Dit netværk er vores højeste prioritet!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dit netværk er vores højeste prioritet!"

Transkript

1 Dit netværk er vores højeste prioritet!

2 Hvor sikker er du på dit netværk? Netværkssikkerhed er ingen selvfølge. Det har mange virksomheder måttet konstatere den seneste tid. Vi har været vidne til gentagne denial-of-service (DoS) angreb, tyveri fra webbanker og inficering med malware, som afkræver brugeren løsepenge for at genaktivere PC en eller fjernstyrer den i DoS angreb mod andre virksomheder. Der er tre grupper, som står bag problemerne: Aktivisterne, som forsøger at fremme et budskab gennem hacking. De kriminelle, som vil snyde sig til penge. Spionerne, som er på jagt efter fortrolig information. Du kan gøre meget for at beskytte din virksomhed mod disse angreb. Verizons globale internetsikkerhedsrapport fra 2013 viser nemlig, at manglende sikkerhed næsten altid er en faktor i angrebene. 76 % af alle netværksindbrud udnytter svage eller stjålne passwords 86 % af alle angreb kommer udefra. Af de sidste 14 % er det ofte svage interne kontroller, som gør det let for medarbejderne at snyde. 78 % af de anvendte angrebsteknikker er ikke avancerede og kan altså relativt enkelt forhindres. Øget brug af it skaber dilemma De fleste danske virksomheder er i dag voldsomt afhængige af it. Det har skabt en situation, hvor virksomheder skal finde den rette balance mellem den nødvendige netværkssikkerhed og brugernes mulighed for at arbejde effektivt. Med denne folder vil vi forklare, hvordan vi mener, at du kan finde den balance og forbedre din netværkssikkerhed på den rigtige måde i forhold til dine behov.

3 Konsulenter med jord under neglene Level 8 er en lille, smidig og specialiseret konsulentvirksomhed. Nogle kunder har valgt os, fordi vi har forstand på it-sikkerhed, andre fordi vi har forstand på it-netværk. Den fælles tilbagemelding har været, at vi bliver værdsat, fordi vi færdes hjemmevant både i mødelokalet og serverrummet. Eller som en kunde sagde til os: I er jo en slags konsulenter med jord under neglene. Vi indgår ofte i et tæt, længerevarende samarbejde med vores kunder og fungerer som den faste sparringspartner, som kender både forretning, kultur, infrastruktur og processer. Vi tager ansvar ikke bare for, at teknologierne virker, men for at I som kunde opnår den ønskede funktionalitet. Det foregår ofte i samarbejde med andre leverandører, hvor vi kan fungere som teknisk projektleder, så I ikke ender som en lus mellem to negle. Derfor hedder vi Level 8 It-netværk bygger på forskellige lag fra de fysiske forbindelser gennem kablerne til de logiske forbindelser, som udgør netværkets design. Det kalder teknikeren for OSI-modellens syv lag. Vi vil gerne være det ottende lag, som gør dit netværk til en integreret del af din forretnings strategi i stedet for en begrænsning, som du skal tilpasse din forretning efter. Derfor har vi valgt navnet Level 8.

4 Serviceydelser Vi tilbyder 8 serviceydelser, hvor vi sammen kan optimere driften af jeres netværks- og sikkerhedskomponenter. Ved du ikke, hvor du skal starte, så tag direkte kontakt til os. Vi er nemme at tale med, uanset om du sidder i ledelsen, er tekniker eller eksternt tilknyttet. Vi ved, hvor vigtig en velsmurt it-infrastruktur er, og har I ikke selv overblikket over jeres netværk, så lad os gøre, hvad vi er bedst til, og rådgive om optimering af jeres nuværende netværks- og sikkerhedsudstyr. Basis Support Basis Support er grundlaget for en sikker og stabil it-infrastruktur, og pakken fungerer som det solide fundament, som andre serviceydelser kan bygges oven på. Basis Support består af: Samarbejdsaftale: Etablering af samarbejde, herunder grundlæggende forventningsafstemning. Adgange: Overlevering og oprettelse af adgange til jeres systemer både remote og on-site. Kontaktperson: Tilknytning af primær teknisk kontaktperson hos Level 8. Komponentliste: Opdateret liste af systemer og komponenter. Konfiguration Konfiguration af forretningskritisk netværksudstyr handler ikke bare om at få de forskellige elementer til at fungere hver for sig, men om at opnå en sammenhængende og velfungerende infrastruktur på tværs af leverandører og teknologier. Derfor bør opgaven varetages af teknikere, der har erfaring med komplicerede systemer og sammenhænge. Med Konfiguration får I: Teknisk hjælp fra en konsulent, der er blandt branchens bedste. Faglig sparring og stillingtagen til jeres valg og brug af udstyr. Opsætning af udstyret, så det passer perfekt til jeres behov. Veldefinerede processer omkring dataændringer, der understøtter jeres change management.

5 Tilkald Level 8 træder til, når det brænder på, hvad enten det drejer sig om nedbrud på kritiske komponenter, hasteændringer i firewall-politikker eller noget helt tredje. Sammen aftaler vi en servicegrad, der beskriver responstider for både remote og on-site assistance. Vi lover ikke mere, end vi kan holde, så når I kontakter vores tilkaldeberedskab, kan I være sikre på, at vi som minimum overholder de aftalte respons- og udrykningstider. Systemovervågning Systemovervågning er en automatiseret ydelse, hvor vi ved hjælp af traditionelle overvågningsværktøjer hele tiden holder øje med netværket og sørger for alarmering, når det er relevant. Overvågningen kan enten foretages fra Level 8s overvågningsplatform, eller fra en dedikeret platform installeret hos jer. Start med det basale. Vi har erfaring med at overvåge en lang række produkter switche, routere, firewalls og meget andet. For hver af disse har vi en række anbefalinger til, hvad der som minimum bør overvåges. Tilpasning. Der findes ikke to netværk, der er ens. Derfor vil der altid være behov for individuelle tilpasninger, som overvåger en given funktionalitet eller komponent. Alarmering. For hvert målepunkt defineres tærskelværdier, og vi aftaler et alarmerings-skema. Eksempelvis vil ikke-kritiske alarmer typisk blive afsendt pr. , mens kritiske alarmer sendes som SMS og vil blive eskaleret automatisk. Rapportering. Systemovervågning indeholder en standard SLA rapportering.

6 Health Check Vi kan godt lide at betragte de systemer, vi har ansvaret for, som vores børn og vi har det bedst med at komme på besøg engang imellem. Health Check er netop det besøg, der forsikrer os om, at systemerne har det godt. Det er en manuel proces, hvor vi trækker på vores erfaring og ekspertise ved at logge ind i enhederne, gennemgå hændelseslog og opdage tendenser, som automatiske systemer ikke kan forudsige. Health Check er en proaktiv ydelse, der sikrer: Bedre oppetid Bedre performance Bedre sikkerhed. Ydelsen er et naturligt tilvalg til Systemovervågning men begge dele kan leveres individuelt. Efter hvert Health Check leveres en rapport, der beskriver systemets tilstand samt anbefalinger til eventuelle forbedringer og fejlretning. Backup Backup af filservere, applikationsservere og databaser er i dag en selvfølge. Men hvad med dine netværks- og sikkerhedskomponenter? Hvor lang tid vil det tage at reetablere din firewall, router eller switch uden en backup? Med Backup kan du hurtigt få reetableret din infrastruktur i tilfælde af hardware eller software fejl. Du får: Automatisk backup med Level 8s specialværktøjer til backup af netværks- og sikkerhedsudstyr. Individuelt tilrettelagte backuptidspunkter og -intervaller. Hurtig reaktion, hvis en backup skulle fejle.

7 Sikkerhedsscanning En sikkerhedsscanning giver overblik over tilstanden på jeres netværk, så I er sikre på, at det ikke gemmer på ubehagelige overraskelser. Med sikkerhedsscanning får du: En automatiseret scanning, som vi analyserer og vurderer resultatet af. Sammenligning af resultater i forbindelse med gentagne scanninger, så både ændringer og nye trusler identificeres. Muligheden for sikkerhedsscanning af både eksterne og interne systemer. Produktovervågning Opdatere eller ej? Valget er sjældent sort-hvidt og skal nogle gange træffes på baggrund af erfaring med netværks- og sikkerhedsudstyr og et kendskab til den teknologiske udvikling. For mange vil det være for besværligt og tidskrævende at holde sig opdateret på alle de nye sårbarheder, patches, workarounds og softwareversioner, som dagligt meldes ud fra forskellige leverandører. Med Produktovervågning tilbyder vi: At holde øje med de sårbarheder, der er relevant for dine komponenter, og vurdere eventuelle konsekvenser. At sørge for, at jeres software altid er opdateret til den nyeste version. At finde alternative løsninger, når det ikke er muligt at fjerne en sårbarhed. En håndgribelig sårbarhedsrapport samt rådgivning, som gør jer bevidste om de fordele og ulemper, der er forbundet med en opdatering eller brugen af de benyttede softwareversioner.

8 Konsulentydelser Vi kan se på din virksomhed og dit netværk med friske øjne og hjælpe dig til at vælge den rigtige løsning. Hvilket sikkerhedsniveau passer til virksomheden? Hvad med regulativer, compliance og virksomhedens egne behov? Level 8 rådgiver om sikkerhedspolitikker, risiko-konsekvens-analyser, procedurer, valg af teknologi og meget mere, og vi kan formidle det hele i et sprog, der er til at forstå. Og så hjælper vi naturligvis også med implementering, drift og support af dit netværk. Arkitektur og Design Hvis et netværk skal yde optimalt og samtidig være stabilt og sikkert, kræver det et gennemtænkt og erfaringsmæssigt funderet netværksdesign. Det kan vi skabe, fordi vi selv har haft teknikken mellem hænderne. Allerede fra første streg på et skitseret blueprint tænker vi helt ud til det enkelte netværkskabel. Det handler om at have det fulde overblik og om være eksperter i at integrere netværks- og sikkerhedsudstyr, så det lever op til de behov, jeres forretning har. Vi tilbyder arkitektur og design til en fast timepris. Kontakt os for at høre nærmere og lad os tage en snak om, hvilke projekter eller udfordringer I står over for. Teknisk projektledelse Hos Level 8 ønsker vi at tage ansvar for, at kunden får den ønskede funktionalitet ud af teknologierne. Vi har erfaring med at få systemer til at fungere sammen, og vi ved, hvad der oftest går galt, når enderne ikke mødes mellem forretning, projektorganisation og teknik. Som tekniske projektledere er vi vant til at indgå i teams af enhver størrelse, og vi er gode til at kommunikere tydeligt til både forretningen og specialisterne. Vi sikrer, at projektet lever op til forretningens kvalitetskrav inden for den givne deadline.

9 Teknisk konsulent Vi er først og fremmest teknikere, som elsker at arbejde med netværk og sikkerhed, og vi bruger vores kompetencer på forskellige måder alt efter opgaven. Specialister. Vi besidder spidskompetencer i en lang række teknologier, men er ikke bange for at inddrage specialister på områder, vi ikke selv mestrer. Generalister. Netværket er applikationernes motorvej så for at være gode netværkskonsulenter, skal vi vide noget om applikationer. Vi er nysgerrige og kender også til mange teknologier uden for vores hjemmebane, så vi kan hjælpe dig til en sammenhængende løsning. Rådgivere. Level 8 optræder ofte som rådgiver for ledelsen og som sparringspartner for virksomhedens egen it-organisation, så alle involverede får friske øjne på sagen. Vi bruger vores erfaring og kompetencer til at sikre sammenhæng mellem de tekniske leverancer og forretningens forventninger. Samarbejdspartnere Level 8 har oparbejdet en stort netværk i it-branchen. Vi samarbejder med ledende producenter, leverandører og specialister, men satser primært på de tre C ere: Cisco, Check Point og Citrix. Cisco Verdens største leverandør af netværks- og sikkerhedsudstyr. Level 8 har valgt at specialisere sig indenfor Ciscos borderless netværk med primær fokus på sikkerhed. Check Point Check Point er den førende leverandør af Next Generation Firewalls og Level 8 har mange års erfaring med konfiguration og opsætning af Check Point løsninger. Citrix Konsulenterne i Level 8 har stor ekspertise inden for konfiguration, installation og design af Citrix NetScaler løsninger.

10 Sådan arbejder vi Level 8 ønsker at fokusere på målet. For at kunne det, skal vi forstå, hvad I ønsker at opnå og i hvilken sammenhæng. Vi vil derfor gerne indgå i et tæt, længerevarende samarbejde med jer og fungere som den faste hus-konsulent. Level 8 ønsker at tage ansvar i alle faser af it-projekterne design, implementering, drift og optimering - så I kan koncentrere jer om jeres forretning. Optimering Design Drift Implementering

11 Derfor skal du vælge Level 8 De fleste virksomheder er fuldstændigt afhængige af en stabil og sikker it-infrastruktur. Det kan vi hjælpe jer med at opnå. Vi ønsker ikke at have mange kunder, men at have kunder, hvor vi har et gensidigt tillidsforhold, og hvor vi bliver betragtet som kundernes foretrukne partner til design, implementering, drift og til optimering af netværkssikkerhedsløsninger og services. Det gode samarbejde hviler på, at vi hver gang giver vores kunder en dedikeret, præcis og relevant service, som får dem til at vende tilbage. Vi har et tæt og godt samarbejde med vores leverandører, men vi lægger også vægt på at være uafhængige for at kunne tilbyde vores kunder den bedste løsning, også selv om den ikke står på vores leverandørs produktliste.

12 Network & Security Level 8 ApS Åbogade 15 DK-8200 Aarhus N Tlf

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at IT-STRATEGI Tema Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt? OM DETTE TEMA Hvordan kommer

Læs mere

Modeller for konsolidering af bibliotekssystemer. Projekt: Modeller for konsolidering af forskningsbibliotekernes

Modeller for konsolidering af bibliotekssystemer. Projekt: Modeller for konsolidering af forskningsbibliotekernes Projektrapport Danmarks Elektroniske Forskningsbibliotek (DEF) Projekt: Modeller for konsolidering af forskningsbibliotekernes bibliotekssystemer Dato: 19. november 2004 Kunde: Forskningsbibliotekernes

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

Sotea ApS CVR nr.: DK 10085225

Sotea ApS CVR nr.: DK 10085225 Uafhængig revisors erklæring med sikkerhed om beskrivelsen af kontroller, deres udformning og funktionalitet i forbindelse med hostingydelse i perioden 01-08-2014 til 31-01-2015 Sotea ApS CVR nr.: DK 10085225

Læs mere

Cloud Computing & Multisourcing

Cloud Computing & Multisourcing November 2010 TDC Hosting whitepaper omkring Cloud Computing & Multisourcing Exceptional technology but human inside Indhold 1. Intro Multisourcing og Cloud Computing.. 2. Definition af Multisourcing...

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

TEKNISK DOKUMENTATION Teknisk kapacitet

TEKNISK DOKUMENTATION Teknisk kapacitet TEKNISK DOKUMENTATION Teknisk kapacitet Indholdsfortegnelse Datacenter... 3 Netværk og Internet... 3 Support... 3 Sikkerhedspolitik & Kvalitetssikring... 4 Sikkerhedspolitik... 4 Kvalitetssikring... 5

Læs mere

Application Management Service

Application Management Service Application Management Service I dette Whitepaper vil vi beskrive nogle af vores erfaringer med Application Management. De fleste virksomheder har på et tidspunkt lavet, eller fået lavet, en mindre applikation,

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

Outsourcing op på strategisk niveau

Outsourcing op på strategisk niveau Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce outsourcing Maj 2008 Outsourcing op på strategisk niveau Fra tidligere at dreje sig om produktion i tredjeverdens lande, er outsourcing

Læs mere

A K A D E M I E T SVENDSEN & KJÆR. Målstyring Enkelt og effektivt. Ann Møller Svendsen

A K A D E M I E T SVENDSEN & KJÆR. Målstyring Enkelt og effektivt. Ann Møller Svendsen A K A D E M I E T SVENDSEN & KJÆR Målstyring Enkelt og effektivt Ann Møller Svendsen Forord I en verden, der til stadighed er i forandring, er det af afgørende betydning at have en klar vision, en præcis

Læs mere

Deloitte IT Solutions Marts 2013. Nyt it-system Succes eller fiasko?

Deloitte IT Solutions Marts 2013. Nyt it-system Succes eller fiasko? Deloitte IT Solutions Marts 2013 Nyt it-system Succes eller fiasko? Indholdsfortegnelse 3 4 8 14 19 20 24 26 27 29 30 34 1. Forord 2. Generelt om it-projekter 3. Business case 4. Fremgangsmåde for valg

Læs mere

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro www.draware.dk HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus Webbaserede softwareløsninger, der forbedrer IT-driften med et minimalt aftryk på budgettet. I forhold til større applikationer tilbyder Manage-

Læs mere

Informationssikkerhed i Balance

Informationssikkerhed i Balance Informationssikkerhed i Balance Koncept version 1.0 Oktober 2014 IT-Branchens It-sikkerhedsudvalg Resumé Der har de sidste år været et intenst fokus på informationssikkerhed i Danmark, primært grundet

Læs mere

VEJLEDNING Sikkerhedsmæssige overvejelser ved cloud computing og outsourcing

VEJLEDNING Sikkerhedsmæssige overvejelser ved cloud computing og outsourcing VEJLEDNING Sikkerhedsmæssige overvejelser ved cloud computing og outsourcing DI ITEK 1787 København V. 3377 3377 itek.di.dk itek@di.dk DI ITEK et branchefællesskab i Dansk Industri for virksomheder inden

Læs mere

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro www.draware.dk HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus Webbaserede softwareløsninger, der forbedrer IT-driften med et minimalt aftryk på budgettet. I forhold til større applikationer tilbyder Manage-

Læs mere

Trendrapport. Status på informationssikkerheden i Danmark

Trendrapport. Status på informationssikkerheden i Danmark Trendrapport 20 14 Status på informationssikkerheden i Danmark DKCERT Trendrapport 2014 Redaktion: Shehzad Ahmad, Tonny Bjørn og Torben B. Sørensen Eksterne bidragydere: Henrik Jensen, Roskilde Universitet,

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Susanne C. Hartvig VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Ingeniør Arkitekt Bygherre Producent Entreprenør RAPPORT BYGiDTU R-002 2001 ISSN 1396-4011 ISBN 87-7877-057-2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning...1

Læs mere

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 Organisering og ansvar Værktøjer og brugere Anvendelse internt og eksternt Prioritering og fremtid FORORD Denne rapport indeholder resultaterne af en undersøgelse af

Læs mere

CRM med ChannelCRM. 2012 ChannelCRM A/S

CRM med ChannelCRM. 2012 ChannelCRM A/S CRM med ChannelCRM ChannelCRM CRM med ChannelCRM af ChannelCRM A/S Det dokument, du nu sidder med, er en pdf-version af den interaktive hjælp, der følger med ChannelCRM. Her - på papir - har du mulighed

Læs mere

Vejledning til IT-forretningsanalyse

Vejledning til IT-forretningsanalyse Vejledning til IT-forretningsanalyse Denne vejledning hjælper med at få stillet de nødvendige spørgsmål om kundens IT-løsning, så du efterfølgende kan rådgive om forbedringer, sikkerhed og nye måder at

Læs mere

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres DC Magazine oktober 2013 FORRETNINGSSYSTEMER Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres FORRETNINGSSYSTEMER side 18 Forøg konkurrencekraften med Datacon FORRETNINGSSYSTEMER side 14 Fakturaworkflow

Læs mere

Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart

Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart Overvåg hele din IT infrastruktur med ét værktøj Som IT ansvarlig er din infrastruktur lig med dit image over for interne som eksterne kunder. Din mulighed for at reagere

Læs mere

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt)

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt) Networked business FACTBOOK EU-DK 2012 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF: SOCIALE MEDIER (Internt/Eksternt) PR & Kommunikation Salg & Marketing (inkl. web) Service & Support Innovation (R&D, produkt- & procesudvikling)

Læs mere

HP Critical Service. Beskrivelse af serviceydelsen. HP's serviceydelser

HP Critical Service. Beskrivelse af serviceydelsen. HP's serviceydelser HP Critical Service HP's serviceydelser af serviceydelsen HP Critical Service (CS) er en omfattende supportløsning til virksomheder, der kører vigtige forretningsapplikationer, som kræver høj tilgængelighed.

Læs mere

MULTIHOUSE A/S ISAE 3402 TYPE 2 ERKLÆRING

MULTIHOUSE A/S ISAE 3402 TYPE 2 ERKLÆRING FEBRUAR 2015 MULTIHOUSE A/S ISAE 3402 TYPE 2 ERKLÆRING Revisors erklæring vedrørende de generelle it-kontroller i tilknytning til driften af MultiHouses hostingaktiviteter. RSM plus P/S statsautoriserede

Læs mere

SÆT KUNDERNE I SYSTEM OG OPTIMÉR SALGET

SÆT KUNDERNE I SYSTEM OG OPTIMÉR SALGET SÆT KUNDERNE I SYSTEM OG OPTIMÉR SALGET Næsten halvdelen af alle salgsforsøg løber ud i sandet, mens eksisterende kunder siver, ofte uden at nogen egentlig kan forklare hvorfor. Begge dele er dyrt og i

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

Whitepaper. IT Quality A/S. IAM Beskrivelse

Whitepaper. IT Quality A/S. IAM Beskrivelse Whitepaper IT Quality A/S IAM Beskrivelse IAM Identity og Access Management... 4 1.1 Projektmodel... 4 1.2 Fleksible løsninger... 4 2 IDM Identity Manager... 5 2.1 IDM forenkler og automatiserer... 5 2.2

Læs mere