Kære elever og forældre.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære elever og forældre."

Transkript

1 Flakkebjerg den 30. maj 2015 Kære elever og forældre. Skolebestyrelsens årsberetning. Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret blev fremlagt på forældremødet den 21. maj. Den bliver også lagt på skoleporten, så de af jer, der ikke havde mulighed for at deltage i mødet, kan se den der. Aftenens foredragsholder Poul Lundgaard Bak fortalte med udgangspunkt i sine mange års virke blandt børn og unge om, hvordan robusthed handler om at blive god til at klare dagens udfordringer i stort og småt, især når livet er svært. Robusthed kan bruges til lidt af hvert, f.eks.: Opleve noget spændende, gøre det nemmere at lære, træffe gode beslutninger og forebygge stress & konflikter. Robuste børn Robuste børn er børn, der har en oplevelse af, at de kan tage fat om livet og mestre det. Det er børn, der kan klare de små og store udfordringer, som de møder i livet, og alligevel holde sammen på sig selv. Robusthed handler om at kunne skabe relationer til andre, at kunne løse opgaver, sætte mål og nå dem, at kunne modstå de fristelser, som man ikke har godt af, at kunne tage imod konstruktiv kritik, at kunne komme igennem sygdom, sorg og tab eller med Poul Lundgaard Baks ord: At kunne tage fat om livet og mestre det. I en verden der bliver stadig mere kompleks og uoverskuelig, er robusthed en vigtig egenskab, som vi som forældre og professionelle skal sørge for at lære vores børn/elever. Poul Lundgaard Bak fortalte om tænkehjernen og hjernens alarmcentral og ikke mindst om, hvad der sker, når alarmcentralen tager over i situationer, hvor det ikke er hensigtsmæssigt. Vi bruger hjernens overflade til at tænke med det er vores tænkehjerne Inde midt i hjernen ligger dens 112- alarmcentral, som holder øje med alt det, der er farligt eller ubehageligt.

2 Når alarmcentralen er aktiv, bliver der skruet ned for tænkehjernen. Det bliver altså sværere at tænke sig om og sværere at lære noget. Heldigvis kan børn selv lære at skrue ned for deres alarmcentral bl.a. ved at lære om, hvordan deres hjerne fungerer, så de forstår, hvad det er, der sker, når de reagerer, som de gør. Og heldigvis kan voksne med en passende blanding af omsorg og udfordringer hjælpe børnene med kun at tænde for alarmcentralen, når der virkelig er fare på færde. På hjemmesiden: robusthed.dk kan man læse mere om begrebet robusthed, ligesom man også kan se konkrete eksempler på værktøjer, der kan bruges af alle, der gerne vil arbejde med at styrke børnenes robusthed eller måske sin egen? 5. klasse dansede i uge 16 I nyhedsbrevet i april fortalte jeg om 5. klasses danse-projekt. Desværre var elevernes egne fortællinger om forløbet ikke kommet med. Lars lærte os at lave ballon-spring en slags spring, hvor man næsten svæver. Vi arbejdede med at lave skulpturer med vores kroppe skulpturer, som vi bagefter satte sammen til serier. Lars- vores instruktør, var lidt skør, men på den gode måde, og så var han smadder dygtig til at danse. Hele klassen arbejdede meget sammen, og vi fik et godt sammenhold i klassen i løbet af ugen. Hilsen 5a.

3 Fernisering i indskolingen Eleverne i klasse har i deres understøttende undervisning arbejdet på et projekt med udgangspunkt i komplementærfarver. De tre hold har, som I kan læse nedenfor, arbejdet ud fra hver deres grundfarve. Resultatet af deres anstrengelser blev afsløret ved en fernisering, hvor billederne blev afsløret, og hvor eleverne fortalte om deres arbejde og om de idéer, der lå bag billederne og hvor kunstnerne efterfølgende kunne fejre deres indsats med forfriskninger, som det jo hører sig til ved rigtige ferniseringer! Forældre, som ikke har deres daglige gang i indskolingen bør unde sig selv at gå en tur forbi og se de meget flotte billeder! Hold A arbejdede med udgangspunkt i grundfarven blå. Vi startede med at rive blå stykker papir ud af reklamer. Da vi havde dækket hele pladen, lærte vi, at orange er komplementærfarven til blå. Vi snakkede om, hvad vi kom til at tænke på, når vi hørte ordet orange. Vi blev enige om at lave figurer af krabber, sand, søstjerner og sol. Det har været virkelig sjovt at lave.

4 Hold B arbejdede med udgangspunkt i grundfarven rød. Vi lavede først pladen rød over det hele med reklamer, som vi rev i små stykker. Dernæst arbejdede vi med rød s komplementærfarve, som er grøn. Og vi læste om farven grøn, som betyder liv og natur, og blev enige om at lave Livets Træ. Hold C arbejdede med udgangspunkt i grundfarven gul. Vi skulle rive små stykker papir ud fra forskellige blade og reklamer. Derefter skulle de limes på på en plade. Komplementærfarven til gul er lila. Lilla er en kongelig farve en royal farve, så vi valgte at lave 3 kongekroner, der sidder i hver sin retning. Alle arbejdede rigtig godt sammen, og alle synes vores billede er blevet rigtig flot. Vi håber, at vores forældre også synes, at det er flot. Annika, Kaya, Signe, Hold C Mellemtrinnet til Skole OL Siden 2009 har Dansk Atletik Forbund, Danmarks Idrætsforbund og TV2 stået for Skole OL, som er et skoleatletikstævne for eleverne i klasse. I år deltog Flakkebjerg Skole for første gang i lokalstævnet, som blev afholdt i Korsør. Deltagelsen i stævnet giver en god motivation for at træne atletikdisciplinerne i idrætstimerne, og der har været gået til den i træningstimerne.

5 Alle elever skulle tilmelde sig to individuelle discipliner, og derudover skulle alle deltage i stafet-løb og i et løb over 2 km. Eleverne syntes, det var sjovt at være med også selvom det i dagens løb blev til et par småbyger, og selvom 2-kilometers-løbet ikke blev afviklet, fordi tiden var gået. Elevernes resultater blev opgjort klassevis. Placeringerne blev: 5. klasse fik en fornem 2. plads ud af 7 deltagende klasser. 4. klasse fik en fin 3. plads ud af 5 deltagende klasser. 6. klasse blev nummer 6 ud af 6 deltagende klasser. Imidlertid skal det siges, at pointsystemet ikke var helt retfærdigt overfor de skoler, der deltog med klasser med få elever. Det regner vi med bliver ændret til næste år. En stor tak til alle de hjælpsomme forældre-chauffører, som gjorde det muligt for os at deltage! Uden jeres hjælp kunne vi ikke have deltaget. Så guld- medaljer for jeres indsats! I kan se flere af Mogens dejlige billeder af de aktive elever på intra-forsiden.

6 6. klasses el-projekt Eleverne i 6. klasse har arbejdet med emnet elektricitet i natur-og teknologi. Eleverne i børnehaveklassen tog gladelige imod en invitation til at se og høre, hvad eleverne havde lært igennem deres forsøg. Naturfagsuge på mellemtrinnet I uge 21 har hele mellemtrinnet haft fordybelsesuge. Læringsmålene for ugen har været omfattende. Udover undervisning i de tre obligatoriske emner: UEA (Uddannelses-, Erhvervs og Arbejdsmarkedsorientering), seksualundervisning og førstehjælp, har eleverne skulle lære at arbejde med den naturvidenskabelige arbejdsmetode. Det vil sige, at eleverne ud fra en given problemstilling har skullet opstille hypoteser, som de efterfølgende har skullet afprøve og konkludere på. Forsøgene har eleverne skullet dokumentere gennem videooptagelser optagelser, som de afslutningsvis også skulle give hinanden feedback på ud fra opstillede faglige og kvalitative kriterier. Ugen har udover arbejdet i grupperne også budt på faglige inputs fra gæstelærere. Mandag havde eleverne besøg af Jimmy Olsen Jimmy Olsen er skytte et erhverv, som de færreste elever kendte til i forvejen.

7 Tirsdag besøgte eleverne Flakkebjerg Forsøgsstation, hvor de bl.a. fik en introduktion til, hvad et universitet egentlig er. Besøget gav derudover eleverne en overraskende oplevelse, idet de fandt ud af, at den naturvidenskabelige arbejdsmetode også anvendes af forskere på universitetsniveau. Fredag havde klasserne besøg af Anna Fjordside, som fortalte om, hvordan hun som biolog i Slagelse Kommune bl.a. er beskæftiget med klimatilpasning. Eleverne lærte bl.a. om rensning af spildevand. Det kommende skoleår I disse dage er lærerne ved at lægge sidste hånd på fagfordelingen. I vil således inden længe kunne få at vide, hvilke lærere der skal undervise klasserne i det kommende skoleår. Med hensyn til skoledagens opbygning, så vil den med hensyn til mødetiderne være den samme som i år. Der er ingen forventninger om, at bussernes ankomst- og afgangstider ændres, så derfor fastholder vi, at undervisningen starter 7.30 og slutter hhv og ca , så de elever, der skal med busserne hjem ikke får unødig ventetid.

8 Imidlertid har vi lyttet til elevernes ønsker i forhold til frikvartererne, så frikvarteret efter spisepausen bliver lidt længere. Og så har vi selv haft et ønske om at justere lidt i forhold til lektielæsningen på mellemtrinnet og i forhold til at samle timerne til faglig fordybelse/understøttende undervisning i længerevarende moduler. Vores oplevelse har været, at lektielæsningen på mellemtrinnet for mange elevers vedkommende har været så lidt effektiv, at der ikke har været den fornødne tid til den faglige fordybelse. Vi har derfor besluttet, at der for mellemtrinnet skal være et kortere og næsten dagligt lektiebånd og at tiden til faglig fordybelse skemalægges som en ugentlig 60-minutters lektion. Den faglige fordybelse lægges i 5-ugers moduler med skiftende indhold f.eks. læsestrategier, tekstanalyse, brugen af regneark, grundkursus i projektarbejde, LEGO-programmering mv. Mellemtrinnet vil derudover også opleve en opstramning på struktur og organisering af lektiehjælpen ændringer, som eleverne forhåbentlig vil opleve som en hjælp. I indskolingen fortsætter lektiehjælpen på blandede hold og med lektiehjælp hver dag. Både elever og lærere har vurderet, at de blandede hold giver store fordele også selvom enkelte elever synes, der er en skam, at de ikke selv kan få lov til at bestemme, hvem de vil være sammen med. Den understøttende undervisning i indskolingen samles i et ugentlig 60-minutters modul, så der kan også her bliver bedre mulighed for fordybelse. Dette gælder dog ikke for eleverne i 3. klasse, som skal have en ugentlig lektion mere end de øvrige klasser i indskolingen. Eleverne i klasse fortsætter med instrumentalundervisning og orkestersammenspil 60 minutter om ugen. Bevægelsesbåndet fortsætter i sin nuværende form. Dvs. 20 minutter daglig bevægelse på blandede hold. Som i år har mellemtrinnet kun bevægelse fire dage om ugen. Elevrådet ønskede allerede i efteråret at timerne til lektiehjælp kunne placeres tidligere på dagen. De syntes, det var lidt træls, at det altid var de timer, der lå sidst på dagen. Det er et ønske, som vi hellere end gerne vil opfylde; men det har desværre ikke været muligt under den nuværende lovgivning. Med afholdelse af folketingsvalg før sommerferien ved vi imidlertid nu, at den nye lovgivning omkring den understøttende undervisning træder i kraft sammen med starten på det nye skoleår. Det betyder, at skoledagen i kommende skoleår kommer til at se ud som vist på nedenstående oversigt.

9 SÆT KRYDS I KALENDEREN ALLEREDE NU: Mandag den 8. juni. Borgmesterbesøg. Pia Allerslev, Børne- og Ungdomsborgmester i Københavns Kommune og Anna Mee Allerslev, Beskæftigelses- og Integrationsborgmester i Københavns Kommune og formand for Børneog Kulturudvalg i Kommunernes Landsforening besøger Slagelse Kommune. Udover Nymarkskolen og Gerlev Idrætshøjskole, besøges Flakkebjerg Skole. Borgmestrene vil gerne høre om vores Udeskoleprojekt og se det i praksis, høre om vores Musikprojekt og høre orkestret spille. Endelig vil gæsterne gerne se vores legepatrulje i aktion. Tirsdag den 9. juni kl Fyraftensmøde for elever og forældre i kommende børnehaveklasse. Med venlig hilsen Lisbeth Bergstedt

Kære elever og forældre.

Kære elever og forældre. Flakkebjerg den 3. februar 2015 Kære elever og forældre. Se,se,se, i nat er faldet sne. Nu bli r der fest og glæde, nu skal vi ud med slæde. Se,se,se! I nat er faldet sne. Så kom den endelig sneen, som

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

ALSØNDERUPMODELLEN. Den 29. april 2014

ALSØNDERUPMODELLEN. Den 29. april 2014 ALSØNDERUPMODELLEN Den 29. april 2014 PROGRAM Præsentation af elevernes opfattelse: Hvad er god læring? Input fra forældremødet i efteråret: Hvad er vigtigt at tage med i overvejelserne? Ledelsen præsenterer

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018 Klokkerholm Skole Information til forældre Juni 2018 Distrikt Hjallerup Klokkerholm udgør sammen med Hjallerup og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer distriktsleder

Læs mere

Information til forældre Juni 2018

Information til forældre Juni 2018 Flauenskjold Skole Information til forældre Juni 2018 FLAUENSKJOLD SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Flauenskjold udgør sammen med Klokkerholm og Hjallerup skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to

Læs mere

Kære elever og forældre.

Kære elever og forældre. Flakkebjerg Skole 31. august 2015 Kære elever og forældre. Velkommen til det nye skoleår Skolereformens år 2. Så er vi for alvor i gang med det nye skoleår, som samtidig markerer, at vi tager hul på skolereformens

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015.

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Det betyder folkeskolereformen! Kære elever og forældre. Når et nyt skoleår begynder 11. august 2014, møder børnene en skoledag som på nogle punkter er anderledes end

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup skole En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Distrikt Hjallerup I august 2016 træder de nye skoledistrikter i Brønderslev Kommune officielt

Læs mere

Nyt fra skolen. Juni 2014

Nyt fra skolen. Juni 2014 Nyt fra skolen Juni 2014 På fredag sender vi eleverne på sommerferie! Denne uge er præget af, at noget slutter, og vi er på vej til noget andet. Eleverne rydder op i det gamle klasseværelse og flytter

Læs mere

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse.

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Ny Folkeskolereform Bogense Skole Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Program 16. juni 2014. Velkomst. Bogense skoles visioner, mål og pejlemærker Skolereformen 2014. formål og indhold. Skolereformen

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Venlig hilsen Jørgen. Kalender. September. 22. Bestyrelsesmøde. Oktober

Venlig hilsen Jørgen. Kalender. September. 22. Bestyrelsesmøde. Oktober UGEBREV nr. 7 uge 38 Årgang 7 Arbejdslørdag Tusind tak til alle de fremmødte for jeres gode arbejde til arbejdslørdag i sidste uge. Det er dejligt, at I har lyst til at at bakke op om friskolen, så vi

Læs mere

Gentofte Skole elevers alsidige udvikling

Gentofte Skole elevers alsidige udvikling Et udviklingsprojekt på Gentofte Skole ser på, hvordan man på forskellige måder kan fremme elevers alsidige udvikling, blandt andet gennem styrkelse af elevers samarbejde i projektarbejde og gennem undervisning,

Læs mere

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Velkommen tilbage efter sommerferien Efter en fantastisk sommer med masser af sol og varme, så kneb det lidt med solstrålerne, da vi mandag kl. 9.00 bød alle elever

Læs mere

NYHEDSBREV. Maj 2015 HORSENS KOMMUNE. Højvangskolen

NYHEDSBREV. Maj 2015 HORSENS KOMMUNE. Højvangskolen NYHEDSBREV Maj 2015 HORSENS KOMMUNE Højvangskolen Inspektørens spalte men stabilt fremmøde er vigtigt. Det er også vigtigt, at alle elever møder til tiden. Man mister jo ikke bare 5 minutters læring ved

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 8: side 9: side 9: side 10: side 11: side 12: Skolelederen har ordet Kalenderen SMS-service på Intraen Huskeliste Forældremøderne Idrætsdagene på

Læs mere

Stensnæsskolen. November 2011. Skolernes motionsdag. I dette nummer: Motionsdag 1 Naturvidenskabsfestival

Stensnæsskolen. November 2011. Skolernes motionsdag. I dette nummer: Motionsdag 1 Naturvidenskabsfestival Stensnæsskolen November 2011 Frederikshavn Kommune Årgang 10 Nummer 9 I dette nummer: Motionsdag 1 Naturvidenskabsfestival 2-3 Ny medarbejder 4 Bag for en sag 4 Tværfaglig uge 4 Læsebånd 5 Madpakketips

Læs mere

Temauge. Kend din by. Fra 22.oktober -26.oktober På Kildeskolen i Valby. Redaktion: Dana, Elisabeth, Khansa, Leonora, Semina og Umema

Temauge. Kend din by. Fra 22.oktober -26.oktober På Kildeskolen i Valby. Redaktion: Dana, Elisabeth, Khansa, Leonora, Semina og Umema Temauge Fra 22.oktober -26.oktober På Kildeskolen i Valby Kend din by Redaktion: Dana, Elisabeth, Khansa, Leonora, Semina og Umema Introduktion Vi har i uge 43 her på Kildeskolen beskæftiget os med vores

Læs mere

Skraldindsamling 2014

Skraldindsamling 2014 Skolebladet Skraldindsamling 2014 FOLKESKOLEREFORM Som de fleste nok ved, blev folkeskolereformen vedtaget i folketinget sidste år. Det kommer til at betyde ændringer for jeres børn, skole-/hjemsamarbejdet

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen Oplæg til udvikling Åben skole Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen 2 Den nye skolelov Loven påbyder skolen at samarbejde med de frivillige idrætsorganisati-oner. I den forbindelse er der placeret

Læs mere

Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig...

Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig... Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig... Alle elever går på sommerferie d. 26. juni og møder i skole igen onsdag d. 12. august kl.08.00. Vi byder på morgenmad til elever og

Læs mere

I 1. og 2. klasse er de i fuld gang med de mere faglige ting. I matematik er de startet med tælle og bygge søjlediagrammer.

I 1. og 2. klasse er de i fuld gang med de mere faglige ting. I matematik er de startet med tælle og bygge søjlediagrammer. ULIGEUGEBREV 33 Kære Forældre. Så er vi endelig i gang igen efter en lang fantastisk sommer. Skolen summer af glade børn, der bare er parat til at søge næring. 8 nye børn er startet i 0. kl., og vi er

Læs mere

Specialkonsulent Mads Egsholm. Kære Mads Egsholm

Specialkonsulent Mads Egsholm. Kære Mads Egsholm 26. august 2015 Specialkonsulent Mads Egsholm Kære Mads Egsholm Hermed en beskrivelse af studietiden på Skolen på Nyelandsvej. Langt den overvejende tid er placeret i et bånd klokken 08:00-08:25 hver dag

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014.

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. 1 Disse slides blev brugt til orienteringsmødet om skolereformen på Løsning skole den 3.6.2014. Disse slides kan nok ikke stå

Læs mere

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV Maj 2016 HØJVANGSKOLEN HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Nyt fra skolebestyrelsen Skolebestyrelsen har afviklet ordinært møde torsdag den 28. april og har blandt andet drøftet følgende: Den nye skolehverdag for

Læs mere

Kære Alle Ugebreve Konfirmation i 7. klasse BLÅ MANDAG

Kære Alle Ugebreve Konfirmation i 7. klasse BLÅ MANDAG Kære Alle Så er vi i uge 20, og pinsen står for døren. Foråret er nærmest blevet til sommer, og hvis det brænder lidt ekstra på armene og i panden, skyldes det med al sandsynlighed den altid store overraskelse

Læs mere

Folkeskolereform 2014

Folkeskolereform 2014 Folkeskolereform 2014 Tre nationale mål: 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater.

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyt fra ledelsen. Artikel fra August 2014

Nyt fra ledelsen.  Artikel fra August 2014 Nyt fra ledelsen Tankerne omkring de første uger på afdeling Svartingedal, efter den nye bornholmske folkeskole er skudt i gang, er mange. Der har været rigtig mange udfordringer at starte på og bl.a.

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 5. maj 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge- afbud Jacob G. Sand Merete Hviid Flensborg Pia Søndergaard

Læs mere

Skolereformen. Kære forældre. Elevrådet og reformen. Skolebestyrelsen og reformen. Skoledagens/ugens længde

Skolereformen. Kære forældre. Elevrådet og reformen. Skolebestyrelsen og reformen. Skoledagens/ugens længde April 2014 Sct. Nicolai Skole Skolereformen forældreinfo 1 Skolereformen Kære forældre. Som I alle er bekendt med træder skolereformen i kraft med virkning fra skoleåret 2014/15. I ledelsen har vi siden

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 5 Årgang 7

UGEBREV nr. 23 uge 5 Årgang 7 UGEBREV nr. 23 uge 5 Årgang 7 Temauge Vi holder temauge om Europa i uge 6 op til vinterferien. Alle børnene har valgt et europæisk land, som de skal arbejde med på forskellige måder. De har alle sammen

Læs mere

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Hvem, hvad, hvor og hvordan? Juni 2014 Indledning I dette skrift vil vi forsøge at give et billede af hvordan hverdagen kommer til at se ud på Borup Skole

Læs mere

Forældre. 6. august Kære alle forældre. Velkommen tilbage efter sommerferien.

Forældre. 6. august Kære alle forældre. Velkommen tilbage efter sommerferien. 6. august 2015 Kære alle forældre Velkommen tilbage efter sommerferien. Nu er sommerferien ved at være forbi og vi skal på Herstedøster skole snart have fornøjelsen af jeres børn igen, hvilket vi glæder

Læs mere

Spørgsmål og svar om den nye skole

Spørgsmål og svar om den nye skole Spørgsmål og svar om den nye skole Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? Alle elever får en mere varieret

Læs mere

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum Februar F-dag - 0.c på naturhistorisk museum På årets første fordybelsesdag skulle 0.c på Naturhistorisk museum. Vi startede dagen med at snakke og lave opgaver om danske og afrikanske dyr. Vi arbejdede

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 26. august 2010

Nyhedsbrev. Hammerum, den 26. august 2010 Hammerum, den 26. august 2010 Nyhedsbrev Siden sidst Dagligdagen på skolen er nu ved at komme ind i en fast rytme efter sommerferien, og indkøringen af de nye tiltag med madordning, morgenlæsning og ændrede

Læs mere

Velkommen til et nyt skoleår. Vi er alle glade for at være tilbage efter en god lang sommerferie.

Velkommen til et nyt skoleår. Vi er alle glade for at være tilbage efter en god lang sommerferie. Bakkesnak OL 2015 Velkommen til et nyt skoleår Vi er alle glade for at være tilbage efter en god lang sommerferie. Kære forældre, elever og ansatte på Bakkeskolen - Tak til alle jer elever - Tak til alle

Læs mere

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre onsdag d. 07. marts 2012-02-28 Årsberetning: Jeg vil gerne starte med at byde jer alle sammen velkommen til vores årlige møde med jer forældre. En aften

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

Egebækskolen. Den nye folkeskolereform

Egebækskolen. Den nye folkeskolereform Egebækskolen Den nye folkeskolereform 1 Kære Alle I juni 2013 blev der som bekendt indgået aftale om en ny skolereform. Reformen træder i kraft 1. august 2014. Formålet med reformen er blandt andet, at

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Jeg håber, at de kommende samtaler jeg og Claus skal have, vil føre til at I vil se nye skolekammerater på Gjerndrup Friskole inden længe.

Jeg håber, at de kommende samtaler jeg og Claus skal have, vil føre til at I vil se nye skolekammerater på Gjerndrup Friskole inden længe. Fredagsnyt d. 11. januar 2019 Rigtigt godt Nytår til alle. Jeg håber alle har haft en dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år. Over en længere periode har vi haft fokus på at fortælle den gode

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit.

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfagslinj en Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfag International Sundhed, Natur og Bevægelse Medier og Kommunikation Velkommen til en ny udskoling en ny måde at gå i skole på. Fra skoleåret

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

UGEBREV nr. 30 uge 14

UGEBREV nr. 30 uge 14 UGEBREV nr. 30 uge 14 Husk arbejdslørdagen i morgen - vejrudsigten lover tørvejr! Vi håber at se rigtig mange til en hyggelig dag, hvor vi forskønner vores allesammens skole. Vi starter kl. 9 med kaffe

Læs mere

Information om den nye struktur i indskolingen 2012-13

Information om den nye struktur i indskolingen 2012-13 Information om den nye struktur i indskolingen 2012-13 På Grønvangskolen har vi fra skoleåret 2011-12 indført en ny organisering med 3 aldersblandede stamspor med elever fra 0.-2. årgang. Formålet med

Læs mere

Evaluering af Marienhoffskolens helhedsskolemodel

Evaluering af Marienhoffskolens helhedsskolemodel Evaluering af Marienhoffskolens helhedsskolemodel Marienhoffskolen indførte pr. 1. august 2011 helhedsskole, hvor åbningstiden i SFO i skoleuger blev reduceret fra 30,25 timer i skoleåret 2010/11 til 23,25

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

Vandskel. Ovennævnte fagdage skal danne fundament for uge 36 efter sommerferien, hvor flere årgange skal inddrages i projektet.

Vandskel. Ovennævnte fagdage skal danne fundament for uge 36 efter sommerferien, hvor flere årgange skal inddrages i projektet. FUSK Maj 2009 Næste års planlægning er i fuld gang Der er altid spændende udfordringer i løbet af foråret omkring planlægningen af det kommende skoleår. Kan vi få tingene til at nå sammen, så økonomien

Læs mere

Nyt fra AKT Til forældre i AKT-klassen Jamen, - hvad mener du Jette??

Nyt fra AKT Til forældre i AKT-klassen Jamen, - hvad mener du Jette?? Nyt fra AKT Velkommen tilbage til et nyt skoleår. Den nye skolereform har betydet ændringer i forhold til sidste år. Ændringerne ses tydeligst i den længere skoledag. Det var noget kroppen lige skulle

Læs mere

Sommerferiehilsen fra Lind Skole juni 2015

Sommerferiehilsen fra Lind Skole juni 2015 Sommerferiehilsen fra Lind Skole juni 2015 Afslutningen på dette skoleår er ved at være en realitet. Det har været et anderledes skoleår med ændringer og nye krav, der skal implementeres i forhold til

Læs mere

#Spørgsmål og svar om den nye skole

#Spørgsmål og svar om den nye skole #Spørgsmål og svar om den nye skole >Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. >Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? (3/7-2014) Alle elever får en

Læs mere

VELKOMMEN. Søholmskolen 2014-2015

VELKOMMEN. Søholmskolen 2014-2015 VELKOMMEN Søholmskolen 2014-2015 MÅLET MED MØDET At I får kendskab til og viden om folkeskolereformen generelt Omsat til praksis i Ringsted.og Søholmskolen At I får kendskab til medarbejdernes proces omkring

Læs mere

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september.

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september. Onsdag d.24. august 2011 Arbejdsdag 3.9.2011 Lørdag d. 3.9 er sidste arbejdsdag i dette arbejdsår inden krydserne gøres op. Der er en lang række opgaver, der skal løses, og det har Jan allerede meldt ud,

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015 Nyt Høstival- tiltag giver sus i maven Svævebane er noget nyt til Høstival på Århus Friskole. Det er en del af en superhelteprøve Af Erik 6.klasse reportage (opgave i både 6. og 7. Klasse) Der er trængsel

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart:

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart: Nyhedsbrev for Endnu en måned er gået. Det har været en spændende måned, der har budt på mange sjove aktiviteter og oplevelser. Efteråret nærmer sig og det mærkes ved at børnene er mere indenfor og benytter

Læs mere

Der vil komme et øget samarbejde mellem lærere og pædagoger og dele af den forøgede elevtid i skolen vi blive varetaget af pædagoger.

Der vil komme et øget samarbejde mellem lærere og pædagoger og dele af den forøgede elevtid i skolen vi blive varetaget af pædagoger. Januar 2014. Kære forældre og elever. Den 11. august starter det nye skoleår og Skolereformen træder i kraft (den er besluttet i folketinget i dec. 2013). Det vil indebære mange spændende og mærkbare forandringer.

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

NYT FRA VIDEBÆK SKOLE

NYT FRA VIDEBÆK SKOLE Kære forældre! Året er kommet godt i gang, det er altid dejligt at få eleverne tilbage fra ferie og høre om deres oplevelser. Der kan godt være nogle udfordringer med vintertøjet især i indskolingen. Af

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2012/2013 Nr. 4 Kalenderen skoleåret 2012 2013 Skolens aktivitetskalender kan ses på Skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk Ferieplan for skolerne - skoleåret

Læs mere

Landsbynyt December 2011

Landsbynyt December 2011 Landsbynyt December 2011 Kære forældre Julen er forventningernes tid i hvert fald hos alle de børn, vi er sammen med hver dag i Sebber Landsbyordning. Forventning og glæde ser vi i deres ansigter, når

Læs mere

Pædagogisk planlægningsskema. Projektarbejde i børnehøjde SKEMA 1. Deltager af personalet: Udarbejdelse af skema dato: Antal børn og alder:

Pædagogisk planlægningsskema. Projektarbejde i børnehøjde SKEMA 1. Deltager af personalet: Udarbejdelse af skema dato: Antal børn og alder: Pædagogisk planlægningsskema. Projektarbejde i børnehøjde SKEMA 1 Deltager af personalet: Antal børn og alder: Udarbejdelse af skema dato: Karina, Özlem, Karin, Sadjida og Mette 11 børn i alderen 2-3 år

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende

Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende Maj nyheder Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende Peter plys Kære Forældre Kom maj, du søde, milde... gør skoven atter grøn. Sådan lyder de første strofer i en kendt, dansk forårssang.

Læs mere

LøkkeMagasinet. Forældreundervisningsdagen den 4. juni 2009

LøkkeMagasinet. Forældreundervisningsdagen den 4. juni 2009 LøkkeMagasinet Maj 2009 Forældreundervisningsdagen den 4. juni 2009 Fra jord til bord Planlægningen af dagen er i fuld gang, og styregruppen er ved at samle sig et overblik af tilmeldinger. Der er en overvældende

Læs mere

Sølvgades Skole. Trivsel

Sølvgades Skole. Trivsel Sølvgades Skole Trivsel Sølvgades Skole Jeg kan godt lide, at der bliver taget så godt hånd om eleverne (Elev fra 9. klasse) Skolen emmer af nærvær og ånd. Den er gammel, men vi er stolte af den, fordi

Læs mere

Kost og Motion. Artikler fra i dag: Foredrag. Interviews. Foto: Oliver. Tobias Strange Andersen 4.a. Oliver Hedelund Jørgensen 4.a.

Kost og Motion. Artikler fra i dag: Foredrag. Interviews. Foto: Oliver. Tobias Strange Andersen 4.a. Oliver Hedelund Jørgensen 4.a. Kost og Motion Daglige repportager af Oliver og Tobias 4.a 4. udgave - Torsdag d. 14. okt. Foto: Oliver Artikler fra i dag: Foredrag Onsdag eftermiddag bød på et spændende foredrag om sund og usund kost...

Læs mere

UGEBREV nr. 16 uge 49 Årgang 8

UGEBREV nr. 16 uge 49 Årgang 8 UGEBREV nr. 16 uge 49 Årgang 8 Først og fremmest tak for sidst. Det er så dejligt at I bakker så fint op når vi afholder julefest, og deltager med godt humør. Hvert år forundres vi også over al den lækre

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 33 2018 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ UGEN Nye lærere Års jubilæum Birger Bengtsson Ledige pladser i børnehaveklassen Audonicons bogbus Frugt i haven Bærbars

Læs mere

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18.30-20.00 Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Kort orientering om overskrifterne i skolereformen Hvordan implementeres skolereformen på Brovst Skole,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 38. Godt nytår. Sygemeldinger. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 16. januar 2012

Nyhedsbrev nr. 38. Godt nytår. Sygemeldinger. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 16. januar 2012 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 16. januar 2012 Nyhedsbrev nr. 38 Godt nytår Her kommer så det første nyhedsbrev i 2012. Godt nytår til elever og forældre på Nørreskov-Skolen. Godt at erfare,

Læs mere

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt!

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Kildeskolenyt! Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Nu er det slut med spild af en masse papir og et Kildeskolenyt!, som kun kan læses af de få. Marts 2010 10. årgang nummer 3 Kildeskolen

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

Så er vi ved at være i mål..!

Så er vi ved at være i mål..! Så er vi ved at være i mål..! Vi er nu på den anden side af en vinter, hvor tanker og ambitioner for at leve op til intensionerne bag skolereformen, er gået over i et forår med hektisk aktivitet for at

Læs mere

Folkeskolereformen. Folkeskolereformen erfaringer efter år 1 Hvad har vi lært og hvordan tænkes år 2?

Folkeskolereformen. Folkeskolereformen erfaringer efter år 1 Hvad har vi lært og hvordan tænkes år 2? Folkeskolereformen ÅR 2 Folkeskolereformen erfaringer efter år 1 Hvad har vi lært og hvordan tænkes år 2? Folkeskolereformen trådte i kraft i august 2014. Ét år er gået, og vi vil i dette nyhedsbrev give

Læs mere

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit.

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfagslinj en Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfag International Sundhed, Natur og Bevægelse Medier og Kommunikation Velkommen til en ny udskoling en ny måde at gå i skole på. I skoleåret

Læs mere

Fremtidens skole i Hørsholm år 2

Fremtidens skole i Hørsholm år 2 Fremtidens skole i Hørsholm år 2 Hørsholm kommune: Vi skal skabe fantastiske skoler - som uddanner til fremtiden De nationale mål er: 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 15

Syddjurs Friskole Ugebrev 15 Syddjurs Friskole Ugebrev 15 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 10. april. Syddjurs Friskoles generalforsamling

Læs mere