Skruekompressorer DSD/DSDX Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 12,68 til 30,20 m³/min, Tryk 5,5 til 15 bar

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.kaeser.com Skruekompressorer DSD/DSDX Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 12,68 til 30,20 m³/min, Tryk 5,5 til 15 bar"

Transkript

1 Skruekompressorer DSD/DSDX Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse,6 til 0,0 m³/min, Tryk, til

2 w Hvad forventes af en kompressor med variabel frekvensdrev og køletørrer? Som forbruger forventer man af trykluftsystemet maksimal effektivitet, driftssikkerhed og ensartet luftkvalitet. Dette lyder enkelt, men mange forskellige faktorer har indflydelse herpå: Investering i trykluftsystem For eksempel kan energiomkostninger set over Vedligeholdelsesomkostninger en kompressors levetid beløbe sig til mange gange investeringsomkostningerne. Effektivt energiforbrug spiller - ligesom driftssikkerhed - derfor en vigtig rolle i ethvert trykluftsystem. Det er også vigtigt, at trykluftsystemet leverer kondensatfri trykluft i rette mængde Energiomkostninger og kvalitet til det specifikke Energibesparelser behov. Dette forbedrer ikke kun driftssikkerheden men reducerer også vedligeholdelsesomkostningerne betydeligt for luftfordelingsnetværk, trykluftværktøj, trykluftstyringssystemer og andet udstyr, som bruger trykluft. DSD/DSDX s løsning: Alsidigt moduldesign s meget effektive DSD og DSDX skruekompressorer, som kan leveres med valgfri SFC variabelt frekvensdrev, er ikke kun simple at installere men tilbyder også enestående alsidighed og ydeevne. Ydermere kan DSD-kompressorerne udstyres med køletørrer. Alsidigt moduldesign for maksimal effektivitet DSD/DSDX - Effektivitet som standard DSD og DSDX-kompressorerne med energibesparende :-drev danner basis for s alsidige modulkoncept. De er særlig effektive, holde og driftssikre, da de alle er udstyret med store skrueprofiler, der kører på lav hastighed. T - Med køletørrer DSD-kompressorerne fås med et integreret køletørrer-modul. Kompressoren og tørreren befinder sig i separate kabinetter med individuelle kølesystemer for størst mulig driftsikkerhed. SFC Sigma Frequency Control Indsugningsfilter SIGMA FREQUENCY CONTROL (SFC) frekvensstyringsmodul fås til DSD- og DSDX-kompressorerne. SFC-modulet og kompressoren består af én kompakt enhed, som giver maksimal ydeevne men kræver minimal gulvplads. Alle anlæg leveres testede og driftsklare. Indsugningsventil Skruekompressorblok med SIGMA PROFIL 6 6 Drivmotor Væskeseparatortank Væskefilter Trykluftefterkøler Væskekøler Frekvensomformer (Valgfri) Køletørrer (Valgfri) Ventilator Maksimal fleksibilitet s alsidige serie af T SFC-modulanlæg sikrer, at der findes en model til ethvert behov. Køletørrermodulet (C) konverterer en standard skruekompressor til et kompakt trykluftsystem, som leverer kvalitetstørret trykluft af højeste standard. Med SFC-modulet (B), kan kompressorhastigheden justeres automatisk for at opfylde varierende trykluftbehov. Mulighed for forskellige kombinationer af disse tre moduler. B C A A B C = Skruekompressorer DSD-serien = SFC = Køletørrer (T)

3 DSD T Med kompakt køletørrer Effektiv centrifugalseparator En centrifugaludskiller med et elektroniskstyret ECO DRÆN er installeret mellem kompressoren og tørreren. Dette giver sikker og effektiv udskillelse og bortledning af kondensat, selv under betingelser med høj omgivelsestemperatur og fugtighed. Køletørrer med ECO DRÆN Den nye DSD T-serie s nye DSD T skruekompressorsystem kombinerer enestående driftssikkerhed med exceptionel ydeevne, er pladsbesparende samt energieffektiv trykluftproduktion og -behandling i ét enkelt kompressoranlæg. Det integrerede køletørrermodul omdanner den højeffektive DSDkompressorenhed til et komplet luftbehandlingssystem, som kan arbejde i omgivelsestemperaturer op til + C. Køletørreren har også et ECO DRÆN. Det avancerede niveau-styrede kondensatdræn eliminerer tryklufttab i forbindelse med magnetventilstyring. Dette sparer både energi og forbedrer sikkerheden af tryklufttilførslen betydeligt. Aluminium pladevarmeveksler Køletørrerens aluminium pladevarmeveksler er sikret mod tilsmudsning og er korrosionsmodstandsdygtig. Selv med varierende luftstrøm, udskiller varmeveksleren sikkert den opsamlede kondensat fra luften. Tørrerens komponenter og rør er designede til at yde stor driftsikkerhed og pålidelighed. Nøglefærdig drift I eget separate kabinet er der rigelig plads til, at alle tørrerens komponenter er i god størrelse og stadig har let tilgang for vedligeholdelse. Designet beskytter desuden køletørreren mod enhver form for varme fra kompressoranlægget. Individuelle kølesystemer og intelligent design sikrer enestående driftssikkerhed i omgivelsestemperaturer op til + C, hvilket forøger rådighedsfaktoren betydeligt. Lejerne i drev og ventilationsmotor kan smøres udefra. SIGMA CONTROL Kompressorstyringen SIGMA CONTROL overvåger konstant kompressor, køletørrer og kondensatdræn. Hvis ønsket kan signaler fra tørreren defineres som alarmer og sendes til et centralt kontrolcenter.

4 DSD/DSDX SFC Ultimativ effektivitet Omgivelsestemperatur C Perfekt ydeevne - selv ved høje omgivelsestemperaturer Kaeser Andre leverandører Det store SFC-modul med det effektivt kølede styringsskab tillader problemfri drift i omgivelsestemperaturer op til + C. Leverandør Den avancerede DSD/DSDX SFC-serie Alle skruekompressorer er udstyret med SIGMA PROFIL rotorer med høj ydeevne. Skrueprofilerne i DSD/ DSDX-enhederne drives af et direkte drev-system, som eliminerer transmissionstabene, hvilket giver betydelige energibesparelser for disse kompressorer. Betydelige besparelser kan også opnås med et SIGMA FREQUENCY CONTROL (SFC) modul. Tryk i Ensartet tryk Tid Tryk ± 0, Ensartet tryk Ydelsen fra en DSD eller DSDX SFCkompressor kan tilpasses den faktiske luftefterspørgsel i henhold til det ønskede systemtryk, ved kontinuerligt at tilpasse hastigheden på drivmotoren (og derfor luftenden) indenfor det fastsatte reguleringsområde. Afhængig af bufferkapaciteten for luftnetværket, er det derfor muligt præcist at vedligeholde driftstrykket til ±0, og som et resultat at reducere det maksimale systemtryk. Dette kan resultere i betydelige besparelser, da hver tryknedsættelse resulterer i en -procents reduktion af energiforbruget. Andre kompressorer med variabel hastighed SFC kompressorer Ingen forstyrrelse: Den elektro-magnetiske kompatibilitet (EMC) af komponenter og den komplette maskine er testet og certificeret i henhold til gældende regler. Transmissionstab Energiforbrug Vedligeholdelsesomkostninger Enestående ydeevne DSD/ DSDX SFC kompressoranlæg er højeffektive anlæg med direkte drev med frekvensstyring. Med effektiv ydeevne i hele styringsområdet, har store langsomtkørende luftender med den energibesparende SIGMA PROFIL en betydelig fordel i forhold til mindre, hurtigtkørende luftender. Alle anlæg er designede til at arbejde med fuld belastning, dage pr. uge, uden at kræve yderligere vedligeholdelse. Direkte drev reducerer antallet af nødvendige komponenter sammenlignet med geardrev og eliminerer de derved forbundne transmissionstab. Dette forøger driftssikkerheden og levetiden betydeligt; lydniveauet er også betydeligt lavere. Fordelene er tydelige: Effektiv kraftoverførsel, optimalt energiforbrug og reducerede service- og nedlukningsomkostninger. % fuld belastning 00% 00% 600% 00% 00% 00% 00% 0% 0 % Direkte start Stjerne-delta start Blød start SFC-systemer Tid Blød start uden svingninger En blød start tillader en gradvis forøgelse i motordriften fra nul til fuld last, hvilket muliggør næsten ubegrænset motorskiftfrekvens, dvs. det antal gange en motor kan tændes inden for en defineret tidsperiode uden at overophede. Svingninger, der potentielt kan beskadige system og udstyr er forsvarligt fjernet uden yderligere behov for dyrt ekstraudstyr. Den kontinuerlig variable hastighedsforøgelse og -nedsættelse af bevægelige dele reducerer den dynamiske belastning.

5 DSD og DSDX Otte afgørende fordele Skruekompressorblok med SIGMA PROFIL Høj-effektive kondensatudskillere (med DSD T) En given drivkraft kan drive en mindre kompressorblok på høj hastighed eller en større kompressorblok på lav hastighed. Større og langsomt kørende kompressorblokke er mere effektive, de leverer mere trykluft ved samme drivkraft. Derfor har udviklet kompressorblokke specielt for DSD og DSDXserierne, som er præcist tilpassede den individuelle drivkraft og motorhastighed for hver eneste maskine i serien. Den lille prisforskel for en større kompressorblok er hurtigt tjent ind ved energibesparelse under driften. Udskillertanken i køletørreren er fremstillet af aluminium og er derfor fuldstændig korrossionsmodstandsdygtig. Den kompakte udskiller er integreret i køletørrerens varmevekslerpakke og en afbøjningsplade sikrer pålidelig kondensatudskillelse. Udskillelsen er næsten konstant - selv ved varierende luftstrøm - og vedligeholder sikkert det ønskede trykdugpunkt. Faste partikler vaskes også ud og elimineres sammen med kondensatet. Energibesparende :-drev 6 SFC-modul fra Siemens (med DSD og DSDX) Fordelene ved :-drevet er mere end blot afskaffelse af transmissionstab. Motoren og kompressorblokken danner sammen med kabinetet en kompakt og stærk enhed, som ikke kræver regelmæssig vedligeholdelse, bortset fra smørrelse af motorlejerne. Hvis koblingen på noget tidspunkt skal erstattes, tager det kun få minutter uden at skulle skille enheden ad; åbningen i kabinetet er stor nok til at kunne udskifte begge koblingsdele. Siemens frekvensomformere bruges udelukkende i s hastighedskontrollerede kompressorer af flere grunde: Siemens fremstiller den industrielle PC-baserede SIGMA CONTROL kompressorstyring, som muliggør regelmæssig kommunikation med SFC-styringsskabet. Desuden sikrer Siemens verdensomspændende tilstedeværelse driftssikker service. SFC-styringsskab og SIGMA CONTROL er A testet og certificeret iht. EN 0-forordning for elektromagnetisk kompatibilitet, begge som individuelle komponenter og som et integreret system. Lav driftshastighed Fleksibel trykjustering DSD/DSDX up to 00 rpm Others up to 000 rpm Hver DSD / DSDX kompressor har præcis de samme mekaniske komponenter som dem, der anvendes i s standard kompressorer med forudbestemt hastighed. Dette sikrer ikke kun stor driftssikkerhed og tryklufttilgængelighed men garanterer også optimal energieffektivitet. Den mest effektive metode til produktion af trykluft er store luftender, der kører med lav hastighed - luftenderne i DSD/ DSDX SFC-kompressorerne har en typisk maksimal rotationshastighed på ca. 000 rpm. Yderligere fordele er lang levetid og reducerede vedligeholdelseskrav. Brugen af standardiserede driv-motorer bidrager også til lang tids tryklufttilgængelighed. Et bredt udvalg af luftender til :-drev gør det muligt at vælge den, som arbejder mest effektivt indenfor det ønskede tryk- og driftsområde. Dette sikrer, at hver eneste DSD og DSDX SFC-kompressor arbejder med den mest effektive trykfrekvens profil. Desuden er SIGMA CONTROL-kompressorstyringen udstyret med en tryk-til-frekvens profil, som garanterer maksimal fleksibilitet ved luftydelse og -tryk og er samtidig effektiv. Tryk i 0, inddelinger 0, inddelinger, 0, inddelinger 0 0 Hz SFC op til 000 rpm SIGMA CONTROL Baseret på en stabil PC-konstruktion giver SIGMA CONTROL mulighed for Dual-, Quadro-, Vario- og Continuous-styring. Med tydeligt indikerede taster er det let at navigere rundt i menuen. Kompressorstyringen har mulighed for valg af 0 sprog. SIGMA CONTROL regulerer og overvåger automatisk kompressoren. Med Profibus udveksles data og driftsparametre, hvilket betyder, at SIGMA CONTROL kan kommunikere med andre styringssystemer så som SIGMA Air Manager. Som standard kan tilsluttes et modem, en ekstra kompressor i basisbelastningssekvenstilstand og forbindelse til datanetværk (Profibus DP). Løsningen er en særlig kraft Store luftender med lav hastighed er mere effektive end små luftender med høj hastighed, fordi de leverer mere luft med samme energiforbrug. Dette er ikke kun tilfældet ved fuld belastning, men gælder for hele reguleringsområdet, hvilket er særlig vigtigt for maskiner med variabel hastighed. Det særlige energikrav på 6, kw pr. m³/ min for en SFC kompressor, der arbejder ved,, kan betragtes som en god indikation for maskinens effektivitet. Variable frekvensstyrede kompressorer er kun fuldt effektive, hvis de har lavt energiforbrug gennem hele deres reguleringsområde. 6. kw/m³/min ved,

6 Udstyr Professionel planlægning Samlet anlæg Driftsklar, fuldautomatisk, super lyddæmpet, vibrationsdæmpet, pulverlakerede paneler. Lydisolering Foret med vaskt plastik, maximum db (A) to PNNTC. ved m afstand, målt i frit område. Vibrationsdæmpning Dobbelt isolerede antivibrationsbeslag med gummiforbundne metalelementer. Kompressorblok Original skrue, éttrinsniveau, væsketilført luftende med SIGMA PROFIL rotorer. Drev Direkte, bøjelige samlinger, uden tandhjul. Elektromotor Førsteklasses tysk fremstillet elektrisk motor produceret iht. IP, ISO F, for ekstra reserve. Forbindelse fra motor til luftende Kompressorblok med indbygget koblingsflange. Elektriske komponenter Styringsskab iht. IP, styringstransformer, elskab for Siemens Masterdrive frekvensomformer (til SFC-version), voltfrie kontakter til ventilationsstyring. Køling Luftkølede; separate aluminiums kølere for trykluft og væske, radialventilator med egen motor (kan smøres udefra). SIGMA CONTROL Grænseflader for datakommunikation bestående af: RS for et modem, RS for en slavekompressor, som arbejder i basis-belastningssekvens (ikke med SFC-version), Profibus DP grænseflade for datanetværker. Forberedt for teleservice. Trykluftsystem med separate komponenter KESS ( s Energisparesystem) analyserer trykluftforbruget, som s eksperter kan bruge til at planlægge og designe et system, som imødekommer alle kundens behov for trykluft. Ved typisk - % belastningskapacitet, har s trykluftsystem exceptionel ydeevne og producerer den ønskede kvalitetstrykluft til den lavest mulige pris. Brug denne ekspertise og lad KOMPRESSORER designe Deres trykluftsystem. Tekniske Specificationer DSD / DSDX Dimensioner Standardversion Anslået motorkraft kw Model DSD.6 0 x 0 x DSD Driftstryk FAD ) Komplet pakke ved arbejdstryk m³/min 6..0 Maks. driftstryk Dimensioner B x D x H mm Lydtryksniveau) db(a) Vægt kg 0 x 0 x T-version med integreret køletørrer (kølemiddel R a) Anslået motorkraft kw Model DSD T.6. x 0 x DSD T Arbejds- tryk FAD ) Komplet pakke ved arbejdstryk m³/min 6..0 Maks. driftstryk Køletørrer energiforbrug kw Dimensioner B x D x H mm Lydtryksniveau) db(a) Vægt. x 0 x kg Standard DSD-version DSD 0 DSD DSDX 60 DSDX x 0 x x 0 x x 0 x x 0 x 00 ) 0 ) ) DSD 0 T DSD T x 0 x x 0 x 00 ) 0 Set forfra Set bagfra Set fra højre DSD T SFC-version 00 0 Set forfra Set bagfra Set fra højre D-tegning D-tegning SFC Med variabel hastighed T SFC Version med variabel hastighed og integreret køletørrer DSDX DSD SFC x 0 x DSD SFC DSD 0 SFC DSD SFC DSDX SFC 60 DSDX 0 SFC x 0 x x 0 x x 0 x 00 x x 00 x x 00 ) ) ) DSD T SFC x 0 x DSD T SFC DSD 0 T SFC DSD T SFC x 0 x x 0 x x 0 x 00 ) DSDX SFC Set forfra Set bagfra Set fra højre D-tegning ) FAD iht. ISO :00, Annex C, ) Lydtryksniveau iht. ISO og basis standard ISO 6-, tolerance: ± db(a); )Ved høj ventilationshastighed Set forfra Set bagfra Set fra højre D-tegning

7 De kan efter behov/anvendelse vælge den ønskede efterbehandlingsgrad: Trykluftbehandling med køletørrer (trykdugpunkt + C) Eksempler på anvendelse: Valg af efterbehandlingsgrad ISO - (0) Mejerier, bryggerier Nærings- og nydelsesmiddelindustrien Særlig ren transportluft, kemiske anlæg Farmaceutisk industri Vævemaskiner, fotolaboratorier Sprøjtemaling, pulverbelægning Emballering, styre- og instrumentluft Generel arbejdsluft, sandblæsning med kvalitetskrav Kuglerensning Kuglerensning uden kvalitetskrav Transportluft til spildevand Uden foreliggende kvalitetskrav Faste Vand Olie Bakterier Efter stoffer Efter FE ACT FE Ved skruekompressorer Andre anlæg Til ikke frostbeskyttede trykluftnet: Trykluftbehandling med adsorptionstørrer (trykdugpunkt ned til -0 C) Farmaceutisk industri, mejerier, bryggerier Produktion af mikrochip, optisk, nærings- og nydelsesmiddelindustrier Lakeringsanlæg Procesluft, farmaceutisk industri Fotolaboratorier Især tørret transportluft, sprøjtemaling, fintryksregulatorer Faste Vand Olie Bakterier Efter stoffer - Efter - FE FG FFG ACT FF FF FB FC Filter Trykluftbeholder RD ZK RD ED Kompressor THNF DD FE ED Opstilling ved stærkt svingende tryk-luftbehov AQUAMAT FE mikrofiltre kan installeres i TG til TI køletørrere. Filter Trykluftbeholder DD FE ZK Opstilling ved stærkt varierende tryk-luftbehov Kompressor THNF AQUAMAT Faste stoffer/støv 0 maks. partikelkoncentration pr m³ af en partikelstørrelse med d [µm] 0. d d.0.0 d.0 Kontakt mht. ren luft og rent-rum-teknologi Ikke defi neret Ikke defi neret Ikke defi neret.000 Ikke defi neret Ikke defi neret Partikelkoncentration C p in mg/m³ 6 0 < C p < C p X C p > Vand Trykdugpunkt, i C 0 Kontakt mht. ren luft og rent-rum-teknologi 0 C 0 C 0 C + C + C 6 + C Koncentration af vand C W in g/m³ C W < C W < C W X C W Olie THNF ZK ED FB / FC FE / FF FG FFG RD DD ACT Aquamat ISO -(0): 0 Kommentarer Posefi ltre Cyklonudskiller ECO DRAIN Forfi lter Efterfi lter Mikrofi lter Aktivkulfi lter Aktivkulfi lter- og mikrofi lter-kombination Køletørrer Adsorptionstørrer Aktivkuladsorber Sterilfi lter, ved forespørgsel Kondensatbehandlingssystem Opladningssystem til trykluftnet Total oliekoncentration (væske, aerosol + gas) [mg/m³] Kontakt mht. ren luft og rent-rum-teknologi X >.0 ) Ved referencebetingelser 0 C, (a), 0% luftfugtighed Kompressorer A/S Skruegangen 60 Karslunde Tlf. 0 Fax: P-6/DK./ Med forbehold for ændringer

Skruekompressorer SK-serien

Skruekompressorer SK-serien Skruekompressorer SK-serien Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse fra,0 til,50 m /min, Tryk 5 bar SK-serien SK-serien Besparelser på lang sigt Trykluftforbrugere forventer maksimale forsyningsmuligheder

Læs mere

Skruekompressorer CSD/CSDX-serien

Skruekompressorer CSD/CSDX-serien Skruekompressorer CSD/CSDX-serien Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse fra,07 til 6,6 m³/min, Tryk 5,5 til 5 bar CSD(X)-serien CSD/CSDX Sætter standarden KOMPRESSORER presser nok en gang grænserne

Læs mere

Skruekompressorer SX Serier Med den verdenskendte SIGMA PROFIL

Skruekompressorer SX Serier Med den verdenskendte SIGMA PROFIL www.kaeser.com Skruekompressorer SX Serier Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Effektiv luftlevering 0, til 0,0m /min, Tryk 5 Hvad forventer forbrugerne af et kompressorsystem? De forventer maksimum driftssikkerhed

Læs mere

Skruekompressorer ASD-serien

Skruekompressorer ASD-serien Skruekompressorer ASD-serien Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Ydelse fra 0,87 til 6,6 m³/min, tryk 5,5 5 bar ASD-serien Servicevenlig opbygning ASD besparelser på sigt Med den nyeste generation

Læs mere

www.kaeser.com Skruekompressorer serie ASK Med den globalt anerkendte SIGMAPROFIL Ydelse 0,79 til 4,65 m³/min., tryk 5,5 til 15 bar

www.kaeser.com Skruekompressorer serie ASK Med den globalt anerkendte SIGMAPROFIL Ydelse 0,79 til 4,65 m³/min., tryk 5,5 til 15 bar Skruekompressorer serie ASK Med den globalt anerkendte SIGMAPROFIL Ydelse 0,79 til,65 m³/min., tryk 5,5 til 5 bar Serie ASK ASK endnu mere effektiv Nu om dage forventer brugerne høj driftssikkerhed og

Læs mere

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien www.kaeser.com Oliefri stempelkompressorer DENTA-Serien Ydelse 65 til 950 l/min Tryk 10 bar vorfor vælge en KAESER dental-kompressor? Fordi det forventes, at en dentalkompressor giver oliefri, tør og hygiejnisk

Læs mere

www.kaeser.com Stempelkompressorserie EUROCOMP Ydelse 112 til 1050 l/min, tryk 10 og 15 bar

www.kaeser.com Stempelkompressorserie EUROCOMP Ydelse 112 til 1050 l/min, tryk 10 og 15 bar empelkompressorserie EUROCOMP Ydelse 112 til 1050 l/min, tryk 10 og 15 bar EUROCOMP-serien EUROCOMP den robuste håndværkerkompressor De stationære stempelkompressorer fra KAESER i serien EUROCOMP har i

Læs mere

www.kaeser.com Stempelkompressorer EUROCOMP-serien Ydelse 112 til 1050 l/min, tryk 10 og 15 bar

www.kaeser.com Stempelkompressorer EUROCOMP-serien Ydelse 112 til 1050 l/min, tryk 10 og 15 bar empelkompressorer Ydelse 112 til 1050 l/min, tryk 10 og 15 bar EUROCOMP den robuste håndværkskompressor De stationære stempelkompressorer fra KAESER i serien EUROCOMP har i mange år været brugt med stor

Læs mere

SECOTEC Køletørrere Volumenstrøm 0,6 til 25 m 3 /min. www.kaeser.com

SECOTEC Køletørrere Volumenstrøm 0,6 til 25 m 3 /min. www.kaeser.com SECOTEC Køletørrere Volumenstrøm,6 til m /min www.kaeser.com vorfor er det nødvendigt at tørre trykluft? Luften, der indsuges af en kompressor, er en gasblanding, som også altid indeholder vanddamp. Luftens

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany KAESER s velkendte MOBILAIR kompressorer har produktionsfaciliteter direkte

Læs mere

Stempelkompressorer AIRBOX / AIRBOX CENTER

Stempelkompressorer AIRBOX / AIRBOX CENTER www.kaeser.com Stempelkompressorer / Volumenstrøm,25 til,9 m³/min., tryk 7 1 12,5 bar Hvilke forventninger har du til en stempelkompressor? Svaret er: Først og fremmest god økonomi og driftssikkerhed.

Læs mere

Håndværkerkompressorer CLASSIC-serien

Håndværkerkompressorer CLASSIC-serien www.kaeser.com Håndværkerkompressorer CLASSIC-serien Indsugningsvolumen: 210 til 40 l/min - Tryk: 10 bar Hvad forventes af en Classic håndværkerkompressor? De bedste resultater opnås kun ved brug af kvalitetsværktøj

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M 27 / M 31

Mobilkompressorer MOBILAIR M 27 / M 31 Mobilkompressorer MOBILAIR M 2 / M 31 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Ydelser fra 1,90 til 3,15 m³/min MOBILAIR M 2/ M 31 Kompakt multitalent Kompakt, kraftig og alsidig Disse nye MOBILAR-kompressorer

Læs mere

Kapselblæser-anlæg serie BB, CB, DB, EB, FB

Kapselblæser-anlæg serie BB, CB, DB, EB, FB Kapselblæser-anlæg serie BB, CB, DB, EB, FB Med den globalt anerkendte OMEGA PROFIL Kapacitet 1,5 til 74 m³/min overtryk op til 1000 mbar, vakuum op til 500 mbar COMPACT-blæser Det komplette all-in-one-system

Læs mere

Håndværkerkompressorer Premium Serien

Håndværkerkompressorer Premium Serien www.kaeser.com Håndværkerkompressorer Premium Serien Indsugningsvolumen: 130 til 0 - Tryk: 10 til 25 bar Hvad forventes af en Premium håndværkerkompressor? Kvalitet og driftssikkerhed er i stor grad afhængig

Læs mere

www.kaeser.com Membrantørrer serie KMM Volumenstrøm ved indtag op til 4.400 m 3 /min.

www.kaeser.com Membrantørrer serie KMM Volumenstrøm ved indtag op til 4.400 m 3 /min. www.kaeser.com Membrantørrer serie KMM Volumenstrøm ved indtag op til.00 m /min. Hvorfor vælge tryklufttørring? Den atmosfæriske luft, der suges ind i kompressoren er en gasblanding, som også indeholder

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M13-M350 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Kapacitet 1,2 til 34,0 m³/min. www.kaeser.com

Mobilkompressorer MOBILAIR M13-M350 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Kapacitet 1,2 til 34,0 m³/min. www.kaeser.com Mobilkompressorer MOBILAIR M13-M350 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Kapacitet 1,2 til 34,0 www.kaeser.com Made in Germany I Coburg i den nordlige del af Bayern tæt på KAESERs hovedfabrik fremstilles

Læs mere

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 Atlas Copco Efterkølere, vandudskillere og dræn HD -96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 En serie effektive efterkølere og vandudskillere, som passer til din kompressor Vandkølede HD efterkølere

Læs mere

Skruekompressorer Serie ESD

Skruekompressorer Serie ESD Skruekompressorer Serie ESD Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Ydelse,0 til,0 m³/min, tryk 5 Serie ESD ESD den nye standard i sin klasse Med den nyeste udgave af serien ESD hæver KAESER KOMPRESSORER

Læs mere

Køletørrer TH-TI-serien

Køletørrer TH-TI-serien Køletørrer Volumenstrøm fra 37,5 til 90 m³/min. Effektiv tørring af trykluft De brændstofeffektive energisparekøletørrere De fl este trykluftprocesser kræver tørret trykluft med et trykdugpunkt på ca.

Læs mere

Booster N-serien Fortryk op til 13 bar sluttryk op til 45 bar volumenstrøm 0,27 til 20,51 m³/min.

Booster N-serien Fortryk op til 13 bar sluttryk op til 45 bar volumenstrøm 0,27 til 20,51 m³/min. www.kaeser.com ooster N-serien Fortryk op til 13 bar sluttryk op til 45 bar,7 til,51 m³/min. vorfor en booster? Muligheden for forskellige trykniveauer gør trykluften endnu mere alsidig som energibærer.

Læs mere

Atlas Copco Adsorptionslufttørrere. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm

Atlas Copco Adsorptionslufttørrere. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm Atlas Copco Adsorptionslufttørrere MD 5-25 88-25 l/s / 185-5297 cfm Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet, som giver dig overlegen

Læs mere

Skruekompressorer SM-serien Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 0,30 til 1,50m3/min, Tryk 8 11 15 bar. www.kaeser.com

Skruekompressorer SM-serien Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 0,30 til 1,50m3/min, Tryk 8 11 15 bar. www.kaeser.com Skruekompressorer SM-seren Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 0,0 tl,0m/mn, Tryk www.kaeser.com Hvad forventer forbrugerne af et trykluftsystem? De forventer maksmal drftsskkerhed og ydeevne. Dette

Læs mere

Tørløbsskruekompressorer Serie DSG-2

Tørløbsskruekompressorer Serie DSG-2 Tørløbsskruekompressorer Serie DSG-2 To-trins, ydelse indtil 30,1 m³/min., tryk,, og bar Serie DSG-2 Innovation - Kvalitet - KAESER En ny dimension inden for tør-kompression Totrins tørløbsskruekompressorer

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften!

SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften! SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften! SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften Forestil dig, at din nye trykluftforsyning ikke koster dig en krone i investeringer. Du behøver ikke at røre ved hverken egen-

Læs mere

Mobile kompressorer MOBILAIR M 350

Mobile kompressorer MOBILAIR M 350 Mobile kompressorer Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Ydelse fra 24,0 til 34,0 m³/min. Stor energieffektiv ren Takket være den stærke kombination af den højtydende KAESER-skruekompressorblok med

Læs mere

Skruekompressorer Serie SX HSD

Skruekompressorer Serie SX HSD Skruekompressorer Serie SX HSD Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Kapacitet fra 0,26 til 6 m 3 /min, tryk 5,5 til bar KAESER KOMPRESSORER Trykluftsystemudbyder med verdensry Indhold KAESER KOMPRESSORER

Læs mere

Køletørrer KRYOSEC Serie TAH / TBH / TCH

Køletørrer KRYOSEC Serie TAH / TBH / TCH Køletørrer KRYOSEC Serie TAH / TBH / TCH Volumenstrøm fra 0,35 til 4,50 m³/min. Kompakt størrelse. Særdeles driftssikker og meget kompakt KRYOSEC køletørrere imponerer med deres førsteklasses industrikvalitet

Læs mere

Trykluftbeholdere Beholdervolumen l

Trykluftbeholdere Beholdervolumen l Beholdervolumen 90 10.000 l Alt fra ét sted klarer vigtige opgaver som lager- og buffermedier i trykluftstationen: De udligner forbrugsspidser og udskiller hyppigt kondensat fra trykluften. Det vigtige

Læs mere

Skruekompressorer Serie FSD

Skruekompressorer Serie FSD Skruekompressorer Serie FSD Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Ydelse 9, til 5, m³/min, tryk 5,5 5 Serie FSD FSD den nye standard i sin klasse Med serien FSD har KAESER KOMPRESSORER endnu en gang

Læs mere

www.kaeser.com Transportable Kompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdensanerkendte SIGMA PROFILE Leveringsmængde 5.2 / 6.

www.kaeser.com Transportable Kompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdensanerkendte SIGMA PROFILE Leveringsmængde 5.2 / 6. www.kaeser.com Transportable Kompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdensanerkendte SIGMA PROFILE Leveringsmængde 5.2 / 6.4 m 3 /min Verdensomspændende salg- og servicenetværk KAESER er en af verdens

Læs mere

ren og lydløs dental

ren og lydløs dental ren og lydløs dental ren luft til din klinik JUN-AIR introducerede den første kompressor for næsten 50 år siden og indledte udviklingen af den teknologi og det design, som har gjort JUN-AIRs kompressorer

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel HRV 501 1 Generel beskrivelse 3 2 Tekniske data 5 3 Tilbehør 7 Forbehold for ændringer og trykfejl. September 2014. Generel

Læs mere

Din partner inden for effektive trykluftsløsninger

Din partner inden for effektive trykluftsløsninger www.kaeser.com Din partner inden for effektive trykluftsløsninger KAESER Kompressorer Virksomhedsprofil Med over 90 års erfaring indenfor branchen, er Kaeser Kompressorer vokset til en af verdens førende

Læs mere

Skrueblæsere Serie EBS / FBS

Skrueblæsere Serie EBS / FBS Skrueblæsere Med den globalt anerkendte SIGMAPROFIL Ydelse 10 til 67 m³/min., trykdifference op til 1,1 bar Sådan ser der ud indeni...følg blot linket i QR-koden på din smartphone, og se via en tur gennem

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M 36/M 45 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL

Mobilkompressorer MOBILAIR M 36/M 45 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL www.kaeser.com Mobilkompressorer MOBILAIR M 36/M 45 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Ydelse 3, til m³/min. Made in Germany I Coburg i det nordlige Bayern ganske tæt på KAESER s hovedfabrik fremstilles

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

www.kaeser.com Trykluftteknik Grundlæggende principper og praktiske tips

www.kaeser.com Trykluftteknik Grundlæggende principper og praktiske tips Trykluftteknik Grundlæggende principper og praktiske tips Indhold Forord Grundlæggende principper Kapitel Grundbegreber inden for trykluftproduktion... Kapitel 2 Rentabel behandling af trykluft... 6 Kapitel

Læs mere

HVU Højvakuum. Geovent A/S

HVU Højvakuum. Geovent A/S HVU Højvakuum Samlet eller modulopbygget. Geovent tager udgangspunkt i din situation og leverer den optimale løsning til dit behov for højvakuum. Se nogle af mulighederne. Geovent A/S Hovedgaden 8,DK-8831Løgstrup

Læs mere

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL kompressorstyring Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL Solutions you can grow with Kompressorstyring og optimering ADAP-KOOL kølestyringer giver stor fleksibilitet

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

Energieffektivitet. ... via regulerbare motorer med frekvensomformere. Energibesparelse ved FO-omdrejningsregulering

Energieffektivitet. ... via regulerbare motorer med frekvensomformere. Energibesparelse ved FO-omdrejningsregulering ... via regulerbare motorer med frekvensomformere Tomi Ristimäki Product Manager CentraLine c/o Honeywell GmbH 08 I 2008 Som følge af de konstant stigende energipriser tvinges virksomheder oftere og oftere

Læs mere

Intern kompressorstyring

Intern kompressorstyring Intern kompressorstyring Intelligens i kompressoren næste generation Med et helt nyt modulopbygget koncept tager KAESER KOMPRESSORER hul på fremtiden for intern kompressorstyring. Velkommen til. Ét modul

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma, der

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Sæt Turbo på energibesparelser. Af Martin Carlsen, Howden Water Technology A/S

Sæt Turbo på energibesparelser. Af Martin Carlsen, Howden Water Technology A/S Sæt Turbo på energibesparelser. Af Martin Carlsen, Howden Water Technology A/S SPAR MERE END 50% ENERGI VED AT SKIFTE FRA OVERFLADEBELUFTNING TIL BUNDBELUFTNING! SPAR MERE END 30% VED AT VÆLGE DEN RIGTIGE

Læs mere

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICE Oversigt over serviceydelser

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICE Oversigt over serviceydelser KAESER AIR SERVICE Oversigt over serviceydelser KAESER AIR SERVICE 100 % kvalitet og 100 % service Et af de vigtigste krav til trykluft lyder: højest mulig tilgængelighed. Selv de bedste og mest effektive

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 3 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Indhold Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma,

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT AIR COMFORT AIR TREATMENT eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energi, økonomi og ekspertise med ClimateConsult I ClimateConsult anvender vi vores ekspertise

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

Trykluft. Optimering og projektering af anlæg

Trykluft. Optimering og projektering af anlæg Trykluft Optimering og projektering af anlæg Indholdsfortegnelse Trykluft...2 Trykluftanlæg...2 Energiforbrug i trykluftanlæg...2 Optimering af eksisterende anlæg...3 Trykforhold...3 Lækager...3 Lækagemåling...4

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Perfektion i alle detaljer Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi > > > Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere T9HP,

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Rørreparation og -vedligeholdelse

Rørreparation og -vedligeholdelse Rørreparation og -vedligeholdelse Bredt udvalg fra et enkelt sted. Unikke slidstærke konstruktioner. Hurtig og driftsikker ydeevne. Type Antal modeller Side Trykprøvepumper 2 9.2 Fryseapparater 2 9.3 Afkalkningspumper

Læs mere

Verdens første - The principle

Verdens første - The principle Verdens første - The principle 2 Helheden er mere end summen af delene Det samme gælder for Rittal - The System. Med dette i tankerne har vi samlet vores innovative produkter indenfor indkapslinger, strømfordeling,

Læs mere

Håndværkskompressorer. CLASSIC-serien Volumenstrøm 109 til 167 l/min. tryk 10 bar.

Håndværkskompressorer. CLASSIC-serien Volumenstrøm 109 til 167 l/min. tryk 10 bar. Håndværkskompressorer CLASSIC-serien Volumenstrøm 109 til 167 l/min. tryk 10 bar www.kaeser.com CLASSIC-serien Kompressorer i CLASSIC-serien er særligt konstrueret til små og mellemstore håndværkerfi rmaer.

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere BOLIGVASKERIER DAGINSTITUTIONER PLEJEHJEM

Læs mere

Livskvalitet og luftkvalitet

Livskvalitet og luftkvalitet LVAR ren nydelse Livskvalitet og luftkvalitet Tidligere var vores bygninger sjældent særligt tætte. Kold luft trængte ind gennem sprækker ved gulv og loft. Hvis det blev for koldt, lagde man bare mere

Læs mere

Flygt PumpSmart, PS200. Konceptet der er skræddersyet til at drive pumper

Flygt PumpSmart, PS200. Konceptet der er skræddersyet til at drive pumper Flygt PumpSmart, PS00 Konceptet der er skræddersyet til at drive pumper Mindre tilstopning, færre driftsstop, større effekt Et standard-frekvensomformerdrev kan bruges til mange forskellige anvendelser.

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

Et skift til Wing giver store energibesparelser.

Et skift til Wing giver store energibesparelser. Et skift til Wing giver store energibesparelser. Skift til Wing-ventilatorer og halvér energiomkostningerne! I ældre ventilationsaggregater er der ofte problemer med både ventilatorernes lydniveau og energiforbruget.

Læs mere

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Jordvarme Væske/Vand DVI VV45/60/85 kw - endnu lavere energiforbrug DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Intelligent & fleksibelt system Kaskadekobling Produktserien VV45-85 er udviklet med henblik på kaskadekoblig

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet,

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

Kvaliteten af luft er livskvalitet!

Kvaliteten af luft er livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte DV-300T ventilationsaggregatet er et anlæg med energieffektiv huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav

Læs mere

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg.

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg. Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder Et sikkert valg. Weishaupt højeffektiv væske/vand varmepumpe En kapacitet i kompaktformat Den højeffektive

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

OPTYMA PLUS. R404A/R507 R134a R407C. Støjsvage kondenseringsaggregater udviklet af Danfoss MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

OPTYMA PLUS. R404A/R507 R134a R407C. Støjsvage kondenseringsaggregater udviklet af Danfoss MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS Støjsvage kondenseringsaggregater udviklet af Danfoss REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION OPTYMA PLUS kondenseringsaggregater for

Læs mere

Novenco Climaster powered by ZerAx. Luftbehandlingsaggregat LAND PRODUCTS & SYSTEMS

Novenco Climaster powered by ZerAx. Luftbehandlingsaggregat LAND PRODUCTS & SYSTEMS Novenco Climaster powered by ZerAx Luftbehandlingsaggregat LAND PRODUCTS & SYSTEMS Novenco Climaster powered by ZerAx Spar energi, plads og penge... hvem vil ikke gerne det? der er masser af fordele ved

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

BE KOMPAKT serie Ventilationsaggregat

BE KOMPAKT serie Ventilationsaggregat 1 serie Ventilationsaggregat Typer: 150 300 2 serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige ECmotorer og højeffektiv modstrømsveksler sikre en energibesparende

Læs mere

BE TOP serie Ventilationsaggregat

BE TOP serie Ventilationsaggregat 1 serie Ventilationsaggregat Typer: 150 200 300 2 serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige EC-motorer og højeffektiv modstrømsveksler sikre en energibesparende

Læs mere

Tørløbere, 2-trins skruekompressor

Tørløbere, 2-trins skruekompressor Tørløbere, 2-trins skruekompressor Ydelse op til 1 m 3 /min., tryk,, og bar Ny dimension inden for tør-kompression Totrins tørløbsskruekompressorer fra KAESER til brugere, der anvender dette kompressionsprincip,

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort Luft til vand-varmepumpe arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort arotherm Intelligent og enkel luft til vand-varmepumpe Tysk kvalitet - stort varmeudbytte

Læs mere

Skruekompressorer. Serie SX-HSD. Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL volumenstrøm 0,26 til 86 m³/min, tryk 5,5 til 15 bar.

Skruekompressorer. Serie SX-HSD. Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL volumenstrøm 0,26 til 86 m³/min, tryk 5,5 til 15 bar. Skruekompressorer Serie SX-HSD Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL volumenstrøm 0,26 til 6 m³/min, tryk 5,5 til bar www.kaeser.com KAESER KOMPRESSOREN trykluftsystemudbyder med verdensomdømme Virksomheden

Læs mere

BE VILLA serie Ventilationsaggregat

BE VILLA serie Ventilationsaggregat 1 BE VILLA serie Ventilationsaggregat Typer: BE VILLA 200 BE VILLA 350 BE VILLA 700 BE VILLA serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige EC-motorer og højeffektiv

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-ventilatorer hjælper dig med at spare energi, penge, tid og plads. Dertil kommer integreret trinløs, støjsvag hastighedskontrol, lang

Læs mere

Industrielle støvsugere AERO 26

Industrielle støvsugere AERO 26 Kompakte våd-/tørsugere med filterrengøring Produkt fakta AERO 26 er kompakt og nem at anvende - det ideelle valg til mindre rengøringsopgaver på værkstedet eller ude hos kunden. En letvægtsmaskine til

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre 50% besparelse på varmeregningen Spar op til 50% på varmeregningen ved at udskifte dit gamle gas- eller oliefyr

Læs mere

Atlas Copco Centrifugalkompressorer med frekvensreguleret motor. ZB 100-160 VSD 100 160 kw

Atlas Copco Centrifugalkompressorer med frekvensreguleret motor. ZB 100-160 VSD 100 160 kw Atlas Copco Centrifugalkompressorer med frekvensreguleret motor ZB 100-160 VSD 100 160 kw Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet, som

Læs mere

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter 2 Modulær lofthøjttaler Udviklet med tanke på installatøren Perfekt til næsten alle loftstyper Innovativt modulbaseret arkitektur

Læs mere

Miljøvenlige køleanlæg til convenience butikker

Miljøvenlige køleanlæg til convenience butikker compsuper XS VALUEPACK Miljøvenlige køleanlæg til convenience butikker Fremtidens CO ² køle- og frostanlæg GENEREL INFORMATION compsuper XS ValuePack Med over 1000 installerede CO ² køleanlæg, har Advansor

Læs mere

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 30 + -90/GA 37-90 VSD 30-90 kw/40-125 hk

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 30 + -90/GA 37-90 VSD 30-90 kw/40-125 hk Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer GA 30 + -90/GA 37-90 VSD 30-90 kw/40-125 hk Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet, som

Læs mere

ATEX FDA ISO 9001 ATEX ISO 9001 FDA ISO 9001 FDA EMC EMC ISO 9001 ATEX FDA ATEX FDA EMC. Auto-line Automatiske selvrensende filtre

ATEX FDA ISO 9001 ATEX ISO 9001 FDA ISO 9001 FDA EMC EMC ISO 9001 ATEX FDA ATEX FDA EMC. Auto-line Automatiske selvrensende filtre ISO 91 ISO 91 FDA ISO EMC 91 ISO 91 FDA EMC FDA FDA EMC EMC ISO 91 FDA EMC Automatiske selvrensende filtre Skraber er kun i si under rensning Mange paknings- og styringsvarianter Skarpkantet spaltesi -

Læs mere

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi En varmepumpe helt tilpasset til dine behov Vores nye varmepumpe Kirigamine er udstyret med en række unikke funktioner

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

MOBILAIR M 81/M 82. Mobilkompressor Med den globalt anerkendte SIGMA-PROFIL Volumenstrøm 5,5 til 8,4 m³/min ( cfm)

MOBILAIR M 81/M 82. Mobilkompressor Med den globalt anerkendte SIGMA-PROFIL Volumenstrøm 5,5 til 8,4 m³/min ( cfm) MOBILAIR M 81/M 82 Mobilkompressor Med den globalt anerkendte SIGMA-PROFIL Volumenstrøm 5,5 til 8,4 m³/min (195 295 cfm) www.kaeser.com MOBILAIR M 81/M 82 Praktisk layout med ekstra plads. Den stærke kombination

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis Behagelig og billig varme med træpiller og træflis CO 2 Neutral Varme Stigende priser på fossile brændsler, såsom olie og gas kræver alternative og bæredygtige varmeløsninger til decentrale opvarmning.

Læs mere

Chillventa Hvor bæredygtighed og energieffektivitet mødes

Chillventa Hvor bæredygtighed og energieffektivitet mødes 29. juli 2010 Chillventa Hvor bæredygtighed og energieffektivitet mødes Danfoss produktnyheder på Chillventa-messen 13.-15. oktober i Nürnberg, Tyskland Kom og oplev hvordan vores unikke fokus på bæredygtige

Læs mere