Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig."

Transkript

1 Nye Dacia Sandero

2 Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine, hvor du kan have hele familien med, veludført finish og det hele til en overkommelig pris. Du har lige beskrevet den nye Dacia Sandero. De flydende og robuste linjer tiltrækker sig opmærksomhed. De fem store siddepladser får en til at føle sig velkommen. Den intelligente teknologi er garanti for komfort og sikkerhed. Hvordan kan man modstå det? Vil du markere dig med en stilfuld bil, der har karakter? Så vælg Dacia Sandero Stepway. Et design med mere personlighed og mere højde. Med Stepway kan du skille dig ud og samtidig være økonomisk. Den nye Sandero og Sandero Stepway er Dacia, det er garant for pålidelighed, sikkerhed og holdbarhed... Hvilken vælger du?

3

4 Det viste udstyrsniveau markedsføres pt. ikke i Danmark.

5 Et design på højde med dine ønsker. Designet af den nye Sandero udtrykker kvalitet og styrke. De store forlygter, et stærkt design samt det profilerede kølergitter, understreger bilens udtryk. Det gode forhold mellem karrosseri og glasflade, de markerede skærmkasser og markerede sidepaneler forstærker udtrykket af holdbarhed. Et stilsikkert design, der får et smil frem på læben.

6 Udsøgt interiør, smil... den er din Det særligt attraktive indvendige design i den nye Sandero inviterer dig indenfor. Instrumentbrættet har en nutidig linje, med forkromede instrumentindfatninger* og ergonomiske betjeningselementer, gør det til en fornøjelse at køre Sandero. Luftdysernes indfatninger* og logoet på rattet er forkromede og veludførte. Håndtag, indsats på rattet, og indramningen af midterkonsollen er i perfekt harmoni med hele instrumentbrættet. Af hensyn til din komfort tilbyder den nye Sandero mange opbevaringsrum: Småtingsrum på instrumentbrættet, handskerum, kopholdere og opbevaringsrum i alle døre*. Her kan du lægge bøger, drikkevarer og spil, samt alt andet, der kan gøre din rejse mere behagelig. Turen i den nye Sandero bliver behagelig. *Afhængig af version.

7 Det viste udstyrsniveau markedsføres pt. ikke i Danmark.

8

9 5 gode pladser... så har du plads nok. Den nye Sandero indretter sig efter dine ønsker. Den har 3 gode og komfortable pladser bagi, med et ryglæn, der kan opdeles og slås ned 2/3-1/3 som standard i alle modeller. Sandero er fleksibel og modulær. Både i hverdagen og på ferier giver bagagerummet på 320L dig plads til at transportere alt det, du har brug for. Sådan er Sandero, den følger dine behov.

10 Sandero giver dig teknologi Så du kan slappe af Teknologien i den nye Sandero er intelligent og brugbar. Den giver dig alt det væsentlige, uden at fylde op med det overflødige. Multimediesystemet MEDIA NAV* tilbyder dig et væld af funktioner, som du ikke vil undvære. Berøringsskærmen på 7", dvs. 18 cm, gør livet lettere for dig, den integrerede navigation guider dig hvert eneste øjeblik, Bluetooth giver dig håndfri telefoni og musikafspilning på dit bærbare udstyr, og via USB-porten kan du tilslutte din smartphone. Hastighedsbegrænsning? Du kan køre afslappet. Fartpiloten og hastighedsbegrænseren* tager sig af det hele. Med den hjælpsomme teknologi i den nye Sandero er vejen mere sikker... og mere komfortabel. *Ekstraudstyr afhængig af version.

11 Det viste udstyrsniveau markedsføres pt. ikke i Danmark.

12 Nye Dacia Sandero Stepway Du har stil. Det har den også. Hvorfor vælge den? Fordi den har stil og karakter. Forkromede tagbøjler, skørter, 16" fælge og tågelygter. Det giver alt sammen et offroad-look. God plads indeni med fem rigtige sæder og særligt Stepway sædebetræk, en frihøjde på ekstra fire cm,... Med den kommer du ikke ubemærket frem.

13

14

15 Mere højde, mere karakter... Meget mere dig. Fordi glæde aldrig kommer alene findes Dacia Sandero også i Stepway udgave. Med Stepway, der har en rimelig pris, går du ind i crossover-universet og får adgang til nyttig teknologi i form af MEDIA NAV, cruise control og parkeringssensorer. Alt øvrigt komfortudstyr indgår hvad siger du til aircondition, el-sidespejle, kørecomputer, radio med AUX- og USB-tilslutning samt læderrat. Med Stepway får du desuden den mere kraftfulde dieselmotor dci 90 eller benzinmotoren TCe, med turbo og lige så mange hk. Version Stepway Prestige.

16 Sikkerhed, pålidelighed og økonomi går op i en højere enhed, det gør Dacia for dig. Med den nye Sandero er alting under kontrol med elektronisk stabilitetskontrol (ESC) og ABSsystemet med bremsekraftforstærker. Front- og sideairbags (der beskytter hoved og ryg) er standard på alle varianter. De yderste bagsædepladser har ISOFIX-beslag til barnesæde. Dacia er også synonym med økonomi også, når det handler om forbrug. Dieselmotorerne dci 75 og dci 90 er sparsomme, meget lydløse og meget effektive dieselmotorer. Den nye TCe 90- benzinmotor med turbo er både kraftfuld og økonomisk. Den robuste og gennemprøvede benzinmotor, V, har stor driftsikkerhed og en god kombination af præstationer og økonomi. Dacia Sandero er en bil, som du kan stole på. Beviset er garantien på tre år eller km*. For at give dig endnu mere ro tilbyder Dacia som en option at forlænge fabriksgarantien og udvide vedligeholdelsesmulighederne. Slap bare af, du kan køre med fuld tillid. *Afhængig af hvad der indtræffer først.

17 Det viste udstyrsniveau markedsføres pt. ikke i Danmark.

18 Version Base VIGTIGSTE UDSTYR BASE Version EKSTRAUDSTYR: VIGTIGSTE UDSTYR AMBIANCE = BASE + EKSTRAUDSTYR:

19 Version VIGTIGSTE UDSTYR STEPWAY = AMBIANCE + EKSTRAUDSTYR:

20 TILBEHØR 1. BAGAGEBOKS PÅ TVÆRGÅENDE BØJLER Dacias elegante bagageboks monteres på få minutter på tagbøjlerne og giver ekstra bagageplads til din bil. 2. TVÆRGÅENDE TAGBØJLER Disse ståltagbøjler, der er tilpasset den nye Sanderos design, giver dig mulighed for at transportere din bagageboks, skiholder eller cykelholder ANHÆNGERTRÆK Dette anhængertræk er meget modstandsdygtigt og overholder de strengeste sikkerhedsstandarder og øger din bils transportmuligheder DVD-AFSPILLER Med de to uafhængige 9", dvs. 23 cm skærme, er videosystemet nemt at montere og kan underholde små og store med 1 eller 2 film samtidigt. 5. PYNTEINDFATNINGER TIL TÅGEFORLYGTER Giv din nye Sandero stil ved at understrege tågelygterne med disse indfatninger. 6. STÆNKLAPPER FORAN OG BAGPÅ Stænklapperne for og bag er designet til at holde bilens linje og effektivt beskytte karrosseriet mod snavs eller grus. 7. BAKKE TIL BAGAGERUM Denne bakke er solid og vandtæt og beskytter bagagerummet under transport af genstande, der kan være snavsede. Den er nem at tage ud, og passer perfekt til din bils bagagerumsform PARKERINGSHJÆLP BAG Systemet letter parkering og assisterer under bakning, så du hurtigt og sikkert kan parkere din bil. 9. PREMIUM TEKSTILMÅTTE Kabinens tekstilmåtter er "skræddersyede" og passer 100 procent til bilens udformning, hvor de integrerer sig harmonisk med interiøret og garanterer et højt niveau af kvalitet og sikkerhed

21 10. GUMMIMÅTTER Gummimåtterne passer perfekt til gulvets i din nye Sandero. De er nemme at vedligeholde og meget stærke, så de giver en optimal beskyttelse mod for eksempel sne og mudder. 11. BESKYTTELSESLISTER PÅ SIDEN Beskyt din nye Sandero mod dagliglivets små stød med disse æstetiske sidebeskyttelseslister SÆDEOVERTRÆK Sædeovertrækkene er skræddersyede og stærke og beklæder dine sæder i harmoni med interiøret i din bil og beskytter dem mod dagligdagens slid. 13. BAGAGERUMSNET Bagagerumsnettet gør, at du kan fastholde genstande i dit bagagerum, og forhindre dem i at flytte sig under transporten. Det fastgøres til bilens originale beslag INDPAKNINGSNET Indpakningsnettet udgør en ekstra opbevaringsplads i bagagerummet og sikrer, at små genstande fastholdes lodret, takket være de 3 rum. 15. VINDSKÆRM FORAN Når ruderne er nede, giver vindskærmene en naturlig udluftning i kabinen i din bil og beskytter mod regn. 16. SMARTPHONEHOLDER Holderen er nem at fastgøre og indstille, den passer til alle mobiltelefonmodeller og kan monteres på instrumentbrættet eller på forruden INDFATNING AF SKÆRMGITTER Denne skærmgitterindfatning med kromudseende giver et sportsligt og raffineret touch til din Sandero. 18. CYKELHOLDER PÅ ANHÆNGERTRÆK I din fritid kan du vælge cykelholderen på anhængertrækket, som med vippefunktionen frigør adgangen til bagklappen

22 MÅL SANDERO BAGAGERUMSVOLUMEN (liter) (standard ISO 3832) Konfiguration med 5 sæder 320 Konfiguration med 2 sæder (med sammenfoldet sæde) MÅL (mm) A Akselafstand B Længde C Overhæng foran 813 D Overhæng bag 656 E Sporvidde foran F Sporvidde bag G Frihøjde med last min. 163 H Højde uden last H1 Højde dørtrin tom 622 H2 Højde bagagerumsåbning 761 J1 Indvendig bredde foran J2 Indvendig bredde bag, 2. række K Knæplads ved 2. række 144 L1/L2 Samlet bredde uden/med sidespejle / L3 Indvendig bredde mellem skærmkasser M1 Lofthøjde ved 14 fra 1. række 900 M2 Lofthøjde ved 14 fra 2. række 880 O1 Albuebredde foran O2 Albuebredde bag, 2. række Y1 Lastlængde bag sæde, med 2. række på plads 856 ALMINDELIG LAK METALLAK SANDERO HVID GLACIER (369) BLÅ NAVY (D42) BLÅ PERSAN (RPK) BEIGE CENDRÉ (HNK) SORT NACRÉ (676) GRÅ PLATINE (D69) RØD DE FEU (B76) HJULKAPSLER & FÆLGE SANDERO 15" STÅLFÆLGE (185/65 R15) MED NAVDÆKSLER ARGES *Ekstraudstyr afhængigt af version. 15" STÅLFÆLGE MED HJULKAPSLER ARACAJU 15" ALUMINIUMSFÆLGE "EMPREINTE"*

23 MÅL STEPWAY BAGAGERUMSVOLUMEN (liter) (standard ISO 3832) Konfiguration med 5 sæder 320 Konfiguration med 2 sæder (med 2. sæderække nedfoldet) MÅL (mm) A Akselafstand B Længde C Overhæng foran 835 D Overhæng bag 656 E Sporvidde foran F Sporvidde bag G Frihøjde med last min. 207 H Højde uden last uden/med tagbøjler / H1 Højde dørtrin tom 798 H2 Højde bagagerumsåbning 622 J1 Indvendig bredde foran J2 Indvendig bredde bag, 2. række K Knæplads ved 2. række 144 L1/L2 Samlet bredde uden/med sidespejle / L3 Indvendig bredde mellem skærmkasser M1 Lofthøjde ved 14 fra 1. række 900 M2 Lofthøjde ved 14 fra 2. række 880 O1 Albuebredde foran O2 Albuebredde bag, 2. række Y1 Lastlængde bag sæde, med 2. række på plads 856 ALMINDELIG LAK METALLAK STEPWAY HVID GLACIER (369) SORT NACRÉ (676) GRÅ PLATINE (D69) RØD DE FEU (B76) BLÅ AZURITE (RPL) FLEXWHEEL STEPWAY 16" FLEX WHEEL STÅLFÆLGER (205/55 R16) MED HJULKAPSLER OASIS

24 STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR Base Ambiance Stepway YDRE 15" aluminiumsfælge (185/65 R15) "Empreinte" " stålfælge (185/65 R15) med hjulkapsler Aracaju " stålfælge (185/65 R15) med navkapsler Arges " Flex wheel stålfælge (205/55 R16) med hjulkapsler Oasis - - Forlygter med mørktonede forlygtehuse Kofangere Sorte Karrosserifarve Karrosserifarve Metallak - Pack Look Stepway: Beskyttelse på kofangere for og bag i "alufinish", tågelygteindfatninger i "alufinish", langsgående tagrails sort/"alufinish", Stepway striber på fordøre, sideskørter, - - sorte lygteindfatninger bag og forøget frihøjde (4 cm) Sidespejle Sorte Sorte Karrosserifarve Udvendige dørhåndtag, sorte SÆDER OG INDVENDIG BEKLÆDNING 5 sæder Dørfyldninger Ensfarvede Ensfarvede Ensfarvede Dyseindfatning Mørk grå Forkromet Forkromet Indfatning midterkonsol Mørk grå Mørk grå "Alu-finish" Indfatning om instrumenter i instrumentpanelet Mørk grå "Alu-finish" "Alu-finish" Indfatning omkring kromlogoet på rattet Mørk grå Forkromet Forkromet Indsats på rattet - - "Alu-finish" Indvendige dørhåndtag, sorte Læderindtræk** - - Midterkonsol Mørk grå Mørk grå Mørk grå Nedflældeligt splitbagsæde (1/3-2/3) Rat og gearknop i læder* - - Stofindtræk "Ambiance" - - Stofindtræk "Sandero - - Stofindtræk "Stepway" - - AKTIV OG PASSIV SIKKERHED ABS + bremsekraftforstærker Airbag i førersiden Airbag i passagersiden med mulighed for deaktivering Dækreparationssæt Elektronisk transponderstyret startspærre ESC (elektronisk stabilitetskontrol) med ASR (antispin) ISOFIX-beslag på de to ydre bagsæder Nakkestøtter på alle siddepladser Reservehjul (erstatter dækreparationssæt) Selealarm for (2 stk) Sideairbags i forsæderne, der beskytter hoved og ryg Trepunktsseler på alle sæder KØRSEL Hastighedsbegrænser og cruise control - Kørecomputer med 7 funktioner: Display med samlet køredistance, triptæller, brændstofforbrug, gennemsnitligt brændstofforbrug, estimeret rækkevidde, - - gennemsnitshastighed, udetemperatur. Omdrejningstæller Parkeringssensor bag - - Servostyring Base Ambiance Stepway UDSYN El-opvarmet bagrude og bagrudevisker Indfarvede el-sidespejle m. varme - - Kørelys Manuelt indstillelige sidespejle - Tågeforlygter - KOMFORT 12V-stik foran Bagagerumslys - El-ruder for - Fjernbetjent centrallås - Højdejusterbare sikkerhedsseler for - - Højdejusterbart førersæde - - Højdejusterbart rat - - Loftlys foran Manuel aircondition - Manuelt rudeoptræk bag Manuelt rudeoptræk for - - Miderarmlæn foran - - Varme i forsæder - (kun dci 75) Ventilationsanlæg med 4 hastigheder Ventilationsanlæg med recirkulikation - - OPBEVARING Bagagerumsdækken Kopholdere (2 centrale foran) Lommer i fordøre Lukket handskerum Opbevaringsplads øverst på instrumentbordet (åben) INFOTAINMENT Dacia Plug & Radio (radio, CD, MP3, AUX+USB-stik, Bluetooth og ratbetjening) - - Europakort MediaNAV (2) - Multimedia system MEDIANAV 7" touchscreen, navigation, radio, audio streaming og håndfri Bluetooth telefoni, USB og - jack stik (1) (1) MEDIA NAV erstatter Dacia Plug & Radio. (2) Kun muligt kombineret med bestilling af "MEDIA NAV". *Okselæder. **Sæderne har læderindtræk (pigmenteret narvlæder/nøddelæder) foran på sædehynder, ryglæn, nakkestøtter og sideforstærkninger. : Standard, : Ekstraudstyr, - : Ikke tilgængeligt.

25 TEKNISKE DATA SANDERO STEPWAY Benzin Diesel Benzin Diesel V 75 dci 75 FAP TCe 90 dci 90 FAP MOTOR Antal cylindre Boring x slaglængde (mm) 69 x 76,8 76 x 80,5 72,2 x 73,1 76 x 80,5 Brændstof Benzin Diesel Benzin Diesel Indsprøjtningssystem Indirekte multipunkt Direkte indsprøjtning/common rail Indirekte multipunkt Direkte indsprøjtning/common rail Kompressionsforhold 9,8 15,5 9,5 15,5 Max drejningsmoment Nm CEE (m.kg) ved omdr./min Max ydelse kw CEE (hk) 55 (75) 55 (75) 66 (90) 66 (90) ved omdr./min Miljønorm Euro5 b+ Euro5 b+ Euro5 b+ Euro5 b+ Partikelfilter Ikke mulig Standard Ikke mulig Standard Samlet antal ventiler Slagvolumen (cm 3 ) GEARKASSE Antal fremadgående gear 5 Gearkassetype Manuel 5 gear STYRETØJ Styretøj Servo (hydraulisk) Vendediameter mellem fortove / mellem mure (m) 10,68 10,5 HJULOPHÆNG Hjulophæng bag H-aksel med skruefjedre Hjulophæng for Pseudo McPherson med bundtrekant HJUL OG DÆK Dæk for og bag 185/65R15 88 T 205/55R16 91 H Fælge 6J15 6J16 BREMSER ABS Standard Bag: tromler (T) diameter (tommer) T / 8 Elektronisk bremsekraftfordeling Standard ESP (elektronisk stabilitetsprogram) Standard For: ventilerede skiver (DV) diameter (mm)/tykkelse (mm) (DV) 258 / 22 YDELSE Acceleration km/t (sek.) 14,5 14,6 11,1 11,8 Tophastighed (km/t) FORBRUG OG EMISSIONER* Brændstoftank (l) 50 Bykørsel (km/l) 13,1 23,3 14,9 21,7 CO Kombineret kørsel (km/l) 17,2 26,3 18,5 25,0 Energimærkning Landevejskørsel (km/l) B 20,4 28,6 21,7 27,0 VÆGT (kg) 5 SÆDER / 7 SÆDER Køreklar vægt (uden ekstraudstyr) Maks lasteevne** Maks. påhængsvægt m. bremser*** Maks. påhængsvægt u. bremser Totalvægt Vogntogsvægt *Forbrug og emissioner, homologeret ifølge gældende lovgivning. **Maks lasteevne er baseret på køreklar vægt uden ekstraudstyr. ***Vær opmærksom på, at vogntogsvægten altid skal overholdes, dvs. den faktiske totalvægt + anhængervægt (m. bremser) ikke må overskride den agnivne vogntogsvægt.

26 NOTER

27 NOTER

28 Dacia Smarte løsninger til en god pris. Vi hos Dacia var de første til at forstå, at en bil ikke behøver at være dyr for at være robust og attraktiv. Og noget siger os, at vi havde ret. Vores modeller er i dag kendt for deres driftssikkerhed og lave pris. Sandero imponerer med sin unikke konstruktion og høje standard. Vores modeller er desuden altid rummelige og har rigelig plads til både passagerer og bagage. Vores fremgang bygger på en simpel parole: At det kan lade sig gøre at producere og sælge en bil, uden at kunderne skal bruge hele deres budget, så de i stedet har råd til andre ting. DACIA ER EN DEL AF RENAULT GRUPPEN og anvender tekniske løsninger med veldokumenteret høj kvalitet og driftssikkerhed. Derfor kan vi tilbyde 3 års garanti/ km* og lave driftsomkostninger. De fleste af vores modeller bærer også betegnelsen Dacia eco 2. Disse modeller produceres på ISO certificerede fabrikker og har motorer, der udleder under 120 g CO 2 /km. Det er nemlig også en af vores overbevisninger, at mljøhensyn ikke skal koste ekstra! CRÉDIT PHOTOS : A. BERNIER, C.CUGNY, I. VAN ENDERT, V. BESNAULT, 3D COMMERCE PRINTED IN EC - BX 52 DK JUNI 2014 RENAULT DANMARK - EN FILIAL AF RENAULT NORDIC AB. HERSTEDØSTERVEJ 27-29, 2620 ALBERTSLUND. *Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne). Vi har gjort vores bedste for at sikre, at indholdet i denne publikation var korrekt og aktuelt på tidspunktet for trykningen. Dette dokument er udarbejdet på baggrund af forstudier og prototyper. Som en del af den kontinuerlige produktudvikling forbeholder DACIA sig ret til når som helst at ændre specifikationerne for de biler og det tilbehør, der beskrives og vises. Sådanne ændringer vil hurtigst muligt blive kommunikeret videre til alle DACIA forhandlere. Afhængigt af land kan visse versioner være anderledes og have udstyr, der ikke er tilgængeligt (som standard, ekstraudstyr eller tilbehør). Kontakt din nærmeste DACIA forhandlere for de nyeste informationer. Af trykningsmæssige årsager kan farver på lak og indtræk i dette katalog afvige fra de virkelige forhold. Alle rettigheder forbeholdes. Reproduktion af hele eller dele af denne publikation uanset i hvilket format er forbudt uden forudgående skriftlig tilladelse fra DACIA.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Nye Dacia Sandero Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine,

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Dacia Sandero Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine, hvor du kan

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER TEKNISKE SPECIFIKATIONER 1.4 16v 95 hk benzin 1.3 MultiJet 90 hk diesel Pack Motor Antal cylindre, placering 4 på række, tværliggende foran 4 på række, tværliggende foran Boring x slaglængde (mm) 72 x

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde NY PUNTO VAN Ny Punto Van Stor på den kompakte måde Punto Van er en fabriksbygget varebil der leveres med 3 døre og en fast, heldækkende varerumsadskillelse. Den nye Punto Van er stærk både visuelt og

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 208 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS Envy 1.2 VTi 82 Man. 23,3 99 Envy 1.2 VTi 82 ESG 23,8 97 DIESEL 5-DØRS Envy 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3 79 Envy Sky 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR Tekniske specifikationer FIAT BRAVO FIRE 1,4 16V 90 Hk FIRE T-JET 16V 120 HK Active Dynamic Evo 1 - Evo S MOTOR Antal cylindre 4 på række, tværliggende

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. Moms* 25% moms kr.* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.* Grøn ejerafgift

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER 208 VEJL. UDSALGSPRIS* 129.990 129.990 MOTOR 1.2 VTi 1.6 BlueHDi YDELSE (HK) 82 100 GEAR Man. 5-trins Man. 5-trins BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) 23,3 33,3 CO2 99 79 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) 130 ENERGIKLASSE

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER MODEL PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ENVY Benzin Diesel Benzin Diesel VEJL. UDSALGSPRIS* 157.990 165.990 139.990 139.990 MOTOR 1.2 VTi 1.6 BlueHDi 1.2 VTi 1.6 BlueHDi YDELSE (HK) 82 100 82 100 GEAR

Læs mere

Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway

Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway Moderne, dynamisk og komfortabel Der er stil over kørslen... Vov dig ud i offroad-looket Fra første blik viser den nye Dacia Sandero

Læs mere

Nye Dacia. Sandero og Sandero Stepway Udvalg af tilbehør

Nye Dacia. Sandero og Sandero Stepway Udvalg af tilbehør Nye Dacia Sandero og Sandero Stepway Udvalg af tilbehør Pas godt på dig selv! Gør din hverdag mere oplevelsesrig, og nyd hvert sekund. Dacia tilbehøret, som er specielt designet til din nye Sandero, vil

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C4 Cactus Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. januar 2016 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR PureTech 82 PureTech 82 PureTech 110 e-hdi 92 ETG6 BlueHDi 100 BlueHDi 100 (EUR 5) S&S

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug Totalvægt (kg) moms, eksl. L1H1 2.3 dci 100hk FAP 6-trin manuel

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

NISSAN JUKE. Priser, udstyr og specifikationer 01.07.2014 DK-02C-0592

NISSAN JUKE. Priser, udstyr og specifikationer 01.07.2014 DK-02C-0592 Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Motor CO 2- udledning Forbrug v /blandet k ørs el Trans mis s ion Model Træk g/k m k m/l pr. halv år Energik las s e* reg. afg. k r. pris k r.** Benz in 94 Visia

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Distinctive Udstyrspakke Sportivo Instrumentpanel Soeder i Distinctive Soeder i forbindelse med udstyrspakke Sportivo Competizione blå 324 Stofindtræk:

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil.

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. SEAT Arona. Udstyr og teknik. Sikkerhed Reference Style Xcellence FR Tromlebremser bag Skive bremser bag (Kun for motorer > 100 HK) Sikkerhedsseler alarm Parkeringssensor

Læs mere

Minibus med max af det hele

Minibus med max af det hele Minibus med max af det hele Hyundai H-1 Travel med plads til 8 voksne har alt. Den er komfortabel - med brede ergonomisk udformede sæder, som gør køreturen til en glæde. Den er rummelig - med høj siddeposition

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC PASSENGER Prisliste & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2016 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

Personbiler 2008 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 2008 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 2008 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN Connect 1.2 VTi 82 Man. 20,4 114 Connect 1.2 VTi 82 ESG 22,7 102 Desire 1.2 VTi 82 Man. 20,4 114 Desire Sky 1.2 e-thp 110 Man. 22,7 103 Desire Sky

Læs mere

Ny Dacia Logan MCV. Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for!

Ny Dacia Logan MCV. Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for! Ny Dacia Logan MCV Ny Dacia Logan MCV Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for! Et design, der forfører Den nye Dacia Logan MCV er blevet ændret, og du får en særdeles behagelig køreoplevelse.

Læs mere

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR S P E C I F I K A T I O N E R BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ MOTOR BRÆNDSTOFFORBRUG Blandet kørsel (km/l) 16,7 16,9 25,6 Bykørsel (km/l) 13,5 13,7 28,6 Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

renault clio SPORT TOURER drive the change

renault clio SPORT TOURER drive the change NY renault clio SPORT TOURER drive the change PASSIONENS ANATOMI NY RENAULT CLIO SPORT TOURER VIRKER FORFØRENDE MED SIN STÆRKE PERSONLIGHED. DE SENSUELLE KURVER, DEN UDTRYKSFULDE FRONT OG DE MUSKULØSE

Læs mere

PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER BRÆNDSTOFØKONOMI Brændstoftype Diesel Diesel Diesel Diesel Blandet kørsel (km/l) 18,2 18,8 18,9 16,9 Bykørsel (km/l) 16,7 16,9 Landevej (km/l) 19,2

Læs mere

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS 206 + DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS Det er de små glæder i hverdagen, der giver livet kulør. Og derfor håber Peugeot at kunne gøre din hverdag endnu mere farverig med den nye 206+. Har du brug

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D DPF 2.2 D-4D DPF 2.2 D-CAT 2.2 D-CAT 177 1ZR-FE 2ZR-FAE 3ZR-FE/ (150hk) (177 hk) 3ZR-FAE 1AD-FTV

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i 1.8 Hybrid Benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel (km/l) Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA UDSTYR SIKKERHED Reference Style Style 9 airbags (2 for, 4 side (foran og midt), 2 gardin og 1 knæairbag til føreren) x x x Deaktivering af

Læs mere

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan DS 4 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Ny DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Blank DS

Læs mere

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25. Ny stationcar Ny sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.000,- Stationscar DIESEL DATA ZEN 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 284.825,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2:

Læs mere

OPEL Astra 5-dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste

OPEL Astra 5-dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste OPEL Astra 5dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 07.05.2012 4 Standardudstyr Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Sport AYC Front og sideairbags foran samt gardinairbags for

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 8. marts 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 fiat DoblÒ side 12 grøn ejerafgift

Læs mere

Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010. Tilbehør

Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010. Tilbehør L E M O N D E S I G N Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010 Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Aluminiumsfælg 16 990E0-65J92-000 2. Aluminiumsfælg 16 990E0-79J25-000 3. Aluminiumsfælg 16 99000-80116-006

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KAEBIL MOTOR VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO

Læs mere

Ny Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway

Ny Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway Ny Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway Ny Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for! En stationcar, der giver lyst til eventyr! Man får virkelig

Læs mere

Mii. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

Mii. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikatiner TECHNOLOGY TO ENJOY 3 REFERENCE & STYLE UDSTYR Standard Ekstraudstyr Fås ikke ¹Ikke til Glam Beige g Candy White 2 Ikke til Deep Black EKSTERIØR 14" stålfælge 14" stålfælge med

Læs mere

21.08.2014 DK-06C-0618. DEN HELT NYE NISSAN PULSAR Priser, udstyr og specifikationer

21.08.2014 DK-06C-0618. DEN HELT NYE NISSAN PULSAR Priser, udstyr og specifikationer DEN HELT NYE NISSAN PULSAR Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Motor & G eark as s e Vers ion Træk CO 2- udledning g/k m** Blandet k ørs el k m/l** G røn ejerafgift pr. halv år Energik las s e

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere