Skruekompressorer DSD/DSDX Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 12,68 til 30,20 m³/min, Tryk 5,5 til 15 bar

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.kaeser.com Skruekompressorer DSD/DSDX Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 12,68 til 30,20 m³/min, Tryk 5,5 til 15 bar"

Transkript

1 Skruekompressorer DSD/DSDX Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse,6 til 0,0 m³/min, Tryk, til

2 w Hvad forventes af en kompressor med variabel frekvensdrev og køletørrer? Som forbruger forventer man af trykluftsystemet maksimal effektivitet, driftssikkerhed og ensartet luftkvalitet. Dette lyder enkelt, men mange forskellige faktorer har indflydelse herpå: Investering i trykluftsystem For eksempel kan energiomkostninger set over Vedligeholdelsesomkostninger en kompressors levetid beløbe sig til mange gange investeringsomkostningerne. Effektivt energiforbrug spiller - ligesom driftssikkerhed - derfor en vigtig rolle i ethvert trykluftsystem. Det er også vigtigt, at trykluftsystemet leverer kondensatfri trykluft i rette mængde Energiomkostninger og kvalitet til det specifikke Energibesparelser behov. Dette forbedrer ikke kun driftssikkerheden men reducerer også vedligeholdelsesomkostningerne betydeligt for luftfordelingsnetværk, trykluftværktøj, trykluftstyringssystemer og andet udstyr, som bruger trykluft. DSD/DSDX s løsning: Alsidigt moduldesign s meget effektive DSD og DSDX skruekompressorer, som kan leveres med valgfri SFC variabelt frekvensdrev, er ikke kun simple at installere men tilbyder også enestående alsidighed og ydeevne. Ydermere kan DSD-kompressorerne udstyres med køletørrer. Alsidigt moduldesign for maksimal effektivitet DSD/DSDX - Effektivitet som standard DSD og DSDX-kompressorerne med energibesparende :-drev danner basis for s alsidige modulkoncept. De er særlig effektive, holde og driftssikre, da de alle er udstyret med store skrueprofiler, der kører på lav hastighed. T - Med køletørrer DSD-kompressorerne fås med et integreret køletørrer-modul. Kompressoren og tørreren befinder sig i separate kabinetter med individuelle kølesystemer for størst mulig driftsikkerhed. SFC Sigma Frequency Control Indsugningsfilter SIGMA FREQUENCY CONTROL (SFC) frekvensstyringsmodul fås til DSD- og DSDX-kompressorerne. SFC-modulet og kompressoren består af én kompakt enhed, som giver maksimal ydeevne men kræver minimal gulvplads. Alle anlæg leveres testede og driftsklare. Indsugningsventil Skruekompressorblok med SIGMA PROFIL 6 6 Drivmotor Væskeseparatortank Væskefilter Trykluftefterkøler Væskekøler Frekvensomformer (Valgfri) Køletørrer (Valgfri) Ventilator Maksimal fleksibilitet s alsidige serie af T SFC-modulanlæg sikrer, at der findes en model til ethvert behov. Køletørrermodulet (C) konverterer en standard skruekompressor til et kompakt trykluftsystem, som leverer kvalitetstørret trykluft af højeste standard. Med SFC-modulet (B), kan kompressorhastigheden justeres automatisk for at opfylde varierende trykluftbehov. Mulighed for forskellige kombinationer af disse tre moduler. B C A A B C = Skruekompressorer DSD-serien = SFC = Køletørrer (T)

3 DSD T Med kompakt køletørrer Effektiv centrifugalseparator En centrifugaludskiller med et elektroniskstyret ECO DRÆN er installeret mellem kompressoren og tørreren. Dette giver sikker og effektiv udskillelse og bortledning af kondensat, selv under betingelser med høj omgivelsestemperatur og fugtighed. Køletørrer med ECO DRÆN Den nye DSD T-serie s nye DSD T skruekompressorsystem kombinerer enestående driftssikkerhed med exceptionel ydeevne, er pladsbesparende samt energieffektiv trykluftproduktion og -behandling i ét enkelt kompressoranlæg. Det integrerede køletørrermodul omdanner den højeffektive DSDkompressorenhed til et komplet luftbehandlingssystem, som kan arbejde i omgivelsestemperaturer op til + C. Køletørreren har også et ECO DRÆN. Det avancerede niveau-styrede kondensatdræn eliminerer tryklufttab i forbindelse med magnetventilstyring. Dette sparer både energi og forbedrer sikkerheden af tryklufttilførslen betydeligt. Aluminium pladevarmeveksler Køletørrerens aluminium pladevarmeveksler er sikret mod tilsmudsning og er korrosionsmodstandsdygtig. Selv med varierende luftstrøm, udskiller varmeveksleren sikkert den opsamlede kondensat fra luften. Tørrerens komponenter og rør er designede til at yde stor driftsikkerhed og pålidelighed. Nøglefærdig drift I eget separate kabinet er der rigelig plads til, at alle tørrerens komponenter er i god størrelse og stadig har let tilgang for vedligeholdelse. Designet beskytter desuden køletørreren mod enhver form for varme fra kompressoranlægget. Individuelle kølesystemer og intelligent design sikrer enestående driftssikkerhed i omgivelsestemperaturer op til + C, hvilket forøger rådighedsfaktoren betydeligt. Lejerne i drev og ventilationsmotor kan smøres udefra. SIGMA CONTROL Kompressorstyringen SIGMA CONTROL overvåger konstant kompressor, køletørrer og kondensatdræn. Hvis ønsket kan signaler fra tørreren defineres som alarmer og sendes til et centralt kontrolcenter.

4 DSD/DSDX SFC Ultimativ effektivitet Omgivelsestemperatur C Perfekt ydeevne - selv ved høje omgivelsestemperaturer Kaeser Andre leverandører Det store SFC-modul med det effektivt kølede styringsskab tillader problemfri drift i omgivelsestemperaturer op til + C. Leverandør Den avancerede DSD/DSDX SFC-serie Alle skruekompressorer er udstyret med SIGMA PROFIL rotorer med høj ydeevne. Skrueprofilerne i DSD/ DSDX-enhederne drives af et direkte drev-system, som eliminerer transmissionstabene, hvilket giver betydelige energibesparelser for disse kompressorer. Betydelige besparelser kan også opnås med et SIGMA FREQUENCY CONTROL (SFC) modul. Tryk i Ensartet tryk Tid Tryk ± 0, Ensartet tryk Ydelsen fra en DSD eller DSDX SFCkompressor kan tilpasses den faktiske luftefterspørgsel i henhold til det ønskede systemtryk, ved kontinuerligt at tilpasse hastigheden på drivmotoren (og derfor luftenden) indenfor det fastsatte reguleringsområde. Afhængig af bufferkapaciteten for luftnetværket, er det derfor muligt præcist at vedligeholde driftstrykket til ±0, og som et resultat at reducere det maksimale systemtryk. Dette kan resultere i betydelige besparelser, da hver tryknedsættelse resulterer i en -procents reduktion af energiforbruget. Andre kompressorer med variabel hastighed SFC kompressorer Ingen forstyrrelse: Den elektro-magnetiske kompatibilitet (EMC) af komponenter og den komplette maskine er testet og certificeret i henhold til gældende regler. Transmissionstab Energiforbrug Vedligeholdelsesomkostninger Enestående ydeevne DSD/ DSDX SFC kompressoranlæg er højeffektive anlæg med direkte drev med frekvensstyring. Med effektiv ydeevne i hele styringsområdet, har store langsomtkørende luftender med den energibesparende SIGMA PROFIL en betydelig fordel i forhold til mindre, hurtigtkørende luftender. Alle anlæg er designede til at arbejde med fuld belastning, dage pr. uge, uden at kræve yderligere vedligeholdelse. Direkte drev reducerer antallet af nødvendige komponenter sammenlignet med geardrev og eliminerer de derved forbundne transmissionstab. Dette forøger driftssikkerheden og levetiden betydeligt; lydniveauet er også betydeligt lavere. Fordelene er tydelige: Effektiv kraftoverførsel, optimalt energiforbrug og reducerede service- og nedlukningsomkostninger. % fuld belastning 00% 00% 600% 00% 00% 00% 00% 0% 0 % Direkte start Stjerne-delta start Blød start SFC-systemer Tid Blød start uden svingninger En blød start tillader en gradvis forøgelse i motordriften fra nul til fuld last, hvilket muliggør næsten ubegrænset motorskiftfrekvens, dvs. det antal gange en motor kan tændes inden for en defineret tidsperiode uden at overophede. Svingninger, der potentielt kan beskadige system og udstyr er forsvarligt fjernet uden yderligere behov for dyrt ekstraudstyr. Den kontinuerlig variable hastighedsforøgelse og -nedsættelse af bevægelige dele reducerer den dynamiske belastning.

5 DSD og DSDX Otte afgørende fordele Skruekompressorblok med SIGMA PROFIL Høj-effektive kondensatudskillere (med DSD T) En given drivkraft kan drive en mindre kompressorblok på høj hastighed eller en større kompressorblok på lav hastighed. Større og langsomt kørende kompressorblokke er mere effektive, de leverer mere trykluft ved samme drivkraft. Derfor har udviklet kompressorblokke specielt for DSD og DSDXserierne, som er præcist tilpassede den individuelle drivkraft og motorhastighed for hver eneste maskine i serien. Den lille prisforskel for en større kompressorblok er hurtigt tjent ind ved energibesparelse under driften. Udskillertanken i køletørreren er fremstillet af aluminium og er derfor fuldstændig korrossionsmodstandsdygtig. Den kompakte udskiller er integreret i køletørrerens varmevekslerpakke og en afbøjningsplade sikrer pålidelig kondensatudskillelse. Udskillelsen er næsten konstant - selv ved varierende luftstrøm - og vedligeholder sikkert det ønskede trykdugpunkt. Faste partikler vaskes også ud og elimineres sammen med kondensatet. Energibesparende :-drev 6 SFC-modul fra Siemens (med DSD og DSDX) Fordelene ved :-drevet er mere end blot afskaffelse af transmissionstab. Motoren og kompressorblokken danner sammen med kabinetet en kompakt og stærk enhed, som ikke kræver regelmæssig vedligeholdelse, bortset fra smørrelse af motorlejerne. Hvis koblingen på noget tidspunkt skal erstattes, tager det kun få minutter uden at skulle skille enheden ad; åbningen i kabinetet er stor nok til at kunne udskifte begge koblingsdele. Siemens frekvensomformere bruges udelukkende i s hastighedskontrollerede kompressorer af flere grunde: Siemens fremstiller den industrielle PC-baserede SIGMA CONTROL kompressorstyring, som muliggør regelmæssig kommunikation med SFC-styringsskabet. Desuden sikrer Siemens verdensomspændende tilstedeværelse driftssikker service. SFC-styringsskab og SIGMA CONTROL er A testet og certificeret iht. EN 0-forordning for elektromagnetisk kompatibilitet, begge som individuelle komponenter og som et integreret system. Lav driftshastighed Fleksibel trykjustering DSD/DSDX up to 00 rpm Others up to 000 rpm Hver DSD / DSDX kompressor har præcis de samme mekaniske komponenter som dem, der anvendes i s standard kompressorer med forudbestemt hastighed. Dette sikrer ikke kun stor driftssikkerhed og tryklufttilgængelighed men garanterer også optimal energieffektivitet. Den mest effektive metode til produktion af trykluft er store luftender, der kører med lav hastighed - luftenderne i DSD/ DSDX SFC-kompressorerne har en typisk maksimal rotationshastighed på ca. 000 rpm. Yderligere fordele er lang levetid og reducerede vedligeholdelseskrav. Brugen af standardiserede driv-motorer bidrager også til lang tids tryklufttilgængelighed. Et bredt udvalg af luftender til :-drev gør det muligt at vælge den, som arbejder mest effektivt indenfor det ønskede tryk- og driftsområde. Dette sikrer, at hver eneste DSD og DSDX SFC-kompressor arbejder med den mest effektive trykfrekvens profil. Desuden er SIGMA CONTROL-kompressorstyringen udstyret med en tryk-til-frekvens profil, som garanterer maksimal fleksibilitet ved luftydelse og -tryk og er samtidig effektiv. Tryk i 0, inddelinger 0, inddelinger, 0, inddelinger 0 0 Hz SFC op til 000 rpm SIGMA CONTROL Baseret på en stabil PC-konstruktion giver SIGMA CONTROL mulighed for Dual-, Quadro-, Vario- og Continuous-styring. Med tydeligt indikerede taster er det let at navigere rundt i menuen. Kompressorstyringen har mulighed for valg af 0 sprog. SIGMA CONTROL regulerer og overvåger automatisk kompressoren. Med Profibus udveksles data og driftsparametre, hvilket betyder, at SIGMA CONTROL kan kommunikere med andre styringssystemer så som SIGMA Air Manager. Som standard kan tilsluttes et modem, en ekstra kompressor i basisbelastningssekvenstilstand og forbindelse til datanetværk (Profibus DP). Løsningen er en særlig kraft Store luftender med lav hastighed er mere effektive end små luftender med høj hastighed, fordi de leverer mere luft med samme energiforbrug. Dette er ikke kun tilfældet ved fuld belastning, men gælder for hele reguleringsområdet, hvilket er særlig vigtigt for maskiner med variabel hastighed. Det særlige energikrav på 6, kw pr. m³/ min for en SFC kompressor, der arbejder ved,, kan betragtes som en god indikation for maskinens effektivitet. Variable frekvensstyrede kompressorer er kun fuldt effektive, hvis de har lavt energiforbrug gennem hele deres reguleringsområde. 6. kw/m³/min ved,

6 Udstyr Professionel planlægning Samlet anlæg Driftsklar, fuldautomatisk, super lyddæmpet, vibrationsdæmpet, pulverlakerede paneler. Lydisolering Foret med vaskt plastik, maximum db (A) to PNNTC. ved m afstand, målt i frit område. Vibrationsdæmpning Dobbelt isolerede antivibrationsbeslag med gummiforbundne metalelementer. Kompressorblok Original skrue, éttrinsniveau, væsketilført luftende med SIGMA PROFIL rotorer. Drev Direkte, bøjelige samlinger, uden tandhjul. Elektromotor Førsteklasses tysk fremstillet elektrisk motor produceret iht. IP, ISO F, for ekstra reserve. Forbindelse fra motor til luftende Kompressorblok med indbygget koblingsflange. Elektriske komponenter Styringsskab iht. IP, styringstransformer, elskab for Siemens Masterdrive frekvensomformer (til SFC-version), voltfrie kontakter til ventilationsstyring. Køling Luftkølede; separate aluminiums kølere for trykluft og væske, radialventilator med egen motor (kan smøres udefra). SIGMA CONTROL Grænseflader for datakommunikation bestående af: RS for et modem, RS for en slavekompressor, som arbejder i basis-belastningssekvens (ikke med SFC-version), Profibus DP grænseflade for datanetværker. Forberedt for teleservice. Trykluftsystem med separate komponenter KESS ( s Energisparesystem) analyserer trykluftforbruget, som s eksperter kan bruge til at planlægge og designe et system, som imødekommer alle kundens behov for trykluft. Ved typisk - % belastningskapacitet, har s trykluftsystem exceptionel ydeevne og producerer den ønskede kvalitetstrykluft til den lavest mulige pris. Brug denne ekspertise og lad KOMPRESSORER designe Deres trykluftsystem. Tekniske Specificationer DSD / DSDX Dimensioner Standardversion Anslået motorkraft kw Model DSD.6 0 x 0 x DSD Driftstryk FAD ) Komplet pakke ved arbejdstryk m³/min 6..0 Maks. driftstryk Dimensioner B x D x H mm Lydtryksniveau) db(a) Vægt kg 0 x 0 x T-version med integreret køletørrer (kølemiddel R a) Anslået motorkraft kw Model DSD T.6. x 0 x DSD T Arbejds- tryk FAD ) Komplet pakke ved arbejdstryk m³/min 6..0 Maks. driftstryk Køletørrer energiforbrug kw Dimensioner B x D x H mm Lydtryksniveau) db(a) Vægt. x 0 x kg Standard DSD-version DSD 0 DSD DSDX 60 DSDX x 0 x x 0 x x 0 x x 0 x 00 ) 0 ) ) DSD 0 T DSD T x 0 x x 0 x 00 ) 0 Set forfra Set bagfra Set fra højre DSD T SFC-version 00 0 Set forfra Set bagfra Set fra højre D-tegning D-tegning SFC Med variabel hastighed T SFC Version med variabel hastighed og integreret køletørrer DSDX DSD SFC x 0 x DSD SFC DSD 0 SFC DSD SFC DSDX SFC 60 DSDX 0 SFC x 0 x x 0 x x 0 x 00 x x 00 x x 00 ) ) ) DSD T SFC x 0 x DSD T SFC DSD 0 T SFC DSD T SFC x 0 x x 0 x x 0 x 00 ) DSDX SFC Set forfra Set bagfra Set fra højre D-tegning ) FAD iht. ISO :00, Annex C, ) Lydtryksniveau iht. ISO og basis standard ISO 6-, tolerance: ± db(a); )Ved høj ventilationshastighed Set forfra Set bagfra Set fra højre D-tegning

7 De kan efter behov/anvendelse vælge den ønskede efterbehandlingsgrad: Trykluftbehandling med køletørrer (trykdugpunkt + C) Eksempler på anvendelse: Valg af efterbehandlingsgrad ISO - (0) Mejerier, bryggerier Nærings- og nydelsesmiddelindustrien Særlig ren transportluft, kemiske anlæg Farmaceutisk industri Vævemaskiner, fotolaboratorier Sprøjtemaling, pulverbelægning Emballering, styre- og instrumentluft Generel arbejdsluft, sandblæsning med kvalitetskrav Kuglerensning Kuglerensning uden kvalitetskrav Transportluft til spildevand Uden foreliggende kvalitetskrav Faste Vand Olie Bakterier Efter stoffer Efter FE ACT FE Ved skruekompressorer Andre anlæg Til ikke frostbeskyttede trykluftnet: Trykluftbehandling med adsorptionstørrer (trykdugpunkt ned til -0 C) Farmaceutisk industri, mejerier, bryggerier Produktion af mikrochip, optisk, nærings- og nydelsesmiddelindustrier Lakeringsanlæg Procesluft, farmaceutisk industri Fotolaboratorier Især tørret transportluft, sprøjtemaling, fintryksregulatorer Faste Vand Olie Bakterier Efter stoffer - Efter - FE FG FFG ACT FF FF FB FC Filter Trykluftbeholder RD ZK RD ED Kompressor THNF DD FE ED Opstilling ved stærkt svingende tryk-luftbehov AQUAMAT FE mikrofiltre kan installeres i TG til TI køletørrere. Filter Trykluftbeholder DD FE ZK Opstilling ved stærkt varierende tryk-luftbehov Kompressor THNF AQUAMAT Faste stoffer/støv 0 maks. partikelkoncentration pr m³ af en partikelstørrelse med d [µm] 0. d d.0.0 d.0 Kontakt mht. ren luft og rent-rum-teknologi Ikke defi neret Ikke defi neret Ikke defi neret.000 Ikke defi neret Ikke defi neret Partikelkoncentration C p in mg/m³ 6 0 < C p < C p X C p > Vand Trykdugpunkt, i C 0 Kontakt mht. ren luft og rent-rum-teknologi 0 C 0 C 0 C + C + C 6 + C Koncentration af vand C W in g/m³ C W < C W < C W X C W Olie THNF ZK ED FB / FC FE / FF FG FFG RD DD ACT Aquamat ISO -(0): 0 Kommentarer Posefi ltre Cyklonudskiller ECO DRAIN Forfi lter Efterfi lter Mikrofi lter Aktivkulfi lter Aktivkulfi lter- og mikrofi lter-kombination Køletørrer Adsorptionstørrer Aktivkuladsorber Sterilfi lter, ved forespørgsel Kondensatbehandlingssystem Opladningssystem til trykluftnet Total oliekoncentration (væske, aerosol + gas) [mg/m³] Kontakt mht. ren luft og rent-rum-teknologi X >.0 ) Ved referencebetingelser 0 C, (a), 0% luftfugtighed Kompressorer A/S Skruegangen 60 Karslunde Tlf. 0 Fax: 0 P-6/DK./ Med forbehold for ændringer

Skruekompressorer SK-serien

Skruekompressorer SK-serien Skruekompressorer SK-serien Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse fra,0 til,50 m /min, Tryk 5 bar SK-serien SK-serien Besparelser på lang sigt Trykluftforbrugere forventer maksimale forsyningsmuligheder

Læs mere

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien www.kaeser.com Oliefri stempelkompressorer DENTA-Serien Ydelse 65 til 950 l/min Tryk 10 bar vorfor vælge en KAESER dental-kompressor? Fordi det forventes, at en dentalkompressor giver oliefri, tør og hygiejnisk

Læs mere

SECOTEC Køletørrere Volumenstrøm 0,6 til 25 m 3 /min. www.kaeser.com

SECOTEC Køletørrere Volumenstrøm 0,6 til 25 m 3 /min. www.kaeser.com SECOTEC Køletørrere Volumenstrøm,6 til m /min www.kaeser.com vorfor er det nødvendigt at tørre trykluft? Luften, der indsuges af en kompressor, er en gasblanding, som også altid indeholder vanddamp. Luftens

Læs mere

www.kaeser.com Membrantørrer serie KMM Volumenstrøm ved indtag op til 4.400 m 3 /min.

www.kaeser.com Membrantørrer serie KMM Volumenstrøm ved indtag op til 4.400 m 3 /min. www.kaeser.com Membrantørrer serie KMM Volumenstrøm ved indtag op til.00 m /min. Hvorfor vælge tryklufttørring? Den atmosfæriske luft, der suges ind i kompressoren er en gasblanding, som også indeholder

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M13-M350 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Kapacitet 1,2 til 34,0 m³/min. www.kaeser.com

Mobilkompressorer MOBILAIR M13-M350 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Kapacitet 1,2 til 34,0 m³/min. www.kaeser.com Mobilkompressorer MOBILAIR M13-M350 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Kapacitet 1,2 til 34,0 www.kaeser.com Made in Germany I Coburg i den nordlige del af Bayern tæt på KAESERs hovedfabrik fremstilles

Læs mere

Mobile kompressorer MOBILAIR M 350

Mobile kompressorer MOBILAIR M 350 Mobile kompressorer Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Ydelse fra 24,0 til 34,0 m³/min. Stor energieffektiv ren Takket være den stærke kombination af den højtydende KAESER-skruekompressorblok med

Læs mere

Intern kompressorstyring

Intern kompressorstyring Intern kompressorstyring Intelligens i kompressoren næste generation Med et helt nyt modulopbygget koncept tager KAESER KOMPRESSORER hul på fremtiden for intern kompressorstyring. Velkommen til. Ét modul

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

www.kaeser.com Trykluftteknik Grundlæggende principper og praktiske tips

www.kaeser.com Trykluftteknik Grundlæggende principper og praktiske tips Trykluftteknik Grundlæggende principper og praktiske tips Indhold Forord Grundlæggende principper Kapitel Grundbegreber inden for trykluftproduktion... Kapitel 2 Rentabel behandling af trykluft... 6 Kapitel

Læs mere

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel HRV 501 1 Generel beskrivelse 3 2 Tekniske data 5 3 Tilbehør 7 Forbehold for ændringer og trykfejl. September 2014. Generel

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL kompressorstyring Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL Solutions you can grow with Kompressorstyring og optimering ADAP-KOOL kølestyringer giver stor fleksibilitet

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere BOLIGVASKERIER DAGINSTITUTIONER PLEJEHJEM

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

Et skift til Wing giver store energibesparelser.

Et skift til Wing giver store energibesparelser. Et skift til Wing giver store energibesparelser. Skift til Wing-ventilatorer og halvér energiomkostningerne! I ældre ventilationsaggregater er der ofte problemer med både ventilatorernes lydniveau og energiforbruget.

Læs mere

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet,

Læs mere

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi En varmepumpe helt tilpasset til dine behov Vores nye varmepumpe Kirigamine er udstyret med en række unikke funktioner

Læs mere

Rørreparation og -vedligeholdelse

Rørreparation og -vedligeholdelse Rørreparation og -vedligeholdelse Bredt udvalg fra et enkelt sted. Unikke slidstærke konstruktioner. Hurtig og driftsikker ydeevne. Type Antal modeller Side Trykprøvepumper 2 9.2 Fryseapparater 2 9.3 Afkalkningspumper

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg.

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg. Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder Et sikkert valg. Weishaupt højeffektiv væske/vand varmepumpe En kapacitet i kompaktformat Den højeffektive

Læs mere

Ventilatorer. Teknisk info

Ventilatorer. Teknisk info Teknisk info 2 Teknisk info 1 Produktbeskrivelse 1.1 Generelt for ECT-/DCT-ventilatorer ECT-/DCT-ventilatorene udmærker sig specielt ved en genial lejeopbygning der giver meget lang levetid for lejerne

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Varmepumper Ventilatorer Filterbokse - mere end funktionel P e r p e t u a l E n e r g y A p S drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører af løs ninger

Læs mere

Kapselblæsere Serie BB HB Med den globalt anerkendte OMEGA PROFIL Kapacitet 0,59 til 160 m³/min, overtryk op til 1000 mbar, vakuum op til 500 mbar

Kapselblæsere Serie BB HB Med den globalt anerkendte OMEGA PROFIL Kapacitet 0,59 til 160 m³/min, overtryk op til 1000 mbar, vakuum op til 500 mbar www.kaeser.com Kapselblæsere Serie BB HB Med den globalt anerkendte OMEGA PROFIL Kapacitet 0,59 til 160 m³/min, overtryk op til 1000 mbar, vakuum op til 500 mbar KAESER Kapselblæserproducent med verdensry

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem - den til din Vaillant gaskedel Bevidsthed

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

Afsnit 9. Vandkøleanlæg, varmepumper og kondenseringsaggregater. Beskrivelse

Afsnit 9. Vandkøleanlæg, varmepumper og kondenseringsaggregater. Beskrivelse Afsnit Beskrivelse Side IDRA RSA, luftkølede chillere med aksiale ventilatorer 140-144 EGEA RMA, luftkølede chillere og varmepumper samt kondenseringsaggregater 145+147 IDRA RSC, luftkølede chillere og

Læs mere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere Solvarme Varmt anbefalet af energisparere Komplet ramme af aluminium presset med 200 ton, for nem håndtering og sikker fastgørelse af glasset. Glaslisten med vulkaniserede hjørner for 100 % tæthed. 3,2

Læs mere

PRODUKTKATALOG VARMEPUMPER

PRODUKTKATALOG VARMEPUMPER PRODUKTKATALOG VARMEPUMPER Nevica - svensk kvalitet Om Nevica Nevica Varmepumper er en svensk leverandør af energibesparende produkter. Vi tilbyder smarte, økonomiske og innovative løsninger, som gør energibesparelse

Læs mere

V112-3.0 MW. Én vindmølle til én verden. vestas.com

V112-3.0 MW. Én vindmølle til én verden. vestas.com V112-3.0 MW Én vindmølle til én verden vestas.com VI LEVERER DEN ØNSKEDE VINDKRAFT ÉN HØJTYDENDE OG PÅLIDELIG VINDMØLLE TIL ÉN VERDEN Højtydende og pålidelig V112-3,0 MW er en højtydende og pålidelig

Læs mere

Miljøvenlige køleanlæg til supermarkeder

Miljøvenlige køleanlæg til supermarkeder compsuper Miljøvenlige køleanlæg til supermarkeder Fremtidens CO ² køle- og frostanlæg GENEREL INFORMATION compsuper Med mere end 10 års udviklingsarbejde af køleanlæg, hvor der anvendes CO ² som kølemiddel,

Læs mere

Serie TF Med SECOPACK LS

Serie TF Med SECOPACK LS Køletørrer SECOTEC Serie TF Med SECOPACK LS Volumenstrøm fra 17,0 til 34,0 m³/min. SECOTEC TF Den nye generation: endnu mere effektiv tryklufttørring SECOTEC har længe stået for KAESER-køletørrere i høj

Læs mere

Centrale støvsugeranlæg

Centrale støvsugeranlæg CENTRUM TECHNIKI WENTYLA CYJ Centrale støvsugeranlæg www.flexair.dk Centrale støvsugeranlæg Vakuumpumper Alle anlæg dimensioneres til den enkelte opgave og der vælges den type vakuumpumpe der er bedst

Læs mere

www.kaeser.com Varmegenvinding til varm luft og varmt vand

www.kaeser.com Varmegenvinding til varm luft og varmt vand til varm luft og varmt vand Sparer penge og skåner miljøet Hvorfor genvinde varme? Egentlig burde spørgsmålet være: Hvorfor ikke? Når nu alle skruekompressorer omdanner 100 % af den tilførte (elektriske)

Læs mere

Trykforøgning og udpumpning

Trykforøgning og udpumpning GRUNDFOS VANDFORSYNING Trykforøgning og udpumpning Skal du til at planlægge et trykforøgeranlæg/udpumpningsanlæg? Kontakt Grundfos først! En god begyndelse giver et godt resultat Hvis du skal til at konstruere

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet selv

Læs mere

GRUNDFOS MQ. GRUNDFOS MQ DET NYE VAND- FORSYNINGSANLÆG TIL PRIVATE BOLIGER Let at vælge Let at installere Let at betjene

GRUNDFOS MQ. GRUNDFOS MQ DET NYE VAND- FORSYNINGSANLÆG TIL PRIVATE BOLIGER Let at vælge Let at installere Let at betjene GRUNDFOS MQ GRUNDFOS MQ DET NYE VAND- FORSYNINGSANLÆG TIL PRIVATE BOLIGER Let at vælge Let at installere Let at betjene BRUGERVENLIG BETJENING Kompakt og sammenbygget enhed, der er udviklet specielt til

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M2xx PLC erne Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Norgesvej 19 5700 Svendborg Tlf 63 22 33 33 Fax 63 22 33 34. Luft/vand

Norgesvej 19 5700 Svendborg Tlf 63 22 33 33 Fax 63 22 33 34. Luft/vand Norgesvej 19 5700 Svendborg Tlf 63 22 33 33 Fax 63 22 33 34 Luft/vand ciat anlæg - Aquaciat 2 p Lavt lydniveau p Flot design p Let installation p Minimal fyldning p Stort tilbehørsprogram Luft/vand vandkølere

Læs mere

Is knusere. Brudis. Santos 9

Is knusere. Brudis. Santos 9 Brudis Brudis er is i dens mest naturlige form. Produceret ved en temperatur lige under 0 o C, med en overflade og konsistens, der letter distribution og fordeling af isen. SCOTSMAN brudis fås i to typer

Læs mere

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss. Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.dk Danfoss påtager sig intet ansvar for mulige fejl i kataloger,

Læs mere

Mitsubishi Electric SF

Mitsubishi Electric SF Mitsubishi Electric SF varmepumpe Folk vil ofte have varme i sommerhuset, også når det står tomt. Mitsubishis varmepumpe med sin +10ºC funktion er en god løsning på dette. Den passer perfekt til alle slags

Læs mere

SANOVENT. Brugervejledning for Sanovent ventilationsanlæg med roterende varmeveksler HRO. Roterende varmeveksler AUT. Automatik

SANOVENT. Brugervejledning for Sanovent ventilationsanlæg med roterende varmeveksler HRO. Roterende varmeveksler AUT. Automatik Brugervejledning for Sanovent ventilationsanlæg med roterende varmeveksler CO2 sensor VEC Ventilator Tilluft FIB Posefilter Fraluft HRO Roterende varmeveksler FIB Posefilter Tilluft VEC Ventilator Fraluft

Læs mere

emura DAIKIN EMURA. FORM. FUNKTION. REDEFINERET. DET NYE INDENDØRS KLIMAANLÆG FRA DAIKIN.

emura DAIKIN EMURA. FORM. FUNKTION. REDEFINERET. DET NYE INDENDØRS KLIMAANLÆG FRA DAIKIN. emura DAIKIN EMURA. FORM. FUNKTION. REDEFINERET. DET NYE INDENDØRS KLIMAANLÆG FRA DAIKIN. 01 TOTAL KOMFORT HELE ÅRET RUNDT. Vægmodellen af det nye Daikin Emura klimaanlæg er en bemærkelsesværdig blanding

Læs mere

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer systemet det sikreste muffesystem til præisolerede rør Fremstillet af samme materiale som kapperøret Samme muffesystem til både lige rør og afgreninger

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

vacon 10 hvordan ønskes frekvensomformeren i dag?

vacon 10 hvordan ønskes frekvensomformeren i dag? vacon 10 hvordan ønskes frekvensomformeren i dag? nem at tilpasse Vacon 10 er en ekstremt kompakt frekvensomformer til brug inden for maskinkonstruktion i effektområdet 0,25 kw til 5,5 kw. Vacon 10 er

Læs mere

MARKEDSFØRENDE ERHVERVSVENTILATION MED VARMEGENVINDING. Nilan VPM 120-560. Aktiv varmegenvinding og køling (luft/luft)

MARKEDSFØRENDE ERHVERVSVENTILATION MED VARMEGENVINDING. Nilan VPM 120-560. Aktiv varmegenvinding og køling (luft/luft) MARKEDSFØRENDE ERHVERVSVENTILATION MED VARMEGENVINDING Nilan VPM 120-560 Aktiv varmegenvinding og køling (luft/luft) Nilan VPM 120-560 Erhvervsventilation med varmegenvinding og køling (luft/luft) VPM

Læs mere

Trium DPV. Vertikale Flertrinspumper

Trium DPV. Vertikale Flertrinspumper Trium DPV Vertikale Flertrinspumper 2 nødvendigheden af omhyggelighed Kunsten i at transportere vand er at finde den rigtige løsning, med maksimal effektivitet for enhver situation. Triums DPV serie af

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

oxy 3 heatpump Vi har tænkt på dig, der har fokus på miljø og sund livsstil

oxy 3 heatpump Vi har tænkt på dig, der har fokus på miljø og sund livsstil oxy 3 heatpump Vi har tænkt på dig, der har fokus på miljø og sund livsstil 2 electrolux varmepumper electrolux varmepumper 3 Nyhed! Oxy 3 heatpump med vedligeholdelsesvarme Den nye Oxy 3 heatpump har

Læs mere

Instruktionsmanual RENO HF240/10 2STEMPELKOMPRESSOR. CE - O V E R E N S S T E M M E L S E S E R K L Æ R I N G: Maskindirektivet, 2006/42/EF.

Instruktionsmanual RENO HF240/10 2STEMPELKOMPRESSOR. CE - O V E R E N S S T E M M E L S E S E R K L Æ R I N G: Maskindirektivet, 2006/42/EF. Instruktionsmanual DanskNManual 10591/2009-Nrev1/ska RENO HF240/10 2STEMPELKOMPRESSOR Anlægget må kun anvendes til komprimering af atmosfærisk luft. Såfremt der stilles krav til luftkvaliteten (f.eks.

Læs mere

SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed.

SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed. SOLON SOLraise DK SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed. Udbyttestigning op til 25 % Modulintern MPP-tracking Mulighed for udnyttelse af tagflader i delvis skygge

Læs mere

Zantingh brændersystemer. Den pålidelige energibesparende og miljøvenlige opvarmningsløsning.

Zantingh brændersystemer. Den pålidelige energibesparende og miljøvenlige opvarmningsløsning. Zantingh brændersystemer Den pålidelige energibesparende og miljøvenlige opvarmningsløsning. Zantingh har produceret gasbrændere under eget navn siden 1970. Den erhvervede ekspertise afspejles tydeligt

Læs mere

Produktkatalog Varmepumper

Produktkatalog Varmepumper Produktkatalog Varmepumper Om Nevica Nevica Varmepumper er svensk leverandør af energibesparende produkter. Vi tilbyder smarte, økonomiske og innovative løsninger, som gør energibesparelse mulig for en

Læs mere

Anlægget har foruden en køle- og en varmefunktion tillige en affugtningsfunktion. De tekniske specifikationer fremgår af nedenstående tabel.

Anlægget har foruden en køle- og en varmefunktion tillige en affugtningsfunktion. De tekniske specifikationer fremgår af nedenstående tabel. Thermex Thermex SDRI-13 klimaanlæg (med lynkoblinger) SDRI-13 leveres som varmepumpe af typen splitanlæg med et reversibelt system, således at det både kan køle og varme alt efter behov og ønske. Med inverter

Læs mere

Spar energi i dit parkeringshus

Spar energi i dit parkeringshus Spar energi i dit parkeringshus - Helhedsløsning, hurtig opgradering eller Long Life løsning? Tre måder at spare energi i dit parkeringshus Nedenfor præsenterer vi tre af vores mest energieffektive løsninger

Læs mere

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok.

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok. JKS TØJVASK Onlin esho p Konc e pt Serv ice Tota ll øsni Når kun det bedste er godt nok. nger RENT VASKERI DIN TOTALLEVERANDØR I TEKSTILVASKEMIDLER Miljørigtige og intelligente vaskeløsninger Doseringspumpe

Læs mere

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov.

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Vi giver opbyggere flere muligheder. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

Røgmelder MSD 523 Teknisk information og betjeningsanvisning

Røgmelder MSD 523 Teknisk information og betjeningsanvisning Teknisk information og betjeningsanvisning Brand- & komfortventilation Vinduesautomatik Tlf. 73 Fax. 73 3 www.eegholm.dk Indhold Side Egenskaber Kendetegn Revision/Vedligehold Levetid Funktion / Anvendelse

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110 Baumuster geprüft ISO-Ledhejseporte RT 110 I N T E R I O R P R O C E S S E X T E R I O R S E R V I C E Alt-i-et design: Moderne portkoncept høj kvalitet optimal funktion omfattende farvemuligheder perfekt

Læs mere

Installation af optisk røgdetektor med indbygget kontrolenhed TBLZ-1-72-a GOLD/COMPACT

Installation af optisk røgdetektor med indbygget kontrolenhed TBLZ-1-72-a GOLD/COMPACT Installation af optisk røgdetektor med indbygget kontrolenhed TBLZ-1-72-a GOLD/COMPACT 1. Generelt Optisk røgdetektor med indbygget kontrolenhed TBLZ-1-72-a benyttes til at måle røggasser i ventilationskanaler.

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

ULTIMATE Tech isolerings løsninger Høje præstationer ved høje temperaturer

ULTIMATE Tech isolerings løsninger Høje præstationer ved høje temperaturer isolerings løsninger Høje præstationer ved høje temperaturer The logotype Le lo Det er lettere at isolere med ISOVER 2 Tænk fremadrettet på isolering Termisk isolering bliver stadig vigtigere, når der

Læs mere

UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning VENTILATION

UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning VENTILATION DK UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning DU KA VENTILATION ! WARNING! Tillykke med din nye DUKA SMART FAN. Det flade design med den lille indbygningsdybde er perfekt når der er trange installationsforhold.

Læs mere

CO2 Control Box E-Cab-980

CO2 Control Box E-Cab-980 CO2 Control Box E-Cab-980 CO2 Control Box E-Cab-980 er beregnet til detektering og alarmereing ved utætheder i CO2 køleanlæg i køle- og fryserum. CO2 Control Box E-Cab-980 er designet til at fungere sammen

Læs mere

Netværksmøde - vandrensning, vandinnovation og vandsamarbejde 25/2 2015. Kenneth Johansen khj@liqtech.com

Netværksmøde - vandrensning, vandinnovation og vandsamarbejde 25/2 2015. Kenneth Johansen khj@liqtech.com Netværksmøde - vandrensning, vandinnovation og vandsamarbejde 25/2 2015 Kenneth Johansen khj@liqtech.com LiqTech virksomheds profil Grundlagt 1999 Ca. 100 medarbejdere (inklusiv Provital) Salgskontorer

Læs mere

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen.

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen. LIVET ER FULD SMAGE OptiVend Next Generation Smag forskellen. EN NY GENERATION Animos nye OptiVend Next Generation er et automatsystem, der giver dig frisk, varm kaffe på ethvert tidspunkt af dagen. Bare

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Derfor er Ecodan Next Generation den perfekte opvarmningsform til dit hus Egenudviklet udedel, varmtvandsbeholder og styring. Indedelen

Læs mere

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Brugsvejledning DRINK-38/SE Vigtige instruktioner: De i dette dokument beskrevne kølere, er udelukkende designet til opbevaring og afkøling af drikkevarer

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt...

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... lindab ventilation Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... Verdensnyhed! Med MBB sætter vi ny standard inden for trykfordelingsbokse Lydisolering Udløb Lineært konusspjæld Safe tilslutning Når præcision

Læs mere

Benzinhammere BH65 BH55

Benzinhammere BH65 BH55 Brydeteknik Se hvorfor du skal vælge brydeteknik fra Wacker Neuson. Kompetence inden for brydeteknik i hver eneste detalje. 1. "Hammer"-kompetence garanteret hvor kvalitet møder mangfoldighed. Med vores

Læs mere

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis!

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! I denne tid taler alle om svindende energi ressourcer, og hvordan fossile brændstoffer skaber problemer ikke dig!

Læs mere

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Modulopbyggede GENERATORANLÆG - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736 4111 Fax (+45) 9736 4013 info@kva-diesel.dk www.kva-diesel.dk Diesel generatoranlæg

Læs mere

GetinGe 46-serien DesinFiCerenDe VAsKeMAsKiner

GetinGe 46-serien DesinFiCerenDe VAsKeMAsKiner Getinge 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER Hvor mange enheder skal du behandle? Hvilke typer? Getinge 46-serien omfatter maskiner, der præcist matcher dine behov. Andre muligheder Flow-overvågning

Læs mere

GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Installations- og betjeningsvejledning

GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Installations- og betjeningsvejledning Labkotec Oy Myllyhaantie 6 FI-33960 PIRKKALA FINLAND Tlf.: + 358 29 006 260 Fax: + 358 29 006 1260 19.1.2015 Internet: www.labkotec.fi 1/12 GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Copyright

Læs mere

GRUNDFOS SP. Grundfos dykpumper i en klasse for sig

GRUNDFOS SP. Grundfos dykpumper i en klasse for sig GRUNDFOS SP Grundfos dykpumper i en klasse for sig Grundfos SP lavet til et langt arbejdsliv under jorden Komplet sortiment af pumper og motorer med kapacitet på op til 475 m 3 /h Avanceret hydraulik sikrer

Læs mere

Produktliste april 2013 C system serien 4, 8, 16, 30 & 50 L hotmeltanlæg. Sikkerhed for top præstation. C hotmeltanlægs serien:

Produktliste april 2013 C system serien 4, 8, 16, 30 & 50 L hotmeltanlæg. Sikkerhed for top præstation. C hotmeltanlægs serien: Produktliste april 2013 C system serien 4, 8, 16, 30 & 50 L hotmeltanlæg Sikkerhed for top præstation C system serie tilbyder det højeste tekniske niveau, en enkel og komplet styring, i et design som gør

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Weishaupt kombinationsbeholder WKS. Den færdige varmtvandsbeholder for en enkel og hurtig montage. Et sikkert valg.

Weishaupt kombinationsbeholder WKS. Den færdige varmtvandsbeholder for en enkel og hurtig montage. Et sikkert valg. Weishaupt kombinationsbeholder WKS Den færdige varmtvandsbeholder for en enkel og hurtig montage Et sikkert valg. Weishaupt kombinationsbeholder: enkel, hurtig og effektiv luft/vandvarmepumpe for opstilling

Læs mere

Billede. Boksventilator BVB. Generel funktionsbeskrivelse

Billede. Boksventilator BVB. Generel funktionsbeskrivelse Driftvejledning snr: PAR-550-SYS-DK-041223 F System beskrivelse PAR 550 Konstant tryk regulering Beskrivelse Billede Forsyning 1x230V+PE Konstanttrykregulering plug & play RS 485 kontrolleret PAR-550-SYS

Læs mere

VIBRO CONSULT PALLE AGGERHOLM. Tilstandskontrol ved hjælp af vibrationsanalyse

VIBRO CONSULT PALLE AGGERHOLM. Tilstandskontrol ved hjælp af vibrationsanalyse Tilstandskontrol ved hjælp af vibrationsanalyse Maskintilstand VIBRO CONSULT Tilstandskontrol Havari x 10 x 2,5 Fejl Drifttid Hvad er en frekvens? Sammensat signal Harmoniske signaler 1 sek. t = + + 1

Læs mere

Energimærkning af chillers - væskekølere

Energimærkning af chillers - væskekølere Energimærkning af chillers - væskekølere Per Henrik Pedersen Center for Køle- og Varmepumpeteknik Energiseminar, Plastindustrien, 4. dec. 2009 Agenda 1. Hvad er en chiller? 2. Resultater fra PSO-projekt

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Hvis dette kunne have jeres interesse vil jeg meget gerne være behjælpelig med yderlig information og evt. tilbud.

Hvis dette kunne have jeres interesse vil jeg meget gerne være behjælpelig med yderlig information og evt. tilbud. Dato: 06-2005 Hermed fremsendes uopfordret en brochure mappe med vores udstyr til måling af brændstof forbrug om borde på skibe. Jeg håber at i lige har tid til at gennemse det medsendte. Systemet har

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

INDHOLD: BESB Boxventilator BESB

INDHOLD: BESB Boxventilator BESB INDHOLD: BESB Boxventilator BESB BESB Boxventilator Kapacitet - overblik BESB boxventilatorer Kapacitet m3/h Min. Max. BESB250-4-1 300 1840 BESB250-4-1EC 350 2260 BESB315-4-1EC 570 3590 BESB400-4-1EC 950

Læs mere

Brugervejledning TAL Evolution

Brugervejledning TAL Evolution 1 BRUGSVEJLEDNING TAL EVOLUTION Serienr.: Ejer: Forhandler: Brdr. A & O Johansen, Rørvang 3, 2620 Albertslund. Forord TAL Evolution er startmodellen blandt de automatiske lasere. Her er THEIS ikke gået

Læs mere

GROHE ECOJOY KOLDSTART. Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort

GROHE ECOJOY KOLDSTART. Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort GROHE ECOJOY KOLDSTART Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort September 2014 GROHE TEKNOLOGI GROHE PRODUKTFORDELE GROHE SilkMove ES Let og enkel håndtering med unik præcision og ultimativ komfort

Læs mere