10 Tips til bedre Facebook Annoncering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "10 Tips til bedre Facebook Annoncering"

Transkript

1 10 Tips til bedre Facebook Annoncering Fra Bonzer Skrevet af Ulrich Svarrer (CEO hos Bonzer)

2 2 INTRODUKTION X Facebook Annoncering er med tiden blevet én af de mest anerkendte online marketing platforme. Den hovedsagelige årsag til at Facebook er blevet så populær en platform, er at man som annoncør har adgang til rigtig meget data. Ydermere har man mulighed for at lave bla. Retargeting, look-a-like målgrupper mm. Kombinationen af alle disse ting gør, at man med den rette opsætning kan lave nogle meget cost effektive kampagner. Facebook annoncering er ofte den billigste PPC løsning.

3 3 Denne elektroniske bog vil belyse Facebook annoncering fra forskellige vinkler. Formålet er at skabe forståelse for emnet ved hjælp af nøjagtige beskrivelser og vejledninger. Facebook annoncering er et vidt begreb, der i bund og grund omfatter promoveringen af et brand eller produkt igennem Facebook på dets platforme. I e-bogen vil Bonzer uddybe deres syn på interaktive medier og brugen af dem. Rigtig god læsning! Good marketing makes the company look smart. Great marketing makes the customer feel smart Joe Chernovre. -Joe Chernov Om Bonzer Hos Bonzer vil vi gerne udfordre status quo indenfor Online Marketing. Vi mener, at branchens fokus er flyttet for meget over på standardiserede løsninger uden compassion. Vi sætter pris på kreativitet og ser altid vores kunders kunder som hele individer.

4 4 1. Alt vi ved, er at vi intet ved. Når man skal lave en målgruppe, er det meget vigtigt at huske på, at det er super nemt at komme med en lang række antagelser omkring målgruppe, modtagelse og adfærd. Desværre ved vi ingen af disse ting, hvis vi ikke har lavet en datadrevet analyse for at komme frem til svar. Det er dér, hvor kombinationen af kvalitativ og kvantitativ analyse kommer ind. Hver gang vi laver en ny opsætning for en kunde, starter vi altid med en dyb foranalyse, hvor vi går meget kvalitativt til værks. Her inddrager vi undersøgelser og statistik om den potentielle målgruppe, og generel adfærd med vores kundes produkt. Efterfølgende spicer vi denne analyse op med en kvantitativ analyse, hvor vi finder ud af, hvad den faktiske målgruppe er. Vi må nemlig altid antage, at vores antagelser er forkerte - og vi har ofte overrasket vores kunder efter 1 måned ved at vise dem, hvem den mest attraktive målgruppe er ifølge den data, vi har fået. Husk at bruge data til at træffe beslutninger og udeluk ikke noget. 2. Størstedelen konverterer ikke ved første action. Når man kører annoncering på Facebook, skulle det gerne være med henblik på at opnå et givent mål. Dette mål kan være leadgenerering, salg af produkter, trafik til hjemmeside eller noget helt fjerde. Realiteten er, at man ofte vil have konverteringer på

5 5 under 10%, alt afhængig af hvilket produkt man tilbyder. Det vil sige, at +90% ikke udfører den ønskede handling i første omgang. Det betyder ikke, at de ikke er interesserede i dit produkt, men derimod højst sandsynligt at de ikke var helt klar til at træffe en beslutning. Det er jo også rationelt. Det er sjældent at man køber en ny computer første gang, man søger efter det. Mennesker har brug for at bruge lidt tid til at samle tankerne og tænke det igennem. Det er derfor super vigtigt at tilbyde disse brugere at købe dit produkt eller din service ved at bruge retargeting på din hjemmeside eller dine lead ads. Vi oplever ofte at konverteringen på retargeting annoncer er 2x, 3x og nogle gange 5x højere end den oprindelige annonce. Så husk at opsæt retargeting inden du bruger 1 krone på annoncering. 3. Skriv direkte til dine kunder. Når du går i gang med at skrive dit dit content, og dine annoncer har vi erfaret at det fungerer bedst at kommunikere direkte og i øjenhøjde. Man skal altså undgå at distancere sig for meget fra sine potentielle kunder og føre en afslappet dialog. En formel kommunikation kan være en nødvendighed i visse brancher, men hvis det ikke er et krav, vil vi anbefale at undgå det.

6 6 4. Lav masser af split tests Når du går i gang med at annoncere, er split tests uundgåeligt. Vi har her samme tilgang, som vi har til målgruppe. Chancen for at man laver den absolut bedste annonce i første forsøg er tæt på 0%. Vi kender sjældent den optimale kombination af tekst, billede/video og knap, der vil drive flest konverteringer igennem ens annonce. Vi laver derfor en lang række kombinationer (nogle gange +500) for at finde dem, der fungerer bedst. I denne fase anbefaler vi altid at køre med et lavt budget. 5. Brug video hvis det er en mulighed. Eksempler på statistik: 51% of marketing professionals worldwide name video as the type of content with the best ROI. Marketers who use video grow revenue 49% faster than non-video users. 59% of executives agree that if both text and video are available on the same topic, they are more likely to choose video. Social video generates 1200% more shares than text and images combined. Der er rigtig meget statistik, der ret tydeligt viser, at video oftest vil fungere langt bedre til at drive konverteringer. Det er ligeledes også dette, vi oplever med vores kunder. Det skal dog siges, at kvaliteten af videoen er meget afgørende, da det også kan have en modsat effekt, hvis kvaliteten er dårlig. Har I en god video liggende, eller mulighed for at lave en, så vil vi helt klart anbefale at bruge den. Husk at kommunikationen er en smule anderledes med video frem for billede!

7 7 6. Webshop? Dynamisk retargeting! Vores kunder varierer fra alt mellem psykologer til webshops, der sælger tøj til USA. Der er derfor rigtig stor variation i kompleksiteten af de løsninger, vi laver. Hvis man driver en webshop, er det blandt andet en rigtig god idé at lave dynamisk retargeting. Det fungerer på den måde, at man uploader sit produktkatalog ind i Facebook, indsætter et Facebook pixel på sin webshop, og herefter har man mulighed for at lave retargeting på nogle specifikke produkter, som en bruger har vist interesse i. Et eksempel kunne være, at en bruger har været inde på en given webshop og kigge på et specifikt par sorte fodboldstøvler uden at købe dem. Når denne bruger senere åbner Facebook på sin computer eller mobil, vil disse unikke støvler dukke op i nyhedsstrømmen. Som vi beskrev tidligere, har vi her langt større chance for konvertering end i første hug. Dynamisk retargeting kan være lidt kompliceret at sætte op, og det er vigtigt, at man gør det korrekt. Det er derfor tit en af de opgaver, vi anbefaler at få løst af nogle som os. 7. CTA (Call To Action) Ét af de vigtigste og mest kendte begreber indenfor online marketing er CTA. CTA står som beskrevet for call to action, og i praksis er det den åbenlyse handling, man anbefaler til den person, der ser ens hjemmeside, annonce eller andet. På vores forside kan man se, at vores CTA er Se specialer. Det er vores ønskede handling. Ydermere har vi også en chat der popper op, og spørger om vi kan hjælpe

8 8 med noget. Vores mål er, at vores besøgende kigger på vores specialer for at bekræfte, at vi kan løse deres behov, og herefter henvender sig til os gennem chat, telefon eller formular. Ift. Facebook annoncering er det meget vigtigt at fortælle brugeren, hvad de skal gøre, hvis de er interesserede. Det skal være så nemt og oplagt som muligt at udføre den ønskede handling, og det er ofte en rigtig god idé at bede kunden om at gøre dét, man ønsker, de skal gøre. Hvis man kører en annonce med en video, men ingen klar CTA, vil man ofte se at brugere scroller ned, ser videoen og går videre, fordi de ikke forstår, at man gerne vil have dem til at klikke et specifikt sted eller lign. Husk en klar CTA i jeres annoncer. 8. Targeting Som Facebook udvikler sig, og der løbende bliver tilføjet mere og mere data, er det blevet eksponentielt mere interessant at være annoncør på Facebooks platform. Vi har mulighed for at lave målgrupper ud fra simpel data såsom alder, civilstatus, geografisk placering mv. Det er på det seneste dog også blevet muligt at målrette ens annoncer mod forbrugere, der har specifikke købsmønstre, og før har købt et lignende produkt. Det kunne f.eks være helsekost. Det må være en stærk antagelse, at brugere der tidligere har købt helseprodukter er mere tilbøjelige til at gøre det igen. Det skal i hvert fald testes!

9 9 9. Analyse Helt fra starten er det meget fundamentalt, at man sætter en analysemodel op. Med analysemodel mener vi en standardiseret måde at analysere sin målgruppe og annonce kombinationer. Hvornår har man et validt datagrundlag? For at finde ud af om et datagrundlag er validt, vil man som regel gøre brug af chi i anden-test og konfidensintervaller. Vi har desværre tit set, at vores kunder tidligere har haft 2 annoncer, hvor den ene klart performede bedre end den anden. Problemet var bare, at der samlet set på de 2 annoncer var < 400 eksponeringer. Uden en sandsynlighedsberegning er det umuligt at vide, om der er tale om en tilfældighed eller en reel difference, og i så fald hvor stor sandsynlighed der er for, at forskellen kan anderkendes som en forskel. 10. Fatique Når man endelig er færdig med at lave foranalyse, splitteste, analysere mm. - og ens annoncer gør det rigtig godt, samt at kunderne kommer ind med en god ROI%, skulle man tro, at man var færdig. Det er man desværre ikke. Det man vil opleve efter noget tid er, at ens annoncer får dét, man på engelsk kalder Ad fatique. På dansk ville det betyde Annonce træthed. Når ens annoncer rammer et stadie, hvor frekvensen er for høj, og folk er blevet eksponeret for den samme kommunikation og samme billeder for mange gange, vil ens CTR% blive lavere og lavere. Folk har simpelthen fået for meget. Det er her vigtigt at identificere dette stadie og komme det i forkøbet med en ny udgivelse af annoncer. Man starter altså forfra, og finder en ny vinkel der modtages

10 10 godt. Alt dette kan ses som en stor cyklus, hvor man hele tiden udgiver, tester og analyserer. Det er dét, vi synes er fantastisk ved Facebook Annoncering. Det handler om at være et skridt foran. The best marketing doesn t feel like marketing. -Tom Fishburne

Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd

Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd De fleste købmænd vil komme ganske langt ved blot at booste opslag som beskrevet i drejebogen fra De Samvirkende Købmænd. Her kan man nøjes med at annoncere

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 3. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 3. Del Salg med LinkedIn Online kursus 3. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset indholdet 1. Betydningen

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

Long time no SEO. Fra Bonzer. Skrevet af Thomas Bogh (Head Of SEO hos Bonzer)

Long time no SEO. Fra Bonzer. Skrevet af Thomas Bogh (Head Of SEO hos Bonzer) Long time no SEO Fra Bonzer Skrevet af Thomas Bogh (Head Of SEO hos Bonzer) 2 INTRODUKTION - - - - X SEO er det værktøj inden for online marketing, som kan give det absolut bedste udbytte og flest kunder,

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

BLACK FRIDAY 2018 MIKKEL SØNDERGAARD MËRK DESIGN OG INNOVATION. En nem og hurtig guide til dig som er webshopejer

BLACK FRIDAY 2018 MIKKEL SØNDERGAARD MËRK DESIGN OG INNOVATION. En nem og hurtig guide til dig som er webshopejer BLACK FRIDAY 2018 MIKKEL SØNDERGAARD MËRK DESIGN OG INNOVATION En nem og hurtig guide til dig som er webshopejer BLACK FRIDAY 2018 MËRK DESIGN OG INNOVATION Lille ekstra tip! Hvis du ikke har, så få allerede

Læs mere

Google AdWords Advanced

Google AdWords Advanced Google AdWords Advanced Novicell Præsenteret af Martin Skøtt 1 Dagens Agenda Quality Score & AdWords basic Struktur & keywords Enhanced kampagner Enheder, planlægning, geografi & mobil. Dynamiske annoncer

Læs mere

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell Online annoncering Snak om emnet og med andre på #novicell 1 Agenda Facebook LinkedIn Banner & IP-baseret Affiliate AdWords Tracking 2 CPC (Cost Per Click ~ Pris pr. klik) TBF er CPM (Cost Per Thousand

Læs mere

Når data og automatisering mødes får de omsætning som børn

Når data og automatisering mødes får de omsætning som børn Når data og automatisering mødes får de omsætning som børn Bernt Elkjær-Pedersen Erfaring Marketingchef i IT-virksomhed Løsningsarkitekt hos Marketing Automation-bureau Skrevet bogen Marketing Automation

Læs mere

Indledning Denne e-bog fungerer som en praktisk håndbog, der kan hjælpe dig med at lave professionel- og automatisk B2B leadgenerering.

Indledning Denne e-bog fungerer som en praktisk håndbog, der kan hjælpe dig med at lave professionel- og automatisk B2B leadgenerering. Indledning Denne e-bog fungerer som en praktisk håndbog, der kan hjælpe dig med at lave professionel- og automatisk B2B leadgenerering. E-bogen vil tage udgangspunkt i vores opskrift på en Automatisk LeadMotor,

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET SMAGSPRØVE PÅ ONLINE MARKEDSFØRING KURSUS PERMISSION MARKETING 2 MEN HVAD SÅ MED DE 99 %, SOM KIGGER FORBI OG IKKE KØBER ABONNEMENT? HVAD KAN VI

Læs mere

Bilbranchen 08.10.2015. Fortroligt dokument og må ikke udleveres til 3. part

Bilbranchen 08.10.2015. Fortroligt dokument og må ikke udleveres til 3. part Bilbranchen 08.10.2015 Agenda Den nye marketingvirkelighed for en dansk nyvognsforhandler, ved Ulrik Drejsig Case ved Anders Bruun fra Hessel Konkrete media og marketingløsninger Spor 1, Ulrik Drejsig

Læs mere

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret. Indledning Jeg ved at halvdelen af mine marketingkroner er spildt jeg ved bare ikke hvilken halvdel! Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Skab trafik. Til din hjemmeside

Skab trafik. Til din hjemmeside Skab trafik Til din hjemmeside Agenda 1. Søgemaskinemarkedsføring 2. Display/Banner annoncering 3. Video markedsføring 4. Analytics 5. Din online strategi Søgemaskinemarkedsføring Kan du finde din virksomhed?

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

TAbazineMEDIA. DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM. mediakit

TAbazineMEDIA. DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM. mediakit TAbazineMEDIA DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM mediakit 2013 INDHOLD Hvad er TabazineMedia Den nye vej til kunder Tablets er det hurtigst voksende marked Find og forstå dine kunder En premium salgsplatform

Læs mere

Værdien af Social Selling

Værdien af Social Selling Værdien af Social Selling //4. november 2015 Vi tror på værdien i at dele viden //1 Vi tror på værdien i at dele viden //2 Hvem arbejder vi bl.a. med Vi tror på værdien i at dele viden //3 Klassisk salgsmodel

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Facebook Annoncering 4 timers kursus Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Sociale Medier Sociale medier er en fællesbetegnelse for digitale tjenester, hvor brugere selv kan skabe og

Læs mere

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Markedsføring via sociale medier & online tilstedeværelse John Nielsen Program Præsentation

Læs mere

De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater

De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater Tak fordi du har downloadet denne guide! Du er nu allerede godt på vej til at skabe bedre resultater med din Virksomhedsside på LinkedIn.

Læs mere

I denne e-bog får du en introduktion til følgende:

I denne e-bog får du en introduktion til følgende: Inbound Marketing I denne e-bog får du en introduktion til følgende: Inbound marketing metoden Hvad der adskiller inbound marketing fra de mere traditionelle markedsføringsmetoder Hvordan du tiltrækker

Læs mere

Begynderens Guide Til Chatbots

Begynderens Guide Til Chatbots Begynderens Guide Til Chatbots Spørgsmål eller brug for hjælp? hejanton Ring på 31 56 43 21 Skriv til info@hejanton.com mere på hejanton.com Indholdsfortegnelse Side 3 - Side 9 - Side 11 - Side 12 - Hvad

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der Kender du det her Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der INTET. Ingen trafik ingen salg ingen

Læs mere

Sociale medier for øvede

Sociale medier for øvede Sociale medier for øvede Kl. 11:50-12:20 Bjarke Bekhøj Direktør, Compell Privat 33 år, bor med Kirsten, Victoria på 4 år og Henrik 7 måneder God mad, AGF fan, rejser, personlig udvikling Uddannelse 2006:

Læs mere

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell Hvem er jeg? Bjarke Bekhøj, Direktør i Compell (http://www.compell.dk) 5 års erfaring med strategisk online forretningsudvikling 15 års erfaring

Læs mere

20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE

20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE 20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE Som koster dig kassen INTRO Mit navn er Jakob Bank og jeg ser mange websites dagligt - rigtigt mange. Derfor ved jeg en masse om, hvad danske website-ejere gør rigtigt - og ikke

Læs mere

En Facebook-profil er personlig

En Facebook-profil er personlig En Facebook-profil er personlig En Facebook profil er personlig, og man må selvsagt kun have én, hvilket gør Facebook til et unik sted for virksomheder at få kontakt til forbrugerne. Og det er nemt. Din

Læs mere

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Kampagnen har udelukkende været digital med et miks af mediekanalerne: Adwords (50%) Search og bannerannoncering Facebook (10%) RTB (40%) - bannerannoncering

Læs mere

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet YouTube-annoncering Udnyt potentialet Kort om mig Martin Trasmundi SEM specialist og digital rådgiver hos IIH Nordic Brænder for YouTube og video markedsføring Taget jagttegn Hvad stor er YouTube? DK s

Læs mere

Facebook annoncering.

Facebook annoncering. Facebook annoncering Martin Bengaard 36 år Gift far til tre børn 15 år med online markedsføring 3½ år i egen virksomhed Mission: at få markedsføring til at give mening! Podcast: startupsnakken.dk SENSE

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 Indledning Sidste år shoppede danskerne

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 6. Søgemaskineoptimering 12 7. Google

Læs mere

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil Lær at sælge med LinkedIn Del 1: Din profil Kom godt i gang 1) Undgå at spamme dit netværk med ligegyldige opdateringer Før du går i gang med at ændre i din profil, er der en vigtig ting, du skal gøre.

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

Kort om mig. Navn: Mikkel Ussing-Kelstrup

Kort om mig. Navn: Mikkel Ussing-Kelstrup Kort om mig Navn: Mikkel Ussing-Kelstrup 39 år Online Marketing Specialist hos RiverOnline.dk 15 år med kommunikation og marketing 6 år med online marketing SEO, Adwords, Splittest og Analytics Certificeret

Læs mere

Puneet Oberoi. Softworld A/S CEO

Puneet Oberoi. Softworld A/S CEO Digital Strategi Puneet Oberoi Softworld A/S CEO pob@softworld.dk Puneet Oberoi Moving Digital Founder pob@movingdigital.dk Digital Strategi for Grafikere 1. del kl. 10.00-10.45 2. del kl. 11.00-11.45

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Trend & Expert Reports: Online Series 2017

Trend & Expert Reports: Online Series 2017 ½ Trend & Expert Reports: Online Series 2017 Interactive Content Læs alt om hvad Interactive Content er, hvordan det giver marketing og salg helt nye muligheder for at skabe leads, kvalificere dem og lukke

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

Succes online Træning #3

Succes online Træning #3 Succes online Træning #3 #3 Skab mere trafik Agenda Siden sidst Sådan skaber I mere trafik Gør som i plejer Gør det nye Afslutning Salgskanaler Hvad virker? Online markedsføring Webshop/ -site Søge AdWords

Læs mere

Tablet. Generelle betingelser. Materialedeadline. Priser og formater*

Tablet. Generelle betingelser. Materialedeadline. Priser og formater* Tablet Børsen er det samme overalt, da vi har responsive design på alle vores platforme. Kunder og annoncører oplever et borsen. dk med samme indhold og design uanset om de går på via tablet, smartphone

Læs mere

Modul 2 Brugervenlighed. - Hvordan får jeg konverteret mine besøgende til kunder?

Modul 2 Brugervenlighed. - Hvordan får jeg konverteret mine besøgende til kunder? Modul 2 Brugervenlighed - Hvordan får jeg konverteret mine besøgende til kunder? Agenda - Hvor finder jeg de gode, brugbare data (Analytics)? - Usability Hvad snakker vi om? - Hvilke ressourcer har jeg

Læs mere

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk Google SEO, AdWords og Analytics Google Engage Dagens agenda Google styrer! SEO Gratis markedsføring AdWords Betalte annoncer Analytics Mål eller dø! Google styrer Hvis du findes på Google, findes du!...

Læs mere

Volkswagen Håndbog til sociale medier

Volkswagen Håndbog til sociale medier Volkswagen Håndbog til sociale medier 01 Formål og målgruppe 04 Tone of voice 02 Hvordan er man relevant på Facebook? 05 Planlæg dit indhold 03 Effektivt Facebook-indhold 06 Annoncering 01 Formål og målgruppe

Læs mere

Case study: Pinterest

Case study: Pinterest Case study: Pinterest Hvad? Pinterest er en social medieplatform, der hovedsageligt fungerer som værktøj til at samle, dele og udforske visuelt indhold. Udbredelse, hvor mange, vækstpotentiale? Pinterest

Læs mere

Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell.

Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell. Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell.dk/blog/nyhedsbrev 15 Online Marketingtips i 2015 Martin Skøtt, Online Marketingchef,

Læs mere

Sådan laver du nemme grafiker til din webshop. Erik Holflod Jeppesen

Sådan laver du nemme grafiker til din webshop. Erik Holflod Jeppesen Sådan laver du nemme grafiker til din webshop Erik Holflod Jeppesen Sådan laver du nemme grafiker til din webshop Du og mange andre webshopejere har måske ikke adgang til professionelt software til at

Læs mere

DEN PERFEKTE WIN BACK STRATEGI. MICHAEL JOHANSEN - michael.johansen@veinteractive.com

DEN PERFEKTE WIN BACK STRATEGI. MICHAEL JOHANSEN - michael.johansen@veinteractive.com DEN PERFEKTE WIN BACK STRATEGI MICHAEL JOHANSEN - michael.johansen@veinteractive.com INTRODUKTION Hvad er problemet? Hvordan kan en løsning se ud? Mine råd til jer: Den perfekte win-back strategi Hvad

Læs mere

Få dit budskab igennem på Facebook. Opdater løbende jeres Facebookside

Få dit budskab igennem på Facebook. Opdater løbende jeres Facebookside Få dit budskab igennem på Facebook Facebook er et godt sted til at fortælle om arbejdet i lokalforeningen eller tilbuddene i butikken samt søge frivillige og deltagere til aktiviteterne. Her er et par

Læs mere

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Bruger Facebook rigtig meget Kigger lidt på Instagram Elsker at bruge

Læs mere

Guide til en. SOCIAL mediestrategi

Guide til en. SOCIAL mediestrategi 9 essentielle spørgsmål Guide til en SOCIAL mediestrategi 1 At bruge sociale medier handler om at styrke relationen til familie, venner, bekendte, men de kan også bruges til at styrke relationen til kunder,

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

15 Online Marketingtips i 2015. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

15 Online Marketingtips i 2015. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott 15 Online Marketingtips i 2015 Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Kort om Novicell Novicell er et uafhængigt it- og webbureau med 85 ansatte Fokus på online forretning Styr på projekter

Læs mere

FÅ MERE UD AF DINE ONLINE KONKURRENCER

FÅ MERE UD AF DINE ONLINE KONKURRENCER FÅ MERE UD AF DINE ONLINE KONKURRENCER STØRRE SALG, FLERE PERMISSIONS, MERE VIDEN, STØRRE LOYALITET FOR DE SAMME PENGE JUHLSEN A/S JUHLSEN.COM 21 37 25 85 1 3 GODE RÅD Skal du kun læse én side i den her

Læs mere

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Basic Analytics Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Agenda Praktisk information Kort om Novicell Intro til web analytics Introduktion til Analytics Afrunding Spørg løs undervejs Kort

Læs mere

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE //

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // // KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // Nyhedsbreve er et effektivt markedsføringsredskab, når det anvendes rigtigt, og et fremragende supplement til øget salg og service over for dine nuværende og potentielle

Læs mere

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers FÅ DIN JOBANNONCE PÅ De sociale medier er ikke til at komme udenom heller ikke når du skal rekruttere nye medarbejdere! Alligevel er der mange virksomheder, der

Læs mere

Jesper Laursen CEO, Native Advertising Institute. Native advertising - nu og i fremtiden

Jesper Laursen CEO, Native Advertising Institute. Native advertising - nu og i fremtiden Jesper Laursen CEO, Native Advertising Institute Native advertising - nu og i fremtiden Hvorfor vokser native advertising? Hvad skal vi igennem? Hvad er native advertising? Hvordan får man succes med native

Læs mere

Aaby Advice Online Strategi, konceptet.

Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Online strategi Måling og analyse Forbedringsforslag Løbende opfølgning ONLINE STRATEGI Vi sætter os ind i jeres situation internt (teknisk setup, organisationen

Læs mere

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director 6 af de hyppigste Google AdWords fejl White paper af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director Tankerne bag dette white paper På de næste sider finder du 6 af de største brølere man kan lave, når man

Læs mere

Få det fulde udbytte af din kommunikation. En quick guide til en travl hverdag

Få det fulde udbytte af din kommunikation. En quick guide til en travl hverdag Få det fulde udbytte af din kommunikation En quick guide til en travl hverdag Det er ingen hemmelighed, at det tager rigtig lang tid at skrive et nyhedsbrev, en blog, en opdatering på diverse medier;

Læs mere

marketing center split tests Leads

marketing center split tests Leads Viden er magt OG PENGE PÅ BUNDLINJEN online marketing center split tests Leads Profiles Reports Vi er trådt ind i en ny fase af web-alderen! Det med at sjusse os frem til, hvad vi tror, der virker, holder

Læs mere

Konverteringsoptimering. Martin Skøtt Online marketingchef @martinskott

Konverteringsoptimering. Martin Skøtt Online marketingchef @martinskott Martin Skøtt Online marketingchef @martinskott 1 Agenda Hvad er konverteringsoptimering? Hvordan vælges emner? Brugertests Splittests Social proof Kommunikation 10 gode råd Hvad er konverteringsoptimering?

Læs mere

Tekster, som både Google og læser elsker

Tekster, som både Google og læser elsker Content Marketing anno 2016 Tekster, som både Google og læser elsker En komplet guide til at levere det indhold, dine potentielle kunder søger Kristian Scharling -Indehaver af Somera ApS- En E-Bog af Indholdsfortegnelse

Læs mere

Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet - workshop: AdWords for letøvede

Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet - workshop: AdWords for letøvede Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet - workshop: AdWords for letøvede Dagens program 1. Kort om IVÆKST 2. Kort om Ecreo 3. Oplæg og inspiration 4. Pause m/kaffe, te og vand 5. Workshop Kort

Læs mere

Online Marketing. Online marketing

Online Marketing. Online marketing Online marketing 1 Agenda Kort om Novicell Track det i Google Analytics Google AdWords Søgemaskineoptimering Noget med hjem og viden fremover 2 Om Novicell 3 Alt kan og bør trackes! - Google Analytics

Læs mere

Strategi for sociale medier

Strategi for sociale medier Strategi for sociale medier Præsentation og erfaringer Cases: Hvad gør andre? Læg en strategi Dos and don ts Hvad er det værd? 10 trin til at komme i gang sociale medier i praksis Spørgsmål Often those

Læs mere

Start samtalen, styrk salget

Start samtalen, styrk salget Start samtalen, styrk salget SÅDAN SKABER DU STRUKTUR I DIN FACEBOOK-KOMMUNIKATION Brian Carlson, Partner & Client Service Director, Klausen + Partners A/S 05.10.2017 Agenda 1. Facebook i 2017 2. Facebooks

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

Kom ud over rampen med budskabet

Kom ud over rampen med budskabet Kom ud over rampen med budskabet Side 1 af 6 Hvad er god kommunikation? God kommunikation afhænger af, at budskaberne ikke alene når ud til målgruppen - de når ind til den. Her er det særligt vigtigt,

Læs mere

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com Facebook Timeline KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com W EBDANMARK.COM APS T: +45 7020 1619 CVR 25 85 88 32 SØNDERHØJ 7 DK- 8260 VIBY J F: +45 7020 1629 INFO@W

Læs mere

Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie

Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie Dato: 22-08-2014 Copyright af Bach & McKenzie 2014 Introduktion Indholdsfortegnelse 03 Hovedtal Kære VIRKSOMHED A/S Tillykke med jeres nye Social

Læs mere

Sociale medier og Emailmarketing

Sociale medier og Emailmarketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. Introduktion til arbejdet med sociale medier 3. Betalt 4. Organisk 5. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder

Læs mere

Tema 1. Gruppe 6 Mads Balslev & Kristian Gasberg. Vejledere Yngve Brækka Stensaker & Kristoffer Wendelboe

Tema 1. Gruppe 6 Mads Balslev & Kristian Gasberg. Vejledere Yngve Brækka Stensaker & Kristoffer Wendelboe Tema 1 Gruppe 6 Mads Balslev & Kristian Gasberg Vejledere Yngve Brækka Stensaker & Kristoffer Wendelboe Link http://des-iis.ucn.dk/mmda0914/1034387/ Database Mmda0914/1034387 Indledning Til dette projekt

Læs mere

Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet workshop AdWords 2 - Kampagnestyring og basal optimering

Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet workshop AdWords 2 - Kampagnestyring og basal optimering Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet workshop AdWords 2 - Kampagnestyring og basal optimering Dagens program 1. Kort om IVÆKST 2. Kort om Ecreo 3. Kort præsentationsrunde 4. Oplæg og inspiration

Læs mere

Nye digitale muligheder og trends

Nye digitale muligheder og trends Nye digitale muligheder og trends Skanderborg 15. September 2015 Velkomst hvem er vi? Thomas Fisker Nielsen (find mig på LinkedIN) Adjunkt på University College Nordjylland Underviser i Google Analytics,

Læs mere

BOOST DIN BOLIG. Boost din bolig på de sociale medier og lad din bolig finde køberen for dig.

BOOST DIN BOLIG. Boost din bolig på de sociale medier og lad din bolig finde køberen for dig. BOOST DIN BOLIG Boost din bolig på de sociale medier og lad din bolig finde køberen for dig. DET DANSKE BOLIGMARKED Temperaturen på boligmarkedet i Danmark viser, at 7,5% af den danske befolkning aktivt

Læs mere

PAID SEARCH (Google Ads)

PAID SEARCH (Google Ads) PAID SEARCH (Google Ads) HVEM ER JEG Jon Mandorf Paid Search Analyst HVAD I KAN FORVENTE Hvad er Google Ads? Hvorfor er det vigtigt? Hvordan gør jeg? PAID SEARCH - DEFINITION Paid search er kunsten og

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv PLUS gruppen Annoncering med regionalt perspektiv Målrettet markedsføring med PLUSgruppen PLUSgruppen skaber værdi for din virksomhed via: Redaktionel værdi Attraktive målgrupper Det er PLUSgruppens mission,

Læs mere

MARKEDSFØRING & DIGITALE TRENDS

MARKEDSFØRING & DIGITALE TRENDS MARKEDSFØRING & DIGITALE TRENDS CONTENT MEDIER OPSTART MØD CONTENT MEDIER OPSTART OM Vi drives af at fortælle historier og skabe værdi. Passion All-In Garanti Gennemsigtighed Kamæleon Branding Content

Læs mere

TING DIN WEBSIDE BØR INDEHOLDE BRAND OCTOPUS CREATIVE STRATEGIES

TING DIN WEBSIDE BØR INDEHOLDE BRAND OCTOPUS CREATIVE STRATEGIES TING DIN WEBSIDE BØR INDEHOLDE BRAND OCTOPUS CREATIVE STRATEGIES Hvad får kunden til at blive? Når jeg taler med en kunde, en samarbejdspartner eller en potentiel leverandør, tjekker jeg deres webside

Læs mere

Automatisk marketing for webshop-ejeren

Automatisk  marketing for webshop-ejeren Automatisk e-mail marketing for webshop-ejeren - sådan kommer du i gang Casper Ackermann Automatisk e-mail marketing for webshop-ejeren Der er rigtig mange penge at hente i e-mail marketing for en webshop.

Læs mere

Facebook guide for begyndere

Facebook guide for begyndere Facebook guide for begyndere Facebook er stor Facebook er ikke bare kraftfuldt. Det er fleksibelt. Ligegyldigt hvilken type virksomhed du kører, er der nok af forskellige markedførings-muligheder som du

Læs mere