MUSTANG. trailers ELITE ALLROUND STANDARD

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MUSTANG. trailers ELITE ALLROUND STANDARD"

Transkript

1 DK MUSTANG trailers ELITE ALLROUND STANDARD

2 Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med placering af heste på forskellig vis både i forhold til hinanden og i forhold til akselsættet og koblingen bag trailerens udformning. Det er hesten, der er designeren Den, der har oplevet glæden ved at ankomme til bestemmelsesstedet med en udhvilet, tryg og tillidsfuld hest efter en lang rejse, ved, hvor stor betydning det har for resultaterne. Hestens fysiologi, temperament og behov har fra starten været bestemmende for udvikling, konstruktion og indretning af Mustang hestetrailer. serampen er ligeledes beklædt med skridsikker gummibelægning med integrerede skridlister. De nøje tilpassede hjælpefjedre gør læsserampen nem at lukke for enhver. Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. For at opnå dette har vi brugt meget tid til beregninger og forsøg med heste af forskellig størrelse placeret forskelligt både i forhold til hinanden, i forhold til akselsættet og til koblingen. Det er vigtigt, at hesten står så roligt og velafbalanceret som muligt, for at opnå en sikker og stressfri transport. Derfor har rammerne omkring hesten meget stor betydning. Ved at placere hestene lidt anderledes og forøge akselafstanden, har vi opnået en perfekt balance i traileren ved kørsel med såvel en som to heste samt med tom trailer. Mustang har ekstrem god plads foran hesten. Det giver en fornemmelse af frihed og mulighed for at bruge hals og hoved til hjælp med at holde balancen. Samtidig giver det rytteren frihed til at agere foran hesten. Hestene afgrænses af polstrede bringe- og bagbomme, og til siden af en kraftig svingbar rørskillevæg, beklædt med fleksibelt, transparent og rivefast kunststof. Bunden er beklædt med en kraftig, skridsikker gummibelægning fuldklæbet og fuget. Læs- En god vægtfordeling i traileren, samt gode køreegenskaber giver begrænset indvirkning på det trækkende køretøj og dermed høj komfort og sikkerhed for hele spændet. Med en Mustang hestetrailer når du frem med en frisk og afbalanceret hest, der er oplagt til at yde sit bedste.

3 Det er kvalitet, der danner grundlaget Mustang er kendt for sine fremragende køreegenskaber for at ligge fantastisk stabilt på vejen. Det er der mere end én Mustangs chassis er varm galvaniseret i ét stykke, hvorved der opnås maksimal beskyttelse imod rust og tæring. forklaring på: Støddæmpere ved hvert hjul Uafhængige hjulophæng Forøget akselafstand Lavt tyngdepunkt (fuldsvejset V-chassis med integrerede gummifjederaksler indlagt i de langsgående vanger) Det er detaljerne, der tæller Der er tænkt på alt i en Mustang hestetrailer. En praktisk udformning og indretning, der gør hesten glad og tryg og et væld af detaljer, der gør rejsen komfortabel og sikker. Standardudstyret er omfattende, og det store program i ekstraudstyr giver dig mulighed for at indrette din Mustang hestetrailer helt efter dit personlige behov. Derfor er Mustang den ideelle løsning, uanset hvilken hestesport du er aktiv i, og hvor lang transporten er. Mustang er den eneste hestetrailer med komplet glas fiber-forstærket karosseri og bund, opbygget som sandwich-konstruktion og lamineret sammen som én enhed. Det forhindrer indtrængning af fugt i kernematerialet. Tåler grundig rengøring også udspuling med højtryksrenser. Mustang hestetrailer er forsynet med en udvendig udløser til sikkerhedsbommen. Sidernes specielle konstruktion, udformning og opbygning giver Mustang en ekstremt høj stabilitet, hvilket gør, at de traditionelle udvendige stolper og afstivninger kan undlades. Det betyder, at den glatte og aerodynamiske overflade bevares fri for skarpe udstående genstande, hvilket har stor betydning for vindmodstand, vindstøj og vedligeholdelsesvenlighed. Derudover mindskes risikoen for tilskadekomst for medtrafikanter og ikke mindst for hestene ved afog pålæsning, samt under hånd tering omkring traileren. Det lækre design er også medvirkende til, at det er en god oplevelse at køre Mustang.

4 ELITE Elite Elite er Mustangs limousinemodel. Denne eksklusive trailer er bredere og højere end vore øvrige modeller. Det giver både mere plads til hestene og til sadelskabet. Endvidere giver det dobbelte bundbeslag mulighed for at forskyde skillevæggen, således at en ekstra pladskrævende hest også vil befinde sig vel i traileren. Der er mulighed for at tilvælge integreret tagudluftning i Elite. Der er virkelig god plads i Elites sadelrum, som vi har givet 10 cm ekstra i dybden i forhold til Allround-modellen. Sadelrummet har justerbare sadelholdere, der kan trækkes ud samt belysning.

5 Det er komforten, der gør forskellen Der er kælet for detaljerne i alle Mustang trailere. De er rummelige, lyse og luftige. Bunden er beklædt med en kraftig, skridsikker gummibelægning ligesom læsserampen, der desuden har integrerede skridlister. De nøje tilpassede hjælpefjedre gør læsserampen nem at lukke for enhver. Der kan tilvælges integreret tagudluftning til Elite. Elites dobbelte bundbeslag giver mulighed for at flytte skillevæggen efter behov. Både Elite og Allround er forsynet med indvendig garderobe. Der er aflægningsplads til f.eks. dækkener oven på skabet. Mustang byder på gennemførte løsninger fra inderst til yderst

6 LROUN ALLROUND Allround har et bekvemt og stort sadelrum. De to sadelbomme kan justeres på forskellig vis samt trækkes ud, så der er nem adgang til sadlerne. Desuden har traileren et praktisk garderobeskab med bøjlestang og knagerække. Såvel Allround som Elite har stort sadelskab med belysning og justerbare sadelholdere, der kan trækkes ud.

7 Heste har brug for konstant tilførsel af luft uden at blive udsat for træk. Derfor er alle Mustang traileres karosserier fremstillet med ventilation over sideruder samt i Dbagklappen. Mustang hestetrailer er mere end en komfortabel og sikker transportvogn det er en mobil stald med indbygget trivsel. Allround er ligesom de øvrige modeller forsynet med krybbebeslag, så du kan fodre hesten i traileren. Alle Mustang trailere har integrerede sideruder med 5-vejsåbning. Både Allround og Elite er ud styret med indvendigt garde robeskab med bøjlestang, knagerække samt belysning. Der er aflæg nings plads til f.eks. dækkener oven på skabet.

8 ANDAR STANDARD Standard er opbygget i samme kvalitet som Elite og Allround, og har samme chassis og karosseri som disse modeller. Dog er Standard fremstillet uden sadelrum og garderobe, hvilket giver ekstremt god plads foran hestene. Der er ekstremt meget plads foran hestene i Standard.

9 D Bagklappen giver mulighed for ekstra ventilation, idet den kan indstilles i tre forskellige positioner. Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der er tænkt på hestenes velfærd i alle Mustang trailere, som er lyse og har optimale ventilationsmuligheder: frisk luft uden træk. Sikkerheden er der også tænkt på helt ned i de små detaljer f.eks. er der gitre for vinduerne.

10 Det er dig der bestemmer Elite ALLROUND STANDARD Rigtig god fornøjelse og god tur! Vælg den model, der passer bedst til dit behov og med det udstyr, du har brug for til dine aktiviteter med hesten. Så er du sikker på at få optimal glæde af din Mustang hestetrailer i mange år fremover. Du kan indrette Mustang hestetrailer helt efter dine personlige ønsker. Din forhandler står til rådighed med al den faglige rådgivning, du har brug for, når du skal vælge. Mustang hestetrailer kan leveres med totalvægt 2000 kg eller 2400 kg efter behov. Mustang hestetrailer føres i en håndfuld standardfarver, og mod et tillæg i prisen kan du få indfarvet din Mustang i mere end 100 forskellige farver, eller sågar få den lakeret i din egen helt specielle farve, der f.eks. passer til bilen. Model Heste Indv. længde Indv. højde Indv. bredde Udv. længde Udv. bredde Total højde Egenvægt Total vægt Standard /2400 Allround /2400 Elite /2400

11 Ekstraudstyr Praktisk spejl så du har godt udsyn, når du bakker mod traileren for tilkobling. Alu-sportsfælge giver en ekstra dimension. Frontrude til den, der ønsker endnu mere lys og åbenhed i sin Mustang. Reservehjul. Der er beslag til placering i sadelskab. Gennemgående bom til kørsel uden skillevæg eller med skillevæggen skubbet til side. 1/3 2/3 bagbom til forskudt skillevæg. Front/følplade forhindrer føllet/hesten i at passere under den forreste bom. Transparent eller sort hoved/ hingsteskillevæg adskiller hestene helt fra hinanden. Den sorte version forhindrer også hestene i at se hinanden. Dobbelt bomsystem gør det muligt at justere bommens højde. Gummisparkeplade beskytter traileren mod hestehove. Sidepolstring og foderkrybbe.

12 et dansk kvalitetsprodukt MUSTANG-Trailers A/S Industrivej 15 DK-6510 Gram Tel Fax forhandler Ret til ændringer forbeholdes. Bemærk: visse modeller kan være afbilledet med ekstraudstyr. Mustang er et registreret varemærke. wiegaarden LBJ

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

PRISER HESTETRAILER Importør: Böckmann Danmark A/S, Christiansmindevej 26, 8660 Skanderborg. www.neergaard.eu

PRISER HESTETRAILER Importør: Böckmann Danmark A/S, Christiansmindevej 26, 8660 Skanderborg. www.neergaard.eu PRISER HESTETRAILER Importør: Böckmann Danmark A/S, Christiansmindevej 26, 8660 Skanderborg. www.neergaard.eu mar-15 UNO C- TIL 1 HEST Standardpris 36.400 45.500 Sænket undervogn (CFFplus) Langsgående

Læs mere

NETOP NU PRISER Importør: Böckmann Danmark A/S, Christiansmindevej 26, 8660 Skanderborg. www.neergaard.eu

NETOP NU PRISER Importør: Böckmann Danmark A/S, Christiansmindevej 26, 8660 Skanderborg. www.neergaard.eu NETOP NU PRISER Importør: Böckmann Danmark A/S, Christiansmindevej 26, 8660 Skanderborg. www.neergaard.eu jan-13 DUO CS Standardpris Ekskl. moms 37.300 Inkl. moms 46.625 Sænket affjedrings understel (CFFplus)

Læs mere

Brenderup hestetrailere

Brenderup hestetrailere Brenderup hestetrailere DANSK KVALITET GENNEM MERE END 50 ÅR! 05.2009 Se det store program af Brenderup trailere i flg. specialbrochurer: Bådtrailere Hestetrailere Åbne trailere Erhvervsvogne www.brenderup.com

Læs mere

www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1

www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 DK HestetrailerKatalog 2012 www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 Brenderup hestetrailere så kommer du og din hest sikkert frem Brenderup tager sikkerhed alvorligt. Vi har lavet flere analyser af, hvad der

Læs mere

Ifor Williams hestetrailere

Ifor Williams hestetrailere Ifor Williams hestetrailere Since 1958 - et klogt træk... Storbritanniens foretrukne valg I 1958 blev Ifor Williams Trailers Ltd. grundlagt i Cynwyd, Wales. Firmaet har siden leveret kvalitetstrailere

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

HestetrailerKatalog 2014. www.brenderup.dk. www.brenderup.dk 1

HestetrailerKatalog 2014. www.brenderup.dk. www.brenderup.dk 1 DK HestetrailerKatalog 2014 www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 Studiet klarlægger luftgennemstrømmen og viser, at ventilation skal komme ind via fronten af traileren. Udstødningsgassen ledes ned under

Læs mere

www.brenderup.dk 1 www.brenderup.dk

www.brenderup.dk 1 www.brenderup.dk DK DK HestetrailerKatalog 010 www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 Brenderup anbefales af eliteryttere - Jos Lansink, Andreas Helgstrand samt Dorthe og Hans Jørgen Hoeck foretrækker Brenderup Ekstra ventilation

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

danske kvalitetstrailere

danske kvalitetstrailere danske kvalitetstrailere DET KOMPLETTE PROGRAM Nr. 1 2010 Hobbytrailere fra side 4 Erhvervstrailere fra side 8 De Forenede Trailerfabrikker a/s Godthåbsvej 5 7100 Vejle Tlf. 75 72 04 00 variant.dk mail:

Læs mere

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA 052 47 05 48 PRÆSENTATION SÆTTEVOGN 18.500 KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0105*00

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA 052 47 05 48 PRÆSENTATION SÆTTEVOGN 18.500 KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0105*00 052 47 05 48 PRÆSENTATION SÆTTEVOGN 18.500 KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0105*00 PRÆSENTATION AF SÆTTEVOGN 18.500 kg - LEMEIRE S.A.18500 (CHASSIS MED LAVT GULV med skivebremser) e6*2007/46*0105*00

Læs mere

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER vogne FARMER 140BT Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. Vognens sider er 150 cm, hvor af de øverste 100 cm kan afmon teres, så at vognens sider kun er 50 cm. De aftagelige sider gør det

Læs mere

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere.

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere. Præsentation af verdens absolut bedst kørende campingvogn. At den også er elegant og design-præmieret, skader jo ikke helhedsindtrykket. Her er en kort gennemgang af vognen: Lav vindmodstand, et fantastisk

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2016

ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2016 ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2016 UBREMSET 3 BREMSET 4 TILBEHØR 6 Brenderup er repræsenteret i mange lande og standardudstyret for de viste modeller kan derfor afvige fra hinanden.

Læs mere

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA (0) PRÆSENTATION ANHÆNGER KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0104*00

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA (0) PRÆSENTATION ANHÆNGER KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0104*00 00 32 (0) 52 47 05 48 PRÆSENTATION ANHÆNGER 12.000 KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0104*00 PRÆSENTATION AF ANHÆNGER 12.000 kg - LEMEIRE R.A.12000 (CHASSIS MED LAVT GULV med skivebremser) e6*2007/46*0104*00

Læs mere

Ifor Williams Hestetrailere

Ifor Williams Hestetrailere Ifor Williams Hestetrailere Since 1958 - et klogt træk... Storbritanniens foretrukne valg I 1958 blev Ifor Williams Trailers Ltd. grundlagt i Cynwyd, Wales. Firmaet har siden leveret kvalitets-trailere

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 Indholdsfortegnelse Brugsanvisning...side 1 Brugervejledning side 2 Tilpasning..side 3 Din første tur...side 3 Justering af sadel styr kæde side 4 Vedligeholdelse og rengøring..side 4 Ekstra udstyr.side

Læs mere

Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne

Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne Letvogne lige til at spænde efter bilen Modulvognen, din garanti for kvalitet, sikkerhed og komfort Mere end 30 års erfaring Modulvognen

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

eller hvis det er børnecykler der parkeres. Der er indbygget tagrende i overdækningen.

eller hvis det er børnecykler der parkeres. Der er indbygget tagrende i overdækningen. FalcoGamma FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOGAMMA Designet på FalcoGamma er inspireret af det græske tegn gamma (γ). Stolperne i siderne bærer det flotte buede tag, som dækkes af en 4 mm tyk transparent

Læs mere

Saga Trailer KVALITET OG SERVICE I SÆRKLASSE

Saga Trailer KVALITET OG SERVICE I SÆRKLASSE Saga Trailer KVALITET OG SERVICE I SÆRKLASSE MAJ 011 Saga Trailer Saga Trailer har siden 1994 importeret, solgt og serviceret kvalitetstrailere til den professionelle bruger, både direkte fra egen forretning

Læs mere

TDX SP2 Ultra Low Maxx

TDX SP2 Ultra Low Maxx Invacare TDX SP2 En revolutionerende og unik el-kørestol. TDX SP2 er en kombination af en centerhjulsdrevet el-kørestole med den bedste stabilitet, sikkerhed og komfort, og nyt sædesystem. Ultra Low Maxx

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 -

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 - - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion side 3 Før du kører ud på din første tur side 4 Brugervejledning side 5 Justering af sadelhøjde side 7 Justering af kæde side 7 Justering af styrhøjde side 8 Justering

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

Auping AVS box. Den ventilerende boxmadras. Ingen seng ventilerer bedre

Auping AVS box. Den ventilerende boxmadras. Ingen seng ventilerer bedre Auping AVS box Den ventilerende boxmadras Ingen seng ventilerer bedre En ny norm for komfortabel og frisk søvn Auping er synonym for komfortabel og frisk søvn. Den nye Auping AVS box (AVS står for Aktiv

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

Ifor Williams Hestetrailere

Ifor Williams Hestetrailere Ifor Williams Hestetrailere Since 1958 - et klogt træk... Storbritanniens foretrukne valg I 1958 blev Ifor Williams Trailers Ltd. grundlagt i Cynwyd, Wales. Firmaet har siden leveret kvalitetstrailere

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS

KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS Nem, billig og komplet løsning Aldrig før har det været så hurtigt, nemt og billigt at udvide din fravænningsstald med 72 m 2

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet SILENTIA SKÆRMSYSTEM Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet EasyReturn Vi satte standarden i 1990. I dag har vi leveret 100.000

Læs mere

Danske kvalitetstrailere

Danske kvalitetstrailere 2017 variant.dk Danske kvalitetstrailere Bådtrailere Vandscooter trailer Kano/kajak trailere Ophalervogn Bådvogne VARIANT kvalitet på krogen DANSKE KVALITETSTRAILERE Kvalitetstrailere siden 1975 Mere end

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering L E D H E J S E P O R T T I L G A R A G E R _ Made by Hörmann 5^P 5^P 5^P { P Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen Flot design til nybyggeri og renovering Sikkerhed

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn!

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn! VEGA2017/2018 Danmarks billigste campingvogn! VeGA 295 En lille vogn og lav totalvægt med alt det nødvendige. Hævetaget skaber både luft og en større ståhøjde, så vognen opleves rummelig. Modellen leveres

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender duovognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

Bedre arbejdsergonomi

Bedre arbejdsergonomi Bure Gangbord Nye muligheder for patienten. Nye forudsætninger for dig, der hjælper til. Bure Gangbord Gangbordet har en central funktion i plejen, men har alligevel levet et liv i skyggen. Nu har GATE

Læs mere

Hafnia. Den ultra smalle rollator

Hafnia. Den ultra smalle rollator Hafnia Den ultra smalle rollator Smal Rollator HAFNIA - type 148 Smal Rollator, ideel til såvel inden- som udendørs brug. Som standard bliver den leveret med stor kurv i kraftigt materiale. Rollatoren

Læs mere

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad?

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? Den nye Averso Plus ser ud som en campingvogn, føles som en campingvogn, og alligevel er den helt anderledes end alle andre campingvogne. Det er ikke

Læs mere

El-køretøjer. Elton 410 4-hjulet elscooter (Salg)... 2. Elton 415 4-hjulet elscooter (Salg)... 2. Easy-GO Jupiter L4A (Salg)... 3

El-køretøjer. Elton 410 4-hjulet elscooter (Salg)... 2. Elton 415 4-hjulet elscooter (Salg)... 2. Easy-GO Jupiter L4A (Salg)... 3 El-køretøjer Elton 410 4-hjulet elscooter (Salg)... 2 Elton 415 4-hjulet elscooter (Salg)... 2 Easy-GO Jupiter L4A (Salg)... 3 Easy-GO Jupiter L3A (Salg)... 3 Easy-GO Jupiter M4A (Salg)... 4 Easy-GO Jupiter

Læs mere

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013 B-200 ODL (Taglameller) B-300 ODL (Foldeligt skydetag) B-400 ODL (Topscreen tag) B-100 ODL (B-127 Pergola) Først med integrerede OUTDOOR LIVING (ODL) WWW.BRUSTOR.COM DK PATENTANMELDT 2013 1 :: Vandtæt

Læs mere

Fremtidens luftfordelingssystem

Fremtidens luftfordelingssystem Fremtidens luftfordelingssystem NilAIR by NILAN NilAIR by NILAN Maksimal luftkvalitet på minimal plads og tid 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Om NilAIR... 03 Sådan fungerer NilAIR... 04 Det unikke NilAIR Klik-System...

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

bilindretning Dansk samle- og montagevejledning - 1 -

bilindretning Dansk samle- og montagevejledning - 1 - bilindretning Dansk samle- og montagevejledning Download English version on www.raaco.com Download nederlandse versie op www.raaco.com Ladda ned den svenska versionen på www.raaco.com Last ned norsk versjon

Læs mere

NYHED! Etac Prio. Ny innovativ komfortkørestol

NYHED! Etac Prio. Ny innovativ komfortkørestol 2014 NYHED! Etac Prio Ny innovativ komfortkørestol Etac Prio - komfort er vores topprioritet Komfort er dynamisk, -ligesom Prio. Ved at ændre sæde- og rygvinkel og justere de eleverbare benstøtter, kan

Læs mere

Kvaliteten af luft = livskvalitet!

Kvaliteten af luft = livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav til udluftning stiger markant og derfor er det energirigtig at

Læs mere

Lindab Doorline Ramper og sluser 1351.01

Lindab Doorline Ramper og sluser 1351.01 1351.01 Lindab Doorline Ramper og sluser Læsseramper Generelt Effektiv af- og pålæsning af gods på køretøjer, er et vigtigt parameter i moderne logistisk systemer. Ved anvendelse af Lindab læsseramper

Læs mere

ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2017

ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2017 ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2017 UBREMSET 3 BREMSET 4 TILBEHØR 6 Brenderup er repræsenteret i mange lande og standardudstyret for de viste modeller kan derfor afvige fra hinanden.

Læs mere

ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE

ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE til lastbiler, busser, entreprenørmaskiner, gaffeltrucks og landbrugsmaskiner ISRINGHAUSEN KONTORSTOL til professionelle brugere ISRI førerstol 6860/875 ISRI's flagskib. Optimal

Læs mere

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler!

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler! Pacific Den ultimative feriestemning Nyd en dag ved vandet uanset hvor du holder ferie. I den nye Pacific føles det nemlig som om man camperer direkte ved stranden. Og selvom bølgernes beroligende skvulpen

Læs mere

Koldtvandsrensere, kompaktklasse HD 5/12 CX Plus

Koldtvandsrensere, kompaktklasse HD 5/12 CX Plus Koldtvandsrensere, kompaktklasse HD 5/12 CX Plus Praktisk - hvor som helst. HD 5/12 CX Plus kan anvendes lodret og vandret, har gennemtænkt opbevaring af tilbehør og er let at transportere og opbevare.

Læs mere

Sådan rengøres skydebaner

Sådan rengøres skydebaner Sådan rengøres skydebaner De Danske Skytteforeninger Vingstedvej 27 7182 Bredsten 1 Fokus på rengøring i ny pjece De Danske Skytteforeninger udgiver med denne skrivelse en pjece om, hvordan man rengør

Læs mere

Om Danbox Klimapavilloner & containere

Om Danbox Klimapavilloner & containere Om Danbox Klimapavilloner & containere Det bedste alternativ Vi oplever ofte, at vore kunder kommer til os, fordi de ønsker et billigt og nemt alternativ til nybyggeri, når de ønsker at udvide produktionen.

Læs mere

BådtrailerKatalog 2014. www.brenderup.dk. www.brenderup.dk 1

BådtrailerKatalog 2014. www.brenderup.dk. www.brenderup.dk 1 DK BådtrailerKatalog 2014 www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 2 Brenderup bådtrailere. Vær uafhængig af en fast bådplads - og stik til søs lige der, hvor du har lyst! PREMIUM Bådtrailere 9 stærke facts

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

TrailerKatalog 2014. www.brenderup.dk. www.brenderup.dk 1

TrailerKatalog 2014. www.brenderup.dk. www.brenderup.dk 1 DK TrailerKatalog 2014 www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 2 Brenderups trailerprogram bygger på innovation og stolte traditioner... Om Brenderup 4-7 Hus og have trailere Serie 1000 Kraftige åbne trailere

Læs mere

Derhen hvor du skal. Fra sengen. Til en bedre stilling

Derhen hvor du skal. Fra sengen. Til en bedre stilling RollOn Dansk Stå på egne ben Ganske ligesom evnen til at bevæge sig varierer, er der også stor forskel på behovet for hjælpemidler. Liko har altid befundet sig tæt på brugerne, hvilket konstant giver gode

Læs mere

El-scooter katalog Jørn Iversen Rødekro ApS

El-scooter katalog Jørn Iversen Rødekro ApS Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Telefon +45 74 66 92 42 Telefax +45 74 66 92 94 iversen@ji.dk www.ji.dk El-scooter katalog Tilbehør En el-scooter fra Jørn Iversen Rødekro ApS

Læs mere

signa base www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

signa base www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri signa base DEN NYE DIMENSION INDEN FOR INSTALLATIONSKANALER ENKELT. OVERRASKENDE. ANDERLEDES. www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri ENKELT. OVERRASKENDE. ANDERLEDES. Enkel at montere SIGNA BASE

Læs mere

PLANSILOELEMENTER Agro og industri. rc-beton.dk

PLANSILOELEMENTER Agro og industri. rc-beton.dk PLANSILOELEMENTER Agro og industri rc-beton.dk RC PLANSILO ET KOMPLET SILOSYSTEM Med plansiloer fra RC Beton fås et komplet fremtidssikret silosystem til landbrug og industri. Her er der tænkt på alle

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Specielfremstillede hjælpemidler

Specielfremstillede hjælpemidler Specielfremstillede hjælpemidler - ALT kan lade sig gøre Side 2 Det sker ofte at man som terapeut står i en situation, hvor man bare har lyst til at give op. Man har prøvet alle de hjælpemidler man har

Læs mere

Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug.

Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug. Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug. Transporter producenter som Fiat, Ford, Iveco og Co. konstruerer deres chassis primært

Læs mere

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også Al information på Flere og flere vælger Seem Du stiller krav... Det gør vi også - Jeg er stolt af at kunne sige, at vi i 36 år har produceret staldinventar i tæt samarbejde med kunderne. Det gør, at vi

Læs mere

www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1

www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 DK BådtrailerKatalog 2012 www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 2 Brenderup bådtrailere. Vær uafhængig af en fast bådplads - og stik til søs lige der, hvor du har lyst! PREMIUM Bådtrailere 9 stærke facts

Læs mere

Danske fritidstrailere

Danske fritidstrailere variant.dk 2019 Danske fritidstrailere MADE IN DENMARK Hus- & havetrailere kvalitet på krogen Indhold DANSKE KVALITETSTRAILERE Den lette S-serie Side 4 Den lette S-serie med tip Side 6 Den rummelige XL-serie

Læs mere

Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt

Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt 60/65/75/85/100 B / M - 70 S Gulvvaskemaskiner Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt Fås i en version med en pladebørste med 60 cm arbejdsbredde,

Læs mere

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen X X Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen 2 3 Fuld kontrol - med foden Lad mulighederne stå åbne - hver

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

KOM UD OG MÆRK FORÅRET

KOM UD OG MÆRK FORÅRET KOM UD OG MÆRK FORÅRET Traditionelle kørestole er alt for dyre og stive til bumlede og mudrede stier og veje, men med en jogger, kan store som små børn med fysiske handicaps nyde udflugter til stranden,

Læs mere

kvalitet på krogen Fritidstrailere 2014 Vælg en ægte VARIANT og få www.variant.dk Hus- & havetrailere Hestetrailere Bådtrailere

kvalitet på krogen Fritidstrailere 2014 Vælg en ægte VARIANT og få www.variant.dk Hus- & havetrailere Hestetrailere Bådtrailere www.variant.dk Fritidstrailere 2014 Vælg en ægte VARIANT og få kvalitet på krogen Hus- & havetrailere Hestetrailere Bådtrailere t kom plee nt sorti m Danske kvalitetstrailere danske kvalitetstrailere Kvalitetstrailere

Læs mere

KLAR TIL DIN STORE ENTRE

KLAR TIL DIN STORE ENTRE Tilbehør STYLING I KLAR TIL DIN STORE ENTRE Gør et unikt indtryk! Det omfattende og elegante tilbehør til i40 lader intet tilbage at ønske, når det kommer til at personliggøre din bil og sikre, at den

Læs mere

Dørlukkere. bekvemt og sikkert

Dørlukkere. bekvemt og sikkert Dørlukkere bekvemt og sikkert R U K O D Ø R L U K K E R E Uovertrufne egenskaber og driftsikkerhed Ruko's program af dørlukkere bygger på mere end 80 års erfaring med produktion og produktudvikling af

Læs mere

NORWAY. Non-standard KATALOG 2016

NORWAY. Non-standard KATALOG 2016 NORWAY Non-standard KATALOG 2016 C8-30 C9-18 Robust skuffereol i lakeret stål med 30 skuffer af slagfast plast. Robust skuffereol i lakeret stål med 18 skuffer af slagfast plast. HxBxD: 375 x 306 x 150

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej!

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej! Flex Ultra solceller Ren og uafhængig strøm på din vej! X-Sol Danmark Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger. Vi har

Læs mere

Danske kvalitetstrailere

Danske kvalitetstrailere variant.dk 2017 Danske kvalitetstrailere Hus- & havetrailere VARIANT kvalitet på krogen DANSKE KVALITETSTRAILERE Kvalitetstrailere siden 1975 Mere end 40 års erfaring med udvikling og produktion kendetegner

Læs mere

NC Classic såenhed. NC Classic V1. NC Classic V2. 1 Parallelophæng. 2 Sikkerheds kobling. 3 Nedtryksfjeder. 4 Knoldefjerner.

NC Classic såenhed. NC Classic V1. NC Classic V2. 1 Parallelophæng. 2 Sikkerheds kobling. 3 Nedtryksfjeder. 4 Knoldefjerner. Specialist i præcisions Såmaskiner Frugten af s ekspertise, er NC multi pneumatic såmaskine med skær.den tilbydes i to versioner, NC Classic og NC Technic er begge afløser for NG og PNU såmaskinerne. NC

Læs mere

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år.

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. 1 3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. Vi er i dag den eneste danske producent af bruseafskærmninger, der fremstiller brusehjørner og døre som er specielt tilpasset forholdene

Læs mere

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde HI280 Småvarereol Fleksibilitet der passer til jeres behov 1 2 Altid en løsning til jeres specifikke behov Alle virksomheder har særlige behov og krav, når der skal indrettes lager til opbevaring og håndtering

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

til afslapning og eventyr

til afslapning og eventyr til afslapning og eventyr Brenderup Bådtrailere 2015 DK på vej mod fremtiden Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig og undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Kongelig: 125 år med innovation og passion for søvn Hollandsk topkvalitet og håndværk I 1888 fik Johannes Auping, som var smed i Deventer, til opgave

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse Design: Peter Opsvik: Koncept Skift stilling ved at placere Din krop bevæger sig i Din rygrad får perfekt Den åbne vinkel mellem dit skinneben på, foran eller

Læs mere

Ambolten 33 B DK 6000 Kolding Tlf.: 7555 9200

Ambolten 33 B DK 6000 Kolding Tlf.: 7555 9200 Kapelkølerum Ambolten 33 B DK 6000 Kolding Tlf.: 7555 9200 Rådgivning Rådgivning før under og efter købet Hjælp i hele projektfasen Levering overalt i Danmark Installation og igangsætning Instruktion af

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust

Læs mere