Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale d. 11. juni Retningslinier for udbud af digitalt tv mv.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv."

Transkript

1 11 juni 2007 Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale d. 11. juni Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. A: Overordnet fordeling af digitale tv-sendemuligheder Der er mellem partierne bag den mediepolitiske aftale for og partierne bag den telepolitiske principaftale af 8. september 1999 om sigtelinier for telepolitikken opnået enighed om, at der fra det tidspunkt, hvor udsendelse af analogt tv ophører i Danmark (ultimo oktober 2009), kan anvendes i alt 5 landsdækkende digitale tvsendemuligheder (MUX) til tv-formål. Heraf er den ene landsdækkende sendemulighed allerede i brug til udsendelse af public service-programmerne fra DR og TV 2/DANMARK. En sjette landsdækkende sendemulighed anvendes i perioden ultimo oktober 2009 til ultimo oktober 2010 efter videnskabsministerens nærmere beslutning til forsknings- og forsøgsformål, hvorefter den overgår til anvendelse til tv-formål, herunder broadcast af mobil-tv. Der vil på et senere tidspunkt i indeværende aftaleperiode blive taget initiativ til en fælles beslutning i de to aftalekredse om anvendelsen af to landsdækkende sendemuligheder, som vil være til rådighed i løbet af perioden B: Fordeling af sendemuligheder til tv-formål Det er væsentligt for en succesfuld overgang til jordbaseret digitalt tv (DTT) i Danmark, at der findes en passende balance mellem 1) hensynet til dansk public service-tv, der skal sikres de fornødne muligheder for at udvikle sine digitale tv-tilbud, 2) hensynet til de danske seere, der via DTT-platformen skal have adgang til et bredt og varieret tilbud af både public service-tv og andet tv samt 3) hensynet til den kommende kommercielle gatekeeper, der skal kunne drive sin virksomhed med størst mulige frihedsgrader og på et bæredygtigt økonomisk grundlag. Ovennævnte hensyn taler for, at der ved det kommende udbud af DTT-sendemuligheder for visse forhold fastsættes nogle uafvigelige krav til gatekeeper, men andre forhold vil indgå som skønhedsparametre ved valg af gatekeeper. Med udgangspunkt i ovenstående og i forlængelse af såvel medieaftalen som rapporten fra det i henhold til aftalen nedsatte embedsmandsudvalg er partierne bag medieaftalen enige om følgende: 1 Sendemuligheder til public service, særligt DR: Embedsmandsudvalget anbefaler, at det i medieaftalen omtalte forbehold for yderligere kapacitet til public service udmøntes ved, at der til ét af de MUX, der udbydes, knyttes et forbehold for afgivelse ultimo oktober 2012 af kapacitet til public service mod kompensation. Inden udgangen af 2011 tages stilling til spørgsmålet om effektuering af forbeholdet. Samtidig anbefaler udvalget, at ledig kapacitet i MUX 1 udnyttes ved, at J. Nr

2 Side 2 der i de tidsrum, hvor der ikke sendes tegnsprogstolkede nyheder fra DR og TV 2 sendes udsendelser fra de regionale TV 2-virksomheder og ikke-kommercielt lokal-tv. Aftalepartierne er enige om at følge udvalgets anbefaling for så vidt angår MUX 1, således at MUX 1 fortsat distribueres af I/S Digi-tv (DR og TV 2/DANMARK) og benyttes til udsendelse følgende kanaler: o DR 1 o DR 2 o TV 2 o Tegnsprogstolkede nyheder fra DR og TV 2 i tidsrummet 17-20, udsendelser fra de regionale TV 2-virksomheder i tidsrummet og ikke-kommercielt lokaltv i tidsrummet herudover. Eventuel overskydende kapacitet i MUX 1 (når Digi-tv i forventet 2012 overgår til udsendelse af MUX 1 i MPEG 4 i stedet for som nu i MPEG 2) kan disponeres af DR i henhold til nærmere beslutning i ordførerkredsen. Såvel de regionale TV 2-virksomheder som de ikke-kommercielle lokal-tv-stationer betaler deres forholdsmæssige andel af I/S Digi-tv s årlige udgifter til etablering og drift af sendenettet til MUX 1. Radio- og tv-nævnet tager stilling til hvilke ikke-kommercielle lokal-tv-stationer, der skal kunne sende via Digi-tv (MUX 1). Aftalepartierne er enige om, at I/S Digi-tv herudover får rådighed over yderligere et MUX (MUX 2), der forudsættes benyttet til ukrypteret udsendelse af: o DR s nye børne-/historiekanal o En parlaments-tv-kanal o Yderligere DR-kanaler, alternativt udsendelse af DR-indhold i HDTV-kvalitet mv. Hvilke yderligere DR-kanaler og/eller tekniske forbedringer, der bliver tale om, besluttes i ordførerkredsen. Folketinget, som således får stillet kapacitet til rådighed for udsendelse af en parlaments-tv-kanal, betaler en forholdsmæssig andel af I/S Digi-tv s årlige udgifter til etablering og drift af sendenettet til MUX 2, mens DR betaler resten. Udsendelsen fra MUX 2 forudsættes at ske ved anvendelse af komprimeringsstandarden MPEG 4. Dækningskravet for MUX 2 skal fastsættes svarende til dækningskravet for MUX 1 og opgjort med samme beregningsmetode som for MUX Sendemuligheder til gatekeeper Aftalepartierne er enige om, at der til gatekeeper udbydes 4 MUX, hvoraf de 3 vil kunne ibrugtages fra det tidspunkt, hvor udsendelse af analogt tv ophører i Danmark (ultimo oktober 2009), mens det sidste vil være til rådighed for gatekeeper ultimo oktober 2010.

3 Side 3 Der vil ikke til nogen af de MUX, der udbydes til gatekeeper, være knyttet forbehold for senere afgivelse af kapacitet til public service. C: Retningslinier for udbud af sendemuligheder til gatekeeper 1. Programmæssige krav til gatekeeper Aftalepartierne er enige om, at gatekeeper alene skal stilles over for et krav om at udsende en kanal med lokale/regionale nyhedsudsendelser, hvis en sådan eksisterer på udbudstidspunktet, samt mindst én nabolands-kanal, der kan variere fra landsdel til landsdel. Aftalepartierne er ligeledes enige om, at maksimalt 25% af gatekeepers samlede kapacitet kan anvendes til high-pay-kanaler, og at disse kanaler ikke må indgå i pakker. Aftalepartierne er endvidere enige om, at byders planer/hensigtserklæringer for programudbuddet og den hertil knyttede forretningsmodel indgår som skønhedskriterium ved valg af gatekeeper. Dette omfatter bl.a. antal kanaler, antal pakker og mulighed for individuelt valg af programmer. Aftalepartierne finder, at der om muligt bør fastlægges et minimumskrav til billedkvalitet i stedet for at lade billedkvalitet indgå som skønhedskriterie. Eventuelle planer om anvendelse af 1 MUX til mobil-tv kan indgå i gatekeepers tilbud, men vil ikke være et skønhedskriterie. Tilbud om mobil- tv skal i givet fald basere sig på, at gatekeeper skal stille minimum 15 pct. af kapaciteten i det MUX, der benyttes til mobil-tv, til rådighed for udsendelse af indhold fra DR, og minimum 35 pct. af kapaciteten til rådighed for andre operatører på wholesale-basis. Ændringer i programudbuddet efter udstedelsen af tilladelsen forudsættes forhåndsgodkendt af Radio- og tv-nævnet. 2. Krav vedrørende dækning, standarder og andre tekniske spørgsmål Embedsmandsudvalget anbefaler for så vidt angår dækning, standarder og andre tekniske spørgsmål, at der ved udbuddet stilles følgende krav til gatekeeper: o Sendenettet skal opbygges, så der for alle gatekeepers MUX vil være tale om en dækning, svarende til dækningskravet for MUX 1 og opgjort med samme beregningsmetode som for MUX 1. o Gatekeeper skal benytte åbne standarder for såvel programmeringsgrænsefladen for applikationer (API) som for kryptering/adgangsstyring. o Gatekeeper skal samarbejde med DR og TV 2/DANMARK (I/S Digi-TV) om etablering af en fælles elektronisk programguide (EPG) samt markedsføring og kundebetjening, f.eks. i form af etablering af et fælles kundecenter. o Gatekeeper skal samarbejde med relevante parter om samordning af informationsindsatsen i forbindelse med udbygningen af DTT og analogt stop i 2009.

4 Side 4 Embedsmandsudvalget anbefaler endvidere, at tidshorisonten for opnåelse af fuld dækning for gatekeepers MUX gøres til en skønhedsparameter. Aftalepartierne er enige om, at følge udvalgets ovennævnte anbefalinger, som alle har til formål at tilgodese seerne. Dog bør der ikke stilles krav til dækningen for et eventuelt sendenet til mobil-tv. Aftalepartierne er endvidere enige om, at den ovennævnte informationsindsats skal søge at sikre borgerne imod fejlkøb af modtageudstyr ved bl.a. at informere om hvilke krav til modtageudstyret, der følger af den løbende udvikling i komprimeringsstandarder mv. 3. Krav vedrørende kompetencer Embedsmandsudvalget anbefaler, at byder skal kunne fremlægge og dokumentere, hvordan man selv eller gennem alliance/aftale med andre er i besiddelse af følgende kompetencer: o Økonomisk og finansiel styrke til at løfte opgaven o Kendskab til drift af betalings-tv o Kendskab til drift eller håndtering af større kundecentre o Teknisk kompetence. Aftalepartierne er enige om, at følge udvalgets ovennævnte anbefaling. Forholdene bør indgå både ved en grundlæggende egnethedsvurdering og som skønhedsparametre ved valg af gatekeeper, jf. afsnit Øvrige forhold Aftalepartierne er enige om, at følge udvalgets anbefalinger for så vidt angår følgende forhold: o Længden af tilladelsesperioden fastsættes til 12 år fra dato for udstedelse af tilladelse. Herved sikres gatekeeper en rimelig tid at at forrente sin investering. o Der stilles i forbindelse med udbuddet krav om, at gatekeeper skal indgå aftale om betaling af bod for overtrædelse af tilladelsesvilkår samt bestemmelser i lov og bekendtgørelser. Denne sanktionsmulighed supplerer muligheden for at inddrage tilladelsen midlertidigt eller endeligt. Aftalepartierne er endvidere enige om, at gatekeeper som forudsat i medieaftale selv etablerer og finansierer sit sendenet, idet dette forudsættes opbygget i tilknytning til de eksisterende UHF-sendemaster, som ejes af DR og/eller TV 2/DANMARK. Spørgsmålet om det fremtidige ejerskab til de af DR og TV 2/DANMARK ejede sendenet skal forhandles nærmere i ordførerkredsen, når der er valgt en gatekeeper. 5. Vægtning af forhold, der indgår som skønhedsparametre Embedsmandsudvalget har ikke nærmere redegjort for hvilken vægt, der skal gælde for de enkelte forhold, der skal indgå som skønhedsparametre ved Radio- og tv-nævnets

5 Side 5 valg af gatekeeper. Dog er det lagt til grund, at byders redegørelse for, hvordan man vil sikre opfyldelsen af konkurrencemæssige hensyn, tillægges betydelig vægt. Aftalepartierne er enige om, at det ved Radio- og tv-nævnets vurdering af bydere indledningsvis i lighed med en prækvalifikation - bør sikres, dels at byderne på tilfredsstillende vis har redegjort for, at de (selv eller evt. ved aftaler med andre) besidder den fornødne finansielle styrke samt tekniske og forretningsmæssige kompetence til at kunne varetage opgaven som gatekeeper, dels at byderne har givet en tilfredsstillende redegørelse for deres efterlevelse af stillede minimumskrav (grundlæggende egnethedsvurdering). Ved den efterfølgende vurdering af egnede bydere, skal der lægges vægt på følgende forhold: konkurrencemæssige forhold, herunder for så vidt ejerskabskonstruktion, jf. nedenfor (da det er væsentligt, at DTT-platformen bliver en selvstændig distributionsplatform, der virker i konkurrence med de øvrige tv-distributionsplatforme til fordel for seerne). Dette forhold vægter 50 pct. i den samlede vurdering. byders planer for programudbuddet (da det er væsentligt, at de danske husstande får adgang til et bredt og varieret programudbud, og så hurtigt som muligt). Dette forhold vægter 25 pct. i den samlede vurdering. byders forudsætninger for og kompetence til at gennemføre sine planer, herunder planernes forretningsmæssige realisme (da det er afgørende for en succesfuld etablering af DTT-platformen, at forudsætninger og kompetencer er til stede, og at forretningsplanen er så robust som muligt). Dette forhold vægter 25 pct. i den samlede vurdering. For så vidt angår byders planer for programudbuddet skal nævnets bedømmelse af bydere ske på basis af en samlet vurdering af de af byder givne planer for: antallet af kanaler og mangfoldigheden i den tilbudte programflade, herunder at der tilbydes både underholdningsprogrammer, nyhedsprogrammer, musikprogrammer, populærvidenskabelige programmer og sportprogrammer. pakettering af kanaler, herunder mulighed for individuelt valg af kanaler udvikling og udsendelse af nye digitale tjenester udbygning af sendenettet til fuld dækning for så vidt angår traditionelt tv. For så vidt angår byders forudsætninger for og kompetence til at gennemføre sine planer, bør vurderingen tage udgangspunkt i de ovenfor nævnte redegørelser for byders kompetencer samt den forretningsplan dækkende tilladelsesperioden, som forudsættes fremsendt som en del af buddet. Aftalepartierne er for så vidt angår de konkurrencemæssige forhold enige om, at bud fra en nuværende aktør distributør eller indholdsleverandør på det danske mediemarked alene samt bud fra et konsortium indeholdende en aktør, som har en betydelig tilstedeværelse på det danske mediemarked, som anbefalet af udvalget skal vurderes ud fra deres beskrivelse af, hvordan risikoen for konkurrencebegrænsninger kan elimine-

6 Side 6 res. Bud fra andre aktører på det danske mediemarked skal vurderes ud fra deres forslag til at forebygge konkurrenceforvridning. Med mindre der ses at være fremlagt overbevisende modeller for, hvordan risikoen for konkurrencebegrænsning kan elimineres, jf. ovenfor, skal bud fra bydere uden tilknytning til det danske mediemarked eller bud fra et konsortium uden aktører med betydelig tilstedeværelse på det danske mediemarked alt andet lige foretrækkes. Den nævnte konkrete vurdering skal - jf. udvalgets anbefaling ske på grundlag af en udtalelse fra Konkurrencestyrelsen om de indkomne bud. De af byder afgivne oplysninger vil kunne gøres til vilkår for nævnets udstedelse af tilladelse. Det gælder særligt byders planer for programudbuddet og ejerskabskonstruktion. Ændringer i programudbuddet efter udstedelsen af tilladelsen skal således forhåndsgodkendes af Radio- og tv-nævnet. Ændringer i ejerskabskonstruktion skal tilsvarende forhåndsgodkendes af nævnet efter indhentet udtalelse fra Konkurrencestyrelsen. Aftalepartierne er ligeledes enige om, at DR ikke får adgang til at byde hverken alene eller som deltager i et konsortium, jf. udvalgets anbefaling. Den nærmere udmøntning af ovenstående principper, herunder fastlæggelsen af udbudsform, vil ske i udbudsbekendtgørelsen efter nærmere drøftelse med Konkurrencestyrelsen. 6. Videre proces Kulturministeriet udsender på baggrund af ovenstående et udkast til bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af digitale tv-sendemuligheder i høring. Som bilag til bekendtgørelsen vedlægges om muligt en af IT- og Telestyrelsen udarbejdet assignment plan (dvs oversigt over hvilke frekvenser, der indgår i de forskellige MUX) baseret på de eksisterende UHF-sendemaster. Såfremt høringen måtte give grundlag herfor, kan ovennævnte retningslinier tages op til fornyet drøftelse i ordførerkredsen og justeres, såfremt der er enighed herom. D: Andet Aftalepartierne er enige om, at L-båndet ikke som aftalt i Medieaftale udbydes til lokalradioformål, men i stedet anvendes til mobil-tv og lignende formål, der er forenelige med DAB og i overensstemmelse med internationale frekvensaftaler. Aftalepartierne er enige om, at muligheden for at etablere en internetportal for ikkekommercielle lokalradiostationer skal undersøges nærmere.

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale sendemuligheder

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale sendemuligheder 29. juni 2007 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale sendemuligheder I medfør af 3, stk. 3, og 4, stk. 3, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

TILLADELSE TIL BOXER TV A/S. København den 4. april 2008

TILLADELSE TIL BOXER TV A/S. København den 4. april 2008 RADIO- OG TV-NÆVNET TILLADELSE TIL BOXER TV A/S København den 4. april 2008 Tilladelse til Boxer TV A/S til distribution af lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder

Læs mere

Senest mandag den 12. februar kl. 12.00 på e-mail julhaa@mediesekretariatet.dk

Senest mandag den 12. februar kl. 12.00 på e-mail julhaa@mediesekretariatet.dk EMBEDSMANDSUDVALGET FOR DIGITALT TV København den 6. februar 2007 Høring af sekretariatsudkast til rapport fra Embedsmandsudvalget vedrørende udbud af digitalt tv Mediesekretariatets første udkast til

Læs mere

NOTAT. Digitalt tv - oplæg til drøftelse med branchen. Den 25. oktober 2006

NOTAT. Digitalt tv - oplæg til drøftelse med branchen. Den 25. oktober 2006 MEDIESSEKRETARIATET NOTAT Den 25. oktober 2006 Digitalt tv - oplæg til drøftelse med branchen Digitalt tv - oplæg til drøftelse med branchen...1 1. Forudsætninger for DTT i Danmark...1 Antal sendemuligheder

Læs mere

BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14

BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14 BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14 Udvalget har bedt Rambøll regne på de forretningsmæssige muligheder for en DTTgatekeeper ved varierende antal MUX til rådighed. Som nævnt vil

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tvsendemuligheder

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tvsendemuligheder BEK nr 1287 af 08/11/2007 (Gældende) Udskriftsdato: 28. maj 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2004-18229-119 Senere ændringer til forskriften BEK nr 1325 af 30/11/2007

Læs mere

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet I/S DIGI-TV Radio- og tv-nævnet 1. oktober 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Forlængelse af tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og

Læs mere

1. Radio- og tv-nævnet udbyder ved skønhedskonkurrence til en gatekeeper minimum fire jordbaserede digitale tvsendemuligheder

1. Radio- og tv-nævnet udbyder ved skønhedskonkurrence til en gatekeeper minimum fire jordbaserede digitale tvsendemuligheder 2007-Bekendtgørelse Model A: Gatekeeper får alle sendemuligheder Model B: DigiTV beholder én sendemulighed Bemærkninger Kapitel 1. Udbudsgenstand Kapitel 1. Udbudsgenstand 1. Radio- og tv-nævnet udbyder

Læs mere

Herudover råder Danmark over én landsdækkende VHF-sendemulighed, der p.t. ikke benyttes.

Herudover råder Danmark over én landsdækkende VHF-sendemulighed, der p.t. ikke benyttes. Notat 19. maj 2017 Baggrundsnotat til høringsbrev høring over to modeller for udbud Baggrund Udsendelse af antenne-tv i Danmark sker frem til 2020 i kraft af rådigheden over 6 landsdækkende digitale UHF-sendemuligheder

Læs mere

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 10. januar 2006 Tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og billedprogrammer ved

Læs mere

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund 6. juni 2018 Radio- og tv-nævnet Boxer TV A/S Langebrogade 1, 1. 1411 København K Att.: Adm. direktør Ulf Lund H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 rtv@slks.dk www.slks.dk Tilladelse

Læs mere

Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv.

Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv. NOTAT 9. juni 2009 Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv. Indledning Det fremgår af tillægsaftalen af 9. januar 2009 om omstruktureringsplan for TV 2/DANMARK og

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Radio- og tv-nævnet 1. juli 2016 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 lvl@slks.dk www.slks.dk Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Sendemulighederne

Læs mere

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag NOTAT 11. april 2011 Kommenteret høringsnotat om udkast til revideret bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Styrelsen for Bibliotek og Medier sendte den 14. februar 2011

Læs mere

København den 27. marts 2008. Radio- og tv-nævnets evaluering af ansøgninger om jordbaserede digitale tv-sendemuligheder

København den 27. marts 2008. Radio- og tv-nævnets evaluering af ansøgninger om jordbaserede digitale tv-sendemuligheder København den 27. marts 2008 Radio- og tv-nævnets evaluering af ansøgninger om jordbaserede digitale tv-sendemuligheder Grundlag I henhold til 18, stk. 1 i bekendtgørelse nr. 1287 af 8. november 2007 om

Læs mere

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal Notat Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal 18. maj 2017 Den gældende programtilladelse til at anvende den sjette jordbaserede FMradiokanal (FM6) udløber den

Læs mere

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S RADIO- OG TV-NÆVNET Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S Bodssystem for tilsidesættelse af vilkår for tilladelse til at distribuere lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede digitale

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S anmodning om ibrugtagning af MUX 6

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S anmodning om ibrugtagning af MUX 6 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K 27. august 2013 Søren F. Jensen Juridisk konsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 27 Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Boxer

Læs mere

Nabolands-tv i dansk digitalt tv

Nabolands-tv i dansk digitalt tv Nabolands-tv i dansk digitalt tv Eri k No r d a h l Sv e n d s e n Mediesekretariatet, Styrelsen för Bibliotek og Medier DTT i Danmark Distributionen af tv digitaliseres på alle platforme. På satellit

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks København K. Boxer TV A/S' henvendelse om ændring af krav om programpakker

Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks København K. Boxer TV A/S' henvendelse om ændring af krav om programpakker Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet 21. december 2015 Søren F. Jensen Juridisk specialkonsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 33 27 Boxer TV

Læs mere

8. marts Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund

8. marts Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund 8. marts 2016 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1014 København K Att.: adm. direktør Ulf Lund Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon +45 3395 4200 slke@slke.dk

Læs mere

29. august 2014. Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1004 København K. Att: adm. Direktør Steen Ulf Jensen

29. august 2014. Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1004 København K. Att: adm. Direktør Steen Ulf Jensen 29. august 2014 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3334 Att: adm. Direktør

Læs mere

Udbud af digitalt tv rapport fra embedsmandsudvalget under Kulturministeriet

Udbud af digitalt tv rapport fra embedsmandsudvalget under Kulturministeriet Udbud af digitalt tv rapport fra embedsmandsudvalget under Kulturministeriet Kolofon Udgivet af: Kulturministeriet, april 2007 Forside: e-types A/S Udbud af digitalt tv er udarbejdet af et embedsmandsudvalg

Læs mere

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv)

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) 1. I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

NOTAT. Kommenteret høringsnotat om MUX 8

NOTAT. Kommenteret høringsnotat om MUX 8 NOTAT Medier 28. maj 2014 Kommenteret høringsnotat om MUX 8 Det følger af medieaftalen for 2012-2014, at det ottende digitale tvsendenet skal udbydes til en kommerciel distributør til mere digitalt tv,

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Radio- og tv-nævnet 25. marts 2014 Sagsnr. 2013-019487 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

BILAG 4. Kulturministeriet Radio- og tv-kontoret Nybrogade 2 1203 København K. DRs ønsker til digital sendekapacitet mv.

BILAG 4. Kulturministeriet Radio- og tv-kontoret Nybrogade 2 1203 København K. DRs ønsker til digital sendekapacitet mv. Kulturministeriet Radio- og tv-kontoret Nybrogade 2 1203 København K BILAG 4 Direktionssekretariatet DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København K T +45 3520 3040 www.dr.dk Peter Kyhl D +45 3520 8013 F

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder

Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder Kulturministeriet har udstedt bekendtgørelse nr. 1287 af 8. november 2007 om Radio- og tvnævnets udbud af jordbaserede

Læs mere

Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser

Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser [Dem med blåt angår DR s public service-kontrakter, dem med rødt TV 2/Danmarks public service-kontrakt og -tilladelser,

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed [tilladelseshaveren] tilladelse

Læs mere

Regeringens Medieaftaleoplæg for

Regeringens Medieaftaleoplæg for Regeringens Medieaftaleoplæg for 2007-2010 Temaer Udbygning af digitalt tv Udbygning af digital radio Etablering af en Public Service Fond Privatisering af TV 2 DR Medielicens KODA/Gramex Digitalt tv er

Læs mere

Bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder

Bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder BEK nr 1183 af 31/10/2017 Udskriftsdato: 27. februar 2019 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 16/03200 Senere ændringer til forskriften BEK nr 1441 af 08/12/2017 Bekendtgørelse

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S' henvendelse om kanaludskiftninger

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S' henvendelse om kanaludskiftninger Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Radio- og tv-nævnet 25. marts 2014 Sagsnr.: 2014-002802 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal

Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal Kulturministeren har udstedt bekendtgørelse nr. 5 af 5. januar 2011 om udbud af den fjerde FM-kanal (bekendtgørelsen). I henhold til 1 i bekendtgørelsen

Læs mere

Ved høringsfristens udløb havde 24 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag

Ved høringsfristens udløb havde 24 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag NOTAT 8. december 2011 Kommenteret høringsnotat om udkast til revideret bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Styrelsen for Bibliotek og Medier sendte den 27. oktober 2011

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3 Radio- og tv-nævnet 11. maj 2015 Sagsnr. 2014-021630 Lill-Jana Vandmose Larsen Juridisk specialkonsulent lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser

Læs mere

"Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13"

Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13 Kulturudvalget L 38 - Svar på Spørgsmål 20 Offentligt Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeren Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf : 33 92 33 70 Fax : 33

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Bilag 1.1: Forretningsplan Template

Bilag 1.1: Forretningsplan Template Bilag 1.1: Forretningsplan Template Generel Vejledning Alle økonomiske tal skal dokumenteres i DKK 2007-kroner Hvor der skal angives årlige tal for investeringer, driftsomkostninger dækning eller andet

Læs mere

Bilag 74 Skema over fortrolighed i forretningsplanen. Konkurrenceforhold: pkt. 12.1

Bilag 74 Skema over fortrolighed i forretningsplanen. Konkurrenceforhold: pkt. 12.1 Bilag 74 Skema over fortrolighed i forretningsplanen Konkurrenceforhold: pkt. 12.1 Forretningsplan Template Fortroligt=Rødt 1. Generel virksomhedsbeskrivelse 1.1 Mission 1.2 Formål / mål 1.3 Markedsdefinition

Læs mere

Mediepolitisk aftale for 2007-2010

Mediepolitisk aftale for 2007-2010 1 6. JUNI 2006 Mediepolitisk aftale for 2007-2010 Der er enighed mellem regeringen (Venstre og Det Konservative Folkeparti) og Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Det Radikale Venstre og Socialistisk

Læs mere

Kulturministeriet sendte den 19. maj 2017 udkast til bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) i høring.

Kulturministeriet sendte den 19. maj 2017 udkast til bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) i høring. Notat Høringsnotat for bekendtgørelse af udbud af DTT-sendemuligheder 8. november 2017 Kulturministeriet sendte den 19. maj 2017 udkast til bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder

Læs mere

Ansøgningsrunde: Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) - Danske ansøgere, signering med NemID

Ansøgningsrunde: Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) - Danske ansøgere, signering med NemID Ansøgningsrunde: Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) - Danske ansøgere, signering med NemID Bemærk: Danske ansøgere skal anvende gyldig NemID i forbindelse med

Læs mere

Spørgsmål og svar Radio- og tv-nævnets udbud af DAB-blok 1

Spørgsmål og svar Radio- og tv-nævnets udbud af DAB-blok 1 Spørgsmål og svar Radio- og tv-nævnets udbud af DAB-blok 1 1) Spørgsmål: I bilag 2 i udbudsmaterialet er bl.a. vist parametre for definition af dækning i forskellige områder. Er det korrekt at antage,

Læs mere

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 Resumé Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 I henhold til 1, jf. 10, i bekendtgørelse nr. 414 af 9. maj 2016, udbyder Radio- og tv-nævnet tilladelser til programvirksomhed i 12 af

Læs mere

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier.

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier. 9. september 2014 Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K Radio- og tv-nævnet Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. xjfi@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: Administrerende

Læs mere

KULTURMINISTERIET NYBROGADE 2 POSTBOKS 2140 1015 KBH. K WWW.KUM.DK. Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 157 Offentligt

KULTURMINISTERIET NYBROGADE 2 POSTBOKS 2140 1015 KBH. K WWW.KUM.DK. Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 157 Offentligt KULTURMINISTERIET NYBROGADE 2 POSTBOKS 24 5 KBH. K WWW.KUM.DK Medieudspil_omslag3.indd Medieudspil_omslag3.indd Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 57 Offentligt MEDIER TIL TIDEN FLERE MULIGHEDER, MERE

Læs mere

NOTAT. Medieaftale for 2012-2014

NOTAT. Medieaftale for 2012-2014 NOTAT 9. oktober 2012 Medieaftale for 2012-2014 Der er enighed mellem regeringen (Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti og Det Radikale Venstre) og Venstre, Danske Folkeparti, Enhedslisten og Det

Læs mere

Hvorfor digital radio?

Hvorfor digital radio? Kulturudvalget 2015-16 KUU Alm.del Bilag 4 Offentligt Hvorfor digital radio? Foretræde for Kulturudvalget den 7. oktober 2015 v/ Laila Kelp Rasmussen BFE er brancheorganisation for leverandører af forbrugerelektronik

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tvsendemuligheder

Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tvsendemuligheder 20. december 2017 Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tvsendemuligheder Kulturministeriet har udstedt bekendtgørelse nr.

Læs mere

NOTAT. Baggrund. I det politiske beslutningspapir fra juni 2007 står der følgende: Kulturministeriet Nybrogade 2 1202 København K. Att.

NOTAT. Baggrund. I det politiske beslutningspapir fra juni 2007 står der følgende: Kulturministeriet Nybrogade 2 1202 København K. Att. Kulturministeriet Nybrogade 2 1202 København K I/S DIGI-TV Banestrøget 21 DK-2630 Taastrup Att. Lene Gelting Erik H. Kjeldsen D +45 3520 3194 F +45 3520 4380 E ekd@dr.dk 9. maj 2008 NOTAT Gennemgang af

Læs mere

Boxer TV A/S (herefter benævnt Boxer) har med mail af 29. april 2016 indsendt Boxer s redegørelse for 2015 med bilag. Af redegørelsen fremgår:

Boxer TV A/S (herefter benævnt Boxer) har med mail af 29. april 2016 indsendt Boxer s redegørelse for 2015 med bilag. Af redegørelsen fremgår: Den 1. september 2016 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1014 København K Att.: adm. direktør Ulf Lund Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon +45 3395 4200 slke@slke.dk

Læs mere

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S M I N I S T E R I E T BILAG 5 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S Bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public service-programvirksomhed I 38 a, stk.

Læs mere

til IT- og Telestyrelsen med oplysninger om de ønskede senderes konkrete position og andre tekniske karakteristika.

til IT- og Telestyrelsen med oplysninger om de ønskede senderes konkrete position og andre tekniske karakteristika. FM6 A/S Pilestræde 34 1147 København K Radio- og tv-nævnet 9. juli 2010 Sagsnr: 2010-016012 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Tilladelse

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010

Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 J. nr. 2004-18141 Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 Indledning Danske public service-medier udfylder en vigtig rolle som skaber

Læs mere

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg.

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg. Tilladelsesnummer 1055-001 30. juni 2017 Radio Vest's venner Holmegade 19 6990 Ulfborg Radio- og TV-nævnet rvkontor@mail.dk Programtilladelse til udøvelse af ikkekommerciel lokalradiovirksomhed ved hjælp

Læs mere

Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1

Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1 Styrelsen for Bibliotek og Medier Mediesekretariatet H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V 17. september 2008 Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1 Hermed fremsendes høringssvar fra

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s

Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s RADIO- OG TV-NÆVNET Tilladelse til programvirksomhed på sendemulighed Y med en kapacitet på 128 kbit/s (kaldet DAB

Læs mere

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S BILAG 3 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S Bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public service-programvirksomhed I 38 a, stk. 2, i lov om radio- og

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 BEK nr 600 af 04/05/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 5. oktober 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2014-015748 Senere ændringer til forskriften BEK nr 720 af 27/05/2015

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM Radio- og tv-nævnet 4. januar 2017 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM

Læs mere

Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Svar på Spørgsmål 132 Offentligt

Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Svar på Spørgsmål 132 Offentligt Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Svar på Spørgsmål 132 Offentligt Kulturministeren Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf : 33 92

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder

Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder Bilag 1: Ansøgning 1 Bilag 1: Ansøgning Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder Oplysninger i ansøgningen bedes følge rækkefølgen som nedenfor angivet. Det bedes

Læs mere

Tilsynssag vedr. Boxers forpligtelser om high-pay kanaler

Tilsynssag vedr. Boxers forpligtelser om high-pay kanaler Den 15. maj 2017 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1014 København K Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 Att.:

Læs mere

Undersøgelse af frekvensbehov til antenne-tv og mulighederne for at frigøre 700 MHz-frekvensbåndet til mobilt bredbånd efter 2020

Undersøgelse af frekvensbehov til antenne-tv og mulighederne for at frigøre 700 MHz-frekvensbåndet til mobilt bredbånd efter 2020 Undersøgelse af frekvensbehov til antenne-tv og mulighederne for at frigøre 700 MHz-frekvensbåndet til mobilt bredbånd efter 2020 Undersøgelsen er udarbejdet af Erhvervsstyrelsen i samarbejde med Kulturministeriet

Læs mere

Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed

Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed M I N I S T E R I E T 17. december 2003 Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1 Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed,

Læs mere

Boxer TV A/S redegørelse og årsregnskab 2013

Boxer TV A/S redegørelse og årsregnskab 2013 Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet 31. oktober 2014 Søren F. Jensen Juridisk specialkonsulent sfj@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 33 27 Boxer TV A/S

Læs mere

Kapitel 1 Anvendelsesområde

Kapitel 1 Anvendelsesområde Notat Udkast til bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt on-demand audiovisuel programvirksomhed 10. marts 2016 I medfør af 46, 47, stk. 4 og 5, og 48 i lov nr. xx af xx om

Læs mere

Digitalovergangen den 31. oktober 2009

Digitalovergangen den 31. oktober 2009 Digitalovergangen den 31. oktober 2009 DIGI-TV, den 11. februar 2009 (Rev. 16. marts 2009) Slukningen af det analoge antenne tvsendenet og åbningen af den digitale antenneplatform (DTT eller DVB-T) sker

Læs mere

Digitalovergangen den 31. oktober 2009

Digitalovergangen den 31. oktober 2009 Digitalovergangen den 31. oktober 2009 DIGI-TV, den 11. februar 2009 Slukningen af det analoge antenne tvsendenet og åbningen af den digitale antenneplatform (DTT eller DVB-T) sker på samme tid. Her kan

Læs mere

Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet

Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet Kommenteret høringsoversigt 20. december 2011 Sagsnr. 11-117223 /anjp Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet Den danske telemyndighed iværksatte den 28. oktober

Læs mere

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Notat Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 3. oktober 2014 Kulturstyrelsen sendte den 30. juni 2014 et

Læs mere

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal RADIO- OG TV-NÆVNET Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal (Landskanalen) 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed TV 2 Radio A/S tilladelse til at udøve programvirksomhed på

Læs mere

1. 6 affattes således:

1. 6 affattes således: Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 90 Offentligt Bilag 1 Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

Høring over analyse af alternative anvendelser af det digitale frekvensspektrum i Danmark.

Høring over analyse af alternative anvendelser af det digitale frekvensspektrum i Danmark. IT- og Telestyrelsen Holsteinsgade 63 2100 København Ø Att: Thomas Woldiderich digitalt-tv@itst.dk København, d. 23. oktober 2006 J.nr. cc/nkp/672 Høring over analyse af alternative anvendelser af det

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010

Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 J. nr. 2004-18423 Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 Indledning Danske public service-medier udfylder en vigtig rolle som

Læs mere

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr.

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr. (herefter tilladelseshaver) Radio- og tv-nævnet 1. juli 2015 Sagsnr: 2014-022763 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33

Læs mere

Fokus på kvalitet og mangfoldighed

Fokus på kvalitet og mangfoldighed 26. maj 2010 Fokus på kvalitet og mangfoldighed Mediepolitisk aftale for 2011-2014 1. FOKUS PÅ DR S OG DE REGIONALE TV2-VIRKSOMHEDERS PUBLIC SERVICE-OPGAVER 1.1 DR DR skal videreføres og udvikles som hele

Læs mere

Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret 1)

Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret 1) Bilag 6: Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret LOV nr 1269 af 16/12/2009 Gældende Offentliggørelsesdato: 17-12-2009 Kulturministeriet Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Radio- og tv-nævnet 18. december 2013 Sagsnr.: 2013-021914 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur.

Læs mere

radio i DAB-blok 1 Det samlede udbudsmateriale kan hentes på Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside

radio i DAB-blok 1 Det samlede udbudsmateriale kan hentes på Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside Radio- og tv-nævnet 1. juli 2016 Jette Fievé Chefkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 33 jfi@slks.dk www.slks.dk Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til distribution af digital radio i DAB-blok 1

Læs mere

Filmaftale 2011-2014

Filmaftale 2011-2014 Filmaftale 2011-2014 Oktober 2010 Hovedoverskrifterne i regeringens udspil til filmaftalen er: 1. Et sundt og bæredygtigt filmproduktionsmiljø 2. Et fleksibelt og tilpasningsdygtigt støttesystem, der fremmer

Læs mere

FRA ANALOG TIL DIGITAL

FRA ANALOG TIL DIGITAL Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Bilag 29 Offentligt Kulturudvalget, Christiansborg den 28. oktober 2009 Generaldirektør Kenneth Plummer, DR Specialkonsulent Carsten Corneliussen, DR Medier Distribution/DIGI-TV

Læs mere

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 Notat Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 15. januar 2019 Det fremgår af medieaftalen for 2019-2023, at den gældende lokal-tv-ordning videreføres i aftaleperioden.

Læs mere

Boxer TV A/S redegørelse og årsregnskab 2014

Boxer TV A/S redegørelse og årsregnskab 2014 Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet 26. august 2015 Søren F. Jensen Juridisk specialkonsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 33 27 Boxer TV A/S

Læs mere

Notat. Beredskabsstyrelsen, Bilbranchen, Forbrugerombudsmanden, KODA og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen afgav høringssvar uden bemærkninger.

Notat. Beredskabsstyrelsen, Bilbranchen, Forbrugerombudsmanden, KODA og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen afgav høringssvar uden bemærkninger. Notat Høringsnotat - høring over udkast til bekendtgørelse om udbud af tilladelse til distribution af digital radio i DAB-blok 1 og udkast til bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering

Læs mere

4. februar Kommenteret høringsnotat om modeller for distributionen af radiokanaler i den fremtidige, kommercielle DAB-blok 1

4. februar Kommenteret høringsnotat om modeller for distributionen af radiokanaler i den fremtidige, kommercielle DAB-blok 1 4. februar 2015 Kommenteret høringsnotat om modeller for distributionen af radiokanaler i den fremtidige, kommercielle DAB-blok 1 Kulturstyrelsen udsendte den 16. december 2014 en høring over modeller

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Radio- og tv-nævnet 27. august 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 90 Offentligt

Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 90 Offentligt Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 90 Offentligt 2. december 2008 Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse af ikke-kommercielt tv, ændring af must

Læs mere

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov a, stk. 2, ophæves.

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov a, stk. 2, ophæves. Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 255 af 20. marts 2014, foretages følgende ændringer: 11 a.

Læs mere

Borch Teknik A/S høringssvar angående udkast til bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder.

Borch Teknik A/S høringssvar angående udkast til bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder. Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Att.: Nina Munck Richter Hansen, nrh@kum.dk BORCH TEKNIK A/S Vølundsvej 12 DK 3400 Hillerød T: +45 48 25 30 03 www.borchteknik.dk info@borchteknik.dk CVR/VAT

Læs mere

Bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt ondemand audiovisuel programvirksomhed 1)

Bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt ondemand audiovisuel programvirksomhed 1) BEK nr 100 af 28/01/2010 (Historisk) Udskriftsdato: 8. februar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2004-20399-229 Senere ændringer til forskriften BEK nr 894 af 23/08/2012

Læs mere

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FM5 A/S H.C. Andersens Boulevard 1 1553 København V Att. Jim Receveur Radio- og tv-nævnet 26. juni 2014 Sagsnr.: 2013-019487 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33

Læs mere

MEDIEAFTALE

MEDIEAFTALE MEDIEAFTALE 2002-2006 3. juni 2002 Der er enighed mellem regeringen og Dansk Folkeparti om følgende: Indledning Målet med medieaftalen er at sikre danskerne konkurrencedygtige radio- og tv-stationer, som

Læs mere

Til vurderingen af en tjenestes indvirkning på markedet vil det være relevant at tage udgangspunkt i de følgende fem forhold:

Til vurderingen af en tjenestes indvirkning på markedet vil det være relevant at tage udgangspunkt i de følgende fem forhold: Værditest: Generelle retningslinier for vurdering af nye tjenesters indvirkning på markedet Denne vejledning indeholder retningslinier for den vurdering af en planlagt ny tjenestes indvirkning på markedet,

Læs mere

RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE

RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE Debatoplæg til Public service-udvalgets temamøde den 10. september 2015 S I D E 2 AF 6 R A T I O N A L E T F O R P U B L I C S E R V I C E I D E T 2 1.

Læs mere

Høringssvar - ny bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg

Høringssvar - ny bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Høringssvar - ny bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Vores eneste kommentar er ad 2. Her finder vi at teksten: 2. De i 1 nævnte programmer m.v. skal fordeles i samme lyd-

Læs mere

Danmarks Digital TVs DTT ansøgning

Danmarks Digital TVs DTT ansøgning Danmarks Digital TVs DTT ansøgning Danmarks Digital TVs DTT ANSØGNING - BILAG TIL SKEMAET 1. ANSØGNING I UDBUDSMATERIALET forretningsplan TELENORS ERFARING OG KOMPETENCE KONKURRENCEFREMMENDE TILTAG indleveret

Læs mere

Udkast til. Bekendtgørelse om udnyttelse af tv-rettigheder til begivenheder af væsentlig samfundsmæssig interesse

Udkast til. Bekendtgørelse om udnyttelse af tv-rettigheder til begivenheder af væsentlig samfundsmæssig interesse Udkast til Bekendtgørelse om udnyttelse af tv-rettigheder til begivenheder af væsentlig samfundsmæssig interesse I medfør af 90, stk. 1, og 93, stk. 2, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere