavns Kommune. SEO-Guide

Københavns Kommune. SEO-Guide Københavns Kommune SEO-Guide Indhold Kort intro til SEO... 4 SEO handler om undersider... 4 Det betyder noget: Søgeord, sidens relevans og links... 4 Relevant indhold... 4 Linkbuilding... 5 Google suggestions

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

Nyhedsbreve, der sælger

Nyhedsbreve, der sælger Nyhedsbreve, der sælger - Anja Nielsen Nyhedsbreve, der sælger E-mail marketing er en fantastisk salgskanal. Her får du en god opskrift på nyhedsbreve, der sælger. Du får konkrete tips til, hvordan du

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

Mini E-bog SEO indhold og links

Mini E-bog SEO indhold og links Mini E-bog SEO indhold og links ! https://www.henrik-bondtofte.dk/google-panda-alt-det-nye-og-spaendende/ Case: Mini Ebog Mini SEO-ebog Hej og tak fordi du læser med. I denne mini e-bog, finder du en gennemgang,

Læs mere

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Markedsføring via sociale medier & online tilstedeværelse John Nielsen Program Præsentation

Læs mere

WordPress kursus KEA

WordPress kursus KEA WordPress kursus KEA HVAD ER WORDPRESS? Verdens mest populære CMS, som bliver brugt på 26 % af alle websites. Oprindeligt skabt som et blogging-cms, men bliver nu brugt af medier, webshops og corporate.

Læs mere

24 tips til din markedsføring

24 tips til din markedsføring 24 tips til din markedsføring som tager max 5 minutter at udføre WebsitterService 2018 1. december Så blev det endelig 1. december og jeg har glædet mig til i dag, hvor vi åbner første låge i julekalenderen

Læs mere

6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse. Online Marketing SEO Præsentation Anders Sevelsted Bigum&Co Amagerbrogade

6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse. Online Marketing SEO Præsentation Anders Sevelsted Bigum&Co Amagerbrogade 6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse Bigum&Co Kursist hemmeligt Anders Sevelsted Underviser & Foredragsholder Teori Vs. Praksis Viden Vs. Færdigheder Hvad forventes det i kan når vi er færdig? Skal

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE S 2 Salgs trakten Fra: En lineær proces, med relativ stor kontrol over information. Eksponering er den primære driver i markedsføring. 3 Demokratisering af information Baggrunden

Læs mere

Søgemaskineoptimering m.m.

Søgemaskineoptimering m.m. SEO seminar Søgemaskineoptimering m.m. - Få styr på det vigtigste Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt 1 SEO seminar Agenda Mig & Novicell Søgeordsanalyser Onsite SEO Linkbuilding & Ekstern SEO Fake

Læs mere

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Søren Riisager Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Karsten Nygaard Chef for digital rådgivning Foredragsholder Searchmetrics certificeret 1 Webjuice den korte historie 2011 2013

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

It-sikkerhed Kommunikation&IT

It-sikkerhed Kommunikation&IT It-sikkerhed Kommunikation&IT Dette projekt handler om IT-sikkerhed. Gruppen har derfor valgt at have om Facebook, hvor vi vil hjælpe folk med at færdes rigtigt på nettet. Dette vil gøre ved hjælp af at

Læs mere

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET SMAGSPRØVE PÅ ONLINE MARKEDSFØRING KURSUS PERMISSION MARKETING 2 MEN HVAD SÅ MED DE 99 %, SOM KIGGER FORBI OG IKKE KØBER ABONNEMENT? HVAD KAN VI

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

SEO GUIDE AF DATA CREATIVES IVS

SEO GUIDE AF DATA CREATIVES IVS SEO GUIDE AF DATA CREATIVES IVS Udarbejdelsen har været med tanke på det grundlæggende niveau for SEO opsætning Denne introduktion er tilrettet private og virksomheder, som har begivet sig ud på en rejse

Læs mere

Søgemaskineoptimering. Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv

Søgemaskineoptimering. Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv Søgemaskineoptimering Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv Agenda: Kl. 9.00 - kl. 9.10 Velkomst ved salgschef Kim Thrane Kl. 9.10 - kl. 9.40 Præsentation af CMS ved Kim Thrane Kl.

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

- Sammen kan vi det hele! Bliv set på Bing

- Sammen kan vi det hele! Bliv set på Bing - Sammen kan vi det hele! Bliv set på Bing Bing SEO Bing er Microsofts søgemaskine, der automatisk er indbygget i Microsofts browser Edge. Den findes altså automatisk i alle computere med Microsofts nye

Læs mere

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Nogle af de absolut skarpeste bloggere tjener over 100.000 i måneden, men det er typisk på den internationale scene, men her i Danmark har vi

Læs mere

72% 72% 29 gode Signaler. 29 emner fundet. Søgeord Kundeservicekursus. SEO Rapport. Sæt de vigtige ting over folden.

72% 72% 29 gode Signaler. 29 emner fundet. Søgeord Kundeservicekursus. SEO Rapport.  Sæt de vigtige ting over folden. 29 gode Signaler 29 emner fundet side Grade Sæt de vigtige ting over folden. Hastighed SEKUNDER 1.57 KILOBYTES 1405.36 FORESPØRGSLER 21 Denne side loader hurtigt nok! Størrelsen på denne side er okay Antallet

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

Succes online Træning #3

Succes online Træning #3 Succes online Træning #3 #3 Skab mere trafik Agenda Siden sidst Sådan skaber I mere trafik Gør som i plejer Gør det nye Afslutning Salgskanaler Hvad virker? Online markedsføring Webshop/ -site Søge AdWords

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO?

BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO? BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO? Mål for denne workshop: Grundlæggende forståelse for SEO Grundlæggende redskaber til SEO

Læs mere

Velkommen til REX onlinehjælp

Velkommen til REX onlinehjælp Velkommen til REX onlinehjælp I REX onlinehjælp kan du finde information om følgende emner: Indhold Enkel søgning...3 Hvordan kan du bruge søgefeltet?...3 Søg efter sætninger...3 Søg efter specifikke ord

Læs mere

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Søren Riisager Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Karsten Nygaard Chef for digital rådgivning Foredragsholder Searchmetrics certificeret 1 Webjuice den korte historie 2011 2013

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Oftede Stillede Spørgsmål

Oftede Stillede Spørgsmål Oftede Stillede Spørgsmål Værd at vide om Shopbox Hvorfor bruge Shopbox? Mere end 3 millioner danskere bruger dagligt Facebook, Google og læser e-mail på nettet. Med Shopbox kan virksomheder drage fordel

Læs mere

74% 74% 29 gode Signaler. 29 emner fundet. Søgeord le chasse. SEO Rapport. le-chasse.com/ Sæt de vigtige ting over folden.

74% 74% 29 gode Signaler. 29 emner fundet. Søgeord le chasse. SEO Rapport. le-chasse.com/ Sæt de vigtige ting over folden. 29 gode Signaler 29 emner fundet side Grade Sæt de vigtige ting over folden. Hastighed SEKUNDER 0.48 KILOBYTES 428.78 FORESPØRGSLER 7 Denne side loader hurtigt nok! Størrelsen på denne side er okay Antallet

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

Dagens Agenda. Kl. 16.00 Velkomst. 1. Hvordan skal din hjemmeside opbygges? 2. Er forsiden den vigtigste side? Kl. 17.00 - Pause

Dagens Agenda. Kl. 16.00 Velkomst. 1. Hvordan skal din hjemmeside opbygges? 2. Er forsiden den vigtigste side? Kl. 17.00 - Pause Velkommen til Dagens Agenda Kl. 16.00 Velkomst 1. Hvordan skal din hjemmeside opbygges? 2. Er forsiden den vigtigste side? Kl. 17.00 - Pause Kl. 17.10 3. Mød de 3 virksmheder (cases) 4. Få dit budskab

Læs mere

Kom flyvende fra start

Kom flyvende fra start Kom flyvende fra start Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne: Lokale virksomheder eller mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 10 års erfaring

Læs mere

Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide!

Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide! Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide! Sådan finder du på content, der giver dig SEO- Værdi! Inden for online markedsføring læner vi os næsten altid op ad søgeord, når vi skal skrive nyt

Læs mere

Samtykke, Cookie- og privatlivspolitik

Samtykke, Cookie- og privatlivspolitik Samtykke, Cookie- og privatlivspolitik Samtykke til at Webministeriet Webbureau, Aarhus må sende mig meddelelser Webministeriet Webbureau, Aarhus må sende mig tilbud på anfordring, samt emails, nyhedsbreve,

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

On-Site SEO guidelines. SEO Om. SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization = Søgemaskineoptimering.

On-Site SEO guidelines. SEO Om. SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization = Søgemaskineoptimering. On-Site SEO-guide On-Site SEO guidelines SEO Om SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization = Søgemaskineoptimering. I vores On-Site SEO guidelines kan du få et basalt kendskab til de grundlæggende

Læs mere

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop VUC workshop Effektiv online markedsføring af din VUC shop Dagens program: Del 0: Nye muligheder med VUC shoppen (BO) Del 1: Optimér din VUC-hjemmeside og få flere kursister 5 målepunkter på din online

Læs mere

S E O d a n d O M a i n Maj 2012

S E O d a n d O M a i n Maj 2012 Maj 2012 SEO pakke 3 Sådan bestiller du 3 aparte 4 apartes SEO pakke 4 Wiseo 5 Wiseos SEO pakke 5 2 DanDomain SEO pakke DanDomain har sammen med en række samarbejdspartnere udviklet en SEO pakke til dig

Læs mere

Bliv synlig på nettet!

Bliv synlig på nettet! Bliv synlig på nettet! Østfyns Erhvervsråd Sinatur Hotel Storebælt Nyborg d. 8. september 2015 Sanne Schibsbye IBIZ-Center sanne@ibiz-center.dk +45 7220 1751 Morgenens program Introduktion til online synlighed

Læs mere

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017 1 Overvej, hvad tillid betyder for dig. Det kan både være i personligt regi og i professionelt regi. Måske er det faktisk ikke så forskelligt fra hinanden. Skriv det ned på en seddel, så du bliver tvunget

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

Fisk, fisk og mere fisk

Fisk, fisk og mere fisk Fisk, fisk og mere fisk ORANGE elevator Lille virksomhed med 5 faste medarbejdere i Kbh (plus 8-10 eksterne) Undervisning - værksteder og workshops Praktisk hjælp - kommunikation og marketing Strategi

Læs mere

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler NETVÆRKSMØDE 19. MAJ Foredrag om branding og sociale profiler PALMGREN MARKETING Ejer: Malene Palmgren Kunderne: Iværksættere og mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 12 års erfaring med salg

Læs mere

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 VEJLEDNING 1.0 Indhold VELKOMMEN 3 KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 SÅDAN OPRETTER DU EN QUIZ 10 Quiz info 11 Tilføj spørgsmål 12 Tilføj formel til

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk Brugervejledning 10 Steps Sådan slår du et event op på eventplatformen.dk 1 Eventplatformen.dk Contents Partnerevents 2 1. Log in på eventplatformen 3 2. Udfyld din brugerprofil 3 3. Opret nyt event 4

Læs mere

Få din hjemmeside på internettet

Få din hjemmeside på internettet DEL DIN FÆRDIGE HJEMMESIDE MED HELE VERDEN: Afsnit 03 Dette nummer: Få din hjemmeside gjort færdig og læg den på nettet. Få din hjemmeside på internettet Når du er tilfreds med din hjemmeside, skal den

Læs mere

Absalon - guide. Login. Opbygning

Absalon - guide. Login. Opbygning Absalon - guide Login Alle ansatte og studerende på Københavns Universitetet har adgang til Absalon. For at komme ind i Absalon skal du logge dig på www.kunet.dk med dit CPR nr. og din PIN-kode. Når du

Læs mere

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender LinkedIn Velkommen Loyalitetsreglen Folk køber fra dem, de kender Grundlaget for succes Opbygning af netværk Løbende optimering, justering & udvikling Ressourcer til planlægning, administration & produktion

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier EKSPORT ONLINE Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier De 4 hovedpunkter Eksport og udvikling: Hvordan står virksomheden rigtigt i andre lande Online tilstedeværelse: Hvordan bliver virksomheden

Læs mere