Vi har fået en helt ny og ultramoderne hardwareplatform med hjælp i topklasse fra Lytzen IT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi har fået en helt ny og ultramoderne hardwareplatform med hjælp i topklasse fra Lytzen IT"

Transkript

1 Erik Poulsen, it-konsulent hos LandboNord: Vi har fået en helt ny og ultramoderne hardwareplatform med hjælp i topklasse fra Lytzen IT Vi var kommet i den situation, at vores it-platform var ved at nå sidste salgsdato og også var ved at få alvorlige kapacitetsproblemer. Så i stedet for har vi nu fået en meget avanceret FlexPod-løsning fra Cisco og NetApp, som er leveret af Lytzen IT i et projekt, der er forløbet helt uden problemer, så vores brugere og kunder næsten ikke har mærket det. Bortset fra at både oppetider og svartider er blevet langt bedre, end de var før. Sådan lyder det fra Erik Poulsen, der er it-konsulent hos LandboNord, der er en rådgivningsvirksomhed med afdelinger i Brønderslev og Fjerritslev, hvor mere end 200 medarbejdere yder rådgivning på en lang række felter som økonomi, jura, miljø, it og dyre- og planteavl til både landbrug og det øvrige erhvervsliv i Nordjylland. Det er kunderne vi lever af, og derfor er kundeservicen så vigtig, at vi har åbent for rådgivning og dermed også for telefonerne og it-systemerne - næsten døgnet rundt, nemlig fra klokken 5 til klokken 24. Og det stiller naturligvis store krav til både it- og telefonsystemerne, fortæller Erik Poulsen, der har arbejdet med it i mere end 20 år: Grunden til at vi nu har udskiftet hele vores hardware-platform, var, at garantien på vores servere ville udløbe i september 2012, så vi ikke længere kunne være sikre på at få reservedele og support. Samtidig med at vi var ved at løbe tør for storage, og svartiderne på it-systemerne og Quality of Servicen på IP-telefonerne var utilfredsstillende. Og det kan man ikke leve med i en kundedrevet virksomhed som vores. Erik Poulsen i LandboNords maskinrum med den næste kabelfri FlexPod øverst til højre.

2 Blandt de første med FlexPod Derfor har man nu hos LandboNord - i september 2012 og som én af de første virksomheder i Danmark - sat strøm til en helt ny og banebrydende it-platform, kaldet FlexPod, der er et nyudviklet og avanceret hardwarekoncept, der samler hele datacentret i en løsning. FlexPod er et fælles produkt fra de tre it-firmaer Cisco, NetApp og VMware, og den har givet it-driften hos LandboNord et kvalitetsmæssigt løft, som både kunderne og rådgiverne tydeligt mærker, forklarer Erik Poulsen, der nævner disse gevinster som de vigtigste: Bedre svartider på it-systemerne. Langt bedre Quality of Service på IP-telefonerne. Mere end 99.9% oppetid på alle systemer. Automatisk back-up mellem Brønderslev og Fjerritslev. Næsten ubegrænset skalérbarhed. Lavere strøm- og pladsforbrug. Remote overvågning fra Lytzen IT. Bedre virusbeskyttelse også på alle de nye medier. Hurtigere og sikrere opkobling af rådgivere på kundebesøg. Cisco anbefalede Lytzen IT Anskaffelsen af denne nye FlexPod-løsning fra Lytzen IT skete efter råd fra Cisco Danmark, fortæller Erik Poulsen: Vi har i mange år haft Cisco-udstyr i huset, og vi har haft et virkeligt godt samarbejde med dem. Så da det stod klart, at vi stod overfor et uundgåeligt systemskifte, så spurgte jeg dem til råds og fik anbefalet at vælge denne FlexPod-løsning og med Lytzen IT som den Cisco-partner i Nordjylland, der bedst kunne løse opgaven med at levere og installere den. Da man aldrig før havde hørt om Lytzen IT, besluttede man dog både at sætte en ekstern konsulent på opgaven og at gennemføre en udbudsforretning med tre forskellige leverandører for at få flere valgmuligheder. Samtidig forhørte Erik Poulsen sig i sit netværk om andres erfaringer med Lytzen IT. Dette grundige forarbejde førte til en klar og enslydende konklusion: Tilbuddet fra Lytzen IT med den nye FlexPod-platform fra Cisco og NetApp var klart den bedste løsning på opgaven, i både teknisk og prismæssig henseende.

3 Lytzen IT fik derfor opgaven, selvom man ikke kendte dem i forvejen. Og samarbejdet med dem har været en helt igennem positiv oplevelse, fortæller Erik Poulsen: Vi fik dem jo anbefalet af Cisco, og jeg fik også mange positive tilbagemeldinger fra mit netværk. Så vi havde høje forventninger til deres indsats, og jeg må sige, at de er blevet mere end opfyldt. For Lytzen IT har på alle måder leveret en topprofessionel indsats. Både som rådgivere, der var gode til at lytte til vores behov og til at sammensætte den rigtige løsning, og som højkompetente fagfolk med al den tekniske viden om FlexPod en, som der var brug for. Så jeg er overbevist om, at vi har fået den bedst mulige løsning, der kan dække vores behov mange år frem, og vi har oplevet dem som dygtige projektledere, der leverede en pragtindsats, da vi over to weekender implementerede FlexPod en og flyttede alle data og applikationer over fra det gamle system. Så tidsplanen blev fulgt til punkt og prikke, og brugerne mærkede så lidt til det, som det vist er muligt. Og hvor vi fik det hele til en fast pris hvad de to andre tilbud ikke lød på - og helt uden de ekstraregninger, som man ofte risikerer at få i den slags projekter. Med en supportaftale, hvor vi altid får den hjælp vi har brug for indenfor den aftalte tre-timers grænse. Så vi er særdeles tilfredse både med projektet og med den efterfølgende drift og support, slutter Erik Poulsen fra LandboNord. LandboNord et alsidigt rådgivningshus LandboNord yder højtspecialiseret rådgivning til nordjyske landmænd og til et stigende antal virksomheder i andre erhverv om stort set alle spørgsmål vedrørende landbrugs- og virksomhedsdrift, herunder økonomi, regnskab, skat, lovgivning, forsikring, miljø, løn-, pensions- og personaleforhold, it, svineavl, kvægavl og planteavl og meget mere. LandboNord har godt 200 medarbejdere i Brønderslev og Fjerritslev.

4 Hvad skal jeg vide om NetApp/Cisco FlexPod-løsningen? En kæmpe udvikling i datacentret Som reaktion på behovet for fleksible, omkostningseffektive it-løsninger, der passer ind i den nuværende infrastruktur, bevæger mange virksomheder sig væk fra isolerede servere, storage og netværksressourcer og mod højere virtualiseringsniveauer og tager samtidig hastige skridt mod skyen. FlexPod tilbyder en valideret, delt infrastruktur, der kan skaleres både vertikalt og horisontalt, så den kan anvendes til mange forskellige applikations-workloads og -miljøer, inklusive, men ikke begrænset til: Microsoft -applikationer Virtual desktop infrastructure (VDI) SAP FlexPod datacenterløsninger fra Cisco og NetApp er en prævalideret konfiguration, der let kan skaleres vertikalt eller horisontalt, så den er i stand til at håndtere mange forskellige anvendelsesmuligheder, typisk fra virtualiserede VMware -, Microsoft-, Red Hat- og Citrix-miljøer til højtydende ERP-applikationer såsom SAP og meget mere. FlexPod har fire primære forretningsværditilbud: Mindre risiko med en valideret, forenklet datacenterløsning og en samarbejdende supportmodel, der giver en sikker og gennemprøvet vej til virtualiser- 1ing og skyen Hurtigere implementering af applikationer ved at udnytte prævaliderede og testede 3konfigurationer. 2 Forretningsfleksibilitet med hurtigere anskaffelse af it-aktiver (servere, netværk, storage), der kan skaleres udad og opad, så de passer til en lang række forhold og miljøer, for eksempel SAP, Oracle, Exchange 2010, SQL Server, VMware View, Citrix, Microsoft Hyper-V og Red Hat. Øget datacentereffektivitet samtidig med at TCO og antallet af operationelle 4processer reduceres.

5 FlexPod opfylder behovene hos kunder med følgende krav: Migrering til en delt infrastruktur med mange applikationer Øget fleksibilitet til håndtering af vækst og vigtige forretningsinitiativer Implementering af dedikerede applikationer, der understøtter software som en tjeneste (SaaS), VDI og andre miljøer i skyen Udvikling af operationer, der er i overensstemmelse med ITIL-baserede standarder Kunde behov Behov for forbedring af operationel fleksibilitet, operationelle processer og omkostninger Lavere omkostninger pr. bruger uden at gå på kompromis med skalerbarheden FlexPod-komponenter FlexPod er en prædesignet, prævalideret infrastrukturbyggesten, der bygger på Cisco UCS, Cisco Nexus datacenterswitche, NetApp FAS storage og en række softwarepartnere. Cisco UCS: Cisco UCS-arkitekturen er udviklet fra bunden til virtuelle miljøer. Den forener beregning, netværk, lageradgang og virtualisering i et omfattende system Samlet struktur: Øget workload-fleksibilitet, lavere omkostninger, mindre energi, større driftssikkerhed, forenklet opsætning, bedre udnyttelse af aktiver og højere ydelse fra applikationer Revolutionerende integreret administration: Forenklet opsætning, øget kontrol, lavere omkostninger, hurtigere implementering, større driftssikkerhed, større produktivitet, færre fejl Policy Computing (tilstandsløs): Servere afventer identitet på baggrund af applikationsbehov. Serviceprofiler skubber konfiguration ud til tilgængelig HW. Optimeret til virtualisering: Øget workload-fleksibilitet, bedre VM-ydelse, flere virtualiserede workloads, lavere omkostninger pr. VM Udvidet hukommelse: Lavere omkostninger pr. VM, større konsolidering, bedre ydelse Rackserver-integration: Alle fordelene ved bladeservere til rackservere

6 Cisco Nexus: Cisco Nexus-datacenterswitches gør brug af prisvindende samlet struktur-teknologi til konsolidering af trafik i én forenklet og omkostningseffektiv arkitektur. Cisco Nexus-switches tilbyder også: Fremragende skalerbar samt hurtig og enkel zero-touch -installation Automatisk konfiguration Opgraderinger under drift Administration med ét politikpunkt for markant forenklet administration og øget effektivitet, tilgængelighed og sikkerhed NetApp Unified Storage NetApps samlede platform til multiprotokollagring til alle niveauer af lagring giver avanceret effektivitet, der reducerer kapacitetsforbruget markant og samtidig giver: Indbygget databeskyttelse og muligheder for skalering Optimeret ydelse med 10GbE eller FCoE Effektivitet, inklusive indbygget deduplikering, thin provisioning og hurtig kloning Automatiseret storageadministration, databeskyttelse og sikkerhedsfunktioner FlexPod administration og orkestrering Centraliseret og forenklet administration af FlexPod-platformen på tværs af infrastrukturen opnås med NetApp OnCommand og Cisco Unified Computing System Manager. Disse komponenter giver åbne API er til let integration med løsninger til orkestreringsadministration fra FlexPod-partnere eller med brugerdefinerede løsninger. NetApp OnCommand Insight: Proaktiv administration af dit multileverandør-miljø og optimerede ressourcer og workloads. Få et overblik over din storageinfrastrukturs helhed som et samlet sæt af ydelser ved hjælp af analyse, opdagelse, korrelation, servicestier, simulering og analyse af rodårsager. FlexPod validerede administrationsløsninger (nøglefærdige) FlexPod-platformen giver åbne API er til let integration med et bredt udvalg af administrationsværktøjer. NetApp og Cisco arbejder sammen med pålidelige partnere, så vi kan tilbyde dig et udvalg af administrationsløsninger. De produkter, der betegnes som FlexPod validerede administrationsløsninger, undergår omfattende tests i Ciscos og NetApps laboratorier i forhold til en lang række krav til funktion og design. Nedenstående løsninger har gennemgået omfattende tests i Ciscos og NetApps laboratorier i forhold til en lang række krav til funktion og design. Disse FlexPod validerede administrationsløsninger giver samlet og nøglefærdig automatisering og orkestrering med FlexPod-platformen:

7 Cisco UCS Manager: Giver samlet og integreret administration af software- og hardwarekomponenter. Administrér hundredevis af ressourcer for tusindvis af virtuelle maskiner. Forbedr den operationelle effektivitet og understøt datacenterautomatisering med fleksibel kørsel af workloads CA Automation Suite for Data Centers: Giver delt infrastruktur med øjeblikkelig adgang til imponerende administrationsfunktioner fra CA Technologies normalt opnås dette ellers først efter flere års integration og udvikling. Cloupia Unified Infrastructure Controller: Administrations- og automatiseringssystem, der kan orkestrere og levere virtuelle såvel som fysiske infrastrukturydelser på tværs af hele FlexPod-konfigurationen. Gale Technologies GaleForce Turnkey Cloud for FlexPod: Et avanceret produkt til infrastrukturautomatisering, der giver skabelonbaseret automatiseret levering af basale, fysiske og virtuelle ressourcer fra et servicekatalog. GaleForce Turnkey Cloud Solution giver virksomheder mulighed for hurtigt at oprette interne skyer og hybridskyer, der kombinerer gammel og ny infrastruktur, for dermed at opnå forbedret fleksibilitet, udnyttelse og enkelhed. Semi-Custom Management Solution: Cisco Intelligent Automation For Cloud Løsningen Cisco Intelligent Automation for Cloud er en blanding af produkter og brugerdefinerede ydelser, der giver en avanceret softwarepakke til automatisering og orkestrering til privat cloud computing og datacenterautomatisering. CIAC maksimerer udnyttelsen af aktiver ved at automatisere processer til genanvendelse af ressourcer, administration af forbrug og omkostninger og håndhævelse af rollebaseret og politikbaseret ledelseskontrol. Værdiskabende tjenester Pakket produktsegenskaber Bruger-defineret Løsninger hovedsageligt opbygget med professionelle ydelser Figur 2) FlexPod administrationsløsninger. Intelligent automatisering til skyen Delvist brugerdefineret Blanding af produkter og professionelle ydelserservices Validerede administrationsløsninger til FlexPod Nøgle-færdigt Løsninger hovedsageligt opbygget med pakkeprodukter Lytzen IT A/S Barfoedsvej Hjørring Lytzen IT A/S Nakskovvej Herning Lytzen IT A/S Hvidkærvej 23B 5250 Odense SV Tel: Fax:

UNIFIED COMMUNICATION Styrk virksomhedens kommunikation med de rette IT-værktøjer IT INFRASTRUCTURE. Kompetencer og ydelser

UNIFIED COMMUNICATION Styrk virksomhedens kommunikation med de rette IT-værktøjer IT INFRASTRUCTURE. Kompetencer og ydelser UNIFIED COMMUNICATION Styrk virksomhedens kommunikation med de rette IT-værktøjer IT INFRASTRUCTURE Har din virksomhed en sund infrastruktur? Kompetencer og ydelser Dansupport hjælper dig til den optimale

Læs mere

Virtualisering - den drivende kraft bag cloud-computing

Virtualisering - den drivende kraft bag cloud-computing PROACT www.proact.dk Wie is ProAct Virtualisering - den drivende kraft bag cloud-computing Storage-as-a-Service - betal kun for det du forbruger Kundecase: DIR A/S har virtualiseret Garanteret 50 % mindre

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

Application Management Service

Application Management Service Application Management Service I dette Whitepaper vil vi beskrive nogle af vores erfaringer med Application Management. De fleste virksomheder har på et tidspunkt lavet, eller fået lavet, en mindre applikation,

Læs mere

Cloud Computing & Multisourcing

Cloud Computing & Multisourcing November 2010 TDC Hosting whitepaper omkring Cloud Computing & Multisourcing Exceptional technology but human inside Indhold 1. Intro Multisourcing og Cloud Computing.. 2. Definition af Multisourcing...

Læs mere

Deduplikering...* Krise? Vores vision om digital opbevaring. * og 8 andre temaer. Betaler du også dit elselskab 3 år forud?

Deduplikering...* Krise? Vores vision om digital opbevaring. * og 8 andre temaer. Betaler du også dit elselskab 3 år forud? PROACT www.proact.dk Vores vision om digital opbevaring Deduplikering...* * og 8 andre temaer Data-tsunami 2009-205: Er du parat? Krise? Konkrete måder at tage trykket fra storage omkostningerne Kundereferencer

Læs mere

Outsource din hovedpine

Outsource din hovedpine Tema CLOUD Cloud Computing har i et par år efterhånden været på alles læber i it-verdenen. Og det er der god grund til. Kraftigt forbedret ydeevne kombineret med drastiske fald i priserne har for alvor

Læs mere

Microsoft og desktop-virtualisering

Microsoft og desktop-virtualisering powered by: Artiklerne er skrevet af Dan Mygind Whitepaper Microsoft og desktop-virtualisering Desktop-virtualisering kan være med til at forenkle administrationen af brugernes desktoppe. Det skal dog

Læs mere

4FOUNDATION CLUSTERLØSNING SIKRER DANSK AVISPRODUKTION STANDARDISER DATACENTERET TEMA: AFGØRENDE FORDELE MED DATA CENTRE FOUNDATION

4FOUNDATION CLUSTERLØSNING SIKRER DANSK AVISPRODUKTION STANDARDISER DATACENTERET TEMA: AFGØRENDE FORDELE MED DATA CENTRE FOUNDATION CONFIDENCE IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #3 2006 John W Thompson, Symantecs topchef: Et pålideligt miljø kan kun baseres på politikker TEMA: STANDARDISER DATACENTERET Trends, tips fra eksperter,

Læs mere

IT2Day. er du klar? og let backup og. miljøer! S. 2. Big Data er en af de. som mange. overfor. Hvordan

IT2Day. er du klar? og let backup og. miljøer! S. 2. Big Data er en af de. som mange. overfor. Hvordan IT2Day Big data er du klar? Hurtig, effektiv og let backup og restore i virtuelle miljøer! S. 2 Big Data er en af de nyeste udfordringer som mange virksomheder står overfor. Hvordan håndterer man det?

Læs mere

Barrierer og muligheder for danske SMV er i den digitale vækstkultur

Barrierer og muligheder for danske SMV er i den digitale vækstkultur Barrierer og muligheder for danske SMV er i den digitale vækstkultur Indholdsfortegnelse Forord 3 Indledning 4 Resumé 4 Barrierer for erhvervslivets digitalisering 6 De interne barrierer for digitalisering

Læs mere

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt)

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt) Networked business FACTBOOK EU-DK 2012 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF: SOCIALE MEDIER (Internt/Eksternt) PR & Kommunikation Salg & Marketing (inkl. web) Service & Support Innovation (R&D, produkt- & procesudvikling)

Læs mere

DI ITEK og DI s vejledning om Cloud Computing - sikker outsourcing i skyen

DI ITEK og DI s vejledning om Cloud Computing - sikker outsourcing i skyen DI ITEK og DI s vejledning om Cloud Computing - sikker outsourcing i skyen Baggrund Cloud Computing er et begreb, som i den senere tid er blevet hypet ganske meget i alverdens medier. Begrebet dækker over

Læs mere

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro www.draware.dk HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus Webbaserede softwareløsninger, der forbedrer IT-driften med et minimalt aftryk på budgettet. I forhold til større applikationer tilbyder Manage-

Læs mere

Serverrumsvejledning. Center for Energibesparelser. Til virksomheder, der ønsker en god projektering, sikker drift og sund økonomi.

Serverrumsvejledning. Center for Energibesparelser. Til virksomheder, der ønsker en god projektering, sikker drift og sund økonomi. Center for Energibesparelser Serverrumsvejledning 2011 Til virksomheder, der ønsker en god projektering, sikker drift og sund økonomi Bliv klogere på: Elforbrug i serverrum Energistyring Robusthed og redundans

Læs mere

EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder

EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder. Vi har specialiseret os i at levere it-løsninger, der skaber forretningsmæssig værdi for

Læs mere

Teknisk outsourcing skaber fleksibilitet S06

Teknisk outsourcing skaber fleksibilitet S06 KAN MAN OUT- SOURCE PRO- DUKTIONEN? s04 FÅ VÆKST GENNEM OUTSOURCING S08 IT SKAL HELT UD TIL BORGERNE S14 RIV SILOERNE NED - BRUG IT RIGTIGT S19 PRODUCERET AF PARTNER PUBLISHING I SAMARBEJDE MED ATEA, BEKEY,

Læs mere

Outsourcing op på strategisk niveau

Outsourcing op på strategisk niveau Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce outsourcing Maj 2008 Outsourcing op på strategisk niveau Fra tidligere at dreje sig om produktion i tredjeverdens lande, er outsourcing

Læs mere

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro www.draware.dk HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus Webbaserede softwareløsninger, der forbedrer IT-driften med et minimalt aftryk på budgettet. I forhold til større applikationer tilbyder Manage-

Læs mere

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet M a m u t M a g a z i n e F o r å r 2 0 1 0 Et kundemagasin med fokus på at forenkle hverdagen Er du parat til netskyen? Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder Microsoft Office 2010 Øget

Læs mere

Windows Server 2012. Få cloud-teknologi i din infrastruktur

Windows Server 2012. Få cloud-teknologi i din infrastruktur Windows Server 2012 Få cloud-teknologi i din infrastruktur : Få cloud-teknologi i din infrastruktur Mere end blot virtualisering 1. Skalere og sikre workloads 2. Byg private clouds kosteffektivt 3. Forbind

Læs mere

ETABLERING AF WIRELESS LAN

ETABLERING AF WIRELESS LAN ETABLERING AF WIRELESS LAN Anders Ørskov Christensen Kongens Lyngby, februar 2009 IMM-B.Eng-2008-45 Technical University of Denmark Informatics and Mathematical Modelling Building 321, DK-2800 Kongens

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

Til Mellemstore Virksomheder. Oracle Produktblad Real Application Clusters (RAC)

Til Mellemstore Virksomheder. Oracle Produktblad Real Application Clusters (RAC) Til Mellemstore Virksomheder Oracle Produktblad Real Application Clusters (RAC) DERFOR SKAL JERES VIRKSOMHED BRUGE CLUSTERING Operationel kontinuitet er afgørende for en virksomheds succes især i økonomiske

Læs mere

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet IT Scanning Copy Print Invester i rentabilitet 1 Kontorets skjulte ressource Udviklingen går rasende hurtigt. Sandsynligvis er stort set alle dine processer digitaliserede og integrerede i din virksomheds

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Geodata standardisering

Geodata standardisering Fase 2: Forretningsanalyse Marts 2009 COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Fase 2: Forretningsanalyse Marts 2009 1 Indholdsfortegnelse 1 Indledning

Læs mere

W. CHAN KIM. Mød guruen bag den revolutionerende Blue Ocean Strategy

W. CHAN KIM. Mød guruen bag den revolutionerende Blue Ocean Strategy K U N D E M A G A S I N F R A M I C R O S O F T D A N M A R K 0 1-2 0 0 7 W. CHAN KIM Mød guruen bag den revolutionerende Blue Ocean Strategy ONLINE-HANDEL Banebrydende internetbutik er født til stordrift

Læs mere

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 Organisering og ansvar Værktøjer og brugere Anvendelse internt og eksternt Prioritering og fremtid FORORD Denne rapport indeholder resultaterne af en undersøgelse af

Læs mere

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres DC Magazine oktober 2013 FORRETNINGSSYSTEMER Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres FORRETNINGSSYSTEMER side 18 Forøg konkurrencekraften med Datacon FORRETNINGSSYSTEMER side 14 Fakturaworkflow

Læs mere