BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED"

Transkript

1 BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED

2 Side 1 til tænd-sluk enheden Introduktion Med tænd-sluk enheden fra LOCKON kan du styre strømmen i din bolig. Du kender princippet fra de traditionelle tænd-sluk ure, der automatisk kan tænde og slukke for udstyr, der er tilsluttet til en stikkontakt, på bestemte tidspunkter af døgnet. LOCKONs tænd-sluk enhed gør det muligt at styre udstyret i stikkontakten online eller automatisk via din tyverialarm. Fx kan du bruge den til at: spare strøm ved automatisk at slå alt dit standbystrøm fra når du slår alarmen til, idet du forlader hjemmet eller lægger dig til at sove. tænde og slukke dit elektroniske udstyr på fastlagte tidspunkter, fx dine lamper når du er på ferie, så dit hjem ser beboet ud, mens du er væk. tænde og slukke for udstyr selvom du ikke er hjemme, fx kan du tænde for kaffemaskinen på vej hjem, eller for varmen i sommerhuset inden I kommer frem. Automatisk tænde for lamper og radio hvis alarmen går. Det stresser tyven og sørger for, at han ikke kan arbejde i ly af mørket. Der kan indlæres op til 8 tænd-sluk enheder per centralenhed. Vigtigt inden indlæring af enheder! Tænd-sluk enhedens tekniske specifikationer fremgår af den label, der sidder bag på enheden, samt af supportsiderne på lockon.dk. Der må ikke tilsluttes apparater til tænd-sluk enheden, som tilsammen overstiger enhedens maksimale belastning. Tænd-sluk enhederne må ikke anvendes til klasse 1 apparater, som fx køleskabe, frysere, vaskemaskiner, opvaskemaskiner o. lign. (listen er ikke udtømmende). Tænd-sluk enhederne må kun anvendes til klasse 2 apparater, som fx tv, pc ere, dvd-afspillere, spillekonsoler, lamper o.lign. (listen er ikke udtømmende). Enheden virker ikke, såfremt der slukkes for kontakten, hvori den sidder, hvis der slukkes på selve enheden, hvis belastningen er højere end enheden og HFI/HPFI-relæet tillader, hvis den anvendes til klasse 1 apparater o.lign. (listen er ikke udtømmende). LOCKON er uden ansvar for kunders forkerte anvendelse af tænd-sluk enheder. Oversigt over tænd-sluk enheden

3 Side 2 ON/OFF-knap samt Indlæringsknap Lampe der viser status Indlæring af tænd-sluk enheden Tænd-sluk enheden kommunikerer en-vejs og kan dermed kun modtage signaler fra centralenheden men ikke sende signaler. Når du først har afsluttet aktiveringsprocessen (trin 1-3), kan enheden flyttes til andre stikkontakter, uden at den skal indlæres igen. Trin 1 af 3 Aktivering af tænd-sluk enheden For at kunne indlære enheden skal den sættes i indlæringstilstand. Før du indlærer tænd-sluk enheden skal der min. være indlært én anden enhed (fx dørkontakt, fjernbetjening). Udendørs sirener, signalforstærker og andre tænd-sluk enheder gælder ikke. Tænd-sluk enheden vil forblive i indlæringstilstand i 3 min. Hvis den ikke modtager et signal om indlæring inden for de 3 min., vil den afgive et bip og forlade indlæringstilstanden. For at sætte den i indlæring igen, gentag nedenstående. Gør nu følgende: 1. Indsæt tænd-sluk enheden i en stikkontakt. Et godt råd er at vælge en stikkontakt som du kan se fra dit plads ved computeren. 2. Hold knappen på tænd-sluk enheden inde i mindst 10 sekunder indtil lampen begynder at blinke langsomt. Enheden er nu i indlæringstilstand.

4 Trin 2 af 3 Visning af tænd-sluk enheden på lockon.dk Herefter skal du logge ind på dit online kontrolpanel via lockon.dk og indlære enheden. Side 3 1. Gå ind på lockon.dk og indtast brugernavn og adgangskode under Kundelogin i øverste højre hjørne. 2. Dit kontrolpanel vil nu komme frem på skærmen. (Hvis ikke kan det være fordi, din computer blokerer for pop-ups. Dette kan ændres i indstillingerne i din webbrowser). Når man i nedenstående trykker på Indlær en enhed-knappen på kontrolpanelet vil der altid fremkomme en ny tekstlinje uanset, om der er en tænd-sluk enhed i indlæringstilstand. Derfor er det vigtigt at sætte en enhed i indlæringstilstand, som beskrevet i trin 1, samt teste enheden efterfølgende, inden du går videre.

5 Side 4 1. Vælg punktet Tænd-sluk i venstre menu. 2. Klik på knappen Indlær ny enhed Centralenheden vil nu sende et indlæringssignal. 3. Tænd-sluk enheden vil bekræfte modtagelsen af signalet ved at blinke hurtigt 3 gange, og herefter slukker lampen. 4. Indtast en kort beskrivelse i felterne Placering (fx stue, køkken m.m.) samt Udstyr (fx TV, lampe m.m.) Trin 3 af 3 Test af tænd-sluk enheden For at sikre at tænd-sluk enheden er indlært korrekt, bør du slutte af med at teste den. For at teste enheden ved at tænde og slukke den, gør følgende. 1. Vælg punktet Indstillinger i topmenuen 2. Find den enhed, som du vil teste. Tjek at Funktion står til Manuel og tryk på knappen Tænd enhed 3. Enheden vil efter kort tid tænde 4. For at slukke igen tryk på Sluk enhed 5. Enheden vil efter kort tid slukke

6 Hvis enheden mod forventning ikke tænder eller slukker så start med at slette enheden under punktet Enheder i topmenuen og tryk på knappen Slet. Indlær herefter enheden igen ved at følge ovenstående trin 1 og 2. Tænd-sluk enheden er nu klar til brug, og du kan teste de andre funktioner Automatisk og Timer. Side 5 Brugen af tænd-sluk enheden Her gennemgås den daglige brug af tænd-sluk enheden. Der vil være forsinkelser i tiden mellem du betjener tænd-sluk enheder og de tænder/slukker. Årsagen er, at kommunikationen mellem centralenheden og det online kontrolpanel sker i intervaller af cirka 20 sekunder. Af sikkerhedsårsager er det altid centralenheden, som kontakter kontrolpanelet. Det betyder, at der kan gå op til 20 sekunder mellem hvert trin i kommunikationen. Tændes eller slukkes enheden direkte fra kontrolpanelet, er der kun ét trin i kommunikationen, og svartiden vil være cirka 20 sekunder. Men styres enhederne fx automatisk, når alarmen slås til eller fra, er der flere trin i kommunikationen (betjeningspanel/fjernbetjening -> centralenhed -> online kontrolpanel -> centralenhed -> tænd-sluk enhed) og svartiden vil være cirka 1-1½ minut. Hvis en enhed har været tændt forud for en strømafbrydelse, vil strømafbrydelsen naturligvis slukke for enheden. Men når strømmen genetableres vil enheden ikke tænde automatisk. For at enheden tænder, skal den betjenes via kontrolpanelet eller direkte på knappen på enheden. Enheder På siden Enheder kan du udover at indlære nye enheder, som tidligere beskrevet, se en oversigt over de indlærte tænd-sluk enheder, ændre navnet på placeringen og det tilsluttede udstyr, slette enheden samt se den sidst sendte besked til enheden. Det er vigtigt at være opmærksom på at feltet Sidst sendte besked ikke er en garanti for, at enheden er tændt eller slukket, da det er muligt at tænde og slukke for enheden enten på stikkontakten eller på knappen på selve enheden. Feltet viser den sidste sendt besked, som er afsendt fra kontrolpanelet til enheden.

7 Indstillinger På siden Indstillinger betjener du tænd-sluk enheden gennem tre forskellige metoder: Automatisk, Timer eller Manuel. Hver enhed kan kun betjenes via én metode af gangen. Tænd samtlige enheder ved indbrudsalarm Hvis du afkrydser feltet Tænd samtlige enheder ved indbrudsalarm vil alle enheder, som ikke i forvejen er tændte, blive tændt ved en alarmhændelse. I loggen vil denne hændelse fremgå med System angivet som bruger. Svartiden mellem registreringen af alarmen, og at tænd-sluk enhederne tænder, vil være cirka 1 1½ minut. Automatisk Her styrer du tænd-sluk enheden via alarmens tilstand, dvs. når alarmen bliver slået til, kan tænd-sluk enheden tændes eller slukkes og omvendt. Hvis Automatisk vælges, er den som standard indstillet til at slukke for enheden, når alarmen slås til, og tænde for enheden, når alarmen slås fra. På den måde kan du spare på strømmen, fx den standbystrøm som meget elektronisk udstyr, fx TV, PC ere, DVD ere, spillekonsoler, digitale receivere, bruger. Svartiden mellem betjeningen af alarmen, og at tænd-sluk enhederne tænder/slukker, vil være cirka 1 1½ minut. I loggen vil denne hændelse være registeret med navnet på den bruger, som har slået alarmen til og fra, samt hvordan alarmen er betjent (Internet, Betjeningspanel eller Fjernbetjening). Side 6 Timer Brug Timer funktionen til at indstille tænd-sluk enheden til at tænde og slukke på forudbestemte tidspunkter. Dette er samme princip som et klassisk tænd-sluk ur. Efter du har valgt Timer-funktionen, vælg hvilke dage og hvilket tidspunkt tænd-sluk enheden skal fungere ligesom et tænd/sluk ur. De dage og det tidspunkt, som du har valgt, vil være den periode, som tænd-sluk enheden vil være tændt i.

8 Side 7 Manuel Brug denne funktion til at tænde og slukke enheden direkte. Tryk på knappen Tænd enheden for at tænde den, vent et øjeblik indtil der skrives, Enhed er opdateret. For at slukke tryk på knappen Sluk enhed. Svartiden mellem betjeningen af tænd-sluk enhederne, og at de tænder/slukker, vil være cirka 20 sekunder. Log På siden Log kan du se en log over alle beskeder, som er sendt fra kontrolpanelet og til de indlærte tændsluk enheder. Det er vigtigt at være opmærksom på, at feltet Besked sendt ikke er en garanti for, at enheden er tændt eller slukket, da det er muligt at tænde og slukke for enheden enten på stikkontakten eller på knappen på selve enheden. Feltet viser den besked som er afsendt fra kontrolpanelet til enheden.

9 Fejlsøgning Side 8 Tænd-sluk enheden tænder og slukker ikke, som den skal? Gør følgende: 1. Se under Log om den ønskede aktivering (fx sluk enheden når alarmen slås til) er blevet afsendt fra kontrolpanelet. 2. Står aktiveringen på loggen, er den afsendt fra kontrolpanelet, tjek herefter om enheden reagerer på aktiveringer ved tænde eller slukke den manuelt fra kontrolpanelet. Gør den ikke dette, skal den slettes og indlæres på ny. Se første afsnit i vejledningen. 3. Står aktiveringen ikke på loggen, er indstillingen ikke sat korrekt op. Tjek indstillingerne og prøv igen. Bemærk : Du bør jævnligt rengøre alarmudstyret for at undgå fejlalarmer. Rengøringen foretages med en hårdt opvredet våd klud. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LOCKONs kundeservice på tlf , eller pr. Vi svarer mandag torsdag 9-16 og fredag 9-15.

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 2 til nyt videokamera Introduktion Det nye videokamera er et IP-videokamera, der tilsluttes trådløst til din router. Videokameraet fungerer sådan, at du kan se videooptagelser

Læs mere

Brugervejledning til AlphaEasy

Brugervejledning til AlphaEasy Brugervejledning til AlphaEasy INDHOLDSFORTEGNELSE FORMÅL MED DENNE MANUAL...4 INTRODUKTION... 5 ZONER OG OMRÅDER PÅ ALPHAEASY ALARMANLÆG... 5 VIGTIG INFORMATION TIL BRUGEREN... 5 BETJENING...6 ALPHAVISION

Læs mere

Original Brugsanvisning for Snoos App Alarm og Start Kit Version 01-2014. www.snoos.dk

Original Brugsanvisning for Snoos App Alarm og Start Kit Version 01-2014. www.snoos.dk Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Info... 4 System krav / Forudsætninger for anvendelse af Snoos App Alarm:... 4 Kassens indhold:... 5 Snoos startkit består af:... 5 Tekniske specs:... 5 Forudsætninger

Læs mere

HouseGuard GSM-alarm (basis)

HouseGuard GSM-alarm (basis) HouseGuard GSM-alarm (basis) Dansk manual www.houseguard.dk Side 0 af 51 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INTRODUKTION... 3 PLACERING AF DE ENKELTE ENHEDER... 4 OVERSIGT OVER ALARMEN... 6 TRIN

Læs mere

Brugervejledning til AlphaVision NG

Brugervejledning til AlphaVision NG Brugervejledning til AlphaVision NG INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 4 EN VIGTIG INFO TIL BRUGEN AF ALARMCENTRALEN...4 BETJENING... 5 ALPHAVISION LCD TASTATUR...5 ALPHAVISION LCD TASTATUR MED PROXIMITY

Læs mere

HouseGuard Pro GSM-alarm Installations og opsætnings-manual

HouseGuard Pro GSM-alarm Installations og opsætnings-manual HouseGuard Pro GSM-alarm Installations og opsætnings-manual www.houseguard.dk Side 0 af 39 HouseGuard Pro GSM-alarmsystem dansk manual Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INTRODUKTION... 3 MENU-SYSTEMER...

Læs mere

HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual

HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual HouseGuard SmartGSM-alarmsystem Dansk manual HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 OPSÆTNINGS TRIN... 3 OVERSIGT OVER ALARMEN... 6 TRIN 1: MONTERING AF GSM-SIM-KORT....

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk 77 34 18 18 Ring t il kund eservi hvis d ce u har b for hjæ rug lp! BRUGER VEJLEDNING dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk Udpakning og tilslutning af dukapc... 2 Første gang dukapc startes... 3 dukapc er klar

Læs mere

Vagthuset Pro GSM alarm Dansk manual

Vagthuset Pro GSM alarm Dansk manual SmartGSM-alarmsystem dansk manual Vagthuset Pro GSM alarm Dansk manual Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 OVERSIGT OVER ALARMEN... 6 TRIN 2: OPSTART AF ALARMSYSTEMET... 8 MENUSYSTEMER... 8 TRIN

Læs mere

House Guard Pro GSM alarm system Dansk installations manual INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INTRODUKTION... 3 MENU-SYSTEMER... 3

House Guard Pro GSM alarm system Dansk installations manual INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INTRODUKTION... 3 MENU-SYSTEMER... 3 www.houseguard.dk Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INTRODUKTION... 3 MENU-SYSTEMER... 3 OVERSIGT OVER HOUSEGUARD PRO KONTROLPANEL... 5 TRIN 1: MONTERING AF SIM KORT.... 6 TRIN 2: OPSTART AF

Læs mere

Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur

Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur 29 trådløse Zoner - 109 sensorer - Trådløs ringeklokke - Dansk menu Tillykke med dit nye alarmsystem. Du bedes læse vejledningen grundigt, før du tager

Læs mere

HomeSecure GSM AD 003 version nr. 01

HomeSecure GSM AD 003 version nr. 01 1 Indholdsfortegnelse INTRODUKTION 4 1.1 INTRODUKTION: 4 1.2 FUNKTIONER 4 INSTALLATION AF ALARMSYSTEMET 5 2.1 PLANLÆGNING INDEN INSTALLATION 6 2.2 KLARGØR ALARMPANELET 7 TILSLUT GSM ANTENNEN OG SIRENE

Læs mere

HomeSecure HS-BASIC-V2 Brugermanual: 16-06-2015

HomeSecure HS-BASIC-V2 Brugermanual: 16-06-2015 2 3 Tillykke med dit nye HomeSecure BASIC alarmsystem. I denne manual finder du informationer om alarmsystemets funktioner, installationsprocedure og betjening. Det er vigtigt, at du først gennemlæser

Læs mere

Vejledning til GSM alarm sender

Vejledning til GSM alarm sender 1 Vejledning til GSM alarm sender SSIHuset Svane Electronic 2 Sikkerheds tips Brug kun dette produkt som foreskrevet her i vejledningen. Installer ikke senderen tæt på vand, fugt eller direkte varme. Forbind

Læs mere

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm Manual til DK080 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 9 Programering af alarmen... 10 Indtastning af egen kode...

Læs mere

BRUGERMANUAL. PowerMaster-10 G2. Tovejs trådløst indbruds alarmsystem. www.visonic.com

BRUGERMANUAL. PowerMaster-10 G2. Tovejs trådløst indbruds alarmsystem. www.visonic.com BRUGERMANUAL PowerMaster-10 G2 Tovejs trådløst indbruds alarmsystem www.visonic.com PowerMaster-10 / PowerMaster-30 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 Forord... 3 Oversigt... 3 Systemfunktioner...

Læs mere

Multizone 99 Zoner Bruger Manual. VIGTIGT:Læs denne manual inden ibrugtagning!!!!

Multizone 99 Zoner Bruger Manual. VIGTIGT:Læs denne manual inden ibrugtagning!!!! Multizone 99 Zoner Bruger Manual VIGTIGT:Læs denne manual inden ibrugtagning!!!! 1 Vigtigt at tænke på inden installation 1. Placering af hovedenheden må ikke være i nærheden af, tv, radio eller lign der

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

QuickGuide til Gardsman Alarmsystem til fastnet

QuickGuide til Gardsman Alarmsystem til fastnet QuickGuide til Gardsman Alarmsystem til fastnet Kom god i gang opsætnings guide Denne quickguide hjælper dig til at sætte alarmsystemet op. QuickGuide indeholder ikke alle detaljer omkring alarmsystemets

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Velkommen til GECKO Booking! Hvad enten du har købt produktet, eller prøver vores gratis demo, vil denne vejledning give dig en grundig gennemgang af GECKO Booking og dets mange muligheder. Denne vejledning

Læs mere

GSM ALARM BASIC 6 ZONER

GSM ALARM BASIC 6 ZONER GSM ALARM BASIC 6 ZONER Brugervejledning dansk Tekniske data Spænding/strøm Standby strøm Alarm strøm Trådløs frekvens GSM frekvens Back-up Batteri Sirene lydstyrke 9-12V DC / 500mA

Læs mere

Aftalegrundlag. LK IHC Bolig. Aftalegrundlaget til dit intelligente hjem. LK IHC Bolig

Aftalegrundlag. LK IHC Bolig. Aftalegrundlaget til dit intelligente hjem. LK IHC Bolig Aftalegrundlaget til dit intelligente hjem 1 Indholdsfortegnelse El-installationen (Grundpakken)... 2 Funktioner på tværs af boligen... 3 Boligens funktioner rum for rum... 5 LK FUGA design Design Farve...

Læs mere

POWERMAX. Brugervejledning. Fuldt overvåget trådløs alarmcentral INDHOLD DE5450U 1

POWERMAX. Brugervejledning. Fuldt overvåget trådløs alarmcentral INDHOLD DE5450U 1 POWERMAX Fuldt overvåget trådløs alarmcentral Brugervejledning INDHOLD 1. INTRODUKTION... 4 1.1 Overblik... 4 1.2 Systemets faciliteter... 5 1.3 Fagudtryk... 5 1.4 Symboler anvendt i vejledningen... 5

Læs mere

Oversigt over elementære alarmcentral funktioner. Tvungen fuld tilkobling (AWAY) (system ikke klar) + [kode]* + (for at gøre buzzer tavs)

Oversigt over elementære alarmcentral funktioner. Tvungen fuld tilkobling (AWAY) (system ikke klar) + [kode]* + (for at gøre buzzer tavs) POWERMAX Fuldt overvåget trådløs alarmcentral Brugervejledning INDHOLD 1. INTRODUKTION...4 1. 1 Overblik...4 1. 2 Systemets faciliteter...5 1. 3 Fagudtryk...5 1. 4 Symboler anvendt i vejledningen...5 1.

Læs mere

SkoleKom. Begyndervejledning. Tilpasset FirstClass version 11

SkoleKom. Begyndervejledning. Tilpasset FirstClass version 11 SkoleKom Begyndervejledning Tilpasset FirstClass version 11 1 Om SkoleKom... 3 1.1 Download og installation af FirstClass-programmet... 4 1.2 Log på SkoleKom... 5 1.3 Dit SkoleKom-skrivebord... 5 1.4 Sådan

Læs mere

GSM telefonsender tale/sms besked

GSM telefonsender tale/sms besked 1 GSM telefonsender tale/sms besked Installation manual til GSM sender med mobiltelefon FVK 41 EZS SSIHuset Svane Electronic 2 Indhold: 1. Grundlæggende oplysninger... 3 1.1 Beskrivelse af enheden... 3

Læs mere

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 09-9-2013 SSI400 GSM ALARM Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2013 model - GSM alarm SSI400 433/868MHz Version December 2012 Brug vores app til Android og iphone til betjening

Læs mere

Varenummer: 08090695 Version: 02.01. www.devi.com

Varenummer: 08090695 Version: 02.01. www.devi.com Varenummer: 08090695 Version: 02.01 www.devi.com Før du går i gang Tilslutning og grundopsætning af Devireg 550 termostater skal udføres af en autoriseret el-installatør. Ukorrekt installation og grundopsætning

Læs mere

Brugermanual KaminX GSM Fjernstarter S-30

Brugermanual KaminX GSM Fjernstarter S-30 Brugermanual KaminX GSM Fjernstarter S-30 Brug nogle minutter på at læse brugermanualen igennem. Det vil give dig en introduktion i sikker og nem anvendelse af produktet. Pas godt på brugermanualen til

Læs mere

Manual til trådløs alarm

Manual til trådløs alarm Manual til trådløs alarm Beckersberg Secure BS1200 Læs venligst manualen grundigt, før du tager din Beckersberg Secure alarmpakke i brug. Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse 1Introduktion...4 2Før installation

Læs mere